Takodana

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Vas. 02 Jún. 2019, 15:58

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Végül ahogyan kitették a lábukat az irodából, légvédelmi szirénák csendültek fel odakint. Az egészen irritáló hang persze arra volt hivatott, hogy a helyieknek jelezzék a droidok érkezését, így aztán kellően hangos és magas frekvenciájú hullámokról volt szó ahhoz, hogy már a második után a falat kaparja gondolatban Edric. Egy pillanatra elképzelte, ahogy több ezer nyúlnak kinéző droid ugrál a város falai felé erre a furcsa dallamra. Szürreális és komikus kép lehetett egyben és alig hitte el, hogy ez a valósága. A munka persze nem várt, az időből pedig kellően ki is futottak immár. Ha csak arra gondolt, hogy ugyan csak pár percet kellett várakoznia az irodában az imént és már ásítozott az unalomtól, hirtelen már mégis egészen más volt a szituáció és az unalom helyett kezdett végre izgatott is lenni. Valahol mélyen igazából nem tudta az ellenséget komolyan venni, noha józan esze folyamatosan emlékeztette, hogy nem volt érdemes lebecsülni őket. A kellemetlen meglepetésekből túl sokszor kijutott már neki az életben, a hasonló hibát pedig nem szándékozott újra és újra elkövetni. Mégha Max továbbra is azt mondogatta, hogy konok és arccal megy a falba vagy a pofonért. Nem mintha néha nem esett jól egy-két pofon felébredés gyanánt, gondolta.

A csipet csapatban ugyanakkor apróbb ellentétek lassan kezdtek körvonalazódni, mindannyian tettek hozzá a tervhez egy-egy szeletet, így több út is lehetségessé vált számukra szó szerint is és átvitt értelemben is: egyfelől lemehettek kivárni a kormányzóval a támadás végét, majd rohanva a droidok után követni őket. Ez lett volna a legbiztonságosabb megoldás négyüknek, de Edric ebből csak annyit látott maga előtt, hogy pár órát el kell ütni az időt egy bunkerben, ami dögunalmasnak ígérkezett. Néha muszáj volt türelmesnek lenni, de a mai nap valamiért viszketett a tenyere némi akcióért és adrenalinért. Amikor erről volt szó, így inkább megrázta csak a fejét, hogy tudassa, ő nem támogatná ezt a verziót túlságosan.

Aztán ott volt a lehetőség, hogy amúgy az épületek elég alacsony, ám lapos tetejű és zömök házak voltak, remek parkour lehetőséget adva a négy erőhasználónak, így akár a droidok felett is elugrálhattak volna. Nyúl droidok felett. Ugrálni. Edric ismét elvigyorodott egy pillanatra kissé szánalmasan a saját gondolatain, ám a képet gyorsan elhessegette. Mivel a droidoknak elég jó érzékelőik voltak, ebből gyorsan egy négy versus több ezer harc lett volna, ami nem igazán kecsegtetett pozitív végkimenetellel. Edric pedig ugyan vágyott némi izgalomra, azért a nap végén még mindig megivott volna egy jól megérdemelt italt, na meg persze szívesen elszórta volna az itt megkeresett pénzt is különféle kikapcsolódásra. Mivel Max ráadásul nem is volt itt, kivételesen még osztoszkodnia sem kellett az öreggel a jutalmon. Na persze azt leszámítva, hogy pár kölcsön miatt így is tartozott neki. Szinte átkozta magát, amint ez eszébe jutott, aztán tovább folytatta a lehetséges stratégiák sorba vételét.

Számolni már elfelejtette, hol is járt, úgyhogy talán harmadik és talán negyedik útként könyvelte el azt, mely szerint a föld alatti csatornarendszert használják. A kormányzó úr szerencséjükre készségesen elmagyarázta, hogy bőven el tudnak vele jutni a város északi határára, így könnyen követni lehet akár a sereget, odalent pedig volt némi navigáció is a segítségükre. Ez egészen kellemes meglepetésként érte Edricet, akinek ha valaki azt mondta, hogy csatorna, inkább olyan betoncsövek jutottak eszébe, amelyekben bokáig állt a mindenféle végtermék és azok megannyi halmazállapota, az egészet pedig tetőzte a labirintus szerű kuszaság. Már a szagok gondolata is csípte az orrát, mint egy idegesítő porszem, de a többi közül számára ez volt a leglogikusabb és leghatékonyabb megoldás. És persze ki tudja, lehet, hogy a csatorna is legalább olyan utópisztikus volt, mint az egész város, és illatosították.

Ami azonban némi vitára adott okot az osztagban, az maga az időzítés volt. A padawanok egyike szerint még a támadás vége előtt meg kellett volna próbálniuk kitalálni honnan érkeztek a gépek. A lényege persze minden tervnek ugyanaz volt, méghozzá, hogy kiderítsék, honnan a pokolból másztak elő ezek a cuki kis... illetve... borzalmas szörnyetegek. Valamiért azt érezte, senki nem akar senkit megbántani, ami szép volt, de ilyen helyzetekben pont nem ez kellett volna legyen szempont. Persze majdnem mindenki jedi volt, de most nem akadt elég idő megtárgyalni milyen árnyalatú barna legyen a köntös, amit felvettek a harcra. Pont az ilyen túltárgyalások miatt lett nagyon hamar elege a Rendből. A folytonos bürokrácia az élet minden területén bénító hatású volt, ha pedig nem beszéltek meg valamit, az már felért egy, vagy akár komoly probléma esetén már kettő felvont szemöldökkel.

Odáig hála az Erőnek eljutottak, hogy leereszkedtek a csatornába, s elindultak észak felé. Mit ad az Erő, tényleg egészen kulturált állapotban volt a kanális, ellentétben a corsucantival amihez már volt szerencséje a férfinak. Na meg a koréliai, nos arra jobb volt inkább nem is gondolni. Max utána nem győzte a hajóját illatosító bigyókkal teleaggatni.
Menet közben persze Jonathan ismét felhozta a menetrendet és hogy szerinte mi is lenne a legmegfelelőbb. Az ő olvasatában jobban megérte volna némileg felfedezni az erdőt amikor északra értek, s ha a szélén találtak valami használható nyomot, akkor elindulhattak akár a támadás ideje alatt is azt követni. Edric csak bólintott egyet, de aztán mégis halkan kifejtette álláspontját.
- A nyomok utáni kutatás jó ötlet- mondta, majd Essi felé fordult- Annyi kockázat szerintem van az eléjük vágással, elvégre fogalmunk sincs, mennyire gyorsan mozoghatnak a droidok visszafelé, hogy akár utol is érhetnek minket. Hátulról. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem annyira nem kell most a hátmasszázs egy sugárnyalábtól- jegyezte meg.
Közben igyekezett fülelni, mennyire lehet hallani a droidokat felettük, illetve, hogy az Erőben lehetett-e bármit is érezni. Ugyan elvileg biztonságban voltak, egy csatornarendszer mélysége és összetétele utcáról utcára változhatott, így valamennyi óvatosságra igenis szükség volt. Már csak ezért is jobb lett volna, ha a beszélgetéseket a minimumon tartották és mindannyian higgadtak maradtak.

_________________
Takodana - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 03 Jún. 2019, 21:32

REAH TU


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Padawan
Helyszín: Tako város
Feladat: Megállítani a droidinváziót
Résztvevők: Edric Kane | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Takodana - Page 2 P8qfODz

Kicsit meglepett, hogy Essi tulajdonképp azt szerette volna, amit én is, csak ezek szerint elbeszélgettünk egymás mellett. Egyszóval van még mit javítani a kommunikáción. Mondjuk nem tudom mennyire lett volna jó, ha két részre oszlott volna a csapat vélemény szempontjából, így végül csak jól alakult a dolog. De miközben mentünk kifelé és a többiek is felszólaltak a dologgal kapcsolatban és kiderült, hogy sokkal zavarosabb az egymás közötti megfelelő értelmezés megtalálása.
- Azt hiszem kellően elbeszélgetünk egymás mellett. A legjobb lenne szerintem összefoglalni, hogy pontosan mit is fogunk tenni, ahelyett, hogy újra és újra ugyan azokat a köröket járjuk le. Abban gondolom megegyezhetünk, hogy a csatorna rendszeren keresztül északra megyünk. Azt, hogy onnan miképp folytatjuk, várakozással vagy megelőző kutakodással, azt elegendő, ha eldöntjük majd odérve, attól függően, hogy milyen a helyzet és a körülmények. Rendben? - vigyorogva kezdtem bele a dologba miután már mindenki elmondta a magáét és a kormányzótól is búcsút vettünk. Amennyiben ebben mindnyájan egyetértettünk, vagy legalábbis részben egyetértettünk és végre elindultunk a csatornába, akkor természetesen elővigyázatosan tettem mindezt, hogy ha lehetséges volt, akkor észrevegyem, hogyha valamilyen nyoma vagy jele volt annak, hogy észrevettek a droidok, vagy épp egy részük a csatornában is lófrál.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Takodana - Page 2 MRhtcHq Takodana - Page 2 Q4uDHcY Takodana - Page 2 PLZyNoo
Takodana - Page 2 Nogbuvl

SHAYLA KELBORN / OPHI SURR


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Fejvadász
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Kiszabadítani az elraboltakat
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Tish Vizsla / Nalah

Takodana - Page 2 Cv6EXSy

A farghul leányzó tovább jártatta a száját, amire csak a szemeimet forgattam. Egyértelműen nem vette a lapot, amikor arról volt szó, hogy nem kell sokat beszélni. Tovább folytatta a beszédet, kifogásokkal, üres információkkal, hasztalan beszéddel. Ostoba volt. Az pedig, hogy csak azért engedték el, mert egy mandaloriaival volt, az nevetséges kifogás volt. Ha ennyire hasztalanok a kiképző tisztjei vagy bármije is van neki, akkor kár is bármit kezdenie velük.
Szerencsére szót fogadott, amikor utasítást adtam, aztán hamarosan a vendéglátóink is megjelentek. Kalózok, vagyis közük lehet ahhoz, amiért mi ide jüttönk. Természetesen nem vártam tőlük "meleg" fogadtatást, vagy bármi hasonlót, de nevetségesnek tartottam a felajánlásukat.
- Igazán kedves ajánlat. Természetesen elfogadjuk, úgyhogy meghálálnám, ha bejönnének és segítenének levenni. Tudják meztelen vagyok a páncél alatt, és biztosan nem láttak még meztelen mandaloriait. - különösebb időhúzás nélkül ajánlottam fel a "biztos" megoldást az urak számára és apró nevetést is hallattam, ami talán inkább kuncogás volt. Egyelőre a pajzs mindkét irányba működött úgyhogy ahhoz, hogy bármit is tehessenek velünk, ahhoz egyszer azt kellett megszüntetniük, abban az esetben pedig elég nagy veszélybe sodorják magukat, ahogyan akkor is, hogyha közelebb jönnek majd "segíteni". Habár kívülre nem mutatom, marad a korábbi pozíció, de közben az izmaimat felkészítem arra, hogy abban a pillanatban kész legyek mozdulni, ahogyan a pajzsot megszüntetik és elsősorban kitérjek, hogyha támadnának, vagy éppenséggel elsőként lőjek én. Ha nem támadnának, de közel jönnének segíteni, akkor a közelharc lehetőségét választanám, akár addig is elmenve, hogy az egyiküket élő pajzsként használhassam.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:

Takodana - Page 2 VCDZ8BNTakodana - Page 2 04Opun9Takodana - Page 2 HlC9305Takodana - Page 2 M0EebCb

_________________
Takodana - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Takodana - Page 2 FUn312o
Takodana - Page 2 6fZaEMM
Takodana - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Jún. 2019, 00:01Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 8. (szombat)

Takodana - Page 2 Vcf1YkY
Takodana - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 YreafARMiből gondolja, hogy érdekel az a sok dolog, amit elmond, de egy biztos, hogyha a velünk levő ipse tudja, hogy az impek vérdíjat tűztek a fejére, akkor éppen most csinál céltáblát magából, így igyekeztem a szavaiba vágni, már csak azért is, mert nem érdekelt, hogy milyen helyről jött és mennyire volt sanyarú a sorsa. Én sem siránkozom tele minden jöttmentnek, hogy miket is műveltek velem azelőtt, hogy fejvadász lettem.
- Elfogadom a bocsánatkérést, de fejezd be, ezek nem tartoznak rám sem pedig Sogan-ra. Nem ismerjük egymást annyira, hogy kiöntsd a szíved, lelked nekem - mondtam talán kicsit ridegebben és ingerültebben, mint szerettem volna.
A többi részt inkább csak magamban tettem hozzá és nem kimondva hangosan. A feladatot elmondtam, hogy miként lehetne megoldani, mindezt és szerencsére mindenki benne volt. Ha Miin készen áll arra, hogy dobáljon, akkor leveszem a Fosztogatót a hátamról és csatlakoztatni szándékozom, próbálom a páncél célzó rendszeréhez. Mégiscsak jobb lenne egy-egy lövéssel leszedni azt, ami velünk próbálná ugyanezt tenni. Ha elkezdődik a dobálás, akkor próbálom aktiválni a célzó-rendszert és saját tapasztalatom, illetve a gépi segítség által becélozni a megfelelő pontot, pontokat. Fél pillantást igyekszem vetni Sogan-ra, hogy melyiket is célozhatja, hogy ne ugyanazt lőjük ki, hanem minél hatékonyabbat többet egy csapásra. Ha megvan és a lövések az ellenfél részéről megtörténnek és nekem is célban vannak a pontok, akkor meghúzom a ravaszt.Akkor a csapat nekilátott annak, hogy véghezvigye a tervet. Sogan kamerákat szabad szemmel nem látott, ha voltak is, akkor minden bizonnyal rejtve voltak, hogy ne láthassa meg őket az avatatlan szem. Miin szerencsére nem aggodalmaskodott, hanem azonnal nekilátott szétnézni, hogy miket használhatna dobálásra. Szerencsére szép számmal akadtak dolgok, amiket lehetett dobálni.

Az egyik fa ugyanis egy gyümölcsfa volt, ami alatt a társaság meghúzta magát. A fáról éretlen, félig érett, vagy épp teljesen érett barack nagyságú gyümölcsök lógtak alá és a földön is volt belőlük szép számmal. Bár a földön zömmel rohadtak, de attól még dobálni lehetett velük. De voltak kövek is, vagy kitéphető fűcsomók, így a bőség zavarva volt erre a műveletre.

Ennek fényében nem is várakozott sokat Miin, hanem nekilátott dobálni. A védelmi rendszer, mint az előzőekben most is bekapcsolt. Sogan most is tökéletesen látta, hogy hova kell lőnie, egy célponton. Hiába volt remek a szeme és jó lövő is, azért a természetes adottságaival hátrányban volt a gépi célzó-rendszerrel szemben.

Így Sogan egy célra tüzelt, míg Silhana fegyvere először az elsőre, majd a másodikra. Miin-nek összesen három dolgot kellett kidobnia. A lövések minden irányba mentek, majd a negyedik kő, vagy gyümölcs esetében már nem volt védelmi tűz, ami kilőtte volna azt. A biztonsági rendszer ezen a részen ki lett iktatva, az út szabad volt az épületig.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 RRAt6WNEssi végre megörült, hogy volt olyan is, aki azt mondta, amit ő. Legalább is elsőre ez jött le neki Skrex szavaiból, hogy ő leküldte a kormányzót a föld, hogy saját maguk menjenek fel északra.
- Na végre! - mondta, amikor a szürke kimondta, hogy menjenek északra. - Csak azt nem értem minek kellett ennyire túlbonyolítani.
Tudta persze, hogy mindenki más mentalitás szerint nevelkedett, legalább is a három jedit kivéve, de remélte, hogy a fejvadász, vagy harcos ki tudja melyik még hétköznapibb gondolkodással van, lesz megáldva. Így valószínűleg ők tényleg északnak fordulnak és haladnak a csatornában. Itt válaszolt Skrex felvetésére is.
- Elvileg azt mondta a kormányzó, hogy később vonulnak vissza, most meg a legmagasabban van a nap. Ha tippelünk ez lehet, hogy a napnyugta a visszavonulás. Akkor pedig óráink vannak addig, hogy az erdőben körülnézzünk - felelte. - Lesz, ahogyan lesz! Felesleges túlgondolni… ha terepen vagy úgysem sül el úgy semmi, ahogyan tervezted. Őrszemként ezt nagyon jól megtanultam az évek során.
Fejtette ki a saját gondolatát. Ő nem a tárgyalás, hanem a cselekvés híve volt, nem volt forrófejű, de túlgondolni valamit, hogy aztán úgyse valósuljon meg felesleges volt, mert saját magukon kívül álló erők is dolgoztak, amivel nem számolhattak.
- A helyzet szerintem közel sem annyira vészes, mint a Rhen Var-i csata volt - mondta Edric szavaira.
Utalt a háború vége előtti legnagyobb csatára, ami heteken, vagy hónapokon át tartott egy stratégiailag teljesen jelentéktelen jégbolygón, ahol milliók haltak meg a semmiért, bár a mészárlás akkora volt a birodalom részéről, hogy már abba beleroppantak volna a köztársaságiak fejben, ha tovább húzódott volna.
- De úgyis hamarosan kiderül, hogy mennyire gyorsak ezek a tapsifülesek - mondta.
Közben, ha megérkeznek olyan részre, ahol feltudnak menni, hogy ellenőrizzék a droidokat, akkor ő maga is igyekszik kimászni.A négyes akkor úgy döntött, hogy hagyják a komrányzót a menedékbe menni, ők maguk pedig kimentek az udvarra és ott le a csatornába. Egy biztos volt, hogy ez a csatorna sokkal jobban karban volt tartva, mint a nagy bolygóvárosok esetében. Az egészben fertőtlenítő szaga lengte be a levegőt, ezen felül semmilyen más kellemetlen illat nem volt érezhető. Kellően szélesek is voltak a járatok és még fény is volt.

Így nem volt nehéz a tájékozódás és szerencséjük is volt, ugyanis a fővezeték úgymond + jel alakban szelte át a várost és egyenesen haladt végig. Így meglehetősen gyorsan haladt a séta is, mert nem kellett keresgélni, hogy merre kell haladni. A mélység és falak vastagsága, és a minőség nem változott az út során. Időnként voltak létrák, ahol felehetett jutni, de semmi különös ezen kívül. Emiatt hamar meg is érkeztek a város széléhez, legalább is a jelek ezt mutatták itt lent.

Az alagút ugyan vezetett tovább, a kiírás alapján a 200 méterre levő mesterséges patakba ömlik, ami beleviszi a távolabb levő folyóba és tóba a szennyvizet tisztítás után. A levegőből látták még korábban mindannyian, hogy a patak már lényegében az erdős részen van és több helyen híd is vezet át rajta, amin keresztül a városba vezető utak voltak elérhetőek.

Ezeken felül még két másik kijárat is volt, az egyik a város falán kívül, közvetlen a fal mellett, a másik pedig a falon belül az egyik biztonsági torony és az ahhoz tartozó épület elkerített udvarán egy másik. A csapaton múlt, hogy hol és miként akarnak majd kimászni és körbenézni a környéken.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 527DsgwNalah sokatmondóan bólogatott a másik lány szavaira, hogy akkor jól gondolta azt, hogy tényleg nem volt még soha sem igazából a vadonban. A csapdába esés után egy picit türelmetlenül toporgott, de végül is megjelentek azok, akik sikeresen csapádba csalták őket. A fajt sem nagyon ismerte fel, így nem tudta, hogy mire számítson tőlük, de egyben biztos volt, hogy nem áll szándékában megszegni azt, mai a mandaloriai szabályzatban szerepel, azaz semmilyen esetre sem fogja levenni a páncélját, vagy a sisakját sem. Igazából úgy sejtette, hogy Ophi néni sem fogja a könnyebb utat választani, így hát saját maga sem szándékozott így tenni. Inkább csak dacosan összekulcsolta a kezeit a mellkasa előtt. Igazat megvallva eldöntötte, hogy nem fogja levenni, de mivel Ophi néni volt a felettese jelenleg, így ha ő azt mondja, hogy igen, akkor megfogja tenni. De valahogyan továbbra is úgy gondolta, hogy belevalóbb a néni annál, mintsem megijedjen néhány ilyen haramiától. Nehezen állta meg azt, hogy ne nevessen fel, amikor Ophi néni feladta a leckét az ellenfeleiknek. Eléggé biztosra vette, hogy blöffölt, vagy hazudott, mert eléggé ügyesnek és képzettnek gondolta ahhoz, hogy ne úgy legyen, ahogyan mondta. Néhány pillanatra megfordult a fejében az, hogy megjegyezze, hogy egyedül egyébként sem tudná levenni. Felvenni sem ment neki, a barátai segítettek benne, de végül is úgy döntött, hogy jó katona módjára nem fog megszólalni, csak bólogatott néhányat, hogy úgy van, ahogyan Ophi néni mondta.Az elején úgy nézett ki, hogy a hölgyek nem adják meg magukat, hanem mindenképp a nehezebb utat választják. Shani és Nalah nem is válaszoltak a weeqayeknek, csak Shayla tette meg, ráadásul mindazt igencsak pikáns hangnemben és mondandóval. Az rögtön látszott, vagyis főleg Shayla-nak, mert a lányok még kicsik voltak hozzá, hogy a férfiak fejében rögtön ott volt az elképzelt kép a fejvadászról.

Szinte csorgó nyállal indultak volna el ketten máris a ketrec irányába, de a főnökük, aki eddig beszélt, egy szemforgatás közepette ragadta meg a két idióta vállát és rántotta őket vissza maga mögé.

- Idióták! Csak szórakozik, hogy megölhessen titeket - mondta. - Akkor marad a nehezebb módszer.

Ezzel a saját nyelvén mondott valamit, amire a cellát tartó droidok egy pillanatra abbahagyták a repülést. A következő másodpercben sistergő hangot lehetett hallani, ahogyan valamit bejuttattak a cellán belülre. Mivel Shayla és Nalah létfenntartással rendelkező páncélban voltak, ők nem éreztek semmit sem, Shani viszont annál inkább.

Szinte azonnal rosszullét tört rá, egyre nehezebbek voltak a szemei és a világ is forogni kezdett, illetve sötétedni. Annyi ideje még lehetett, hogy átfusson a fején, hogy rájön, hogy altató gázt kaptak a levegőbe, majd össze is esett eszméletlenül.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 XVbNPWX Elsőre kicsit gondban volt, hogy miként is kellene belekezdenie a dologba, hiszen még mindig ahhoz volt hozzászokva, hogy emberként oldja meg a gondokat, Erő használat nélkül. Most azonban ehhez az Erő kellett. Lehet, hogy már varázsló volt, de ettől függetlenül nehéz volt gondolatban, fejben átállnia arra, hogy erőhasználóként gondolkodjon. A három évtizedes megszokás még mindig erősebb volt, mint az elmúlt másfél, de inkább csak egy évben szerzett tudás. Pedig elég sok mindent szedett össze, amivel már a jedik között bőven lovag lehetne, de úgy érezte, hogy nem tud semmit még. Plusz akkor ott volt még ugye a terhessége is, ami miatt ideges volt. vett egy mély levegőt és a férjeitől tanult módon igyekezett elűzni minden gondolatát, hogy csak arra koncentrálhasson, ami előtte áll. Szóval, akkor igyekezett kinyúlni az Erőbe miután elcsöndesítette az elméjét. Igazából nem nagyon volt elképzelése, hogy mit keressen, de mivel Benûwia saját maga volt, így igyekezett ismerős érzést, zavart keresni az Erőben, ami akár saját maga is lehetett volna. Nem tudta, hogy ez lehetséges-e, vagy jut-e bármire, de elsőre ez jutott eszébe. Néhány pillanatig semmit sem érzett, aztán hirtelen valamit igen. Az egyik irányból igencsak erősen lehetett sötét oldali zavart érezni, pulzáló érzés volt az egész. Nem túl kellemes érzések töltötték el ezzel kapcsolatban, egyértelműen érezte a veszélyt is, hogy gondok lesznek, hogyha odamennek. Ilyesmi érzése még korábban nem igen volt, de a tanulása nyomán tudta, hogy lehetséges.
- Megvan a célhely úrnőm? - kérdezte Romet.
- Igen, megvan, bent az erdőben, mélyebben. Úgy érzem, hogy ellenállásra is kell számítanunk, így erre készüljön - mondta.
A férfi még biccentett, majd sietős léptekkel indultak el a megfelelő irányba az erdő belseje felé.

Takodana - Page 2 Vcf1YkY

Bocsánat az esetleges rövidebb reagokért, csak a kezem épp nem az igazi (ínhüvelygyulladás) Embarassed

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Csüt. 06 Jún. 2019, 23:03

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia SaganKissé összekavarodott mindenki a menetrendet illetően, de némi tisztázás után végül az összes társa egy lapra került, hogy igenis a csatorna a kiválasztott út, a kormányzó pedig ennek megfelelően el is sietett a búvóhelyre. Edric még mindig kissé túl tökéletesnek tartotta az egész helyet, de az Erő nem sejtetett semmilyen hátsó szándékot a kormányzó felől sem, így lassan tényleg el kellett hinnie, hogy még léteznek a galaxisban ilyen helyek, ahol az emberek nem ismerik túlságosan a szenvedést. Nem fuldokoltak a szennyezett levegőtől, nem lettek betegek a vízbe került mindenféle vegyülettől. Ahogyan a csatornába ereszkedtek, még Edric fejében az is megfordult, hogy illatos a végtermékük. Persze nem erről volt szó, csupán arról, hogy még a csatornarendszerűk is patyolattiszta volt, főleg összehasonlítva azokkal a helyekkel, amit korábban látott. Ami azt illeti még némi csalódást is érzett a szájában a fertőtlenítő csípős íze mellett, amiért ennyire steril helyre tévedt. Valahogyan nem tudta elképzelni, hogy bármikor ilyen városban éljen, ez számára unalmas lett volna és magából kiindulva az egész vége egy komoly balhé lehetett.

A munka ugyanakkor munka volt, és ennek kapcsán Edric igenis komolyan akarta végezni dolgát. Persze ahányszor a droidokra gondolt szinte röhögni támadt kedve, ám az egész abszurditását jól ellensúlyozta az apróbb kis kommunikációs hiba a csipet csapat eddig szintén tökéletes és steril munkájában. A konfliktus jót tudott tenni, ez azonban inkább idegesítő volt, Edric legalábbis mindenki hangneméből ezt szűrte le. Ő pedig körülbelül jót nevetett magában az egészen, arcán pedig néhány izom akaratlanul is mosolyra húzta a száját emiatt. Nem akart illetlen lenni, de a helyzet akkor is ironikus volt. Óvatosan lépkedtek egymás gondolatain, nehogy azok ketté törjenek. Igazi jedik, gondolta, és inkább továbbra is csendben maradt és nem folyt bele a dolgokba.

Essi szavai ráadásul rávilágítottak, hogy neki tényleg nem volt igaza a stratégiát illetően, hiszen a támadás tényleg napnyugtáig tarthatott. Talán valamennyire mégis elálmosodott az eligazítás alatt, hogy ez a részlet szimplán kimenjen a fejéből.
- Hm, igaz. Nem vagyok egy türelmes típus, úgyhogy inkább menjen az akció!- tette le a voksát amellett, hogy mégis nézzenek körül még a támadás alatt és próbáljanak találni nyomokat a droidok eredeti helyéről. A rhen var-i csata említésére Edric csak vállat vont. Hallott róla és a hideg rázta minden alkalommal az elvesztegetett életek miatt. Megismert olyanokat kalandjai során, akiknek családtagjai vesztek oda, a történetek pedig egytől egyig bekerülhettek volna a kegyetlenség szócikkébe a Jedi Archívumba. Egy sóhajtás követően elindult észak felé, követve a főcsatorna járatát. Nem igazán érezte, hogy meg kellett volna kérdeznie erről társait, elvégre már áttárgyalták a dolgot, de ha esetleg kissé lemaradtak volna, a következő útjelzőnél bevárta őket. Ha pedig már útjelzők, ki gondolt arra, hogy egy csatornát kitáblázzon? Nekik nyilván pont kapóra jött, de ez egy újabb adalék volt a “hogyan legyen tökéletes bolygónk?” kézikönyvhöz, amit ezután a kaland után tutira megírt és a bestseller íróknak járó fényűzést vizionált magának a férfi.

Miközben haladtak, Edric a különféle keresztező járatok előtt lassított és egy-egy óvatos pillantást követve folytatta útját. Nem tudhatták, hogy a droidok nem-e pont a mai napot választották stratégiájuk változtatására, így érdemes volt kissé óvatosnak maradni. Kezét a pisztolytáskáján pihentette út közben, noha lehet a fénykard egy biztosabb pont lett volna, voltak napok, amikor a pisztoly kicsit kedvesebb volt számára.
A járatban gyalogolva a fények és illatok elsősorban inkább egy kórházi folyosóra emlékeztették valamiért, amihez szerencsére csak ritkán volt szerencséje. Ennek ellenére kellemetlenebb memóriadarabok jutottak neki az ilyen helyekről, úgyhogy inkább gyorsított kicsit a léptein. Nem volt épp klausztrofóbiás alkat, ám az ilyen tereken az ember elég sebezhető volt és a friss levegő még mindig kellemesebbnek bizonyult az orrnak, mint a fertőtlenítő erős szaga.

A jelek hamarosan már azt mutatták, hogy megérkeztek a város határába, és Edric alig hitte el, milyen gyorsak voltak. Egy biztos, dögunalmas lett volna kivárni azt a pár órát, úgyhogy már neki is viszketett a tenyere némi akció után.
Az alagút persze nem volt zsákutca, de több lehetőségük is volt immár arra vonatkozóan, hogy hol is bukkanjon fel a fejük a felszínen. Ha tovább haladtak, a csatorna egy mesterséges patakba ömlött nem túl messzire, közel az erdőhöz. A második a jelek szerint közvetlen a fal után jött fel, míg a harmadik egy őrtoronyhoz tartozó udvarszerűségen. Tudva az előbbi kommunikációs malőrt, Edric a jeleket ismertette a többieknek is, majd szavazásra bocsájtotta a dolgot, nehogy a jedik véletlen még lezsarnokozzák.
- Szóval mivel én nem üldögélnék szívesen a szennyvízben órákat, mehetünk a patak felé, a fal mellett, vagy az őrtoronyba. Részemről én a fal mellől kezdeném elvégre onnan biztos lesznek nyomok, de a patak sem rossz megoldás- mondta, majd a jelekre mutatott a csatornafalon. Igazából úgy volt vele, hogy a véleményét elmondta, a többiek pedig úgy is eldöntötték többség alapján, melyik is legyen a helyes út.

_________________
Takodana - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Pént. 07 Jún. 2019, 16:23
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Nem nagyon késlekedik a csapat, ugyanis mindenki neki lát a feladatnának elvégzéséhez. Sogan is felkészül, hogy amint Miin elhajítja a csalikat, azonnal lőni tudjon a biztonsági rendszer ágyúira. Habár Sogan számos fejlett érzékszervét használja a pontossága javítása érdekében, a biztonsági rendszer gyorsaságával viszont alig érhet fel, így csupán egyet sikerül eltalálnia, miközben látja, hogy társa Sil kettőt is leszedett. Sogan kissé dühös, hogy ismét alulmaradt, de legalább úgy tűnik, hogy sikerült megszabadulniuk az ágyúktól, így talán már biztonságban közelíthetik meg.
- Remek! Úgy tűnik működött a dolog. Viszont maradunk az eredeti tervnél vagy valakinek van jobb ötlete?
Ha az eredeti tervnél maradnak, illetve nem vesznek észre egyéb akadályozó tényezőt, akkor Sogan felvesz egy követ, majd ezúttal is igyekszik megcsáklyázni a tetőt, hacsak valaki meg nem állítja. Ha sikerül a lövés, akkor megpróbál feljutni a tetőre, azonban mielőtt felérne, feldobja a követ, hogy meggyőződjön arról nincsenek-e ott is hasonló mozgás érzékelős ágyúk. S csak utána mászik fel egészen, ha már megbizonyosodott arról, érzékszervei segítségével is, hogy nincs veszély.
Azonban, ha a többiek inkább másként próbálnának meg bejutni az épületbe, más tervük van, akkor aszerint próbálja meg cselekedeteit igazítani a fejvadász, feltéve, ha nem találja a tervet őrültségnek.
Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 08 Jún. 2019, 00:00

//Ma nem voltam jól enyhe kifejezés és szóltam a többieknek is, hogy ráérnek írni, mert nem fogok tudni. Szerdán lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Kedd 11 Jún. 2019, 19:49

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Jonathan Skrex (5. kör)

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

A vártnál kicsit nehezebben jutottunk egyről a kettőre, de legalább mindent alaposan átbeszéltünk. Átbeszéltünk, elismételtük és újra és újra és újra. Amennyire effektív volt a kormányzóval folytatott beszélgetésünk eleje és az információszerzés folyamata, annyira vontatott és egyazon köröket lefutó volt az elindulási fázis. Ez azért volt kiemelkedően zavaró, mert végső soron mindannyian ugyanazt akartuk, csak vagy elbeszéltünk egymás mellett, vagy csak szerette mindenki elmondani a saját szavaival, vagy nem értettük meg egymást, vagy mindegyik egyszerre, de a döntések, hogy végre elindulunk észak felé, illetve hogy a csatornákon keresztül közlekedünk, sokkal hamarabb is megszülethettek volna. Nem baj, ennyi baj legyen egész nap, sikerült végre elindulni a közös megegyezés alapján, sőt, még abban is sikerült zöldágra vergődni, hogy a terv többi részéről majd később döntünk, ha megérkeztünk a kijelölt úti célhoz, attól függően, milyen körülményeket találunk arrafelé. Gördülékenyebben is kezdődhetett volna ez a történet, de őszintén szólva, az elmúlt hónapok, a rengeteg külsős együttműködés és végtelen számú megismert idegen után kezdtem már hozzászokni ehhez az egészhez.

Nem akarok túlzásokba esni, de a csatorna kifejezetten kellemes meglepetésnek bizonyult. Amúgy sem a legundorítóbb lyukra számítottam a modern város után, de minden várakozásom felül lett múlva. A hely rendesen karban volt tartva, fertőtlenítő szagon kívül nem terjengett semmi kellemetlen illat, a járatok szélesek voltak, még fény is volt és nem kellett magunknak világítani. Mindannyian óvatosan közlekedtünk az ismeretlen terepen, de látszólag és érzésre is biztonságban voltunk az emlegetett „tapsifülesektől”, a csatorna relatíve mélyen volt és vastagak voltak a falai is, így az út során nem kellett attól tartanunk, hogy a nyúldroidok szagot fognak és lekukkantanak hozzánk egy összejövetelre. Miután elmondtam a magamét az út során, hallgattam a többiek véleményét és elraktároztam magamban az idő közben róluk gyűjtött információkat. Elég hamar sikerült leszűrnöm, hogy Edric, a hozzánk később csatlakozó erőhasználó nem különösebben volt oda a jedi rendért, de legalábbis a jedikkel való együttműködésért biztosan nem. Még nálam is látványosabban, az pedig már jelent valamit. Ha tippelnem kellett volna, velem ellentétben neki volt korábban kapcsolata a renddel, ami nem alakult feltétlenül kellemesen. Magának való renegátnak tűnt, de minden esetre azért rajta terveztem tartani a szemem, hátha esetleg egy potenciálisan besorozható szürke jedivel hozott össze a sors. Korai volt még erről beszélni, nagyon az elején voltunk még az ismerkedésnek. A két jedi tanítványnak ennyi „előnye” volt velünk szemben, hogy ők már sokkal jobban ismerték egymást, bizonyosan nem először dolgoztak együtt. Essi (az arkaniai) és Reah (a nautolán) is egészen talpa esett, cselekvésre kész fiatal tanítványoknak tűntek és úgy is viselkedtek, talán egy picit túlságosan is az én ízlésemnek. Az picit meglepett, amikor a korábbi leányzó felemlegette a Rhen Var-i csatát. Jómagam nem voltam ott a háború vége környékén keltezett csatánál, de hallottam az ott lezajlott mészárlásról, ezek szerint több terepgyakorlata volt a hölgynek, mint elsőre tippeltem volna. Jómagam továbbra sem feltétlenül támogattam ezt a nagy cselekvési kényszert, amit társaim mutattak, nem szerettem alaposan átgondolás nélkül belemenni semmilyen szituációba, de az tény volt, hogy olyasmin egyelőre felesleges volt agyalnunk, amiről túl keveset tudtunk a megfelelő döntéshozáshoz. Végső soron mindannyian egyetértettünk abban, hogy érjünk oda, ott okosabbak leszünk, szóval ismételten egy véleményen volt a csapat, ami jót jelentett.

A jelzések hamar elvezettek minket az úti célunkhoz, ahonnan több lehetőségünk is volt a további menetrendhez. Az alagút tovább vezetett, ha az emlékeim nem csaltak meg egy, már a levegőben is látott mesterséges patakba, ami egy folyóba, ami pedig egy tóba ömlött. Ezek már tulajdonképpen mind az erdős részen voltak, szóval nem feltétlenül tűntek a legtökéletesebbnek arra, hogy felvegyük a nyomozás fonalát. Számomra sokkal kecsegtetőbbek voltak a további, közelebbre célzó lehetőségek, nevezetesen két másik kijárat, Egyik a városfalon kívülre vezetett már, míg a másik az egyik falhoz tartozó biztonsági toronyhoz.
- Én kezdésnek a biztonsági tornyot javasolnám. Nem tudjuk, milyen a helyzet odafent, talán abban lenne a legtöbb lehetőség, hogy körbe nézzünk és felmérjük a terepet. De ha a patak vagy a fal felé akarnak menni, nekem igazából mindegy, csak induljunk el valamerre és elemezzük az ottani helyzetet. Utána pedig eldönthetjük, a kinti körülmények fényében, mi legyen a következő lépés. Szétválást egyelőre semmiképpen sem támogatnék. Akármerre is megyünk, maradjunk együtt.
Ezúttal nem fejtettem ki hosszabban a gondolatot, röviden igyekeztem összefoglalni, miért az őrtoronyban látom a legtöbb potenciált jelenlegi helyzetünket tekintve. De indokolt esetben nekem a patak vagy a fal is megfelelt, nem terveztem vitába szállni ebben a kérdésben, érvényesüljön a többség akarata és hozzunk egy gyors döntést, így is sok időt vesztegettünk el felesleges körök lefutásával. Kivételesen szívesen engedtem az általam mondott választásból, ha a többiek mást szerettek volna, egyelőre az volt a lényeg, hogy valamerre menjünk és gördüljön csak tovább a folyamat. Az őrtornyot láttam erre a legjobb lehetőségnek, de ha a többiek ezt máshogy gondolták, szívesen engedtem a többség akaratának ebben a kérdésben. A szétválást egyáltalán nem támogattam volna, így is kevesen voltunk sok ellen, egyelőre mindenképpen együtt kellett maradnunk, így volt a legbiztonságosabb és a legbölcsebb is. Akármilyen döntésre is jutottunk, a megbeszélt irányba vettem az irányt, immáron sokkal óvatosabban közlekedve mint eddig, felkészülve a nyúldroidok társaságára.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 2 CZURt9D


A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 19 Jún. 2019, 03:15-kor.
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 11 Jún. 2019, 20:44

REAH TU


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Padawan
Helyszín: Tako város
Feladat: Megállítani a droidinváziót
Résztvevők: Edric Kane | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Takodana - Page 2 P8qfODz

Sokáig tartott, hogy elhatározásra jussunk, de végül sikerült a csatornába is lemenni és elindulni észak felé. A csatorna meglepően tiszta volt, nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna ilyet, igaz, hogy nem sokban jártam, ami azt illeti, pedig részben vízi lény vagyok, habár nem is igazán vonz egy általános csatornarendszer. Nem hiszem, hogy túlságosan egészséges lenne, meg nevetséges az, hogy a mai világban még léteznek helyek, ahol senkit sem érdekel a szennyeződés mértéke.
Ami a felszínre való jutást érintette, három esélyünk is volt. A tó, a biztonsági torony, meg a fal. A fejvadász a fal felé akart indulni, a többiek egyelőre csendben maradtak. A tavat nem igen tartottam jó megoldásnak, hiszen négyünkből csak én voltam, aki megfelelő felszerelés nélkül képes volt a víz alatt létezni és nem hiszem, hogy túlságosan sok nyom lett volna a vízpart mentén.
- Szerintem a fal jó megoldás. Az őrtorony abban az esetben lenne jó, ha meg akarnánk a droidokat figyelni, viselkedés és hasonlók miatt. A patak partján nem hiszem, hogy sok nyom lenne, kétlem megállnának "inni" hazafele menet. Ha mindenképp nyomokra és megelőzésre utazunk akkor marad a fal, igaz ezzel biztonsági kockázat is jár, de mégsem húzhatjuk a dolgot a végletekig. Előbb utóbb szembe kerülünk legalább eggyel. - gondolkodtam hangosan összefont karokkal. Igazából kész voltam arra, hogy ha valaki vitázni szeretne a logikámmal, természetesen nem úgy, hogy ezzel időt húzzunk, hanem a biztos továbbhaladás érdekében. Eddig is eléggé, sőt talán néha túlságosan is, demokratikusan oldottuk meg a dolgokat, de semmiképp sem kéne azért túlságosan elhúzzuk a dolgokat.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Takodana - Page 2 MRhtcHq Takodana - Page 2 Q4uDHcY Takodana - Page 2 PLZyNoo
Takodana - Page 2 Nogbuvl

SHAYLA KELBORN / OPHI SURR


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Fejvadász
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Kiszabadítani az elraboltakat
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Tish Vizsla / Nalah

Takodana - Page 2 Cv6EXSy

A szavaimmal elértem azt amit akartam, vagyis kideríteni, hogy mégis mennyire okosak vagy bölcsek ezek a kalózok. Az egész teljes mértékben nevetséges volt, a közjátékról nem is beszélve, ahogy ketten elindultak és az egyik, feltehetőleg a vezető, fogta vissza őket. Nem kellett sok ész, hogy valaki rájöjjön, hogy csupán egyik volt a sok csaliból, ami a repertoáromban van, hogy idecsaljam ezzel az aprósággal őket ahhoz, hogy könnyedén végezhessek velük. Derogáló lenne, ha ilyen szánalmas férgek képesek lennének egy magasan képzett mandaloriait hazavágni.
~ Amatőrök. - forgattam meg a szemeimet, amikor a páncél jelezte, hogy káros gáz került a levegőbe. Komolyan azt gondolták, hogy egy ennyivel lehet hatástalanítani? Ennél jobban nem is játszhattak volna az én kezembe, még csak meg se kell erőltessem magam ahhoz, hogy stratégiát alakítsak ki arra, hogy miképp is végezzek velük a saját ostobaságuk miatt.
Éppen ezért, azt követve, hogy a farghul lány össze esett csak pár másodpercet vártam, majd ugyan azokat a reakciókat produkáltam, amiket a lány, annyi különbséggel, hogy engem nem befolyásolt a gáz. Az egész csak azért volt szükséges, hogy a következő csapdát kialakítsam. Ha az előbbivel együtt fog működni az egész, akkor röhejesen könnyű dolgom lesz, hiszen a korábban visszafogottak, meg azok, akik nem indultak el, biztosan kapnak majd az alkalmon, hogy "meztelen mandaloriai nőt" láthassanak életükben először. Természetesen az első dolgom az lesz, hogy azt hatástalanítsam (ergo megöljem) és/vagy élőpajzsnak használjam bármi féle támadással szemben, közben pedig a páncélban levő lángszórót és a célzórendszer segítségét használva hatástalanítsam és megöljem a vendéglátóinkat. Kicsit soknak érezném azt, hogy arra számítsak, hogy jó ellenfélnek, vagy akár bemelegítésnek elegendőek legyenek, maximum annyira, hogy kicsit megmozgassam a végtagjaimat.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:

Takodana - Page 2 VCDZ8BNTakodana - Page 2 04Opun9Takodana - Page 2 HlC9305Takodana - Page 2 M0EebCb

_________________
Takodana - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Takodana - Page 2 FUn312o
Takodana - Page 2 6fZaEMM
Takodana - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 12 Jún. 2019, 09:26Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 16. (vasárnap)

Takodana - Page 2 Vcf1YkY
Takodana - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 YreafARA lövések úgy néz ki, hogy jól sikerültek, nekem messzemenően könnyebb dolgom volt, mint Sogannak, de ő is kiváló munkát végzett. Nem sok olyan személyt ismertem, aki azt a pici dolgot csak így szabad szemmel ítélve eltalálta volna főleg ilyen távolságból, hogy a torkolattűz is bezavar.
- Szép lövés célzó rendszer nélkül! - mondtam elismerően.
Ezek után igyekeztem óvatosan kilépni miután az utolsó kidobott dolgot már nem szedte le semmi sem. Én továbbra is tartottam volna magam ahhoz, amit korábban kijelöltem magamnak, hogy az ajtón át szándékozom bemenni. Közben Sogan is feltette ugyanezt a kérdést, hogy miként is akarunk bemenni. De azért képes voltam a kooperációra is, hogyha másra lenne igény, mint amit kitaláltam.
- Ami engem illet, én továbbra is az ajtót választanám, de támogatom azt, hogy több oldalról hatoljunk be, legalább nekik is meg kell osztaniuk a figyelmet - mondtam. - De ha kell, akkor megyek én felülre a háti rakétám miatt.
Torian szerint úgyis szükség volt még az efféle gyakorlásra, mert ez volt még a harci tanulmányaim repertoárjában újdonság és ebből adódóan kevésbé ment. Már tudtam irányítani és a harc is úgy-ahogyan ment, de vele szemben esélyem sem volt, hogy ő gyerek korától tanulta mindezt. A többiekre néztem, hogy akkor melyik is legyen, a válaszuk értelmében fegyvert előreszegezve indulok majd el az ajtó irányába, hogy megnézzem azt, vagy pedig repülök fel a tetőre, hogy ott nézzek körül és próbáljak bejutni az épületbe. Mindkét helyen persze ügyelek majd az ellenállásra, és ha kell, akkor igyekszem kitérni a támadás elől. ha az ajtó, akkor, ha nem nyílik magától, akkor próbálom szétlőni a zárszerkezetet.Akkor egyelőre csak Sogan és Sil voltak azok, akik közelebb mentek az épülethez. A páros rövid megbeszélés után úgy döntött, hogy mennek amerre eredetileg akartak menni. E szerint a férfi ment a tetőre, a nő pedig itt lent, Miin pedig egyelőre hátra maradt és még mindig a bokorban megbújva lapult.

Sogan kitudta lőni a szigonypuskát, amivel feljutott a tetőre. Az egy lapostetős hely volt, ahonnan az egész tetőt be lehetett látni. Több helyen növények voltak és a talajon is fű volt vetve. Összesen három olyan hely volt itt, ami ilyen kisebb trafónak volt mondható és mind egy-egy ajtóval volt ellátva, amin keresztül be lehetett jutni az épületbe.

Az egyik közel volt pár méterre a férfitól, a másik az épület közepén, a harmadik pedig a tető másik végén. Ellenségnek nyoma sem volt, teljesen egyedül volt idefenn és csak Sogan-on múlt, hogy itt melyik ajtón akar a bejutással próbálkozni, vagy úgy dönt, hogy mégis lemegy. Közben lentről lövéseket hallott ekkor…

Sil is megérkezett az ajtóhoz, közelebb ment hozzá, de az nem akart kinyílni, terminál sem volt itt, így a brutálisabb módszert használta - révén minden üveg törésmentes a modernebb helyen és lövésálló - így az ajtót lőtte meg néhányszor, ami végül is megadta magát és mivel nem volt kifejezetten lövésálló, vagy jó minőségű. Így itt lent már szabad volt az út az épületbe.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 RRAt6WNAmi a csatornát illette Essi-t is nagyon, de nagyon meglepte a hely, nem számított ennyire tisztán tartottra. Volt már dolga pár bolygóváros csatornarendszeréhez, így a legrosszabbat is eltudta képzelni, de itt a fertőtlenítő szagán kívül semmi mással nem találkozott. Volt egy olyan gondolata, hogy itt nem fog semmilyen kísérleti döggel, vagy éppen elhagyott „házi kedvenccel” találkozni, mint amikbe a mesterével már belefutott. Az is kellemes csalódás volt, hogy voltak irányjelzők és még fény is volt, így nem kellett a látást kiélesítenie ahhoz, hogy biztonságosan tudjon haladni idelenn. Úgy tűnt, hogy kellően mélyen lehettek, mert sehol sem történt robbanás, a nyulak nem támadták meg őket, így egy kiadósabb séta után meg is érkeztek a célhoz, ahol újabb válaszút elé kerültek. Az előzőek után remélte, hogy nem kerülnek többé ilyen helyzetbe, ahol több minden közül kell dönteni, mert eddig nem sűrűn sikerült közös nevezőre jutni, vagyis arra igen, de miután kismilliószor elbeszéltek egymás mellett. A haladás közben Edric válaszára elvigyorodott.
- A mesteremnél így is türelmesebb vagy - vigyorodott el.
Igen Nemic mester valószínűleg örömmel fogadta volna a droidokat már a városkapuban, hogy alaposan megnézhesse őket, még akcióban is. De a kis csapat ennél óvatosabb volt és mégsem tettek így. Hamarosan pedig megérkeztek arra a helyre, ahol el kellett dönteni, hogy merre menjenek. Edric szavaiból úgy derült ki, hogy ment volna ki a városból, igazából Essi is így döntött volna, de Skrex éa tornyot választott volna, míg Reah a falat. úgy tűnt, hogy rajta múlt, hogy merre is mennek, félbeszakadnak-e, vagy mennek mind a toronyba. Szíve szerint ki ment volna, de a józan esze a tornyot mondta. De mivel ketten mentek volna a falhoz, így…
- Menjünk a falhoz - mondta.
Ezzel pedig el is indul arra.Úgy tűnt, hogy a csapat leginkább óvatos tagját Skrex-et a másik három személy leszavazta és ők a falhoz mentek volna. így akkor el is indultak arra és nekiláttak ott kimenni. A létrán egyszerű volt felmenni, ott pedig csak fel kellett tolni a csatorna fedelet. Bárki is tette meg, láthatta, hogy odakint szabad a levegő és nyugodtan körbe lehetett nézni, illetve kimenni a szabad levegőre.

A patak is itt volt a közelben, ahova kifolyt a tisztított szennyvíz, de itt a fal mellett jelenleg éppen az árnyékos részen volt a csapat. Rá lehetett a hídra is látni, illetve arra az útra, ami befutott a városba és az erdő felé halad. A fal mellett is volt kikövezett út, de ezen semmilyen nyom sem látszott, azonban az erdő felöli rész még mindig porzott.

Nyulak már nem voltak idekint, de a fémes hangokat, ahogyan leértek a városfalon belül a tappancsaik. Innen egyébként, ahol most volt a trió egyenes út vezetett az erdőbe, a patak nem volt széles, az Erő segítségével mindenki könnyedén áttudta ugrani. Ha a biztonságosabb utat választanák, azaz a hidat, az nagyjából kétszáz méterre volt tőlük és onnan még a városba is be lehet látni és megszemlélhették a nyulakat is.

Itt ugyan kő út volt, még a híd is fémből, illetve kőből volt, azonban utána szerencsére környezetbarát megoldással dolgoztak a helyiek, mert ott már földút volt és csak a természet várta az erőhasználókat, ha arra akartak elindulni.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 527DsgwNalah most már tényleg közel állt a nevetéshez, amikor ketten elindultak volna Ophi néni szavaira, de azért szomorú is, hogy a férfiak vezetője nem hitte el, amit mondott a néni. Így maradt a nehezebb megoldás, ami hamar ki is derült, hogy micsoda. Hallotta a sistergő, vagy talán sziszegő hangot és arra kapta a fejét. Látta, ahogyan a társnője megszédül mellette, majd szépen összeesett. Ebből már tudta, hogy miről is van szó, csak még nem látott ilyesmit korábban. Altatógáz, vagy efféle dolog. Egy pillanatra felmerült benne, hogy a hitelesség miatt neki is össze kellene esnie, de nem tudta, hogy mit is fog csinálni Ophi néni. Mert ő nem teszi ezt, akkor saját magának is felesleges. Azért addig is, amíg a néni eldönti, hogy mi legyen saját maga is úgy tett, mintha megtántorodna. Úgy tudta egyébként, hogy a sisakja véd az effélétől és a páncél is, mivel eddig nem érezte a mellékhatásokat. Ha Ophi néni összeesik, akkor saját maga is igyekszik úgy elesni, hogy hiteles legyen az, hogy kifutott a lába alól a talaj. Ha nem, akkor vár. Mind a két esetben igyekszik majd a lehető legkevésbé gyanúsan megvárni azt, hogy a férfiak odaérjenek hozzájuk. Ez főleg akkor fontos, hogyha úgy tesznek, mintha elkábították volna őket. Ha sikerül észrevétlenül és mozdulatlanul is megmaradnia amíg odaérkeznek ebben az esetben, akkor igyekszik legalább az egyik férfit kigáncsolni és az egyik tőrrel igyekszik elvágni a torkát, vagy mellkason szúrni. Nem tudta, hogy mire képesek és azt sem, hogy mennyivel tud egyszerre elbánni, de abban biztos volt, hogy Ophi néni többel tud, mint ő. Azért mindenesetre igyekszik majd a néni segítségére menni. Amíg nem muszáj, addig nem akarta a fénykardját használni mindehhez, mert mandaloriaként nem jött volna ki jól és sokat kellene magyarázkodnia.Shani „példáját” követve Shayla és Nalah is úgy döntenek, hogy ők is „elájulnak” és eljátsszák mindezt. Az öt alak továbbra sem volt az eszéről híres, mivel a főnök intett a többieknek, hogy menjenek oda hozzájuk. Mind a két „ájult” láthatta, hogy ketten sima egyszerű sugárpisztolyt fognak rájuk, miközben a másik kettő közelebb ment hozzájuk, a főnök nem mozdult hátulról.

Elsőre úgy közelítettek, hogy Shani-t húzták ki a lábánál fogva, kellően messze egyelőre ahhoz, hogy bármelyik ébren levő elérje őket. Ezek után, miután elhúzták a két fegyveresig a tényleg ájult személyt, akkor indultak Nalah irányába. Szerencsére ő pont úgy esett, hogy közvetlenül ott volt Shayla mellett, így a két hölgyemény elért egy-egy ellenfelet.

Az egyik Nalah lábait, a másik a kezeit akarta megragadni. A két hölgy pedig szinte teljesen egyszerre mozdult. Shayla-nak volt könnyebb dolga, hiszen ő volt a gyakorlottabb, könnyedén ragadta meg a nála levő ellenfelet és egy mozdulattal tudta kitörni a nyakát, majd testpáncélnak használni.

Mellette Nalah mozdult, ő mivel fizikailag hátrányban volt, így kisöpörte a nála levő ellenfél lábát, amint leért a földre rávetette magát és amíg a másik próbálta magát összeszedni elvágta a torkát. Shayla tökéletesen láthatta, hogy a fiatal kislány mit is csinált. Közben a másik kettő tüzet nyitott rájuk, Shayla pedig nem is tétlenkedett, a lángszóróval támadt a párosra.

Azokat szinte azonnal lángra kaptak, nem volt esélyük arra, hogy kitérjenek, erre nem számítottak szinte biztosan. Hangos üvöltés közepette futkostak egy rövid ideig, majd már csöndben dőltek el a földre és égtek tovább ropogósra. Közben a főnök felemelte a földről az ájult Shani-t és tőrt fogott a torkához.

- Le a fegyvereket, vagy a bundásnak vége - fenyegetőzött.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 XVbNPWX Mivel egyikőjük sem akart semmilyen feltűnést, így Romet és Rhyssa teljesen csöndben haladtak az erődben a fák között. A teljes néma csend nekik is feltűnt, mind a ketten tudták, hogy mindez természetellenes. Valami volt itt, ami miatt nem voltak állatok, se földön levők, se madarak. Valami nem természetes, hanem gépi és civilizációs dolog. Ami miatt az itt élő állatok elmenekültek. Rhys kinyúlt az Erőbe, hogy megtudja, hogy mégis mi lehet, hol érez érző lényeket, de semmit sem érzett. Amíg emiatt megálltak Romet nyomokat keresett a környéken, majd visszatérve katonai jelzésekkel mutatta, hogy nem talált semmit sem. Rhys hasonlóképpen tudta a saját kutatását jellemezni, hogy semmit, de semmit sem talált, nem érzett az Erőn keresztül. Ez az egész egyre jobban alátámasztotta számára, hogy van itt valami. Mivel továbbra is csak azt érezte, amit korábban, így még mindig afelé igyekezett és intett a férfinak is, hogy kövesse. A fénykardját most már a kezébe vette, ki tudja, hogy mi fog történni és kell-e majd az a fegyver. Főleg, hogy most már nem csak magára, hanem a két magzatra is vigyáznia kellett, nem lehetett olyan felelőtlen. A gondolatra ismét beléhasított a félelem és a kétségbeesés, hiszen nem voltak jó tapasztalatai ezzel kapcsolatban. Nem akart újra végigmenni azon, amin egyszer végigment pontosan emiatt. Igyekezett elhessegetni a gondolatot és haladt továbbra is arrafelé, ahonnan alapból érezte azt az ismerős és mégis idegen érzést. Egyre jobban haladtak befelé az erdőbe, mígnem a fák között egy nagy halom egymásra hordott követ találtak, amit a növények is nagyjából befedtek. Ez volt az a hely, ahonnan Rhys az érzést érezte…

Takodana - Page 2 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Szer. 12 Jún. 2019, 14:57

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Jonathan Skrex (6. kör)

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Nos, a jó hír hogy ismét zöldágra vergődött a csapat, a rosszabb hír hogy nem az én zöldágamra. Igazából nem különösebben zavart, hogy „le lettem szavazva”, egy beleegyező bólintással tovább is léptem a dolgon, de a döntéssel nem feltétlenül értettem egyet. Miután elbúcsúztunk a kormányzótól, végig gázoltunk a meglepően tiszta csatornarendszeren és válaszúthoz érkeztünk, egyre inkább baljóslatú előérzetem lett. Három lehetőségünk volt innen, továbbmenni a patak felé, illetve vagy a városfal, vagy az egyik őrtorony környékén kilyukadni a felszínen. Személy szerint azért választottam volna az utóbbit, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között keveredjünk ki a föld alól és lehetőségünk legyen az egész környéket megszemlélni, felmérve az előttünk álló lehetőségeket. Reah is tökéletesen összefoglalta, mi mindenre jó lenne az őrtorony, az ellenség megfigyelése, megismerése és elemzése szempontjából főleg, nem igazán láttam, hogy ez miért ne lehetne egy jó indok a választásra, de abban legalább egyetértettünk, hogy a patak nem feltétlenül a legjobb helyszín a nyom felvételére. Edricnek minden esetre abban igaza lehetett, hogy a fal mellett van a legjobb esélyünk a friss nyomok felvételére, csak az a része nem tetszett, hogy amint felérünk, kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk és fokozottan figyelnünk kell mindenre, nehogy lerohanjon minket több ezer nyúldroid. Mintha Essin éreztem is volna habozást ezzel a terv változattal kapcsolatban, de végül ő is a fal mellett döntött, szóval én az előbb említett bólintással belenyugodtam a többség döntésébe és a kijelölt irány felé vettem az utamat a többiekkel együtt. Lehet hogy most is csak túl akarom óvatoskodni a dolgokat, mint általában, majd kiderül.

Fel a létrán, csatornafedél eltolása és már kint is voltunk újra a felszínen. Minden biztonságosnak tűnt, legalábbis egyelőre, szóval gond nélkül kimászhattunk mind a négyen a szabadba. Megvolt a fal, a közelben a patak és az erdő is, teljes a készlet. A nyulak már valószínűleg bemasíroztak a városba, mert látni nem láttuk őket, de a fal túloldaláról bőszen hallatszódott a számtalan tappancs dobogása. Innen két gyors lehetőségünk volt, vagy egyenesen, az Erő némi segítségével a patakot átugorva közelítjük meg az erdőt, vagy a közelben lévő hídon kelünk át, amiből még a városra is nyílhatott némi rálátásunk.
- Ugorjuk át a patakot vagy a hídon keljünk át? Én azt javaslom, most siessünk és ugorjunk át, ne bámészkodjunk feleslegesen. Érjünk be minél hamarabb az erdőbe és nézzünk körül, mielőtt kihűlne a friss nyom.
Immáron sokkal halkabbra vettem a hangomat, mint az eddigi beszélgetések alatt, hiszen már mondhatni ellenséges területen jártunk. Jómagam tehát nem akartam húzni az időt a hidas kerülővel, hiszen időt is vesztettünk volna, illetve fennállt annak a veszélye is, ha mi észrevesszük a nyúldroidokat, akkor ők is észrevesznek minket. Személy szerint most a gyorsabb változatot preferáltam volna, tehát a patak felett való gyors átugrást és az erdő szélének átvizsgálását, hiszen még szinte porzott a friss nyomoktól. De ha a többiek máshogy gondolták és ismét leszavaztak, akkor újból csak bólintottam és elfogadtam a döntést, továbbra sem terveztem vitát nyitni ezekből a kérdésekből, nekem minden változat megfelelt, ami mellett döntöttünk, de azért fontosnak tartottam mindig hangot adni a saját meglátásaimnak is. Továbbra is, sőt, most már még inkább igyekeztem óvatos maradni, a szavaimat és a mozgásomat is minimális hanghatással kísérni, véletlenül se uszítsuk magunkra a több ezres túlerőben lévő droid hullámot, az nem lett volna kellemes az egészségünkre nézve. Ezt a problémát harccal aligha lehetett megoldani ekkora túlerővel szemben, meg kellett találnunk a forrást és ott kezelni a gondot, ahhoz pedig el kellett jutnunk élve. Minél később kell fénykardot rántanunk ezen a küldetésen, annál nagyobb az esélyünk a végén a sikerre.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 2 CZURt9D


A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 19 Jún. 2019, 03:16-kor.
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 15 Jún. 2019, 15:32

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia SaganMiután elmondta véleményét, Edric szépen háttal a csatorna falának dőlt- persze egy szárazabb pont keresése után- majd összefont karokkal várta meg, amíg a többiek megtárgyalták merre is menjenek. Igazából a küldetés eddig pofonegyszerű volt, a csoportjuk dolgát pedig komolyan megkönnyítette az is, hogy nem kellett a civilek miatt aggódniuk, vagy éppen a több ezer droidtól tartani. A veszély így is fennállt, hogy egy talán kiszimatolja a nyomukat, de ennek minimális esélyét látta még Edric is a kormányzótól kapott infromációk alapján. Hogy ki állhatott a kissé elfuserált stratégiájú invázió mögött még persze korai lett volna elkezdeni találgatni még a gyártó és megannyi konkurens cég ismeretében is. Továbbra sem értette az egészet, de tény, hogy emberek életét megkeserítették a dögök, mind fizikai, mind megélhetési veszélyt okoztak.
Elmosolyodott Essi megjegyzésére, miközben türelmesebb volt a lány mesterénél, bár ezt alig tudta elképzelni egy jeditől. Talán mégsem ő volt az egyedüli a Rendben, aki nem egészen oda való volt.

Mivel saját szavai alapján sem volt épp az a türelmes típus, neki a fali kijárat egyértelmű választásnak tűnt. Max valószínűleg meg is jegyezte volna ironikusan, hogy megint fejjel ment a falnak, de koponyája szerencsére volt elég kemény ahhoz, hogy ne legyen ebből komoly probléma. Megtehette volna, hogy meg sem várta a többiek véleményét és makacsul elindult, ám tudta, hogy a későbbiekben talán még jól jön némi kapcsolat más jedikkel. Bizalmat is kellett még a csapatnak építenie főleg a furcsa kommunikáció után, ezt pedig már az alapozáskor is ügyelve kellett megtenni, különben az elégtelen erősségű habarcstól összeomolhatott az egész.
És persze sosem vallotta volna be, de azért egyedül nem szívesen nézett volna farkasszemet pár tucat droiddal egyszerre. Ha pedig már droidok, a tapsi hapsik hangjait a csatornából alig lehetett hallani. Nyilván ellenfél nélkül a gépek is csak tébláboltak odafent, csak épp ők a furcsa áramköreikben nem tudtak olyasmit érezni, amit Edric, nevezetesen, hogy majdnem rátör egy ásítás, amíg a többiek beszéltek.

Ennek ellenére azért tényleg odafigyelt a szavaikra, Skrex például első körben inkább a tornyot nézte volna meg felmérni a terepet. Megfontolt fickó volt, talán kissé túl is gondolta a dolgokat Edric szerint, noha érvelésében mindig volt pár meggondolandó irány. Hiába a józan érvek, Reah is Edric felvetését támogatta, majd Essi került pillanatra döntő helyzetbe, aki végül szintén a fal mellett tette le a voksát. Induljon a fal, gondolta Edric magában, miközben ellökte magát a csatorna falától és megvárta, míg a többiek elindultak előre. Skrex mellé sorolt be egy pillanatra, mert úgy érezte nem árt megmagyaráznia, miért is a falon kívül akart volna kijutni.
- Tény, hogy a torony adott volna némi lehetőséget felmérni a terepet, de lehet túl sok időbe kerülne felmenni, majd visszajönni és az egyik másik kijáraton a városon kívülre kerülni. És mivel az belül van, szerintem a nyulak is könnyebben kiszagoltak volna- tette hozzá, bár igyekezett éreztetni, hogy nem kioktatásnak szánta a dolgot.

Amikor megpillantották a létrát, Edric kissé előre tolakodott, elvégre mégis az ő ötlete volt ez a kijárat, úgyhogy legalább annyit megtehetett, hogy kockáztatta a saját épségét.
- Engedjétek meg, körülnézek és adom a jelet, ha minden tiszta- mondta, s már mászott a létrán. Ahogyan a csatorna fedelét elérte, azt óvatosan megemelete, pont annyira, hogy szemei a felszín fölé lássanak. Körbe fordult, és örömmel konstatálta, hogy sem egy droid, sem egy lélek nem volt sehol. Jelzett a többieknek, majd felugrott a talajra és körbenézett, hogy hova is érkeztek. A fal árnyéka enyhítette a számára kissé túl meleg levegő érzését, patak csordogált nem messze tőlük, amibe a szennyvíz is érkezett nem sokkal távolabb, a közelben pedig egy híd is a csobogó víz fölött kanyarodott. Az erdő felé lévő út felett jókora porfelhő volt még mindig, az álló levegőben nyilván még nem telt el annyi idő, hogy a droidok által felvert kosz ismét leülepedjen a talajra. Két lehetőségük is volt ismét elérni az erdőt, Skrex pedig fel is tette a kérdést, melyik legyen. Szerencsére most egyre is gondoltak és Edric bólintott a szavaira egyet, hogy jelezze támogatását a patak átugrásáról. Ugyanakkor azt is jelezte főleg a két lány felé, hogy mindannyian igyekezzenek kevesebbet beszélni és ha kellett, halkan, elvégre a droidok lépteinek zaja őket is elérte, így jobb volt nem kockáztatni. Ki tudja mennyire érzékeny hallójárataik lehettek a tapsiknak.

Edric közben azért megállt egy pillanatra az Erőre fókuszálni, hátha elkerülte valami a tényleges érzékszerveik figyelmét. A környéket szemeivel is pásztázni kezdte, hogy lát-e esetleg bármilyen nyomot a droidoktól vagy tulajdonképpen bármiről, ami érdekes lehetett.

_________________
Takodana - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Szomb. 15 Jún. 2019, 20:00
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Silhana dicséretén meglepődik a négykarú, ugyanis nem gyakran mondanak neki hasonlókat, főként mikor egyedül dolgozik. Meglepődöttségében nem is tud sokat kinyögni.
- Öhm... kösz.
Egy különösen bizsergető érzésre lesz figyelmes Sogan, amit büszkeségnek hívnak. Nem foglalkozik ezzel igazából különösebben, hiszen egy fontos küldetést kell megoldaniuk. Egyelőre nem bízza el magát, de bízik a sikerben, hiszen egyedül talán egyiküknek se lenne esélye, bár ez nem biztos, viszont Sogan úgy látja, hogy együtt több esélyük van, s szinte biztos a siker, hacsak nem jön közbe bármilyen kiszámíthatatlan tényező, amely az ellenfél oldalára billentené a mérleg pillérjét.
- Akkor szerintem osszuk fel a terepet, akkor én megyek fent, ha senkinek sincs ellenvetése.
Mivel nem ütközök semmilyen ellenállásba, így a szigonypuskával egy pontos lövést leadva, már húzhatom fel magam egészen a tetőre. Azonban első körben nem mászok fel rögtön, hanem, amíg takarásban vagyok, felhajítom a követ, amit még lent vettem fel, s miután semmi különös nem történik, én is felmászom. Valamiféle kopár, sima, szürke esetleg üveges tetőszerkezetre számítottam, azonban az egész inkább hasonlít egy parkra, mint egy egyszerű tetőre, persze nem ez az első ilyesmi tető amit látok. Három ajtót is látok, ahol talán bejuthatok, viszont nehéz a választás. Végül is úgy vélem, hogy a középút lesz a legjobb, habár azt mondják, hogy azt a legnehezebb járni, úgy érzem, hogy szerencsém lesz vele, tehát az épület közepén elhelyezkedő ajtót próbálom meg kinyitni, úgy, hogy takarásban legyek, hiszen akár fegyveres kalózok is várhatnak ott, akik csak arra várnak, hogy pár lézernyalábot beleereszthessenek a randa pofámba. Azonban eközben lentről lövések hallatszódnak fel, így szükségét érzem, hogy társaimhoz szóljak a komlinken keresztül.

Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 16 Jún. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 20. (csütörtök)

Takodana - Page 2 Vcf1YkY
Takodana - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 YreafARAkkor tényleg eldőlt, hogy mindenki arra megy, amerre alapból akar, azaz én lent, míg Sogan felfelé. Elérkeztem az ajtóhoz, ami természetesen zárva volt, az üveg hasonló, mint máshol, így azt meglőni felesleges volt. Mivel nem volt túl sok lehetőségem, így az maradt, hogy próbálok belelőni az ajtóba, illetve az illesztésekbe. Talán én voltam az, akit a legjobban meglepett az, hogy mindez sikerült. Az ajtó végül is egy hatalmas csattanással adta meg magát, ahogyan az épület belseje felé dőlt. Alapvetően közelharcban kaptam el régen az ellenfeleimet, de változnak a dolgok, azóta elég sokat fejlődtem pisztolyokkal is. Közben még üzenetet is kaptam a tetőről, hogy mi is történt, miért lőttem. Nem szándékoztam írással szöszmötölni ebben a helyzetben, így én is komlinken keresztül szóban küldtem el a válaszomat Sogan-nak. Amíg ezt el nem küldtem, addig nem is mentem közelebb az ajtóhoz, úgy maradtam, hogy bentről ne lehessen rám látni. Ha pedig már elküldtem, akkor igyekeztem közelebb osonni az ajtóhoz és belesni rajta, hogy mit látok, látok-e ellenséget. Először az egyik oldalról, majd próbálok átjutni a másikra és onnan is benézni. Ha sikerül és kiderül, hogy sehol sincs ellenség, akkor igyekszem behatolni az épületbe. Közben persze próbálom figyelni a szenzorokat a kivetített HUD-on, hogy jelez-e mozgást, mert akkor már tudtam volna, hogy hol is lehet az ellenség, vagy éppen talán a lefele jövő Sogan. Szóval így, vagy úgy, de ha nincs komolyabb gond, aki gátolná az épületbe való bejutásomat, akkor igyekszem bemenni az épületbe, az előcsarnokot felmérni és azonnal fedezéket keresni, majd oda behúzódni, hogy onnan nézhessek körbe idelent.Miin egyelőre továbbra is hátul lapult, míg a két fejvadász a saját maguk által választott helyen igyekezett bejutni az épületbe. Odafent Sogan úgy döntött, hogy a középső ajtót fogja választani, hogy ott próbál bejutni. Minden nehézség nélkül eltudott jutni addig az ajtóig, ahol ugyanaz fogadta őt, mint az elsőnél.

Az első mellett ugyanis át kellett haladnia ahhoz, hogy elérje a középsőt. Mind a kettő esetében - azaz gyaníthatóan a legtávolabbinál is - csak az ajtó látszott, semmilyen terminál, vagy ehhez hasonló dolog nem volt. azonban szerencsére ezekhez nem kellett kódcilinder, vagy efféle kódos eszköz, tárgy.

Az ajtók ugyanis szimplán fotocellásak voltak, azaz abban a pillanatban, ahogyan a közelébe ment valaki rögtön kinyíltak. Ennek köszönhetően a fejvadász máris megláthatta a lépcsőházat, ahova az ajtó vezetett. Egy sima egyszerű lépcsőház volt, lift nem volt, csak lépcsők régies megoldással.

Ennek köszönhetően le lehetett a legaljáig látni, illetve az is látszott, hogy a lépcsőház minden szintet érint, mind a hat szinthez, beleértve a földszintet - mert ott ért véget, a föld alá ez nem vezetett - volt egy-egy kijárati ajtó, így bármelyik felszínen levő emelet elérhető volt innen. Ellenségnek nyoma nem volt és semmilyen zaj nem volt ezen részen.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 RRAt6WN Meg is voltak, elértek az út végére, ahol hamar el is dőlt, hogy merre mennek tovább. Azért érdekelte volna, hogy Skrex mennyire lehet lelombozott, vagy demotivált azt nézve, hogy minden ötletét és tervét eddig nemes egyszerűséggel leszavazták. Mikor elértek a feljárathoz, akkor ő maga nem sietett, felment, amikor esélye volt felmenni, ha ez az utolsó hely volt, akkor utolsóként tette meg. neki nem volt kifogása az ellen, hogy Edric akart előre menni, hagyta, aztán utána a jelnél volt mindegy, hogy mikor is megy fel. Odafent, ha már felért, akkor ő maga is felmérte a terepet, hogy mit is lát innen és mik a lehetőségeik. A patakátugrás tényleg elég jó lehetőségnek tűnt még a saját maga számára is, bár volt benne annyi kalandvágy, hogy úgy ment volna, hogy a híd felé, hogy azon be tudjon nézni a városba és megnézze a nyúldroidokat magának. A mestere bizonyára pártolta volna mindezt. Szóval a patak átugrásra ő maga is bólintott, hogy rendben van, majd Edric jelzésére, hogy beszéljenek kevesebbet nem is tétovázott, hanem Erőn keresztül igyekezett telepatikus üzenetet küldeni. A mesterével elég gyakran használták, amikor nem lehetett valahol beszélni, vagy így beszéltek egymással, míg szavakkal az apa-lánya, vagy unokahúg és nagybácsi beszédet színészkedték el.
 ~ Akkor a legjobb ha átváltunk arra, hogy telepatikusan csevegjünk, ha valaki nem tud így tenni, akkor jelezze. Fogadni mindenki tudja, így aki parancsot oszt, vagy mond valamit annál nincs gond. Ha valaki nem képes erre, akkor majd ő szóban beszél és így konstatáljuk mi többiek a szavait ~ üzente mindenkinek. ~
Közben kinyúl az Erőbe ő maga is és annak segítségével igyekszik átugrani a patakon nekifutás után, majd a környezetet felmérni, hogy mégse vakon sétáljanak bele az esetleges csapdákba.Ezúttal a rövid tanakodás után úgy döntött a csapat, hogy a patakon fognak átugrani és úgy folytatják az útjukat az erdőben. Essi telepatikus üzenetét mindenki könnyedén megkapta, ha pedig bárki így akarna kommunikálni a későbbiekben, akkor minden gond nélkül meg is tudják tenni, minimális erőfeszítéssel csak.

Ami az átugrást illette, az Erő segítségével mindenki könnyedén végre tudta hajtani és szinte teljesen hangtalanul leérkezni a másik felén a helynek. Ott többen neki is láttak annak, hogy az Erővel vizsgálják meg a környéket, ki csak veszély után kutatva, ki az érzékszervei élesítésével nézve mindazt.

Veszély nem volt érezhető az Erdő felől, és jobb látással sem volt semmi sem látható, a jobb hallással Edric számára nyilvánvaló volt az is, hogy sem vadak, sem madarak nincsenek a közelben, mert elég nagy csönd volt. Igazából annyira nem is volt csoda, hogyha az állatok elmenekültek a több ezernyi menetelő droid elől.

Az erdő nem volt egyébként túl sűrű, ahogyan látszott, a napfény behatolt a talajszintig, ahol főleg fű és néhány bokor is volt. A fák lombhullatóak és az állapotuk alapján nyár lehetett a bolygón. Ha közelebb megy a társaság arra a rész felé, amerről a nyulak jöttek, akkor láthatták, hogy északkeleti irányba kell haladniuk, mert arról jöttek a droidok.

Az út könnyedén követhető volt, mert a nyulak legázoltak és letaroltak mindent a fákat kivéve, a nyomuk könnyedén követhető volt az úton is. Így legalább könnyű lesz visszakövetni őket. Ebben a pillanatban az északnyugati irányból néhány másodpercre erős sötét oldali zavar is észlelhető volt az Erőben. De amilyen gyorsan jött ez, úgy is tűnt el és állt vissza a rendes állapot az Erőben.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 527DsgwAz ellenfeleik így is óvatosak voltak, de nem teljesen, igaz elsőre a macskalányt vitték el, aztán jöttek hozzá. Ekkor sem ő, sem pedig Ophi néni nem teketóriáztak, hanem támadtak szinte egyszerre. Egyelőre a cselekmények hevében és mivel Nalah testét is elárasztotta az adrenalin egyelőre nem is gondolt bele a kislány, hogy mit is érez valójában amiatt, hogy megölte élete első személyét. Korábban mindig kerülte ezt, de tudta, hogy lesz olyan, hogy nem lehet. A papája is elmondta, hogy valószínűleg a többiek védelmében meg kell majd ezt is tennie. A kést kirántotta a férfiból és igyekezett a lehető leghamarabb felállni. Látta, hogy Ophi néni eddigre már a saját ellenfelét is elintézte és nagyjából ekkor égethette halálra a másik kettőt. Ezek után már csak a főnök maradt, aki a bundást használta élőpajzsnak. Mivel pisztolyhoz nem volt annyira hozzászokva lövés tekintetében, így Nalah az energiaíját igyekezett elővenni és azzal próbálta becélozni a férfit. Az, hogy esetleg lelövi azt, aki miatt ebbe a helyzetbe kerültek annyira nem zavarta. A barátait és olyanokat, akik rászorultak olyanokat megvédett volna, de azokat, akik rossz helyzetbe hozzák nem. A férfi fejét próbálta becélozni, majd egy rövid pillantást vetett még Ophi nénire, hogy mit is szól ehhez, élve kell-e nekik információ miatt, vagy nem baj, ha meghal. Ha kapott valamilyen jelzést, akkor a szerint igyekszik lőni, ha nem, akkor továbbra is a másik fejét becélozva fogja elengedni az energiaíj nyílvesszejét. Ha a férfi valamilyen oknál fogva rájuk, rá lőne vissza, akkor igyekszik kitérni előle.Csak néhány másodpercig tűnt úgy, hogy patt helyzet van, Nalah-t nem igazán érdekelte az, hogy éppen zsarolni próbálja őket az emberrablók vezetője. Elővette az íját és rászegezte a férfira, aki erre megszorította az eszméletlen Shani nyakát, aki ugyan ebből semmit sem érzett. De egyik fél sem akarta megadni magát, vagy éppen letenni a fegyvert.

A férfival ellentétben Nalah nem is mondott neki semmit sem, hanem csak mivel a másik nem próbált futni, csak tettekkel fenyegetőzni, így a lány útjára engedte a nyílvesszőt. A weeqay arcán látszott az őszinte meglepettség, nem hitte volna, hogy a kislány megfogja tenni mindezt. Mindössze erre maradt ideje, majd a nyílvessző át is haladt a fején.

Elsőre a pisztolya esett ki a kezéből le a porba, majd az ájult Shani követte, aki így újabb zúzódásokat szedett össze, majd végül a weeqay is összeesett a meglepettséggel az arcán és mire a földre ért már életben sem volt. A két hangosabb puffanás zajának visszhangos elülése után néma csend ereszkedett a kastély belső részére.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 XVbNPWXAhogyan Rhys és Romet megérkezett ehhez a kőrakáshoz, amit már régen belepett a moha, ahogyan a nő az Erő segítségével csökkentett a félelmén és igyekezett megnyugtatni magát azt érezhette, hogy az egész, amit érzett gyengébb lett, már nem érezte annyira. Olyan volt, mintha az egész dolog, ami itt volt negatív érzelmekből táplálkozott volna. igazat megvallva nem csodálkozott ezen, hiszen végtére is egy sith-ről volt szó, csak annak nem örült, hogy ezeket az érzelmeket kell előcsalogatnia magából. Nem volt mazochista, azt meghagyta Xeth-nek. Nagyon nem akarózott az neki, hogy azokat a sebeket feltépje újra, amiket Keth már úgy-ahogyan elkezdett begyógyítani. De nem nagyon tudott mást tenni, hiszen azok kellettek láthatóan ahhoz, hogy itt tovább tudjon haladni. Vett egy mély levegőt és igyekezett magában felidézni azokat a kellemetlen érzéseket, amik dühöt, haragot és efféléket váltottak ki belőle. Direkt igyekezett olyanra gondolni, amit nem tudott összekötni azzal - vagyis nem teljesen - Xeth-el, vagy Keth-el. Az egyik ilyen volt a fia elvesztése, noha most újra terhes volt, ráadásul ikrekkel, de akkor is az első gyermeke volt. Aztán az érzések, amikor végig egyedül kellett lennie, Xeth szurkálódása, amikor arra utalt, hogy Keth mennyire elhanyagolja. Az összes érzés egyszerre tört rá és vágta szinte szó szerint gyomron. A lelki fájdalom ismét fizikai formában is jelentkezett és eléggé biztos volt benne, hogy a férjei is érezték Coruscanton, illetve valószínűleg Dromund Kaas-on mindezt. ökölbe kellett szorítania a kezét az egészre és hagyta, hogy a sötét oldali erők végigjárják, nem próbált meg küzdeni ellene, csak összepontosítani rá, azt nem hagyta azonban, hogy eluralkodjanak rajta, mert átbukni nem akart, csak egy kis dühöt, haragot. Ahogyan az megtörtént mintha a talaj megmozdult volna alattuk és a kövek is mintha megremegtek volna. érdeklődve pillantott arra miközben Romet is érezhette, mert ő a fegyverét emelte a kövek irányába.

Takodana - Page 2 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Vas. 16 Jún. 2019, 13:46

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan
Egészen meglepődött azon, hogy Essi telepatikusan válaszolt a kérésére, miszerint jobb, ha csendben maradnak. Kissé váratlanul is érte mert szinte el is felejtette, hogy könnyedén tudnak így kommunikálni. Hüvelyk ujját felmutatva azért megdicsérte a gyors gondolkodást, aztán ő is nekiiramodott és az Erőhöz nyúlva átugrotta a patakot. Leérkezéskor azért ügyelt, hogy zuhanását lehető legjobban lelassítsa, elvégre súlyából ítélve talán ő okozott volna legjobban egy nagyobb porfelhőt némi koppanással kísérve.
Az erdő egészen ritka volt, szinte át lehetett látni rajta, noha valószínűleg beljebb már nem volt ennyire kevés fa. A nap sugarai megvilágították az épp leülepedő porfelhőt, amelyek így láthatóvá tették a fény nyalábokat, mintha egy sor reflektor égett volna. Edric az Erőre figyelt, s segítségével próbálta az erdő hangjait és látványát is felerősíteni, ám minden olyan nyugalmas volt, mintha épp a sziesztájukat töltötték volna az élőlények. Persze az sem volt utolsó szempont, hogy több ezer droid menetelt keresztül a helyen, valószínűleg pedig a vadakat is elriasztották, vagy esetleg ha valamelyik még kevésbé is akart volna elmenekülni, a nyúldroidok lézernyalábjával kellett felvennie a harcot. Ezzel együtt pedig nem voltak túl jó esélyeik az állatoknak.
A nagy csendet tulajdonképpen csak a patak csordogálása törte meg, bár annak monotonitását hamar ki tudta zárni Edric az érzékszerveiből. Valószínűleg nyár lehetett a planétán a zöld és dús lombok, illetve a burjánzó aljnövényzet alapján, bár a meleg nem volt túl kellemes Edric számára, aki már most érezte, hogy hátán és homlokán is elindulnak az izzadságcseppek.

Végül elindult az utat követve, amin jól látható volt a nyúldroidok fura tappancsainak nyomai is. Egy idő után ezek északkeleti irányba fordultak el, ráadásul elég könnyedén követhetőnek is tűntek. Kicsit túlságosan könnyen is, legalábbis Edric fejében ez futott át. Minden túl egyszerű volt eddig, ez pedig egyre jobban zavarta. Az Erő nem súgott sokat nekik, ennek ellenére mégis rossz előérzete volt. Aztán hirtelen pont az ellenkező irányból érzett valamit, egy kiugrást, mint amikor egy műszer mérője hirtelen kiakad a maximumon, hogy aztán alig egy másodperc után visszaálljon az átlagos tartományba. Az sötét oldalt érezte másodpercekig, zavart az Erőben pont északnyugat felől. Nem volt pontos helye, csak mintha egy sötét köd terítette volna be azt az égtájat, hogy alig pár pillanattal később visszahúzódjon és újra előbukkanjon a fény.
~ Gondolom nem csak én éreztem a hirtelen rengést~ küldte az üzenetet telepatikusan a többiek felé, s körbe is tekintett. A zavar persze megint döntés elé állította őket, elvégre ismét két irányt is választhattak, ráadásul eléggé ellentéteseket. Kecsegtető volt eredeti céljukat sutba hajítani, ám a zavar csak pár másodpercig tartott. Arra sem igazán volt garancia, hogy az bárhova vezetett, míg a fizikai nyomok egyértelműek voltak. Fejvadász oldala ment volna a tappancsok után, de jedi mivolta kíváncsi volt a sötét oldali rezonanciára is.
~ Tudom, hogy a droid nyomok a biztosak, de ez nem lehetett véletlen. Ugyan tényleg nem jó ötlet szétválni, most lehet mégis az lenne a legmegfelelőbb megoldás~ javasolta szintén telepatikusan. Tudta, hogy Jonathan már hangot adott a szétvállás ellen, amit igazából meg is értett, de mind a droid nyomok, mind a zavar az Erőben fontos nyomok voltak és egyiket sem volt jó ötlet kihűlni hagyni. És Edric tenyere már tényleg viszketett némi akció után, ha pedig ezt pont egy sötét jedi ellen teheti meg, még jól is fog szórakozni.

_________________
Takodana - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Hétf. 17 Jún. 2019, 19:37
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Sogan még megerősíti hangüzenet formájában, hogy megértette miért lövöldözött a twi'lek. A saját dolgával foglalkozva, neki is iramodik, hogy elérjen a középső ajtóhoz. Arra számít, hogy erővel kell majd feltörnie, de meglepő módon, az ajtó magától kinyílik. Sogan egészen meglepődik ezen, s még egy kicsit színészkedik is a saját maga szórakoztatására.
- Ó, igazán nem kellett volna, de tényleg nem!
Ezután be is lép az ajtón, s egy hosszú, körkörösen haladó lépcsősort pillant meg, amely úgy tűnik, hogy csupán a földszintig megy. Sogan ismét megpróbálja érzékszerveit bevetni, de egyelőre nem igazán talál életre utaló jelet, ami kicsit aggassza. Túl egyszerű volt a bejutás, így valami csapdát sejt. Jelen esetben szívesen konzultálna Silhanaval, de nem akarja elárulni egyikük helyzetét sem. Úgy hiszi, hogy talán a legjobb lenne egyesíteni a csapatot, s úgy körülnézni, mivel egyedül sokáig tartana, de az is lehet, hogy amit keresnek, az a föld alatt van. A lépcsőt biztosan nem fogja használni, ha nem muszáj, túlságosan lusta hozzá, illetve lehet, hogy azt is telepakolták csapdákkal. Ezért inkább úgy próbál meg lejutni, hogy a csáklyavetővel leengedi magát, miközben két szabad kezében egy-egy lézervetőt fog, s egy kezét szabadon hagyja arra az esetre, ha valamit meg kéne fognia. Eleinte lassan ereszkedik, de ha megbizonyosodik arról, hogy valóban nincs mitől tartania, akkor gyorsít a tempón.
Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Szer. 19 Jún. 2019, 01:19

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Jonathan Skrex (7. kör)
Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Kezdett olyan érzésem lenni, mintha a többiek azt feltételezték volna, hogy engem bármilyen formában bánt, demotivál, sőt, egyenesen lelomboz az, hogy időnként nem azt az útvonalat követjük, amit én tartanék ideálisnak. Nem egészen tudtam hová tenni ezeket a furcsa feltételezéseket, főleg azért nem, mert ezerszer és még kismilliószor elmondtam, hogy nekem igazából teljesen mindegy hogy döntünk, amíg a többség támogatja azt, én is elfogadom, egészen addig amíg nem készülünk valami orbitálisan nagy ostobaságra. Eddig ez a veszély nem állt fent, szóval nem egészen értettem mint is kellett volna éppen megsértődnöm. Tény, hogy a lehető legóvatosabb megoldásokat igyekeztem mindig választani, ami három társamnak enyhén szólva se tartozott a profiljába, de ehhez kellett alkalmazkodni, ez van. Nem ez volt az első alkalom az elmúlt hónapokban, hogy karakterileg tőlem messze idegen társakkal kellett együtt dolgoznom és még mindig éltem, szóval annyira nem csinálhattam rosszul. Véleményem szerint nem a legidálisabb döntést hoztuk a hármas tovább haladást illetően, de ettől függetlenül a pataknak, a toronynak és a falnak is megvoltak a maga pozitív és negatív lehetőségei, szóval, ha a többiek ezt szerették volna, nekem ezzel semmi problémám nem volt. Ezért nem is feltétlenül értettem, Edric miért érezte szükségét, hogy besoroljon mellém és lelistázza mindazokat a pontokat, amivel én magam is tisztában voltam, de minden esetre bólintottam, hogy oké, értem az okfejtést, továbbra sem akarok vitatkozgatni, ha ezt szeretnék, menjünk és csináljunk, ne ragadjunk le apróságokon, aztán majd lesz, ahogy lesz.

A másik szürke jedi vezetésével kimásztunk a fal mellett és a már korábban is említett nyugalom fogadott minket. Belül már tomboltak a tapsifülesek, nekünk viszont tökéletes alkalom nyílt a nyomok visszakövetésére a porzó erdőn keresztül. Miután ismételten megjegyeztem halkan a meglátásaimat az előttünk álló válaszúttal kapcsolatban, Edric pedig időközben igyekezett szintén csöndre inteni mindenkit, Essi állt elő a legideálisabb megoldással és kezdeményezett telepatikus kommunikációt. Kristálytisztán megérkezett az üzenet, de egy pillanatra azért haboztam. Nem feltétlenül tetszett a gondolata annak, hogy alig megismert idegenekkel már hasonló kommunikációt folytassak, mint jól bevált társakkal és barátokkal. Minden esetre egyikük se adott rá okot, hogy ne bízzak meg bennük a jelenlegi helyzetben és teljesen világos, hogy egyelőre ez volt a legbiztonságosabb megoldás. Edric után így picit tétovázva, de jómagam is felemeltem a hüvelykujjam, jelezve hogy nekem is teljesen rendben, hogy így kommunikálunk innentől. Kivételesen senkinek nem volt ellenvetése az ötletem ellen, hogy ugorjunk át a patakon és úgy igyekezzünk követni a nyomokat, így némi nekifutás és az Erő minimális segítségül hívása után mind a négyen biztonsággal landoltunk a túlparton, az erdő szélén.

Minden nyugodtan tűnt a zöldben. Túlságosan is nyugodtan, az állatokat bizonyosan megrémítette a több ezernyi nyúldroid átvonulása. A rengeteg nem volt kifejezetten sűrű, szépen átsütött rajta a valószínűleg nyári napfény. Az utunk is egyértelműen ki lett jelölve a masírozás által, északkelet felé kellett vennünk az irányt, ha vissza akartuk követni a fenyegetés forrását. A fák kivételével minden le lett tarolva, így a nyomok egy kevésbé tapasztalt nyomkereső brigád számára is szépen jelölték volna az utat. Egyértelműnek látszottak a következő lépések, egészen addig, amíg hirtelen nem lettek azok. Északnyugat felől hirtelen megcsapott a sötét oldal jelenléte, mint egy rettenetesen hideg szellő, aminek semmi keresnivalója nem volt ezen a békés bolygón. Egészen felállt a szőr a hátamon, a jelenségtől és a meglepettségtől egyaránt. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar távozott is, de Edric üzenetéből és a tekintetekből egyértelmű volt, hogy nem képzelődtem, mindannyian éreztük ezt a dolgot, ezt a többiek az én arcomról és hirtelen összeráncosodó homlokomról is leolvashatták, ha nem lett volna amúgy is egyértelmű.

Nem volt egyszerű lépés eldönteni, merre tovább. Természetesen a küldetésünket nem felejthettük el, hiszen megígértük a kormányzónak és a népének, hogy felkutatjuk a droid fenyegetés forrását, likvidáljuk és újra biztonságba helyezzük a bolygót. Ez pedig biztosan a nyulak nyomában volt. De ez a sötét energia, mint szürke társam is említette, nem lehetett puszta véletlen egybeesés. Lehetséges, hogy az egész fenyegetés igazi forrását éreztük meg. Persze annak is meg volt az elenyésző esélye, hogy egy teljesen idegen veszélyforrás keveredett éppen ide, de egyszerűen nem hagyhattuk azt sem figyelmen kívül. Mindkét nyomnak utána kellett járni, de pont én voltam az, aki korábban kifejtette, mennyire nem ideális ötlet máris megosztani az amúgy is véges erőinket és szétválni. Így is kevesen voltunk, sok fenyegetés ellen és ha még ezt is megosztottuk volna, a sikerre való esélyeink is drasztikusan lecsökkennek. Sajnos azonban én se láttam jelenleg ennél jobb megoldást, szóval úgy állt a helyzet, hogy kivételesen meg kell követnem magam és ellentmondani előző okfejtésemnek.
~ Továbbra sem tartom ideális lépésnek a szétválást ebben a helyzetben, de kivételesen egyetértek, hogy ez lehet a megfelelő megoldás. A droidok az ismert fenyegetés, de bármi is volt ez a sötét erő, könnyen lehet, hogy ez a valódi fenyegetés. ~
Nagyot sóhajtottam, valószínűleg ez volt az a pont, amit később nagyon meg fogunk bánni, hogy nem gondoltuk át alaposabban és mentünk inkább biztosra együtt, de innen már csak az állíthatta meg a dolgot, ha a jedik sűrűn elkezdtek volna együtt tiltakozni, sőt, talán még az sem. És ha már a jediknél tartunk, ha ők is egyetértettek, vagy nem, de azért sikerült őket valahogy meggyőznünk, akkor feléjük fordultam.
~ Van egy olyan érzésem, hogy Edric a sötét erő forrását szeretné felderíteni. Csatlakozom hozzá, Önök pedig követhetik a droidok nyomait. Ha jól vettem észre jól ismerik egymást és sokat dolgoztak már együtt, valószínűleg ez a legjobb párosítás, amibe ezen a ponton szét tudunk válni. ~
Keverhettük volna a kártyákat és a párokat, de egyelőre azt láttam a legokosabbnak, ha alapból megpróbáljuk a legbiztonságosabb verziót és egyben tartani a legösszeszokottabb párost. Az, hogy ez pont egy jedi páros volt, nem volt éppen az ínyemre, de ezen most túl kellett lendülni. Ha ez mindenkinek megfelelt, akkor nem igazán láttam értelmét további időhúzásnak, hamar el is jöhetett a búcsú perce.
~ Vigyázzanak magukra és tartsuk a kapcsolatot. Akár telepatikusan, akár kommlinken. Ha valaki talál valamit, azonnal jelentsük a többiek felé. És semmi hősködés. Bármi ellenvetés? ~
Még nem kezdtem el búcsúzkodni, mert nagyon sok minden történt és hangzott el nagyon kevés idő alatt. Siettünk, hiszen frissen kellett elkapni a nyomokat, a droidokét és az ismeretlen sötét erő forrását is, de továbbra is megfontoltam akartam végigcsinálni a dolgokat, plusz a többiek véleménye is érdekelt a helyzetet illetően. Most, hogy tudtuk, hogy újabb veszélyek is leselkednek rám, még jobban igyekeztem kiélesíteni az érzékszerveimet és figyelni a környezetemre, hátha így, vagy akár az Erő segítségül hívásával sikerül ismét a sötétség forrásának a nyomára bukkanni. Óvatosnak kellett lennünk, ha mindennek a végére akartunk járni. Ehhez viszont sajnos most tényleg szét kellett válnunk, ami ugyan mindkét csoportnak csökkentette az esélyeit, de legalább adott volt a lehetőség, hogy mindkét irányba hozzá lássunk a szálak elvarrásához. Egyelőre sajnos ez tűnt a legjárhatóbb útnak, akármennyi is veszélyesnek ígérkezett számunkra.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 2 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 19 Jún. 2019, 22:40

Reah

Minden olajozottan működött, kijutottunk a csatornarendszerből, megegyeztünk abban, hogy milyen módon társalgunk ezután (amire egy bólintással jeleztem az egyetértésem), majd ezt követte az, hogy az Erőben próbálva meg kinyúlni sorra megbírkóztunk a patak átugrásával. Én egy kis úszást se bántam volna, de ez ilyen faji dolog nálam. Egyszerűen vonzó a vízi élet.
Azt megértettem, hogy pacifista nép és becsültem is őket azért, hogy meg tudták tartani, de lévén az erdő nem volt valami sűrű furcsáltam, hogy senki nem nézett a droidok után. Ezek szerint senki sem volt, egy kicsit se, kalandvágyó.
Ami pedig a kalandvágyat illeti, a sötét oldali felvillanás után a társaságban levő két úriember felől éreztem, hogy akciót akarnak, ezt a szavaikkal alá is támasztották, amire a homlokomat ráncoltam.
~ Ne legyetek ostobák. Semmi hősködés? Nem ideális szétválni, hát tegyük azt? Ez a látszat ellenére se holmi gyerekzsúr. Ez semleges, nem köztársasági, bolygó, itt nem léphettek fel bizonyíték nélkül senki ellen, önfejű alaptalan vádaskodással. Különben sincs kizárva, hogy az egész mögött a birodalom van és akkor csapdába sétáltok, vagy rosszabba. A stratégiák egyik alappillére az "oszd meg és uralkodj". A birodalom pedig nagyon jó ebnek a használatába és nem is egyszer használta is a háború alatt és után, hogy gyengítse az ellenfeleit. ~ igyekeztem valami értelmet verni szavakkal és érvekkel a két jómadár fafejébe. Csak reménykedni tudtam abban, hogy inkább bölcsek, mint makacsak.
Amennyiben nem fogadják meg a tanácsaimat és elviharzanak, vagyis hülyék lesznek, úgy a homlokomra való kis csapást követve egy szimpla "Idióták." üzenetet küldök Essinek, majd jelzem, hogy induljunk, hogy valaki legalább a küldetéssel is foglalkozzon, amit ránk bíztak, nem pedig fantomok agyatlan üldözésével.
Remélhetőleg könnyű lesz a droidok nyomát követni vissza a bázisukig, de azért figyelek arra, hogy esetleges eltéréseket vagy szokatlan dolgokat észre tudok-e venni út közben.

Shayla

A rendrakás gyorsan ment és Nalah is nagyon ügyesen végzett a sajátjával. Számítottam arra, hogy gyengék és ostobák, de hogy ennyire az még nekem is sok volt. Egyszerűen úgy éreztem, hogy hatalmas túlerőben vagyunk velük szemben.
- Tedd meg nyugodtan. - a szavakat leginkább az íját megfeszített lánygyermeknek szántam, de az se érdekelt volna ha a farghul odalesz, hisz eddig csak felkészületlen kolonc volt a nyakunkon. Nalah nem is várt tovább és egy halálosan pontos lövéssel elintézte a "támadót".
- Szép munka, gyönyörű lövés, kölyök. - adtam hangot elismerésemnek a kiváló munkáért, majd nekiláttam átkutatni a nem hutt barbecuera előkészített testeket. Datapadot, kódcilindert, lőszert vagy bármilyen érdekes dolgot kerestem. Ezután léptem az alvó farghulhoz és pár pofonnal próbáltam magához téríteni az álmából.
- Induljunk. - mondtam az ébresztés sikerességétől függetlenül és fegyverrel a kezemben megindultam, hogy elfoglaljam a várat kis seregemmel.
Ha az ébresztés nem megy, akkor hagyok egy üzenetet a lány kommlinkjén, hogy: "Ha befejezted a babaalvást, akkor hívj.".

_________________
Takodana - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Takodana - Page 2 FUn312o
Takodana - Page 2 6fZaEMM
Takodana - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 20 Jún. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 24. (hétfő)

Takodana - Page 2 Vcf1YkY
Takodana - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 YreafARA beérkezés után igyekeztem azonnal fedezékbe vetődni, ami néhány asztal és szék formájában meg is volt tehető, innen néztem körbe. A mozgásérzékelőm a föld alá valamilyen oknál fogva nem hatolt be, érdekesnek véltem, hogy ennyire védik azt a lenti helyet, mintha nem csak csokoládé készült volna arra, hanem annál valamivel komolyabb munkák. Majd foglalkozom vele, amikor odaérek. Az épületen belül sem volt mozgás, csak egy fentről lefele haladó. Jó eséllyel meg mertem volna kockáztatni azt, hogy talán Sogan az, de azért nem kockáztattam, annyira nem voltam ostoba. Itt lent nagy szabad tér, néhány oszlop, fehér márvány, vagy hasonló anyagból és sok zöld fa. Mozgásnak nyoma sem, ahogyan élőlényeknek sem, se droidnak. Igyekeztem a lehető legjobban körül nézni és megnézni, hogy mit látok még itt, lépcsőház látszott itt, több is, egészen pontosan kettő, az egyik felfelé ment, a másik viszont föld alá. Amennyire látszott hátrébb is volt két ilyen blokk, illetve több lift is. A lift panelje alapján lehetett felfelé és lefelé is menni, így akkor ez megkönnyítette a munkát. Mivel az egész hely kihalt, így igyekeztem a mozgással törődni és háti rakétával megtenni a távot a következő ajtóig. Ha sikerül azok előtt, hogy az a valaki onnan bentről leérkezne, akkor igyekszem fedezéket keresni és ott meglapulni, majd ráfogni a fegyvert. A biztonság kedvéért csak bénítóra állítom, ha a társam lenne és el kell sütnöm a fegyvert, akkor se öljem meg, csak kábuljon el. Ha nem ő érkezik, akkor lövök, ha ő, akkor nem és akkor le is engedem a fegyvert, de ha ő rám lőne valamilyen oknál fogva, akkor igyekszem kitérni.
- Van három lépcsőház lefelé és legalább hat lift is, ami mindkét irányba megy - mondtam.Sogan nem akart kockáztatni és úgy döntött, hogy inkább leereszkedik a lépcsőházban, mintsem a lépcsőkkel próbálkozik. Mindezt könnyedén megtudja tenni, csak itt fenn a plafonba kellett belelőnie a szigonypuskájával, utána pedig már az ereszkedés könnyedén ment. Így ha voltak is csapdák, bár jelét nem látta ennek ereszekés közben elkerültek őket.

A megérkezés, vagyis leérkezés után egy kijárat volt innen, amely ajtó úgyszintén kinyílt, ahogyan Sogan a közelébe ért. Odakint ugyanazt láthatta, amit korábban Silhana is, hogy minden hófehér, az összes bútor, a falak, a padlók, az oszlopok. Néhány lépésre az ajtótól valaki éppen fegyvert fogott Soganr-a.

A páros néhány pillanat alatt felismerhette egymást és amint ez megtörtént, akkor a twi’lek fejvadász már le is engedte a saját fegyvereit, hogy nem akar ártani a férfinak. Így biztonságban volt sogan is és a nő gyorsan elmondta a helyzetet is. Ha Sogan is ellenőrizni akarja, akkor ha kiment, akkor ugyanazt láthatta.

A lefelé vezető lépcsőház pont itt volt az övé mellett, illetve ennek a kettőnek az oldalán egy-egy lift, ugyanilyen felépítése és elrendezése volt a másik két helynek is. Így továbbra is 33-33% volt az esélye mindennek. Kettejüket leszámítva az egész hely kihalt és csöndes volt.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 RRAt6WNÁtugrani a patakon rutinfeladat volt, sokkal könnyebb, mintha Nar Shaddaa-n, vagy hasonló helyen az épületek között kellett volna ugrani. Ha itt elrontja, akkor maximum vizes lesz és néhány élőlény tapad rá a vízből, ott esélyes, hogy belehal. Amint átértek kinyúlt ismét az Erőbe, hogy megtudja, hogy veszéllyel állnak-e szembe, de semmi ilyesmit nem érzett. Azonban valami mást igen, amitől egy pillanatra kirázta a hideg. Nem is olyan messze a droidok útjától pontosan ellentétes oldalról jött mindez. Néhány pillanatra az érzés irányába kapta a fejét, mintha láthatta volna, hogy mi okozza. Rengést?
~ Rengést nem, de a sötét oldal erejét és a zavart, amit az Erőben okozott azt igen ~ felelte gyorsan. ~
Essi meglepetten pislogott, hogy a fiúk, vagy fiatalurak elváltak volna és mentek volna megnézni. Noha arra esküdött fel, hogy elpusztítja a sötét oldal képviselőit és megvédi a Köztársaságot, de itt a Köztársaságot semmi sem fenyegetette és nem igazán látta, hogy miért is kellene már csak az izgalmon, vagy akción felül odamenni, amikor megvolt a saját feladatuk. Bár mi mást is várhatott volna nem jediktől, hanem szürkéktől? Hogy nem követik a parancsot és a feladatot, mindezt meg is kapta. Szinte teljesen egyetértett Rhea-val és bólogatott a társnője szavaira.
~ Miért is válnánk szét és néznénk meg azt? Ez nem Köztársasági bolygó, a Birodalmiak és más sötét oldali erőhasználók is ugyanúgy jelen lehetnek itt, mint mi… csak diplomáciai konfliktust okozna az egész ~ mondta. ~
Ettől függetlenül, ha menni akartak, akkor nem fogja megakadályozni őket, mindezt jelezte is egy széttárt karral és fejcsóválással Skrex „szavai” után. saját magának a sötét oldal ide, vagy oda akkor is a feladat volt az első. Ki tudja, hogy a másik miért van itt? Ha a két férfi tényleg elindul, akkor még felsóhajt, majd Reah-ra pillant és fejet csóválva igyekszik a droidok nyomát követni és haladni arra, amerről azok jöttek.Akkor a dolgok után a csapat két részre szakadt, mert az urak mentek megnézni a sötét oldali zavart, hogy mégis mi lehet az, miközben a lányok haladnak tovább a droidnyulak útján.

Ami az urakat illette, nagyjából húsz percet kellett sietős léptekkel haladniuk az erdő belseje felé. Továbbra is teljes néma csöndben haladtak. A fák ebben az irányba sűrűbbek kezdtek lenni, de annyira nem, hogy akadályozták volna a mozgást. Ami itt feltűnő lehet jobban is, mint korábban, hogy nem voltak állathangok.

Semmilyen, sem madarak, sem semmilyen más vad, de még nyomokat sem nagyon lehetett látni. Ahogyan közeledtek a helyhez már nem személyhez kötve érezték a Sötét oldal erejét, hanem úgy általánosságban kezdett belepni mindent itt a környéken, saját maguk pedig egyre közeledtek abba az irányba.

Innentől kezdve lépésről lépésre egyre kellemetlenebb volt az egész, pár perc múlva pedig egy magaslatot kellett megmászniuk, onnan pedig egy kisebb völgyszerűséget láttak, vagyis egy olyan részt, amit több helyről kisebb dombok vettek körbe. A lenti részen egy feldúlt hely volt, kisebb-nagyobb kövek és az aljnövényzet szétdobálva. Odalent egy feltehetőlgesen sith nő állt egy föld alá vezető lépcső tetején, pár méterre tőle egy Halálosztagos állt és a környéket kémlelte fegyverrel a kezében.Ami a lányokat illette, nekik sokkalta könnyebb és kevésbé kellemetlen útjuk volt. A fák között haladva találtak összesen három tönkrement nyúl droidot, amik már működésképtelenek voltak, kettőt már belepett a por, de a harmadik még egészen újnak nézett ki. De ezen felül semmi más nem volt a környéken.

Akárcsak a fiúk, ők maguk is nagyjából húsz percet kellett, hogy haladjanak, ezen idő alatt szerencsére semmilyen ellenállásba, vagy éppen gondba nem ütköztek bele, bár a pusztítás eléggé szembeötlő volt. szó szerint tényleg letaroltak a droidok mindent. A fű, aljnövényzet kipusztult az útjuknak köszönhetően.

A fák lentre nyúló ágai letörve, a levelek letépve, a bokrok sem jártak jobban, mint a növényzet. Állatvilágnak semmi nyoma sem volt a környéken. Annyi bizonyos volt, hogy minimum egy évszaknak biztos el kell majd telnie, ha ezt az ügyet megoldották, hogy az élet helyreálljon itt.

A hosszú séta után az erdőből az egyik pillanatról a másikra bármiféle átmenet nélkül egy nagyobb rétre értek. Az egész le volt betonozva, de a levegőből nem látszott mindez. A rét másik felén egy kisebb domb volt, és a domb oldalában a lányok felé esően egy nagyobb biztonsági ajtó is látszott.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 527DsgwMivel Ophi néni is bíztatta így Nalah végül is lőtt, mert nem nagyon volt más lehetősége, így útjára engedte a nyílvesszőt, ami nem csak saját magát lepte meg végül nagyon, hanem az ellenfelét is. Látta rajta, hogy nem hitte volna, hogy a lány képes lesz arra, hogy megtegye mindezt. Az Igazat megvallva saját maga sem hitte nagyon, hogy ez ennyire könnyű lesz és ilyen hamar vége az egésznek. Így kissé meglepetten nézett végig az egészen helyen, ami a sisak alatt szerencsére nem látszott, végül Ophi néni hangja volt az, ami visszazökkentette a valóságba.
- Köszönöm Ophi néni! Igyekeztem úgy tenni, ahogyan mondani tetszett - mondta.
Ezek után ő maga is igyekezett végignézni azt, hogy van-e bármiféle felszerelés, használható dolog azoknál, akiket most megöltek. A két szénné égetett személyt természetesen kihagyja, azoknál nem sok értelmét látta, hogy keressen bármit is, mert szinte biztosan minden megégett. Így maradt a többi, hacsak Ophi néni nem előzi meg. Ha így lenne, akkor igyekszik fedezni a nénit, amíg átkutatja a tetemeket. Ő maga önmagától nem ment oda a macskalányhoz, hogy megpróbálja felébreszteni, láthatóan Ophi néni megtette.
- A néni szerint vannak még itt mások is? - kérdezte.
Az alapján, ami a „hirdetésben” volt, hogy mennyi személyt raboltak el állítólag úgy vélte, hogy még lehetnek, de azért nem ártott mindezt megkérdezni. Amikor Ophi néni elindult befelé a vár belsejébe, akkor ő maga is sietős léptekkel igyekezett csöndben felzárkózni hozzá.Ezeknél semmi sem volt, semmi ID kártya, kommunikátor, vagy normális fegyver. Egy-egy sugárpisztoly igen, illetve összesen egy darab halpikkelyező kés. Mind roppant silány minőség, így a kérdés is jogosan merülhetett fel, hogy lehet, hogy rossz koordinátákat adtak arról, hogy kik is raboltak el annyi embert, amiről az adatok szóltak.

A gyors átkutatás után következett az, hogy Shani-t felébresszék, ám egyelőre nem járt sikerrel - Ha ír, akkor magához tér - csak tovább aludt. Nem nagyon akart reagálni minderre, így Shayla csak egy üzenetet hagyott ott a lány komlinkjén és Nalah társaságában indult el befelé.

Pár lépés után egy éles kanyar, sarok következett, ahol továbbra is mindenféle különböző főleg kalóz és emberkereskedők zászlói voltak kitéve és az ide betörő szél azokat borzolta, így elég hangosnak voltak mondhatóak. Ezeken felül nem sok minden más volt itt.

Ahogyan elérkeztek a rész végére az ajtóhoz, akkor ott jobbra még volt egy lépcső is, amin át oldalsó részhez lehetett menni és ott is körbenézni. Egyébként az ajtó nem túl meglepő módon zárva volt és az egész hely ahhoz képest, hogy milyen nagy volt és élettel telinek kéne lennie teljesen kihalt volt továbbra is.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 XVbNPWX - Nos, bármit is csinált úrnőm, úgy tűnik, hogy hatásos volt - jegyezte meg az ezredes.
- De kevés, azonban tartok tőle, ha tovább folytatom, akkor lehet, hogy felhívom valakinek, vagy valakiknek a figyelmét magunkra - mondta.
- A nagyúr bizonyára nem lenne elégedett, hogyha eredmény nélkül mennénk vissza. És épp az ilyenekre van a B tervünk - emlékeztette a nőt.
~ Ahogyan én sem ~gondolta még magában, de hangosan már nem mondta ki.
Igen, a B terv, ha magukra vonják valakinek a figyelmét, akkor annak az oldalnak adják ki magukat, akik éppen ide jönnek. Az egyik esetben nem kérdőjelezhetik meg az itt létüket, mert egy nagyúr tanítványa volt egy magas rangú katonai tiszttel. A Köztársaság pedig úgyszintén nem, mert ott voltak a parancsok a titkos, fedett katonai küldetésre, amit végrehajtanak. A köztársaságiak pedig jó eséllyel meg is ismerhetik őket, az ezredest mindenképpen. Közelebb lépett az építményhez, kinyúlt az Erőbe és a meglazult köveket, amiket tudott elhajított távolabb, hogy ne legyenek útban nekik, ugyanígy tett az avarral és a mohával, illetve a növényezettel is. Hamarosan egy mostanra igencsak romos állapotban levő lefelé vezető lépcsőt látott meg, lentről pedig hideg, dohos, nyirkos levegő szállt fel, ahogyan a sötét oldal erejét is határozottan érezni lehetett.
- Megenged egy kérdést úrnőm? - kérdezte.
- Akkor parancsba kapja tábornok, hogy viselkedjen normálisan és ne kérjen ilyen ostobaságokért is engedélyt - forgatta meg a szemeit a maszkja alatt.
- Mennyire lehet ez régi? - tette fel az eredeti kérdést.
- Valahol tízezerötszáz és tízezer között - mondta hangosan.
Akkor valami viszont nem stimmelt, Benûwia idősebb lett volna közel háromszáz évvel, mint azt megkapták Lady Hall’a-tól? Remélte, hogy erre is választ kap majd, intett Romet-nak, hogy kövesse, ő pedig elindult volna a lépcső irányába, de a férfi hangja megakasztotta.
- Úrnőm, látogatóink vannak! - mondta, ami csak Rhys fülesében hallatszott, a sisakból semmilyen zaj nem hallatszott ki.

Takodana - Page 2 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Pént. 21 Jún. 2019, 10:10
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Sogan hamar ki is lövi a plafonba szigonyát, hogy utána le tudjon ereszkedni. Ez minden bizonnyal kevésbé fárasztó, mint a lépcsőzés, bár lefelé menni szinte mindig könnyebb, mint felfelé, legalábbis a lépcsők esetében, viszont, így magát is megnyugtathatja, hogy nem találkozott semmiféle csapdával. Az épület egészen üresnek tűnik, s ha érzékei segítségével sem szerez tudomást Sil hollétéről, akkor csupán elsétál az ajtóig, azonban meglepődik a fegyvert rászegező twi'lek nőtől. Azonban, ha érzékeli a jelenlétét, akkor a biztonság kedvéért ős is előkészíti egyik pisztolyát, s az ajtón belépve rögvest a nőre szegezi, viszont miután felismeri társát, azonnal el is rakja a fegyvert. Sil ismerteti is Sogannel a helyzetet, hogy több út is vezet lefelé, illetve felfelé is, de Sogan lefelé szeretne menni, ugyanis fent életjelet nem észlelt, tehát bizonyára semmi fontosat nem őriznek ott, hacsak a kalózok nem voltak olyan okosak, hogy feltételezték, hogy ezt fogják vagy legalábbis az egyikűjük hinni, ezért direkt őrizetlenül hagyták.
- Talán már magad is meggyőződtél róla, hogy odafent életjelnek nyoma sincs, így gondolom egyet értünk abban, hogy a földalatti részt kéne átvizsgálni.
Egy pár pillanatig elgondolkodik a négykarú, hogy miként is volna érdemes lejutni. Majd igyekszik felvázolni ötletét.
- A lift túlságosan hamar elárulni minket, esetleg egy módon lenne érdemes használni véleményem szerint, mégpedig úgy, hogy ha valahol van valami szellőző, amin átférünk, itt leginkább magamra gondolok, mert neked ez bizonyára nem jelent nehézséget, akkor a lift tetején utazhatnánk, ha egyáltalán működik a szerkezet.
A liftben utazást veszélyesnek tartja, ugyanis bármikor megállíthatják, bedobhatnak egy bombát, vagy esetleg, mikor megérkeznek, szétlövik őket, hiszen egy liftben nem sok fedezék van, olyan mint halálcsapda. Viszont van még egy másik terve is, ami kissé körülményes, de működhet.
- Azonban használhatjuk a lépcsőt, hogy lejussunk, illetve az egyik liftet figyelem elterelésnek, sőt, ha van nálad időzítőbomba, akkor még meglepetést is okozhatnánk nekik. Sajnos nálam, csak rövid késleltetésű van.
Ha a másik fejvadásznak közben van méh ötlete, akkor az is meghallgatja Sogan, hiszen, lehet, hogy valamit figyelmen kívül hagyott vagy egyszerűen jobb tervel áll elő a nála tapasztaltabb társa.

Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 22 Jún. 2019, 14:39

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Essi megjegyzése a szóhasználatát illetően kicsikart Edricből egy szemforgatást, noha egész jól leütötte a lány a magas labdát a ‘rengés’ szóra, így aztán egy mosolyt még hozzátett a dolgohoz, jelezve, hogy inkább poénnak vette a dolgot, és mivel jeidről volt szó, remélte, hogy a lány is.
A sötét oldali zavar ugyan csak pár pillanatra érződött, valahogyan úgy tűnt, mégis maradandó nyomot hagyott a csipet csapat munkájában. Az eddigi elég könnyed és gördülékeny megbeszélések után Edric úgy érezte mindenki kezdett felszültebbé válni talán pont a furcsa zavar miatt vagy csak szimplán elérkezett a pillanat, hogy mindenki elkezdte szépen levenni magáról a kezdeti udvarias lepelt és a valódi énjét mutatni. Őt ez persze nem igazán érintette, nem hatotta meg különösebben, ha néhány jedinek tüske volt a szemében már a legelejétől, de hát nyilvánvalóan meg kellett próbálni a kompromisszumot elérni már csak a saját érdekében is, elvégre azért csak érdemes volt pár jedit ismerni ha esetleg sikerült valami komoly slamasztikába belekeveredni.
Hiába hitte azt még korábban, hogy nem lesz rossz újra a Rend tagjaival együtt dolgozni, most azért átfutott újra a fején az emlék, miért is hagyta ott a Templomot, hátat fordítva a szigorú szabályoknak és tanításoknak. Valamennyi értelmük nyilván volt, de Edric szimplán nem tudott azzal az életmóddal azonosulni, vagy magáénak érezni az egész körítést az elképesztően csicsás Templommal együtt. Lenyűgöző építészeti remek volt és csodaszép, ám a csillagköd emberein nem feltétlen azzal lehetett a legjobban segíteni, ha bemagolták az elmúlt évszázadok nagymestereinek a nevét a Jedi Archívumban. A valódi problémákat csak végtelen beszélgetésekkel akarták megoldani, ahelyett, hogy mindenki kiadta volna magából a feszültséget némi párbajjal. Persze csupán gyakorló fénykarddal ha valamelyik jedi túlságosan aggódott volna néhány végtag miatt.
Ezzel szemben Maxel való útjai során inkább a tényleges problémák voltak a fő fókuszban, ugyan terveket mindig kellett kitalálni, azért nem volt szükség nyolc külön szavazásra ahhoz, hogy elinduljanak egy irányba. Ha pedig valami változott, aszerint alkalmazkodtak, az évek során a rutin pedig ezt olyan irányba vitte el, hogy már szó nélkül is tudták, mi a dolguk.
És itt is ez lett hirtelen a legnagyobb probléma, amint Edric javasolta a szétválást, szinte rögtön egészen más lett az egész dinamikája a két jedivel. Jonathan nagy meglepetésére támogatta ötletét, és javasolta is, hogy ők ketten induljanak a zavar kinyomozására, amíg a két jedi elindulhat a droidnyomok után. Nyilván nem eshetett nekik túl jól, de a másik férfi megfontolandó pontokat hozott fel, elvégre tényleg jobban ismerték már egymást a hölgyek és emiatt jobban is össze tudtak dolgozni.

Az érvek ellenére a két lány ugyanakkor nem fogadta épp lelkesen az ötletet, Reah szinte egyből le is ostobázta őket, vagy inkább csak éreztette ezt, ami ugyan nem volt kellemes, de Edric értékelte a lány őszinteségét és hogy legalább kimondta, mit gondol. A kioktatás ugyanakkor már cseppet sem tetszett a férfinak, és a fejét lassan rázni kezdte rá. Megvárta, amíg a nautolán kifejti, miszerint könnyen csapdába sétálhattak, majd szinte azonnal Essi is társa támogatására kelt, ami egyáltalán nem volt meglepő, de pont jól mutatta, miért is volt igazából jó ötlet külön folytatniuk. Hiába volt egy cél, a jedik egy klikket alkottak, Edric és Jonathan pedig már kiestek a körből. Edric nem volt már az a típus, akit az ilyesmi felhúzott, így igazából nem is akart túlságosan hosszasan reagálni a jediknek. Az mindenesetre gondolatban megmosolyogtatta, hogy annak ellenére, hogy a jedik mennyire ösztönözték a mások véleményének elfogadását, most mintha mégis pont ők lettek volna azok, akik egy alternatíváról hallani sem akartak.
~ Örülök, hogy némi őszinteség elérte a csapatot, de lépjünk vissza egyet és gondoljuk át a dolgot. A droidok nem tudjuk, honnan jöttek, mi a céljük és kik operálják őket. A sötét oldal teljesen véletlenül megjelenik egy olyan bolygón, ami gyakorlatilag egy utópia. Lehet, hogy a két dolognak nincs semmi köze egymáshoz, ám az ellenkezőjére is pont annyi esély van. Ezzel nem hagyjuk cserben a feladatot, hanem egy másik irányt is kinyomozunk. Ha pedig van egyéb veszély is, szerintem arról is érdemes tudnia a helyieknek. A magam részéről pontosan tudom, mire is képes a birodalom, az első kézben kellett végignéznem padawanként, ahogy egy hasonló bolygót bekebeleznek. Nincs esély, tökmindegy, hogy kettő vagy négy jedi van ellenük. Másodsorban pedig ha csapdáról is van szó, én még jediként is örömmel sétáltam bele mindegyikbe. Ha csak üldögélünk nem lesz semmi, úgyhogy lépjünk túl a sértődöttségeken és menjünk a dolgunkra. Ahogy Jonathan mondta, tartsuk a kapcsolatot, így bármi történik tudunk egymáson segíteni~ fejezte be, majd elindult északnyugati irányba, amerről a zavar érkezett, különsebben már nem érdekelte, hogy a másik két jedi felhúzta-e magát, vagy sem.
Jonathan ha jött még vele, őt pár méterrel később bevárta, aztán kissé gyorsított léptekkel kezdett haladni. Bármi is okozta a zavart, nem tudni, meddig fog ott maradni, így jobb volt, ha siettek.

Ahogyan haladtak az erdő belseje felé, a bolygó napjának mozgása miatt az árnyékok is nyúlni kezdtek akár növekvő lidércek, a sűrűsödő fák miatt pedig egyre csak csökkent a fény mennyisége is ami elérte a talajt. A rengeteg meglepően és zavaróan is néma volt, egy darab állatot vagy bogarat nem látott vagy hallott Edric, ami elég komoly aggodalomra adhatott okot. Nyilván nem számított jó előjelnek, hogy a teljes élővilág elbújt, mintegy várva az apokalipszis pusztító szelét.
Út közben egy idő után kissé megunta a nagy csendet, s telepatikusan ugyan, de kérdezett egyet újdonsült társától.
~ Szóval mi szél hozott ide? Ha jól értem nem vagy te sem a Rend tagja, bár az öltözékből ítélve jedinek mondanálak~ kérdezte kíváncsiságból.

Nem is olyan sokkal később már mindketten tudták, hogy jó helyen jártak. A sötét oldal már nem csak zavar volt, egyre jobban mindent belengett, mintha egy fátylat terítettek volna a bolygó ezen részére. Edric még arra is meg mert volna esküdni, hogy a helyen a napfény is fakóbbá vált, bár ebben nem lehetett biztos. Mintha a bennük lévő fényt is ostromolta volna, a sötét oldal átitatta még a saját lényét is, próbálva elpusztítani belőle a reményt és örömöt. Egy magaslathoz érkeztek, ami az utolsó akadálynak tűnt a sötét oldal forrása előtt. Edric habozás nélkül megmászta, a tetőn pedig furcsa látvány tárult elé. Egy kisebb medencére nézett le, amelyben egy pont láthatóan fel lett túrva, földkupacok, kövek és növények vették körbe. Azoknak talán eredeti helyén egy lépcső vezetett a föld alá, tetején pedig egy nő állt, akinek fénykard is volt a kezében. Mellette pár méterre egy katona, kissé hunyorogva pedig Edric azt is kivette, hogy egy halálosztagosról volt szó.
~ Sith~ gondolta magában, s persze óvatosan közvetítette ezt Jonathan felé is, majd óvatosan hasra vágta magát, nehogy bármelyikük is meglássa, ahogy kémlelte őket.
~ Utálom amikor a jediknek igaza van~ jegyezte meg gondolatban, miközben reménykedett, hogy nem fogják őket kiszúrni. Körbenézett ugyanakkor, hogy volt-e bármilyen út, amin közelebb merészkedhettek.

_________________
Takodana - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Jonathan Skrex Vas. 23 Jún. 2019, 23:47

Takodana - Page 2 TTi6FdK

Jonathan Skrex (8. kör)
Helyi Idő: 15:35 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Hirtelen óriási fordulat állt be a csoportdinamikában. Az eddigi gördülékeny és demokratikus módszereket felváltotta valami egészen más mentalitás, amit máshogy nem igazán tudok nevezni, mint a különböző ideológiák találkozása. Egészen sokáig eltartott, mire a kis csapat munkájára bármiféle kihatással volt, hogy egyébként sima és szürke jedik is dolgoztak a probléma megoldásán, akik már meggyőződésből is bizonyosan másféle módszerekkel igyekeztek volna a probléma megoldását eszközölni. Az információszerzés és a küldetés korai szakaszában nem ütköztek ki érezhetően az ellentétek, ugyan fordultak nézeteltérések az ötletek és a kivitelezések terén, de a csapatmunka egészen elcsepergett a maga kis medrében, eddig a pontig. Meglátásom szerint nem mindig feltétlenül az ideális íven haladtunk a történetben, esetenként eltérni véltem magunkat a biztonságos vagy a logikus útvonaltól, de végső soron minden döntésnél megértettem, hogy társaim miért azt az útvonalat találták a megfelelőnek és jómagam is tudtam azonosulni a lépésekkel. Sajnos a jedi templomban úgy tűnik nem tanítottak hasonló együttműködési képességeket, ugyanis a két jedi azonnal elkezdett minden létező jedi sztereotípiának megfelelni, amint felmerült a sötét oldali energia forrásának kivizsgálása és a szétválás.

A magam részéről egyáltalán nem terveztem további magyarázatot szolgáltatni a két hölgynek a lépést illetően, véleményem szerint egészen érthetően összefoglaltam számukra, miért tartottam a szétválást egy kivételesen szükséges lépésnek. A droidok megállítása egy dolog volt, de egyáltalán nem volt rá garancia, hogy a valódi fenyegetést a tapsifülesek jelentették a jelenleg helyzetben. Edric minden esetre nyújtott egy hosszabb magyarázatot is a dologra, aminek csak a csapra részével nem értettem egyet, azon kívül körülbelül stimmeltek a meglátásaink. Nem kifejezetten füllőtt a fogam bármibe belesétálni, nyilvánvalóan eléggé ehhez hasonló szaga volt a dolognak, de jelenleg egyik követendő útvonalunkkal kapcsolatban se mertem volna állítani, hogy biztonságos és nem vár minket egy csapda a végén. Azt a részt viszont kénytelen voltam picit megmosolyogni, hogy diplomáciával és hasonlóval próbáltak érvelni nekünk. Teljesen tipikus jedi viselkedés. A magyarázkodás, az értelmetlen dogmák, a mindenki főlé magasodó templom tornyokban való dumcsizás, a könnyű és biztonságos út választása, holott a valódi rejtély lehetséges, hogy teljesen másik irányba húzódik. Érthetetlennek találtam, miért voltak ennyire ellene annak, hogy természetesen az eredeti küldetésünket sem elfelejtve, de az erőforrásaink felhasználásával ezt az igen csak furcsa eseményt is kivizsgáljuk. Csóválhatta a két okostojás a fejét amennyit csak akarták, de naivság lett volna azt feltételezni, hogy a valódi bolygót fenyegető veszély tényleg a tapsifüles hadseregben rejlett. Nem, itt valami húzódott a háttérben és talán ez volt a szál, ami alapján kideríthettük, mi is történik éppen a környéken. Vagy csak véletlen egybeesés volt az egész. De nem hittem a véletlenekben. Minden apró dolog között meg volt az összefüggés, csak meg kellett találni.

Végül, se Essinek, se Reahnak nem tetszett a dolog, de végső soron beleegyeztek, hogy ideiglenesen szétváljunk és mindkét jelenlegi forró nyomunkat kivizsgáljuk. Törtünk előre újdonsült társammal, az egyre sűrűsödő fák között, miközben állatoknak továbbra se volt se híre, se hamva. Kezdett az az érzésem lenni, hogy ez már nem feltétlenül a droidok miatt volt, hanem az egyre inkább érezhető sötét energiák voltak a ludasok. Nem is személyhez volt köthető már ez az érzés, inkább egy olyan általános atmoszférát teremtett a környéken, ami egyáltalán nem volt kellemesnek mondható. Újdonsült társam igyekezett kicsit építgetni a köztünk kialakult hirtelen kovácsolt szövetség kezdeményeket, amire egyelőre inkább csak ímmel-ámmal reagáltam.
~ Szürke jedi vagyok, ahogy érzésem szerint te is. Röviden, próbálok segíteni, ahol tudok, ebben azt hiszem, hasonlítunk. Sose voltam jedi, de ha jól értelmeztem a viselkedésed, te közéjük tartoztál egykor. ~
Nem akartam túl sok minden elárulni magamról vagy a rendről rögtön a legelején a kis privát telepatikus csatornánkon keresztül, először ki kellett puhatolóznom, milyen fából faragták ezt a fajta szürke jedit. Nem mindannyiunknak fűlött a foga az együttműködéshez, rengeteg olyan szürke járta a galaxist, akik valami miatt elutasították a Nagoon rendet is. Kíváncsi voltam, milyen fajta szürkével hozott össze a sors most.

Miközben picit ismerkedtünk, továbbra is néma csöndben, egyre mélyebbre hatoltunk a fák között. Igyekeztünk az érzékszerveink és az Erő szempontjából is résen lenni, hiszen tudtuk, hogy potenciális veszélyforrások tömkelege várhatott ránk bármelyik bokorban. Egy magaslat várt ránk, aminek a tetején, ahol mindketten hasra vágtuk magunkat, lévén látszólag megtaláltuk a célpontunkat. Egy völgyszerűség tárult a szemünk elé, amit kisebb dombok vettek körbe, középen egy igencsak feldúlt hellyel. Lent pedig egy eléggé sithnek kinéző alak állt, egy halálosztagos társaságában. Próbáltam kitalálni hogy kiszúrtak-e minket, de elsőre úgy tűnt, egyelőre biztonságban voltunk. Egy föld alá vezető lépcső tetején állt a páros, egyelőre tétlenül. Most kellett okosnak és mindenekelőtt óvatosnak lennünk.
~ Nem tudom mire akadtunk, de határozottan találtunk valamit. Feltételezzük a legrosszabbat, hogy ha mi megéreztük Őket, akkor ők is tudják, hogy a környéken vagyunk. Legyünk nagyon óvatosak. ~
Jómagam is igyekeztem egyelőre meghúzni magam, minél jobban felmérni a környezetet. Ha valamiféle titkos búvóhely volt odalent, akkor bizonyosan voltak a környéken valamiféle biztonsági intézkedések, csapdák, egyéb rendszerek is, amiket jó lett volna elkerülni. De ha esetleg biztonsággal közelebb tudtunk volna jutni, lebukás vagy egyéb veszélyek nélkül, akkor jó lett volna alaposabban is szemügyre venni a dolgot. Egyelőre nem tettem jelentést két jedi társunknak, amíg nem voltunk benne biztosak, mivel is állunk szemben. Reméltem, hogy sikerül elkerülni bármiféle konfliktust a közeljövőben, de minden esetre teljes készültségben álltam, ha kiszúrnának minket, vagy beindítanának valami köszöntő mechanizmust, akkor egyből tudjak cselekedni a helyzetnek megfelelően. Az elsődleges szempont egyelőre még mindig az információszerzés volt. Határozottan találtunk valamit, de most mindenekelőtt azt kellett kideríteni, hogy pontosan mire is bukkantunk, illetve hogy mi köze van ennek a találatnak a jelenlegi ügyünkhöz, a bolygóhoz, a droidokhoz, hol függ össze az egész kép, hogy állnak össze a kirakós darabjai.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Takodana - Page 2 CZURt9D


A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 01 Júl. 2019, 17:48-kor.
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 24 Jún. 2019, 00:00

//A reag kész, de @Werda jelezte, hogy későn tud csak írni, így holnapi nap folyamán lesz majd a reag, ha tudott írni, vagy jelez, hogy ne várjak rá.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 24 Jún. 2019, 15:12

REAH TU


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Padawan
Helyszín: Tako város
Feladat: Megállítani a droidinváziót
Résztvevők: Edric Kane | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Takodana - Page 2 P8qfODz

Egy pillanatra azt hittem, hogy csak én reagálom túl a dolgot, de lévén az érvelésük, illetve az egyiké, átment arra, hogy miért is rossz a jedik által járt út, így inkább hagytam az egész vitát. Az egésznek semmi köze nem volt ehhez, egy hétköznapi katona számára se a szétválás lett volna a logikus lépés, ahogy akkor sem, ha több jedi van itt. Arról nem is beszélve, hogy közölte a pasas, hogy nincs esély a birodalmiak ellen, függetlenül a jedik számától. Az bizonyos, hogy rengeteg stratégiai és meditációs órát javasolnék neki, de nem az én dolgom, hogy milyen módon teszi tönkre az életét. Talán sokkal gördülékenyebb lesz a munkánk a szétválást követve.
Az úton tönkrement droidok is voltak. Amennyire lehetséges volt igyekeztem megnézni őket, hogy mégis mi vethetett véget az "életüknek". A társaik trappoltak-e át rajtuk, vagy valami külső hatásra történt mindez. Igazából az első változat se lepett volna meg, hiszen ezek mindent letaroltak, ami a nyomukban volt. A természetnek kiadós regenerálódási időre lesz szüksége és valószínűleg akkor is egy ideig távol marad majd ettől az ösvénytől. A növények már csak okosak ennyire.
~ Jackpot. ~ üzentem Essinek miután kiértünk a lebetonozott rétre. Érdekes, hogy mindezt olyan módon csinálták, hogy a levegőből nem volt észrevehető, de akkor is furcsa volt. Megpróbáltam kinyúlni az Erőbe és felerősíteni az érzékszerveimet annak érdekében, hogy a nagy csend közepette valaminek meghallom-e a hangját, egynéhány kutasz droidnak, vagy esetleges más biztonsági rendszernek, aminek van, és amit normál hanghatások mellett lehetetlen lenne lefülelni. A szemeimet azért közben behunyom, hogy a nap fénye, főleg mivel egy tisztáson vagyunk, ne zavarja a szemeimet.
~ Próbáljunk meg bejutni. ~ fordulok Essi felé, mikor az előbbi próbálkozás sikerességét vagy sikertelenségét közlöm vele, majd abbahagyom az érzékszervélesítést és amennyiben semmi akadálya, akkor elindulok az ajtó irányába, hogy felmérjem, mégis mivel állunk szemben.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Takodana - Page 2 MRhtcHq Takodana - Page 2 Q4uDHcY Takodana - Page 2 PLZyNoo
Takodana - Page 2 Nogbuvl

SHAYLA KELBORN / OPHI SURR


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Fejvadász
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Kiszabadítani az elraboltakat
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Tish Vizsla / Nalah

Takodana - Page 2 Cv6EXSy

A cuccok, amik az "emberrablóknál" voltak szörnyen kevesek voltak. A bolygón élők mentalitását tekintve nem zártam ki, hogy könnyű őket elrabolni, de hogy eddig senki se tudjon ellenük mit tenni, az azért nevetséges volt. Holmi közkatona is simán hazavágta volna ezeket, nem hogy egy és egy kicsi mandaloriai.
- Remélem, hogy nem csak ennyi volt. Ha pedig a továbbiak is ilyenek, mint ezek, akkor nem lesz nehéz dolgunk. - válaszoltam gyorsan miközben elindultunk. Az elkövetkezend út még eseménytelenebb volt, mint az eddigi. Minden kihalt, csupán zászlók voltak, meg egy ajtó és lépcső. Megfordult a fejemben, hogy előbb az ajtót kellene hatástalanítani, de inkább előbb az oldalsó rész felé indultam el. Fel akartam mérni, hogy valami mellék be, vagy ki járat van-e, esetleg ablakok vagy bármi hasonló, amin menekülhetnek, hátba támadhatnak, vagy esetleg felmérhetem, hogy mégis mi van a falakon belül.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:

Takodana - Page 2 VCDZ8BNTakodana - Page 2 04Opun9Takodana - Page 2 HlC9305Takodana - Page 2 M0EebCb

_________________
Takodana - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Takodana - Page 2 FUn312o
Takodana - Page 2 6fZaEMM
Takodana - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 24 Jún. 2019, 16:23Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 28. (péntek)

Takodana - Page 2 Vcf1YkY
Takodana - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:40 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 YreafAR - Igen, a mozgásérzékelőm is csak téged jelzett, azért vagyok itt - mondtam. - Lent lehet, hogy túszok is lesznek, amit kihagytak a tájékoztatóból.
Lehet, hogy mindenkit a lentebbi, jobban védhető részre vittek és túszul ejtették őket, bár erről nem szólt senki, hogy azok is lennének itt. Igaz nem ez lenne az első helyzet, hogy a civileket, vagy éppen másokat a megbízó értéktelennek és jelentéktelennek tart annyira, hogy nem jegyzi meg őket. Reméltem, hogy nem így lesz, az egy dolog, hogy élve, vagy halva volt a kalózok esete, de soha sem szerettem, ha ártatlanok, vagy épp civilek kerülten tűzvonalba, az egy dolog, hogy én vigyázok rájuk, hogy ne essen bajuk, de attól az ellenfél még nem. őket nem érdekelték és így az is lehet, hogy a célpont elmenekül, amíg én a civilekkel törődöm. Közben pedig figyelmesen hallgattam végig Sogan javaslatát, amiben volt ráció. Bár a szellőzőben bejutni páncélban, háti-rakétával nem feltétlen lehetett könnyebb, mint neki, de tény és való, hogy jócskán kisebb méreteim voltak, mint neki.
- Gránátom sajnos nincs, de a szellőző nem rossz ötlet, igazából akár mindhárom liftet is leküldhetjük, ha működnek, háti rakétával elég gyorsan mozgok, aztán csatlakozom hozzád - javasoltam.
Néhány pillanatra elgondolkodtam, hogy mi lehetne még célravezető. Ha nem tudunk csak úgy lejutni, akkor pedig figyelemeltelés kell valaki részéről, hogy lejusson a másik. Ez pedig csak egyet jelentett, hogy én fogom elterelni őket.
- Mondjuk én vagyok a védettebb, mi lenne, ha én lépcsőházon keresztül mennék és elterelném a figyelmüket, hogy utána te könnyedén lejöhess és egy védettebb helyen találkozunk utána? - kérdeztem.Mivel egyelőre csak beszélget a két kari és tervez, így nem érdembeli körváltás felesleges. Annyi, hogy itt fenn csak kicsi 30-40 centi átmérőjű szellőzőket lát a két karakter.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:40 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 RRAt6WNEssi csak felhúzta a szemöldökét arra a részre, hogy megsértődött volna. Nem tette egyáltalán és beleszólni sem akart abba, hogy merre megy a másik kettő, csupán racionálisan gondolkodott, hogyha valamelyik helyen csapdába csalják őket emiatt, akkor a csapat másik fele biztosan nem fog odaérni. Igazából még ő maga is logikusnak találta, hogy talán ezzel akarják elcsalni őket az eredeti helyszínről, de mindez nem jött be. Annyira nem volt fontos.
~ Az Erő legyen veletek! ~ ennyit üzent még csak a fiúknak ~
Ezek után Reah-val indult el a saját útjuk irányába. Azt rögtön látta, hogy a droidok az elmúlt napokban nem kevés pusztítást végeztek a növényzetben és valószínűleg az állatvilágban is azzal, hogy elűzték őket. Szerencsére amennyire látta még nem okoztak visszafordíthatatlan károsodást. A nyomokat könnyű volt követni és még néhány már működésképtelen droidot is találtak, amit nagyon aranyosnak talált, ha épp nem lettek volna gyilkos droidok.
~ Mit gondolsz visszafelé viszünk magunkkal egyet-egyet? ~ kérdezte egy vigyor kíséretében. ~
Most nem akarta egyelőre cipelni, mert nem volt táskája, de visszafelé már nem lett volna gond. Végül elérkeztek egy rétre, amin egy domb is volt, azon pedig bejárat. Itt próbált a fiúknak küldeni telepatikus üzenetet, bár nem biztos, hogy sikerül majd, hiszen nem ismerte őket és valószínűleg elég távol is voltak. Így igyekezett nagyon koncentrálni erre.
~ Elértünk egy réthez, amin egy valószínűleg mesterséges domb van, rajta biztonsági ajtóval, az előtte levő rész pedig betonozva. A levegőből nem látszott, így a terület álcázva van, innen jöttek a nyomok alapján a droidok. Úgy tűnik, hogy neked volt igazad Edric ~ próbálja üzenni ~
Egyelőre csak nézelődött, igyekezett a lehető legjobban felmérni a terepet, majd a felvetésre, hogy próbáljanak bejutni csak biccentett és mivel itt lopakodni nem igen lehetett igyekezett a lehető leghamarabb átjutni az ajtóhoz.A két lány is elég gyorsan és eseménytelenül haladt, a droidok megnézése nem hozott sok eredményt. Alapból bizonyosan nem a többi droid sértette meg őket, azt később szerezték, ahogyan átmentek rajtuk. Amennyire így sérülten megállapítható volt az energiatárolással voltak gondjaik és egyszerűen lemerültek, aztán a többi dolgot a rajtuk átmenő droidok elvégezték.

A megérkezés után a két lány nem sokat teketóriázott, Rhea élesítette ki az érzékeit, de azzal csak a szelet és a betonon pergő homokot lehetett hallani. Életnek hallhatóan nem volt nyoma. Így emiatt döntöttek, hogy bemennek. A lebetonozott részen könnyedén áttudtak kelni minden gond nélkül, nem jelent meg semmilyen biztonsági rendszer, élőlény, vagy droid sem. Így az ajtóig is elérkeztek nagyon hamar.

Az ajtó pont úgy résnyire volt nyitva, ami azt jelentette, hogy nagyjából egy-másfél méter széles volt a „kis rés” az ajtón, így egyesével, de akár hasukat behúzva ketten is befértek egymás mellett. Odabent félhomályos állapotok uralkodtak, de azt máris mind a ketten észrevehették, hogy egy tucatnyi B-1es droid volt bent, akik amint észrevették őket tüzet is nyitottak rájuk.A két fiatal férfi meg is érkezett a helyszínre, ahol a lenti páros kinézetéből egyből a leglogikusabb magyarázatot szűrték ki, hogy egy sith-ről lehet szó. Edric hasra tudta magát vágni és körülnézni. Azt láthatta ő és Skrex is, hogy igazából bárhol könnyedén lejuthatnak, nem volt túl meredek lejárata egyik dombnak sem. Ha kellett, akkor igazából egyetlen nagyobb ugrással egy pillanat alatt is lejuthattak.

Egyelőre csöndben lapultak és továbbra is telepátiával kommunikáltak, azonban egyvalamit azonnal észrevehettek. Mind a katona és néhány pillanattal később a nő is pontosan arrafelé néztek, ahol ők voltak. Ekkor kaptak telepatikus üzenetet mind a ketten Essi-től, aki jelezte, hogy megtalálták a helyet, ahonnan a droidok jöttek és hozzátette, hogy Edric-nek volt igaza.

//A többit lássátok alul a célkitűzés 4-nél.//

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:40 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 527DsgwMivel a lány nem ébredt fel, így Nalah csak Ophi nénivel haladt tovább befelé a kastély belseje irányába. Itt kint nem volt túl sok minden, legalább is nem látott a kislány, azonban az nagyon tetszett neki, hogy régies típusú volt az épület, így eléggé otthonosan érezte magát itt. A lobogók sokasága eléggé lenyűgözte őt és szívesen figyelte volna akár órákon keresztül mindezt, ahogyan a szél borzolta őket, hogyha minderre lett volna lehetősége. De nem volt, mert elvileg gyerekeket és harcképteleneket kellett megmenteniük és az fontosabb volt. amikor megérkeztek a zárt ajtóhoz, akkor kinézett a két lépcső irányába is, hogy arrafelé mit lát. De utána próbálta az Erőbe is kinyúlni, hogy érez-e másokat, vagy éppen merről. Nem tudta, hogy az épületben lehetnek-e a foglyok, vagy a föld alatt. Már ha voltak egyáltalán, mert nagyon nem tudta kinézni ezekből a személyekből, hogy több tucat embert tudtak volna fogva tartani, vagy egyáltalán arra kényszeríteni, hogy azt tegyék, amit akarnak. Itt megállt és nézelődött, hallgatózott, már amennyire a páncéljában mindezt megtudta tenni. Időnként Ophi nénire pillantott, hogy a néni mit is fog tenni, mit szeretne ebben a helyzetben. Talán saját maga, ha nem tudnak bejutni, akkor fogta volna a fénykardot és vágott volna magának, maguknak egy bejáratot, hogy azon át tudjanak majd bemenni. De az megint sok kérdést vetett volna fel és nem tudta, hogyha azt mondja, hogy nem Erőhasználó, csak a nevelőpapája tanította és tőle örökölte a fegyvert, akkor miként reagálnának. Mivel azt ő maga is tudta, hogy már csak a papája tényére mit szólnának…Shayla úgy döntött, hogy felnéz oldalra, hogy ott keressen bejáratot, ablakot. Egyrészt egy bejárati ajtó itt is volt, ugyan ez is zárva volt, de közel sem nézett ki olyan masszívnak és vastagnak, mint a lenti. Ez egy sima egyszárnyú bejárati ajtó volt, semmivel sem több, bár konzol nem volt hozzá itt kint, így nem volt mivel kinyitni és a páros közeledtére sem nyílt ki.

Olyan ablakok, amiket Shayla keresett nem voltak, de olyanok igen, amiken be lehetett látni. Keskeny húsz-huszonöt centi széles padlótól a tetőig érő ablakok viszont voltak, így be tudott a két mandaloiria nézni az épületekbe. Ami viszont nem volt túlságosan kellemes látvány. Bent minden csupa vér volt, több helyen emberi testek feküdtek, fegyvertelen, civil személyek, főleg gyerekek. Többen több darabban hevertek szanaszét.

Nem volt nehéz észrevenni, hogy valamilyen nagytestű állat volt az, ami ezt okozta, nem lehetett azaz ötös, akiket a két hölgy már likvidált. Belül a falakon nagy ütés, illetve karmolás nyomok is látszottak, amik megerősítették a nagytestű állatról lehet szó. A következő pedig még inkább. Néhány másodpercig meglehetősen halkan, de mély állatüvöltés hallatszott odabentről.

Takodana - Page 2 BF2qvAb
Takodana - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:40 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Takodana - Page 2 XVbNPWXRomet szavai után - mivel addig a törmelékek szétdobálásával foglalkozott főleg - kinyúlt az Erőbe, hogy ellenőrizze azt, valóban érzett két személyt is egészen közel magukhoz. Így nem lépett rá egyelőre a lépcsőre. Néhány pillanatig gondolkodott, hogy mit tegyen, szerencsére az öt héttel ezelőtti dolgok miatt nagyon távol volt a sötét oldaltól, még annak ellenére is, amit az előbb csinált, így az meg sem fordult a fejében, hogy megölje azt a kettőt frakciói hovatartozástól függetlenül. Az első, ami eszébe jutott, hogy lehívja a párost, hogy itt adjanak válaszokat, aztán remélhetőleg mennek és intézik a saját dolgukat és békén hagyják őket. Egy pillanatra Romet-ra nézett, aki alig észrevehetően bólintott Rhys számára. Ekkor fordult ő maga is abba az irányba, ahonnét a párost érezte az Erőn keresztül.
- Jöjjenek le mind a ketten, tudjuk hogy itt vannak. Ha valakit ki akarnak kémlelni, célszerűbb lenne elrejteni önmagukat az Erőben és technológia elől, főleg, ha Erőhasználó a célpontjuk - szólt hangosan, hogy a fent levő kettő is hallja.
Kissé ironikusnak gondolta mindezt, főleg, hogy pár hónapja még ő maga is pontosan ugyanúgy tette volna az egész dolgot, ahogyan azok ketten, bele sem gondolva arra, hogy az Erőben kiszúrhatják az érkezésüket. De ez akkor volt és nem pedig a teljes orgyilkosi és egyéb képzése előtt. Csak remélni tudta, hogy vagy birodalmiak, vagy pedig köztársaságiak, mert ennél a kettőnél lenne egyszerűbb dolga. Figyelte, hogy a páros lejön-e, vagy továbbra is ott maradnak, ahol vannak. Nem akart támadóan fellépni egyelőre, sem odaugrani, vagy lerántani azt a kettőt telekinetikával magához. Nem nyúlt a fegyveréért sem, csak csípőre tette a kezét és úgy figyelte, hogy jönnek-e.
Mivel saját maga nem akart támadni továbbra sem, így csak várakozik, ha azonban a két személy támadóan lépne fel, akkor próbál a támadás elől kitérni, illetve ha lőnek rájuk, akkor fénykardját próbálja előrántani és félreütni a felé jövő támadásokat. Minden esetben úgy, hogy továbbra se a másik kettőt támadja, vagy feléjük menjen a védekezésből származó visszahatás se őket érje el. ha azonban nem támadtak és előjöttek, akkor ismét megszólal.
- Melyik oldalon állnak, kinek dolgoznak? - kérdezte.

Takodana - Page 2 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Takodana - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Giodibi Csüt. 27 Jún. 2019, 21:22
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Miután a fejvadász is megerősítette, hogy ő se tapasztalta életnek nyomát a felső szinteken, így a négykarú is egyre biztosabb benne, hogy lefelé vezet az útjuk. A túszok hallatán, kissé ökölbe szorul a keze, ugyanis jól tudja, hogy mekkora nehézséget tud jelenteni akár csak egy civil jelenléte is. Egyszerűen utál foglalkozni velük, de mégis megtesz minden tőle telhetőt, ha efféle dologra kerülne sor.
- A legjobb értelemben remélem, hogy nem lesznek túszok...
A liftek leküldése észszerű lenne, főleg, hogy könnyen összezavarhatnánk az ellenséget vagy legalábbis egy rövid időre megoszthatnánk a figyelmüket, azonban lehet, hogy ezzel csak éppen annyi időt nyernek, amennyi alatt fedezékbe tudnak húzódni. Sogan számára túl kevés az információ, nagyon kockázatosnak találja a küldetést, hiszen fogalmuk sincs, mégis mi várja őket odalent. Talán egy élőlénnyel se futnak össze, de az valószínűbb, hogy többszörös túlerővel kell majd szembenézniük. Azonban Sil előáll egy másik ötlettel is, ami igazából még tetszene is, de nem akarná ekkora kockázatnak kitenni a fejvadászt, legalábbis maga miatt nem. Nem érezné jól magát, ha tudná, hogy azért halt meg a nő, hogy a gyáva négykarú seggét mentse.
- Jó lenne a figyelem elterelés, viszont kockázatos vállalkozás. A saját épséged érdekében én eltekintenék ettől a lehetőségtől, azonban, ha ragaszkodsz hozzá, hát legyen...
Ha a nő szeretne figyelemelterelést végrehajtani, akkor úgy igyekszik igazítani saját cselekedeteit is Sogan, azonban ha nem, akkor marad az eredeti tervnél.

Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Takodana - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Takodana - Page 2 Empty Re: Takodana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.