Átjáró a Földre

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Átjáró a Földre - Page 9 Empty Re: Átjáró a Földre

Témanyitás by Albert Shear Pént. 01 Jún. 2012, 11:10

Amikor a villanás bekövetkezett, már nagyon jól tudta Albert: nem ússza meg. Kénytelen lesz találkozni Roma-val, pedig nem akart. Egyszerűen és csenden akart távozni. A kis mágikus közjáték azonban nem segített ezen. ~ A legnagyobb mágusok és harcosok, hol maradtak a harc elején. Ekkora erővel és hatalommal fele ennyi embert sem veszítettünk volna. ~ elmélkedik egy sort, amíg a nő a tömeghez szól s rendezi a többieket. Végül reá kerül a sor. Nagyon egykedvűen válaszol a varázslónőnek. Kicsit sértve érzi magát. Jött, tette a dolgát. Ezt vállalta, rendben van. De a mai napig abban a hitben élt, hogy ő az akivel megosztanak minden olyan tudást, amire szüksége van. Ami vele kapcsolatos. Úgy látszik tévedett.
-
A Britannia hadtestre gondolsz? Azt hiszem mindent tudok. Minden világba egy. Plusz azok akik a háttérből segítenek, mint Lionheart...van még valami? Mert lassan mennék haza. Kéne egy forró zuhany, hogy lemossam a port.

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 11:31

Résztvevő: Albert Shear / Britannia Kapitány

A nő felsóhajtott a szavakra.
- Nem mondtam, mert nem tudtam, hogy visszakapom-e az erőmet, hogy újra kapcsolatba lépjek a többi realitással – mondta. – Ha tudom, hogy átkerülsz egy másik világba, hol a gonosz éneddel és a renegát Hadtest tagokkal találkozol mindent megtettem volna, hogy mindez ne történhessen meg.
A hangja bánatos volt és teljesen őszinte, közelebb lépett a férfihoz.
- Igen vannak segítők, bár nem mindenhol jellemző. S még van, mit nem tudsz. A Csillagfény citadellában van egy átjáró a Kristálypalotába, a multiverzum középpontjába, ezen át tartom a kapcsolatot a többi Avalon őrzővel, innen tudtam meg, hogy mi is történt valójában veled és azt, hogy hol jártál. Ők még nem végeztek, tudják, hogy itt nem Morgan uralkodik, mint ott, ahol te is jártál. Fel kell készülnöd, hogy ellenséget szereztél odakint magadnak és ők valamikor eljönnek ide. Idővel, ha felkészültél majd és erősebb vagy, a te dolgod lesz, hogy a Hadtest vezetését átvedd majd s akkor jogod lesz más realitásokba is utazni.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Átjáró a Földre - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Albert Shear Pént. 01 Jún. 2012, 12:07

Albert magasra húzza a szemöldökét, azonban a maszkja miatt ez csak arcának torzulásából lehet kikövetkeztetni. Annyi mindent mondana most Roma-nak. Például, hogy ezek szerint akkor ha nem kerül egy másik világba, most sem tudna a hadtestről. Vagy egyszerűen csak annyit, hogy nem is akar tudni semmiről. Ehelyett még csak erőt sem kell vennie magán ahhoz, hogy ne szólaljon meg. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy most csak a fáradtság és a düh szólna belőle. Van valami, amit azonban szeretne tudatosítani Roma-ban ugyanúgy, mint önmagában.
-
Nem vágytam rá. Nem kértem. Se a hatalmat, se a feladatot. - eredeti elgondolása alapján csak ennyit mondott volna. Most azonban, hogy elkezdte, szó-szót követ ajkain. - De jövök és teszem a dolgom. Mert ilyen a természetem. Ha hívsz, vagy éppen elrabolsz, jövök. De ne kérd tőlem, hogy adjam fel kényelmes és lassan, de biztosan felépített életem a másik világban! Ameddig nincs végszükség, nem hinném, hogy én lennék a legalkalmasabb jelölt a hadtest vezetésére. Nem lenne teljes a figyelmem feléjük.

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 14:12

Résztvevő: Albert Shear / Britannia Kapitány

- Tudom, hogy nem kérted, de keresve sem találtam volna nálad alkalmasabb személyt minderre – mondta. – Nem kívánom, hogy feladd a másik életedet, amíg nincs más lehetőség. Remélhetőleg soha sem kerül rá sor. A szülővilágodat s cégedet veszély fenyegeti, most ott van rád nagyobb szükség, mi most itt megoldjuk azt, mit Morgan itt tett. Hazaküldelek, vigyázz magadra Albert Shear!
A nő még kissé meghajolt Kapitány irányába, majd a kezeivel rúnákat kezdett rajzolni a levegőbe. Hófehér fény vette körbe Albertet, majd a megszokott rosszulléttel járó villanás után a saját telephelyének udvarán találta magát a szakadó esőben, őt nem sebezte az eső hála az ellenállásának és páncéljának, csak ahogyan az arcára esett az némileg fájdalommal járt.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Átjáró a Földre - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.