Hegységek - Kanada és Alaszka (Észak-Amerika)

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Hegységek - Kanada és Alaszka (Észak-Amerika) - Page 3 Empty Re: Hegységek - Kanada és Alaszka (Észak-Amerika)

Témanyitás by Sarah Csüt. 04 Okt. 2012, 16:36

Eltelt már néhány nap azóta, hogy belementünk a dologba, ebbe az egészbe, azóta pedig viszonylag nyugodtan teltek a dolgok, volt alkalom körbenézni a városban, amit természetesen ki is használtam, mert lássuk be, ilyen helyen azért tényleg nem mindennap jár az ember ilyen helyen, attól függetlenül pedig, hogy állandóan ezt mondogatom magamnak, nos ez attól még teljesen igaz és azt hiszem, hogy érthető, mint ahogyan a csodálat is, ami a legtöbb helyen elönt, vagy talán inkább elgázol, mint egy megfoghatatlan kamion... Nos ez egy érdekes kép és azt hiszem úgy a legjobb, ha ezt most inkább így hagyom, és nem próbálom fölöslegesen mássá magyarázni, a lényege amúgy is ugyan az maradna. Nagyon fontos tényező, hogy volt alkalmunk találkozni a királynővel, aki tényleg úgy néz ki, hogy kezd jobban lenni, vagyis azt hiszem, nem mintha értenék az orvosláshoz, de ezt azért nem annyira nehéz megállapítani, vagyis azt hiszem, mindenesetre is adatok is vannak, amik meg már egyértelműek így fölösleges is ezen agyalnom, de mégis teszem, érdekel a téma és úgy érzem, hogy muszáj vagyok, bár talán abba kéne ezt már hagynom mondjuk... Most, rendben. Volt időnk felkészülni is bőven, amit én ki is használtam, na persze amennyire lehetett a részemről, főleg lelki felkészülés, meg átnéztem pár dolgot magamon, gyakoroltam a célzást és lényegében ennyi, mivel nem vagyok az ökölharc, vagy bármilyen fegyveres harc mestere, lehet, hogy tanulnom kéne egy kicsit ilyesmit? Végül is azt mondják, hogy egy férfi köteles ismerni egyféle harcmodort legalább, de persze ez meg csak nézőpont kérdése. Jelenleg reggel van, nem rég keltem és mire olyan állapotba jutottam, hogy rendesen fel tudom fogni a dolgokat már a riporter áll itt és kérdezi azt a bizonyos készen állunk-e kérdést...
- Azt hiszem igen... - Én, legalább is, ha Al nem, akkor úgyis közli. Ami a felszerelést illeti magunkat visszük, ami végül is jó, ha kéne valami úgyis adnának, vagy csak nem túl bőkezűek de amúgy meg lehet, hogy kéne, akármelyik is legyen, legalább van egy feltételezhetően működő teleport karperecünk, hurrá, azt hiszem.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hegységek - Kanada és Alaszka (Észak-Amerika) - Page 3 Empty Re: Hegységek - Kanada és Alaszka (Észak-Amerika)

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 05 Okt. 2012, 00:33

Elfogadtuk végül. Bele mentünk mind ketten, hogy elhozzuk azt a személyt akit mutatott. Nem tudom mit kéne gondolnom erről az egészről de nem is tudom, hogy akarok-e filózni rajta. Persze bennem van a kétely de nem kételkedem benne, hogy megtartja a szavát ha elhozzuk neki akit kért. Még pár napnyi pihenésünk is volt mielőtt indultunk volna. De csak egy nap volt mit azzal töltöttem, hogy a városban és a technológiában gyönyörködtem. A többit sokkal inkább már azzal, hogy a rendszeres rutinomat folytattam amennyire tudtam. Sikerült Melissa-val is találkoznunk és már a gyógyulás útján van úgy ahogy az mondva lett. A felnőttek miatt viszont még mindig nem ment ki minden görcs a gyomromból. Nem tudom mit tennének velünk ha elcsesszük megint. Talán egyszerűen agyon vernek minket vagy rosszabb. De nem kell ezen, nem ezek kell most gondolkozni hiszen eljött a nap mikor indulunk a feladatra. Egy teleport készülék és egy szkenner amivel meg tudjuk majd állapítani, hogy melyik a célpontunk. Nem sok de nem is kell több talán. Mégis miért vágna hozzánk még bármi mást? Főleg ebből a technológiából készült bármit is. A reggelen pedig mikor a Riporter érkezett már előtte fent voltam nem sokkal így már készen az indulásra ültem a szobában.
- Igen.
Szólaltam meg én is James válasza után és keltem fel a székből.

//Igen igen. bocsánat kicsit elhagytam magamat -.-' . //

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Tyranis Pént. 05 Okt. 2012, 10:44

2046. december 10. hétfő – Sinister Londonja a föld alatt, Alaszka
Résztvevők: Hjuchia Algernon és James Richards

A páros végül indulásra kész volt. A Riporter átadott egy teleportáláshoz szükséges karperecet az egyik fiúnak.
- Csak a célpont helye és az itteni hely között lehet vele teleportálni – mondta. – Ha készen vannak, indulhatnak is.
A szerkezet egyszerű volt, csak egy gombot kellett lenyomni hozzá, ha ezt megtette a páros, akkor egy villanás után a New Yorki nagykönyvtár előtt találták magukat.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hegységek - Kanada és Alaszka (Észak-Amerika) - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.