Mojave-sivatag

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Szer. 05 Szept. 2018, 19:25

PhobiaAtya


Boldogok a tudatlanok, akik azt hiszik, a világ nem más, mint egy rózsaszín ködben úszó, cukormázas kis estimese. Akik azt hiszik, minden jó, mindenki kedves, és minden jól fog alakulni. Túláradó örömmel és optimizmussal néznek a világra, amivel még mások kedvét is feljebb tudják húzni a ragályos boldogságukkal. Boldogok....és kimondottan ostobák, szinte már olyan szinten, hogy az fertőző. Az ilyen emberektől pedig okádnom kell, vagy csak szimplán elmetszeni a torkukat, lényegtelen.
Ez a dokinő is úgy beszél, mintha csak egy ötévest kezelne, aki véletlenül méhkaptárba nyúlt. Sajnos azt viszont nem tudja, hogy ő maga turkál most a darázsfészekben, és ha nem kellene Lucyt eljátszanom, talán már ki is beleztem volna, mert.....csak úgy. Mert vicces.
Miközben dr mosolyalbum bekötözi a kezemet, az érzelemmentes miss beképzelt elmagyarázza, hogy miről is van szó, hogy mit is keresek a sivatag kellős közepén.
~ Szóval egy ajánlat a kib@szott elnöktől. Ez hízelgő, esetleg azt akarja, hogy az új, csini titkárnője legyek? ~ gondolom magamban, de ezt nem mutatom ki. Mondjuk maga az a bizonyos ajánlat elég érdekesen hangzik, esetleg belekukkantok a mappába, mielőtt még lassan, fájdalmasan megnyúzom a komplett társaságot.
A dokinő, dolga befejeztével megpaskolgatja a fejemet, mintha csak ötéves lennék, közben meg miss kevély lefekteti a szabályokat.
Ahogy akarja, de ezt a játékot ketten játszák ám.
- D..doktornő. - szólok a dokinéni után, még mielőtt kimenne - M...maga n..nagyon k..ke..kedves. A.. Az anyukámra emlékeztet... - mondom, Lucy dadogását és beszédstílusát használva, sőt még szipogok is egyet hozzá. Aztán egyenesen belenézek a dokinő szemeibe, az ajkaim pedig széles vigyorra húzódnak. - Ő is pontosan így paskolgatta meg a fejem, szóval le kellett vágjam az ujjacskáit, nehogy véletlenül újra megtegye. Aztán jöttek a szemei...érti? - beszéd közben lassan oldalra billentem a fejemet, halálosan komoly tekintettel, hogy biztosan felfogja az üzenetet. Pár pillanat után miss gőgre tekintnek, ártatlan arckifejezéssel és mosollyal. - Ne tessék aggódni, néni. Jókislány leszek. Hihi. - mondom neki, majd még egyszer utoljára ránézek a dokinőre, majd hagyom őket elmenni.
- Szóval...okoska. Javaslatok? - hátradőlök az ágyon, közben pedig az ujjaimat csonttüskékké alakítom. - Milyen módon öljek meg mindenkit? - kérdezem, mert valahogy az elnököcske ajánlata nem érdekel annyira. Biztosan valami fostos kis "öngyilkos osztagot" akar összerakni, akikkel elvégeztetheti a piszkos munkát. Mondjuk hízelgő, hogy gondolt rám; az idehozatalomért pedig puszi a hasára. Innen könnyebben kijuthatok, mint a cipősdobozból.
~ Szóval most a tanácsom kell? Rendben van, de akkor fogadd is meg. Olvasd át az ajánlatot és fogadd is el. ~ jön a válasz az öregtől, mintha el is felejtette volna a dolgok jelenlegi állását. Ami nemigen tetszik, tudja hogy hol van a helye.
- Elfelejtettél egy apró, picurnyi, apricska tényezőt, miszerint én parancsolok? Te kis buta, ha lenne testet, kivágtam volna ezért a nyelved. -
~ Akkor mondom másképp. Jelen esetben az az ajánlat az egyetlen kiút a fogságból. Nem lesz több ilyen alkalom, ezért nem kellene csak úgy eldobni azért, hogy megölhess pár embert. Plusz, azt mondtam, hogy fogadd el a kijutásod kulcsát, nem pedig azt, hogy hódolj be nekik. ~ mondja, ééééés.........
Igaza van. Utálom, hogy igaza van, de igaza van, szóval van okom őt utálni, mert igaza van. Igaza van, mert ha elfogadom az ostoba kis ajánlatukat, majd elhitetem velük, hogy milyen jó kis angyalka vagyok, akkor....rohadt könnyű lesz mindegyiket kinyírni, talán még a nyomorult elnököt is kifilézhetem. Ez pedig határozottan tetszik.
- Legyen hát, papper. - felelem, majd olvasás nélkül aláírom Lucy nevével a papirost, utánna pedig addig nyomogatom azt a gombot, amíg meg nem jelennek.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 06 Szept. 2018, 15:58

Az doktornő arcán érdekes módon nem látsz zavart, amikor fenyegetni kezded, csak továbbra is mosolyog rád, mintha semmi sem történt volna. A másik nő ezzel szemben úgy néz rád, mint a tanár, aki nem díjazza az osztály mókamesterének vicceit.
A távozásuk után nem húzod az időt olvasgatással, egy gyors diskurzus után Atyával kinyitod a mappát, és odafirkantod a neved. A gomb megnyomása után fél percet sem kell várnod, és már jön is a válasz. Az ajtó ismét kinyílik, a két vendéged pedig bejön a szobába. A doktornő arca most is vidám, a másikén talán meglepettséget láthatsz.
-Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült döntenie, Ms Skatfield - állítja a nő, de az arcáról örömöt egyáltalán nem tudsz leolvasni. Átveszi a mappát, és ellenőrzi az aláírásodat, aztán hóna alá csapja az iratokat.
-Gratulálok, Ms Skatfield, ezennel hivatalosan is Osborn Angyalai közé tartozik, remélem, nagyra értékeli ezt a megtiszteltetést. Ahogy olvashatta, ön gyakorlatilag az Egyesült Államok tulajdonát képezi mostantól, és mi szeretünk vigyázni a tulajdonunkra. Megelőlegezve a bizalmat aziránt, hogy alá fogja írni a papírokat, már beültettünk a testébe a távolról irnyítható, apró komputert, amiről a harmadik oldalon olvashatott
Beszéd közben elővesz egy telefonhoz hasonló eszközt, és megnyom rajta egy gombot.
-Ennek segítségével megfigyelhetjük magát, akárhová megy, akárkivel beszél, és megállíthatjuk, akármire készül. Csak formaságként mondom el, hiszen a szerződésben benne volt: mostantól kezdve aktív a szerkezet.
Eközben a doktornő egy ruhásszekrényt nyit ki, és a benne lévő ruhákat az ágyra teszi.
-Most öltözzön fel, azonnal átszállítjuk a központba, ahol egy teljeskörű eligazításon vesz majd részt - utasít a nő, miközben a doktornő bíztatóan mosolyog rád.
-Igyekeztünk kényelmes és divatos darabokat beszerezni. Biztosan tetszeni fog - bólogat lelkesen a idősebb hölgy.
-Ha kérdése van, út közben felteheti majd. A folyosón várjuk magát - teszi még hozzá a másik nő, majd távozik a szobából, és a doktornő is követi, hogy egyedül öltözhess át.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Hétf. 10 Szept. 2018, 17:29

Phobia/Atya


Ki kell jutni, mert ki kell jutni. Nem azért erősödtem meg, lettem a vezér, és vettem át az uralmat eme test felett, hogy aztán egy cipődobozban töltsem az életem hátralévő éveit. Én életek kioltására születtem, a gyilkolás a lételemem, ez bizonyítsa hogy én vagyok én, és nekem ez elég.
Tehát ki kell jutni, hogy a pengéimmel darabokra szaggathassak mindenkit, hogy aztán a vérükben fürödhessek, ehhez pedig minden eszközt bevetek, ha kell. Például hallgatok arra a vénember Atyára, aki megállás nélkül csak okoskodik, miszerint írjam alá a papírokat ahelyett, hogy véres mosolyra fakasszam miss kevélyt, majd a saját beleivel kössem fel a vigyori dokinőt. Pedig az sokkal szórakoztatóbbnak tűnik, de ha Atyának igaza van, akkor csak beállok a barmok csapatába, egy ideig jópofizok, majd a megfelelő időben, nos...kivégzem az egész bagázst, talán még az elnökbácsit is, majd megpattanok.
Egyszerűnek tűnik, és a kijutáshoz nem is kell tennem semmit. Ezüst tálcán kínálja nekem a kulcsot az állambácsi, mert azt hiszi, hogy csak egy korcs vagyok, akit meg lehet szelidíteni.
~ Meglátjuk, ki nevet a végén. ~

A gombocska pesztrálása után szinte azonnal felbukkan a kis párocska, akiket ezzel sikerült is egy kicsit meglepnem. Kivéve persze a dokinőt, de ő hibbant, szóval nem ő nem ér.
A folyon mosolygó, életvidám ügynökcsajszi elkezdi a szokásos magyarázgatását, ami már az első perctől untat. De nagyon. Csak vigyenek ki innen, és essünk túl a melón, a többi nem érdekel.
Már emelném is a kezem a kamuásítás takarásához, mikor az ügynökcsaj valami olyat mond és tesz, amire nem is számítottam. Nem is kicsit lep meg vele, a kezem is megáll félúton.
- Szuuuuuuuuuper, mindig is akartam egy saját nyomkövető bizgentyűt. Főleg a robbanósak a kedvenceim. - mondom szórakozottan, egy kis nevetéssel megfűszerezve, még ha nem is tetszik a hír annyira. Sőt, semennyire se tetszik, hisz hogyan nyírjam ki a teljes bandát, ha egy gombnyomással megölhetnek? Hmm...talán ha levágnám a karját, akkor nem tudja megnyomni azt a gombot.
A további szövegelést csak fél füllel hallgatom, néha vetek egy gyilkos pillantást a dokinőre, csak hogy egy kis örömöm legyen. Miután kipakolják a ruhákat, majd elmennek, minden jókedv elszáll.
- Tudod, ha lenne külön tested, most ezért tuti, hogy megölnélek. - közlöm hidegen Atyának, azzal se törődve, hogy valami nyomoronc lehallgat - Alapból megtettem volna, előbb vagy utóbb, de most ezért biztosan megölnélek. Mármint a részt, hogy....EGY KIB@SZOTT NYOMKÖVETŐT DUGTAK FEL, VALAHOGY ELFELEJTETTED MONDANI!!! - szinte már üvöltök, és most igazán kinyírnák valakit, ha nem lenne bennem nyomkövető ketyere. Pláne olyan, amivel kiüthetnek/megölhetnek egyetlen gombnyomással.
~ Benne volt a szerződésben, de most nem ez a lényeg. ~ kezdi az okoskodó magyarázatát ~ A lényeg az, hogy kijutottunk. Véleményem szerint bármi jobb, mint a babaház, valamint gondolj csak bele. Egy hozzád hasonló, elvetemült bűnözőkből álló csapatot bizonyos eséllyel piszkos munkák elvégzésére használ az elnök. A piszkos munka neked pedig a specialitásod. ~ magyarázza, közben én valami egyszerűbb ruházatot keresek magamnak, már ha széles a választék.
- Fogd meg a "bizonyos esélyeidet", meg a véleményedet, és dugd fel jó mélyre, barátocskám. - mondom öltözés közben, majd felnevetek - Várjál, hiszen azt te nem is tudod megtenni! Tudod miért? Mert ez az én testem. Ezt ne feledd, barátocskám. - a hangnemem a végére sötétté válik, majd egyszerűen figyelmen kívül hagyom minden pampogását.
Átöltözés után ismét megnyomogatom a nővérhívót, és ha megjelennek, akkor el is kezdődhet a nem buli.
- Hölgyeim, indulhatunk?

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 18 Szept. 2018, 00:04Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Az ott levők

Mojave-sivatag - Page 4 7kMvp6c

Helyi Idő: Amikor éppen zajlik a játék/kaland
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban)
Résztvevők: Aki éppen ott van
Egyéb információk:


Bárhol és bármikor legyenek is az időben, valami történt ismét vele. Az idővel. 2029. szeptember 11-n egy perccel 7 óra előtt Kang, a Hódító teste összeállt a SHIELD bázisán. Ez pedig az összes létező idővonalra, múltra, jövőre és jelenre is hatással volt. A visszatérte, összeolvadása végén egy hatalmas, fényes robbanás indult ki a férfiból az univerzum minden irányába és minden időbe.

Szerte a világon és az univerzumban hófehér fény volt, amit látott mindenki és okozott pánik hangulatot. Először csak távolban éles fény látszott, ami pillanatról pillanatra nagyobbnak tűnt és hatalmas sebességgel közeledett a minden és mindenki irányába…

Az egész először csak fénysebességgel terjedt, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Így lényegében senkinek volt ideje kitérni előle.

És el is elért mindenkit…

A legfurcsább talán az volt, hogy nem az, hogy nem látott senki semmit, lényegében megvakultak, hanem az, hogy éltek. A fény lökéshulláma mindenkit letarolt a földhöz vágott, mindenki esett, vagy a földre, vagy éppen más emberekre. A hőmérséklet nem változott, kellemes, finom bizsergés volt csak érezhető, mint amikor elzsibbad valamijük.

Értetlenkedő kiáltásokat lehetett hallani mindenfelől – ha olyan helyen vannak, ahol mások is vannak – a tömegben és persze azt riadtan, hogy megvakultak, nem láttak… mindenki csak a fehérséget látta, akkor is, ha lehunyta a szemét, amennyire hallani lehetett mindenki más is, még a vakok is. A vakság mellett a dolog jó oldala az volt, hogy éltek.

Jó pár percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a látásuk kezdjen visszatérni. Először a fehérségben foltokat lehetett látni, majd minden sötétedni kezdett és már alakzatokat is kivehettek. Nagyjából tíz perc után állt vissza mindenki látása az eredetire.

Azonban a világban semmilyen változást nem lehetett látni, de az a vakító fehér fény eltűnt…

Mojave-sivatag - Page 4 7kMvp6c

Most kivételesen nincs az, hogy a KM elhalaszthatná ezt, mert ez minden idősíkra kihat. Szóval erre is tessék reagálni és elnézést a meséléstől.
Ahol csak játékosok vannak ott meg értelemszerűen megtörtént mindez és utána haladhat utána a játék tovább.
Természetesen azt senki sem tudja, hogy mi okozta mindezt, majd az event végén mindenki, aki nincs ott, azok is megtudják. Addig csak egy ismeretlen esemény ez.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mojave-sivatag - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 18 Szept. 2018, 14:12

Az ajtó ismét kinyílik, és ezúttal már csak int neked a doktornő, hogy kövesd őt a folyosóra, hiszen már felöltöztél, megkaptad az orvosi kezelésedet, aláírtál mindent: készen állsz rá, hogy új életet kezdj. Ahogy elindulsz kifelé a szobából, a hátad mögül éles fényt érzékelsz, az ablak felől látod a jelenséget, mielőtt teljesen elvakítana. (Lásd a feljebbi hozzászólást a korszakkalandból!)
Miután eltűnik a fényesség, visszanyered a látásodat, és a földről is fel tudsz tápászkodni. Melletted láthatod, hogy a kormányügynök (ahogy mostanra már rájöhettél) is épp a szoknyáját porolja le, és ideges tekinteteket küld a folyosón lévő többi ember felé. Láthatóan nincs minden az irányítása alatt, és nem ehhez szokott. A doktornő is a épp a padlóról kászálódik fel, de az arcán most is töretlen a mosoly
-Nincs miért aggódni, kedvesem, bizonyára csak egy napkitörés - jegyzi meg a doktornő, és végén még el is kuncogja magát bíztatóan.
-Kövessen, Ms Skatfield! - Adja ki az utasítást a másik, és elindul a folyosón idegesen.
Az ajtón túl egyszerű kórházi folyosóra értél, egy-egy ápoló téblábol, eléggé zavartak az iménti jelenségtől, de nem pánikolnak. Ha követed a vezetődet, hamar elérsz egy lépcsőházig, ahol a nő már szedi is a lábát lefelé. Út közben a folyosón elmentél ugyan egy lift mellett, de úgy tűnik, nem azt preferálja a nő.
Ha továbbra is szófogadóan vele tartasz, akkor végül kiérsz az épület parkolójába. Itt eléd tárul a látkép, amint már a fenti ablakodból is megcsodálhattál: sivatag, ameddig a szem ellát, előtte pedig kerítés és fegyveres őrök. A kormányügynök egy fekete mikrobusz felé indul, egyedi darabnak tűnik, megerősített elemekkel, páncélozott borítással, még a kerekei is speciálisan vannak kialakítva, hogy ne kaphassanak defektet. A mikrobusz körül négy fegyveres őr várakozik. Mindegyikükön a különleges egység öltözése van, golyóálló mellény, sisak, arcot takaró maszk, és számos kézifegyver.
-Ha lesz szíves, Ms Skatfield, szálljon be hátra - mondja az ügynök, a fegyveresek pedig kinyitják a mikrobusz hátulját. Odabent a busz két oldalán padokat látsz.
A doktornő nem kísér már tovább, megállt az épület ajtajában, onnan mosolyog feléd, és integet.
-Mulass jól az új barátaiddal, kedveském!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Szer. 19 Szept. 2018, 21:34

Phobia / Atya


Szóval ez a nagy helyzet. Osborn elnökúr kicseszett angyalainak tagja lettem, de már a névtől is okádnom kell. Angyalok, a név igencsak ellentmondó, mikor hozzám hasonló gyilkosokat vesznek fel, de ők tudják. Gondolom azt hiszik, hogy majd mintapolgárt, vagy valami jókislányt faragnak belőlem, holott az egyetlen oka, ami miatt nem fogom lemészárolni a komplett csapatot, az a tetves kis ketyere a testemben. Nem épp kedvemre való szituáció, az már biztos, de sajnos nincs mit tenni. Ahogy az öreg is mondta, legalább a cipősdobozból kijutottam. De mi értelme cellákból kiverekedni magamat, ha úgyis csak egy nagyobb cellába jutok?
Akárhogy is, a papírkákat már aláírtam, szóval nincs mit tenni. Osborn Agyalai...yee! Csak remélhetem, hogy tényleg mocskos melókra alkalmaznak majd, ahol majd szabadjára ereszthetem a művészetemet.
Immár felöltözve, minden baromságot letudva lépek ki a teremből, hogy elkezdhessem eme kalandos életet.
- Tyű, mi robbant fel? - kérdezem a hirtelen jövő, vakító villanás után, amit egy jóízű nevetéssel is megtoldok. - Végre valami izgalmas, és nem, nem téged kérdeztelek, dr. Vigyori. - teszem hozzá, mert a dokinő folytonos vigyorgása már annyira, de annyira felhúz, hogy legszívesebben elmetszeném a torkát, és megfürödnék a vérében. Vagyis ezt tenném, ha nem lenne bomba a nyakamban, és ha a kibelezése nem avatkozna bele a szabadságom elnyerésébe.
A kifeleút viszonylag monoton, dögunalmas, még az ápolók haláltusájának elképzelése se nagyon dob fel, mert sajnos azt nem lehet. Az ügynökcsaj lépcsős manővere, melyben elkerüli a liftet viszont mosolyt csal az arcomra.
- Egyszer megöltem egy kormányügynökfélét egy liftben...Ah, szép idők, mintha csak tegnap lett volna. - jegyzem meg mosolyogva, miközben a legyilkoltak tekintetei felvillannak előttem. Szép emlékek, bizony.
A lejutás után egy gyönyörű mikrobusznál kötünk ki, aminek a felszereltsége igencsak meglep. Mintha arra számítanának, hogy valaki megtámad minket a SIVATAG KELLŐS KÖZEPÉN. Főleg pont értem, ugyan már. Talán már a maffiózók is letettek arról, hogy kicsináljanak minket, bár ez csak NYC-ben derülhet ki.
- Köszönöm doktornő. Hosszú, és eredményes szívrohamot kívánok önnek. - búcsúzom el attól az idegesítő némbertől, majd be a minibuszba. Innentől pedig csak a hosszú, dögunalmas, dögmeleg út várhat majd rám, amit egy adag, fegyveres gorilla társaságában kell eltöltenem.
Szóóóóóóval, miért ne üthetném el az időt egy kis beszélgetéssel, már ha az ügynökcsajszi is jön. A gorillákkal inkább nem beszélnék, azok unalmasak.
- Mr. Smith, volna pár kérdésem. Találkozunk majd az elnökkel? Vannak más gyilkosok is a csapatban? Mert jól esne egy rokonlélek társasága. Van valami ruhaelőírás? Csak mert nem szeretnék színes szuperruhát, se animáltat. Maga hány embert ölt meg? És a legfontosabb kérdés: - ennél a pontnál komolyra fordítanám a hangsúlyt, mélyen az ügynökcsajszi szemébe nézve - Miért épp rám esett a választás? Nem mintha panaszkodnék, csak érdekelne, hogy az a sok mutáns bűnöző közül miért épp rám esett a választás?

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 25 Szept. 2018, 14:24

Talán meglepő számodra, de a doktornő továbbra sem mutatja jelét annak, hogy a fenyegetéseid vagy véres sztorijaid meghatnák. Az ügynök azért újra és újra elfintorodik az efféle megjegyzéseid alatt.
Végül úgy döntesz, hogy beszállsz a minibusz hátuljába, közben pedig már sorolod is a kérdéseidet az ügynöknek.
-Kétlem, hogy az az elnök úrnak lenne önre ideje, Ms Skatfield - válaszol tárgyilagos hangon. - A csapat többi tagjával behatóan megismerkedhet a kiképzőközpontban. Ahol majd az egyenruháját is megkapja.
A kérdésedet az emberölésről elereszti a füle mellett, miközben a fegyveresek beszállnak melléd a busz hátuljába, összesen hárman. Kezükben készenlétben tartják a fegyvert, és szótlanul ülnek melletted, illetve veled szemben.
-Azért javasoltam magát a csapatba, mert elég elvetemült és rátermett, hogy bármilyen kegyetlen feladatot végrehajtson, és elég értelmes, hogy felfogja: ha próbálkozik valamivel, Ms Skatfield, akkor magának vége - magyarázza az ügynök, és most először látsz egy apró mosolyt az arcán.
Sajnálatodra az ügynök nem ül be hátulra, helyette a negyedik fegyveressel együtt az autó elejéhez sétál. Az egyik hátul ülő alak becsukja az ajtót, majd megszólal a kocsi motorja.
-Delta csapat, itt delta egyes, elhagyjuk a körzetet, vétel - hallatszik az egyik fegyveres rádiójából.
-Delta egyes, itt delta kettes, indulásra kész, a tenger nyugodt, vétel - válaszol a fegyveres férfi a rádiójába.
Mivel a fegyveresekkel nem akartál beszélgetni, más pedig nem maradt veled hátul, így egy darabig csendben utazol az autóban. Szerencsére a légkondi be van kapcsolva, így a sivatagi környezet ellenére nincs tikaksztó meleg. A busz hátuljában nincsenek ablakok, csak a fejed feletti fénycsík világít. Nehéz lenne megmondani, mennyi idő telik el így, de úgy saccolhatod, másfél órája autóztok, mikor a busz lassít, majd megáll.
-Delta egyes, itt delta kettes, miért álltunk meg? Vétel - kérdezi a rádiótól a fegyveres.
-Itt delta egyes, úttorlasz van előttünk, vétel - érkezik a válasz.
-Szükség van segítségre? Miféle torlasz? Vétel.
-Úgy néz ki, mint egy... Bálna - hallatszik a rádióból, és a férfi hangjából ítélve eléggé meglepettnek tűnik a sivatagi bálna láttán.
-Ismételd meg, delta egy, azt hallattom, bálnát mondtál, vétel!
A fegyveresek hátul kezdenek kissé idegesen viselkedni, úgy tűnik, nem számítottak efféle fennakadásra.
-Delta egy, ismételd meg, vétel! - Mondja ismét a fegyveres, majd feláll, és a minibusz ajtaja felé indul, hogy utána járjon a dolognak. Delta kettő kinyitja a busz hátsó ajtaját, te pedig kilátsz a sivatagra, és az azon át vezető útra, amin eljutottatok idáig. Mielőtt azonban a fegyveres kiszállhatna a kocsiból, egy óriási kék bálna jelenik meg a semmiből, és hatalmas puffanással zuhan az útra mögöttetek. A föld is beleremeg, a busz meginog, a fegyveresek pedig sorra kezdenek felállni, és kiugrani a kocsiból.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Szer. 26 Szept. 2018, 09:42

[b]Phobia / Atya


Tesztelik a türelmemet, tesztelik. Minden bizonnyal csak azért hozták ide azt az idétlen, vigyorgó dokinőt, hogy felhúzzanak vele. Felhúzzanak, és nézzék hogy vissza tudom-e fogni magam. Rohadtul vicces, mondhatom, és ha nem lenne bomba a nyakamban, biztosan kibeleztem volna őt, meg azt a egomániás ügynökcsajt is. Ezer szerencse, hogy doktor idióta nem jön velünk, ráadásul az ügynököcske is előre ül eme páncélozott sivatagjáróban, én pedig egy halom gorilla társaságát élvezhetem hátul.
~ Fogadjunk, hogy gőzük sincs arról, ki is vagyok. A szemükben biztosan csak egy húszéves csitri vagyok, ami igaz is. Egy húszéves csitri, aki örömmel nyesné el a torkát bárkinek. ~ gondolom magamban, miközben teljes nyugodtsággal ülök a fegyveresek között, néha pedig fütyörészek egy kicsit.
~ Gondolom, most már elégedett vagy. Az egyetlen ok, amiért kiválasztottak téged az a mérhetetlen vérszomjad. ~ taglalja az öreg, mondjuk ez is igaz. Csak a vérontásra kellek nekik, ami nekem éppen megfelel. Nem tökéletes, mert sajnos ők döntenek arról, kit is ölhetek meg, de legalább néha-néha végezhetek valakivel, ami jó.
- Egy férfit....egy férfit kellene megöljek legközelebb....nem...egy nőt...egy nőt kellene.....inkább mégiscsak egy férfit....igen, egy férfit kellene megöljek....vagy talán mégis egy nőt... - mormogom lehajtott fejjel az út további részében, csak hogy bosszantsam egy kicsit a társaságot. Amilyen unalmas ez az út, nem árt egy kis móka. - Három gyerek...két tanár...egy kormányügynök....mind halott....- szavalom tovább, mire hirtelen megállunk, a szemeim pedig rögvest felpattannak.
Ahogy a katonák rádióját hallgatom, feltűnik az a bizonyos dolog, amire pont nem számítottam. Valami megakasztott minket, tehát valakit mégiscsak érdekel a kis szállítmány. Biztosan nem a Család, nekik nem jelentek ennyit. De akkor ki?
- Egy bálna? - nyögöm ki egy elfojtott nevetés közepén, mikor meghallom az úttorlasz okát. Láthatólag Delta 1 kicsit felöntött a garatra ha bálnákat lát a sivatagban. Pár pillanattal később azonban a helyzet megváltozik, mert a betépett delta egyes nem válaszol, az ajtók pedig kinyílnak.
A látottaktól pedig az én szemeim nyílnak tágra.
- Egy...bálna..? - nyögöm ki, amint egy bálna a semmiből előugrik, és pont a mögöttünk lévő útra esik, méghozzá igen nagyot puffanva.
A szemeimet megdörzsölöm, sőt még egy pofont is lekeverek magamnak, hátha csak képzelődöm, de nem.
Az. Egy. Bálna. Itt.
- Jesszusom, mikor téptem be? - jegyzem meg poénosan, majd röhögni kezdek a helyzeten.
~ Vedd egy kicsit komolyabban a dolgot. A bálnák okkal kerültek ide, talán egy erős telekinézis vagy mágia okozta. ~ szól közbe az öreg, és ezúttal figyelek is rá.
- Valóban? És szerinted mi az oka? - kérdezem, viszont jól tudom a választ.
Valaki vagy valakik szándékosan állították meg a kocsit. A bálnák is pont jó helyen vannak, hogy elvágják a kocsi menekülési útját. De vajon miért? Nem tudok elképzelni egyetlen személyt vagy csoportot se, akinek ennyire kellenék. Az is lehet, hogy nem is én kellek.
Akárhogy is, én hátradőlve tekintek ki a kocsiból, és nézem hogy alakul eme bálnamese.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 27 Szept. 2018, 15:14

A katonák sorban kiugranak a kocsiból, fegyvereiket kibiztosítva figyelik a környezet, rögtön harci alakzatot vesznek fel. Amennyire innen látod, a bálna alatt hatalmas víztócsa kezd összegyűlni, az állat pedig időnként megmozdul, de hatalmas súlya a szárazföldön összeroppantja őt lassan.
-Delta egy, itt delta négy, a tenger nyugodt - hadarja egy fegyveres, majd becsapja az ajtót, bezárva téged a minibuszba, elvágva a külvilág látványát. Odakintről azonban fojtott hangokat hallasz továbbra is.
A katonák először beszélnek valakivel, nem érted a szavakat, de az egyértelmű, hogy nem örülnek valakinek. A hanghordozásból kitalálhatod, hogy probléma van, majd hirtelen kiabálásba csap át a dolog.
-Megállni, kezeket fel! Egy lépést se tovább! - Hallod az ajtón át a fegyveresek hangját. - Figyelmeztető lövést!
Egy puska elsül, rövid sorozat, aztán a kiabálás folytatódik. Egyszerre több fegyveres is beszél.
-Tartsátok szemmel, és lőjjétek le, ha közelebb jön!
-Mozgást látok a keleti oldalon.
-Tangó három óránál!
-Fel a kezekkel! Le a földre, vagy lövünk. Fel a...
Ezután géppuska ropogás következik, és a fegyverek beszélnek az emberek helyett.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Szomb. 29 Szept. 2018, 22:47

Phobia / Atya


Mikor az ember azt hinné, hogy bombával a nyakában besorozzák az Öngyilkos Angyalok közé, az úthoz pedig egy páncélozott furgont adnak, holott nemigen kellenék másnak, egy bálna jelenik meg a semmiből.
- Egy bálna...mondanom kéne erre valamit? Vélemény, mr. Smith? - kérdezem mosolyogva, mert igencsak tetszik a dolgok állása. A helyzet, hogy valaki vagy valakik szándékosan gátat szab az elszállításomban, ráadásul egy bálnával, igen megmosolyogtat. Főleg mert Atyának igaza van: valaki vagy nagyon meg akar ölni valakit a konvojból, vagy ez egy mentőakció; bár az is lehet, hogy valaki csak szimplán szórakozni akar.
Tekintve, hogy senki olyasvalakiről nem tudok, aki képes ilyenre, és valamit akar tőlem, igen érdekessé teszi a helyzetet.
- Így tökre lemaradok a műsorról, de ahogy tetszik. - jegyzem meg, mikor rámcsapják az ajtót, én pedig csak várhatok tétlenül.
Egy röpke ideig valóban semmi se történik, de rövidesen elkezdődik a műsor, legalább is a hangokból ítélve.
Először csak fojtott beszéd, aztán egy lövéssorozat, mégtöbb beszéd, és végül elkezdődik a buli. Valaki itt van, és mészárlásba kezd, a hangokból ítélve pedig ő van nyerésben. Ezt a helyzetet pedig kimondottan élvezem.
Először csak halk kuncogásba kezdek, ami lassan erősödik, mígnem már betegesnek mondható nevetésbe kezdek. Hangos rögögésem közepedte mindkét karom remegni kezd az izgalomtól, ahogy a kinti zajok csodás melódiája a csontomig hatol.
Ez a gyönyörű muzsika csak egyet jelenthet, azt pedig már jó ideje várom.
- Végre vége a rohadt várakozásnak...végre valahára. - jegyzem meg fülig érő mosollyal, miközben elragad az örömmámor.
Igen, végre harcolhatok. Végre szabadjára engedhetem a való énemet, és végre tombolhatok. Azok a nyomoronc férgek biztosan nem bírnak el a támadókkal, én viszont tárt karokkal fogadom majd őket, és ha bele is halok, akkor is mészárlásba kezdek. Végre.
~ Higgadj le! Bölcsebb döntés lenne nyugodtan kivárni a dolgok alakulását. Azt se tudjuk, hogy kik ezek, vagy hogy mit akarnak, a nyomkövetőről nem is beszélve. ~ pampogja az öreg, de ez engem most nem izgat. Kétlem, hogy valaki megmenteni jött, sokkal inkább az elnököcske ellenségére tippelnék.
Én pedig majd' meghalok egy jó vérontásért.
- Na, gyere csak, gyere. - mondom halkan, majd ismét nevetésbe török ki, de közben már felkészülök a harcra.
A komplett jobb karomat egy hatalmas csontpengévé változtatnám, majd várnák a látogatókra, mikor is kopogtatnak.
Eljött az én időm, és ki is szeretném élvezni.Penge:

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 03 Okt. 2018, 10:29

A géppuskák ropogása időnként meg-megszakad, de a harc még folyik egy darabig, míg végül az utolsó fegyver is elhallgat. Miközben felkészülve várod a kisbusz ajtajának nyílását, máshonnan érkezik meglepetés. A kisbusz oldalába csapódik valami, méghozzá olyan erővel, hogy a busz az oldalára dől, és egy jókora horpadás keletkezik a becsapódás helyén. Te is az oldaladra esel, kicsit ugyan megütöd magad, de semmi sérülést nem okoz neked a dolog. Azt viszont észreveszed, hogy a busz eléggé eldeformálódott ahhoz, hogy az ajtaja kipattanjon a helyéről, így most ismét nyitva van. Látod a busz mögött a bálna egy részét, és egy katonát, aki a földön fekszik, teste természetellenes pózban kicsavarodva.
Ezután hallod, hogy a busz oldaláról (ami most a feletted van) lekászálódik valaki.
-Végre valaki, aki legalább veszi a fáradtságot, hogy harcoljon - hallatszik egy idős férfi hangja, és mintha távolkeleti akcentussal beszélné az angolt.
-Ki a franc vagy, és mit akarsz? - Felismered a hangot, a kormányügynök tette fel a kérdést.
-A nevem Nocturne, és azért jöttem, hogy átadjak egy üzenetet. Apokalipszis üdvözletét küldi.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Csüt. 04 Okt. 2018, 09:39

Phobia / Atya


Micsoda muzsika. A kinti harcok hangjai olyan melódiát alkotnak, hogy szinte beleremegek. A csontomig hatol, annyira gyönyörű, nem is beszélve arról, ami utánna következik. Az, amiért élek, ami a lételemem, amiért a világra jöttem. A gyilkolás, a harc, mindenféle megkötés nélkül. Ráadásul házhoz is jön, ennél nem is kell több.
A furgonban várakozva hallom, ahogy a kinti zajok lassacskán elhallgatnak, ahogy az utolsó katonácskát is kivégzi az a bizonyos idegen, legyen az bárki. Az utánna következő csend pedig csak jobban fokozza bennem az izgalmakat, már szinte várom, hogy valaki kitépje az ajtót a helyéről, és végre megküzdhessünk.
- Gyere szépen, gyere... - suttogom mosolyogva, nem is törődve azzal a ténnyel, hogy az ellenfelem bizonyára sokkal erősebb nálam. Nálam biztosan erősebb, de nem csak én vagyok jelen, de nem ám.
~ Ha mindenképp meg akarod öletni magad, legalább engedd meg, hogy segítsek. ~ jön az öreg ajánlata, amit persze el is fogadok. Jól fog jönni, de előtte még eljátszadozom az idegennel.
Pár pillanat az egész, és a móka azonnal kezdetét is veszi. Sajnos nem az ajtón keresztül érkezik a meglepetés, sokkal inkább oldalról, mikor valami istenesen nekicsapódik a kocsinak, behorpasztva és felborítva azt.
- Ezt már nevezem. - mondom egy röpke kuncogás kíséretében, majd lassan feltápászkodom a földről. Szerencse, hogy nem nyársaltam fel magam a saját pengémmel az esés során, de legalább az ajtóprobléma megoldódott.
Ki tudok jutni végre.
A felborult kocsi ajtaját egyszerűen kinyitom, majd elegánsan kiszállok a roncsból, és szemügyre veszem a látványt.
- Elismerésem, Nocti. Díjazom a stílusodat. - mondom, majd tekintetemmel megkeresem a támadót, és szembe fordulok vele.
Egy idősebb férfi az, aki látszólag igencsak erős lehet, tekintve a bálnákat és a hullákat. Egy élmény lesz megküzdeni vele, és kinyírni.
- Nemigen érdekel, ki küldött, de ha harcot akarsz... - ezzel a másik karomat is pengévé alakítom, ahogy az előzőt is - Gyere, és megkapod! - szavaim erősítéseképp összeütöm mindkét pengémet, és szélesen elvigyorodom.

Hogy mit lép erre Nocti, az már kérdéses, de nem is hagyom meg neki az első támadás jogát. Egyszerűen nekirontanék hangos nevetések közepedte, minél kiszámíthatatlanabbul mozogva, odaérve pedig megpróbálnám lekaszabolni. A jobb pengével támadnék először, arra az esetre, ha visszatámadna, amit a bal pengével igyekeznék hárítani.
Ha esetleg kitérne, és megpróbálna oldalba, vagy hátba kapni, akkor azon az oldalon a testemből kinövesztenék egy jó hosszú csonttüskét, amivel talán sikerülhet visszaugrasztani. Csak hármat tudok még kinöveszteni, ezért is igyekeznék vele szemben maradni, és egyfolytában támadni, hogy csakis védekezni tudjon.
És közben végig nevetnék, díjazva az esélyt arra, hogy végre azt tehetem, amit akarok. Ölni.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 04 Okt. 2018, 14:14

A kocsiból kimászva felméred a terepet. A sivatagot átszelő úton, a semmi közepén állsz. A felborult kisbusz körül négy holttestet látsz, a négy fegyveres kicsavart végtagokkal, komoly sérülésekkel fekszik a földön. Az úton mindkét irányba elzárja az útat egy-egy óriási bálnatetem, ránézésre még nedvesek, alattuk nagy víztócsa. Az oldalára fordult furgon mellett találod meg a hang tulajdonosát. Ránézésre ötven körüli lehet, távol-keleti vonásai vannak, öltözéke egy egyszerű ingből és nadrágból áll, melyek csurom vizesek. Vele szemben, a furgontól pár méterre áll a kormányügynök, a nő keze ökölbe szorítva, arcán félelmet látsz, míg ellenfele egyáltalán nem tűnik úgy, mintha megszeppent volna a korábbi ütéstől.
Az arrogáns köszönésed után Nocturne feléd fordítja a fejét, és hunyorítva végigmér téged. Nehéz felmérni, hogy a szavaid milyen benyomást tettek rá, a kormányügynök viszont láthatóan örül a megjelenésednek.
Immáron két pengévé alakított karral állsz, és úgy döntesz, Nocturne felé indulsz. Teljes erődből próbálod a jobb pengéddel kettéhasítani a férfit, de mielőtt elérhetnéd őt, egy szempillantás alatt eltűnik. Egy halk pukkanás és egy kis szellő kíséretében válik semmivé a férfi, te pedig póbálsz rájönni, hogy melyik irányból kell védekezned majd a harmadik csonttüskéddel.
A kormányügynök idegesen tekint körbe, és nem alaptalanul, mert Nocturne mellette jelenik meg a semmiből, és meglepetésből vágja állkapcson a nőt. Gyors egymásutánban kioszt még egy pár ütést, amit a nő egész jól áll, de mire visszatámadhatna, Nocturne ismét semmivé foszlik.
-Állítsa meg, Skatfield! - Adja ki az utasítást az ügynök, miközben letörli szájáról a vért. Nocturne ekkor ismét felbukkan az egyik bálnatetem tetején.
-Apokalipszis kiválasztott téged - szólít meg a férfi. - De én nem bízom annyira a képességeidben, mint ő. A mester néha hajlamos csak a jót látni a mutánsokban... Mégsem szeretnék neki csalódást okozni egy gyenge egyeddel. Bizonyítsd be, hogy alkalmas vagy a kegyeire, és életben hagylak, mi több, elviszlek hozzá. Öld meg a nőt!
-Ne hallgasson rá, Skatfield! - Válaszolja feldúltan a nő. - Maga már Osbourne Angyalainak tagja, és megparancsolom, hogy végezzen ezzel a mutánssal!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Kedd 09 Okt. 2018, 19:40

Phobia / Atya


GYILKOLÓ IDŐ!!!! Erre vártam már mióta, és ezért is biztosan kiélvezem minden egyes percét, lehetőség szerint a lehető legbrutálisabban kivitelezve. A vén Nocti azt se fogja tudni, mi történik vele, csupán a fájdalmat fogja érezni, a kifröccsenő vérét látni, és az őrült nevetésemet hallani. Darabokra fogom őt szaggatni, és élvezni fogom.
Adrenalintól és veszett őrülettel rontok neki a vén Noctinak, odaérve pedig a csontpengém mélyen behatol a teste oldalán, majd egy sima rántás után kiszakad a hasából, kibelezve és majdnem kettévágva őt....legalább is ebben reménykedtem, hogy gyorsan, fájdalmasan, és könyörtelenül végezhetem ki. A vérfürdő helyett azonban Nocti egyszerűen felszívódik, én meg csak állok, mint egy felhúzott vadállat.
~ Na.....honnét bukkansz elő, Noctika? ~ tekintetem ide-oda ugrál, hogy a hirtelen felbukkanó vénség ellen időben bevethessem a csonttüskéimet, de ehelyett egy sokkal szebb dolgot tapasztalok.
Nocti felbukkan mr. Smith mellett, majd istenesen összeveri őt, ami mondhatni igencsak ráfért. Talán majd ha véresen, törött bordákkal fekszik a porban, rájön az igazi értékeire. Valamint arra, hogy az élete az én kezecskéimben van.
- HÁHÁ! EZT MOST JÓóól...- örömöm a megjegyzéssel együtt megszakad, mikor is Nocti ismét eltűnik, mr. Smith pedig látszólag simán kibírta a verést. Nem is tudom, melyik idegesít jobban.
- Befejezted!? - köpöm Nocti felé, mikor megint felbukkan az egyik bálnán, mintha csak felvágna azzal, hogy mit is tud. Na, majd én vágom őt fel.
- Hogy mivan? - Nocti monológja hallatán igencsak meglepődök, sőt inkább teljesen ledöbbenek. Persze fingom sincs arról, hogy ki is ez az Apokalipszis csóka, de abból amit Nocti leművelt, könnyen rájövök, hogy sokkalta jobb bandája van, mint amibe engem belerángattak. A tény pedig, hogy felvesznek, méghozzá egy igencsak csábító árért cserébe, csak hab a tortán.
~ Nem fogom azt ecsetelni, hogy mennyire hihető-e a sztori, úgyse hallgatnál rám. Inkább azt mondom, hogy egyiket muszáj leszel megölni, viszont mindketten veszélyesek. ~ kezdi a szokásos monológját az öreg, közben meg mr. Smith kiabál, mint a fába szorult féreg. ~ Nocturne képes teleportálni, valamint a történtek alapján emberfeletti ereje és állóképessége van. A kormányügynök kis sérüléssel kibírta Nocturne ütéseit, valamint a furgonért is ő lehet a felelős, ami vagy mutációra, esetleg implantátumokra utalhat, de a szérumok jelenlétét se zárharjuk ki. Röviden: válassz egy célpontot, és bízd rám a dolgot. ~ mondja, amit úgy-ahogy fel is fogok. Jobbára.
- Majd szólok. Te pedig....- ezzel mr. Smith felé fordulok, méghozzá a legelborultabb mosolyommal, amit két kívánság teljesülésének öröme okoz. - Sajna-bajna ezt benézted, kislány. Ki kell hogy nyírjalak...ja, és légyszi, ne szólíts Skatfieldnek, az a hugicám neve. - itt megengedek egy kuncogást - Másszóval, nekem te nem parancsolhatsz...de most, állj ki ellenem, ha mersz. Te és én, Mano el Mano, persze csak ha nem vagy beszari. -
Gúnyolódásaim után minden élesbe kapcsol, a játék kezdetét veszi. Csak az a kérdés, hogy a hullajelölt mit is tesz.
Ha eléggé felhúztam ahhoz, hogy ő támadjon, akkor arra van pár elméletem.
Frontális roham esetén csak hagynám, hogy közel érjen, majd a mellkasomból, és mindkét oldalamból azonnal kinövesztenék egy hosszú csonttüskét, amivel "védekezni" tudnék. Ezután, ha meghátrál, ha nem, én indulnék rohamra, feltehetőleg minél gyorsabban, minél kiszámíthatatlanabbul kaszabolva, közben pedig össze-vissza mozognék. A kulcs az, hogy kiszámíthatatlanul ugrándoznék és vagdalkoznék; egy-két vágás, majd vissza, egy nagyobb döfés a másik irányból, majd vissza, vágások jobbról-balról, félúton megállva, össze-vissza.
Ha esetleg nem támadna, vagy épp távolságból tenné, mondjuk egy pisztollyal, vagy csak úgy hozzámvágná a buszt, akkor össze-vissza cikázva rontanák rá, majd odaérve kezdenék bele az őrült, kiszámíthatatlan kaszabolásba.
Egy a lényeg: ki akarom őt filézni.


https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 10 Okt. 2018, 11:41

A kormányügynök hűvös tekintettel figyel téged, ahogy meghozod a döntésedet, hogy Nocturne parancsának engedelmeskedsz. Korábban feszes kontyba fogott haja a verekéd közben meglazult, így most itt-ott kilógnak belőle tincsek, de a kosztümje továbbra is kifogástalan.
-Te akartad, hibbant k***a - válaszol neked, és most először úgy tűnik, féltette kifogástalan modorát. Nadrágját megigazítja, hogy kényelmesebben tudjon mozogni, a zakóját pedig leveszi, és a földre dobja. - Ha kiverem belőled a sz**t is, Nocturne itt hagy a francba, te pedig mész vissza a zárkádba, ahonnan előrángattunk. Ezúttal viszont örökre ott is maradsz megrohadni.
A hangja magabiztos és fenyegető. Kezeit ökölbe szorítja, és harci alapállást vesz fel. Első ránézésre is megállapítható, hogy tud verekedni, minden bizonnyal járatos lehet valamilyen küzdősportban, ami nem is meglepő, elvégre mégis egy kormányügynökről van szó, aki veszély mutánsok toborzását végzi.
Közelít hozzád, és a várakozásaidnak megfelelően szemből támad meg. Te azonban a közelharc helyett a képességedre hagyatkozol, és megpróbálsz a csonttüskéiddel védekezni, és ellentámadni. Ahogy egy ütéssel támadna rád, a mellkasodból kinövő csontpenge miatt megtorpan, ám nem hátrál meg, nyilván ismeri a képességeidet. Ezután megindítod eszetlen kaszabolásodat, amivel igyekszel a lehető legkiszámíthatatlanabbul támadni. Az ügynöknő azonban ügyesen védekezik, jók a reflexei, és egy sikertelen pengesuhogtatásod után visszatámad.
Rögtön rájöhetsz, hogy Atyának igaza volt, valóban ő lehetett felelős a furgon felborulásáért. Az erő, amivel megüt a nő, egész nyugodtan nevezhető csontrepesztőnek, és pontosan ezt is teszi. A mellkasodból kinövesztett csonttüskét egy felütéssel találja el, és a tüske egyszerűen kettéroppan, majd szilánkokra szakad szét.
A fájdalom egy pillanatra elönti a testedet, és az ütés erejétől néhány lépést hátratántorodsz, mielőtt össze tudod szedni magadat. Az ügynök azonban nem fúj visszavonulót, nem vár második menetre, azonnal folytatja a támadását, és további ütésekkel próbálkozik. Előbb állcsúcson vág téged, majd a mellkasodra kapsz egy ütést, végül pedig egy taposó rúgással talál gyomorszájon téged. Az utolsó rúgástól még a lélegzeted is megakad, és enyhe hányinger környékez. A meglepő viszont az, hogy ezek az ütései, bár erősek voltak, nem tűntek szupererősnek. Ezzel együtt a fizikai fölénye egyértelmű, a közelharci ismeretei pedig jóval túlmutatnak a tiéden.
A támadásai után kifújja magát, néhány lépésnyi távolságból figyel téged alapállásból, felkészülten az újabb rohamra.
-Mi van, csak ennyit bírtál, te dilis p***a? - Kérdi kihívóan a nő, szemed sarkából pedig láthatod, ahogy Nocturne a bálnatetemen állva kifejezéstelen arccal figyeli a harcot, ami egyelőre nem alakul jól.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Csüt. 11 Okt. 2018, 19:34

Phobia/ Atya


- Hú, de pipa valaki!!
Mr. Smith, az a nyavajás p@csa, már az első másodpercben megutáltam. Arrogáns, egoista nyomoronc, aki azt hiszi magáról, hogy ha úgy viselkedik, mint egy pszichopata, akkor menő lesz. Aki azt hiszi, hogy mert már kormányügynök, mert az elnök személyes  k@rvája, lesz is valaki. Az ilyen férgek folyton azt hiszik magukról, hogy sokkal jobbak bárkinél is, pedig a valóság igencsak eltérő.
Ő, ahogy minden egyes ember, mutáns, vagy akármicsodák, nem mások, mint hullák. Hullák, akik még nem tudnak erről, de ha velem összefutnak, akkor igen hamar szembesülnek ezzel a ténnyel. Igaz, az olyanokat, mint mr. Smith, sokkal murisabb kibelezni.
Először ő támad, ahogyan vártam is. Igen sikeresen fel tudtam húzni őnagyságát, aki még az öltözékén is igazít, mielőtt nekem rontana. Pont, ahogy vártam.
A csonttüském kegyetlenül, vérre szomjazva tör elő a mellkasomból, de az igazi munkát a pengéim végzik el, amikkel kegyetlenül, eszetlenül, őrülettel sorozom meg a kis hullajelöltet. Ha egyszer meg akarok ölni valakit, akkor addig támadok, míg el nem fáradok; én pedig sose vagyok túl fáradt a gyilkolászáshoz.
Mr. Smith válasza a kaszabolásra igencsak....kellemetlen. Az öregnek igaza van, ez a p@csa igencsak erős, ráadásul képzett is.
Pár erős ütés és rúgás után, kissé lezúzva érek földet, a csontpengéim pedig el is tűnnek.
Először csak levegőtlen tátogásra futja, majd lassan, levegőért kapkodva, szélesen elvigyorodom. Még egy nevetéssel is megpróbálkozom, de a gyomros után ez csak egy gyenge hörgést eredményez.
- Ezt....már....khh..nevezem.- nyögöm ki, majd végre sikerül felkacagjak. Bár pár másodperc alatt sz*rrá lettem ütve, ez igencsak szórakoztató másodperc volt. Imádom, mikor ilyen tüzesek a husikák, nagyon élvezetes a végén széttépni őket.
~ Most az egyszer hallgass rám. Hiába vagy gyors, hiába vannak pengéid, ellene ez semmit se ér. Mind erőben, mind harci tudásban felülmúl téged, és ha továbbra is esztelenül hadakozol, az lesz, amit mondott. Megyünk vissza a cellába. ~ magyarázza az öreg, közben én feltápászkodom, ami alatt mr. Smith továbbra is csak pofázik. Szívesen kitépném a nyelvét, de való igaz, a közelébe se tudok jutni. Hiába nem érzek fájdalmat, se félelmet, ha sz*rrá töri a csontjaimat, akkor Nocti itthagy, én meg vissza a cipősdobozba.
Oda pedig soha többé nem akarok visszakerülni.
~ Mivel mindkettőnk nevében döntöttél, bízd a munka egy részét rám is. ~ jön a tanács, és mi tagadás, okos tanács, plusz ha megpróbálna megszökni a testemmel, egyszerűen csak elnyomom őt, ahogy Lucyt is.
Ezt pedig ő nagyon jól tudja.

Atya/ Phobia

~ Ne feledd, figyellek ám, szóval semmi trükk. És most törd össze a kib@szott csontjait. ~

A csere sokkal gyorsabban és simábban megy, mint amire számítottam. Talán annak lehet köze hozzá, hogy nincs jelen Lucy zavaró akaratereje, talán nem. Nincs idő ezen gondolkodnom.
Azonnal aktiválom a telekinézisemet, amivel a kormányügynököt ragadnám meg, és emelném a magasba. Mivel kétlem, hogy ez a nő több mint száz kilót nyom, ennek sikerülnie kell, hacsak nincsenek robotikus részei. Ha esetleg mégis vannak, a végtagjai megragadásával sikerülhet meggátolni a mozgásban, így ezzel nincs probléma.
- Nem kérek elnézést. Ezúttal nem. - jelentem ki, ha sikerül megragadnom, közben pedig megigazítom a ruhámat - Apokalipszis felénk szánt ajánlata el lett fogadva, ezért nem tervezünk kudarcot vallani. - jelentem ki határozottan - Remélem megérti. És most nézzük meg, mekkora terhelést bírnak ki a csontjai.
Ezután a magasba emelném, majd párszor a talajhoz csapnám, amilyen erősen csak tudom. Ezt valószínűleg kibírná, ezért a utánna a felborult furgonnak repíteném teljes erőből, majd olyan magasra dobnám fel, amennyire csak lehet, és hagynám lezuhanni. Gondok elkerülése végett, landolás után ismét megragadnám, ha esetleg ezt is sikerülne túlélnie sérülés nélkül.
Ha esetleg valamilyen okból nem sikerülne elfognom őt a telekinézissel, akkor saját magamat emelném a magasba, utánna pedig a halott katonák kézifegyvereit fognám meg az erőmmel. A maffiakiképzésnek köszönhetően a pisztolyokat sikerülhet használatba venni, amikkel azonnal tüzet is nyitnék a nőre. Kivételt képez az az eset, ha a fegyverek speciális gyártmányúak, és emiatt nem lennék képes használni őket.

Hosszú ideje végre újra a kezemben az irányítás, ezt pedig szeretném kihasználni. Phobia hatalomátvétele ugyan meglepő, s egyben kellemetlen, de az egy másik lapra tartozik. Először a nő jön.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 12 Okt. 2018, 13:14

Míg a fejedben megvitatod, hogy kinek kéne átvenni az irányítást, és lassan feltápászkodsz, elég időt hagysz az ügynöknek az újabb támadás megkezdéséhez. Immár Atyaként nézel szembe az ügynökkel, aki jó ideje nem került a volán mögé. Lehet, hogy épp ez az oka annak, hogy a képességed nem egyszerűen "aktiválódik", ahogy tervezed, hanem koncentráció kell hozzá. Az ügynök viszont nem olyan türelmes, hogy kivárja a személyiségváltoztatást, amíg hozzászoksz a testedhez, és koncentrálsz a képességeddel a célpont lebegtetésére. Helyette ismét harci alapállást vesz felé, és két gyors lépéssel melletted terem, hogy püfölni kezdjen.
A képességeddel próbálod megemelni közben a nőt, de úgy érzed, mintha valami láthatatlan súly nehezedne még rá az ügynökre, ami sokkal nehezebbé teszi őt, mint amennyinek kinéz. Megpróbálsz a végtagjaira hatni külön, és sikerül is feltartani egy pillanatra ezzel a módszerrel.
-Szóval te lennél Atya - válaszolja a nő a szavaidra. - Túl kevés, túl későn!
A következő pillanatban elviselhetetlen súlyúvá változik a teste, mintha egyik másodpercről a másikra sűrűbbé vált volna minden porcikája. Ez megmagyarázhatja azt is, miért nem ugyanolyan erősek voltak a korábbi támadásai. Így a telekinetikus erőd már kevésnek bizonyul ellene, és mielőtt taktikát válthatnál, hogy a fegyvereket és önmagadat mozgasd, már közelharcban állsz az ügynökkel. Ahogy nekifeszültél, hogy a magasba emeld, ő is nekifeszült a jobbegyenesnek, ami védekezés híján egyenesen az orrodba fúródik. Olyan érzés, mintha egy betonfalba rohantál volna bele teljes erőből. Az orrcsontod reccsenése a füledben visszhangzik, a fájdalomtól csillagokat látsz, és az orrodból lecsorgó vér ízét érzed a szádban. A következő csapást már inkább csak érzed, mint látod: a jobb térdhajlatodra érkezik egy taposás, amitől térdre rogysz, és érzed, hogy valószínűleg a lábad is megsérült.
-Talán, ha idejében átvetted volna az irányítást a lökött k***ától, lett volna esélyed. Vagy elég eszed, hogy emlékezz, - a zsebébe nyúlva elővesz egy apró kapcsolószerű szerkezetet - hogy az implantátum miatt sosem nyerhettél volna. Maradj lent, és akkor nem töröm el több csontodat.
Ezután az ügynök neked oldalt fordul, Nocturne felé.
-Apokalipszis igen nagy bajban lehet, ha efféléket kell a soraiba toboroznia - veti oda pökhendi módon.
-Hasonlót mondhatnék Osborne-nal kapcsolatban - válaszol Nocturne, majd köddé válik a bálnatetem tetején, és az ügynök mellett jelenik meg. - De cinizmus helyett nekem eredményeket kell felmutatnom Apokalipszisnek.
Az ügynök rögtön védekező állást vesz fel, arra számítva, hogy Nocturne neki akarna rontani.
-Elbuktál a próbán, az életedet csak az ellenfeled könyörületességének köszönheted - közli veled Nocturne. - Ezen a kellemetlen tulajdonságán majd dolgoznunk kell - teszi hozzá ismét az ügynök felé fordulva. A nő zavartan nézi a mutánst, nem érti, miről van szó, aztán Nocturne felé nyúl és mind a ketten köddé válnak.
Vérző, törött orral, sérült térddel és meggyötört önbecsüléssel, de élve maradtál egyedül a sivatag közepén.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Hétf. 15 Okt. 2018, 18:09

Atya/ Phobia


Túl sokáig voltam háttérben, ami egy roppant kellemetlen helyzet. Mindannyian okkal jöttünk létre Lucy testében és elméjében, és mindannyiunkra szükség van. Phobia a nyers aggresszió, a kegyetlen, vérszomjas mészáros, aki Lucy haragjából, az ő gyűlöletéből jött létre. Oka egyszerű, megvédeni Lucyt, és megölni mindenkit, aki szembeszegül vele.
Jómagam a logikát, a tervezést, és az útmutatást testesítem meg, de hála Lucy félelmeinek, nem voltam képes rajta segíteni. Háttérbe szorultam, emiatt pedig a harag több figyelmet kapott, és végül végleg átvette az irányítást. Az egyensúly felborult, én pedig elgyengültem.
Ami jelen esetben igencsak rossz hír.

Hála a folyamatos háttérszerepnek, a képességem a szokásosnál több koncentrációt igényel, ami sajnos időveszteséghez vezet, ami pedig kudarchoz.
A kormányügynök gyorsan előttem terem, és mire sikerülne kivetítenem rá az erőmet, már késő. Nem volt elég időm arra, hogy kitapasztaljam a testét teljesen, ami nagy eséllyel sokkal komplikáltabb, mint azt gondoltam.
Az ütés szinte kamionként csapódik az arcomba, darabokra törve az orromat. A fájdalom annyira elvakít, hogy mire feleszmélek, már a földön fekszem.
A fájdalom, ami két helyről is érkezik, keveredik a törött orromból ömlő vérrel, ezért nem is nagyon figyelek a körülöttem zajló eseményekre.
- Olybá tűnik. - felelném Nocturne-nak, de csak egy nyögésre futja, majd a hirtelen meglepedtségre.
Nocturne monológja után ugyanis a férfi eltűnik, a nőt pedig magával viszi, minket itthagyva.
~ Ezt nevezem, papper. Igazán szépen elintézted a p*csát...ja, várjál, mégse! ~ Phobia hangja az, ami kizökkent a meglepedtségből, én pedig gyorsan összerakom a történteket. Az eredmény pedig nem is olyan kellemetlen.
- Elbuktunk, igen, de nézhetjük a jó oldalát is a dolgoknak. - szólalok meg, közben lassan, kimérten felülök, majd megtapogatom a sajgó térdemet, ami szerencsére nem tört el.
~ Úúú!! Szóval, szóval annak, hogy szétvertek, van jó oldala is? Mire célzol, cukorborsóm? ~ jön a kérdés a várható, gyúnyos hangvitelben. Ezen nem akadok fent, érthető a dolog, valamint a vérző orrom sokkal fontosabb.
- Pontosan. Nocturne azt mondta, "Eredményeket kell felmutassak", majd elvitte a nőt. Látszólag a kormányügynök jobb választásnak tűnt helyettünk, és ezért vitte el. -
~ Ahha, értem én. Szóval most annak kellene örülnöm, hogy az a beleznivaló k@rva kapja meg a helyemet Apokalipszis csapatában? Majd' szétrobbanok az örömtől. ~ folytatja, ami egyet jelent azzal, hogy a szájába kell rágjam a dolgot.
- Még mindig nem érted? Élünk, és némi sérülést leszámítva jól vagyunk. A konvojból mindenki halott, és az egyetlen élő személy, aki tud erről a kis megállóról, valószínűleg a világ másik végén van, ahonnét nem biztos, hogy visszatér. Röviden: élünk, szabadok vagyunk, és jelenleg nincs senki se, aki az utunkba álljon. - jelentem ki a nyílvánvalót, közben a ruhám ujjából megpróbálok letépni egy darabot, amit aztán az orromhoz tehetek.
~ Ééértem, már. Értem. És most te ki fogsz minket juttatni a sivatag kellős közepéből nemde? Van bármi terved? Ötleted, hogy hol vagyunk, vagy hogy mit is teszünk, HA kijutunk innen? Hmmm? ~
- Ami azt illeti, igen, és pár perc pihenő után neki is kezdhetünk. Egy dolog viszont biztos: innentől kezdve össze kell dolgoznunk, közös döntéseket kell hoznunk, ha már egy testen osztozkodunk. - felelem, ezzel pedig mindent elmondtam, amit akartam.
~ Tudod mit? Legyen, papper! Ez lesz a te kis teszted, okés? Ha kijutunk innen, és végre biztos helyre érünk, akkor beszélhetünk a csapatosdiról. De ha elbuksz, akkor...nos, akkor kinyírlak. Annyi teret se fogsz kapni, mint a kis Lucy, mert végképp végzek veled, okés? ~
- Korrekt. Ajánlom, hogy álld a szavad.
A beszélgetés végeztével egy kicsit pihenek, közben pedig edzem az erőmet. Megpróbálnám minél jobban háttérbe szorítani a fájdalmat, közben pedig a hullákra koncentrálva megpróbálnám megemelni őket. Először egyet, majd tovább, egészen a limitig.
Ha az már jobban működik, akkor óvatosan felkelnék, majd megpróbálnám kizsebelni a holttesteket, és átnézni a furgont. Minden hasznos dolog kell, mint használható lőfegyver, térkép, iránytű, útvonalterv, gyógyszer, víz, hasonlók.
Ha esetleg valóban sikerülne egy térképet, esetleg egy útvonaltervet találni, akkor annak a segítségével megpróbálnám belőni a pontos helyzetemet, valamint egy úticélt keresni.

Bár se az Osborn Angyalai, sem pedig Apokalipszis csapata közé se kerülhetünk be, attól még szabadok vagyunk. A kudarc igencsak távol áll a jelenlegi helyzetünktől.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 16 Okt. 2018, 12:43

Nocturne és az ügynök távozása után végre van időd átbeszélni a dolgokat a többi személyiségeddel, és egyfajta megállapodásra is juttok. Közben a vérző orrodat törölgeted, és próbálgatod a sérült lábadat is. Szerencsédre a térded csak zúzódott, így rá tudsz állni, de a séta fájdalommal jár. Pihenés közben érzed, hogy a sivatagi tűző napon a bálnák tetemei már most bűzleni kezdenek, és téged is erősen perzsel a nap, de legalább az orrvérzésed lassan eláll.
A képességedet mostmár magabiztosabban kezded használni, rövid koncentráció után az egyik hulla a levegőbe emelkedik. Rögtön érzed, hogy egy jól megtermett kommandósról van szó, aki ráadásul teljes felszerelésben van, golyóálló öltözékben, így a súlya közel van a képességed határához. Amikor a második testtel próbálkozol, az erőd csődöt mond, úgy tűnik, továbbra sem tudsz megemelni egyszerre 100 kg-nál nehezebb testeket. Az erőlködés miatt viszont az orrod ismét vérezni kezd, kicsit meg is szédülsz, talán a vérveszteségtől, talán a nagy melegtől. Ismét szükséged van néhány percre, hogy összeszedd magad, és a vérnyomásod helyre álljon.
Végül összeszeded magad, és bicegve, alaposan összevérzett felsőben kezdesz a holttestek között sétálgatni, hogy magadhoz vedd, amit érdemes lehet. A katonáknál és a sofőrnél sok mindent találsz: pisztolyokat, gépfegyvereket némi tölténnyel, kis hatótávú rádiót, és egy műholdas telefont, ami a sivatagban is működik térerő nélkül. Ezen kívül persze magadhoz tudod venni az öltözéküket (persze nem épp a te méreted egyik se, hiszen hozzájuk képest elég alacsony és vékony vagy), SWAT igazolványt is találsz náluk, golyóálló mellényt és sisakot. A furgont átvizsgálva találsz egy GPS-t, egy elsősegély készletet kötszerrel, fertőtlenítőszerrel, fájdalomcsillapítóval, és egy kisebb dobozt, amibe néhány energiaszeletet és vizet is csomagoltak.
A GPS szerint nem sokkal múlt dél, ami meg is magyarázza a hőséget. Az útvonal, ami legutóbb be volt állítva, egy Los Angeles külvárosában lévő címhez vezetett volna, és még több, mint 100 km-re van a cél, ahová a Mojave sivatagon keresztül vezet az út. Az is feltűnik, hogy az útvonal kifejezetten eldugott mellékutakon vezet át. A legközelebbi település egy Ludlow nevű porfészek, ahol a GPS szerint már van benzinkút és egy étterem, de ezen kívül szinte semmi más. Viszont a jó hír, hogy kevesebb, mint 10 km-re van tőled, úgyhogy bicegős tempódban is odaérsz 3 óra alatt.


Kérlek, írj egy felszerelés listát arról, amit magaddal viszel!
//Csak a rend kedvéért ide másolom a képességed leírását, hátha máshogy emlékszel rá, és ezért akartad egyszerre több felnőtt férfi testét mozgatni: "... a képességével képes 100kg-os súlyig tárgyakat lebegtetni és mozgatni". Ezen kívül kiemelném, hogy mint minden hasonló képességhez, ehhez is koncentráció kell. Első szintű, fejlesztés nélküli képességről beszélünk, a képesség hosszantartó vagy határokat feszegető használata fárasztó, akár veszélyes is lehet (okozhat gyengeséget, kimerülést, akár ájulást is extrém helyzetben). Ez nem kifejezetten a te képességedre igaz, hanem általánosságban a mutánsok képességére (természetesen vannak kivételek, pl. passzív képességek). Csak azért írom le, mert nem szeretném, hogy később ebből még félreértés legyen, és esetleg emiatt érjen idő előtt véget a karaktered kalandja/élete.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Csüt. 18 Okt. 2018, 18:27

Atya / Phobia


Hibásak, mindketten hibásak. Mind Lucy, mind Phobia rossz döntéseket hoztak az életükben, ez pedig a jelenlegi, igen kellemetlen helyzethez vezetett. Mindketten csak magukra gondoltak, a csapatmunkát pedig hírből se ismerték.
Lucy túlzottan félt, engedett a kísértésnek, és sose volt képes saját döntést hozni. Önbizalomhiányos, félénk, jellemgyenge, aki csak sodródik az árral, és néha túl könnyen megbízik másokban. Egyedül semmire se képes, és pont ezért adta fel a küzdelmet, bezárva saját magát.
Phobia túlontúl agresszív, számára csak a vérontás az egyetlen fontos dolog. Bár jelenleg ő a vezér, aki ebből nemigen enged, valójában csak ki akarja engedni a vérszomját, hogy minden megkötés nélkül harcolhasson.
Én is hibás vagyok, túlzottan erősen léptem fel, de eme hibát igyekszem kijavítani, hogy talán végre, egymást kiegészítve, összedolgozva élhessünk. Ennek pedig most jött el a próbája.

A kis beszélgetés után szerencsére én maradtam kint, és az egyetlen feladatom a túlélés. Ha az sikerül, akkor egy lépéssel közelebb kerülünk az ideális állapothoz.
A képességem szerencsére már sokkal jobban működik, de Phobiáéval ellentétben, nem fejlődött. A limit még mindig körülbelül 100 kiló, a határok feszegetésével pedig csak egy újabb orrvérzést érek el. Szerencsére némi pihenő megoldja a problémát, és immár zavartalanul koncentrálhatok a túlélésünk első feladatára: a felszerelésre.
A furgon és a hullák átkutatása igencsak gyümölcsöző, nem kevés hasznos tárgyat sikerül megszerezni. Elsősegély csomag, víz, némi étel, használható fegyver, műholdas telefon, és még egy GPS is a kezem ügyébe akad.
- Szóval L.A. lett volna a cél. Szerencsénkre a közelben van egy másik település is. - jelentem ki amolyan megjegyzésképp magunknak, majd nekilátok összepakolni.
A katonák ruházata sajnos méretben nem megfelelő, csak lelassítana, de talán egy egyik egyenruhából, feltéve ha szövetből van, némi csomózással képes lennék rögtönözni egy “hátizsákot", kivéve ha van ilyesmi a kocsiban, ami súlyra és méretre megfelelő. A zsákba minden szükséges bepakolása után pár korty víz lenyelése után a fegyverekre tekintek.
Egy pisztolyt mindenféleképp magammal fogok vinni, amit a korábbi képzéseknek hála képes vagyok használni. A rohampuskák esete más, arra rá kell szánjak pár percet, hogy megfejtsem a működését. Ha ez sikerül, akkor egyet magammal vinnék, amit szükség esetén telekinézissel képes lennék kezelni.
Az említetteket letudva már csak a sebek rögtönzött ellátása marad hátra, majd azt is letudva végre elindulhatok Ludlow felé.
Az út tíz kilométeres, amiből lehetőség szerint hatot repülve tudnák le. Kis szerencsével nem futok bele senkibe se, a maradék négy kilométert pedig gyalogolva tenném meg, ezzel elkerülve a feltűnést.

Felszereléslista
- 1 pisztoly, némi lőszerrel. Opcionálisan 1 rohampuska
- Műholdas telefon, GPS, elsősegély csomag, víz, energiaszeletek, kis hatótávolságú rádió.
- Hátizsák/rögtönzött zsák a tároláshoz.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 24 Okt. 2018, 14:38

Néhány korty víz felfrissít, a sebeidet pedig az elsősegély készlettel ellátod, amennyire értesz hozzá. Gézt ragasztasz az orrodra, hogy a vérzés elálljon, a seb ne maradjon szabadon, és a talán a csont se mozogjon nagyon (rögtönzött tükör segítségével láthatod, hogy elég ferde most az orrod). A térdedet megvizsgálva nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, zúzódásra nem találsz semmit a dobozban.
A csomag maradék tartalmát, a telefont, GPS-t, adóvevőt és némi élelmet el tudsz csomagolni egy hátizsákba, amit a kocsiban találsz. Emellé még el tudod csomagolni (vagy övedbe tűzheted) az egyik pisztolyt is. A puskákhoz nem értesz, de próbálkozol egy darabig az egyikkel. A pisztolyokból merített tapasztalatod és a filmekből magadra szedett tudásod segítségével megtalálod a fegyveren, hogy hogyan kell kibiztosítani, és elsütni. Így végül ezt is magadra akasztod (a táskában nem fér el).
A teljes menetfelszerelésed így bő tíz kilós lett fegyverestül, ezzel vágsz neki Ludlow felé a sivatagnak. A táv első szakaszát repülve teszed meg, így sokkal gyorsabban tudsz haladni, és a cipekedés sem olyan nehézkes. Talán tíz perc telik el, mikor a GPS szerint megtettél már 6 km-t, és eleddig nem találkoztál senkivel. Az utolsó 4 km-t már gyalog teszed meg, ez a sérült lábaddal kicsit több, mint egy óriáig tart. Szükséged van még némi vízre és talán élelemre is, hogy ne legyél rosszul a sivatag tikkasztó hőségében, de szerencsére hoztál magaddal élelmet.
Délután kettő előtt nem sokkal érsz el Ludlow közelébe. A sivatagi út porától koszosan, és kissé fáradtan érkezel meg a kelet-nyugati irányú 40-es úthoz, és a mellette fekvő törpe településhez. Jobb kéz felé egy parkolót látsz, néhány kamion áll benne, bal kéz felé egy benzinkút, vegyesbolt, és egy tipikus útmenti hotel. A 40-es úton túl, jó 150 méterre másik benzinkút látható, és egy étterem.
A nap ezen szakában nincs túl nagy forgalom, páran tankolnak, a hotel előtt is csak két autó áll, így egyelőre nem keltettél feltűnést, ahogy a sivatagból gyalog bukkantál fel, véres ruhában, géppuskával a válladon. Azt mindenesetre tudod, hogy ebben az államban törvénytelen a nyílt fegyverviselés.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Szomb. 03 Nov. 2018, 11:44

Atya / Phobia


Csak éld túl valahogy.
Lucy gyakran mondogatta ezt magának, miután megkezdődött az új élete, amibe semmi beleszólása nem volt. Mindenről más döntött helyette, a nevéről, a munkájáról, az otthonáról, az ismerettségi köréről, mindenről. Ezért is az egyetlen motivációja az volt, hogy élje túl a napokat, egyiket a másik után. Semmi álom, semmi cél, csak a túlélés.
Nem meglepő, hogy ez eszembe jutott, elvégre most nekünk is a túlélés az egyetlen cél, bár ez most fontosabb. Ha itt kudarcot vallok, akkor mindannyian meghalunk.
Engem elnyom Phobia, aki a természetéből adódóan biztosan megöletné magát, Lucy pedig már talán végleg elveszett. Szóval a kudarc nem lehetőség.

A felszerelést sikeresen össze tudom állítani, a sebellátás is sikerül valahogyan, ráadásnak még az egyik géppuskát is sikerül használatba venni. Igaz, az utóbbi csak az útra fog kelleni, ha esetleg megtámadnak minket, utánna csak hátráltatna.
Az út nagy része gyorsan telik el, ezidő alatt végig tudom gondolni a lehetőségeinket.
~ Ludlow csak egy mérföldkő, onnan gyorsan tovább kell állnunk. Mérete alapján maximum arra tudjuk használni, hogy "feltankoljunk". Pénz, ruházat, bármi ami kell. Először azonban csak körbenézünk.
Az út további része szerencsére nyugodtan telik. Számítottam valamiféle ellenállásra, de így talán még egyszerűbb a dolog. Gyorsan kell haladnunk, hogy kikeveredjünk a sivatagból.
Ludlow közelébe érve, tekintve hogy nem kell számítani nagyobb ellenállásra, egyszerűen megszabadulok a géppuskától. Túlzottan nagy feltűnést okozna, mondjuk egy véres ruházatú, sántikáló idegen is eléggé feltűnő lehet, de azt legalább ki lehet magyarázni.
A "városka" elsőre elég elhagyatottnak és csendesnek tűnik, megadva a lehetőséget a tervezésre, amit az egyik épület mögé behúzódva kezdek el.
A GPS segítségével megpróbálok valamiféle útvonaltervezetet létrehozni, hogy merre hogyan tovább. Ha ez megvan, akkor az említett eszköztől rövidesen meg fogok szabadulni, de egyenlőre még megtartom.
~ Szóóóval, cukorborsó? Most mi lesz, hmm? Ezt még nem nevezném sikernek. ~ Phobia kételkedése nemigen zavar meg, viszont abban igaza van, hogy ez még csak a történet eleje.
~ Türelem, fiam, türelem. Minden a terv szerint megy.

Ha megvan az útvonalterv, akkor nekilátok körbenézni, hogy tudjam, miből élünk. Biztosan fel fogom hívni magamra a feltűnést, de ez talán nem is rossz dolog.

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 05 Nov. 2018, 09:44

A puskától megszabadulsz, és a legközelebbi épület, a motel mögött keresel menedéket, amíg kitalálod, mihez kezdj. A GPS-be előre betáplált útvonal továbbra is mellékutakat, földutakat preferál, néha pedig egyszerűen a sivatagon kéne áthaladni. GPS nélkül egy ilyen útvonalon valószínűleg eltévednél, túl sok az elágazás, a kis részlet. Szerencsére viszont Ludlowtól már autópályán is meg tudod közelíteni Los Angelest. A negyvenes út kettészeli ezt a porfészket, ezen nyugati irányba haladva eljuthatsz Barstowig, ami már valódi városnak nevezhető, mégha nem is túl nagynak. Ez az út kicsit több, mint 80 km az autópályán, onnan pedig a 15-ös út visz Los Angelesbe dél felé, további 110 kacskaringós kilóméteren keresztül. Ez összesen tehát szűk 200 km, ami jóval rövidebb, mintha a mellékutakon haladnál.
Az útvonal csekkolása után, még a GPS-szel a kezedben körbe nézel a környéken. A motel előtt két kocsi parkol, nem valami csúcskategóriás járgányok, de riasztó biztos van bennük. A motel egy szintes, nyolc ajtót számolsz, mozgást viszont nem látsz egyiknél sem. A motel mellett a benzinkút következik, itt már látsz embereket, jelenleg két kocsi tankol. Az egyiket egy magányos, középkorú férfi tankolja, a másikban egy négy fős család utazik, apuka intézi a tankolást, anyuka pedig a tizenéves gyerekeket igyekszik szórakoztatni a kocsiban. Ezen kívül három kamion áll a parkolóban, sofőrt egyben sem látsz. A benzinkút melletti vegyesboltban viszont látsz pár embert vásárolni. Ahogy nézelődsz, előbb-utóbb elkerülhetetlen módon valaki felfigyel rád, ahogy a motel falánál hűsölsz az árnyékban. A magányosan tankoló fickót kiszúrt téged, eléggé meglepettnek és gyanakvónak tűnik, de egyelőre nem tesz semmit. Folytatja a tankolást, közben időről időre feléd pillant.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia Szomb. 10 Nov. 2018, 16:38

Atya / Phobia


Sérülten, gyengén felszerelve, jobbára mindenféle konkrét úticél nélkül, céltáblával a hátunkon, a sivatag kellős közepén. Nem épp a legideálisabb helyzet, legalább is ahhoz viszonyítva, hogy mink volt és mit kaphattunk volna, ha nem szenvednénk vereséget folyton.
Egy maffiacsalád védelme, fix pozíció, rengeteg potenciális lehetőség, és mind odaveszett, mert Lucy túlzottan elgyengült.
Csatlakozás az Osborn Angyalaihoz, esetleg egy bizonyos Apokalipszis szolgálatába állni, de ezek az esélyek is odalettek, mert Phobia túlzottan forrófejű volt.
Most pedig esélyünk nyílt a szabaduláshoz, ezt az esélyt pedig, legyen bármilyen bonyolult is a szökés, nem fogom veszni hagyni. A kudarc ugyanis egyenlő a halállal, nekünk pedig túl kell élnünk mindenképp.
A szökés első fele szerencsésen alakul, semmi se gátolt minket az úton, és így eljutottunk egy Ludlow nevű porfészekbe. A GPS alapján körülbelül még 200 kilométert kellene utazni, hogy eljussunk L.A.-be, ahol már jobbára biztonságban lehetünk, és komolyabb terveket szőhetünk. Ehhez azonban szükséges pár apróság, amiknek a beszerzéséhez Ludlow tökéletesen megfelel.
A motel árnyékában "pihenve" nagyjából sikerül teljesen felmérni a helyet, igaz, nincs itt sok látnivaló, csupán egy benzinkút, egy vegyesbolt, valamint maga a motel, ahol talán csak pár ember tartózkodhat.
A motel jó kezdőpont lenne, ha rendelkeznénk bárminemű pénzzel, ez pedig egyenesen rámutat az első feladatunkra.
~ A vegyesbolt megfelel a kezdőösszeg megszerzéséhez. Tartózkodik bent pár ember, de az idő szorít, szóval gyorsan kell cselekednünk. Ha valami gond adódik...akkor a te módszereddel csináljuk. ~ foglalom össze magamban a tervet, és szinte érzem, hogy Phobia mosolyog a lehetséges mészárlás gondolatától. Ez egy jó jel.
A GPS-t visszadugom a táskába, közben észreveszem, hogy figyelnek, bár ez érthető, valamint rövidesen jobban fel fogjuk hívni magunkra a figyelmet.
A táskába bepakolás után éppen elindulnák a vegyesbolt felé, de egy hirtelen, éles, és rövid fejfájás megszakít benne. Azonnal a fejemhez kapok, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlik a fájdalom.
~ Tudom. Ne törődj vele. ~ Phobia szinte parancsolóan szólal meg, ami némi aggodalomra ad okot, de a jelenlegi helyzetünkben nem állhatok le foglalkozni vele. Már így is túl sok időt vesztettünk.
A figyelő szemekkel nem törődve a vegyesbolt felé veszem az irányt, majd beérve azonnal nekilátok a feladatnak.
Először az egyik vásárlóra koncentrálnák a képességemmel, majd nemes egyszerűséggel a falhoz vágnám erődemonstrációképp. Ezután a pénztárosra szegezném a fegyvert, és miközben megközelítem, egy másik, lehetőség szerint könnyebb súlyú, esetleg fiatalabb, vásárlóra koncentrálnék, akit a magasba emelnék az erőmmel.
- Az összes elérhető pénzt helyezze egy szatyorba, méghozzá gyorsan, különben valami igen kellemetlen fog történni. - jelentem ki parancsolóan a pénztárosnak - Mindenki más feküdjön a földre, kezeket a tarkóra.
Remélhetőleg a pénztáros, vagy bármelyik másik vásárló nem tesz semmi meggondolatlant, mert abban az esetben a kellemetlenkedőhöz hozzá kellene vágjam a túszomat, majd mindenkit lelőni. Phobia talán előnyben részesítené ezt a módszert, de én jobban szeretem a tiszta, problémamentes munkamenetet

_________________
Mojave-sivatag - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 13 Nov. 2018, 13:13

Miután megtervezted a benzinkút vegyesboltjának kirablását, megindulsz az épület felé. A magányosan tankoló fickó most már kifejezetten bámul téged, ahogy véres és poros ruhában, átvérzett kötéssel az orrodon, bebicegsz a boltba. Az eladó a pult mögött egy kínai, középkorú pasas, vevők közül kettő viszonylag nagydarab, fehér férfi, az öltözékükből, stílusukból ítélve kamionsofőrök lehetnek. Ők ketten már a pultnál állnak sorba, a harmadik vevő egy fiatal, fehér nő, aki épp a napszemüvegeket nézegeti.
Kezdetnek az egyik kamionsofőrt a falhoz lököd, mielőtt még felfoghatnák, hogy mi történik itt. A meglepetéstől a fickó átesik néhány rekeszen, aztán a falnak ütődik, és a földre kerül, de komolyabb sérülést valószínűleg nem szenvedett el. A másik már szívná is fel magát, hogy neked rontson, amikor fegyvert fogsz a kasszánál álló férfire, így mindketten megtorpannak, és felemelik a kezüket. A fiatal nő elég pehelysúlyú ahhoz, hogy felemeld a képességeddel nagyobb megerőltetés nélkül.
Miközben a pénzt követeled a pénztárostól, a fiatal nő először pánikba esve sikoltozik, aztán segítségért kezd kiabálni, miközben tehetetlenül vergődik a levegőben. Ez nyilván felkelti majd a kinti emberek figyelmét is.
-Nem lősz, nem lősz - habogja tört angollal a kínai férfi. - Adok pénz, nem lősz!
-Mire vársz Kel, fektesd már ki a kis ku***t! - Nyöszörgi a földről feltápászkodó férfi.
-Látod, hogy mutáns, ba***g! - Válaszolja a másik, aki közben elkezd letérdelni a földre.
-Lesz**om, hogy mutáns, 40 kiló a csaj!
-Egy kiba****t pisztolya is van, Bobby, hősködj te ba****meg, ha annyira akarsz!
Kel a földre fekszik szófogadóan, Bobby viszont már félig feltérdelt, és kihívóan méreget téged, mint akit a képességed és a fegyvered sem ijesztett meg igazán.
Közben a kínai pasas kinyitja a kasszát, és elkezdi bepakolni egy zacskóba a pénzt, ami első ránézésre elég kevésnek tűnik, nem lehet több kétszáz száz dollárnál. Kel és Bobby párbeszéde, a fiatal nő kiabálása, és a kasszás kapkodása fokozza a hangulatot, tapintható a feszültség, mindenki ideges.
A kínai férfi végül végez, és átnyújtja a zacskót, benne a kevéske készpénzzel.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mojave-sivatag - Page 4 Empty Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.