Felix Hasting

Go down

Felix Hasting Empty Felix Hasting

Témanyitás by Valdemar Seymour Kedd 16 Feb. 2016, 17:31

Adatok:

Név: Felix Hasting
Egyéb név(i): seggfej
Faj: homo sapiens neo
Nem: férfi
Jellem: mindenkit utál
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2010 augusztus 14. New York
Kor: 16
Család:
Antole Hasting - apai nagybácsi, new yorki drogfutár
Foglalkozás: X diák
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: porszürke
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: punkra nyírja fekete haját, bár szinte soha nincs felzselézve. Időnként a jobb arcfelére lila tenyérnyomot mázol
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: szenvedélybeteg: masszív dohányos

Életrajza:

élet:
Egy olyan világba született, amiben az emberiség már ráébredt, hogy mialatt azzal volt elfoglalva, hogy bőrszín, szemszín, nemzetiség és hovatartozás alapján gyűlölje egynémely csoportjait, titokban mindvégig ott lappangott egy hatalmas, gyűlölhető csoport a soraik között és megkezdte a mutánsok gyűlöletét. Szerencsére a faj, amibe tartozik roppant összetartó, ám ez nem jelenti automatikusan az amerikai álom megvalósulását, főleg, hogy öt évesen a szüleit elviszi az örökség vírus, ő pedig a nagybátyjához kerül, aki egy főleg drogkartell oszlopos tagja.

Már kora gyerekkorában bűnöző életet él, először csak koldultatják, aztán megtanulja a zsebtolvajlás művészetét. Kifejezetten ügyesen bánik a késsel. Miután elfogadottá válnak a mutánsok egy ideig "egy kis aprót az árva mutánsnak" táblácskával járatják, ám mert a mutációja nem látványos, nem érnek el vele semmit.

Szaggatottan végzi el az elemi iskolát, amikor a NWF megszállja a várost kimarad, rejtőzködni kényszerül, az őrszemek, asgardi harcosok és az ezüst utazó idején főleg a külvárosban tevékenykedik, polgári házakat fosztogat ki óvatlanul nyitva hagyott fürdőablakokon bemászva, hála kölyöktesti előnyeinek.

A szimbiontatámad idején neo-klánvezérüket elkapja egy, így a megmaradtak megküzdenek a vezető pozícióért. Hét évesen nem jelent túl nagy kihívást, végül is az új vezér megtartja korábbi helyzetében.

Nem regisztálják a 2018-as regisztrációs történy idején, mert a képessége még nem mutatkozott meg. Nagybátyja is tiszta marad a chiptől, mert elrejtőzik a klán többi tagjával együtt vidéken rejtőzik el, őt és néhány tagot hagynak csak a városban megfigyelőnek. Itt éri őket a bukás napja, a kaasztrófák során szétszóródnak. Felix élelmes gyerek, ijedt nyolcévesként mindig talál gondoskodó hajlamú védelmezőket, akik vigyáznak rá. Túléli a köd katasztrófáját, egészen civilizálódik azalatt, amíg alkalmazkodik a bentlakókhoz, és azon dolgozik, hogy kedveljék, szeressék és ne hagyják magára. Annyira koncentrál erre, hogy szerethetővé válik, egy, a ködben rekedt család, Moráék befogadják amikor kiszabadulnak.

Sajnos csak egy évet él velük, a harmadik világháború kitörésekor a klánja visszatér New Yorkba, előszólítja megmaradt rejtőző tagjait. Néhány hetes harci kiképzést kapnak még a hozzá hasonló gyerekek is, ami az alapvető túléléshez szükséges, aztán hadszíntérre vonulnak a mutánsérdekek alatt, a vezérükbe összpontosítva minden erejüket, így az ő alig megmutatkozó kis láthatatlan képességét is, ami azonban helyenként hasznosnak bizonyul.

Kevesen élik túl a háborút, a béke ideje a soraik rendezésével telik, a klán megtizedelődött, visszatérnek a korábbi foglalkozásaikhoz 2022-ben, illetve néhányan közülök a csatamezőről ellopott értékeket pénzzé téve tisztességesebb életet vásárol magának. Felix nem tartozik ezek közé, megerősödve testben és pszichológiailag kiégve jó végrehajtó és verőember, ha úgy adódik. Ahogy telnek a hónapok, úgy zárolja magában az elméje a háború emlékeit, mire 15 éves lesz, már újra normális, nem üt, karmol és harap azonnal, hogyha valaki hirtelen mozdulatot tesz, ily módon a vadságát elveszítve egyre kevésbé hasznos munkatárs. 2025 végén a maffiaháború kitörésekor egy lövöldözésben megsérül.

Civilek szedik össze, viszik kórházba, az orvosok azonosítják benne a mutációt, és kapcsolatba lépnek az iskolával. Készséggel elfogadja a taníttatás.

jellem:
Erőszakos, kötekedő, nehéz természetű alak. Mindenről határozott véleménye van, és azt nem fél hangoztatni, ha úgy adódik. Békétlen, és sokszor szándékosan rosszindulatú. Mindenkiről a legrosszabbat feltételezi, és pontosan tudja, hogy igaza van, akkor is, hogyha a pillanatnyi békeidőszak meghazudtolni is látszik.
Éber és okos, jó megfigyelő, bár ritkán használja ezt a képességét érdemleges célra. Aljas és kiszámíthatatlan. Nem kötekszik intelligensen, a sértései nem kiforrottak, a trágárság a fegyvere.
Hűséges és kitartó, de ha elárultnak érzi magát, akkor semmi nem köti meg tovább, se az adott, se a becsületszó, bár általában meg lehet bízni abban, amire kezet ad. Könnyedén és szívesen hazudik, de megvan a helye és ideje ennek.
Egy kissé hiperaktív, keveset alszik, de bárhol képes pár percre elaludni. Egyáltalán nem válogatós, étel, ital, élvezeti cikk, fiatal kora ellenére sem újdonság neki.
Igyekszik a tanulmányaira összpontosítani, mert nem akarja elhagyni az iskolát, önként van itt, hogy fejlessze magát, de a természetét nem tudja megtagadni, és ezt bárkinek szívesen a fejébe veri, mondjuk az asztalon.

Képességei:
homo sapiens neo:

@Thorhalla írta:Alfaj: Neo
Felix Hasting Neo_Warclan_001
Homo Sapiens Neo
A neo egy mutáns alfaj. Nem tudni, hogy a mutánsok egyik mellékága vagy az emberi faj evolúciójának egy másik eredménye, de az bizonyított, hogy az ő mutáns génjük más, mint a homo sapiens superioré. Képességileg és annak fejlődésének terén egyeznek a mutánssal, de nincs omega szintjük és nem képesek másodlagos mutációt kifejleszteni (értsd: csak egy képességet vásárolhatnak).
Ellenben ennek a fajnak vannak saját különleges vonásaik és a képességeik:
- A neo az emberi képességek maximumával rendelkeznek, nagyon erősek ( 200kg súlyt), gyorsak (30km/óra hosszabb távon), ügyesek (sportolói szinten) és intelligensek.
- A neo klánokban él. Egy klán három tagból áll minimum. /Játék esetén elfogadunk egy jk-t és két njk-t/
- A klánoknak saját színük van, amivel arcukat és testüket festik.
- A neo klánok rendelkeznek egy vezérrel, aki használni tudja a többi klántag erejét. Bár ők nem vesztik el, de ameddig a közelében vannak a vezérüknek és semmi nem blokkolja a kapcsolatukat addig a vezér képes alkalmazni klán tagjainak képességeit.
- A klánokban élet-halál harccal lehet valaki vezér, de ha egy nem neo megöli a vezért nem számít új vezérnek és nem kaphatja meg a vezér speciális erejét. Ha a régi vezért megöli egy neo ő az új vezér és "örökli" a képességét. Ha a vezér másban hal meg akkor a klán tagjainak harcolniuk kell (nem feltétlen halálig) a vezér rangért és a győztes lesz az új vezér.

Szakértelmei:
késelés
egyszerű zárak feltörése
fegyverismeret
jó hangja van az énekléshez, bár a dohányzás nem tesz jót neki

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
Felix Hasting 12705224_1239289702766592_7864773356310052288_n


A hozzászólást Valdemar Seymour összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Feb. 2016, 13:27-kor.

_________________
Felix Hasting Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Thorhalla Kedd 16 Feb. 2016, 18:53

Így hát itt vagyok, és 2025 van. Irány az iskola!
- 2027 február van Smile

Ezefenlül más gond nincs. A képességgel viszont igen, ez így túl sok.
Csak a folyadékot engedhetem diák szinten és ott is naponta maximum 1 litert tud manipulálni többet nem, ezt befolyásolni tudja. Vagy a szilárd anyagoknál a szervetlent 1kg tömegig (szervest egyelőre nem).
Abban az esetben tudom az egészet engedni, hogyha semmilyen esetben nem tudod tudatosan csinálni és minden egyes esetben KM szabja meg, hogy miből mi lesz.

Szóval kérlek döntsd el, hogy melyiket szeretnéd és az alapján javítsd a képességet. Utána megnézem megint.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felix Hasting Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Valdemar Seymour Szer. 17 Feb. 2016, 01:24

Teljesen ízét és hangulatát vesztette volna ezekkel a módosításokkal, írtam inkább egy másikat.

_________________
Felix Hasting Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Feb. 2016, 13:05

Előtöri rendben csak egy észrevétel, 2025 az a 2015 az előtöri végén szerintem. Azonban a képesség megint túl sok.
Ami le volt ott írva a fajnál, az első szintű karira vonatkozik, a diák 0.szintű, azaz gyengébb, és ha elvégzi a sulit ingyen kerül fel első szintre. Ezért nem tfogadhattam el az előző karidnál sem, amit leírtál.
A másodlagos mutációt egyáltalán nem tudom elfogadani, mert diák vagy és nem függ szorosan a fő képességhez, egyébként max 220V lenne diáknak, amit még kibír.
A neo-k képességéből minden maradhat ezt kivéve.
- A neo az emberi képességek maximumával rendelkeznek, nagyon erősek, gyorsak, ügyesek és intelligensek.
- ebből az IQ ilyen maradhat, a másik három az emberi maximum fele, azaz 200kg súlyt tud kinyomni jelenleg a karakered (~400kg lesz 1.szinten), gyorsaság 30km/óra hosszabb távon (60 lesz első szinten) és sportolói szinten ügyes (olimpiai szint lesz elsőn).

Ezt írd át, utána elfogadlak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felix Hasting Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Valdemar Seymour Szer. 17 Feb. 2016, 13:29

Átírtam őket

_________________
Felix Hasting Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Feb. 2016, 13:34

Így elfogadva.
Egy órarendet írj még, és utána mehetsz is játszani Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felix Hasting Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Valdemar Seymour Szer. 17 Feb. 2016, 14:31

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (1-et kötelező választani)
- - - Kree – Gunnhild Morsus

Választott órák:
- Repülő eszközök vezetése – Jonathan Miller, Yvette Morsus
- Túlélés a távoli űrben / idegen kultúrák (ismerd fel az idegen lényeket és tanuld meg megölni őket) – Gunnhild Morsus
- A harc művészete harccal és anélkül – Logan

Tanórán kívüli események:
- Boksz club – Kane Harris

Egyéb elfoglaltságok:
- Túlélő kirándulás Vadföldre

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: ebéd
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Boksz klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (kree)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: ebéd
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: ebéd
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: ebéd
12-14 óra: -
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: -

_________________
Felix Hasting Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Valdemar Seymour Vas. 06 Márc. 2016, 14:21

Adatok
----------------------------------------------------------------
előtörténet//kultúrgyökér
órarend//órarend
szoba//fészek

Játékok
----------------------------------------------------------------
2027 február

001a//befejezett//első vér//Anton Alistarov//Anton szobája, Xavier kúria
001b//befejezett//simitime//Anton Alistarov//Felix szobája, Xavier kúria
002a//befejezett//éhezők viadala//Anton Alistarov//Testnevelés terem, Xavier kúria
002b//befejezett//pánikszoba//Anton Alistarov//Felix szobája, Xavier kúria
003//befejezett//abál//Anton Alistarov, Kevin Grimlock//Bálterem, Xavier kúria
004a//befejezett//bombázók//Anton Alistarov//Erdei út, Salem
004b//befejezett//keményen, mint az oroszok//Anton Alistarov//Erdő tón, Salem
004c//befejezett//a boszorkányvadász//Anton Alistarov//Felix szobája, Xavier kúria

2027 március

005a//befejezett//Iskolatalálkozó előjáték, fuckyeah//Anton és az iskolai delegátus//Angyal Program komplexum, Nyugati part

folyamatban//Murderworld, fuckyeah//Arcade "vendégei"//túl az óperencián
folyamatban//Iskolatalálkozó, fuckyeah//Anton és az iskolai delegátus//F épület, Angyal Program komplexum

_________________
Felix Hasting Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Felix Hasting Empty Re: Felix Hasting

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.