Mojoworld

Go down

Mojoworld Empty Mojoworld

Témanyitás by Morsus Pént. 16 Nov. 2012, 23:08

Mojo és a gerinctelenek világa. Technikailag egy realitások melletti realitás, amiből csak egy van. Ennek a világnak az ura Mojo. Az univerzum olyan fejletté vált, hogy minden önállóvá vált és a nép elpuhult már csak a tévé és a szórakoztatás érdekli őket. Azt pedig csakis Mojo nyújtja.

Battle Mojo 2:
A résztvevők hirtelen kerülnek ide. Utolsó emlékük még a saját világukról volt majd hirtelen idekerültek. Rejtély, hogy miért, de a terem olyan, mint valami kvízshow helyszíne. A közönségben eltorzult gerinctelen valamikor humanoid lények tapsolnak és fütyülnek. Mojon egy öltöny van, amit már szétizzadt és a gombok feszülve készülnek elpattanni. A szereplők egy-egy kerek pódiumom állnak. Körülöttük szárnyas kamerák repkednek. Szó szerint, madárszerű tollas szárnyak vannak a kamerákon.
- Üdvözlöm a játékosainkat!
Mondja és a tömeg őrjöngeni kezd, meg az is rásegít, hogy tetőn a "TAPSOLJ VAGY LÖVÜNK" szöveg villog. Mojo mögött egy hatalmas képernyőn a szereplők arca, neve és realitása van kint középen pedig a "játék" címe: Battle Mojo II.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 17 Nov. 2012, 09:05

Az egyik pillanatban még az álomképet próbálom elhessegetni Bard személyében, hogy úgysem volt igaz, hogy csak megint képzelődöm a gyógyszerek hatására. Ez még eljutott a tudatomig, de semmi más, az illata ismerős volt, túlságosan is, de mire felnézhettem volna már nem volt ott. Csak álom… megszédültem és újra magamhoz tértem. A lábaim kiszaladtak alólam és ismét azt a kevés mindent, ami a gyomromban volt kiadtam magamból. A szagok túl erősek voltak, ahogyan beleszagoltam a levegőbe, így állatias vicsorral néztem fel térdelésből, a hangok túl erősek, az utóbb időben csak Blastaar nevetése és a saját sikolyom volt, amihez hozzászoktam. Mély állatias morgás hagyta el a torkomat és a megszokott SNIKT hanggal a karmaim is előbukkanak a kézfejeimből, ha megtudják tenni. Vicsorral és morgással próbálok a körülöttem levő repkedő valamik után kapni, hogy leszedjem őket onann.
Miért kínoz tovább? Miért nem öl meg végre?! Az állandó kérdések most is ott voltak, eddig ilyen hallucinációm nem volt, akkor lehet, hogy valahogy kijutottam? Körbenéztem, megannyi másik személy, megráztam a fejemet, nevek és realitások, sokakat megismertem, ezek a mieink voltak. Újra felmordultam, ahogyan Algernon-t, Andrew-t és Danielt megláttam. A sárga dagadt szavai után a hang irányába néztem.
- Gyere ide pubi és beszéljük meg! – morogtam. – Lássuk ha millió szeletben végzed a társalgást még mindig ilyen lelkes leszel-e…

Mojoworld 00120

Mint előző kalandban is én kezdtem:
Lorna Howlett, Végtelen háború realitás: James „Logan” Howlett és Serena Davidson lánya, állatias ösztönök és érzékszervek, regeneráció és csontkarmok, kettő a kézen, egy a lábfejen; Asgard hercegének, Bard Thorsonnak jegyese. Jelenleg ruhák nélkül díszeleg a pódiumon.
Lorna csak még ennyi ruha sincs rajta:
Mojoworld X-23

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojoworld 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Tyranis Szomb. 17 Nov. 2012, 09:20

Egyik pillanatban még arról beszélgetett Tony Starkkal, hogy gőzerővel lehetne újra energiát csiholni New Yorkban a mágia miatt, a következő pillanatban pedig már egy teljesen másik helyen volt. Egy pillanatra még hányingere támadt, de ezt igencsak gyorsan leküzdötte, annyira nem volt vészes. Érzelemmentes arccal nézett körbe, miközben felvonta a szemöldökét.
- Érdekes. – állapította meg rezignált hangon.
Végignézett a lényeken, amik ott voltak a stadionban, még soha sem látott ehhez foghatót a könyvekben sem, amiket az X-mennél olvasott. A központi figurára nézett, majd azokra, akik még ott voltak velük. Nevek és utána egy jelzés, logikus volt kikövetkeztetni, hogy másik realitások lakói, erre Tyler jelenléte is bizonyosság volt. Vele már találkozott, amikor a saját világukba keveredtek. Azonban senki más nem volt ismerős, csak a férfi, illetve a majom, a bérgyilkos. A többség egy „Végtelen háború” nevű helyről származott, már a világ megnevezése is érdekes, sőt lenyűgöző volt. A körülötte repkedő dolgokra nézett, hogy felmérje azokat, hogy mik lehetnek. Kissé oldalra biccentette a fejét, ahogyan elolvasta a címet, Battle Mojo II. valami rémlett neki, hasonló néven, egy könyv, amit valaki olvasott otthon, Battle Royal. Annak tudta, hogy mi volt az értelme, vajon ennek mennyi köze van ahhoz?
Egyelőre nem foglalkozott vele, kinyújtotta maga elé a kezét, logikus volt következtetni, hogy nem csak pódiumon voltak, hanem körülöttük energiamező is elhelyezkedett, csak így volt hatékony az, hogy itt tartsák őket. Így ezt próbálta kitapogatni, mialatt igyekezett a többieket is szemmel tartani, hogy azok mit csinálnak, hogyan reagálnak az eseményekre, miközben ő továbbra is teljesen érzéketlenül vizsgálódott.

Mojoworld 00120

Tyranis, Másik Világ realitás: Szuperzseni. Thanos, a titán és Ko-Rel lánya, 2,5 éves, genetikailag gyorsítva kb. 16 éves korig, örökkévaló, kree hibrid. Minden tulajdonsága emberi maximumon van, több örökkévaló képessége már passzívan jelentkezett, de még nem tudja akarattal befolyásolni azokat. Eidetikus memóriával rendelkezik.
Tyra a szokásos:
Mojoworld 1967806-ghope_10_0008

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojoworld CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Lance Harris Szomb. 17 Nov. 2012, 10:13

Genocide az ismeretlen erőkkel rendelkező ellenfelével folytatott csatája közben teleportált ebbe a világba. A fulladás érzése megszűnt, majd miután felfogta hol van, arcára mosoly húzódott. Egy érzelmektől mentes, rettenthetetlen, rémisztő mosoly. Mozdulatlanul, látszólag úgy állt ott, mint aki fel sem fogja, történt-e valami. Végigszemléli a többieket, és nyugtázza, hogy egyféle kimenetele lehet ennek a meccsnek, mely egyedül az ő győzelmével végződik. Mintha bárki is kétkedett volna ebben.
Genocide-ban azonban belül a kétség jelent meg... Az utóbbi időben túlságosan is megnőtt azon események száma, melyet nem ő irányított, s ezen változtatnia kellett. A jövőben minden erejével azon lesz, hogy kontrollba kerüljön, bármi áron...

***

Genocide; Reneszánsz (bár most jelenleg a Másik Világban volt) A Halál Magjával rendelkező mutáns, 100T-s erő, gyakorlatilag sebezhetetlen (mágia, adamantium kivétel) szervetlen, stb stb.
Megjegyzés: Nem célom a karakterrel nyerni ezen a játékon, én nem tartanám fair-nek a többiekkel szemben, és addig nem is fogok belehalni a próbálkozásba amíg kompenzálva nem lesz valamilyen szinten a különbség a karakterek között. Nem kell megijedni ha valaki összefut velem, nem fogok lemészárolni senkit sem egy kör alatt, és hagyok esélyt menekülésre, illetve a legyőzésemre ha valaki képes lesz majd rá.
Hajrá kiskarik!

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Fredrik Simonsen Szomb. 17 Nov. 2012, 14:59

A rendőrkapitányság közelében próbáltam egy bombát elhelyezni, de hibáztam. Észrevettek, úgyhogy menekülőre kellett fognom. Csak különleges képességeimnek volt köszönhető, hogy egy golyó sem talált el. Felkapaszkodtam egy drótkerítésre, és levetettem magam a túloldalon, de nem értem földet... Pár pillanatig zuhantam a semmiben, majd egy olyan helyre érkeztem, amihez foghatót még sosem láttam. Egy pódiumon állok néhány másik emberrel együtt, a lelátókon pedig visszataszító teremtmények ülnek. Rögtön észreveszem a táblákat is, amin a mi adataink láthatók, fel is fedezem a saját maszkos arcomat az egyiken. A kiírás szerint egy Végtelen Háború nevű világból származom a társaság majdnem felével együtt, de vannak bőven, akik ezek szerint más létsíkokról érkeztek.
Az nyilvánvaló, hogyha futni kezdenék, egyből leszednének, szóval feszült figyelemmel várok arra, hogy mi következik. Arra gyanakszom, hogy valamiféle gladiátorjátékra akarnak minket kényszeríteni, de még nem tudhatom biztosra.

_________________

Maverick a Végtelen Háború világának hírhedt terroristája. Szuperhumán, akinek reflexei és érzékei elérik az emberi maximum kétszeresét, ezen kívül rendkívül képzett a fegyvertelen harcban, valamint a hagyományos és modern fegyverek használatában, továbbá páratlan bombaszakértő.

Mojoworld 730743-3_large

_________________
Reneszánsz: Fredrik Simonsen, Sean Maguire (Szimmetria ügy)
Végtelen Háború: Gustav Simonsen
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Tyler Vas. 18 Nov. 2012, 18:11

Fáradt, szemei karikásak, vastag szakáll ápolatlanul meredezik össze-vissza, haja már-már a vállát verdesi. Ajkai lebiggyednek, körbe néz kik vannak vele. Narancs sárga ruhában van, mellkasán összefonja a kezeit. Néhány embert felismer, főleg a Végtelen Háború realitásból. Páran még ismerősek neki, a többiekkel nem foglalkozik. Mojo-ra sandít, aki elég undorító egy figura.
-Megengedi, hogy a hölgynek ruhát adjak? Illetve a szabályokat elmondaná, ha vannak....-
Kérdezi halkan a Mojotól és ha engedi akkor az ereje segítségével, a saját ruhájából átirányít egy adagot Lorna testére és egy kényelmes pólót és nadrágot formál belőle. Ha nem menne akkor csak ledobja magáról a felsőt és átdobja a lánynak. Nem nagyon tűnik úgy, hogy érdekelné a dolog, egykedvűen bámulja hol a közönséget és Mojot, hol pedig a játékosokat. Többet nem szól, csak mereven áll, összefont karokkal.


------------------------------
Tyler Jackson, Reneszánsz világ, mutáns, omega szintű szervetlen anyag irányítása a képessége, jelenleg többszörös gyilkosságért börtön büntetését tölti.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Danny Long Vas. 18 Nov. 2012, 21:03

Egyébként is életem legzűrösebb napja kezdődött a Godzilla-támadással, de ez mindenen túltesz. Valami földrengés miatt leestem egy háztetőről, átestem egy ablakon, és a következő pillanatban valami stúdiószerű helyen találtam magam. Nem az ablakon keresztül érkeztem, hanem egyszer csak itt voltam. Mintha valami kvízműsor lenne, a közönség féregszerű lényekből áll, én pedig a játékosok közt vagyok. A műsorvezető valami undorító, sárga förtelem, elképzelésem sincs mi lehet. A háta mögött egy hatalmas kivetítőn nevek és arcok láthatóak, köztük vagyok én is. Körülnézve látom, hogy ezek a többi játékoshoz tartoznak. A nevem alatt az olvasható, hogy a Másik Világ nevű realitásból származom. Rajtam kívül egy valaki, egy kék bőrű nő érkezett ebből a világból, a többiek főként a Végtelen Háború és a Reneszánsz valóságok lakói. Először Godzilla, aztán dimenziók közti teleportáció? Ezért utálom a hétfőket. Csak tudnám, hogy mi a fene folyik itt. Láthatóan a többiek is ugyanolyan zavarodottak mint én.
_________________
Bérmajom, azaz Daniel Long a Másik Világ talán legjobb fejvadásza. Páratlan lövész, aki akár egyszerre négy fegyverrel is boldogul. Ügyessége, ereje és gyorsasága emberfeletti.
Mojoworld 1028702-hitman_monkey_large

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Nov. 2012, 22:24

Az egyik pillanatban még a Bermuda háromszög közepén búvárkodok a másik pillanatban pedig már egy színpadszerűségen állok, a váltás olyan gyors, hogy kell néhány másodperc mire felfogom. Körbetekintek reflexszerűen, szerencsére nincs fenyegetés, elég sok alak van itt, gyors számolás után rájövök hogy tizenhárom, nem túl szerencsés szám. Ebből sokan ismerősök, ahogy a felirat is mutatja ők is a Végtelen Háború világából vannak, de többen máshonnan érkeztek, Másik világ, Reneszánsz és egyéb helyek. Még Lorna is itt van, szerencse, igaz nem tudom, hogy most hol vagyunk de legalább ő nincs Blaastarnál.
~ Mi a fene történik itt, más dimenziókból érkezettek, és a kamerák és az a nyálkás alak, a közönség? Ezek a feliratok és táblák? Battle Mojo II nem hangzik túl jól. Ohh azt hiszem meg van, ez nagyon csúnya lesz, ne legyen igazam.
Már megkérdezték a csiga szerű lényt arról amit én is szeretnék tudni, így más dolgom nincs, mint a többi végtelen háborús társam arcáról leolvasni valamit, vagy kommunikálni velük.

-

Andrew Ramirez, a Végtelen Háború világában nem rég lett Bastet avatarja.
- 400 kilogramm súlyt képes megemelni
- képes 150 km/óra sebessége hosszabb távon futni (ilyen magas a mutáció miatt, egyébként csak 110 lenne)
- minimális regeneráció az emberinél sokkal gyorsabb anyagcsere miatt
- ennek köszönhetően a mérgek nem hatnak rá, a legtöbb ismert kábítószer és alkohol sincs hatással a szervezetére
- az izmai több órás nagy megterhelést is kibírnak, magyarul az ellenállása és állóképessége is az emberi maximumra került
- reflexek javulása, amik úgyszintén is az emberi maximumon vannak
Mojoworld 1552395-picture_1

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Sarah Hétf. 19 Nov. 2012, 21:56

Kényelmesen ülve várom az elnök beszédét a többiek társaságában, ami meg is kezdődik, én pedig már egy pillanatra felvillanyozódok amikor... Amikor minden megváltozik és a kényelmes üldögélést felváltja a az állás kellemetlen érzése, legalább is azért kellemetlen, mert nem készültem rá, így pár pillanatig eléggé az összecsuklás szélén állok, de sikerül meglehetősen gyorsan kapcsolni és megfeszíteni magam, mielőtt elfeküdnék a padlón, avagy talpon maradok, csak egy kicsit igazgatnom kell magam. Elrejtem a zavart, ami pár pillanatig kiült az arcomra, meglehetősen furcsa ez a hely és egyáltalán hogyan kerültem ide? A közönség... Undorító, az alak pedig aki magyaráz, aki látszólag egy műsorvezető... Még undorítóbb. Szóval egy műsorba csöppentem? Megmagyarázza a... Furcsa repkedő kamerákat, bár tény, hogy még mindig bizarr de a szerencsémet ismerve probléma nélkül el tudom hinni, hogy egy ilyen helyzetbe keveredtem, mert lássuk be, nem valami jó, leszámítva az elmúlt négy évet, azok jók voltak, de az előtt, finoman szólva sem voltak kellemesek az akkori idők. Végig nézek az itt lévő többi személyen, akik, valószínűleg ugyan úgy mint én, valamiféle játékosok, remélem hogy nem lesz semmi különösebben komoly, ám mindenesetre is két személyen akad meg a tekintetem, az egyik elsőként egy szerencsétlen lány, aki... Ó, hogy még külön realitásokból is vagyunk? Értem, szóval a Végtelen Háború világából jött, szüksége lenne valami ruházatra, bár most nem hiszem, hogy csak úgy hagynák, hogy oda menjek, a másik pedig...
- Tyler?... Tyler Jackson? - Kérdem döbbentem a férfi láttán, több mint tizenöt éve nem láttam, amióta... Amióta az invázió megtörtént, annak a kezdetén láttam utoljára, remélem békésen tölti az idejét valahol odafent a szárnyasok között mert nem kis áldozatot hozott ő is értünk, bár nem hiszem, hogy ő felismer, vagy hogy egyáltalán ismer, hiszen más világokból jöttünk... Vagy várjunk csak? Reneszánsz realitás... Vajon nekem mi? Óh... Másra számítottam. Mindenesetre is remélem, hogy a többiek nincsenek hasonló helyzetben.

Gulyás csilla, Jövő Bűnei 2044, X-men vezetője, egy 15 éven keresztül tartó Kree invázió túlélője és egyik " élharcosának " mondható, habár ez idő alatt inkább az elsősegély alapjait sajátította el. Modell és gitáros/énekes egy Blacklight nevű bandában, népszerű. Képes aurát létrehozni, melyben a mentálisan védtelenek "tehetetlenül" kedvelni kezdik, s ebben képes a gyengébbeknek akár parancsolni, az " átlagos " elmével rendelkezőknek pedig bizonyos idő elteltével úgyszintén.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Jajjmár Hétf. 19 Nov. 2012, 22:06

~Elkésett volna?~ Az első gondolat miután hátra hőkölök a teleportálás után. A kellemes szobából hirtelen a fénybe. Az első másodpercekben szinte éget a környezetem fényének erőssége. Beletelik egy kis időbe, hogy rendesen lássam a stúdiót. Nem igazán értem az első pár másodpercben, kicsit sok információt kaptam hirtelen. Közbenézek a táblákon, az arcokon és meglepő, hogy ismerős arcokat is látok. Noha Lorna talán így fel sem ismer én sem vallanám be, hogy én milyen hamar jöttem rá mégis ki ő, így pöre valójában is. Hogy a terroristánkról ne is beszéljünk.
Bár egyből az oldalamhoz kaptam mikor eszméltem eszembe jutott hamar, hogy öltönyben vagyok, mindenféle fegyver vagy felszerelés nélkül, maximum a zsetonok vannak nálam, na meg persze ha minden igaz a szerencsém. ~ Thüké áldása... remek ~
Azt hiszem nem kell szuper zseninek lenn, mint az a kék nő, hogy rájöjjünk ez valami gladiátor viadal lehet, de az erőviszonyokra tekintve elég nevetséges fajta. Ki fognak itt nyírni. De a görög segíteni akart, talán már úton is van értem, hogyne... pedig rá kell vennem magam, hogy elhiggyem. Maximum egy ideig tudom magam tartani a győzelem nem opció...
Ökölbe szorulnak a kezeim, feszülten kezdek figyelni, kit tudja mikor engednek minket össze.--------------------------------
Arzenál, a Végtelen Háború világáról, a szerencse fia.

Szinte minden dobásra, lövésre alkalmas fegyver halálos a kezében, tapasztalt kéz-kéz elleni harcban és nem más, mint maga a szerencse nemzette. Megajándékozva így ennek velejáróival.

Mojoworld Arsenal009
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 24 Nov. 2012, 20:48

Egyik pillanatban még kint vagyok és figyelem a nőt a sportpályán és James-hez fordulnék mikor "helyszínváltás" történik. Megfeszülve, karjaimat felemelem magam elé, hogy onnan védekezhessek vagy üthessek azonnal de még a nemvártnál is furcsább helyre kerülök. Valami arénának a pódiumára. Először csak értetlenül nézek körbe mikor már felfogom, hogy nincs közvetlen veszély, legalábbis most. Mert mikor a helyet jobban megfigyelem és a műsorvezető szövegét hallom meg egyértelmű, hogy nem sokáig leszünk í kedélyesen egymás mellett...
Kicsit körbe is nézek, pár arcot felismerek aztán... Egy hosszú perc telhet el míg Lorna-t bámulom míg meg nem "hallok" egy suttogó hangot a fejemben ami igazából a memóriám és csupán annyit súg, hogy Logan. Kapom el a tekintetemet rögtön és úgy teszek mint aki nem vette észre, hogy ott van...

______________
Hjuchia Algernon, Végtelen Háború világa. Kéz ninja. Regeneráció és emberfeletti erő.
Mojoworld Phantom2
megj: jelenleg a Sinistertől kapott hacukában van amin vannak enyhén kéken világító csíkok.


Az egyik percben még kényelmesen üldögélek a székben kezemben a pohár wiskey-vel mikor a szobából aréna lesz enyhén seggre ülök a szék hiányából akadóan és kilögybölöm enyhén a piám.
- B*sszameg!
Szakad ki belőlem majd körbe is nézek mikor meghallom az üdvözlő szöveget. Nagy mosolyra mozdul a szám és dobbantok egyet a lábammal. Talpam alatt megfagy a talaj és pár centire tőle egy kis, 10 cm átmérőjű jégoszlop emelkedik ki aminek a teteje kiszélesedik. Kényelmesen ráteszem a poharat ami szintúgy megfagy, odafagy az asztalhoz.
Még egyszer körbenézek és a vigyor egy kicsit lelankad és húzom a számat ahogy felmérem, hogy van itt egy pár gyerek is. Most komoly? Na mindegy. Úgyse hiszem, hogy sok vizet fognak zavarni errefelé.

___________
Kurama Alusia , Reneszánsz világ. Jég mutáns, képes létrehozni és befojásolni a jeget. Konstans nulla fok van körülötte amit 3m-es körzetében lehet érezni
Mojoworld Scaled.php?server=593&filename=leona4ul3

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Morsus Hétf. 26 Nov. 2012, 17:39

Senki se tudja elhagynia pódiumát, mert egy erőtér megállítja benne. Mojo a kérdésekre nem válaszol csak vigyorog és élvezi a tapsvihart.
- De aranyosak! Hogy zabálnám fel a lelketeket! Nos itt az ideje, hogy megtudjátok mi is a Battle Mojo!
Ezzel a monitorokon megjelenek harcok az előző BM-ről. Minden karakter a reneszánszról származott így mindenki csak annyira ismerheti fel őket. Látjuk Tyler fejét eltorzulni majd felrobbanni. Kártyalapokkal levágott torkú alakokat a földre esni és egy szőke fiút elsétálni. Millert egy bazookával lövöldözni. Thorhallát, ahogy magát gyújtja lángokra. Meg még egy kép, amin egy még élő asgardi lány gégéjét tépi ki.
- Ti édes kis falatkáim egy lakatlan szigetre kerültök harminc napra! A feladatotok, hogy öljétek meg egymást. Ha nem teszitek mind meghaltok. A győztes hatalmat kap és így térhet vissza a világába vagy, ahova csak akar. Á! Most jön kedvenc részem! A nézőink szavazatai alapján kaptok segítséget vagy éppen csapdákat, szörnyeket és egyéb veszedelmeket. Ha nem vagytok elég szimpatikusak vagy lelkesek akkor imádkozzatok.
Mondja Mojo és ettől kifakad belőle a röhögés. Ameddig a látványt és a hírt feldolgozzák a játékosok addig Mojo könnyesre neveti magát a kárukon.
- Azzal mentek oda, amivel érkeztettek, de kaptok egy karórát, ami mutatja az idő telését kiírja az elhunytakat és még pár meglepetést okoz nektek. Legyen nálatok, mert az elvesztése sokba fájhat. Kaptok fegyvert és tudtok szerezni ételt, mert gondoljatok bele, mind finom húsosak vagytok.
Újabb röhögőgörcs fogja el.
- Ha megpróbáltok elszökni a realitásból meghaltok, a sziget körül nincsen semmi. A sós víz idővel megöl titeket és ne feledjétek, hogy a nézőim nagyon gyorsan megunhatnak titeket, ha nem vagytok elégé érdekesek. Szex, vér, szövetség, árulás, szerelem! Ez kell a népnek! Adjátok meg nekik és nyertek. Cserébe tőlem pedig bármit megkaphattok!
Ezzel Mojo nevetni kezd és a közönség őrjöngve tapsol és fütyül. Főleg, mert fegyvert élesítettek az őrök. A játékosok csak egymáshoz tudnak szólni, mert mindenki más ignorálja őket, főkép a "műsorvezető". lassan mindenki elcsendesedik és Mojo a játékosokra néz.
- Most utoljára mondhattok egymásnak (és a nézőknek) valami mielőtt a játéktérre kerültök.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 27 Nov. 2012, 09:41

Az első, amit tapasztaltam, hogy nem tudtam a repkedő valamiket elérni, mert a karmaim láthatatlan erőtérbe ütköztek. Hangosan mordultam fel erre és az utolsó csepp erőimre volt szükség, hogy ne vessem rá magamat az erőtérre, hogy megpróbáljam áttörni. A fent menő képekre csak egy pillanatot szenteltem, épp leendő anyósomat láttam, bár ez nem a mienk volt, sokkal inkább arra hasonlított, ahova Zack bácsi küldött minket, egy felrobbanó Tyler bá és még Jon Miller is. Mennyi ismerős… Nem volt sok értelme annak, amit képes voltam felfogni a lény szavaiból, végig az lebegett a szemeim előtt, hogy belemártom a karmaimat a hájas húsába és lassan véreztetem ki, majd vágom el a torkát a végén. Utána hazamegyek és megölöm Blastaar-t is, ha az kell, hogy mindenkin végiggyalogolva és megölve jussak el ahhoz az állathoz, akkor megteszem. Az idő nem számított, hogy meddig vagyunk ott, az ilyenek nekem dolgoznak jelenleg. A sárga „gennyes” alak utolsó szavai után ismét állatias morgás hagyta el a torkom.
- Amint ennek vége pubi, a saját életedért is imádkozni fogsz, azt garantálom! – vicsorogtam.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojoworld 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Tyranis Kedd 27 Nov. 2012, 10:16

Ahogyan számolt vele, valóban volt erőtér körülötte, így egyelőre figyelte a többieket. A legtöbb esetben logikátlan volt az emberek cselekedete, vagy pszichopata mind és azért nincsenek reakcióik, semmilyen, se düh, se semmi, vagy pedig nem is élőlények, csak robotok, amiket ennek álcáznak. Bár a mozgásuk és az ehhez hasonlók nem erről árulkodtak, akkor pedig maradt, hogy minden itt levő szociálisan alkalmatlan bármire is. Saját magát is ide sorolta, de önmaga mégis más volt, mert a logika szerint élt és gondolkodott, vagy akár egy gép és emiatt nem voltak érzései, nem csak minden más miatt. Az előző adás képeit nézte, jó néhány személyt felismert, voltak, akik jártak a saját realitásában is, ezért volt egyszerű dolga. A szabályokra figyelt, egy hónap idő, az bármire elég, hogy megfelelő eszközökkel hazajusson innen. Addig ételre és italra sem volt szüksége, nem volt olyan hosszú idő ez, az alvás is minimális, talán egy, vagy két alkalom. Azt, hogy mit akar Mojo tőlük arra csak a szemöldökét vonta fel. nem értette, hogy miért ilyen fontosak az emberek számára az érzelmek és a testi örömök. Hiába élt lassan egy éve közöttük és próbálták erre is tanítani, de mindez csak a hatékonyság kárára ment, mert mindenről elvonta a figyelmüket. Logikus volt, hogy egy ilyen egy hónapos esemény során nem egy öngyilkosság is lesz, és az…
- Számításaim szerint az hónap túl tág intervallum. Logikus következtetés, hogy nem lesz senki, aki megélje mindezt, még szövetségben sem – mondta leginkább magának és nem pedig a többieknek.
Vagyis egyvalaki igen, de akkor pedig vége a játéknak és nem volt jelentősége az ekkora hibaszázaléknak sem. Még mindig a többi ellenfelét figyelte és mint egy számítógép rögzítette az adatokat, amiket látott és fejben már számolta a lehetőségeket, készült a versenyre.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojoworld CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Danny Long Kedd 27 Nov. 2012, 19:40

Látom, hogy a többiek közül sokan megpróbálják elhagyni a pódiumukat, de kudarcot vallanak. A biztonság kedvéért én is teszek egy próbát, de nem számítok rá, hogy sikerül. Érzem is, hogy egy láthatatlan erőtér vesz körül, ami megakadályozza a menekülést. Az a sárga féreg beszélni kezd hozzánk, és sikerül rendesen sokkolnia azzal, amit mond. Ez már kezd egy kicsit sok lenni. Valami rejtélyes okból kifolyólag ide kerülünk egy teljesen másik univerzumba, és egy hájas sárga űrlény szórakoztatására kell gyilkolnunk egymást.?! A gyomrom eléggé hozzáedződött már a gyilkossághoz és a halálhoz, de a monitoron látott halálok némelyike még nekem is sok. Mi a fene torzította el úgy annak a csókának a fejét?! De nem eshetek kétségbe! Profi vagyok, ezt is túl fogom élni. Ráadásul, ha minden igaz hatalmas jutalom illeti a győztest. Ha már itt vagyok a legjobbat kell kihoznom a dologból. A képzettségem előnyt jelenthet, de elég ránézni a többiekre, hogy megállapítsam, ők sem csak élő húsnak kerültek ide. Minden a lélekjelenléten fog múlni. Nem hívom fel magamra a figyelmet, és nem szólok egy szót sem, csak kitapintom, hogy megvannak-e a pisztolyaim? Igyekszem ezt is csak egy munkaként felfogni. Csak annyi a különbség, hogy több a célpont, és rám is vadásznak. Ha műsort akar a nép, hát megkapják. Túl fogom élni bármi áron!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Bishop Kedd 27 Nov. 2012, 20:14

Sajnos elborult gondolataim a játékkal kapcsolatban beigazolódnak, ez az egész egy nagy tömegmészárlás, szórakoztató gladiátor játék. Érzem, hogy nincs minden rendben velem, kezdek kiakadni, arcom a tenyerembe temetem, nagy levegőket veszek, egy-két pillanattal később másik kezemet előre nyújtom mintha akarnék valamit mondani talán Mojonak, de egyszerűen nem tudok mit mondani.
~ Micsoda primitív elborult játék ez... mégis semmi értelme sincs. Nem szívesen mondom ezt, de remélem, hogy ez csak megint egy elborult virtuális valóság kiképzés.
Közben azért felfogom a szabályokat, és a jelenlévőket is felmérem, de egyelőre a beérkező információkat nem tudom feldolgozni. Amikor mégis:
- Elmész te a jó qrva anyádba... a szigeteddel együtt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Cardas Kedd 27 Nov. 2012, 22:12

Épp az imént éltem át életem egyik legrémesebb napját. Sima hétköznapnak indult, a metrón ültem, mikor elszabadult a pokol és előtört belőlem, szó szerint, az állat. Hogy aztán mi történt, nem akarok rá gondolni. Csak próbálok minél távolabb kerülni a metróállomástól, miközben igyekszem visszanyerni az önuralmamat. Kicsit sántítok is, és a fejem sincs valami jó állapotban. Eddig fűtött belülről az állati erő, és nem nagyon éreztem mindezt, de most, hogy újra önmagam vagyok, már feltűnik. Megállok egy kicsit, hogy összeszedjem magam, a kezem remeg a nemrég átéltektől. Behunyom a szemem, és mély levegőt veszek…
…azt vártam volna, hogy valami kis nyugalomra lelek ezáltal, de hirtelen az egész testem megremeg, rendellenesen, aztán meghallom a torz kiáltásokat,és kinyitom a szemem. Hova tűnt a város? Kérdezem magamtól kétségbeesve, és rémülten kapkodom a fejem. Hogy kerültem ide? Kik ezek? Nem sokat sikerül felfognom az engem körülvevő környezetből, csak a rémes lények ábrázatát, majd megszólal egy hang, amire akaratlanul is odafigyelne az ember. Erre a tömeg még hangosabban rákezd, és én rémültemben, ösztönösen megpróbálnék valamerre elrohanni, csak el innen, de nem lehet, valaminek nekiütköztem közvetlenül magam előtt, egy láthatatlan falnak. Ettől még jobban megrémülök. Nincs hova elbújni. Ez biztos valami rémálom, vagy nem bírtam feldolgozni azt, amin nemrég átmentem, és most ez az eredménye! Lehet, hogy az egészet csak képzelem.
Ekkor megszólal az a visszataszító lény, mint aki korábban is, és a képernyőt elárasztják a rémesebbnél rémesebb jelenetek sorozatai. Úr Isten! Mi történik most? Olyan valóságos, és mégsem lehet az! Ez az egész hely valami őrület! Az a sok vér és halál! Éppen hogy túlvagyok ez megrázkódtatáson, és most még ez a… rémség is! Kétségbeesetten ráverek az engem körülvevő láthatatlan falra, és egy üvöltést hallattok, amitől nem hallom pontosan a lény mondandójának elejét, vagy egyszerűen nem tudom felfogni. Csak annyi marad meg, hogy „megölni egymást”, „mind meghaltok”, meg „szörnyek”. Lassan rájövök, hogy figyelnem kéne arra, amit mond, pedig legszívesebben tovább verném átlátszó börtönömet.
Ez valami játék? Valami beteges, őrült szórakozás? A közönség őrjöngése, és képernyők; engem akarnak szenvedni látni, meghalni… Mikor megadja az „utolsó szó” lehetőségét, fogalmam sincs, mit mondhatnék, csak valami állatias nyüszítő hang hagyja el a torkomat.


-----------------------------------
Caroline Dason; Reneszánsz realitás; 17 éves; oroszlánszerű szuper-humán, állati képességekkel rendelkezik (emberfeletti szaglás és látás), karmok.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Mojoworld Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 28 Nov. 2012, 18:10

Játék... Játékszabályok. Időmegkötés egy hónap egy szigeten. Az arénát elnézve ahova kerültünk be másra számítottam, valami olyasmire, hogy itt és most össze eresztenek minket. De az, hogy egy szigetre fogunk kikerülni már más tészta. De biztos vagyok benne, hogy nem fog legyűrni egy kis dzsungel. Karasu jól kiképzett arra, hogy hogyan öljem meg a célpontomat anélkül, hogy zajt csapjak s célpontom csupán utólsó pillanatában ismerje meg halálhozójának arcát. De ez, akkor is más. Tch. A francba is. Lehet, hogy erre képeztek ki és feladataim között is bőven voltak gyilkosságok komolyan aggaszt a ténye annak, hogy akik itt vannak szintúgy nem rettennek meg attól, hogy életet olcsanak és biztos, hogy vannak nálam jobbak is itt.
De ez nem jelenti azt, hogy ők tökéletesek. Párukat bár ismerem, együtt dolgozunk, segítjük egymást ez mind csupán az otthoni szövetség miatt van. Itt és most ez már nem számít, nem számíthat. Nem fogom engedni, hogy valaki megöljön innen. Addig nem halok meg amíg nem győzöl le Karasu-t!


_______________________________________________________________

Na basszus ez szívás. Az isten szerelmére... Vakarom meg a fejem mint akinek nem megy át teljesen az infó. Hát, ezt eléggé benéztem most itt. Foltot kell ejtenem a jó kis tolvajhíremen? Bár. Hm nem biztos. Nem kenyerem megölni másokat, nem is igazán fűlik a fogam hozzá viszont az az órás rész igen érdekes lehet még. Elmosolyodom egy kicsit. Aztán le is hervad a mosolyom miközben figyelem a kivetítőn az előző résztvevők küzdelmeit. Lassan dobom le a szinemet és megfordulva az erőtéren megtámaszkodva dobom ki a taccsot ami elég gyér és főként az a fél pohárka pia és némi gyomorsav után kimerül. Ó csezd meg. Ha ezek ilyen állatokat válogatnak össze mindig... Nem akarom, hogy valaki kitépje a belem és felkössön egy fára! Otthon még vár egy miska csak rám! Áh, nem is érdekel. Csak jussak haza. Egyben és legalább valamennyire épen.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Tyler Pént. 30 Nov. 2012, 14:39

A kérdésére nem válaszol, így ruhát sem tud adni Lornának. Ahogy elnézi jóformán csak gyerekek vannak itt. Persze más kérdés, hogy már most többet éltek át, mint egyes felnőttek. De akkor is csak gyerekek. Összehúzott szemekkel nézi, az első ilyen beteges játék történéseit, ahol is felrobbant a feje, ha ez egyáltalán ő volt, nem egy másik énje.
Mindegy is, nem fog megölni senkit sem ha nem muszáj, és azt sem fogja hagyni, hogy bármelyik gyereket is megöljék itt. Meglepetten pillant Csillára, mikor a nevén szólítja. Biccent neki egyet, jelezve, hogy felismerte, igaz nem így felnőtt nőként, de tudja ki is ő tulajdonképpen. Egy hónap túl sok, nem hiszi hogy bárki is fogja bírni majd addig, vagy ez a beteg játék ilyen sokáig fog tartani. Az előző felvételek alapján pedig jobb ha nem zargatja az órát. Körbenéz a többieken, de semmit sem mond. Nem lenne értelme, és az úgynevezett közönségnek sem fog pitizni, hogy bónuszokat kapjon.


//Azt a fej lerobbantós esetet miért kell felemlegetni folyton?XD//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Morsus Szomb. 01 Dec. 2012, 18:37

/Mert epikus volt Very Happy Főleg, hogy soha nem jött rá szegény Yvette hogy mi a francért történt. Plusz vicces Tylernek megnézni önmagát meghalni egy játékban, amiben elvileg most szerepel először Very Happy/

Mojo kacarászik az egészen.
- Micsoda heves érzelmek! Gyerünk férgeim! Készüljetek imádni őket!
Majd a sárga rémség közelebb hajol.
- Sokat szenvedjetek arra harap a nép!
Kacsint és a teleportálás megkezdődik. A csapat itt jelenik meg:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1736-mojo-sziget#22724

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 02 Dec. 2012, 09:26

Még arra a féregre vicsorogtam, amikor közelebb hajolt. Csak egy perc, csak egy percet kértem volna a közelében úgy, hogy nincsen erőtér közöttünk, mert akkor már nem élne. Elég terebélyes volt, így bármilyen módon ki lehetett volna zsigerelni és véreztetni. Ha győzök, akkor meg is lesz a kívánságom, élőadásban nézhesse végig mindenki, hogy ez a féreg meghal. Volt egy olyan érzésem, hogy ehhez már nem főne a foga, hogy ezt kérje valaki. Hangosan mordultam fel, sok szenvedés? Azt neki kell majd kiállnia, ha ennek vége…
Néhány pillanatra fényesedést láttam, volt egy sanda gyanúm, hogy mi lehet ez, ismerőt, túlságosan is ismerős, majd valóban, következett a villanás és a jól megszokott kellemetlen érzés. Teleportáció.

//Folytatás: Mojo sziget//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojoworld 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Tyranis Vas. 02 Dec. 2012, 09:48

Továbbra is türelmesen és érzelmek nélkül állt és várakozott. Nem is igen mozdult meg az energiapajzs kitapogatásán felül. Hiába volt szuperzseni ez az egy dolog az volt, amit soha sem volt képes megérteni és felfogni, az, hogy mire is jók az érzelmek. Többen láthatóan kezdték belelovalni magukat abba, hogy mi fog történni odakint és belemenni a játékba. Vajon rajta kívül voltak itt olyanok, akik még nem öltek? Nem mintha arról lenne szó, hogy nem tudta volna, hogy miként kell megtenni, mert tudta, de arra nevelték a Földön, hogy az rossz. Főleg annak fényében, hogy mit mondtak arról, hogy mi is volt az apja. Valahogy úgy állt hozzá, ha a logika azt diktálja, hogy meg kell tennie, akkor megfogja tenni, ha nagyon muszáj, egyébként a kiutat fogja keresni. Egyedül ő volt olyan okos a társaságban a kiírások alapján, hogy megtalálja a módját annak, hogy hazajussanak. Ha pedig ez létezett, akkor megfogja találni. Villanás, egy újabb teleportálás, logikus lépés volt azt gondolni, hogy most mennek a játéktérre.

//Folytatás: Mojo sziget//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mojoworld CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mojoworld Empty Re: Mojoworld

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.