New York (Új-Hala)

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

New York (Új-Hala) - Page 5 Empty Re: New York (Új-Hala)

Témanyitás by Night Csüt. 14 Nov. 2013, 16:17

A módszerem igen hatásos volt így azt folytattam is, bár észrevettem, hogy a vége felé már mintha a bekerülők kezdtek volna hozzászokni a dologhoz, így meggyorsítottam a könyvben történő folyamatokat. Szinte rapid tempóra.
Aki bekerült az fél pillanat alatt összeaszalódott, vagy ha túlélte volna, akkor egy pár gyors halálos lézervágás után lelte halálát a könyvben. A kiszóródó hullasereg, pedig agyonnyomta a közeledő lényeket.
Aztán érzem a rengést, még az eddiginél is szorosabban tartom a könyvet, nehogy elejtsem és próbálok úgy terpeszbe állni, hogy el ne essek.
Amint ezt megtettem és viszonylag szilárdan állok a falon, folytatom, a repülő bogarak aszalását, és ha meglátom, hogy a végrehajtónak segítség kellene, akkor megpróbálom beszippantani a balinagy lényt, bár lehet, hogy ez már a könyvnek is túl sok, így ha nem sikerülne, nem feszegetem hanem inkább folytatom a bogár aszalást é lézerrel vagdosást.

New York (Új-Hala) - Page 5 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 New York (Új-Hala) - Page 5 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 New York (Új-Hala) - Page 5 Indian_girl_by_welximak-d628caj New York (Új-Hala) - Page 5 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tyler Kedd 19 Nov. 2013, 14:51

Elfintorodok mikor a tűzgolyótól persze csak egy árva nyomorult bogár döglik meg, míg a többi rám veti magát. Persze Apokalipszis észleli, hogy mit művelek itt. Nem mintha csak szerencsétlenkedni tudnék, de szerettem volna szórakozni egy kicsit. Nos ez nem jött be és jobb ha hallgatok rá, mielőtt engem is péppé darál a körfűrészével. 
Mielőtt rám vethetnék magukat a bogarak, vagy ha már rám vetették magukat, maximumra emelem a saját testem hőmérsékletét, és ilyenkor semmi nem marad meg a közelemben, tudtommal, esetleg a saját embereink is megsülnek egy kicsit, de hát előfordul az ilyen. Elképzelhetetlen a forróság körülöttem, a levegőbe emelkedek, ha a körülöttem lévők már nem akadályoznak benne és akkora területen amekkorát csak belátok, azonnal napfelszíni vagy ahhoz közeli légkört, forróságot hozok létre, kiszárítva elégetve annyi bogarat, amennyi csak a területen van, legyen az a levegőben, földön vagy alatta. Égjen az összes nyomorult!
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Témanyitás by Reptile Csüt. 21 Nov. 2013, 00:52

Elmélkedésem közben egyéb eredményekre jutok, nem feltétlenül agymosásra, logikából adódó hűségre és egyszerű ostobaságra, de oly nagyon nem boncolom magamban a témát, még egyszer szemügyre veszem a mészárlást, amit valószínűleg egész úton megfigyelés alatt tarthatunk majd valamilyen módon, de most indulnunk kell, dolgunk van és nem húzhatjuk az időt, addig kell szert tennünk arra ami a laborokban van, bármi vagy bármik is legyenek azok, ameddig nem tudnak velünk foglalkozni, az pedig, ha a megszállók elfogynak már nem fog menni. Egy darabig könnyű a haladás, az álcázó továbbra is tökéletesen működik, nem vesznek minket észre és könnyű tőlük a megfelelő távolságot tartani, az egyik utcán befordulva viszont újabb akadályba ütközünk, ezúttal viszont nem olyanba, mint ami az előbb volt. Megközelítem a falakat, s olyat teszek amire már egy jó ideje nem került sor, valóban, régen másztam már falon, de pontosan tudom még, hogy miként kell, olyan ez mint a biciklizés, nehéz lenne elfelejteni. Továbbra is nyitva tartom a szemeimet és a körülöttünk lévő terepet pásztázom, igyekszem azt minél jobban lefedni, hogy megfelelően reagálhassak egy esetleg közeledő veszélyforrásra, s a rovaroktól ugyan úgy tartva a távolságot mint eddig igyekszem vezetni előre a feleségemet, most jön az egész neheze, s ha csak nincs minden őr a harcban, aminek kicsi az esélye, mert ha egyszer már bejutottak akkor lényegtelen, így valószínű, hogy minden őrt kivezényeltek a harcba... Csupán a biztonsági rendszerek mivolta aggaszt egy kicsit, de ezen még egyenlőre ráérek később gondolkodni, előbb érjünk oda, az sem biztos, hogy számítottak arra, hogy valaha valaki eljut oda.

Követem a királyomat, csendben, ahogyan annak lennie kell s figyelek, igazából ennél többet nem igazán tudok tenni, hiszen bármiféle agresszív kapcsolat létesítése a közös ellenséggel, bármennyire is furcsa ebbe belegondolni, mármint a közös ellenség részébe, sosem hittem volna, hogy valaha adódni fog ilyen, esetleg Apokalipszis vagy a szörnyszülöttek képében, de nem nagyra nőtt csótányok formájában.... A lényeg, hogy fölösleges lenne nekik támadni, meg sem fordul a fejemben, egyértelműen ostobaság lenne, így jelen helyzetben nincs mit tenni, követem amerre vezetnek s figyelek, fel vagyok készülve a legrosszabbra mert őszintén szólva engem idegesít, hogy körbe vagyunk véve ezekkel, megbízom abban amit Nate kreált, mindenképpen működik, érti a dolgát, de nem értem, hogy ettől függetlenül hogyan tudja ennyire megőrizni a hidegvérét.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 24 Nov. 2013, 12:38

2076. május vége – Apokaliptika (az egykori Washington DC), Új-Hala
Résztvevők: Végrehajtó, Goblin, Őrző, Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Zsarnok, Nathaniel Orrin és Laura Orrin

Goblin noha úgy tett, ahogyan a bátyja parancsolta, de eddigre túlságosan is késő volt, ez a hőség egyedül a saját társaira volt hatással, de az ellenségre már nem volt semmilyen hatással. Mindenki folytatta volna, amit akart, amikor is a Goblin okozta tűz mellett egy hatalmas éles villanás után egy ismeretlen helyen találták magukat.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Új-Hala) - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.