Jester és Shadow búvóhelye

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Terry on Szer. 05 Szept. 2012, 20:54

Messzire, nagyon messzire akarok eltűnni innen. Elfutni az elől amit láttam. Messze is érek, úgy harminc méterre is elfutottam mikor már már megnyugodtam egy kicsit de megfordulni nem vagyok képes. Nem akarok megfordulni és látni megint, ugyan azt. Lihegve térdelek le a földre és ahogy a félelem alább hagy jut eszembe, hogy ez Wiliam volt. Mondott is valamit erről, hogy valami aurája van ami ezt okozza. De akkor is. Hiába ő miatta volt ez, miatta láttam és éreztem. Ha még nem érezném már egyáltalán akkor is, ez mindig itt van. Mindig ott motoszkál hátul és már az is elég néha, hogy ideges legyek és féljek csinálni bármit is.
Bizonytalanul nézek körbe, erőt véve magamon végre. Sehol egy démon. Már csak az nő van itt a többi már elfutott. Rajtuk és erőt vett a félelem. Csak az a nyavajás nő van itt. De nem bírok, nem bírom magamat rávenni, hogy vissza menjek oda vagy egyáltalán közelebb. Nagy ívben akarom elkerülni Wiliamat. És valamennyire magamat is most... Egy árny suhan át felettünk. Felkapom rá a fejemet és feltápászkodom a földről hirtelen. Megijesztett az árnyék és mikor meglátom mi volt az ami keltette sem kerülök jobb hangulatba. Még egy sárkány érkezett meg.
Idegesen jobbra-balra kapom a fejemet el miközben a hajamba beletúrva fogom meg azt. Mit tegyek, istenem mit kéne tennem? Nem akarok oda menni, mert ha közel megyek megint látni fogom ugyan azt és nem tudok úgy harcolni. De ha elfutok akkor meg cserben hagyom azokat akik itt vannak és harcolnak de nem akarok senkit sem cserben hagyni bármennyire is kicsi és új még az ismeretség. Tétován lépek kettőt még távolodva majd állok meg és nézem az épp megérkezett sárkányt.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 06 Szept. 2012, 00:07

Kő pattant és por szállott ott, ahol a két pár bakancs tompa puffanásokkal elérte a talajt. Szinte egyszerre emelték a lábukat, vették a levegőt. Victor fiatalabb és edzettebb volt. Ugyanakkor Albert volt Britannia kapitány. Ez utóbbi nagyobb előnynek bizonyult. Hosszab távon tudott volna futni, de erre most nem volt szükség. Az első, fedezéknek tűnő szikla mögé bevetették magukat. Nagy levegőkkel nyugtatják meg testüket. Nem kerültek sokk közeli állapotba s most nem is gondolkodnak el rajta, hogy miért nem. Pedig az imént még olyan erős impulzusok érték őket, amin meglepődtek. Amikor egymásra néznek egy pillanatra mindkettőjük tekintetén zavarodottság jelenik meg. Agyuk most kezdi felfogni, hogy valamilyen befolyás alá kerültek. Óvatosan kikémlelnek a fedezékükből, a démonok és a harcolók irányába. Aztán újra összenéznek. Victor vállat von, mint akinek mindegy. Albert pedig kivont karddal indul vissza, hogy leszámoljon néhány démonnal...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 06 Szept. 2012, 10:15

Résztvevők: Termina Alusia, George Ethan / Szellemlovas(Árny), Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano és Yamato Arisa

Arias szerencséje, hogy a nő valószínűleg nem arra ment, hogy megölje őt, hanem csak fájdalmat akart okozni, a sárkánynő karmai elérték az ügynök nyakát, de csak a jobb kulcscsontnál érték el a bőrt, majd egy határozott mozdulattal három mély sebet karmolt bele a két mell között haladva egészen le Arisa köldökéig. Amikor a lány összeesett még mindig William aurájában, ami miatt már ő is retteg és futna a sárkánynő egy hatalmas ugrással távozott onnan.
Svarog is futott, ahogyan ő is elérte a 30 méteres távolságot valamivel jobban érezte magát, de vissza ő sem akart menni. még jó pár métert tudott futni, amikor a hímsárkány a hátára érkezett és a földre vitte. Svarog az orrával előre bukott a földre és a férfi a hátán állt meg, karmaival készen lesújtani rá.
A legrávolabb az egésztől Victor, Termina és Albert voltak. végül mind a hárman összeszedték magukat és elindultak visszafelé. Ők is látták, hogy Svaroggal mi történt, ő olyan ötven méterre volt a csapattól, majd egy ugrás után a nő jelent meg előttük. Jócskán, legalább száz méterre voltak most már ők négyen William-től, így a bukott angyal sem zavarhatta már a harcukat.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Svarog on Vas. 09 Szept. 2012, 10:32

Már jobb volt, Svarog kiért Tao félelemkeltő aurájának hatása alól, már úgy ahogy a régi önmaga volt. Persze még örömtáncot nem lejtett, és nem rohant el a kedvenc szivarboltjába, hogy elszívjon egy Camacho Corojo Churchill szivart. Az utóbbit azért nem tudta megtenni, mert a kedvenc szivarboltja Jersey-be volt - ha valamelyik démon felgyújtotta, Svarog személyesen megkeresi, kitépi a szarvait, és (18-as karika)-, az előbbit meg mert a lábáról ledöntötte az egyik sárkány, és felkészült hogy lesújtson rá a karmaival.
"Jaj ne! Rokon."
A sárkányember ekkor úgy döntött, hogy hirtelen kiterjeszti a szárnyait, teljes erőből, remélve, hogy a sárkányt ezzel pofán csapja. Ha ez sikerül, akkor kigurul a kábult dög alól, majd megkínálja a pofáját egy kis tűzgolyóval.
- Üzenem a rokonoknak, hogy hamarosan jövök - ordítja.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Albert Shear on Hétf. 10 Szept. 2012, 10:38

Victor egy szikla mögötti gödörben kuporgott, amikor Albert elindult vissza a harcba. Az első, egyedül töltött pillanatok mintha némaságba burkolták volna, az alig talpalatnyi menedékét. Sok mindent átélt az elmúlt években. Megtévesztő mirázsaitól, az őserdők megmagyarázhatatlan hangjáig. De ezek a démonok, idegen lényeg és éles "dimenzió váltások" sokkolták. Egy rövid időre. Néhány szempillantás alatt visszacuppant a valóságnak vélt, kopár csatatérre. Lassan felemelkedett az ülő pozíciójából s körbetekintett. Látta Albertet és a távolban hadakozókat s a csatához visszatérőket. Úgy döntött, hogy jobb neki, ha a tűz közelében szerencsétlenkedik, fegyver nélkül, mintha itt üldögél és arra vár, hogy ráleljen valami förtelem. Ezért végül felállt és elindult maga is harcok irányába. Útközben keres fegyvernek használható tárgyat. Követ, vasrudat, faágat...bármit...
Albert nem szívesen hagyta hátra a barátját, de valami hajtotta előre. Talán a bizonyítási vágy...egy pillanatra azon kapta magát, hogy az ellenség vérére szomjazik. Ezt az érzést azonban elnyomta magában és annak tudta be, hogy túl sok időt töltött az artúri dimenzióban. A másodpercnyi zavarodottsága után, kardjával a kezében indult meg ellenfelei felé és tervei szerint minél többet szeretne megsemmisíteni a démonfattyak közül.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 11 Szept. 2012, 10:55

Résztvevők: Termina Alusia, George Ethan / Szellemlovas(Árny), Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano és Yamato Arisa

Hárman magukhoz tértek teljesen és így megtudták indítani a támadásukat. Elsőként Albert indult neki. A sárkánynő csak felkacagott a támadásra és már emelte a karját, amikor Albert odaért és lesújtott. A nő nevetése mintha csak elvágták volna úgy ért véget. A mágikus kard úgy vitte át a védőpajzsát, mintha ott sem lett volna. Liara lenézett a gyomrára meglepetten, ami véres volt, ez volt az utolsó mozdulata, mert a szemei hihetetlen gyorsan váltak üvegessé és a felsőteste lecsúszott az alfeléről és a földön landolt. Az alsó része is a földre omlott, Albert az erős támadással félbevágta a nőt, és meg sem állt a rohanással, folytatta az útját Mihail és Svarog felé.
A férfi sárkány észrevette, hogy mi történt, felkiáltott fájdalmában és Svarog pontosan ezt tudta kihasználni. A férfi sárkány leesett a földre annak hála, hogy Svarog kitárta a szárnyait és most már támadni is képes volt. Mihail szárnyai lángba borultak a támadás után, és amíg ezzel volt elfoglalva, hogy eloltsa azokat Albert ide is megérkezett. Victor eddigre tudott egy nagyobb fém rudat találni. De eddigre késő volt. A másik sárkány is fejetlenül hullott a földre.

Ebben a pillanatban, akik még megkötözve feküdtek a földön a kötelek eltűntek róluk és szabadok voltak. A még látható volt, hogy a démonok arcára félelem ül ki, egy hatalmas robbanás rázta meg a környéket, a ház, amibe az álomban mindenki bement, egy nagy robbanással megszűnt, és Árny, illetve Albert érezte, hogy valami furcsaság is megszűnt ezen a helyen. Árny tudta pontosan megmondani, hogy a mágikus aktivitás. Az égen a vörös felhők kezdtek eltűnni és pár perc múlva már újra a nap sütött le Redrose-ra. A környék felszabadult, ám nem csak ennyi történt. A démonok füstölni kezdtek, por vált belőlük és a por a betonon állt össze valamivé.
Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Eyeofagamotto
Az, hogy mi ez senki sem tudná megmondani Árnyat kivéve, csak annyit, hogy mindenki látta korábban Zacharias Morsus nyakában. A medál emelkedni kezdett és végül a levegőben állt meg. Újabb őrült nevetés hallatszott és a medál körül valaki kezdett megjelenni. Dormammu személyesen, a medál a mellkasánál állt meg és a démonnagyúr vörös lángjai kékké váltak.
Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Dormi2
- Győztem! Következhet a második fázis!
Nevetett fel, majd tűnt el egy szempillantás alatt. Az itt levők győztek, de még nem tudták, hogy milyen árat fizettek ezért.

Vége.
(Még lesz 2 epilógus, abban mindenre fény derül.)

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 00120

A karakterekkel:
Először is az, akinek nem akarta a nevét és arcát soha sem ismerték meg, de csak így láttátlanban is hősökként emlegetik azokat, akik ott voltak.
Albert: a titka továbbra is titok maradt, nem derült fény a titkos énjére
Árny: a sebek hamar rendbejöttek, de az iskola területére nem tud belépni, amíg ezt Steph nem engedélyezi. Benne is van rettegés William miatt.
Cassie és Rado: súlyos sokkos állapotban kerültek be a kórházba és 6 hónapon keresztül (júniustól számítva) folyamatos rettegés van bennük.
Svarog: a sérüléseit ellátták a nyílt törést műteni kellett, legalább 4 hónap kell (júniustól számítva), hogy teljesen rendbe jöjjön. A folyamatos félelem még benne is megvan, de nem olyan erővel, mint a 2 lányban és ez lassanként neki már múlik is, mire a karja október elején rendben lesz ez is elmúlik.
Arisa: a vágást a felsőtestén műteni kellett, összevarrni, a seb pár hét alatt rendben lett, de a heget egész életében viselni fogja.
Victor: vele nincs semmi
Terry: ő két hét alatt mindent teljesen kihevert, félelmet és sebeket is.
William: a sérüléseit orvosok ellátták, amíg tudták, amennyiben evett és rendesen táplálkozott, akkor azok neki is úgy 3-4 hónap alatt teljesen rendbejöttek (szeptember-október elejére), de azért még mindig érzett fizikai fájdalmat a mentálmágiás kötelek miatt.
Edwardson: ő is a kórházban ébred teljesen emberként, a női alakban, sérülése nincs és rá kell jönnie, hogy többé nem Szellemlovas.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 11 Szept. 2012, 11:32

Külső régiók – Epilógus 1.

Néhány nappal a külső részek felszabadulása után:

Néhány nappal később már némileg rendbe hozták ezt a környéket, az emberek nyugodtan visszaköltözhettek, a házat, amiben a mágikus forrás volt lebontották, az utcákról a vért felmosták és a két démonsárkány tetemét elégették. Valamit viszont nem tudtak a SHIELD emberei megtenni, azt, hogy a lelkeket, amik itt voltak, a holtak, azokkal kezdjenek valamit. Egy villanás után elsőként Hela érkezett meg, hogy a két ifjú testvérének lelkét elvigye oda, ahova valók, ugyanis Valhalla-ban nem volt helyük.

< - Nem sietted el drága nővérkém – szólalt meg Thorhalla az egyik ház árnyékából és előrelépett onnan. >
< - Volt elég másik dolgom – mondta a nő ridegen. >
< - Ó igen, még mindig örököst keresel s nem látod be, hogy te vagy a legalkalmasabb erre. >
< - Mi olyan fontos számodra, hogy a háború közeledtével itt akarsz velem találkozni s, hogy nem valódi alakodban jelensz meg? >
< - Valódi alakomban vagyok Hela, csak úgy, mint téged… a halandók most engem sem látnak. S be akarok valakit mutatni neked. >
A kezével valamerre mutatott és ott egy vöröses villanás után Mephisto maga jelent meg.
- És a rokonaitok? – kérdezte vigyorogva.
- Ezek gyenge korcsok... nem tekintem a saját vérünknek s szerintem a nővérem sem. Hela, ez itt Mephisto, ő pedig a nővérem Hela, az alvilág úrnője.
- Úrnőm, öröm a találkozás, ha kollégákkal tehetem, főleg, hogy Loki két gyönyörű lánya van itt jelen… Thorhalla, Apokalipszis oda lenne érted ezért a hozzáállást...
- Mephsito! Khm, térjünk a tárgyra! – parancsolta Hela.
- Ó elnézést, elfelejtettem, gyűlöl, mert elraboltad a lovasát.
- Túl sok figyelmet szentelsz Midgardnak démonúr létedre Mephisto, vajon a többi nagyúr mit szólna ehhez? – kérdezte a nő gúnyosan.
- Tudod hogy van ez, vigyáznom kell a befektetéseimre, de ezt te már csak tudod… nos, akkor miért is vagyunk itt? – kérdezte.
- Mindez engem is érdekelne – fűzte hozzá Hela.
- Mind Asgard s mind pedig a démonok érdekeltek ezen ügyben. Újra atyánk s fattyai műve, s Dormammu ténykedését tudom, hogy nem viselik jól mindezt. Mindannyiunk ügyei s befolyása veszélyben van ezek miatt. ezzel feltételezem ti is egyetértetek.
Mindkét fél bólintott hamarosan erre.
- Most, hogy itt a városban egy állandó átjáró van a Sötét Dimenzióba, mit utoljára Zacharias halandó élettel zárt le… s Dormammu lett a legfőbb mágus. Szükségünk van a démoni síkok uraira, egy tanácsra, hogy mindezt kezeljék. S én ezen nem vehetek részt, ellenben ti igen.
- Ezen esetben Mephisto már mehet is s összegyűjtheti a többi vezetőt.
- Ezért kellettem, hogy futárt játsszak? ÉN A SÁTÁN?!
- Drágám, engem nem érdekel, hogy te mész, vagy bármely embered, de meg fogod tenni.
- És mégis miért kéne ilyen szerepet felvállalnom Loki lányainak?!
- Mert nem tudsz mást tenni – nézett rá érzéketlenül Hela.
- Rendben! – morgott a sátán. – Javaslat, hogy merre kezdjem?
- Thamuz jó választásnak tűnik. S nem baj, ha nem éri meg Dormammu bukását.
A következő pillanatban Hela a két rokon lelkével egy villanással tűnt el, utána Thorhalla követte és legvégül Mephisto a démonokéval távozott erről a helyről.

Folytatás a második epilógusban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 11 Szept. 2012, 13:15

A HELY ELPUSZTULT ÉS LE LETT ZÁRVA!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 7 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.