S.H.I.E.L.D. főépülete

10 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Noah Fischer on Vas. 10 Ápr. 2016, 11:39

SHIELD - Hatalmas előrelépések
Neki kellene az Ómen nevet viselni. Egy testetlen árnyék a falon legalábbis tud elég para lenni. Baljós árnyak. Ugye, hogy ugye.
- Üdv-üdv! - Rámosolyog az érkező kollégára. Lehet egy angyalnak nem visszamosolyogni, ha csinálja? Ez olyan adok-kapok dolog, fertőz és gyorsan körbejár, meg szájhagyomány útján terjed. Vannak dolgok, amik nemes egyszerűséggel csak irigylésre méltóan királyak. A szárnyak pontosan ebbe a kategóriába tartoznak. Vajon milyen érzés lehet... repülni velük? És hogyan tisztogatja őket? Vajon hullajtja a tollait, mint a madarak? Biztos brutális hátizma lehe...
- Üdvözlöm, Őrnagy! - Ő sem járt még a Furyn, de törvényszerűen szeretne egyszer feljutni oda. Ez olyan... presztízskérdés. Vannak dolgok, amiket egyszerűen csak látni kell, főként ha megteheti azt "Shieldes vagyok, nem turista" üzemmódban.
Így, hogy csendben marad, valahogy szürkévé válik és semmilyenné. A figyelme nem erőteljes, nem vesz körbe, nem követel és nem vár el semmit. Olyan érzés, mintha nem is foglalna el helyet a térben, mondhatni... árnyéka önmagának.
Biológiai fegyverek, terroristák és mágiahasználók? Ha ezt sikerül bizonyítaniuk, az igen nagy fogásnak minősül. Biccent társa javaslatára, természetesen részéről megfelel a megoldás. Neki nincs különösebb kérdése, így hagyja a többieket érvényesülni. Pillantása Leonékra villan. Bizonyára nagy hasznát veszik majd a hacker kollégáknak a számítógépeknél.

Felszerelés:
- fekete-fehér SHIELD golyóálló egyenruha
- 2db szolgálati pisztoly, tartalék tárak
- kés, bicska
- 2 füstgránát
- fülhallgatós adóvevő
- digitális fényképező
- zseblámpa
- Egyéb: iratok, bankkártya, cigi, öngyújtó

_________________

Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
avatar
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 31
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Tomas Burton on Hétf. 11 Ápr. 2016, 20:29

Nem sokkal az érkezésem után meg is érkezett az eligazítónk, Dallas őrnagy személyében. Elmondta, hogy mi lesz a feladatunk, majd az egészet lezárandó azt is közölte, hogy én vezetem az akciót, mire egy szúró, bizsergő érzést éreztem a hátam közepén. Oda se kívántam az egész vezetősdit, az Angyal Programnál is tiltakoztam kézzel lábbal, mégis hasonló feladatkört kellett ott is ellátnom. Pedig még mindig nem voltam jó vezető, és ezt valamiért senki sem akarta belátni rajtam kívül...
A többiek egyből felvetették, hogy mit tesznek, voltak itt mágiával bírók, illetve számítógépes zsenik, nem igazán ismertem az embereket, ami megint csak zavart. Azt se tudtam, hogy kikkel dolgozok együtt, hogy vezessem így őket. Végül én is megszólalok.
- A drónok felderítették már a helyet, illetve kapunk légi megfigyelést? Bár még nincsenek alapos bizonyítékaink, feltételezhetjük, hogy ha találunk is valamit, lesz, aki szökni próbál. - mondom, nekem egyelőre ennyi a kérésem, hogy pár drón repkedjen odafent, és figyelje a helyet.

Felszerelés:

Jelenleg: SHIELD egyenruha
mobiltelefon
pénztárca, benne minden átlagos dolog
szolgálati pisztoly
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 12 Ápr. 2016, 00:00

Résztvevők: Fuchida Kenjirou, Heinrich Lloyd / Látnok, Valentine Willows, Leon Gross és Tomas Burton
Társak: Amanda Johnson, Dominick Estes és Alison Jackson
Következő körváltás: 2016. április 16. (szombat)

Lloyd kérdésre szinte azonnal felelt Dallas.
- Az adatok szerint mind a ketten laborasszisztensek és gyakornokok a New Yorki tudományos egyetemről - mondta. - Nincs fix helyük, folyamatosan máshova vannak beosztva, hogy mindenből minél többet tudjanak meg. Alexander di Costa az egyikük, Mehmet Fereykin a másik. Mindketten kiváló tanulók, büntetlen előéletűek. A kampuszban bárhol lehetnek, egyetemi épületben, laborokban, kollégiumban...
Lloyd még felvetetet, hogy ő és Willows mennének a két mágiahasználóhoz, Leon, hogy Dominick-el a gépekhez, persze mindannyian tudják, hogy ebben majd Burton fog dönteni és elosztani a csapatot. De még a férfina kis válaszolt.
- Műholdakkal figyelve van a hely - mondta. - Annyi drone-t nem lehet nélkülözni, hogy az egész helyet lefedje. Az egész kapmusz egy város, ahol 2700 fő él, ebből 500 fő az egyetemi kollégiumban él. Szinkronizálhat egy tabletet a műholddal, ami jelezheti ezt.
Egyelőre nem igen volt több kérdés, így igazából az őrnagynak sem volt több mondanivalója, hogy ne tartsa fel a többi ügynököt.
- Ha nincs kérdés, akkor szedjék össze a felszereléseket és tíz perc múlva indulhatnak a garázsból.

//Az ARMOR és a SWORD létezése titkos, még a cégen belül is, nem tudtok róla. Csak a WAND és a Pegazus azok, amik ismertek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1975
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Valdemar Seymour on Kedd 12 Ápr. 2016, 10:24


SHIELD - Hatalmas előrelépések

- Nagyobb a füstje, mint a lángja, semmivel sem érdekesebb, mint a többi osztály - felel Leonnak még a Wandos kérdésre. Persze, lehet, hogy csak a szemüveg tompa amin keresztül a világot figyeli, és az értékrendje rossz. Villóz miatt jelenleg a murderworldös talányt találja a legérdekesebbnek. Majd megváltozik ez is.
- Értem - bólint egyet, a telefonába pötyögi a két nevet, nem mintha e bízna a memóriájában, de a fej kapacitása nem védtelen. - Milyen típusú a mágiájuk? - csak hogy tudja, miféle támadások érhetik tőlük, ha esetleg úgy alakulna... az ő készségei nem különösebben agresszívek, de nincsenek kétségei afelől, hogy vannak ilyen emberek, mi több.
Több kérdése egyelőre nincs, visszavonul a szerepléstől, oldalra pillant, hogy meggyőződjön Valentine elhalványodott jelenlétéről, aztán az angyalra néz, ahogy megszólal, kissé összeráncolja a homlokát amikor választ is kap, a pontos német tetszését valami egyértelműen nem nyeri el, de hát egy akció már csak ilyenek.
- Akkor tíz perc múlva a garázsban - ha oszoljt vezényelnek, int a fejével a társának, felszedig a dzsekiket és a fegyvereket otthonról, és már mehetnek is. Ő nem tudja pontosan milyen műszereket javasolt vinni magukkal, ezt a vezetőjükre bízza. Legfeljebb még egy radioaktivitásmérő..., áh, nem lépi túl a hatáskörét.


A hozzászólást Valdemar Seymour összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Ápr. 2016, 12:26-kor.

_________________

Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
avatar
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 12 Ápr. 2016, 10:49

A német válasza kicsit lelombozó, de Leon nem is hiszi el. Egy olyan osztály aminek még a központjának a pontos helyét sem sikerült még Leon számára felderíteni csak rejt izgalmakat. Ha más nem jó pár álmatlan kutatással teli éjszakát még fog okozni az is biztos. A német még a saját feladatáról érdeklődött. Leon-nak más nem volt. Ha más nincs és engedélyt kapnak a távozásra akkor még visszamennek az irodába és magukhoz vesznek néhány eszközt ami hasznos lehet a gépek megvizsgálásánál. Mármint Leon magához vesz néhány eszközt.
-Hé Mulder gyorsan nézz utána milyen infók vannak a helyről. Abban jobban megbízok mint egy ilyen előadásban.
Majd ha rajtuk múlt akkor tíz perc múlva tényleg ott voltak a garázsban. Nem ma kezdték a szakmát és azt azért tudják, hogy ha a szabályokkal lehet is szórakozni ha valamilyen információról van szó, de a pontosság minden ügynök számára kötelező. Mégiscsak egy katonai szervezetről van szó.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Noah Fischer on Kedd 12 Ápr. 2016, 12:51

SHIELD - Hatalmas előrelépések
Neki nem lenne ellenére, ha megismerkednének egy kicsit bővebben is, ki mihez ért, harci szituációban hogyan lehet rá számítani, kinek mi a legjobb feladat, de ezt úgy gondolja, hogy ráérnek útközben megvitatni, illetve valószínűleg Burton amúgy is kezdeményezni fogja, ha nem olvasta még az aktáikat. Ha nem, majd érdeklődik maximum.
Vezetőjük kérdése jogos, Dallasra pillant a további információk reményében. A drónok hiánya neki új információ, elvégre ha teljes New Yorkot képesek kontroll alatt tartani, a campus nem jelenthetne kihívást, de nyilván van olyan körülmény, amiről nem áll hatáskörében tudnia. Annyira csendben volt eddig, hogy szinte sokkoló, amikor végre megszólal és feltűnik, hogy egyáltalán itt van.
- Ha rendelkezünk aktákkal róluk - utal a két mágikus affinitással rendelkezőre - és az esetleges szóba jöhető helyi kulcsemberekről, átnézném őket útközben további információk után. - Már ha engedélyt kap rá, persze. Egy házkutatáshoz nem feltétlenül szükséges, de a feltételezett terrortevékenység miatt egészen biztosan nem árthat. Amire kíváncsi az anyagokból, hogy dolgoznak, tanulnak, kutatnak-e ott olyan elemek, akik büntetett előéletűek (a két mágiahasználón kívül), gyanakszanak-e valamire bárkivel kapcsolatban konkrétan, rendelkeznek esetleg tudottan X génnel, egyéb mutációval, milyen témakörben publikáltak, kik járnak arra, a kritikus szakterületek dolgozóinak arcát memorizálná, illetve amennyiben lehetséges, az adatokat letöltené a telefonjára. Esetleg, ha van kivonat már korábbi következtetésekből, az valószínűleg időhatékonyabban a hasznára válhat.
- Elérhető a kampusz épületeinek alaprjaza? Illetve ha igen, ezeket összevetették már az elemzők a műholdas felvételekkel? - Ha nem, akkor ezt esetleg hasznos lehet megtenni indulás előtt. Nem valószínű, hogy kiszúrnak valami különöset, de ha mégis, nem árt előre tudni róla.
Tíz perc. Felpillant induló társára, aztán feláll a helyéről, a mozdulat közben olvad árnyékká és lép ki ismét emberi formában mellette egy vetületnyi árnyas felületen. Nem tartja fel a többieket sem, visszamegy társával felszerelkezni, függően attól, hogy milyen válaszokat kapott az őrnagytól, ellenőrzi az igényelt adatokat - vagy sem - és már teljes felszerelésben jelenik meg a találkozó helyén.

_________________

Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
avatar
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 31
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Tomas Burton on Pént. 15 Ápr. 2016, 20:27

Úgy tűnik a mágiahasználók pozíciójáról se tudunk semmi fixet, de a csapat már rendezkedni kezd, hogy ki hova menne, mit csinálna, amit gondolatban jegyzek, majd ez alapján lesz kiosztva a csapat. A kérdésemre is megkapom a választ, szinkronizálhatok egy tabletet műholddal, ennyit engednek, drónokat nem tudnak nélkülözni. Nem tökéletes, de a semminél talán több. Megkapjuk, hogy szedjük össze a felszerelést, aztán 10 perc múlva indulhatunk, mire a csapathoz fordulok.
- Nem akarom feltartani a csapatot, és beleszólni se akarok a felszerelésbe, de kérek mindenkit, ha lehet, kábító fegyver legyen mindenkinél, bot, vagy pisztoly, nekem mindegy, de ez a minimum követelmény. A szolgálati fegyvert is hozhatják ezen kívül ha ragaszkodnak hozzá, de azt csakis önvédelemben, és halálos veszélyben használhatják, amennyiben más parancsot nem kapnak. Ezen kívül mindenki gondolkodjon el, hogy hogyan tudná magát bemutatni pár mondatban, ezt majd az autókban fogjuk megejteni. Kommunikátor még legyen mindenkinél, a többit magukra bízom. 10 perc múlva a garázsban gyülekező. Oszolj! - mondom, és én is felszerelkezem. Kommunikátor és tablet természetesen szükséges, hogy legyen nálam, az egyenruha már rajtam, ezen kívül egy szolgálati pisztoly, és egy kábító pisztoly, amit még magamhoz veszek. Egy kis, elrejthető hangfelvevőt is magammal viszek, meg egy elsősegélycsomagot, megszokásból. Az övre erősített táska/tartó mindennek, aztán kész is vagyok. Ez után indulok a garázsba.

Felszerelés:

- SHIELD speciálisan kezelt egyenruha, csilivili ellenálló meg minden, kialakítva, hogy kiférjen rajta a szárnya
- szolgálati pisztoly
- kábító pisztoly
- elsősegély csomag
- tablet
- kommunikátor
- telefon
- elrejthető hangrögzítő
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 16 Ápr. 2016, 00:00

Résztvevők: Fuchida Kenjirou, Heinrich Lloyd / Látnok, Valentine Willows, Leon Gross és Tomas Burton
Társak: Amanda Johnson, Dominick Estes és Alison Jackson
Következő körváltás: 2016. április 20. (szerda)

Dallas válaszolt is szinte azonnal Llyod-nak.
- Az egyiknek külső jegyekben manifesztálódott a képessége, a másiknak nem ismert, nem gyakorló mágiahasználó, csak azzal született, az adatok szerint nem is tud varázsolni - mondta. - A megfigyelések is erre alapoznak, soha senki sem látta azt, hogy használta volna. Lehetséges, hogy nem is tudja magáról. Ezeket is önnek kellene kiderítenie.
Két képet mutatott holografikusan a két férfiról, elsőként Alexander-ről, nála tényleg láthatóak voltak a mágia általi elváltozások. Az arab fiú pedig egyértelműen albínó volt. De ezzel egyidőben az aktákat is megkapta a férfi. Hol születtek, hol tanultak, nemzetbiztonsági vizsgálatok negativak, nem álltak terrorista csoporttal kapcsolatban, és efféle adatok. Jelenleg mind a ketten valóban ösztöndíjasok és a kihelyezett egyetemi kampuszban tanulnak.
Közben Leon és a társa is utánanéznek a dolgoknak. A Cold Spring Harbor Laboratórium; egy non-profit szervezet, akik főleg genetikával és azon belül is rákkutatással foglalkoznak. Sok különböző díjat nyertek a kutatásaikkal, sok iskola ösztöndíjasait támogatták, illetve gyakornoki programjuk is egész híres volt. Jelenleg is több projectjük futott, egy része nyilvánosan is le volt írva, mindenki által látható. Jelenleg rákkutatásban már emberi kipróbálásnál tartottak egy gyógyszer koktélnál, ehhez lehetett is jelentkezni a tesztekre. Ezen felül a másik népszerű projectjük génsebészet területén volt, ahol a terhesség első és második trimeszterében beteg babákon, vagyis magzatokon végeznek műtéteket, hogy a hibás kromoszómákat, DNS részeket kivágják, hogy egészségesek legyenek. Ez főleg a vallásos személyeknél volt nagy felháborodású dolog, meg másoknál, hogy mi jogosítja fel őket, hogy istent játszanak. Egyetemi kihelyezett épület is volt itt, így sok egyetemista is járt ide, kollégium, ahol mintegy ötszáz diák lakott. A cég dolgozói és a város lakói 2700-an voltak a diákokkal együtt. A területre bárki bemehetett, Talon talált felvételeket is, fényképeket. Családi házak is voltak, hogy a cég lakói itt lakhassanak, lényegében a teljes kisváros a kampusz volt, ami azért épült ki az elmúlt 130 év alatt, hogy az itt lakókat, tanulókat és dolgozókat kiszolgálja.
- Az alaprajzok csak azok érhetőek el, amik nyilvánosak, minden máshoz engedély kell, amihez pedig az, hogy maguk találjanak valamit. Az USA kormánya mindig próbál keresztbetenni nekünk, de ha interenten utána néz, akkor elég sok nyilvános adatot is talál az egész kisvárosról - mondta Dallas-nak. (a két képet lásd majd a másik topicban az előző körös reagban). - Az akták legalább háromszáz főnyi tudóst és fontos személyt tartalmaznak, megkaphatja őket.
Ezzel jelzett is a férfi telefonja, vagy tablete, hogy a 289 főnyi fontos személy, tudós adatlapját, aktáját megkapta.
A tíz perc után mindenki találkozott, majd céges autókkal indultak el. Mintegy másfél-két óra autózás után meg is érkeztek Cold Springs Harbor kisvárosának határába.

//Már oda írjatok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1975
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Szomb. 28 Jan. 2017, 00:00

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A sok-sok éves munkának, az elmúlt egy év teljesítményének és kitüntetésének hála, Leon megkapta az egyik legmagasabb ideiglenes biztonsági besorolást amit el lehetett érni a szervezeten belül. A belső elhárítás közutálatnak örvendő részlegére léphetett be és dolgozhatott velük egy rövid ideig. A Hydra tevékenységéből fakadóan volt arra szükség, hogy emelt létszámmal ellenőrizzék a jelentéseket adatokat. Leon-t a "félig döglött" ügyek osztályára osztották be. Valójában itt sosem dolgozott sok ember, de a belsősöket innen átirányították a fontosabb részlegekre, hogy gyorsabban végezzenek a munkával. Így egy titkárnőt és egy fiatal, új belső ügyest leszámítva egyedül ült az épület ezen irodájában. Feladata az volt, hogy az ügyek között keressen olyat amihez tud kötni Hydra kapcsolatot. Ehhez nem csak a félig lezárt akták voltak a segítségére, de a számítógépének volt részleges hozzáférése a futó ügyekhez és minden olyan külső adatbázishoz és rendszerhez, amihez a SHIELDnek ilyen szükségállapotokkal terhelt időben volt engedélye a keresésre.
Leon monitorján egy adatbázis kezelő program világított sok-sok színes fejléccel amik a különböző ügyeket jelölték. Szinte végtelennek tűnő tematikai jelölő állt a dolgos, rendszerető rendszerező szoftverkezelők számára, hogy besorolják a különböző ügyeket. Az első etapban a következő témák álltak rendelkezésére:

- Belső pénzügyi visszaélés -> Munkahelyi viszonyból fakadó nehézségek elhárítása következtében bekövetkező sikkasztás.
- Gazdasági támadás -> Tőzsdemanipulációs akció az amerikai gazdaság megrogyasztására.
- Belső elhárítási akta -> ********* jelzésű fogoly leszállítása
- Gazdasági támadás/Terrorista támadás -> Déli áramlat olajvezeték elleni terrorista támadás
- Infrastruktúra ellenőrzés -> A 'Sakura' nevű terrorista letartóztatása
- Terrorista támadás -> A "Chromewall-klinika" incidens

//Tessék hűek lenni a karakterhez és kutakodni Very Happy//

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 28 Jan. 2017, 00:32

Isabelle Leon lánya mondta egyszer teljes gyermeki ártatlansággal, hogy "Minden rossz után valami jó történik." Leon nem így gondolja mert már sok mindent látott hozzá, de hála az égnek néha azért tényleg történnek jó dolgok is a rosszak után. Leon egyik legrosszabb napjának a következményeként egy szép kis melót kapott. Sokaknak talán nem tetszene, de neki most lehetősége van kicsit benézni a színfalak mögé még ha úgy érzi maradnak még titkok előtte. Némi bájcsevej a két kolléganővel az illem kedvéért és neki is áll a munkának.
~Nézzük csak. Belső pénzügyi visszaélés. Megkérdőjelezhető, de nem tűnik komolynak. Gazdasági támadás. Ez már komolyabb ügy. Több ész kell hozzá az biztos. Belső elhárítási akta. A fogoly érdekes lehet, de nem hiszem, hogy a legjobb. Újabb gazdasági támadás? Olaj? Na, ez nagyon jól hangzik eddig ez a legjobb. Infrastruktúra ellenőrzés? Letartóztattak egy terroristát. Hallottam már ezt a nevet azt hiszem. Chromwall-klinika? Ez is jó, de nem annyira mint az olajvezeték elleni támadás.~
Gyorsan utána is néz az ügynek és hogy mi az-az olajvezeték és pontosan hol is található. Van egy megérzése, hogy találni fog valamit amin elrágcsálhat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Csüt. 02 Feb. 2017, 14:03

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Leon egyből a számára egyik legérdekesebb aktát nyitja meg. A "Déli Áramlat" egy olyan kőolaj vezeték, ami a Fekete-tenger alatt szállít kőolajat Európába. A jelentés szerint, a vezetéket építő vállalat tulajdonosa: "Eric Prince" fekete piaci kapcsolatait kihasználva szerzett atombomba alapanyagokat, majd egy régi orosz tengeralattjáró reaktorában fel akarta robbantani. Célja az volt, hogy beszennyezze a vezeték szárazföldi kapcsolódási pontját: Várnánál. Az ügynökök sikeresen megakadályozták tervét. Mint utóbb kiderült a cég csődközeli állapotba került és már nem lehetett megmenteni. A biztosítási összeg, illetve Prince befektetései azonban jól jövedelmezett volna számára, ráadásul a felelősséget is sikeresen elhárította volna magától, lévén a vezeték befejezhetetlenné vált volna a sugárzás miatt. A helyszínen Prince életét veszítette a rajtaütésben, ahogy az emberei többsége és az orosz tengeralattjáró személyzete is, valamint Oleg Kardanvan ukrán maffiózó és néhány testőre. Az ügyet lezárták ám a nyitott kérdés az maradt, hogy hogyan sikerült megszereznie Prince-nek a tengeralattjárót.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 09 Feb. 2017, 13:40

Amennyiben az irodában lehet, Leon rágyújt a gép előtt. Így mindig könnyebb volt átlátni a dolgokat. Úgy hogy egyre több dolgot tud meg az ügyről úgy veszti az el folyamatosan Leon érdeklődését. Az ügynök talán csak a rejtélyeket szereti. Viszont kicsit jobban utána néz ennek az Eric Prince-nek, a cég csődbe kerülésének és ennek az Oleg Kardanvan maffiózónak. Főként arra kíváncsi, hogy a másik miképp került a képbe. Nem lepődne meg azon ha az atombomba alapanyagokat vagy a tengeralattjárót tőle szerezték volna. Sőt magának a gépnek is utána néz. Úgy tudja, hogy ezek a gépek komoly ellenőrzéseken esnek át és az is számon van tartva mikor hol állomásozott, ki volt a kapitány, hol milyen javításokat végeztek rajta meg ilyenek. Nem egy olyan dolog amit zsebre lehet vágni és haza vinni mint tollbetétet az irodából. Amennyiben nem derülnek ki milyen tengeralattjáróról van szó akkor annak néz utána, hogy tűnt-e el ilyen gép akkoriban vagy régebben az oroszoknál.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Hétf. 13 Feb. 2017, 10:47

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Eric Prince cége azért került az anyagi csőd szélére, mert csúszott az olajvezeték megépítése. Ennek fő oka a földek birtokvitája. Emellett egyes területekért amit meg kellett venni az építkezés folytatásához, irreálisan nagy árat voltak kénytelenek fizetni. A különböző régiókban pedig eltérő volt a munkások bérezése és egy ideig szenvedtek sztrájktól is. Ilyen feltételek mellett estek a részvények és megrendült a befektetői bizalom is. Kardanvan főleg prostitúcióban, szerencsejátékban és műtárgy csempészetben jeleskedett. Némi kutatás után az is kiderült róla, hogy anyai ágon unokatestvére volt az orosz tengeralattjáró parancsnokának. További kutatásai azonban csődöt mondanak. Az orosz nyilvántartások ugyanis nem csak hogy nem hozzáférhetőek, de a korábban megszerzett adatok sem egészen teljesek. Ez nem a SHIELD hírszerzőinek hanyagsága miatt lehet így, hanem azért mert az oroszok nyilvántartása csapni való. Azt azonban lehet tudni, hogy az orosz haditengerészet kapitányai és legénysége alulfizetettek és olykor-olykor tettek szívességeket orosz és volt szovjet kapcsolatokkal rendelkező bűnszervezeteknek.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 07 Ápr. 2017, 01:57

Ez a kutatómunka nem túl izgalmas része. Leon mindenféle jogi és üzleti feljegyzéseken kell, hogy átrágja magát ahhoz, hogy megtudja, hogy látszólag a cég teljesen átlagos dolgok miatt ment csődbe. Kardanvan aktáit olvasva sem talál elsőre Leon semmi kimagaslót. Gusztustalan egy alak, de főként piti dolgokban utazott. Ami érdekes, hogy rokoni kapcsolatban áll egy tengeralattjáró parancsnokkal.
~Nézzenek oda. Talán sikerült megoldani az ügyet.~
Mivel hála a zseniális orosz aktatologatók amatőr munkájának nem lehet utánajárni a tengeralattjárónak Leon utánanéz ennek a parancsnoknak. Ha hozzáfér akkor azt nézi, hogy került-e a számlájára nagyobb pénzösszeg vagy költött-e tetemes összeget valamire. Túl sok esélyt nem lát hisz akármilyen marha csak nem kerülhet ilyen pozícióba. Ha pedig készpénzben fizették ki és ügyesen költi akkor nem lehet csak így ránézésre megállapítani a csalást és csak gyanakodni lehet. Bár meg kell hagyni Leon dolgát megkönnyítené ha pár milliót valaki átpasszolt volna a parancsnok számlájára aki ebből vett legalább egy házat vagy egy jacht-ot. Az szép lekerekítése lenne a történetnek. Ha nem talál semmit akkor még egy pillantást vet arra, hogy miképp lett Kardanvan temetése elintézve. Ha más nincs akkor abból talán leszűrhet valamit.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Csüt. 20 Ápr. 2017, 12:08

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Leon nem fér hozzá a tengeralattjáró parancsnokának bankszámlájához. Azonban egy orosz vizsgálati jelentéshez igen, miszerint az elhunytnak és a családjának sem volt kimagasló pénzmozgás a számláján. Mindenkit aki meghalt a tett helyszínén, az orvos szakértői vizsgálatokat követően, hamvasztottak és az orosz hatóságok elhelyeztek egy igazságügyi gyűjtőtelepen.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 22 Ápr. 2017, 21:30

Nem sikerül a kapitány bankszámlájához hozzáférni. Leon sóhajt egyet, hogy nem sikerült ilyen könnyen megoldani az ügyet. Az oroszok vizsgálatára is szarkasztikusan elmosolyodik.
~Persze. El tudom képzelni milyen munkát végezhettek. Felületesen megnézték vagy ha a zsebükbe nyomtak némi*Gyorsan utánanéz.*rubelt akkor még annyit sem tettek és a képembe vágják ezt a dumát. Amatőr munka. Nem csinálhatok én mindent.~
Utána néz még a közösségi oldalakon a kapitánynak, beleértve az orosz közösségi oldalakat is, hátha észrevesz valami gyanúsat. Nagy baromság lenne egy frissen vett kocsival pózolni, de Leon jól tudja, hogy milyen hülye emberek is vannak a világon. Ilyenkor mindig elgondolkozik mennyit változott a világ azóta, hogy ő kezdő lett volna. Ma már ilyesmik is a munkaköréhez tartoznak. Ha nem talál semmit akkor le is zárja az ügyet megemlítve a kapitányt aki ellen nem talált semmi bizonyítékot.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Szomb. 29 Ápr. 2017, 13:04

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A közösségi oldalakon szerepelt a kapitány. Az eset óta nem volt bejegyzés. Főleg összeesküvés elméleteket, oroszbarát híreket, vicces videókat és néhány képet osztott meg. A képeken ő szerepelt az akadémián, a tengeren, a matrózaival, a feleségével, a gyerekeivel. Azonban semmi kirívó képet nem lehet találni pénzköltésről. A kapitány feleségének oldala is elérhető. Ott sem látni semmi olyat amiből azt lehet hinni, hogy sok pénzhez jutott. Még az eset utáni képeken sem. Ha Leon lezárja az aktát, akkor visszatérhet a többi, reá kiosztott feladatra. Ha még ebben szeretne elmélyülni akkor folytathatja a keresést.

- Belső pénzügyi visszaélés -> Munkahelyi viszonyból fakadó nehézségek elhárítása következtében bekövetkező sikkasztás.
- Gazdasági támadás -> Tőzsdemanipulációs akció az amerikai gazdaság megrogyasztására.
- Belső elhárítási akta -> ********* jelzésű fogoly leszállítása
* Gazdasági támadás/Terrorista támadás -> Déli áramlat olajvezeték elleni terrorista támadás
- Infrastruktúra ellenőrzés -> A 'Sakura' nevű terrorista letartóztatása
- Terrorista támadás -> A "Chromewall-klinika" incidens

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 03 Május 2017, 19:44

Leon nézegette a kapitány képeit és megosztott dolgait. Nem lát semmit ami gyanús lenne. Mindenki nagyon sajnálja az esetet és részvét meg virágok. Maga a kapitány nem osztott meg semmit csak a felesége. Nála sem talált semmi gyanúsat. Mivel pedig nem tud mást tenni lezárja az aktát és ismét odakeveredik a hat ügyhöz amiből ötöt még nem látott. Megnézi akkor ezt a Chromewall-klinika incidenst. Ismét terrorista támadás.Végül is ez a SHIELD fő feladata úgyhogy magától értetődő, hogy sok ilyen ügy van. Leon nem is lepődik meg rajta. Ez is igyekszik a legnagyobb alapossággal feltérképezni. Mi történt, hol történt, miért történt, ki tette, a hely múltjába igyekszik egy kis betekintést nyerni és azt is megnézi kiknek volt haszna ebből. Elsőre ennyi elég is lehet arra, hogy el tudjon indulni egy irányba. Ha szerencséje van talán az ügyet is megoldani, de ritkán szokott ekkora szerencséje lenni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Szomb. 06 Május 2017, 22:25

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A Chromewall-klinika egy magánkórház. Elsősorban gazdag emberek rehabilitációs központja. Fő profiljuk a súlyos műtétek utáni felépülés támogatása. A SHIELD és egyéb ügynökségek is előszeretettel használják kiemelt ügynökeik számára szanatóriumként, pihenő állomásként. Így volt ez néhány évvel korábban is, amikor egy SHIELD ügynök gerincsérüléséből lábadozott. Ekkor történt egy kisebb tűzeset, amiben meghalt négy ember. Egy páciens, egy helyi alkalmazott, egy ismeretlen férfi és egy látogató. Mindenki mást kimenekítettek. A SHIELD vizsgálata azért szakadt meg, mert egy kínai terrorista szervezet magára vállalta az egészet és megkezdődött a nyomozás utánuk.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 25 Május 2017, 07:54

Leon elmerül a Chromwall-klinika ügyében. Kellemes kis helynek tűnik. Nem olyan ahova a maga fajtákat szokták küldeni ha megsérülnek.
~Mikor történt ez? Akárki is tette ha volt egy kis esze a bizonyítékokat már rég eltüntette. Az ügynökségnek úgy látszik tényleg sok ideje van vagy azt hiszik nekem van túl sok időm, hogy ilyen feladatokat adnak nekem. Na, mindegy azért nézzünk utána az ügynek.~
Majd hozzá is látott. Elsőként a terrorista szervezetnek nézett utána akik magukra vállalták. Elég könnyű megoldás volna ha tényleg ők lettek volna. Az a baj, hogy az ilyenek általában egy kis feltűnésért olyasmit is elvállalnak amihez semmi közük. Leon megnézi, hogy azoknak a kínaiaknak korábban milyen ügyeknél merült fel a nevük és a módszereikbe bele illik-e ez az ügy. Az ügynöknek és az áldozatoknak is utána néz. Nem tetszik neki az-az ismeretlen férfi.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Kedd 30 Május 2017, 00:29

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Két évvel korábban történt. Éppen egy amúgy nyugodtabb pillanatban, amikor a konfliktusok be voltak fagyva és nem lángolt sehol sem erőszak az USA területén. Az említett terrorista szervezet nem tűnt fel több hivatalos jelentésben. Ez nem csoda. Hiszen Kína nem ismeri el a SHIELD-et mint szupranacionális szervezetet. Ugyanakkor a civil keresések sem vezettek eredményre. Ha valós szervezet lett volna, akkor legalább néhány hírben vagy további közleményekben megjelenik. Az ügynök jelentése szerint egy másik pácienst gyanús viselkedését figyelte meg, de annak a felesége rendre megzavarta és megfenyegette, hogy feljelenti ha nem marad távol a férjétől. Így is tett, míg a fenyegetésre másnap éjjel megtámadta az ismeretlen. Szerencséjére nem tartózkodott a lakosztályában, pechére azonban a szomszéd szobából átment a zajra egy harmadik fél, akit az ismeretlen támadó valószínűleg összekevert vele és megölt. Később a folyosón újra megtámadta őt a támadó és hosszas dulakodásba kezdtek. Majd rövid emlékezetkiesése volt az ügynöknek, de a támadója halott volt a tűz égett, ahogy a korábban megfigyelt felesége is a hullaházban végezte.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 15 Jún. 2017, 22:50

Ahogy Leon utánanézett a dolgoknak rá kellett jönnie, hogy a kínaiak részéről nem sok mindent tudott találni. Igazán megszokhatta volna már. Viszont az egyéb keresések sem vezettek eredményre. Ez viszont fura. Kezd egy olyan érzése lenni, hogy az ügynökség csúnya hibát vétett mikor leállította az ügyet. A jelentést olvasva még inkább ilyen érzése lesz.
~Az ügynök vagy hazudik vagy valami komoly bajba keveredett vagy keverte saját magát. És mégis mit jelentsen ez, hogy ismeretlen? Azt ne mondjátok már, hogy nem maradt utánuk semmi ami a kilétükre utalna. Gondolom nemcsak papíron hanem valami más rendszerbe is fel voltak ezek jegyezve.~
Próbál valami ilyesmit keresni vagy azt, hogy miképp kerültek be oda a klinikára. A feleség testét megvizsgálhatták azt az anyagot is megpróbálja lekérni. Ha nem sikerül akkor az ügynöknek próbál utánanézni. Milyen előtörténete volt és mi történt vele nem sokkal ezek után. Esetleg ha sikerül előkeríteni minden bizonnyal végeztek az ügynökön vizsgálatokat az eset után. Azokat próbálja előkeríteni. Mondjuk meglepné ha drogtesztet csináltattak volna a fickóval, de például egy pszichológus szakvéleményét el tudja képzelni, hogy meg tudja szerezni. Ez az emlékezetkiesés dolog nem tetszik neki.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Vas. 25 Jún. 2017, 20:15

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Ahogy Leon kutatni kezd a két ismeretlen személy klinikára kerülésének adatait törölték. Ahogy a személyazonosságukat is azért nem tudták beazonosítani, mert az szintén nem volt és még mindig nem elérhető egyetlen adatbázisban sem amihez hozzáférnek innen. Az ügynök egy akcióban sérült meg. Nagy magasságból zuhant le és a kórházi kezelést követően itt rehabilitálták mielőtt visszaállították volna aktív szolgálatba. A testében egyébként nagy fokú fájdalomcsillapítót találtak. Azt a vizsgálat megállapította, hogy azt korábban az ismeretlen férfinek írták ki, ekkora dózisban.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 01 Júl. 2017, 21:23

Ahogy Leon minél mélyebbre ássa magát az ügybe úgy kezdd a kíváncsisága is feléledni iránta. Főként mikor meglátja, hogy töröltek adatokat.
~Nocsak ez érdekes. Talán egy belső ember volt? Lehet, hogy már korábban beszivárgott és úgy intézte el vagy később osont be. Esetleg külső forrásból csinálta.~
Ahogy tovább keresgél egyre inkább kezdd olyan érzése lenni, hogy belső dolog volt. Túl jól meg volt ez szervezve. Leon reménykedik, hogy azért annyira nem lehetett megszervezve, hogy ő ne találhasson semmi gyanúsat. Első körben átnézi az ott dolgozók listáját. Valaki gyanúsat keres. Az újonnan érkezettek és azok akiknek lehetőségük volt hozzáférni ezekhez az adatokhoz gyanúsnak számítanak. Nekik utánuk is jár. Őszintén szólva nem hinné, hogy talál valamit. Ha valaki saját magát nem törölte volna így ki a rendszerből az igencsak amatőr hiba volna. Azoknak is utánanéz akik a fájdalomcsillapítót beadhatták például nővérek vagy orvosok. Azon is gondolkozik, hogy a helyi kamerák felvételeit megnézi. Hosszú munka lenne és szinte lehetetlen volna a látogatókat kiválogatni ahogy a gyanús alakokat is észrevenni. Sajnos a rossz fiúk nem hordanak táblát a nyakukban. Akkor könnyebb volna a munkája, de kicsit unalmasabb.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 875
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sandman on Szomb. 08 Júl. 2017, 22:13

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Welcome to...the Library
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Leon "Scully" Gross
- Végtelen terrányi adat

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Leon végignézi az összes elérhető adatbázist. Mindenki megvan. Minden kezelt, mindenki aki a személyzet tagja. Minden szoba lakója. Minden alkalmazott. Senki sem gyanús. Az adatokat egyébként a SHIELD rendszerén belül törölték. A helyi kamerák felvételei is törölve lettek, illetve azt tudni kell, hogy a diszkréció miatt nagyon kevés helyiségben volt kamera felszerelve.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
avatar
Sandman
Kalandmester

Hozzászólások száma : 691
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.