Limbo

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Limbo - Page 5 Empty Re: Limbo

Témanyitás by Eva Carter Csüt. 05 Jún. 2014, 17:42

Fura, hogy ismeri a SHIELD-et, de csak egy kikerekedet szemmel, és tátott szájal tudom reagálni a hallottakat. Bár, az mondjuk fura, hogy démon révén, megnyugtatónak találja, hogy még nem pusztúlt el a föld. De, ezt még én is, így gondolom. Még, a kérdésemre is kapok választ, egyenesen egy városba tartunk, aminek a közelében, egy palota. Utol érem, és ismét hozzám beszél, mire már tudok mondani valamit.
- Nos, kérdéseim vannak. Kábé, milyen messze van a város? El tudom majd ott foglalni magam? Mennyire vészesek azok a portyázó démonok? Van ott száloda, vagy valami, ahol meghúzhatom magam? Ritkán jönnek ide halott lelke? Mármint, olyanok mint én. - Kérdem tőle, és azért még megvárom hogy mit is mond rá. Majd, mintha hallanék valkit, de a hangja alapján, tutira nem tudom őt beazonositani, úgy látszik vele is végzett az a japán fószer. Talán, még el is megyünk érte.

A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 06 Jún. 2014, 06:58-kor.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Shadow Pént. 06 Jún. 2014, 03:07

Úgy néz ki, hogy kicsit megleptem, bár ennek megállapításához nem kellett nagy tudás, amilyen képet vágott most. Hát igen, mindenkinek vannak titkai, mindenkinek van múltja, jelene és jövője is, csak kérdés, hogy kinek milyen. Ráadásul úgy fest, hogy végre megered a nyelve is egy kicsit, aminek hála végre talán jutunk is valamire, bár a kérdéseinek egy részét nem igazán érzem túl fontosnak jelen helyzetben.
- hmm... nekem pár pillanatra, legalábbis egyedül, számodra talán egy óra, vagy kevesebb. Hogy mennyire tudod lefoglalni magad, az attól is függ, hogy lesz e valami dolgod, vagy sem. Szálloda? Persze, bérelhető szobákkal... - jegyzem meg, majd felnevetek. - Ez egy démon világ kis lány. Nincs szálloda és hasonló, de ha arra kerül a sor, akkor lesz hol laknod, ettől nem kell tartanod. Bár, hogy milyen minőségű lesz, az már a viselkedéseden is fog múlni. - ballagok tovább a város felé, miközben beszélek teljes nyugalommal. - Emberi lelkek elég ritkán jönnek ide, ez inkább Mephisto asztala, hogy eme lelkekkel foglalkozzon, de azért előfordul. Ami a démonokat illeti. Jobb ha az eszedbe vésed igen alaposan, amit most mondok: A közhiedelmekkel ellentétben, a démon is egy faj, egy eléggé szerteágazó faj. Vannak jók, s rosszak egyaránt, ahogy más fajoknál, mint embereknél, angyaloknál, asgardiaknál. Jobb ha elfeleded a gyerek meséket, mivel azok a felszínt se súrolják. - ahogy haladok valamit meghallok a távolból, s az égre emelem a tekintetem.
- Vajon tanítják ezt az ostoba embereknek, hogy üvöltözni kell egy idegen helyen, vagy maguktól ennyire ostobák – morgom magam elé, s megindulok arra kicsit gyorsítva a lépteimen, de lehet már Évanak kocognia vagy futnia kell, hogy lépést is tarthasson velem. A hang alapján nincs messze a kiabáló, de az már most biztos, hogy Mephistot élve nyúzom meg, amint látogatást tesz nálam, mivel eme lelkek az ő dolga lenne. Amint már látom a kiabálót egy kicsit lassítok és összefonom a karomat magam előtt és elsőre Tatjanára nézek.
- Ismered? - kérdem tőle, majd haladok tovább a másik halott lélek felé. Figyelem, hogy mit csinál, s várom közben Tatjana válaszát is. Nem mutatom jelét, hogy támadni akarok, de azért a figyelmem se lankad. Ki tudja mire számíthatok valakitől aki egy idegen helyen üvöltözik mint aki nem egészen normális.

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Auaritia Hétf. 09 Jún. 2014, 10:21

Phobia

Miközben kiabálok, továbbra is azon gondolkodom, vajon hol lehetek? Mégis mit keresek itt? Elraboltak? Lehet csak elájultam ott a teremben és Sinestro és a bandája fogva tart.
Vagy ez a hely Magneto mester büntetése? Akárhogy is ki kell jutnom.
Lépéseket hallok, és a távolban egy kis idő múlva megpillantok valakiket.
Egy barna hajú szarvas lényt, és ahogy látom van farka is. Uram teremtőm! Mégis mi ez?
Démonokról már halottam, vagy ez csak egy maskarás nő? Egyáltalán nő? Legalábbis úgy néz ki ,de ki tudja mik a szokások náluk?
A másik valaki alakját egyenlőre még nem tudom kivenni. Vajon ellenségesek? Meg akarnak ölni?
Jelezvén, hogy békét akarok feltartom a kezem és mondom:

- Jó napot! Meg tudnák mondani merre van a kijárat?

És nézem, hogy mit reagálnak. Jajj reméllem nem fognak megenni, meg ilyenek. Ha minden jól megy ezek kedves aranyos kis démonok....

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Síkok:

Témanyitás by Shadow Vas. 15 Jún. 2014, 01:27

Nem kapok választ a kérdésemre, míg a kiabálónak feltűnik, hogy ott vagyunk, így hagyom egyenlőre Tatjanát és közelebb ballagok az újhoz, majd félrehúzom a számot, s eléggé hideg tekintettel nézek rá.
- Üdv... Kijárat? Szerintem azon már túl vagy... halott lélek. - nem állok meg, csak haladok felé – Üdv Limbon... Ha akarsz, akkor kövess minket... megyünk a városba, ha nem akkor kiabálj itt tovább nyugodtan a sivatag közepén... - közben elhaladok mellette lassítás nélkül, s beszélek tovább - … a másik halott lélek Tatjana... ő is friss vendég nálunk... A nevem Shywa... ha jössz kérdezhetsz is. - ezzel baktatok tovább a város felé egy kicsit morogva magam elé, hogy mivel érdemeltem ki az ilyeneket és reménykedem benne, hogy egyenlőre eme kettő mellé nem kapok új látogatókat... pontosabban új itt lakókat. Bár nem tudom meddig fognak itt vendégeskedni... Lehet csak az idők végezetéig, lehet rövidebb ideig. Majd kiderül.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Auaritia Vas. 15 Jún. 2014, 09:24

Phobia

A lény hozzám beszélt elért egy távolságot amikor már fel tudtam mérni az alakját, fajtáját. Egy pillanatra meghökkentem. Ez egy démon? Jajj ne, akkor ez lehet a pokol?
A tekintete tiszteletet parancsoló volt, bár fiatal volt a külseje. Nahát ezek vannak ilyen kiadásba is? Közben valamiféle halott lelkekről beszélt. Hogy én meghaltam volna?
Az lehetetlen..

- Ne haragudjon, izé, asszonyom. DE én nem halhattam meg, nekem még nagyon sok dolgom van.

Ekkor volt hogy elhaladt mellettem, lassú kimért léptekkel ment. Valamiért nem állt meg, egy városról regélt, hogy ő odatart. Ekkor én is követtem. S tovább folytattam:

- Mégis hogyan lehet innen kijutni, kérem árulja el. Kit kell hozzá megölnöm, vagy valami próba...igen PRÓBA, az ilyen helyeken mindig szokott valamiféle ilyen lenni, és aki ügyes az kijuthat. Kérem én nekem innen mennem kell...

Közben egy másik valaki is a háttérben álldogált. Tartja...ahhh nem tudtam megjegyezni a nevét. Szóval egy másik csaj. Ő olyan nyugodtnak tűnik. Mégis meddig kell itt lennünk? Ő már beletörődött a sorsába? A másik kérdés ez a démonka itt rab vagy öve a hely?...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Hétf. 16 Jún. 2014, 18:12

Azon, gondolkodom, hogy ismerös-e a másik, de nem jut eszembe semmi. Közben, Shywa tovább megy egyenesen felé, és mond neki valamit, mivel már távol van tőlem, így szerintem már nem értem amuit mond. El indulok feléjük, hogy felzárkozzam hozzájuk. Úgy fest a dolog, hogy a másik viszont, már menne is vissza a földre, az anyagi világba. Fel zárkózom, de nem mondok semmit, csak várom, hogy befejezze a mondatát, és csak akkor szólalok meg.
- Szia, én Tatjana Éva Dragunov vagyok. - mutatkozom be, és közben a kezemet nyújtom felé, remélve, hogy elfogadja. Bár, tényleg nem ismerős, de lehet annak kéne lennie.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Shadow Szer. 18 Jún. 2014, 01:37

Úgy fest, hogy ő is követ, ahogy Tatjana is. Valahol az új szavai mulattatnak, valahol kicsit se. Teszek néhány nagyobb lépést, majd hirtelen fordulok velük szembe és egyenesen rájuk nézek.
- Meghaltál.. itt vagy.. ezek a tények. Elfogadod vagy nem, ez van. Mephisto.. ő a aki szeret próbákkal játszadozni... hogy itt mi lesz veletek, az majd kiderül. De ezzel az „el akarok menni” szöveggel tuti nem mész semmire. - Ezzel megfordulok és megindulok a város felé ismételten, ami valahol dereng a messzeségben azért egy nagyobbacska homok dűnéről nézve, miközben hátranézés nélkül folytatom. - S egyáltalán lenne odaát bármi amibe visszatérhetsz? Vagy ha volt is, mostanra lehet már mélyen fekszik egy koporsóban, vagy hamvasztva egy urnában... egyik se túl kényelmes, s teljesen alkalmatlan a feltámadásra, még ha azt meg is lehetne oldani, hogy visszatérjetek... mik lennétek? Két kóbor szellem... test nélkül.. anyag nélkül. Két tehetetlen szemlélődő, kik az örökkévalóságig bolyonganak. - közben vállat vonok ahogy haladok tovább – Bár mindenkinek más céljai vannak.. lehet valakinek pont ez kellene... - csak annyira figyelek rájuk, hogy követnek e vagy mennyire messze vannak. Szeretnék megérkezni végre a városba, majd a palotába, ár lehet ezeket le kéne raknom az arénába, bár lehet inkább Alastor nyakába sózom őket és készen is vagyok. Probléma átmenetileg letudva.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Szer. 18 Jún. 2014, 11:10

Phobia

A démoni lény csak megy nem szól semmit. Közben odalép hozzánk a csaj, aki a távolban volt. Nagyon kedvesen bemutatkozik, persze engem egy kicsit sem izgat, hogy ki is ő.
Így gesztust egy fanyar mosollyal válaszolom meg, s nem árulom el hogy hívnak. Mégis minek? Úgyis hamar távozok, nem szeretnék felesleges dolgokba keveredni vele.
Talán ennyi a rá fordított figyelmem, majd követem a démont, aki hirtelen hátralép és az arcomra vágja, hogy meghaltam.
Aztán még mond pár dolgot, bbalalabalabalanala....kit érdekel, mit mond valószínűleg egy kis senki itt. Sőt nem is vagyok benne biztos, hogy ő itt lakik, lehet ő is egy ilyen ideragadt valaki.
Hmm szánalmas. Még ha akarna se tudna kivinni innen, hisz ő valamiféle kis közrendű izé lehet. Mindegy...követem majd a városba biztos találkozok valamilyen értelmes lénnyel, akivel lehet alkudozni.

- Okéska

Mondom neki, és az út hátralévő részét csöndben töltöm. Nem tudom mégis milyen város lehet itt...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Szer. 18 Jún. 2014, 19:38

A másik halott lélek, csak egy fanyar vigyorral viszonozza, amire inkább nem mondok semmit. Hallom, hogy elöl a démon hölgy mond valamit, amitől én valahogy azt érzem, hogy mérges leszek.
- Én, egy szóval sem mondtam olyat, hogy vissza akarnék menni, és ha rémlik egyszer már mondtam neked, hogy felrobbantottak. Valamint, ha vissza is térnék, keresnék egy újszülöttet, és abba költöznék, és új életett kezdenék. De, mint már mondtam, egy szóval nem mondtam, hogy vissza akarnék menni. - Mondom, a démon csajnak fel háborodottan.
~ Még, hogy én vissza, na jó vannak barátaim, meg a szüleim is élnek, és ott van még a testvérem is, de tisztában vagyok vele, hogy nem térhetek vissza. De, ha lenne rá mód, hogy vissza térjek, és ráadásul, úgy hogy testem is legyen, habozás nélkül bele mennék. ~ Gondolom magamban, és egyáltalán nem érdekel, hogy halja-e a gondolataimat, vagy nem. Követem őt a városba, de ott aztán talán el válnak útjaink, én pedig majd keresek ott valamilyen munkát, legaláb addig sem meresztem a p.cs@mat valahol. Majd, megyek egy kocsmába, dolgozni. Felszolgálót, mindig szoktak keresni.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Shadow Csüt. 19 Jún. 2014, 03:08

Hallgatom őket, bár csak Tatjana az, aki többet beszél.
- Mindenki egy idő után vissza akar térni.. csak az a kérdés, hogy ki, mennyi idő után. - felelem a lány háborgására, majd elhallgatok, s elmosolyodok, bár ebből ők nem látnak semmit. Biccentek egyet, majd egy villanással később már a város bejárata előtt állunk.
- Itt is vagyunk... bár remélem nem bánjátok, hogy kicsit gyorsabban. - hátra pillantok rájuk, majd a nagy kapun besétálok a városba, s úgy haladok az úton egy kicsit előre, mielőtt megállnék. Körbe nézek a démonokon, aki lassan felénk néznek, majd van aki meghajol, van aki letérdel, s úgy köszönt. Végig nézek rajtuk, majd az elém érkező egyik démonra nézek, s biccentek felé.
- Szóljatok Alastor nagyúrnak, hogy visszatértem, s a trónteremben várom majd, csak még van egy kis dolgom..
- Igen úrnőm, ahogy óhajtod - felel a démon és megindul a palota felé, mire hátra pillantok a két vendégemre.
- Induljunk. - ezzel megindulok a palota melletti aréna felé teljes nyugalommal, kihúzva magam, miközben hátra szólok.
- Ne maradjatok le, s majd az arénában beszélhettek, addig nem. - ezzel tovább haladok egészen az arénáig át a városon. Ha bármelyikük meg szólal, akkor úgy teszek mint aki meg se hallotta. A démonok két oldalt figyelemmel kísérik az utunkat. Ahogy odaérünk besétálok az aréna közepére, ahol megállok, de nem fordulok feléjük, csak a palotát nézem, míg mögöttük bezárulnak az aréna ajtajai.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Csüt. 19 Jún. 2014, 22:37

Phobia

Tatjana nem igazán foglalkozik, azzal, hogy nem vagyok hajlandó kedves lenni vele. Elég magának való típus lehet. Eztán elkezd valamiféle robbanásról meg babákról beszélni. Ahh...kit érdekel? Kíváncsi lennék milyen nemzetségű ez a Tatjana Eva...nem is tudom kiejteni rendesen. Az biztos hogy orosz...talán és ez az ékezetes név? Valami skandináv gondolom.
Közben a démoncsajszi a város kapujához röpít minket, oh kérlek, akkor mégis minek sétálunk egy centit is ha képes volt erre a hókuszpókuszra. A városban aztán nagy meglepetés ér, mindenki lehajol a démon előtt és felségeznek meg hajbókolnak neki. Mégis ki ez itt? Mégiscsak ő itt az alfa és omega? Az lehetetlen, olyan fiatal...
Azt tanácsolja csukjuk be a szánk, én továbbra se szólok egy szót sem, elég átlátszó mit akar velünk csinálni, de hát mit van mit tenni, követem.
Egy arénába visz és ugye az arénák nem híresek arról, hogy küzdeni szoktak bennük. Hiába sok kalandfilmet láttam, ha aréna volt, akkor ott volt harc is. Becsukódtak a kapuk, én hátranéztem és feszült figyelemmel vártam, vajon mit szabadít ránk...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Kedd 24 Jún. 2014, 11:46

Hallom, hogy mond valamit, de mondani viszont nem mondok semmit. Majd, történik valami, és már a város bejáratánál vagyunk. Aztán, ismét mond valamit, de arra sem mondok semmit. Talán, csak gondolatban.
~ Nekem, aztán mindegy.
Amint, be lépünk én az épületeket figyelem, s nem a démonokat, bár nem vagyok egy épitész, de ez a stilus, amivel ők dolgoznak, lenyűgöző szerintem. Majd, hallom, hogy megyünk tovább, így követem őket, bár nem értem miért, hisz már eleve a városban vagyunk, bár igaz vannak gonosz démonok is, de hát szóval, mindegy. Amint beérünk, hallom, hogy mögötünk csukodik az ajtó, de révén, hogy rosszat sejtek, így megszólalok, és közben össze ütöm a két kezemet.
- Nos, hát akkor köszönöm, hogy kihoztál minket a sivatagból, és azt is, hogy ezt itt meg mutattad nekünk, és kérlek ne hid, hogy hálátlan lennék vagy valami, de én, bár eléggé sok szór láttam a gladiátor címü filmet, és bár nagyon tetszet, meg minden, de attól tartok, hogy belőlem nem lenne jó gladiátor csaj, így inkáb maradok az adósod, és inkáb el húznék innen. Nézd, tényleg nem vagyok az a fajta, aki tudja a népedet szórakoztatni, tehát én most lépek. Szevasz. - Mondom neki, de meg várom, hogy mit is mond, majd megfordulok, és elhagyom az arénát.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Shadow Szomb. 05 Júl. 2014, 22:53

Csak hallgatom Tatjanat, majd vállat vonok.
- Bármikor elmehettek innét, persze, akkor ki kell verekednetek magatokat és a túl oldalon az aréna bajnoka áll. - mondom nyugodt hangon. - De a Gladiátor című mű remekkel ellentétben ti nem lesztek egy aréna harc hősei.. így esélytelenek lennétek. Tehát most játszhatjátok tovább ezt a játékot, hogy azt tesztek amit akartok, nekem van időm.. míg itt beszélgetünk fent csak telnek a hetek, hónapok... - vállat vonok – … Én nem akarok visszatérni oda, csak esetleg ti... Azonban az a nagy kérdés, hogy milyen áron... - még mindig nem fordulok feléjük. - ...és miként is térhettek oda vissza... - Lassan feléjük fordulok, s végig mérem mind a kettőjüket.
- Jó eséllyel démonként, aminek köszönhetően, lehet a régi életetek véget ér, s egy új kezdődik el. - végig nézek mindkettőjükön. - Relatíve szabad élet odaát. De maradhattok is, s szolgálhattok engem és a többi felettetek álló démont. Odaát is engedelmességgel tartoztok, de mégse vagytok annyira szem előtt. - teszem hozzá.
- A ti döntésetek

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Vas. 06 Júl. 2014, 12:39

Phobia

A Gladiátoros poén tetszett, mind Tatjánától, mind a démonnőtől.
Az aréna másik sarkában egy kevésbé szimpatikus "fiatalember" áll. Ő vele kéne megküzdenünk, ha távozni akarunk.
Aztán mondja azon szavakat a démon, melyekre nem számítok. A kijutásunk kulcsa egy új élet és teljesen új erő lehet.

Természetesen mindent meg akarok tenni azért, hogy kijussak :

- Kérlek, én ki akarok jutni innen mindenáron. Bárhogyan. Nekem mindegy milyen életem lesz. Csak a külsőm, a gyönyörű külsőm had maradjon. Én esküt teszek mindenre, csak had kerüljek vissza ebbe a testbe.

Letérdelek, majd várom a döntését. Remélem megtarthatom magam...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Szer. 09 Júl. 2014, 21:20

Végig hallgatom őt, és meglep amit hallok tőle. De, nem szolok közbe, ha nem végig hallgatom, amit mond.
- Ok, tehát démonná válhatunk, és új életünk lesz. De, hogyan válunk démonná? Mit kéne tennünk? - Kérdezem, hisz egyenlőre még el sem tudom képzelni, hogy hogyan is fogok, vagy fogunk át alakulni. Az aréna bajnokára, pedig egyenlőre nem nézek, hisz az most fontosab amit a démon nő mond. De, a másikat is hallom, és eléggé sánalmasnak találom, de nekem aztán teljesen mindegy.
- Új élet, új külsö, de gondolom fel veheted a régi külsödet is. De, csak gondolom. - Mondom a másiknak, miközben a szemeimet forgatom. Talán, ez a sorsom, hogy én is démon nő legyek, szuper fajintosos. Hát, akkor démon nő leszek, de azért fogok élni itt is Limboban, bár nem tudom, hogy képes leszek-e azt tenni, amit mások parancsolnak nekem.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 27 Júl. 2014, 07:48

2048. február 16. vasárnap - Limbo, démoni sík
Résztvevő: Tatjana Éva Dragunov és Anne Wietna / Phobia

Miközben a két lány éppen vagy Shywa-nak könyörgött, vagy kérdezte a démonúrnő elnézett az egyik irányba.
- Legalább egy kis gerince legyen már az embernek – hallatszott egy lenéző hang a másik irányból.
Ha a két nő arrafelé nézett egy fiatalnak tűnő démonnő volt az.
Limbo - Page 5 738199-carnelian1
- Engedelmeddel átveszem őket és intézkedem a sorsukról – mondta Shywa felé tiszteletteljes hangon.
Shywa csak intett és bólintott a nőnek, hogy viheti Tatjana-t és Phobia-t. A démonnő bólintott, majd a két nő egy villanást látott. A következő pillanatban egy magasabb épületben voltak egy magasabb szobában. A szoba spártai berendezésű volt, konkrétan semmi sem volt benne csak üvegek körbe, ahonnan az egész város belátható volt alattuk. A démonnő nyugodtan, kényelmesen ült le a földre törökülésbe.
- Szóval egyelőre egyetlen kérdésem van –mondta. – Mit tennétek meg azért, hogy újra a Földön legyetek?

//Elnézést, hogy eddig kellett várnotok, de BB eddig ígérte, hogy ír… én fejezem be Nektek a kalandot.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Limbo - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Auaritia Csüt. 31 Júl. 2014, 09:30

Phobia

A könyörgésem nem tudom hatni fog-e megpróbálom a legjobban eljátszani a könyörgő szolga szerepét. Ekkor egy női hang töri meg a csendet. Gerincről meg tisztességről beszél, ami valljuk be nekem már rég nincs. Ebben a világban meg pláne nincs. A másik női hanghoz egy test is tartozott démonszerű volt. Meg merem kockáztatni, hogy démon volt ő maga is. Sőt több mint valószínű. Ez a két szarv ezek a fehér kifejezéstelen szemek...
A női teremtmény átvett minket,mint valami csomagot. A másik engedte neki, s a következő percekben egy szobában ültünk.
Szép berendezés, egészen eredeti, élcelődtem magamban. A démon törökülésbe ült, én magam sem a ruhám miatt, meg amúgy sem szerettem ezt az ülési formát, szóval az ablakhoz dőltem. A démonnő kérdezett. A feleletre nem kellett sokáig várnia tőlem.

- Közhelyes lesz ez a mondat, de a válaszom az, hogy mindent megtennék a kijutásért. Ölés, szex, gyerekszülés, rablás, lopás, kínzás...bármi. Ha kell, még őt is megölöm.

Mutattam kezemmel a mellettem lévő Tatjanára.

- Én, még ha kell, az ördöggel is lepaktálok!

Vetettem be az utolsó kártyámat, talán kissé meggondolatlanul. Gondolom most jön a blabla szöveg, hogy mindennek ára van. Nem érdekel csináljuk..

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 14 Aug. 2014, 08:09

Ahogyan Phobia kimondta, hogy bármit megtesz a démonnő elmosolyodott.
- Nagyszerű – mondta. – Ami őt illeti, már halott, nem kell megölni.
A démonnő végignézett még egyszer Phobia-n, és utána még körbe is járt, amikor ismét szembeérkezett vele, akkor állt csak meg és nézett a másik szemébe.
- Az ördöggel sem kell lepaktálni, révén nem ebben a démoni dimenzióban él, hanem egy másikban.
Megvárta a reakciót, majd folytatta.
- De nem maradhatsz az eredeti alakodban, az elpusztult, így másikat kapsz, mind a ketten másikat kaptok majd, új képességeket, hogy azokkal megfeleljetek annak a feladatnak, amivel visszakerültök az élők közé. Ez a kozmikus ősi törvény.
A nő koncentrálni kezdett, majd fény ölelte körbe Phobia-t, mire a fény elült a nő bőre vörös lett, szárnyai lettek és a külseje is démoni lett.
Limbo - Page 5 456208-purgatory_02
- Azt hiszem, hogy ez megfelel, mit gondoltok? – kérdezte.

//Azért majd olyan 5-6 napot kivárok mindig, hátha ír Roland, ha nem, akkor utána kapsz reagot.//

Limbo - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Auaritia Csüt. 14 Aug. 2014, 09:49

Phobia

A démonnő mosolyogva közölte, hogy nem kell megölnöm senkit sem. És hála égnek Mephistóval sem kell lepaktálnom. Akkor vajon mi lehet az ára?
Egyszer körbe ment körülöttem, aztán a szemembe nézett. Be kell valljam kissé félelmetes ez a démon, most látom csak.
Aztán valamilyen kozmikus ösvényről és új képességekről beszélt. Nem is halottam mit mond, csak a kijutás illúziója keringet a fejemben.
Aztán egy fénycsóva ölelt körbe. Az utána következő percek érdekesek voltak. Motoszkálást éreztem a testemben, mintha a vérem is felforrt volna.
A hajam színe, a bőröm színe, az egész testem más lett. Mi történt velem? Valahogy olyan érzésem volt, mintha erősebb lettem volna. Legalábbis fizikailag vehemensebb.

- És most?

Meredtem rá a nőre, aki ezt tette velem. Úgy érzem, bármi is lesz a küldetésem én megbosszulom a halálom.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 15 Aug. 2014, 08:42

- Ha ennyire el akarod vesztegetni a második lehetőségedet, akkor hajrá – vonta meg a nő a vállát.
Mire Phobia felfoghatta volna, az utolsó szavait a bosszúról nem csak gondolta, de hangosan is kimondta.
- Egyelőre semmi ilyesmi dolgod nem lesz, hogy megölni bárkit is, ez olyan átlagos és unalmas – mondta a nő. – A Földön, a köztes dimenzióban, legalább is számunkra az… minden haldoklik. Idegen realitás próbálja megfertőzni a helyet és a halhatatlansággal megfertőzni.
Itt néhány pillanatra elhallgatott, ha Phobia megszólalna feltartja az ujját, hogy ne tegye.
- Ez nem olyan jó, mint hangzik. A sérülések megmaradnak, akár örök életedre nyomorék lehetsz. És még sorolhatnám arról nem is beszélve, hogy egyetlen túlvilág sem kapna többé lelket. Ami nem lenne jó senkinek. A másik világ okozza, amit látni az égbolton. A folyamat még megállítható. Ez lesz a feladatod, megakadályozni, hogy a Rákuniverzum rákos fertővé változtassa a mi realitásunkat is. A bolygó több helyen meg van fertőzve, Ausztráliába mész, hogy az ottani veszélyforrást megszüntesd. Valószínűleg nem te leszel az egyetlen, így dolgozz össze azokkal, akik ott lesznek, bármilyen szövetségesekkel is hoz össze a sors.
Ismét elhallgatott.
- Érthető? – kérdezte. – A képességeidre útközben rájössz majd, hogy mikkel rendelkezel. Ha készen vagy indulsz is.

//Ezek után, ha nem gond, Szeráffal és Rachel-el (Zield és Tao) játszol tovább.//

Limbo - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Hétf. 18 Aug. 2014, 13:59

Phobia

A démon elmagyarázta mi lesz a dolgom. Ahogy hallom bosszúról szó nem lehet. Rendben akkor ezt eltesszük későbbre.
A feladatom az, hogy megmentsem a földet bizonyos tényektől. Hmm...nemes feladatnak hangzik. Kicsit sajnálom ugyan, hogy már nem az vagyok aki régen, de hát mit tehetnék?
Ez is jobb mint a halál....aztán majd meglátjuk. Nem akarok nyomorék lenni egyenlőre.
Valóban közbe szerettem volna szólni, de csendre intettek. Rendben.
Kész vagyok indulhatok az ismeretlenbe...fura lesz de kész vagyok...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Aug. 2014, 09:07

Phobia
A démonnő bólintott arra, hogy a nő megértette a feladatokat, majd néhány rúnát rajzolt fel a levegőbe, Phobia-t fény vette körbe, majd egy villanás után már Ausztráliában volt.

Limbo - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Eva Carter Csüt. 21 Aug. 2014, 22:37

Várnám, hogy vezetőnk mondjon valamit, de nagyon úgy fest a dolog, hogy ő inkább meg némult, vagy pedig tudom is én. Minden esetre, valaki meg szólal mögötünk, és én társnőm höz hasonlóan oda fordítom a tekintetemet a jövevényhez, aki jelzi, hogy átvesz minket, majd egy épületbe kerülünk, ahol ő leül, és egy kérdést tesz fel, amit valahogy nem nagyon értek, Bár, eléggé egyértelmünek hangzik a dolog. A másik nő annyira vissza akar térni, hogy akár még engem is képes lenne megölni megint, amire jó magam inkáb nem is mondok semmit. Majd, aztán a nő át alakul a szemem láttára, démon nővé, akinek vörös bőre van. Aztán, feladatot is kap, majd gondolom eltünik, én pedig ott maradok vele kettesben, és a kérdésén gondolkodom. Bár, ezen nincs mit gondolkodni. De, megszólalok én is.
- Megteszem amit kivánsz tőlem úrnőm. - Mondomki végül én is a szavakat, és közben fél térdre ereszkedem. - Hűséges szólgád leszek, fogad eskümet.

/Bocs, hogy eddig nem írtam./

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Aug. 2014, 09:04

Résztvevő: Tatjana Éva Dragunov

A démonnő végignézett Tatjana-n, amikor az letérdelt, hogy ő is szeretne élni és hűséget fogad. A nő ajkain kegyelten mosoly jelent meg erre a mutatványra. Láthatóan tényleg igencsak elnyerte a tetszését mindez.
- Rendben van, legyen – mondta.
Ismét rúnákat rajzolt a levegőbe, majd Tatjana is egy éles villanást látott, mint nem sokkal korábban Phobia is. csakhogy a lánynak a fények után sötétség jött. Nem látott semmit, pillanatokig teljesen vak volt, majd a látása helyét valami egészen más vette át. Látni ugyan nem látott, de az érzékszervei kiélesedtek, érezte magán a ruháját, a legkisebb ráncot is rajta, a hallása jobb lett, hallotta még a vele szembenálló démonnő szívverését is. majd lassanként kezdtek kirajzolódni az alakok, tárgyak, amik ott voltak a közelében. Mintha ultrahangot bocsátott volna ki a lány és a visszaverődő hangok alapján érzékelt mindent. Nem látott és mégis. (olyannak képzeld, mint a Daredevil, Fenegyerek látása)
- Ez így nagyszerű – mondta. – Már csak egy feladat kell neked… mivel foglalkoztál életedben?

A külső:
Limbo - Page 5 2317136-omen_8

//Semmi gond.//

Limbo - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Eva Carter Pént. 22 Aug. 2014, 11:38

A fogadalmam után, egyenesen úrnőmre nézek, akinek ettől egy gonosz vigyor jelenik meg az arcán, és hallom amint mond valamit, majd látom a kezét mozogni. Aztán engem is ény vesz körül, majd pár perc múlva, viszont nem látok semmit. Bár a látásom elvette, cserébe az érzékeim jobbak lettek, így érzem magamon az új ruhámat, és annak ráncait is, És kiválóan hallom úrnőm szívverését is valamint a körülöttem lévő tárgyakat is láttam kirajzolódni.
- Köszönöm úrnőm. - rebegem hálásan neki, majd a kérdésére is válaszolok neki. - A SHILED-nek dolgoztam anno még régen úrnőm. - Mondom neki, és várom, hogy engem hova is küld úrnőm. Küldjön bárhova is, anna csak örülni fogok, de akkorsem pánikolok, ha mégis itt kell maradnom. Itt is van biztos feladat, amit elkell végezni. Minden esetre, várom úrnőm szavit.

/Köszönöm Nefi, cuki Tati új külsöje, nekem nagyon tetszik. ^_^/

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.