Belleplain tábor

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 19 Jan. 2012, 20:20

- Nem – mondtam a férfinak. – De én ismerlek, a jövőből érkeztem.
Miközben körbenéztem, hogy ki merre van ekkor tűnt fel a megérkező Sweety néni, aki nem volt jó állapotban. Te jó ég! Azonnal pattantam fel a tűztől és futva rohantam oda a földre zuhanóhoz. A kezében volt Zam maszkja, és a füzet is. mi történt?! Zam nem hagyná el a maszkot, hiszen tudja, hogy anélkül meghal. Letérdeltem a földre Sweety néni mellé, így hallottam, hogy mit mond.
- Valaki hozzon aszpirint és jeget, azonnal! – kiáltottam, majd halkan folytattam. – Minden rendben lesz, mindjárt jobban leszel.
Lekaptam a pulóveremet és összehajtogattam, arra fektettem rá a néni fejét, hogy mégse a földön legyen és hátha jobban lesz.
- Mi történt Sweety néni? – kérdeztem aggódva. – Hol van Zam?
Megnéztem a fejét, ahol szorította, egyetlen pont a halántékon, leütötték. Nem volt efelől kétségem, akkor pedig?! Nem, ez nem lehet! Nem történt ilyesmi… ilyenről nem tudok, könyörgöm, add, hogy ne essen semmi baja.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 10 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Csüt. 19 Jan. 2012, 21:27

Sétálok vissza a többiekhez, már szinte oda is érek, amikor elég nagy riadalom támad. Kicsit vaksi vagyok, így először nem értem hogy miért, szóval csak kíváncsian követem Stephet, innentől pedig nem telik bele sok időbe hogy kiszúrjam azt a nőt akit... Akit azt se tudom hogy hogyan hívják, de tegnap láttam a kúriában, tőle kértek segítséget ellenem... Hehe, vicces tényező, talán ezen mosolyognék is, ha nem éppen olyan helyzetben lennénk mint ami most állt itt elő nekünk. Igazából az riaszt meg hogy még Steph is idegesnek tűnik, ez pedig igencsak nagyon rossz dologra utal.
~ Aszpirint akarnak.. Aszpirint.. Gyerünk indulj már! ~ Megremegek a saját gondolataimra, kicsúsznak a kezemből a vizes flakonok, s erőltetett futással, azaz sprintel indulok meg a ház felé, mert ott tuti hogy találok ilyesmit. Nem is telik bele sok kutakodásba, és meg is van, aztán remélem hogy tényleg nem került sok időbe. Pihennék egy kicsit, de nem, ez most nem fér bele az időbe, igaz hogy nem tudom ki az a Zam, de biztosan fontos lehet. Amint megvan a gyógyszer ugyan úgy sprintelve indulok vissza hozzájuk, és átadom nekik a gyógyszert, ennél többet nem merek tenni, magyarázhatnám magamnak hogy miért nem, de iszonyatosan félreérthető lenne, és elnevetném rajta magam, az meg a jelen helyzetben elég rossz hatással lenne, mind rám, mind másokra.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Árny on Csüt. 19 Jan. 2012, 21:47

- Hmm... Tiszta sor. - Jegyzem meg arra hogy a jövőből jött, alap esetben valószínűleg nem hinnék neki, de jómagam egy másik világból jöttem, így nem tűnik lehetetlennek az sem, hogy valaki az időben utazzon, ha már a világok között is lehet. Lassan át terelem a tekintetem a házra, ahonnan jöttem, nem akarom elhinni hogy komolyan ide jöttem közéjük és még úgy ahogy szóba is elegyedtem az egyikükkel... De ha itt maradok akkor meg kellesz szoknom a társaságukat, kellemetlen tény, de ha nem akarok ismételten csatornalakó lenni, akkor muszáj leszek.
- Jómagam... - Kezdenék bele, de nem igazán jön össze, mert az időutazó felpattan, és rohanni kezd, először nem értem hogy hova, vagy kihez, de jobban szemügyre véve egy számomra ismeretlen, elég rossz állapotban lévő nőhöz ment. Nyugodtan felállok, s kissé nehéz léptekkel jómagam is megindulok hozzájuk. Amint odaérek féltérdre ereszkedek, és jobban átvizsgálom hogy hogyan-s mint van a némber. Nem látok rajta különösebb sérülést, csak egyet, egy pontra koncentrálva, nos láttam már ilyet, és kaptam is már hasonló sérüléseket még szektás koromból, egyértelműen leütötték valamivel... Gyógyszerért nem indulok, más már gondoskodott a dologról ahogy elnézem, jómagam csak figyelek, és hallgatok.
~ Itt az ideje hozzá látni a rászorulók segítésének... Mibe kevertem bele magam?... ~ Gondolkodom szánakozva, mióta akarok én segíteni az embereknek? Amióta itt vagyok.... Ez a hely tönkretesz! Mindenesetre is, muszáj leszek, ha valahogy beadják neki a gyógyszert, felszólalok.
- Javaslom hogy vigyük valami kényelmesebb helyre, ahol rendesen pihenhet. - S ha mindenki egyet ért, akkor részemről óvatosan felveszem a nőt, és a ház felé indulok vele, már csak azért is mert az egy dolog hogy megkapja a gyógyszert, de az sem fog egyből hatni, és minél jobb környezetben van, annál gyorsabban lesz túl a dolgon, és annál hamarabb kinyögi majd hogy mi történt.
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Csüt. 19 Jan. 2012, 22:08

Puha. Jó érzés a pulcsin feküdni. Igyekszem ellazulni, mert láthatóan a görcsös igyekezet, hogy összekaparjam magam, nem segít, pedig most a lehető leggyorsabban kell cselekedni. Már kérik nekem az aszpirint. Jó, a fájdalom alábbhagy nemsokára, addig kitartok. Cseppet dejavu érzésem támad, mikor újra kinyújtom a kezem, hogy a földön keresgéljek. Azt a holo akármicsodát igyekszem megmentőm kezébe játszani.
-Nem.. tudom hol... ez.. ezt talál...tam.-suttogom, pedig üvölteni akarok azért az aszpirinért! Miért nincs szuper gyorsaság a kölykök, vagy bárki repertoárjában?
-Meg kell.. Zamot.. kere..ker..esni.. és szólni...-nem tudom befejezni. Majdhogynem sírhatnékom van, mire megérkezik az aszpirin. Ezer éve nem fájt semmim. Mohón kapok a gyógyszerért, de meg is bánom, mert a hirtelen gyorsaság megbosszulja magát egy újabb hullámnyi fájdalommal. Komolynak tűnik a dolog, de a gyógyszer majd segít. Gyorsan bedobom, de nem hat elég gyorsan.
Szaggatottan lélegzek, ahogy igyekszem elnyomni magamban a fájdalmat, míg a gyógyszer hatni nem kezd.


Puppy, Namor és Gloria ekkor térnek vissza a táborba. Hála a kutyus csodás erejének, a kirándulásból egy pillanat alatt itt termettek.
-Akkor megkérdezzük?-szólal meg Glori Namora nézve. AZ ijedtség lassan múlik az arcáról, és újabb kaland vágya tűnik fel rajta. Namo furcsa érzése, az anyukák emlegetésével valóságossá téve, már inkább tűnik érdekesnek, mint riasztónak.
Glori válaszra várva néz Namora, de nem tudja nem észre venni a kis csoportosulást a tábor közepén. Szeme nagyra nyílik, ahogy a fekvő alakon anyja ruháját ismeri fel. Már nem számít Namo válasza, szíve a torkában dobog, ahogy újra elönti a félelem.
-ANYAAAAA!-sikoltja, és odarohan a csapathoz.
-Mi van vele?-kérdezi, ahogy térdre dobja magát mellette.
-Anya! Anya!!! jól vagy??-nem lát láthatatlan kisfiút, mégis retteg, hogy elveszíti anyukáját is, így nem tűnik fel neki, hogy a nála szokatlan kiabálás, csak ront a dolgon.


-Glori.. kicsi...ne..- a francba a gyengeséggel! Fohászkodom, hogy valaki nyugtassa meg a kicsit helyettem. Egyszerűen nem tudok foglalkozni vele. Pedig én nem vagyok rossz anya...
Nem ellenkezem, mikor felemelnek és cipelni kezdenek, bárhová is vigyenek. Kellemes, otthonos a ringatózás. Hogy milyen kis hülyeségeket észrevesz ilyenkor az ember... Mélyet sóhajtok.
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 19 Jan. 2012, 22:18

//Előzmény: Belleplain állami erdő//


Átvettem a szerkezetet Sweety nénitől, amit odaadott, láttam már kree szerkentyűket, így egyből tudtam, hogy az. Márpedig ilyenje nem volt a kisfiúnak, ezt tudtam. A kezeim remegtek az idegességtől, és a szívem is a torkomban dobogott, emberrablás? De miért? Kinek állt érdekében elvinni Zam-et, hiszen Ko néninek nincsenek ellenségei, főleg nem kree-k! A bátyám és a leendő sógórnőm is ekkor érkezett meg a teleportálás után, legalább ők rendben voltak.
- Most figyeljen rám mindenki! – kiáltottam, hogy mindenki halljon. – Be a házba, azonnal mindenki! Nem jöttök ki onnan és a kicsiket sem engeditek ki! Elmegyek szólok Logan-nek és Bestiának, hogy mi történt, amíg vissza nem jövünk maradjatok a házban és senkit se engedjetek be, aki nem hozzánk tartozik! Vigyázzatok egymásra és a kicsikre! Ez parancs!
- Hol van anya?! – kérdezte Namor a húgát.
- Nincs itt, de rendben van, haza kellett mennie, gyere Gloria – kaptam fel a leendő sógornőmet. – Anyukád jól van kincsem csak a feje fáj, pihennie kell és rendben lesz. Gyere Namor és vigasztald meg a hercegnődet!
Egyik kezemben a kislányt fogtam meg, a másikkal Namor kezét fogtam meg és vittem be őket a házba. Ott még egy-egy puszit kaptak tőlem, majd a levegőbe emelkedtem és elrepültem abba az irányba, ahol Loganék voltak.

//Folytatás: Belleplain túristaút//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 10 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Mich on Csüt. 19 Jan. 2012, 22:47

- Tényleg? De rendi vagy. - mosolygok - Szerintem mi nagyon jól ki fogunk jönni. Amúgy a cseh nevem Zdenka. Ez angolul Sidonie, azért használom itt ezt, de te szólíthatsz úgy is. - majd amikor megmutatja a kocsit megjegyzem, és azonnal a sátra felé veszem az irányt. - Köszike! - teszem még hozzá mielőtt elindulnék.
~ Istenem sátrazás, hova kerültem. ~ gondolom miközben beülök a sátorba és összehúzom, hogy senki ne lásson be.
Kipakolom a bőröndöm nagy részét, majd kiválasztom a megfelelő melegítőmet. Egy testre simuló fekete edzőnadrág, sportmelltartó, edzőtrikó, és rá egy rózsaszín kicsit bővebb pulóver. Az ékszereim nagy részét leveszem, pár gyűrű és egy nyaklánc marad csak. Már éppen készülnék elpakolni, amikor kintről nagy felbolydulás hangjait hallom. Gyorsan kijövök a sátorból, ott hagyok mindent, és elindulok a csoportosulás felé. Egy sérült nőt hoz a karjaiban egy fickó. Nem nagyon tudok mit tenni csak meglepetten pislogok miközben elhaladnak mellettem. Pár kicsi is odaszaladt mint kiderült, az anyjukhoz.
~ Mi folyik itt, csak nem megtámadtak minket? Na ne. Alig van itt felnőtt, mi meg még gyerekek vagyunk ~ szemem kicsit könnyes lesz a félelemtől.
Ekkor Staphanie átveszi az irányítást, a házba küld mindenkit, majd ő maga pedig elrepül. Mivel fogalmam sincs mit kéne tennem, ezért hallgatok rá. Elindulok a ház felé a férfi mögött aki a nőt viszi.
~ Egy pozitív dolog van az egészben, nem kell sátorban aludni, nem kell sátrat építeni. Alig várom már, hogy véget érjen ez a buta tábor, pedig alig tíz perce érkeztem. ~
Ezután megpróbálok Csilla közelében lenni, hátha beszélget majd velem, egyelőre a többiek nagyon ellenszenvesnek tűnnek, nem tudom miért, hiszen nem csináltam semmi rosszat, egyszerűen csak megjelentem. A Csilla kedves lánynak tűnik, egyedül ő bánt velem rendesen, nem hiába ő is európai, talán ezért értjük meg egymást.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Belleplain tábor - Page 10 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Belleplain tábor - Page 10 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Árny on Csüt. 19 Jan. 2012, 23:38

Probléma nélkül felveszem a némbert, s megindultam vele az épület felé, furcsa volt ez számomra, igazából még sosem cipeltem senkit sem, legalább is az ölemben nem, inkább a vállamra feldobva, mint amolyan foglyot, mert általában ténylegesen azok is voltak, szerencsétlen tesztalanyok, vagy pedig rablásból való menekvéshez használt áldozat, ha volt olyan aki elől menekülni kellett... Már-már szinte beérek az épületbe, amikor meghallom hogy parancsokat kezdenek el osztogatni, hátra kapom a fejem, s bosszúsan tekintek hátra a jobb vállam felett és felmordulok.
- Nekem holmi fattyak nem parancsolgathatnak! - Morgom dühösen, gyűlölöm ha valaki bele akar szólni az életem menetébe, főleg ha ráadásul valami fiatal az. Bár már tova is szállt, és kizárt hogy hallotta, max csak azok hallhatták akik nagyon közel voltak. Mindettől függetlenül tovább sétálok, be az épületbe, ahol leteszem a nőt valami kényelmesnek tűnőő helyre, kanapé, vagy mit tudom én, a fejét külön óvatosan teszem le egy párnára.
- Hozzatok egy pohár vizet, most. - Jelentem ki, majd leülök nem messze és figyelek.
- És zárjátok be az ajtókat, satöbbi, ma nincs kedvem mészárlást rendezni. - Jelentem ki érzéketlenül, ha valakinek nem tetszik, akkor az így járt.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Csüt. 19 Jan. 2012, 23:47

Beveszi a gyógyszert, eléggé mohón, vagy függő, vagy csak iszonyatosan nincsen hozzászokva a fájdalomhoz, bármelyik is, nem lennék most a helyében. Steph parancsára jómagam is befele veszem az irányt, s menet közben kissé elgondolkodok.
~ Szóval Zdenka, hát ilyen nevet se igazán hallottam még... Vajon mit jelenthet? Remélem valami olyasmit hogy " változásra hajlamos ", de tényleg, nem tudom hogy honnan szalasztották de nem bírom ezt az örökös rózsaszínes ékszeres stílust... Túlságosan... Náh hagyjuk, ne foglalkozz vele, észre se vedd... ~ S ekkor tűnik fel, hogy megint a közelemben van, próbálom kerülni a tekintetét is, se hangulatom, se kedvem nincs most beszélni, mondjuk mással se igazán, de azért pl ha Frag.. Izé... Jó nekem marad Frag, szóval azért vele még ebben a helyzetben is szívesen cseverésznék.
~Ne szólj hozzám, ne szólj hozzám, ne szólj hozzám... ~ Imádkozok magamban menetelés közben. Végül belépek az épületbe, megvárok mindenkit, s amint beérnek zárom az ajtót, ha van benne akkor kulcsra.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Teddy on Csüt. 19 Jan. 2012, 23:54

A kaja lassan kész, ám nem tudjuk megvárni türelmesen, zavartalanul, probléma nélkül... Ó nem... Az egyik pillanatban nyugisan ücsörgünk, a következőben pedig már mindenki egy ismeretlen és leharcolt nőhöz rohan, akire eléggé alaposan ráfér a segítség. Ha nem olyan társaságban lennék, amilyenben vagyok, készítenék neki egy kis zöldes cigit, de neki sem tetszene, és engem is megcsesznének érte, szóval tehetetlen vagyok. A parancsra beállok a sorba, és jómagam is menetelni kezdek a házba, ez az új alak meg így hirtelen eléggé... Lovagiasnak tűnik innen, de komolyan, viszi a szerencsétlen tehetetlen nőt, bár... Az amit mond nem azt sugallja róla hogy egy illedelmes, minta egyén lenne.. Ő ezek szerint nem más... Mint a fekete lovag! Pontosan! És még illik is rá, érdekes hogy eddig ez senkinek sem jutott az eszébe. Szép lassan én is besorakozok a házba, és óh de meglepő, egy újabb parancs, ezen a ponton eldöntöm magamban: Ha senki sem indul, akkor megyek, és valóban így is teszek, ha senki sem hajlandó elvállalni, akkor megkeresem a konyhát egy kis vízért, és vissza sietek vele a nőhöz, ez egy kellemetlen helyzet, remélem hamar megoldódik, bár még mindig nem nagyon vágom hogy mi is történt pontosan, túl gyorsan történtek az események.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Mich on Pént. 20 Jan. 2012, 01:26

Bent a házban elég szűkösen voltunk, de a tervemet folytattam. Próbáltam mindig "véletlenül" Csilla közelében lenni. A lány azonban nem szólt hozzám. Percekig álltam zavartan mellette, én már nem akartam megszólítani, és úgy látszik ez neki sem volt a tervei közt. Kicsit kellemetlen szitu, de hát ez van. Amikor rájövök, hogy ez a terv nem vált be, keresek egy kissé félreeső helyet ahová egyedül leülök. Kicsit magamba vagyok roskadva, hogy itt senki sem kedvel. A sírás szélén, és a világ fájdalmával az arcomon üldögélek, miközben gondolataim a hazámon járnak.
~ Csehország, Prága, apa. Apa, ó miért is nem hallgattam rád?! Most már amit főztem meg kell ennem. A fene sem gondolta, hogy egyből kidobnak valami isten háta mögötti erdőbe sátrazni. Reggel is az a macskaszerű lény a puskájával, most meg ez. Jujj.. Csilla sátrában iszonyatos kupit hagytam, áhh nem hiszem el. Pedig tényleg össze akartam pakolni. Talán megszólíthatom ezzel kapcsolatban, bár, ki tudja nincs valami beszélgetős kedvében. Mindegy hagyjuk, majd később összepakolok. ~

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Belleplain tábor - Page 10 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Belleplain tábor - Page 10 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 20 Jan. 2012, 15:55

Farahnaz mindeddig nem is foglalkozott a többiekkel, csak a nagy hangzavarra nézett fel, hogy mégis mi történt, teljesen belemerült az ipadjén végzett programozásba. Most is csak addig volt a többiekkel elfoglalva, amíg felvette a holmiját és bement a házba. Vitte magával Rex-et is, odabent pedig egy kanapéra ült le, közel egy elektromos elosztóhoz, hátha szükség lesz rá. Majdnem ment oda, hogy megkérdezze mi történt, de mivel túl sokan vették körbe Sweety-t, illetve túlságosan sok új személy volt ott, inkább maradt a helyén. Ha rendes érzései lettek volna az arab lánynak, most örült volna, hogy a csador fedi a testét és az arcát, így nem látszik az, hogy mennyire értetlen és az, hogy érzelem nincs az arcán. Nem az volt a gond, hogy közömbös ezek iránt, csak egyszerűen nem értette őket és nem különösen foglalkozott vele. A kutyája és Veszély sokkal jobb társaság voltak az embereknél. Így kényelmesen igyekezett elhelyezkedni ott, ahol leült, majd folytatta a programozást.

//Folytatás: Farahnaz szobája//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Jún. 2012, 23:09-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 10 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Pént. 20 Jan. 2012, 17:53

Hála a nyugtató szavaknak, Gloria ismét megnyugodott, de egyre azon igyekezett, hogy egy pillanatra se tévessze szem elől az anyját, vagy legalábbis az ismeretlent, aki felnyalábolta. Kicsi fejében az ijesztő vihar, és Sweety fejfájása össze kapcsolódott, és bár Namo valami hívás félét emlegetett, cseppet sem megrettenve, Glori már egésze biztosra vette, hogy a vihar rossz dolgot jelent, és ha a vihar rossz, a hívás is az. Egy pillanatra a barátára nézett, de végül nem szólalt meg. Kis hercege nagyon fontos dolognak tartotta a hívást, és a kislány úgy érezte, hagynia kell, hogy megtudja, mit is jelent, de neki vigyáznia kell rá.
Így végül, bent a házban sem próbált meg anyukájához dúródni, hanem lassan közelebb oldalgott Namóhoz, és megfogta a kezét. Ebben a pillanatban csak ő volt neki.Erőtlenül fekszem a kanapén, csukott szemmel, hogy ne zavarjon a fény, a gyógyszer pedig lassan hatni kezd.. túl lassan, igen, szinte számolni tudom, meddig jut a másodpercek vánszorgásával, de vele a fejem is tisztulni kezd. Igyekszem nem gondolkozni még egy kicsit, csak feküdni, megadva a testemnek a pihenést, amire szükség van a gyógyuláshoz, de nem megy. Tudom, hogy Loganék hamarosan itt lesznek. Tudom, hogy Stephanie érti a dolgot, és megtesz mindent Zamért, de én nem vigyáztam rá eléggé.
A fájdalom alábbhagyásával mér nem nehéz össze tenni a dolgokat. Elrabolták, és a képet sem véletlenül hagyták hátra.
Nyomot akartak hagyni... útmutatás, vagy tévút.. de nyom.
Walt valószínűleg felkelne, és nyomozni indulna, a fájdalom ellenére.. vagy idegesen toporogva fel s alá járkálna. Persze, ha itt lenne még, Zamot nem vitték volna el.
Egy pillanatra felrémlik bennem, hogy talán ideje lenne felkelnem, s hangosan kellene gondolkoznom, de inkább maradok fekve, kivárva, hogy a fájdalom teljesen megszűnjön, s talán tovább pihenek. Logan már úton kell legyen. Tapasztaltabb és ő biztosan tudja, mennyit mondhat el a felbolydult fiataloknak.
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 21 Jan. 2012, 12:14

Namor kézenfogva ment a nővére mellett, mellette pedig Puppy baktatott, a kutya, ahogyan a házban meglátta a másikat, Rex-et boldogan farok csóválva ment oda a társához. A kisfiú még komolyan nézett Zahpire-ra majd bólintott, hogy vigyáz Gloria-ra. Anya nem volt itt, akkor egyelőre nem fog választ kapni. A kislányra mosolygott, amikor megfogta a kezét, a testére azt mondta, hogy vigyáznia kell Glori-ra, így ismét megölelte a kislányt, jelezve, hogy megvédi és nem engedi, hogy baja legyen. Még egyikőjük anyukája sem volt „elérhető”, így még mindig egymásnak maradtak, főleg, hogy Puppy ment a másik kutyushoz.
- Rendben lesz minden, anyukád is hamarosan – próbálta megnyugtatásnak szánni.
Azonban valami feltűnt neki, hogy az egyik társuk nem tűnt fel, pedig neki itt kellett volna lennie.
- Hol van Zam? – kérdezte a nagyokat, az iskolásokat.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 10 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Teddy on Szomb. 21 Jan. 2012, 16:26

Nos mivel úgy tűnik hogy nincsen rá más vállalkozó, kénytelen vagyok úgy cselekedni ahogy elterveztem korábban, szóval rohanok is egy pohár vízért, bár nem biztos hogy szüksége van rá, bár azt hiszem sejtem hogy miért is kellhet, bár ki tudja a megérzéseim, illetve találgatásaim általában hibásak, úgyhogy ebbe jelenleg így magamban beszélgetve, nem igazán szeretnék belemenni. Szóval lényeg a lényeg, iszkolnék a konyhába de ekkor ugrik be, az a Csilla hozott elvileg vizet az autóktól... Tehát akkor itt lehet hogy nincs is víz? És ráadásul a nagy siestségben és pánikban kint lettek hagyva hmm?... Ó boldogság, ó öröm...
- A víz kint lett hagyva, úgyhogy ezzel most azt hiszem nem igazán tudunk szolgálni... Szóval sajnos ez van, majd ha hivatalosan is biztonságos a terep, azt hiszem megoldható lessz a probléma. - Mondom kissé sajnálkozva, mert ha jól értem három lehetőség van a jelen helyzet kimenetelére, vagy itt leszünk sokáig víz nélkül, vagy itt leszünk még egy kevés ideig víz nélkül... Vagy pedig valaki lesz annyira spártai hogy kimenjen és behozza a vizünket... De az is lehet hogy csak én vagyok annyira degradált hogy tutira nem nézem meg hogy van-e valami konyhaféleség, ahol esetleg van víz... Bár kétlem mert komolyan, akkor minek hoztak volna magukkal ide külön palackos vizet?

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Árny on Szomb. 21 Jan. 2012, 16:38

-Nagyszerű, akkor egyenlőre víz nélkül maradunk... Hacsak... BÁH! Utálom a munkámat... - Zsörtölődök, majd felállok a kényelmes ülőhelyemről, és az ajtó felé veszem az irányt. Menet közben magamra öltöm a páncélzatom, csak a biztonság kedvéért, mert sosem lehet tudni, talán lesz valaki olyan bátor odakint hogy nekem jön, bár kétlem, hiszen ha bármit is akartak volna a táborozóktól, hamarabb ideérhettek volna... Vagy csak ideérhetett volna, mint ez a leütött nő, aki úgy tűnik hogy egy anya ráadásul... Emberek...
- Nem tudjuk hogy hol van. - Jegyzem meg az apró gyermeknek a kérdésére miközben elmegyek mellette. Mire az ajtóhoz érek a páncélzatom rég rajtam van, s mennék is kifele, ám hirtelenjében kellemes érzések fognak el... Kellemetlen, nagyon, és nem tudom hogy mi okozza, bár úgy jelentkezett, ahogy közel értem az egyik fiatal némberhez. Ezt kissé próbálgatom is úgymond, közelebb lépek, majd eltávolodok... Végül is úgy tűnik igazam van, bár ez továbbra is csak sejtés marad a fejemben.
- Maradj távol tőlem némber. - Mondom neki cseppet sem kedvesen, nem akarom hogy bárki olyat éreztessen velem, amit rühellek... Pozitív érzelmek, hánynom kell tőlük. Végül megteszem amit már rég meg kellett volna, kilépek az ajtón... Végre valahára.
- Zárd be, és figyelj, csak a vízért megyek úgyhogy nem leszek távol sokáig. - S valóban így is teszek, csak odamegyek az elejtett vizes flakonokhoz, felveszem őket, s fordulok is vissza az épülethez. Ha minden igaz az út problémamentes, és a háznál pedig ismételten be engednek. Bent ismételten megszabadulok a páncélzatomtól, és a nő elé tolom az egyik flakont. Mivel erőltetve kellett megtennie az utat, feltételezem hogy amellett hogy rosszul érzi magát, szomjas is, bár ki tudja, lehet rosszul ismerem az emberi testet és csak simán fáradt... Ha így van akkor fölöslegesen tettem egy kört.
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Szomb. 21 Jan. 2012, 16:47

Alig telt el egy kis idő attól hogy mindenki bejött, valaki máris ki akar menni... Furcsa az alak, szambázik itt nekem abban a bizarr páncélzatában, aztán még le is némberezik, amiről nem is igazán tudom hogy mit jelent, csak a hangsúlyából sejtem hogy valami egyáltalán nem kedves dolgot vágott éppen a fejemhez.
- Csezd meg, jó? - Kérdem tőle hasonló hangnemben miközben kiengedem, végül is felnőtt, rá nem vonatkoznak olyan szinten a parancsok, gondolom én, bár ki tudja hogy itt miszerint mennek a dolgok, van-e amolyan ranglétra, vagy nincs, engem nem is érdekel, ha történik vele valami akkor had történjen, az ő problémája... Ezt most tényleg én gondoltam? Már kezdem is kissé rosszul érezni magam miatta. Végül amíg engem lassan mardosni kezd egy a gondolataim miatt kialakult bűntudat, úgy tűnik hogy sikeresen visszatért a vízzel, ám egy darabig elgondolkodok rajta hogy tényleg beengedjem-e, vagy haragszok rá annyira hogy inkább úgy teszek mintha nem venném észre... Végül csak engedek, és kinyitom az ajtót, majd miután bejött zárom is vissza, és remélhetőleg ezután nem én fogom játszani az ajtós nénit, pocsék munka.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Szomb. 21 Jan. 2012, 20:14

-Nem... marad..jatok-suttogom. Nem kell a víz. Nem, ha ki akarnak menni. Halványan rémlik hogy itt bent is kell legyen... De ezt kimondani, most nem futja az erőmből. Remélem Loganék gyorsan érkeznek, és remélem a fájdalom elmúlik addigra. Ha egy kicsit még alább hagy, talán a képességemmel is könnyen rá tudok majd segíteni a gyógyulásra. A gondolataim mindenesetre már elég tiszták ahhoz, hogy bágyadtan ugyan, de a külvilággal is törődjek, továbbra is beárnyékolva a tekintetem, csak a hallásomra hagyatkozva.
-Nem lesz... baj, csak.. maradjatok benn.- Ahogy Zamot elvitték, talán a többi gyerekre is lecsapnak, egyenként. Remélem nem, de nem kockáztathatunk. Siralmas, hogy így kiütöttek... Már tudom, hogy vért nem éreztem, így tehát megölni nem akartak... biztosan nem. Látniuk kellett, hogy csak össze estem. De a gyerekek veszélyben lehetnek. Múljon már el a fájdalom!
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Mich on Vas. 22 Jan. 2012, 01:07

~ Szegény nő. Még mindig annyira fáj neki a feje, hogy nem tud felkelni. ~ gondolom miközben a kanapén fekvő nőt nézem.
~ Eközben az egyetlen épkézláb felnőtt kimegy a vízért, elég fura szerzet, itt lófrál a bizarr páncéljában. Remélem nem fog semmit sem tanítani. Unatkozom, de nagyon. Ezt a pocsék tábort, hihetetlen. Csak teljen már el ez a nap, aludni szeretnék már, és elfelejteni a mai napot. Jólvan tudom, senki nem mondta, hogy könnyű lesz, sőt... de ez nem igazság, nem csináltam semmit mégis mindenki kerül és furán néz rám. Nem értem mi bajuk, na mindegy. ~ gondolkodom, miközben cipőmmel a padlón dobolok, hogy valamivel lefoglaljam magam. Közben mindenkit megfigyelek, ki mit csinál.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Belleplain tábor - Page 10 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Belleplain tábor - Page 10 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Árny on Vas. 22 Jan. 2012, 01:54

-Igyon, már úgyis behoztam, és ne pánikoljon, az engedélyem nélkül innen senki sem megy ki, és senki sem jön be. - A mondatom végén végignézek a társaságon, bár gondolom felfogták hogy mit mondok, de egyesek eddig mutatott IQ szintje miatt, jobbnak vélem ha így is ellenőrzöm a dolgokat. És ha eztán vissza utasítja a vizet... Nos akkor nem tudom mit csinálok, legalább sétáltam egyet, és arra a kicsi időre is legalább megszabadultam ezektől az idegesítő fiataloktól. Hátrébb húzódok, majd ismételten helyet foglalok az egyik ülőhelyen, lehunyom a szemeim, hátra dőlök, és kissé pihenek... Legalább is próbálok, ám nem igazán sikerül, mert valaki meglehetősen idegesítően dobol valamivel. Egy ideig tűröm, úgy vélem úgyis befejezi előbb vagy utóbb, lehetőleg előbb, de végül megunom, a szemeim kipattannak, és az embereket kezdem el vizsgálgatni. Végül megtalálom hogy ki csinálja ezt a hangot, méghozzá a lábával.
- Ezt most fejezd be. - Mondom neki komoran, a tekintetemen látszik hogy mi a véleményem róla, egyáltalán nem szimpatikus, az öltözése pedig... Felháborítóan undorító, főleg a rózsíszín része.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Hétf. 23 Jan. 2012, 09:22

Úgy tűnik, túl későn tiltakoztam. Nem jó, de felesleges ágálni a megtörtént dolgok ellen. Remélhetőleg több kirándulás nem lesz, míg ide nem ér a felmentő sereg, hogy a dolgok végére járjon, és vissza hozza a fiút.
-Köszönöm-mondom, miközben nyúlok a vízért. Még a kezem is leveszem a szememről, részben hogy ne vakon kalimpáljak a vízért, részben pedig azért, hogy lássam, ki volt olyan keményfejű, hogy mégis kiment. Meg akarom jegyezni őt. A nyakassága épp úgy hátrányt jelenthet majd, mint előnyt, s habár nem én fogom csatába vezetni, ha készen áll majd rá, nem árt, ha ismerem az X-eket.
Ahogy a gyógyszernek hála oszlik a tompaság is, jól esik belekortyolni a vízbe. Míg meg nem tettem, nem is tudtam, mennyire.
-Tényleg nagyon köszönöm-már egy mosolyra is futja, ahogy leteszem a vizet.
-Lessen ki valaki, nem jönnek-e már Loganék.-a homlokom még megtámasztom a kezemben, de ha így megy tovább, rendbe is jövök, mire megérkeznek, bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha jól érzem magam, sem kéne ugrálni egy nyilvánvaló agyrázkódással.
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Hétf. 23 Jan. 2012, 20:16

Továbbra is dologtalanul ácsorgok az ajtónál, azt hiszem mégiscsak rám marad a feladat hogy nyitogassam ha majd úgy lesz rá szükség, mármint komolyan, senki más nem vállalja magára, mindenki csak áll és bámul, esetleg ül és bámul, vagy ignorálja az egészet és úgy tesz mintha nem történne semmi, pl az új lány, úgy tesz mintha mi sem történt volna, kíváncsi vagyok hogy egyáltalán el jutott-e az agyáig hogy mi is folyik itt éppen. Unalmamban nekidőlök a falnak és várok, csak várok, és továbbra is csak várok, na meg persze figyelem az eseményeket, nem így képzeltem az első tábort... Annyira sajnálom hogy így alakult, pedig olyan jó volt a hangulat, de persze hogy valaminek pont most kellett közbe jönnie és elcsesznie, nos nem lényeg, a fő hogy úgy tűnik viszonylag minden jól alakul, kivéve persze hogy valakit elraboltak... Vagy csak szerencsétlen módon elveszett a sűrű erdőben, bár mondjuk... Áh túl zavaros, majd összerakom magamban ha nem leszek ennyire feszült, sajnálom szegényt, bár őszintén.. Lövésem sincs hogy kit is vittek el, de azért sajnálom, már csak azért is mert ilyen vagyok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Yvette on Kedd 24 Jan. 2012, 13:01

- Oké, kijelenthetjük, hogy eltévedtem.
Abir egy teljesen ismeretlen területen áll és néz fel a lassan kivilágosodó égre.
- Nah. Arra van kelet... talán. legalább ezt tudom. Nem mintha segítene, mert nem tudom merre van a tábor, de legalább már tudom, hogy merre van kelet. Meg nyugat. Meg a többi. Na. Jjjjóóóóó... akkor találjunk ki valami értelmeset. Kell... víz. Keressünk vizet.
Abir lepakolja az eddig a karjában tartott gallyakat, faágakat amiket az utasítás szerint nekiállt gyűjtögetni.
- Erre nem lesz most szükség, vagyis lehet, hogy jelölésnek nem ártana... heh... persze értelmesebb lenne, ha a saját nyomaimon mennék vissza. Egy éjjel olt elbotorkálni erre, szóóóval max annyi lehet vissza is. Délben meg majd alszom.
Az előbbi égtáj felfedezési sikerén felbuzdulva nekiindul a saját nyomait keresve. Nincs annyira könnyű dolga, mert ez egy erdő, ahol ha nincs sár, és nedves talaj, akkor a tapasztalt nyomkövetők találják csak meg a nyomokat. Azért egy-két letört gally, vagy érdekesen megcsavarodott fatörzs jelzésül szolgál Abirnak, a visszaúton. Hosszú és kimerítő keresgélés ez, hiszen nagyon össze-vissza elcsatangolt, ráadásul még figyelmetlen is volt.
- Na, ez az, amit többet nem szabad. Figyelj oda, te lány, mert ha nem teszed, jön majd a baj...
Még egy óra talpalás és keresgélés után talán egy patakot, ahol megmossa az arcát és iszik is egy jó adagot. Kicsit arrébb cipőnyomokat talál a lazább talajon. Pár nyom jön a patakhoz és azok el is indulnak visszafelé, amerről jöttek.
- Oké, ezek emberi nyomok. Az emberek, pedig vagy a tábort, vagy valami települést jelentenek. Kár, hogy a kulacsom a kocsiban maradt, na mindegy.
Abir nekiindul a cipőnyomokat követve. Talál pár ismerős alakú fát az úton, de valahogy a nyomokra mindig merőlegesen vannak, nem úgy, amerről ő látta őket gyűjtögetés közben. De a közeledek! érzés egyre inkább erősödik benne minden lépésnél. Kis idő múlva kijut a kiindulási pontja és a tábor között az úton.
- Na, remek. Jó vagyok, vagy jó vagyok! Itt nincs senki, vagyis a kocsik itt vannak, de kissé kihalt a hely.
Beljebb megy a táborba, de nem kezd el kiabálni, annál kicsit rosszabb környéken nőtt fel. Egy fura alak jelenik meg az egyik kunyhó… kabin… faház, bánom is én mi ajtajában, páncélos,és kicsi úgy mozog, mint aki támadásra számít. Felkap pár vizes flakonnak látszó valamit és visszamegy a házhoz.
- Megvagytok. Kopogni, vagy nem kopogni… állítólag velük vagyok, szal, lehet kopogni…
Abir kicsit bizonytalan a saját döntésében, de már elindult és ahogy ez mindig lenni szokott, most már nem hátrál meg, nem lép vissza, inkább nagyobb sebességre kapcsol és felveszi a magabiztos mellényt. Azért körültekintően körbenéz a táborban, ahogy átvág a középen nyílt térségen a kunyhóhoz. Még egy nagy levegő és kopog az ajtón. Nem kisegér módján, de nem is döngeti meg eszeveszettül, aztán vár, hogy beengedjék.
Yvette
Yvette
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 378
Korábbi szint/kredit : 5. szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 5. szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Yvette
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Mich on Szer. 25 Jan. 2012, 10:15

Éppen a kedvenc számomat dúdolom magamban, és elkezdem az ütemet a lábammal kopogni. Alig telik el egy kis idő, amikor az a fickó, aki az előbb kiment a vízért, rám mordul.
Hirtelen abbahagyom a kopogást, és megszeppent arccal nézek fel rá.
~ Ennek meg mi baja? Komolyan mondom itt még levegőt sem lehet venni. Mufurc ezredes mit keres itt gyerekek között, főleg úgy, hogy láthatóan utálja őket. Most aztán már tényleg bízom benne, hogy nem fog tanítani engem. ~ miközben ezen gondolkodom, valaki kopog az ajtón.
Erre ismét felnézek, és várom a fejleményeket. Nem szólalok inkább meg, nyilvánvaló, hogy itt senki sem kedvel, és ezt éreztetik is, amikor rám néznek.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Belleplain tábor - Page 10 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Belleplain tábor - Page 10 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Reptile on Csüt. 26 Jan. 2012, 12:32

//Előzmény: Belleplain turistaút //

Az utazás meglehetősen könnyed volt, és ami fontosabb - szokatlan, igencsak szokatlan, eddigi életemben még nem igazán repültem, így szabadon, bármiféle eszköz nélkül meg végképp nem, lehet hogy hozzá kell majd szoknom? Hát... Kétlem, tuti hogy nem sok ilyen alkalomra lesz majd még példa az életem folyamán, legalább is most még így vagyok vele, aztán ki tudja hogy mit hoz majd a jövő? Az érkezés már kicsit rizikósabb, igazából sikeresen hasra vágom magam, érdekes 24 órán vagyok túl, túra, verekedés, futásnak tervezett szabad repülés, földnek egy jó cuppanós csók... Tudtam hogy jól fogom itt érezni magam, na de hogy ennyire? Ha ezt tudom már sokkal korábban ide jövök, mondjuk éppenséggel nem ezen tudás hiánya miatt nem jöttem, csak akkor nem voltam tisztában még vele, hogy van egy ilyen.. Adottságom, igazán kiderülhetett volna hamarabb, s valóban... Felkelek a padlóról, leporolom magam, majd Stephez lépek, és féltérdre ereszkedek mellette, tekintetemben az a tipikus " minden rendben? " jelenik meg, úgymond, majd illedelmesen kezet is nyújtok neki, hogy felsegítsem, és csak remélem hogy elfogadja, bár ki tudja nem igazán ismerem, lehet hogy van egy amolyan túlzott büszkesége, és inkább ellöki majd a kezem... Majd kiderül. Mindenesetre is utána jobban körülnézek, és realizálom, hogy elég szépen eltűnt a társaság, talán hazamentek volna?

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 28 Jan. 2012, 11:20

//Előzmény: Belleplain turistaút//

- Jah, mert lent legalább érezni is lehetett volna valamilyen szagot, nem úgy, mint itt fent – morogtam.
Volt már kellemesebb és kellemetlenebb utazásom is, mint ez. Ahogyan leértünk és landoltunk végre megtudtam ropogtatni a csontjaimat, határozottan jobban szeretem, ha talaj van a talpam alatt. Mikor kinyújtóztam magam beleszagoltam a levegőbe és elfintorodtam. Valaki kémiai fegyverrel jött ide, ez nem volt még itt, amikor a fiúk után mentem.
- Valaki egy tonna parfümöt fújt magára és átkozottul émelyítő és gyomorforgató – vicsorodtam el. – Friss levegő kell!
A szagok egyébként erősen a ház felől jöttek.
- A házban van mindenki egyébként – tettem még hozzá.
Hank bácsit viszont nem éreztem, akkor lehet, hogy előbb értünk vissza, mint ő. A többiek együtt meglesznek, most már. Így „SNIKT”, majd elindultam kivont karmokkal, hogy a tábort körbejárjam és megnézzem van-e még itt valaki.


Kellett még néhány másodperc, eddig még a levegő után kapkodtam, majd hálásan fogadtam el Lex karját, ahogyan felsegített a földről. Le kellett volna ülnöm pár percre pihenni, hogy rendben legyek.
- Köszönöm – mondtam. – Azt hiszem, hogy Sidone-t érzed – néztem Lorna után.
A karmaira pislogtam néhányat, érdekes, úgy látszik, hogy anya lányai mind az apáink képességét örököltük és nem az övét. A fiúk, befelé.
- Gyerünk uraim, befelé a házba mindenki, nem maradunk kint, amíg Hank bácsi nem ér vissza, vagy Logan, vagy az angyalok.
A ház felé kezdtem terelni őket, ahol megláttam az ajtó előtt ácsorgó Abir-t is, ahogyan nem nagyon tudja eldönteni, hogy kopogjon-e, vagy sem, de végül csak megtette. Mit keresett egyáltalán idekint? Hol volt eddig? Reméltem, hogy a fiúkat is gyorsan oda tudtam terelni a bejárathoz.
- Csilla! – kiáltottam be. – Mi vagyunk, engedj be minket, visszahoztam a fiúkat!

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 10 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 10 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.