Florida

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Florida - Page 5 Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White Kedd 10 Nov. 2015, 13:33

-Állj meg!-
Kiálltok rá Robertora és máris a fegyverem felé nyúlok, ahogy meghallom, a nevemet a férfitől, de elkéstem. A másodperc tört része alatt eltűnik előlem és egyszerűen leszúrja a fiút. Fenébe!
Létrehozok egy kivetülést a férfira összpontosítva, ha sikerül azonnal megpróbálom elkábítani két lövéssel. 
Most nem érdekel Stephanie mit beszél. Azt hiszi, hogy minden az én hibám, ha azt feltételezi, hogy aki ilyen képességekkel van felruházva, az nem lett volna képes ilyen támadásra, ha Stephanie áll mellette!
Önelégült liba, ha ennek vége, garantáltan el töröm az orrát, és nem fog érdekelni, hogy ki rúgnak-e vagy sem.
Ha a férfi újra eltűnne mielőtt megtámadhatnánk, és újra megjelenne itt, akkor újabb kivetüléssel próbálom meg lebénítani.

Felszerelés:
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Morsus Vas. 15 Nov. 2015, 16:30

/Az én hibám volt, kicsit elcsúsztam bocsi :S/

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
John Redbow

Redbow büszkén kihúzza magát mikor a kis Logan tudja a nevét.
- John, igen.
Ám a furcsa értetlen kérdéseit mindenki csak mellékesen vállrándítással lerendezik a dolgot. Mire úgy össze szedné a gondolatait és reagálhatna a srác kezéből hatalmas csont karmok ugranak a legvéresebb módon. Ahogy a shieldnél mondták is neki. Erre nem lehet felkészülni. Azonnal hányingere lesz és hátrálva fordul el.
- Úristen....
Erősen koncentrált arra hogy ne adjon ki mindent magából.

felszerelés:

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
Zack

Mivel Steph nem válaszolt így Zack mérgesen újra beleszólt a kommunikátorba:
- Hercegnő?
Zack már a shieldet hívná mikor a francia-kanadai fiú késelésről kezd beszélni. Tyler parancsa az lett, hogy Zack nyugtassa meg a valószínűleg robbanó tini fiút, aki éppen pánik roham kapujában áll. A vérvörös démonszerű alak hátra néz a kiskorú gyerekre majd Tylerre.
- Te szo***atsz engem.
Majd megindul a kölyök felé és meghallja ahogy Tyler jelentést tesz a shieldnek.
- És még én feltételezek hülyeségeket...
A félmeztelenen ében nadrágos férfi bőven Jimmy fölé tornyosult. Hófehér hajszálait kivette az arcából és sárgán világító szemeivel a kölyökre nézett.
- Nyugodj meg.
Mondta és a szájában láthatóak voltak a nagyra nőtt hegyes vámpírszerű szemfogak.
- Nincs semmi vész.

felszerelés:

~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Hood

A denevérember követte a nőt és nem szólalt meg, de mikor parancsolták neki azonnal előkapta a kommunikátorát.
- Azonnal kérünk egy mentőautót ide! A célpontunkat megkéselték! Ismétlem megkéselték!
Mondta idegesen Hood a kommunikátorba.
- Ha oda tudok jutni a sráchoz elrepülhetek vele. Legalább félúton találkoznánk a mentővel.
Mondta Lyesmithnek halkan. Ahogy a kommunikátort vissza csúsztatta a zsebébe a keze ott maradt, hogy előtudja rántani a kését, ha kellene.

felszerelés:

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Bishop Szer. 18 Nov. 2015, 23:27

Andrew Ramirez

Sikerül teljesen megdönteni a fiatal Hudson világképét. Hehe. Az ilyen mindig örömteli, látni a változást, ahogyan átrendeződik az eddigi világelképzelése. Roppant érdekes. De semmi nem tart örökké. Elég csak egy kérdés és csalódott arckifejezéssel húzom el a számat.
~ Komolyan nem próbálta ki a karmait még? Nem volt rá késztetése, vagy nem került olyan helyzetbe, hogy a kezeivel úgy védje magát a fenyegetéstől... hmm, furcsa. Persze, ha egy unalmas alak lenne megérteném, de nem nála, aki aligátort tart a hátsókertben. Ideje felfedezni a képességedet! HEHEHEHE.
Éppen összefűzöm magam előtt a karjaimat és Millerre nézek, amikor feltűnik valami. Mintha pont az előbb éreztem volna, hogy túl simán megy minden. De pont most nem vártam, hogy ettől összezavarodik Reynolds. Azonnal felé fordulok, amikor látom hogy valami hirtelen megváltozik az ő irányában. Csak egy pillanatra nem figyelek az eddigieken felül és máris megvan a baj. Tetszik ez a hozzáállás. A lebegő ruhadarabokra nézek, a képességemmel próbálom bejelölni baráti célpontnak, remélem sikerül, de ha nem akkor sem állok meg, gyorsnak kell lennem. Megpróbálok kinyúlni és elkapni egy biztos ponton, a karján, ha az látszik, vagy a vállán, jó erősen megragadom hogy ne tudjon mozdulni és magam felé húzom. Ha veszélyes lenne legalább bennem tegyen kárt, ne másban. Nekem úgyis csak jót tesz! Hehe.

Connor Hudson

Connor továbbra is csak figyeli az ügynökök között konfliktus folyását. Nincs tisztában a belső szokásokkal, információkkal, emiatt különösen nem akar az egészbe belefolyni, csak figyeli az egészet és reméli hamar megoldódik a kérdés. Kicsit túlzásnak érzi az egészet mindkét oldalról, inkább a feladattal foglalkozna, de végső soron tanulni jött ide, mindent meg kell figyelnie. Közben a célszemély is utoléri őket, a távolabb lévő szobából pedig egy ide illő, de különösen fenyegetőnek tűnő alak lép elő. Kofy testsúlyát egyik lábáról a másikra helyezi, és a fejét a másik irányba dönti. Nem szokták az erősködők különösebben zavarni, még ha mutánsok akkor sem, így áll hozzá, ehhez a helyzethez is. De hamar rájön, hogy téved. Az ismeretlen férfi vagy hihetetlen sebességgel mozog, vagy más ereje van, de egy pillanat alatt a célszemély mellett van és hasba szúrja egy éles tárggyal. Connor hirtelen kihúzza magát. Ha Decosta és a támadó is a közelében van, akkor nem vár, reflexből próbál egy csapást mérni a férfi fejére, közepes erejével. Nem is tud gondolkozni, reflexből dönt így. Ha ő maga távolabb van és nincs erre lehetősége, mozdulni kellene hozzá legalább két lépésnél többet, akkor kezd el gondolkozni. Rögtön gyanús számára, hogy pont a célszemély a célpont, mintha a SHIELD mégsem csak véletlen mutánsokat jelölt volna ki. De ami fontosabb, amíg Lysmith lövésére vár, máris tárcsázza a 911-t a mobilján.

Lev Hudson

Ezek a földi porhüvelyek képtelenek felérni az én isteni menőségemhez. Saját kezükbe akarják venni a helyzetet és én nagylelkűen hagyom nekik. Megengedem, hogy megpróbálják a két instabil alakot kezelni. Ha nincs szükségük erre a már bevált technikámra, akkor meghagyom őket a tudatlanságukban. Végigtolom a dalt, a hümmögéssel és remekül ráhangolódik a helyzetre. Nem értem ez a srác minek ér hozzám, és miért akar parancsokat adni.
- Hé haver, nyugi. Nem kell hozzám érni, meg felhúzni magad. Lazulj le. Megoldottam volna.
Maradok hátul és jegyzetelek. Isteni fényemet nem világítom rájuk. Hagyom őket, hagy csinálják a bulit. Közben én simán megoldom a rejtélyt. Úgy látom itt nincs rám sok szükség.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 19 Nov. 2015, 07:31

11:20.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

Jimmy összegörnyed a fájdalomtól, miközben a három-három jókora csontkarom fenyegetően áll ki az ökleiből.

Florida - Page 5 Jimmy12 – JÁÁÁRRRGGHHH!!! EZ KÉSZ RÉMÁLOM!

Timofei próbálja nyugtatni, de aztán ő maga is rosszul lesz, és hirtelen a többiek se tudnak mit kezdeni a helyzettel, így Danielle lép oda Jimmyhez.

Florida - Page 5 Daniel10 – Minden rendben lesz, csak koncentrálj! Minden rendben lesz!

Florida - Page 5 Jimmy12 – Igen… nnnn… Hm… Igen. Igen, tényleg…

Jimmy maga is meglepődik, amikor a fájdalom abbamarad, és a vérzés is eláll, pedig már hozzászokhatott volna az öngyógyító képességéhez. Felegyenesedik, és csodálkozva méri végig karmait.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Csontok…? De… Logané… az apámé… fémből voltak, nem?

Florida - Page 5 Daniel10 – Igen, adamantiumból. De, amennyire tudom, a fém csak később, mesterségesen került rá a csontjaira. Legalábbis Walt így mesélte egyszer.

Jimmy elgondolkodik, majd, talán a gondolatai révén, aktiválódik egy másodlagos mutáció is: a karmokon szépen lassan folyékony fém kezd végigfolyni alulról.

Florida - Page 5 Karmok10

Pár pillanat, és a karmokat máris fém borítja – akárcsak egykor Rozsomáknál.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Az öregem… ilyet is tudott?

Florida - Page 5 Daniel10 – Hát… fogalmam sincs, de nem hiszem…

A fiú még mindig elkerekedett szemekkel bámulja fémkarmait, majd halkan megszólal.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Én vagyok Rozsomák fia.

Florida - Page 5 Jimmyd10

A félig-meddig láthatatlan Reena ekkor ugrik Jimmy felé, de mivel a lány ruhái nagyon is láthatók, Andrew gyorsan megragadja őt a karján még ugrás közben. Csak ekkor hasít Jimmybe a felismerés, hogy mások is vannak még itt, és ahogy kicsit enyhül a figyelme, a karmai egyből visszahúzódnak. Körbenéz a társaságon.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Hát ez… elég rideg volt. Szóval a rettegett Kovacs húga, és maga Jonathan Miller, aki a nagy Thor fia, be akarnak szervezni maguk mellé… engem, a már-már legendás Rozsomák fiát. Ja, aki mellesleg a legelső mutáns is volt, meg… beszéltetek még Lyesmith-ről, meg más dimenziókról, meg… meg… Na jó, muszáj megkérdeznem: csak engem aggaszt, hogy Reenából csupán a ruhái maradtak meg, amik egyébként az imént nekem akartak esni? Timofei meg a falat támasztja, és szerintem John is mindjárt kitaccsol… persze megértem.

Ekkor hirtelen Jonathan üzenetet kap Tylertől az adóvevőjén keresztül.

– Jon, itt Tyler, kiderült, hogy aki megtámadta Jean-Pault, most csapott le Roberto DaCostára is, és valamiféle telepatikus kapcsolatban lehetnek. Nem akarok vészmadár lenni, de lehet, hogy James Hudson is veszélyben van.

Majd, csak hogy ne unatkozzon, rögtön jön egy másik is a Triskelionból.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Miller ügynök, Jackson ügynök, pár perce megszakadt minden kapcsolatunk Lyesmith ügynökkel és csapatával. Ismétlem: megszakadt minden kapcsolatunk Lyesmith ügynökkel és csapatával. Amennyiben Önöknek sikerül elérniük őket, azonnal jelezzék, de az ezredes egyértelmű utasítása az, hogy semmiképpen se közelítsék meg a helyzetüket! Maradjanak együtt, ahol vannak, és mindenáron védjék meg a célszemélyeket és a civileket! Ez most az elsődleges parancs! Nyugtázzák, hogy vették a parancsot!

Jonathan meglepve tapasztalhatja, hogy valóban semmilyen módon nem tudja elérni Stephanie-ékat…

Florida - Page 5 00120

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

Az ismeretlen férfi meglepően finoman és hozzáértően tartja a sokktól elájult Robertót, miközben felvillan a homlokán egy különös, négyszögletű, vörös kristály, ami eddig nem is látszódott… mire minden kommunikációs eszköz kapcsolata megszakad, és az adóvevőkön sem jön más, csak statikus zaj. A fiatalok semmilyen módon nem tudnak üzenni vagy üzenetet fogadni, így például Hood vagy Connor sem tudnak senkit hívni, vagy Stephanie sem tudja értesíteni a S.H.I.E.L.D.-et.

Florida - Page 5 Essex10 – Azokra most nem lesz szükség, Lyesmith ügynök. Ne aggódjon, az ifjú DaCosta életben marad. És kérem, kíméljenek meg a kis vitáiktól White ügynökkel… Belefájdul a fejem.

Amikor előkerül az íj, a férfi unottan sóhajt egyet, majd Stephanie parancsára eldobja a kését és elkezdi gyengéden lefektetni Robertót a földre, hogy el tudjon hátrálni tőle.

Florida - Page 5 Essex10 – Itt jegyezném meg, hogy ha meg akartam volna ölni, a szívébe vagy a koponyájába szúrom a kést. Hoztam magammal kötszert és egyéb orvosi felszerelést is, hogy elállítsam a vérzést. Csupán annyit akartam, hogy ne használja a képességét, amíg elbeszélgetek vele. Tudós vagyok, Lyesmith ügynök, nem gyilkos. Javaslom, ha már nekem nem engedi, akkor Önök lássák el mihamarabb, de ne nagyon mozgassák. A szúrás egyébként nem ért létfontosságú szervet.

Connor egyelőre távolabb van, hogy támadjon, de közben Emma is létrehoz egy kivetülést… illetve csak létrehozna, mert valahogy az ereje most nem működik. A férfi ránéz és elmosolyodik, miközben a kristálya egyre erősebben fénylik.

Florida - Page 5 Essex10 – Jól sejtettem: a képessége pszichés alapú, White ügynök.

Ezalatt Stephanie is érezheti, hogy az ő telepátiája is megadta magát, és nem tudja aktiválni.

Florida - Page 5 Essex10 – Lássuk csak, a másik két úriember pedig… Mr. Hudson és Mr. Waver, nemde? Lyesmith ügynök, White ügynök, Hudson ügynök, Waver ügynök… Jól fontolják meg, mit tesznek az elkövetkező percekben, mert sorsdöntő lehet. Ismét elmondom: ha a fiút holtan akartam volna, már az lenne. Ha el akarnék menekülni, nem tudnának megállítani, hiszen láthatták, milyen sebességre vagyok képes. Segíteni akarok. Az én ellenségeim a maguk ellenségei is, még ha most nem is tudnak róla. Ha Miller ügynök vagy Ramirez ügynök itt lennének, ők megértenének, higgyék el.

Az egyetlen, akinek valamilyen szinten ismerős lehet a férfi, az Stephanie: az időutazásuk során a téren és időn túli féregjáratban épp ennek az alaknak testében harcolt Andrew, miután Namor testét elvesztette, és újat kellett választania…

Florida - Page 5 00120

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw, Zacharias Raphael Morsus és Jim Richards.

Míg Melissa és Ralf a kórház előtt beszélgetnek, odabent Jean-Paul kórtermében Tyler próbálja uralni a helyzetet, és arra kéri dr. Browningot, hogy egyelőre ne nyugtatózzák be a fiút. A doktor némi gondolkodás után beleegyezik a kérésbe.

Jean-Paul Tyler hangjára kicsit összeszedi magát, alig láthatóan biccent egyet, vesz egy mély levegőt, majd feláll, de csak addig, amíg az ágyához csoszog, hogy arra üljön.

Florida - Page 5 Jeanpa10 – Én… nem értem, miért történik ez, nem értem, mi ez… de… ha segíthetek abban, hogy más ezt ne élje át… megpróbálom. Mit… kéne tennem?

Közben rápillant a szintén félelemtől reszkető Jimre, akit Zack próbál megnyugtatni.

Florida - Page 5 Jeanpa10 – Minden rendben? Téged is… ő kapott el? A tetovált férfi?

Ezalatt Tyler üzen először Jonathannek, majd a Triskelionnak, ahonnan azonnal választ is kap.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Miller ügynök, Jackson ügynök, pár perce megszakadt minden kapcsolatunk Lyesmith ügynökkel és csapatával. Ismétlem: megszakadt minden kapcsolatunk Lyesmith ügynökkel és csapatával. Amennyiben Önöknek sikerül elérniük őket, azonnal jelezzék, de az ezredes egyértelmű utasítása az, hogy semmiképpen se közelítsék meg a helyzetüket! Maradjanak együtt, ahol vannak, és mindenáron védjék meg a célszemélyeket és a civileket! Ez most az elsődleges parancs! Nyugtázzák, hogy vették a parancsot!

Jean-Paul szomorúan lehajtja a fejét.

Florida - Page 5 Jeanpa10 – Még hogy biztonságba helyeznének… a S.H.I.E.L.D.-nél? Ugyan… Úgy, ahogy azt a másik csapatukat, amelyikkel elvesztették a kapcsolatot, hm? Nem is fogják elérni őket… amíg ő úgy nem akarja.

Zack és Tyler is meglepve tapasztalhatják, hogy valóban semmilyen módon nem tudják elérni Stephanie-ékat…

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 19 Nov. 2015, 11:36

2012. szeptember 25., kedd, Tizenegyedik bejegyzés:
”Bólintottam, szívem szerint én is így tennék, de elvileg a nevelőapja hozta be a fiút és nem is először, így lehet, hogy nem lesz semmi gond. Legalább is szerettem volna nagyon ezt hinni, hogy így van, így lesz.
- Lehet, hogy szólni kellene Mr. Miller-nek, vagy a központnak, hogy Mr. Tyler elvesztette az irányítást s jó lenne, ha tenne valamit – vetettem fel.
Azért annyira nem láttam vészesen a helyzetet, mint Mr. Shaw, legutóbb, amikor mi voltunk kint Ms. Chang parancsára, ami végül is nem történt meg, sokkal, de sokkal rosszabb volt a helyzet, mint itt. Ez most bármilyen rosszul is látszott, nem volt olyan vészes. Sehol a sátán, nem akarnak megölni minket, nem haltunk meg s sorolhatnám. Próbáltam magam ezzel nyugtatni, nem nagy sikerrel.
- Azért a SHIELD sok mindent tett – feleltem. – De a kiskorút betenni vezetni, aki önmagát sem tudja irányítani, az valóban lehet, hogy hiba volt. De valószínűleg nem okkal tagja a Különítménynek.
Igaz csak azokban bíztam, akik ott voltak az előző esetnél, a többiekben nem. Ezzel is csak Mr. Shaw-t próbáltam nyugtatni s hoztam fel végül a kávét. A kérdésre meglepetten pillantottam fel.
- Nekem a kórház automatája is megfelel, nem szeretnék azért távol lenni, hátha közben végeznek és megyünk tovább. egyébként ez a világ mikor volt normális, biztonságos? Kipusztulás, Magneto tettei, aztán Kovacs és az X-men… örüljünk, hogy most ilyen béke van…”

felszerelés:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 19 Nov. 2015, 11:59

Jon pontosan látta, hogy igazából senki sem fogadta jól azt, hogy mi történt, talán ő meg Andrew volt a leghiggadtabb a társaságból, Danielle-t nem számítva. Tényleg azok, akik hozzá voltak az efféle dolgokhoz szokva. Ahogyan Reena nekipróbált ugrani ösztönösen a fiúnak Jon is mozdult Andrew-val és sikeresen állították meg a lányt. azt még saját maga is döbbenten nézte, hogy a csontokra fém fojt rá, ez valahogyan nem tűnt természetesnek, átkozottul nem.
- A hölgyet egész életében kínozták – mondta. – Valószínűleg azt hihette, hogy bántani akarja. Ms. Reynolds nyugodjon meg, nem akarja senki sem bántani önt.
Próbálta nyugtatni a lányt mély hangon, hogy úgy érezhesse, hogy tényleg biztonságban van. Ahogyan mondta kapta meg az üzenetet Tyler-től, azonnal bele is szólt a rádióba. Csak éppen ennél amatőrebb bejelentkezést nem kapott még soha sem.
- Mégis miből gondolja ezt? – kérdezte a rádióba. – Alá tudja támasztani bizonyítékokkal?
Alighogy elmondta még a Triskelonból is megkapták a parancsot. Szóval Steph-ékkel nincs kapcsolat, próbálta is azonnal felvenni a kapcsolatot, de nem sikerült. Amint ezt ellenőrizte, akkor nézett a többiekre.
- Triskelion, vettem! – mondta a rádióba, majd a többieknek folytatta. – A legjobb lenne, ha mind bemennénk a házba, lehet, hogy ön és a családja is veszélyben vannak Mr. Hudson. Kell egy jól védhető hely, amíg az erősítés meg nem érkezik önökért.

A rádió közben még tönkre is megy, nem tudtam üzenetet küldeni, statikus zajokkal volt a vonal tele. Hát ez csodálatos. Emma csak áll és áll, koncentrál, nevetsgésen szánalmas hülye p*csa, és továbbra is a parancsot szegi meg. Helyes, legalább még könnyebb lesz hadbíróság elé cibálni és kirúgatni, esetleg börtönbe juttatni egy életre. Igazából örüljön annak, hogy nem lövöm főbe azért, mert tett. még azt is megérdemelné. De legalább a fickó, aki kezdett ismerős lenni, de egyelőre nem tudtam, hogy honnan letette a fiút és a fegyvert is eldobta.
- Lásd el! – mondtam a parancsot Emma-nak végtelenül fagyosan, a másik két fiúnak kevésbé volt az. – Segítsetek neki, ha szállítható, csak akkor vidd ki innen!
Nem tudtam, hogy mennyire sérült, így Hood-nak sem mertem mondani, hogy repüljön el vele, mert ki tudja, hogy mekkora kárt tesz benne. Azt reméltem, hogy kihúzzák innen és hátrébb viszik, miközben én még mindig a fickóra tartottam az íjamat. Pszionikus kivtelülés nem jött létre Emma-tól, de tudtam, hogy semmire sem képes, csak arra, hogy a képességére támaszkodjon, semmire sem jó, csak arra, hogy képesség, képesség, valami nem sikerült? Még több képesség, az agya helyén is képesség van… és ekkor ugrott be, hogy ki a fickó, amikor kimondta, hogy Jon és Andrew megértenék. Nathaniel Essex! Ő volt a fiúkkal a jövőben. Így már a képességei is rémlettek, telepátia szerűség, elektromosság manipulálás, szuperzseni, nagy erő és talán ellenállás.
- Ah hát persze, Nathaniel Essex – mondtam. – Ne higgyen abban, hogy megértenék, magának nem lenne szabad itt lennie!
Ahogyan Jon és Andrew is mesélték nem Essex volt az, akit a múltba küldtek, hanem Kábel. Akkor mégis hogyan volt lehetséges, hogy ez is itt volt? Nem kérdezhettem rá ezeknek a jelenlétében, mert azzal megszegnénk, amit Hela-nak ígértünk.
- Valószínűleg ismeri, ami jön, térdre, kulcsolja össze a bokáit, a kezeit tegye a tarkójára – mondtam. – Roppant furcsa mód akarja felhívni a figyelmünket arra, hogy segítene… de ezt majd a SHIELD-nek elmondja. Nathaniel Essex, letartóztatom!

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

Florida - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 19 Nov. 2015, 12:13

Reena addig el sem jutott, hogy leüthesse Hudson-t, vagy elérjen a közelébe, mert főleg Andrew, de Jon is mentek, hogy lefogják. A beszélgetésből eddigre semmit sem fogott fel, csak annyit, hogy vonatottan beszélnek a többiek, de számára csak a fülében lüktető vér és szívverésének zaja és a sűrűbb levegővételei voltak, amiket igazából teljesen felfogott és hallott. Érezni lehetett, hogy remeg a teste, a félelemtől, úgy tűnt, hogy tényleg igaz volt, hogy megijedt és azért támadott. Jon szavaira a férfi felé fordította a fejét, bár az elején még nem látszott mindez, de végül szépen újra megjelent a ruhájában, kijött a láthatatlanságból. Most már a szemein is látszott, hogy azok kitágultak, valóban a félelemtől. Közben Miller már a rádión beszélt, így Reena a valószínűleg még mindig őt fogó másik fiúra nézett.
- Ugye nem fog bántani? – kérdezte az ott álló Andew-tól.
Értelemszerűen a mostanra fémes karmú Hudson-ra gondolt. Csak akkor kezd egy kicsit is megnyugodni a lány, ha Andrew megerősíti neki, hogy valóban biztonságban van és nem kell aggódnia. A teljesen ugrásra készen feszült teste is kezd megnyugodni és hátrébb igyekszik lépni mutatva ezzel is, hogy már nem készül támadni.

felszerelés:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Timofei Pént. 20 Nov. 2015, 14:40

Timofei

A hangok....szétreped a fejem, már megint ezek a nyavalyás hangok! Nem bírom, nem bírom, minek kellett idejönnöm? Miért? Miért? Átkozottak mind! A tetves tudósok, az a szérum, a többi alany meg még a S.H.I.E.L.D. is. A pokolba, nem látok semmit se....
- A fejem, szétreped a fejem! - motyogom halkan, miközben talán térdre is rogyok. Nem tudom, a zajok, ezek a hangok. Nem bírom elviselni! A fejem! A hangok! Halkuljanak már! Miért nem hallgatnak el? Rohadt hangok, nem bírom! Legyen már vége...legyen vége....kérem....
....vége van. A hangok elkezdenek halkulni, majd teljesen eltűnnek. Most veszem észre, hogy a padlón fekszem. Hál' Istennek vége van. Körbenézek, és a látottak egy cseppet sem nyugtatnak meg. Az egyik társam lefogja az a Reena nevű nőt, a kölyöknek meg ha jól látom fém karmai vannak. A pokolba az egésszel, nem is kellene hogy itt legyek. Ez nem a S.H.I.E.L.D. , hanem egy vicc. Lassan felállok, majd újból körbenézek.
- Biztonságos akció, mi? - mondom - Azt ne merjétek mondani, hogy a híres S.H.I.E.L.D. mindent ilyen pocsékul csinál! - fakadok ki. - Mégis mi lett volna, ha a kölyök nem nyugszik le, és lemészárol itt mindenkit?!

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Síkok:

Témanyitás by Malacus Pént. 20 Nov. 2015, 15:11

Jim Richards

Apa nem erre készített fel. Nem mondta, hogy az egész épület tele lesz őrültekkel. Itt minden olyan félelmetes, nem akarok itt lenni....de apa kedvéért erősnek kell lennem. Igen, muszáj erősnek lennem. Csak meg kell nyugodnom, ennyi az egész. A számok majd segítenek. Igen, a számok majd segítenek.
-....kilencszáznegyvennégy.... kilencszázharminchét....kilencszázharminc...
- Nyugodj meg. - mondja egy hang, ami miatt abbahagyom a számolást és felnézek. - Nincs semmi vész. - mondja egy félmeztelen fickó, sárga szemekkel és hegyes fogakkal. A vér is megfagy bennem a tekintetétől. Próbálok hátrálni, de a fal nem enged.
- Ne....ne bántson...... - nyögöm ki. Ez már sok. Egy szörny áll felettem....egy bestia.....
Minden rendben? Téged is… ő kapott el? A tetovált férfi? - mondja az az alak, aki korábban össze-vissza beszélt.
- Te...tetovált? Ne...nem, nem. Én csak.... - tovább nem is megy. Én nem akarok itt lenni, én nem. Túl sok itt az ijesztő alak. Apa, mégis mibe keveredtem?

Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szer. 25 Nov. 2015, 03:20

John Redbow

Mikor Reena láthatatlanná válik John értetlenül néz és próbál közelebb menni segíteni Milleréknek. Automatikusan a képzése veszi át felette az uralmat. Mikor a lány nyugodt meglepve nézi a fém karmokat. Mikor a mini Rozsomák említést tesz róla a fiú legyint.
- Jól vagyok.
Belül úgy van vele, hogy ennyi furcsa és lehetetlen dolog olyan tíz percen belül, ami bőven elég volt ahhoz, hogy annyira kiakadjon, hogy már el is felejtse mennyire brutálisan durva volt ez a karmos dolog. Eljutott a pontra, amikor már mindent elfogad és csak megy vele tovább.

felszerelés:

Zack

Zack a halántékát masszírozza feladóan majd hátra néz Tylerre.
- Tudom, hogy sokkoló, de nem nyugtattam meg a kölköt.
Mondta hihetetlen nagy cinizmussal a hangjában. Majd sóhajtott és Jimmyre nézett.
- Heh... jól van. Kölyök, nincsen baj. Nem vagy veszélyben nem kell aggódnod. Senki se fog bántani. Tudod miért? Mert erős vagy.
Ezzel Zack fél térdre ereszkedett a fiú elé.
- Bármi is történik ne feledd, hogy erős vagy. Bárki lök le, üt meg, te vagy az erősebb. Ne hagyd, hogy félelmed felemésszen. Az is csak egy ellenség. győzd le. Vegyél nagy levegőt és koncentrálj. A félelmed nem uralkodhat rajtad. Te vagy az erősebb. Értetted?

felszerelés:

Hood

Hood nagyon idegesen figyeli az egészet, de mikor a fickó elkezd magyarázni elpattan benne a húr, és átlépve a két lány között azonnal a beteghez lép. Talán a kezei nem a legalkalmasabbak, de akkor is van pár év mentős ápoló gyakorlata, amit most kifog használni. A késelés egy elégé egyszerű dolog neki. Miközben letérdel a fiú mellé egy pillanatra pillant csak fel a tetovált alakra.
- Ha meghal akkor te következel f***szopó.
A hangja mélyebb, szintre ragadozó állatszerű, de ezzel le is zárta a dolgot. A táskában megnézi a shield felszerelést és ha van fájdalomcsillapító ad a fiúnak. Próbálja a fejét a térde alá rakni és a kezével elzárnia sebet, hogy ne vérezzen el. A fiú polójából leszakít egy darabot és azt nyomja a sebre.
- Maradj ébren!
Parancsolja DaCostának idegesen.

felszerelés:

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 05 Dec. 2015, 13:35

(Bocsi, de jó lenne haladni, mert lassan már én is elfelejtem, hol járunk…)

Florida - Page 5 00120

11:25.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

Jimmy előveszi a legkedvesebb mosolyát, és Reenára pillant.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Jesszus, te tényleg azt hitted, bántani akarlak? Hű, bocs, szó sincs róla, csak… ez így egyszerre kicsit sok volt, vágod? Ne haragudj, ha megijesztettelek… bár szerintem mindünk közül én tojtam be a legjobban. Egész életedben kínoztak… Ez komoly? Öhm, na mindegy, a lényeg… Nincs harag? Amúgy baró a láthatatlanságod! Ez olyasmi, mint annál a szőke csajszinál az egykori Fantasztikus Négyesből?

A fiú amolyan békejobbként a kezét nyújtja a lány felé egy baráti kézfogás céljából – ha Reena ezt nem viszonozza, akkor persze nem erőlteti.

Ezt követően Jimmy Timofeire néz.

Florida - Page 5 Jimmy12 – És te jól vagy? Minden oké? Az előbb te is elég… furán néztél ki. Figyu, tényleg ne parázzuk ezt túl, én senkit nem akartam lemészárolni, de azt csak megértitek, hogy kiakadok, amikor böszöm nagy fémkarmok jönnek ki a kezeimből! Én… nem fogok senkit bántani, nyugi van.

Végül Jonathan, John, Andrew és Danielle felé fordítja a fejét.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Nektek meg kösz, hogy… viszonylag jól fogadtátok a dolgot, ez rendes tőletek, srácok… és lány. Danielle. Izé.

Florida - Page 5 Daniel10 – Oké, oké… ugorjunk. Jon, mi a probléma? Miért lennénk veszélyben?

Miközben Jonathant kérdezgeti, Danielle azért végrehajtja a fiú parancsát, és elkezd mindenkit, főleg Jimmyt, kifelé terelni a csónakházból. Ám alighogy kilépnek, máris szembetalálják magukat Jimmy szüleivel.

Florida - Page 5 James10 – Mégis mi a fene történik idebent? Miller főhadnagy, magyarázatot várok!

Florida - Page 5 Wife10 – Jimmy! Jimmy, minden rendben?

Florida - Page 5 00120

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

Szerencsére a tetovált férfi nem hazudott, és Roberto sérülése tényleg nem életveszélyes, ezt még egy nem hozzáértő is láthatja közelebbről. Hood ügyesen nyomja el a vérzést, és még az is lehet, hogy a fiú kórházi ellátás nélkül is életben maradna, de persze azért ezt nem kellene megkockáztatni.

A férfi elismerően figyeli Hood ténykedését, és talán még segítene is neki, ám amikor meghallja a valódi nevét Stephanie szájából, elkerekedik a szeme.

Florida - Page 5 Essex10 – Hogy… szólított? Nem… nem, nem, nem, NEM! Az a két ostoba elmondta? Ez… katasztrofális következményekhez vezethet! ARGH!!!

Ekkor hirtelen az eddigieknél is erősebben kezd világítani Essex kristálya, és a férfi ekkor mintha valaki mással kezdene beszélni.

Florida - Page 5 Essex10 – Mit akarsz? … Nem, nem, semmi szükség rá, nektek máshol van dolgotok… Nem, DaCosta marad… valószínűleg ennyi is elég, és… túl kockázatos maradnom… Azt mondtam, NEM! Egyiküknek sem eshet baja… még biztosan nem.

Majd Essex ezután újra Stephanie-ra néz.

Florida - Page 5 Essex10 – Nem tudom, miért nem engednek segíteni… de így, vagy úgy, meg fogom akadályozni a Felsőbbrendűek Hajnalát!

Ezzel Essex egy szempillantás alatt eltűnik – gyorsabban, mint hogy bárki észrevenné, vagy gyorsabban, mint hogy bármilyen fegyver meggátolhassa ebben. A jó hír, hogy ekkor végre visszatér minden kommunikációs kapcsolat, és Stephanie meg is hallja Marquez ügynök aggódó hangját az adóvevőjében.

– Vétel! Hallanak, Lyesmith ügynök? Jelentkezzenek! Egy mentőalakulat már úton van, de pontos adatokra lenne szükségünk a behatoláshoz! Vannak sérültjeik? Jelentkezzenek!

Florida - Page 5 00120

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw, Zacharias Raphael Morsus és Jim Richards.

Melissa és Ralf továbbra is a kórház előtt várakoznak, mialatt odabent Zack próbálja nyugtatni Jimet, Jean-Paul pedig még mindig nincs meggyőzve arról, hogy a S.H.I.E.L.D. bármit is tehetne.

Florida - Page 5 Jeanpa10 – Eleinte… szinte állandóan azt láttam és éreztem, amit ő, de idővel… a kapcsolat egyre gyengébb lett. Mostanság már csak néha-néha tör rám egy-egy látomás… Illetve nem is látomás, mert tudom, hogy mindez valóság. Nem értem, pontosan mit akar, de úgy hiszem, ő maga sem tudja, hogy létrejött egy ilyen kötelék közöttünk… Csak remélem, hogy mihamarabb elmúlik. Állandóan csak ez az „Apokalipszis”, ez az „En Sabah Nur” jár a fejében, és emiatt az enyémben is… Elegem van. Kérem… hagyjanak inkább. A társaik jól vannak, végül otthagyta őket… Most már bizonyára el is érik őket.

Ezzel Jean-Paul lehajtja a fejét az ágyára, és dr. Browning most látja elérkezettnek az időt arra, hogy némi nyugtatóval is rásegítsen a fiú pihenésére.

Florida - Page 5 Doctor10 – Kérem, most már hagyják pihenni. Sok volt ez neki egyszerre.

Majd a doktor Jimre pillant.

Florida - Page 5 Doctor10 – Bár nem szívesen, az ifjú Mr. Richardsot átadhatom Önöknek a gyámja és a hatóságok beleegyezésével. Róla is tudnak, igaz? Gondolják, hogy a S.H.I.E.L.D.-nél jó helye lesz? Jim, szeretnél az ügynökökkel tartani, ahogy apád kérte?

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 05 Dec. 2015, 14:00

2012. szeptember 25., kedd, Tizenkettedik bejegyzés:
”Egyelőre nem kaptam választ Mr. Shaw-tól a szavaimra, nem tudtam eldönteni, hogy az idegesség miatt nem felel, vagy pedig, mert éppen kezdett megnyugodni. De mivel nem kaptam választ, így a szavait beleegyezésnek vettem, hogy a kórház automatájából is megfelel a kávé neki.
- Várjon egy percet, hozok bentről kávét – mosolyogtam rá kedvesen.
Ha nem akadályoz meg, akkor gyorsan besietek az automatához, amit remélhetőleg megtalálok, nem szeretnék felmenni az emeletre, így reméltem, hogy idelent is volt egy. Ha igen, akkor ott vettem egy-egy kávét. Az emeletre a fiú miatt sem szerettem volna, biztonságosabbnak éreztem idelent a helyet. Ha tudtam itt kávét venni, akkor azzal mentem ki, ha nem, akkor lehet, hogy tényleg interneten kellene nézni egy helyet, hogy hova is tudunk menni majd egyet szerezni. De ha nálam volt a kávé, akkor átnyújtottam neki, a kérdésem a kávétól függetlenül is ugyanaz.
- Most már jobban érzi magát egy kicsit itt kint a levegőn? – kérdeztem kissé aggódva.
Féltem, hogy még mindig nem nyugodott meg, de most, hogy biztonságban voltunk talán már sikerült neki. Nekem mindenképpen használt, bár féltem s aggódtam azokért, akik még mindig odabent voltak.”

felszerelés:

//Folytatás: Maryland//

Florida - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Dec. 2015, 14:29

Jon teljesen nyugodtan és rezignáltan nézett Timofei-re.
- Igen, ez egy teljesen nyugodt és békés akció – mondta ridegen. – Szokjon hozzá, hogy minden sarkon meg akarják majd ölni, ha marad. Ha ez nem tetszik önnek, akkor szóljon, ha ennek vége, akkor visszamehet New Yorkba és kiszállhat a programból, senki sem fogja visszatartani.
Szerencsére Hudson is mondta, hogy nem mészárolt volna le senkit sem, igazából nem is nagyon tudott volna, ha Jon aktiválja a képességét, vagyis leveszi magáról a blokkolót.
- Ms. Reynolds-t pedig Mr. Ramirez és én is tudjuk kezelni. Teljesen biztonságban van – tette még hozzá mély és nyugtató hangon.
Még ránézett Redbow-ra is, ő is rendben volt már, így nekilátott annak, hogy kitereljen mindenkit, hogy a házban védjék meg őket.
- Decosta-t elméletileg megtámadták, de Tyler nem válaszol arra, hogy honnan gondolta ezt, mert bizonyítéka valószínűleg nincs. A Triskelion pedig azt akarja, hogy mindenképp védjük meg Mr. Hudson-t és a családját.
De végül is elindultak, odakint pedig a két nevelőszülőbe futottak bele.
- Mindent elmondok, de menjünk be a házba, jól fedezhető helyre kell mennünk, hogy meglehessen önöket védeni. Lehet, hogy nincsenek biztonságban – mondta, remélve, hogy a házaspár nem fog akadékoskodni.
Ha nem és teszik, amit kért, akkor a házban egy jól védhető szobát választ ki és oda terel be mindenkit.
- A fiúk jól van, csupán rájött, hogy van még egy mutációja és megtudta, hogy ki a biológiai apja – felelte a szülőknek. – Illetve munkát ajánlott a SHIELD neki, hogy dolgozzon a cégnek és ezzel együtt ösztöndíjat is valamelyik felsőoktatási intézménybe, ha James szeretné – megköszörülte a torkát. – Ami pedig a helyzetet érinti, lehetséges veszélyben vannak James miatt, de megvédjük magunkat.

És az istenekre sem segítene a hülye p*csa, de amennyire láttam a szemem sarkából legalább Hood megtette, amire kértem, plusz még a szívemből is beszélt.
- Telepata vagyok drágám, de leginkább Jon mostoha anyucija kedvel – mondtam.
Így legalább tudhatja, hogy nem kis erők voltak azok, ahonnan tudtam, hogy mi történt és nem pedig olyan kis apróság, hogy kedves kuzinom és Ramirez elmondta a történéseket. De arról nem is beszélve, hogy leginkább onnan tudtam, hogy kicsoda, hogy Ramirez az ő testébe bújt bele a Mephisto elleni harcban. Összeráncoltam a homlokokat, amikor mintha valaki mással beszélt volna. Az biztos, hogy már a rohadéknak szövetségesei is voltak itt a jelenben, akikkel valakikre vadásztak, de legalább nem akarták, hogy bajuk essen. Segíteni? Érdekelt volna, hogy miben, de nem bírtam megállni, hogy ne szúrjak oda egy kérdést.
- Talán mert leszúrta Decostát? – kérdeztem nem kevés gúnnyal és iróniával. – Hogy mit?!
Kérdeztem rá a Felsőbbrendűek hajnalára, de eltűnt.
- Dra åt helvete dig horunge! – mondtam érzéssel.
Ekkor azonban még a rádió is megszólalt, legalább helyreállt.
- A helyszín tiszta, négyes kód – mondtam. – Decosta sérült, szükségünk van egy mentőre, támadója eltűnt, szuperképességekkel rendelkezik, szövetségesei vannak, akik valakikre vadásznak és már begyűjtöttek valószínűleg más mutánsokat. Nézzenek utána emberrablásoknak, eltűnéseknek, nem akarják őket bántani, a támadó nem engedte nekik. És nézzenek utána mindennek, ami utalhat egy bizonyos „Felsőbbrendűek hajnala” dologra, ezt akarják megakadályozni, jelentsen bármit is. Az erősítést az épület előtt fogjuk várni!
A többiekre néztem, miközben leengedtem az íjamat.
- Kofy segíts Hood-nak kivinni Decosta-t, óvatosan, ne legyen mélyebb a sebe – mondtam, majd a libára néztem. – Te pedig add át a fegyvereidet, mindet, most!
Ha nem adja, akkor erővel próbálom elvenni tőle, majd egy műanyag bilinccsel bilincselem hátra a kezeit és követem vele ki a fiúkat. Ha pedig nekem akar támadni, kivételesen eszem ágában sincs védekezni, had ássa el mégjobban magát mindenki előtt.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

Florida - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 05 Dec. 2015, 14:38

Noha Reena egyelőre nem kapott választ Andrew-tól, de legalább tudta már, hogy tényleg nem lesz gond. Ezt James is megerősítette neki, hogy nem fog senkit sem bántani. Timofei kirohanására ismét úgy rezzent össze, mintha megakarta, vagy megütötte volna valaki. Végül kissé bizalmatlanul ugyan, de ő maga is kinyújtotta a kezét James felé és elfogadta a kézfogást. Érezhető volt, hogy remeg a keze és még mindig fél, mint egy sérült ragadozó, akit sarokba szorítottak. Zavartan pillantott fel a fiatal férfira és bólintott.
- Igen, bántottak – mondta. – Azt hiszem, hogy nincs…
A név, amit említettek neki nem igen mondott semmit sem neki, fogalma sem volt róla, hogy ki vagy mi az a Fantasztikus négyes.
- Nem tudom – mondta, majd a többiekre nézett. – Olyan a képességem, mint annak, akit említ?
Remélte, hogy a többiek választ adnak neki a kérdésre. Az, hogy veszélyben lehetnek, vagy csak Hudson nem tetszett neki, főleg, hogy a fegyvere sem volt itt, hogy megvédhesse vagy a fiút, vagy saját magát. ahogyan elindultak kifelé, akkor ő maga is így tett, követte őket, majd rögtön bele is futottak a szülőkbe. Ő maga nem igen tudott választ adni a kérdésre, de nem is az ő feladata volt mindez. Ha mentek tovább az épületbe, akkor követte a társaságot oda is, majd egy olyan pozíciót vett fel ösztönösen, ahonnan tudja fedezni a helységet, ahol vannak. Ehhez értett, ez legalább ment neki és valamilyen szinten biztonságérzetet adott számára, hogy ezzel tud foglalkozni. Így csak néz és figyel, meg hallgatja a parancsot és beszélgetést is, de ő továbbra is csöndben volt, nem hagyva, hogy eltereljék a figyelmét, gondolatait a feladatról.

felszerelés:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Timofei Szomb. 05 Dec. 2015, 16:48

Célszemély: Ifj. James Hudson

A kifakadásomra persze rögtön elkezd Jon magyarázni nekem a dolgokról. Na persze, jól tudom, hogy mégis mi a helyzet, de akkor is, az ilyen dolgokat kezelhették volna máshogy is, teszem azt, nem egy pajtában kipuhatolózni, hogy mi a képessége a kölyöknek. Persze, miután a kölyök is elmondja, hogy nem ölt volna meg senkit se, kicsit lenyugodok.
- Persze, megértem, csak....megrémültem, ennyi az egész. Egy tetves laborban nőttem fel, és nekem idekint minden új. Bocsi, ha túlreagáltam, de a labor után még mindig minden sarokban ellenségeket látok. Ennyi az egész. - mondom, majd a bal kezemmel letakarom az arcom bal kezét. - Minden a legnagyobb rendben. - mondom halkan. Ezek után elkezdenek minket kifelé terelni, de odakint a szülők eléggé bepaprikázva állnak, és rögtön kérdéseket zúdítanak ránk. Az apa kapásból magyarázatot vár Millertől, én pedig hátrálok pár lépést. Ennyit a nyugodt és békés bevetésről. A pokolba a kacsákkal is!

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Malacus Szomb. 05 Dec. 2015, 17:25

Jim Richards

Teljesen ledöbbenek a démon láttán, és a fura illető kérdései csak még jobban összezavarnak. Miért, miért, miért történik ez velem? Miért? Miért nem lehetne nyugodtabban elintézni ezeket a dolgokat, egy kis privát beszélgetésekkel esetleg? A démon ekkor lehajol hozzám, majd nagy meglepődésemre, nemhogy nem bánt, hanem megpróbál megnyugtatni a szavaival.
- Én e..erős vagyok? - teszem fel remegve a kérdést, majd egy kicsit bátrabban mondom - Tényleg így hiszi? - kérdezem meg tőle, majd lekuporodok a földre. - Nem...nem vagyok erős....nem vagyok az....de annak kell legyek. Muszáj. - mondom, majd ránézek a démonra. - Képes lennék rá?
A fura srácot időközben benyomják az ágyba és be is nyugtatózzák, majd pár szóváltás után az orvos megkérdezi, hogy velük akarok-e menni. Nem, vágnám rá legszívesebben, de nem tehetem, mert apa nem ezt akarja. Ő azt akarja, hogy menjek velük és legyek erős, és ezért muszáj annak lennem. Rájuk nézek, majd némán bólogatok, és felállok.
- Megyek. - mondom halkan.

Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 07 Dec. 2015, 23:32

~Ralf Shaw~

Kissé elmerengtem a gondolataimban, miközben arra gondoltam, hogy mégis mennyire bízhat az ember a S.H.I.E.L.D.-ben. Láthatóan olyan emberek jutnak pozícióba, akiknek nem kellene, felvesznek bármilyen instabil személyt, és utána különleges bánásmód nélkül engedik civilek közé az ön- és közveszélyes mentálisan sérülteket. Nem hiszem, hogy ez professzionális hozzáállás lenne, úgy gondoltam, amikor csatlakoztam, hogy ennél többet kaphatok tőlük. Persze, megismertem Dr. Melissát, ami jó, illetve lett valamilyen célom az életemmel, de ezt nem különösebben az említett szervezetnek köszönhetem. Közben lassan eljutnak hozzám a doktornő szavai.
- Lehet, hogy tényleg szólni kellene. - bólintok, majd hátratolom a székem ahogy felkel. Nem várom el hogy kiszolgáljon. - Csatlakozok Önhöz, ha megengedi. - mosolygok félősen, és követem, ha nem ellenkezett, bár nem sok kedvem van bemenni az épületbe, mégse szeretném egyedül hagyni. Kissé feszült leszek, ahogy átlépjük a kórház küszöbét, de próbálom csírájában elfojtani az idegességem.
- Egyébként, ha nem túl indiszkrét, önt mi ösztönözte, hogy ezt a szakmát, pályát válassza? - teszem fel a kérdést, ahogy az automatát keressük, figyelmen kívül hagyva a további kérdéseit. Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy a S.H.I.E.L.D. nem tett értem semmit, viszont nem szeretnék konfrontálódni, illetve az igazamat bizonygatni, jobbnak érzem hagyni a témát. Ha kiérünk a kávéval, és felteszi a kérdését, akkor bólintok.
- Sokkal. - mondom az igazságnak megfelelően. - Odabent... nem tudom, mintha egy klausztrofóbiás lenne a liftben, szinte fuldoklom. Sok ember, zárt falak, többféle anyag, ami vezetheti az elektromosságot... - gyorsan megrázom a fejem, hogy bele se gondoljak ilyesmikbe. - Szóval félek odabent. - vallom be végül a cipőm orrát bámulva.

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Tyler Szer. 09 Dec. 2015, 18:47

Persze hogy Jon nem is hisz nekem, persze ez csak megérzés. De miért ne jöhetne be? Stephék bajban vannak és még a SHIELD sem tudja elérni őket. 
Fel állok az ágy mellől, és akármennyire is cinikusan viselkedik, bólintok Zack felé, végül is sikerült lenyugtatnia a fiút. 
-Itt Tyler, Jim Richards velünk jön, belegyezett. Ellenben Jean Paul, odáig nem jutottunk el, hogy fel ajánljuk neki az állást. Be kellett nyugtatózni, túlságosan felzaklatta az a kapcsolat ami közte és aközött az alak közt áll fenn. Megvárhatjuk amíg felébred, de nem hiszem, hogy elfogadná a gyakornoki állást.-
Jelentés leadva, jöhet a következő.
-Jon itt Tyler. Jean-Paul valamiféle telepatikus kapcsolatban áll azzal a férfival aki megtámadta őt és Stephaniékat. Látta ahogy megtámadja Dacostát, utána pedig el is vesztettük a kapcsolatot velük. Mivel három emberből kettőt, akikért a SHIELD elküldött minket, megtámadott, ebből feltételezem, hogy talán James Hudson is veszélyben lehet.-
Rá pillantok a többiekre, ahogy látom a kedélyek kezdenek lenyugodni, igaz Emmáékról még semmi hír nincs. 
-Dr. Mckenzie itt minden rendben. Önnél mi a helyzet? Ha Ralf képes uralkodni magán, és megnyugodott csatlakozhatnak hozzánk, de ha gondolja odakinnt is megvárhatják a SHIELD csapatot, akiket idehívtam.-
Megdörzsölöm a halántékomat.
-Jól esne most egy kv....Köszönjük a segítséget dr. Browning.-

Mielőtt segíthetnék Roberton, Charles máris oda lép és ellátja. Jobban mint én tehetném, így csak mellettük állok készen arra, hogy kivigyük innen. Stephanie valahonnan ismeri a férfit, aki valami felsőbb rendűekről kezd hadoválni, majd eltűnik. Mielőtt bárki is tudna rá reagálni, gyorsabban mint bárki akivel valaha is dolgunk volt. 
Roberto láthatóan életben marad, majd Stepahniera pillantok. Élvezi ahogy megalázhat és abban is biztos vagyok, hogy az egészet rám fogja kenni. Állom a tekintetét, majd a földre ejtem a fegyvereimet, a késeket és fegyveremet a tartalék tárat is, az igazolványomat majd hátat fordítok neki és elindulok az épület elé, ahová a SHIELD küldi majd a csapatait. Azt viszont nem fogom hagyni, hogy megbilincseljen, abban biztos lehet....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szer. 09 Dec. 2015, 19:26

John Redbow

Redbow próbálja vissza rakni magát és profinak tűnni... az első éles akcióján. Jimmynek legyint nyugisan.
- Én egy t-rex vagyok nyugi.
Mondja és szabályosan rájön mennyire fura erőik vannak. Majd Reena mellé áll.
- Az F4 egy tudományos körökben forgó szuperhős csapat volt. Az egyetlen női tagjuk egy hozzád hasonló szép szőke, kék szemű... khm... - zavartan megáll, mert rájött, hogy szépnek nevezte a lányt, ezért megköszörüli a torkát gyorsan. - Szóval az ő ereje az volt, hogy láthatatlanná tudott bármit és bárkit tenni, meg erőtereket formákat alkotni láthatatlan energiából.
Mondja, de közben Jon parancsai miatt kihúzza magát és elkezdi felmérni a helyett. Figyelni a környezetet. A keze a fegyvere közelébe megy, de nem érinti meg azt. Mintha az oldalát fogná inkább. Figyel a csapatra, de már jobban vár furcsa dolgokat vár. Még a szülőket is figyeli egy ideig bizalmatlanul, mert nem tudja mire készüljön.

felszerelés:

Zack

Morsus megvetően szemöldököt emel Tylerre majd vállat von. Sóhajt és újra Jimhez fordul.
- Látod kölyök? Urald magad, ne hagyd, hogy a félelem elnyomjon és máris elég erős vagy, hogy urald az erődet. Senki se bánthat, mert csak te árthatsz magadnak. Ezt sose feled.
Zack megveregeti a vállát majd vissza néz Tylerre és a kiütött betegre. Kicsit úgy érzi magát, mintha két omladozás között rohangálna. A vörös démon leül valamire, amire nem szabadna: asztal, szekrény, székháttámlája, stb. Előkapja a kommunikátorát.
- Shield bázis itt Zacharias Raphael Morsus. A célpontunkat le kellett szedálni. Úgy fest valamiféle személyiségzavarral rendelkezik. Mivel így nem tudjuk mozgatni, beszélni vele, vagy bármit tenni azt ajánlom hozzanak egy szállítót és vitessék be a bázisra, ahol professzionális kezelést kaphat képességére felkészülve.
Ezzel elteszi a kommunikátor és kacsint a orvosnak.
- Semmi bántás doki.

felszerelés:

Hood

A férfinak sikerült kezelnie és úgy fest stabilizálta a beteget, bár ez a hely egy élő halálos ítélet főleg egy nyílt vágással a hasterületen. Mégis nem fedi fel, hogy a helyzet jobb. Nem akar örömöt okozni ennek az Essex nevű elmebetegnek. Már az is rá ad, hogy addig Steph ilyen idegroncs marad és a férfiú úgy érzi ezzel csak nyerhetnek. Inkább mikor már mozdíthatónak véli elkezdi elvinni a férfit Kofyval vagy nélküle.
- Vigyük.
Mondja parancsolóan, ha Kofy is segíti és megindul kifelé a fiúval. Végig ellenőrzi, hogy jól legyen és ha tényleg sikerül egy emelettel lejeb érniük ellenőrzi a kommunikátorát, amint jó lead egy vészjelzést a shieldnek. Kér egy mentőt és erősítést. Ha nem sikerül, minden szinten újra próbálja és közben nézi nincsen még valaki, aki beléjük kötne itt.

felszerelés:

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 16 Dec. 2015, 20:00

11:30.

A kis csapat visszamegy a házba, ahol Jimmy szülei nyugtalanul hallgatják végig Jonathant.

Florida - Page 5 James10 – Még egy mutáció…?

Florida - Page 5 Wife10 – És… mi lesz most Jimmyvel? Ösztöndíj és munka a S.H.I.E.L.D.-nél? Álmodom?

Florida - Page 5 Jimmy12 – Meg… azt is megtudtam, hogy ki a biológiai apám…

Erre Jimmy szüleinek szemei elkerekednek, majd az édesanyja dühösen rivall rá az ügynökökre.

Florida - Page 5 Wife10 – Ehhez nem volt joguk! James az édesapja! JAMES HUDSON!

Florida - Page 5 Jimmy12 – Anya, nyugi, NYUGI!

Florida - Page 5 Daniel10 – Mrs. Hudson, ha megengedi… Nem azért jöttünk, hogy bármiféle problémát okozzunk Önöknek, vagy hogy régi sebeket tépjünk fel. Épp elég fájdalom ért már mindnyájunkat. Én sem jókedvemben vagyok itt, elhiheti. Óriási kockázatot vállaltam azzal, hogy egy ismeretlen eredetű üzenettel átutaztam a fél országot, de megtettem. Sosem ismertem ugyan, de úgy éreztem, ennyivel tartozunk Jimmy édesapjának. Ez volt az utolsó kérése, mielőtt feláldozta volna magát egy világért, amely sosem szerette őt. Ha Önökre bízta a fiát, akkor nyilván ismerték valamennyire, és egyetért velem abban, hogy ezt meg kellett tennünk az emlékéért.

Mrs. Hudson erre nem tud mit mondani, csak lehunyja a szemeit, melyekből kicsordul pár könnycsepp, és alig láthatóan bólint egyet.

Florida - Page 5 Anya10

Florida - Page 5 Jimmy12 – Ti vagytok a szüleim, ezen semmi sem változtat… de ezt most meg kell tennem. Meg akarom tenni, egyedül, hogy megismerjem önmagamat és a képességeimet. Elfogadom a S.H.I.E.L.D. ajánlatát.

Az idősebb James is megadja magát, nem vitatkozik tovább fiával.

Florida - Page 5 James10 – Csak azt sajnálom, hogy nem tőlem tudtad meg… Annyiszor el akartam már mondani… Gondolom, ez azt jelenti, hogy mégsem vitorlázzuk körbe a világot, ahogy terveztük.

Ezalatt Jonathan még egy üzenetet kap Tylertől.

– Jon, itt Tyler. Jean-Paul valamiféle telepatikus kapcsolatban áll azzal a férfival, aki megtámadta őt és Stephanie-ékat. Látta, ahogy megtámadja DaCostát, utána pedig el is vesztettük a kapcsolatot velük. Mivel három emberből kettőt, akikért a S.H.I.E.L.D. elküldött minket, megtámadott, ebből feltételezem, hogy talán James Hudson is veszélyben lehet.

Egy ideje hallani kintről egy közeledő helikopter hangját, most pedig már a ház elé érkező S.H.I.E.L.D.-es rohamosztagos terepjárók és furgonok is jól hallhatók. Megérkezett az erősítés, és pillanatok múlva be is lép egy magas rangú S.H.I.E.L.D.-ügynök.

– Miller főhadnagy! Látom, időben érkeztünk. Senkinek semmi baja? Jelentést kérünk!

Florida - Page 5 James10 – Már miért lenne bárkinek is baja?

Jimmy elmosolyodik, láthatóan tetszik neki a gyorsreagálású egység, és a fiatalokra pillant.

Florida - Page 5 Jimmy12 – Heh. Ezt élvezni fogom. Szóval… A Különítmény egyik tagja, egy láthatatlan lány, egy T-Rex, ha jól hallottam, és ezen már meg sem lepődöm… Pont beleillek ebbe a durva társaságba!

Ezzel a csapat küldetése sikerrel és áldozatok, illetve sérülések nélkül zárul – ám mielőtt továbbállhatnának Jonathannek rövid, legfeljebb 10 mondatos jelentést kell írnia az akcióról.

A többiek ebben a körben NE írjanak, és Jonathan is csak a jelentését – amint megvan mindhárom vezető mindhárom jelentése, megyünk tovább!

Florida - Page 5 00120

Stephanie azonnal választ is kap az üzenetére.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Lyesmith ügynök, örülünk, hogy újra halljuk Önöket, az erősítés már úton van Önökhöz és a többi csapathoz is! Az akció az egység megérkezésével lezárul, minden továbbit Danvers ezredes közöl majd Önökkel. Addig is utánanézünk a kért adatoknak. Vége.

Ezzel a fiatalok elkezdik óvatosan kivinni Robertót, mialatt Stephanie és Emma között tapintható a feszültség. Még csak egy emelettel érnek lejjebb, amikor már hallani kintről egy közeledő helikopter hangját, végül pedig a ház elé érkező S.H.I.E.L.D.-es rohamosztagos terepjárók és furgonok is jól hallhatók. Megérkezett az erősítés, és pillanatok múlva el is árasztják az épületet. Szerencsére mentősök is érkeztek, Hoodnak ezt nem is kellett külön kérnie, akik azonnal átveszik a sérült Robertót – már első ránézésre meg tudják mondani, hogy a fiú életben marad, hála a gyors ellátásnak.

Az épület előtt egy magas rangú S.H.I.E.L.D.-ügynök várja a fiatalokat.

– Lyesmith ügynök! Minden rendben? Ne aggódjanak a célszemélyért, megmarad. Jelentést kérek!

Ezzel a csapat küldetése kudarccal, de legalább halálos áldozatok nélkül zárul – ám mielőtt továbbállhatnának Stephanie-nak rövid, legfeljebb 10 mondatos jelentést kell írnia az akcióról.

A többiek ebben a körben NE írjanak, és Stephanie is csak a jelentését – amint megvan mindhárom vezető mindhárom jelentése, megyünk tovább!

Florida - Page 5 00120

Miközben Melissa és Ralf kávéznak, üzenetet kapnak Tylertől.

– Dr. McKenzie, itt minden rendben. Önnél mi a helyzet? Ha Ralf képes uralkodni magán, és megnyugodott, csatlakozhatnak hozzánk, de ha gondolja, odakint is megvárhatják a S.H.I.E.L.D.-csapatot, akiket idehívtam.

Ezalatt Jim elhatározza magát, hogy az ügynökökkel tart, Tyler pedig szinte azonnal választ kap a Triskelionból.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Jackson ügynök, örülünk az ifjú Richardsnak, és bizonyára mindent megtettek a másik célszemélyért is. Az erősítés már úton van Önökhöz és a többi csapathoz is! Az akció az egység megérkezésével lezárul, minden továbbit Danvers ezredes közöl majd Önökkel. Vége.

Közben Zack is jelentést tesz a Triskelionnak, amire ő is kap választ.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Morsus ügynök, vettük, a felettese, Jackson ügynök már jelentkezett az imént. Dr. Browninggal tárgyalásokat kezdeményezünk majd a célszemély ellátást illetően.

Ahogy kifelé haladnak, a fiatalok már hallhatják kintről egy közeledő helikopter hangját, végül pedig a ház elé érkező S.H.I.E.L.D.-es rohamosztagos terepjárók és furgonok is jól hallhatók. Megérkezett az erősítés, de a betegekre való tekintettel odakint várakoznak, hogy ne okozzanak pánikot, ha nem szükséges.

Odakint egy magas rangú S.H.I.E.L.D.-ügynök várja a fiatalokat.

– Jackson ügynök! Az ifjú Mr. Richardsra majd ügyelünk, de addig is jelentést kérnék.

Ezzel a csapat küldetése kudarccal, de legalább halálos áldozatok nélkül zárul – ám mielőtt továbbállhatnának Tylernek rövid, legfeljebb 10 mondatos jelentést kell írnia az akcióról.

A többiek ebben a körben NE írjanak, és Tyler is csak a jelentését – amint megvan mindhárom vezető mindhárom jelentése, megyünk tovább!

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 16 Dec. 2015, 20:39

Jonathan Miller jelentése:
James Hudsonhoz való kiérkezés minden gond nélkül zajlott; Ms. Sunken egy felvételt hozott el Mr. Hudson számára, amiből megtudta, hogy ki is a valódi apja Rozsomák személyében. Itt történt eseményeket Ms. Reynolds és Mr. Produnov az előzetes pszichológiai jelentések fényében kissé nehezebben viselték, de a helyzet megoldódott bármiféle atrocitás nélkül. Ramirez ügynök és Mr. Redbow is nagyban közrejátszott abban, hogy minden a lehető leggördülékenyebben történjen. Mindkét fiatalembernek meglepő módon remek érzéke van ahhoz, hogy Ms. Reynolds-t megtudják nyugtatni és az emberek közé való integrációja is jó ütemben haladjon. Így javasolnám, hogy mindkettejüket tartsuk a hölgy közelében a későbbiekben. A küldetés teljes sikerrel zárul Mr. Hudson elfogadta a SHIELD ajánlatát, senki sem sérült meg és az itt levők képesek voltak teljes csapatként együttműködni, egymást segíteni, kiegészíteni még úgyis, hogy félig civilek alkották ezt a csoportot.

Stephanie Lyesmith jelentése:
A célszemélyt a lakóépületének tetején találtuk meg, a tárgyalások egy ideig jó ütemben haladtak. A csapat többsége kezelhető és alkalmazkodó volt a küldetés során. Azonban Emma White a visszainduláskor szegte meg először a kapott parancsot, és elrohant magánakcióba fogni. A célszemély a többiekhez való leérkezés után Emma White után rohant, ami a későbbi sérüléséhez vezetett. A támadóval fegyveres konfliktus akadt ki, Emma White fel lett szólítva, hogy hagyja a támadót és segítsen a sérülten, akit a támadó ugyan elengedett, de White ismét megszegte a parancsot és nem volt azt hajlandó teljesítni, kis híján életveszélyes helyzetbe hozva a célszemélyt. Szerencsére Charles Waver újoncként/civilként is azonnal teljesítette a kiadott parancsokat és megmentette a célszemélyt. A támadó a rádión leadott szavakat mondta, hogy azt meg kell akadályoznia, majd egyszerűen eltűnt. A távozása után White-t felszólítottam a fegyverei és igazolványa átadására, amiket egyszerűen lehajított a földre és sértődötten elsétált. Engedetlensége és az, hogy nem csak a társait, de civileket sodor veszélybe a magatartásával nem tűrhető el ezekben a körökben, a csapatból azonnali eltávolítását kérem. Connor Hudson kissé passzív volt, láthatóan idegen volt számára a környezet és a bevetés és kissé lefagyott a támadáskor – ami nem meglepő civil léte miatt – , de sem vele, sem pedig Charles Waver-el nem volt gond. A célszemély Roberto Decosta súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett az akció során, határozottan Emma White hibájából, kinek nem ez volt az első ilyen megmozdulása azóta, hogy a SHIELD-en belül van. A viselkedése és hozzáállása, mentalitása nem illik a SHIELD-en belülre, nemhogy a Különítményhez.

//Elnézést, hogy Jon-é rövidebb, de mivel full siker az akció, így nem igen volt miről írnia.//

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Dec. 2015, 21:41-kor.

Florida - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Vas. 20 Dec. 2015, 18:40

Jean Paul Beaubiert a megadott helyen találtuk meg, zavart és labilis állapotban amit, mint kiderült a támadója és a közte kialakult furcsa telepatikus kapcsolat okozott. Rajta keresztül értesültünk arról, hogy Stephanie Lyesmith csapatát megtámadták, hisz látta az egészet a támadó szemével. 
Így erre koncentráltam, hogy minél többet megtudjunk a támadóról de időközben Beaubier annyira zaklatott állapotba került, kénytelenek voltunk le szedálni. A SHIELD gyakornoki állásra azonban határozottan nemet mondott.  Azt a kevés információt amit sikerült kiderítenem már átküldtem. Esetleg egy SHIELD telepatával érdemes lenne megvizsgálni az elméjét, és én felügyelet alatt is tartanám, a támadó nem tud a köztünk lévő kapcsolatról. Jean Paul pedig még mindig veszélyben lehet.
Időközben felvettük a kapcsolatot Jim Richardsal, aki elfogadta az ajánlatot, noha teljesen labilis, nem ajánlatos terepre küldeni határozatlan ideig.
Lev Hudson az egész akció alatt, figyelmen kívül hagyta az utasításaimat, a saját tévképzetei után cselekedett, több alkalommal is felzaklatta Jim Richardsot. Határozottan nem alkalmas a gyakornoki állás betöltésére.
Ralf Shaw ugyan betartotta az utasításaimat, de elveszteni látszott a kontrollt a képessége felett, ahogy stressz hatás érte Richards aktáját el olvasva és szinte menekült a csapat közeléből. Ennek ellenére más probléma nem volt vele, felügyelet mellett talán alkalmas lehet terepre.
Az egyedüli, akinek ugyan a viselkedése némi kívánni valót hagy maga után, Morsus alkalmas a véleményem szerint. Követte az utasításokat, megfelelően cselekedett, reagált a kialakult helyzetre, nem esett pánikba és nem utolsó sorban nincs súlyos mentális betegsége sem. Leszámítva a tömény cinizmust.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 20 Dec. 2015, 21:32

Jonathan, Stephanie és Tyler jelentései elkészülnek, és bekerülnek a S.H.I.E.L.D. adatbázisába, ahol minden fiatal bármikor elolvashatja őket, hogy ennek fényében fejlődjön vagy csak egyszerűen megismerje a felettese véleményét.

Néhány órával az akció lezárulta után, mikor már mindenki biztonságba kerül, és újból együtt vannak a fiatalok, megérkezik a teljes csapat rövid kiértékelője a Triskelionból minden egyes ügynök kommunikációs eszközére.

Ezt követően a csapat már száguld is tovább a következő bevetés helyszínére – ám előtte egy gyors közjáték!

A hozzászólást Ultimate Guru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Jan. 2017, 10:51-kor.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 24 Szept. 2016, 14:19

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – Közjáték III.

2012. április 10., kedd, 22:05.

Ismét az a kihalt, kisvárosi sikátor Port St. Lucie-ben, ahol Sinister az ifjú Jean-Paul Beaubier életére tört, és ismét ugyanaz a végzetes pillanat:

Florida - Page 5 Essex10 – Neked csak Mister Sinister.

… majd Essex meghúzza a ravaszt.

Florida - Page 5 Sinist10

Jean-Paul eszméletlenül esik össze, de nem hal meg. Nem… és láthatóan épp ez volt Sinister célja.

Elteszi a még mindig füstölgő fegyvert, lehajol a vérző, ájult fiúhoz, hogy megvizsgálja a pulzusát. Amikor megbizonyosodik róla, hogy még él, bólint.

Florida - Page 5 Essex10 – Helyes.

Majd ismét felvillan Sinister homlokán az a bizonyos vörös kristály… egyre erősebben és erősebben ragyog, mígnem a fénye teljesen belepi Essex és Jean-Paul testét. A vöröses fényburokból mintha hallani lehetne Sinister ordítását… majd másodpercekkel később a fény egyszer csak kialszik, a kristály nem világít tovább, Essex pedig térdre rogy.

Újabb másodpercek telnek el, mire a férfi nagy nehezen feltápászkodik, kicsit kinyújtózik, megropogtatja a csontjait, majd végignéz a saját testén. Pár pillanatig habozik, majd nekirugaszkodik, és futni kezd… de olyan sebességgel, hogy emberi szemmel nem is lehet követni a mozgását. Szinte azonnal újra megjelenik Jean-Paul teste mellett, és elmosolyodik.

Florida - Page 5 Essex10 – Kölyök… A sebességed Maximofféval vetekszik, tudod-e? Nem rossz… Később is szükségem lehet rád. Ez a szerencsenapod: hívok neked mentőt. De előbb… ellátlak, nehogy elvérezz itt nekem.

Sinister elrohan a megfelelő orvosi eszközökért, és percek múlva már vissza is tér, hogy valóban ellássa a fiú lőtt sebét…

… most pedig vissza a kalandhoz Kalifornia államban!

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.