Botanika és a kert

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Gina Szer. 13 Jún. 2012, 16:44

- Akadt egy kis probléma de most minden diáknak be kell mennie.
A kérdező fiú felé fordulok és nyugodt hangon válaszolok és közben kiállok az ajtóból.
Mindannyian bemennek és nincsen gond sem. Nem lesz baj már velük és mivel együtt maradnak még talán hamar fog nekik eltelni ez az idő és nem fognak aggódni sem annyira. A gyerek kiállása ebben a helyzetben igen csak segítő. Reméltem, hogy nem fognak pánikolni nekem itt, nem tudom mit kezdtem volna velük akkor. A rádióból is még megszólal egy hang ami valamennyire de leírja a helyzetet.
Miután mindegyikőjük bement én is bemegyek és becsukom az ajtót. Nem tudom, hogy mikor fog magához térni Gina de remélem, hogy ennek az egész mizériának a végén. De most inkább az ovi felé veszem az irányomat. Az ikrek tuti odamentek Adam-el, szeretnek ott lenni és nem is hiszem, hogy tudnák merre van a szobája.

_________________
# Gina, Lusy, Elisabeth #
Gina
Gina
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 50
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.
Tartózkodási hely : X-suli / Kúria

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Eva Carter Csüt. 02 Május 2013, 09:29

Előzmény Étkező
Miután, nagy nehezen meg találtuk a kertett, belépve csodás virág illat csapja meg az orromat. A kerten, látszik hogy gondozzák, és hogy a virágok mennyire izlésesen vannak el rendezve. Bele, szagolok a levegőbe, majd kiujom, és el dőlök a füben. Felnézve, az égre csak néhány kosza bárány elhőt lehet látni.
- De, jó végre kint a szabadban. - Sohalytok, majd fel ülve meg látok egy Lándzsás Útifüvet.
- Nézd, az ott egy Lándzsás Útifü, - Mutatom Tinának. - az meg, ott a Nagy Csalán. Bár igaz, hogy gyom növény ként is ismerik, de nagon jó reuma ellen. Jé, az meg ott, a Kamilla, és az ott pedig, a Citromfü, és az meg a Köröm virág. Azért hivják így, mert nikor el szárad a virágja, olyan lesz, mintha egy köröm lenne. Egyébként, ezeket a kereszt apám gyógy növényes könyvéből tudom. - Mondom neki, és közben azt nézem, hogy hátha fel ismerek-e még valamit. Aztán hirtelen észre is veszem.
- És, nézd az ott, egy Levendula. - mutatok még egy növényre.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Cerebro Csüt. 02 Május 2013, 10:38

//Elnézést, hogy minden játékot félbeszakítok a kalandkezdés miatt és egy kisebb ugrás is van felzárkózva a rendes időre, május elejére.//

~ Május eleje ~
Mindenki éppen a saját dolgával volt elfoglalva, ki beszélgetett a többiekkel, ki ki tudja, hogy mit tett éppen, amikor az iskolában levő érzékelőkön keresztül megjelent előttük Veszély – az iskola biztonsági rendszere, egy android, amit az egyik diák készített korábban – holografikus képe, aki szinte azonnal beszélni is kezdett.
- Minden diáknak, aki jelentkezett a Colorado Springsi tanulmányi kirándulásra a felszerelésével együtt jelentkezzen a hangárban. A repülő egy órán belül indul a megadott helyszínre. Aki lekési az indulást, az itt marad, nem fogja a pilóta megvárni.
Még egyszer-kétszer elismételte az üzenetet, majd a holografikus kép eltűnt, mintha ott sem lett volna.

~ Hangárban ~
Amint mindenki megérkezett a föld alatt levő hangárba az X-men repülőjéhez, a Black Birdhöz a kísérőtanárok is ott voltak már, az egyikőjük vezette majd a gépet. Ahogyan a társaság tagjai felszálltak rá a plafonon levő hangárajtó kinyílt és a gép felszállt és útba vette Colorado Springs-et útirányként, hogy néhány órával később le is szálljon ott.

//Nem muszáj a hangárba írni, elég egyből a célállomásra.//

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Tökfej Kedd 16 Júl. 2013, 16:05

//Előzmény: Regisztráció//

Már azt hittem le akar passzolni egy diáknak, amitől egy kicsit tartottam. Szeretem ezt a kivételezést, mármint hogy maga az egyik nagy fejes vezessen körbe az épületben. De ez most nem jött be, ha nem is diákot kapok a nyakamba, egyik tanárnak passzol le. Még ha ilyen csinos is, meg szőrös, akkor is kicsit elszomorít a dolog.
- Viszlát Serena, remélem minél hamarabb. – Elég nagy mosolyt erőltetek magamra, és még intek is, csak hogy látszódjon mennyire hálás is vagyok neki mindenért.
Nem lehet mindenki olyan kedves mint Serena, hát ezt a következtetést máris le tudom vonni. Szóval nem gond, túlteszem magam rajta valahogy, de azért maradok az alap illemnél, ha már apám belém verte a dolgot, majd elég később megtudni milyen is vagyok valójában.
- A nevem Simon Basley. Örülök hogy találkoztunk. – Nyújtok kezet, ami mondjuk nem annyira illik egy nőnek de hát mást mit tehetnék. Kezet csókolni nem fogok, az már jó pár száz éve nem divat. - Igen jó lesz a növényház, szeretem a növényeket, és ha nincs nagy szárazság benne nem lesz gond. – Próbálok ellőni egy kis viccet, hátha tudom oldani a hangulatot, és a kedvetlen munkából szórakozás lesz. - Igen szerencsémre felvettek az Angyal Programba. Az is igaz nem tudom mennyien vannak még itt, ugyanezen okok miatt, de szerencsésnek mondom magam. Nem mindenkinek adatok meg ez a lehetőség. – Az igazat mondom, még ha kicsit felmagasztalva is. Mert hát tényleg nagy dolog, hogy felvettek ide, meg még nagyobb hogy a Bosszú Angyalainak keretein belül, de ezt ha jól sejtem saját érdemeimnek köszönhetem. Ha nem lennék máris Tökfej, azt sem tudnák ki vagyok._________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Steven Kedd 16 Júl. 2013, 21:56

Újabb tudatlanságba burkolózó nap vette kezdetét. Jake legtöbb osztálytársa kiket közelebbről is ismert, már túl régóta nem tértek haza a kirándulásról, ami aggodalommal töltötte el a diákot. A tanárok semmit sem mondtak az üggyel kapcsolatban, így csak találgatni tud arról, hogy mi történhetett a barátaival, de abban biztos, hogy minél később kerülnek elő az annál rosszabbat fog jelenteni. Afelől nincs kétsége, hogy majd előkerülnek hiszen a tanárok csak nem fogják hagyni, hogy bármi komolyabb bajuk essen, efelől nincs kétsége de még is a tanárok szótlansága aggasztja Jake-t. Sokat jár az agya mostanában azon, hogy talán neki is a többiekkel kellett volna mennie, hogy talán akkor tudott volna segíteni nekik valamiben, bármi is történt velük, de aztán mindig emlékezteti magát arra, hogy még nem derült ki hogy mi lett velük, még akár arra is van esély, hogy mind jól vannak, csak valami feltartja őket. Az utóbbi időben próbál optimistán hozzá állni mindenhez, a tanulmányaihoz, a képességéhez, a lányokhoz.. és úgy tűnt hogy ez be is vált. A tanulmányi átlaga ismét olyan volt mint régen, sőt talán még jobb is. Nem volt már olyan zárkózott mint az elmúlt évben és pszichológushoz sem volt szükséges már járnia. Néha még volt hogy mikor Odaát járt akkor látott valamiféle mozgást a szeme sarkából, de ez csak 2-szer, 3-szor történt meg az elmúlt hetekben és nem igazán tulajdonított neki nagyobb jelentőséget.

Mindenesetre a mai napot is azzal kezdi amivel mindegyiket amióta elutaztak a többiek, mégpedig hogy gondozza Alice növényeit a Botanikai kertben. Mindkét kezében egy-egy locsoló van ami vízzel van tele. Mielőtt elmentek volna Alice meglepően határozott utasításokat adott arra nézve, hogy melyik palántát hogyan kellesz gondozni. Jake már több mint egy éve ismerte a lányt, még is meglepődve tapasztalta, hogy mennyire odafigyel a növényeire. A bejáratnál azonban már mások is voltak. Jake felismerte az egyikőjüket, Ms. Morsus tanárnő volt az. Néha tartott nekik egy-egy órát. Azonban a másik alak ismeretlen volt számára, pláne hogy jelmezt viselt az illető, de a magassága alapján vagy alacsony volt vagy pedig még fiatal.
- Jó napot tanárnő! Önnek is jó napot! – Köszönt nekik, miközben megállt előttük az egyik locsolót a földre rakva, majd kezet nyújtott a jelmezes illető felé.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Júl. 2013, 10:27

//Előzmény: Regisztráció//

- Nem szereti, ha Serena-nak hívják – mondtam. – A rég elmúlt fiatalságára emlékezteti.
Emberek és az idősödés, még egy dolog, amit soha sem tudtam megérteni a részükről, igaz úgy, hogy a regenerációm megjelenése előtt is már évszázadokig éltem volna valahogy mássá teszi a dolgokat.
- Gunnhild Morsus – mutatkoztam be. – A Ms. Morsus névért annyira nem vagyok oda, így nyugodtan hívj Gunny-nak, vagy Valkűrnek, amíg nem tanórán vagyunk. Odabent locsolunk, de egész New Yorkban hőség és aszály van még mindig.
Elfogadtam a kézfogást és igyekeztem nem túl erősen viszonozni a kézfogást. Nem kellett volna, ha szilánkosra töröm véletlenül szegény kölyök kezét.
- Te vagy az egyetlen, aki így van a suliban. Ilyen fiatalt nem szokott Jon bá felvenni. Az X-ek között van még egy másik angyal programos. Axe, később vele is biztosan fogsz találkozni, noha ő nem tanít a suliban.
Belépve a botanikai kertbe végre hűvösebb volt egy kicsit, igaz párásabb is hála a sok trópusi növénynek. Alig tettünk pár métert, amikor ismerős illatot éreztem és hamarosan fel is tűnt Raziel.
- Simon, ő Jake Hamilton, Jake, ő Simon Basley az iskolánk legújabb diákja – mutattam be a két fiút egymásnak.

//Elnézést, hogy lepasszolak 1-2 körön belül, de tegnap kaptam 2 programozási munkát, ami kicsit hosszabb távú lesz és fizetnek érte, így muszáj a játékaimat 1-2vel redukálni. Ha majd megint lesz időm visszakapcsolódom.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Botanika és a kert - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Tökfej Szer. 17 Júl. 2013, 12:37

//Nem gond, jól el leszünk ha jól gondolom Jake-el.//

A látvány lenyűgöző, mindenhol csak növények. A botanikus kert gyönyörű, megannyi fajú, és színű virág, és növény. Valamelyik a mesterséges tóban úszkál, és élvezi a trópusi hőséget. Vannak méteres nagyságúak, és nagyon aprók is. Ártatlan törékeny virágok szín kavalkádja, és a hatalmas páfrányszerűségek méretes levelei. A permetezőnek köszönhetően mindenfelől csöpög a víz, átnedvesít mindent, és mindenkit ruháját. Hát ennél szebb dolgot sem láthattam még, már csak annyi kellene, hogy érdekeljen egy kicsit is ez a sok gizgaz. Az illatukat nem érzem, a jelmezem elfog minden nedvességet, így az sem ér engemet. Ez van, hát megvonom a vállamat, és az újonnan érkező felé fordulok.
- Szevasz Jake. Végre diákkal is találkozok nem csak tanárokkal. – mondom ki hangosan. Megszorítom kezét, és közben jól végigmérem. Ha ebben az iskolában van, biztosan van valami mutáns ereje. Így most nem látom rajta, de ez még nem jelent semmit. Igaz nem illik kérdéssel letámadni az idegent, de engem azért csak van merszem hozzá. - Mi az iskola legérdekesebb része? Remélem nem a növényház az. – Nem akarok szemtelennek tűnni, de talán a tanárnak sem élvezet, ha mindig ugyanazt kell bemutatni, és elmondani minden egyes diáknak ki csak beesik. Főleg ha már több százszor megtette.


_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Steven Szer. 17 Júl. 2013, 20:12

 
A fiú, a hangja alapján ugyan is megállapítható volt, hogy korban Jake-hez közel áll, bár azt nem tudta eldönteni a maszkja miatt, hogy idősebb pár évvel vagy fiatalabb. Viszont mivel az Ms. Morsus azt mondta az imént, hogy az iskola legújabb diákja, így valószínűnek tartható, hogy Jake-kel egy idős vagy fiatalabb nála. Ez viszont magával vonzza a kérdést, hogy akkor mi lehet vajon ez a jelmez rajta, hiszen ilyen maskarában inkább (ironikus módon) csak az „idősebbek” szoktak lenni, hogy titokban tarthassák a személyazonosságukat.
~ Vajon már most is bűnüldöző próbál lenni a srác?~
- Üdv Simon. Nyugalom, vannak mások is, de jelenleg a nyári szünet miatt csak kevesen vannak itt rajtam kívül. A legérdekesebb része? Az attól függ hogy mi érdekel leginkább. Én személy szerint a birtok körüli erdőt és a könyvtárat kedvelem leginkább, de ezt a kertet is nagyon szeretem ha épp a lányok lejönnek ide úszni egyet. Mindenesetre biztosra veszem, hogy a veszélytermet is érdekesnek fogod találni. – Válaszolt miközben felemelte az előbb letett locsolót a földről.
- Ha gondolja tanárnő és Simon is belegyezik, akkor én szívesen körbevezetem őt. Alice növényeivel később is foglalkozhatok.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 18 Júl. 2013, 10:39

Iskola legjobb része? Fogalmam sem volt, hogy melyiket lehetett volna annak nevezni, számomra soha sem volt különösebben otthonos ez a hely. Talán a gyerekek miatt, mert túl sokan voltak és túl sok kérdéssel zaklatták az embert. Bólintottam, amikor Jake felajánlotta, hogy majd ő körbevezeti Simon-t itt. talán az a legjobb valóban, ha egy diák teszi meg mindezt és nem egy tanár.
- A mágikus könyvtár kivételével bárhova mehettek – mondtam. – Kétlem, hogy Steph néni örülne, ha oda bekontárkodnátok. És nem akarjátok moszatként, vagy tengerimalacként végezni, ha oda bementek.
Steph néni nem tenne ilyet, csak az anyám, de egy kis ijesztgetés nem árt a fiatalságnak.
- Ha szükségetek van valamire, vagy kerestek, akkor a tanáriban leszek – mondtam. – És még valami, a veszélyteremben lehetőleg semmilyen veszélyes programot ne indíttassatok el Mr. Wright-tal. Mivel Veszély jelenleg nyári felújításon van, ő az egyetlen, aki programokat indíthat el és tud indítani ott.
Ha nincs más, amiben kellettem volna számukra, akkor elindulok kifelé. Lehet, hogy a Veszélytermes dolgot nem kellett volna említenem, mert csak tippeket adok és Wright-ot ismerve még benne is lenne egy hasonlóban.

//Előzmény: 13-as katonai bázis//
//Folytatás: Coney Island-i múzeum//


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 19 Május 2014, 10:24-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Botanika és a kert - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Tökfej Csüt. 18 Júl. 2013, 16:29

Na végre lelép a vénasszony. Úgy látszik most már végre elengedhetem magamat. Nem szeretek ennyire jól viselkedni, mármint szeretek a van belőle valami jussom, de a most már diáktársaim mellett nem kell ennyire karót nyeltnek lennem.
- Igenis tanárnő. – játszom a szerepemet még egy kicsit. Majd ha végre lement, már csak mi maradunk. - Na végre, akkor most már kezdhetünk bele az igazi szórakozásba. Egy pillanatot kérek, mert hát ebben a göncben nem lófrálhatok össze-vissza. Nemigaz? – És már tárcsázok is, mindenkori jelmezfuvarozómnak, testvéremnek. Gyorsan eltelik az a kis idő, míg megérkezik, és igaz mint mindig az intubálás nem éppen hálás feladat, de utána már sokkal könnyedebben megy minden. Veszek pár nagy levegőt, és élvezem, ahogy sistergő hanggal megy teli a palack a hátamon gázzal.
Új öltözet, új tervek. Mert hát már utcai ruhában vagyok, és így már annyira feltűnőnek sem lehet nevezni engem. Na és akkor tényleg haladjunk a szebb, és a látványosabb dolgok felé.
- Hát a veszélyterem nem tudom mi lehet, de nem nagyon kívánatos a neve. Az erdő sem, és a könyvtár annyira sem vonz. De van itt valami tényleg izgalmas? Talán egy lány kollégium? Vagy valami amit jobb kerülni, és nem tesszük meg. – Na hát a magas labda fel van adva, már csak megfelelő társ kell. De nem tudom, hogy jó dolog-e ennyire nyíltan letámadni valakit. Mármint lehet, nem mindenki úgy látja a világot mint én, füstösen és lángolva. Talán főleg nem egy erdős, könyvtáros srác.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Steven Csüt. 18 Júl. 2013, 20:32

 
- Ha már így említed, egyáltalán miért van rajtad ez a jelmez? Halloween még odébb van. – Kérdezet rá Jake.
- Amíg a testvéred megérkezik addig, ha nem gond még lerendezem a növényeket. Egy barátomnak megígértem, hogy rendszeresen gondozom majd őket amíg vissza nem tér, és nagyon érzékeny erre. Utána miután átvedlettél hétköznapi göncbe majd keresünk valami szórakoztatót. – Ezután Jake gyorsan, de azért nem kapkodta elvégezte Alice utasításait a növényein, majd mikor megjött Simon testvére, akkor beengedte őt a kúriába. Miután Simon jelmeze lekerült és a testvérét Jake kiengedte, meglepve tapasztalta, hogy továbbra is egy maszkot visel a fiú.
- A lány kollégium? Először én is arra voltam kíváncsi mikor ide kerültem, de peched van rossz időben jöttél. Mint ahogy azt mondtam rajtam kívül alig van néhány diák itt, így nincs túl sok érdekesség arra felé. Amit itt jobb kerülni, azt általában okkal kell. Még ha nem is veszélyes, akkor is ha lebukunk, akkor beoszthatnak olyan tanárokhoz plusz órákra, akikhez hidd el hogy nem akarsz bekerülni. A Veszélyteremtől nem kell tartani, amíg azaz átkozott robot Veszély nincs a közelben és Gunny állítása szerint most épp szervízelik. Ha izgalmat akarsz, akkor ez lesz a legalkalmasabb hely. De ha szeretnéd, a garázst is megnézhetjük abban is vannak érdekes dolgok. – Válaszolt Jake majd miután Simon döntött hogy merre szeretne menni, elindult a megfelelő irányba mutatva az utat.


//Nefi üzeni hogy a testvéred nem járhat-kellhet csak úgy a kúriába, ehhez szükséges valakinek az engedélye és belépőkódja jelen esetben Jake-é.//
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Tökfej Pént. 19 Júl. 2013, 22:10

Azért egy világban, ahol minden második alak jelmezben rohangál, ennyire feltűnő lennék. Tudom, hogy „Tökfej” az álnevem, és hogy elég halloween-i a megjelenésem, de egy kicsit azért retteghetnének tőlem. Nagy levegőt veszek és kifújom. Csak egy nagyobb lángnyelv csap fel belőlem, és már látom is tesómat az iskola előtt. Gyorsan átvedlek, és így már minden más fényben látok.
- Ez nem jelmez, és nem is halloween-re készült. Ez az én uniformisom. Tudod bűnüldöző vagyok, én vagyok Tökfej, akitől retteg minden bajkeverő az AIMville környékén. – Düllesztem ki mellem, és igaz kicsit fényeztem magam, de aki az Angyal Programban szerepel, az megtehet ennyit.
- Ácsi, ácsi! Mi az, hogy nincs itt sok diák? Hát ez egy nagy iskola, több száznak kellene itt lenni, és a bentlakók sem lehetnek kevesen. Hova tűntek? Vagy annyira leromlott a suli, hogy mindenkit máshová írattak be? – Kicsit ledöbbenek. Egy iskola, ami pont arra szakosodott, hogy a mutánsokat megtanítsák képességeikkel bánni, valahogy híresebbnek kellene lennie. Manapság elég sok gond van a világban, hát csak jutna ide pár száz, vagy ne adj isten pár ezer gyerek valamilyen képességgel.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Steven Szer. 24 Júl. 2013, 15:19

- Még sose hallottam rólad. Miért nevezted el magad tökfejnek?  Így nem igazán fognak komolyan venni pláne a Hallowoon-i jelmezzel. Bár ha valakit elkapsz, az tény hogy annak igen csak kínos lesz, hogy egy tökfej kapta el. – Jake-t meglepte hogy ilyen fiatalon már bűnözőket üldöz a fiú és kicsit aggasztotta is a dolog. Veszély elátkozott szimulációjának hála már belekóstolhatott abba, hogy milyen is lehet az ha hosszabb időre az ellenség foglyai lesznek. Kételkedet benne, hogy Simon tisztában van ezzel.

Simon kérdésére Jake megdöbbent arccal nézte egy ideig a fiút, majd aztán észbe kapott hogy válaszolnia kellene.
- Nyár van. Tudod nyári szünet. Ilyenkor a diákok nem szoktak az iskolákban lenni, sőt kerülni szokták azt. Milyen borzalmas pokoli helyről jöttél, ahol még nyáron is suliba kell járni? – Kérdezte megfagyva a megdöbbenéstől.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Tökfej Csüt. 25 Júl. 2013, 11:15

Arcba vág a könyörtelen igazság. Még soha nem hallott rólam, mondjuk nem is túlságosan meglepő. De azért egy újságcikk vagy, egy hasáb valamelyik negyed rangú lapban, megjelenhetett volna már rólam.
- Hát erre nem tudok mit mondani. Nem lehet mindenki elég tájékozott. – Vigyorgok, a szurkálódásomon. - Amúgy még nincs egy éve, hogy a szakmát elkezdtem, de ettől függetlenül elég jól teljesítettem. Máris az Angyal Programba választottak, hogy én legyen a jövőbe a világ védelmezője. Vagy legalábbis egyike. – Igaz az igazság nem teljesen ez, de hát nem kell mindenkinek tudni az igazat. Az uniformisomról való további megjegyzéseket, eleresztem a fülem mellett. Nem nagyon érdekelnek az ilyen kicsinyes dolgok, akinek nincs kreativitása, az ne legyen jelmezes szuperhős.
- Úgy látszik nem csak nekem tűnt olyan rövidnek a nyár. Nemrég még életem egyik legnagyobb rejtélyébe ütköztem, most meg már vége is a nyárnak, és új iskolát kezdek. Nézz fel az égre, vagy a növényekre, ősz van, még ha olyan meleg is, hogy egy csuklástól lángba borítom magam. Na hát akkor mindegy, mi legyen a következő dolog, amit érdemes megnézni? – Haladjunk is valamerre, mert így nem fogom látni az iskolát. Vagy legalábbis az iskola azon részét, amit érdemes is megtekinteni. A kert érdekes, de biztosan van jobb látnivaló is.


_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Steven Szomb. 27 Júl. 2013, 21:15

- Az Angyal Programban? Hmm.. érdekes.. Nem tudok mást a suliból, aki hasonló ok miatt járna ide. A diákok többsége a képességük kordában tartása és irányításának megtanulása miatt járnak ide. – Ezután Jakenek eszébe jutott, hogy ez valószínűleg azzal is fog járni, hogy speciális órákon is részt kellesz vennie, pl Logan-nel. Kirázta a hideg attól, ahogy elképzelt egy ilyen órát. – És ez az Angyal program pontosan mit fog takarni? Mert ha azt amire gondolok, akkor nem szívesen lennék a helyedben. Bár biztos nem jelöltek volna a programba, ha nem gondolnák úgy hogy kibírod. Na menjünk először a garázsba és majd onnét a Veszélyterembe. A legizgalmasabb dolgok ott vannak. – Szóltam Simon-nak majd ezzel el is indultam a garázs felé. Ha más nem is, a Blackbird csak el fogja nyerni a tetszését.

//A játéktérben lévő évszak ugyan az mint a valóságban is van éppen azaz még nyár közepe van egyelőre
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Tökfej Csüt. 08 Aug. 2013, 06:33

//Thorhalla mondta hogy ősz van, és már elkezdődött az iskola, de nekem mindegy játszhatunk nyárban is.//

Igazán jó kérdései vannak. Erre én csak hümmögni tudok, különösebben nem tudtam meg sok mindent. Annyi szent biztos, hogy nem csak tanulni fogok a könyvek felett, de abban is biztos vagyok, hogy nagyon sok elméleti rész is következik. Aminek nem nagyon örülök, de hát ez van. Nincs mit tenni, mint tenni az eszemet.
- Hát tudod egy kicsit ez, egy kicsit az. Mindenből a legjobbat kapom, hogy aztán bekerüljek a Bosszú Angyalai közzé, és én is megmenthessem a földet, meg a világot, meg ilyenek. – Kissé fellengzős a szöveg, de elég átéléssel adom elő, hogy én is elhiggyem még a végén. Igaz fogalmam sincs mivel fog telni a kiképzésem, de majd meglátom idővel. Remélem.
- Na hát a garázs jól hangzik. Nem vagyok egy nagy műszaki guru, de szeretem nézni az autókat, meg motorokat. Kezdjük a garázzsal.- És már loholok is a nyomába, mert hát fogalmam sincs merre is lehet.
közben mindent szemügyre veszek, amit csak érdekesnek találhatok. Nem akarok túlságosan újoncnak mutatkozni. Szóval csak csínján bánok a bámulással, meg a szájtátással. A legfontosabb, hogy mindent megjegyezzek, nem akarok eltévedni már az elején, és nevetség tárgyát képezni. Ahhoz nagyon nem fűlne a fogam.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 08 Aug. 2013, 08:28

//Nem, én azt mondtam, hogy nyár van, és ezért senki sincs a suliban és ezért nem tudod a tárgyakat sem megnézni, hanem jelentkezned kellene suli kezdésig. Pontosan tudom, hogy minden nap ugyanaz a nap van fórumon is, mint a valóságban, így szeptember még odébb van.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Botanika és a kert - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Danny Long Vas. 22 Szept. 2013, 22:48

//Előzmény: A Hall//

- LA? Az elég király, nem? - kérdezek vissza, amikor Hektor válaszol. - Én Franciaországból jöttem, talán hallani is az angolomon egy kicsit. Azon belül Párizsból. A teljes nevem Antoine Alanian. Apám örmény, a vezetéknevem onnan van.
Közben megérkezünk a kertbe, ahol egyenesen a tóhoz vezetem őket. Kicsit csalódott vagyok, hogy egyedül vagyunk, jó lett volna, ha pár lányt találunk itt, de nem sokan vannak még itt nyáron. Amikor odaérünk, a földhöz vágom a törölközőmet, és berohanok a vízbe. Nem szórakozom sokat, rögtön lebukom. Túl meleg van ahhoz, hogy kedvem legyen lassan hozzászokni. Utólag jut eszembe, hogy meg is állhatott volna a szívem. Na jó, azért a víz sincs olyan hideg. Amikor felbukkanok, kinézek a többiekre, várva, hogy ők is bejöjjenek.
- Nem fogtok megfagyni benne, de azért jobb mint kint.
Már nagyon kíváncsi vagyok Ralf képességére, így hát miután hagytam egy kicsit megmártózni őket, fel is hozom a témát.
- Na Ralf, mutasd, mit tudsz a vízzel!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Darren Cain Kedd 24 Szept. 2013, 19:56

- Nos, az biztos hogy más, mint itt. Van amiben jobb, van amiben rosszabb. – válaszolok Tonynak. – Egyszer el akarok menni majd Párizsba. Ha másért nem, akkor azért hogy elmondhassam hogy voltam ott.
Közben megérkezünk a kertbe, ahol kicsit lelassítok. Szívesen megállnék, hogy megvizsgáljam a növényeket, de úgy hiszem, lesz még időm rá. Ahogy a tóhoz érünk, Tony már be is rohan. Nem csodálom, tényleg nagyon meleg van. Miután engedélyt kapunk Ralffal, én is bemegyek a tóba. Kellemes a hideg víz, jól esik a meleg után. Úszkálok egy kicsit és ellenőrzöm, milyen mély a tó. Addig maradok lent ameddig csak a tüdőm bírja. Miután feljövök és veszek egy nagy levegőt, hallom hogy Ralf mutációját csodálhatjuk meg hamarosan. Kíváncsian fordítom tekintetemet a fiú felé, engedelmeskedve az újonnan fellobbanó tudás iránti vágyamnak. Bár jól tudom, hogy fiatal és azt is, hogy ő maga szerint gyenge, de mégsem tehetek másképp mint elképzelem milyen látványos is lehet. Elméletben, legalábbis.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 02 Okt. 2013, 20:41

Antonie elmondta, hogy honnan származik, ami megmagyarázta az akcentusát. Furcsának tartottam, hogy valaki ilyen messziről jött – azt hittem, hogy minden országban van ilyen intézmény, bár jobban belegondolva elfogadtam azt a tényt is, hogy csak ez marad. Szerencse, hogy nem volt rajtam a felsőm, ezért sok ruhától nem kellett megszabadulnom. Túl meleg volt a gondolkodáshoz,így szó nélkül követtem Tonyt a vízbe –  futottam a srác után, majd belevetődtem a vízbe.
Ez után jött a cinkes rész – közölték, hogy mutassam amit tudok. Szórakozottan túrtam a hajamba – majd megköszörültem a torkom.
- Amennyire észrevettem, ebben a nagy melegben még a szokásosnál is gyengébb vagyok. – közöltem jó előre, majd összpontosítottam, és – nem tudom, hogy  a víz mennyiségének hála, vagy a hirtelen hűvösebb környezet miatt- de sikerült egy kis labda formát kiemelnem a vízből. Gondoltam nem tudom sokáig lebegtetni, ezért eldobtam Tony felé – a repülés közben persze elveszítette a formáját, de azért így is arcon találta a víz, mintha fröcsköltem volna a srácot.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Danny Long Hétf. 07 Okt. 2013, 00:11

Ralf kicsit előre magyarázza a bizonyítványát, de végül csak sikerül neki egy egész pofás trükköt összehoznia. Egy gömbformát emel ki a vízből, majd hirtelen hozzám vágja. Nem számítok rá, így egyenesen a képembe csapódik az egész, éppen hogy csak egy kicsit van időm elfordítani a fejem. Egy párat prüszkölök, és kitörlöm a szememből a vizet, mielőtt kommentálnám a helyzetet.
- Pfff. Ez aljas volt... Egyébként nem tudom mit panaszkodsz, szerintem ez teljesen korrekt teljesítmény úgy, hogy sose tanultad használni. Az X-men se kezdte profiként, szóval ne aggódj. Én már végzős leszek idén, mégis csomót kell még fejlődnöm.
Újra lebukom a víz alá, és egy kicsit lent maradok. Nagyon jól esik minden egyes pillanat, amikor nem kell elviselnem a meleget. Amikor végül kiemelkedem, Hektor Párizsos megjegyzéséhez fűzöm ezt hozzá:
- Párizs tényleg elég jó hely, bár külföldiként néha elég sz*r lehet. Tudod szeretjük elvárni, hogy ha már hozzánk jönnek, ismerjék a nyelvünket.
Itt egy kicsit felnevetek.
- Persze ez abszurd, de ezt nem mindenki érzi. És ebből bizony vannak sértődések és bonyodalmak. Na meg az EU nem arról híres, hogy nagyon elfogadó lenne a mutánsokkal szemben. Többek között ezért is kellett eljönnöm. Ha végzek itt, szeretnék hazamenni, és tenni a mutánsjogokért, de elég reménytelen harcnak tűnik.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Darren Cain Kedd 08 Okt. 2013, 10:59

Ralfnak a felkonferáláshoz képest igenis remekbe szabott mutatványt sikerült összehoznia. Nem csak hogy sikerült kiválasztani az irányítani kívánt vizet a tóból, de azt még fel is emelte, sőt még Tonyhoz is vágta. Ami vicces volt, a maga módján. Egyet kell értenem Tonyval, ez bizony nem kis teljesítmény.
- Tonynak igaza van, ne várj sokat magadtól. Senki sem kezdi úgy, hogy mindent tud. Különben is ha már most te lennél Poszeidón, hova lehetne fejlődni? – mosolygok az ifjú vízidomárra.
Ezután körül nézek, hátha van valamilyen hely, ahonnan be lehetne ugrani a tóba. Még mielőtt ebbe bele mélyedhetnék, Tony visszatér az előző témához.
- Hidd el, a nagyapám  szerint ez lenne a minimum az összes, és most idézek „ingyenélő semmire sem jó és semmire sem kellő, nemzetromboló, Amerika dicső vérét szipolyozó rohad szennynek.” Kihangsúlyoznám, hogy nem az én véleményem.- az utolsó részt a félre értések elkerülése végett raktam hozzá.
- Igen olvastam a sajnálatos helyzetről. Minden esetre biztos vagyok benne, hogy egyszer ez a rendszer is szétesik. Ki tudja, lehet, hogy pont neked köszönhetően. - mosolyodok el.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 10 Okt. 2013, 00:06

A vártnál jobban alakult a kis mutatványom, amire büszke is vagyok – bár még mindig nem értem, hogy hogyan sikerült a dolog. A többiek meg is dicsérnek, mire csak szerényen mosolygom.
- Ugyan, nem arról van szó, hogy most profi szeretnék lenni, csak… nem tudom, kevésnek, sőt, használhatatlannak érzem a dolgot. – vallom be, és komolyan is gondolom amit mondok. Azonban ahelyett, hogy ezen filóznék, inkább ismét lebukom a víz alá, és úszok is egy kicsit – pár csapás után feljövök a felszínre, hogy ne maradjak ki a beszélgetésből.
Tony csöpögő hajából ítélve ő is hasonlóként cselekedett, mint én, így nem maradtam ki semmiből.
A témához viszont nem igazán tudok hozzászólni. A politikához, és a világban folyó dolgokhoz nem értek, hiszen az árvaházban nem láttunk semmit a külvilágból. Aztán mégis eszembe jut valami.
- Ahonnan én jövök, ott az erősek uralkodtak, és terrorizáltak mindenkit. – kezdem halkan, ahogy visszaemlékszem a hétköznapokra.
- A kicsik ételét elvették, kihasználták, és szolgaként használták őket. Ezek felnőve ugyan ilyenné, vagy még rosszabbá váltak, ahogy eltorzultak a sok évnyi megaláztatástól. Lehet, hogy a kormány is ettől fél, hogy erősebbé válunk, és magunk alá hajtjuk őket. - néztem a többiekre bánatos szemekkel. Még mindig sajnáltam a többieket, akik ott maradtak.
- És okolhatjuk őket ezért? Tényleg erősebbek vagyunk, tényleg van mitől félni – hiszen te is épp most mondtad, hogy lehet, pont Tony segítségével buktatják meg őket. Féltik a pozíciójukat. Én is félteném.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Danny Long Szomb. 12 Okt. 2013, 23:27

Elmosolyodom Hektor biztatására. Nagyon optimista, és csak remélhetem, hogy igaza van. Amit a nagyapjától mond, az viszont elég durva.
- Jézus, durva lehetett, amikor elkezdtél átváltozni... Sajnálom.
Végighallgatom, amit Ralf az árvaházi életről mond, de az összehasonlításával nem teljesen értek egyet.
- Te is mondod, hogy az elnyomottak még rosszabbá válhatnak, mint azok, akik elnyomják őket. Pont ezért nem értem, hogy mit remélnek ettől az egésztől. Nem próbálnak meg normálisan együtt élni velünk, ezért egy idő után biztosan lesznek, akik fellázadnak. És tényleg erősebbek vagyunk! Európában is lesznek, vagy már vannka is olyanok, mint Magneto volt. Vagy még rosszabbak. Az elnyomás ezt váltja ki. Én értem, hogy félnek, de ezzel csak ártanak maguknak! Ha a mutánsok egyenrangú tagjai lehetnének a társadalomnak, nem lenne miért fellázadni, és megbuktatni őket. Egy felelősségteljes vezető az erőseket nem az ellenségévé, hanem a barátjává kéne tegye. Itt, Amerikában ez nagyjából működik, és mégsem emlékszem történelemből, hogy a mutánsok elfoglalták volna a Fehér Házat. Nem ment tönkre az ország attól, hogy elfogadja a mutánsokat, sőt!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Darren Cain Szer. 16 Okt. 2013, 10:45

- Ja, azzal nem volt probléma. Tudod, ő is mutáns, csak a patriótábbik fajtából. Szerinte a mutánsok csak Amerika felsőbbrendűségét bizonyító lények voltak. Igen, elég fura fickó. - fejezem be a nagyapáról alkotandó képet. Most így hangosan kimondva, tényleg elég fura figurája Amerikának.
Közben egy kisebb vita bontakozott ki a mutáns jogokról, és hogy mi is lesz az egész világnak a sorsa. Ralf érvelésében volt egy kis logikai baki, de ezt Tony sikeresen megmutatta. Mindkettő érvében volt valami igazság, így úgy döntötök, hogy egy harmadik néző pontot képviselek majd. Az evolúcióét.
- Nos, sokszor mondják, hogy a mutáns a következő lépés az emberi evolúcióban. Nem ez az első ilyen eset a történelemben. A legutóbbi volt talán a legérdekesebb és bizonyítja, hogy az erő nem minden, Ralf. A neander-völgyi egyes elméletek és régészeti leletek szerint nagyobb aggyal és ezzel párhuzamosan nagyobb intelligenciával rendelkezett, mint a Sapiens. Mégis az utóbbi lett a vezető faj. De mért? Ha csak a fizikai adatok határoznák meg a dolgokat, akkor mind mutáns neander-völgyiek lennénk. Erre van három elmélet. Ha érdekel titeket, el mondhatom. – levegőt veszek apró monológom után. Ha bármelyikük is érdeklődik, folytatom. Egyrészt, a neander-völgyiek nem tudtak alkalmazkodni. Másik, hogy a Sapiens alattomosabb, harciasabb és életre valóbb volt, így ők kerültek ki győztesen és kiirtották a vetélytársaikat. A harmadik egy egyszerű tényre épül: Sok emberben van pár százalék neander-völgyi gén. Tehát akár egyesülhetett is a két faj. Így, ha a mutáns jogokért akartok békés eszközökkel küzdeni, az evolúció tanácsa: Házasodj emberrel.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Botanika és a kert - Page 4 Empty Re: Botanika és a kert

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.