C épület: Étkező és pihenő központ

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Cerebro on Csüt. 22 Okt. 2015, 08:20

A pihenéshez, kikapcsoldóáshoz tartozó helységek vannak itt, ahogyan az étterem is.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Cody Atkinson on Kedd 19 Ápr. 2016, 00:25

Hát túl sokat nem tudott meg az igazgatóhelyettes. A távol-kelet említésére egy kicsit felcsillan a szeme. Mindig is második otthona lesz Thaiföld. Örülne ha érkeznének onnan diákok. Bár hogy ismerőst találjon arra elég kevés esélyt lát. Mindegy is.
-Köszönöm. Már várom akkor.
A szobájába érkezve, átöltözve kényelembe helyezve magát elgondolkodik. A mostani helyzeten. Miért van itt. Hogy került ide és, hogy tényleg alkalmas-e erre a feladatra. Megállapítja, hogy alkalmas a feladatra és ha nem akkor is annak kell lennie mert a diákoknak és az iskolának szüksége van rá. A megszólaló hangosbemondó meglepi.
~Nem sok időt adtatok lepihenni. Na, mindegy legyünk túl rajta.~
Ki is lép a szobája ajtaján immár egy öltönyben. Persze nem láthatóan, de a fegyvere most is nála van. Az út leírására bólint. Rendben ha azt mondják, hogy mennek akkor mennek. Lehet úgy is mondani, hogy ha menni kell akkor menni kell. Fél kéz a zsebben, szemüveg felvéve minden a legnagyobb rendben. Jöhetnek azok a diákok. Ha a saját diákjainak semmi kérdése, bánata, óhaja, sóhaja akkor hallgatagon megy.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Valdemar Seymour on Kedd 19 Ápr. 2016, 10:10

C épület: Étkező és pihenő központ 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
X-Men: Iskolák találkozása
16+

Hallani ezt-azt Miss Davidsonról, és ahogy a kutyafajzattal szemben egyértelműen semmilyen tiszteletet nem volt képes kicsikarni magából Felix, addig a nővel szemben moderálta magát. Mert azt hitte, hogy ilyen előzményekkel, amiket hallani lehetett róla legalább az tudta, hogy mit csinál. De amilyen szemmel nézi most őket, meg arckifejezéssel, és a sóhajtozása... éppen most vált a nő éppen olyan hitelessé, mint egy plüssjáték. Egy nagy pélót tud ő bármit is a kínzó gondolatról, hogy valaki uralja a létezését, hiszen semmi, de semmi empátiát nem mutat a kölykök felé, leszámítva persze a hígromantikusan enyelgő sérült lány-fiú párocskát. Jellemző. Jellemző és szomorú. A nő immár teljesen hiteltelen. És minden, amit valaha róla hallott, és tisztelhetett benne. Lehet, hogy az oroszlán sem valódi. Mondjuk, tényleg, nem oroszlán anya születe.
Rávigyorog Antonra, mikor lehülyézi, egészen jámboran hagyja, pedig ezért már törtek orrot.
- Jah, aztán a fejedre teszed és beszippantja az agyadat - ijesztgeti az oroszt, nem mintha komolyan mondaná, bár nem is egészen komolytalan. Hiba volt eljönnie, és hagynia, hogy Anton eljöjjön. Meg kellett volna szökni, mintha mindenki az ellenség lenne. A paranoiás baljós érzés végigsimogat a gerincén, rámered a cuccra a szőke fejen, és szeretné onnan letépni, de nem teszi. Ugyan már, egy kis félelem.
- Ez elég furcsa, bár... azt hiszem vannak az iskolában olyanok, akik a jövőből jöttek - megvonja a vállát, mintha semmi furcsa nem lenne a jövőben megjelent játékokban, de igazából a gondolat csak egyszerű védekező mechanizmus. Nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a dologgal. Neki nincs, így nem is sóvárog utána, izgalmas, de nagyon sok egyéb izgalmas dolog van az életben.
- Rá se ránts, még új vagy itt amerikában, a shield egyetlen képessége a blokkolás. Nem a veszély blokkolása, hanem a lehetőségeké. Tökéletes pajzs. Egyébként... én se tudom. Menjünk haza - veregeti meg a nekiszomorodott srác vállát, nem eszik olyan forrón ezt a kását.
- Na, látod, már vezényelnek is - felpattan, a dobozt, amiből eszik a kukába dobja egyszerűen, senki nem mondhatja, hogy nem ügyel a talált rendre, nem szemetel.
- Gyere, menjünk - felkel, megvárja, amíg Anton is vonulóra áll, a fejére húzza a kapucniját, a visszatérő nőre néz, ő teljesen készen van, megvárja, amíg a többiek előre indulnak, hacsak valamelyik tanár nem akar a seggükbe kerülni, ő ballag hátul Antonnal a biztonság kedvvért. Kevésbé beszédes, mint szokott lenni.

felszerelés:

- bicska
- öreg, érintőképernyős Nokia
- némi pénz
- egy spulni spárga
- rajta: bakancs, zokni, sötétszürke vászonnadrág, alsó, barna póló, valaha fekete, már kopott, kapucnis, vastag, cipzáras pulóver, ujjatlan csöveskesztyű
- egy flakon lila festékszóró
- nagy hátizsákban:
- pólók, alsók, még egy pulóver, kis törölköző
- dezodor, fogkefe, fogkrém
- telefontöltő
- egy literes kulacs
- egy kis rakás csomagoltkaja
- gyűrött jegyzetfüzet, egy toll

_________________
C épület: Étkező és pihenő központ Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Noah Fischer on Kedd 19 Ápr. 2016, 21:28
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
Rajta:
- Borvörös rövid bőrdzseki, egyik zsebben bicska, régi típusú m3 lejátszó
- Fekete póló, nadrág (zsebben pénztárca, kp), bakancs
- Táska, övtáska
Övtáska:
- Öngyújtó
- Vízálló bőrjelölőfilc (sebészeti), toll, ceruza, papír vízhatlan csomagolásban picire hajtva, radír
Szobában:
- Notebook + vezetékek
- 4 napra váltás ruhák, minimalista mennyiség
- Tisztálkodási eszközök
Táska:
- Rajzkönyv
Rajz-felszerelés:
Rajzkönyv:
- Kések (szúró, vágó, vadászkés, dobókések, bicska)
- Távolsági fegyver (számszeríj, egy tucat töltény)
- Fejsze, kis kéziásó, drótvágó
- 3 iránytű
- 2 maroktávcső
- 3 zseblámpa
- kötél
- tűzgyújtó eszközök, konkrét tűzrajz
- napóra
- pillanatragasztó
Testrajz (ruha alatt vannak, nem látszanak, fürdés után rajzolja őket újra, ha van ideje):
- 4db alkar hosszú kés (karokon, lábszárakon)
- 1db számszeríj hasfalán, tucat lőszer az oldalán
- 2-2 dobókés a vállain
- Egyéb kiegészítők 1x (öngyújtó, iránytű, huzalköteg, drótvágó, maroktávcső, zseblámpa)
Anton Mikhailovich Alistarov
X-Men: Iskolák találkozása


Felix nagyon sok mindent enged Antonnak, amit amúgy a szöszi nem nézne ki elsőre a neoból. Főleg nem mondjuk az első találkozásuk alapján. Fogalma sincs, hogyan lett az agro kezdésből ez a mostani... valami. Mindenki legnagyobb szerencséjére inkább nem meditál sokat ezen.
- Pft. Ugyan, minek az neki. - Elfintorodik, de azért láthatóan bizalmatlanabbul nézi a sisakot. Kreatív elme, magától értetődően automatikusan elképzelte a jelenetet és nagyon nem fűlik hozzá a foga hirtelen, hogy felvegye. Felsandít a neora.
- Ha valami gáz van, azért csak szedd le. - Csak sikerült bogarat ültetni a fülébe. Ettől függetlenül is felteszi a sisakot és nem... senkinek nem kell az orosz agyacskája.
- Van jövős óra is. Nem járok rá. - Lehet kéne? Francokat, egy tűt sem bír leejteni az órarendjében és valahogy kétli, hogy valaha is a jövőben kötne ki. A jelen problémáival szeret foglalkozni. Mondhatni... fájdalmasan keveset foglalkozik a saját jövőjével is, nemhogy rögtön valamilyen globális lehetséges változattal. Főleg akkor, ha még arra sem képes, hogy megtalálja a kiskapukat. Sokkal jobban elveszi a kedvét, semmint indokolt lenne, számíthatott volna rá. Mégiscsak a SHIELD-ről van szó.
Szőke tincsei összeborzolódnak, ahogy további érdeklődés hiányában lehúzza fejéről az eszközt, felpillant a másikra, a vállveregetéstől - avagy inkább a szavaktól - hirtelenmosoly fut a képére.
- Hogyan gondolod? - Óvatlan közelségbe hajol. Egyszerűen csak túl kevés fizikai kontaktusa volt bárkivel is röpke majdnemtizenhat éve alatt, kevéssé tudja csak belőni az arany középutat a totális neérjhozzámmerteltörömakezed és a belemászomazaurádba végletek között. - Ússzunk, vagy elkötjük a gépet? - Nem gondolja komolyan, természetesen, de játékos fény villan a mézszín szemekben. - Volt már pár repcsis órám, lehet elvezetném. - A nagy büdös francokat vezetné el, de azért eljátszik a gondolattal. Elég menő gondolat. Csúfosan törik volt-álom szilánkokká a hangosbemondóra, megnyúlik az arca a hirtelen reccsenésre.
- Hhhh... - Ősembernyelv Anton-változat. Instant vérben oldódó zsibongáspor fakó bőre alatt a feszültség. Halogatta volna még. Talán a végtelenségig is.
- Okay. - Csendes engedékenység, ruganyos mozdulattal áll talpra. Neki nincs kapucnija, úgyhogy csak a mancsait rejti nadrágja zsebeibe. Miss Davidsonnak biccent, aztán a neo mellett elhagyja ő is az épületet. A hátán még mindig ott figyel a táska. Szintén nem túl beszédes, viszont valahol félúton meglöki vállból Felixet. Csak úgy finoman, kizökkentően a sötétszürkefelleg üzemmódból.
- Ha végeztünk ezzel a Murderworldös szarsággal, el kell mennem a nagyszüleimhez. - Szülinapozni. Nevetséges. Nyilvánvalóan csak látni akarják, hogy tényleg él-e és minden rendben és senki nem rabolta el valójában és amúgy is. A szülinap csak végső ürügy volt a telefonban. Nem néz a neora, pillantása úgy fixírozza a C épületet, mintha találna rajta bármi érdekeset.
- Van kedved... eljönni? - Mintha kissé zavarban lenne? Nem mintha lenne rá bármi garancia, hogy megéri a tizenhatot, de... valahogy jobb ezzel tervezni, mint az ellenkezőjével._________________
C épület: Étkező és pihenő központ B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Tyler on Szer. 20 Ápr. 2016, 18:36

Megkönnyebbülten hallgatja az igazgató nőt, magában leszidja magát. Tényleg, az ottani sérülések, itt nem jelentek meg rajtuk. Csak az emlékek és a furcsa érzések bukkantak fel néha...de akkor is....még senki nem jött rá, hogy mi is folyik itt tulajdonképpen. Mi van ha Arcade egyszerűen megváltoztatja ennek a gyomorfogató versenynek a szabályait...Elég, jobb hogy ha nem filózik ezen a mi lesz ha kérdéseken, lesz ami lesz. Most hogy résztvevője ennek a játéknak, az lesz a legjobb, ha az itt és most-ra koncentrál. 
-Köszönöm, remélem tényleg minden rendben lesz...-
S valóban megnyugodott valamennyire, hisz akik itt vannak felnőttek köztük az igazgató nő is, rengeteg mindenen mentek keresztül...előbb utóbb fognak megoldást találni erre az egészre. Itt és most pedig biztonságban van. Bólint és követi az igazgató nőt, a többiek nyomában.

Felszerelés:

Rajta:
-Egy eléggé elnyűtt kék póló
-Kopott farmer, egy olcsó sport cipő
-Egy fekete hátizsák

Hátizsákban:
-Váltás ruhák, alsók
-Telefon töltő
-Egy olcsó érintő képernyős telefon
-Tisztálkodási szerek
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 23 Ápr. 2016, 00:01
Hydra felemelkedése: További offenzívák
X-Men: Iskolák találkozása

Résztvevők: Felix Hasting, Anton Mikhailovich Alistarov, Cody Atkinson, Jason Liam Norman és Serena Davidson

Következő körváltás: 2016. április 27. (szerda)

A séta igencsak rövid volt, de időközben még Anton és Felix eljátszott a gondolattal, hogy meg kellene innen szökniük. Beérve az épületbe egy igencsak nagy aula fogadta őket, több irányba vezetett folyosó el innen, illetve közvetlen a főbejárattal szemben ajtók, mindegyikre több papír kitéve, közelebb érve iskolák nevei voltak. Az ajtón belépve a társaság egy félkör alakú előadóteremben találták magukat, kijelölve, hogy hol volt az ő helyük, amint elfoglalták azt, akkor odalent kivetítve meg is jelent, hogy melyik iskolák képviseltetik magukat itt most. Közben Jason láthatta Hadiya-t, Felix a srácot, akit elengedett azt a távolkeletit, itt volt a vörös hajú kisfiú is, de még egy atlantiszi lány is volt. Tanárokkal együtt nagyjából hatvanan voltak idebent, a Xavier iskolát is beszámítva.
Az iskolák:

  - Xavier Iskola - Salem Center - mutánsok és egy osztály szuperhumán
  - Massachusetts Academy - Massachusetts - mutánsok
  - Jövő Alapítvány - San Francisco - 150-160as IQ feletti zsenik képzője
  - Wakandai Iskola, az Alternatív Tanulmányokért - Wakanda - szuperhumán és mutáns iskola
  - Braddock Akadémia - Anglia - brit szuperképeséggel rendelkezők, illetve Avaloni személyek
  - Pán-Ázsiai Iskola, a Szokatlan Ajándékkal Rendelkezőknek - Japán - szuperhumánok, mutánsok
  - Latvériai Iskola a tudományért - Latveria - mágikus és technológiai tanítás (bárkinek)
  - Angyal Program + SHIELD Akadémia - nemzetközi - főleg szuperhős képző
  - AIM alapítvány - AIM Birodalom területén - zseniképző bárkinek
  - Pokoltűz Klub Akadémia - elitiskola, méregdrága külön évfolyammal szuperképességekkel rendelkezőknek

- Üdvözlök minden diákot és igazgatót, akik ma eljöttek - szólalt meg egy nő, aki elő is lépett. - dr. Meadow Churcill vagyok, a Project: Pegazustól.
C épület: Étkező és pihenő központ 2044348-1835335_sharoncarter00
- Úgy látom, hogy nem minden érintett van itt, de mindenki érintett, így olyan, aki nem, el sem jött. Rendben van, először is két témánk van, az egyik, hogy az iskolák nyissanak egymás irányába és legyen kapcsolat közöttük, ne csak tanár, hanem diákok szinjtjén is. Ezenfelül talán a legfontosabb, hogy  szeretném önöket megnyugtatni, hogy teljesen biztonságban vannak, önök mind teljesen egészségesek, nem klónok, nem robotok, nem állnak semmilyen befolyása alatt. Azt ugyan továbbra sem tudjuk, hogy James Hawking, azaz egykor Halloween, manapság Arcade hogyan tett szert ekkora hatalomra, de az bizonyos, hogy Skarlát Boszorkányéval egyenlő, vagy nagyobb realitásmanipulációval bír. Így ebből arra a következtetésre jutottunk, hogy a jelenleg is zajló Murderworld egy másik dimenzióban zajlik, ezért nem akadhatott még rá a SHIELD.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
C épület: Étkező és pihenő központ AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 23 Ápr. 2016, 00:02
Előtörténetek:
Serena és Adia

Kaland:
Korszakkaland
Serena Amelia Davidson és Adia
Az X-men vezetője, a Xavier iskola igazgatóhelyettese


Játékostárs(ak) neve: Felix Hasting, Anton Mikhailovich Alistarov, Cody Atkinson és Jason Liam Norman

//Előzmény: F épület: Lakóhelységek//

Követtem a diákokat egészen ki az elágazás széléig, majd onnan vettem át a vezetést, hogy mutassam melyik épületbe is megyünk. Bent az aulában tudtam, hogy merre kell menni és melyik is a mi helyünk, így egyből arra vezettem a kis csoportot. Alighogy leültünk rögtön kikerült a táblára az itt levő iskolák névsora, hogy hol is találhatóak, illetve, hogy kiket fogadnak. Amint elkezdődött az egész én már tudtam, hogy miről is lesz szó, a doktornő már elmondta korábban, ettől függetlenül nem voltam teljesen nyugodt. A diákokat figyeltem, a sajátjaimat, hogy miként is reagálnak, nem kellett volna ilyesmiket átélniük, ahogyan nekünk sem annak idején az AIM borzalmait. Bármit megadtam volna, hogy biztonságban tudjam őket és megkímélhessem mindettől, de nem voltam mindenható, hogy megtehessem. A másik dimenzióban levő dolgok az enyémeket nem érhették olyan nagy meglepetésként, hiszen Hank is tart efféle órákat, illetve tanulhattak is erről, de a többi iskola is így volt, Asgard, Avalon többek között, ahonnan mindez ismerős lehetett. Ettől függetlenül most ők voltak a középpontjában és mindez így sokkal ijesztőbb lehet. Az pedig, amit a doktornő még később mondani készül bőven sokkolhatta azokat, akik itt vannak. Minket már tájékoztatott, de attól már igazán aggódtam, hogy azt miként fogadják a gyerekek. Nem is tudtam, hogy melyik lesz a rosszabb, ha úgy nemtörődöm módjára, mint Zack tette, vagy ha úgy kiborulnak, mint én elsőre...

felszerelés éppen most nála/vele:
- Adia (mint mindig)
- telefon
- tablet
- az oroszlán

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
C épület: Étkező és pihenő központ 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 23 Ápr. 2016, 02:04

Meg is érkeztek. Most út közben senki sem beszélt. Két diák egymás közt duruzsoltak. Cody azt már megállapította ide úton is, hogy azok ketten barátok. Megérkezve az épületbe helyet is tudtak foglalni majd megnézhették milyen intézmények vannak jelen. A lista gyors átolvasása után Cody gyorsan megállapította, hogy ezek nagy részéről nem tudna túl sok mindent elmondani. A kedvencei a Japánok. A szokatlan ajándékkal rendelkező megnevezés kimondottan szimpatikus számára. Nem kellett sokat várni el is kezdődött a tájékoztatás, hogy mégis miért vagyunk itt. A nyugtatás nem épp a legsikeresebb ugyanis Cody első gondolata az, hogy honnan tudhatják ezt. Az sem jó hír, hogy nem tudják mégis mi folyik itt még mindig. Arcade valahonnan szinte isteni erőkre tett szert és nekik valamiért ott kell lenniük a játékában egy másik dimenzióban és ez ellen a SHIELD nem is tehet.
~Szép kezdés. Bár ennél csak jobb lehet már. Azt hiszem most kezdi majd el sorolni a pozitívumokat.~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Valdemar Seymour on Szomb. 23 Ápr. 2016, 11:52

C épület: Étkező és pihenő központ 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
X-Men: Iskolák találkozása
16+

Valami más típusú agrová vált a kezdeti agro, de azért a neo még nem kezesbárány. Talán soha nem is lesz az, könnyű kihozni belőle az állatot, ahogy azt Anton megtapasztalhatta az erdőben, bár... igazából még ott is lábujjhegyen jártak azok az indulatok, amik a fiúban vannak.
- Ellopja a látomásaid - elmélkedik tovább agytémában különösebb meggyőződés nélkül, megragadva a remek lehetőséget arra, hogy hízelgőzzön egy kicsit a kölyöknek és biccent. Ha baj van, leszedi.
- Én se járok - egyszerű érdektelenség okán. A jelenből lesz a jövő. Nem igazán kíváncsi arra, hogy milyen jövő lesz ebből a jelenből. Az viszont egyenes és gyorsan bekövetkező jövő, hogy elkapja Anton nyakát, ahogy közel hajol, az alkarját a tarkója mögé fonja, olyan közel húzza magához, amennyire csak lehetséges, hogy a fülébe súgja Tökéletes Tervet - Arra gondoltam, hogy elkapjuk a kutyafülűt és az oroszlánt, kötünk rájuk egy hámot, befogjuk őket a repülő elé, aztán uccu neki, mint egy szánnal, meghajtjuk őket Salemig - az utolsó szavai már elnyomja a bemondás, hamar menetkész, dünnyög valamit ősemberül, aztán elrejti a fejét amennyire csak lehetséges, a fiú mellé igazítja a lépteit, szemmel tartja az "övéiket", végignézi a házakat, a komplexum utcáit.
- Höh, miért? - feszül meg a hangja azonnal, mint a nagyszülős berendelő valami olyasmi lenne, mint katonai parancs. Aztán eszébe jutnak a megnyugtató sztereotípiák, a süteményillat, a konyakosmeggy és hasonlók.- Ez baró, feltankolnak megi... hogymi? - hökken meg, rámered Antonra, már majdnem odaértek, így legfeljebb két lépésnyit forgathatja magában a szavakat, így gyors, és talán kissé meggondolatlan választ ad, mintha elhinné, hogy a meghívás valódi. - Hát persze! - lapogatja meg Anton hátát.

Besorolva éppen csak menekülőutak szintjén méri fel a környezetetét, aztán amennyire lehetséges a sor szélére ül a szöszivel, megmutatja neki a répakarú srácot, a térdére könyökölve előrehajol, elég sötét pillantással néz ki a kapucni alól, az Anton felőli oldalon rángani kezd egy izom a szeme alatt.
- ... remélem ezt is leadják élő adásban.... röhöghessenek... - hallhatja Anton amit dünnyög valami indulatszóba ágyazott szusszanással, de nem kezdeményez a szőkével beszélgetést, valahogy ő mindig is olyannak tűnt neki, aki odafigyel arra, amit a felnőttek mondanak, mint egy helyes kis szurikáta. Megül a seggén, jó gyerek, amíg az előadás tart és oszoljt nem vezényelnek.

felszerelés:

- bicska
- öreg, érintőképernyős Nokia
- némi pénz
- egy spulni spárga
- rajta: bakancs, zokni, sötétszürke vászonnadrág, alsó, barna póló, valaha fekete, már kopott, kapucnis, vastag, cipzáras pulóver, ujjatlan csöveskesztyű
- egy flakon lila festékszóró
- nagy hátizsákban:
- pólók, alsók, még egy pulóver, kis törölköző
- dezodor, fogkefe, fogkrém
- telefontöltő
- egy literes kulacs
- egy kis rakás csomagoltkaja
- gyűrött jegyzetfüzet, egy toll

_________________
C épület: Étkező és pihenő központ Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Noah Fischer on Szomb. 23 Ápr. 2016, 15:19
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
Rajta:
- Borvörös rövid bőrdzseki, egyik zsebben bicska, régi típusú m3 lejátszó
- Fekete póló, nadrág (zsebben pénztárca, kp), bakancs
- Táska, övtáska

Övtáska:
- Öngyújtó
- Vízálló bőrjelölőfilc (sebészeti), toll, ceruza, papír vízhatlan csomagolásban picire hajtva, radír

Szobában:
- Notebook + vezetékek
- 4 napra váltás ruhák, minimalista mennyiség
- Tisztálkodási eszközök

Táska:
- Rajzkönyv
Rajz-felszerelés:
Rajzkönyv:
- Kések (szúró, vágó, vadászkés, dobókések, bicska)
- Távolsági fegyver (számszeríj, egy tucat töltény)
- Fejsze, kis kéziásó, drótvágó
- 3 iránytű
- 2 maroktávcső
- 3 zseblámpa
- kötél
- tűzgyújtó eszközök, konkrét tűzrajz
- napóra
- pillanatragasztó

Testrajz (ruha alatt vannak, nem látszanak, fürdés után rajzolja őket újra, ha van ideje):
- 4db alkar hosszú kés (karokon, lábszárakon)
- 1db számszeríj hasfalán, tucat lőszer az oldalán
- 2-2 dobókés a vállain
- Egyéb kiegészítők 1x (öngyújtó, iránytű, huzalköteg, drótvágó, maroktávcső, zseblámpa)
Anton Mikhailovich Alistarov
X-Men: Iskolák találkozása


Mosoly villan a száján már a sisak alól. Nyilván sikerült a hízelgéssel célt találni, a neo nagyon hamar kitanulta, hogy működik ez a szöszinél. A sisak már kevésbé működik jól (már ami a saját aktuáligényeit illeti), ellenben a közelkarolás mozdulata tökéletesen végigvitt akció. Anton olyan, mint a kismacska, elkapják a tarkóját és ide-oda pakolható ellenállás nélkül, bár esetében ez pusztán a pillanatnyi döbbenetnek tudható be. Nyakszirtjén végigfut a borzongás a túl közeli suttogásra, szemei előtt viszont megállíthatatlanul pereg végig a látvány. Felvihog, de azért álszent módon a neo szájára tapad a mancsa és ő is beharapja a sajátját. Cicamosoly Anton-bestof jelenetek. Még a végén kiderül, hogy be van mikrofonozva a terület és megint kollektív leszúrásban részesül Felix miatt. Valószínűleg nem zavarja különösebben a dolog mondjuk, tekintve hogy nem kerüli a másikat nagy ívben.
Már séta közben vannak, mikor megvonja a vállát a visszakérdezésre. - Hát csak... most leszek 16 és szerintük ezt meg kell ünnepelni. - Próbál úgy beszélni, mintha ez nem lenne totál kellemetlen és amúgy is semmiség, de valahogy nem túl hiteles a dolog.
- Nos... - Nem néz a neora, az hiába mered, zavartan túrja fel szőke tincseit a tarkójánál. Igazából arra számít, hogy Felix nemet mond, mert hát... mert csak? Jóég, minek kérdezte meg egyáltalán? Legszívesebben elsüllyedne inkább a föld alá.
- Megértem, ha nem, csak... óh. - Meglepett pillantással pillant fel, hirtelen ül ki a megkönnyebbül, vidám mosoly a képére. - Szuper! - Lenne még mondanivalója, de ekkor belépnek az épületbe és az embertömeg valahogy... belé fojtja a szót.

Mindig szar érzés bemenni egy olyan helyre, ahol mindenki más már ott van és várakozik. A várakozó státusszal ugyanis együtt jár, hogy hirtelen minden pillantás az új eseményekre szegeződik, ezen új esemény pedig pillanatnyilag a Xavier iskola érkezése... kicsit behúzza a nyakát a figyelemre, nem néz se jobbra, se balra, egyszerűen csak követi a többieket a helyükre. Csak akkor kezd el körbenézni, amikor Felix megmutat neki valakit.
- Az meg a kisvörös volt. Amelyik belefutott a kerítésbe. - Csak nagyon halkan suttog, állával biccent a megfelelő srác felé. Ha már itt van, megnézi magának alaposan a többieket is, bár senkivel sem vállal szemkontaktust. Nem akar kitűnni a tömegből.
- Nem gondoltam, hogy ilyen sok iskola érintett... - Szól még csendesen, kifejezetten kedvetlenül. Esélye sincs túlélni a Murderworldös verziójának ekkora konkurenciával. Túl haszontalan ő ahhoz.
Elcsendesül, ahogy dr. Churcill előre lép, némán hallgatja a bevezetőt, csupán egyszer érinti meg a neo karját, ahogy az dünnyögni kezd.
- Biztos, hogy nem. Nyugalom. - Felix valóban jó következtetéseket vont le az oroszról, az ugyanis feszült figyelemmel, csendesen hallgatja az előadást. Még azt sem veszi észre, hogy Miss Davidson figyeli őket.
Más dimenzió? Még sosem járt másik dimenzióban, ahhoz meg azért messze nem tanul elég ideje ebben az iskolában, hogy ez neki hétköznapi legyen, vagy értse igazán a jelentőségét. Nem sok minden látszik hát egyelőre az arcán. Némán várja a folytatást. Tudni akarja, miért pont őket választotta ki Arcade és milyen összeköttetésben vannak a másik dimenzióbeli énjükkel, amiért flashbackjeik vannak. Továbbá, hogy... miként szüntetik ezt meg._________________
C épület: Étkező és pihenő központ B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Tyler on Kedd 26 Ápr. 2016, 09:11

Lehet nem éppen illik, az előbbi hangulatához és ehhez az egész találkozóhoz, de mikor megpillantja Hadiyát, mosolyogva integet neki, majd elfoglalja a kijelölt helyét. Persze a mosoly kicsit lefagy az arcáról, mikor az egész végre tényleg elkezdődik. Önkéntelenül is elkezdi rágni a száját idegesen miközben a doktornőt hallgatja.
Egyrészt megkönnyebbül, hogy teljesen egészséges, ahogy mindenki aki belekeveredett ebbe az egészbe, másrészt tulajdonképpen csak még jobban összezavarodik. Ha ők itt vannak és semmilyen módon nem piszkálták meg a résztvevőket, akkor mégis mi a fenének vannak emlékeik, érzéseik a szigeten történtekről.
Felszisszen halkan, ahogy erőteljesebben ráharap az ajkára idegességében. Körbe pillantva a nagy többség ugyan ezekre gondolhat, lát egy-két ugyan olyan zavarodott arcot, mint most az övé lehet. 
Le sem veszi a szemét Dr. Churchill-ről, van egy olyan érzése, hogy ezzel koránt sincs vége az egésznek...talán a legrosszabbat még csak most fogják bejelenteni. Próbál mélyeket lélegezni, a szék szélét szorítja....nem most akar pánikrohamot kapni, pedig úgy érzi erősen kerülgeti a dolog, de egyenlőre talán sikerül felülkerekednie rajta....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 27 Ápr. 2016, 00:00
Hydra felemelkedése: További offenzívák
X-Men: Iskolák találkozása

Résztvevők: Felix Hasting, Anton Mikhailovich Alistarov, Cody Atkinson, Jason Liam Norman és Serena Davidson

Következő körváltás: 2016. május 1. (vasárnap)

Felix letudott a sor szélén ülni, ami a menekülő útvonalakat illette a táblák is kint voltak, hogy kinek merre kellett mennie, így ez nagyban megkönnyítette a dolgát, az egyik pont itt volt a hozzájuk közel a lépcsők tetején, de ezen felül, amit még láttak, hogy volt öt másik ajtó, azokon át is lehetett távozni. Valószínű, hogy a többi útmutatás kint lesz a folyosón, aulában, ha kiérnek. Anton várt extra letolása nem érkezett.
A kis vörös a Latveriai iskola egyik diákja volt a feliratok alapján, Hadiya értelemszerűen a Wakandaié, ezt mondta is Jasonnek, az Atlantiszi lány ő Sammel találkozott, noha a fiú nem volt itt, de a lány a Braddock akadémiától igen.
Hadiya, amikor meglátta Jason integetését mosolyogva integetett ő is vissza, úgy tűnt nagy átlagban, hogy a többi diák annyira nem hagyja, hogy ez elrontsa a kedvét, többen beszélgettek, át másik iskolák felé, ők nem tűntek annyira paranoiásnak, mint a Xavier iskola diákjai. Többen szanaszét is voltak, akkor tértek vissza a helyükre, amikor nekiláttak kezdeni az egészet.
A nő pedig ezek után kezdett beszélni és mondta el az első adagot. Volt néhány hangos bekiabálás, pont azok, amik a fiatalok és Cody fejében is megfordultak, hogy miként oldják meg, hogyan vetnek véget ennek, a nő egyelőre csendre intett mindenkit.
- Mindjárt eljutunk oda is - mondta. - Ők, akik ott vannak nem ti vagytok, mert...
Ebben a pillanatban megremegett az épület, kintről, távolról robbanásokat lehetett hallani. A fények kialudtak és néhány pillanattal később pedig a vészvilágítás kapcsolt be, két ajtóban pedig a médiából ismert személyek jelentek meg. A Xavier iskola diákjai már találkoztak velük korábban, akkor egy diák meghalt ott egy másik tolószékbe került. Az egyik Halál volt, a másik Háború, Apokalipszis lovasaiból kettő.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
C épület: Étkező és pihenő központ Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 27 Ápr. 2016, 00:01
Előtörténetek:
Serena és Adia

Kaland:
Korszakkaland
Serena Amelia Davidson és Adia
Az X-men vezetője, a Xavier iskola igazgatóhelyettese


Játékostárs(ak) neve: Felix Hasting, Anton Mikhailovich Alistarov, Cody Atkinson és Jason Liam Norman

Úgy tűnt, hogy mindenki igencsak elmerült a figyelések közepette, bíztam benne, hogy majd az én diákjaim is mernek majd nyitni mások felé, vagy éppen mások idejönni hozzánk. Azonban egyelőre még nem jutottunk el a megfelelő pontig, már csak a kérdések miatt, amiket más diákok kiabáltak be. Összerezzentem, amikor megremegett az épület. Elsőre csak egy sima földrengésre gondoltam, mert eléggé olyan helyen van a sziget, ahol bőven vannak tektonikai mozgások, de ez csak hiú ábránd volt és köze mindehhez. Ahogyan az egyik ajtó kinyílt arra kaptam a fejemet és meghűlt bennem a vér. Mind a kettejüket ismertem azelőtt, hogy Apokalipszis ezt tette volna velük. Honnan tudhatták meg, hogy most ennyi diák lesz itt, valaki valahol kapcsolatban állt az Akkaba klánnal? Nem volt időm ezen gondolkodni, azonnal az enyémekhez fordultam.
- Van egy extra kijárata a helységnek - súgtam oda a diákoknak és Cody-nak. - Cody és Felix láthatják a jobb érzékeikkel a padlón, egy folyosóra visz, ami ki az épületből, azt szeretném, hogy ti mennétek ki arra elsőként. Maradjatok mindig mögöttem, fedezlek titeket!
Ha megnézik, akkor tényleg láttak egy ilyen részt annál a résznél, ami fölé ki volt vetítve korábban az iskolák névsora is.
Próbáltam kiterelni a gyerekeket az ülésből és úgy helyezkedni, hogy végig takarásban legyenek mögöttem, majd ha elindulnak, akkor próbálok végig úgy mozogni, hogy fedezzem őket, hogy inkább engem érjen a támadás, mint őket.
- Menjen velük Cody, jobban megtudja őket védeni, mint én - kértem.
Az oroszlánom is odajött elém, morogva figyelte a két lovast.

//Folytatás: //Főbejárat//

felszerelés éppen most nála/vele:
- Adia (mint mindig)
- telefon
- tablet
- az oroszlán

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
C épület: Étkező és pihenő központ 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 27 Ápr. 2016, 01:01

~Úgy látszik, hogy csak a mi diákjaink ilyen zárkózottak. Ki hitte volna, hogy ilyen lesz a Xavier. Remélem észhez térnek majd. Ezek a fiúk és lányok rendesnek tűnnek.~
Ez a gondolat tovább nőtt Cody-ban a bekiabálásokat hallva. Meg is mosolyogta. Kell egy kis csitítás és ez teljesen természetes ebben a helyzetben és a diákok korát figyelembe véve. A nő pedig neki is kezdene a felvilágosításnak, de megremeg a föld. Cody szemöldöke összébb húzódik. Lehet csak egy földrengés is, de ebben a helyzetben az ember tényleg nem szeretne semmi rossz meglepetést. Ami pedig itt történik az a lehető legrosszabb meglepetés. A két alakot meglátva Cody szeme kikerekedik. A keze szép lassan a fegyverére csusszan. Az igazgatónő mondatára ő is odanézett és látta. Bólintott.
-Ha kijutottunk akkor merre?
Teszi fel az egyetlen fontos kérdést ebben a helyzetben. Sokat nem beszélhetnek. A tanárnő nekiszánt mondatára komoly arccal bólint. A többi diákra is vigyázni kell. Nem tehetik meg, hogy csak ők menekülnek és magára hagyják a többi iskolát.
-Vigyázzon magára Serena.
Majd ő is követi a diákokat.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Valdemar Seymour on Szer. 27 Ápr. 2016, 12:32

C épület: Étkező és pihenő központ 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
X-Men: Iskolák találkozása
16+

Jobb, ha Anton nevet, Felix határozott sikernek könyveli el. Azok az ijesztő, nagyszemű, fekete meredt jelenetek lehet, hogy menők, de annyira nincsenek a kedvére, mert azt sugallják, hogy mindjárt elnyeli valami nem evilági sötétség a szőkét, és azzal még ő sem tud mit kezdeni. Sok szart látott már ebben az életben, de az ilyesmivel ő nem tud megbirkózni.
- Nahát. Egy születésnap király. Egyszer nekem is volt egy király - valahogy zavarbahozza a gyertyatortaajándékünnep szóbahozása, de szerencsére Antont elfoglalja a saját zavara, így szépen elsikkad mellette. Sose gondolta volna, hogy egy egyszerű igennel fogja mentegetőzésre késztetni a kölyökpajtást, ez újra vigyort csal a képére. Más nehézsége mindig szórakoztató.
- Ezen ne kapj sokkrohamot. Majd élvezd a műsort, ahogy a nagyanyád szenteltvízzel leborít és seprűvel kerget el a háztól - látja már szomorú vesztét, micsoda dicsőséges halál egy kölyökneonak: a halál oka: nagymama!

Neki se jön be a reflektorfény, gyorsan leseggel, nagyon mélyre süpped a kapucnijában, de szeretné, ha csuklyája volna, vagy inkább egy láthatatlanná tevő köpönyege.
- Hát... egy nagy sziget, miért érné be a nyomorult Xavieresekkel? - kérdezi vissza halkan Anton megjegyzésére. Rohadtul nem voltak szórakoztatóak, leszámítva Kevin ultragáz jelenetét a kerítésbe rohanással. Visszanézte őket, amit csak lehetett.
Nem nyugodt, ezt a pillantásába sűríti, ahogy Antonra sandít, de aztán visszafordul a beszélő felé. Nem állhatja, hogyha hülyének nézik. Senkitől sem. Lehet, hogy még kölyök, de ehhez azért már nagyon öreg. Nem is érti ezeket a nagy mosolygós integetéseket. Talán mindenki be van drogozva, csak ő lekésték a cukorkaosztogatást. Vagy senkinek sincs realitásérzéke...
A robbanás hallatán felfelé pillant. Nem Istent keresi a tekintetével, hanem a mennyezetet ellenőrzi, nem akar-e a fejükre szakadni, félig felpattan, de aztán visszaül a seggére, és Antont is begyűri a két ülés közé, hogy az előttük levő támlák között lássák csak az elöl levő történéseket és ők se nagyon látszódjanak a félhomályban. Nem is gondolkodik ezen, automatikusan jön a ködbéli és hadi tapasztalatokból, aztán kezd csak gondolkodni, hogy a félhomályban felismerte az idegen alakokat, és rögtön le is vonja a megfelelő következtetéseket.
1: Halál és Háború simán bejutottak a bázisra
2: Arcade és Apokalipszis alighanem összedolgozik
3: Valószínű, de nem biztos, hogy annak ellenére, hogy abban a másik dimenzióban "elvileg" nem ők vannak, igen valószínűnek tetszik, hogy a műsorvezetőnek pontos információi voltak arról, hogy hova jöttek a kis játékszerei, ahogy nekik is vannak visszatérő emlékei is az ottlétükről
4: Teljesen biztos, hogy sem a SHIELD, sem az Angyalok, sem a tanáraik nem képesek felelősen megvédeni őket. Ezért ő nem haragszik rájuk, csak azért, mert vágóállatként összeterelték őket, aztán meg úgy csinálnak, mintha meg tudnák oldani a helyüket.
- Maradj - súgja oda Antonnak, felpillant a tanárnőre a mélységi helyükről, a két ülés közéből, a nő a szimbionta segítségével alighanem jobban lát a nem különösebben emberbarát megvilágításban, így Felix arckifejezését tisztán kiveheti, kirajzolódik rá minden megvetése és csalódottsága, na meg a bizonyossága, hogy pont valami ilyesmire számított, de a szeme és a hangja nyugodt.
- Ha maga előtt megyünk, nem tudunk maga mögött maradni, ez ellentmondás... mindegy kurvára semmi értelme, hogy megölessük magunkat. Ide is maga hozott minket Miss Davidson, oldja meg a helyzetet felnőtt módon, vagy hallgassa meg, mit akarnak azok, akik tudják, hogy mit csinálnak - azaz a két férfi. Nem mozdul. Nem kell fel. Nem tesz semmit, amivel fenyegetné azokat, akiknek volt hatalma kideríteni, hogy itt vannak, és betörni oda, ami elvileg a világ legbiztonságosabb helye. Náluk van minden létező erő és technikai fölény. Felix pedig nem fog feldühíteni ilyen mutánsokat, annak a nőnek az ötletét követve, aki idehozta őket, és egészen eddig egy osztálykirándulás stílusában társalgott velük.

felszerelés:

- bicska
- öreg, érintőképernyős Nokia
- némi pénz
- egy spulni spárga
- rajta: bakancs, zokni, sötétszürke vászonnadrág, alsó, barna póló, valaha fekete, már kopott, kapucnis, vastag, cipzáras pulóver, ujjatlan csöveskesztyű
- egy flakon lila festékszóró
- nagy hátizsákban:
- pólók, alsók, még egy pulóver, kis törölköző
- dezodor, fogkefe, fogkrém
- telefontöltő
- egy literes kulacs
- egy kis rakás csomagoltkaja
- gyűrött jegyzetfüzet, egy toll

_________________
C épület: Étkező és pihenő központ Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Noah Fischer on Csüt. 28 Ápr. 2016, 10:36
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
Rajta:
- Borvörös rövid bőrdzseki, egyik zsebben bicska, régi típusú m3 lejátszó
- Fekete póló, nadrág (zsebben pénztárca, kp), bakancs
- Táska, övtáska

Övtáska:
- Öngyújtó
- Vízálló bőrjelölőfilc (sebészeti), toll, ceruza, papír vízhatlan csomagolásban picire hajtva, radír

Szobában:
- Notebook + vezetékek
- 4 napra váltás ruhák, minimalista mennyiség
- Tisztálkodási eszközök

Táska:
- Rajzkönyv
Rajz-felszerelés:
Rajzkönyv:
- Kések (szúró, vágó, vadászkés, dobókések, bicska)
- Távolsági fegyver (számszeríj, egy tucat töltény)
- Fejsze, kis kéziásó, drótvágó
- 3 iránytű
- 2 maroktávcső
- 3 zseblámpa
- kötél
- tűzgyújtó eszközök, konkrét tűzrajz
- napóra
- pillanatragasztó

Testrajz (ruha alatt vannak, nem látszanak, fürdés után rajzolja őket újra, ha van ideje):
- 4db alkar hosszú kés (karokon, lábszárakon)
- 1db számszeríj hasfalán, tucat lőszer az oldalán
- 2-2 dobókés a vállain
- Egyéb kiegészítők 1x (öngyújtó, iránytű, huzalköteg, drótvágó, maroktávcső, zseblámpa)
Anton Mikhailovich Alistarov
X-Men: Iskolák találkozása


- Annak kéne lenniük, huh? - Félrenéz, ég a feje, kifejezetten jobb lenne, ha szabadulna a témától, de az valami ragacsos, mézes, marasztaló mocsárrá vált. Fogalma sincs, milyen egy király születésnap. Gyerekkorából jó emlékek rémlenek róla, de amire igazán emlékezni tudna, az mind csendes és valahogy felemás érzéseket hagyott maga után.
Egy pillanatra üressé válik a tekintete, ahogy végigpereg lelkiszemei előtt a látvány, aztán halkan elneveti magát.
- Biztos nem. Ők nagyon normálisak. - És a nagyi örülni fog, hogy végre nyit mások felé is, nem csak egy antiszociális esőfelhő módján ül a szobájába zárkózva. Azt meg nem kell tudnia a nagyszülőknek, hogy ez a "nyitás" kezdetben nem volt épp önkéntes, így nagyon erősen és nagyvonalúan túlzó megjelölése a valóságnak.

- Hát, elvileg SHIELD meg ultrabetonbiztos terület, csak levédték már eléggé, nem? - Kissé bizonytalan és éppúgy nem lesz nyugodt ettől a ténytől, bár nem találkozik a másik szuggesztív pillantásával, egyszerűen csak a tartás feszültségéből, az ökölbe szorult kezekből, a kiélezett figyelemből egyértelmű. Nagyon messze van még attól, hogy nyisson bárki kívülálló felé, amikor pillanatnyilag mindenki bizonytalan tényező ebben az egyenletben és egyelőre semmi olyan nem hangzott el, amiért elkerülhetetlennek érzi a szocializálást.
Na most. Nagy szerencse, hogy nem telepatából van, mert lehet az összes kis szőke hajszála az égnek állna. Érti, hogy nem a pszichológia doktoraival hozta össze a sors, de egy minimális empátiaszint talán elvárható lenne. Vagy így nem teljesen érti, mit is kellene csinálnia jelenleg? Logikusabb lenne, ha vigyorogva, integetve haladt volna be ide, hogy "jah, igaz, hogy az egyetlen dolog ami összehozott minket az a tény, hogy az alteregóinknak meg kell ölnie egymást, de szarjunk rá gyerekek, biztos jó arcok vagytok, gyertek xboxozni"? Nem érti mi az elvárás ezzel kapcsolatban, de pillanatnyilag abszolút nem érdekli semmi más azon kívül, hogy túléljék Arcade szórakozását. Ezért meg fog tenni mindent, ami szükséges, de erős a kételye, hogy mély barátságokat fog kötni eközben...
A bekiabálósdiba nem csatlakozik, ő türelmes gyerek, sőt, a tiszteletet is megadja, csak így ezt ritkán értékelik. Ugye. Némán hallgatja az eseményeket, aztán egy háborús veteránt megszégyenítő paranoiareflexszel lapul az asztalra, ahogy megremeg az épület. A robbantások zajaira kikerekednek a szemei, riadtan pillant Felixre és a következő mozdulattal már a földön van féltérden, a támlák takarásában.
- Felix... - A hangja alig gondolat, fél keze a fiú pulcsijában kapaszkodik, a másik a széktámlába. Pupillái kitágulnak, ahogy felfogja, kik libbennek be az ajtón.
Bólint a neo utasítására, helyben marad és szemmel tartja a történéseket, bár fél füllel a tanárok és Felix szóváltására koncentrál.
- Kint _ROBBANTÁSOK_ zaja volt. Fogalmunk sincs kinek a karjába menekülünk ki! - Sziszeg a földről, szintén nem tartja túl jó ötletnek, hogy meneküljenek, nyilvánvalóan ez a pánikreakció az, amivel az ellenség odalent kalkulál. Felgyűri karjain a dzseki ujjait, ugrásra készen várja, hogy a neo mit csinál, vagy nem csinál, e szerint cselekszik._________________
C épület: Étkező és pihenő központ B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Május 2016, 00:01
Hydra felemelkedése: További offenzívák
X-Men: Iskolák találkozása

Résztvevők: Felix Hasting, Anton Mikhailovich Alistarov, Cody Atkinson, Jason Liam Norman és Serena Davidson

Következő körváltás: 2016. május 5. (csütörtök)

A kérdésre nem maradt idő, hogy bárki is válaszoljon, amit Cody tett fel, a diákok közül egyedül Jason volt az, aki elindult az említett helyre, le a pár fok lépcsőn a terem közepére. Felix mozdult először, majd húzta magával míg Antont a székek közé a sorba. A teremből, akik képesek voltak, azok teleportáltak, a többség a másik ajtók felé vették az irányt, hogy ott arra meneküljenek, így ismét nagyjából csak a Xavier iskola hallgatói voltak, akik egy helyben maradtak. Az ajtókban mutánsok tűntek fel, amik a menekülől útvonalát zárták el.
- Nos, akkor őt, őt, őt, őt, őt, őt és őt - mutatott végig Halál több diákon, egyik sem volt Xavieres. - Azokat hozzátok, ők méltók Apokalipszis kegyére, a többieket öljétek meg! Kezdjük a régi szövetségesekkel!
Ezzel a Xavier iskola diákjai felé nézett. Csak Felix és Anton látta meg, hogy a székek körülöttük izzani kezdtek valamitől. Ha korábban látta a tévében Halált, amikor Chicago-t pusztították, akkor tudhatta, hogy éppen kinetikus energiákkal tölti fel a székeket és felfognak robbanni. Azonban cselekedni már nem volt idő, a következő pillanatban Serena vetette magát rá a két fiúra és ekkor történt meg a robbanás. A nő sikolyát mind a ketten hallották, majd vér ömlött mind a kettejükre. Sértetlenek voltak nagyjából egy-két helyen megpörkölődtek a melegtől, amit a robbanás forrósága okozott. A robbanás ereje Cody-t a terem közepére lökte, így lebucskázott a lépcsőkön egyenesen Jason mellé, aki már ott állt. Még egy robbanás hallható volt, Serena eszméletlenül vérezve és megégve feküdt mellettük, egy nagyobb rugó még a hasába is beleállt, innen került rájuk a vér. A székekből semmi sem maradt mellettük, így ők is látták a következőket...
Ekkor még egy robbanás hallatszott és rázta meg a termet, ezúttal az épület belseje felől történt robbanás és robbantotta ki a falat, itt is két férfi állt meg, egy szürke bőrű, és egy akkaba tetoválású, furcsa sárga lényekkel mellettük.
- Ha megbocsátotok, mi még tesztelnénk a többit - mondta a barna hajú férfi. - Amelyik túléli azt mi vinnénk el...
- Slade... Sinister, nyomorult áruló kutyák! - sziszegte Halál.

//Serena-val nem írok, mivel mind ő, mind Adia eszméletlen; Tyler pedig szólt, hogy nem tud írni, azért mozgattam NJK-ként.//


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
C épület: Étkező és pihenő központ Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 01 Május 2016, 00:32

Cody-nak eddig is volt egy olyan érzése, hogy a diákok elképesztő módon megváltoztak azóta mióta ő utoljára ide járt és most is meg lett erősítve. Ahelyett, hogy a diákok egy veszélyes helyzetben azt tennék mint amit egy tapasztaltabb felnőtt mond ahelyett nemet mondanak és a saját ostoba gondolataikra hallgatnak. Ezt igazán megtanulhatták volna a suliban, hogy ha baj van akkor hallgassanak a tanárokra és ne álljanak le gondolkozni. Ha nincsenek tanárok akkor kell tudni maguknak ötletelni. Cody-ban fel is megy a pumpa alaposan. A tököléstől pedig sikerül is veszélybe kerülni. Cody a robbanásra el is repül a lépcső felé. Az egyetlen diák aki hallgatott a tanárnőre már ott van.
-Várj ott!
Majd feljebb megy, hogy lássa a helyzetet. Közben fegyvert ránt. A diákokhoz szól.
-Gyertek azonnal és hozzátok a tanárnőt!
Ezen kívül ha úgy tartja, hogy az ellenség felfigyelt rájuk és velük akar foglalkozni akkor néhány lövéssel igyekszik rávenni őket, hogy inkább azzal foglalkozzanak, hogy menedéket találjanak akinek ez nem sikerül az pedig megérdemli a jelen helyzetben a golyót.
~A rohadt anyátokat, hogy nem bírtok magatokkal. Robbantgatni akartok mi? Majd adok én nektek a k-rva anyátokat!~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Valdemar Seymour on Vas. 01 Május 2016, 01:04

C épület: Étkező és pihenő központ 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
X-Men: Iskolák találkozása
16+

Ő egyáltalán nem blokkol be, de nem kap lehetőséget a képességeinek megfelelő mozgásra. Anton halk szólására oldalra pillant rá, ezzel a tekintettel próbálja megnyugtatni, miközben megtörténik a robbanás, aminek a töltési ideje alatt elosonhattak volna a takarásban, de talán éppen a nő vagy az oroszlán miatt nem volt helyük, az igazgatónőjük visít, a kutya meg átmegy cowboyba és lövöldözni kezd az egymással elfoglalt ellenséges erőkkel. Oké. Elkönyveli a tényállást, a legjobban az összemarakodó lentiek tetszenek neki, lerázza a pernyét és égett faszilánkokat a válláról, óvatosan megérinti Anton karját, az egyik felső ajtót mutatja nekik, vagy a felszakadt padló rését, vagy bármilyen rést és hasadékot, ahol ki lehet menni innen, és ha elindult, akkor megy utána ő is. Megvan a véleménye a tanári munkásságról, és arról, hogy felesleges koloncokat vonszolnak magukkal, így különösebb kímélet nélkül emeli le a rugóról a nő testét, és a lehető legpraktikuabban viszi, hogy ne akadályozza a mozgásban. Ha minden jól megy, hamarosan már a csöndben haladnak, vagy az újabb robbanások kísérőfüggönyében, sötétben, gyorsan, lapulva, természetesen.

felszerelés:

- bicska
- öreg, érintőképernyős Nokia
- némi pénz
- egy spulni spárga
- rajta: bakancs, zokni, sötétszürke vászonnadrág, alsó, barna póló, valaha fekete, már kopott, kapucnis, vastag, cipzáras pulóver, ujjatlan csöveskesztyű
- egy flakon lila festékszóró
- nagy hátizsákban:
- pólók, alsók, még egy pulóver, kis törölköző
- dezodor, fogkefe, fogkrém
- telefontöltő
- egy literes kulacs
- egy kis rakás csomagoltkaja
- gyűrött jegyzetfüzet, egy toll

_________________
C épület: Étkező és pihenő központ Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Noah Fischer on Vas. 01 Május 2016, 01:15
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
Rajta:
- Borvörös rövid bőrdzseki, egyik zsebben bicska, régi típusú m3 lejátszó
- Fekete póló, nadrág (zsebben pénztárca, kp), bakancs
- Táska, övtáska

Övtáska:
- Öngyújtó
- Vízálló bőrjelölőfilc (sebészeti), toll, ceruza, papír vízhatlan csomagolásban picire hajtva, radír

Szobában:
- Notebook + vezetékek
- 4 napra váltás ruhák, minimalista mennyiség
- Tisztálkodási eszközök

Táska:
- Rajzkönyv
Rajz-felszerelés:
Rajzkönyv:
- Kések (szúró, vágó, vadászkés, dobókések, bicska)
- Távolsági fegyver (számszeríj, egy tucat töltény)
- Fejsze, kis kéziásó, drótvágó
- 3 iránytű
- 2 maroktávcső
- 3 zseblámpa
- kötél
- tűzgyújtó eszközök, konkrét tűzrajz
- napóra
- pillanatragasztó

Testrajz (ruha alatt vannak, nem látszanak, fürdés után rajzolja őket újra, ha van ideje):
- 4db alkar hosszú kés (karokon, lábszárakon)
- 1db számszeríj hasfalán, tucat lőszer az oldalán
- 2-2 dobókés a vállain
- Egyéb kiegészítők 1x (öngyújtó, iránytű, huzalköteg, drótvágó, maroktávcső, zseblámpa)
Anton Mikhailovich Alistarov
X-Men: Iskolák találkozása


Miután minden híradást néznie kellett természetfeletti ügyben apja jóvoltából, így felismeri, mi történik. Kár, hogy ez annyi időt vesz igénybe, hogy tenni már nem tud ellene.
Nem kérte, hogy áldozza fel magát érte. Ez az első gondolata, aztán a második nyilván a bűntudat kellene legyen, de már az égvilágon nem érez semmit. Nem tud erre már mit mondani. Szerencse, hogy mindenki más kijutott innen, meg tudta mozgósítani magát, sokkal szerencsésebb lenne, ha ő is teleporter lenne. Az úgy hasznos is lenne. Merthogy ő az a gondolkodós, tervezős stb fajta, elvileg az ereje is csak így ér bármit is, de minthogy nem kapott "őt" címkét, nyilván nem csak hogy gyenge kis nyomorult, a helyzetet tekintve még idióta is.
Az új érkezőkre már nem is reagál. Nem tudja kicsodák, nem érdekli és amíg a sok ellen elszórakozik egymással, nyilván nem gond, ha ők "kettesben" hagyva őket, megadják a kellő teret és időt ami a ki hol és miért áruló téma megvitatásához kell.
Biccent Felixnek, segít felemelni a nő testét, ha szükséges, amúgy megy arra amerre kell._________________
C épület: Étkező és pihenő központ B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Tyler on Hétf. 02 Május 2016, 17:24

Egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol, fel sem fogja igazán a dolgot. Rákiabálnak, hogy menjenek a menekülő alagút felé...mintha kívülről látná saját magát, ahogy dermedten a terem közepére siet, a lépcsőkhöz. 
Az igazgató helyettes rákiabál, hogy maradjon ott, miközben a másik kettő a csurom vér igazgató nőt próbálják ide húzni.
-Túl lassúak, túl lassúak...-
Motyogja maga elé meredten, összerezzen a következő robbanásra, ahogy újabb alakok jelennek meg, akik valószínűleg nem csak az imént kiválasztottakat akarják hanem mindenkit, a két lovas pedig nyilvánvalóan őket akarja megölni. Kétségbeesetten nézz körbe, de semmi nem jut eszébe, a menekülésen kívül, annak pedig nem lenne jó vége. Eszébe jut az alagút, körbe néz és megpróbálja valahogy kinyitni ha esetleg zárva lenne, ha egyáltalán megtalálja. Ott toporog középen, kétségbeesetten, s ha nem érnek ide a többiek másodperceken belül...ott fogja hagyni őket...
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 05 Május 2016, 00:00
Hydra felemelkedése: További offenzívák
X-Men: Iskolák találkozása

Résztvevők: Felix Hasting, Anton Mikhailovich Alistarov, Cody Atkinson, Jason Liam Norman és Serena Davidson

Következő körváltás: 2016. május 9. (hétfő)

Felix lekapja Serena-t a rugóról és a kis társaság elindul a korábban említett lejárathoz. A plafon túl magasan volt, hogy arra meneküljenek, legalább négy méter magas. Az új ellenség érkezése egyébként pont a lehető legjobbkor jött mindenkinek, ugyanis úgy tűnt, hogy az sokkalta fontosabb volt, hogy egymással leszámoljanak, mintsem az ittlevőkkel. A felnőttek, az itt levő SHIELD ügynök, és a másik két oldal esett egymásnak, azaz senki sem figyelt a fiatalokra és Cody-ra, akik így letudtak jutni a szervizalagútba. Amíg ez történt, aki figyelte láthatta, bár főleg Felix, hogy az általa cipelt Serena-ra ráfolyik valamilyen fekete valami és befedte a sebeket rajta.*
Az alagút annyira volt széles, hogy két személy tudjon egymás mellett haladni, vagy Felix pont tudja vinni rendesen a tanárt, a lejárat innen belülről zárható volt, ha valaki meg akarta akadályozni, hogy bárki kövesse őket, akkor megtudták tenni. Az alagútnak egyetlen kijárata volt csak, ami a szállással szemben levő hegy lábánál a fák közé** vitt. Ha a csapat, vagy belől bárki végigment, akkor láthatta, hogy a házaknál mindkét csoport azokat kutatja át, hogy lehetnek-e még ott levők, közben pedig egymással csatáznak. Sárga lények, határozottan mutánsokkal. Ami kellemetlenebb volt, hogy minden narancsárban úszott és az égre nézve tisztán kivehető volt, hogy egy energiamező fedte be a szigetet.

*Nem reklámozza, hogy van szimiontája, így nem tud róla itt senki.
** a piros X jelzi, ahol kibukkanhattok, ha kimentek.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
C épület: Étkező és pihenő központ Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Valdemar Seymour on Csüt. 05 Május 2016, 00:23

C épület: Étkező és pihenő központ 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
X-Men: Iskolák találkozása
16+

Anton segítségét köszönné, ha nem maradna inkább biztonságosan csendben, ám mert abban marad, csak a gondolat marad, köszöni szépen, de nincs szüksége rá. A nő súlya kevés ahhoz, hogy kikezdje egy félneo erejét, vonszolja, ahogy mennek az alagút felé, aztán ott már, ahogy lenéz észleli a bőrt elfutó feketeséget. Undorral eldobja, elvégre nem tud semmit, ahogy senki nem tud semmit, szokás szerint senki nem tud sehol semmit. Majd a kutyafejű eldönti, mit akar kezdeni az új problémával.
Anton kezét is ellöki, ha esetleg segíteni akarna a fekete gecivel befutott nőn, a jóindulatnak és a türelemnek is megvannak a határai, eltereli a alagútban. Nem zárja ki az utánuk jövőket, ha minden igaz a fajzat lesz az, nem hiszi, hogy lesz annyi esze, hogy zárjon, de a lehetőség adott. Végighaladnak a folyosón, aztán ki a szabad ég alá, a pillantása a menekülési útvonal után kutat, persze, energiamező, mi más is volna, de a többi iskola képviselője is talán valami szuperjárművel jött, ha lehetne, elmenne velük. Akármelyik vágottszemű bandával. Természetesen elrejtőzik, bár láthatóan arra van igény, hogy a diákok agy nélkül létezzenek, nem tud felhagyni a használatával és takarásba vonja Antont is.

felszerelés:

- bicska
- öreg, érintőképernyős Nokia
- némi pénz
- egy spulni spárga
- rajta: bakancs, zokni, sötétszürke vászonnadrág, alsó, barna póló, valaha fekete, már kopott, kapucnis, vastag, cipzáras pulóver, ujjatlan csöveskesztyű
- egy flakon lila festékszóró
- nagy hátizsákban:
        - pólók, alsók, még egy pulóver, kis törölköző
        - dezodor, fogkefe, fogkrém
        - telefontöltő
        - egy literes kulacs
        - egy kis rakás csomagoltkaja
        - gyűrött jegyzetfüzet, egy toll

_________________
C épület: Étkező és pihenő központ Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Cody Atkinson on Csüt. 05 Május 2016, 00:56

A két kölyök most már megfogadta azt amit Cody mondott. Helyes. A tanár előre engedte a diákokat és hátulról igyekezte fedezni őket ha mégis megjelenne mögöttük apokalipszis két lovasa. Ahogy mentek a folyosón a nagyszájúbb gyerek egyszer csak eldobta a tanárnőt.
-Hülye gyerek!
Fejtette ki Cody gyorsan és fojtott hangon a véleményét a kölyökről. Majd látva azt a fekete valami ő is elgondolkozott mi lehet az.
~Apokalipszis csinálta ezt? Nincs idő. Ha fertőző talán meg tudják gyógyítani ha meg a sebeit gyógyítja akkor nem érdekel. Nem hagyjuk itt.~
-Nem hagyjuk itt. Ti viszitek vagy én fél kézzel?
Mivel nála fegyver volt és szükség van rá ha harcra kerül a sor ezért a kölykök közül legalább az egyik leszűrhette, hogy a tanár fél keze fontosabb a jelen esetben mint a kis viszolygásuk. Ha nem akkor Cody sóhajtott egyet lemondóan és tényleg a vállára vette a tanárnőt. Fél kezében pedig a fegyver. A kinti helyzetet meglátva Cody elég hamar leszűrte a dolgot.
~Nem megyünk el, nem jönnek értünk, mágia, a diákok közt vannak mágiahasználók segíteni kell a harcban miután a sajátjaimat biztonságba helyeztem.~
-Próbáljunk meg eljutni a Blackbird-höz. Ha le nem is tudunk lépni vele, de a lopakodó mód tökéletes lesz elrejtőznötök.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Tyler on Vas. 08 Május 2016, 17:29

Sikerül, a többiek végre odaérnek és be is sietnek a szerviz alagútba, és ahogy tudnak le is lépnek. Menet közben hátra-hátra pillant, de úgy tűnik a zűrzavarban el is felejtkeztek róluk. Hála az égnek, persze valószínű, hogy nem lesz ez mindig így...El kell tűnniük innen, vagy értesíteni valakit, bárkit hogy mi a fene történik itt. Még mindig merőpánik, de valahogy legyűri, főleg ahogy látja mit művelnek az igazgatónővel.
-Majd én....-
Szól az igazgató helyettesnek halkan, s bár eléggé pánikol - (mitől nem? ) attól a fekete trutyitól, ami körbe folyt Serena testén, azért vesz egy mély levegőt és megfogja tovább cipeli, Cody nyomában, remélhetőleg elfogja bírni ameddig kell. Szívesen beszólna valamit Felixnek, de inkább visszafogja magát.
-Már ha egyáltalán eljutunk a repülőig...-
A szigetet valami energia kupola zárja körül, több mint valószínű, hogy itt ragadtak, ebben az őrültek házában. Mivel nincs jobb ötlete, a pánikba esésen kívül, így próbál Cody mögött maradnia, az igazgatónőt, cipelve és reménykedve, hogy elérik a repülőt épségben.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

C épület: Étkező és pihenő központ Empty Re: C épület: Étkező és pihenő központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.