Takodana

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 10 Okt. 2019, 12:22Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. október 14. (hétfő)

Takodana - Page 5 Vcf1YkY
Takodana - Page 5 Xqi2hPx

Helyi Idő: 16:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 YreafARÚgy tűnt, hogy egyelőre segítség nélkül maradok, mert Sogan nem jött közelebb. Akkor marad, hogy egyedül küzdök meg ezzel az alakkal. A félrevetődés után azonnal lőttem, de a páncélja felfogta a lövéseket, ahogyan az enyém is az övét. Most nagyon örültem volna annak, hogyha magammal hoztam volna kardokat is, vagy tőrt, hogy közelharcban intézzük a dolgot, de nem voltak nálam. Egy valami azonban igen. Elvigyorodtam a sisakom alatt, ez neki nagyon fog fájni, hogyha a Fosztogatót vetem be ellene. Én mondtam, hogy adja meg magát, de ha ő nem volt hajlandó, akkor nincs mit tenni. Nem nagyon volt hova mennie és még az iroda sem feltétlen védte meg attól a fegyvertől, amivel rendelkeztem. A nő újra emelte a fegyverét, én hagytam, hogy a páncélba visszahúzódjanak az enyémek és közben már mozuldtam is hátrafelé a háti rakétával jó három-négy métert. A mozgás közben előkaptam a hátitáskámból a Fosztogatót. A táskát hagytam, hogy a földre essen, arra most úgysem volt szükségem, ha vége az egésznek és túléltem ezt, akkor majd úgyis összeszedem, addig pedig mindegy. Igyekeztem azért úgy helyezkedni, hogyha szükséges, akkor tudjak mozogni is és ne találjon el újra, mert az kellemetlen lett volna, bár úgy számoltam, hogyha meglátja ezt a fegyvert, akkor menekülni fog. Közben bekapcsoltam az automatacélzó rendszert, nem azért, mert nem bíztam magamban, hanem azért, mert csak egyszer fogok tüzelni, hogyha sorozatlövőre teszem és úgy tudok nagyobb pusztítást végezni, cserébe jó pár percig nem használhatom a fegyvert, ha pedig Sogan nem jön, akkor azaz életembe is kerülhet. Amint a fegyverem célzásra állt, akkor még próbálok kitérni a lövései elől, már ha nem próbál bemenekülni vissza oda, ahonnan jött.Lásd Sil reagja.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 IrTRWL0

Helyi Idő: 16:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 RRAt6WNA Korélia ugyan köztárasági bolygó volt, de folyamatos polgárháború dúlt rajta, a KorSec emberei és a köztáraságiak között. Állítólag titokban még a Birodalom is támogatta őket, annyi biztos, hogy a helyi kormányszervek és cégek nem akartak Köztársasági adókat fizetni és meg akarták adóztatni az arra menőket. Így súlyos embargókkal voltak sújtva, illetve a Köztáraságban minden onnan származó termék is fekete listás volt, ezért nem lehetett csak feketepiacon kapni a Köztársaságban Koréliai sört, pedig nagyon közkedvelt termék volt mindenhol. Így egy fejvadászdroid sem lehetett furcsa ott. Essi biccentett Jonathan szavaira, hogy vigyázni fog. A folyosó elég széles volt szerencsére, így Jonathan is ki tudott menni Essi mellé, ez volt a jobbik opció, mert ha beszorultak volna a hátsó helységbe, akkor egy rakétával könnyedén megölhette volna őket a droid. A droid a két jedi láttán a hátáról egy olyan botot vett le, amit a Magna Guardok is használnak. Mindezt aktiválta is és a két végén a „botnak” meg is jelentek az energiagömbök. Amennyire látszott valóban jól fel lehet szerelve, a hátán hátirakéta látszott, volt nála mesterlövészpuska is a hátára akasztva, ahogyan oldalán két kézifegyver. A kezei elég nagyok ahhoz, hogy valóban lángszóró is lehessen benne. Így tényleg egy elég veszélyes ellenfélnek nézett ki. A droid pedig nem igazán volt beszédes kedvében, nem is próbált semmit sem beszélni a pároshoz, hanem a fegyvere aktiválása után azonnal támadt. Az egy fénykard miatt talán Jonathan-t vélte könnyebb ellenfélnek, mert az ő irányába támadott úgy, hogy először Essia felé csapott elterelésként, majd teljes támadást, szúró mozdulatot indított gyorsan Skrex irányába. ezt a helyzetet használta ki Essi és egy mozdulattal átugrott, átvetődött a droid mögé, hogy majd hátba tudja azt támadni, amint lesz lehetősége.Lásd Essi reagjában.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 8RQA8Dk

Helyi Idő: 16:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 527DsgwA kislány összeráncolta a homlokát, hogy ez egy nagyon nem jó hír volt. Ha neki lett volna hátirakétája, akkor még könnyedén megoldhatták volna, de mivel neki ez nem volt, csak Ophi néninek, így más megoldást kellett keresni. A rancor pedig felüvöltött újra, amitől az emberek nagyon megijedtek. Ehhez még túl kicsi is fiatal volt, hogy megnyugtassa őket. Ha a saját falújának emberei lettek volna, akkor rájuk tudott volna hatni, de itt mindenki teljesen idegen volt a hangját pedig elnyomta a lény üvöltése. Amikor csöndben maradt, akkor próbálta nyugtatni az embereket, hogy minden rendben lesz, itt nem eshet bajuk és megoldják a fiúval. Ő tiltakozott volna, de a tartás, amit felvett és ahogyan ránézett – bár ez a sisak miatt nem látszott – de valószínűleg érezni lehetett, mivel a fiatal férfi végül is megadta magát, hogy segít. Nalah megkért mindenkit, hogy maradjanak itt és majd ha ők visszajönnek, csak akkor jöjjenek elő, mástól nem kell tartani, csak egy kedves páncélos néni van még vele, ő jöhet, akik elrabolták őket, azok már nem jönnek vissza. Mikor sikerült elérnie azt, hogy ezt meghallgassák, akkor indult el a fiatal férfival a folyosón, hogy megleljék a szörnyeteget. Végigsiettek a folyosón, aminek a végén 90 fokos kanyar volt bal oldali irányba. Ott egy rövid rész következett, de az is széles és magas volt, aminek a végén egy hatalmas rancorverem fogadta a kislányt és újdonsült társát. A kijárat pedig már innen is látszott és annak a végén volt.
- Nem lehet valahogy elzárni? Vagy rosszabb esetben, ha megölni tudjuk csak rácsukni az ajtót? – kérdezte.
Nem szívesen ölt volna, de ha nem volt más lehetőség, akkor csak az maradt. A fiú az elsőre pedig a fejét rázta, majd a második részre bólintott csak kényszeredetten. Ez nagyon nem tetszett a lánynak, de valamit muszáj volt tenni, örült volna, ha Ophi néni is itt van, de így egyedül kell megoldania.Ugyanaz, lásd Nalah posztja.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 4WXHM1w

Helyi Idő: 16:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 XVbNPWXSzerencsére nem kellett Rhys-nek kétszer kérnie, vagy utasítnia Romet-t, hogy húzódjon hátrébb, mert a férfi megtette azt magától is, egészen ki is hátrált a helységből, de annyira bent maradt, hogyha szükséges, akkor fedezni tudja a nőt, aki egyszerre a beosztottja és felettese is volt. Csak éppen azt kellett nézni, hogy éppen melyik frakcióban vannak. Rhys pedig, amikor felvették a helyeket, akkor nem is nagyon várt tovább, hanem neki is látott annak, hogy megtudják, hogy mi is van itt. koncentrálni kezdett és kinyúlt az Erőbe, majd az Erőt arra a panel részre összpontosította, ahol a tároló rekeszt érezte mögötte. Amint ez megvolt, nemes egyszerűséggel telekinetikát használva. A fém hangos sírással adta meg magát és szakadt ki a helyéről, felfedve egy nagyobb, úgy fél méteres dobozt. Itt Rhys most az Erővel azt ellenőrizte, hogy érez-e valamit a dobozból, Erőt, vagy hasonlót, de semmi ilyen nem volt, így hát azt is kilebegtette, majd úgyszintén telekinetikával nyitotta ki. Abban egy holocronnak kinéző tárgy volt, bár a nő ebből sem érzett Erőt, így már tudta, hogy az erő nélküli változatról, egy datacronról van szó. Arra most azonban nem volt idő, hogy itt megnézzék és valószínűleg ez volt az, amit Xeth és Keth akartak, így legalább nem kell üres kézzel visszatérnie és a két erőhasználó sem fogja tudni rátenni a kezét, mert nincsenek itt. ha itt lennének egészen biztosan csak erővel tudta volna elszedni tőlük, amit pedig el akart kerülni. Azonban úgy tűnt, hogy itt végeztek, de nem akart úgy elmenni, hogy alaposan át nem vizsgálják a helyet.
- Folytassuk a hely felderítését, lehet, hogy még lesz itt más is – mondta.
A férfi csak bólintott és végül mind a ketten folytatták a hely feltérképezését, ahogyan eddig is tették.

Takodana - Page 5 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 12 Okt. 2019, 17:25

Takodana - Page 5 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Takodana - Page 5 QBCnhVd


Tény, hogy a bemutatkozás nem ment annyira fényesen, mint azt Edric remélte, bár a lány nyilván csak annyit látott, hogy egy kissé túl nagyra nőtt fejvadász próbál közeledni felé, egy pisztollyal és egy fénykarddal az oldalán, ráadásul kissé összekoszolt ruhában a kis kitérőnek hála. A férfi így aztán szintén hátrált egy lépést, amikor a mirialan még egy sikolyt is eleresztette, illetve kezéből elejtette az épp karbantartott gépet, ami egy koppanás után még a közeli asztalról is legbukfencezett, újabb zajt csapva. Lényegében a lopakodás ezen a ponton teljesen értelmetlenné is vált, bár a léptekből ítélve már korábban lebukhatott a négyesük.
A lány hátrált pár lépést Edrictől, a szemeiben pedig a férfi a félelmet, amit a megszólítása okozott. Megszokta már, hogy néha a különféle lények furcsa szemmel néznek rá a termete miatt, az evolúció által csiszolt igazi túlélési ösztön volt, hogy a fizikai erőt fenyegetésként könyvelte el minden lény a világon, s résen maradt esetleges konfrontációra. Nyilván ez Edricnek nem esett jól, egyike volt azon dolgoknak, amin nem igazán tudott változtatni, legfeljebb akkor, amikor valaki ténylegesen megismerte. Ennek tükrében pedig felesleges is volt rajta rúgózni, hiába zavarta a mirialan rémülete. A másik kezét is feljebb emelte, hátha az enyhítette a dolgot, de a lány ekkor a melák mögé pillantott, ahol ott volt a két jedi padawan és Jonathan is.
Őket meglátva a félelem elillant a szemeiből, mintha csak egy villámlás lett volna csupán. Saját magán végignézve Edric rájött, hogy valószínűleg a jedi öltözetek segítettek a vélhetően szintén padawannak, hogy talán megmenteni jöttek és nem a szenvedése miatt. Essi közben az egyre hangosodó gépies léptek miatt jelezte feléjük, hogy inkább kint megvárja, bármi vagy bárki is közeledett feléjük. Edric nem túlságosan örült a dolognak, mert ugyan Reahval már megmutatták, hogy tudnak vigyázni magukra, valahol azért mégis aggódott a két padawanért. Közben a mirialan lány is halkan megszólalt, eszerint a neve Iawa volt és ahogyan látszott, akarata ellenére szerelgette a droidot az irodában. Ezek szerint elrabolták a Koréliáról, ahol a mesterét meggyilkolta egy fejvadász droid, majd a lányt idehurcolva kényszerítette, hogy megjavítsa a nyúldroidokat, amelyek ezek szerint kerestek is valamit a városban, nem pedig csak tomboltak. Edric nehezen tudta elképzelni elsőre, hogy egy gép hogyan kerekedhetett felül egy jedi mesteren, de a történelem megmutatta, hogy a szerencsétlen események sorozata könnyedén vezethetett tragédiához. Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Warrick Mestert elvesztette utolsó hivatalos jedi küldetésén. Ebből a szempontból együtt tudott érezni a lánnyal, s szinte biztos volt benne, hogy valamennyire saját magát is okolta a történések miatt. Arra nem látott jelet, hogy nem mondott volna igazat, az erőblokkolót önként egy jedi pedig aligha tenné magára. Ennek ellenére azért ott motoszkált egy halk suttogás a fejében, hogy egy droid magától aligha tudott ilyen tervet összerakni. Na és miért pont egy jedit szerzett meg magának a javításokra? Nem egészen állt össze az egész, az meg végképp nem, hogy a gép egy fejvadász volt, ezek alapján inkább volt valamilyen renegát, mint valódi fejvadász. Ugyanakkor a Korélián mindenféle alak megfordult, a Huttok szerződései pedig különösen piszkosak tudtak lenni ezt ő is átélte, amikor fiatalon volt olyan hülye, hogy ki akart szállni a fogásukból. Ha nincs Max, a tartozása miatt talán még ma is az ő ebük lenne, vagy még mindig ketrecharcokból keresné a betevőre valót.
Iawa az ablak felé mutatott, ahonnan Edric könnyen látta a közeledő léptek gazdáját. Egy jókora droid közeledett feléjük, melyre egy egész arzenál is rá volt aggatva. Ránézésre Edric még abban is kételkedett, hogy esetleges közelharcban felül tudna-e kerekedni ratja fizikai erővel, bár a gépeknek elég nagy előnyük volt a hidraulika létezésének hála, így körülbelül fél mozdulattal tudta volna még Edric csontjait is eltörni. Essi már a folyosón volt, két szürke pengéjét is aktiválta, ahogyan a droid közelebb ért. A mirialan is megemlítette, hogy a lánynak egyedül valószínűleg nagy falat lesz a droid, de szerencsére Jonathan is hamar kapcsolt és csatlakozott Essihez. A hard szinte azonnal elkezdődött, a droid szó nélkül kapcsolta be elektrobotját, ami még a fénykardoknak is ellen tudott állni. Legalább nem rögtön egy rakétával próbálta elintézni a társaságukat, ami előrelépés volt. Edric is válaszút elé érkezett, ugyanis vagy segített, vagy Iawara ügyelt, esetleg kiszabadította az erőblokkoló hatása alól. Úgy volt vele, hogy ugyan már ketten harcolnak a droiddal, az erősítés sem ártott volna.
- Maradj itt, és próbálj biztonságba húzódni- szólt Iawanak, majd Reah felé fordult- Ha lehet, kérlek figyelj rá- mondta, majd aktiválta fénykardját és csatlakozott a többiekhez.
Takodana - Page 5 QBCnhVd

_________________
Takodana - Page 5 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Vas. 13 Okt. 2019, 19:56
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Szerencsére probléma nélkül le tudunk jutni a legalsó szintre, ahol egy ajtót kinyitva máris az irodához vezető folyosóra bukkanunk. Azonban itt már nincs akkora szerencsénk, hiszen itt azért már jó pár haramia őriz valamit. Feltehetőleg a receptet, így felkészülök a támadásra. Sil úgy dönt előre megy, így egy biccentéssel jelzem felé, hogy fedezni fogom. Elő is készítek két pisztolyt, viszont amit látok, attól teljesen kővé válok. A lány olyan ügyesen mozog és végzi ki a kalózokat, hogy sokkal erotikusabb érzéseket kelt bennem, mint bármely táncosnő akikkel valaha találkoztam együtt véve. Hű, az a csipőmozgás és azok kecses és halálos léptek. Szinte megbabonázva indulok el utána. Még sohasem történt ilyen velem, de egyszerűen nem törtem megtörni a bűbáj hatását. Azonban, egy, a fejem mellett elsuhanó lövedék észhez térített olyannyira, hogy a fejemet kissé megütögetem, majd realizálva a kínos helyzetet és tetteimet, azonnal előveszem mind a négy pisztolyt és igyekszem megsorozni a főnököt. Egy pillanatnyi szünetet se hagyva a gondolkodásra. Igyekszem azokra a pontokra célozni, ahol nem védi páncél, bár amilyen állapotban vagyok és mivel négy fegyverrel lövök folyamatosan, így ez közel sem olyan könnyű, mint hittem. Mivel rajtam nincs páncél, így kevésbé vagyok védett a lézerrel szemben, hiába vastagabb a bőröm. Azonban a meglepetés erejével, illetve Silhana segítségével talán sikerülhet mindez. Talán az elmúlt tétlenségem után ezzel segíthetek a legjobban neki, bár nem hiszem, hogy megkedvelt.

Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 5 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 14 Okt. 2019, 00:00

//Reagok készen, de Gami aka @Jonathan Skrex megkért, hogy várjam meg, éjjel fog írni. Így holnap munka után fogok tudni írni.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Hétf. 14 Okt. 2019, 07:47

Takodana - Page 5 TTi6FdK

Jonathan Skrex (18. kör)
Helyi Idő: 16:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót


Eljött az igazság pillanata. Itt voltunk, már nagyon közel a küldetésünk végéhez, tapintani lehetett ezt a tényt a levegőben, most kellett megfelelően helyt állni. Újra és újra csak az jut eszembe, hogy eddig tulajdonképpen nagyon könnyű dolgunk volt, amit maximum önmagunknak nehezítettünk meg. Az idejutás idáig tulajdonképpen problémamentes lett volna, ha nem húzzuk folyamatosan a saját időnket mindenféle eszmecserével, kitérővel, túlgondolással. Ebben általában nyakig benne voltam én is, de késő bánat volt már ez, itt voltunk és már közel volt a cél, jelenleg csak ennyi számított. De még milyen közel. Már akkor érezhető volt a közelsége, amikor a megtaláltuk a nyúldroidok töltőállomását, már csak az egész mögött meghúzódó erőket kellett felgöngyölíteni. Ez is megoldódni látszott, amikor a bázis legmélyén életjelre bukkantunk, de ez végül egy fordulatot és meglepetést hozott a történetünkbe. Egy bajszát pödrő, már ránézésre is aljas, mocskos, korrupt alak helyett egy ártatlan tüneményre bukkantunk. Egy jedi padawan szerelgetett idelent, egy mirialan kislány, aki egyből Fiwire emlékeztetett és picit ki is billentett a koncentrációmból. Szerencsére a többiek jobban résen voltak és én is hamar összeszedtem magam, főleg miután mögülünk fémes léptek zaja hallatszódott. Edric vezényletével tulajdonképpen rátörtünk a szerelő kislányra, amíg Essi kint maradt őrködni. Szerencsére nem értelmezte félre, mikor óvatosságra intettem és pontosan tisztában volt vele miért kértem erre, semmi bizalmatlanság vagy okoskodás, csak némi aggódás és a puszta tény, hogy közel vagyunk erősítésnek. Odabent szinte egy ültő helyében választ kaptunk az eddigi kérdéseinkre, mi is zajlott a bolygón. Ugyan még maradtak homályosabb foltok, de az összkép határozottan kezdett összeállni. A kislány elég meggyőzően adta elő a történetet és semmi jelét nem mutatta annak, hogy ne lenne őszinte, ezért egyelőre igaznak könyveltem el a szavait és a viselkedését. Iawa volt a neve, valóban jedi padawan volt és a Korélián ejtette fogságba egy fejvadászdroid, aki megölte a mesterét, őt elrabolta és idehozta, végül munkára fogta a bázison és a droidseregen, mert keresett valamit a városban. A helyszínek, a szereplők, a motivációk, mind-mind beleillett az eddigi történetünkbe, de a maradék kérdésünket későbbre kellett hagynunk, ugyanis társaságunk akadt. A droid, aki ezek szerint a háttérből mozgatta a szálakat, megtisztelt minket a jelenlétével, az ő hangját hallottuk magunk mögül, így kezdetét vette a valószínűleg végső leszámolás.

Nem éppen ideális körülmények között kellett összecsapnunk a droiddal, de amit dobott a gép, abból kellett gazdálkodnunk. Nem voltak hiú reményem, hogy békésen is le tudjuk rendezni ezt a konfliktust, túlságosan erős volt az érdekellentét a felek között, nem nagyon volt más kiút, mint felvenni a harcot. A folyosó szerencsére elég szélesnek tűnt a küzdelemhez, így nem szorultunk be a hátsó helyiségbe, szóval legalább minimális mozgásterünk volt, még akkor is ha a hazai pálya előnye egyértelműen ellenfelünknek kedvezett. Nem is hagytam Essi-t sokáig egyedül, hamar mellé léptem és már ketten álltunk a droiddal szemben, miközben hátul Reah és Edric még a padawannal foglalkoztak. Nehéz volt belőni, pontosan mire számítsunk. Egy jedi mestert elintézni, hiába nem kedvelem őket, be kell látnom, hogy nem kis feladat, szóval ha a droidnak sikerült ez, akkor valamit biztosan tudott. Az hogy ez milyen taktikával sikerült, tulajdonképpen lényegtelen. Essi életre keltette két ezüst színű pengéjét, én is hasonlóan tettem a saját egykezes zöld színű eszközömmel és mindketten támadó állásba helyezkedtünk, felkészülve ellenfelünk közeledésére. Ő se húzta sokáig az időt, levett a hátáról egy botot, amivel fel tudta venni a harcot a pengéinkkel és ő is felkészült az ütközetre. Többen voltunk, ez mindenképpen mellettünk szólt. Még nem harcoltunk egymás mellett, így az összeszokottsággal lehettek gondok ugyan, de ha ki tudjuk valahogy használni a létszámfölényünket, akkor lehet keresnivalónk. Alábecsülnünk azonban egyáltalán nem szabadott a fejvadászdroidot. Felszerelés ügyileg nem csaltak meg a megérzéseim, ahogy végigtekintettem rajta, határozottan jól el volt látva. Hátrakéta, mesterlövészpuska, kézifegyverek, azoknak a méretes kezekben még egy lángszórónak is juthatott hely valahol. Egyelőre abszolút pozitív mozzanat volt, hogy nem zúdított ránk mindenféle pusztító fegyvert, hiszen a szűkös lehetőségeink miatt igen nehezen tudtunk volna ellenük védekezni. Talán féltette a bázis ezen részét és nem akart nagy pusztítást véghez vinni idelent. Akárhogy is, örülhettünk hogy „csak” közelharci fegyverrel rontott nekünk, legalábbis egyelőre. Miután aktiválta a fegyvert, a gépezet egyből nekünk is támadott.

Érdekes koreográfiát követett ellenfelünk. Először elterelésként Essi felé mozgott, de utána engem tisztelt meg az első támadásával. Lehetséges, hogy kikalkulálta, hogy egy fénykarddal egyszerűbb elbánni, mint kettővel. Egy szór mozdulatot intézett felém és máris cselekednem kellett, ha nem akartam hamar kiesni ebből a menetből. Nem nagyon akartam vetődgetni, ugrándozni, kitérni mindenfele, egyrészről ennyire azért nem volt széles a folyosó, másrészről sokkal könnyebben sarokba tudtuk szorítani az ellenfelünket, ha egymás mozgását is nyomon tudjuk követni. Essi tökéletesen használta ki a helyzetet, hogy első körben elkerülte őt a droid figyelme, egy laza mozdulattal átugrott a droid mögé és máris sikerült két tűz közé helyeznünk. Többek között azért se akartam feladni ezt a pozíciót, mert innen akár hamarabb be is fejezhetjük ezt az ütközetet, mint hogy egyáltalán elkezdődne. Így tehát nem kitérni terveztem a szúró mozdulat elől, persze a testemet ettől függetlenül igyekeztem elhelyezni a közvetlen hatóköréből, hanem inkább a fénykardom segítségével igyekeztem megakasztani a droid támadását. Egyelőre nem mutatott sem kiemelkedő gyorsaságot, sem erőt, le tudtuk követni a mozgását és talán sikerül is rögtön az elején csapdába ejteni. Fénykardomat tehát igyekeztem a botjának szúrása útjába helyezni, hogy összeakadjon a két fegyver és egyikünk se távozzon onnan sehova. Ha mindez sikerül, onnan Essinek már végtelenül egyszerű a képlet, amíg én lefoglalom ellenfelünk fegyverét, addig hátulról néhány egyszerű vágással felszeletelni a bádogdobozt. Ha esetleg a droid túl gyorsnak bizonyulna és nem tudnám megakasztani a fegyverét a sajátommal időben, esetleg időközben valami kellemetlen meglepetéssel próbál fölényesebb helyzetbe kerülni, csak akkor próbálok minél távolabb kerülni, reagálni az új fejleményekre és újra átgondolni a következő akciót. Ha a szúrás után nem akadnánk össze, hanem újabb csapások érkeznének, azokat is igyekszem a fénykardom segítségével hárítani, csak akkor fújok visszavonulót, ha veszni látszik a terv. Igyekszem nem csak a droid fegyverét, de a teljes figyelmét is lekötni, hogy Essi gond nélkül tudjon ügyködni a másik oldalon. Nem szóltam semmit, nem is üzentem semmit, volt egy sanda gyanúm, hogy a lány pontosan tudta mi a teendője és emiatt mozgott át ellenfelünk másik oldalára. Ellentámadást sem nem terveztem indítani egyelőre, az én szerepem jelenleg az elterelés és a védekezés volt, ennek próbáltam képességeimhez mérten megfelelően eleget tenni. Ha sikerül gond nélkül elcsípni a droid felém intézett támadását és jedi kollégám is megragadja az elé tárulkozó lehetőséget, egy kis odafigyeléssel egészen rövidre szabhatjuk ezt a találkozót.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 5 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 14 Okt. 2019, 16:21Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. október 18. (péntek)

Takodana - Page 5 Vcf1YkY
Takodana - Page 5 Xqi2hPx

Helyi Idő: 16:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 YreafARAhogyan azt vártam a nő, amint meglátta a fegyvert, azonnal menekülőre akarta fogni, hogy bejusson, vissza az épületbe, de ezt pedig én nem nagyon akartam hagyni neki. Az egyik utolsó lövése még engem is eltaltált az oldalamon és ezt már meg is éreztem, az elsőször jeges, majd végtelenül forró érezést, ahogyan egyrészt a páncélom is áthevült és én is égési sebeket szereztem. Hangosan nyögtem fel és most áldottam magam, hogy bekapcsoltam a gépi célzást, mert így az legalább magától is működött továbbra is. Csak elég volt meghúznom a ravaszt, rövid sorozaton és egymást követően az öt hófehér nyaláb el is indult a nő felé. Az első kettőt ugyan sikerült elkerülnie, de aztán nem volt olyan gyors, a következő három lövés telibe találta, először a mellkasát, amitől meg is állt, majd még egy ott és a harmadik a gyomrát. Az én lövéseimmel egy időben négy másik is telibe találta a mellkason. Nem mondanám, hogy sok esélye volt, mert a legjobb minőségű lőszerrel lőttem meg és ezzel nem csak kisebb égési sebeket kapott, nem is beszélve Sogan lövéseiről, amik a lehető legjobb pillanatban érkeztek. Arra sem volt ideje, hogy lenézzen a lövésekre, mert azon nyomban elterült, feltételezem holtan, de innen nem tudtam megmondani, plusz bíztam saját magamban, hogy igen. A biztonság kedvéért miközben a hátamra akasztottam a puskát, a kezembe vettem újra az egyik westart, a másikkal pedig az oldalamat szorítottam, hogy kevésbé fájjon. Összeszorított fogakkal álltam fel és indultam el a nőhöz, hogy megnézzem életben van-e. De nem volt, olyan halott volt, amennyire csak lehet.
- Tiszta! – szóltam hátra a társamnak.
Ezek után pedig beléptem az irodába, hogy megkeressen azt az átkozott receptet, ami miatt ideküldtek minket.Lásd Sil reagja.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 IrTRWL0

Helyi Idő: 16:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 RRAt6WNVégül Edric is úgy döntött, hogy kimegy és segít a kinti párosnak a harcban, így Reah-ra hagyta a mirialan padawant. Ő is kiértés aktiválta is a fénykardját, amire szükség volt. Jonathan egyelőre nem tért ki a támadás elől, mert innen akarta felfogni a támadást és megakasztani azt. Szerencsére azonban csak azzal, hogy hátulról Essia megvágta a droidot az nem találta el Skrex-et, csak a fénykarddal találkozott a bot és nem is az energiamezős részével. Azonban itt már azonnal érezni lehetett, hogy nagyobb erővel rendelkezik a droid, mert a becsapódás erejétől Jonathan-nak akaratlanul is hátrébb kellett tántorodnia, ha nem akarta, hogy az ütés felkenje az oldalfalra. Nagyjából kétszer-háromszor lehetett a droid erősebb, mint egy sima ember, ezt a következtetést vonhatta le a találat után a fiatal férfi. Így legalább valami új derült ki a droidról. Ami viszont elkeserítőbb volt, hogy a támadásával Essia-nak kettőbe kellett volna vágnia a droidot, viszont ez nem történt meg, azonban sikerült „feldühítenie” azt, így megpördült és a két férfinak mutatta a hátát. Így most már látható volt, hogy miért is sikerült legyőznie a jedi mestert, a fénykard nem igen fogta a felületét, egy nagyon kicsi vágásra futotta a lánytól a fekete részen sebezte meg. Most így a két szürke jedinek volt jobb hátsó felülete, mert a droid az ezüstpengés lányt pécézte ki magának és kiderült, hogy a gyorsasága is nagyobb. Folyamatos, erős csapásokkal támadta Essi-t, akinek folyamatosan két pengével kellett védekeznie a droid ellen, hogy az ne találja el. Noha ő szorult helyzetben volt, Jonathannak és Edric-nek viszont így szabad pályája volt és próbálkozhattak bármivel hátulról.Lásd Essi reagjában.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 8RQA8Dk

Helyi Idő: 16:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 527DsgwLehet, hogy örült, lehet, hogy nem a fiú, de muszáj volt ezt az egy lehetőséget kihasználni, mert más mód nem volt. Nalah sem szerette volna, hogyha a meg kellene ölni a lényt, de nem volt más mód, az emberek előrébb valóak voltak. Valamivel elő kellett csalni a lényt és szerencsére itt volt a konzolterminál, így már csak magukhoz kellett hívni őt. ami nagyon, de nagyon veszélyes volt, de továbbra is nagyon, de nagyon veszélyes volt, de nem volt más mód. Jobb híján a kislány belőtt a terembe, hogy felhergelje a lényt a hangokkal és az hamarosan fel is bukkant, a látottakon pedig még Nalah is kis híján felnevetett. Mindenre számított csak egy nyuszifüles rancor-ra nem. Ha tudott volna, mert nincs rajta a sisak, akkor egy „ez most komoly?” nézéssel fordult volna a fiú felé, de így csak a fejét csóválta meg és tette a kezét a homlokára, amivel nagyjából ugyanezt fejezte ki. A srác csak kényszeredetten vonta meg a vállát, hogy nem az ő ötlete volt ez. Azonban most már a rancor is észrevette őket, így nem nagyon maradt már idejük. Ugyanis elkezdett rohanni feléjük, mintha csak az életük múlna rajta. Remélte, hogy az újdonsült társa megteszi, amit meg kell mielőtt meghalnának, de úgy tűnt, hogy lefagyott és nem tudott mozdulni. Szerencsére a terminál nem volt túlságosan bonyolult, így neki sem volt túl bonyolult mindezt kezelni, főleg, mert szükség is volt rá. Egy mozdulattal lökte odébb a fiatal férfit, nem nagyon, mert még fiatal volt, a másik pedig felnőtt, de még így is sikerült. Az ajtó csukódni kezdett és a rancor közeledett. Hátrébb kellett ugrania és a társát is rántani, amikor a lény kellően közel érkezett, mert elérte volna őket és végül a rancor, ahogyan abban a holofilmben pontosan úgy szorult alá és azonnal erősen vérezni is kezdett.Ugyanaz, lásd Nalah posztja.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 4WXHM1w

Helyi Idő: 16:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 XVbNPWXMost már egészen gyorsan haladt Rhys és Romet, de semmi egyebet nem találtak itt, ami hasznos lett volna a számukra. Semmi más nem maradt meg, szinte minden szétmállott itt az elmúlt közel tízezer év során. Így emiatt remélte, hogy majd azon a datacron-on lesz valami használható, amit elvisz Xeth-nek. Ha nincs, akkor teljesen feleslegesen jött el idáig, ami jelen helyzetben eléggé letörte volna őt. azonban valami még megfordult a fejében, már csak azt sem akarta, hogy valaki más is, mint az a két jedi megtalálja a helyet és kutakodjanak, még akkor sem, hogyha nincs itt semmi. Éppen ezért a tábornokhoz fordult.
- Tábornok, van elég robbanószere ahhoz, hogy felrobbantsuk ezt az egész helyet? – kérdezte.
- A hajón igen úrnőm, de itt nincs. Kívánja, hogy visszamenjek értük? – kérdezett vissza.
Rhys csak bólintott, hogy igen, így a férfi megfordult és kisietett a laborból, hogy hozza a robbanóanyagokat. Addig pedig Rhys nekilátott annak, hogy ezekből a furcsa kristályokból szerezzen magának, vagyis inkább Xeth-nek egy adagot. Mivel nem akart és nem mert fénykarddal hozzájuk nyúlni, mert ki tudja, hogy milyen hatása lenne, hiszen annak is az Erőhöz van köze. Így előpattintotta a rejtett pengéinek egyikét és azzal állt neki annak, hogy kivágjon egy nagyobb darabot. Nem tudta, hogy természetes, vagy gyártott ez az egész, majd a férje rájön, hogyha egyszer odajutnak. Szerencsére a penge vágta ezt, noha nehezen, mert nem vibropenge volt, de így több kisebb és nagyobb darabot igyekezett a falból kivágni, hogy majd magával vigye azokat Dromund Kaas-ra.

Takodana - Page 5 Vcf1YkY

Utolsó kör Smile A következő már lezárás lesz.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 18 Okt. 2019, 00:00

//Mivel senki se írt, nem akarom így lezárni... kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Pént. 18 Okt. 2019, 13:09
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Habár az ellenség láthatóan menekülőre fogta inkább a dolgot, már semmi esélye nem volt erre. Habár egy pár lövést sikerült kikerülni, de végül Sil és a nő is találatot kap. Na persze az alak sokkal rosszabbul járt, hiszen legalább öt találat érte nagyjából egyszerre, bár azt se tartom kizártnak, hogy több. Természetesen ezek után holtan rogyott össze a földre, hisz ekkora tűzerővel szemben, még egy vastagpáncélú katonának se sok esélye lett volna. Már el is indulnék segíteni Silnek, de látom, hogy nincs szüksége az támogatásomra, viszont a biztonság kedvéért beszélek vele ez ügyben.
- Eltaláltak - jelentem ki az amúgy is nyilvánvalót, hisz Sil már egy ideje bizonyára érzi a fájdalmat. - Mennyire súlyos? Szükséged van esetleg támogatásra?
Persze az eddigi akcióit látva a fejvadásznak, nemleges válaszra számítok, s ha valóban így történik, akkor azért félszemmel figyelek rá. Nem szeretném, hogy túlerőltesse magát esetlegesen vagy épp az adrenalintól fűtve lépjen túl saját korlátain, s végül egy váratlan pillanatban eszméletlenül hulljon össze. Mindenesetre bemegy ő is az irodába, illetve ha kell, akkor támogatást nyújt a hölgynek, hogy könnyebb legyen a mozgása. Végül pedig igyekszem nyomára bukkanni annak az átkozott receptnek.

Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 5 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 19 Okt. 2019, 17:22

Takodana - Page 5 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Takodana - Page 5 QBCnhVd


A küzdelem éppenhogy elkezdődött odakint, mire Edric kikocogott sárga fénykardjával. Elsőre megállt még az irodaszerű helyiség ajtajában, felmérve mi is várt rá a folyosón. A sötét járatot csupán a fénykardok és a szobából kiszűrődő fények világították meg, a színek úgy táncoltak, mintha valamilyen szórakozóhely táncterén lett volna dekoráció. Edric egy pillanatra meg is kívánt egy jó italt, ha ennek az egésznek vége volt, de előbb a doriddal kellett végezni. A gép nem is teketóriázott sokáig, egy meglepően gyors mozdulattal indult először Essi felé, azonban hamar irányt váltott és végül Jonathanre támadt az elektrobottal, ami még egy fénykardnak is ellen tudott állni. A szürke jedi védekezni kényszerült, a gép pedig láthatóan komolyan bele is tette az erejét. Essi azonban ügyesen kihasználta a helyzetét a droid mögül, s megvágta a gép hátsó borítását, ami kissé megzavarta a mozdulatban. Ennek ellenére a támadása nem szakadt meg és a csapástól Jonathannak még hátrálnia is kellet. Kívülről szemléle hamar egyértelműnek tűnt, hogy fizikai erőben a droid bizony magasabb szintet képviselt, azt pedig sajnos csak találgatni tudta Edric, hogy vajon az ő ereje elég lesz-e ellene. Mindenesetre ekkor még nem lépett közbe, elvégre társai urai voltak a helyzetnek.
A droid viszont ekkor megpördült a tengelye körül, mintha Jonathanről és az újonnan érkezett Edricről tudomást sem vett volna, teljesen hátat fordított nekik és Essi felé fordult megbosszulandó a támadást. Edricnek ekkor lett alkalma meglátni, mit is ért Essi csapása, szemöldökét pedig felvonta, hiszen alig hitte el, amit látott. A borításon mintha csak egy apró karcolás lett volna a fénykard nyoma, igaz, még mindig skarlátvörösen izzot az eredetileg fekete felület, láthatóan aligha tett komoly kárt. Nem volt ez igazán jó hír, s hirtelen egészen valószínűnek is tűnt, hogy még egy tapasztalt jedinek is meggyűlt vele a baja. A folyosón közben az elektrobot zaja visszhangzott végig, ahogy a droid újabb csapássorozatot indított, kivételesen erő helyett gyorsaságát kihasználva. Essi igyekezett védekezni, ahogyan csak tudott, ám sajnos idő kérdése volt, mikor fáradt ki a lány és törte át a droid a védekezését. A fénykard hatástalansága persze gyors gondolkodásra késztette Edricet, aki a droidot végigpásztázva igyekezett a villogó lilás és szürke fényekben keresni bármiféle gyengepontot. A robot hajlataira tudott csak tippelni első körben, a mozgásuk miatt azt nehezebb volt komoly védelemmel ellátni, így hamar eldöntötte, hogy arra fog koncentrálni. Mély levegőt vett, orrán keresztül érezte a dohos levegőt és a rozsda furcs egyvelegét, ám tüdeje így is üdvözölte az oxigénlöketet. Izmait megfeszítette, fénykardja markolata körül erősítette szorítását, majd az Ataru alapállásból egy szökkenéssel a droid mögött termett, s elsőnek a térdhajlatait próbálta átvágni fegyverével. Ha sikerült, visszacsapásból a legközelebbi könyököt célozta meg.
Ha esetleg a droid borítása mindezt lehetetlenné tette, és ezúttal őt kezdte támadni, védekező állást vett fel, maga előtt fénykardját tartva és megvárta a csapást. A védekezést igyekezte úgy intézni, hogy legalább pár másodpercig összeakadjanak a közelharci fegyverek, hogy a többieknek legyen lehetősége esetleg egy csapást bevinni.
~ Próbáljátok a nyakát~ küldte az üzenetet mindeközben az Erőn keresztül.Takodana - Page 5 QBCnhVd

_________________
Takodana - Page 5 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Hétf. 21 Okt. 2019, 17:48

Takodana - Page 5 TTi6FdK

Jonathan Skrex (19. kör)
Helyi Idő: 16:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Közel jártunk már az egész küldetés megoldásához, a végjáték szaga szinte benne volt a levegőben. Sajnos ettől függetlenül a helyzetünk nem volt annyira egyszerű, mint eddig reméltem, nem sikerült hamar lezárnunk az összecsapást, de még semmi katasztrofális sem történt, se előre se hátra nem haladtunk szignifikánsan. Pedig az egész küldetés megoldása már itt volt előttünk karnyújtásnyira, győznünk kellett valamilyen úton módon. Persze ahhoz képest, hogy eddig a kis nyomozásunk alatt szinte kardot se kellett még rántanunk eddig a pillanatig, igazából azt mondhatjuk ellenfelünk volt az első és remélhetőleg utolsó igazi akadály, amit meg kellett ugranunk. Eddig a pontig már-már indokolatlanul is sok kitérővel másztunk el, aminek nagy többségét mi raktuk magunk elé. Kellemes változatosságot jelentett, hogy végre a problémák megoldásán és nem gyártásán dolgoztunk, sőt, határozottan tűrhető csapatmunkával tettük ezt. Eddig se volt különösebb probléma a munkamorállal, de néha túlzottan körülményesen jutottunk el A-ból B-be, ennek persze én is erősen részese voltam az esetek többségében. Minden esetre így is sikerült elvergődünk a nyúl droidok bázisára, felkutatni Iawat, egy foglyul ejtett fiatal mirialan jedi padawant, illetve összeakadni az egész mögött álló felbújtóval, egy fejvadász droiddal. Maga a képlet nem tűnt túl nehéznek. A droid nem különösebben adta jelét annak, hogy nyitott lenne a békés tárgyalásokra és ez nem is volt meglepő. Valószínűleg csúnyán keresztbe tettünk volna a terveinek, miszerint valamit nagyon keresett a városban, ha élve jutottunk volna ki a bázisról, így természetesen ezt nem engedhette meg magának. Mi pedig nem engedhettük meg magunknak hogy ne intézzük el a droidot, ne állítsuk le az operációit és ne mentsük meg a fiatal lánykát. Meg persze az sem esett túl volna túl jól, ha hagyjuk, hogy kiiktasson minket. Szóval olyan konfliktus volt ez, amit határozottan nehéz lett volna békésen megoldani. Maradt tehát a harc.

Maga a droid sajnálatos módon már ránézésre is elég kemény diónak tűnt. Ehhez még rátett egy lapáttal, hogy elméletileg már egy jedi mestert is elintézett, szóval biztosan tartogatott számunkra meglepetéseket. Egy energiabottal támadott nekünk, de mesterlövészpuska, hátrakéta, kézifegyverek, sőt, nagy valószínűséggel robbanószerek, illetve lángszóró is tartozott az arzenáljába. Talán az lehetett a nagy szerencsénk, hogy nem akart pusztító csapást mérni erre a szintre, kellettek neki a szobában lévő gépezetek, amiknek valószínűleg a droid seregéhez volt valami köze. Akárhogy is, közelharcban tervezett minket felülmúlni, ez nekünk kedvezett, hiszen végül is hárman voltunk az egy ellen. Essi egy ügyes és gyors mozdulattal már a droid mögött termet két ezüst színű pengéjével és Edric is csatlakozott a folyosón zajló ütközethez a saját sárga fegyverével, mindehhez még ott volt az én zöld darabom is, tehát egyszerre már négy fegyverrel tudtunk lecsapni ellenfelünkre. Első körben azonban ez egyelőre nem bizonyult eredményesnek. Engem pécézett ki magának a droid, én pedig bevártam a támadását és igyekeztem minden figyelmét magamra vonni, hogy társaim közben effektíven befejezhessék a munkát. Essi le is csapott a droidra hátulról és ezzel ugyan nem aratott osztatlan sikert, de engem sikerült megmentenie néhány komolyabb bonyodalomtól. A lány csapása eltérítette a droidot az eredeti röppályáról és csak töredékét kellett felfognom a csapásának, azonban ez is bőven elég volt hozzá, hogy picit hátra tántorodjak és vissza kelljen nyernem az egyensúlyomat. A gépezet körülbelül kétszer, vagy háromszor nagyobb erővel rendelkezett, mint egy normális ember, szóval azt gyorsan el is felejthettem, hogy egymagam birokra keljek vele. Mázlim volt, mert végül nem is kellett ezt tennem, ugyanis a droid megpördült a tengelye körül, hogy szembe nézzen az őt hátba támadó jedi tanítvánnyal. Az már kevésbé volt szerencsés apróság, hogy a lány csapásának kettőbe kellett volna szelnie a droidot, ami meglepő módon nem történt meg. Az meg már kifejezetten elkeserítő volt, hogy ellenfelünk nem csak emberfeletti erővel, de hozzá párosuló gyorsasággal is rendelkezett. Essi felé folyamatosan érkeztek az erős és gyors csapásokat, amiket mindkét pengéje segítségével tudott csak rendesen hárítani. Villámgyorsan tennünk kellett valamit, mielőtt áttörhette volna a lány védelmét a masina.

Ismét csak Edric cselekedett előbb, de ezúttal én se voltam rest, hiszen nem volt vesztegetni való időnk. Essi komoly gondban volt, nem hagyhattuk magára. Szürke társam jobb ötlet híján elkezdte célozni a droid vélhetően gyengébb pontjait, alul-felül egyaránt, nekem pedig a nyakrészét jelölte ki célpontnak, ennek én igyekeztem is eleget tenni. Miközben támadásba lendültünk és lecsökkentettük a távolságot ellenfelünkkel szemben, igyekeztem jómagam is kiszúrni az esetleges gyenge pontjait, akár az érzékszerveim, akár az Erő rásegítésével. Valahol kellett lennie olyan pontjainak, ahol össze volt rakva és ahol sebezhetőbb volt, mint a fénykard csapását kiálló részeken. Ha találtam ilyeneket, támadásomat afelé irányítottam, ha nem akadt az utamba ilyen, akkor jobb opciók hiányában maradtam a nyaki, illetve fej részénél. A folyosó szerencsére nem volt szűk, nem kellett egymás hegyén hátán mozognunk, de azért igyekeztem úgy helyezkedni a támadásommal, hogy ha esetleg valami félre menne, a droid kihasználná az erejét vagy a gyorsaságát, akkor se tegyünk kárt egymásban. Csak ellenfelünkben akartam kárt tenni és ha Essi megfelelően lefoglalta, akkor egy precíznek tervezett vágással meg is céloztam a nyak, a fej, illetve egyéb más pontot is, amit találtam. Kezdett belelendülni az akcióba a gépezet, nem szabadott hagynunk, hogy még jobban felénk kerekedjen, meg kellett állítanunk, itt és most, amíg ki nem csúszik a kezünkből az a pici előnyünk, ami még volt. Ha végképp sehol se tudnánk megsebezni a fénykardjainkkal és mindenhol ellen tudna állni, akkor jobb híján megpróbálom ellenfelünket olyan erővel a falhoz vágni az Erő segítségével, hogy ott is maradjon. Sajnos elég masszívnak tűnt, egyedül erre kevés esélyt láttam, hogy sikerüljön, de bíztam benne, ha ilyen jellegű próbálkozásokat teszek az Erő segítségül hívásával, akkor a többiek is csatlakoznak és négyen talán már sikerül leszorítanunk a gépet. Ha ez se sikerülne, se fegyverek, se a képességeink nem hatnak, akkor maradna az, hogy utolsó mentsvárként próbálok valami más fegyvert találni, akár a folyosón, akár a szobában, illetve elkezdtem mérlegelni, hogy tudnám megszerezni az ő valamelyik fegyverét és azt ellene fordítani. Nem lett volna egy elegáns megoldás, de kétségbeesett helyzet hasonló lépéseket kívánt volna. Ha esetleg tényleg semmi nem akart működni és a droid tovább folytatta volna a rohamokat, ismét engem célozva, akkor Essihez hasonlóan igyekeznék védekezni a csapások ellen, elfoglalni ellenfelünket, amíg a többiek kitalálnak valami újat. Minden esetre bíztam benne, hogy ezekre a vésztartalék ötletekre nem lesz szükség és valamelyik pontosan elhelyezett meglepetés vágásunk sikeresen harcképtelenné teszi az ellenséget, hogy a miénk lehessen a hőn áhított győzelem.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 5 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 22 Okt. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: -

Takodana - Page 5 Vcf1YkY
Takodana - Page 5 Xqi2hPx

Helyi Idő: 16:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 YreafARNem mondanám, hogy kellemes volt az, ahogyan az oldalam sajogott. Közben pedig még Sogan is aggódva kérdezte, hogy jól vagyok-e.
- Megmaradok – mondtam.
Ez pedig még csak hazugság sem volt, mert tényleg így éreztem, hogy ebbe nem fogok belehalni. Az eléggé kellemetlen lett volna, hogyha az történik. Amikor bent voltunk, akkor én is nekiláttam annak, hogy megkeressen a receptet. A hely eléggé archaikus volt, de ennek ellenére valahogy nem gondoltam, hogy papíron lesz felírva, így inkább adathordozót kerestem. Vagyis első körben valamilyen páncélszekrényt, amibe betehették ezt. Annyira csak nem lehetett ostoba a gyárvezető, hogy papírra, vagy bármi nem digitális formában tárolta a dolgot.
- Remélem adathordozón van és nem pedig olyan dolgon, amit könnyedén megsemmisíthettek ezek a barbárok – morogtam egy kicsit hangosan.
Igyekeztem titkos helyeket is keresni, hogyha nem volt látható helyen az esetleges széf, vagy ehhez hasonló. Ha volt bent íróasztal, annak az alját nézem meg, a padlót több helyen igyekszem felmérni, hogy lehet-e alatta valamilyen titkos rész, vagy bármi. Ha nem találjuk meg, akkor kész vagyok mindent felforgatni érte, ha pedig megvan, akkor remélhetőleg Sogan-nal együtt eltudjuk hagyni ezt a helyet és leadni a dolgot a városban, amit a hallott nyúlinvázió remélhetőleg nem tett a földdel egyenlővé. Kellemetlen lett volna, hogyha már halott lenne az, aki felbérelt minket…A páros könnyedén be tudott már menni az irodába, ami eléggé fel volt dúlva. Azonnal látható volt a széf, így nem kellett keresni azt, a kreditkártyákat már kipakolták belőle és nem is voltak itt, de még pár apróság volt benne, főleg adatkártyák és chipek. Kissé régiesek, de a saját eszközeik is beolvasták őket.

Ezek között a többség csak kimutatások voltak, pénzügyi jelentések és a cég ügyeivel kapcsolatos a két fejvadásznak nem sokat mondó dolgok. De szerencsére ott volt közöttük az is, amit kerestek, így azzal elindulhattak visszafelé, hogy leadják a tulajdonosnak.

Kifelé az útjuk meglehetősen könnyed és szabad volt, egy foglyot vittek leadni, akit Sil leütött. A többi haramia eddigre elmenekült a csokigyárból, az odakint várakozó Miin még láthatta is őket, hogy elmeneküljenek. Amint mindenki kiért hívni lehetett a járművet, ami össze is szedte őket.

Ezek után vitte el a megbeszélt helyre, ahol átadta a páros a megszerzett adatkártyát. Mivel mind a ketten közösen találták meg és szerezték meg, így végül mind a ketten életük hátra levő részéig elegendő csokoládét fognak kapni a gyártól.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 IrTRWL0

Helyi Idő: 16:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 RRAt6WNEssia nem nagyon tudott mit tenni, mintsem védekezni és nem beleállni a droid támadásaiba. Fizikailag saját maga nem volt kifejezetten erős, és gyanította, hogy a társainál gyengébb is. Azt pedig látta, hogy a droid Jonathan-t kishíján feldöntötte, bele sem mert gondolni, hogy saját magával mi történne. Így még csak blokkolni sem nagyon akarta a támadásokat. Muszáj volt hátrálnia, azt pedig úgy próbálta, hogy minél lassabban tegye, mert ha véget ér a folyosó, akkor nem nagyon volt hova menni már és az elég kellemetlen lehetet volna. Azt, amit Edric üzent azt teljesen logikusnak találta, de saját magának nem nagyon volt lehetősége arra, hogy ezt megtegye, hacsak nem megy belharcba, amit el akart kerülni, mert ott megint könnyedén kiüthették volna. Így, amennyire látta, tényleg nem tudott nagyon mást tenni, mintsem nyerni addig időt a társainak, amíg ők hátulról le nem tudják győzni a droidot. Remélte, hogy a hajlatoknál tényleg nem volt olyan védett, vagy ez a droid mind a négyüket megöli, vagy ugyanúgy végzik, mint az a másik padawan. Most mit meg nem adott volna érte, ha a sugárpisztolya, amit beépüléseknél szokott, hogy azzal lepje meg a droidot, de hát csak fénykardot hozott magával, szóval ezt igyekszik tenni, mert sajnos a „huzalpuskáját” nem igen tudja itt használni, mert a droid nem hagyott rá lehetőséget. Igyekszik a támadásokat is elkerülni és túlélni, amíg a fiúk meg nem tudják ölni a droidot.Edric is csatlakozott a harchoz és most már a két szürke jedi folytatta hátulról a harcot, míg a jedi szemből. Az jó ötletnek bizonyult, hogy a hajlatokat kellene támadni és a kevésbé védett részeket. A hajlatok ugyanis úgy tűnt szabad szemmel is, hogy más anyagból készültek, mint a többi, ellenálló része.

A harc közben Essia igyekezett nem túl gyorsan haladni hátrafelé, de muszáj volt haladnia, különben a droid már régen megölte volna. Így is jó pár perc volt a harc, mert a droid védekezett hátra felé többször is, pont amikor megfelelő részen találta volna el a két férfi.

És még a lány sem került el, hogy megsérüljön, mert sikeresen oldalba tudta csapni a droid – később derült ki, hogy két bordája is eltörött ekkor – de végül is a hármas egészen szépen együtt tudott dolgozni. Attól kezdve, hogy a két úriember sikeresen megtudta sebezni a droidot már könnyebb volt a dolguk.

Elsőre legkönnyebben a térdhajlatot lehetett átvágni, amivel sikerült kellően lassú mozgásra bírni, szinte megállítani, innentől kezdve könnyebb volt, ezek után következtek a könyökök és a hónalj rész, hogy fegyvert se tudjon használni. Így ekkor már csak forogni volt képes, ami után már sok egymás utáni csapással könnyedén félbe lehetett vágni.

A végén pedig még a fejét is levágni a helyéről. Igaz még ekkor sem kapcsolt ki, de legalább már tényleg semmit sem tett. A fejet meg is lehetett semmisíteni, vagy eljuttatni a hatóságokhoz, ez már csak a jediken múlik. Most, hogy a droid semlegesítve volt, le lehetett a padawan nyakáról is venni a bilincset.

Innentől kezdve a droid hadsereget könnyű volt hazarendelni és lekapcsolni. Ha valaki akart nyúldroidot, akkor tudott belőle hazavinni magának a rendes programozásával, ami alapján gyerekjátékok ezek, csak a droid átszerelte őket és átprogramozta, itt tesztelve azt, hogy máshol is bevethetőek-e.

Az akció után a polgármester, vagyis a város vezetője természetesen nagyon hálás volt és még az ünnepek ideéig igyekezett itt tartani a csapatot, ami még egy hét volt nagyjából. A fiúk, ha visszamentek arra a helyre, ahol korábban Rhys és az őr nagy volt, csak a felrobbantott helyet találták, ahol semmi használható nem volt.

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 8RQA8Dk

Helyi Idő: 16:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 527DsgwNalah is a társához hasonlóan szomorúan figyelte azt, hogy a rancor elvérzik és meghal a szeme előtt. Nem érdemelte ezt az állat és bizonyosan nem ilyen vége lett volna egyébként, de ez szükséges volt ahhoz, hogy megannyi ártatlan védtelen személy megmeneküljön. Nem szeretett ilyen felnőtt döntéseket hozni, mert még túl fiatalnak vélte magát hozzá, de sajnos hozzá volt szokva, főleg a Papa halála óta. De most, hogy nem látta mozogni a lényt és az Erőn keresztül sem érezte azt, hogy életben lenne, így fogta magát és futva indult vissza az emberekhez, akik még mindig félve lapultak a helységben, ahol voltak.
- A lény halott, mindenki siessen, hogy kimehessünk innen végre és hazamehessenek a családjaikhoz! – sürgette őket.
Mivel már nem hallatszott a lény és Nalah is visszajött, így félve ugyan, de a többség elindult, a visszamaradókat pedig az erősebb személyek támogatták. Értelemszerűen mindenki megrémült, amikor meglátták a nyuszifüles rancort, de mikor látták, hogy nem mozdul és a kislány, illetve a társa is közel mernek menni hozzá, akkor elindultak. Jó néhány perccel később fel is értek az emeletre, majd ki az épületből. Ophi néni még mindig ott volt a tetőn, így integetett neki. Most már csak annyi volt a dolguk, hogy hazajuttatják a korábbi rabokat. Mivel megvolt a holofrekvenciája, vagyis száma annak aki felbérelte őket, így innen kintről felhívta Nalah, hogy jöhetnek, mert a munka el van végezve. Hamarosan meg is érkeztek a siklók, Nalah társát a fiút letartóztatták, a menekülteket először kórházba szállították, hogy majd onnan mehetnek haza. Ugyanez volt igaz Shani-ra is, akit majd nem sokkal később haza is vittek a sajátjai Coruscant-ra. Ami pedig Nalah-t illette, ő ment volna a barátaihoz, akik idehozták, de Shayla-nak más tervei voltak, ő vitte magával a kislányt, nem vissza a saját bolygójára, hanem a Mandaloriai birodalomba, a Vizslák bolygójára, hogy otthagy őt a nővérének, Assirri-nek…

Takodana - Page 5 BF2qvAb
Takodana - Page 5 4WXHM1w

Helyi Idő: 16:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 5 XVbNPWXRhys végül is sikeresen kitudta vágni azokat a dolgokat a falból, a penge elég volt, hogy a kristályt átvágja. Így azoknak még keresett egy fém edényt itt, amibe beletudta tenni, hogy majd azon vigye ki. Szerencsére ez is könnyedén megvolt neki, így csak ezt kellett kivinnie, közben pedig még Romet is visszaérkezett, nem kevés robbanóanyaggal. A robbanóanyagokat közösen helyezték fel, mert Rhys is értette ehhez valamennyire, révén a képzésének része volt a Havoc Squad-nál még akkor is, hogyha alapvetően pilóta. Amint megvolt, akkor azzal a felszereléssel, amit innen vinni akart ki is mentek, majd ahogyan kellően távolra értek felrobbantották a helyet. A robbanással egy időben a sötét oldali zavar is teljesen megszűnt, valószínűsítette, hogy a kristályok, amik okozták megszűntek létezni, mert azok voltak teleszívva sötét oldali Erővel, köszönhetően Benûwia ténykedésének. Így most már nem volt más dolguk, mintsem visszamenni a hajókhoz, amivel érkeztek. Romet ott kérdezte meg, hogy mik is Rhys további parancsai.
- Ön visszatér Coruscantra, „jelentést tesz”, ahogyan az terv szerint volt, hogy sajnos nem volt itt a térkép, amiért küldtek minket. Én elviszem Lord Xeth-nek, amit itt találtunk és Dromund Kaas-on teszek személyesen jelentést – mondta.
Eléggé hivatalosnak hangzott az egész és katonásnak, ahogyan mondta, miközben egy kellemes látogatás lesz a férjénél újra, ha nem számítják a Benûwia ügyet és azt, hogy terhes, amiről egyelőre azonban nem akart még szólni. Ahhoz kell Keth is és az, hogy összeszedje minden bátorságát, mert félt a következményektől. Most azonban ideje volt még azelőtt eltűnni innen, hogy esetleg a két okvetlenkedő jedi esetleg visszajöjjön ide és további kérdésekkel zaklassák, amikre egyébként sem akart vadidegeneknek válaszolni. Még megvárta, hogy Romet gépe felszálljon, majd saját maga is beszállt a „saját” TIE vadászába és fent a birodalmi hajóra szállt fel, amivel vissza is indultak Dromund Kaas-ra ezúttal.

Takodana - Page 5 Vcf1YkY

Köszönöm szépen a játékot és mivel sikeresen lett minden megoldva szerintem senkinek sincs kifogása az ellen, hogy ez kánon legyen.

Miin és Shani 0,5 pontot kapnak és 2.500 creditet
Reah és Shayla 1 pontot kapnak és 5.000 creditet (Reah creditet nem)
Ami a többieket illeti, ők mind 2 pontot és 10.000 creditet kapnak jutalmul, Essia creditet nem, mert jedi.

Pontok:
Célkitűzés 1: Köztársaság 0 pont, Hutt/Semleges 8 pont
Célkitűzés 2: Köztársaság 3x4 pont és 1x2 pont, mert Reah kevesebbet írt
Célkitűzés 3: Birodalom 6 pont (1x4 Nalah, 1x2 Shayla), Köztársaság: 0
Célkitűzés 4: Birodalom 4 pont

Eredmény:
1. helyezett: Köztársaság – 14 pont
2. helyezett: Birodalom – 10 pont
3. helyezett: Hutt/semleges – 8 pont

Összesen eddig:
Köztársaság. 13 + 17 + 14 = 44 pont
Hutt/semleges: 15 + 16 + 8 = 39 pont
Birodalom: 10 + 10 + 10 = 30 pont

Bővítések és hasonlók. Aki épp nincs kalandban, annak értelemszerűen ez a kaland leírása. Aki kalandban van, annak bővítésbe megy. A többségnek korábbi posztba kell beszerkeszteni, ha úgy esett, hogy egy kalandja véget ért és másik kezdődött, de ez még tartott. Akinek azonban még tart még nem ért véget a kalandjuk, majd az aktuálisan futó kalandjuk végén írandó bővítésbe elég lesz beleírniuk eztA két másik kaland már kint van:
- Az új hódítás
- A korszakkalandFelszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 5 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.