"Rezervátum"

1 / 11 oldal 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Go down

"Rezervátum" Empty "Rezervátum"

Témanyitás by Morsus Szomb. 12 Jan. 2013, 13:27

A helyszín neve ez marad ameddig nem adnak új nevet nekik a mutánsok.

Egy hajnalon Tankok és helikopterek kíséretében érkeznek a mutánsok páncélos rabszállítókon Utáhba. Egy volt. Kiléptetve őket Serenával aláíratnak egy papírt, Miszerint mától ők egy külön mikroállam Amerika területén Jogilag a kettő között nincs kapcsolat, de mivel Amerika veszi körbe az megígéri, hogy nem támadja meg az országot és megvédi más államoktól. Ellenben mindenféle támadást az államtól kegyetlen megtorlással intézz el. A papírból egy példányt Serena kezébe nyomnak és északra mutatnak a merre a leendő otthonuk lesz.
"Rezervátum" 4ultimatexmenzone003

Egy félórás séta után pillantják meg a helyett:
"Rezervátum" 3ultimatexmen020zone006
13 lakó"ház". Kilenc egy ágyas és négy két emelet ágyas. Két autó amennyiben pont annyi benzin van, hogy ne érjék el az amerikai határt.
"Rezervátum" 7ultimatexmen020zone003
A dobozok felszereltek víztartályokkal, amiknek hála van bojler és folyóvíz, igaz állandóan fel kell tölteni azt. Székek, asztalok (házanként 2 szék egy asztal). Egy elektromos lámpa és egy tucat gyertya. Evőeszközök és elektromos sütőlapok.
"Rezervátum" 9ultimatexmenzone016
A házak mellett van az egyetlen vízforrás. Néha beragad, de amúgy működik.
"Rezervátum" 11ultimatexmenzone012

Külön köszönet Cardasnak a képekért!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 12 Jan. 2013, 13:55

"Egy újabb nap nélküled drága fiam. Csak abban reménykedem, hogy egyszer valamikor olvasni fogod ezeket a leveleket. Életem legnehezebb napja volt, amikor búcsúznunk kellett, amikor odaadtalak apádnak és „másik anyának”, a királynak és a királynőnek, hogy ezentúl ők neveljenek tovább és ők vigyázzanak rád. Nem választhattam azt, hogy idehozzalak, te a tenger gyermeke vagy, ez a sivatag. Tudom, bizonyára elmondják neked, hogy felajánlották a királyék, hogy költözzem veled Attilanra, hogy ott továbbra is én neveljelek fel, de ez olyan helyzet volt, hogy félre kellett tennem a személyes érzéseimet és azt, hogy a hiányod mennyire fájdalmas lesz. Remélem egyszer megérted, hercegként megfogod, hogy a népemet kellett választanom, hogy őket fogom óvni és vigyázom rájuk. Legalább addig, amíg meg nem erősödnek és nem képesek maguktól itt élni, utána ha lesz lehetőségem visszatérek hozzád kisfiam, hogy lássalak felnőni, ott lehessek életed minden fontos lépésekor. Remélem tudod, hogy anya mindig gondol rád és soha sem felejt el téged. Csókol és ölel, anya."

Könnyes szemmel csuktam le a laptopot tettem bele a táskába. Kinéztem a rabszállító rácsos ablakán, már a sivatag környékén voltunk. A szemeimmel arra néztem, amerre a keleti partot sejtettem, hogy lehet. A hangulatomon az sem segített, hogy nem tudtam semmit arról, hogy mi lehet Jamesszel. Aggódtam érte is, amióta Osborn kiadta a parancsot semmit sem lehetett tudni semmiről. Csak reméltem, hogy életben van és egyszer ő is idetalál, vagy ha sikerült elhagynia az országot, többé nem tér vissza. Nem is tudtam, hogy melyik lett volna a jobb lehetőség. A táskámat felvettem, amikor mondták, majd ahogyan leszálltam egy papírt toltak elém. Miért én? Én csupán az X-men vezetője és az iskola igazgatóhelyettese voltam. Gyorsan végigfutottam a papírt, más esetben ügyvéddel is megnézettem volna, de nem voltunk abban a helyzetben. Nehéz szívvel írtam alá a papírt, majd vettem át a másolatot. A megfelelő irányba néztem, majd ha mindenki megvolt, akkor indultam el én is. jó fél óra séta múlva már látszott a kis települést, ami várt minket. Több hely volt, mint ahányan voltunk, igaz még lehet, hogy érkeznek mások is, és akkor már kevés lesz. Ahogyan ezt a helyet figyeltem, még jó, hogy olyan plüssöket hoztam, amiket, szükség lesz rájuk. Úgy éreztem, hogy mondanom kellene nekik valamit, az itt levőknek, de képtelen voltam arra, hogy megszólaljak. Bíztatnom kellett volna a csapatot, hogy pihenjünk, holnaptól kezdve nagy munka vár ránk, megismerni egymást, beosztani, hogy ki mit tegyen, megkezdeni az új életünket. Most kezdtem megérteni, hogy Ko-Rel miért volt olyan rosszul és maga alatt, amikor Zam-et elrabolták, mintha a részemet vitték volna el, még úgyis, hogy nem én szültem meg őt. A fiamat akartam visszakapni. Charlie-ra pillantottam, ő volt, akit a legjobban ismertem innen és most azt hiszem, hogy a legidősebb is itt.
- Vajon, ha Osborn-t leváltják hazamehetünk majd? – kérdeztem halkan, hogy csak ő hallja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
"Rezervátum" 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Sarah Hétf. 14 Jan. 2013, 14:11

Hát... Sok-sok utazáson vagyunk túl, amit kicsit nagyon koránra időzítettek, én pedig mint képzett ember, valószínűleg tartottam volna magam a napi rutinomhoz, kezdés egy kiadós edzéssel és elme erőltetéssel, de mivel ma azért keltem iszonyat korán, hogy kidobjanak az eddig hazámnak vélt helyről egy mit tudom én miféle helyre... Nos úgy gondoltam, hogy felrúghatom a mai napit és a megerőltetés helyett aludhatok még egy adagot... Ez vonatkozott az út eddig részére is, tehát a lehető legnyugodtabban töltöttem el, aludtam, már amikor lehetett, amikor felkeltettek az persze nem tetszett, de annyira nem volt semmi sem kellemetlen, hogy különösképpen panaszkodni kezdjek miatta. Most viszont megérkeztünk, ezzel pedig én is jobban aktivizálom magam, kezdésnek letörlöm a képemről a nyálat, majd pedig egy kiadós nyújtózkodás, ásítással együtt, felkapom a táskámat és leszállok a buszról, vagy rabszállítóról... Maradjunk a busznál. Vetek egy futó pillantást a tájra, megropogtatom kicsit a nyakamat, mind a két irányba, majd pedig egy egyszerű mozdulattal, egy kézzel nyitom szét a napszemüvegemet és teszem azt fel a képemre, ezt követően pedig el is mosolyodok.
- Milyen szép időnk van. - Állapítom meg félhangosan, majd pedig menetelni kezdek én is a megadott irányba... Szóval mégiscsak megvan a reggeli torna, csak másként, ez most erőnlét, az is kell ám, itt pedig lesz majd elég hely a reggeli futkározáshoz, meg az estihez is. Séta közben persze megvizsgálom a többieket is, bár a legtöbbek nem is ismerősek, leszámítva egy fehér hajú nőszemélyt, szóval nem nagyon foglalkozok még egyenlőre külön senkivel sem, de eddig egészen szimpatikus társaságnak tűnik, csupán csak egy személyen állapodik meg a tekintetem huzamosabb ideig, bár a napszemüveg miatt amúgy sem látja. Egy különlegesen kinéző hölgy, mintha ő maga is egy növény lenne, érdekes, nagyon érdekes... Szeretem az érdekes, nem mindennapi dolgokat, szóval azt hiszem ő lesz az első, akivel megpróbálok jobban megismerkedni, nem biztos, mert az egy dolog, hogy így gondolom, de ki tudja ugye, hogy miként is lesz... Szóval még eldől, csak remélem hogy a belsője is olyan, mint amit a külsője türköz, békés és nem egy beképzelt valami. Mindenesetre is még egy jó adagnyi séta, aminek a nagy részét még mindig mosolyogva és nézelődve töltöm el, memorizálom a tájat, mert ki tudja, hogy mikor jöhet jól, ha emlékszik az ember... Viszont elérünk a telephez, aminél elismerően füttyentek.
- Sokkal rosszabbra számítottam. - Indokolom meg a füttyentést, bár nincs igazán célszemély, mindenkit leszámítva. Ami pedig azt illeti, ténylegesen rosszabbra számítottam, azt hittem, hogy nem lesz itt semmi sem, csak egy adag homok, mert csak elindítottak minket valami véletlenszerű irányba. Pozitív csalódás. Most már csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan tovább, hiszen... Na jó végül is ez nem bonyolult, szobát kell foglalni, egyenlőre van bőven, aztán meg kitalálni, hogy ki mit csináljon, meg azt is ki kéne találni, hogy honnan szedjünk kaját, mert nem hiszem, hogy vannak errefelé állatok... Lehet tévedek, tulajdonképpen azt sem igazán figyeltem, hogy hova hoztak minket mert aludtam, majd utána járok, ha nagyon muszáj.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Kira Sign Pént. 18 Jan. 2013, 22:50

Busz robogása kísérte utunkat, közben pedig végig a húgomat próbáltam vigasztalni, mivel nemrég elmesélte, mennyi mindenen ment keresztül az elmúlt évek alatt.
Beszélgetésünk közben Tina végül elaludt a vállamon, olyan édesen aludt, hogy nem volt szívem felébreszteni. inkább hagytam, hogy aludjon csak nyugodtan. Közben, kitekintettem a rabszállító ablakán és néztem a végtelen sivatagot. A sivatagot, melynek közepében lakni fogunk.
Mikor megérkeztünk, már Tina is felébredt, felkaptuk a sporttáskáinkat és megindultunk a sivatagban. Nem voltunk egyedül, volt velünk még egy kisebb csapatnyi mutáns is, se valamiért nem volt kedvem velük beszélgetni, még nem.
Mikor beértünk a leendő lakóhelyünkre csak egy rövidke mondat jutott az eszembe:
~A fenébe.
A házak vagyis inkább konténerlakások láttán nem lett túlzottan jó kedvem, tudtam mi jön ezután: szobafoglalás.
Ha megindulnak az első emberek szobát foglalni akkor én is elindulok, hogy lefoglaljam az egyik két ágyas konténert kettőnknek, persze Tina végig követett.
Lepakoltam a táskámat a felső ágyra, majd leültem az egyik székre, mely a kis asztal mellett állt.
- Most hogyan tovább Kira?
- Tedd csak le a táskádat az ágyra, aztán menjünk vissza a többiekhez. Innen nem igen fognak lopni, vagy ha igen, elég hamar ki fog derülni.
Visszamentünk, hát a többiekhez és vártunk, pontosabban figyeltünk. Én személy szerint a terepjárókat és a technikai felszereltségünket figyeltem.
Tina pedig az embereket figyelte, és az érzelmeket az arcukon. A bizonytalanságot, ami az ő lelkében is ott ült, de neki legalább volt egy biztos pont az életében:a Nővére.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
"Rezervátum" Sexymechanicbyparkleggy "Rezervátum" Girloffantasybymanofins "Rezervátum" Jinx_by_fazie69-d6o4rki "Rezervátum" Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm "Rezervátum" 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Morsus Pént. 18 Jan. 2013, 23:05

Hood a zsebébe nyúl és elővesz egy szál cigit.
- Kétlem. Szerintem itt ragadtunk. Túl kényelmes ez így Amerikának.
Ezzel a szájába veszi a cigit és és meggyújtja. Beszívja a füstöt majd kifúja.
- Most mit csináljunk?
Kérdezte a többiekről és főleg Serenától. Az arcán elégé negatív pesszimista hozzáállás van. Elmond valamit, hogy már megint rágyújtott. Közben nézi a népeket és gondolkozik kit ismer és kit nem.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 19 Jan. 2013, 11:32

Charliera néztem a szavai után, direkt csinálod ezt velem, hogy tőlem vársz választ erre a kérdésre? Ez nem az X-men, nekik nem én vagyok a vezetőjük. Nem is tudom, hogy szerettem volna az lenni, de hiszen ezért érkeztem ide, hogy segítsek nekik és… régen voltam ennyire összezavarodva, régen volt, hogy ennyire nem találtam a helyemet mutánsok között. Talán akkor volt így, amikor Szehmet kitett az utcára és nem fogadott be az X-menhez, hogy ott maradjak, hanem kiküldött újra az AIM karmai közé. Végignézve a társaságon, ijesztő volt, hogy az egyik legidősebbnek tűntek itt, mennyi fiatal volt. végül is egy új nemzet létrehozásához tökéletes. Charlie szavai a szívembe martak, hogy mindenkinek kényelmesebb így, hol volt az, hogy egyenjogúság van hosszú idő után? Miért is Osborn lett megválasztva? Én Mr. Eastwood-ra szavaztam, így ez az egész különösen fájdalmas és rossz volt. Végül megköszörültem a torkomat, valamit mégiscsak mondanom kellett.
- Üdvözlök mindenkit, valószínűleg a legtöbben már ismernek, ismertek, ha máshonnan nem a médiából. A nevem Dr. Serena Davidson, korábban évekig az X-men vezetője voltam és a mutáns gimnázium igazgatóhelyettese.
Ekkor kivártam néhány másodpercet, amíg mindenki rám figyelt és utána folytattam.
- A legtöbben nem ismerjük egymást, kezdjük úgy a napot, hogy mindenki választ magának szállást, aztán mindenki bemutatkozik és elmondja, hogy mihez is ért és mivel tudna itt foglalkozni. Utána meg kellene beszélni, hogy mihez is szeretnénk itt kezdeni, mire van szükségünk és azt hogyan tudnánk felépíteni, vagy létrehozni itt.
A beszerezni szót nem használtam, kételkedtem benne, hogy az USA kereskedne velünk és nem is volt még szinte semmink. Egyelőre ezt vetettem fel és vártam, hogy a többiek beleegyeznek-e, vagy mit tesznek még hozzá, hogy mit is kéne most rögtön tennünk.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
"Rezervátum" 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Kira Sign Vas. 20 Jan. 2013, 20:38

Mikor megérkeztünk, csak egy személy szólalt fel, egy bizonyos Serena, aki a jelek szerinte nagyon fontos személy lehetett, ha vezette akárcsak egy időre is az x-men-t. Mikor mondta, hogy mit kellene tennünk, mi ketten lefoglaltuk a saját szobánk(lásd előző hozzászólás.) majd visszabaktattunk az "udvarra".

A tömeg lassan ismét össze állt, mikor már mindenki jelen volt, megtörtem a csendet, azzal, hogy eleget tettem Serena kérésének és bemutatkoztam, majd elregéltem az erősségeimet.
~Valakinek úgyis el kell kezdenie a bemutatkozást.
- A nevem: Kira Sign. Az erősségem a szerelés és értek a technológiai fejlesztésekhez is, de ennek nem veszem sok hasznát, ha nincs miből fejleszteni, ezen felül telekinetikus képességeim vannak, amik segíthetnek a fejlesztésekkor.
- Szerintem először az alapvető szükségletek kielégítésére kéne koncentrálni. Mint például az élelem szerzése, ami a sivatag közepén nem lesz könnyű. De ha már ezeket megoldottuk, akkor jöhetnek az egyéb fejlesztések, mint például az elektromos áram előállítása, ami lehet akár nap vagy szél energia is. Csak az egyikhez nap elemeket kéne kiépíteni, a másikhoz, pedig szélturbinát. Aztán pedig ki kellene építeni csatornázást is, de megint ugyanaz a kérdés? Van miből?


Mikor kiértünk az "udvarra", figyelemmel kísértem a jelen lévőket, legjobban egy növény szerű mutánson akadt meg a tekintetem.
~Vele szerintem hamar lesz közös témám, gondolom ő is szereti a növényeket, elvégre maga is az.
Kira bemutatkozása után, kis bátorságot merítettem a szónoklatomhoz.
~Ha neki ment hát nekem is, ez csak egy szónoklat, mi baj történhetne.
- A nevem Tina Leia Sign. Én a biológiához értek, de itt a sivatag közepén nem hiszem, hogy hasznunkra válna. A képességem az ideiglenes teremtés és transzformáció, sajnos csak kb. 10 percig vagyok képes bármit is teremteni, de senki se tudhatja előre mikor lesz még hasznunkra.
- Szerintem is először az életben maradáshoz szükséges tényezők kérdését kellene megoldanunk.


_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
"Rezervátum" Sexymechanicbyparkleggy "Rezervátum" Girloffantasybymanofins "Rezervátum" Jinx_by_fazie69-d6o4rki "Rezervátum" Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm "Rezervátum" 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Danny Long Vas. 20 Jan. 2013, 21:40

Ahogy kiszállok a rabszállítóból és körülnézek, majdnem eluralkodik rajtam a kétségbeesés. Eddig sem éltem luxusban sőt, de ez a sivatag sokkal lehangolóbb, mint New York utcái. Annak ellenére, hogy sokkal stabilabb körülmények között fogok élni, a szabadságomért nem érte meg. Ha nincs ennyire rémes balszerencsém, még sokáig bujkálhattam volna, mielőtt kitelepítenek, de pont rosszkor voltam rossz helyen, így már az első szállítmánnyal elhoztak ide a világ végére. Ahogy a társaság gyülekezni kezd a fehér hajú nő körül, aki aláírta a papírokat, végignézek a konténereken, amikben lakni fogunk, majd csatlakozom a többiekhez. Az említett nő Serena Davidsonként mutatkozik be. Az X-men egykori vezetője, aki úgy tűnik valami okból itt is vezetőnek van kikiáltva. Igazából engem nem zavar, talán több tapasztalata van a dologban, mint a többségnek, és jó ha van valaki, aki összefog minket. Én személy szerint adnék neki egy esélyt, aztán meglátjuk. Utána két lány következik, majd miután ők végeztek, én szólalok meg:
- A nevem Danny Long. Nem vagyok szakember, de a testi erőmnek és ügyességemnek hasznát vehetjük.
Ennél általában bőbeszédűbb szoktam lenni, de most valahogy nincs hangulatom a hosszú szónokláshoz. Azt meg, hogy az, amihez a legjobban értek, az a tolvajlás, nem szeretném elmondani nekik. Annak ellenére, hogy itt nem áll szándékomban a többieket meglopni, nem jó irányba változna ettől a megítélésem.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Sarah Hétf. 21 Jan. 2013, 10:03

Bemutatkozik a fehér hajú nőszemély, nekem pedig ekkor esik le csak... Tudtam én, hogy ismerős valahonnan, ehhez viszont több hozzáfűznivalóm nincs, egyenlőre, mert hát az x-men volt vezetője, ehhez tényleg, mit lehetne kommentálni? Persze pozitívan értem, na de nézzük csak... Keresek magamnak egy szobát, természetesen egy egyágyasat, fölösleges lenne kétágyasat keresni, úgyis egyedül vagyok, igazából nem ismerek senkit és ez éppen elég ok arra, hogy ne sajátítsak ki magamnak olyasmit, amire nincs szükségem. Szóval lepakolom a cuccaimat, óvatosan az alkoholnak köszönhetően, azt semmiképpen sem lenne jó elcseszni, vagyis eltörni az üveget. Visszasétálok és újra végignézek a társaságon, még mindig mosolyogva, nekem aztán semmi sem rontott eddig a kedvemen, sem a sivatag, sem pedig a többiek, mert még mindig nem tűnik senki sem problémásnak, ami pedig azt illeti, felfedezek két újabb nőt... Vagy hát egy nőt meg egy lányt a csapatban, akiket eddig valahogy nem vettem észre, ami pedig probléma, elnézve a volt munkámat, eléggé jó megfigyelőnek kéne lennem, egyrészt, meg még pár egyéb dolog amiket nem fogok most felsorolni, én úgyis tudom, hogy mire gondolok és csak magamnak sorolnám fel amit amúgy is tudok, abban meg nem látok értelmet, egyenlőre, maximum ha emlékeztetni akarom magam de... Ezt most inkább hagyom. Szóval nézzük csak, szépen sorban bemutatkoznak az emberek, én pedig türelmes vagyok magamat illetően, szóval hagyom, had kezdjenek bele, egyenlőre ráérősek vagyunk úgy vélem, szóval kivárok, s amikor hárman már befejezték és úgy tűnik, hogy más nem akar felszólalni, kissé előrébb lépek, leveszem a napszemüvegemet,
- David Ethan vagyok, immáron exSHIELD ügynök, képzett vagyok a harc " művészetében " és a lövészetben, szóval ha szükséges akkor szívesen magamra vállalom az őrködést, vagy a vadászatot, illetve a mindennapi feladatokból is szívesen kiveszem a részem, ha adódnak ilyenek. - Nem vagyok harcművész, végül is annyit tudok amennyire apám megtanított, meg amit az akadémián rám neveltek, ami inkább hasonlít boxra talán, na de nem lényeges. Most pedig, hogy mit kéne először megcsinálnunk...
- Szerintem először is nézzünk körül, mérjük fel alaposabban, hogy mivel rendelkezünk, van-e ivóvíz forrásunk vagy annak a beszerzésére is külön kell gondolnunk? Ha van akkor megújuló vagy pótolnunk kell amit felhasználunk belőle? Gondolom értitek, a többi lényeges dolog már említésre került. - Mindvégig magabiztos a tekintetem, továbbra sem visel meg a helyzet és egy enyhe mosoly még mindig jelen van, az is csak azért enyhe, mert ilyen fontosnak tűnő beszéd közben szeretek komolyabb lenni, persze ez majd idővel elmúlik. Vissza veszem a napszemüveget, ugyan azzal a módszerrel ahogyan korábban is a fejemre tettem és hátrébb lépek remélhetőleg egy alakzatba.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Morsus Kedd 22 Jan. 2013, 02:08

Ethan szavaira Hood az csaphoz megy és pár nehézkes nyomás után eléri, hogy nyikorgó hangok kíséretében vizet köpjön fel. A férfi a kezét alá teszi és a vizet az arcához emelve szagolgatja.
- Tisztának tűnik.
Ha már ott van egy kortyot is iszik.
- Ha mérgező, ha nem nincs más vizünk.
Mondja utána és egy ideig kóstolgatja.
- Elmegy.
Majd vissza sétál és a szájába veszi a cigijét újra.
- A nevem Hood. Össze tudlak varrni titeket, ha kell.
Valamiért nem akarja bővebben részletezni, hogy ő volt Daredevil, a Fenegyerek, New York egyik hőse. Skullfire, az egyik Szellemlovas. Vagy azt, hogy Bestiánál végzett ápolói szakon és ért a genetikához. Az érthető, hogy a tolvaj múlttal nem büszkélkedik vagy miért nem emlegeti a mutációját.
- Kéne egy földszinti doboz, ami steril háznak nevezünk ki. Tudjátok az orvosi felszereléshez és ahhoz, hogy ha valakit rendbe kell rakni mégse mocskos zoknik között csináljuk.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 22 Jan. 2013, 09:04

Szótlanul figyeltem, hogy ki mihez ért, technológia, biológia, Charlie-t tudtam, hogy mihez ért, egy katona, a fiú, aki maga sem tudta, hogy mihez ért. Még mindig voltak ketten legalább, akik nem mondtak semmit sem. De Max-et tudtam, őt ismertem, a növénynek kinéző lányt azonban nem.
- Pontosítok, ahogyan Charlie… nektek Hood nálam is a doktori cím az orvosi, így ha bárkinek valami gondja van, akkor hozzánk forduljon. Ezzel kapcsolatban szeretnék mindenkit megkérni, ha hozott bármilyen gyógyszert, orvosi csomagot, azt adja majd le az orvosi szobában. Én csak egy elsősegélycsomagot tudtam hozni, ami nem biztos, hogy sokáig kitart. Így jó lenne, ha ilyen szerekből is lenne tartalékunk, hiszen ki tudja, hogy mikor tudunk szerezni utánpótlást.
Bólintottam arra, amit a többiek mondtak, hogy ki mihez ért. Charlie szavaira megráztam a fejemet, volt más vizünk is, szerencsére gondoskodtam róla, hogy legyen, egy olyan lényt muszáj volt eltennem, amikor meghallottam, hogy hova jövünk.
- Nekem a képességem plüssök élesztése élő álatokká – feleltem. – Elég széles skálán hoztam el ide mindenféle lényt. Az elektromos áram kérdésére is gondoltam, lehet, hogy kissé bugyután fog hangzani, de hoztam két elektromos áramot termelő állatkát is. A víz kérdésre is gondoltam, van egy jégsárkányunk, ami fagyot lehel, ezt begyűjtve mindig lesz vizünk és neki hála esőt is tudunk generálni, ha fagyot lehelve repked felettünk, mire a jégdara leér már eső lesz belőle. Vannak házőrzőink, málhás állatok, lovak a felderítéshez. És legvégső védelemként, ha mégis megtámadna minket valaki, akkor van egy Hulk-unk is.
Körbenéztem a konténerek között a földszinten levőkre, hogy melyik lehetne az orvosi részleg és szoba. Végül sikerült megtalálni azt, amelyik ideális lenne.
- Az a hosszú narancssárga a kocsi mellett megfelelő lehet – néztem Charlie-ra. – Kellően nagy ágyaknak esetleg, és arra, hogyha többen betegek, vagy sérültek, akkor ott lehessen őket tartani.
Alapvető szükségletek, azaz élelemszerzés.
- Ki ért itt a vadászathoz? – érdeklődtem. – Illetve hozott valaki magvakat, amiket elültethetünk termeléshez?
A növénynek kinéző lányra pillantottam.
- Esetleg te valamit képes vagy előállítani, teremteni? – kérdeztem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
"Rezervátum" 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Kira Sign Csüt. 24 Jan. 2013, 20:11

K: Érdeklődve hallgattam, hogy ki mihez ért, közben pedig bólogattam néhányat.
~Bundás mutáns, Ex SHIELD ügynök, két orvos. Remek, eddig jól állunk.
Csak a bólogatás közepette vettem észre, hogy mennyire nem bírja a szemem ezt a verőfényes napsütést. Hogy megszüntessem a problémát, felvettem a napszemüvegemet, ami eddig a fejem tetején pihent. Tina már régen felvette, de én nem akartam felvenni rögtön, azt hittem jobb megszokni a napfényt, hát úgy látszik tévedtem.
Mikor Serena közölte, hogy mihez ért a szemeim elkerekedtek, bár ez alig látszódott a napszemüveg miatt.
~ Ilyen képességről se halottam még. Áramot termelő állatka. Jó, de nem szabad mindig Serena képességire hagyatkoznunk. Jégsárkányok. Legalább kicsit kellemesebb lesz a klíma. Hulk? Body guardnak, vagy minek? Nem hinném, hogy háborúzni is fogunk.
Megkérdezte ki ért a vadászathoz amin elgondolkodtam, bár tudtam, hogy nekem nincs sok lövésem hozzá mégis foglalkoztatott a túlélésünk miatt.
~ Mozgó dolgot még nem nagyon próbáltam felemelni, de talán sikerül felemelnem egy állatot a levegőbe, hogy megakadályozzam a futásban, persze sokkal könnyebb, ha nem fut épp az állat csak épp áll, vagy táplálkozik. Majd meglátjuk.
Majd Serena néhány mondatott idézett egy számomra idegen nőhöz, ha a nő válaszolt akkor én is felszólalok ismét.
- A vadászathoz nem értek, de a felderítéshez inkább. Szerintem én elindulok és körbenézek, hogy mit találok, hogy miből lehet javítani az életkörülményeken. Tudom Serena, hogy hoztál elektromosságot termelő állatot, de nem támaszkodhatunk mindig a képességedre ezért jobb lesz mihamarabb megoldani az áram ellátást, bár este kibírjuk fény nélkül is, de azért jobb fejleszteni az infrastruktúrát.
Ha nem szól senki hozzám akkor elindulok, hogy felderítsem a lakó"házakat" és környéküket, ha pedig kérdeznek akkor a válaszadás után indulok csak el. Miután végeztem a felderítéssel visszatérek a csoporthoz, hogy közöljem az eredményt.

T: Figyelemmel kísértem, hogy mindenki bemutatkozott, persze mikor Serena elregélte miket is tud, én is meglepődtem akárcsak Kira, bár a szemén nem láthattam a meglepettséget, de az arcán igen.
~Mindenre gondolt.
Mikor arra kér, hogy a gyógyszeres ládákat adjuk le, akkor én is megszólaltam.
- Nálam vannak gyógyszerek és vitaminok. Nektek adjam oda, vagy rögtön tegyem be az orvosi szobának kihelyezett dobozba?
Ha Serena vagy Hood válaszolt a kérdésemre, akkor elindulok vissza a "szobámba" a csomagért, majd a válasznak megfelelően jártam el.(bár mielőtt ezt megtettem volna, zsebre vágtam egy kisebb adag vitamint.)
Ha letettem az orvosi szobában a csomagot, akkor azután visszatérek a csapathoz, ha csak át kell adnom nekik, akkor pedig hallgattam tovább a beszélgetést.
Mikor rákérdez a magvakra én ismét felszólaltam.
- Van nálam néhány fajta.
Mikor a testvérem elment felderítésre én ott maradtam, de a vadászos témához én se tudtam sokat hozzászólni.
- Vadászathoz nem értek én sem, de azt se tudjuk még hogy milyen állatokra tudunk itt vadászni.
~Ha tudnám pontosan hol vagyunk a sivatagban, talán többet tudnék mondani, de sajna átaludtam az idevezető út nagy részét.
- Bár lehet vannak a sivatag ezen részén kisebb emlősök, meg antilopok, de mérges kígyók is, melyeket jobb lenne elkerülni. Talán nem csak a tábor területét kéne felderíteni, hanem a lakókörnyezetünk közvetlen környezetét is.

Ezek után pedig vártam a kommentárokat türelmesen és azt, hogy Kira visszaérjen és közölje velünk az eredményt.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
"Rezervátum" Sexymechanicbyparkleggy "Rezervátum" Girloffantasybymanofins "Rezervátum" Jinx_by_fazie69-d6o4rki "Rezervátum" Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm "Rezervátum" 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Sarah Pént. 25 Jan. 2013, 04:12

Nos, úgy tűnik hogy van vizünk, ki tudja mennyi, szóval ez a probléma meglehetősen gyorsan megoldódott, már csak a kajával lehet gond. Közben pedig elhangzik a... Plüssállatka élesztés, ami tényleg bugyután hangzik kicsit, de azok alapján ahogyan leírja a legtöbb problémát megoldaná, ami... Nem is tudom, valahogy így első hallásra úgy hangzik, mint ami elveszi a kihívást ebből az egészből, úgy értem oké, itt vagyunk a sivatag közepén, meleg van, napszemüveg javasolt, nincs kajánk, van vizünk, fel kell építenünk valamit és hát... Van mivel áramot csinálnunk, ha úgy van akkor esőnk lehet, hűvös idő, még saját testőrségünk is van, szóval...
- Kezdem úgy érezni, hogy ez az egész lassan átmegy egy nyaralásba. - Még mindig mosolygok, de ez már nem az a széles mosoly, inkább csak olyan " hát rendben " fajta, mert hát eléggé gyorsan bele törődtem abba, hogy ez most... Talán életem egyik nagyobb kihívása lesz. Persze ki tudja, hogy mennyire tudja ő ezt fent tartani, mert még mindig nagy dolgoknak hangzanak... Na de lépjünk a következő témára, vadászat, valami amit szívesen csinálnék.
- Különösebben nem értek hozzá, de gyorsan tanulok, szóval szívesen vállalnám. - Remélhetőleg nem egyedül, végül is minél többen csinálunk valamit, annál jobb. Erről pedig ennyit, kíváncsian várom, hogy ki mint tesz még hozzá, én a magam részéről többet már nem tudok, vagy csak nem tartom eléggé fontosnak ahhoz, hogy szóvá tegyem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Morsus Pént. 25 Jan. 2013, 14:07

Hood is elindul az egyik emeltei lakás felé. Mikor felment a lépcsőkön felmászik aház tetejére és elkezd körbe nézni.
Serena és Tina megtalálják az alkalmas konténert és bepakolnak a leendő orvosi szobába. Sarah bemutatkozik, de a többi mutáns még elégé csendes. Kira közben felmér egy lakóházat. Mindegyikben ugyanazok az alapvető dogok vannak. Asztal, edények, fém tányérok, bögrék, evőeszközök (kanál, villa, vajazó kés), egy elektromos rezsó, függönyök és ágyneműk.
Hood közben lemászik.
- Semmi.
Jelenti be.
- A hely tök üres. Egy átkozott kaktusz sincs ameddig a szem ellát. Semmiféle flóra vagy fauna.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 25 Jan. 2013, 14:40

- Azért a nyaralástól messze vagyunk – néztem a katonára.
Bólintottam a lánynak, én sem szerettem volna a megszokott állatomtól eltérőt „életre” kelteni. Ő megszokott volt, hogy egy oroszlán mindig ott van mellettem, aki figyelmeztet a veszélyre Adián felül, aki természetesen most is itt volt velem, így legalább nem éreztem magam teljesen egyedül.
~ Mennyire lelkesek a lányok ~ üzente Adia. ~
Halványan elmosolyodtam és egyet kellett értenem vele.
- Nem is szeretném, ha csak arra támaszkodnánk – mondtam ki hangosan. – Bízom benne, hogy meg fogod tudni oldani, hogy legyen áramunk. Szélerőmű építéséhez értesz, vagy tudod, hogy milyen alapon működik? Itt a pusztában eléggé gyakran fújhat a szél, így ez is célszerű lenne.
A fiatalabb lány felé fordultam, örültem, hogy más is gondolt ilyesmikre nem csak én.
- Az orvosi szobába kérlek.
Mikor többen elindulnak felfedezni és körbenézni a környéken, akkor én is beviszem végre a táskámat az egyik egyágyas szobába, majd a táskából kivettem az orvosi csomagomat és azzal mentem ki vissza a szabadba. Ezt beviszem abba a helységbe, amit kinéztünk orvosi szobának és az egyik asztalra teszem le őket. Charlie szavaira jöttem ki.
- Semmi? – kérdeztem, nem akartam elhinni, hogy így van.
Előástam a papírt a zsebemből, amit adtak a határon, az iratokban térképet kerestem, vagy leírást arról, hogy mekkora a területünk, az államunk, hogy meddig mehetünk el felderíteni, élelemért és növényekért. Mikor gyorsan ott átfutottam az iratokat aláírás előtt ezt nem vettem észre, igaz nem is nagyon volt más lehetőségem, mintsem aláírni őket.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
"Rezervátum" 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Kira Sign Pént. 25 Jan. 2013, 16:37

K: Mielőtt elindultam volna, még Serena feltette kérdését csak mosolyogni tudtam.
- Nem, még sosem építettem azelőtt ilyesmit, de a dolgok működési elvére tudok alapozni. Hidd el meg fogom oldani, egyszer hat roncs motorból építettem egy működőképeset, mindenféle előképzettség nélkül. Szerintem menni fog a dolog. Addig jó míg nem fúj túl erősen a szél, mert akkor abból homokvihar lesz. A szélnél csak a napenergia a biztosabb a sivatag közepén, de ahhoz találnunk kellene üveget, vagy valamit amivel tudunk 1600 celzius fokot produkálni, mert akkor tudnánk homokból is gyártani üveget. Inkább majd akkor sorolom tovább a lehetőségeket ha már tudom miből dolgozhatok. Na lássuk miből élünk.
Elindultam hát, és felderítettem egy lakóházat, de az eredmények megdöbbentettek.
~ Asztal, edények, fém tányérok, bögrék, evőeszközök (kanál, villa, vajazó kés), függönyök, ágyneműk és egy elektromos rezsó? Atyám, itt aztán lessz dolgom bőben, az egyetlen dolog ami elektromossághoz köthető az a rezsó, de az is egy kis akkumulátorról megy, ami nem fog a végtelenségig kitartani.
Majd felmértem a szobákat kicsit alaposabban és észrevettem, hogy legalább a víz be van vezetve.
~ Víztározók, bojler. Ez is valami, bár van mit fejleszteni, talán össze kéne kötnöm a legközelebb vízforrással amit találok.
Miután végeztem a szoba felderítésével kiléptem a "szobából és kicsit körülnéztem még, hogy mi hasznosat találhatok még a tábor területén. Megláttam a vízforrásunkat,ami első látásra nem volt túl biztató.
~ Megteszi, majd akkor ezzel fogom összekötni a víztartályokat.
~ Ne már. A végén még a korlátokból fogok vízvezetéket építeni, ha semmi mást nem találok.

Csak kicsit kellett tovább mennem, máris megtaláltam a reménysugarunkat, két járgány képében.
-Ez az.
Közben Hood is lemászott az egyik emeleti szállásból és kijelentette, hogy nem talált semmit.
- Növényzet terén semmi. De fejleszteni se lehet sok mindenből. van itt két járgány, meg víztároló, meg néhány akus villanyrezsó és ezzel ki is merültek a lehetőségeink. Bár megpróbálhatok a korlátokból kikupálni valamit, de szerintem a járgányok szétszerelésével többre mennénk. A szerszámokkal nem lessz gond, mert vannak nálam, néhány szereléshez szükséges apróság társaságában, mint például csavarok.
Remélem nem bánja a társaság ha kezdetnek felboncolom az egyik járgányt.

T: Az orvosi csomagot letettem az orvosi szobának kijelölt konténerbe, majd visszabaktattam a tömeghez. Mikor Hood és Kira visszatértek a felderítésből, csak csalódottan álltam.
~Hát ez nem sok.
Majd mielőtt még Kira elment volna, hogy belekezdjen a nagy fejlesztésben, hozzá intéztem pár szót.
- Kira, kérlek repülj fel egy kicsit, onnan fenntről látni fogod, hogy mi van a közvetlen környezetünkben. Ezetleg látsz -e valami kaktuszt, vagy élőlényt.

K: Ha Serena válaszolt a javaslataimra, akkor eleget teszek húgom kérésének és felröppenek, hogy láthassam mi a helyzet a táboron kívül.
Csak reménykedni tudtam, hogy a kopár homokdűnéken kívül látok -e mást.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
"Rezervátum" Sexymechanicbyparkleggy "Rezervátum" Girloffantasybymanofins "Rezervátum" Jinx_by_fazie69-d6o4rki "Rezervátum" Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm "Rezervátum" 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Danny Long Pént. 25 Jan. 2013, 18:24

Leginkább a vadászat lenne az, amiben hasznos lehetnék, így a katona után én is elvállalom a dolgot:
- Sosem próbáltam még, de az adottságaim megvannak hozzá. Ha lesz mit elkapni, rám is számíthattok.
Amíg a többiek körülnéznek, én is választok egy "házat", amit megvizsgálhatok. Nem sok minden van, de nem is vagyok túl igényes. Valójában az eddigi életkörülményeimnél még ez is sokkal jobb. Amikor visszatérek a csapathoz, csalódottan hallom, hogy a környéken semmi élő nincsen rajtunk kívül. Így nem lesz egyszerű vadászni... Ekkor már az is eszembe jut, hogy azért hoztak ki ide minket, hogy szép csendben meghaljunk. Mi más is lehetne a cél, ha nincs itt semmi, amit ehetnénk. De amíg nincs vége, nem adhatjuk fel.
- Szóljatok, ha emelni kell valamit! -mondom. - Nagyjából ötszáz kilóig megy.
Kicsit bűntudatom van, hogy olyan keveset tudok segíteni, pláne, hogy most vadászni sem kell. A többiek bezzeg már a szélerőműépítésnél tartanak.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Sarah Pént. 25 Jan. 2013, 21:54

- Hát eddig nem is tűnik pokoltúrának. - Válaszolok még Serenának mosolyogva, mert miért is ne mosolyognék, majd pedig hallgatom, hogy miket beszélgetnek és arra a következtetésre jutok, hogy... Hogy nem is tudom, sok értelme biztosan nem lesz az ittlétemnek, ha csak nem kell segítség esetleg építkezésnél, más kérdés hogy miből fogunk majd építkezni, leszámítva pár járművet. Ilyesmik tervezgetéséhez nem értek, emberfeletti erőm nincs és maximum rosszul van valaki, ha azt akarom hogy rosszul legyen, máris érzem, hogy mennyire hasznos vagyok, kissé komikus is, amitől pedig vigyoroghatnékom van.
- Egyetértek az előttem szólóval, szóljatok ha kell egy segítő kéz, addig is megyek kipakolok a főhadiszállásomon... Ethan lakon? Storm barlang... Mindegy kipakolok. - S ezzel fütyörészve indulok el zsebre dugott kezekkel és közben azon gondolkodom, hogy vajon miként is lehetne nevezni az újdonsült lakásomat úgy, hogy vagy apám, vagy anyám családnevét beleszövöm, bár eddig semmi jó nem jut az eszembe, vagy olyan ami esetleg nem hangzana túlzottan... Félreérthetően, persze nekem tetszene de ismerve hogy mások mennyire begyepesedettek tudnak lenni, nem hiszem, hogy örülnének neki, na de.. Pakolás, végül is mindent dobálhatok, aztán összehajtogatás és helyretevés, csak arra a szentelt vízre kell vigyázni, azt nem akarom véletlenül eldobni, óóó de mennyire nem, életem végéig átkoznám magam érte... Na jó, egy óráig talán, aztán amennyire szerencsés vagyok kiderülne, hogy értek az átkokhoz és tényleg egész életre megátkoznám magam. Az ilyen pillanatok teszik az életet királlyá, én mondom! Hehe.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Morsus Pént. 25 Jan. 2013, 22:04

A közelben tényleg nincsen semmi. Még egy kaktusz se. Semmiféle állat nincsen a közelben. Semmi mozgás. A nap egyre magasabbra ér és a melegtől lassan mindenki izzadni kezd.
Hood a pólóját rángatja, hogy egy kicsit hűtse a testét.
- Elszóltad magad.
Mondja Davidnek. Majd Serenéhoz sétál, és ha az hagyja belenéz a papírokba.
- Ó... csessze meg Norman Osborn!
Morogja és ha mindenki ráfigyel dühösen a térképre mutat.
- Ez a Utahi katonai kísérleti terület! Nem él semmi, mert a föld teljesen rádióaktív és meddő!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 25 Jan. 2013, 22:20

Magas hőmérséklet és üveg, néhány pillanatig gondolkodtam, majd leesett, hogy tettem el ilyen lényt is.
- A kohó megoldható, vagyis olyan magas hőmérséklet – válaszoltam a lánynak kissé elpirulva. – Hoztam magammal egy tűzokádó sárkányt is, azt hiszem, hogy ő képes lesz olyan hőt generálni.
Figyeltem, ahogyan felrepül, majd a papírokba mélyedtem, amikor a súlyemelés merült fel, akkor a majomfiú képes súlyokat emelni, ahogyan mi is.
- A súlyemelés nekem is megy. Nem vagyok egyedül, a szimbiontám, Adia is itt van velem és neki hála képes vagyok úgy egy tonna súlyt megemelni és Adia a gyógyításban is tud segíteni, ha szükséges.
Mikor Charlie közelebb lépett, akkor úgy tartottam a papírt, hogy ő is lássa és bele tudjon olvasni. Mikor megláttam, hogy mi van benne elsápadtam. Nem fogunk itt semmit sem találni és még a növénytermesztéssel is gondjaink lesznek, ha sikerülne üvegházat építeni.
- Ennél az is egyszerűbb lett volna, ha főbe lövet minket, vagy még egy lakatlan szigettel az óceán közepén is jobban jártunk volna – mondtam keserűen.
Utah, az egykori atomkísérletek helye, Charlie pedig már hangosan ki is mondta, hogy mindenki hallhassa.
- Mi mást is várhattunk volna tőle – feleltem bánatosan. – Jó megérzés volt, hogy Luther Eastwood-ra szavaztam… meg kell vizsgálnunk, hogy a víz iható-e, és valahogyan kell majd nem radiokatív földet szereznünk, egy üvegház építéséhez. Más lehetőségek mellett nem fogunk tudni növényeket termelni.
Felsóhajtottam, majd Charile-ra néztem.
- Segítesz megvizsgálni a vizet? Szerintem neked is tanították az orvosi elején és szükségünk lesz jódra, ha a hely még sugárzó lenne és valaki megbetegszik.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
"Rezervátum" 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Kira Sign Vas. 27 Jan. 2013, 22:19

K: - Remek akkor a kohó megoldva.
Miután a beszélgetést Tina félbeszakította, én eleget tettem a kérésének és felrepültem, de minél magasabbra repültem annál kétségbeesettebb lettem. Sokáig nem láttam az ég adta világon semmit, még egy nyavalyás kaktuszt sem, aztán megláttam valamit. Nem is akármit, a város határát, ami ami innen megközelítőleg 1 óra járásnyira lehetett.
~Mi ez az istenverte hely, hogy még egy nyavalyás kaktusz sincs? Ott a határ, a határ amit nem szabad átlépnünk.
Leereszkedtem hát és közöltem az eredményt a többiekkel is.
- Semmi. Se kaktusz, se kígyó, se semmi, csak a homok és az államunk határa.
Mikor Serena és Hood közölte velünk, hogy Utáhban vagyunk és hogy itt radioaktív kísérletek folytak, csak egy még visszafogott káromkodást tudtam kiadni a torkomon.
- Anyucikád jól van Osborn? Na jó. Akkor a föld használhatatlan, ahogy a homok is, a radioaktív homokot pedig nem volna túl jó ötlet bolygatni.
- Mutassuk meg Osbornnak, hogy túl tudjuk élni! Mikor két hét múlva ki jön ellenőrzésre, mert biztos meg akar majd győződni arról, hogy kimúltunk, alaposan meg fog lepődni.
- Serena remélem van plüssbaromfid is, mert az élelem ellást meg kellene valahogy oldani föld nélkül. Az elektromosságot bízzátok rám, az egyik autó szétszerelésével képes leszek szélenergiát felhasználni. Remélem senkinek nincs ellenvetése.

Mikor Serenáék elmentek megvizsgálni a vizet, én Dannyhez intéztem pár szót.
- Danny, segítenél nekem kanál alakóra hajtani 4 autóajtót? Meg esetleg nagyobb dolgok összeillesztésében?
Ha igent mondd, ha nem akkor is elindulok a szobámba, hogy felkapjam a szerszámos ládámat. Majd(ha igent mondott) visszabaktattam a nagyfiúhoz, vagy (ha nemet) egyenesen a kocsihoz baktattam
- Gyere nagyfiú! Sok dolgunk lesz még ma.
Vagy Dannyvel vagy egyedül, de ígyis-úgyis odamentem az egyik autóhoz és hozzákezdtem a bontásnak. Először a 4 ajtót szereltem le, hogy a melák meghajthassa, vagy, hogy később megkérhessem erre a feladatra Sertenát.
Majd a kocsi hátsótengelyét függőlegesen beállítottam a földbe, hogy az legyen az állvány. A tetejére feltettem az egyik kereket, hogy majd ahhoz csatlakoztatom a 4 kocsiajtót a későbbiekben. A másik kerék a hátsótengely közepén a kardántengely helyére kerül és ez a gumi hajtja az autó generátorát vagyis az autó aksiját. És az övemet használtam ékszíj gyanánt. A kocsi vezetékien keresztül pedig bevezetem az áramot a házakba. A munka végén, pedig felerősítettem/tük a négy meghajtott kocsiajtót az építmény tetejére. nagy örömünkre feltámadt a szél és belekapott a "szélkanalakba" melyek gyorsan kezdtek forogni.
Egész délutános munka volt, de megérte, mire elkezdett alkonyodni be is fejeztük/tem a munkát. Közben persze szünetet tartottam/tunk, hogy együnk pár falatot. (Ha pedig nem hozott volna Danny magával ennivalót, akkor megkínáltam a saját szendvicseimből)
Visszasétáltam/tunk a többiekhez és örömmel közölhettem a társasággal:
- Az áram ellátásunk megoldva, amíg van szél.
Ekkor kordult eggyet a gyomrom, nem csoda, hisz egész délután dolgoztunk és csak pár szendvics volt ösz-viss bennem.
- Nincs valakinél valami kaja?

T: Mikor halottam, hogy Utáhban vagyunk, én is csak káromkodni tudtam volna, de én inkább magamban tettem ezt meg.
- Hogy az a ...
Mikor Serenáék elindultak leellenőrizni a víz minőséget, hozzájuk csapódtam, mivel tudtam, hogy Kirának, ha akarnék se tudnék segíteni a szerelésben.
- Serena, szerinted, van itt internet szolgáltatás? Csak mert van nálam egy napelemes laptop ami esetleg megkönnyítené az élelem és nem radioaktív föld beszerzését.
Miután elmondtam a mondandómat, csak némán vártam, hogy válaszoljon nekem.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
"Rezervátum" Sexymechanicbyparkleggy "Rezervátum" Girloffantasybymanofins "Rezervátum" Jinx_by_fazie69-d6o4rki "Rezervátum" Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm "Rezervátum" 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Cardas Hétf. 28 Jan. 2013, 20:51

Mostanában olyan sok megrázó dolog történt egymást követően velem, hogy mikor bedugnak egy jármű belsejébe, becsukják mögöttem az ajtót és elvisznek - fogalmam sincs, hova - már nem is pánikolok, pedig az volna a normális, azt hiszem. Csak bámulok ki magam elé, és azt számolom, hogy hányszor döccenünk út közben. Aztán megérkezünk, és kiszállok a többiekkel együtt. A Nap forró sugarai kellemesen simogatják a bőrömet - vagyis, hát nem tudom, hogyan nevezzem ezt, nem bőr, az biztos. Levelek, meg néhol mintha kialakulóban lenne egy kis fakéreg is -, bár lehet, hogy pár óra múlva már nem tekintek rá ilyen barátságosan a napsugarakra, ha továbbra is ilyen erősek maradnak.
Körülnézek a környéken. Teljesen kihalt, alig van valami. És ez az egész hely, a terep, valami elképesztően hatalmas. Otthon még a házból sem léphettem ki, és ahhoz képest ez a tágas sivatagi világ végtelen méretet ölt számomra, alig tudom befogadni. Ez újabb megrázkódtatásként ér, ami úgy nyilvánul meg bennem, hogy képtelen vagyok megszólalni. Nincs semmihez sem kedvem, lassan mozgok. Valahogy, ez az egész, hogy kidobtak ide, ez a rám törő óriási szabadság. Eddig mindig megmondták, hogy mit csináljak, és most tessék, a magam ura vagyok. Nem tudom, hogy ez normális-e, de nekem a szolgaélet a természetes, és nem tudok most mit kezdeni ezzel a rám törő mozgástérrel, ami tonnányi súlyként nehezedik rám.
Összegyűlünk, aztán az egyikünk felszólal, és megkér, hogy mutatkozzunk be. Így is tesz mindenki. Olyan határozottak. Mindegyikük különleges képességekkel rendelkezik, és ennek ellenére valahogy a legtöbben céltudatosak. Én pedig a legelveszettebbnek érzem magam. A nő kérdez tőlem valamit, de én nem igazán fogom fel, csak mikor már a figyelme másfelé fordult. Magok? Végül is… de olyan ostobán érzem magam. Mintha nem is én volnék ez. Bizonyos értelemben nem is én vagyok.
Elindulok, hogy keressek magamnak egy szállást. Közben a Nap sugara már nem olyan kellemes, mint ahogy elsőre volt. Feltűnik, hogy a testemen a fa szerű részek már nagyobb felületen vannak jelen, mint mikor megérkeztünk. Fura. Valami védekező dolog lehet? Vagy szép lassan gyökeret eresztek és fává változom? Egyszerűen ez az egész tisztára nevetséges, és kiborít, főleg, hogy semmit sem tudok. Talán meg kéne kérdeznem valaki? Végül is úgy láttam, hogy sokan elég jártasak a mutánstémában, vagy legalábbis, ami a saját „szakterületüket” illeti. Egyelőre azonban nem merek senkit sem megszólítani, de elhatározom, hogy ha az egyik sorstársam megszólít, akkor igyekszem majd válaszolni neki.
A szálláskeresés nem megy valami jól, mert amint észrevettem, csak körbe-körbe bóklászom. Végül is, nem fogják mindet elfoglalni, szóval nem kell sietnem. Még egy ideig ráérek csavarogni. Talán lenyugszom tőle.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
"Rezervátum" Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Sarah Hétf. 28 Jan. 2013, 22:29

Hamar melegedni kezd a placc, ami persze a sivatag közepén nem meglepő, na meg természetesen kiderül, hogy a hely amin vagyunk egy volt teszt terület és itt bizony semmiféle nem fog megélni, főleg nem növények... Az pedig úgyis magával von mindent, mert növények nélkül nincsenek állatok, sem pedig emberek... Persze, kézenfekvő, de... Nem is tudom, most erre mondanom kéne valamit? Én egy jót mosolygok az egészen még a többiekre pillantva.
- Úgyis megoldjuk... A vattában ki lehet csíráztatni a növényeket, még ha eléggé gyengék is lesznek. - Ezt a tizedrészében sem gondolom komolyan, a hangsúlyomból is eléggé érezhető, ezzel pedig folytatom az utamat tovább. Nincsenek kétségeim afelől, hogy képesek leszünk itt valahogy megélni, még ha drasztikusan a határokon mozogva is. Az más kérdés, hogy miként, mert tulajdonképpen lövésem sincsen, de hé! Mi baj lehetne? Na jó, éhen halunk, nem a legkellemesebb halál, akkor már inkább fagyjak halálra, mert utolsó perceimben kellemes meleget fogok érezni, jobb mint halálra éhezni, szomjazni illetve sülni, az utóbbi lehet a legrosszabb talán. Persze a szomjúságra van jó pár módszer, na meg itt van nekünk az a bizonyos csap is, csak azt nem tudjuk még, hogy iható-e a víz belőle, kis szerencsével igen. Egyéb több említésre méltó dolog talán nincs is, kipakolok, körbenézek alaposabban, igyekszem hasznosan eltölteni az időt de nem nagyon tudom, hogy mivel kéne, katona vagyok, nem tudós, vagy szerelő, szóval.. Ja, ha nincs szükség kétkezi segítségre akkor nem tudok mit tenni, persze azért próbálok lehetőségeket keresgélni deeee... Nos nem úgy néz ki, mintha bárhol is szükséges lenne. Eléggé meleg van a pólóban, de tanácsosabb magamon tartani, minél kevesebb a párologtatás, annál jobb, tulajdonképpen valamivel le kéne fedni az alkarjaimat is és a fejemet is, igaz lenne is miből, de... Mégiscsak lusta vagyok a magam épségével ilyen téren foglalkozni. Így nagy semmittevésemben kiszúrom azt a bizonyos lányt aki úgy néz ki mint akit növényekkel génkezeltek... És még mindig érdekesnek találom, főleg mert továbbra sem tudok róla semmit, tulajdonképpen eddig beszélni sem hallottam, szóval... Úgyis mindenkivel meg kell ismerkedni, ezért hát nyugodt léptekkel megyek oda hozzá, intek és... Nos, ő már valószínűleg tudja a nevemet, ha figyelt, ha nem akkor maximum bemutatkozom még egyszer neki.
- Hali! Látom nem igazán megy a szálláskeresés, egyik sem nyerte el a tetszésed? - Kérdem mosolyogva és hát nem csodálnám, mert hát nekem sem igazán, de tényleg, még mindig jobb mint a semmi.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Morsus Szer. 30 Jan. 2013, 13:55

Hood megadóan megrázta a fejét.
- Persze. Jobb tudni mivel állunk szemben.
Mondja és követi a lányt.
- Hogy bírod?
Kérdezi és finoman megérinti a hátát. Tudja, hogy a lány többet vesztett, mint bárki. Még a fiát is oda kellett adnia. Közben az orvosi szobába visz egy pohár vizet ellenőrzésre.

Danny és Kira pedig az autónak esnek neki.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 30 Jan. 2013, 15:09

Meglepetten álltam meg egy pillanatra, amikor Tina szólalt meg. Nem igen értettem ezekhez a dolgokhoz, de eléggé kint voltunk mindentől távol és pénzünk sem volt.
- Nem hiszem, hogy lenne itt internet, hacsak nem tudsz valamilyen katonai műholdat feltörni – feleltem. – Ezenfelül kinézem Osbornból, hogy embargót vezetett be az államra, így ha lenne is internet kételkedem benne, hogy bárki kihozna ide bármit is. okkal küldtek ide minket, teljesen magunkra vagyunk utalva. Ha bárki segíthetne, Jonathan és Stephanie Miller már megtették volna…
Ha a SHIELD igazgatója és a felesége sem tudott mit tenni, akkor senki sem fog tudni. Charlie-val már meg is töltöttünk utána egy pohár vizet, hogy ellenőrizzük. Mikor indultam volna vissza, hogy elvigyük ellenőrzésre azt a poharat megéreztem a kezét a hátamon. Az érintéstől kissé összerezzentem és hátranéztem. A kérdés a lelkem mélyéig hatolt, ha nem kint lennék és ha nem látott volna más, akkor sírva bújtam volna hozzá, de most próbáltam valami mosolyfélét az arcomra varázsolni, bár nem túl nagy sikerrel. Haza szerettem volna menni a fiamhoz és tudni szerettem volna, hogy mi van a többiekkel.
- Majdcsak leszek jobban is – válaszoltam, a hangom pedig már megremegett, hogy a sírás környékezett. – Te?
Mikor elindult követtem a frissen kinevezett orvosi szobába, ott már pakoltam is ki, hogy mire lesz szükség. Még szerencse, hogy az egyetemen tanultunk ilyesmit. Kell a vízből kenetet készíteni, ezt cink felületre felkenni, majd nagyító, vagy mikroszkóp, ha megsüti a fény, akkor világítania kell halványan a sugárzó részeknek.
- Charlie, ha már kint szétszedik a kocsit, hoznál onnan olyan részt belőle, amiben cink van, emlékeim szerint a lámpák ilyenek lehetnek – kértem, majd itt, ahol ketten voltunk őszintén is válaszoltam. – Nehezen viselem a tudatlanságot és a fiam hiányát, mintha a lelkem helyén egy mély űr tátongana csak…
Felsóhajtottam, ha elmegy és hozz, amit kértem, akkor nekilátok a vizsgálatnak.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
"Rezervátum" 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

"Rezervátum" Empty Re: "Rezervátum"

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 11 oldal 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.