Czerka-teszttelep (Mygeeto)

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Xeth E'ron on Szer. 27 Szept. 2017, 20:23

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Nem lepett meg, hogy a jedi padawan is hozzám és Kor-hoz hasonlatosan teljes mértékben felkészült a harcra. Habár arról fogalmam sem volt, hogy miért olyan színű a fénykardja amilyen, meg, hogy mennyiben fog különbözni a harcstílusunk és modorunk. Még sohasem harcoltam egy "világos" jedi oldalán, hisz a mesterem is inkább a szürkébb oldalt képviseli. A lények megjelenésekor pedig tisztában voltam vele, hogy ebből nem lesz békés megbeszélés, bár Miin határozottan megpróbálkozott vele. Bármennyire is szeressem a békés utat, és legyek szenátor aki a fajok megegyezéséért és a békésebb jövőért küzd, most a harcos van itt, aki a túlélésért harcol, ráadásul olyanok ellen, amik komoly zavart jelentenek az erőben. Most az egyszer támad és utána kérdez helyzet van.
~ A kisebbiket támadom. - nagyjából ennyi üzenetet igyekeztem a másik padawannak és Korral is megosztani telepátián keresztól amennyire lehetséges, és rögvest be is kapcsoltam a fénykardomat és a mentális üzenetnek eleget téve lendültem támadásba. Biztos voltam benne, hogy a békekötéssel próbálkozónk nem fog túlzottan örülni ennek a döntésnek, de jelen helyzetben nem igazán van idő erről komolyabb vitát kezdeményezni. A vadak nem biztos, hogy megvárnák a végkifejletet. Igyekszem úgy támadni, hogy ha még valaki más is csatlakozna, akár közelharc, akár távolsági szinten, akkor lehetősége legyen, anélkül, hogy velem szembe is védekeznie kelljen, ugyanakkor az ellenfeleink se tudjanak sebesülést ejteni rajtam. Elég kellemetlen lenne.


felszerelés:
- Meleg ruházat
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék)
- Kommlink
- HoloProjector
- Datapad
Képességek, képzettségek:
- Meleg ruházat
Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 656
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by TMAT4 on Szer. 27 Szept. 2017, 21:49

Az organikusok mindig annyira el tudnak veszni az idő fogalmával, s mindig annak tulajdonítják azt, ha elkésnek valahonnan, vagy ha lemaradnak valamiről. Pedig az idő pontosan mérhető illetve beazonítható. Hiszen 1 standard perc, az hatvan standard másodperc, egy standard óra pedig 60 standard perc. 1 nap már függ a bolygótól, ahogy az év is, de ezek is könnyen átválthatóak valamelyik ismert rendszerben. A sebességem ismeretével, s a csapat átlag sebességét meghatározva biztos vagyok benne, hogy csak annyira maradok le, amit könnyedén behozok. Ez igaz is lenne, de egyszer csak a teóriák felállítása közben az ajtót feszítő rúd eltűnik, s hagyja összecsukódni az ajtót, már ha az összecsukódik.
Az organikusok pánikba esnének, de én nem vagyok Orga, kifejezetten örülök, vagy legalább is annak megfelelő programsor fut végig a rendszeremen. Nincs itt egy orga se, nincs biztonsági kamera, amitől tartanom kellene, így nyugodtan válthatok nulladik protokollra. Nem fordul semerre a fejem, testem, ahogy normális esetben, amikor üzemmódot váltok, hanem pusztán a szemem színe változik vörösre. Ami valójában a TMAT4, ilyenkor teljes hozzáférésem van mind három protokoll ismereteihez, funkcióihoz, és még többhöz.
>Adtok elemzése<
Ha az áramforrások külön körön vannak, s pl a lámpák önálló forrásúak, akkor lehetséges, hogy azok égnek, de más nem működik. De a kantinban akkor is gyorsan távozó orgákra utaló jelek vannak, de ha gyorsan távoztak, akkor mi elől? Talán a „támadás” ami miatt az ismeretlen kis csoport tagja fosztogatni jött utána? De ha kis csoport marad meg, akkor mi történt a többiekkel? Nincs vér, nincs holtest. Ez így nem logikus. Szóval a gyors távozás oka nem támadás, hanem vészjelzés, de ahhoz kell energia. Szóval csak utána vághatták el az kábeleket. De ha vészriasztás volt, s utána vágták el a kábelt, akkor miért jönnének óvatosan portyázni. Mi volt a cél az elvágással? Ne legyen kapcsolat, vagy más? Nem állnak össze a dolgok. Ha hivatalos kiürítés lett volna, akkor tudnák, hogy miért, bár nem biztos, hogy elmondanák nekünk. De akkor logikus lenne a kábel elvágás, hiszen bezárják azt amit nem akartak. Abban szinte biztos vagyok, hogy az áram azért lett elvágva, hogy ne juthasson senki hozzá. S mivel küldtek mentő akciót, így nem a külsősök elől akarták elzárni. Ha csak nem a támadó akarja megvédeni magát. Akkor már csak azt kell kideríteni, hogy ki adta le a vészjelzést, s miért.
Minden hangárban kell lennie egy biztonsági csatlakozónak, ahol a biztonsági személyzet, illetve a biztonsági droidok kommunikálhatnak. Ha a vezetékek el vannak vágva, akkor ezt is elvágta az illető. De ha tudjuk mire számíthatunk, úgy fel tudok készülni rá. Szóval keresek egy biztonsági csatlakozót, s rácsatlakozok. Ha külső áram ellátása nincs is, azért megpróbálok a saját energiámból egy kicsit megosztani vele, hogy annyi életet leheljek bele, hogy a terminál naplót elérjem. Ha ez sikerül, akkor egy kis megtévesztéssel, programhibával elhitettem // Programhiba (Illúziókeltés) 1 Szint// vele, hogy csak egy őr-droid vagyok, s lekérem a riasztási kódokat.
Ha közben bármilyen Orga jelenne meg azonnal félbe hagyom, s vissza váltok normál üzemmódra.
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 28.
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: TMAT4
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 28 Szept. 2017, 00:00Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: 2017. október 2. (hétfő)

” Ne a félelmeiddel törődj, (...) figyelmedet a jelen kösse le!”
- Qui Gon Jinn

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Mind a ketten felkészültek a támadásra, hogy a kutyaszerű lények rájuk fogják vetni magukat. Lehet, hogy mindez megtörtént volna, de Miin szavaira megtorpantak mind a ketten. A harmadik lény is előjött mindekkor, ő is a kisebbik méreteivel rendelkezett és odalépdelt a nagydarab másik oldalára és leült egyelőre békésen. Mind a hárman érdeklődve nézték az itt levőket, nem támadva, arra nem regáltak, hogy Kor rájuk szegezte a fegyvert, de arra már igen, hogy Caryeth aktiválta a fénykardját.
< - Fussatok, édesebb a húsotok! – vicsorgott. >
Ezzel felvonyított, mire a másik kettő is követni kezdte a példáját. Néhány pillanatig semmilyen furcsaság nem volt érezhető, utána pedig azt, hogy háborog, zavarog az Erő körülöttük, amit a vonyítás okoz. Másodpercek kellettek csak ahhoz, hogy mindenkiben alakuljon ki a lények irányába. Mivel mind a ketten járatosak az Erőhasználatban így pontosan tudták, hogy a kutyák okozzák és immáron nyilvánvaló volt, hogy képesek ők is erőhasználatra. Kor-ban volt a legnagyobb félelem, olyan erős, hogy tényleg futásra, menekülésre késztette, hogy ez a legjobb megoldás, az erőhasználók még képesek voltak ellenállni. Kor ekkor húzta meg a ravaszt, a lövés eltalálta a célba vett állatot, aki nyüszítve zuhant a földre a vállát ért lövéstől, de röviden megrázta magát és a többivel együtt cikk-cakk alakban közeledve rohantak a trió felé, újra felvonyítva, amitől már az erőhasználók is érezték, hogy menekülni akarnak és félnek, Kor esetében mindez rettegésre változott. Látható volt, hogy taktikát használnak és nem állat módjára vetik rá magukat az áldozatokra, mert úgy könnyedén le lehetne őket lőni, vagy fénykarddal levágni, nem, az ellenfelek gyengepontját keresik és menekülésre igyekeznek az erőhasználattal rávenni őket. Az ellenfelekben olyan erősen volt jelen sötét oldal, amivel még egyik erőhasználó, vagy érzékeny sem találkozott korábban.
Ravohra úgy döntött, hogy a kisebbiket fogja megtámadni, nem tartva a sort, ahogyan Caryeth és Kor tették. Az ő esetében látszott leginkább, hogy taktikáznak az ellenfeleik, az ellenfele hagyta, hogy támadjon irányába, de az elől kitért, ekkor érkezett meg oldalról a másik kicsi és karmolta végig a nő bal csípőjét és combja tetejét. Amennyiben a nő ösztönösen felé támadna, védekezne a másik igyekszik beleharapni az oldalába és a mancsaival kisöpörni a lábát.

TMAT az elemzés és gondolkodás közben rájöhetett, észrevehette, hogy droidot nem „látott” sehol sem, még csak a nyomukat sem látta, pedig egy-egy ilyen bázison elég sokat szokás használni. Időközben az érzékelőivel harc zaját érzékelte abból az irányból jöttek a zajok, amerre az organikusok távoztak.
Az, hogy a saját energiáját osztotta meg TMAT a terminállal működött, de csak ideig-óráig, pár perce volt csak. Így most érezhette is fizikailag, hogy a saját energiája is szinte mindenfelé folyik szét, mintha egy szitába öntenének homokot, vagy vizet. Valaki nagyon silány munkát végzett a rendszerrel, mintha nem is akarták volna, hogy működjön, vagy valaki végig kisütötte a rendszert. Sikerült felcsatlakoznia és eljutnia a terminálnaplóig. Sikerült elhitetni vele, amit akart, azonban nem voltak kódok, a naplóban is egyetlen log volt, egy öt nappal ezelőtti, ekkor telepítették a rendszert.template nélkül:

” Ne a félelmeiddel törődj, (...) figyelmedet a jelen kösse le!”
- Qui Gon Jinn

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Mind a ketten felkészültek a támadásra, hogy a kutyaszerű lények rájuk fogják vetni magukat. Lehet, hogy mindez megtörtént volna, de Miin szavaira megtorpantak mind a ketten. A harmadik lény is előjött mindekkor, ő is a kisebbik méreteivel rendelkezett és odalépdelt a nagydarab másik oldalára és leült egyelőre békésen. Mind a hárman érdeklődve nézték az itt levőket, nem támadva, arra nem regáltak, hogy Kor rájuk szegezte a fegyvert, de arra már igen, hogy Caryeth aktiválta a fénykardját.
< - Fussatok, édesebb a húsotok! – vicsorgott. >
Ezzel felvonyított, mire a másik kettő is követni kezdte a példáját. Néhány pillanatig semmilyen furcsaság nem volt érezhető, utána pedig azt, hogy háborog, zavarog az Erő körülöttük, amit a vonyítás okoz. Másodpercek kellettek csak ahhoz, hogy mindenkiben alakuljon ki a lények irányába. Mivel mind a ketten járatosak az Erőhasználatban így pontosan tudták, hogy a kutyák okozzák és immáron nyilvánvaló volt, hogy képesek ők is erőhasználatra. Kor-ban volt a legnagyobb félelem, olyan erős, hogy tényleg futásra, menekülésre késztette, hogy ez a legjobb megoldás, az erőhasználók még képesek voltak ellenállni. Kor ekkor húzta meg a ravaszt, a lövés eltalálta a célba vett állatot, aki nyüszítve zuhant a földre a vállát ért lövéstől, de röviden megrázta magát és a többivel együtt cikk-cakk alakban közeledve rohantak a trió felé, újra felvonyítva, amitől már az erőhasználók is érezték, hogy menekülni akarnak és félnek, Kor esetében mindez rettegésre változott. Látható volt, hogy taktikát használnak és nem állat módjára vetik rá magukat az áldozatokra, mert úgy könnyedén le lehetne őket lőni, vagy fénykarddal levágni, nem, az ellenfelek gyengepontját keresik és menekülésre igyekeznek az erőhasználattal rávenni őket. Az ellenfelekben olyan erősen volt jelen sötét oldal, amivel még egyik erőhasználó, vagy érzékeny sem találkozott korábban.
Ravohra úgy döntött, hogy a kisebbiket fogja megtámadni, nem tartva a sort, ahogyan Caryeth és Kor tették. Az ő esetében látszott leginkább, hogy taktikáznak az ellenfeleik, az ellenfele hagyta, hogy támadjon irányába, de az elől kitért, ekkor érkezett meg oldalról a másik kicsi és karmolta végig a nő bal csípőjét és combja tetejét. Amennyiben a nő ösztönösen felé támadna, védekezne a másik igyekszik beleharapni az oldalába és a mancsaival kisöpörni a lábát.

TMAT az elemzés és gondolkodás közben rájöhetett, észrevehette, hogy droidot nem „látott” sehol sem, még csak a nyomukat sem látta, pedig egy-egy ilyen bázison elég sokat szokás használni. Időközben az érzékelőivel harc zaját érzékelte abból az irányból jöttek a zajok, amerre az organikusok távoztak.
Az, hogy a saját energiáját osztotta meg TMAT a terminállal működött, de csak ideig-óráig, pár perce volt csak. Így most érezhette is fizikailag, hogy a saját energiája is szinte mindenfelé folyik szét, mintha egy szitába öntenének homokot, vagy vizet. Valaki nagyon silány munkát végzett a rendszerrel, mintha nem is akarták volna, hogy működjön, vagy valaki végig kisütötte a rendszert. Sikerült felcsatlakoznia és eljutnia a terminálnaplóig. Sikerült elhitetni vele, amit akart, azonban nem voltak kódok, a naplóban is egyetlen log volt, egy öt nappal ezelőtti, ekkor telepítették a rendszert.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3974
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 216
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Vas. 01 Okt. 2017, 13:57

Caryeth Zh'ald

Sosem volt az a fajta személy, aki lebecsülné az ellenfelét, főleg a múltjában történt eset óta. Fénykardját sem azért hívta elő, mert annyira agresszív harcmódot folytatott volna, erről szó sem volt. Egyszerűen csak tudta, hogy ez a három ismeretlen lény lehet együtt akár olyan erős is, hogy mind a négyük életét kioltsák. Az arányok egyelőre igazságosnak tűntek, hiszen hárman tudtak harcolni a csapatban és három szörny is volt ellenük. A feszélyezett várakozás közben azonban Caryeth hatalmas rezgéseket kezdett érezni az Erőben. Nem tudott rá sokáig koncentrálni, hiszen közben az első lövés is eldörrent aminek következtében a legnagyobb lény a földre zuhant, ám nem volt a támadás végzetes, a fenevad újra felállt és visítani kezdett a társaival együtt ismét, erőteljesebben. A visítás közben Ravohra is támadásba kezdett, amiben ő is követni szerette volna, de valamiért megtorpant. Az elméjében eluralkodott a sötét oldal, mely a szívére és az érzelmeire úgy hatott, hogy nem tudott másra gondolni, mint a futásra. Ilyen erőteljes sötétséget még soha nem érzett az életében, nem is tudta, hogy mi tévő legyen. Az egyik lábával egy pillanatra hátrébb is lépett, valamint ujjaival a kardjának kikapcsoló gombja felé tapogatott, egyszerűen nem gondolta volna, hogy képesek lennének legyőzni őket. Futni akart... mindent hátra akart hagyni és túl akart élni. Ez a szituáció teljesen előidézett benne egy régi érzést, mintha a félelem érzet és a menekülési vágy egyszer már átjárta volna régebben. A mestere... amikor a mestere a sötét jedi lovaggal küzdött. Akkor sem tudott mit tenni, ennek pedig az eredménye az lett, hogy elvesztett valaki számára fontosat. Körbenézett ismét, megfigyelve a körülötte lévőket, akiket hátrahagyna, ha elfutna a fenevadak elől. Az előtte harcoló másik jedire éppen kettő szörny támadott, nem lenne sok esélye egyedül, főleg mert ezek a valamik nagyon intelligensek... csak játszanak vele. Meghalna még egy jedi és még két ártatlan személy, csak mert túl gyenge az akarata, mert nem képes megvédeni azokat, akiket meg kellene. Nem csak kötelességről van szó, nem is becsületről... sokkal mélyebb dolgok küzdenek most a fejében. Önmagáról, az elveiről, hogy ki is ő valójában. Saját magát és a saját maga érzéseit tagadná most meg, ha nem sietne oda Ravohra mellé és győzné le legalább az egyik bestiát. A sötét erő egyszerűen nem veheti rá olyan dolgokra, melyek önmaga ellen szólnak. Csak akkor futhatna el, ha akarna... de ő nem ezt akarja. Ő meg akarja védeni Ravohrát és a többieket... nem fog elmenekülni... nem akar... mennie kell... előre.
- Ravohra... vigyázzon... - nyögte ki nagy nehezen a belső küzdelmei közepette a figyelmeztetést a második lénnyel kapcsolatban... és ha képes volt rá, a nő felé sietett kardjával levágni a második kisebb bestiát. Nem hagyhatta, hogy a múltja még egyszer megismétlődjön.
felszerelés:
- egykezes fehér fénykard
- holoprojector
- komlink
- oldaltáska, melyben egy váltóruha és kevés élelmiszer található

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Shadow on Vas. 01 Okt. 2017, 16:01

Heiwanna Miin Klodov

Figyelem a nagyot, majd a megjelenő másik kicsit, és egyik se támad még. Felcsillan a remény, hogy talán sikerül ezt lerendezni békésen is, azonban eme pillanatnyi állapot gyorsan elvész, mikor a fénykard miatt mordultak majd vonyítottak fel. Az egész kezdetben csak közönség primitív dolognak tűnik, de aztán az egész megváltozik és eléggé kellemetlen érzés fog le miatta. Lehet, hogy futnom kéne, de csak nézem, őket miközben csupán félrefordulva lépek oldalra, mert úgy érzem, hogy ez elég arra, hogy Q’ayem tüzet nyisson, és ez be is következik.
A három lény rohamozva húz el mellettem a többiek felé, miközben újabb vonyítás és már bennem is erős a késztetés a futásra. Ahogy figyelem őket, látom, hogy nem vadállatként, hanem intelligens lényekként harcolnak, ami gondot fog okozni most és nem is keveset. Ravoh támad és rá is fázik, nem is kicsit. Úgy fest, hogy a két kicsi eléggé beszorította.
Veszek egy mély levegőt, miközben érzem teljes testembe, hogy menekülnöm kell, futnom ahogy csak a lábaim bírja, és már mozdulnék, de akkor Ravoh-ra pillantok és bevillan Tyrr arca ugrik be, mikor kilök a gépből. Féltem akkor is bár nem így… nem ilyen módon, de az biztos, hogy most se. Nem vagyok egy harcos, de nem is egy gerinctelen, aki csak úgy hátra hagyja a többieket. Átjár a félelem, átjár a rettegés… futnom kell… menekülnöm… Lehunyom a szemeim egy pillanatra, és előttem a jelenet, mikor Tyrr ápol, miután megvertek, ahogy Morwen Mester rendbe szedett utána, majd Kor, aki próbál vigyázni rám, még akkor is, ha sokszor nincs velem könnyű dolga. Ha elmenekülnék, akkor hogyan nézhetnék a szemükbe, főleg, ha hátra hagyom akik itt vannak és köztük van Kor is. Csak záporoznak az emlékeke, a bevillanások, azok a pillanatok, amik erőt adhatnak, majd Morwen Mester ahogy tanítgat a Jedi Templomban meditálni, meghallgat, és beszélgetünk… Miközben eme emlékek hatására megszólalok elég hangosan, hogy más is hallhassa, és hogy ez az emlékekkel együtt annyi erőt adjanak, hogy cselekedni tudjak, még ha nem is sokat akkor is.
-Nincs érzelem, béke van… - mondom magam elé, miközben kinyitom a szemeimet. – Nincs tudatlanság, tudás van… - kikapcsolom a zseblámpámat és zsebre vágom, miközben folytatom - Nincs szenvedély, egyensúly van… - leguggolok és rámarkolok a vasrúdra már ugrásra készen - Nincs káosz, harmónia van… - tekintetemmel a nagyot követem - Nincs Halál, Erő van! – Ezzel rontok előre a nagynak hátulról úgy, hogy ne legyek egy vonalban Korral, majd próbálom magam rávetni lehetőleg a rudat beledöfve, vagy legalábbis megzavarva minél jobban, hogy megkelljen osztani a figyelmét. Csak abban reménykedem, hogy Kor képes támadni, ha nem akkor lehet igen csak pórul járok most, de ez most mellékes. Csak ne veszítsünk el senkit se, eme lények miatt, ez a legfontosabb.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-Meleg téli felső ruházat (Csuklyás termo kabát, kesztyű)
-Könnyedebb alsó ruházat (top, sok zsebes termo nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 747
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 37
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Xeth E'ron on Vas. 01 Okt. 2017, 19:14

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Teljesen másképp képzeltem el ezt az egész harcot. Mondhatni elbíztam magam, és ennek az ára is megvolt. Nem elég, hogy a három lényből kettő engem szemelt ki célpontjaként, de mindemellett egy olyan érzést keltettek bennem, amivel régebben már volt szerencsém egy hasonló szituációba, ahol szintén számbeli fölénnyel kellett szembenéznem. A Vérvadászat alatt sokkal több ellenféllel kellett szembenéznem, különböző méretűekkel és intelligenciájúval. Akkor is éreztem félelmet,
de akkor sokat segített az, hogy a mesterem a közelemben volt. Most viszont nem tudok egy olyan tudású és kisugárzású személy közelében lenni, egyszerűen nincs rá mód, így kénytelen vagyok más módszerrel uralmam alá vonni a félelmet.
- Nem létezik Sötét oldal, sem Világos,
Csak az Erő létezik,
Mindent megteszek, hogy fenntartsam az egyensúlyt.
Nem létezik jó, gonosz nélkül,
De nem szabad a gonoszt gyarapodni hagyni.
Szenvedély van, mégis béke,
Higgadtság van, mégis érzelmek,
Káosz, mégis rend.
Én vagyok a láng, mely védi az egyensúlyt,
Én vagyok a fáklya, mely megvilágítja az utat,
Én vagyok a láng, az egyensúly katonája,
Én vagyok az egyensúly védelmezője,
Egy Szürke Jedi vagyok.
- mormoltam magamnak, mintegy mantra szerűen, és közben erősebben markoltam a fegyverem markolatát. Nagyjából ekkor szenvedtem el az első sérülést, és a jedi padawan figyelmeztetésére csak a fülem mozdult meg kicsit, mintegy rándulás szerűen. Harcmodorban is inkább védekezésre álltam át, mint konkrét offenzívára és igyekeztem a többiek felé vezetni az ellenfeleimet, amennyiben erre lehetőségem volt, hogy nekik is nagyobb gondjuk legyen és a többiek is be tudjanak segíteni, vagy ha kell, akkor én tudjak segíteni nekik. Közben a mesterem bölcs tanításaira igyekeztem koncentrálni és arra a krédóra amit tanított nekem. Tulajdonképp ez a két dolog volt az egyetlen fegyverem a lények által előidézett félelemre, valamint az, hogy a társaimat is biztonságba tudjam, és hogy szenátorként még nagyon sok tennivalóm van a népem és a köztársaság érdekében.


felszerelés:
- Meleg ruházat
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék)
- Kommlink
- HoloProjector
- Datapad
Képességek, képzettségek:
- Meleg ruházat
Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 656
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by TMAT4 on Vas. 01 Okt. 2017, 22:41

Az ajtó túloldalán a harcok zajai olyasmit váltanak ki belőlem először, amit az orgák mosolynak hívnak, s talán még a boldogság szalad végig az áramköreimen. Hogy miért? Erre több okom is van, hiszen a csatazaj, nem ismeretlen számomra, s csak örülhetek, hogy az orgák el vannak foglalva, így biztonságosabban csinálhatom azt, amit akarok. Persze aggódhatnék is, az új gazdáim miatt, hiszen most jó velük, s nem kívánom még őket lecserélni, de nem aggódok. Harcolni ugyan nem láttam még őket, de a hajón eltöltött idő alatt láttam elég fegyvert, s olvastam elég napló feljegyzést, hogy tudjam, nem adják magukat könnyen. S ha ott lennék, akkor se tudnék nekik segíteni, nem értek az ilyesfajta harchoz. Ahogy az orgák mondanák, én az aljasabb harcmodorhoz értek, pedig szerintem taktikusabb.
A csatlakozás hatására még mindig semmit nem érzékeltem, de amint elkezdtem vele megosztani az energiáimat, már éreztem, hogy folyik szét az energia, mintha csak víz folyna szanaszét. Semmi gát, semmi kapu, semmi irányító elem, semmi, ami kordában tartaná, de végül csak sikerül elérnem, amit akartam. Üres.
>5 nappal ez előtt telepítették a rendszer<
Azonnal le is csatlakozok a terminálról, mielőtt az túl sokat szívna le rólam. Mikor kaptuk a hívást, hogy ide kell jönnünk? Hány napja? De miközben ezt elemzem egy újabb gondolat fészkeli bele a memóriámba. Két opció lehetséges az e-féle energiaszökésre, Vagy egy nagyon durva energia kisülés, mondjuk egy ION ágyú képes ilyenre, vagy a TMAT vírushoz hasonló vírus. Mivel a TMAT vírus nem valószínű, s az adatbázisomban sincs hasonló, így az nem valószínű. Bár a Jedik legendáiban szerepelnek mesés dolgok. Rémlik, hogy van valami legenda a gonosz útról, ahol egyesek képesek az ERŐ segítségével a gépek felett is átvenni az uralmat. Bár jómagam soha nem láttam erre tanúbizonyságot, de mivel három teória kell, így ezt sem vethetem el. De minden teóriához bizonyítékok kellenek, vagyis információk. Szóval irány vissza a hajóhoz.
Amint visszaérek, egyből azonosítom magam a fent lévő pilóta driodnak.
-Tri Module Assistanca Tetraeder 4 vagyok, Kor gazdám küldött, hogy pár kérdést feltegyek. – kezdek bele. – Nem kell kijönnöd, s nem kell kinyitnod az ajtót sem, csupán válaszolj! – Hiszen fő a biztonság. Ha bejelentkezik a droid, akkor felteszem neki a kérdéseimet, mintha csak közvetíteném őket.
-Mikor kaptad a parancsot, hogy hozz le minket ide?
-Volt-e más csapat is akiket le kellet hoznod ide? És ha igen, akkor mikor?
-Ki adta a parancsot, hogy ide hozz le minket?

-Van a hajón skenner? – ha igenlő választ kapok rá, akkor adom ki a következő utasítást.- Teljes szkent kérek, mennyi élőlény van a környéken.
Közben esik le, hogy egy ekkora bázison kellene hogy legyen droid is, de még nem találtunk egyet sem. Azok is áldozatul estek volna a ION-nak? Nem mert akkor ott helyben üzemképtelenek lennének, de droid maradványt sem találtunk. A TAMT vírus viszont képes átvenni az irányítást felettük. Ez aggasztó a jövőmre nézve.
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 28.
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: TMAT4
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 02 Okt. 2017, 00:00Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: 2017. október 6. (péntek)

” Változtassunk stratégiát, Artu!
Hagyjuk nyerni a vukit...”

- C-3PO, Új remény

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Kor nem támadott, hanem a félelemtől hátrálni kezdett. Így Miin is úgy döntött, hogy beszáll a harcba, a nagy egyébként is Kor irányába indult. A sárkány felemelte a rudat és teljes erőből szaladt neki a nagyobb lénynek, akit igyekezett keresztül döfni. Mivel teljes erőből ment, szerencsétlen kutyaszerű lényből nem sok maradt. Az egy tonnás erejével úgy ment át a rúd a dögön, mint kés a vajon, igaz szét is tört, de a lény és felemelkedett és repült nagy erővel. Úgy, hogy a fél oldala hiányzott és lényegében kettőbe szakadt.
A repülő darabok közül az egyik sikeresen eltalálta a Ravohra-ra próbáló ugró kutyát és a falhoz kente, aminek nyüszítve csapódott neki és próbált felállni, de láthatóan mindez nehézkesen ment neki.
Közben Caryeth is megérkezett Ravohra-hoz, hogy a rajta maradt lényt támadja. Mindkét nő egyszerre sújtott el a lényre, Caryeth sikeresen levágta a két mellsőlábát a fénykarddal, aminek köszönhetően a kutya úgy dőlt, hogy Ravohra a fejét tudta elválasztani a nyakától. És így hangosan puffanva zuhant a földre.
Az egyetlen megmaradt már sérült lény vicsorogva indult megvadultan a sérült Ravohra irányába, őt pécézte ki magának, mint a leggyengébb láncszemet, főleg, hogy már sérült volt.

//Bocsi TMAT, de most tartom magam, 22 után írtál, következő reagban fogok csak a tiedre reagálni… már csak azért is, mert majdnem éjfél volt mire betudtam fejezni a reagokat…//
//A támadásokat kérlek próbáljátok konkretizálni főleg mert kismillió lehetőség van a fénykarddal való harcra és ha nem írtok pontosat, akkor a lehető legbénább verziót veszem figyelembe.//template nélkül:

” Változtassunk stratégiát, Artu!
Hagyjuk nyerni a vukit...”

- C-3PO, Új remény

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Kor nem támadott, hanem a félelemtől hátrálni kezdett. Így Miin is úgy döntött, hogy beszáll a harcba, a nagy egyébként is Kor irányába indult. A sárkány felemelte a rudat és teljes erőből szaladt neki a nagyobb lénynek, akit igyekezett keresztül döfni. Mivel teljes erőből ment, szerencsétlen kutyaszerű lényből nem sok maradt. Az egy tonnás erejével úgy ment át a rúd a dögön, mint kés a vajon, igaz szét is tört, de a lény és felemelkedett és repült nagy erővel. Úgy, hogy a fél oldala hiányzott és lényegében kettőbe szakadt.
A repülő darabok közül az egyik sikeresen eltalálta a Ravohra-ra próbáló ugró kutyát és a falhoz kente, aminek nyüszítve csapódott neki és próbált felállni, de láthatóan mindez nehézkesen ment neki.
Közben Caryeth is megérkezett Ravohra-hoz, hogy a rajta maradt lényt támadja. Mindkét nő egyszerre sújtott el a lényre, Caryeth sikeresen levágta a két mellsőlábát a fénykarddal, aminek köszönhetően a kutya úgy dőlt, hogy Ravohra a fejét tudta elválasztani a nyakától. És így hangosan puffanva zuhant a földre.
Az egyetlen megmaradt már sérült lény vicsorogva indult megvadultan a sérült Ravohra irányába, őt pécézte ki magának, mint a leggyengébb láncszemet, főleg, hogy már sérült volt.

//Bocsi TMAT, de most tartom magam, 22 után írtál, következő reagban fogok csak a tiedre reagálni… már csak azért is, mert majdnem éjfél volt mire betudtam fejezni a reagokat…//
//A támadásokat kérlek próbáljátok konkretizálni főleg mert kismillió lehetőség van a fénykarddal való harcra és ha nem írtok pontosat, akkor a lehető legbénább verziót veszem figyelembe.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3974
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 216
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 02 Okt. 2017, 19:33

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tigrir, Heiwanna Miin Klodov, TMAT4
>> Kaland: Hidegháború 1.
>>Felszerelés/egyéb:
- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (Blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (Blaster Rifle)
- Közepes harci páncél (Trooper Armor)
- Komlink
- Holoprojector

Persze tartottam a dögöktől több ok miatt is, hisz első sorban körbe voltam véve nőkkel ami alapvetően nem volt kedvező. Szerencse, hogy ezt persze nem vagyok elég ostoba is az orrukra kötni de már Miin-nek is megfelelően makacs jelleme mellé a többszörös hölgyek nem jók. Miin persze beszélne velük de ez hamar véget is ér ahogy a dögöknek ebből semmi sem kell, felvonyítanak és én meg érzem ahogy egyre nagyobb hatással van rám. Bár a fegyveremet elsütöm és eltalálom is a célomat vele a következő akciómat már nem tudom végre hajtani ami pedig nem más mint Miin visszatartása mielőtt neki esne egy vasrúddal a vadállatoknak. Vissza akartam rántani, de a félelem amit keltettek bennem visszakozásra kényszerítettek. Hogy voltak képesek a többiek nekifutni ezeknek a rémisztő vadaknak? Próbálom össze szedni magamat, megemberelni, hogy ne hátráljak tovább, hogy ne meneküljek el. Segítenem kell nekik. Kellene, de nem tudok megindulni, hogy tegyek is érte ellenben a többiekkel. A Jediken annyira még nem is meglepődve, hogy helyt állnak inkább Miin-en aki áthasítja a legnagyobb testűt a három közül. Mi a franc?! E.ezek gyérek erőben! Gyerünk már testem! Fejem! Ne hogy már itt megalázzam magamat mindenki előtt!
Próbálom minden erőmmel azon lenni, hogy leküzdjem a félelmemet teljesen és sikerüljön visszaszereznem az irányítást a testem felett a félelemmel szemben. Lehet, hogy nem emlékszek a múltamra még de az biztos, hogy a testem bőven emlékszik harcra és látszik is rajta, hogy ennyire megrémüljek. Egyszerűen ez valami hihetetlennek érzem.
Ha sikerül össze szednem magamat akkor az utolsó vadat veszem célba a fegyveremmel rögtön. Már csak egy van, tiszta célt keresek rajta, egy lövés a fejét célba véve ha senki sem takarja vagy épp mozdul úgy, hogy esetleg pont betakarná a célt. Erre szemmel tartok, ne hogy véletlenül az egyik társamat találjam el, de ha van tiszta célom a fejére a vadnak vagy a mellkas táján akkor oda adok le egy lövést majd ha szükséges akkor egy másodikkal is követem.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Shadow on Csüt. 05 Okt. 2017, 00:37

Heiwanna Miin Klodov

Nem tudom mi történik velem, mintha már nem én irányítanám a lépteimet, csak mindent lassítva néznék, ki a szemeimen keresztül, pedig igen gyorsan, erőteljesen mozdulok és testem legalábbis mindent megtesz, hogy a cél érdekében mozgósítson amire képes, mégis, mintha csak ólom lábakon járna az idő, akármennyire is közel van a nagy.
Érzem, ahogy izmaim feszülnek, ahogy emelem a vasat… ahogy fordulok lendületesen, hogy még azt is felhasználhassam, ha eljön az idő, miközben Kor még menekülne, de már nem kell neki sokáig, mert az idő hirtelen lendül előre, és lecsapok. Vér és hús cafatok minden felé...
„Ölsz, vagy téged ölnek meg. Ennyire egyszerűek a szabályok a harctéren” Igen… ennyire egyszerű, csak az a nehéz, hogy hogyan számolunk el magunkban azzal, ha túl is éljük. Bár nem ez az első alkalom, de nem könnyíti meg a dolgot. Csak nézem az egyik maradványt, majd a másikat, ami megsebezte az egyik kicsit, míg a két Jedi számára ott volt az alkalom, leszedni a másik kicsit.
Lassan emelem fel a mancsom, majd nézek a maroknyi darab vasra, majd nem finomkodva a sérült lény felé vágom teljes erővel kicsit elé célozva, ha más nem előz meg abban, hogy leszedje a sérültet. Egyenlőre az mindegy, ki ártalmatlanítja, csak legyen egyenlőre nyugalom. Ha nem sikerülne eltalálni, akkor se rohanok neki, mert egy lövedék még lehet nem öl meg, de egy fénykard penge már veszélyesebb, ha berontok rosszul időzítve, azonban, ha meggondolva magát felém jönne a sérült kicsi, akkor védekezek.
Miután már csak mi vagyunk itt megindulok elsőre Kor felé, majd a sisakjára teszem a mancsom a oda nézve, ahol a szem rész van.
-Jól vagy Q’ayem? – kérdem csendesen, nyugodt hangon, bár lélektükreimen láthatja, csak ő, hogy bár most nem fogom kimutatni, de megviselt a dolog egy kicsit. Nem tudom mennyire fogják ezt a Jedik megérezni rajtam, de azért akkor se akarom kimutatni, nem érzem úgy, hogy helyes lenne.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-Meleg téli felső ruházat (Csuklyás termo kabát, kesztyű)
-Könnyedebb alsó ruházat (top, sok zsebes termo nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 747
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 37
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Csüt. 05 Okt. 2017, 15:54

El sem akarta hinni, hogy sikerült kitörnie a sötét erő okozta félelemből. Nagyon büszke volt a társaira is, akik szintén sikeresen vették az akadályt és emiatt az események végre kedvezőbbé kezdtek válni, mint eddig. A köztársasági nő is sikeresen elbánt a hatalmas fizikai ereje segítségével a nagyobb szörnnyel, valamint a szerencsés csapás miatt az egyik kisebbet is kiiktatta egy rövid időre. Caryeth és Ravohra sikeresen megölte a támadó lényt, ám a másik ismét támadásba lendült, a kék fénykardos jedi felé indulva. Amikor a diathim észreveszi, hogy társa megsérült, azonnal jelzi neki, hogy lépjen hátrébb, majd ő intézi a maradékot. A köztársasági férfi egy lövéssel megpróbálta megölni a bestiát, ám ha ő nem járt volna sikerrel, a lövéstől megbolondult lényt saját maga próbálta kettéhasítani. Nem akarta, hogy a sérült jedi még jobban megsérüljön, ezért ha a támadása nem is sikerült volna, akkor sem hagyta a támadó félt közelebb jutni Ravohrához, ebben az esetben a saját testével próbálta volna védeni a nőt.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Xeth E'ron on Csüt. 05 Okt. 2017, 19:51

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Volt egy pillanat, amikor sokkal jobban féltem attól, hogy esetleg az eddig nyerőnek tűnő csapatunk szétesik. A túlságosan magamra és harcra való koncentrálás okán, elfelejtettem oda figyelni a többiekre, így akár az is megtörténhetett volna, hogy egyszer csak azon találom magamat, hogy teljesen egyedül küzdök mindhárom ellenfél ellen. Viszont ez a negatív jövőkép hamar az enyészeté lett, először amikor a jedi padawan szállt be az egyenlőtlen harcomba erősítésként, majd mikor a Miin által eszközölt támadás, ami egyszerre volt elképesztő és valahol rettentő is, megnyitotta a lehetőséget arra, hogy végezzünk a velünk ottmaradt kicsivel.
- Teljesen felesleges hősködni. - jegyeztem meg arra, hogy Caryeth egy az egyben maga mögé "rendelt". Nem mintha nem bíznék, hogy a csapat többi része nem tudná hatástalanítani a lényt, főleg a korábbi akció után, de ha ezt akarja akkor ezt akarja. A fénykardot viszont csak azután kapcsolom ki, hogy nem kell azt használnom, hisz ha a fegyveresünknek nem sikerülne leszednie, vagy a másik padawan nem tudna időben mozdulni a védelmem érdekében, akkor a testem körül pörgetve a fénykardot úgy,
hogy akárhogyan is akarjon mozdulni a lény, biztos beleszaladjon, végzem vele.
Miután pedig kikapcsolom a fénykardot és visszahelyezem a helyére, akkor kezdek el azzal foglalkozni, hogy miféle sérülést is szenvedtem el. Igyekszem megbecsülni,
hogy mennyire komoly, és ha semmi olyan, ami sürgősebb, vagy komolyabb ellátást igényelne, akkor egy vállrándítással letudom az egészet, hisz a természetes gyógyulási folyamat biztosan elvégzi majd a dolgát különösebb segítség nélkül is.
- Szép manőver volt, Miin. Sokat segített. - fordulok a csapattársamhoz a dicsérő szavak kimondása közben és egy mosolyt is megengedek, hogy az őszinte köszönetem még szebb kinézetet kapjon. A cselekedete sok segítség volt, még akkor is, hogyha esetleg nem volt teljesen így tervezve, vagy szándékos.


felszerelés:
- Meleg ruházat
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék)
- Kommlink
- HoloProjector
- Datapad
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont


_________________
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 656
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 06 Okt. 2017, 00:00Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: 2017. október 10. (kedd)

” - Megketőzzük a tempót!
- Remélem is, parancsnok, az Ön érdekében. Az Uralkodó ugyanis nem oly elnéző mint én”

- Moff Jerjerrod és Darth Vader

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Kor, hála annak, hogy a dögök már nem vonyítottak össze tudta szedni magát könnyedén és harcedzett katonaként lerázni magáról a félelmet. Csak egyet kellett lépnie, hogy újra lássa a falhoz lökött dögöt, majd emelte a fegyverét és halálpontos lövéssel a két szeme között agyonlőtte a kutyaszerű lényt, mire az holtan összecsuklott.
Miin csak eddigre emelte fel a kezét, így már felesleges volt számára dobni bármit is. A két padawannak pedig már nem is kellett mást tenniük ebben a helyzetben. A két nő között egy kissé ridegebb röpke párbeszéd is elhangzott. Ravohra sérülése annyira nem volt súlyos, már el is állt a vérzés, inkább csípett és kellemetlen volt, de nem súlyos és már gyógyulni is kezdett a faji tulajdonságnak hála.
A csarnokra csönd ereszkedett, az Erő némileg megnyugodott, mindenki eléggé biztos lehetett abban, hogy nincs több lény már itt. Innen most mehettek tovább balra, ahol két oldalon is voltak turbóliftek, amik a még lejjebb levő részre vittek. Ha pedig egyenesen haladtak tovább, akkor a másodlagos hangárokhoz lehetett eljutni, illetve arra a folyosóra, amin át átlehet jutni a komplexum épületeibe.
Már csak a társaságon múlt, hogy merre is mennek tovább.

TMAT tovább foglalatoskodott, a saját rendszerében megvolt, hogy a saját hajójuk úgy 2-3 nappal ezelőtt kapta meg a hívást, hogy megszakadt az itteniekkel a kapcsolat. Próbálta felvenni a szállítóhajóval a kapcsolatot nem sikerült. Semmilyen válasz nem érkezett, az üzenet elment, de abban már nem lehetett biztos, hogy megkapta a pilótadroid az üzenetet. Ebben a pillanatban saját magában is energiaingadozást érzékelt, vettek a rendszerei.

//Bocsánat a rövid reagokért, csak ma is egész nap lázas vagyok és pocsékul érzem magam Sad //template nélkül:

” - Megketőzzük a tempót!
- Remélem is, parancsnok, az Ön érdekében. Az Uralkodó ugyanis nem oly elnéző mint én”

- Moff Jerjerrod és Darth Vader

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Kor, hála annak, hogy a dögök már nem vonyítottak össze tudta szedni magát könnyedén és harcedzett katonaként lerázni magáról a félelmet. Csak egyet kellett lépnie, hogy újra lássa a falhoz lökött dögöt, majd emelte a fegyverét és halálpontos lövéssel a két szeme között agyonlőtte a kutyaszerű lényt, mire az holtan összecsuklott.
Miin csak eddigre emelte fel a kezét, így már felesleges volt számára dobni bármit is. A két padawannak pedig már nem is kellett mást tenniük ebben a helyzetben. A két nő között egy kissé ridegebb röpke párbeszéd is elhangzott. Ravohra sérülése annyira nem volt súlyos, már el is állt a vérzés, inkább csípett és kellemetlen volt, de nem súlyos és már gyógyulni is kezdett a faji tulajdonságnak hála.
A csarnokra csönd ereszkedett, az Erő némileg megnyugodott, mindenki eléggé biztos lehetett abban, hogy nincs több lény már itt. Innen most mehettek tovább balra, ahol két oldalon is voltak turbóliftek, amik a még lejjebb levő részre vittek. Ha pedig egyenesen haladtak tovább, akkor a másodlagos hangárokhoz lehetett eljutni, illetve arra a folyosóra, amin át átlehet jutni a komplexum épületeibe.
Már csak a társaságon múlt, hogy merre is mennek tovább.

TMAT tovább foglalatoskodott, a saját rendszerében megvolt, hogy a saját hajójuk úgy 2-3 nappal ezelőtt kapta meg a hívást, hogy megszakadt az itteniekkel a kapcsolat. Próbálta felvenni a szállítóhajóval a kapcsolatot nem sikerült. Semmilyen válasz nem érkezett, az üzenet elment, de abban már nem lehetett biztos, hogy megkapta a pilótadroid az üzenetet. Ebben a pillanatban saját magában is energiaingadozást érzékelt, vettek a rendszerei.

//Bocsánat a rövid reagokért, csak ma is egész nap lázas vagyok és pocsékul érzem magam Sad //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3974
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 216
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 08 Okt. 2017, 01:54

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tigrir, Heiwanna Miin Klodov, TMAT4
>> Kaland: Hidegháború 1.
>>Felszerelés/egyéb:
- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (Blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (Blaster Rifle)
- Közepes harci páncél (Trooper Armor)
- Komlink
- Holoprojector

A dögök vonyításának elcsendesedése és magamnak is hála sikerült legyűrnöm magamról a félelmet amit keltettek bennem és egy gyönyörűen kivitelezett lövést adtam le egy gyors célzást követően az utolsó élő kutyára, pontosan a szeme közé amitől elterült az is holtan. Mind meghalt, úgy festett, hogy mindegyik amelyik itt volt már akkor kivégeztük őket. Kieresztek egy sóhajt amely halkan átfordított a sisakom statikus recsegéssé. Végig néztem, pásztáztam a helyet még egyszer majd leeresztettem a fegyveremet ha láttam nincs semmi veszély már. A jediket csak végig mérem futólag, egyikük tűnik kissé megkarcolva és rajta kívül senki másnak nincsen sérülése. Jól jöttünk ki ebből. A hozzám odalépő Miin-hez fordulok már oda. Már egész hozzá szoktam, hogy fogdosós de néha igazán furcsa időpontokat tud erre találni.
>- Teljesen.-<
Még jó hogy nem lát be a vizoron át amit annyira sas szemmel figyel. Biztos vagyok benne, hogy némi hideg veríték az végig csurgott az arcom oldalán a dögök miatt és az utolsó dolog lesz, hogy hagyom őt látni engem akár egy kicsit is megijedve. Inkább a halál! Ezután én teszem rá a markomat a fejére ami termetünket össze mérve lehet át is érem a fejét és forgatom meg, hogy forduljon meg ő is.
>- Viszont folytassuk a kutatást, három kutya bármennyire is ijesztőek első ránézésre nem hiszem, hogy képesek végezni három nap alatt a bázis teljes lakosságával és energiájával nyom nélkül.-<
És elnézve, hogy semmi sem működik és semmi harci nyomokat nem találtunk vagy legalább maradványokat tetemekből ez igazán kezd aggasztó lenni. Az, hogy merre menjünk tovább ráhagyom a többiekre most.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Xeth E'ron on Vas. 08 Okt. 2017, 05:09

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Kor végül kivégezte a megmaradt vadat, így a harcnak hamar vége érhetett. A csarnokban már nem lehetett mást érezni, csak a jelenlévőket, ami pedig megnyugtató jel volt. Ami a sérüléseimet illette pedig, semmi komoly nem volt, és ahogy láttam már gyógyulni is elkezdtek, így amiatt sem kellett aggódni. Most már nyugodtan kikapcsolhattam a fénykardomat, bár eltenni, mégsem tettem el, hisz bármikor szükség lehet még rá, akkor is hogyha most pillanatnyilag békén hagynak minket.
- Gondolom idelenn sem volt több katona, mint fenn az űrbázison. Maximum droidjaik lehettek, amiket magukkal vihettek menekülés közben, mert egyet sem láttunk. -
válaszoltam a katonának, majd hirtelen ötlettől vezérelten körbenéztem a társaságon és megszámoltam őket.
- A droidról jut eszembe, nem volt egy veletek? - mutattam rá a nyilvánvaló tényre, hogy a kis gépezet nincs a körünkben. Persze lehet, hogy csak hátrább maradt, hogy ne kerüljön a harc veszélyébe, de ebben az esetben elé mászik majd, vagy valami. Viszont ha nyoma veszett az már jelentősebb probléma.
- A továbbhaladást pedig én lefelé ajánlom, hisz jobb hogyha egyszer ezt az épületet nézzük át, mielőtt a többinek nekifognánk, nem feltétlenül lenne jó egy esetleges hátbatámadás, hisz más ilyen kutyákat még képesek vagyunk megérezni, de egy droidot, vagy hétköznapi személyt nem hiszem. - veszem elé a térképet újfent, és ajánlok egy továbbhaladási stratégiát. Amennyiben senkinek sincs kifogása, vagy éppenséggel nem indulunk el a droid keresésére, akkor a szavakat tett követi és elindulok a turboliftek felé.


felszerelés:
- Meleg ruházat
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék)
- Kommlink
- HoloProjector
- Datapad
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont


_________________
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 656
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Vas. 08 Okt. 2017, 11:00

A köztársasági férfi lövése tökéletes volt, így a szörny meghalt és nem állt fent már többé veszélyes helyzet. Az erőben is abbamaradt a zavargás, így Caryeth is végre kikapcsolhatta fénykardját, majd visszaakaszthatta az övére. Ravohra reakciójára elmosolyodott, ez a viaskodó válasz csak azt jelentette számára, hogy a sérülései nem súlyosak, így nem kell aggódnia az ellátás miatt. A következő pillanatban a két köztársaságit is végigmérte, akiken szintén nem látszódott sebesülés, így megnyugodhatott egyelőre teljesen. A sötét erő hatása nagyban megterhelte a lelkét, ezért nagy valószínűséggel majd amint hazaértek innen, egy egésznapos meditációval fogja kezdeni a hetét. Akkor legalább biztos lehet abban, hogy ennek semmilyen következményei sem lesznek és meg tudja majd emészteni a történteket. A továbbhaladási útvonalakat ő is végigmérte a szemével és bár a másik jedi padawan ötlete elég ijesztően és veszélyesen hangzott, mégis támogatta benne, hiszen ez tűnt a leglogikusabbnak.
- Rendben, akkor irány a turbólift. - jelezte támogatási szándékát, majd ha a többiek is egyetértenek, akkor megindul az előbb említett irány felé. Úgy gondolta, hogy elsők között mászik le, ugyanis a legcélszerűbb ha a fegyverrel rendelkezők érkeznek először az idegen terepre, nem pedig a fegyvertelen Miin. Lehetőség szerint elsőnek vagy másodiknak megy le, többiek előzékenységétől vagy vakmerőségétől függően.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Shadow on Hétf. 09 Okt. 2017, 19:25

Heiwanna Miin Klodov

Kor végül leteríti az utolsó lényt, aki itt volt, majd kérdésemre is kapok egy rövidke választ Q’ayemtől, ami eléggé olyan volt, mint amit várni lehetett tőle, de azért néha jobban örülnék, ha kifejtené a dolgokat, de most egyenlőre ennyi is elég volt számomra, azaz ez nem teljesen pontos. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a mozdulata és szavai után éreztem, hogy ez nem jó hely és idő erre. Mondjuk a fejemre rakott keze némileg azért megnyugtat. Igen, azt tudom, hogy számára nem jelent annyit egy érintés, mint nekem, de ez néha azért jól esik. Kicsit neki dőlök, miközben beszél és a két társunkat figyelem közben, majd bólintok lassan.
-Igen igazad van, túl kihalt minden ahhoz, és nem látni harc nyomait, meg akkor a hangárak felé mentek volna és nem befelé. – jegyzem meg csendesen, majd Ravohrara nézek egy kedves mosollyal.
-Szívesen, bár több múlt a szerencsén, mint a tényleges tudáson – szólalok meg felé kedves hangon, majd Caryethre pillantok, hogy ő is jól van. – Van mikor a beszéd sok mindent megold, de úgy fest, ez nem olyan helyzet jelenleg. – jegyzem meg csendesen, majd a droidos felvetésen elgondolkozok, és körbe nézek.
-Remélem, hogy adatokat elemez és nem fagyott le, vagy borult fel a kantinban. – sóhajtok egyet – menjetek tovább, visszamegyek és megnézem mi van vele, aztán szerintem hamar beérlek titeket. – nyugodt hangon beszélek, majd megfordulok, ha Kor nem állítana meg esetleg már most, akkor teszek egy pár lépést visszafelé, majd megállok és a vállam felett nézek Q’ayemre aranyosan.
-Nyugi, nem fogok kárt tenni benne, becsszó… – ezzel ha senki és semmi se áll az utamba, vagy próbál visszatartani, akkor kicsit lendületesebben indulok vissza a kantinba, ahol utoljára láttam TMAT-ot, de ha ott nincs, akkor tovább megyek a dokk felé, kitudja épp merre csavarog.
Azonban, ha Kor megfog vagy visszatart, amire elég sok esélyem van, akkor nem fogok nagyon ellenkezni vele, és inkább teszem amit mond, főleg a korábbiak fényében, hogy ne az legyen, hogy veszélynek teszem ki magam neki meg megőszül és kihullik az összes szál haja mellettem, amire azért lesz esélye bőven. Lényeg a lényeg, hogy azért abból nem engedek, hogy utána akarok nézni hogy merre jár a friss szerzemény droidunk, mielőtt véletlen elhagynánk.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-Meleg téli felső ruházat (Csuklyás termo kabát, kesztyű)
-Könnyedebb alsó ruházat (top, sok zsebes termo nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 747
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 37
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 10 Okt. 2017, 00:00Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: 2017. október 14. (szombat)

” A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz. Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt. A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat.”
- Csillagok háborúja

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Kor úgy döntött, hogy ezúttal a többiekre bízza azt, hogy merre is menjenek. Ravohra felhozta, hogy nem láttak még droidot és lent lenne célszerű elsőként körbenézni. Így a társaság Miint kivéve a turbóliftekhez tudott menni. Mint általában ez igencsak kelletlen hely volt, ugyanis nem voltak kábelek, mert nem olyan elven működtek. Most azonban a társaságnak szerencséje volt, mert látható volt, hogy a két lift közül az egyiket éppen újították fel, így az aknában állványok, drótok és mindenféle ilyesmi volt, amin keresztül bárki könnyedén lejuthatott az alagsorba. Ha elindulnak lefelé, akkor könnyedén megtudják tenni. A liftakna úgy halad, hogy hiába vannak két szárnyon alapból lent egymás mellé érkeznek meg, így egy igencsak tágas és magasabb rövid folyosóra érkeztek le, ami egy nagyobb sötét terembe nyílik – lásd térképen. Itt határozottan meleg volt már a korábbiakhoz képest. Itt nem látszott jég sem, a társaság lehelete sem, jó 10-15 fok lehetett, a fenti -15höz képest. Halk zúgás is hallatszott, ami a klíma jele volt, azaz idelent lehet, hogy több energia volt, mint odafent.

Közben Miin elindult vissza a kantina felé, ahol TMAT-ot is hagyta. Mindezt könnyedén megtudta találni, még mindig ott volt, ahol hagyta korábban. A katinából nyíló helységben és éppen úgy tűnt, mintha valamivel igencsak el lenne foglalva. Szerencsére nem borult fel és nem is merült le, hanem dolgozott valamin.template nélkül:

” A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz. Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt. A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat.”
- Csillagok háborúja

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Kor úgy döntött, hogy ezúttal a többiekre bízza azt, hogy merre is menjenek. Ravohra felhozta, hogy nem láttak még droidot és lent lenne célszerű elsőként körbenézni. Így a társaság Miint kivéve a turbóliftekhez tudott menni. Mint általában ez igencsak kelletlen hely volt, ugyanis nem voltak kábelek, mert nem olyan elven működtek. Most azonban a társaságnak szerencséje volt, mert látható volt, hogy a két lift közül az egyiket éppen újították fel, így az aknában állványok, drótok és mindenféle ilyesmi volt, amin keresztül bárki könnyedén lejuthatott az alagsorba. Ha elindulnak lefelé, akkor könnyedén megtudják tenni. A liftakna úgy halad, hogy hiába vannak két szárnyon alapból lent egymás mellé érkeznek meg, így egy igencsak tágas és magasabb rövid folyosóra érkeztek le, ami egy nagyobb sötét terembe nyílik – lásd térképen. Itt határozottan meleg volt már a korábbiakhoz képest. Itt nem látszott jég sem, a társaság lehelete sem, jó 10-15 fok lehetett, a fenti -15höz képest. Halk zúgás is hallatszott, ami a klíma jele volt, azaz idelent lehet, hogy több energia volt, mint odafent.

Közben Miin elindult vissza a kantina felé, ahol TMAT-ot is hagyta. Mindezt könnyedén megtudta találni, még mindig ott volt, ahol hagyta korábban. A katinából nyíló helységben és éppen úgy tűnt, mintha valamivel igencsak el lenne foglalva. Szerencsére nem borult fel és nem is merült le, hanem dolgozott valamin.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3974
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 216
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 13 Okt. 2017, 18:58

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tigrir, Heiwanna Miin Klodov, TMAT4
>> Kaland: Hidegháború 1.
>>Felszerelés/egyéb:
- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (Blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (Blaster Rifle)
- Közepes harci páncél (Trooper Armor)
- Komlink
- Holoprojector

Szóba kerül, hogy merre lehet a robotunk. Igazán nem figyeltem rá mert csak egy robot, annyira nem szokott érdekelni, hogy merre lehetnek éppen mikor ha felaldatot látnak el mert az utasítást úgy is követik és akkor meg minden rendben van. Viszont Miin felvetése egyáltalán nem tetszik nekem, hogy majd megy ő megkeresni mi meg menjünk tovább így ennek hangot is teszek.
>- Nehogy azt hidd egyedül mész.-<
Szólok utána majd meg is fordulok és a vállára teszem a kezemet, hogy egy pillanatra még vissza tartsam.
>- Önök menjenek előre, mi megnézzük a robotot és a komlinken tudunk kapcsolatba lépni ha bármi történne.-<
Ha kell akkor át is adom nekik az enyémet ha náluk nem lenne vagy bármi más probléma adódna, hogy akkor az enyémmel Miin-ét majd el lehet érni biztosan és visszafelé is igaz ez. Ezek után pedig megyek Miin után, követve őt egyenlőre még de készen állva az ugrásra ha szükséges. Bizonyára van még pár a vadakból itt amiket megöltünk az előbb, túl kicsinek tűnne a falka csak hárommal és hogy kettő kisebb volt mint a harmadik is azt sugallná, hogy van még egy nagy talán, ha csak az egyik nemje a fajnak kisebb mint a másik.
>- Egyébként cseppet sem érdekel, hogy kárt teszel a robotban vagy sem. Jobban érdekel, hogy benned tesznek kárt a lapuló bestiák amik lehetnek még a bázison.-<
Ezt már a folyosón oda felé mondom neki mint egy válasz képpen, hogy "nem tesz kárt benne". Tényleg nem hiszem el, hogy ez lenne a fő ok aggodalomra. Lehet, hogy könnyedén elbántunk a három kutyával de közel sem azért mert olyan szerencsétlenül mozogtak volna vagy ellettek volna gyengülve. Egyszerűen többen voltunk és hamar, szerencsés találatokkal sikerült meg is fogyatkoztatnunk őket nullára mielőtt bárki is komolyabb sérülést szenvedhetett volna el. Ha hagyom, hogy egyedül csámborogjon ezek után akár ki is dobhatnám a birodalmi területen mert nyilvánvalóan nem érdekel a testi épsége.
Azt pedig hülye leszek megtenni és bizony érdekel, hogy egy darabban maradjon és egészségesen.
Vissza érve a kantínához pedig az abból nyíló helyiségben meg is találjuk a matató robotot, felemelem a kezemet és rá mutatok.

>- Látod? Semmi baja.-<

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Shadow on Pént. 13 Okt. 2017, 19:41

Heiwanna Miin Klodov

A többiek megindulnak a liftek felé, míg velem tart Q’ayem, hogy vigyázzon rám, miközben keresem a droidot. Megnyugtató érzéssel tölt el, hogy vigyáz rám rendesen és ennek fényében kisebb annak az esélye, hogy magamra maradok egy olyan szituációban ahol lehet nem a szabadságom bukom el, hanem az életemet.
Így hát ahogy haladunk visszafelé azért nem mondható, hogy lassú tempót diktálok, mert ha lent van még ilyen lény, akkor a két társunknak kellhet a segítségünk is.
-Köszi Q’ayem – szólalok meg csendesen, mikor kettesben vagyunk – Örülök, hogy így érzel – teszem hozzá, majd kicsit elgondolkozva haladok tovább előre. Igen, Tyrr és kis csapatán kívül csak Q’ayem az aki velem van, aki kísér az utamon egy ideje, és egy azon sorson osztozkodunk, ha jó, ha rossz.
A komlinkem előveszem és megpróbálom elérni a pilótát még menet közben.
-Pilóta. Ha bármilyen idegen négy lábú lény felbukkanna, akkor jelezze és álljon készen a hajó fegyverzete. – mondom nyugodt hangon, majd Korra pillantok, miközben elrakom a komlinket. Nem akarok a hajóhoz menni, de ha menekülni kéne, akkor lehet jól jön az extra tűzerő a hajónál, hogy legalább az biztonságban legyen.
Közben ahogy elérünk a Kantinban, ott van a droid, és valamin buzgón dolgozik a szomszéd helységben.
-Igen semmi baja. – Ezzel oda ballagok mellé – TMAT… gyere… - adom ki a parancsot. Ha esetleg nem reagálna, akkor nem várok, egyszerűen felemelem és megindulok vele a lifthez.
-Menjünk – mondom nyugodt hangon Kornak – Lehet lent van még ilyen dög és akkor a többieknek kell segítség is. – ezzel ha nincs ellenvetése meg is indulok visszafelé fogva a droidot, ha még mindig el lenne magában. Nem mondhatni, hogy rohanok, de nem is nyugodt lassú tempóban sétálok vissza a lift irányába a droidot cipelve. Nem túl nagy megterhelés számomra, így ha Q’ayem lovagias is szeretne lenni, akkor se adom át neki. A ládák sokszor nehezebbek, amiket bepakolunk, mint eme kis droid, így max a turbólift ajtajában rakom le, ahol a többiek lemehettek.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-Meleg téli felső ruházat (Csuklyás termo kabát, kesztyű)
-Könnyedebb alsó ruházat (top, sok zsebes termo nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 747
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 37
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Pént. 13 Okt. 2017, 19:54

Mindenki támogatta Ravohra továbbhaladási ötletét, így el is indultak a turbóliftek felé. Közben a csapat fele úgy döntött, hogy megkeresi a robotot, aki már egy ideje nem követte őket, így egyelőre csak a jedik másztak le a turbóliftek aljára. A szétválás előtt azért a két köztársaságira nézett és elköszönt tőlük. - Vigyázzanak egymásra, lent találkozunk. - kérte meg őket az egyértelműre, de azért úgy érezte, hogy egy kis aggodalom nem árt senkinek. Az előbbi három lény még mindig nagyon rossz hatással volt Caryethre, reménykedett benne, hogy többel már nem fognak találkozni. A liftaknába először ő mászott le, valamiért még mindig benne volt az anyáskodó, védelmező érzés Ravohra iránt, ezt viszont nem tudta elmagyarázni, hogy pontosan miért. Lehet azért mert megsérült, lehet mert így nevelték őt, mint jedit... de valamiért jobbnak venné, ha ő sérülne meg, mint a cathar lány. Lent egy tágasabb rövid folyosót találtak, ahol zúgó hang várta őket. Hamar rá lehetett jönni, hogy ez a hang a klíma volt, mivel ezen a szinten sokkal melegebb volt, mint eggyel feljebb és ezek szerint az energiaszint is magasabb volt. Miután leértek mind a ketten, a jedi padawan a lány felé fordult.
- Ne haragudjon, hogy ilyen indiszkrét vagyok, de... ha nem a jedi rendhez tartozik, akkor... hova? Esetleg... szürke jedi? - kérdezte meg a lehető legilledelmesebb módon, figyelve arra, hogy még a hanglejtése is arra utaljon, hogy nem tolakodni akar, csak megismerni jobban a csapattársát. - Amennyiben nem kíván erre válaszolni, azt is megértem. Elnézést, hogy ilyen kíváncsiskodó vagyok. - majd a válasz megkapása után tovább indul a sötét terem felé, kezét a fénykardjához téve, hiszen ki tudja, milyen dolgokat rejthet a sötétség. Nagyon reménykedik benne, hogy nem az előbbi szörnyekkel lesz tele.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Xeth E'ron on Pént. 13 Okt. 2017, 20:52

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Bár nem örültem neki a legjobban, de végül a csapat két részre szakadt, hisz az egyik fele elindult a hiányzó droid nyomába, a másik fele pedig, amiben én is voltam, a továbbhaladás irányába ment. Kor felvetésére, hogy kommlinken jelezzünk, ha bármi lenne csupán egy határozott bólintással jelzek, hogy felfogtam és megértettem. Velük szemben is hasonló elvárásom volt, hogy jeleznek, ha nem várt problémába ütköznének. Miután a padawan is kifejtette az aggodalmát irányukba, és fokozott figyelemre is intette ezzel őket, legalábbis ami a fizikai állapotukat illeti, azután elindultunk lefelé. Először ő ment le, majd nem sokkal utána én is követtem, szintről szintre ugrálva, közben folyton biztosítva, hogy remélhetőleg ne legyen egyetlen rossz ugrásom vagy érkezésem se, ezzel nagyban meggyorsítva a leérkezést és a potenciális komoly fizikai sérülést. Lenn sokkal melegebb volt mint fenn, ez lehetett azért is, mert lentebb voltunk, vagy mert itt több volt az energia. A hallható zúgás is ezt sejtetett alátámasztani.
- A szürke jedi a legmegfelelőbb kifejezés, igen. Nem kell aggódnia, nem járom a sötét oldal útjait. Ha így lenne a mesterem biztosan kitekerné a nyakamat. - eleinte kicsit meglepett voltam a kérdése okán, de a végét már egy vidámabb poénosabb dologgal zártam. Az biztos, hogy a kíváncsiságát jobb volt, hogy most élte ki, mint esetleg harc közben.
- Ön gondolom a jedi rend tagja. - folytattam a beszélgetést, közben aktiváltam a fénykardomat, hogy bármilyen támadásra rögvest reagálni tudjak és elindultam a társam mellett. Remélhetőleg találunk valami nyomot, hogy mi is történt itt, vagy legalább egy túlélőt akitől meg tudjuk kérdezni.


felszerelés:
- Meleg ruházat
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék)
- Kommlink
- HoloProjector
- Datapad
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont


_________________
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 656
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Okt. 2017, 00:00Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: 2017. október 18. (szerda)

”Semmi. A műszerfalamon több élet van, mint ezen az istenverte helyen.”
- Han Solo, A Birodalom Visszavág

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Végül Kor is ment Miin-nel együtt vissza a droidhoz. Azt sikerült felkapni és elindulni vele vissza. Közben Miin próbált a pilótával kapcsolatba lépni, az üzenetet eltudta küldeni, de semmilyen válasz nem érkezett vissza a pilótadroidtól. Visszaérkezve a liftekhez könnyedén rá lehetett jönni, hogy melyiket használta a páros, hiszen az egyik oldalon csak az akna volt, a másikon pedig a javítóállványok, amin könnyedén le lehetett jutni. Hogyha mennek lefelé, akkor célszerű TMAT-ot valakinek cipelnie. Ha lemásznak, vagyis lemennek, akkor olyan 15-20 méter mély volt mindez, olyan két-három perc alatt leérkeznek a sötétségbe, ahol a két jedi is volt.

Odalent a két hölgy még néhány szót váltott egymással mielőtt végül elindultak volna befelé. A rövid folyosószakasz hamar eltűnt alig pár méter után, ezek után két oldalról üresség, feketeség fogadta a két nőt és az, hogy „placcs”! Valami melegbe léptek bele, ami legalább a térdükig ért és némileg nyúlós, nyálkás is volt azon kívül, hogy folyékony. Ahogyan kicsit beljebb voltak már láthatták, hogy helyen van fény. Szemben látszott egy ajtó és egy szűk folyosó, amiről fény szűrődött be, illetve baloldalról. Ahogyan a szemük hozzászokott a sötétséghez, illetve Caryeth világított némileg, majd a Ravohra is aktiválta a fénykardját láthatták, hogy itt is vannak konténerek a falak mellett, egyébként a helység üres és a fekete víznek tűnő valami mindenhol jelen van a helységben, amiben már most is térdig ácsorogtak. Életnek azonban semmi jele nem volt egyelőre.template nélkül:

”Semmi. A műszerfalamon több élet van, mint ezen az istenverte helyen.”
- Han Solo, A Birodalom Visszavág

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 00120

Végül Kor is ment Miin-nel együtt vissza a droidhoz. Azt sikerült felkapni és elindulni vele vissza. Közben Miin próbált a pilótával kapcsolatba lépni, az üzenetet eltudta küldeni, de semmilyen válasz nem érkezett vissza a pilótadroidtól. Visszaérkezve a liftekhez könnyedén rá lehetett jönni, hogy melyiket használta a páros, hiszen az egyik oldalon csak az akna volt, a másikon pedig a javítóállványok, amin könnyedén le lehetett jutni. Hogyha mennek lefelé, akkor célszerű TMAT-ot valakinek cipelnie. Ha lemásznak, vagyis lemennek, akkor olyan 15-20 méter mély volt mindez, olyan két-három perc alatt leérkeznek a sötétségbe, ahol a két jedi is volt.

Odalent a két hölgy még néhány szót váltott egymással mielőtt végül elindultak volna befelé. A rövid folyosószakasz hamar eltűnt alig pár méter után, ezek után két oldalról üresség, feketeség fogadta a két nőt és az, hogy „placcs”! Valami melegbe léptek bele, ami legalább a térdükig ért és némileg nyúlós, nyálkás is volt azon kívül, hogy folyékony. Ahogyan kicsit beljebb voltak már láthatták, hogy helyen van fény. Szemben látszott egy ajtó és egy szűk folyosó, amiről fény szűrődött be, illetve baloldalról. Ahogyan a szemük hozzászokott a sötétséghez, illetve Caryeth világított némileg, majd a Ravohra is aktiválta a fénykardját láthatták, hogy itt is vannak konténerek a falak mellett, egyébként a helység üres és a fekete víznek tűnő valami mindenhol jelen van a helységben, amiben már most is térdig ácsorogtak. Életnek azonban semmi jele nem volt egyelőre.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3974
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 216
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 15 Okt. 2017, 16:33

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tigrir, Heiwanna Miin Klodov, TMAT4
>> Kaland: Hidegháború 1.
>>Felszerelés/egyéb:
- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (Blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (Blaster Rifle)
- Közepes harci páncél (Trooper Armor)
- Komlink
- Holoprojector

>- El sem tudom képzelni miféle fejmosást kaphatnék a főnöködtől ha hagynálak megsérülni. Nem mellesleg nem mutatna jól rajtam se ha a védencemnek baja lesz mellettem.-<
Bár ezt mondom azért ténylegesen sem akarom, hogy baja legyen és nem csupán csak azért mert "munka". Nem csak mert a munkám lenne a testőrsége. Még is csak van egy második kötelék is a munkámon kívül, hogy így érezzek ami az, hogy ugyan azt az érkezést éltük át ebbe a világba. Hiába én nem emlékszem semmire a múltból még.
A robotot megtaláljuk a kantína közelébe de az nem reagál még ránk, Miin egyszerűen felkapja és elindulunk vele vissza felé rögtön. Még a kommon beszól a gépet vezető robotnak de nem hiszem, hogy szükséges lenne. Még is csak síri csönd van a bázison és az ajtót bezáratta vele. Ha valami be akart jutni oda akkor az biztos csinált volna elég zajt, hogy meghalljuk. Ha csak nem volt kellemetlenül akkor mikor épp mi is harcoltunk. Minden esetre hagyom, hogy cipelje a robotot én pedig a fegyverrel a kezemben továbbra is nem lankadó figyelemmel őrzöm az utunkat vissza a többiekhez.

>- Azok a 'jedik' elég rátermettnek tűnnek ahhoz, hogy elintézzék az ilyen kutyákat amíg a létszám apró marad. Mond rossz előérzetnek vagy aminek szeretnéd, úgy érzem, hogy nem szabad alábecsülni a vadakat.-<
A jedik szóra kicsit furcsán artikulálok rá, nem tudom hova tenni a hölgyeket, hogy most mennyire jók vagy sem hisz mégis csak egy kis akció után elég nehéz eldönteni, főleg úgy, hogy én sem épp a leg fényesebben kezdtem el azt a csatát. Bárhogy is, nem tudom hova tenni a kellemetlen érzését. Kissé olyan mintha emlékezni akarnék valamire de mégsem tudok. Lehetséges, hogy előző életemben volt szerencsém hasonló szituációhoz és onnan jönnek a rossz érzések. De remélem, hogy csak az zavar, hogy vadak nem esznek robotokat és az emberek hiánya egy dolog, valahol az alsó szinten még elrejtőzhettek is akár de kétlem, hogy miközben az életükért menekültek akkor vitték volna a robotjaikat is magukkal. Visszaérve a liftaknákhoz pedig lenézek elsőre majd bökök a kábeles részre.
>- Menj előre, megyek utánad.-<
Aztán megvárom míg leereszkedik a robotjával közben fent figyelek körbe nehogy valami kiugorjon itt közben. Elég kellemetlen lenne a leereszkedés közben védekezni bármi ellen is. Aztán ha leért egyben Miin akkor lemászom én is utána. Nem igazán megerőltető a dolog és bár nem egy gyors mászás de leérve ott vannak már a Jedik, ha közben nem mentek már tovább.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Hétf. 16 Okt. 2017, 19:32

A két jedi közötti kommunikáció végre túl lépett a szúrós megjegyzéseken, aminek Caryeth kifejezetten örült. Kérdése úgy tűnt nem zavarta a cathar lányt, így hamar választ is kapott rá. A válasz több, mint kielégítő volt a nő számára, persze már az elejétől gondolta, hogy Ravohra nem járja a sötét erő útjait, így nem érte nagy meglepetés. Ez után a lány is tett egy kijelentést, melyre Caryeth egy határozott bólintással felelt.
- Nagyon örülök, hogy egy oldalon szolgálhatok Önnel. Remélem ez egy hosszútávú barátság kezdete. - fejezte be a mondatot, majd küldött a másik jedi felé egy mosolyt és továbbindult. Egy sötét terem fogadta őket jobbról és balról, valamint az előrehaladás során valami fekete, nyúlós és ragacsos folyadékba is sikerült térdig belelépniük. A diathim nő arcán egyből megjelent az undor, sosem szerette az efféle dolgokat. Tisztában volt azzal, hogy a jedi lét nem a tisztaságról, az eleganciáról és a luxuséletről fog szólni, de azért vannak dolgok, amiket nagyon szívesen elkerülne még így is. Ahogyan haladtak előre, két oldalon is találtak lehetséges továbbhaladási útvonalat.
- Merre menjünk tovább? Előre vagy balra? - teszi fel a kérdést a továbbiakkal kapcsolatban. Kis idő után nagy valószínűséggel a többiek is meg fognak érkezni, így pedig nagyon logikus döntés lenne a továbbiakban is a szétválás, azonban Caryeth aggódása nem feltétlenül pártolná ezt a lehetőséget. Minden bizonnyal gyorsabban fel tudnák fedezni a területet, ha ketten balra, míg ketten tovább egyenesen haladnának... de ez sokkal kockázatosabb döntés lenne. Ez ellen még az is szól, hogy a két köztársasági közül csak az egyik képzett harcos, a nő nem tűnt egy harcedzett egyénnek és a korábbi csatában is csak szerencséje volt. Erre pedig végképp nem lehetett alapozni. Esetleg még fel lehetne osztani a csapatot egy jedi - egy civil szerint, ebbe viszont nem biztos, hogy a két személy - akik minden bizonnyal már összeszoktak - belemenne. Egyelőre hagyja, hogy Ravohra döntsön a továbbiakról, valamint ha közben beéri őket a másik két személy (esetlegesen a robottal) akkor az ő véleményüket is meghallgatja. Jelenleg eléggé tanácstalan a helyzettel kapcsolatban, de ha a többiek is így lesznek, akkor felhozza nekik az új ötletét. Elvégre az is jobb, mint a semmi.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 2 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.