Takodana

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 28 Jún. 2019, 08:23

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 29 Jún. 2019, 16:24

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia SaganÉrdekes fickó volt Jonathan Skrex, Edric legalábbis így valahogy tudta volna leírni a másik erőhasználót. Modorosságban akaratlanul is néha a jedik jutottak róla eszébe, olyasvalaki aki hitt valamiben és azt követte. Ez persze mégis valamelyest más volt, mint a két jedi növendék esetében, de azért sokkal közelebbinek tűnt, mint talán a férfi is gondolta. Edric pont emiatt valamennyire meg is lepődött, amikor Jonathan kifejtette, hogy sosem tartozott a Rend kötelékébe és csak egy szürke jedi, aki segíteni akart. Utóbbi Edricre magára is igaz volt, de ahogy Skrex is rátapintott, nála a Rend elég sokáig szerepet játszott az életében. Az emlékek ismét csak elárasztották, mintha zsilipet újra megnyitotta volna egy kezelő. A Templom falai között mindenki örömmel élt, Edric viszont sosem érezte ott magát igazán boldognak. Valami hiányzott neki, hiába adott meg a Rend mindent a növendékeknek, a szabályok, az egész rendszer és vallás túl idegennek tűntek. Gyerekként persze szót fogadott az esetek többségében, a kamaszkor lázadása azonban pontosan ezeket a világnézetbeli eltéréseket hozta felszínre és teljesedett ki a szökésében.
~ A Rend tagja voltam, de nem mondanám, hogy valaha is közéjük tartoztam volna. Szüke jedi és fejvadász is vagyok egyben, de annak hívsz, aminek akarsz~ válaszolta még a másik szürke jedinek telepatikus úton, csak tisztázva a titulusokat, habár igazából tényleg aligha érdekelte, minek is szólították. A lényeg nem a cím volt, hanem, hogy milyen tetteket is tett le az asztalra és abból milyen emberként fognak rá emlékezni. Már ha egyáltalán bárki is emlékezett rá.

Miközben a magaslatra értek és Edric hasra vágta magát, nehogy észrevegyék, Skrex is észrevette a két alakot a lépcső tetején. Nem igazán volt biztató, hogyha őket is megérezték, de hát valójában a saját ötletének hála kerültek ebbe a helyzetbe. És ahogy korábban is mondta, ha már csapdáról van szó, abba úgy is bele kellett sétálni, a forró talajt kerülgetni csak egy ideig lehetett. Jonathan meglehetősen pesszimistán állt a dologhoz, Edric valamennyire mégis remélte, hogy nem fogják őket egyből kiszúrni és lesz alkalmuk közelebb merészkedni. A környéken kezdett nézelődni, mennyire tudnának észrevétlenül leereszkedni a növényzet vagy sziklák takarásában. Környezetük szerencsére biztatónak tűnt ehhez, de ekkor egy másik telepatikus üzenetet is kapott, viszont ekkor már Essitől. A két jedi lány a nyomokat követve ezek szerint végül hamar rátaláltak a droidok bázisára, ami mit ad az Erő egy jól álcázott mesterséges domb lehetett. Edric egy pillanatra elmosolyodott, hogy Essi igazat adott neki, ami egyrészt jól esett az így is elég méretes egojának, másrészt pedig annak is örült, hogy a jedik belátták a tévedésüket és nem voltak túlságosan megsértődve a különválás miatt. Ennek ellenére hirtelen azért átfutott a bűntudat rajta, hogy magukra hagyták a két jedit a bázissal szemben, ahol ki tudja milyen ellenséggel néztek szembe.

Mosolya azonban hamar az arcára fagyott, ugyanis amikor ismét a két alak felé pillantott, azok már addigra nyíl egyenesen felé és Jonathan felé néztek, elég egyértelmű jelet adva, hogy bizony kiszúrták őket, mintha csak világító bogarak lennének a sötét éjszakában.
~ Hogyaza...~ jelezte Jonathannek telepatikusan saját nemtetszését, s közben azért egy pillanatnyi koncentráció után Essinek is küldött egy gyors üzenetet.
~ Mondanám, hogy örülök, de nektek is igazatok volt. Épp farkasszemet nézünk egy… hát, Sithel?~ közvetített még, gondolatban pedig tulajdonképp fogta a fejét, amiért annyira naivak voltak mindketten Skrex-el együtt, hogy nem érezték fontosnak magukat elrejteni az Erőben. “Szép munka, Kölyök!” - mondta volna egyből Max, hogy felhúzza Edricet. Ugyan az öreg itt sem volt, Edric mégis szinte hallotta maga mellett a kioktató hangnemét és érezte a taslit a tarkóján, ahogyan ott libabőrös lett.

Aztán a női alak hangosan hozzájuk és szólt és tulajdonképp lehívta őket a magaslatról egy teadélutánra, na meg nem volt rest kioktatni sem őket, hogy elég amatőr hibát vétettek. Edricet egyből frusztrálta a dolog, és kieresztett magából egy mérges sóhajtást. Habár innen jött sötét oldali zavar, ha már kiszúrta őket, a nő simán egyből támadhatott is volna ahelyett, hogy megszólítással pazarolja az időt. Furcsa döntés volt így ez a meghívás, emiatt Edric sem lett annyira biztos benne, hogy jó ötlet volt kezét a fénykardja mellett tartani és rögtön kaszabolni. Ez az egész egy tánc volt, egy elképesztően veszélyes és kiszámíthatatlan tánc, ahol egy rossz mozdulat nem csak fájó bokát jelentett, de akár egy elvesztett végtagot, vagy épp életet. Mivel Edric egyik végtagjától sem szándékozott mostanában megválni, hű maradva önfejűségéhez felpattant a földről és egy ugrással leereszkedett a magaslatról, az alján tompítva az érkezését. Valószínűleg Jonathannek nem tetszett, hogy nem beszélték meg a dolgot, de némileg kínos lett volna percekig mereszteni a szemüket fentről, amíg megvitatják telepatikusan szinte jedik módjára, hogy A vagy B terv lesz a dologból. A nő egyből feltette a kérdést, hogy mit is keresnek itt, s Edric ugyanannyira kíváncsi volt erre a nőtől is. Megvonta a vállát először, aztán megnyerő mosolyával felvértezve válaszolt.
- Azt hiszem északnyugaton állunk- kezdte némi erőltetett poénnal, de tekintve, hogy valószínűleg nem vált be, azért gyorsan hozzátette a komolyabb verziót is- De én a saját oldalamon szeretek lenni. A helyiek kértek segítséget némi kártevő probléma miatt. Tudja, fránya rágcsálók inváziója tartja őket lázban- magyarázta, s közben egy-egy pillantást vetett a nővel lévő katonára is. A sisakja miatt arcát nem lehetett látni, de Edric biztosra vette, hogy profiról volt szó. Alig észrevehetően alapállásban volt, így bármelyik mozdulatára tudott szinte azonnal reagálni. Mire Edric aktiválta volna a fénykardját, vagy ő, vagy a nő gondoskodott volna róla, hogy ne is legyen értelme.
- Maguk talán régészek?- mutatott még a lefelé vezető lépcsőre.

_________________
Takodana - Page 3 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Hétf. 01 Júl. 2019, 17:44

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Jonathan Skrex (9. kör)
Helyi Idő: 15:40 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Mintha egyik pillanatról a másikra, pontosabban azzal a pár perc meneteléssel amióta elváltunk jedi tanítvány társainktól, egy teljesen más kalandba csöppentünk volna újdonsült szürke kollégámmal. Papíron azért voltunk a bolygón, hogy a rendszeresen zajló nyúldroid invázióra gyógyírt nyújtsuk a helyi lakosoknak. Most pedig e céltól távol, egy teljesen idegen párossal szemezve kezdett egy olyan érzésem lenni, hogy egy (vagy akár több?) teljesen más játszma is zajlott a bolygón egy időben, ami meglepő módon, de csak véletlenül keresztezte a sajátunkat. Ezen a ponton nehéz lett volna megmondani, mennyire kapcsolódnak össze a jelenetek, mennyire képezik egy nagy egésznek a kisebb részeit, de abban teljesen bizonyos voltam, hogy Takonada bolygója sokkal több sötét titkot rejtett, mint az mi, a jedik, a kormányzó, vagy akár a lakosság nagy része sejtette volna. Ahogy teltek a másodpercek, egyre inkább azt éreztem, hogy a jelenlegi kis szituációnknak nagyon kevés köze van a tapsifülesekhez, de ez egyáltalán nem jelentette azt, hogy magához a küldetésünkhöz nem kapcsolódott valamilyen úton-módon, akármi is zajlott éppen itt. De kicsit előre szaladtam, menjünk csak szépen sorjában.

A jediktől való elválás kicsit viharosabbra sikerült, mint arra számítottam volna, de továbbra is úgy éreztem, nem hagyhattuk figyelmen kívül a sötét energiákat, az volt a minimum, hogy legalábbis utánanézzünk a forrásnak, mielőtt folytattuk volna a küldetésünket. Minimálisan rossz érzéssel töltött el, hogy úgymond magukra hagytuk a két jedi tanítványt a droidok felkutatásával, de ha minden jól megy hamarosan mi is a nyomukba szegődhettünk, hacsak valami nem térít minket egy teljesen más vágányra. Maga a keresés eseménytelenül telt és időt adott arra hogy kicsit jobban megismerjem újdonsült szürke jedi társam, Edricet. Nagyjából ráhibáztam, milyen kaliberű fickóval is van dolgom és ha jól értelmeztem az üzeneteit és a viselkedését, a céljaink is hasonlóak voltak. Egyikünk se volt teljesen biztos benne mit is keres itt, béke fenntartó diplomata bábut játszani, de mindketten segíteni akartunk a lakosokon és nagy tetteket véghezvinni, amihez egyikünk se érezte megfelelő útnak a jedikét. A különbség csak annyi volt köztünk, hogy ő tapasztalatból beszélhetett és választás útján utasította el a jedik útját, míg én bele se kóstoltam és csak érintőlegesen ismertem őket. Nem is hiányzott ennél több, teljesen jól megvoltam a jelenlegi status quoban. Na, nem egészen, ahogy azt már korábban számtalan gondolatmenetben kifejtettem, de magával a szürke jedi léttel teljesen ki voltam békülve. Bár én nem neveztem volna magam akkora magányos farkasnak, mint sok más szürke. Mindig érdekes volt megfigyelni, hogy a szürke jedi renden belül is mennyi árnyalata létezik a szürkének, szinte mindenki más volt, más célok vezérelték, más érzések, más meglátások, mégis össze tudtak fogni egy-egy nemes cél érdekében, anélkül hogy az életük minden egyes aspektusa határok közé lenne szabva.

Na de vissza az eseményekhez. Megtaláltuk a forrást és ahogy arra számítottam, hiába próbáltunk megbújni, az Erőben érzékeltek már minket vendéglátóink. Számítottam erre a fejleményre, hiszen nem rejtettük el magunkat és közeledésünket az Erőben, így lehettünk bármilyen óvatosak az úton, egy tapasztalt, vagy akár egy tapasztalatlanabb erőhasználó is kiszúrhatott minket. Ilyenkor mindig felvéstem a fejembe, hogy ideje lenne rendesen elsajátítani az erőhasználat elrejtése technikát, pont az ilyen problémák elkerülése végett, de egyelőre enélkül kellett boldogulni. Ha másra nem, arra jó volt korai leleplezésünk, hogy hamar fény derült mennyire ellenségesek újdonsült beszélgetőpartnereink. Ha ártani akartak volna nekünk, már rég megtették volna, hiszen az ő kezükbe került a lépéselőny, semmi okuk nem lett volna arra hogy elengedjék, kivéve az hogy nem akartak nekünk ártani és békésen tervezték rendezni a szituációt. A sithnek kinéző alak egész kedvesen leinvitált minket a rejtekhelyünkről, Edric pedig szitkozódni kezdett mellettem gondolatban. Én csak néhány egyszerű kézmozdulattal nyugalomra intettem, miközben közölte a helyzetünket Essiékkel, hogy ők se maradjanak ki a mókából. Egy halvány mosollyal is megtoldottam a gesztusaim, nem akartam feleslegesen üzengetni emiatt, eléggé egyértelműen jeleztem, hogy ne izguljuk túl a dolgot, egyelőre nincs semmi hatalmas probléma, próbáljuk meg szépen kulturáltan elrendezni ezt a kis kavarodást újonnan megismert akármilyeinkkel.

Szerencsére semmi szükség nem volt rá hogy hatalmas magyarázásokba és monológokba kezdjek, Edric is hasonló konklúziókra jutott, mint én, legalábbis a viselkedése erre engedett következtetni. Bár nálam kicsit morcosabban, de felkászálódott a földről és leereszkedett a magsaslatról. Én is hasonló képpen tettem, miközben próbáltam egy nyugodtabb kisugárzást biztosítani az elkövetkezendő tárgyaláshoz. A két várakozó alak egyelőre semmi jelét nem mutatta ártó szándéknak, Edric is nyugton volt, így én magam se tettem semmi gyanús mozdulatot. Ha esetleg mégis megtámadnának minket, amire egyre kevesebb esélyt láttam, legalábbis egyelőre, akkor igyekeztem volna minél hamarabb reagálni, kardot rántani, védekezni és fedezékbe húzódni, de bizakodtam benne, hogy erre nem kerül sor és megint csak a szokásos paranoia miatt jutottak csak ilyenek eszembe. Egyébként pedig igyekeztem egy nyugodt, összeszedett kiállást biztosítani, ami nagyjából őszinte is volt, inkább a kíváncsiság lappangott bennem a helyzettel kapcsolatban, mint az aggódás. Egy sith és egy halálosztagos. Papíron ez egy rögtön ellenséges, sőt, roppant veszélye kombináció lenne. De volt egy sanda gyanúm, hogy nem hétköznapi alakokkal hozott össze a sors, akárkik is voltak ezek, már ha egyáltalán azok voltak, amiknek tűntek. A hovatartozásunk és a céljaink felöl érdeklődtek, Edric pedig nagy fejfájásomra megpróbálta komikusra venni a figurát az elején, amit egy alig észrevehető fintorgással jutalmaztam, de aztán visszakanyarodott a lényegre. Jómagam úgy éreztem felesleges kerülgetni a forró kását, elég nehéz lett volna elhitetni, hogy kósza favágók vagyunk, akik jöttek nyulakra vadászni.
- Szürke jedik vagyunk, de ezt szerintem már Ön is kitalálta. A bolygón történt droidtámadások miatt vagyunk itt. Nem akarunk semmi zűrt magukkal, csak a helyieknek jöttünk segíteni és kideríteni mi zajlik ezen a bolygón.
Az volt a megérzésem hogy kár lenne, sőt, csak rontaná a későbbi esélyeinket bármiféle hazugság, így igyekeztem a legegyenesebben közölni egyébként egyáltalán nem titkolt szándékainkat a környéken. Egyelőre szinte teljesen biztosnak tűnt, hogy akárkik is ezek, valami más miatt vannak itt, mint a nyulak, ami vagy kapcsolódott valahogy a mi küldetésükhöz, vagy nem, de egyelőre inkább az utóbbi felé hajlottam. Ha véletlenül pont ráakadtunk volna a nyúldroid seregek ördögi vezéreire, akkor megszívtuk rendesen, de erre még kevesebb esélyt láttam. A saját történetünk szempontjából egyelőre zsákutcának tűnt ez az irány, de mintha apró betekintést nyertünk volna egy másik sztoriba.

Roppant kíváncsi voltam a reakciókra, nyilvánvalóan a bemutatkozásunk szempontjából is, hiszen viszonylag hamar ki fog derülni, meddig maradhat fent a barátságos csevej az eszeveszett vagdalkozás és lövöldözés helyett. Reméltem, hogy minél tovább. Arra is próbáltam kihegyezni a fülem, esetleg a droidok említése kivált-e belőlük bármiféle reakciót, ami közelebb vihetne minket annak a rejtélynek a megoldásához. Nem tettem volna rá nagyobb összeget, hogy képbe lennének a nyulakkal, de az esély ott volt. Még mindig volt egy olyan megérzésem, hogy akármi is zajlott ezen a különös kis bolygón, valahogy minden mindennel összefüggött, még ha minimálisan is. Éppen ezért volt roppant érdekes Edric kérdése, ami tulajdonképpen arra vonatkozott, hogy a másik páros mit keres itt. Mármint mit keresnek pont itt, annak a lépcsőnek a tetején, ami körül szinte oda van írva, hogy rejtély, áramlik belőle a misztikum és bizonyosan valami izgalmas titkot rejt. Amióta megérkeztünk a környékre, az egész völgyet valamiféle megmagyarázhatatlan aura lengte körbe, valami ősi, valami, ami nagyon nem illett a bolygóról eddig kialakított képembe. Nehezen tudtam elképzelni, hogy titkos csoki recepteket őriztek volna odalent. Kicsit meg is ráztam a fejem, hogy egyelőre kiverjem a fejemből a lépcsőt és a többiekre koncentráljak, hiszen a szavainkra érkező reakciók kulcsfontosságúak lesznek a következő percekben. Csak remélni tudtam, hogy békésen rendeződik ez a kis találkozó. Akárkikkel is hozott minket össze a sors, abban biztos voltam, hogy nem szívesen akasztottam volna velük össze a fénykardomat. Ránézésre, viselkedésileg és kiállásra is sokkal tapasztaltabbak és összeszokottabbak voltak a mi kis szedett-vedett párosunknál, szóval erősen bíztam benne, hogy nagyjából tetszett nekik, amit hallottak tőlünk, sőt, ki tudja, talán még néhány minket foglalkoztató kérdésre is válasz születik majd. Koncentráltam és készenlétben tartottam magam, de csak arra az esetre ha valami ellenséges lépésre kellene villámgyorsan reagálni, kezdeményezni semmiképpen nem terveztem konfliktust. Egészen új irányba kanyarodott ez az egész történet, igazán kár lett volna most meghalni, amikor kezdtek egymásra gyűlni a rejtélyek, megválaszolásra és felfedezésre várva.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 3 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 01 Júl. 2019, 19:58

REAH TU


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Padawan
Helyszín: Tako város
Feladat: Megállítani a droidinváziót
Résztvevők: Edric Kane | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Takodana - Page 3 P8qfODz

A terep "tiszta" volt, mármint semmi érdemlegeset nem voltam képes hallani. Ez egyszerre volt jó és rossz dolog is, de végül is azon nem sokat változtatott, ami ránk várt. Vagyis maradt az, hogy abbahagytam az erőmisztikum alkalmazását és elindultam az ajtó irányába. Közben a mentálisan folyó beszélgetésbe csak annyira vettem részt, hogy nyugtáztam a dolgokat. Kettőnkből elegendő volt hogy csak egy személy ad bővebb helyzetjelentést, én addig inkább tudtam kifelé figyelni.
~ Megyek előre. ~ jelentettem ki miután elértük az ajtót, ami szerencsére igaz csak résnyire, de nyitva volt. Vagy nem csukták be egészen, vagy pedig épp kinyitották vagy még a becsukás tartott. Kétlem, hogy a droid sereg ekkora nyíláson távozott volna, mert akkor itt minden tele lenne roncsokkal. Ugyanakkor azért is vállaltam magamra az először áthaladó szerepét, mert a képzésemnek köszönhetően könnyedén képes vagyok az esetleges ellenség tüzet feltartani addig, amíg a társam biztonságosan bejut.
Benn félhomály volt, de nem volt annyira vészes, vagy legalábbis számomra nem tűnt annak, hogy ne vehessük észre a fogadó bizottságot, vagy talán ők takarítottak. Igyekeztem még azelőtt aktiválni a fénykardomat és felkészülni a támadásra, hogy a B1-esek támadásba lendülhettek volna és amennyiben sikerül, úgy akkor a fénykarddal hárítani és amennyire lehet visszairányítani rájuk a lövéseket. Közben igyekeztem felmérni a helyet és az ellenfeleinket, hogy ha kell, akkor alternatív stratégiát tudjak felállítani, vagy ha elég effektíven ki tudjuk őket iktatni, akkor merre is haladjunk tovább.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Takodana - Page 3 MRhtcHq Takodana - Page 3 Q4uDHcY Takodana - Page 3 PLZyNoo
Takodana - Page 3 Nogbuvl

SHAYLA KELBORN / OPHI SURR


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Fejvadász
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Kiszabadítani az elraboltakat
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Tish Vizsla / Nalah

Takodana - Page 3 Cv6EXSy

A felmérés nem volt éppen olyan szerencsés, mint gondoltam. Több dologban reménykedtem, mintsem ami került. A lépcsőn túl is mindössze csak egy ajtó várt és semmi más. Ahhoz képest amennyit a külső védelemre áldoztak belül elég kihalt volt. Ez azt jelentett, hogy vagy elbízták magukat, beütött valami gond, vagy pedig az egész egy csapda. Az ablakokon benézve meglepődtem kicsit. Nem a gyerek testek vagy a vér volt, hanem, hogy ezt egy állat okozhatta. Mindenképp valami ragadozó kellett legyen, és ahogy elnéztem egyik áldozat sem zsoldos volt, mindnyájan civilek. A kérdés csak az, hogy az elraboltak, vagy a kastélyban lakók, és hogy mi is okozhatta mindezt. A hangból ítélve pedig még itt kellett lennie annak, ami mindezt okozta.
Egy pillanatra átfuttattam a lehetőségeket, hogy miképp folytathatnánk a dolgot, de végül az agresszívabb megoldást választottam, mintsem a hosszas kiváróst. Az utóbbi az lett volna, hogy esetleg a holoprojektort dobom be annak érdekében, hogy valahova látható részre csalogassam az állatot.
- Kapaszkodj és készülj. - utasítottam a leánykát és úgy megfogva őt, mint ahogy az eszméletlen vagy épp repülés képtelen bajtársakat szokás fogtam meg és próbáltam meg a legközelebbi magaslatra felrepülni vele, ahonnan az ajtóra lehetett látni. Amennyiben sikerült akkor lőállást veszek fel, amjd megpróbálom kilőni az ajtót tartó részeket kilőni annak érdekében, hogy kinyíljon az ajtó. Remélhetőleg az állat a szabadság jelenlétében kijön. Ha nem, akkor némi várakozás után térek vissza csak a lánnyal együtt a felderítés folytatására.
Amennyiben ezekből egyik se sikerül, úgy marad a holoprojektor és a figyelemelterelésre való próbálkozás.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:

Takodana - Page 3 VCDZ8BNTakodana - Page 3 04Opun9Takodana - Page 3 HlC9305Takodana - Page 3 M0EebCb

_________________
Takodana - Page 3 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Takodana - Page 3 FUn312o
Takodana - Page 3 6fZaEMM
Takodana - Page 3 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 02 Júl. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. július 6. (szombat)

Takodana - Page 3 Vcf1YkY
Takodana - Page 3 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:45 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 YreafARHatározottan bólintottam arra, hogy tényleg jó lenne, ha nem lennének túszok, de még mindig élhetünk akkor az egyes opcióval, hogy nincs olyan üzlet, amiért érdemes életet kockáztatni. Ha a túszok beleesnek és meghalnak, akkor emiatt a mi fejünkre is kerülhet vérdíj, ami kellemetlen lenne. Ha ez a helyzet áll fenn még mindig lehetne erősítést hívni, de azzal pedig rengeteg idő menne el.
- Ha vannak és nem tudjuk megoldani a helyzetet, segítséget hívhatunk - mondtam.
Utána vázoltam, hogy szerintem mi lenne a jobb megoldás, de persze, ha nem érte egyet vele Sogan, akkor marad az, amit ő szeretne. Persze lehetett volna kifogásom, hogy miért is nem akarom mindezt, hiszen vakon bemenni valahova nem a legjobb életbiztosítás.
- Lelkem eladnám egy kutaszdroidért… - sóhajtottam fel. - Na jó, először keressünk akkor egy szellőzőt és nézzük meg, hogy egyáltalán belefér-e bármelyikünk is. Az a nagyobb életbiztosítás. Ha igen, akkor a te terved szerint haladunk. Ha nem, akkor marad az, amelyiket én javasoltam, mert nem nagyon jut eszembe hirtelen más.
Reméltem, hogy megfelel számra ez a javaslat. Ha igen, akkor neki is állok annak, hogy keressek valamiféle szellőzőt, ha nem, akkor pedig megvárom, hogy mit is talál ki és akkor majd a szerint igyekszem eljárni.A páros nekilátott az első tervet végrehajtani, azaz keresni szellőzőket. Meglehetősen hamar találtak is, azonban az eredmény elkeserítő volt. ugyanis abba még Sogan sem fért volna be, ha éppen farkas formában van, révén alig harminc-negyven centi átmérőjűek voltak mindezek. Ha több helyen nézték mindenhol ennyi volt és szervizjáratot nem találtak hirtelen.

Ha volt is, akkor is lehet, hogy az is csak akkora, hogy droidok férjenek el benne, vagy mivel eléggé régies típusú volt a hely, hogy nem is volt benne, hanem minden vezeték, vagy fontosabb pont kívülről is elérhető volt a kétkezű munkások számára is. Az archaikus világok nagyon maradiak tudtak lenni.

Így továbbra is maradt az a két választási lehetőség, amivel elindultak, csak a szellőző kiesett. Így vagy az elterelést választják, vagy pedig a lift tetején lemennek és a leérkezés után azon keresztül jutnak ki a lenti részbe. Ami a lifteket illette, mindegyikben volt energia és működőképesek voltak.

Azonban nem itt fenn, hanem a lejjebbi szinten volt mindegyik. A döntés Sogan kezében volt, hogy melyik választás mellett dönt.

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:45 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 RRAt6WNMiután megérkeztek az ajtóhoz Rhea volt, aki felajánlotta, hogy előre megy, már éppen mondani akarta ezt Essi is, de mivel nem fathier verseny volt, így bólintott, hogy a másik menjen előre. Ekkor kaphatta meg Edric üzenetét is miszerint egy sith-be futottak bele. csak felsóhajtott, mert nem maradt sok ideje, miközben lépett befele a társnője után már ő maga is látta a droidokat, így igyekezett ő maga is aktiválni a fénykardjait és a droidok felé lendülni. Ha sikerül, akkor igyekszik a pengéivel visszalőni a lövéseket, ha tudtak lőni rájuk a droidok, illetve kitérni előlük, ha a visszalövés nem működne. Remélte, hogy lesz minderre lehetőség és nem kell kimenekülniük innen, hanem tud támadni és nem csak védekezve hátrálni. Ha nem tud támadni, akkor persze védekezni próbál, de ha tud támadni, akkor az a célja, hogy a lehető leghamarabb odajusson a droidokhoz és közéjük tudjon ugrani egy telekinetikus ugrással. Volt már nem is egyszer dolga efféle droidokkal így tudta, hogyha sikerül mindezt kivitelezniük, akkor van a legnagyobb esélyük, révén a droidok nem voltak sokan és pocsék minőségűek voltak, a fénykard könnyedén szét tudja őket vágni. A kialakul harc miatt azonban tényleg nem maradt ideje arra, hogy telepatikusan üzenjen, hiszen nem is merte a másikat, így tudta, hogy nagyobb koncentráció kellene ahhoz, hogy ezt megtudja tenni, arra pedig jelen pillanatban nem volt idő.Igazat megvallva ennél egyenlőtlenebb küzdelmet nem nagyon lehetett még a bolygón látni, talán csak a nyulak versus a városiak ellen. Szerencsétlen B1-es droidoknak annyi idejük sem volt, hogy nagyon felfogják a dolgokat. Amint belépett a két jedi és aktiválták a fénykardokat már igazából eldőlt a küzdelem és el is indultak a droidok felé.

- Öööö… állj! Adják meg magu… váááááááá! - efféle hangok hangzottak el tőlük.

A pengék lecsaptak, lövések ugyan dördültek még azelőtt, hogy odaértek volna, de könnyedén félre lehetett az egyébként sem túl pontos lövéseket ütni. Végül pedig a két lány nagyon hamar meg is érkezett a droidokhoz és könnyedén egy-egy vágás után egy, vagy két droidot is szétvágtak. Pillanatok alatt kupac roncshalmazon álltak.

Még csak bele sem jöttek igazából a harcba, de máris vége volt. Igaz ezek a droidok úgyis csak nagy számban voltak igazán veszélyesek, ekkorában, mint itt voltak nem. A roncshalom droid mögött a fénykardok fényében egy fémajtó látszott, ami furcsa módon nem terminállal, vagy kódcilinderrel volt zárva, hanem kör alakú „kilinccsel” volt ellátva.Továbbra is lássátok alul a célkitűzés 4-nél

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:45 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 527DsgwAhogyan oldalra nézett Nalah is benézett az ablakon, nem ez volt az első eset, hogy halott gyerekeket lát, vagy nőket, otthon voltak járványok, betegségek, a szülésbe belehaló nők, gyermekek. És persze állattámadások. De olyan állatot még nem látott, vagy nem is hallott róla, ami képes lett volna ilyen könnyedén ilyen sebeket okozni meg károkat. Úgy gondolta, hogy valamilyen hatalmas állat lehet mindez, de elképzelni sem tudta, hogy milyen. Ekkor üvöltés is hallatszott bentről, állati, ami a kislány előbbi gondolatát alátámasztotta, hogy tényleg nagy lehet az a valami odabent.
- Milyen állat lehet ez? - próbálta suttogva kérdezni.
A parancsra kissé meglepődött, de egy-két pillanattal később bólintott, amikor pedig felkapta Ophi néni, akkor átölelte a nyakát, hogy nehogy leessen. Egészen újszerű élmény volt a repülés, de határozottan tetszett neki, így a magasban. Figyelte, hogy hova mennek, majd ha leértek valószínűleg a tetőre, akkor igyekszik körbenézni, hogy mit is lát. Mivel láthatóan Ophi néni az ajtót vette célba és az volt a fő célpont, így a kislány addig is a kastély környékét próbálta figyelni, lenti részt, hátha meglát valakit, valakiket, akik esetleg kiszúrták őket. remélte, hogy minderre nem lesz szükség. De otthon vadászat közben is van egy felderítő, vigyázó, hogy figyelje a vadakat, ha azok szöknének, vagy arra, ha valamilyen ragadozó megtámadná őket. De azért időnként lopva próbál majd Ophi néni felé is figyelni, hogy mit csinál, csinált.Shayla végiggondolta a lehetőségeket, majd felkapta Nalah-t és felrepültek a tetőre. Volt olyan hely, ahonnan rá lehetett látni az ajtóra, mind itt az oldalsó kicsire - bár ez ember nagyságú volt, így az elöl levő nagyot kellett célba venni inkább, mert az volt kétszárnyú, több méter szépes - mind nagyra. Így feltehetőleg a nagyot veszi célba a nő.

Itt is megvoltak a megfelelő helyek, szerencsére az ajtó is réginek tűnt, így azzal, hogy nem magát a falat, hanem az ajtó mellett, felett a köveket lőtte ki a mandaloriai nő azzal az egész kétszárnyú ajtó hangos csattanással dőlt befelé. Immáron szabad volt az út és bentre is be lehetett nagyjából látni.

Egy szétrombolt ivó volt odabent, volt odabent egy oldalsó hajtó, ami arra a részre vezetett az épület szerkezetéből ítélve, ahol a testek is feküdtek. Bentről nem jött ki senki és semmi, így már indultak volna is vissza le, amikor Nalah megböködte Shayla vállát és a lenti közre mutatott - amin ők is érkeztek - hogy jön valaki, akit az előbb már látott kintről jönni. És valóban, egy páncélos, két lőfegyveres alak ekkor fordult be erre a részre és rohant a kidöntött ajtó irányába.

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:45 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 XVbNPWXRhys fáradtan sóhajtott fel és ingatta meg a fejét arra, ahogyan meghallotta az északnyugatot, a férjétől sem szokta értékelni az efféle bugyuta humort, hát még egy vadidegentől. De legalább úgy tűnt, hogy a másik fél azonban komolyabbnak tűnt és a ruházata is sokkalta inkább jedisnek. A droidinvázió miatt jöttek, oda pedig egyetlen egy csapat érkezett…
- Karabast! - szakadt ki belőle hangosan a káromkodás.
A Köztársaságiak, vagyis egészen pontosan a jedik, mert köztársasági hajót látta odakint, de a rádióadás alapján nem voltak katonák, csak három jedi.
- Őrnagy! - szólalt meg a férfi ezúttal úgy, hogy hallható legyen a hangja a sisak ellenére is.
A hangnem egyáltalán nem olyan volt, mint ami a sitheknél elvárható, tekintve egy katona nem utasíthat egy sith-et, vagy bármiféle erőhasználót sem. A rászólás után a férfi levette a sisakot, majd a nő is követte. A férfit valószínűleg mindkét szürke jedi megismerte, Gilad Romet volt, a Havoc Squad másodparancsnoka, háborús hős és veterán, köztárasági. A nő - ha követték a háborús dolgokat még annak idején - akkor őt is megismerhették, a Köztársaság egyik legjobb pilótája volt, azt Edric tudhatta, hogy a jedi pilótáknál is jobb volt már akkor is, amikor ő maga a Rend tagja volt.
- Gilad Romet ezeredes, a Havoc Squad másodparancsnoka, a hölgy Rhyssa Edaara Quillan őrnagy, úgyszintén Havoc Squad és ott az Alkony különítmény parancsnoka. Jelenleg fedett köztársasági katonai akcióban vagyunk itt. - mondta gyorsan és tárgyilagosan a férfi.
- És mielőtt megkérd… - kezdte volna.
Gyorsan lépett oldalra kettőt, majd a nő elhányta magát, utána kellett néhány pillanat, hogy összeszedje magát. Egyébként pedig már most elege volt ebből az egészből, pedig alig pár napja kezdődött, Ha szerencséje lesz… nem volt fontos, a válasz inkább.
- Én is szürke jedi vagyok. Ezért választottak ki engem a feladatra - mondta.
- Szóval, ha megkérhetném önöket parancsnokok, még mielőtt tönkreteszik a több hónapos szervezést igénylő feladatunkat magunkra hagynának? - kérdezte az ezredes.
Amíg a válaszra várt, addig igyekezett a férfi a környéket kémlelni, nehogy valaki meglepje őket.

Takodana - Page 3 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Kedd 02 Júl. 2019, 15:15

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Jonathan Skrex (10. kör)
Helyi Idő: 15:45 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Egészen érdekes dologra bukkantunk itt Takonada közepén, bár még pontosan nem voltam, voltunk vele tisztában mi is lehetett ez, de valami nagy volt, az teljesen bizonyos volt. Az egész nap furcsán indult a megszálló nyúldroidok elleni vadászattal, de amióta elváltunk a két jedi tanítvány hölgytől, azóta mintha egy teljesen más kalandba csöppentünk volna, valami sokkal bonyolultabba, rejtélyesebbe és messzebb nyúlóba, mint néhány rágcsáló utáni vadászat. Újdonsült szürke jedivel társammal, Edrickel való útközbeni ismerkedésem is egészen érdekes élmény volt, ami újból elgondolkodtatott a szürke jedik sokrétű skálájáról, de a két újdonsült kalandorral való összeakadás egészen új szintre emelte az érdekes ismerkedés fogalmát. Mindenekelőtt ki kell emelnem, örülök, hogy a megérzésem egyelőre úgy tűnik, bevált, és senkinek nem voltak a völgyben egymás felé ártó szándékai, legalábbis egyelőre. Onnantól kezdve, hogy a két delikvens feladta a leleplezésünk adta előnyöket és inkább tárgyalás útján kívánt továbbmenni elég nagy indikátor volt már az elején, de sose mehet elég biztosra az ember, mielőtt elkezdődött az eszmecsere, bármikor lehetett az egész csak egy kifacsart csapda. Szerencsére egyáltalán nem efelé haladt a beszélgetés, békésen zajlott az eszmecsere és egészen hasznos információk repkedtek oda-vissza. Ugyan nem minden kérdés került rögtön megválaszolásra, néhány perccel később határozottan jobban el voltunk látva információval, mint amikor kockázatot vállalva, szinte védtelenül beereszkedtünk a völgybe és megkezdtük a tárgyalásokat újdonsült beszélgetőpartnereinkkel.

Azt hamar elkönyveltem magamban, amire alapból számítottam is, hogy a páros, főleg a sith gúnyát hordó hölgy nem egészen értékelte a humoros megközelítést, szóval igyekeztem végig megmaradni a nagyrészben őszinte, komolyabb, nyugodtabb és informatívabb hangnememben, Edric „poénkodását” némiképpen kiegyensúlyozva. Az láthatóan nem feltétlenül tetszett nekik, miért is voltunk ott. Vagy talán inkább hogy kinek a megbízásából. Vagy hogy kikkel. Vagy valami, de az biztos, hogy megzavartuk őket valamiben. Ez eddig se volt akkora rejtély, az annál is inkább, hogy kiket is zavartunk meg. Ahogy azt sejtettem, nem egy egyszerű sithtel és halálosztagossal futottunk össze, sőt, nem is sith és halálosztagos voltak az öltözet alatt. Legalábbis ha az arc-, a névmemóriám és a hozzám, még anno a háború idejében eljutott információk helyesek voltak. A halálosztagos páncél alatt nem más bújt, mint Gilad Romet ezredes, a Havoc Squad másodparancsnoka, a Köztársaság egy igen megbecsült háborús hőse és veteránja. Ha ez még nem lett volna elég, a sith páncél alatt is egy neves alak, nevezetesen Rhyssa Edaara Quillan őrnagy lapult, szintén a Köztársaság kötelékéből, az egyik, ha nem a legjobb pilótájuk. Hát ebbe jól beletrafáltunk.
- Jonathan Skrex, szürke jedi, örvendek.
Tömör és lényegre törő voltam jómagam is, a Nagoon rendet sose keverem bele ilyenkor a bemutatkozásomba, biztonsági, személyes meg még végtelen más indok miatt sem. A nevemet sem sűrűn szeretem idegeneknek kiadni, de ha már megtiszteltek minket a bemutatkozással, viszonoztam a gesztust. Edricet nem mutattam be, nagyfiú már, ha szeretne, bemutatkozik ő maga. Hangomban érezhetően hallatszódott néminemű tisztelet a két neves alak irányába. Egyrészről, maga a tény, hogy Köztársasági magas rangú tisztekkel hozott össze a véletlen, a sors, az Erő, vagy bármi, annyira nem hozott lázba. Az viszont, hogy két ilyen neves, katonailag is elismert, tulajdonképpen bizonyítottan hős állt előttem, akik számtalan helyzetben tanúságot adtak már rátermettségüket, hovatartozástól és oldaltól függetlenül, szinte már-már zavarba hozott. Attól függetlenül ki melyik oldalt szolgálta, az eredményességet és az odaadást mindig tiszteltem. Attól függetlenül, hogy egyik nagyobb frakció sem volt a szívem csücske, a szürke jedi rendben én is megtanultam a hovatartozás érzését és egy közös cél szolgálatát. Persze a tiszteletem csak addig tartott, ha a hírek, a tudósítások, a hozzánk eljutott vagy általunk szerzett információk, illetve a kósza pletykák valóban igazak voltak erről a kettőről. Ebbe nyilvánvalóan csak akkor lehettem teljesen biztos, ha a saját szememmel láttam őket akcióban, hallottam már olyan „hősökről”, akiknek bőven nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de egyelőre látható és érezhető tisztelettel álltam a két delikvens felé, megelőlegezve, hogy amiket hallottam róluk, legalábbis részben igazak és kiérdemeltek. A kilétük ugyan megválaszolt egy fontos kérdést, de felvetett számtalan másikat.

A fedett köztársasági akció egészen hihetőnek hangzott, bár picit furcsának találtam, hogy pont két ilyen híres köztársasági arcot próbáltak sith és halálosztagos páncél mögé rejteni. Bizonyosan bonyolultabb volt ez a beépülés téma annál, mint amit nekünk most elárultak, vagy ami most a helyzet szempontjából fontos lett volna. Az aggasztó rész inkább az a sötét energia volt, ami idehozott minket és ami valószínűleg az őrnagy felől érkezett. Szürke jediként egyáltalán nem volt ritka, hogy valaki a két oldal között próbáljon egyensúlyozni, mindkettőből megcsapolva azoknak előnyeit és elszenvedve azok hátrányait. Drexer kifejezetten élvezte ezt művelni, sőt, sportot űzött belőle, amikor alkalma adódott rá, de engem mindig aggodalommal töltött el ez a téma. Mi történik, ha valaki túl messzire megy, túlságosan mélyre nyúl, olyan mélyre, ahonnan nincs visszaút? Akarva akaratlanul is elkezdtem fürkészni az őrnagy arcát, legalábbis a szemeimmel, miközben az Erőn keresztül picit mélyebbre is próbáltam benézni. Valami itt nem stimmelt, csak azt nem tudtam egyelőre, pontosan mi lehet az. Tovább növelte számomra a rejtélyt, amikor a hölgy szó szerint elhányta magát. Ez egy fél pillanatra elgondolkodtatott, hogy valami lehet a levegőben-vízben-talajban ami rosszullétet okozna, de jómagam egyelőre semmit nem éreztem és máson se láttam ennek jelét, szóval egyelőre azt feltételeztem, valami a hölgynél nem volt rendben. Meglepődtem volna, ha ez a látványunktól történt volna, ennyire még mi se nézhettünk ki rosszul. Ezt persze nem mondtam ki hangosan, az efféle vicceskedést meghagytam továbbra is Edric számára. Jómagam továbbra is igyekeztem felboncolni a jelenlegi helyzetet, amennyire csak lehetett.

Az ezredes felé fordultam, aki érezhetően igyekezett minket minél előbb lekoptatni, érthető módon, de kíváncsiságom továbbra se lankadt az egész helyzetet illetően.
- Elnézést hogy megzavartuk a küldetésüket, ezredes, de ha esetleg elárulnák, mit keresnek itt, talán tudnánk Önöknek segíteni. Az őrnagy láthatóan nincs éppen tökéletes formában, szükségük lehet a segítségünkre. Furcsa dolgok történnek ezen a bolygón és együtt nagyobb esélyünk lehet kideríteni, mi áll a háttérben.
Egyelőre nem tudtam miben tudnánk segíteni, abban se voltam biztos, hogy akarnánk, a fő célom az volt, hogy még több információt szerezzek arról, mi is történik itt, a titkos lépcső tetején. Nem állt szándékomban hamar kötélnek állni, addig nem legalábbis, amíg ki nem derül, mi is zajlik itt pontosan. Két köztársasági háborús hős, rengeteg sötét energia, ősi titkok, ez nem egészen passzolt a bolygó barátságos csokigyár imázsához, ez volt talán a legnyugtalanítóbb rész. Jelenetőségteljes pillantást intéztem Edric felé is, reméltem ő is osztja a véleményem, hogy nem ártana kideríteni mi is zajlik itt éppen, de kizárólag békés eszközökkel. Az utolsó dolog, amit ebből az egészből akartam, hogy két ilyen nagynevű alakkal bármiféle összetűzésbe kerüljünk. Bár az őrnagy nem volt éppen a toppon, így is elég nagy esélyt láttam, hogy a mi párosunk jöjjön ki vesztesen bármilyen konfliktusból. Éppen ezért, ha az ezredes továbbra sem tervezett kötélnek állni és semmi esélye nem marad a kooperációnak, akkor kénytelenek leszünk úgy tenni, ahogy kérte, mondta, parancsolta, és magukra hagyjuk a furcsa párost. Ezesetben utunk természetesen a jedi tanítványok után vezetett volna, hogy ismét csatlakozzunk a nyúlvadászathoz. Egyértelmű volt, hogy azt a feladatunkat sem szabad elfelejteni és minél előbb vissza kell térni arra az ösvényre, ezt nem szabadott elfelejtenünk. De ettől függetlenül, továbbra is volt egy olyan érzésem, hogy itt a környéken valami nem kerek, és ha bármiféle esély adódott rá, akkor igyekeztem kideríteni, mi lehet az. Nagyon furcsa bolygó volt ez és úgy éreztem sokkal több lapul a felszín alatt, mint azt elsőre hittük volna, amikor a kormányzó nyulakról és csokikról mesélt nekünk. Mindeközben, mialatt igyekeztünk dűlőre jutni és kinyomozni mi is zajlik itt, nem kerülte el a figyelmemet, hogy az ezredes folyamatosan pásztázta a környéket. Jómagam is próbáltam figyelni a környezetemre, na meg persze újdonsült beszélgetőpartnereinkre is. Ha bármi gyanús történt volna, akár általuk, akár a környéken, azt lehetőség szerint igyekeztem volna minél hamarabb a lehető legbiztonságosabban lereagálni. Egyelőre békés beszélgetés zajlott, de ellenséges területen sose volt rá garancia, hogy ez sokáig így marad. Pláne ha még hosszú ideig tart ez a csevegés. Egyelőre csak türelmesen vártam, figyeltem, jómagam továbbra se tettem semmi ártó szándékú mozdulatot, csak kíváncsian hallgattam, merre is megy tovább ez a beszélgetés, illetve milyen új fordulatok érkeznek ebbe az egyre inkább bonyolódó történethullámba.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 3 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 06 Júl. 2019, 00:00

//Szegény Gami, pont amikor időben ír, akkor a többiek nem.
Szerdán lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 06 Júl. 2019, 21:35

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan
Nem volt benne biztos, hogy hogyan fogadják az idegenek erőltetett poénjait, de ez nem is foglalkoztatta annyira. Az egésznek volt egy másodlagos célja, mégpedig felmérni a másik oldalt mire reagál és persze hogyan. A meglehetősen kellemetlen csend persze beszédesebb volt a szavaknál, így Edric tudta, hogy nem akartak a maszkosok túlságosan bohóckodni. Ettől még lehettek ellenségek is és barátok is, de legalább azt már tudta, milyen kommunikáció is lehet ténylegesen célratörő velük. Az erdő továbbra is néma volt, mint az űr vákuuma, csupán egy-egy elenyésző szellő zörgette meg a zöld leveleket a fejük felett és bokrokon. Mintha a természet is pontosan tudta volna, hogy nem szabadott semmilyen váratlan mozdulatot tenni. Feszültség a két kis páros között továbbra sem lankadt, ott motoszkált a levegőben. Edric kezeivel ugyan igyekezett mutatni, hogy nem akart veszélyt jelenteni a vele szembenállókra, egy balszerencsés mozdulat azonban az egész tapogatósdit boríthatta. A katonának ráadásul nem csak egy egyszerű kis pisztoly ravasza nyugodt a mutatóujján, Edric pedig remélte, hogy nem az a reszkető típus, bár nyilván vérprofi fickó volt és amúgy nem is szegezte épp a férfira a puska végét. Még.
A kialakult helyzet persze nem volt mindennapos, legalábbis első látásra. Küldetésük fő vonaláról ugyan letértek, ennek ellenére még e két kedves idegen megjelenése még összefügghetett a droidok aktivitásával is. Spekulációba Edric ugyanakkor nem akart bocsájtkozni, a mai nap már épp elég energiáját elvette a többi agymunka, így ezt most inkább ráhagyta a beszélgetésre. Az információkból úgy is kiderült, vajon volt-e közük a droidokhoz és szerencsétlen városlakók életének megkeserítéséhez, vagy csak tényleg archeológusok akik valami furcsa lépcső miatt ennyire megszállottak. A végeredmény szempontjából az volt a legfontosabb elsősorban, hogy ellenségekkel van-e dolguk, vagy netán váratlan szövetségesekkel akik szintén a bolygóra tévedtek. Eszébe is jutott, hogy ahhoz képest, hogy a kormányzó szerint nem túl felkapott hely Takodana, meglehetősen sok a kalandorok száma a városhoz közel, saját magukat is beleértve, mivel a tényleges lakók épp el is bújtak, valószínűleg több a turista aki a felszínen lófrál.
Edricnek volt egy előérzete, ami nem igazán hagyta nyugodni már a város óta sem és csak egyre erősödött, ő pedig mégis megpróbálta ezt ignorálni, mintha attól megoldódna a dolog. Max hangján még át is futott a gondolat a fejében, hogy a teljes élete erről szólt, hogy elnyomta saját ösztöneit, ha azok mondanivalója nem tetszett. Nem beszélve arról mi történt, ha mondjuk Max győzködte, hogy valamit másképp kellett volna csinálnia. Az érzés ettől függetlenül ott maradt, és próbálta befúrni magát agyába. Küldetésük túl könnyű volt és egyszerűen gyanús. Az egész inváziónak semmi értelmét nem látta, a két idegen megjelenése pedig inkább egy újabb rejtélynek tűnt első látásra, mint összefüggő dolgonak. Ha pedig tényleg volt összefüggés, akkor elvileg nem kellett már sok néhány fegyver éles bevetésének sem.

Gondolataiból aztán Skrex hangja szakította ki, aki már-már szinte jedihez méltó semmilyenséggel fejtette ki, hogy miért is vannak ők ketten itt és, hogy igazából nem akartak bajt. Utóbbi persze abban az esetben volt tényleg igaz, ha a két másik is hasonlóan érezte a dolgot, de ez már csak igazi szőrszálhasogatás volt Edric részéről. Tény, hogy Jonathan tárgyilagossága legalább alkalmat adott nekik egy igazi klasszikus rossz jedi-jó jedi kihallgatós technikai fogásra, még akkor is, ha a többiek ezt mérföldekről látták és tudták kompenzálni. Ennek ellenére Edric egyelőre úgy döntött, hogy ha még muszáj, lesz még kicsit bohóc, de csak a több információ reményében. Az nyilvánvaló volt az eddigi kényelmetlen csendből is, hogy senki sem értékelte a dolgot, így vissza is vette a saját tahóság-szintjét egy kicsit. Nagyon kicsit.
Jonathan őszinteségére első körben egy szép káromkodást kaptak a nőtől. Edric mimikája csak annyit tükrözött, hogy tudomásul vette a reakciót egy homlokráncolás és bólintás kíséretében. A katona ekkor szólt ismét a nőhöz, őrnagyként kiáltva rá. Kissé furcsa is volt a hangneme, ráadásul Edric nem volt benne biztos, hogy egy Sithnek lehetett ilyen rangja. Egyik szemöldöke akaratlanul is feljebb kúszott arcán, hiába hitte azt, hogy kontrollálta arcának izmait, azok most elárulták.
Tovább gondolkodni a dolgon ugyanakkor felesleges volt, a két idegen végre megvált maszkjaiktól és immár ténylegesen szemtől szemben álltak, ahelyett, hogy sisakba épített hangszórokkal kellett volna beszélniük. A kellemes nyári fényben Edric még pislogott párat, hogy biztosan jól lát-e, ugyanis mindkét arc meglehetősen ismerős volt számára. Olyasvalaki volt Edric, aki nem felejtett arcokat, bár neveket igen sűrűn, a vele szemben lévő két arc pedig igencsak bevésődött emlékeibe korábban és igazi hírességeknek is számítottak valamennyire. A “halálosztagos”, aki igazából nem is az volt, Gilad Romet ezredesként mutatkozott be, Edric pedig szinte mondta helyette is gondolatban, hogy a Havoc Squad egyik legfontosabb feje, míg a hölgy, akinek a sisak alatt hosszú, vörös haja bújt meg, nem volt más, mint a legjobb pilóta, akit Edric valaha látott, Rhyssa Edaara Quillan.
Ez nem lehet igaz, gondolta magában, meglepettsége pedig nem is olyasvalakié volt, aki igazi sztárokkal találkozik, inkább, mint aki nem hitt a véletlenek ilyen fura egyebeesésében. Ha ők ketten, pont Ők is itt voltak a Takodanán, annak nagyon jó oka lehetett és valószínűleg sokkal komolyabb, mint a saját küldetésük, ráadásul egy fedett katonai akció miatt jöttek. Ugyanakkor megint csak felvetült a kérdés Edricben, hogy mi lehetett annyira fontos ebben a bolygóban, hogy hirtelen ennyi furcsaság történt itt? A hősök bemutatkozása persze egyből eldöntött egy kérdést, nevezetesen az ellenség vagy barát komoly dilemmáját, szerencséjükre pedig a pozitívabb végkimenetel győzött. Edric örült is neki, bár kezdte úgy érezni, hogy a két jedi lánynak igaza lehetett és tényleg letértek a valódi küldetés útjáról. Egyedül az szúrta Edric szemét, hogy a két ifjú jedinek szüksége lenne kettejük segítségére a droidokkal, ők pedig inkább a saját fejük után mentek. Némi bűntudat fogta el, ugyanis pont ezeket az érveket vágták a fejéhez korábban, ám szokásának megfelelően ő makacsul kitartott a saját elképzelési mellett. Csak remélte, hogy nem sodorta ezzel túl nagy bajba Essit és Reaht. Talán pont emiatt is, de szólt nekik is a fejleményekről az Erőn keresztül.
~ Téves riasztás. Nincs gond. Nálatok minden rendben?~ kérdezett még a végén vissza, remélve, hogy nem történt komoly baj.
Közben Jonathan bemutatkozott szintén a két köztársasági hősöknek, mire Edric is megköszörülte a torkát.
- Edric Kane, ex-jedi és fejvadász- biccentett egyet mindkettőnek, miközben Rhyssa is beszélni akart, ám láthatóan egy rosszullét felülkerekedett rajta, s pont előttük és mondat közepén kellett kiadnia magából gyomra tartalmát. Edricet általában hasonló egy elég görbe este utáni reggel fogta el, amikor az alkohol olyannyira mámorító volt már, hogy észre sem vette, mennyire túlitta magát a saját határain kívül. Nyilván gyanította, hogy Rhyssa-nal nem az alkohol játszott közre, és komolyabban betegnek sem tűnt. Csak kósza gondolatként fordult meg a fejében, hogy talán egy egészen természetes folyamat részének lettek tanúi, így kinyúlt az Erőben, hátha érzett-e még egy életjelet négyükön kívül, méghozzá Rhyssa felől. A nő még hozzátette, hogy ő is szükre jediként tevékenykedik, ám a Köztársaságnak dolgozott. Romet ezredes meglehetősen nyersen még megkérte a két ünneprontót, hogy távozzanak, evlégre veszélyeztették a küldetést, amit elképesztően fontosnak, de annál inkább titkosnak festett le, elkerülendő azt a megannyi kérdést, ami amúgy egyre csak sokasodott Edric fejében. Lépett hátra gondolatban emiatt kettőt, kissé kívülebbről szemlélve a helyzetüket. Egyrészt pont egy sötét oldali zavar hozta ide őket, ami erről a helyről eredt. A legvalószínűbb, hogy pont Rhyssaból, s talán azért, hogy a lépcsőt a felszínre hozza, legalábbis az területen lévő pusztítást elnézve ehhez már a sötét oldalra is szükség lehetett. Másodsorban itt volt ez a beépülős küldetésük, ami teljes titokban történt, ráadásul mindketten igazi Sith birodalmiként akarták eladni magukat. Sisakban még csak-csak, de Edricnek a sztori ott sántított, hogy mindkettejük elég híres volt ahhoz, hogy egy fedett akciót ne tudjanak megkockáztatni. Elég volt egy valódi sithnek azt mondani, vegyék le a maszkokat és máris befuccsolt az egész. Valami itt bűzlött, hiába köztársasági hősök voltak, Edric úgy érezte, nem bízhat bennük teljesen, ha már ennyire titokban akarják tartani mit csinálnak. Jonathan még próbált puhatolózni és a segítségüket is felajánlotta nekik, kijátszva az épp aktuális aduászt, miszerint Rhyssa nem nézett ki túl jól és elkélt a támogatás nekik. Persze nemes gondolat volt, de sem Jonathan, sem Edric nem volt épp olyan öltözetben, ami eladott volna bármilyen fedősztorit nekik, maximum véletlen foglyok lehettek, amit a férfi pedig meglehetősen utált.
- Nézzék, megértjük, hogy szupertitkos a küldetésük- kezdte Edric, s mellkasa előtt összefonta karjait, hátha több súlyt hordoztak így szavai- De mi is őszinték voltunk magukkal eddig. Tudom, a béna poénok idegesítőek, de ejtettem a dolgot. Ami azt illeti, nekünk azt mondták, hogy a bolygó eléggé jelentéktelen, mégis egyre több furcsasággal találkozunk, magukat is beleértve. Másrészt az imént gondolom Ön felől éreztük a sötét oldali zavart, nem?- szegezte a kérdést ekkor Rhyssanak- Emellett pedig nehezen tudom elképzelni, hogy két ilyen ismert köztársasági arc hogyan is tudna észrevétlenül sithek közé épülni egy fedett akcióban. Vagy nem ez lenne a cél?- tette még hozzá. Habár nem akart fenyegetőnek hangzani, azért hangja akaratlanul is erőteljesebb volt a semlegesnél, elvégre igazán jó lett volna némi választ is kapni és lassan kibogozni a kusza csomót, amibe kezdtek belegabalyodni társával.
- Nem állunk az útjukba, de némi csontot dobhatnának nekünk is- fejezte még be.

_________________
Takodana - Page 3 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 10 Júl. 2019, 07:10Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. július 14. (vasárnap)

Takodana - Page 3 Vcf1YkY
Takodana - Page 3 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:50 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 YreafARSajnos a szellőző nem volt járható út, egyikünk sem fért volna bele egyikbe sem, túlságosan kicsik voltak. Egyelőre semmilyen választ nem kaptam Sogan-tól, úgy tűnt, hogy talán nem tud, vagy pedig nem akar az én káromra dönteni és veszélybe sodorni. Mindezt, ha így volt, akkor roppant aranyosnak véltem, kevés volt az úriember a csillagködben, de hiába a külsőm, közel sem voltam olyan törékeny virágszál, mint aminek tűntem. Éppen emiatt is ajánlottam fel a választás lehetőségét, hogy engem nem zavar, ha egy picit akcióznom is kell odalent.
- Nos? Sikerült dönteni? - érdeklődtem.
Nem siettetve, inkább tényleg csak érdeklődve, mert kíváncsi voltam, hogy mire is fog jutni. Végtére is volt elég időnk, nem tudtunk a korábban említett túszokról, így igazából az idő nekünk dolgozott. Valamikor a kalózoknak és banditáknak fel kellett jönnie, mert elfogy a készletük, ha nincsenek túszok, akkor egyenesen a mi karjainkba fognak belefutni és probléma megoldva. Hmm, erről eszembe jutott, hogy a lenti részt teljesen el lehetne gázosítani, hogy ki kelljen menekülniük onnan, de azonnal el is vetettem, mert egyrészt ennyi gázunk tuti, hogy nincs, másrészt elég amatőrség lett volna egy zárt helyet úgy elfoglalni, hogy nem készültek fel minderre. Amíg a válaszra vártam, addig ismét körbenéztem a folyosókon. Ha nem felel, akkor is mindenképp el kell, hogy induljak hamarosan, így azt hiszem, hogy Sogan ötletét hasznosítom majd, hogy a liftaknában próbálok lejutni, ha szét lehet feszíteni és akkor a lift tetején be a liftbe és azon majd ki. Bár reméltem, hogy hamarosan felel és közösen, a megbeszéltek alapján mehetünk majd tovább és nem csak egyedül kell megtennem.Ugyanaz.

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:50 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 RRAt6WNEssi picit csalódott volt, még csak bele sem melegedtek abba, hogy a B1-eket ölik, azoknak máris vége volt. mivel most éppen volt néhány pillanata, hogy próbáljon üzenni Edric-nek már készült megtenni, amikor megkapta a férfi üzenetét, hogy még sincs gond.
- Mibe futottak ezek bele? - kérdezte némileg tanácstalanul Rhea-t.
[i] ~ Mi folyik ott nálatok? ~ kérdezte, majd folytatta. ~ Úgy tűnik, hogy ráhibáztál, találtunk egy föld alá vezető építményt, amit néhány kukadroid őrzött. Bár ez kicsinek tűnik ahhoz, hogy a droidok ebből a helységből jöjjenek, de innen jöhettek, valószínűleg tényleg a föld alól. Most fogunk majd próbálkozni azzal, hogy bejussunk. Ha tudtok, akkor majd jöhetnétek, mert itt lehet, hogy elkellene majd segítség. ~ [i]
Tekintve, hogy egyelőre arról sem volt fogalmuk, hogy mivel állnak szemben. Lehet, hogy felelőtlennek tűnt, de mivel saját maga jellemzően alvilági körökben mozgott pontosan tudta, hogy csapda lehet odabent és nem akart úgy belefutni semmibe, hogyha úgy alakul nem kapnak támogatást. Ha ők most elhullnak itt, akkor lehet, hogy a fiúk is kevesek lennének és akkor úgy bukna el az akció, hogy senkinek semmit sem tudnak információt eljuttatni. Ő maga pedig ezt, ha lehetett volna, akkor elkerülte volna. Ami a további helységbe való bejutást illette ilyen ajtót még nem látott korábban. Jellemzően csak modern világokon fordult meg, ahol minden gépiesített volt, bár azért tudta, hogy azt a kör alakú „kilincset” el kéne fordítani a nyitáshoz. A legjobb kérdés igazából, hogy van-e elég fizikai erejük Rhea-val arra, hogy elfordítsák az ajtót és kinyissák.
- Megpróbáljuk kinyitni? - kérdezte a társnőjét.
Ha a válasz igen lesz, akkor odalép és próbálkozik majd elfordítani.Ugyanaz.Továbbra is lássátok alul a célkitűzés 4-nél

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:50 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 527DsgwNalah örült, hogy számított valamit az, hogy nézelődött és figyelte, hogy jönni fog-e valaki, mert valóban jött. A kislány igyekezett megnézni és persze felhívta Ophi néni figyelmét is, hiszen a néni nem össze-vissza figyelt, hanem csak a bejárati ajtóra. Mindezt persze nagyon, de nagyon halkan, hogy a lenti valaki nehogy meghallhassa. Azt már lent is tapasztalta, hogy a hely nagyon visszhangzik, így nem is szavakkal tette, csak mutatta ügyelve arra, hogy ne verjen a páncéljával se zajt. Ha tehette volna, akkor lement volna, hogy megállítsa, mert nem tudhatták egyelőre, hogy ellenséges, vagy baráti szándékkal jött. Bár a kislánynak volt egy olyan érzése, hogy az állatát félthette az alak és nem pedig azért jött, hogy az elraboltakat mentse meg és szabadítsa ki. Tudta, hogy tévedhet, ezért is nem akart egyelőre támadni. Azok, akik bántani akarták őket, ők megérdemelték, mert bántani akarták volna őket, vagy rosszabb. Lehet, hogy az előbb már ölt embert, de az nem jelenti azt, hogy bárkit megölne csak azért, mert gyanúsan néz ki. Nem, ő maga nem volt ilyen és nem is akart ilyen lenni, egy háború más, de ez nem volt háború. Mindenesetre az energiaíját a keze ügyébe vette, hogyha szükséges lesz, akkor le tudja majd lőni a másikat, vagyis inkább elé lőni, hogy megállítsa. Igaz ezzel felfogja hívni magukra a figyelmet, de legalább azt megakadályozhatja, hogy a másik berohanjon az épületbe és akkor Ophi néni elfoghatja. Igen, ezt tényleg jó ötletnek tartotta. Így igyekezett felhúzni az íjat és ha a rohanó nem áll meg mielőtt az Ophi néni által kilőtt ajtóhoz érne, akkor Nalah igyekszik az ajtó elé lőni, néhány lépéssel a rohanó alak elé, hogy ezzel megállásra késztesse őt.Ugyanaz.

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:50 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 XVbNPWXRhys-t igazán érdekelte, hogy meddig fogják ezt a macska-egér játékot játszani, afelől egyáltalán nem volt kétsége, hogy a páros már csak a sötét oldali dolgok miatt is nehezen lekoptatható lesz, de azért remélte a legjobbakat.
- Tökéletesen jól vagyok, semmi bajom! - mondta némileg ingerülten.
Jonathan és Edric is nekilátott annak, hogy az Erőn át vizsgálja meg a nőt, az első, amit elkaptak a nő egyik gondolata volt a rosszullét után nem sokkal volt, ami magyarázta az ingerültséget is. Épp az futott át a nő fején, hogy miként mondja majd el, hogy gyermekeket vár és miként fogják ezt fogadni. Így úgy tűnt, hogy Edric megérzése helyes volt, hogy teljesen természetes mindez. A nő gondolatban többes számot használt, azonban Erőn át még nem lehetett azt érezni, hogy így lenne, azaz még nagyon korai szakaszban járhatott, a rosszullétek már megvoltak, de még nem alakult ki a szívük és nem vert, hogy az Erőn át érezni lehessen a magzatokat. De ezt leszámítva az Erőn át nem lehetett betegséget, vagy hasonlót érezni a nőben. A következő az az volt, hogy a magától a nőtől semmilyen sötét oldali erőt nem lehetett érezni, tökéletesen kordában tudta tartani az érzelmeit, Drexer-nél, vagy már szürkéknél, akikkel a két férfi találkozott fényévekkel jobban - Skrex vele tudta összehasonlítani - Edric pedig bármilyen szürkével, akivel találkozott. Azonban a lelki fájdalom, ami gyötörte néhány pillanatra még Skrex-et és Kane-t is olyan szinten letaglózta, hogy szinte fizikai fájdalommal járt, nekik pedig ők csak töredékét érezték annak, amit az őrnagy érezhetett. A sebek végtelenül frissnek tűntek az Erőben, ezt téphette fel, hogy sötét oldali erőt generáljon, hogy meglelje a helyet, ahol most vannak. Ezt érezhették mindannyian, ez volt, ami idevezette őket. ezeken felül a harmadik dolog, amit érzékelt és „látott” az Erőn át a tanítvány, ami talán a legijesztőbb volt mind közül. Az Erőben látta mindkét erőhasználó a nő fényét, amit egy xesh szimbólum ölelt körbe és tompította, ez a nőtől független volt, valaki megbélyegezte az Erőben, valami hatalmas személy, abból a „szimbólumból” valóban áradt sötét oldali erő, de az nem a nőhöz tartozott, tőle teljesen független volt. Mintha valami figyelmeztetés, vagy hasonló lett volna. Edric számára pedig volt még valami, amit nem tudott hova tenni, de valamiért olyan ismerősnek érezte és vélte az őrnagy Erőmintázatát, a Dantooine-n a vaultban érzett hasonlót, mint amit most az őrnagyban. Közben persze Rhys is érezte, hogy a férfi őt vizsgálja, így Skrex és Edric felé kapta a fejét.
- Igen, többek között az a valami, amit le akarok szedni magamról és mesterem szerint itt lehet valami, amivel közelebb juthatunk hozzá, azon felül, ami a Köztársaságnak kell - felelte nyugodtan. - Az a xesh szimbólum pedig Lord Xeth jele, aki a Hírszerzési szféra nagyura… gondolom megértik, hogy miért nem akarom magam tudni… a jedi tanács sem tudja, hogy miként szabadulhatnék meg tőle, a mesterem a tanács volt tagja reméli, hogy itt talán van valami… Kael Sorenn a mesterem egyébként.
Ez a név Skrex-nek nem feltétlen mond sokat, bár onnan ismerős lehet, hogy ez a férfi vezette a Jediket a mandaloriaiak ellen, ami után a mando-k a Birodalom szövetségesei lettek és azóta még jobban gyűlölik a jediket. Edric pedig személyesen is találkozott az idős mesterrel, amikor még a rend tagja volt.
- Én is őszinte vagyok, igen, én okoztam a sötét oldali zavart, amikor a lelki sebeimet feltéptem, kellett, hogy megtaláljam ezt a helyet. Ettől és attól, hogy tudok néhány sötét oldali képességet használni, amit azon szimbólumnak köszönhetően „örököltem” még nem vagyok sötét jedi és sajnálatos módon a legtöbb sith, vagy sötét oldali vaultot, sírt csak sötét oldali erővel lehet feltörni, fellelni. Én sem örülök neki, de más utat senki sem tudott erre javasolni. A titkos akció pedig egy térképtöredék, aminek a Halálvírushoz és a Halálvilághoz van köze. Már így is megüthetem a bokám, mert ennyit mondtam… - húzta el a száját.
- Erről még később beszélünk őrnagy! - felelte az ezredes mogorván és szigorúan.

Takodana - Page 3 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 14 Júl. 2019, 00:25

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Hétf. 15 Júl. 2019, 08:10
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
A túszok esetleges jelenléte erősen megnehezítené a páros feladatát, s ebben mindketten egyet is értenek. Silhana javasolja is, hogy hívjanak erősítést, ha rosszul alakulnának a dolgok.
- Ha nem hagynak más választást, akkor kénytelenek leszünk. De ki tudja mennyi idő alatt érnének ide...
A lehetőségeik száma igencsak korlátozott, s egy rossz döntés hamar a kudarchoz vezetheti a kis csapatot, azonban kénytelenek lesznek minden lehetőséget megragadni. Végül megbeszélik, hogy ha találnak szellőzőt, akkor Sogan terve szerint járnak el, egyébként meg maradt Silhana terve. Azonban találnak egy szellőzőt, ami sajnálatos módon túlságosan szűk mindkettejük számára, így ott nem juthatnak le. Így hát két lehetőség maradt, amin igencsak elgondolkodik Sogan, hiszen mindkettő lehetőség kockázatos. Ha Sil egyedül megy figyelmet terelni, akkor hatalmas veszélybe kerülhet, viszont, ha a lift tetején utaznak, akkor mindketten meghalhatnak, de mindkét akció mögött van esélye a sikernek. Végül Sogan úgy dönt, hogy lift tetején utazzanak, hiszen nem akarja kockáztatni a lány életét, részben azért, mert már egészen megkedvelte, részben pedig azért, mert gyávának érezné magát, ha csak egy társa feláldozásával maradna életben.
- Nos, használjuk a liftaknát, szerintem a liftek tetején utazhatnák akkor. Nem szeretném különösebb képpen kockáztatni az életed. Persze azt se mondom, hogy ez a terv veszélytelen, de talán némileg biztonságosabb számodra, mint az előző... Számomra meg veszélyesebb mondjuk, de ez most nem lényeg.
Ha a twi'lek is beleegyezik, akkor Sogan megpróbálja kezeivel szétfeszíteni a liftakna ajtaját, ha szükséges, akkor segítséget kér Siltől.
- Ha van valami vékony, kemény tárgyad, mondjuk egy kés vagy valami, akkor segíthetnél egy kis rést nyitni az ujjaimnak.
Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 3 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 18 Júl. 2019, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 22 Júl. 2019, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Kedd 23 Júl. 2019, 22:23

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Takodana - Page 3 QBCnhVd


Edric kezdte úgy érezni, hogy sikerült komolyan beleköpniük a két köztársasági dédelgetve forralt levesébe, s habár valószínűleg fordított esetben még ő maga morcosabb is lett volna, azért valamennyire csak bökte a szemét az ezredes és Rhys viselkedése. Ha nem kellett nekik segítség, Edric nyilván nem akarta erőltetni a dolgot, bár tény, hogy a kíváncsisága és kalandvágya miatt úgy érezte magát, mint egy gyerek akit kihagytak a legjobb játékból a többiek. Rhys győzködését, hogy teljesen jól van, kissé kételkedve fogadta, aztán egy sóhajtás után vetett egy pillantást az ezredesre. A katona testtartása teljes magabiztosságot tükrözött, az évek kiképzése olyan fegyelmet vert belé, amelyet Edricbe a jedik csak próbáltak belenevelni, eléggé felemás sikerrel. Tuda, hogy az olyan hivatásos katonák, mint amilyen Gilad is volt tulajdonképp mindent megtettek volna a lobogójuk által szimbolizált államformáért, a parancsokat meg csak ritkán gondolták át. Töprengésre késztette már a látványa is, elvégre a jedi időkben neki is jutott parancsból bőven. Az embernek erre is születni kellett, s ugyan a dicsőség, becsület és hasonló magasztos eszmék a saját értékrendjében is viszonylag fontosként voltak elkönyvelve, már rájött, hogy vakon parancsokat követni bizony képtelen volt. Egy katonának kötelessége volt gyilkolni, ha a felettesük erre kérte őket, az meg csak másodlagosnak számított, mennyire volt a kérés épp etikus vagy sem. Az ilyesmik meglehetősen szubjektív dolgok, Edric pedig már megtanulta, hogy a történelmet a győztesek írták, innentől pedig bármilyen tett kimagyarázhatóvá is vált azon az oldalon. Ezzel szemben a vesztesek orrfújása is főben járó bűnként jelent meg a propaganda hasábjain, elvégre biztos valami halálos bacit szabadítottak ki a levegőbe azzal. Talán ezért sem érezte járható útnak lázadásakor a katonaságot, hiába menekült oda sok olyan ember, aki hasonlóan elveszettnek érezte magát, mint Edric. Ő valahogy tudta, hogy a vége onnan is csak a szökés lett volna, a jedikkel ellentétben pedig egy dezertőr nem igazán élhetett békében, ha lelépett a tisztje elől. Ezeket átgondolva némi tiszteletet is érzett az ezredes felé, pusztán az általa reprezentált fegyelm felé, ha a rengeteg hősies tett nem lett volna elég. Mivel könnyű volt felismerni, Edric akaratlanul is újra feltette magában a kérdést, hogy vajon ki fog rá emlékezni és milyen nyomot hagyott a galaxisban, ha az Erővel egyesült. Milliók éltek észrevétlenül császárok és szenátorok alatt, akik még a bürokratáknak is legfeljebb egy-egy számsorként jelentek meg. Fejvadászként volt esélye némi hírnévre, de annak formája sem volt minden. Hagyni akart hagyni egy nyomot maga után, amire büszke lehetett és elmondhatta, hogy életének volt értelme. Max mindig azzal jött, őt már az is elégedettséggel töltötte el, hogy neve mellett ott szerepelt, hány söpredéket kapott el és miatta mennyivel lett jobb hely a csillagköd. Az egyetlen problémája Edricnek ezzel az érveléssel csupán annyi volt, hogy az elkapott gazemberek igen komoly aránya hamar szabadult, és mintha mi sem történt volna, újra elindult a sötét úton. Talán ezek a gondolatok is vezettek oda, hogy Edric igenis tudni akarta, mi járatban a két köztársasági hős, illetve, hogy volt-e bármi, amiben Jonathannel együtt esetleg tudtak segíteni.
Rhys ingerült válaszának jó oka volt, ezt Edric is érezte az Erőn át, s sejtése ezek szerint be is bizonyosodott. Kissé meglepte a dolog, hogy terhesen a nő fel mert vállalni egy ilyen küldetést, de ez is azt mutatta, hogy a róla szóló történetek még igazak is voltak. Vakmerő volt ezek szerint, bár a frusztrációja nyilván nem csak a hormonok tréfájából adódott, de szimplán a két erőhasználó megjelenéséből is.
- Nem hiszem, hogy mindez- mutatott körbe- jó ötlet a maga állapotában- tette hozzá, bár tudta jó előre, hogy nagyon magasról tenni fog a véleményre a hölgy, azért egy próbát megért. Ha pedig már fursztráltság, az Erő nem csak abban segített, hogy terhességére bizonyosságot szerezzen Rhys gondolataiból, de hirtelen kissé többet is megtudtak szürke jedi társával talán a kelleténél. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is csillapodott, de Rhys lelkének sebei még Edricet is komolyan érintették. Mellkasában erős szorítást kezdett érezni, mintha vele is megosztaná a nő a fájdalmat, amelyet igyekezett saját magában elzárva tartani, nehogy feleméssze a józan eszének utolsó hídjait is. Edric Rhyssa szemébe nézett, de pár pillanat után a távolba révedt. Mikor ismét visszafordította fejét, a sebet végre nem érezte, azonban a nő auráját nem más lengte körbe, mint egy xesh szimbólum. Nem is hozzá tatozott, csak szinte hozzá volt láncolva, akár egy büntetés. Az egésztől ráadásul kissé deja vu érzés is elfogta Edricet, mígnem ráismert a furcsa érzésre, amivel korábban csak egy helyen tapasztalt, méghozzá a családja által is őrzött sith kincstárban. Egy pillanat alatt a Dantooine-on találta magát, a sötét, ám a kristályok által fénybe áztatott barlangban. Rhys újabb szavai rántották vissza a jelenbe, s Edric igyekezett arcán leplezni bármit, ami esetleg segített volna a többieknek megérezni, ő maga mit is érzett épp.
A nő elmesélte, hogy a jel Lord Xeth szimbóluma volt, aki ezek szerint megbélyegezte a másik jedit valami oknál fogva. Szegény baját csak tetézte, hogy megszabadulni még a jedik segítségével sem tudott tőle, bár Sorenn Mester, akinek szárnyai alatt volt, ezt remélte a Takodanatól. Kissé furcsa összefüggésnek találta Edric a dolgot, elvégre a lépcső felől nem épp a jókedv és kacagás áradt, sokkal inkább olyan helynek tűnt, mint a dantooine-i kincstár. Választ is adott még, hogy a sötét oldal a hely megtalálásához és kinyitásához kellett, bár igen komolyan megviselte őt ezek szerint a mutatvány. Az ezredes a végén kezdett kemény katonát játszani, bár Edric szíve szerint egy kecses Erőlökéssel a hátára tette volna, hogy ne szóljon bele a beszélgetésbe. Nem voltak ellenségek, ezt már megmutatták, és persze idegenekben nem lehetett túlságosan bízni, Rhyssa pontosan érezhette róluk, hogy nincs bennük hátsó szándék.
Váratlanul Edric ekkor ismét meghallotta Essi hangját telepatikusan, ezek szerint a két másik társuk valószínűleg már meg is találta a droidok rejtekhelyét és épp felfedezni készültek a helyet, bár azt szóvá tette, hogy nem ártott volna az erősítés. Edric rágni kezdte alsó ajkát elgondolkodva a dolgon egy pillanatra. Egyfelől Rhys nyoma az Erőben nem hagyta nyugodni, és a Dantooine-on tapasztaltak után olyan rejtélyt érzett belőle, amit talán jobb lett volna felgöngyölítenie. Másfelől küldetésük volt, a többieknek pedig elkélt a segítség. Jonathan felé pillantott, aztán visszafordult Rhyshez.
- Ha jól érzem tényleg nem látnak túl szívesen minket, főleg az Ezredes, igaz?- kezdett bele a katonára pillantva- Nekünk is megvan a magunk kötelessége a bolygón, aminél úgy tűnik szükség lenne ránk. Azonban Őrnagy, ez a… minta... már éreztem. Talán tudunk majd segíteni egymáson- mondta a nőnek, majd Skrex felé- Talán ideje visszamennük, ha egyet értesz. Ha pedig szükségük lenne valamire, elérhetnek minket telepatikus úton- mondta, majd megvárta, hogy társa hogyan döntött.Takodana - Page 3 QBCnhVd

_________________
Takodana - Page 3 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 26 Júl. 2019, 00:00

//Srácok próbáljuk kicsit összeszedni magunkat... kedden lesz új kör, és remélem akkor már tényleg.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Hétf. 29 Júl. 2019, 13:03

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Jonathan Skrex (11. kör)
Helyi Idő: 15:50 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Azt hiszem újdonsült szürke jedi társammal immáron nem lehetett okunk panaszra fordulatok, információk és rejtélyek terén. Sőt, annyi minden ért minket egyszerre, szükségem is volt némi időre, hogy minden új behatást a megfelelő helyére tudjak elhelyezni. Amikor még nem is olyan régen a takonadai kormányzó irodájában hallgattuk a meséket nyúldroid invázióról, csokigyárakról és hasonlókról, nem gondoltam volna, hogy itt tartózkodásunk alatt olyan dolgokkal fogunk találkozni, amikkel, nos, végül találkoztunk. Ismert hősök, sötét titkok és egy olyan rejtély, aminek valószínűleg mi ketten még csak a felszínét se kapirgáltuk. De menjünk csak szépen sorjában. A sith és halálosztagos kombináció, akikkel találkoztunk egy megszokott párosításból nagyon hamar átváltott egy rendkívül meglepő párosításba. Rhyssa Edaara Quillan őrnagy és Gilad Romet ezredes álltak velünk szemben, a köztársaság elismert hősei, akiknek éppen egy roppant fontos fedett akciójába sikerült éppenséggel belerondítani. Ez egyrészről nem volt szép dolog tőlünk, ezt jómagam is elismerem, valószínűleg az ő szintjükön én se akartam volna, hogy néhány, szemükben amatőr, erre kószáló szürke jedi tönkre tegye a pár hónapos munkámat. Nem is akartunk balhét az egészből, végig békességgel, tisztelettel és visszafogottan puhatolóztunk, bármikor inkább a távozás, mint bármiféle konfliktus felé hajolva. Mégis, ahogy Edrickel egymásra sandítottunk, főleg az őrnagy hányós mutatványa után, összegezve ezt a sötét oldali energiákkal amik idevezettek minket, mindketten éreztük, hogy van itt még bőven titok, sőt, gyanús részlet. Szummázott érdeklődésünk végül is eredményesnek bizonyult, ugyanis megkaptuk az áhított válaszainkat, vagy legalábbis egy töredékét azoknak. Persze ilyen profiknál az is benne volt a pakliban, hogy az egész csak egy jól előadott színjáték volt és csak palira akartak venni minket, de őszintén belegondolva, ha az igazság még annál is mélyebb, sötétebb és bonyolultabb volt, mint a sztori, amit végül kaptunk és összeillesztettünk, akkor lehet, hogy jobb is nem tudni a teljes igazságot. Ugyanis a történet, amit kaptunk, elég hajmaresztő volt már magában is.

Természetesen az őrnagy hangoztatta, hogy semmi baja és jól van, de elég nehezen lehetett volna ez elhinni az előző kis mutatványa után. Tudom, hogy nem szép dolog ilyenkor az Erőn keresztül puhatolózni, és azzal is tisztában voltam, hogy az őrnagy valószínűleg volt annyira képzett erőhasználó hogy észrevegye a kutakodást, de abból indultam ki, hogy ő is rég megtette már ezt velünk észrevétlenül és ha mesélni nem voltak hajlandóak, akkor valahogy próbálkozni kell őket szóra bírni. Mondhatni, sikerült a művelet. Rögtön az első elkapott kósza gondolat magyarázta a rosszullétet és némiképpen az ingerültséget is. Nevezetesen, hogy gyerekeket vár és azon tanakodott, hogyan fogják ezt fogadni. Hogy kikről lehetett szó, arról fogalmam sincs, de a terhesség sok mindenre magyarázatot adott. Még nagyon korai szakaszban lehetett, mert magzatok életjeleit egyelőre semmilyen módszerrel nem észleltem a nő irányából. De legalább nem valami vírusról volt szó, ami minket is fenyegetett volna. Bár újra felmerül a kérdés, mit keresett idekint az őrnagy ilyen állapotban. A sötét oldali energiákkal kapcsolatban ismét le lettem nyűgözve, tökéletesen uralta azokat és kordában tartotta az érzéseit, messze jobban, mint eddig bármilyen szürke jedi, akivel találkoztam. Ez arra engedett következtetni, hogy akármi is volt a korábbi kiáramlás, teljesen tudatos volt, valószínűleg a már sokat emlegetett titkos lépcső megtalálása miatt. Ilyen szempontból tehát nem volt semmi veszély, legalábbis idefent. A következő rész viszont kicsit letaglózott, hiába próbáltam küzdeni ellene, muszáj volt a fejemhez kapnom és picit megmasszírozni a halántékom. Edric is hasonlóan megrökönyödött pár pillanatra, valószínűleg ugyanazt éreztük mindketten. Kaptunk egy piciny szeletet abból a lelki fájdalomból, ami a nőt gyötörte és aminek mozgósításával felszabadította korábban a sötét energiákat. Egy kicsit ki is vert a víz és kellett pár pillanat mire összeszedtem magam, bele se mertem gondolni, ennek hogyan nézhet ki a teljes dózisa. Ezután jött azonban a legérdekesebb dolog. A nő egy xesh szimbólum által volt megbélyegezve, ami tőle független volt, áradt belőle a sötét oldal ereje és afféle figyelmeztetés gyanánt funkcionálhatott. A Nagymester egyszer mesélt ilyen és hasonló bélyegekről, de sose tudtam elképzelni, milyen érzés lehet egynek a közelében lenni, átérezni azt. Nem kellemes, annyi biztos. Ráadásul Lord Xeth jele volt ez, a hírszerzési szféra nagyuráé. És ha a jedi tanács se tudta mi a teendő, köztük Kael Sorenn-nel, a mandaloriaiak elleni háború hősével, akkor nem csoda, hogy már drasztikus eszközökhöz kellett nyúlni. Nem kedveltem a jediket, a tanításaikat, a hozzáállásukat, de sosem jutott volna eszembe elvitatni az érdemeiket és a sok jót, amit a csillagködért tettek. És ha a legnagyobbjaik nem tudták megoldani ezt a problémát, akkor bizony ez egy komoly probléma. Térképtöredék, Halálvírus, Halálvilág, ezt a részt már nem igazán értettem, de egyre kevesebb kétségem volt azzal kapcsolatban, hogy az őrnagy igyekszik őszinte lenni velünk. Hát tömény néhány perc volt, az biztos, de azt hiszem, megkaptuk, amire annyira vágytunk, az áhított információkat. A kérdés tehát már csak az volt, merre tovább innen.

Egyrészről, itt bizony valami nagy dologba sikerült beletenyerelni, egy szövevényes és izgalmas kalandba. Akármennyire is hangoztatta a két neves alak, hogy boldogulnak, az esélyeik biztos voltak már jobbak is. Egy sötét energiákkal teli vaultba terveztek belépni, úgy, hogy az egyikük ikreket várt. Nyilván profik voltak és tudták mit csinálnak, de azért az esélyeik annyira nem voltak jók. Szívesen segítettünk volna nekik, pláne annak fényében, hogy mint kiderült, Edricnek még korábbról ismerős is volt ez az egész erőmintalenyomat, amivel találkoztunk éppen. A kíváncsiság pedig nagy úr, rendkívül piszkálta a csőröm, mi lehet odalent. Veszélyes út volt ez, pláne annak fényében, hogy immáron szinte bizonyos volt, hogy a küldetésünk és az itt történő dolgok nem állnak egymással kapcsolatban, legalábbis nem közvetlenül. Valami furcsaság történik ezen a bolygón, ehhez továbbra is tartom magam, de az itteni kutatás és a droidinvázió között egyelőre nem találtam párhuzamot. Éppen ezért is, szólított minket a kötelesség, sajnos. Nem éreztem szükségét közbeszólásnak, de jómagam is folyamatosan figyeltem Edric telepatikus kommunikációját a két jedi padawannal, és ha jól értelmeztem az elhangzottakat, sikeresen rátaláltak a droidok fészkére és szükségük lehetett a segítségünkre. Akármennyire is izgalmasnak, összetettnek és messzemenőnek tűnt az itteni keresés, nem ezért voltunk a bolygón és a tanítványok, a kormányzó és a lakosok számítottak ránk. A szavaiból arra következtettem, hogy szürke jedi társam is erre a konklúzióra jutott, így mikor összeakadt a tekintetünk, jelentőségteljesen bólintottam, majd visszafordultam a két neves jómadár felé.
- Rendben, ha tényleg nincs szükségük a segítségünkre, akkor távozunk és visszatérünk a saját küldetésünkhöz. Tegyék a dolgukat, mi is tesszük a miénk. Ha esetleg mégis szükségük lenne ránk, elérnek minket telepatikusan vagy ezen a csatornán is. Remélem, megtalálják, amit keresnek. Az Erő legyen Önökkel!
Ha nem volt ellene senkinek kifogása, megadtam az ezredesnek a csatornát amin elérhet minket kommunikátoron keresztül, az őrnagy pedig az előző kis kutakodás után valószínűleg bármikor tud nekünk telepatikus üzenetet küldeni, ha úgy adódna. Ha esetleg még tudtunk valamiben segíteni, vagy volt még valami amit elmondtak nekünk, azt megvártuk, de ezen kívül azt hiszem mindketten éreztük, hogy nincs maradásunk itt, hacsak közbe nem jön valami ami megváltoztatja a status quot. Kicsit talán túlságosan is belemerültünk a beszélgetésbe, ezért mielőtt bármerre elindultunk volna, igyekeztem gyorsan ellenőrizni a környezetünket. Továbbra sem szabadott elfelejtenünk, hogy ellenséges területen jártunk, egy sötét energiákkal teli vault környékén, ahol sok különböző veszély leshetett ránk. A két hős felől már nem igazán számítottam támadásra, továbbra is igyekeztem távolságtartó lenni és felkészülni bármire, de ha ártani akartak volna, már rég és többször is megtehették volna. Egyszerűen nem akartak minket a környéken, érthető volt. Most, hogy ez a kis epizód lezárulni látszott, mindenki mehetett a dolgára, hacsak közbe nem jött valami váratlan. Ha incidens nélkül lezajlódhatott a búcsúzkodás, akkor ideje volt felvennünk a saját történetünk fonalát és a lányok után indulni. Rengeteg információ, került most a birtokunkba, de egyelőre nem tudtam velük mit kezdeni, elraktároztam őket későbbi felhasználásra. Most arra kellett koncentrálnunk Edrickel, hogy visszatérjünk az útra és befejezzük a saját küldetésünk. Ha minden rendben zajlik és nem történik valami váratlan fordulat, akkor hamarosan sor kerülhet erre is. Bíztam benne, hogy a lányok közben tudják tartani a frontot és nem kerülnek nagy galibába, amíg meg nem érkezünk. Addig pedig igyekeztem hegyezni az érzékszerveim és az Erőn keresztül is pásztázni a környezetet, nehogy éppen most fussunk bele valami csúnya meglepetésbe, amikor visszatértünk volna a fő csapásirányunkra.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 3 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 30 Júl. 2019, 07:23

//Nagyon-nagyon sajnálon, de most az én hibámból marad el a kör, este fél 9kor kidőltem már, szombaton tényleg lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 03 Aug. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. augusztus 7. (szerda)

Takodana - Page 3 Vcf1YkY
Takodana - Page 3 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:55 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 YreafARAmi örömteli volt, hogy végre kezdtünk haladni az ötletezéssel, azzal egyetértettem, hogy igaz, ki tudja, hogy mikor érnek ide.
- De azért remélhetőleg lentiek sem túl ostobák, ha megölik őket, akkor biztosan meghalnak – mondtam.
Most még vigyáznánk a túszokra, a másik esetben pedig élve, vagy halva volt a parancs, így igazából teljes tűzerővel is lehet menni, nem szükséges az, hogy kábító fegyvereket használjunk. Türelmesen vártam ki azt, hogy mit is fog mondani a férfi, hogy melyik terv szerint menjünk, révén a szellőzők nem voltak akkorák, hogy bármelyikünk is be tudjon menni és azon át jusson lejjebb. Aranyosnak találtam, hogy továbbra sem hagyja, hogy egyedül menjek le felderíteni. De mivel közösen dolgozunk, így akkor nem fogok az akarata ellen tenni és úgy teszek, ahogyan szeretné.
- Akkor maradunk a liftnél – bólintottam.
Liftet nem hívhattunk, mert azzal egyből kiderülne, hogy van valaki az épületben, így figyeltem, hogy sikerül-e az ajtót kifeszítenie, vagy pedig sem. Ha nem, akkor noha nem vagyok túl erős, de segítek, révén kés, vagy efféle nem volt nálam sajnos, most nem közelharcra készültem, hanem távolságira. De reméltem, hogy nem lesz rá szükség. Ha sikerült kinyitnunk az ajtót, akkor igyekszem a liftaknát megnézni, hogy mekkora, miként lehet lejutni. Mondjuk nekem nem túl nehéz, mert van háti rakétám, de az nem lenne jó, ha Sogan nem tudna lejönni, mert akkor tényleg a lépcsőházat kéne igénybe venni. Ha azonban úgy jön ki, hogy mind a ketten le tudunk menni, akkor előreindulok és ha lejutok a lift tetején várom meg – már ha legalul van.Sogannak igazából szerencsére nem volt túl nehéz dolga, mert kitudta feszíteni az ajtót igencsak könnyedén és utána az vissza sem akart már záródni. Így tartani sem kellett. Így most már a páros megtudta nézni azt, hogy mi is vár rájuk a lejutást illetően. Szerencsére még itt is mellettük állt az Erő.

Olyasmi liftet nem is nagyon láttak életük során, mint ami itt volt. Ugyanis ez nem mágneses, vagy gravitációs technológián alapult, mint ahogyan az a csillagködben a bolygón 99%-n megszokott volt, hanem archaikus technológiával. A liftaknában ugyanis kábelek voltak és ezekkel működött az egész lift. Mindez így igencsak megkönnyítette a lejutást is, mert csak a kábelen kellett leereszkedni.

Sil ment előre, ő könnyedén leereszkedett a hátirakétával, majd Sogan is tudta követni úgy, hogy a kábeleken lemászik. A lift legalul volt a legalsó szinten, ahogyan azt a páros várta is. a leereszkedés után láthatták, hogy volt van csapóajtó szerűség a lift tetején, amit kinyitva bejuthatnak magába a liftbe.

Itt már egyébként Sogannak hallgatóznia sem kellett, a jobb füleivel tökéletesen hallotta, hogy a folyosón vannak élőlények. Két különböző lépéshangot tudott megkülönböztetni, ahogyan egy helyben toporogtak a liftajtó két oldalán. Természetesen nem a belső, hanem a külső oldalon.

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:55 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 RRAt6WNNos Essi választ nem kapott Rhea-tól, de nem is nagyon akart itt várakozni addig, amíg esetleg hátulról meglepi őket. Most, ha már itt voltak, akkor nem akart üres kézzel sem elmenni és ez alatt nem a droidnyúl hazacipelését értette, hanem tényleges információt. Most, hogy végre komolyabb feladatot kapott a mesterétől égett benne a bizonyítási vágy, elszánt volt, hogy eredményt mutasson fel és tegyen valamit. Szóval mivel ez volt a jelenlegi hozzáállása, így válasz hiányában is odalépett az ajtóhoz és próbálta fizikailag kinyitni, azonban az meg sem mozdult. Ennek nem örült és mivel most éppen Rhea segítségére sem számíthatott, így maradt az improvizálás. Igyekezett kinyúlni az Erőbe, hogy érez-e másokat a túloldalon, mert ha igen, akkor nem fogja azt tenni, amit akar. Azonban saját magán és Rhea-n kívül egyelőre nem érzett senkit sem, így maradhatott a talán nagyon, nagyon rossz B terv. Elővette mind a két fénykardját, majd aktiválta mind a kettőt.
- Remélem nem követek el nagy hibát ezzel – nézett még a társnőjére.
Aztán beleszúrta az ajtó két oldalába, aztán mindkét kezével az óramutató járásával megegyező irányba kezdett vágni, így szépen egy teljes kört fog majd elérni két félkörből. Amint ez sikerült és elérte mindkét penge a másiknak a beszúrási helyét, akkor az egész elég nagy kör, amit a lány vágott összeért egyszerűen kidőlt befelé. Ahol végül egy hangos csattanással ért padlót, bent pedig nagyobb üres tér lehetett, mert a csattanás jó pár pillanatig vízhangzott odabent.
- Akkor azt hiszem, hogy beljebb mehetünk – mondta.Ugyanaz, ami haladás van az Essi reagjában van.Továbbra is lássátok alul a célkitűzés 4-nél

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:55 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 527DsgwAz alak nem akart megállni, hanem ment tovább, így nem maradt más lehetősége a kislánynak mintsem kilőjön egy nyílvesszőt rohanó alak elé a lépcsőre. Az hirtelen meg is állt, amint a nyíl eltalálta előtte a lépcsőt és még kisebb „robbanást” okozott is. Ami igazából az volt, hogy kivitt egy kis részt a lépcsőből és annak törmeléke minden irányba szállt, még a férfit is ledöntötte a lábáról. Ennek örült Nalah, mert ezzel időt tudnak nyerni, mindez pedig valóban így lett. A férfi zavartan ugrott fel és nézett körül, hogy merről is érkezhetett a támadás, közben egy-két bizonytalan lépést tett újra a lépcső teteje felé. Mivel így tett és Nalah nem akarta, hogy az alak bemenjen az épületbe, ahol a lény is lehet, mert örült volna, ha tudnak vele beszélni információért, így újra lőtt elé egyet. Ezúttal már mindez sikeresebb volt, mert a másik nem felfelé, hanem lefele sietett le, hogy ott bújjon el fedezékbe. De ezzel még mindig nem volt elégedett és továbbra is rálátott az alakra, aki őt kereste. Így halálos sebzésről átállította az íjat kábítóra és így lőtt bele még egyet az alakba, aki ettől bénultan dőlt el. Tudta, hogy mindez nem tart túl sokáig, így remélte, hogy Ophi néni le fogja vinni őt és saját magát is a rejtélyes férfihoz.
- Most kéne szerintem lemenni Ophi néni, mielőtt újra tudna mozogni – mondta.
Ha azonban a néni nem viszi le, akkor igyekezett olyan utat találni, ahol le tud jutni, lehetőleg úgy, hogy nem kell Erőt bevetnie ebben. Úgy innen is le tudna ugrani, de továbbra sem szerette volna felfedni. Ha nem voltak magasan, akkor azt járható útnak vélte, hogy a zászlókat tartó részre lecsúszik és onnan leereszkedve fog majd leugrani. Így ezzel próbál majd élni, ha Ophi néni továbbra is inkább csak a területet mérné fel és fedezné őt.Ugyanaz, lásd Nalah reagja.

Takodana - Page 3 BF2qvAb
Takodana - Page 3 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:55 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 3 XVbNPWXIronikus módon még Rhys még a mindkét férjét is elküldte volna a fenébe, ha azt mondják, amit Edric. Pedig Xeth és Keth ténylegesen aggódott volna érte, míg ez a fiatal férfi csak egy idegen volt. De valóban, még a férjeire sem hallgatott volna. De részben szerencse, hogy nem tudtak erről, mert nem tudta, hogy miként fogadták volna.
- Lehet, de nincs túl sok választásom… az a szimbólum nagyobb kárt okozhat nekik, mint az, amit itt teszek – mondta.
Mondjuk tökéletesen tisztában volt vele, hogy semmit sem fog okozni, mert ha Keth közelében marad a Xesh szimbólum semmilyen kihatással nincs rá, de egyébként sem. Benûwia viszont annál inkább aggasztó és tőle kéne megszabadulni. De ez már olyan kacifántos volt, hogy órákig magyarázhatná, de nem is akarta elmondani. A jedik lehet, hogy csak ezen tényért elpusztítanák… Állta Edric tekintetét rezzenéstelen arccal, amiért végtelenül hálás volt a gyors oktatásért, hogy tökéletesen eltudta rejteni az érzelmeit és mást mutatni másoknak. Maximum a szemei árulkodtak a fájdalomról és sok szenvedésről, de a vonásai nem. Akkor ült ki azonban meglepetés a nő arcára, amikor Edric felhozta azt, hogy ismerősnek találja Rhys erő mintázatát. Azt tudta ő maga is eddigre, hogy nagyon hasonlít az Benûwia-ra, vagy épp pont olyan a császárné reakciója alapján. De mégis hogyan és honnan tudhatta? Még mielőtt válaszolni tudott volna, vagy rákérdezni erre az ezredes szólalt meg elsőre.
- Több hónapot készültünk erre a bevetésre, amibe beletartozott, hogyha kell, akkor tökéletesen eltudjuk játszani egy sith és egy halálosztagos szerepét. Az őrnagy kénytelen volt még a sith-ek nyelvét is elsajátítani – mondta megvetéssel és undorral Romet. - Így, hacsak nem tudják nála jobban olvasni az ősi sith szövegeket, amik esetleg odalent vannak, akkor tényleg nincsenek hasznunkra.
Erre Rhys arcán is egy megvető és utálkozó grimasz futott át, mint aki hasonlóan érez, mint a férfi.
- Valóban nem a legkellemesebb tanulmányaim közé sorolható mindez. Ha valamikor Coruscanton jár, keressen meg a Havoc Squad-nál, lehet, hogy tényleg tudunk segíteni egymásnak. Sok sikert a feladatukhoz! Az Erő legyen önökkel is! – felelte
- Az Erő legyen önökkel! – mondta a férfi is.
Ha a két szürke jedi elindul és magára hagyja a párost, akkor mind a ketten visszavették még a sisakot, Edric és Jonathan pedig eltudtak indulni visszafelé, mivel most már nem teljesen idegen területen mentek, hanem amit korábban bejártak, így hamarosan vissza is érkezhettek oda, ahol elváltak Rhea-tól és Essia-tól.

//Kövi körben már a rendes helyre kapjátok a reagotokat.//
Takodana - Page 3 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 07 Aug. 2019, 00:03

//Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 11 Aug. 2019, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Vas. 11 Aug. 2019, 19:55
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Sogannek egyet kell érteni Sil kijelentésével, hiszen egyértelmű, hogy ha annyira ostobák, hogy végeztek a túszokkal, akkor már szinte semmijük sem marad amivel sakkban tarthatnának. Szerencsére nem is kell vitázniuk, mert hamar megegyeznek abban, hogy a liftet használják. Sogan nem is késlekedik és nekilát szétfeszíteni a lift ajtaját, amihez nem kellett túlságosan nagy erőt kifejtenie.
- Hmm... hát ez könnyen ment - jegyzi meg a négykarú.
Lepillant a liftaknába és örömmel látja, hogy a liftet kábelek mozgatják fel és le, így azon probléma nélkül le tudnak ereszkedni. Sogan előre engedi a nőt, ha ő szeretne leereszkedni, majd saját maga is leereszkedik a liftre, aminek tetejét átvizsgálva megtalálják a csapóajtót amely lefelé vezet. Közben persze igencsak jól hallja a lépések és egyéb zajok hangjait, így igyekszik kézjelekkel tudtára adni a fejvadásznak is, ha ő esetleg nem tudná. Azonban rájön, hogy muszáj lesz beszélnie, hiszen talán újabb tervet kell kieszelniük, mivel a liftben bizonyára elég hamar észrevennék őket, illetve csapdába szorulnának. Valamilyen módon meg kéne tisztítaniuk a környező részt, lehetőleg minél csendesebben. A másik fejvadászra pillant a férfi, hátha neki közben eszébe jutott valami. Elgondolkodik, s egy kis idő után, ha a másik nem áll elő tervel, akkor elővesz egy kábító és egy füst gránátot és maga elé tartja.
- Talán ketten lehetnek, becsalhatnánk őket a liftbe - suttogja Sogan Silnek.
Bízik benne, hogy a nő nagyjából sejti a férfi tervét, miként egy kábító- vagy füstgránátot dobnak a liftbe, s mikor a kintiek belépnek a liftbe a zaj forrását keresve a képükbe robban a bomba, s így csendben elintézheti őket a páros.

Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 3 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 15 Aug. 2019, 00:01

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Vas. 18 Aug. 2019, 14:37

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Takodana - Page 3 QBCnhVd

A két köztársasági hőst végül magukra kellett hagyniuk ugyan, ám Edricnek volt egy olyan érzése, hogy még összehozza az Erő ismét útjaikat valamikor a nem túl távoli jövőben. Ennek ellenére az egész találkozó kissé fura hatással volt rá és ismét rátörtek az emlékek a nem is olyan régi kalandjáról a Dantooine-on. Ahogyan visszafelé meneteltek, szinte végig a talajra meredt és gondolataiban veszett el. Még ha társa hozzá is szólt, azt elsőre valószínűleg észre sem vette volna, csak sokadik próbálkozásra. Az Erő sok dolgot összetartott a galaxisban, de szüntelenül meg tudta lepni újabb és újabb furcsa egybeesésekkel. Coruscantra ugyan nem tervezett a túlságosan közeli jövőben látogatni, ám Rhys ajánlata így is ott motoszkált a fejében. Ez a titkos küldetés, amiben épp részt vettek, a furcsa és nagyon specifikus “minta” az Erőben, valahogy mindennek volt értelme, de még inkább csak egy hatalmas csomót látott, a madzag végét pedig elrejtették a furán kanyarodó darabok. Emlékeiben halványan még fel is derengett egy ősi bölcsesség egy csomóról és egy kardról, de nem volt teljesen biztos a részletekben, s kételkedett abban, hogy némi fénykardos kaszabolás sokkal tovább vinné ezen a furcsa ösvényen a jelen helyzetben. Csupán kitérővé vált az egész találkozás, ám a rövid idő alatt, amit a Takodana-n eltöltött, talán ez az utóbbi pár perc hatott rá leginkább. A droidok, a bolygó nem is kevésbé lettek fontosak számára, inkább csak kevésbé érdekesek. Hirtelen ahelyett, hogy ki állhatott a nyulak inváziója mögött, azt kezdte kérdezgetni a fejében, hogy mi a fenét keres itt két ekkora tiszteletnek örvendő köztársasági hős egy félreeső bolygó erdeinek közepén és mi lehetett annak a lépcsőnek a mélyén. Ha hinni lehetett az ezredesnek, valamiféle sith ügy várt rájuk, amiről, igaz, csak limitáltan, de azért volt Edricnek tapasztalata. Ugyan ő maga javasolta, hogy akkor békén hagyják őket, azért így jóval arrébb már fel-fel tette a kérdést magában, hogy nem lett volna-e jobb neki megnézni azt a helyet. Abban sem volt ugyanakkor biztos, hogy mindez nem volt-e igazából az Erő sötét oldalának fura játéka és csábítása, mintsem valódi kíváncsiság.
Ami pedig Coruscantot illeti, valójában azóta talán nem is járt a hatalmas bolygón, amióta szépen meglógott a Rendből és elkötött a Templomból egy hajót. Akkori önmagára most kicsit irigykedett is, hiszen a felelősség elől a könnyebb utat választva szépen eliszkolt, míg az utóbbi időben végre feleszmélt és szembenézett vele. Persze ez annál is nehezebb volt, mint amire számított, így igazi fejtörést okozott a melák jedinek.

A visszaút sokkal gyorsabban elment, talán az elmélyedt töprengés miatt, csak mert a terep már ismerőssé vált, de mintha feleannyit lépkedtek volna az eredeti kiindulópontig. Edric ekkor vett ismét erőt magán, hogy a tényleges feladatra koncentráljon. Kissé kellemetlenül is kezdte érezni magát, amiért ennyire jelentéktelennek sorolta be az elmúlt percekben az inváziót, holott azért a kis kitérő nem kevés időt is elpazarolt és ki tudja, hány órájuk, percük volt addig, amíg a nyulak a városban tomboltak és nem indultak haza a mámorukból.
Innen már könnyedén ráfordultak az útra, amelyen Essi és Reah is végigment, út közben pedig elhaladtak néhány üzemképtelen droid mellett is, noha egyik sem nézett ki úgy, mintha a két jedi keze által pusztultak volna el. A környék pont úgy festett, mint amikor egy egész sereg masírozott át valahol, az aljnövényzet tulajdonképp eltűnt a sorozatos letaposások után, a fák ágai közül itt-ott pedig már csak a legmagasabbak maradtak, mintha valaki szépen lehámozta volna dús ágaikat.
Némi hosszabb séta után értek egy meglehetősen nagy tisztásra. A furcsa rét szinte teljesen le volt betonozva, így Edric tudta, jó helyen jártak és Essiék is errefelé jöhettek.
~Közel járunk~ üzente telepatikusan Essinek és Rheanak, miközben elindult az ajtó felé, ami szerencséjükre pont nyitva is volt. Csak közelebb érve tudatosult Edricben, hogy lehet, az a rés nem lesz elég arra, hogy ő is bejusson. Oldalra lépett, hogy először beleskelődjön az ajtón, de hamar látta, hogy egy rakás droidroncs hevert a padlón. Nyilvánvalóan a két lány műve lehetett a gépek testén látható sérülésekből ítélve, így feljegyezte magának, hogy némi dicséretet megérdemel a két jedi. Visszalépve egy fél métert, felmérte kissé a rést, majd sokat mondóan a pocakjára tette egyik kezét. Egy bátortalan pillantást vetett Skrex felé, de végül oldalazva mégis nekiveselkedett, s hasát behúzva átverekedte magát, noha volt egy pont, amikor azt hitte, fel fog akadni.
Odabent a félhomály fogadta, amihez szemének kellett pár pillanat, hogy hozzászokjon a kinti erős napfény után, de ekkor lepődött csak meg igazán, ugyanis a két lány épp egy szemközti fém ajtó előtt méregetett egy kör alakú zárat.
- Olyan gyorsan jöttünk, amennyire csak tudtunk. Bocs a késés miatt!- mondta Edric, hangja pedig komolyabban visszhangzott a parányi csarnokban, mint elsőre hitte- Minden rendben?


Takodana - Page 3 QBCnhVd

_________________
Takodana - Page 3 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Vas. 18 Aug. 2019, 22:25

Takodana - Page 3 TTi6FdK

Jonathan Skrex (12. kör)
Helyi Idő: 15:55 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Takonadai kalandunk óriási fordulatot vett, amikor elváltunk a jedi padawan párostól hogy kivizsgáljuk a közelben felszabaduló sötét energiák forrását. Végső soron, talán legnagyobb meglepetésünkre, az ügy egyelőre nem látszott kapcsolódni az általunk vizsgált droidinvázióhoz, annál egy sokkal szövevényesebb, bonyolultabb és mélyebb rejtélynek látszott a részét képezni. Úgy hozta az Erő, hogy igazi hírességekkel találkoztunk, Gilad Romet ezredes és Rhyssa Edaara Quillan őrnagy személyében, két köztársasági hős tisztelt meg minket a társaságával. A páros az első pillanattól kezdve igyekezett megszabadulni tőlünk, ami a titkos küldetésük fényében teljesen érhető volt. Ettől függetlenül Edric és én is igencsak kíváncsi és érdeklődő jelleggel voltunk megáldva, kitartó kérdezősködésünk meg is hozta az eredményét és megkaptuk a szükséges információkat, legalábbis azoknak töredékét, azzal kapcsolatban, min ügyködött a neves páros. A történet roppant mód hajmeresztő és kacifántos volt és ha esetleg nem is volt részben, vagy teljesen igaz, ha az igazság még ennél is komplexebb lett volna, akkor aztán tényleg kemény fába vágtuk a fejszénket. Minden esetre a válaszok őszintének tűntek, nem is láttam túlzottan okát, amiért félre akarnának minket vezetni, de hirtelen nem is tudtam mindent elhelyezni magamban. Erősen jegyzeteltem mindent, hogy egy későbbi időpont alkalmával esetleg hasznosak lehessenek, illetve majd rendesen be tudjak mindenről számolni a mesternek tett jelentésemben. Annak ellenére, hogy a nő ikreket várt, továbbra is profikkal volt dolgunk, így nem volt meglepő, hogy a körülmények dacára nem érezték szükségét a mi segítségünknek. Érthető volt, hogy a rengeteg munka és készülés után nem akarták kockáztatni, hogy idegen szürke jedik bármit elrontanak nekik, inkább bíztak a saját képességeikben. Sajnálatos volt, mert egészen felkeltette az érdeklődésemet mi lehetett odalent, de úgy nézett ki, egyelőre ennyi jutott nekünk ebből a kalandrészletből. Most hogy kiderült, erre fele nem akadunk rá a droid fenyegetés bármi forrására, ideje volt visszamennünk a forró nyomhoz és csatlakozni jedi társainkhoz. Az elérhetőségeinket azért megadtuk egymásnak, későbbi kapcsolatfelvételek céljából, de ezután a tradicionális elköszönések tengerében elváltak útjaink. A híres páros valószínűleg a lépcsőn lefelé vette az irányt, mi pedig amerről jöttünk, hogy folytassuk a nyúldroidok utáni kutatást.

Miközben elindultunk visszafele, elkezdtem az összegyűjtött információkat szépen, sorban venni a fejemben, hogy megfelelően el tudjam raktározni. Nem egészen értettem mindent, ami elhangzott az elmúlt percekben, de biztos voltam benne, hogy egy részük később még hasznos lehet, illetve akár egyes részeket szó szerint idézve, a Nagymesternek bizonyosan többet fognak mondani. Edricnek is voltak személyes vonatkozások ebben a történetben, ha jól vettem ki az arckifejezésén, éppen ezeken agyalt ő is. Nem akartam megzavarni az eszmefuttatását és a töprengését, de azért egy későbbi időpontra felvéstem magamban, hogy érdeklődjek ezután az ügy után, honnan is volt neki olyan ismerős ez az erőlenyomat. Csöndben ballagtunk egymás mellett, egészen addig, amíg vissza nem értünk az elválás helyszínére. Egyelőre tisztának tűnt a terep, a nyuszikák valószínűleg még a városban randalíroztak. Innen a mellékelt ábra egészen egyszerűnek tűnt, szépen követjük a droidok által hagyott pusztítás nyomokat, illetve most már társnőink nyomát is tudtuk követni, ha az volt inkább a szimpatikus. Korábban már telepatikus úton instrukciókat is kaptunk, hogy pontosan mit is keresünk, pusztán annyi volt a dolgunk, hogy beérjük a jedi tanítványokat. Legrosszabb esetben, ha mindezek alapján se bukkannánk a nyomukra, az Erő segítségével bizonyosan nyomon tudunk követni két ilyen világosan pislákoló virágszálat, mint Essi és Rhea. Az út alatt jómagam is szótlan voltam, igyekeztem ismét az előttünk álló feladatra fókuszálni, egyelőre az előző kis kiruccanást elraktározni egy későbbi alkalomra, ismét csak a droidok megállítására koncentráltam és nem engedtem, hogy a töménytelen új információ eltereljék a figyelmemet a küldetésünk teljesítésétől. Ha minden jól megy, hamarosan beérjük a lányokat és teljes lesz ismét a csapat. Az út alatt engedtem hogy Edric vezessen és diktálja a tempót, jómagam pedig igyekeztem a környezetünket pásztázni, bármiféle csapda, veszélyforrás vagy esetleg érdekesnek számító nyom után. Továbbra is idegen és ellenséges területen császkáltunk, így próbáltam bármikor készen állni arra, hogy szükség esetén cselekedjek, mozogjak, vagy akár fegyvert is rántsak. Remélhetőleg eseménytelen utunk lesz, amíg beérjük a lányokat, onnantól pedig ismét négyen leszünk, teljes erőszázalékon és végre pontot tehetünk az egész nyúldroid invázió végére.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 3 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 19 Aug. 2019, 09:53

//Most én voltam, aki elszámolta a dolgokat, mert azt hittem, hogy megint nem ír senki, így bele sem kezdtem aztán 11 kor láttam, hogy mégis... szóval péntek, akkor már tuti, hogy lesz kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 3 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.