Az AIM B-épülete, Queens

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Haward Maximoff Csüt. 24 Nov. 2011, 19:41

Dilemma. Abba estem éppen. Ha Walter mellett döntök, azok ellen kell harcolnom, akik befogadtak maguk közé. Ha mellettük döntök, talán sosem derül ki az igazság. Viszont ha Walterrel megyek, akkor talán megtudhatom az igazat, vagy legalábbis azt, amit ő megtudott és igaznak vél. Viszont addigra ki is nyírhatja a fél emberiséget. A S.H.I.E.L.D. még ha nem is minden kóser náluk, ők védik a várost, ami ritka. A védelem az ő kezükben van, és ha ezt most áttörik, New Yorknak, Amerikának és talán az egész bolygónak befellegzett. Nem! Nem vagyok gyilkos. Belőlem nem lesz hóhér. Viszont Ghostban és Danversben továbbra sem vagyok hajlandó megbízni. Ideje hát akkor a saját utamat járnom. A S.H.I.E.L.D. valószínűleg sok mindent titkol. Olyan dolgokat, amikért felelniük kell. De nekünk és a nagyvilágnak, és nem egy ilyen világmeghódító őrült, hataloméhes marhának. A saját kezembe veszem az irányítást. Megpróbálom leküzdeni magamban a fájdalmat, majd összeszedni minden megmaradt erőmet. A teljes sebességemet kihasználom, hogy olyan gyorsan ronthassak rá Nero-ra, hogy a rejtélyes teleportáló ne vihesse azonnal arrébb. Tehát várok pár másodpercet. Élesítem az érzékeim és erősen figyelek arra, hol fog most felbukkanni és teljes sebességgel megindulok felé. Minden gyorsaságomat igyekszem beleadni a támadásba és ha odaértem hozzá, a sebességem adta erőmet kihasználni egy elsöprő ütéshez. Ezt az egy ütést arra próbálom fordítani, hogy minél nagyobb sérülést okozhassak rajta, ezért igyekszem úgy támadni, hogy a Nagy Ütésemet a fejére mérjem. Megpróbálom ezzel a támadással állkapcson csapni minden lehetséges erőmből, majd reménykedem abban, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy kiterítse, vagy legalább egy időre padlót fogjon tőle, amíg a többiek tovább gyűrhetik. Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon kifáraszthat és talán harcképtelenné is tehet, de vállalom a kockázatot, ha ezzel talán legyőzhetjük Nerot és esetleg végre Waltert is.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 25 Nov. 2011, 15:45

Magamban mosolygok csak jót, amikor Walter arra kér, hogy harcoljunk Nero oldalán. Nem tudom, mennyire jó ez a játék, de egy bizonyos szintig végülis elmehetek.
~Tudod, hogy veszélyes dolog, amit kérsz, jobb lenne, ha Nero inkább lelépne, mert még ha az oldalára is állunk, nem hinném, hogy nyerhetnénk most. A többiek mind kipihentek, és összeszokottak, kétlem, hogy Nero kijuthatna innen élve, ha nem teleportál el messzebbre.~
Az első lépés, amit több, mint hajlandó vagyok megtenni, hogy Carlt kiiktatom. Ő hangosan méltatta Walter zsenijét, szóval nevezhetem akár árulónak is. Pontról pontra követem Nerot, és amikor látom, hogy Carl megrohamozza, egyszerűen... Na jó, talán nem olyan egyszerűen, de leterítem. Először is úgy állok, hogy Nero és közé kerüljek, aztán viszonylag korán odébbállok, mert tudom, hogy nagyon gyors, nem akarom lekésni a megfelelő pillanatot. Szóval amikor odébb állok, kirakom a karomat, hogy nagyjából mellkas, vagy legfeljebb nyak magasságban fennakadjon, és képességemet használom, hogy biztosan meg tudjam állítani. Ha fennakad, után alaposan hanyatt esik, beverheti a fejét, azt se csodálnám, ha pár bordája vagy a szegycsontja eltörne. Akció indul.
-Ne csináld Carl! - Szólítom fel azért, hogy látszódjon, hogy nem akarom, hogy rám támadjon. Haha...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 26 Nov. 2011, 11:52

8:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Bruce Caulfield, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Walter dühösen törli le a sebeit, amelyeket Ghost okozott neki, miközben telepatikusan válaszol Stephanie-nak.


- Ne legyél ostoba! Amikor Wyomingban magadhoz tértél, életben hagytalak, mert már láttam, hogy rajtad sem fog a halál – ahogy rajtam sem. A család… nekem mindennél fontosabb, Stephanie, de ha ellenem fordultok, nem lehetek könyörületes. Akkor azt mondtad, örömmel mentél a bátyádhoz, és méltó akartál lenni az apádhoz. Még bíztál bennem, pedig már ez a halálod után történt. Emlékszel… azt válaszoltam, hogy epedve várom a napot, hogy hihessek neked. Ez a nap eljött. A vérem vagy. Segíts nekem… vagy viseld a következményeket.

Nero közben szótlanul folytatja, amit elkezdett, Stephanie pedig egy folyékonynitrogénes nyílvesszőt lő bátyja felé…

… de a nyílvessző repülés közben ártalmatlan virágszállá változik, és úgy esik le a földre.

Tyler ezalatt elteleportálja Nerótól a kardját, aki így fegyvertelen marad, de Walter neki is válaszol.


- Tyler Jackson… Ti árultatok el engem, nem fordítva. Én mindent ezért a világért teszek. Át kell formálnom, hogy kiirtsam belőle a bűn csíráját is.

Emma közben folytatja a kivetülések létrehozását, Carl pedig teljes sebességgel Nerónak rohan… de Bruce az útját állja, és Carl fennakad a karjában, elég komoly fejsérülést szerezve, de még harcképes marad.

És ekkor Bruce is választ kap Waltertől.


- Ne becsülj le minket, Bruce. Nero már az első pillanattól kezdve nyerésre állt ellenetek. Nem tűnt fel, hogy szándékosan hagyta az első rá mért csapásokat? Mindig is volt benne egy kis mazochista hajlam, amit nem tudok hova tenni… de most már feldühítettétek. Ráadásul nincs egyedül.

Ebben a pillanatban pedig a beton Nero alatt hatalmas robbanással repül a levegőbe...

Mindenki, aki a betonon állt, jókorát repül hátra – egyedül Bruce, Carl és Stephanie ússzák meg a dolgot, mert valaki a robbanás pillanatában elteleportálja őket, majd vissza a helyükre. Szerencsére a többiek sem sérültek meg, csupán elvesztették az egyensúlyukat és Nero is eltűnt a szemük elől.

Amikor eloszlik a füst… Emma kivetülései mind átváltoznak Neróvá, és még meg is sokszorozódnak, így most legalább 10-12 Nero néz farkasszemet vigyorogva a fiatalokkal. Ugyanakkor láthatóan lassul a gyógyítómágia Nerón a többi aktív varázslat miatt…

Ghost eközben odafent még mindig sakkban tartja Waltert.


Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 00120

Sérültek: Jonathan Miller és Carl Verrens

Nero életereje: 83, és lassan nő

Nero oldalán áll: Bruce Caulfield

Aktív mágiák: Gyógyítómágia Nerón, teleportmágia Nerón, Bruce-on, Stephanie-n és Carlon, átváltoztató mágia Stephanie egyik nyílvesszőjén, illúziómágia a Nero-másolatokon

Ghost felülkerekedni látszik Walteren

_________________
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Tyler Szomb. 26 Nov. 2011, 20:18

A nyíl virággá változik, de legalább a kardját el tudom teleportálni attól a tetűtől. Közben Walter méltóztat válaszolni, noha ezzel sem megyek sokra.
~Ó tényleg, egy bűn nélküli világot szeretnél? Akkor ideje lenne felébredned, mert bilibe lóg a kezed!~
Válaszolok ingerülten neki, inkább csak leeresztve a gőzt, mintsem választ várnék rá.
-Bruce, mi a francot művelsz??-
Üvöltök rá, ahogy Carlt kifekteti. Talán csak véletlen lenne.....Nincs időm ezen gondolkozni, a beton felrobban. Nincs időm védekezni, de szerencsésen megúszom, némi tántorgással. Mire feleszmélek már tucatnyi Nero áll velünk szembe. Francba melyik lehet az igaz? Fenébe, ahhoz, hogy megtudjam állapítani melyik az igazi ahhoz közelebb kellene jutnom. Így nem fog menni, vagy mire megállapítom már késő lehet. Talán az illúziókat, ki tudnám szűrni valahogy. Elkezdem sorra megpróbálni hátrébb teleportálni a Nero-kat, az illúziókat úgysem vagyok képes teleportálni. Így talán időben ki tudom szűrni az igazit, ha ugyan köztük van. Ha sikerül, akkor azonnal lökéshullámokkal támadok rá, hacsak Jonnak nincs jobb ötlete, mert akkora azt valósítom meg, vagy ha valamelyikünk nem kerül veszélybe, akkor a védelemre koncentrálok.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 28 Nov. 2011, 12:03

A támadások sikertelenek voltak, legalább is az íjé igen, és még Carl sem tudott odajutni, mert Bruce támadott rá. Jonnak ekkor ugrott be, amit még Lyesmith mondott már Wyomingban, hogy nem Bruce van velük, hanem Tao. Átverte őket ki tudja, hogy mióta. A kivetülések is hasztalanok voltak és az egész hely felrobbant. Ismét a földre került, csak hárman voltak meg ezek után ugyanott, ahol eddig. Nero eltűnt előlük, azonban megannyi másik kivetülés jelent meg előttük. Egy társuk már ellenük fordult, itt nem győzhettek, hacsak nem szedik le még Tao-t is. Fedezéket kellett keresni, noha nem örült annak, amit mondani készült, de nem akart embert veszteni itt, pedig ha így megy tovább az egész, akkor fognak.
- Vissza! – kiáltotta. – Visszavonulunk! Fedezem a csapatot, induljanak és keressenek fedezéket!
Azért még ő támadott, robbanólőszerrel lőtt a kivetülések közé, hogy kiderüljön melyik lehet valóság, és melyik nem. Egyedül arra vigyázott, hogy Carl-t ne találja el és ne sérüljön meg a fiú.


Tao ellenünk fordult, micsoda meglepetés, nem tudtam csodálkozni rajta, igazából már vártam, hogy megtörténjen, ő mindig is Walter pártját fogta és nem a többiekét. Tyler szavait hallottam meg, ahogyan nem akarta elhinni, amit lát. É még a Bruce névre is kérdez rá, drágám, ennyire nagy barom vagy a többiekkel együtt? Most legalább már hihettek nekem, hogy soha, de soha sem tévedek!
- Bruce?! – nevettem fel gúnyosan. – Már Wyomingban a halálom előtt megmondtam, hogy ez nem Bruce, hanem Jet Li Tao! De nem hallgatott rám senki, még Danvers sem! Ezek után még mindig csodálkoztok?
Csak figyeltem az eseményeket, Miller szavaival mit sem törődve. Miközben Walter szavait hallgattam a fejemben. Most is azt akartam, hogy méltó legyek hozzá, de… de nem volt könnyű a választás. Életemben először nem tudtam, hogy mit tegyek. A családom vagy ő… ő vagy a családom. A fejemben felbukkanó képek, a bátyám, apám, az érzés, hogy mindig is meg akartam ismerni és tartozni valahová, ahol számítok, akiknek fontos vagyok. Bízva, hogy az apám különleges és nem pedig egy olyan senki, mint az anyám, akit felcsinált. Ezzel szemben az egész, ahogyan gyűlöletből tűzszünet, majd valami egészen más lett, a folyamatos „vitáink”, egymás heccelése, a hónapok óta tartó flörtölés, majd a csók… tudtam, hogy neki számítok és fontos vagyok. Ők, vagy Clint… Clint, vagy ők. Miért?! Miért ilyen átkozottul nehéz a döntés? Bármelyiket választom a másik oldal meggyűlöl. Miért? Miért pont én kerültem ennyire nehéz helyzetbe ezzel az átkozott választással? Ha a parkban nem teszi meg, a választás is könnyebb lett volna, ő számítana rám, hogy maradjak itt és forduljak velük szemben, de én meg a családomat is akarom. Nem tudom, nem tudtam dönteni. Nem érdekeltek azok, akik itt voltak sem pedig ez a nyavajás és szánalmas világ, de miért? Miért álltak egymással szemben? Miért ragadtam félúton?
Készültem ugrani, de semmi bajom sem lett, egy pillanatra máshol voltam, majd újra ott, ahol korábban. Megannyi Nero jelent meg mindenhol, leengedtem az íjamat, képtelen volt harcolni így főleg, nem árulhattam el…
~ Él még? ~ kérdeztem. ~ Clint… ha igen, esküdj meg, hogy van helye a világotokban. Ha megkíméled az életét és garantálod a biztonságát… segítek.~

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Henry White Kedd 29 Nov. 2011, 12:44

A támadások hasztalanok, és az erőm sem használ túl sokat. Elszörnyedve látom ahogy Bruce....Tao Carlt üti ki, majd a beton felrobban. Hátra tántorodok, de sikerül talpon maradnom, ahogy a másik háromnak is, bár őket az a titokzatos valaki elteleportálja, megvédi őket. A illúzióim átváltoznak Nero-vá, és meg is sokszorozódnak. Azonnal megpróbálom eltüntetni a kivetüléseimet, így hátha a többi is megszűnik. Ha nem sikerül akkor fedezékbe próbálok jutni, ahogy Jon utasítja.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 29 Nov. 2011, 14:27

Ördögi vigyor kúszik az arcomra, ahogy Walter szavait hallom, majd Nero tettit látom.
~Jól van, Walt. Hiszek neked. Megbízom benned. Lássuk, mit tudunk!~
Már ideje volt levetni ezt a kényelmetlen bőrt magamról, a világnak ideje megbékélni a tudattal, hogy Bruce Caulfield nincs többé, megszületnie sem lett volna szabad.
A teleportálás után látom, hogy jó páran elvesztették az egyensúlyukat, minket viszont megmentettek a robbanástól. Remélem Carl nem követi el ismét azt a hibát, hogy Nerora, esetleg rám akarna támadni, és végre valóban kész megtenni a szükséges lépést.
Rögtön kezembe veszem a vállamról a géppuskámat, és előbb Miller felé küldök egy nagyobb sorozatot, aki nem vonult még fedezékbe, majd Emmát szórom meg, aki a képességével próbál ügyeskedni ahelyett, hogy Jonra hallgatott volna.
-Igazad van, Steph - nevetek fel. - Azt hiszem, mindennél többet mond el "társainkról", hogy nem vették észre a farkast a bárányok közt.
Gránátot veszek elő, azonnali robbanásra állítom, és Tyler fedezéke felé hajítom, remélem, nem lesz ideje elteleportálni, túlságosan lefoglalják Nero másolatai.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 02 Dec. 2011, 22:11

8:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Bruce Caulfield, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Jonathan vaktában tippelget, de Tyler is azonnal nekilát az illúziók teleportálásának, és ő hamarosan ki is tudja szűrni, melyik az igazi Nero – az egyetlen, amelynek a teleportálása sikerül. Lökéshullámmal támad rá, és Nero üvöltve hátrébb repül.

Közben Walter válaszol Stephanie-nak.


- Barton? Őszinte leszek hozzád: fogalmam sincs, él-e még. A Central Park az apád és seregének területe, és egyelőre nem áll szándékomban beavatkozni az ottani eseményekbe. Pontosan tudod, hogy ha még él, csakis rajta áll, hogy hajlandó-e csatlakozni hozzánk. Ha igen, én nem fogom ellökni őt magamtól… de akkor neki is hozzánk hasonlóvá kell válnia.

Közben már Emma is eltünteti a kivetüléseket, és ezzel tényleg nem marad más, csak a valódi Nero, aki elmosolyodik, majd felmarkol egy rakás kavics méretű törmelékdarabot…

Bruce közben géppuskával sorozza meg Jonathant, akit el is talál a vállán – a fiú szerencséjére pont azon a karján, amelynek a végén a csuklója már amúgy is sérült, és eddig sem tudta használni. Ezután Bruce Emmát is célba veszi, de a lány felé repülő golyók a levegőben buborékokká változnak… Bruce Walter hangját hallja meg a fejében.


- Ne! Őt hagyd a végére! Kiválasztott ő is… Talán csatlakozik. Ő is egy--

Ekkor azonban Ghost kiüti Waltert – a fiú nem figyelt a saját csatájára, amíg a fiatalokkal volt elfoglalva.

Végül Bruce Tyler felé hajít egy gránátot… de az célba érés előtt elteleportálódik, és a helyén, Tyler mellett, Ghost jelenik meg.


Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 00120

Új szabály: Mostantól kezdve Jonathan irányítja Ghostot (amit mond neki, azt fogja tenni az én mesélői reagomban). Az alábbi technológiák állnak a rendelkezésére általa:

– Teleportálás (egy- vagy többszemélyes)

– Hallucinációk keltése (egy személyre irányított vagy csoportos)

– Erőterek (egy személyre irányított vagy csoportos)

– Ideiglenes anyagtalanság (egy személyre irányított vagy csoportos)

– Élethű hologramok kivetítése

– Lézerfegyverek

– Bénító hangfrekvencia

– Gránátok

Ghost minden körben maximum kettő technológiát alkalmazhat, kifogyni nem fog belőlük, viszont mágiával az ellenség képes blokkolni vagy teljesen hatástalanítani őket!

Sérültek: Jonathan Miller és Carl Verrens

Nero életereje: 70, de lassan nő

Nero oldalán áll: Bruce Caulfield

Aktív mágiák: Gyógyítómágia Nerón, átváltoztató mágia Bruce lövedékein

Walter eszméletlen

_________________
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Haward Maximoff Szomb. 03 Dec. 2011, 21:48

Feltápászkodom a földről, ahová Bruce miatt kerültem. Amint felkelek, igyekszem Bruce-t támadni. Remélem a többieknek lesz annyi eszük, hogy Nerot támadják. Talán én el tudok bánni Bruce-szal. Megindulok, bár most csak a gyorsaságom egy részét használom ki, nem kapcsolok ismét teljes sebességre. Tanulva előző támadásom hibáiból.Megindulok felé és körözni kezdek körülötte, majd a sebességem adta nagyobb ökölcsapásaimat igyekszem bevetni ellene. Megkísérlek egy ütést a bordáira, egyet a veséjére, egyet a gyomrába, végül pedig megpróbálom állkapcson vágni, reménykedve az ütéssorozat sikerességében és abban, hogy sikerül elég erősen ostromolnom, hogy kiüssem és lehetőleg harcképtelenné is tegyem egy időre, vagy legalább pár percre hatástalanítsam, amíg a többiekkel egyesített erővel megpróbáljuk lekapcsolni Nero-t. Ha esetleg mozdulatom közben Bruce védekezni próbálna, megpróbálom lába hajlatán megrúgni, hátha összecsuklik tőle és tovább támadhatom. Ha ő támadna, a sebességemet használom, hogy megpróbáljam elkerülni a rám irányuló csapást. Ha még így is úgy adódik, hogy elérhet, kezeimmel próbálom blokkolni és levédeni a közelgő támadásokat, amennyiben időben észreveszem és reagálok rájuk.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Thorhalla Vas. 04 Dec. 2011, 13:49

Fedezni akarta a többieket, de Tyler még kint maradt és szerencsére még időben, mert meg is találta, hogy melyik volt a valódi Nero. Tao tényleg ellenük fordult és tényleg Tao volt, ahogyan Lyesmith mondta már korábban is. Az, hogy mennyire áll Nero oldalán a fiú hamarosan be is bizonyította. Jon felkiáltott, ahogyan a golyó a vállába csapódott, a lába megroggyant, és ahogyan felnézett, a többiek sem vonultak vissza, sőt még Ghost is megérkezett. Verrens azonban már támadott előre, Lyesmith semmit sem csinált, mintha tétovázott volna.
- Így ne támadjon rá Verrens! – kiáltotta a társának. – A mozgási energiákat nyeli el!
A visszavonulásnak ezennel lőttek, mert senki sem tette azt. A fájdalmat igyekezett ignorálni és noha eddig nem sikerült, de mivel most Nero a földön volt, így próbálta őt meglőni mellkason.
- Ghost, semlegesítse Tao-t, bénítsa le! – osztotta ki a parancsot. – A mieinkre figyeljen, ha támadnak, akkor teleportálja el őket, vagy tegye anyagtalanná őket!
Közben igyekezett ő is fedezékbe húzódni és onnan támadni, nem akarta, hogy még egy találatot kapjon.


Majdnem fejben kezdtem üvöltözni Walter-rel, vajon ismertünk más Clintet Bartonon kívül? Nem! Hát akkor meg mégis ki a fenére gondoltam volna?! Ideges voltam és aggódtam miatt, fogalmam sem volt még mindig, hogy mit tegyek, támadjak, ne támadjak. Tao-ra néztem, most már bevallotta, hogy tényleg saját maga, nos, tudtam! Farkasok a bárányok között, bólintottam neki, tudtam, hogy a többes számmal rám gondol. Pár órával ez előttig még teljesen igazat is adtam volna neki, hogy így van. De most nem tudtam, nem tudtam egyszerűen! Walter nem tudta, hogy mi van vele, de megkímélte volna, ha átáll az ő oldalára, a családom oldalára. Amit pedig Clintet ismerve, soha, de soha sem tett volna meg. Ghost is megérkezett, őt viszont holtan akartam látni, még, hogy ő mentsem meg minket, szánalmas Miller! Nem kérek ennek a féregnek a segítségéből, egyik féllel sem akartam harcolni ebben a percben, csak ezt a férget akartam holtan látni. Hátranyúltam a tegezhez és egy EMP nyilat vettem elő, ennél jobb alkalmam nem lesz a bosszúra. Nem álltam egyik oldalra sem, egyik sem számított, bár mindenkinek úgy fog tűnni, hogy Nero-éra álltam. A nyilat a húrra tettem, majd Nero irányába emeltem fel, majd hirtelen mozdulattal fordultam meg és próbáltam Ghost mellkasába lőni a vesszőt. Ezek után azonnal fedezékbe próbáltam jutni, ahol lehetőleg mindenkitől védve lehetek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Tyler Hétf. 05 Dec. 2011, 19:06

A tervem sikerül, és arrébb teleportálom Nero-t, és kap egy kisebb lökéshullámot is a pofájára. Aminek köszönhetően hátrarepül a szemét. Kárörvendően elvigyorodok, kijár nekem is némi sikerélmény most már. De nem sokáig mosolygok, Bruce meglövi Jon-t, majd egy gránátot dob felém. Talán időben eltudnék teleportálni, de a gránát helyén Ghost jelenik meg, mert időközben kiüti Walter.
-Kösz, de azért nem vagyunk még haverok....-
Morgom, majd gyorsan megpróbálom lefegyverezni Bruce-t, elteleportálva a gépfegyvert és a gránátjait, mielőtt újra támadna.
-Tao ezt még megfogod bánni...-
Sziszegem neki dühösen és megpróbálom lábon lőni ezt a szemetet is.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Henry White Hétf. 05 Dec. 2011, 20:41

Sikerül megszüntetni az illúziókat és azok el is tűnnek legalább képes voltam azokat megszüntetni. Az én képességemet manipulálta valaki, de ez ellen legalább tudok tenni. Bruce nekünk támad, de Ghost is megjelenik és megmenti Tylert.
-Jon!-
Felsikoltok ahogy Bruce meglövi Jon-t, majd már csak azt látom, hogy Stephanie Ghostnak támad. Kétségbeesetten nézek körbe mit is tehetnék, Nero felé fordulva, megpróbálom bódító sikollyal egy kis időre lebénítani. Jobb ha vele foglalkozok, Ghost meg tudja védeni magát. A sikollyal egy időben pedig két kést hajítok Nero felé. Egyet a törmeléket szorító kezére másikat pedig a fejére célzom.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 06 Dec. 2011, 10:53

Arcomon düh jelenik meg, ahogy a lövedékek átváltoznak. Emma, mi?
~Nem fog átállni, túlságosan szereti Jont, aki a legnagyobb ellenségünk.~
Lehet, hogy hiába pofázok neki, már ki van ütve.
Carl felkel, és körözni kezd körülöttem. Az első ütését igyekszem hárítani, mi több, elszívni az energiát az ütésből. Ez most komoly? Engem akar megverni? Hát ez nagyobb gyökér, mint gondoltam, jobb lesz, ha mégiscsak megölöm.
-Neked annyi.
Mivel ütéstávolságban van, ahhoz hogy elérjen, elég közel kell lennie. A lábam viszont hosszabb, mint az ő keze, amikor a következő ütésével próbálkozik, leguggolok és megpróbálom kigáncsolni, felhasználva a tőle elszívott energiát is. Mivel hallom, hogy Jon mire utasítja Ghostot, a gáncs után rögtön oldalra gurulok, bármivel is próbál megbénítani, talán így mellé megy majd. Aztán pisztolyt rántok, mivel a puskám eltűnt, és három-négy lövést adok le Carlra, aki reményeim szerint a gáncs miatt a földön kötött ki, és még nem volt ideje felállni.
Szemem sarkából látom, hogy Stephanie mit tesz, és végre kezdem úgy érezni, hogy akár még nyerhetünk is.
-Beszállhatsz ám te is, Nero!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 10 Dec. 2011, 13:55

9:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Bruce Caulfield, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Carl megindul Bruce ellen, már nem hallva Jonathan tanácsait, és a sebességét kihasználva próbál fölé kerekedni. Bruce persze pont képes elszívni az ütések energiáit, így hiába talál be Carl, csak erősíti ellenfelét. Bruce leguggolva kigáncsolja Carlt, aki nagyot esik, és mivel már eleve sérült, nem tud idejében kitérni Bruce következő támadása, a lövések elől…

Ha Ghost nem lenne, Carl most halálos sebet is szerezhetne, de szerencséjére az oldalukra állt gonosztevő Jonathan utasításaira védelmezi a szövetségeseit, így Carlt is – anyagtalanná teszi a fiút, akin átrepülnek a golyók.

Eközben persze Ghost támad is, méghozzá Bruce-ra: bénító hangfrekvenciát küld irányítottan rá, amelytől a fiú lebénul, és a földre rogy cselekvésképtelenen.

Úgy tűnik, Ghost segítségével végre fordulhatna a kocka, de ekkor Stephanie egy EMP-nyilat lő a férfi felé, akit túlságosan lefoglal Carl védelme és a Bruce elleni támadás, és a nyíl betalál. Ghost szellemteste az elektromos támadástól szertefoszlik, de ezúttal nem egy szilárd, érinthető férfi marad a helyén, mint legutóbb a hídon – a gonosztevő ruhája testetlenül esik össze, és nem marad benne semmi. Így megszűnik a védelem Carlon és a bénító frekvencia Bruce-on, akitől azonban eddigre Tyler már elteleportált minden fegyvert, és amíg le volt bénulva, lábon lőtte.

Jonathan és Emma közben Neróról sem feledkeznek meg, és támadást indítanak a fiú ellen, akinek a kezében minden kis kavics már vörösen izzik… majd teljes sebességgel ellenfelei felé hajítja őket. A vörösen izzó kavicsok azonnal robbannak, amint érintkezésbe kerülnek valamivel, így valamelyest eltérítik Jonathan lövedékeit, amelyekkel Nero mellkasát vette célba, de a golyók így is eltalálják. Emma sikolya is lebénítja Nerót, majd kések repülnek felé, melyek a vállain találják el. Nero a földre rogyva több sebből vérzik, de közben egyre őrültebben nevet…

A kavicsok közben földet érnek: egy Emma előtt, egy pedig Tyler mellett robban a földön, hátrarepítve a két fiatalt, akik meg is sérülnek, és így lelassulnak. Nero most egy nagyobb, öklömnyi törmelékdarabhoz nyúl… közben pedig Nero és Bruce sebei gyógyulni kezdenek az ismeretlen, mágikus segítő által, de láthatóan a két személyre megosztva a gyógyítómágia belassul – Bruce fülei nem gyógyulnak még be a hangfrekvenciától, szinte teljesen süket, de a lábát ért találat kezd beforrni, és már képes sántikálni.


Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 00120

Sérültek: Jonathan Miller, Bruce Caulfield (de lassan gyógyul), Tyler Jackson, Emma Flower White és Carl Verrens

Nero életereje: 40, de lassan nő

Nero oldalán áll: Bruce Caulfield, látszólag Stephanie Lyesmith is

Aktív mágiák: Gyógyítómágia Nerón és Bruce-on

Walter eszméletlen, Ghost kiütve

_________________
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 10 Dec. 2011, 15:40

A lövésem telitalálat, azonban most nem ember került a földre, hanem egy egyszerű ruha. Ghost nem volt jelen fizikai valójában. Dühösen kiáltottam fel, a nyomorult férge! Hol volt valójában?! Egy életben egyszer adódott olyan lehetőség, mint a mostani, hogy megölhessem, erre nem volt jelen! Mert soha máskor senki sem engedte volna, hogy megtegyem! Clint valószínűleg, Steve talán, de ezek a pancserek nem! Ahogyan Danvers sem! Hátrapillantottam Tao-ra és a bátyámra. Mind a ketten megvoltak, a kövek robbantak, most pedig valami nagyobbat akar majd valószínűleg. Csak az egyik kiütésére lesz elég erőm és időm, mindkettőt képtelen lennék. Tao volt a nehezebbik ellenfél, ha úgy vesszük, ha visszanyeri az irányítást, akkor a támadások jelentős részét elnyeli. Vele ki kellett használni, hogy azt hiszi, hogy egy oldalon állunk. Azonban… a bátyámat ki tudnám lehet úgy ütni, hogy nem halna bele… mivel neki nem akartam továbbra sem ártani. Az átokba! Visszafordultam a többiek felé, így a hátamat mutatva Tao-nak és Nero-nak. Reméltem, hogy a többiek tudnak szájról olvasni.
- Veletek vagyok – tátogtam lassan, hogy könnyebben lehessen érteni. – Tao az enyém, tiétek a bátyám!
Akrobatikát használva Tao felé igyekeztem, ha sikerült odaérnem, akkor vállon ragadtam, mintha segítenék neki, elkezdtem kifelé támogatni sietve, mintha fedezékbe próbálnám vinni, közben bíztatóan rámosolyogtam. Ha sikerült oldalra érni fedezékbe, akkor hátrébb léptem kettőt, majd nyúltam az egyik sokkoló nyílért. Az idegre tettem, és ha a szeme sarkából figyelne, akkor Emmát céloztam be, mintha rá akartam volna lőni. Fél szemmel Tao-t figyeltem, ha már biztonságban érezte magát, akkor a gyorsaságomat kihasználva belélövöm a nyilat, remélve, hogy a sokkolás miatt eszméletét veszti. Ha nem sikerül, akkor azonnal próbálok kitérni mielőtt lelőhetne.

Carl nem hallgatott Jon-ra és valóban a földre került, csak a Ghost-nak adott gyors parancs mentette meg az életét. A saját lövése és a többiek közös támadása újra a földre küldte Nero-t, aki már igencsak súlyosan sérült volt, és még Bruce is lesérült. Azonban ekkor Ghost dőlt ki Lyesmith támadása nyomán. Nem lepődött meg ezen, már szinte várta a lány árulását, de a fordulat igen, amikor meglátta, hogy az mit tátogott. Oké, hogy meg akarta ölni Ghost-ot, de nem egy ilyen csata kellős közepén kellett volna elkezdenie! Bármennyire is nem tetszett neki:
- A mienk Nero! – mondta a többieknek. – Tao-t csak akkor támadják, ha Carl-t veszélyezteti! És Nero támadására figyeljenek!
Ő maga is így igyekezett tenni. A fájdalmat még mindig az egészsége kárára próbálta nem figyelembe venni, a fedezékéből ismét kihajolt és ismét Nero mellkasát célozta meg és abba próbált három golyót beleengedni. Ha Nero visszatámadna és ezúttal rá, akkor próbál egy másik fedezékbe átjutni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Tyler Vas. 11 Dec. 2011, 16:46

Carl sosem volt egy nagy észlény, ezt is alátámasztja, hogy eszetlenül megy neki Bruce-nak, aki naná, hogy kiüti. Ghost miatt menekül meg, én meg megfosztom a fegyvereitől majd nemes egyszerűséggel lábon lövöm. Steph megtámadja Ghost, mire az eltűnik. Elhúzom a szám, ez a liba a legerősebb szövetségesünk - ideiglenes - tüntette el. ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy tényleg velünk van-e.
Következő pillanatban hátra repülök, ahogy a kavics felrobban mellettem. A fülem cseng, szédülök és talán több kisebb nagyobb sebet is szereztem. Feltérdelek és Nero-ra pillantok aki, máris újabb támadást indítana. Megvárom a pillanatot, mikor a törmelékdarabot épp elhajítaná. elteleportálom a lábai elé egy sima darab törmelékre. Hagyj robbantsa fel magát az a szemét. Ha ez nem jön össze, akkor lökéshullámokkal próbálom meg eltalálni Nero-t, vagy szimplán biztonságba ugrani a robbanás elől.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Henry White Vas. 11 Dec. 2011, 17:24

A sikoly és kések is találnak, de az izzó kavicsok elől nem tudok kitérni. Felsikoltok ahogy hátra zuhanok, repülök a robbanás miatt. Szédelegve csapódok neki valaminek. Még mindig érzem a robbanás melegét, s azt hiszem a hajam is megpörkölődött, ahogy az arcom. szédelgek és kicsit homályosan látok, de Nerot még látom ahogy újra támadni készül. Újabb sikollyal támadok, ezúttal a fájdalmasabbik fajtából, remélhetőleg talán még a törmeléket is sikerül felrobbantani még a kezében. Ha a többieknek sem sikerül a támadása, megpróbálok fedezékbe gurulni, s közben még egy kést, dobni Nero nyaka felé.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 11 Dec. 2011, 17:46

Carlt hiába lőném szét, Ghost közbe szól, de legalább Steph is betesz Ghostnak, így rá nem lesz több gond. Ez persze nem sokat javít a helyzetemen, mivel vérző füllel, és átlőtt lábszárral fekszem a földön, ordítok is, bár azt pont nem hallom. Érzem, ahogy a lábamban kezd múlni a fájdalom, minden bizonnyal az a mágia, ami Nerot is gyógyítja. Mire felkelek, már nincs nálam a puskám és a gránátom, de azért a pisztoly se rossz cucc. Ahogy múlik a fájdalom, megpróbálok feltápászkodni, és mivel Nero kicsit szétrobbantotta az ellenség sorait, úgy tűnik, kapok egy kis időt. Steph igyekszik hozzám, addigra megpróbálok feltápászkodni. Pisztolyommal lövöldözök Tyler felé, amolyan szabadidős elfoglaltságként, és közben újratöltöm a karperecet. Mire Steph odaér //ha odaér?//, már nagyjából igyekszem biztosan állni a lábamon.
-Menjünk! - Szólok neki talán kicsit hangosabban, mint kéne, mert magam sem hallom, milyen hangerővel beszélek. Mikor látom, hogy Emmára céloz, félretolom a nyílvesszőt az íjtól.
-Ne lődd le, Walter szerint kiválasztott! - Magyarázom neki, és tárat cserélek a pisztolyomban, hogy a fedezékből tovább lőhessem Tylert, ha még talpon van, vagy Jont, ha előbbi már kifeküdt.
//Amennyiben Steph így is rám lövi a nyílvesszőt://
Mikor felém fordul, az első reflexem, hogy próbálom félreütni a kezét, mivel elég közel vagyunk, talán félrelökhetem az íjat, és nem talál el. Ebben az esetben rögtön felé fordítom a pisztolyt, és őt igyekszem lelőni testtájékon. Ha eltalál... Nos, attól tartok, akkor fájdalmasan rángatózom majd a földön, ezt jobb lenne elkerülni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 17 Dec. 2011, 19:51

9:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Bruce Caulfield, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Nero egyre ijesztőbben nevet ellenfelei irányába, majd elhajítja a jókora törmelékdarabokat, amelyek ekkor már szintén vörösen izzanak. Tyler épp időben cseréli ki a robbanó törmeléket a fiú lábainál lévő darabokra, amelyek jókorát robbannak – a káoszban Jonathan lövedékei viszont nem találnak be, de Tyler cseréje is elégnek bizonyul, hogy Nero hátrarepüljön.

Emma is támad, ismét sikollyal, és Nero fülei ekkor már hasogatnak a fájdalomtól, de amikor a lány késeket hajít felé, valaki ismét elteleportálja a fiút.

Közben Bruce Tylerre céloz a pisztolyaival, így a fiú kénytelen fedezékben maradni, nem tud ismét támadni, majd Stephanie arrébb támogatja Bruce-t, aki figyelmezteti a lányt, hogy ne vegye célba Emmát. Ez pár pillanatra kibillenti Stephanie-t, de ettől függetlenül még célba veheti Bruce-t… ám ekkor Nero teleportálva épp Jason mögött jelenik meg, és a fiú páncéljára teszi a kezét, amely vörösen kezd világítani… Egy rossz mozdulat, és Nero robbant.

Közben Bruce-on befejeződik a gyógyítómágia, immár a hallása is visszatért.


Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 00120

Sérültek: Jonathan Miller, Tyler Jackson, Emma Flower White és Carl Verrens

Nero életereje: 20, de lassan nő

Nero oldalán áll: Bruce Caulfield

Aktív mágiák: Gyógyítómágia Nerón és Bruce-on, teleportmágia Nerón

Walter eszméletlen, Ghost kiütve

_________________
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 17 Dec. 2011, 20:10

- Ne lődd le, Walter szerint kiválasztott! – utánoztam nyivákolva. – Szánalmas! – fejeztem be megvetően.
Szerencséje volt, hogy üvöltözve kérdezte, mert ez egy pillanatra kizökkentett. Tehát Tao egy szánalmas pincsikutya lett, aki úgy ugrál, ahogyan Walter fütyül. Hol hagyta a büszkeségét és függetlenségét? Nem is tudom, de egy biztos, hogy undorító és megvető, hogy miként alacsonyult addig, hogy nyálzó pincsi módjára ugráljon Walternek. Még hátráltam néhányat, hogy jobban a többiekre láthassak, hogy had higgye csak, hogy még mindig az ő oldalán vagyok. Most már tényleg úgy mozdultam, hogy csak akkor lásson rám, ha teljesen hátrafordul. Nem kockáztathattam, hogy kiszúrjon úgy, mint az előbb.
- Ha nem az ostoba libát, akkor melyiket? – kérdeztem a hatás kedvéért. – Jackson, vagy Miller?
Nem igazán láttam továbbra sem, hogy a hátam mögött mi volt, nem is akartam kockáztatni, hogy hátranézek, majd a többiek elintézik. Egyelőre megvártam, amíg Tao megmondja, hogy melyikre lőjek és megvárom, amíg ő is belemerül a támadásba, vagy ha ez nem történik meg, amíg biztosan nem rám fog figyelni és akkor a sokkoló nyilat most már tényleg a hátába lövöm. Arra még mindig ügyelek, hogy rám támad-e, ha igen, akkor próbálok előle kitérni.

A lövése nem talált, igazából nem csodálkozott ezen, amennyire fájt a karja, ahol meglőtték és amennyire rosszul volt, azon csodálkozott Jon igazából, hogy miként lehet még talpon. Nero repült, a többiek támadása sikeres, azonban ahogyan látta Tao kiabálása kizökkentette egy pillanatra Lyesmith-t és Tao még harcra kész volt a fedezékben. Jon sem mozdult ki onnan, hanem inkább tárat cserélt, újabb robbanótár a pisztolyba. Amikor felnézett Nero már ott volt Jason mögött és a páncél világítani kezdett. Kockázatos terv született a fejében, nagyon bízott benne, hogy Tyler képes lesz úgy végrehajtani, amit ő akar.
- A páncélt hagyd ott, ha tudod! – mondta halkan a rádióba Tyler-nek.
A páncél tudott robbanni remélhetőleg, nagyot. Remélte, hogy a társa ebből értette, hogy csak annyit akar, hogy Jason-t hozza ki a páncélból, ha nem volt rá képes, akkor bízott benne, hogy páncélostól hozza ki őket. Egyelőre kivárta Tyler akcióját, bármi is legyen az eredmény a teleportálás után kinézett újra a fedezékéből, ha szabad volt a célpont és Tao, illetve Lyesmith sem lő rá, akkor próbált két golyót Nero mellkasa felé lőni újra. Becsapódás után, ha a páncélba megy a lövedék, ha nem, úgyis robbanni fognak remélve, hogy ez már elegendőnek bizonyul arra, hogy ellenfelük kidőljön.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Tyler Vas. 18 Dec. 2011, 12:46

Épp időben cserélem ki a k darabot, és az a marha saját magát robbantja fel. A mi szerencsénkre, de még így is talpon marad. Eközben Tao tüzel rám, folyamatosan. Gőzöm sincs miért pikkel rám ez a szemét. Ha lesz idő rá bemosok neki egyet. Ráadásul Steph összevissza célozgat, hol rám, hol Emmára. Így nehezen tudok bármit is csinálni.
-Emma!-
Ordítok felé, remélem fel is fogja mit akarok. Ha eltereli Tao és Steph bájos kettősének figyelmét, a fedezékből kifordulva Nero-t, Jason páncéljába teleportálom. Majd Jason még arrébb, hogy biztonságban legyen a robbanástól. Remélem lesz mindenre időm, még a robbanás előtt. Ha nem leszek képes rá, akkor mindkettejüket távolabb rakom le, hogy a robbanás ne érjen el minket. Remélem erre nem lesz szükség....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Henry White Vas. 18 Dec. 2011, 13:07

Tylernek hála, a robbanás csak Nero-nak árt. Dühösen nézek rá, ahogy még mindig talpon marad. A kések elől újra el teleportálja az a titokzatos valaki, aki segít neki. Ekkor Jason-t veszi célba. Összeszorított fogakkal, tehetetlenül nézem. Itt se a képességem sem a késeim nem segítenek. Ha megpróbálnám elterelni a figyelmét, akkor újra újabb illúziókat hoznék létre vele. Viszont, Tao-t és Stephet tudom hátráltatni. Két újabb kést húzok elő az övemből és Tao felé hajítom őket, egyet a lábára egyet pedig a vállára célozva, majd rögtön utána, megpróbálom mind a kettejüket elbódítani a sikolyommal, hogy Tylernek legyen ideje kimenteni Jason-t a páncéljából.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 18 Dec. 2011, 18:49

A gyógyítómágia igencsak hasznos dolognak bizonyul, alig pár másodperc, és a hallásom ismét tökéletes. Így már hallom azt is, hogy Steph mit kérdez tőlem.
-Miller! - Válaszolok neki röviden, és tárat cserélve tovább tüzelek Tylerre, hogy sakkban tartsam. Nero eközben elég szarul áll, önmagát robbantja fel, de legalább egy ügyes húzással igyekszik sakkban tartani a többieket. Látom, hogy Emma kibukkan a fedezékéből, és felénk kezd támadni, de azt hiszem, fedeznem kéne Nerot, mert Tyler biztosan teleportálni próbálja majd vagy őt, vagy Jasont. Így ahelyett, hogy visszahúzódnék, inkább kivetődöm a jelenlegi fedezékem mögül valami másik hely felé, az se baj, ha nem érem el egyből, csak kitérjek Emma támadása útjából. Aztán egy gurulás után négy-öt golyót küldök Tyler felé, hogy megnehezítsem a teleportálgatását, és csak ezután húzódom ismét fedezék közelébe.
//Ez mind szándék, hiszen Steph most mögöttem áll, szóval ha eltalál a bénító nyílvesszővel, akkor nyilván tárgytalan a dolog.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 25 Dec. 2011, 12:34

9:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Bruce Caulfield, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Bruce válaszol Stephanie-nak, és utasítja a lányt, hogy Jonathant vegye célba. Ezután kigurul a fedezékéből, így elkerülve Emma késeit, majd becélozza Tylert… de ekkor Stephanie sokkoló nyilakat lő a hátába, amelyektől azonnal lebénul, majd a földre esik. Bruce alig van magánál, épphogy érzékeli a körülötte zajló eseményeket – így már nincs szükség Emma sikolyára ellene, de azt a lány eldöntheti, hogy ezek után Stephanie-t megtámadja-e, vagy újra bízik benne.

Ekkor Tyler már végrehajthatja az akcióját, és Nerót Jason páncéljába teleportálja, Jasont pedig ki a páncélból, majd még arrébb. Nero dühösen horkant fel a páncélban, majd – ha már úgysem árthat neki átlagos lőfegyver, amíg benne van – felrepül vele a magasba, becélozza a fiatalokat, és teljes sebességgel elindul lefelé. A pont, ahova érkezne, nincs messze senkitől sem, és a páncél ismét vörösen kezd izzani. Nero láthatóan a becsapódással együtt akarja rögtön fel is robbantani a páncélt, elpusztítva annyi mindent és mindenkit maga körül, amennyit csak bír. Ilyen sebességgel Tyler sem képes elteleportálni már a páncélt…


Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 00120

Sérültek: Jonathan Miller, Tyler Jackson, Emma Flower White, Bruce Caulfield és Carl Verrens

Nero életereje: 25, de lassan nő

Nero oldalán áll: Bruce Caulfield

Aktív mágiák: Gyógyítómágia Nerón

Walter eszméletlen, Ghost kiütve

_________________
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Thorhalla Vas. 25 Dec. 2011, 14:10

Tyler akciójából annyit látott, hogy Jason ugyan kikerült a páncélból, de most Nero került bele.
- Az átokba! – mondta a rádióba. – Törmelékre gondoltam, nem Nero-ra!
A páncél ugyanis most meg fogja védeni az ellenfelüket és nem fogják tudni kihozni őt onnan. És Tyler még parancsot is adott arra a társnőjüknek, hogy a másikat szedje le. Ennyire nem látták a teljesen nyilvánvalót?! Igaz még Tao sem, így szerencséjük volt. Jon látta már lőni és edzeni a lányt, amikor Barton nem kímélte, pontosan tudta, ha ellenük lenne, már régen leszedte volna a teljes csapatot anélkül, hogy képességet használt volna. Pusztán nyilakkal. A lány pedig lőtt, pontosan oda, ahova Miller várta, Tao hátába, aki eldőlt a földön.
- Ne támadj Lyesmith-re! – mondta Emma-nak.
A páncél pedig a levegőbe emelkedett és támadni készült. Közel hozzájuk, ennél már semmi sem jöhetett volna rosszabbul.
- Szétszóródni! – kiáltotta.
Amennyire a sérülésével képes volt ő maga is futni kezdett az utcán lehető legtávolabb attól a ponttól, ahova a páncél becsapódni készül. Ha útközben volt valamilyen masszív fedezék, akkor azonnal mögé próbál jutni és ott meglapulni.


Elhúztam a szám szélét, amikor Emma támadást indított felénk, ha az a szajha rám mer támadni, a következő nyílt az ő szívét viszi át és nem érdekel, hogy elvileg egy oldalon állunk. Szóval a kedves főnököt lőjem le. Rá már nem emeltem az íjamat, csak Tao hátába lőttem a sokkolót, aki el is terült a földön. Helyes, gyorsan léptem közelebb hozzá és rúgtam el a fegyverét igencsak messzire. A többiekre néztem.
- Ha bármelyikőtök támad rám, nem érdekel, hogy egy oldalon állunk, halott lesz – mondtam. – Ghost pedig… megmondtam, hogy megölöm, amint esélyem lesz rá!
Tehát ennyi, elárultam a családomat Barton-ért. Átkozottul reméltem, hogy nem fogom mindezt megbánni. Hátrapillantottam Nero ekkor emelkedett a levegőbe a páncéllal, majd indult meg felénk. A páncél izzott, tehát robbantani fog, amire készültem pedig mind a kettőnknek fog fájni, ha sikerül ezúttal. Még mindig nem akartam ártani neki, de nem volt más lehetőségem. Amíg zuhanásban volt azonnal egy robbanónyilat kaptam elő a tegezből és a páncélt céloztam meg vele, majd elengedtem útjára a vesszőt. Ha betalál a nyíl, akkor azonnal húzom magam össze kicsire guggolásban, hogy minél kisebb felületen érjen a robbanás szele és a szétszóródása a törmelékeknek. Ha nem, akkor sprintelve próbálok elfutni a lehető legtávolabb a közeledő robbanás helyétől.

//Folytatás: Csatornarendszer//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 01 Jan. 2012, 20:32-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az AIM B-épülete, Queens - Page 4 Empty Re: Az AIM B-épülete, Queens

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.