Nagyobb város

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Nagyobb város - Page 4 Empty Re: Nagyobb város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 20 Szept. 2013, 11:44

Következő körváltás: 2013. szeptember 23. (hétfő)

Nagyobb város - Page 4 00120

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Boris Dragunov / Svarog és Teddy

Teddy még időben tud leesni az asztalról, aminek hála a földön a perzselődés eloldódik, fél lábbal feküdt lent és a feje jó fél méterrel odébb gurult tőle a kövezeten. Jelenleg eléggé tehetetlen volt, mert menni nem igen tudott fél lábbal és a feje sem volt a testén. De legalább a sárkányember sem mozgott, így nem kellett attól félnie, hogy felgyújtják újra.
Albert szavaira a férfi felnevetett, mint aki remekül szórakozik. Alteregója megvetően fordult el tőle és indult a plüss irányába, hogy felvehesse a földről.
- Szóval gyáván elmenekülsz – mondta válasznak. – Most jönne az a rész, hogy megöllek, ahogyan egy gonosztól illik. De nem. Az túl átlagos lenne, élni fogsz, szégyenben és bűntudatban. Főleg, ha majd Victor-nak is baja esik, hogy tehetetlen voltál. Az utolsó leszel, aki elveszik, de te végig fogod nézni, hogy minden összeomlik körülötted.
Közben megérkezett a plüsshöz és felvette a két darabban levő lényt a földről.

Nagyobb város - Page 4 00120

Résztvevő: dr. Zield Jones

Lionheart reakcióját a mondataira nem látta meg Zield, révén maszk takarta a nő arcát. Végül nekiveselkedett annak, hogy eltolja a kőkoporsó tetejét. A mutatvány meglepően könnyedén sikerült, vagy nem volt olyan nehéz a fedél, mint hitte, vagy pedig azért, mert engedélyezve volt az elvétele a fegyvernek azért ment olyan könnyen. A sírban meglepő módon egy olyan vértezetet talált, látott meg Zield, mint ami Lady Enin-en volt abban a vízióban, vagy éppen látomásban. Csak a kard nem egyezett, ez a penge teljesen fekete volt, a markolat végétől a penge hegyéig.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nagyobb város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nagyobb város - Page 4 Empty Re: Nagyobb város

Témanyitás by Albert Shear Pént. 20 Szept. 2013, 13:20

~ Ez az ember talán nem beszél angolul. ~ fut át az agyán, de nem áll ostobán tétlenül. Amint elhagyta ajkait az "elmenekülsz" kifejezés, Albert már támadásba is lendült. Feje miatt nem ugorhatott. Viszont alacsonyan tartott súlyponttal is gyorsan tudott mozogni. Magasba emelte kardját, miközben a föld felett suhanva próbált előre haladni. Halkan, mint a dzsungelekben és óvatosan, mint egy szeméttelepen, nehogy zajt csapjon. Remélhetőleg az árnyékok sem árulják el mozgását, mivel a tűz fénye ellenfele felől esik. Nem válaszol a fennkölt és a korábbi másodpercek ismeretében értelmetlennek tűnő monológra. Pusztán a feladatát akarja teljesíteni. Hidegvérrel nyugodtan. Nincs barátság, nincs szeretet, nincs testvériesség. Feladat van. Az pedig a másik kapitány megállítása. Terve szerint hátulról, vagy ha a másik fordul, oldalról vagy ne adj isten szemből szúrjon ellenfele teste felé. Amennyiben azt hárítaná, abban az esetben a hárítás erejét kihasználva pördülne és vágna is a másik kapitány teste felé.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nagyobb város - Page 4 Empty Re: Nagyobb város

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 20 Szept. 2013, 17:49

A nő nem mondott semmit a doktor válaszára. Lehet, hogy egy félmosollyal vagy egy lemondó ajakbiggyesztéssel reagált, de ez nem derült ki a maszk miatt. Zield nekifeszült a koporsótetőnek és az szinte úgy csúszott, mint kés vajban. Sokkal kevesebb erő is elég lett volna hozzá. De ugyan honnan is tudhatta volna ezt a doktor. Eddig még nem lett baj.
Amit bent látott, abból viszont világos lett, hogy az előbb nem a tudatalatti kivetülésével találkozott, hanem valami mágikus esemény történt. Nem valószínű, hogy pont olyan páncélt képzelt volna Enidre, mint amit itt látott. Az előző jelenetet a kihalt városban mágia hívta elő, most már biztos volt benne. A kard is hasonló volt, mint amit a nőnél látott, de ez már illett volna a Fekete Lovag kezébe. Az egész fegyver, a markolat, a keresztvas, a penge, minden teljesen fekete volt. Hát ez az a fegyver, ami minden mágiának ellenáll. Ha ő ezt a kezébe veszi, akkor akár jöhet a rettegett varázslónő is.
Zield nem akart ész nélkül hősködni, mivel sem a mágiáhzo, sem a kardforgatáshoz nem értett. Nem is az volt a feladata, hogy a kardot használja, hanem csak az, hogy biztos helyre vigye. Végiggondolta, mi történhet. Ha van itt mágikus csapda, az meg fogja akadályozni, hogy elvegye a kardot, hacsak ki nem játsza valahogy. Ha már nála van a kard, akkor a mágiának ellenáll, tehát utána talán beépített veszélyforrásra lehet számítani. Talán a barlang kezd majd ősszedőlni vagy valami hasonló történik, amit ellenmágiával nem lehet kivédeni. Vagy épp ez a lovagi páncél rejt magában valami csapdát. Alaposan megnézte a páncélt és azt is, hogy a koporsóban van-e még bármi, ami veszélyt jelenthet vagy érdekes lehet. Ha semmit nem talált, akkor még egyszer Lionheartra nézett, vett egy nagy levegőt, majd a markolatnál fogva megpróbálta kiemelni a kardot.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nagyobb város - Page 4 Empty Re: Nagyobb város

Témanyitás by Teddy Hétf. 23 Szept. 2013, 06:29

Sikerül levergődnöm az asztalról és így megúszom a további égést, az idegességem pedig ezzel tovább is szállt, igaz nem igazán tudok mit csinálni, bár ha látom a saját testemet akkor próbálom azt úgy rávenni hogy valahogy kússzon el magamhoz, de erre már nem igazán van szükség, mert az új példaképem felém indul, közben pedig olyan megjegyzéseket tesz amiktől nem tud nem csillogni a tekintetem, s nem tudom nem csodálva figyelni a közeledő alakot. Tökéletes az ízlése és szeretném még élvezni a társaságát, de valami belerondít a képbe, nem az hogy felvett, az a része tetszik és lenyűgözött, gyerekes mosollyal az arcomon nézek egyenesen a mi kapitányunkra, aztán pedig ha rálátok akkor a tekintetem mögé vándorol érdeklődve, jelezvén hogy valami olyasmi történik aminek nem nagyon kéne történnie, bár egy percig sem kételkedem benne, hogy meg tudja oldani, mert ő a példaképem, és a példaképem mindenre képes mert… Azt mondtam, és mert minden ember megölhető és gyenge.. Kivéve a példaképemet persze, ő csodálatos és erős és lenyűgöző és már most érzem hogy jól fogjuk érezni magunkat együtt, táncolva a felgyújtott ellenségeink tetemein.
- Majd ha minden tönkrement akkor megölhetem én ugye? Ugye?... - Pár másodpercnyi csend következik és amennyiben nem jön meg gyorsan a válasz, úgy jön az „ ugye? „ végtelen változatban amíg valahogy be nem fogják a számat vagy közbe nem vágnak úgy hogy elhallgassak, addig viszont úgysem fogyok ki a levegőből és én szeretném megölni majd egyszer és ha azt mondja hogy igen akkor annyira de annyira de annyira boldog leszek és meglesz talán a mai nap fénypontja, talán, de még mindig lehet jobb, bár eddig ez az egész nap jó volt, halál, szenvedés, fájdalom és fenyegetések, imádom ezt a helyet, ezért pedig csak szüntelenül mosolyogni tudok, még most is, akármi is történjen éppen miközben nem is igazán oda figyelek.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nagyobb város - Page 4 Empty Re: Nagyobb város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Szept. 2013, 09:40

Következő körváltás: 2013. szeptember 26. (csütörtök)

Nagyobb város - Page 4 00120

Résztvevők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Boris Dragunov / Svarog és Teddy

Albert elindult futva, hogy lecsapja a másik Kapitányt. Ami azért nehéz feladatnak tűnt. Kezdve azzal, hogy saját maga alig tudott megállni a lábán a szédülés miatt, a kettős-, ha nem „négyes-látás” is rontott a dolgon, mert nem csak kettőt látott ellenfeléből, hanem négy darabot. Ahogyan mindenből másból is. Elindult, a kapitány csak fél szemmel pillantott hátra, de nem reagálta le a többel a közeledést.
- Minden bizonnyal megteheted – felelte a plüss medvének.
A következő pillanatban Albert megérkezett és csapott, azt látta, hogy ellenfele nem védekezik a saját szemeivel úgy látta, hogy pontosan őt vágja kettőbe, ott suhint el, de csak az asztal fa lapjának reccsenését hallotta, hogyan az égő étkek a földre estek a tányérokkal együtt. A Kapitány felnevetett, fény vette körbe, majd egy villanás és Teddy-vel együtt Morgan kastélyában találja magát.
Pillanatokkal később a rosszullevő Albertet és az éppen ébredező Svarogot is fény ölelte körbe, a villanás után a Citadellában voltak újra, ahol ekkor jelent meg Lionheart és a doktor is.

Nagyobb város - Page 4 00120

Résztvevő: dr. Zield Jones

Mikor Zield Lionheart-ra nézett a nő csak bólintott bíztatóan, hogy vegye ki a fegyvert. Így hát a férfi így is tett, lassanként közeledett a pengéhez, egészen pontosan a markolathoz a kezével. Egyelőre semmit sem érzett, csak az állott levegő szagát, ami a koporsóból jött, de semmi többet. Mikor a markolathoz ért megérezte a hűvös fém érintését, rajta a bőrrel és körbetekert fémdróttal, hogy ne vágja és marja a hordozó kezét, és ne csúszkáljon, ha használják. A fegyver közel három kilós darab volt, ahogyan kiemelte a sírból a pengéről a por lepergett és mire kint volt már úgy nézett ki, mintha teljesen új fegyver lett volna és nem pedig akár ezer éves.
Amint ez megtörtént fény ölelte körbe a párost és egy villanás után a a Citadellában voltak újra, ahol ekkor jelent meg a nagyon rossz állapotban levő Kapitány és Svarog is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nagyobb város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nagyobb város - Page 4 Empty Re: Nagyobb város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.