Az AIM B-épülete, Queens

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Tyler Kedd 27 Szept. 2011, 10:55

Ennyit a nagy biztonságról, az ajtó tárva nyitva van, miközben mi az ajtó mellett, a falnak dőlve kukkolunk befelé. Drew pedig egy asztalhoz kötözve pihen. Körülötte bizarr felszerelések, biztos nem egy kozmetikai kezelést terveznek nála, főleg nem a hangokat hallva. Nem merek beljebb nézni, nehogy lebukjunk. Jon-ra pillantok, közben a kezemmel egy csavaró mozdulatot teszek, ami azt hivatott jelképezni, hogy kicserélem Póknőt, Pókemberre - plusz rájuk is mutatok - aki már úgy sem bírja tovább türtőztetni magát ahogy látom. Remélem Jon érti mit akarok, de csak akkor csinálom ha beleegyezik. Akkor kicserélem kettejüket, majd a pisztolyomat fogva, várok Jon reakciójára, hogy belépjünk a szobába. Jobb ötletem nincs.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Szept. 2011, 11:17

Sikerült elérni az ajtóba, amin könnyedén be lehetett nézni, Póknő megvolt, aki igencsak szorult helyzetbe került, a párbeszéd odabent pedig folytatódott. Ezek szerint egyelőre nem tűnt fel nekik, hogy már nincsenek egyedül. Pókemberre nézett Jon, akin látszott, hogy pillanatokkal később be fog rontani a helységbe. Miller megfogta a vállát és csendre intette, miközben megrázta a fejét. Tyler tervére ismét megrázta a fejét, túlságosan veszélyes volt, és nem mennének semmire sem vele. A kezével intett ezek után, hogy egyelőre várjanak, katonai jelzésekkel mutatta Tyler-nek, hogy cseréljen tárat a pisztolyában. Saját maga is nekilátott, hogy pillanatok alatt kivegye a tárat és beletette a taktikai mellénye zsebébe és mindkét pisztolyába a nyugtató lövedékes tárakat tette. Ezek után, ha kész volt biztosította csak ki újra a fegyvereket.
Amint ezzel készen volt nézett be újra, hogy merre vannak azok, akik odabent lehetnek. Amint Tyler és Jason is készen voltak a hasonló tárcserével, akkor számolt visszafelé hangtalanul, ahogyan a „most”-hoz ért fordult be a terembe a két pisztollyal és lehetőleg mellkasra célozva egy-egy lövéssel próbálta az odabentieket leszedni, most már engedte Pókembernek is, hogy bejöjjön, már nem tartotta volna vissza. Bízott benne, hogy meglepetésből így egy gyors akcióval mindenkit sikerül semlegesíteni ahhoz, hogy Póknőt kiszabadítsák.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by BlackMail Szer. 28 Szept. 2011, 19:48

Feketeség... Mi a fene történhetett a páncéllal? Talán Ghost teleportja tönkrevágta volna? Hogy valaki locsolna egy köbméter forró vizet annak a baromnak a fejére!

... Rendszer indítás ...

Éljen, csak újraindította a páncélt és nem tönkre vágta, van Isten, akkor csak annyi dolgom van, hogy nyugodtan kivárjam amíg újra indul. A probléma az, hogy a hangszigetelést bekapcsolva hagytam és nem hallok semmit és engem se hallhatnak... Valszeg hülyének néznek, hogy itt álldogálok egy helyben, mint valami papírnehezék. Technikailag az is vagyok. Talán a világ legnehezebb papír nehezéke.

... Rendszer indítás kész! Üdvözlöm, uram! ...

Ez az!

- Bocs srácok, Ghost teleportja kilőtte a páncélt egy időre. Mi a rák ez a hely? - kérdezem a többiektől, miközben én is bepillantok a terembe.

Póknő? Jézusom... Ezek állatok. Mégis mit akarnak vele? Nem csodálkozom rajta, hogy Póki totál kiakadt rajtuk. Csak nehogy valami hülyeséget csináljon. Jon cselekedj gyorsan! Nem halálos lövedékek, pont ahogy én gondoltam. Azonnal kikapcsolom a rakétákat és a gépfegyvert, csak a repulzorral támadok azzal is csak olyan erősen, hogy elájuljanak az eséstől, maximum egy kisebb agyrázkódást kapjanak.

Feltartott hüvelykujjammal jelzem a többieknek, hogy készen állok az akcióra. Vinci-t utasítom, hogy keressen életjeleket a szobában. Mikor megindulunk a célzórendszer segítségével próbálom leteríteni a bent lévőket, persze Póknőt és a társaimat kivéve.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 05 Okt. 2011, 22:37

6:45.

Résztvevők: Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Pókember visszafogja magát, és megvárja Jonathan tervét. Mivel látja, hogy a társai nyugtatót használnak, biccent, jelezve, hogy ő is készen áll, de nem akar megölni senkit, ha nem muszáj.

Ezután Jonathan befordul a terembe, és azonnal leszed két ifjú zsenipalántát, míg Jason repulzorral támad, hogy elájuljanak a bentiek. A rendszerei hét életjelet mutatnak odabent, ezek közül az egyik a Póknő, ötöt pedig kiütnek Jonathan, Tyler és Jason együttes erővel.

A biztonság kedvéért Pókember is behálózza az ártalmatlanított AIM-eseket. Van közöttük egy felnőtt, színesbőrű nő, valamint három fiatal – két fiú és egy lány. Ők az ifjú ügynökökkel lehetnek egyidősek. A legöregebb tag egy ráncos, kopasz vénember, aki egy kerekesszékben ül.

Míg Pókember kiszabadítja Jessicát, a teremben álló hetedik személy is megjelenik – ő egészen hátul állt, távol a többiektől, így a meglepetésszerű támadásból ő nem kapott. Pókember és a Póknő megremegnek az illető látványától, de egyikük sem jelzi, hogy veszélyben lennének…

- Kérem, kérem, KÉREM! Uraim! Van engedélyük, hogy itt legyenek? Láthatnám a jelvényeiket? Ez egy titkos AIM-létesítmény… szerény személyem, dr. Otto Octavius felügyelete alatt.

A „Doktor Octopus” néven elhíresült bűnöző-tudós, aki korábban a Triskelionban is raboskodott már, meglehetősen hírhedt és nagy médiafigyelmet kapott, így az is ismerheti, aki nem olvassa rendszeresen a S.H.I.E.L.D. aktáit… és most itt áll a fiatalok előtt, négy hatalmas, hátából kiálló fémcsápjával föléjük emelkedve.

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 01180

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 06 Okt. 2011, 11:31

A terve sikeres lett, mert miután berontottak a kábító lövedékekkel könnyedén szedték le a bent levőket és még Póknőt is ki tudták szabadítani. Megkönnyebbült, amikor Pókember végülis nem rohant be a saját vesztébe, hanem kivárt, amikor meglátta, hogy mire is adott Jon parancsot. Az ötös fogatra nézett, akiket kiütöttek, négyen talán a csapat többségével voltak egyidősek és az ötödik egy idős személy. Ahogyan az ismeretlen hangot meghallotta mindkét pisztolyát a hang felé emelte és arra fordult. Egy ismerős alakot pillantott meg, noha soha sem látta személyesen korábban, de pontosan tudta, hogy kiről is van szó. Mit keresett ez itt? Egyáltalán miért nem volt éppen börtönben? Úgy vélte, hogy a férfi is pontosan tudja, hogy kicsodák ők, így egy kis időt kellett volna szerezni.
- Pókember, vigye ki Jessica-t! – mondta a fiúnak.
Egy pillanatra sem vette le a szemét dr. Octopusról, figyelte annak minden mozdulatát, leginkább azt, hogy mikor kezd támadni és próbálja megakadályozni Póknő távozását, hogy Jon is léphessen ez ellen.
- Otto Gunther Octavius – mondta Miller. – És önnek van engedélye arra, hogy emberkísérleteket hajtson végre mindezt az alany beleegyezése nélkül? Jonathan Miller hadnagy vagyok a SHIELD-től, segélyhívásra érkeztünk, ami a hölgytől jött, fenyegették és veszélybe sodorták az életét, így megvolt a jogunk a beavatkozásra.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Csüt. 06 Okt. 2011, 15:46

Bólintok, gyorsan és halkan kicserélem a tárat nyugtató lövedékekre. Majd Jon jelére én is befordulok a helységbe és leszedek két benn tartózkodót. A többiek segítségével megússzuk különösebb gond nélkül, legalábbis eddig még. Kifújom a levegőt, majd szemügyre veszem az elkábítottakat. Senki ismerős, kivétel a csápos fickót. Felé fordulok, rátartva a pisztolyomat, felkészülök hogy fedezzem Pókembert a mentőakcióban.
-Ahogy a társam mondja....-
Teszem hozzá szinte feleslegesen, feszülten figyelve a fickót, akinek dutyiban lenne a helye.
-Várjuk a magyarázatát.-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by BlackMail Pént. 07 Okt. 2011, 20:29

Oh yeah! Mint valami akció filmben, csak a vér hiányzott, de mivel nem vagyunk gyilkosok, ezért nem is para a dolog. Mozdulatlan és lélegző testek, jót tesznek a szemnek és a lelkiismeretnek egyaránt! A végén még ez lesz az életpályám, rossz fiúkat leütni és börtönbe küldeni. De ezek lennének itt a nagy zsenkik, akiket az AIM maga köré gyűjtött? Három velünk egy idős, egy öreg csávó, talán Hawk doki másolata, meg egy tök átlagosan kinéző nő. Nem éppen ezt vártam volna itt az AIM-ben, így megnézve örülök, hogy nem kerültem be ide.

Egy fickó lép elő az árnyékokból hátán csápok, fején napszemcsi. Láttam már ezt a fickót, most is két példányban látom, élőben és a Vinci által kivetített adatokból. Otto Octavius, akinek nagyon nem tetszik, hogy behatoltunk a területére. Szerencsére Jon a megszokott nyugalmával válaszol ennek a baromnak.

- Vinci, keress gyenge pontokat, és próbáld blokkolni a csápjai mozgását, lassítsd, állítsd le, zavard meg bármi, csak ne vegye észre. - utasítom Vincit, majd már a többiek számára is halhatóan mondom. - Az engedélyünk nem régen még az asztalán feküdt, doki. És mint látja, már nem annyira titkos létesítmény ha itt vagyunk. Viszont érdekelne, hogy magán mért van napszemcsi, mikor itt nem süt a nap?
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 08 Okt. 2011, 11:29

6:50.

Pókember gyorsan felkarolja Jessicát, és elindul vele kifelé, miközben Octopus szól utána.

- Erről a szintről nem fog kijutni, Mr. Parker. Remélem, nem gondolja, hogy az AIM csak úgy elengedi a betolakodókat.

Majd a doktor az ifjú ügynökökre néz.

- Emberkísérletek? Nézze, kedves fiatal barátom… A város ostrom alatt van, és fogalmunk sincs, mikor és hol bukkan fel egy újabb ellenség. Mi itt az AIM-nél azon dolgozunk, hogy rájöjjünk, miként fékezhetnénk meg Mr. Kovacs ámokfutását – erre felbukkan nálunk Ms. Drew, aki a Mr. Kovaccsal egykor nagyon jó barátságot ápoló Mr. Parker klónja… Heh, én már csak tudom: az én zsenialitásom hozta őt létre. Az én tökéletes klónom, akit a CIA és FBI engedélyével készítettem.

Erre a Póknő ellöki magától Pókembert, és már majdnem nekiugrik a doktornak, amikor Peter még épp idejében visszafogja. Octopus csak mosolyog.

- Heh. Mint klón, Ms. Drew nem létezik. Egyetlen hivatalos nyilvántartásban sincs benne. Ha itt és most megölném, senki sem vonhatna felelősségre, hiszen ő az én teremtményem – az én tulajdonom. Így tehát a S.H.I.E.L.D.-nek sincs joga beavatkozni. Ha pedig a hivatalosan bejelentett tudósaink közül bárkinek is baja esett, amikor becsörtettek ide… Nos, akkor egy igen komoly pernek néznek elébe.

Eközben Vinci Jason utasítására először lelassítja, majd teljesen leállítja Octopus csápjait, amelyek a földre zuhannak. A doktor felhúzza a szemöldökét, majd a fiatal páncélosra tekint.

- Ön nem sokat tud rólam, igaz? Egy laborbalesetben sérült meg a szemem, ezért ítéltettem a sötétített napszemüvegeim állandó viselésére. Az egész… az átkozott Norman hibája… Hrm. Ami pedig a csápjaimat illeti… Ügyesen blokkolta őket a páncéljával, de tudnia kell, hogy nemcsak olyan fémet tudok mozgatni, amely rám van csatlakozva… Nem szívesen hasonlítom magam a világunkat kis híján elpusztító Magnetóhoz, de a képességem mégis az övéhez hasonlít. Nézze csak!

Ezzel Octopus legyint egyet, mire Jasonről lerepül a sisakja, amelyet könnyedén választ le róla a doktor. Közben a kiütött tudósok lassan ébredeznek a hálóban…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Okt. 2011, 11:02

A férfi szavai alapján nem fog kijutni Pókember Póknővel erről a szintről. Jon nem látta az összefüggést aközött, hogyha élve felboncolják a nőt, akkor abból hogyan fognak rájönni arra, hogy miként állítsák meg Kovacsot, aki még mindig nem volt igazából akkora veszélyforrás a fiatal férfi szerint, mint maga Loki, hiszen valószínűleg az isten mozgatja a szálakat hátulról.
- Nem igazán magyarázza meg, hogy miért is kell egy emberi lényt élve felboncolni. Lehet, hogy Ms. Drew-t ön készítette doktor, de ő igenis egy élő személy, aki a SHIELD védelme alatt áll. Nem a maga tulajdona, ezt a privilégiumot elvesztette, amikor felcsapott bűnözőnek és börtönbe került. És téved, benne van, mint emberi lény.
Blöffölt Jon, tény, hogy a SHIELD hivatalos nyilvántartásában benne volt a lány, de az nem igazán érne semmit sem.
- És maga számíthat perre, nem a SHIELD, illegális emberkísérletek, emberrablás és sorolhatnám doktor. Utolsó figyelmeztetés, hacsak nem akarja, hogy letartóztassam az előbb felsoroltakért, akkor engedjen minket távozni, most!
A szeme sarkából látta, hogy, akiket lelőttek ébredeznek, a kezével intett a többieknek, hogy figyeljék őket, mert ő még mindig nem vette le a tekintetét Octopusról.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by BlackMail Szer. 12 Okt. 2011, 18:12

Felhúzom a szemöldökömet, ahogy lerepül a fejemről a páncél. Bevallom erre nem számítottam, viszont a hidegvéremet most nem veszíthetem el. Jobb lesz nem felingerelni ezt a fickót, különben könnyen a csapat ellen fordíthat engem. Magneto uralmáról hallottam és a történeteket is hallottam, amiket Rozsomák haláláról mesélnek odabent a S.H.I.E.L.D.-nél, Magneto Vasembert használta, mint valami eszközt, nem engedhetem ezt meg ennek a csápos idiótának, reménykedek benne, hogy csak darabokban tudja mozgatni a páncélomat és nem teljes egészében.

- Lenyűgöző a képessége doktor. - válaszolom a már nem csápos embernek. - Sajnos a átfutottam a szemét ért sérülésen, mikor az aktáját olvastam. Viszont nem csak én vagyok itt egyedül, aki magát akarja és Pókemberen és Ms. Drew-n nem látok fémet, őket hogy akarja lefegyverezni, doktor? Engedjen el minket, mi kimegyünk innen Ms. Drew-val, magát nem bántjuk és senki nem perel senkit. Megegyeztünk? - teszem fel a nagy kérdést.

Remélem Jon nem lesz rám mérges, hiszen ő a csapat vezetője, mégis én tettem most egy ajánlatot a terroristának. Mondjuk ő is ugyanezt mondta, csak sokkal erőszakosabban. Közben odasétálok a sisakomhoz és visszahelyezem, ha semmi sem akadályoz meg ebben.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 12 Okt. 2011, 19:21

6:55.

Doktor Octopus kuncogni kezd Jonathan szavai hallatán.

- Felboncolni? Ó, nem. Túl lelkes munkatársaim csupán kíváncsiak voltak, mi is pontosan Ms. Drew. Ezt el kell néznie nekik – még sosem láttak klónt. Nyilvánvalóan beavatkoztam volna, ha tényleg ilyesmit tettek volna. Nem hagytam volna, hogy életem egyik fő művét tönkretegyék a hozzá nem értő kezeikkel. De el kell ismernie, hogy jogosan gyanakodtunk rá, tudván, hogy Mr. Parker milyen jó barátságban állt Mr. Kovaccsal… Ami pedig a pert illeti… az AIM teljesen jogszerűen megegyezett egy óvadékban a S.H.I.E.L.D.-del. Egy nagyobb összegért átengedtek az AIM házi őrizetébe… Hm. Vagy Önök talán erről nem is tudtak? Heh.

Pókember ekkor kifakad.

- Marhaság! Nem… Nem tehettek ilyet! Maga egy bűnöző, Octavius! Ne nevettessen! Még a S.H.I.E.L.D. sem tárgyalna ilyen alakokkal, mint maga!

Octopus ismét elmosolyodik.

- Csak olyanokkal, mint Ghost?

Ezalatt Jason is intéz pár szót a doktorhoz, miközben visszaveszi a sisakját, majd Octopus hátrébb lépve válaszol.

- Én? Én nem fogom sehogy lefegyverezni magukat. Nem… Mondják, tudják egyáltalán, kik a munkatársaim? Pár ifjú géniusz, egy magándetektív… de az idős úrról hallottak már? Dr. Samuel Sterns? Nem? Tudják, élemedett kora ellenére is mindenképp meg szerettem volna őt szerezni a csapatomba. Lelkes támogatója és rajongója volt mindig is dr. Bruce Banner munkásságának… és ő maga is kísérletezett a Hulk-szérummal.

Ekkor az idős Sterns már üvöltve kapálózik hálóbörtönében… majd pár pillanattal később több méter magas, fatörzs vastagságú izomzatú, szürke szörnyszülötté változik… mintha csak Hulk érkezett volna meg. Azonnal kiszabadul a hálók közül…

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 01188

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 12 Okt. 2011, 20:03

Jon csak bólintott Jason szavaira, jobb helyzetük úgysem volt most, így talán ez volt a legjobb lehetőség, amit ki tudtak hozni. Octopus szavaira, csak megcsóválta a fejét. Kételkedett minden szóban, amit a férfi mondott. Valószínűleg hagyta volna, hogy Póknőt felboncolják, amíg ki nem derítik, hogy milyen köze lehet Walterhez. Ha nem találnak semmit, nos akkor veszteséglista annak ellenére, hogy a „főmű” volt. mert független személy és nem valószínű, hogy a lány látni akarta volna Octopust.
- Kételkedem, hogy az ezredes ilyesmibe belement volna – mondta.
Pókember is kifakad, és már megint előkerült Ghost. Ezt nem kommentálta Jon, tekintve, hogy még mindig nem értett egyet azzal, hogy szövetségre léptek. Szóval Octopus nem fog hozzájuk érni, ebben sem bízott. Hulk-szérum? Ugye nem? Az idős férfi felé kapta a fejét, aki ebben a pillanatban tépte szét a pókhálót és szabadult ki a helyéről. Miller gyorsan mérlegelte a helyzetet, a szintről nem jutnak le, mert le van zárva, azonban van egy páncélosuk, aki repülni tud, teleporter, és két pók.
- A folyosóra! – kiáltotta a társainak.
Tyler-t maga próbálja kilökni, ha a fiú nem mozdulnia, ha kijutott csak akkor szólalt meg újra.
- Csaljátok a falhoz! – próbálta mondani halkan. – Üsse ki azt, hogy kijussunk! IDE!
És ő maga is eszerint cselekedne, próbál a falhoz ugrani és belelőni a nyugtató lövedékkel az öregemberbe, remélve, hogy a falhoz tudja csalni, ha sikerül, akkor az ütés pillanata előtt ugrik félre, hogy a „hulk” a falba csaphasson és ne belé.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szomb. 15 Okt. 2011, 17:11

Kétkedve hallgatom a dokit, de a shieldből, talán még ezt is kinézem. Valamilyen szinten igaza van, de ezt nem most kell megbeszélni, főleg hogy a fickó egy Hulk utánzattá alakul.
-húzzunk innen, de gyorsan....-
Azzal el is lököm magam a kijárat felé, a többiekkel egyetemben, majd ha sikerül akkor Jon tervét, elősegítve én is a falhoz szaladok, majd belelőve a tárat, félreugrok mielőtt kilapítana, vagy esetleg teleportálok...
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 17 Okt. 2011, 21:06

7:00.

Jason lassan reagál, és a hatalmas szörny jókora ütést mér rá: a páncéljának hála ugyan túléli azt, de a sisakja totálkáros lesz több más rendszerével együtt.

Közben Jonathan sikeresen a falhoz csalja a lényt, több nyugtatólövedéket is beleeresztve, amelyek azonban egyelőre teljesen hatástalannak tűnnek. Tyler lövedékeivel együtt már egyszer meginog a szörny, de más eredmény nincs. Pókember és a Póknő hálóval próbálkoznak a lény ellen, de az szintén nem sokat használ.

Sterns szervezetében lassan azért hatni kezdenek a nyugtatók, de még korántsem terült ki az átváltozott vénember. Kissé lassabban, de még mindig nagyokat csapkodva és ordítva halad a fiatalok felé…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 18 Okt. 2011, 09:20

Jon felkiáltott, amikor Jason-t eltalálta Stern, de most nem volt arra ideje, hogy megnézze mi is lehet a férfival. A lövedékek kellően feldühítették, és a többiekkel együtt sem tudták megállítani, igaz Miller nem is ezzel számolt. Számára pontosan cél volt, hogy lehetőleg ettől még ne dőljön ki, hanem majd ő zúzza át a falat és azon át jussanak ki.
- Ne lőjetek bele többet! – kiáltotta. – Ide kell, hogy érjen. Tyler, Pókember, Póknő, hozzátok Jason-t, addig én elintézem ezt!
A beszéd közben igyekezett gyorsan tárat cserélni legalább az egyik fegyverében, ha ez sikerült, akkor karon, vagy vállon próbálja lőni a közeledő Stern-t, részben, hogy feldühítse, másrészt, nem akarta megölni az idős öregembert, harmadrészt, fel akarta saját magára hívni a figyelmet, hogy csak őt támadja az ellenfelük. Megfeszítette az izmait a falnál és várta, hogy a lény olyan közel érjen hozzá, hogy meg tudja ütni. És az ütést is kivárja, ha ez megtörténik, csak akkor vetődik oldalra, vagy roppant pimasz módon, ha van lehetősége, akkor a lény lábai között bukfencezik ki annak háta mögé, majd még egyet, hogy távolabb kerüljön. Bízva abban, hogy Stern a falat fogja megütni és átcsapja, hogy ők kijussanak az épületből.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 21 Okt. 2011, 19:15

7:05.

Pókember és a Póknő magukhoz húzzák a kába Jasont, miközben a hatalmas szörnyeteg a falat ütlegeli, mivel Jonathan túl fürge, hogy eltalálja. Sajnos a falak mögött újabb falak vannak, illetve a betonalapzat… Reménytelennek tűnik a távozás a föld alatti laboratóriumból.

Ám ekkor… Sterns botladozni kezd, majd fúj egy nagyot, és végül eszméletlenül a földre rogy. Pár pillanattal később vissza is változik ártalmatlan öregemberré. A fiatalok azt hihetnék, talán a nyugtatók hatottak végre, de ezt követően nem sokkal Pókember és a Póknő is hasonló módon összeesnek. Őket Jason ájulása követi, és hamarosan már Jonathan és Tyler is szédelegnek…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 21 Okt. 2011, 20:42

A terve most már sikeres volt, ugyanis az ellenfele megérkezett oda, ahol volt és a két pók pedig kihúzta Jason-t onnan, ahonnan kellett. Azonban Jon öröme igencsak gyorsan elszállt, amikor meglátta, hogy Stern mit ütött meg, nem emeleten voltak, hanem a föld alatt, mert a hulk újabb és újabb falat csapott meg.
- Az átokba! – mordult fel hangosan.
A lehető leggyorsabban próbált felkelni és fordult úgy, hogy Stern-t célozta meg a fegyvereivel ismét, hogy lőni tudjon, ha szükséges, azonban a lény kidőlt. Egy pillanatra még eszébe jutott, hogy végre a sok nyugtató ütötte ki, de Póknő és Pókember is összesetek Jon közelében. Majd szédülést érzett saját maga is. Gázmaszk nem volt nála, így a ruháját próbálta az orra és a szája elé húzni és a lehető legkevesebbet lélegezni, miközben valamilyen ajtót, kijáratot keresett, hogy arra menekülhessenek, mielőtt még elveszti az eszméletét.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 23 Okt. 2011, 19:38

7:10.

Tyler is összeesik, és Jonathan nagy meglepetésére láthatja, hogy ugyanez történik Doktor Octopusszal és társaival is – láthatóan ők sem számítottak a színtelen, szagtalan kábítógázra.

Jonathannek sincs már sok, csak pár másodperc… és eszméletét veszti. A fiatalok ismét álmot látnak…

Újabb álom veszi kezdetét.

Most sem idegen a helyszín, sőt már kifejezetten ismerős és megnyugtató: Asgard csodaszép, lélegzetelállító városában járunk, annak is a legmagasabb tornyában, és még annak is a legdíszesebb, legjobban őrzött termében.

Párját ritkítja a helyiség, amelynek ablakaiból belátni a teljes várost. Szemkápráztató ékkövekkel kirakott bútorok, finom tapintású függönyök és lepedők, arannyal díszített használati tárgyak… Mindez, és még több látható szerteszét. Kétségtelenül királyi terembe érkeztünk.

És maga a király, Asgard uralkodója, a Mindenek Atyja sincs messze. Odin nehéznek tűnő, mégis a gyors, könnyű mozgást segítő harci páncélzatában, sisakban és köpenyben áll egy jókora aranytál mellett, amely felett apró, különös szimbólumokkal ellátott, fénylő kövek lebegnek. Odin vállain egy-egy holló üldögél békésen, és papagáj módjára, jól érthető szavakat krákognak.

- A kövek! A kövek! A kövekben van az erő! Krrááá!

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 00134

Ám Odin nincs egyedül: pár lépésre tőle ott áll egyik fia, a mindig bátor és nemes Thor, a megállíthatatlan harcos és a Mjölnir birtokosa. Míg Odin vidáman szemléli a lebegő köveket, addig Thor mintha kissé szomorúan markolászná a hihetetlen hatalmat rejtő pörölyt.

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 00135

A bölcs uralkodó megérzi fia kétkedését, és halk hangon megszólítja.

- Mi nyomja a lelkedet, fiam?

- Atyám… A Mjölnir, a pöröly, amelyet Ulik tüzében kovácsoltak… Az utolsó csatában, amely során végleg megtörtük a jotunheimi seregeket… életre kelt! Villámot és vihart kavart, és éreztem, hogy végtelen erő járja át a testemet. Senki sem állhatott az utamba. Én… Én…

- Legyőzhetetlen voltál.

- Igen! Igen, az! De… hogy lehet ez?

- A pöröly… és a kövek, amelyek itt lebegnek körülöttünk… mind ugyanabból az anyagból készültek. E hely erejének jelképei. Fiam… Az erő, amelyet a Mjölnirben éreztél, maga Asgard. A mi világunk. Asgard ereje tölti meg a mágiával e köveket is. Tudod jól, hogy egy nap… eljön majd a Ragnarök. Ez a sorsunk. Így vagyon írva. Én is meghalok majd, és minden véget ér. Asgard megsemmisül, hiszen e világ önmagában erőtlen… Ha nincs Odin… Ha nincs a Mindenek Atyja… ez a hely megszűnik létezni. Érted, Thor? Én vagyok Asgard. Az én hatalmam járja át a pörölyödet és a köveket is. A Mjölnir egy kis darab belőlem, amely így túlélheti az utolsó napot is.

Thor elképed apja szavaitól, majd elgondolkodik, és megrázza a fejét.

- Nem. Ekkora hatalmat… én nem birtokolhatok. A pöröly inkább Baldert vagy Lokit illetné. De nem engem.

- Hm. Nem, fiam. Balder talán erősebb, Loki talán eszesebb… de neked van célod. Thor, Odin fia azért született, hogy e hatalmat jó célra fordítsa. És én, a Mindenek Atyja teljes szívemmel és lelkemmel megbízom benned.

Thor végül halványan elmosolyodik, és bólint apja válaszára, mire az álomkép elsötétül… és hirtelen, a fekete semmiből, Walter hangja szólal meg.

- A szülők bűneiért… mindig a gyermekek fizetnek.

Az álom pedig ezzel… véget ér.

Amikor az ifjú ügynökök magukhoz térnek, ismét abban a teremben vannak, ahol rátaláltak a Póknőre – de most már mindnyájan egy-egy asztalhoz vannak kötözve, méghozzá elég erősen, hogy ne szabadulhassanak ki. Ezenfelül egy infúzió is a karjukba van kötve, amelyen keresztül valami folyadék folyik az ereikbe. Talán épp emiatt a mutáns és egyéb emberfeletti képességek sem működnek senkinél…

Nem messze fekszenek, szintén lekötözve és infúzióval, Octopus és társai is.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 23 Okt. 2011, 21:33

Jon még sikeresen eljutott a folyosó végéhez, amikor meglepődve tapasztalta, hogy a helységben levők is kidőltek, nem csak őket kábították el. Látta, ahogyan mindenki összeesett eszméletlenül körülötte, ő volt az utolsó, aki még talpon volt. Igaz már ő is szédült a falhoz lépett és ülő helyzetbe csúszott le a fal mellett, hogy ne törje össze magát attól, hogy elterül a földön. Néhány pillanattal később pedig ő is elvesztette az eszméletét. Ismét egy „álom”, inkább víziónak lehetett volna nevezni, ismét Asgard, de ezúttal apa és fia beszélgetés. Végre Jon számára is világossá vált, hogy a Mjölnir mitől volt olyan veszedelmes fegyver, maga Asgard ereje volt benne, akkor pedig, ha rossz kezekbe kerülne, az végzetes lehetne. Lassan tért magához, próbálta mozgatni a karjait és a lábait, de le volt kötözve, ahogyan lassan körbenézett mindenki így volt. Még a korábbi ellenfeleik is. Nem igazán érezte magát kábának, legalább is nyugtatót nem nagyon érzett a szervezetében, így az infúziót nem értette saját magánál, hiszen ő sima ember volt, bármilyen képesség nélkül. Próbált a lehető leggyorsabban újra körbenézni, majd ha nincs bent más, akkor megpróbálja magát kiszabadítani a fogságból a kezeit és lábait mozgatva a saját fizikai erejére támaszkodva.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Hétf. 24 Okt. 2011, 15:02

-Jason te marha....-
Kiáltom, ahogy a Hulk utánzat legázolja, majd Pókival együtt próbálom meg ü
arrébb húzni, miközben Jon utat próbál csinálni nekünk kifelé, ebből a laborból, majd csak a szédülésre emlékszek, majd egy újabb álom következik. Már hiányoltam is egy ideje. Nem sok jön le ebből, de nem is ez a lényeg, hanem az ébredés.
Kikötözve találom magam egy cseppet sem kényelmes laborasztalhoz. Egyből a teleportáláson gondolkodok, de nem is megy. Mi a fenének tudok teleportálni, ha egyszerűen mindenki le tudja blokkolni. Megpróbálom kilazítani a pántokat, közben pedig körbe nézek. Walter vagy valamelyik csatlósa után kutatva, hisz Mr. fémcsáp is le van kötözve, nem csak mi.
-Valakinek ötlet a szabadulásra?-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 26 Okt. 2011, 21:20

??:??.

Egyelőre senki sem képes szabadulni.

Láthatóan Octopus próbálja a csápjait mozgatni, de azok csak mozdulatlanul fekszenek mellette, és Sterns sem képes szörnyeteggé alakulni. Pókemberről levették a hálóvetőjét, a Póknő pedig képtelen hálót lőni. Jasont is megszabadították a páncéljától, így mindenki tehetetlen.

Octopus dühösen ordít fel.

- Mi ez? KI TETTE EZT??? Ti… átkozott kölykök! Ghost! Valahogy behoztátok magatokkal, igaz? Ő szokott ilyen alattomosan lecsapni!

Pókember csak halkan megrázza a fejét.

- Persze, doki, aztán megkértük, hogy minket is kötözzön már le… Mindig is volt bennünk egy kis szado-mazo hajlam.

Közben mintha hangokat lehetne hallani a távolból… Igen… Közeledő léptek zaját… méghozzá a kopogásból ítélve magassarkú cipőben közeledő léptekét.

Mindenki a bejárat felé kapja a fejét… amelyen másodpercek múlva egy gyönyörű, fiatal, fehér köpenyes, szőke, szemüveges nő lép be. Ugyan eddig nem így látták, mégis kétségtelen, hogy ez Walter körözött társa, Emma Frost.

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 00153

Csaknem egykorú az ifjú ügynökökkel, mégis olyan precizitással és hozzáértéssel vizsgálja meg a távolból az infúziókat, valamint lekötözött „pácienseit”, mint egy évek óta praktizáló orvos. Ezután bólint, elővesz egy jegyzettömböt, leír pár sort, majd egy diktafont, bekapcsolja, és abba kezd beszélni – mintha a foglyai jelentéktelen tárgyak lennének.

- Emma Frost, első audio bejegyzés az AIM B-épületében, Queensben, New Yorkban az asgardi áttörés napján. A vizsgált alanyok… Arnim Zola… Misty Knight… Nathaniel Essex… Layla Miller… Samuel Sterns… Otto Octavius… Peter Parker… Jessica Drew… Jonathan Miller… Tyler Jackson… valamint Jason Kariel. Mindről van aktánk. Zolában, Essexben, Layla Millerben és Jacksonban születésüktől ott az X-gén, ahogy Octaviusban is, de benne az OZ-vegyszer aktiválta a lappangó gént. Parker az OZ-vegyszer terméke, és így nyilván a klónjában, Drew-ban is ott az anyag. A Hulk-szérum is hasonló hatást válthat ki, mint az OZ, így nem meglepő, hogy Sterns is ki van téve az álmoknak. Knight ember, nincs benne sem az X-gén, sem semmilyen génmódosító anyag – érdektelen a számunkra. Jonathan Miller és Kariel viszont egyelőre rejtélyes módon szintén látják az álmokat ember mivoltuk ellenére…

Ekkor Frost egy asztalhoz lép, amelyről leemel egy szikét, majd Jonathanre és Jasonre pillant.

- Az ő esetükben behatóbb tanulmányozásra van szükség…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Csüt. 27 Okt. 2011, 08:39

-Jézusom, Doki! Ennyire hülye azért ne legyen. Szeretek egy laborasztalon fetrengeni, lekötözve, magával együtt. Csak hogy érezzem a törődést.-
Még ez nevezi magát zseninek, anyám borogass. Közben meg egyre erősebben próbálom kitépni magam. mondhatom nem sok sikerrel. Közben megjelenik kopogva, a várva várt sztárvendég.
-Remek, most fel fog boncolni minket vagy mi? Amúgy tudomásunk szerint maga már halott nem? Ahhoz képest jól tartja magát. Honnan ismeri Waltert? Ha jól sejtem maga is mutáns nemde bár? Még hozzá elmemanipulációs fajtából, ha azt nézzük amit velünk művelt, a Pegazus projektnél.....-
Na jó egyértelműen be vagyok szarva, ezért dumálok ennyit, más részt meg közben töröm a fejem, hogyan tudnánk innen meglépni, mielőtt döfködni kezdene minket a szikéjével.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Okt. 2011, 10:41

Egyelőre képtelen volt szabadulni, de még nem adta fel, hogy ki fogja szabadítani magát. Tyler szavaira csak a szemeit forgatta, hívjuk fel a figyelmét az ellenségnek arra, hogy mire is készülnek és magunkhoz tértek. Miközben ezt teljesen csendben kellett volna megtenni. Octopus pedig üvöltözni kellett, ennyit a minimális profizmusról egy profi terrorista részéről. Ghost persze, bár Pókemberrel ellentétben Miller kinézte volna mindezt belőle. Továbbra is tekergette a kötelékeit és egyre jobban feszegette őket, nem állt szándékában itt maradni. Lépéseket hallott, egyre jobb és jobb lesz az egész. Végül egy fiatal nő lépett be, nem volt nehéz felismerni, már látta korábban is, Emma Frost volt az. A szabadulással a nő beszéde közben is tovább próbálkozott. További vizsgálatok?
Nyelt egyet, ahogyan a lány felvett egy szikét.
- Bocs szépségem, Pókember szavaival élve, ennyire nem vagyok híve a szado-mazo dolgoknak. Kovacs minden bizonnyal oda van érte, ha téged választott, de mi nem…
A hangja határozott volt továbbra is, mintha nem félne egyáltalán, ez most már nem volt igaz, kezdett roppantul ideges lenni. Ha még nem sikerül szabadulni és Frost elindul, akkor drasztikusabb módhoz folyamodik, tudta, hogy igencsak fájdalmas lesz, amit a katonaságnál tanultak ilyen esetre. Nekiáll a csuklóját és azokat a részeit, amiknél le van kötözve szándékosan kiugrasztani az egyik kezénél, hogy a kiugrások révén ki tudja szabadítani magát a fogságból.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by BlackMail Pént. 28 Okt. 2011, 16:16

Óóó a tököm, már megint páncél nélkül vagyok és még ehhez a csodás kis asztalkához is odakötöztek nem beszélve az álomról. Octavius pampog egy kicsit, a többiek meg leszólják. Meg is érdemli az a seggfej...

- Nyugi doki, ne háborogjon inkább találja ki, hogy hogyan jutunk ki ebből a vacakból. - ekkor veszem észre a kezemből kilógó infúzót. - Gondolom a többiekben is van infúzió, ami gondolom a mutáns képességeket blokkolja. Máskülönben már régen kint lenne, nincs igazam Doktor?

Közben én is azon gondolkozok, hogy hogyan lehetne innen kijutni. A páncél valószínűleg megint totálkáros lett, ami két dolog miatt is rossz, egyrészt Danvers megint lefogja ugatni a fejemet, hogy nem vigyázok rá, másrészt megint nem tudok magammal mit kezdeni. Óvatosan próbálok mocorogni, hátha nyikorog az a cucc, amivel lerögzítettek engem, ne adj isten, ha kitudnám bújtatni az egyik kezemet valahogyan. Próbálkozásom közben léptekre leszek figyelmes, a hangélmény mellé nemsokára jön a vizuális hatás is ugyanis belép egy laborköpenyes bombázó a terembe.

- Na neeee... - morgom az orrom alatt, mikor felismerem a lányban Frostot. - Szép dolog, hogy beugrottál hozzánk, de megoldottuk volna magunk is ezt a kis galibát nem kell megmenteni. - jegyzem meg cinikusan a főgonosz gonosz párjának.

Felmond egy aranyos szöveget, ami engem nagyon boncolásra emlékeztet. Aztán mikor felemeli a szikét, hát már abszolúte megáll bennem az ütő. Jon biztos mesterkedik valamiben, szóval jobb, hogyha én inkább elterelem Frost figyelmét.

- Ugyanmár... megtudjuk mi ezt okosan is beszélni. Nem tudom Walternek honnan jött ez a világhódítósdit, de le kéne vele állnia. Tudod az ártatlanok meg a szokásos duma. De ha már doktori köpenyben vagy akkor megkérdem. Mi a fenének kezdte el egyeltalán? Unatkozott túlvilágon és visszajött partit csinálni? Netán nem állt fel odaát neki a farka és átugrott viagráért? Hagyd ott azt az idióta oldozz ki és megvizsgállak én téged behatóan, olyan análizálást kapsz, hogy egy hétig nem fogsz tudni leülni... - és így folytatom szidva Waltert, szexuálisan zaklatva a lányt és persze, ha elfordul akkor ráordítok, hogy figyeljen már rám. Ha bejön a tervem, akkor engem akar majd előbb felvagdalni, ami talán elég időt ad Jonnak arra, hogy kiszabaduljon és még az életemet is megmentse.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 30 Okt. 2011, 14:51

??:??.

Frost nem is törődik a foglyai szavaival, csak biztos léptekkel halad Jonathan és Jason felé. Pókember üvöltözni kezd.

- NEM! NE TEDD! Idehallgass, őrült, fehér köpenyes bige, EZT NEM AKARHATOD! ELÉG!!!

De hiába – minden hasztalan. Frost a nevéhez híven hűvös nyugalommal lépdel, semmi sem billenti őt ki. Úgy tűnik, Jonathan kénytelen kiugrasztani a csuklóját…

… de mielőtt erre kerülne a sor, egy villanás tölti be a termet… és maga Walter jelenik meg, aki megragadja Frost kezét, amelyben a szike van.

- Ne.

Frost ledermed, majd biccent, és leteszi a szikét. Ezután Küklopsz a lekötözött foglyokhoz lép, és lenéz rájuk. Teljesen fekete ruhájában és csuklyájában alig látszik ki az arca – csak az a gyilkos, vörösen izzó vizor látszódik jól a szemén.

Az AIM B-épülete, Queens - Page 2 Cyclop10

Pókember, a Póknő és mindenki más is elnémul – Frost viszont megszólítja a fiút.

- De hát… a haláluk a célunk, nem? Ha pedig közben megtudjuk, miért látják az álmokat, még nyerünk is vele. Nem értelek, kedvesem.

Walter finoman, szelíden végigsimít a lekötözött foglyokon, mintha csak értékes porcelánbabák lennének.

- Annyi mindent túléltek… Minden csapásomat elkerülték eddig. A Kree. Az organizmusok. A földrengések. A seregem tagjai. Nero. Bármit vagy bárkit is küldtem, túlélték. Még az Ördöggel is képesek voltak szövetségre lépni, csak hogy éljenek. Nem képesek látni az igazságot. Pedig nem is olyan régen többüket is a barátomnak nevezhettem… Hamarosan végezhetsz velük, Emma, de ha már így alakult, előtte tudnom kell… miért? Miért teszitek ezt? Miért harcoltok ellenem, amikor én minden mutáns, emberfeletti és különleges képességű egyed messiása vagyok? Nem is tudom, talán… ha megértelek titeket, végre én is Tökéletes lehetek. Tudnom kell.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.