Vadföld (Antarktisz)

8 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 8 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Szehmet Csüt. 11 Ápr. 2013, 20:59

A rövidnek tűnő út feszült figyelmet igényelt. Bármennyire is néptelennek tűnt kintről a hely, a főépület felé haladva bebionyosodott hogy a belső rész továbbra is jól őrzött és nem csak emberi szemek elől kell kiétrniük. Elhamarkodott tűnt hát a vélemény miszerint Magneto végképp itt hagyta a várost. Ilyen nagy őrséget nem hagy az ember cél nélkül hátra. Ha nem is a kölyök, de valami biztosan akad odabenn, ami fontos vagy hasznos lehet, akár most, akár a jövőben.
Jó lett volna, ha elég fejlett Heka mágikus tudása a kereséshez és nem kell a fejét ráznia az ezt a lehetőséget firtató kérdésre, de ifjabb éveiben nem mások megtalálása volt számára a fontos és érdekes. A művészete, és a színházművészet sem ezt szolgálta, a fellépés, a meglévő közönség megragadása, és persze mágikus képességeinek egyedi alkalmazhatósága is fontosabb volt.
Végül azonban minden nehézség ellenére előrtek az épület tövébe, még ha a rossz oldalon is, majd a figyelmeztetésre kérdőn néz vissza.
-Úgy gondolod?- ezzel körbe is lesett, hátha kiszúr valami fenyegetőt. Az eddigi paranoid viselkedése ellenére most pont nem tűnt fel neki ez a vészjósló csendesség, talán mert így is tevékenyen és sikerrel vitte az álcázó hadműveletet. Ez követően az épületet méri fel, hátha akad elérhető magasságban egy ablak, ha ajtóféle nem is, amin be lehet jutni, mielőtt szemet szúrna az ácsorgásuk, de közben azon gondolkozott, hogy vajon a gyermek "vészkiáltása" menynire maradhatott titokban, volt-e rá lehetőség hogy várki is lekövesse kik voltak képesek érzékelni a hívást.

Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Sarah Pént. 12 Ápr. 2013, 04:07

Nekiindulunk, ismételten, ezúttal pedig a táv jóval rövidebb, vagyis jóval rövidebb lenne, ha nem kéne az őrségek miatt iszonyatos hosszúságú kitérőket tennünk, ami még mindig nem annyira iszonyatos, de a néhány perces sétából sikeresen kreálunk ezek segítségével egy nagyjából húsz perces erőltetett osonást, ha lehet ezt így nevezni - mindenképpen lehet így nevezni. Ami tetőzi az egészet, hogy a "placc" másik oldalán érkezünk meg, a dolgok pedig túlságosan csendesek, ami rátesz még egy adaggal a mentális terheltségre is... Szóval jól állunk, nagyjából úgy mint mindig, aztán a következő percekben vagy rajtunk ütnek és elfognak, vagy pedig kiderül, hogy én aggódtam túlságosan, illetve Andrew, mert lényegében ő az első aki hangot is ad ennek.
- A csapdától tartok én is, abból a szerencséből kiindulva ami minket követ. - Engem legalább is, mert lássuk be, általában azért nem vagyok az a szerencsés fajta, vagy csak én vélem így... Nem, ha szerencsésebb lennék akkor jó pár dolog nem úgy alakult volna, ahogyan, igaz nekem meg ezzel semmi bajon sincsen, különben túl egyszerű lenne az élet, abban meg mi a jó? Mondjuk ennek itt most éppen semmi köze a helyzethez, inkább igyekszek figyelni a környezetre, hallgatózni, hogy ha azért valami támadás érne minket, akkor ne legyen teljes mértékben meglepő, vagy nagyon váratlan, csak egy kicsit, úgysem én leszek az, aki elsőnek észreveszi, alap esetben lehet így lenne de jelenleg nem nekem vannak itt a legfejlettebb érzékszerveim, de ez természetesen nem befolyásol semmin, vagyis attól még ugyan úgy igyekszem ebből a hirtelen jött fokozott őrködésből kivenni a részem... És persze nem tudom nem észrevenni, hogy a macska elaludt, remélem számára ilyen békésen fog telni egészen a végéig az utazás. Mindenesetre is valahogy be kéne jutni.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 12 Ápr. 2013, 14:29

2046. december 17. hétfő – Vadföld
Résztvevők: David Ethan, Jared Aaron Voice és Andrew Ramirez

Andrew-nak sikerült találnia hátsó bejáratot, emlékezett is még arra, hogy hol van, azonban a kellemetlenebb dolog, hogy ott volt egy őr is, a korábban látott két és fél méter magas hatalmas kőember, a kameráról nem beszélve, ami még figyelte a területet. Amíg haladtak nem csak az őrség miatt kellett nagy területet kerülnie a társaságnak, hanem, mert elég sok civilt is láttak erre, főleg időseket és gyerekeket, a Mutáns Testvériség pedig igazából mindig is híres volt arról, hogy tele volt harcias mutánsokkal, így az őrség nem volt olyan meglepő, vagyis az inkább, hogy harcolni képesek maradtak hátra.
Vadföld (Antarktisz) - Page 8 2158568-ro
Az ajtó, ami előtt a nagy kőmutáns állt egy egyszerű sima faajtó volt, olyan két méter magas és másfél méter széles, azaz a mutáns tökéletesen elállta azt. Itt a földszinten még több hatalmas ablak is volt, ezek úgy egy méterre kezdődtek a földtől, előttük sövény, mind csukva, amennyire látszott. A szerencse talán, hogy a kamera forgott, ami ott volt és figyelte a bejáratot, így mindig volt vakfoltja és a kőmutánsok kívül senki mást nem lehetett itt hátul látni.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Bishop Pént. 12 Ápr. 2013, 20:17

Ismét nagy kerülőkkel ugyan de sikerül elérni az általam már ismert hátsó bejáratig. Itt már sokkal több a civil és a harcos mutáns is, közel vagyunk, valahol erre kell lennie majd Razielnek is. Sajnos már sokkal jobban kell vigyáznunk, könnyebben lebukhatunk, szerencsére paranoid megérzéseim ismét tévesek voltak, még nem buktunk le, még nem figyelnek minket és ez egy nagyon jó hír. Végignézek a kőmutánson.
~ Emlékszem, képes magából kő dárdákat is lőni, ráadásul nagyon kemény, teljesen elállja az ajtót, a kamera is figyel nem maradhatunk mindig a holttérben, de lehet ez az egyetlen bejárat. Mindenképp kockáztatunk, vagy az időnk fogy vészesen vagy a bejutás hiúsul meg.
- Az a mutáns itt nagyon erős, szinte áttörhetetlen a kőpáncélja, ráadásul minden irányban kő dárdákat is lő magából. A kamera forog, nem maradhatunk mindig a holttérben. De lehet ez az egyetlen lehetséges útvonal, vagy nincs másik vagy túl sok időt vesztünk. Mindenképpen kockázatos. Mi legyen?
Kérdezem a társaim és várom a reakciójukat. Kemény lesz, de végig kell csinálnunk.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Sarah Szomb. 13 Ápr. 2013, 14:58

Oké, lehet, hogy megint kerülgetéssel meg kitérőkkel, de legalább valakinek hála tudunk haladni. Ami azt illeti, nekem lövésem sem volt arról, hogy ennek az egész helynek van egy hátsó bejárata, igaz hogy már ahhoz is egy rakat civilen meg harcoson keresztül vezet az út, de még mindig tudjuk őket kerülgetni, ez pedig igencsak kellemes meglepetés, nem kérdéses, hogy ha itt lenne az egész nép akkor ez bőven lehetetlen lenne, esetleg a felszerelésemmel de egyesek miatt talán még azzal sem, ja plusz a kamerák... Mindenesetre is most itt vagyunk, viszont kénytelen vagyok húzni a számat.
- Már megint te.... - Mormogom magamnak igazából. Emlékszem erre az alakra, a múltkor is sok probléma volt vele, pontosan ezért felvont szemöldökökkel tekintek Andrewra a próbálkozásos ötletére. Én egy eléggé optimista, és " miért ne? " fajta gondolkodású ember vagyok, de nem tudom, nem biztos, hogy még egy hetet, vagy több időt szeretnék börtönben tölteni.
- Mentálisan sem lehet meggyengíteni, olyan, mintha belefejelnél egy kőfalba. Múltkor pedig az egész csapat itt volt ellene és menekülnötök kellett. - Mivel ugye engem elkaptak, igaz még mindig ötletem sincs hogy ki és hogyan.
- Talán jobb ötlet lenne az ablakokkal próbálkozni, vagy valaki megpróbálhatná elcsalogatni, bár abban az esetben egyből bukás lenne a vége. - Igazából más nem jut az eszembe, másik bejáratot keresni valószínűleg nem lenne értelemszerű, nekem legalább is nem, mivel annyira áthatóan mégsem ismerem a helyet, mint Andrew.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szehmet Vas. 14 Ápr. 2013, 20:09

-Szóval ilyen szerencsések vagyunk.. csak ki ne derüljön, hogy Magneto igazából el sem ment.. -vigyorgott a srácokra. Már megint túllendült a paramutatója, és szüksége volt rá, hogy egy kicsit oldja a saját feszültségét. Talán éppe ezért nem tűnt fel eddig a csend.. mindenesetre úgy döntött időszerű visszakapcsolni para állásba, hiszen megint nem csak a maga életével játszott itt.
A hátsó bejárat gyorsan meglett, bár azzal együtt megint egy rakás gondot sikerült kikapniuk, például azt a kőagyút, aki éppen komornyikot játszott.
-Biztos ne próbálkozzunk az ablakokkal?-tette fel a kérdést.
-Vagy lehet valami biztonsági rendszer ami azokat figyeli?- a riasztókkal sok dolgot el lehett érni, és ha esetleg valamelyik srác emlékezett ilyesmire, akkor mégis a kőagyút kellett volna megpróbálni, ami nem nagyon akaródzott Hekának. Egyszerűen nem voltak egy súlycsoportban.. Ideje volt egy újabb kis kupaktanácsnak, amin máris felmerült a kérdés, mit is tehetnének.
-Hát nézd... lesötétíthetném a kamerát, de az feltűnne azoknak akik figyelik. Vagy túlvilágíthatnám, de a helyzet ugyanez. - a kőfickóról kapott többi infó abszolute nem volt lelkesítő.
-Esetleg közelebb jutva talán.. nem.. Nem sokra mennénk azzal, ha hm.. a kamerát magát irányítanám, Kőagy Őrnaggyal a közelben meg pláne nem. Vagy őt iktatjuk ki valami zseniális módon, vagy beugunk az ablakon, vagy a kéményen mint pár kis Télapó. De ekkora batárnagy mutáns ellen nekem nincsenek trükkjeim.-erre a kijelentésre megmarkolta a botját. Lehet hogy az eszköz nehéz volt, és egyszerű emberek-mutánsok ellen egész hasznos, de nagyon csúnyán tört volna ezen a kobakon.

Az Oldal Lelke

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 15 Ápr. 2013, 10:18

//Megint kaptok egy szabad kört, hogy megbeszéljétek mit is tesztek, ablak biztonsági rendszert nem tudja Andrew sem, hogy van-e, és a csapat eddig mindig ajtókon át közlekedett, csak egyszer volt ablak, de akkor is harc közben tört az be.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Bishop Hétf. 15 Ápr. 2013, 20:56

A többiek is hozzáteszik a maguk ötleteit, nyilvánvaló, hogy nem juthatunk át ezen a kőmutánson, más utat kell találnunk. Egy ideig gondolkodok, főleg az ablakokon, nem emlékszem rá, hogy lett volna riasztó, ettől függetlenül még igen nagy rá az esély.
~ Meg kel próbálnunk, fogy az idő, végtelenségig nem várakozhatunk és találgathatunk, valamit ki kell találni. Megvan. Kockázatos, de működhet.
- Rendben. Itt nem fogunk átjutni. Próbáljuk meg az ablakokat, talán a karmaimmal ki tudok vágni egy részt, csak el kellene valahogy kapni, vagy valamilyen mágiával visszahelyezni a helyére. Ehhez mit szóltok?
Ha beleegyeznek, akkor keresek egy elég nagy, mégis nem túl szembetűnő üveg felületet. Ismét nagyon óvatos vagyok az útvonal kiválasztásával, illetve a konkrét mozgással, nem szeretnék lebukni. Ha találtam megfelelő helyet, kipattintom a karmokat, majd a mutató ujjammal megpróbálom kör alakban lassan, nem túl hangosan átvágni az üveget. Igazából csak próbálkozom, nem tudom egyáltalán lehetséges-e. Amint körbevágtam a részt, magam felé döntöm az üveglapot.
Persze ha többieknek más ötlete van, amivel könnyebben is be lehet jutni, aszerint járok el.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Sarah Hétf. 15 Ápr. 2013, 21:57

Oké, úgy látom, hogy az ablakos felvetésemmel többen is egyetértünk, igaz az üvegvágást kicsit túlzottan drasztikusnak látom, de más megoldás nincs, mármint az ablakokon kívül, ezt már azt hiszem részleteztem egyszer.
- Oké, figyelj, tartok neked bakot, hogy fel tudj mászni a sövényre, óvatosan, először csak nézz szét, hogy látsz-e valakit az üveg másik oldalán, ha van ott valaki, remélhetőleg te gyorsabban szúrod ki őt mint ő a te kobakodat. Ha így lenne, rúgj egyet és tudni fogom. Ha nincs senki akkor nézd meg, hogy nyitva van-e valamelyik ablak, csak akkor próbálkozz vágással, ha nincs más megoldás. - Azt hiszem eléggé jól sikerült kifejtenem a mondanivalómat, mert tényleg, fölöslegesen minek csörömpöljünk? Ha nem tudjuk sehogy sem kiszedni, vagy elkapni rendesen az üveget, akkor azzal elég nagy zajt csapnánk és kész is lenne a baj, egy kicsit talán több is lenne mint baj, de erre éppen nem találom a megfelelő szót. Kíváncsi vagyok hogy lehet-e ehhez még mit hozzátenni, bár biztosra veszem, szokásom elfelejteni a dolgokat, ötleteket, még akkor is, ha azok kézenfekvőek, vagy hát legalább is néha megesik az ilyesmi, ehhez azt hiszem többet nem is kell hozzáfűznöm.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szehmet Pént. 19 Ápr. 2013, 20:27

A társaság gyorsan szavazza le a kőmutánsos dolgot, Heka nagy megkönnyebbülésére.
-Nos, ha kell, én is szíves örömest felmászok-mondta, s felbámult az épületre, felmérve azt. A mutatványos életnek hála fizikailag kimondottan toppon volt, mégis kézenfekvőbbnek tűnt nem túlbonyolítani a dolgot, és a legközelebbi elérhető ablaksort becélozni. Végső soron az hogy itt ilyen erejű mutáns ücsörgött jelenthette azt is hogy bent nyugi van.. de logikusabbnak tűnt az a feltételezés, miszerint bent is épp elég kedves vendégváró üldögél.. valószínűleg szintenként leválogatva, és épp ezért ha ez a hely a klisék alapján épül fel, vagyis föld alatti cellarendszerrel, akkor az ahhoz legközelebbi emelet jelenti a legkevesebb problémát.
-Mi lenne ha nem az üveget vágnád meg, hanem a keretet vagy az osztásokat? Már persze ha ez olyan ablak ami kicsi részekből áll össze... -tett fel egy gyors és lényegretörő kérdést, kiindulva abból, hogy a síszleteknél ha ablakot használtak, ahhor vagy hagyományosan kis lapokból összerakott táblák voltak szép fa osztásokkal téve egységes ablakszárnnyá, vagy a modernebb daraboknál egyetlen nagy lapra ragasztották fel a díszítő osztásokat.. ezt igazából közvetlen közelről kellett látni, hogy eldönthessék.. vagyis voltak rá jelek, dehát azt nem tudta volna szavakba önteni. Színész volt, nem díszletes. Vagyis most épp őrszem, aki a két srác munkálkodása közben igyekezett szemmel tartani a környéket,és idejekorán felfedezni a vezsélyt.
-Mágia viszot nincs. RAgasztáshoz vagy hasonlóhoz nem értek.

Az Oldal Lelke

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 20 Ápr. 2013, 10:54

A triónak sikerült tervet kiötlenie, hogy mi alapján fognak cselekedni. Sikerült olyan ablakot találni, amire nem lát rá senki, sem a kamerák, sem pedig emberek. Az ablakok régi kastélyfeelingben épületek és úgy is helyezkedtek el.
Vadföld (Antarktisz) - Page 8 Window+at+herstmonceux
Itt akár az is végre volt hajtható, amit Heka mondott, de az is, amit Andrew javasolt. Az ablak, amit a fiúk találtak olyan másfél méterre volt a földtől egy méterre előtte volt az egy méter magas sövény. Ha valaki pedig felnéz, akkor odabent egy váróterem szerűség volt az ablak másik oldalán és a fiúk szerencséjére a helyég üres volt.

//Bocsi, de nem igen tudtam tovább ragozni a reagot.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Kedd 23 Ápr. 2013, 23:03

Az én tervem a többiek még számos hasznos dologgal egészítik ki, hova hogyan kellene eljutni és mit kellene tenni. Remek csapatmunka, tetszik, ahogy összeáll a terv egy egésszé. Végül sikerül eljutni az egyik nagy ablakhoz, a belül lévő terem üres. Gyorsnak kell lennünk különben kiszúrnak, fogy az idő.
- Rendben akkor óvatosan felmegyek és megpróbálok egy egész táblát egybe kivenni, aztán segítek nektek feljutni, bemegyek és visszarakom a táblát. Remek ötletek, nem is gondoltam először ilyen egyszerű módszerre. A vágás tényleg túl zajos lenne.
Előpattintom a karmaim és megpróbálom a tervet végrehajtani, felkapaszkodni David segítségével majd karmaimmal próbálom szétnyitni a táblát az illesztésnél. Gyorsan próbálok dolgozni, de ha az túl zajos lassítok. Mikor ez megvan az ablaktáblát kiszedem és félre rakom, segítek a többieknek, ha tudom felhúzom őket. Végül utolsóként bemegyek magam után pedig visszaillesztem a kivágott elemet, már ha lehetséges, ha nem csak félre rakom. Talán így nem annyira feltűnő, hiszen egy egész rész egyben.
Ha látok valakit közeledni akár kint akár bent a teremben, abbahagyom vágást, rögtön leugrom, elbújok.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Sarah Csüt. 25 Ápr. 2013, 22:32

Oké tehát sikerült egészen gyorsan összekovácsolnunk egy működőképes tervet, szóval már csak a gyakorlati része maradt hátra. Kifejezetten tetszik, hogy gyorsnak vagyunk mondhatóak és csendesnek is, igaz érezhetően egyre forróbb a talaj a lábunk alatt, ahogyan az egész közepébe érünk, ki tudja, hogy mi lesz odabent, ha már itt kint ez a kőóriás őrködik... Persze az is lehet, hogy szimplán úgy vélekedtek, hogy ugyan minek is kéne még utána más őrség, hiszen valaki biztosan van, vagy valakik, akik az elől lévő bejáratot őrzik, ő pedig tökéletes egymaga ide hátra, bent talán ha szerencsénk van nem is lesz különösebb őrség, csak... Civilek? Talán megint túlzottan optimista vagyok, talán, de mostanában sokszor vélem így, hogy túl optimistán tekintek a dolgokra, a világra, azonban nem látok ebben problémát, mert ha most hagynám, hogy a világnézetem eltorzuljon csak azért amik történtek... Most felsorolhatnám, hogy miért meg hogyan meg egyéb dolgokat de magamnak minek? Én úgyis tudok róla. A lényeg, hogy nem tudnám tenni azt, amit, ha borúsan tekintenék a világra és a mi kis sárgolyónkra amit Földnek hívunk. Mindenesetre is most fontosabb lenne az éles dolgokkal foglalkozni, ha már így elmélyedtem a mellékes részletekben és a személyes apróságaim egy kis elenyésző részletébe... Szóval bakot tartok Andrewnak, hogy könnyebben tudjon rajtam keresztül felmászni a bokorra, igaz egy kézzel nem olyan egyszerű, de úgy vélem, hogy eléggé edzett vagyok ehhez, sőt, biztosra veszem, mert mégis... Hány kilő lehet? Maximum megtámogatom a térdemmel és beleviszek egy fél lábas emelést, amitől ha így alakul, úgy fogom érezni magam mint valami idióta aki modellt áll. Azon pillanatban megnézném magamat kívülről, a gondolattól pedig tuti, hogy jót fogok rajta mosolyogni, már most érzem.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szehmet Csüt. 25 Ápr. 2013, 22:49

-Oké, csináljuk úgy- Adrew összefoglalta a tervet mielőtt neki állt volna az egyiptomi srác pedig szívből támogatta. Hekának láthatóan kedvére volt ez a belógós dolog, az arcáról ha akarta volna sem tudta volna eltűntetni a vigyort, ahogy a csapat dolgozott. Tagadhatatlanul jók voltak, ráadásul egyre jobbak együtt, s úgy tűnt pár pillanatnyi nyugalmuk odabent is lesz, mielőtt mindenféle borzalmak törnének rájuk. Kicsit fájt ugyan a szíve hogy egy ilyen pompás ablakot kell felszeletelni, de ez csak könnyed érzés volt, hiszen az ablak nem javíthatatlan és sajnos nem hagytak más lehetőséget nekik a bejutásra.
Míg a társak dolgoztak, ő változatlanul fenntartotta az őr szerepét, aztán könnyedén kapaszkodott fel, és csusszant be az ablakon át az épületbe, hogy aztán máris felmérje hogy van-e olyan része a fogadó teremnek, ahol ha kell, meglapulhatnak, bár nem fűzött sok reményt ahhoz, hogy egy ilyen helyen a kárpitokon, függönyökön kívül esetleg bármi más adódik, illetve merre lehet távozni onnan, hiszen ez volt a cél.
-Akkor.. jobb ha kitaláljuk innen merre-suttogta, végülis a többieknek talán nagyobb a helyismerete.

Az Oldal Lelke

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Ápr. 2013, 09:29

Andrew ki tudta venni azokat az elemeket az üvegből, amiket ki akart venni. Ezek után indultak bemászni a többiek. Ezt minden gond nélkül, könnyedén megtudták tenni és még az ablak kivett részét is vissza lehetett tenni a helyére. A gondok ezek után kezdődtek, senki sem nézett az után, hogy van-e csapda, vagy pedig biztonsági rendszer a szobában. És volt. mivel nem volt túl sok hely ahhoz, hogy Andrew is beférjen közvetlen az ablak alá, így valakinek félre kellett mozdulnia, és amint ezt megtette bárki is legyen az a földön eddig úgy negyven centire a faltól egy lézercsík, egy mozgásérzékelő lézercsíkja helyezkedett el, és aki mozdult az sikeresen megtörte azt. Ebben a pillanatban szólalt meg a palota biztonsági rendszere, a riasztó, éles vijjogó hangon. Arról pedig jelenleg, hogy hány őr lehetett itt és mennyi idő alatt érnek el ide senki sem tudta.
Andrew így, hogy most itt volt a helységben felismerte, ha bal oldalra indulnak, akkor egy folyosó lesz és annak a végén pedig a raktárak, spájz és a konyha. A jobb oldali irányból lehet a szállások és a központi részbe a főbejárathoz érni, ahonnan mindenhova máshova el lehet jutni a kastélyban.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Pént. 26 Ápr. 2013, 21:29

Sikerül a bejutás, még az ablakot is sikerül visszailleszteni, sikeresen megérkezünk az üres teremben. De ekkor beindítjuk a riasztót, nem is gondoltam erre, nem voltam elég óvatos.
~ Fenébe. Ennyit az eddigiekről, most már lebuktunk, már csak az a kérdés mennyi időnk van hátra. Nyugalom, nem szabad kapkodni. Az egyik irányba a konyha van, a másikba a főbejárat. Egyik rosszabb mint a másik. Sietnünk kell.
- Nyugalom, nem szabad kapkodnunk. Az őrség mindjárt ideér el kell dönteni merre menjünk. Balra a raktárak, konyha ilyesmik vannak, talán ott el lehet bújni, de mindenképpen zsákutca lehet. Jobbra a központi részek vannak és a főbejárat, onnan pedig az őrök fognak érkezni pillanatokon belül. Gyorsan döntsetek és előre megyek.
Megvárom a döntést és arra indulok, pár méterre előttük haladva felderítőként, megpróbálom időben kiszúrni az őröket. De ha fél percnél tovább kell várni, akkor saját tervem szerint cselekedem, előre futok teljes sebességgel, ezúttal már figyelve a csapdákra illetve az esetleges támadókra, érkező támadásokra. Ha tudok egy ugrással, csúszással, elhajlással esetleg továbbfutással kitérek, aztán gyors irányváltással igyekszem eltűnni a szeme elől. Gyorsan igyekszem visszafutni a társaimhoz és tájékoztatni őket arról, hogy tiszta-e a terep, hogy még időben elindulhassunk balra, ha jobbra már nem lehet menni.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Sarah Szer. 01 Május 2013, 00:09

Oké, az ablakos megoldás problémamentesebb mint hittem, egyszerű levenni, vagyis ahogyan elnézem egyszerű, s még a bejutás is felettébb könnyű, túl könnyű, természetesen, de ezt realizálni már csak azután van időm, hogy megszólalt a riasztó. Reakcióként egykedvűen nézek valahova a terem másik végébe, már-már unott fejjel, egy kevés enyhe csalódással.
- Már beleéltem magam, hogy meg tudjuk oldani teljesen észrevétlenül. - Hát sebaj, most csak ki tudja, hogy mennyi őr van a nyakunkon, én pedig nem tudom, hogy merre, szóval kérdőn nézek Andrewre, kezemben a kölyökmacskával, akit remélhetőleg nem fog a vijjogás nyávogásra kényszeríteni, különben falhoz vágom... Na jó, nem, nem tudnám megtenni, mégiscsak egy teljesen ártatlan kisállatról beszélünk, ráadásul kölyök, még... És még nem ölt meg semmit és senkit, aztán majd növekszik egy kicsit és az agyarait gyilkolásra használja majd, óh természet, milyen szép is tudsz te lenni néha. Andrewre nézek a szavai után.
- Ocsém! Te ismered a legjobban ezt a helyet! Ne húzzuk az időt feleslegesen döntögetéssel, most te vezetsz... De ha nagyon muszáj akkor balra. - Nincs igazán kedvem szembe menni egy rakat őrrel, akik valószínűleg perceken belül lefegyvereznének minket, ha nem is azért, mert erősebbek egyenként, de mert jelentős számbeli fölényben vannak... És mert valószínűleg az élő szikla is a mi irányunkba tart. Szóval így már nem túl rózsás a helyzet és részemről szedem is a lábam, ha jönnek a többiek, ha valahogy szét tudjuk szedni az őröket, akkor egyesével le lehetne őket vadászni, az annyira nem necces, ha semmiképpen sem tudjuk megkerülni őket, egy raktár, ha nagyjából úgy néz ki mint ahogyan remélem, ilyesmire tökéletes lehet.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szehmet Csüt. 02 Május 2013, 19:24

Talán ő volt. Talán nem. Mindenesetre nem volt elég előrelátó, ezt azon nyomban tudta, mikor a riasztó zaja felharsant. Heka arca elkomorult. Számíthatott volna erre, ahogyan feltételezte hogy az ablakszárnyak környékére lehetnek telepítve... De ezt a fura, láthatatlan szerkezetes cuccot amúgy sem értette igazán, szóval könnyen lehet hogy tudat alatt "direkt" felejtette el. Még grimaszolva, savanyúan pattan fel.
-Merre?-nem túl hangos, de azért kemény, sürgető a hangja. Ő is átengedte a döntés jogát a nálánál nagyobb helyismerettel bíróknak, s úgy tűnik, pillanatok alatt megtették vezérré Andrew-t.
-Gyerünk, követünk. Lógjunk meg mielőbb és adjunk fel nekik valami furcsa talányt. -Úgy tűnt, Andrew szeretne mindent megtenni a biztonságukért, de most nem a figyelem, hanem a menekülés ideje volt. Ha elég gyorsak, mozgékonyak lettek volna, szinte kígyószerű ügyességgel, jó móka lehetett volna kilógni aztán újra be.. De ehhez túl emberiek voltak mind. Sórakoztató gondolatként tehát inkább félre tette. A macska itthagyása sem vezetett volna eredményre. Kérdéseket vetett volna fel, és ugyanúgy alapos vizsgálat lett volna a vége... és nem is lett volna szíve e gonosz emberek kezei közt hátra hagyni a kölyköt.
A raktár egészen jól hangzott, vagyis.. most Heka kimondottan utálta hogy egy szűk helyre kell majd bejutni, amit talán megpróbálnak majd megnézni, de jobb volt, mint szembe kerülni azonnal egy csomó őrrel. Már ha olyan sok van a Kőagyú mellett. Ezt sem tudhatta igazán. A várost őrizték, de hogy mennyire ugrásra készen az már nem volt ilyen tiszta. Minden az emberi lustaság és Magneto fenyegető személyének arányán állt. Mindenesetre ezzel az ügyetlenkedéssel sikerült elérni, hogy megnehezítsék a további kutatásukat, még ha sikerül is egy időre elrejtőzni.

Az Oldal Lelke

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 03 Május 2013, 10:35

A csapat végül úgy döntött, hogy a konyha és spájz irányába mennek és arra próbálnak elrejtőzni. Ahogyan arra indult a hármas a terem ajtaja után egy rövidebb és két személy széles folyosóra érkeztek. Erről egyetlen irányban sem volt leágazás, csak az ablakok voltak ott bal oldalon, a jobbon pedig sárgára meszelt fal. A folyosó úgy tizenöt méter hosszú volt, annak a végén egy ajtó, amit ki tudott csapni a hármas első tagja, aki odaért. A háttérben a riasztó zaja már elült, de lépteket, vagy ehhez hasonlót, ami az őrségre utalt volna nem lehetett hallani.
Az ajtó mögött a konyha vártra a csapatot. Egy hatalmas konyha rész, olyan, mint az éttermekben szokott lenni, máskor bizonyára nyüzsgött volna dolgozóktól, akik ételeket készítenek folyamatosan, de most semmi ilyen nem volt, a helység teljesen üres volt. Ám mielőtt nagyon nyugalomba ringathatta volna magát a csapat fémes csörgést és puffanást lehetett hallani a konyha belseje felől és pillanatokkal később meg is látták, hogy mi okozta, két dinoszaurusz tévedt be ide.
Vadföld (Antarktisz) - Page 8 18594

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Szomb. 04 Május 2013, 00:12

A konyha felé vesszük az irányt, parancs szerint vezetem őket az úton, szerencsére olyan helyre jutunk, ahonnan oldalról nem támadhatnak ránk. Beérünk a konyhába, keresnék is menedéket vagy indulnék tovább de nem tehetem. Két őshüllő van a konyhában, megjelenésük nem tűnik túl békésnek, de lehet tévedekés abban az esetben kiváló elterelés lehetnének. Mindenesetre óvatosnak és még ennél is fontosabb gyorsnak kell lenni. Aktiválom a képességem, a lehető legközelebbi nagy tárgyat, fazekat, tányérokat, fém lemezt, ami van és az egyik gyík felé hajítom. Nem baj ha hangos, a lényeg, hogy elüldözze.
- Valaki tudja milyen fajták? Kis méretű ragadozónak tűnnek, főleg a karmok miatt. Jobb lesz vigyázni.
Ezután rögtön rántom elő az egyik kardom és védekező állásba állok. Ha ránk támadnak akkor próbálok előlük egy ellépéssel, ugrással, elhajlással vagy lehajlással helyzettől függően kitérni, majd egy gyors vágással valahol mélyen felsebezni őket. Ha kíméletlen ragadozók akkor ránk támadnak, ha nem akkor el tudjuk őket riasztani és még a hasznunkra is válhatnak.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Szehmet Szomb. 04 Május 2013, 22:51

Szűk a hely. De csak mögöttük lehet ellenség, ha szerencséjük van. Heka nem kedvelte ezt a fajta zártságot, amit hiába törtek meg az ablakok. De zokszó nélkül sietett a társakkal, folyamatosan figyelve, nem jönnek-e utánuk. Eddig úgy tűnt nyugi van.. de lehetetlennek tartotta, hogy a riasztót legalább Kőagy Őrnagy ne hallotta volna a kapuban.. Márpedig akkor biztosan számítani lehetett rá, hogy utána néznek a dolognak. És ezzel a gondolattal már be is érkezett a konyhába, csakhogy tágra nyílt szemmel szerezze be az új infót: a két szörnyetegről odabenn. Szinte nem is modult, a bot máris a kezében volt, ezen felül azonban tartózkodott mindenféle más hirtelen mozdulattól. AZ ilyen izék már a dzsungelben sem tetszettek neki túlzottan, itt viszont végképp nem.
-Ezek.. mit szeretnek? Futunk? Nem futunk? Harcolunk?-tette fel a kérdéseket kissé sietősen, készen arra, hogyha valamelyik szörnyeteg megpróbál rájuk ugrani, megakassza azt, amíg visszahátrálnak a folyosóra. Ennél nehezen alakulhatott volna rosszabbul.. Mögöttük valószínűleg ellenség, előttük egy várható csata, ami a maga zajaival a nyakukra hozza a bajt. Két tűz közt pedig nem nagyon van idő a gyerekmentésre, akkor sem ha kevésbé elegánsan az ablakokon át távoznak.

Az Oldal Lelke

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Vas. 05 Május 2013, 14:20

Végül arra megyünk amerre javasoltam, így pedig egy hosszú folyosóra jutunk, lényegében az egyetlen kiút innen, ha gyorsan kell és kockáztatva, akkor az ablakok az oldalunkon. Gyanús tény az, hogy még a folyosón alábbhagy a riasztó, ellenben pedig nem hallani a magunkén kívül... Repülnének? Nem, kizárt, akkor lettek volna őrök fent a magasban és valószínűleg már rég beértek volna minket, legalább is ha valaki képes szállni, akkor valószínűleg gyorsabban képes haladni mint mi futva. Kanyar, majd pedig egy ebédlőféleségbe jutunk, vagyis pontosabban egy konyha részlegbe, csak teljes mértékben kihalt. Lábak hangját még mindig nem lehet hallani magunk mögül, ellenben mielőtt lehiggadnék teljes mértékben, már amennyire ideges vagyok jelenleg, ami szinte egyenlő a nullával, szóval csörömpölni kezd valami, hamarosan pedig fel is tűnik ennek az okozója, vagyis a két okozója.
- Mintha egy rossz dinoszauruszos filmben lennénk... - Viszont számorma ez felettébb furcsa, vadállatok vannak a palotában, ami ráadásul, legalább is eddig különösen elhagyatott, de akkor minek az őrök? Egyáltalán hogyan jutottak be a vadállatok? Hé...
- Szerintem inkább ne keltsük fel a figyelmüket, lehetséges talán... Ismétlem talán, hogy nem mértük fel megfelelően a helyzetet. - Ha jól gondolom amit gondolok, azok alapján, hogy dinoszauruszok vannak a palotában, aminek a legforgalmasabb helyén egy lélek sincs rajtunk meg az állatokon kívül... Ha jól állítom össze magamban a képet, nekem ez azt sugallja, hogy...
- A palota szokatlanul kihalt és vadállatok vannak a forgalmas részein... Ráadásul léptek hangját sem hallottam magunk mögül, szerintem... Talán azt hihették, hogy szimplán csak néhány oda tévedt állat kapcsoltba be a riasztót. - Hogy erről meggyőződjek, vissza kilesek a folyosóra és csak remélem, hogy nem keltjük fel az őshüllők figyelmét, mert hát... Nincs kedvem mondjuk.. Mit tudom én, raptorokkal hemperegni a földön, vagy akárhogyan is, de harcolni, teljes mértékben ismeretlen ellenfélfajta, persze azért sejthető, hogy mivel próbálkoznának. Heka kérdéseire nem tudok válaszolni, annyira nagyon én sem értek hozzájuk, de ha két lábon járnak és... " raptor " testfelépítésük van, akkor valószínűleg ragadozók.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 06 Május 2013, 10:44

Mindenki kezébe került a fegyvere, aki szerette volna, a háttérben, a folyosóra kinézve David nem lát senkit sem, hogy kint lett volna. A lények kaffogó hangot adtak ki, mintha így beszéltek volna egymással, Amikor pedig Andrew feléjük dobta a lábost meglepően és ügyesen tértek ki előle és gyorsan, aminek hála az edény hangos csörömpöléssel esett a földre. Ami kellemetlenebb volt, hogy odakintről a konyha másik végén levő ajtón át még négy másik ilyen dinó jött be, ez a kettő pedig egyből rávetette magát egy elrugaszkodás után a hármasra. Egyedül Andrew volt az, aki kellően gyors volt ahhoz, hogy képes legyen kitérni előlük és a felé ugró lény oldalát meg is tudta vágni, ami ennek hála egy hangos puffanással terült el a földön. Heka nem volt ilyen szerencsés, a lény nekicsapódott és a földre döntötte, majd a lábával próbált ráállni és a „keze” karmaival feltépni a gyomrát. David szerencsére megúszta az egészet annak hála, hogy hátrébb állt, mint a többiek.
A négy bejött lény pedig gyorsan indult el trió felé.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Hétf. 06 Május 2013, 17:39

Kilesek a folyosóra, s valóban semmi érdekességet nem látok, se állatok, se őrség, se zajok, több mint biztos vagyok benne, hogy senki sem követett minket, így tájékoztatnám is a többieket, de késő, valaki támad, a többi pedig szimpla láncreakció, agresszióra agresszív válasz az őshüllőktől. A macskát lerakom az ajtón kívül a folyosóra, nem akarok itt hadonászni vele és egyenlőre ott lesz a legnagyobb biztonságban, tekintve, hogy vele teljesen ellentétes irányba vannak a ragadozók, ez pedig csak egy pár másodperc, ezután jöhetnek a többiek... Hála a jó égnek Andrew gyorsan kicsinál egyet a kettőből, viszont továbbá bekaphatja a tökömet a helyzet, mert még négy jelenik meg.
- Andrew! Te elég gyors vagy, Próbálj meg legalább kettőt leszerelni! - Tudom, hogy képes rá és mivel jelenleg ebben az egész helyzetben, úgy értem tényleg, itt Vadföldön, minden egyes mozdulatunkat rá kell építenünk, így feltétlenül meg is bízok benne és úgy vélem, hogy képes többel is elbánni egyszerre. Én mindenesetre is, reménykedve abban, hogy lelassítja azt a négyet, amennyiben Heka elejtette a botot amit eddig magával cipelt, megpróbálom a rajta lévő mit tudom én hogyan hívják dinoszaurusz félét fordulatból, teljes erőből tarkón verni az emlegetett eszközzel, amit lehetőleg a földről szedek össze, ennek, ha más nem, legalább k.o. eredménye kell hogy legyen. Ha nem ejtette el akkor jobb ötlet híján megpróbálom hátulról elkapni a lény fejét és egy erős rántással eltörni a nyakát, vagy legalább kimarni a szemeit, mert lényegében bármiféle próbálkozás jobb, mint azt nézni tétlenül hogy az ember társait marcangolják, meg mert amúgy nincs nálam semmiféle fegyver, ugyanis minden felszerelésem odaveszett a közelmúltban, hurrá. Ha ezzel sikerült számolni, jöhet a többi, ha Andrew nem mészárolja le mindet.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Hétf. 06 Május 2013, 22:55

A lények meglepően gyorsan reagálnak, jók a reflexeik mikor támadnak csak nekem sikerül kitérnem, de én vissza is tudok támadni és egynek végig vágom az oldalát. Egy másik Hekára veti magát, már ugranék is neki oldalról, amikor David kiadja az utasítást. Ahogy oldalra tekintek látom az érkező négy lényt. Nem habozok sokat rögtön indulok is az irányukba.
~ Kettővel kellene végeznem, de egyszerűbb ha négynek támadok. Nagy a kockázat könnyen megsebesülhetek, viszont ha csak kettővel foglalkozok hátba támadnak és a többieket is megfogják, nem lenne értelme.
Feléjük futok majd egyszer csak felugrok az egyik pultra és onnan ugrok egyenesen közéjük. Figyelek arra nehogy egyenesen a karmaikba vagy kitátott szájukba érkezzek, hanem melléjük, közéjük. Két kardom erősen fogom, az egyiknek a pengéje előre felé a másiknak hátrafelé áll. Elkezdem forgatnia fegyvereket, szúrok vágok ahol tudok és amilyen gyorsan csak tudok. Elsődleges célpontjaim a lények fejei, torkuk és a végtagjaik amikkel felém kapnak. Folyamatosan forgok közöttük, hogy tudjak védeni is, illetve legyen elég időm elhajolni, kitérni a támadások elöl. Ha nagyon szorul a hurok és maguk alá akarnak dönteni, vagy rám akarnak ugrani önként becsúszok az egyik alá és kardommal próbálom alulról végighasítania hasát. Kardjaim helyett karmaim is bevetem ha úgy hozza a sors.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.