Albert Einstein Gimnázium
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Outsiders :: Queens
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Albert Einstein Gimnázium
Mire a mutáns igazán felfogta volna mi történik Leoris egyetlen kegyetlen csapással a szívét találta el. A lény értetlenül fordult meg.
- De.. én vagyok... Halloween...
Mondta zavartan, mintha kiléte jogot adna halhatatlanságra. A szúrás után a vámpír azonnal porrá vált és a tűzben táncolt némán az "apa" körül. Akalinak szinte ideje sem volt feldolgozni az egészet. Az eminenciás hamar rájött, hogy a mutáns lánynak az első harapása olyan élmény volt, ami alatt nem figyelt a saját testére és valószínűleg akaratlanul is kiengedte az vámpirizmust magából. A terem lassan eltűnt a tűzben és a két vámpír a káoszban kényelmesen tudott távozni.
/A karakterek kapnak egy hét békés magányt, ami alatt Akali tanul az új apjánál. Ha kiakarjátok játszani, hajrá. Ha nem vagy ha már befejeztétek akkor jelentkezzetek az ezüst korban új kalandra /
- De.. én vagyok... Halloween...
Mondta zavartan, mintha kiléte jogot adna halhatatlanságra. A szúrás után a vámpír azonnal porrá vált és a tűzben táncolt némán az "apa" körül. Akalinak szinte ideje sem volt feldolgozni az egészet. Az eminenciás hamar rájött, hogy a mutáns lánynak az első harapása olyan élmény volt, ami alatt nem figyelt a saját testére és valószínűleg akaratlanul is kiengedte az vámpirizmust magából. A terem lassan eltűnt a tűzben és a két vámpír a káoszban kényelmesen tudott távozni.
/A karakterek kapnak egy hét békés magányt, ami alatt Akali tanul az új apjánál. Ha kiakarjátok játszani, hajrá. Ha nem vagy ha már befejeztétek akkor jelentkezzetek az ezüst korban új kalandra /
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» Albert Einstein Gimnázium (Queens)
» Tábor utcai Gimnázium, Erdély
» Albert Shear vs Randall Scott
» Avalon > Albert Shear / Britannia kapitány
» Tábor utcai Gimnázium, Erdély
» Albert Shear vs Randall Scott
» Avalon > Albert Shear / Britannia kapitány
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Outsiders :: Queens
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.