Étkező

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 01 Nov. 2011, 08:38

~ Úgymond KM reag ~
Szépen lassan ténylegesen beesteledett a kúria és a város felett is. akik most érkeztek az iskolába, azoknak már találtak szobát, és be tudtak költözni oda. A kicsiket az óvodából a szülők lefektették aludni és az egyik tanár a helységeket is körbejárta a gimnazisták után. Este 10 órakor lámpaoltás, mindenkinek kortól függetlenül. Részben, mert másnap reggel korán az egész iskola indul is táborozni.
Másnap reggel, akármennyire nem tetszett senkinek sem, reggel 6 órakor kellett felkelnie mindenkinek, a bepakolásokkal végeznie kellett mindenkinek és még a reggelin is túl kellett lenni időre. Mivel igencsak messze ment a csapat, így reggel 7kor indult a társaság, hogy dél környékére meg is érkezzen a tábor helyszínére.

//Folytatás: Belleplain tábor//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Étkező - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 23 Márc. 2012, 08:24

Mugurama az elmúlt napokat a vizsga óta mogorva hangulatban töltötte. A vizsga szerinte igazságtalan volt. Eddig nem az első eset, hogy nem érti miért úgy tesztelik őket ahogy. Az erdei teszt előnyeit sem látta. Ismét edzés utáni reggeli. Látszik rajta, hogy mostanában többet edz. A fiú gyorsan lapátolja be az ételt. Körülnéz, hátha van még itt valaki. Közben pedig azon gondolkodik, hogy vajon kivel tudna edzeni. Valamint pár egyéb dolgon. Nem tudja, hogy egyesek miért értik félre. Csilla is. A lánnyal azt hitte szavak nélkül is tiszta a helyzet. Jó viszonyt akar ápolni vele és kész. Viszont ő már a táborban is mogorva volt. A fiú persze ott azonnal nem értette meg, de gyorsan eszébe jutott mi a helyzet. Az új diákok közül a trükkös a legfurább. A zenész kölyök jó arc. Viszont egyik sem érdekli. Nem is akarja, hogy tudjanak róla miért olyan amilyen. Hiszen az egyetlen akinek megnyílt is csak lenézi. Nem foglalkozott ezzel. Egyszerű oknál fogva. Majd megoldódik ez a dolog is. Miközben gondolkodott az étel utolsó morzsái is elfogytak. Megtörli a száját és mielőtt elindulni kipróbál valamit. Elektromosság, ám a megszokottól eltérően nem erősebbet akar. Hanem a lehető leglágyabbat. A keze körül csak halvány kékes derengés jelenik meg. Amikor megérinti az asztalt halk szikrát hallani. Körülnéz és elindul kifelé. Az ajtó mellől felveszi a táskáját, amelyben a fakard van. Kéne már egy igazi. Morfondírozik miközben, kifelé halad. Mindenkinek köszön akinek kell.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Zed is dead Csüt. 04 Ápr. 2013, 23:47

Mikor belépünk az Étkezőbe az ír srác zsebéből elkezd szólni a "Guess What?" rettentő megkapó induló dallama. Senki nem mondhatja, hogy nem bujkál bennem egy kis humorérzék, attól mert nem viselkedek úgy mint egy majom. A bejáratban meg is állok. Hagyom egy kis időt a srácnak, megvárom míg megtippeli a most már egyértelműt és csak utána folytatom.
- Az étkező, még csak készülnek az ebédre így csak a kész kajákból válogathatunk most. - Kezdem neki a tipikus szürke magyarázó hangnememben, majd feltűröm a pulcsim ujjait könyékig. De egyenlőre nem indulok meg, nélküle nem. Ha viszont ő elindul a pultok felé követem útján. Úgy sejtem most nem indulunk egyből tovább és a fiatalember talán kíván feltankolni útravaló néven.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Maverick Pént. 05 Ápr. 2013, 16:59

Ahogy megérkezünk az étkezőbe, választ kapok az Alex képességével kapcsolatos kérdésemre is. A telefonomról ugyanis megszólal, de mielőtt elnézést kérnék és felvenném, rájövök, hogy nem a beállított csengőhangomon, hanem egy ismeretlen dallamon szólal meg.
- Hé!- kiáltok fel nevetve. Kellemes meglepetés, hogy a srácnak mégiscsak van némi humora, annak ellenére hogy milyen savanyúnak mutatkozott az elején. Mivel a mutációja nyilván nem a mobilok csengőhangjának megváltoztatására korlátozódik, felállítom a "diagnózist":
- Ezek szerint a gépeket tudod irányítani! Ez király! Mikre tudod még használni?- kérdezem érdeklődve, remélve hogy a kis tréfája már a feloldódás jele.
Közben elmondja a kajáldával kapcsolatos infókat. Kellemes meglepetés, hogy úgy tűnik tényleg akkor lehet itt kajálni, amikor csak akarunk. Azért nem akarom még egyből kihúzni a gyufát a vezetőségnél, úgyhogy a pultok felé menet még visszakérdezek:
- Mik a szabályok a kajáláshoz?

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Danny Long Szomb. 06 Ápr. 2013, 18:42

Már nagyon időszerűnek érzem az ebédet, amikor megérkezem az ebédlőbe. Reméltem, hogy találkozom ismerős arccal, és nem is kell csalódnom. Épp Alex és egy másik, ismeretlen srác áll a sor végén. Hallottam, hogy sok új diák jött mostanában, nyilván ő is egy közülük. El is indulok feléjük, és hozzájuk érkezve így szólok kaján vigyorral:
- Szevasz Alex, rántott csirke-idő van?
Tudom, hogy nem szép tőlem, de néha nem bírom magamban tartani az ilyen poénokat, egyszerűen túl vicces az, hogy ilyen komolyan veszi őket. Remélem azért nem lesz örök harag, mert kedvelem a srácot. Ha látom, hogy a kelleténél jobban magára veszi, azért igyekszem menteni a helyzetet:
- Tudod, hogy csak viccelek! - mondom továbbra is mosolyogva.
Ezután az új sráchoz fordulok, és kezet nyújtok neki:
- Hello, még nem láttalak itt. A nevem Antoine Alanian, de szólíts csak Tonynak!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Zed is dead Kedd 09 Ápr. 2013, 01:12

Mikor felkiált csak kedvesen megpaskolom a vállát és csöndben megmutatom merre találja a kész kajákat. Ha főttből még nincs is most olyan nagy választék. Csak a kérdésére válaszolok később félvárról.
- A titkos szerelmednek is küldhetek szívhez szóló sms-t, úgy, hogy nem is tudsz róla. - Jegyzem meg kicsit fagyos hangon, hogy érezze attól, hogy van humorérzékem még nem lettünk legjobb barinők. Kényelmesen követem őt az útján amíg elkezd válogatni. Veszek magamnak egy tálcát és rögtön rádobok egy narancslevet.
- Ha megpróbálkozol a kajacsatával holnaptól csak Spice Girls-t hallgatsz.... - Válaszolok könnyedén, teljesen komoly hangvételen. Mikor hála égnek megjön Tony is.
A rettentő szellemes poénjára csak néma tapssal válaszolok nekidőlve a tálcás pultnak.
- Az ügyeletes kétbalkezes bűvész.... - Kezdem én is a kedves köszöntéssel, hasonlóan unalmas hangon, de bujkál benne valami egy fokkal barátságosabb hang is. Majd nyújtom is a kezem egy baráti kézfogásra. De most sima formát tartunk, semmi tipikus fekás kézmozdulatsort nem iktatok be.
- Majd csinálj úgy mintha tetszene amit mutat... - Teszem még hozzá, egy félmosollyal mikor visszafordulok Shane felé.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Maverick Csüt. 11 Ápr. 2013, 19:38

- Ó jaj, legközelebb emlékeztess, hogy ne felejtsek el félni tőled!- mondom gúnyosan, de közben én is elkezdek válogatni. Én is a narancslé mellett döntök, és el is kezdenék a főételek között válogatni, amikor egy harmadik srác is csatlakozik hozzánk. Köszönés helyett egy elég csípős szóváltás alakul ki közte és ideiglenes idegenvezetőm között, de gondolom attól még jóban vannak, csak Alex váltja ki ezt mindenkiből.
Az új fiú engem már normális hangnemben üdvözöl. A keresztneve és a kiejtése alapján arra tippelek, hogy francia, de a vezetékneve valami különösebbnek hangzik.
- Még csak ma érkeztem. Shane Maguire vagyok.- mutatkozom be én is, és kezet fogok vele. Mivel Alex figyelmeztetett rá, hogy a srác bűvész, számítok valami bemutatkozó trükkre, de ennek nem adom jelét. A szemébe nézek kézfogáskor, ahogy illik, nem keresem a ruhaujjában elrejtett dolgokat.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Danny Long Pént. 12 Ápr. 2013, 22:32

Alex meglepően jól viselte a dolgot. Csak sikerült ránevelni arra, hogy nem kell minden beszólást túl komolyan venni. A válaszaival is legalább olyan "érzékeny" pontra tapintott, mint én. Barátságos mosollyal szorítom meg én is a kezét. Az új fiúnak nagyon ír neve van, és úgy is beszél, tehát egyértelműnek tűnik, hogy milyen származású. Jó kis nemzetközi bagázs jött itt össze, még ha az írek nem is ritkák erre. Kezet fogok vele, de nem varázsolok semmit. Most túlságosan számít rá, és megfelelő helyzet sincs, na meg a közönséget is szívesen bővíteném még, lehetőleg lányokkal. Az üdvözlés után én is a kajalehetőségek felé fordítom a figyelmemet. Egy kólát veszek el, és kiszemelek egy hamburget magamnak. Alkalmazkodni kell a helyhez. 'Merika! Nincs bajom vele egyébként, csak hát kicsit máshogy nézett ez ki otthon. Közben vidáman kérdezem az új srácot:
- Hogy jutottál ide? Neked is volt valami jó kis kalandod a képességeddel? Leromboltál legalább valamit?
A válaszból gondolom az is kiderül, hogy milyen képessége van Shane-nek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Zed is dead Szer. 17 Ápr. 2013, 23:23

Tony egy kis segítségként is be fog most válni, az ír gyerek kicsit túl pörgős. A nagyobb baj, hogy azt hiszi én is...
Leveszek még egy rántott húsos csodát szendvicsbe csomagolva. Szeretem az itteni választékot. Közben legyen a bűvészünk akármilyen hangos nem adom neki át a vezető szerepet. Szóval előrébb megyek pár lépessel amíg válogatnak és bevárom őket.
De Tony nagyon ismerkedne, nem akarom szó nélkül hagyni noha szívesen elvonulnék kicsit, de a kötelesség az kötelesség.
- Ha hófehérke végzett a smúzolással... - A végét nem fejezem be, csak a fejemmel intek a szokásos asztalunk felé. De megvárom még a válaszaikat, többek közt a képességét. Majd csak kicsivel előttük indulok a helyünkre.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Maverick Vas. 21 Ápr. 2013, 17:04

Miután bemutatkoztam, visszafordulok a pult felé, és válogatni kezdek a kaják között. Közben kicsit feltűröm a pulcsim ujját, látszólag azért, hogy ne lógjon bele semmibe, de valójában csak azt szeretném, hogy jobban látszódjon majd a kis képességbemutatóm. Miközben szedek magamnak egy adag spagettit, válaszolok Tonynak:
- Hát rombolni nem romboltam, de azért voltak problémák. Tudod amíg nem tudtam irányítani a képességemet, néha egy picit önveszélyes volt.- mondom, majd belenyúlok abba az edénybe, amiben a villákat tárolják. Rámarkolok néhányra, majd lassan fémmé változtatom a karomat. Ha már mindkét srác látta, hogy mit tudok, elengedem a villákat és visszaváltozom.
- Ha például véletlenül üveggé változtatja az ember a saját karját, az elég kellemetlen. Amúgy miért, te romboltál?- kérdezek vissza. Közben veszek magamnak rendesen evőeszközt, majd miután Tony is végzett, elindulok Alex után az a asztalhoz.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Ápr. 2013, 11:37

~ New York felett mindenhol ~
Az ég egyre jobban fehérleni kezdett, már-már vakító volt. A korábban hullott véreső már a múlt volt, ennek helyét az égen a fehérség vette át. Az atomrobbanásnak lehetett ilyen fénye, mégis ez nem az volt. Aemmilyen robbanás nem történt, ez az égen jelent meg, először csak halvány derengésben, majd pedig egyre erősebben, mígnem mindent beborítottak és mindenkit teljesen el nem vakítottak, bárhol is voltak azok a személyek New Yorkban, akár a föld alatt, vagy olyan helyen, aminek ablakai sem voltak. A vakító fehérség mindenhova bekúszott.
Étkező - Page 3 Korszakvege2
Hosszú percek teltek el, mire a fehér vakító fény eltűnt, mire mindenki rendesen látott a városból, ahol még esetleg voltak démonok, vagy a démontetemek ezek eltűntek az épületek démonias vonása mintha soha sem léteztek volna, a város magas pontjairól látszódó Astoria legmagasabb pontján levő nagy térkapu a torony tetejéről eltűnt, csak a romok maradtak hátra, amit Dormammu és serege okozott. És az égen is végre a mágikus felhők, az utolsó részen, a vörösesség eltűnt, végre valahára New York teljes területén ismét a rendes eget lehetett látni. New York egy újabb nagy katasztrófát vészelt át és élt túl.

Ezzel pedig vége lett a sötétség és tűz korszakának.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Étkező - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Eva Carter Szer. 24 Ápr. 2013, 16:02

Amikor, be lépek Tinával az étkezdébe, akkor veszem észre a vakitó ehérséget, és ogyrsan reflexből becsukom a szememet. Majd, miutá ismét kinyitom, az ég olyan mint álltalában máskor. Vagyis tiszta kék.
- Ez, fura volt. - Mondom a Tinának, miközben egy tálcát veszek magamhoz, meg még egy tányért, amire pirítost, meg némi paradicsomot teszek, Illetve, még töltök magamnak, teát. Amint végeztem, el indulok az asztalok felé, és egy üres helet keresek, amiből most még bőven van. Miután, Tina is le ült, folytatom.
- Csoda, hogy még élünk ezen a bolygón. Amik itt történnek, főleg itt Brooklyn-ban. Meg most, is ez a ehér dolog. Egyszerűen, nem értem. - Mondom, miközben az egyik pirítóst megeszem, és közben egy szelet paradicsomot is. Aztán, bele kortyolok a meleg teába.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Kira Sign Csüt. 25 Ápr. 2013, 21:14

Előzmény itt: ifjusági szoba

Pár másodperccel azután, hogy beléptünk a helységbe az ablakon keresztül vakítóan éles fény tört be. A kezem a szemem elé tartottam, de még így sem láttam semmit. Nemsokkal később a fény abbamaradt és a látásom is normalizálódott.
- Na végre.
Éva kérdésére nem tudtam a választ ezért, csak röviden feleltem.
- Fogalmam sincs.
Mondom, majd én is odalépek a tálcákhoz, majd magamhoz veszek egy pirítóst, egy medvesajtkockát, egy almát és egy pohár vizet. Lehet ferde az ízlésem, de én így szeretem.
Éva szavaira először nem tudtam mit mondani, de aztán csak kipréseltem magamból valamit.
- Valóban egyre több a furcsaság, de lehet jobb, ha nem is tudjuk miért történtek. Szegény Winter ő éjjel nappal hasonló dolgokat láthat. Ez is hátránya a képességének, de nézzük a dolgok jó oldalát, legalább sosem unatkozik.
Próbáltam terelni a témát.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Étkező - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Étkező - Page 3 Girloffantasybymanofins Étkező - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Étkező - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Étkező - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Eva Carter Hétf. 29 Ápr. 2013, 18:24

- Az biztos. - Mondom, Tinának miközben, egy szelet paradicsomot is teszek a számba. Mikor a tálcájára nézek akaratlanul, már egyből látom hogy mikt is eszik.
- Ahoz képest, hogy azt mon dtad, hogy éhes vagy látszolag keveset eszel. Legalább, egy paprikát, vagy paradicsomot egyél hozzá. - Mondom neki, mert ez így nagyon kevésnek látszik. Bár, lehet, hogy ő most csak ennyit akar enni. Én, meg már végeztem a reggelivel, a teát is meg ittam, és most márcsak Tinát várom hogy befelyezze.
- Én, arra gondoltam, hogy meg nézhetnénk a botanikát. Csak, ha téged is érdekel. - Mondom neki, egyből ha már ő is végzett, és állunk fel, hogy vissza vigyük a tálcákat, a helyükre. Tina válaszát, azért még meg várom.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 29 Ápr. 2013, 21:54

- Igen az is vagyok, de én eleve sem vagyok nagy étkű. Meg ha még éhes lennék, még úgyis vehetek még, meghagyni pedig nem szeretem a dolgokat. lehet én vagyok túl takarékos.
Mondtam, közben pedig majszoltam amit kiszedtem magamnak. Tényleg nem volt sok, ezért vettem még egy pirítóst, mikor végeztem az elsővel, majd megettem az almát és megittam a vizet. Ezek után, már határozottan elfogott a jóllakottság érzése. Mikor Éva felajánlotta, hogy nézzük meg a botanikát, felkaptam a a fejem.
- Persze menjünk.
Mondtam, majd megindultam Éva után.

folytatás itt: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t205p75-botanika-es-a-kert#29403


A hozzászólást Kira Sign összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Jún. 2014, 18:56-kor.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Étkező - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Étkező - Page 3 Girloffantasybymanofins Étkező - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Étkező - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Étkező - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Eva Carter Hétf. 29 Ápr. 2013, 22:24

Miután, végzünk kifelé sétálunk. Egyenesen, a Botanika felé. Mikor emlitem a botanikát, látom hogy fel kapja a fejét, és egyből bele is megy a dologba.
- Azt, hallottam hogy még gyóygnövényeket is lehet látni. - Mondom, miközben arra felé haladunk. Az út, kissé hosszú föleg mert, eddig még én sem jártam ott.
- Valahogy csak, meg találjuk. - Mondom, és közben haladok tovább.
~ Minden, esetre azért, én is kiváncsi vagyok a kertre. Igen, és most jut az eszembe, hogy tavaj óta nem is dugtam ki az orromat se a frislevegőre. Minden esetre, jó mokának igérkezik a dolog. ~ Annyira a gondolataimba mélyedek, hogy még azt se nézem hogy merre is megyek. Pont, mint odahaza.

Fojtatás itt Botanika és a kert


A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 30 Ápr. 2013, 22:52-kor.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 29 Ápr. 2013, 22:25

//Kérlek a 6 sort tartsátok és ne csak 3-4et írjatok.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Étkező - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Danny Long Szer. 01 Május 2013, 02:26

Shane rögtönöz egy kis képességbemutatót, miközben elindulunk az asztalunk felé. Tehát fel tudja venni a tárgyak anyagát. Érdekes képesség, és elég hasznos is lehet, főleg gondolom harcban. Elismerően bólintok, majd válaszolok a kérdésére.
- Nem romboltam, csak egy kis tüzet gyújtottam, amit nem viseltek annyira jól. Pedig tényleg nem volt veszélyes.
Amikor az ír srác lerakja az asztalra a tálcáját, miután letettem az enyémet, szinte feltűnés nélkül megfogom az övé szélét, és hirtelen lángra gyújtom. A tűz nem éget és hője sincs, sem égett szag nem árad belőle, csak a látására hat. Szaggal és hanggal játszhatnék, de nem akarom pazarolni az energiámat, a tűz nem egyszerű trükk. Hagyom, hogy égjen pár másodpercig, majd eltüntetem a lángot, a tálcát épen hagyva, ám minden egyebet egy kupac hamuvá változtatva rajta. Nem megy sokáig fenntartani az illúziót, de néhány pillanat elég is. Élvezettel nézem a döbbenetét, ahogy a kajája egy szempillantás alatt visszanyeri eredeti állapotát. Színpadias meghajlással fejezem be a produkciót, ám még mielőtt felegyenesedhetnék, fehér fény tölti be az étkezőt.
- Mi a fene ez? - kérdezem amikor a fény nem akar megszűnni néhány másodperc után.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Cerebro Csüt. 02 Május 2013, 10:38

//Elnézést, hogy minden játékot félbeszakítok a kalandkezdés miatt és egy kisebb ugrás is van felzárkózva a rendes időre, május elejére.//

~ Május eleje ~
Mindenki éppen a saját dolgával volt elfoglalva, ki beszélgetett a többiekkel, ki ki tudja, hogy mit tett éppen, amikor az iskolában levő érzékelőkön keresztül megjelent előttük Veszély – az iskola biztonsági rendszere, egy android, amit az egyik diák készített korábban – holografikus képe, aki szinte azonnal beszélni is kezdett.
- Minden diáknak, aki jelentkezett a Colorado Springsi tanulmányi kirándulásra a felszerelésével együtt jelentkezzen a hangárban. A repülő egy órán belül indul a megadott helyszínre. Aki lekési az indulást, az itt marad, nem fogja a pilóta megvárni.
Még egyszer-kétszer elismételte az üzenetet, majd a holografikus kép eltűnt, mintha ott sem lett volna.

~ Hangárban ~
Amint mindenki megérkezett a föld alatt levő hangárba az X-men repülőjéhez, a Black Birdhöz a kísérőtanárok is ott voltak már, az egyikőjük vezette majd a gépet. Ahogyan a társaság tagjai felszálltak rá a plafonon levő hangárajtó kinyílt és a gép felszállt és útba vette Colorado Springs-et útirányként, hogy néhány órával később le is szálljon ott.

//Nem muszáj a hangárba írni, elég egyből a célállomásra.//

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Koyabi Ayumi Szomb. 03 Okt. 2015, 22:43

Onee-sama most nagyon el foglalt, mert most tanítani van, így most nincs velem. Utam, egyből az étkezőbe vezet, ahol most épp nincs senki. Ételt veszek magamhoz, és egy asztalhoz ülök, ahol megeszem a kalyámat. De, mondjuk annyiranem vagyok éhes, de azért le gyűrök párat a torkomon. Közben, egy új mangát is olvasok, de valahogy még az se kötle engem úgy, mint máskor. Egyszerűen nincs most semmi kedvem hozzá. Ekkor, mintha egy másik diák is belépne, úgy veszem észre.
- Helló. - Köszönök neki, amint belép, majd megint veszek a számba egy ételt. Apának, New York ban lesz egy dolga, de gondolom, hogy lesz egy kis ideje egy ebédre, a lányával, vagy a lányaival. Mert, gondolom Onee-sama is ott lesz. Minden esetre, most a jelenen kell foglalkoznom.
Koyabi Ayumi
Koyabi Ayumi
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Bryde ikrek Vas. 04 Okt. 2015, 11:46

Szabadjáték: Rick és Meko-chan
Újabb unalmas nap, és újabb unalmas dolgok. Nem hittem volna, de ez az iskola is tud annyira unalmas lenni, mint a többi, mondjuk legalább itt nem vagyok annyira feltűnő. Az étkező felé veszem az irányt, és lehetőleg megpróbálom csillapítani az éhségemet. Egy adag kajával a kezemben elindulok az asztalok között, hátha találok egy helyet valahol, amikor egy lány megszólít.
- Helló. - köszön, majd visszatér az evéshez. Nos, a kínálkozó alkalmat meg kell ragadni, tehát rámosolygok, bár ez a ronda szemeimmel nem tűnhet túlontúl bizalomgerjesztőnek, de azért megpróbáltam.
- Szia. - köszönök vissza, majd letelepszem mellé, mert hát minek is köszönt volna, ha nem akarja, hogy mellé üljek?
- A nevem Rick. Rick Sims. És a tiéd?- kérdezem, majd az egyik póklábammal megvakarom a fejemet.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Koyabi Ayumi Vas. 04 Okt. 2015, 12:22

A srác, fura kinézete, ugyan nem egy bizalom gerjesztő, de nem engem, nem zavar. A köszönésemet, viszonozza ami jól esik, majd mellém ül, mire én meg eresztek felé egy kedves mosolyt. Majd be is mutatkozik, és tudni szeretné az enyémet.
-Nagyon őrvendek Rick, az én nevem Nagashima Kameko, de Onee-sama nak és a barátaimnak, Meko-chan. Mióta laksz itt a Kúriában? - Kérdem tőle, még mindig barátságosan. Közben, a ételel játszom, mert annyira nem vagyok éhes, és ennek semmi köze a srác fel bukkanásához.
- A család neved, egészen hasonlít egy számító gépes játék címére, ami egy olyan család készitő játékot. Azt is Sims nekmondják. Gondolom, biztos ismered is ezt játékot. - Mondom, ha már a beszélgetésbe kezdtünk, közben be csukom a mangámat, mert azt már nem akarom olvasni, mert az már bunkóság lenne.
Koyabi Ayumi
Koyabi Ayumi
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Bryde ikrek Vas. 04 Okt. 2015, 13:28

Rick és Meko-chan
A lányt látszólag nem zavarja, hogy oda ültem mellé és szerencsémre a kinézetemre se tesz megjegyzéseket. Azt viszont látom, hogy nincs valami nagy étvágya, mert csak piszkálja az ételt.
- A család neved, egészen hasonlít egy számító gépes játék címére, ami egy olyan család készítő játékot. Azt is Sims-nek mondják. Gondolom, biztos ismered is ezt játékot. - mondja, mire én csak felhúzom a szemöldökömet. Egy játékhoz hasonlítja a nevemet? Na, ez új, eddig még nem vetették fel előttem.
- Nem tudom, nem ismerem azt a játékot. - mondom egykedvűen. - De biztos igazad lehet. - majd a fejemmel a tányérja felé bökök - Látom, nem vagy túlzottan éhes. - majd betömök egy falatot a számba - Jó neked, én folyton éhes vagyok.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Koyabi Ayumi Vas. 04 Okt. 2015, 15:06

A kérdésemre, az elsőre nem kapok tőle választ, de nem is akarom szóvá tenni, így hagyom a dolgot. A másik mondatomra, viszont reagál ha jól értem. Amin nem is csodálkozom, mert többnyire lányok játszanak vele, de azért vannak fiúk is akik játszanak vele.
- Pedig, nagyon népszerű egy játék, és sokan szeretik is. - Teszem hozzá, de nem fogom tovább erőltetni, ha nem akar beszélni erről a témáról. Majd meg jegyzi, hogy étvágytalan vagyok, míg ő folyton éhes. Közben, befal egy falatot. Én, pedig rá nézek a szácra.
- Kérlek bocsásmeg, ez nem neked szól, csak szimplán nem vagyok éhes, ennyi az egész. De, ha kéred, az én részemet is meg kaphatod. - Mondatom első felét, magam elé meredve mondom, majd mikor fel ajánlom neki a én részemet, azt már vidáman teszem meg, mert gondolom egy búrkolt célzás akart lenni az elöbb, hogy ha én nem kérem, ő szívesen be nevez az én részemre is, már ha jól vettem ki a szavait.
Koyabi Ayumi
Koyabi Ayumi
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Bryde ikrek Kedd 06 Okt. 2015, 15:21

Rick és Meko-chan
A mondatomra, hogy én nem ismerem azt a játékot, kissé meglepetten válaszol.
- Pedig, nagyon népszerű egy játék, és sokan szeretik is. - mondja. Ezután, mikor szóba hozom a falánkságomat és az ő étvágytalanságát. Sajnos a dolgot rosszul értelmezi, mert én csak megjegyeztem, de ő azt hiszi, hogy kell az ő része is.
- Kérlek bocsásmeg, ez nem neked szól, csak szimplán nem vagyok éhes, ennyi az egész. De, ha kéred, az én részemet is meg kaphatod. - mondja, mire én megcsóválom a fejemet.
- Köszönöm, de nem azért mondtam. Csupán kicsúszott a számon, semmi több. - mondom neki. - Ha jól értelmezem, akkor te Japánból származol? Érdekes hely lehet, mindig is el akartam oda menni. - mondom, majd megvárom a válaszát.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Étkező - Page 3 Empty Re: Étkező

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.