WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office - Page 4 Empty Re: WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office

Témanyitás by Auaritia Szomb. 01 Márc. 2014, 19:13

A kérdésemre nem jött válasz. De mit is remélhet az "ember" gyermeke ilyen mostoha körülmények között? Elvégre mégsem  egy tere-fere showban veszek részt. Azért kíváncsi lettem volna, honnan tud ez ennyit...
A Kapitány vállán most már egyértelmű volt, hogy nem a kabala állatkáját hordozza.  Az a valami élt. Érezhetően sok gonoszság szorult abba a kis plüssel bélelt alkotásba. Egy ördögi mosoly után így köszöntött:

-Ők miért jönnek velünk? Velünk vannak? Öljük meg őket, kezdjük vele! Túl sokat beszél

Nagyon szimpatikus volt. Szívesen elbeszélgettem volna vele, arról, hogy ő kicsoda és hogyan jött létre? Valamiféle átkozott szellem egy plüsstestben? Érdekelt volna, szinte mesterien bánt ezekkel a csúnya szavakkal. Az biztos, hogy őt is szeretettel várom majd a pokolba egy kis sütögetésre. Nem tetszett viszont, hogy megvádolt azzal, hogy túl sok szó hagyja el a számat? Most tehetek én erről? Azért remélem nem bánja, ha megkérdezem mégis miért kell meghalnom. A kapitány válaszolt csodálójának:

-- Még szükség lehet az „áldozatukra” Lord Mordred-nél

Lord Mordred? Vajon mond nekem valamit ez a név? Ismerősen cseng...Morgana, Mordred....ahh nem ugrik be. Lehet ha majd meglátom, biztos tudni fogom ki az. Elvégre ha minden nevet megjegyeznék akikkel eddig találkoztam, már bezsongtam volna. Annyira emlékszem, hogy nagy bűn övezi a világra jöttét, valami rémlik...de nem tudom...Véráldozat? Kíváncsi vagyok vajon melyik fajtát szeretnék végre hajtani. Mert van ugye az amiben, csak kicsit vágnak el, van amiben csak a vérünk kell ugye az összes, meg van..melyik is...ja igen amikor az életembe kioltásával hozzák működésbe amit akarnak. Izgat a kíváncsiság, ám a plüssnek még beszólok előtte mert zavart hogy nagypofájúnak hívott:

- Nos remélem nem haragszol Maci Laci, ha nem ijedek meg egy gyermekjátéktól...Már szörnyűbb teremtmények is mondták ezt nekem, és hát még mindig itt vagyok...

Beszédem egy nem várt fordulat szakítja félbe. Zajt hallok, s a következő pillanatban már megragad valaki s maga elé tol engem és a férfi társam. És hát igen valaki mindjárt áthasítja a testünket. Élőpajzs- jajj de ötletes...Hát megpróbálok, ha tudok kitérni a biztos halál elől.  Ha nem fog túl erősen, mert egy kézzel, lehet nem túl erős, megpróbálom kicsavarni magam szorításából. Ha nem megy, akkor gyorsnak kell lennem, amit a szemben lévő férfi fog valahogy megpróbálom erőmmel kivenni a kezéből vagy másfele fordítani, hogy ne belém menjen...mondjuk a mellettem álló férfi felé..Ha semmit nem tudok ezek közül, akkor megpróbálok leguggolni, amennyire lehet..

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office - Page 4 Empty Re: WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office

Témanyitás by Albert Shear Vas. 02 Márc. 2014, 22:31

Madeleine beszáll a kocsiba s már az indítással párhuzamosan teszi be a headsetet a fülébe. Tárcsázza a kórházat addig amíg el nem éri az intézményt így vagy úgy. Amint sikerül neki azonnal Victor állapotáról. Örül a helikopter megérkezésének, és annak, hogy az utazást már mindenképpen túlélte az üzlettársa.Tariq nagyon megkönnyebbül amikor látja Victort újra lélegezni. Amíg a fedélzeti mérnök életben tartja munkatársát, ő lekapja a kesztyűjét és ellenőrzi a pulzusát. ~ Stabil. ~ nyugtázza, majd visszaveszi a lélegeztetést. Az érkezéskor megnyugszik mert látja, hogy a kórház egyben van és fogadják őket. Az orvos kérdésére néhány másodpercig nem tud felelni. Aztán gyorsan kapcsol.
-
Valamiféle méreg. A kezén át fecskendezték be. Izom rángásokat okozott, majd eszméletvesztést. Ezért intubáltuk. - Tariq reméli, hogy minden fontos információt megosztott az orvosokkal. Aztán visszafordul a helikopter felé. Kéri a rádiót, hogy ha működik, akkor azonnal tájékoztatást kérjen vagy a WREC központból vagy a SHIELDtől, hogy éppen hol segíthet ő és a megmaradt kopterek. Ha nem működik még a rádió összeköttetés, akkor egyelőre várakozik.
Albert észlelte az élő pajzsok használatát. Zavarta, hogy a másik kapitányt nem tudták meglepni, de már hozzászokott a tényhez, hogy mindig le van maradva egy lépéssel. Azonban ha hasítani nem is tudott, hátrarántotta karjait. Testével törte át a másik kapitány által maga elé rántott emberi pajzsot, majd miután azon rést ütött saját súlyával és lendületével szúrt.

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Síkok:

Témanyitás by Teddy Hétf. 03 Márc. 2014, 02:51

Szóval nincsenek velünk és meg is fognak halni, de nem most, nagy csalódás ez részemről, tudom hogy meghalnak de azt akarom hogy most haljanak meg és ne később mert arra várni kell, annyi gyönyörű pusztulás vesz most körbe, a holttestük és a visszhangzó halálsikolyaik csak szebbé tennék a képet, most! Később is de most jobb! Én kis türelmetlen... De meg fognak halni, ez a gondolat máris egy kicsit jobb kedvre derít, aztán rájövök hogy nem most fognak és ismét leírom az előbbi kört, addig a pontig amíg a szenvedésük gondolata annyira fel nem villanyoz hogy hangot is adok neki, ami a kapott választól nem sokba tart mivel akárhányszor is zajlott le bennem az előző ördögi kör, nem tartott tovább pár másodpercnél.
- Ó-Ó-Ó!... - Kezdek bele mint akinek remek ötlete támadt és mindenképpen meg kell osztania a nagyvilággal.
- A haláluk legyen lassú és fájdalmas... És lassú... És fájdalmas!... - Meglehetősen fenyegetőnek hangozhatok, s feltenném a kérdést hogy " biztos nem ölhetjük meg most az egyiket? Legalább az egyiket. " de tudom mi lesz rá a válasz, én pedig tanulékony vagyok, legalább is ha olyan személyről van szó akitől szeretnék is valamit ellesni, a mi jelmezesünk pedig egy olyan személy... Ettől függetlenül mégiscsak feltenném a kérdést, ha nem kezdene a korábban emlegetett nőszemély ismét beszélni. Természetesen teljesen meghazudtolva a korábban elhangzottakat érdeklődve fordítom felé a tekintetem, majd pedig nemértően biccentem oldalra a fejem. Értem nagyrészt hogy mit mond de, egy szó van amivel nem találkoztam még korábban és nem tudom, hogy miként értelmezzem. Szóra is nyitnám a számat de mielőtt megszólalhatnék forogni kezd a világ és puszta véletlennek mondható hogy az utolsó pillanatban képes vagyok megkapaszkodni a vállon amin eddig helyet foglaltam. Kell pár másodperc is amíg visszatornázom magam és csak utána veszem szemügyre a helyzetet és természetesen mosolyogva integetek a kapitánynak és... Annak a nagyon ismerős másik halállistára került személynek. Mindenesetre is koncentrálni kezdek, igen, ismét, harmadjára, próbálgatós hangulatomban vagyok, koncentrálok és megpróbálok az általam tiszta szívből utált, gyűlölt, kegyetlenül elpusztítani kívánt kapitány arcára teleportálni, lényegében pontosan megtapadva azon és farkasszemet nézni vele, valószínűleg kitakarva a kép nagy részét. S hogy miért jó ez? Azért, mert feltehetem számára a mindennél gonoszabb gonosz kérdésem....
- Mi az a laci? - Biztos vagyok benne hogy jó személytől kérdem, még akkor is ha nem tőle hallottam ezt a szót.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 04 Márc. 2014, 09:35

Résztvevők: Albert Shear, Victor Montano, Madeleine Eleanor Delacourt, Tariq Kudrjawizki, Teddy, Jonathan Holmes és Auaritia
Következő körváltás: 2014. március 7. (péntek)

Tariq látta, hogy errefelé már nem volt támadás, az ezen a részen csak a saját környékükre volt érvényes valamilyen oknál fogva. Az orvos bólintott és elindultak levinni be az épületbe Victor-t, hogy elláthassák a sérülését és ellenanyagot kaphasson. A rádiót odatudta adni a helikopter pilóta, mert működött, a SHIELD számai teljesen foglaltak voltak, a New Yorki főközponté legalább is, állandóan foglaltat jelzett, így maradt a másik lehetőség, hogy a WREC-et hívja fel. Ez már sokkal jobban működött, őket el lehetett érni, igaz erre is kellett néhány percet várnia, sőt még cég emberi a SHIELD-del is tudtak beszélni. Teljes New York támadás alatt állt, a semmiből tűntek elő sárga-zöld ruhás ügynökök, illetve robotok, szerte a városban. A SHIELD azonnal reagált és perceken belül ott volt mindenhol a városban. Nagy erőkkel folyt a kiszorítása az ellenfeleknek, amint lehetséges, fél órán belül küldenek valakit ki a városba is. Azért ennyire „sokára” csak, mert észlelték, hogy a fő haderő eltűnt a környékről és igazából már nem nagyon vannak veszélyben és így prioritási sorrendben a kényesebb részekre mennek elsődlegesen.
Madeleine autója ekkor érkezik meg a kórházhoz.

Auaritia-nak végül beugrik a Mordred név, Mordred Pendragon, Arthur király és Morgause fia. Morgause pedig Morgan nővére volt. A fiú volt az, aki végül a csatamezőn halálosan megsebesíti apját, aki ekkor egy hosszú álomra hajtja fejét, hogy majd felébred, amikor a britonoknak újra szükségük lesz rá, valamikor a jövőben a saját idejükhöz képest. A fiú pedig ugyanúgy meghalt azon a csatamezőn az utolsó ütközetben, őt Arthur ölte meg, amikor a ő maga is a halálos sebet kapta. A nő nem tudta magát kitépni a férfi kezéből, mert az túl erősen tartotta, sokkalta nagyobb fizikai erővel, mint egy átlagos embernek volt. Amikor az erejével a kardot akarta „megtámadni” nem jött létre a képességének használata, elért a kardig, de ott mintha szertefoszlott volna. A démonnő ilyet már látott korábban néhányszor, igaz akkor alacsonyabb rendű démonoktól, hogy a nagyon erős mágikus fegyverek ellen nem tudtak mit kezdeni.
Tedd is figyelte az érkezőket és még kérdést is tett fel, ám ekkor érkezett meg Albert. Mégsem a kardjával támadott, csak a fizikai erejével és lendületével próbálta átverekedni magát társaságon, hogy elérjen a saját alternatív énjéhez. Nekicsapódott a hármasnak, Kapitány csak hátrébb tántorodott és ugrott, hogy a másik kettő ne döntse fel. Teddy azonban emiatt leesett a földre a válláról. Auaritia a földre került, szerencsére egy-két kisebb zúzódással megúszta a találkozást, aminek a jelentős részét Holmes kapta. Ő egy erős szúró fájdalmat érzett a bordái magasságában és ettől kezdve a levegő vétele is nehezebb volt. Mind a ketten a földre kerültek, de legalább szabadok voltak éppen.
Albert könnyedén át tud lépni rajtuk és szembekerülni Kapitánnyal, akinek a kezében egy szögekkel kitett végű láncos buzogány jelent ekkor. Intett a két páncélosnak is, hogy ne avatkozzanak bele a harcokba.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Auaritia Kedd 04 Márc. 2014, 19:59

Persze Mordred, most már beugrott. Aranyos kis sztori...szerettem az ilyeneket. A feszültség legváratlanabb pillanataiban a plüssjáték egy kérdést tesz fel, melyet meghallok és nagyon röhögök rajta. De a következő pillanatban már a halálomra készülök, valamiért a kard nem engedelmeskedik. A Kapitány szorítása túl erős. Megpróbálok valahogy kisenyvedni a karjai közül, de lehetetlen. Erős a karja. Vagy legalábbis jól fog. Az események miatt hamar a földre kerülök. Hát ugye nem elég egy nap 2-szer...ez most már a harmadik földre zuhanásom...de nem akárhogyan kedves gyerekek, megint sikerül néhány karcolást szereznem. Azt hiszem elkeresztelem magam "zuhanó repülőnek". Így alulról egyébként egészen más minden. Az alakok sokkalta magasabbak, bár ez a mackó amelyik a földre esett, most is ugyanolyan kicsinek tűnik. Ha valami csíntevésre készülne, megpróbálom aktiválni a pajzsom....vagy várjunk csak? Áháháh...hiszen ő is egy tárgy tulajdonképpen. Vajon tudom mozgatni? Hmm..ki tudja, ha megtámadna először megpróbálok egy pajzsot készíteni, aztán pedig ha nem megy őt valahogy egy kicsit odébb lökni.
Persze, persze most elfuthatnék, ahhh annyira nem tudom vajon mit tegyek? Több lehetőség közül választhatok. Itt maradok és nem teszek semmit, itt maradok és segítek az újonnan érkezőnek, ám nagy valószínűséggel ő is csatlakozna később hozzánk, ahogy elnézem. Segítsek a kapitánynak? Hátha cserébe nem engem áldoz fel? Vajon mennyire szavahihető? Vagy csak próbáljak meg elszállni innen? Ahhh a legjobban a Kapitánynak segítek sztori tetszik, de most muszáj valami önzetlenül jót cselekednem...és ez az lenne? Ecc-pecc kimehetsz...mit csináljak? Gyorsan kell döntenem. Ahh a fenébe is elvégre démon vagyok.
Megpróbálok az erőmmel egy kisebb lökéshullámot idézni az idegen(Albert) felé. Ha nem sikerül, akkor megpróbálom innen alulról kirúgni a lábát, hogy elessen. Ha vele semmit sem tudok kezdeni, akkor közelebb kúszok Holmeshoz és megpróbálok egy nagyot harapni a torkába....

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 06 Márc. 2014, 01:16

Tariq békésen várakozott. Ellenőrizte felszerelését és fegyvereit. Aztán összeszedte Victor mellényét. Sajnos a fegyvereik által használt lőszer nem volt egyforma, így azokat nem tudta elrekvirálni. Azonban gondolt egy merészet. Összecsomagolta és a gép rakterében rögzítette társa mellényét és mesterlövész puskáját. A saját karabélyát gyorsan átszíjazta és a hátán fixálta úgy, hogy egy mozdulattal elő tudja rántani. Közben ellenőrizte Victor fegyverét. Jól karbantartott masszív karabély, bírta a strapát. Néhányszor felhúzta és üresen elsütötte, hogy szokja a ravaszt. Aztán rögzítette magán a plusz tárakat és beugrott a helikopterbe.
-
A gépek státusza? Egyébként meg indítson. Azonnal indulunk az almába segíteni. Alacsonyan repüljön, radarszint alatt. - adta ki gyorsan az utasításokat és már kötötte is magát a gép plafonjához, hogy még véletlenül se essen ki. A pilóta pedig tudva, hogy kicsoda Tariq, engedelmeskedett. Közben pedig gyorsan jelentett a többi helikopterről.
-
Egy sólyom megsérült, az földhöz ragadt a szerelés idejére. A többi gép épségben van. A kimenekítés sikeres volt.
Miután Madeleine leparkolt, bezárta az autót és besietett az épületbe. Egyből Victor felől érdeklődött és próbált találni egy orvost, nővért, bárkit, aki felvilágosítást tudott adni munkatársa állapotáról, kezeléséről és várható felgyógyulási vagy életben maradási esélyeiről.

Albert amint sikeresen ledöntötte lábairól az élő pajzsot vagy ha úgy tetszik, túljutott rajtuk, nem teketóriázott. Mint felhúzott rugó, precíziós eszköz, mint lövedék amelyet hátulról puskapor robbant előre, támadt ellenfelére mielőtt vagy éppen az alatt, miközben a utasításokat integethetett volna. Észlelte Albert a másik kapitány fegyverét. Sőt emlékei között élt a kép, hogy látta már. Ezért nem vágással próbálkozott. Azt lehet hárítani a buzogánnyal. Egyszerű szúrást akart bevinni, vigyázva arra, hogy alacsonyan maradjon és így gyorsan tudjon reagálni ellenfele kitérő vagy támadó mozdulataira.

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Pént. 07 Márc. 2014, 01:35

Ezúttal már nem érkezik válasz, amin megsértődnék ha nem tudnám hogy kivételesen azért van mert valami nagyon, nagyon... De tényleg nagyon sürgős probléma akadt, szóval elnézem... Meg mert a példaképem persze, neki elnézem... MOST.. Na jó talán máskor is, ez egy kérdés amit eldönteni egy művészet lesz részemről, avagy egyáltalán nem lesz semmiféle művészet benne semmilyen formában mert megoldom egy másodperc alatt! Majd ha lesz kedvem hozzá.. Oké eldöntöttem. Visszatérve a tárgyra, onnan is tudom, hogy sürgős, hogy akaratom ellenére erős változásba kezd az általam látott kép és mire megáll addigra a földön elnyúlva az eget figyelem, nagyjából egy másodpercig amíg latolgatom az előbbi gondolatokat, majd pedig kíváncsian ülök fel és fordulok át hasra, megtámasztva az államat az egyik mancsommal és úgy nézve a harcot. Amíg meg nem unom hogy a földön fekszem és fel nem állok, folyamatosan hátrálva egészen Lionhearthig... Azért őt nagyjából már úgy közelítem meg hogy mégiscsak felé nézek érdeklődve, pár másodperc után pedig rá is mutatok, mert miért ne?
- Ismerős vagy! - Fejezem ki a gondolataimat továbbra is barátságos hangnemben és tudom hogy láttam már valahol, de vajon hol? Vajon akkor is meg akartam ölni? Valószínű, de vajon mennyire? Pontosan annyira mint most vagy nem egészen ehhez a szinthez mérve? Vajon miért nem tettem meg? Emlékszem egy csatára, haldokló emberekre, repülésre és Morganre, a többi kicsit ködös de azt hiszem valahol ott van amit keresek, persze annyira már nem számít hogy egy kicsit is megerőltessem a gondolataimat, és persze az első csattanásnál nagyjából a harc felé fordítom a tekintetem.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 07 Márc. 2014, 10:46

Résztvevők: Albert Shear, Victor Montano, Madeleine Eleanor Delacourt, Tariq Kudrjawizki, Teddy, Jonathan Holmes és Auaritia
Következő körváltás: 2014. március 10. (hétfő)

A kórháznál a gép hamarosan fel is szállt Tariq-al, hogy New Yorkba érkezzenek segíteni (a megbeszéltek alapján 1-2 kör múlva megérkezik a NY-i játéktérre).
Madeleine hamarosan megtalálta Victor kezelőorvosát, aki egyelőre nem tudott teljesen jó hírekkel szolgálni.
- Minden tőlünk telhetőt megtettünk hölgyem – mondta. – Időben került be a kórházba is, de olyasfajta mérget, amivel megbénítottuk nem láttunk korábban. Egyszer ki kellett ütni, de jelenleg stabil az állapota és lélegeztető gépen van. Az izmai is lassanként kijönnek a merevedési és görcsölési állapotból, ha ez megtörténik és felébred, akkor tudunk majd pontosat mondani. Értesíteni kellene a családját is.

Teddy számára valóban ismerős volt Lionheart, a második Avalonos kirándulása alkalmával találkozott vele a plüssmedve. Ő vitte át őket Angliából a másik dimenzióba. A nőhöz nem tudott teljesen odahátrálni, mert az sem maradt tétlen és ő a páncélosoknak ugrott neki, vagyis az egyiknek, mert a másik már kissé odébb volt. Így a plüssmedve két harcot is tudott figyelni, a gépét és a nőét, illetve a két Kapitányét, amibe még a démonnő is besegített.
Albertnak eszébe jut, hogy hol is látta a fegyvert korábban, abban a másik realitásban, ahol először találkozott ezzel a férfival, ott is nála volt, illetve legutoljára Avalonban is az asztalon. A szúrás tényleg nagyon jó ötlet volt, igaz a másik férfi is számított rá és készült is kitérni előle egy gyors mozdulattal, illetve a buzogány markolatával próbálta félrecsapni, amikor Auaritia is besegített ebbe. A nő nehezen ugyan, de sikeresen összeszedte a mentális erejét és egy telekinetikus csapást indított a páros felé. A lökés kellően elég volt ahhoz, hogy Albertet kizökkentse a latyakos, csúszós földön és elcsússzon közben és a földre zuhanjon. Kapitány ekkor emelte a buzogányt, hogy lesújtson, de az egyik páncélos – amelyik nem harcol Lionheart-tal – hangja szakította meg ebben.
- Megvan a fiú – jelentette be fémes hangon.
- Hozzátok ide! – adta ki a parancsot a két páncélosnak. – Teddy te is!

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Auaritia Vas. 09 Márc. 2014, 09:46

A pamutból készült emlős úgy döntött, ahogy látom, hogy nem támad meg. Valahogy egy kicsit elnézve, nem tűnt teljesen százasnak. Olyan furán beszélt, a cselekedetei is kiszámíthatatlanok voltak. Igazából, nem is tudom kihez hasonlítani, a számlájára lehet írni, hogy egyedi darab.
A két harcos páros mintha egy táncversenyen lennék, úgy küzdöttek egymással. Semmi erő, semmi taktika. Még nézni is szánalmas volt. Aztán végre előkerült egy szexi buzogány, hmmm micsoda kis frappáns sérüléseket lehet vele okozni, ha valaki tudja kezelni.
Összeszedtem a mentális erőm, majd egy lökéshullámot indítottam meg. Ez önállóan nem lett volna elég erős, ám a természet adottságai kedveztek nekem. A csúszós, sáros föld szegény harcosunkat kibillentette a helyéről. S jött a várva várt halál...vagy mégsem? Mi történt? Ahhh pedig annyira elképzeltem már, ahogyan a buzogány szépen lecsap, néhány törött csontot és kilövellő vért hagyva aga után. De nem. Egy páncélos fiatalember, némi géphanggal közölt egy hírt:
- Megvan a fiú.
Milyen fiú? Miért ki keresett itt egy fiút? Jajj ne már gyerekek, pont most kell egy kis taknyos miatt leállnunk? Mégis milyen fiú lehet ez....talán? Hmm..inkább nem jártatom ezen az agyacskám.
- Hozzátok ide! Teddy te is!
Reppent ki az utasítás Buzogány Béla szájából. Felkeltette az érdeklődésemet, vajon ki lehet ezen fiúcska? Egy biztos a földön fekvő hősöcske, válthat ki engem a véráldozatból. Ezért amennyire tudom megközelítem és megpróbálom lefogni. Közben a kapitányra nézek és sötétséggel a lelkemben mondom:
-Öld meg! Occidere! Öld meg!

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 10 Márc. 2014, 02:37

Madeleinet egyelőre megnyugtatták az orvos szavai. A lehető legközelebb megy Victor szobájához és helyet foglal egy közeli széken vagy fotelban. Közben telefonjára tekint. Ha van rajta hálózati jel, akkor küld egy üzenetet Tariqnak. Csak annyit, akar tudni, hogy még a tetőn tartózkodik-e a géppel vagy tovább repült már? Tariq, amennyiben megkapja a kérdést tartalmazó üzenetet, készségesen válaszol rá. Megírja, hogy New York felé tart és segíteni szándékozik a hydra elleni harcban. Amennyiben Madeleine megkapja a válasz üzenetet, nagyon feldühödik. Az egyik alkalmazottja önkényesen dönt úgy, hogy a cég felszerelését használva megy emberéleteket menteni. De most más miatt aggódik. Victor életéért aggódik, ezért nem is válaszol Tariqnak.
Albert lába kicsúszik alóla és hatalmas puffanással ér földet. Azonban nem marad ott. Válla segítségével löki magát tovább, hogy oldaláról a hasáról forduljon. Kezeit maga alá rontotta a fordulat közben, miközben kardját egy pillanatra sem engedte el. A lendület hajtotta eddig, de most az izomerejére is szüksége lesz. Kezeivel kilő a talaj felé és azok segítségével rugaszkodik el. Azonban nem egyszerűen felfelé. Karjai megadják a löketet és irány korrekciót. Törzs és hátizma azonban csavar irányba hozzák testét és átfordul saját vertikális tengelye körül. Úgy tervezi, hogy a beszédes kedvű kapitányi ellenfele elé érkezik talpal és egyből le is tud sújtani rá, egy felülről lefelé irányuló vágással.

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Hétf. 10 Márc. 2014, 05:36

Nem egészen úgy sikerülnek a dolgok mint ahogyan kéne nekik de... Nem számít mert így két harcot nézhetek, amit természetesen nem hagyhatok ki, az izgatottság pedig kifejezetten látszik ahogyan lassan pattogni kezdek, főleg amikor az általam legjobban gyűlölt személy elesik és látszólag vége van, ezen a ponton széles és kíváncsi vigyor húzódik végig az arcomon és pár másodpercre még én is megfagyok ahogyan várom, hogy vége legyen, nem akarok egy pillanatáról sem lemaradni, de... Valahogy mégsem történik semmi, vagyis az egyik páncélos mondott valamit de az nem jutott el teljesen tisztán a tudatomig, inkább tompa szavak voltak, ahogyan viszont a kapitány szól hozzájuk és hozzám arra már feleszmélek.
- Óóóó.... - Jegyzem meg csalódottan, látni akartam a halálát, a fájdalmat az arcán mint az utolsó dolgot amit érez, halálsikolyt, vagy legalább nyögdécselést, annyira boldoggá tett volna.... Oké azt hiszem túl is tettem magam rajta, és a csalódott kifejezés helyét azonnal át is veszi egy vigyor.
- Megyek! - Ezzel megindulok ó hatalmas sebességemmel lassan pattogva az egyik páncélos felé, folyamatosan kitartva a karjaimat, hogy vegyen fel, amint pedig ez megvan.
- Gyerünk, repülj Unalmas, repülj! MUHAHAHAHAHAAAaaaaamúgy hova megyünk? - Ó, nem felejtettem el hogy ezek nem emberek hanem unalmasok, nem felejtek, tüm-tüm-tümmmmm.... Arra pedig kíváncsian várok hogy hova megyünk, meg persze próbálok kapaszkodni is hogy út közben véletlenül ne legyek elhagyva, amint pedig magasabban leszünk ismét legeltethetem majd a szemeimet az elhúzódó pusztuláson ami a környéket övezi, már most várom! Az pedig továbbra sem tiszta, hogy miért is indultunk el csak megyünk, nem igazán figyeltem a miértre.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 10 Márc. 2014, 10:13

Résztvevők: Albert Shear, Victor Montano, Madeleine Eleanor Delacourt, Tariq Kudrjawizki, Teddy és Auaritia
Következő körváltás: 2014. március 13. (csütörtök)

Teddy-t felkapta a másik robot, és elkapta Auaritia nyakát is hátulról, a nő úgyis a harcolókat figyelte, így nem igen volt lehetősége arra, hogy figyeljen. Nem kellett sokáig menniük, csak a templomhoz, mert a robot odáig vitte. Egyszerűen mit sem törődve semmivel ment befelé a gép, odabent a helységben legalább száz ember volt, padok és sorok között megbújva a földön félve imádkoztak. Ekkor hajította le, ejtette ki a kezéből Auaritia-t is a gép. Végül rámutatott a tömegben egy fekete bőrkabátos, kicsit hosszabb hajú fiúra.
- Ő az.
WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office - Page 4 Dumb-x-6

Láthatóan Kapitány készült arra, hogy mit is készül elkövetni Albert, mert még akkor mozdult bele a „repülésbe”, amikor ellenfele a levegőben volt. Oldalról ütötte meg Albertet, aki ennek köszönhetően érezte, hogy a bordájába a páncélja ellenére is igencsak erős fájdalom hasít, a reccsenést és törést nem érzékelte, valószínűleg csak megrepedt az egyik és az erős ütésnek hála még a pörgés és mozdulat közben csapódott neki az egyik közeli épület falának, ami be is horpadt ettől. Ellenfele nem is teketóriázott sokáig, nem felé fordult, tudta, hogy van jó néhány másodperce mielőtt Albert visszaér hozzá, hanem Lionheart felé fordult. A nő ebben a pillanatban „végezte ki” a robotot, amivel harcolt és készült felállni térdelésből a földről. Kapitány ekkora ért a közelébe és a buzogánnyal csapott a nő irányába, a tüskés fémgömb pedig láthatóan pillantok múlva érte el azt a magasságot, ahova akkor fog a nő feje is kerülni.

//Kórházhoz már nem írok, ott most órák múlva történik majd csak valami.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Kedd 11 Márc. 2014, 08:18

Küzdelem, mily nemes és szórakoztató ezt nézni. Macska-egér játék a halál küszöbén. Egyébként ahogy látom most éppen a Kapitány áll nyerésre. Ez a fránya másik harcos, olyan gyors, hogy nem tudtam megragadni. A franc...pedig már majdnem megvolt. A következő pillanatban erős szorítás érzek a torkomon. Mi a fene?
Egy fagyos, robotkéz karolt át. Automatikusan megragadtam minkét kezemmel a szorító kéz fejét. Próbáltam szét húzni, de túl erős volt. A hangom nyögdécselős, levegő kapkodóssá vált. Megindult a menet.
Egyre kisebbnek láttam a két küzdő alakot, nem láttam pontosan mit is csinálnak. A házak ablakaiból, néhol mocorgást láttam újra. Az utca üres volt, vagyis mintha egy kisebb alakot láttam volna elfutni az egyik sikátorban. De lehet csak képzelődtem...Nem tudom mi lesz velem, vagy most hová visznek. Egy templomot pillantottam meg. Jajj ne, nekem most muszáj ide bemennem? Utálom a templomokat. Mikor beléptünk, egy nagy lökést éreztem a testemen, s erőm automatikusan aktiválódott, s visszanőttek karmaim,szemem sötét lett. . S szájamból hangos üvöltés jött elő. Igen, azt hiszem bent vagyunk a templomban. Bent csönd s mormolás fogadott. Mormolás, mely imádkozók szájából tört ki. Ezek emberek voltak, féltek, ahogy láttam. Bár nem tudtam beszélni mert torkomat ragadták, biztos elhagyta volna egy két káromkodás a torkomat. A fájdalom a testemből elmúlt, legalábbis az amit Isten fénye miatt éreztem. Jól mondják a bölcsek, a templom sokszor nem csak imádkozásra ad lehetőséget, de megvéd a gonosztól is. Például egy kisebb démon, most üvöltve sercegne itt, de én valahogy hajdani ngy erőmből ezt az egy képessége nem vesztettem el, képes vagyok ily helyekre is belépni. Testem csakhamar újra emberi alakot öltött.
A robot a földre dobott. Lihegtem, mint aki most futotta le a maratont, azért kicsit megvisel ez a hely. Előttem egy egész helyes, fiatal fiú állt. Olyan pisze kis orra volt. Vajon ki lehet ez? És másik kérdés, muszáj most engem itt föláldozni? Az tök ciki lenne....
Mivel láttam, hogy fiatal volt úgy gondoltam, talán kevés földi örömben lehet része, akár ki is. Nézésem ekkor megváltozott, megpróbáltam közönségesen buja lenni. S mint egy kéjsovár asszony néztem a fiúra. Szinte észrevétlenül, lehelet finoman simítottam végig testemen, s kezeimet kebleimen nyugtattam, s lágy hangon kérdeztem :

-Számtalan hely közül a világon, miért egy átkozott templomba kellett jönni? Már ha nem vagyok tolakodó.

S újra eljárta kezem a buja táncát bőrömön.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 12 Márc. 2014, 21:15

A hazai terep és a nyitott könyv előnye sem ér sokat. Bemutatkozásom nem túl szívélyes fogadás éri. Az előbb már előre látott kudarcom nyugalmával ellazultam, váratlanul is ér ami következik. Nem állok már készen mindenre, ami jön, és már élő pajzsnak is használnak. Így már egyáltalán nem buli az önként megadás gondolata. A lökés nagyobb részét én kapom és a földön kötök ki. Hátamra fekszem azonnal, ahogy a szúró fájdalom a mellkasomba hasít. Néhány bordával kevesebb, ha nem rosszabb. Mellkasom a hideg földön próbálom még stabil, fekvő pozícióba hozni és csak a nem túl fájdalmas pontig venni a levegőt. Mágikus és diplomata ügyességem most nem sokat ér, de az agónia közben még elkapok néhány fontos részt. Pendragon mégsem a tipikus művész álnév csak többről van itt szó ennél. Kis zihálás után összeszedem gondolataim, amíg még tehetem.
~ Elküldte a medvét és a katonákat, de lecsapta a jelmezest is, most jön a másik. Ha valamikor, hát most kell cselekednem mielőtt késő.
Nem tudom mennyire fájdalmas a mozgás, de a fogamat összeszorítva látok neki az elterelésnek. Csak az alsó testem, lábaim mozgatom, hogy a felsőtestem stabil legyen, amennyire megoldható. Mint otthon egy hosszú nap után lazítom meg egyik lábammal a másikon a cipőt, egészen amíg a sarok rész szabad nem lesz és már csak az akaratom tartja ott. Ha teszek valamit csak ront a helyzetemen, de nem nézem végig, ahogy kiüti a másikat is. Mielőtt még lecsapna rúgok egyet és megkínálom egy sáros bakancstalppal. Zavarni talán zavarja és ez elég időt ad a mi hősünknek.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 13 Márc. 2014, 01:39

Albert agyában pörögnek az események és értékeli őket. A másik kapitány folyton előtte jár. Pedig nem egyeznek. Más múlt, más módszerek. Egyszerűen más realitás. Ha azonos lenne a hátterük az a kapitány sem a sokkal esetlenebb és történelmileg is használhatatlanabb eszközt venné a kezébe. Ugyanakkor nem lehetnek összekötve mentálisan, mert akkor ennek két irányú átjárónak kellene lennie. A gondolatmenet egyelőre nem jut tovább, mert a fájdalmaiból próbálja felmérni a helyzetét. Először az ütés helyét próbálta felmérni. Még tudott levegőt venni és ezt jól jelként értékelte. Azaz nem törött el semmije csak, maximum repedt. Miközben ezt észlelte fellöki magát a földről. Még a levegőben próbál rájönni, hogy a falnak csapódás okozott-e neki valamilyen sérülést. Amennyiben sikeresen négykézlábra ugrik, abban az esetben tesz egy kisebb fordulatot, hogy háttal legyen a falnak. Következő mozdulattal magasabbra löki testét és lábát a falnak vetve, mint rugó lő ki a másik kapitány háta felé, hogy egyetlen szórással megölhesse, amíg ellenfele hátat fordít neki. Így a levegőt hasítva, a lábainál gyorsabban próbálja leküzdeni a kettejük közötti távolságot.

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Csüt. 13 Márc. 2014, 06:18

Mint említettem, élvezettel nézem magasabb szemszögből a pusztulást ami körbevesz, vagy éppen alattam helyezkedik el, amint pedig teljesen átjár a látvány öröme, nem tudom megállni hogy ne emeljem fel a tekintetem és a két kezemet magam elé, mintha magam szállnék bármiféle egyéb beavatkozás nélkül, pár másodpercig el is hiszem és teljesen magával ragad az élmény, aztán irányt szeretnék változtatni és nem megy, ami vissza rángat a valóságba. Pár másodpercig hirtelen olyasmit érzek amit nagyon ritkán... Vagyis általában elfejetem, nem tudom mi ez de fájdalmasan keserű érzés, néhány másodperc után pedig....
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - Igencsak energetikus kitörés az ég felé hirtelen haraggal és vörösen izzó tekintettel, még a karjaimat is széttárva, majd pedig észreveszem hogy egy épület közeledik, az eredmény pedig....
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... óóóó! - A beteges düh szinte azonnal eltűnik a csend majd pedig a lenyűgözött " ó " kíséretében, s mindennek a helyét átveszti egy őszinte kíváncsiság, hogy vajon mi lehet odabent, mert nagyon arra megyünk, s valóban, pillanatok kérdése és máris bent vagyunk, én pedig betegesen vigyorogva tekintek le a rettegő emberekre és párosul mellé egy igencsak beteges nevetés ahogyan a haláluk el...elke...Elkerülhetetlensége... ?... Szóval ahogyan az közeleg! Egyszerűen boldoggá tesz a látvány, az egyetlen ami hiányzik innen az egy kegyetlen mészárlás és egy kiadós vérfürdő belekkel meghintve, elszenesedett égett halott testek, nyúzott emberek és néhányak akik már a halálért könyörögnek... Ezek a gondolatok oly gyönyörűek hogy ha lehetséges lenne öröm könnyeket csalnának a szemembe... DE mivel ez nem lehetséges így mindez a már említett nevetés formájában jön ki, egészen addig amíg a figyelmem rá nem fókuszálódik csupán az egyik alakra, arra aki miatt most itt vagyunk. Kíváncsian mérem végig, kíváncsian, játékosan és barátságosan és hozzáfűznék valamit de megelőznek. Értetlenül fordítom a tekintetem a beszédes nő felé, akitől azóta sem tudom hogy a laci mit jelent. A lényeg hogy értetlenül nézek rá, majd vissza az illetőre... Majd ismét rá.
- Nem hallottad? Azért mert ő az... És itt van? - Kicsit oldalra biccentve a fejem teszem fel a kérdést, végig bármiféle szarkazmus nélkül, szimplán és egyszerűen értetlenül. Nem vagyok képes megérteni a kérdés lényegét. Mindenesetre is pár másodpercnyi látszólagos elgondolkodás után, ami valójából nem gondolkodás csak üres plafonbámulás, barátságosan elmosolyodom.
- Nem tudom hogy működik... - Kezdem halkan mint aki kicsit félénk.
- De ha jól emlékszem véráldozat, végezd ki. - Jelentem ki kicsit hangosabban, konkrétan teljesen ártatlan hangnemben miközben a nőre mutatok és kíváncsian várok. Vajon unalmas mégsem annyira unalmas? Vagy továbbra is unalmas? Ne legyen unalmas, látni akarom ahogy meghal... Alig várom, csoda hogy nem kezdtem el azt a furcsa mozgást a lábaimmal, nem mintha észrevettem volna ha mégis.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 13 Márc. 2014, 10:03

Résztvevők: Albert Shear, Jonathan Holmes, Teddy és Auaritia
Következő körváltás: 2014. március 16. (vasárnap)

A templomban a srác zavartan nézett fel, amikor kiszúrta, hogy róla beszélnek. Arra, hogy mit csinált Auaritia inkább csak egy olyan tekintet volt a válasz, hogy ez megőrült és ostoba. Az láthatóan nem zavarta, hogy miként is néz ki a nő, a világ milliószor látott már rosszabbat ennél. Az pedig nem volt meglepő, hogy az adott helyzetben, ahol gyilkolásról és hasonlókról volt szó nem indult be a simogatásra. Teddy parancsára a robot cselekedett, mivel Auaritia előttük állt nem láthatta, hogy mi készül, fájdalmat érzett először a hátában, majd a gyomrában, ösztönösen nézett ekkor lefelé, a hasából egy hosszabb penge állt ki véresen, pont ott, ahonnan a fájdalmat érezte. A lábából kiszaladt az erő, jelenleg csak azért volt képes megállni, mert a penge tartotta. A srác pedig a kavalkádot kihasználva rohanni kezdett a hátsó kijárat felé, hogy megszökjön az őt akaró őrült elmebetegek elől.

Odakint a templom előtti téren Albert lassanként realizálja, amit annak idején Roma mondott neki, hogy minden világnak vannak Britannia Kapitányai a multiverzumban és ez nagyon sok alternatív énjét jelenthette önön magának. Azt is hallotta, hogy a többi gonosz kapitányt is magához gyűjtötte ez az egy, így ebből kiindulva egynek biztosan kellett olyannak lennie, mint Albert is volt, vagy ki tudja, hogy milyen segítséget kapott a saját világában még ez a férfi az ottani Morgantól Albertet illetően. Holmes sikeresen feltudja küzdeni magát, a szájában érzi a fémes ízt és azt is, hogy minden levegővételnél sípol a tüdeje. Mindkét férfi egyszerre indult a gonosz Kapitány irányába, Albert nem sérült meg különösebben, néhány zúzódás és egy repedt borda volt az eredménye a találkozásnak, a saját ellenállása és a páncéljáé megvédte.
Holmes érkezett meg elsőként, sikerült elterelnie Kapitány figyelmét arról, hogy megölje a nőt, akinek mostanra feltűnt, hogy mi is történt és egy oldalra ugrással tért ki a csapás elől. Kapitány dühösen fordult Holmes felé és felé csapott a buzogánnyal is, ekkora érkezik meg Albert és kezdheti majd meg a támadását is.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Pént. 14 Márc. 2014, 07:50

A templomban hideg volt, legalábbis úgy éreztem. A mackó továbbra is oly cselekedeteket hajtott végre, amelyek teljesen értelmetlen, őrült, betegesek voltak. Az biztos szegény plüssjáték nem teljesen komplett...máskor ez imponált volna, ám most valahogy zavart. Nem lehet vele értelmesen beszélni. Egy fiú állt a templomban, fogalmam sincs ki volt az. Azthittem, hogy ő fog megölni, de ahogy látom talán ő is áldozat? A kérdésemre nem érkezett válasz.
Hirtelen érdekes érzés fogott el, a hasamban hideget éreztem, és valahogy szúrt a hátam is. Nem hittem el mi történik velem. Egy penge?....Micsoda? Egy penge állt ki belőlem? Elég nagy...hát nem kellemes érzés az biztos. A lábam elkezdett remegni, sőt talán ráállni sem tudtam. Csodálatos, most mégis mi tévő legyek? Hahah, vicces de a penge tartott állva.
Ahogy elnéztem a gyerek futásnak eredt, s az elmebeteg emberek pedig őt akarták. Valahogy ki kéne használnom ezt a helyzetet. Megpróbálom aktiválni az erőm és repülési képességemmel egy kicsit lebegni, ha már járni nem tudok. Közben kezeimet magam mellé húzom, majd lábaimat a robot mellkasára teszem és megpróbálok kirugaszkodni a tőrből.
Ezután valószínűleg vérezni fogok, ezért kezeimet ha ki tudok jutni valahogy a sérülés helyére teszem. Megcélozok egy ablakot és betöröm majd kiszállok rajta, hát igen egyszerű tervnek tűnik, csak néhány tényező akadályoz.
Vajon elájulok ? Képes leszek aktiválni az erőm? A robot biztos megpróbál utánam lődözni, azokat valahogy megpróbálom kikerülni.
Majd meglátjuk mi sül ki belőle...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Szomb. 15 Márc. 2014, 20:51

Ahogyan a szavaimra a páncélos egyszerűen leszúrja a nőt, örömteli ujjongással emelem fel a mancsaimat.
- éljeeeen! - Pattogok is egy kicsit örömömben ahogyan a kiserkenő vérre nézek és felfedezek valamennyi szenvedést, vagy... Valamit, úgy veszem hogy szenvedés.
- Még egyszer még egyszer! - Mondom boldogan tapsikolva, alig várván, hogy ismét szúrjon, egészen addig amíg észre nem veszem hogy akiért idejöttünk valamiért futni kezd, amiben nem vagyok teljesen biztos, hogy miért, hiszen jóban vagyunk... Nem?...
- Hé.... HÉ!.... HÉÉÉÉ! - Szólok értetlenül utána, egy ehhez tökéletesen illő tekintettel, majd pedig ismét, sokadjára, megkísérlek egy teleportálást, remélhetőleg azzal az eredménnyel mint amit várok tőle, koncentrálni kezdek és megpróbálok a futó alak vállára teleportálni, olyan formában hogy képes legyek azon megkapaszkodni, ha más nem akkor a hajában, hogy ne tudjon csak úgy elhagyni, bár ő valószínűleg hamarabb fárad el a futásban mint én, igaz én nem is igazán futok hanem csak úgy... Megyek, nem igazán értem hogy miként működik amit csinálom de csinálom szóval mégis értem hogy miként működik csak annyira nem nagyon de azért meg tudom csinálni... Szóval csinálom. Ha pedig oda jutok akkor nem tudom, hogy miként tovább, ha meg tudok kapaszkodni akkor valószínűleg élvezem a sebességet amivel ketten átszeljük a levegőt, boldogan nevetek és pár pillanatra minden nem létező problémám eltűnik a levegőben, bár a nemlétezésnél jobban nem lehet eltűnni... Vagy... Vagy mégis? Hmm... Uncsi, inkább próbálok meg kapaszkodni amíg el nem fárad és meg nem áll, barátságosnak tűnik és ha jól emlékszem fontos, de ami fontos az-az hogy barátságosnak tűnik, szóval kapaszkodok ahogyan bírok.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 15 Márc. 2014, 22:51

Meglepően könnyeden húzom fel magam a földről. Számban még érzem a vér fémes ízért, ami egy kelleténél súlyosabb sérülést sejtett. Minden reményem abban van, hogy a mellettem álló hős még időben tesz valamit. Meg is történik, de már az első mozdulatoknál látom, hogy nem vagyok sokkal előrébb.
~ Nincsenek egy ligában. Megint le fogja csapni, ahogy eddig is. Ha engem nem ér közben már jobb lesz a napom.
Sok reményt nem fűzök az eddigi tervhez, már lemondtam róla. És nekem még kelleni fog a másik cipőm a tervezett távozáshoz, rajtam itt semmi nem múlik, csak ha útban vagyok. Amint nem rám figyel az ellenség, gyorsan oldalra lépek és oldalazok. Felkészülök egy angolos távozásra, de még maradok, olyan gyorsan nem akarok eltűnni a színről. Ha sikerül biztonságosabb pontot találni, ahol összeszedhetem magam szemmel tartom a harcot. Biztos, hogy van valamilyen sebezhető pontja, csak meg kell találnom, abban jó vagyok. Mégse esetén felkészülök egy kitérésre, keresek magamnak valamit amivel visszavághatok szavakon kívül. Mágikus fegyverrel ugyan könnyebb lenne, de az most nincs.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 15 Márc. 2014, 22:53

Résztvevők: Albert Shear, Jonathan Holmes, Teddy és Auaritia
Következő körváltás: 2014. március 19. (szerda)

A templomban Auaritia valóban jól gondolta, hogy nem igen fog menni a képességének használata, korábban egy ennél kisebb sérülésnél is már elájult, ez pedig egy igencsak súlyos sérülésnek volt mondható. Ahogyan próbálta a képességét aktiválni olyat érzett, mint egy drótot vágtak volna el benne, egy pattanás és pendülés és minden elsötétedett. Auaritia eszméletlenül csúszott le a földre a pengéről erősen vérezve.
A robot pedig nem szúrt még egyszer, csak mozdult a menekülő után, akinek a vállára Teddy feltudott teleportálni. Valóban a hajában sikerült megkapaszkodni, a srác pedig magas hangon a pániktól üvöltött fel, annyira megijedt. Eddigre kiértek egy hátsó folyosóra, ami egy kijárathoz vezetett, de a hajhúzásra a fiú megtorpant és a kezeivel kalimpálva próbálta Teddy-t megragadni és lehajítani magáról a földre.

Odakint az utcán Albert nem változtatott a terven, az alternatív énje némileg rálátott, pontosan tudta, hogy Albert érkezik, mégsem próbált ezúttal kitérni. A penge eltalálta Kapitány oldalát, mindez megmentette Holmes életét, mert a buzogány mellette érkezett a földbe, ebben nagy szerepet játszott az is, hogy ő is próbált kitérni a támadás elől. A becsapódásnak pedig volt egy kellemetlen mellékhatása. Hihetetlen erővel érkezett be a talajba és az mintha robbant volt egyet. Mindenki alatt megemelkedett a talaj és métereket repültek a lökéshullámtól, Holmes, Albert és Lionheart nem messze egymástól a magas hóban ért földet úgy tizenöt méterre a gonosz Kapitánytól. Ő egy nagyobb kráterben állt, egy ekkora krátert nem lehetett akkora erővel okozni, mint amivel Albert is rendelkezett. Neki ekkor jut eszébe, hogy az a férfi röhögve vette fel a harcot Asgard királyával is a saját világában. Nagyon nem voltak egy erőkategóriában, az oldalán a seb is látszott, a ruha alig sérült meg, ahogyan alatta a bőrön is mindössze egy kis karcolás látszott csak, ami a ruhával együtt most forrt össze a hármas szeme láttára.
- Mikor unod meg és jössz rá, hogy nem vagyunk egy súlykategóriában? – kérdezet gúnyosan. – Tegyétek le a fegyvert és hajtsatok fejet, még esetleg életben is maradhattok.

Közben Tariq és a helikopter megérkezett New Yorkba.

//Már oda kapta Tariq a rendes reagrészét a kaland másik felébe. És mivel Paci mondta, hogy ugyanúgy támad, így írok.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Vas. 16 Márc. 2014, 10:46

Megpróbáltam aktiválni az erőm, mindenki a fiú felé haladt, ahogy elnéztem. Ekkor valami érdekes érzés fogott el. Meg sem tudtam magyarázni mi történt velem, valahogy olyan érzésem volt, hát....igazából ezt nem tudom mihez hasonlítani, ilyen még nem volt. Mintha halottam volna, hogy valami elpattant bennem, talán csont volt, vagy inak, vagy??..
A követező néhány másodperc drámai volt, lelassult az idő.
A szemem az égre meredt, közben éreztem, ahogyan veszem a levegőt. Hangos volt, mintha egy vonat süvítene, aztán láttam még az embereket, akik dühös fékevesztett kifejezéssel az arcukon rohantak a fiú felé. Őt magát már nem láttam, a mackót sem. A templom díszítései és szent-szobrai úgy meredtek rám, mintha élnének,s maguk az igazi képviselőik néztek volna. Öröm ült az arcukon, pont az az öröm, mint amit mindig is gyűlöltem, beképzelt önelégült öröm. Lassan éreztem hogy a testem lecsúszik a hatalmas pengéről. A robot is megfordul és a fiú irányába néz. Mintha csúszdáznék, úgy siklottam le a pengéről, közben éreztem, hogy a penge elszorított ereimet elengedi és hagyja hadd ömöljön a vérem, a fekete sűrű vérem. A padlóra érkezésem pillanata már csak fejemnek koppanása jelezte, amit halottam, de már nem láttam s éreztem. Elnyújtva terültem el a földön, s merültem bele a feketeségbe, mely álmok és gondolatok otthona...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Kedd 18 Márc. 2014, 23:51

Épségben megúszom önjelölt akcióm. Messze elkerülöm a buzogány pusztító erejét, a brit zászlósnak hála. Sikertelenségét látva mégis kifogyok a hirtelen jött ötletekből. Máskor illik majd rendesen felkészülnöm, a város elleni invázióra, legalább mágikus téren. Azért csak úgy nem adom magam. Helyet adok a nálam nagyobb erőknek, s kihasználom az átmeneti szabad levegőt. Senki nem figyel rám, jó alkalom ez, hogy máshogy tegyek valamit. Lépnék, de már csak a lökést érzem, aztán a hideg havat, ahogy közé vágódom. Először négykézlábra próbálok állni, majd feltérdelek. A látvány magáért beszél, magamban forgatom a lehetőségeket, de a helyzet egyértelmű. Bombát is dobhatunk rá, az ellenséget csak karcolgatni tudjuk, legyőzni nem. Ebben a helyzetben módosítok kicsit eredeti tervemen, a hősies elfogatás már meg volt, talán itt az ideje egy megadásnak is, átmenetileg persze. Kezeimet magam mellé emelem tenyérrel felé, jelezve szándékom. Kényelmetlen állásból féltérdre helyezkedem, majd felállok. A harccal ellentétben a diplomatikus képességeimet már nem csak tettetnem illene. Felveszem a szemkontaktust mind a két féllel, ha megfelelő a helyzet, az is elég ha csak rájuk-rájuk nézek miközben beszélek.
- A helyzet egyoldalúságát figyelembe véve javaslom, hogy tegyünk eleget a kérésnek és adjuk meg magunkat.
Közel sem hangzik így kimondva annyira elvetendőnek az ötlet, mint gondolatban. Nem bízom az ilyesmiben, de főgonosz létére próbálta kulturált tárgyalófélként előadni az ajánlatát. Időt nyerhetek, ha mást nem is. Fegyver nincs nálam, fejet még nem hajtok, amíg a két jelmezes nem jut valamire. Reménykedem, hogy jól döntenek, elverik vagy belemennek a játékába.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Szer. 19 Márc. 2014, 00:39

Albert sikeresen eléri célját és megsérti ellenségét. Ugyanakkor annak pöröly erejű buzogánya lecsap és ő távolabb repül. Azon egy kicsit meglepődik, hogy még csak fel sem tudta dönteni ellenfelét, de nem igen törődik ilyen apró részletekkel. Ebből talpra pattan és miközben látja, hogy ellenségének sebe gyógyul, már pörög is az agya. Megteszi első lépéseit, közben megpörgeti a kardját, majd begyorsít és újra az ellenséges kapitányra támad. ~ Wave after wave ~ A buzogányt ismerve és az ellenfele mozgását lassan kiismerve megtalálta az utat. A másik kapitány kénytelen széles mozgásokkal operálni. Ezért neki közel kell kerülnie hozzá. A másik kapitány hozzászokott ehhez a harcmodorhoz. Viszont ha Albert elég rugalmas marad és közel tudja körbetáncolni ellenfelét, több apróbb sebet is ejthet rajta. Terve szerint olyan lágy részeket és egyensúlyi pontokat fog támadni, amelyek sebezhetőbbek lehetnek a törzsénél. Arc, nyak, csigolyák, ízületek. Ráadásul arra számít, hogy a szőkeség védekezni vagy ellentámadni fog. Tehát muszáj bemozdulnia. Ezt kihasználva Albert kitérésre játszik és arra, hogy apró szúrásokkal vagy vágásokkal kibillentse ellenfelét az egyensúlyából, hogy földre kerüljön, ahol kicsit védtelenebb lehet.

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 19 Márc. 2014, 09:04

Résztvevők: Albert Shear, Jonathan Holmes, Teddy és Auaritia (eszméletlen)
Következő körváltás: 2014. március 22. (szombat)

Teddy-t lerázta magáról a fiú és a plüss a földön landolt, a fiú pedig hamarosan eltűnt a szeme elől odakint az utcán, a páncélos ekkor lépett be a folyosóra és nyúlt le a maciért, hogy felvegye onnan.
Odakint Holmes és Kapitány szavai Lionheart Albertre nézett, a maszk miatt nem látszott ugyan az arckifejezése, de Albert már ismerhette annyira, hogy már csak feminizmusmából kiindulva sem adja meg majd magát egy férfinak. Albert pedig láthatóan nem is felelt, csak támadott. A nő felsóhajtott és már készült volna támadni. A következő néhány másodpercben igencsak felgyorsultak az események. Holmes látta a templom oldalsó ajtaját kivágódni és rajta egy kamasz fiút kirohanni, majd hirtelen azt, hogy a fiú aurája vörössé válik és a fejéhez kapva a fiú térdrerogy.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁRGGGHHHH! – üvöltött fel.
A hang hatására mintha valamilyen lökéshullám csapott volna ki belőle és érte el a társaságot. Kapitány már kegyetlen vigyorral az arcán fordult a felé közeledő felé, emelte a buzogányt is, a mozdulata azonban félbemaradt és némileg elsápadt. Albert hasonlóképpen járt, ő is megdermedt, szinte megbénult hosszú másodpercekre, kirázta a hideg és félelem kúszott a csontjaiba, ami miatt képtelen volt mozdulni. Lionheart járt ugyanígy, neki a szemeiben látta Holmes ezt, mivel még mindig egymás mellett voltak. Holmes és Teddy odabent a folyosón is hasonlót érzett, a fiútól jött ez a mágikus erő, ami még őket is reszketésre és félelemre sarkallta. Nem maga a fiú keltette, mert ő nem volt mágikus, de a hatás rajta hihetetlen erős volt. A korábbiak után könnyedén rájöhettek, hogy az ellenség őt kereste, Albert pedig valamiért tudta, hogy a fiút keresik, hogy ő Mordred, vagyis lesz hamarosan. A fiú újra felüvöltött fájdalmasan a bénultság érzése pedig ekkor múlt el.

WREC - Training Center and Consulting Division - New Jersey Office - Page 4 1077203-wither

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.