Utcák és utak

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Atum on Pént. 25 Szept. 2015, 21:55

~ Melody Croft ~

Nem hittem volna, hogy valaha is egyetértek a fejemben megszólaló nővel. Mindezt több okból is megtettem jelenleg. Egyrészt, ha a bandának nyivákolós részét visszaküldi akkor kevesebben lesznek akik elől le kell lépnem, másrészt az a kevés sem fog végig nyivákolni és nehezíteni azt, hogy a megszökésemet tervezzem. Azt viszont szánalmas látni, hogy vannak akik nem tudják, hogy mikor kell feladni. Olyanok akik eddig nyafogtak, most meg hirtelen új bátorságra találtok. Fogadok, hogy az első kutya elől elfutnak, mint a kislányok.
~ Ha már úgyse csinálunk semmit, szórakozok  kicsit. Legalább több okuk lesz vissza menni. - gondolom magamban közben valami alkalmas vasdarabot keresek. Nem valami nagyot, egy egyszerű csövet vagy hasonlót, és ha kell még az "erőmet" is bevetem a megszerzésére. Csak nem lehet olyan nehéz ilyesmit találni és senkinek sem fog feltűnni, hisz max azt mondom, hogy nyomokat keresek. Nem úgy mint egyesek. Aztán ha sikerül egy ilyen eszközt találnom, amit keresek, akkor egyszerűen fejbe vágom a hozzám legközelebb álló olyan személyt aki nem akarja elismerni, hogy fölösleges itt, majd el is engedem a kis fegyveremet, hisz teljesen felesleges. Csupán azért kellett, hogy mindezt véghezvigyem. Az iskola meg mit fog csinálni? Kirúg? Király lenne!
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by King Raten Chromixen on Pént. 25 Szept. 2015, 22:04

~Ralf Shaw~

Mielőtt tovább vitatkozhatnék a tanárnővel, érkezik Frost telepatikus üzenete, aki úgy tűnik, hogy végig figyelte a gondolataink, meg ami történik. ~Na de tanárnő, ez nem a személyes jogaink megsértése? Nem egyeztem ám bele, tessék kiszállni a fejemből!~ gondolom, hogy ha hallgat, akkor felbosszantsam egy kicsit. Gondolatrendőrség még itt, Salemben sincs, azért amit gondolok nem büntethetnek meg. Az meg, hogy nyilvános megszégyenítés és büntetés terhe mellett mehetnek haza a diákok, az nem csak képmutatás, de undorító is. Sose szerettem az ilyet.
A Vaszilij gyerek meg szánalmas, ahogy a nyílvánvalót ecseteli. Késztetést érzek, hogy felemeljek a földről valamit, akár csak egy zsebkendőt, és kimondjam, hogy mi az, nagyjából ugyan ennyit haladtunk az okfejtésével is. Egyértelmű, hogy agymosták őket, ha nem emlékeztek hogy itt vannak. Az meg, hogy hogyan jutottak innen oda, látok rá nem egy lehetőséget.
- Nagyokos, és mi van, ha teleportáltak? Ha zsákban vitték ki őket? Ha csak elnyomták a szagukat bármi mással? Mi van, ha igazából nem is voltak itt, csak valamilyen módon a szagukat hozták ide pont azért, hogy átbasszák akik őket keresik? Túl sok a lehetőség ahhoz, hogy le tudjuk szűkíteni a kört. Vagy elkezdjük őket keresni minél előbb, ami amúgy nem biztos hogy beválik, de legalább teszünk valamit, vagy még itt vitatkozunk órákig, közben velük meg azt csinálnak amit akarnak. - mondom hangosan mindenkinek, majd Kaylához fordulok, és halkan, hogy csak ő hallja mondom.
- Ha elindulsz a buszhoz egyedül, akkor nem tudlak megvédeni. Jól gondold meg, hogy mit akarsz, és hogy szerinted mi a jó megoldás. Itt csapatban vagyunk, és van velünk egy tanár. Ha egyedül mész, bármikor elkaphatnak, mielőtt visszaérnél a birtokra. - mondom neki, és remélem, hogy maradni fog.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 25 Szept. 2015, 22:31

~Kayla Felice Norwood~

Álldogálunk a kávézó előtt és várunk a csodára. Mondanak itt csoda dolgokat a diákok amíg én csak pislogok és nézelődök. Aztán hirtelen egy ismerős hang a fejemben, dühös, nagyon dühös és vissza parancsolja a maradni nem kívánó diákokat. Őszintén szólva nem tudom mit várt mikor kb mindenkit kiszakítottak a kis elfoglaltságukból és kivezényeltek ide, csak azért mert "rosszkor voltunk rossz helyen". Nekem már megszületett a fejemben a döntés, valószínűleg büntetés vár azokra akik haza mennek amit nem találok igazságosnak hisz aki haza megy az csak őszinte és ragaszkodik a saját döntéséhez illetve más helyzetben a véleményéhez ami nem hinném hogy büntetendő, inkább dicséretes és az is hogy betartja a parancsot. Persze nem szép hogy haza megy és nem segít a keresésben de aki nem is képes rá az tényleg csak hátráltja a többit. Érdekes hogy sokan a tanárnő puszta ingerült hangjára milyen hamar változtattak hozzáállást az üggyel kapcsolatban, hát jó akkor leszek én az egyetlen akinek van önkritikája és saját döntőképessége. Elkezdték a nyomozást és máris nagyon szépen kezdik, igazi összekovácsolódott csapat, nos ideje lelépnem. Teszek egy lépést közelebb tanárnő felé és készülök elszánni magam arra hogy felemeljem a kezem és hangot adjak a döntésemnek amikor Ralf felém fordul és mintha gondolatot olvasott volna, vagy már most túl jól ismer, ijesztő, marasztalni próbál azzal hogy ha elindulok vissza nem tud megvédeni. Ezt én is tudom de ennyi kockázatot vállalnom kel, elhúzom a szám és egy pillanatra lesütöm a fejem.
-Tudom...de nem akarok hátráltatni senkit, jobb ha haza megyek, inkább vállalok felelősséget egy őszinte döntésért mint...nehezíteni a dolgotokat vagy nem is tudom....így érzem helyesnek.
És amíg lendületben vagyok és Ralfnak nem sikerül találni valami épp kész érve és végül maradok felemelem a kezem a levegőbe.
-Tanárnő, kérem....én azt hiszem...vissza megyek...alkalmatlan vagyok a feladatra...Elnézést!
Ezek után fordulok is hogy vissza menjek a buszhoz ha csak nem állít meg fizikai tevékenységgel valaki ebben, a szavak leperegnek rólam pont úgy mint rég, így hát kizárom a további beszédet maximum a tanárnő hangját engedem meghallani és lehajtott fejjel indulok nagy lendülettel. Megyek, megyek de csak a járdát és a lábam néztem ahogy mentem ha csak nem az utca végén van a buszunk azt hiszem sikerült eltévednem, imádom a tájékozódó képességem, legalább az utat figyelhettem volna amikor jöttünk. Nem baj nem adom fel és próbálok oda találni, nem kulloghatok vissza azzal hogy nem tudom merre kell menni.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Imamu Theodore Devine on Pént. 25 Szept. 2015, 22:41

~ Damian Adkins ~

Nem értem, hogy Frost tanárnőnek miért kell olyanoknak is üzenetet küldenie akikre nem vonatkozik az amit mond. Csak fölösleges fejfájást generál vele, meg azt, hogy most én is rosszul érzem magam, pedig nem is vagyok hibás. Vaszilij meg az egyik másik srác fölösleges eszmefuttatásokat tartanak, a harmadik srác pedig a tanárnőre van ráakadva, mint valami kis táska.
- Az még egyikőtöknek sem tűnt fel, hogy csak a két lányt vitték el? Ha a diákok lennének a célpontok, akkor hogy-hogy odabenn vannak páran és nem vitték el őket is? - tettem fel a kérdést miközben fölálltam és elkezdtem valamiféle furcsaságot vagy oda nem illő dolgot keresni itt a járművek körül. Ha elvitték őket akkor innen vitték, mert az illatok alapján innen nem mentek sehova. Ez a végállomás.


Felszerelés:

Mobiltelefon

~ Ginny Dwerryhouse ~

Már szinte vissza tudtam volna számolni addig amíg Emma hangját meghallottam. Némiképp fellélegeztem, hogy végre valaki leveszi a fölösleges terhet a vállamról. Nem vagyok harcoló zseni, így ha bármibe is belefutunk mindenkit egyedül nem is tudnék megvédeni, és puszta logikával is rá lehet jönni, hogy taktikailag biztos a leggyengébb láncszemeket támadják meg. Már ha támadnak egyáltalán.
A parancsait viszont úgy látom egyesek teljesen figyelmen kívül hagyják. Itt már az sincs amit mondhatnék, maximum várhatom, hogy Emma elég nyomatékos és direkt választ ad erre nekik. Végtére is én elég tehetetlen vagyok, még azt sem tudom megcsinálni, hogy most közöljek nekik valamit. Igazából az sincs amit, mert már mindent elmondtam és a maradékot megtette Emma.
- Rendben, Ms. Norwood. - felelem az első diáknak aki gondolkodni tud és látja a maga helyzetét.
Mr. Adkins szavaira viszont felkapom a fejem. Hogy ezt miért nem vettem eddig észre? Feltehetőleg azért, mert valakik folyton elvonták a figyelmemet, de tényleg csak a két lányt vitték el. A két lányt, akiknek az MI:13-hez van közük. A nyomtalan eltűnés pedig azt jelenti, hogy mágia lehet a dologban, lévén ha képességet vagy valamilyen járművet használtak volna akkor Damian tovább tudná követni az illatot.
Látom amint a fiú a gondolatait követve keresgélésbe kezd. Feltételezem, hogy nem tudatosult benne, hogy amit mondott az hova és milyen irányba is vezethet, de próbálkozik. Ms. Croft is keresgél, vagyis neki is megfordult valami a fejében.
Én se tétlenkedek, egyrészt nincs miért plusz szót fecséreljek arra, aki csak koloncnak van itt és a keresésből nem veszi ki a részét, másrészt nekem is pont olyan fontos, hogy megtaláljam a nyomokat, mint bárki másnak aki a lányok nyomára akar bukkanni. Közben persze azért közlöm Veszéllyel a tableten, vagy Emmával telepatikusan amennyiben figyel erre, hogy mire is jutottam. Leginkább valamiféle jeleket vagy bármi olyasmit keresek ami mágiára hasonlíthat, bár lehet, hogy nem lesz ez olyan könnyű, főleg, hogy a mágiával kapcsolatos tudásom nagy része filmekből és sorozatokból származik.

Felszerelés:

- Hátizsák
- Váltás ruha
- Mobiltelefon
- Tablet
- [Moore ikrek felsői]

_________________
Reneszánsz: Imamu Theodore Devine; Ginny Dwerryhouse (Diversity);
X-diák: Damian Adkins (Steg);
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 26 Szept. 2015, 00:00

Résztvevők: Kayla Felice Norwood, Melody Croft, Ralf Shaw, Charles Wilson, Damian Adkins, Kayato Black, Vaszilij Dragunov és Ginny Dwerryhouse

Emma közel sem bíztatta a diákokat, hanem egyszerűen letolta őket, ketten máris megszegték a parancsát, hogy mégsem mennek vissza. A többiek pedig egyelőre csak álldogáltak és várakoztak, hogy ki mit fog tenni. Melody nekilátott vascsövet keresni, de itt nem volt sajnos, csak olyan, ami falhoz volt rögzítve, vagy maga a biciklitároló, így ezeket sajnos nem tudta leszedni. Damien és Ginny is indultak volna keresgélni, Kayla pedig vissza a nem messze álló buszhoz…
Ám ekkor az égen mindenki kellemesen meleg sárga fényt vett észre, még akkor is, ha nem arra tekintettek, ez magára vonzotta mindenki figyelmét. Pillanatok alatt vette körbe Melody-t, Ralf-ot, Damian-t és Ginny-t, mintha egyenesen őket célozta volna. Mindenki egy villanást látott, majd az említett személyek eltűntek. Kayla, Kayato és Vaszilij pedig egyedül maradva álltak a kávézó előtt, őket nem sokkal később a kiérkező ARMOR ügynökök és az egyik tanár szedte össze és kísérte vissza az iskolába.
Charles az álmából riadt fel, ahogyan kellemes sárga fény ölelte őt körbe, majd egy villanás következett.

Említetteknek folytatás Avalonban.

A többieknek köszönöm a játékot. Tudom, hogy ebből sértődés lesz, de akkor is vége. A többiek játékélménye miatt szeretnék mindenkit megkérni, hogy a későbbiekben senki ne jelentkezzen olyan kalandra, ami nem érdekli/nem motiválja a karakterét. Persze máskor én is igyekezni szoktam, hogy mindez megtörténjen, megtalálják a helyüket, mert nem igen írom ki, hogy mi lesz a kalandban. De itt le volt írva, hogy a kaland fő profilja, hogy megkeressétek/megmentsétek a diáktársaitokat. Ez alig érdekelt bárkit is, ezért csodálkoztam, hogy minek jöttetek. Tudom, hogy máskor alkalmazkodom, hogy akkor olyan irányt vegyen a játék, ami az ott levő karikat érdekli, de ez nem olyan kaland volt. Ez le volt szögezve, hogy miről fog szólni. Meg nekem is kellemetlen, hozzá vagyok szokva persze, hogy nem tervezek, mert úgyis máshogyan alakul. De most konkrétan emiatt ki kell hagynom a kalandot és semmit sem tudok lemesélni belőle és kénytelen vagyok a többieket összevonni a másik csapattal. Megértéseket köszönöm!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 17 Aug. 2016, 01:28

~Rendben nem kell ezeket a diákokat félteni. Ha nem is olyan menők mint én voltam az ő korukban, de attól még az X suli színvonalát hozzák.~
Sajnos Cody nem nyúlhatta le azt az oltári menő motort a garázsból, de cserébe olyan lehetőséget kapott amitől felcsillantak a szemei és elkezdte csóválni a farkát.
-Dehogy vagyok tériszonyos. A repülés mindig is a legmenőbb képességek közé tartozott a teleportáció után.
Az utazást is ugyan annyira élvezte mint ahogy gondolta. Nem mintha a saját képességeivel nem volna megelégedve csak ugye a szomszéd fűje mindig zöldebb. A jó kedve addig az egy percig is tartott amíg meg nem érkeztek a város határába. Ott már megkomolyodott. A levegőbe szagolt, hogy érez-e valami gyanúsat ha nem akkor a többiekre nézett.
-A nyílt terepeket kerülni, mindig igyekezzetek fedezéket találni. Vigyázzatok magatokra mi is így teszünk. Ha nincs semmi akkor menjünk.
Ezzel ha tényleg nincs semmi hozzáfűznivaló akkor elindul a város felé közben az érzékeire támaszkodik.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Akerman on Csüt. 18 Aug. 2016, 21:02

:: A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
:: X-Men – A nem(?) várt támadás
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló::
fegyver::Hydra energia fegyver bénítón::

A város lett kiválasztva, hogy akkor oda megyünk hisz mindannyian megértettük, hogy az ottaniak milyen veszélyben vannak. Egy pillanatra elmerengtem, hogy ha nem kocsival megyünk akkor hogyan? Esetleg lefutjuk a távot? Még Atkinson úrból kinézem és a hölgyből de, hogy én félútig se jutnék és kifulladnák, úgy érzem. De feleslegesen kezdtem ezen rágódni mert Tiana fojtatta is, hogy miképp megyünk. Az ölel szónál elhamarkodva pattant kettőt egy helyett a szívem aztán megnyugodott vissza amikor értelmezem, hogy mit is mondott. A képességével fog körbeölelni minket és meg is tette. Kissé szomorúan ráztam meg a fejemet a tériszony kérdésére, nem vagyok az. Aztán kapaszkodok a puskába az úton.

A város határára érünk hamar, a táblája mellett tesz le minket Tiana. Az idáig felszűrődő zaj és a látvány sem megnyugtató.
- Okké! -válaszolok Atkinson úrnak egy furcsa szalutálással, hogy a tartása a kezemnek az stimmel csak hogy a fejem oldalához teszem a kezem és nem a homlokomhoz. Utána én is megindulok vele, utána inkább, lemaradva. A fegyver messzire visz úgy is. Nem kell, hogy a nyakában legyek. Végig úgy haladok meg ahogyan monta is, nyílt terepen sétálást kerülve és inkább takarásban lenni.A hozzászólást Akerman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Aug. 2016, 13:56-kor.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 21 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
X-Men – A nem(?) várt támadás


Résztvevők: Rain Akerman, Cody Atkinson és Vaszilij Dragunov


Következő körváltás: 2016. augusztus 25. (csütörtök)


Idő: 2027. augusztus 1. 10:55 perc; Hátralevő idő: T-19 kör

Kint a terepen Cody már át is vette az irányítást és a kis csapat a fák között az erdős részen haladt, hogy ellenséget találjon. Szerencsére az egész kis városban több fa és erdős rész volt, mint házak, így mindezt könnyű volt megtenni. Sok helyen az úthoz közel is lehetett haladni, rálátni a házakra, vagy éppen a házak közötti fás részen lopakodva haladni úgy, hogy ne vegyék őket észre. Valóban jó ötlet volt kijönni nem csak amiatt, amit láttak, hanem már az első épületből is harcok zaját lehetett hallani. Ez a Harry’s Hideaway nevű kocsma volt. Egy aprócska bár Salem peremén, ez a legközelebbi épület a Xavier iskolához képest. A bárt egy korábban Xavier iskolában – amikor még Xavier professzor vezette – tanuló férfi vezeti, Harry. A hely fel van készülve a diákokra, így alkoholon kívül nem alkohol tartalmú italkülönlegességeket is lehet kapni, rendelni, ami bizonyára elnyeri a fiatalság tetszését. Így ez volt az első épület, amit a kis csapat célba vett. Mikor odaértek még két lövést is lehetett hallani, majd sikolyt és sírást.
Ha belestek az ablakon három Hydra egyenruhás őr volt bent, ketten a földön feküdtek, többen térdeltek a fejük mögött összefogott karral, a három őrből az egyik pedig most ráncigálta elő Harry-t, akit igencsak összevertek és tartott fegyvert a fejéhez.

//Csak szemléltetés miatt linkeltem a témát, maradunk a kaland végéig itt az utcákon, így ide írjatok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Cody Atkinson on Kedd 23 Aug. 2016, 02:41

A repüléssel szemben a többieknek sincs kifogásuk úgyhogy hamar meg is érkeznek ahova kell. Codí átadja az utasításokat és visszajelzést is kap melyet viszonoz. Megnyugtatja, hogy ezeknek a diákoknak tényleg nincs annyira tele a gatyája és még most is olyan életrevaló fiatalokat nevel ki a Xavier suli mint az ő idejében. A fák között biztonságosan tudnak haladni. Az első épület a Harry's Hideaway. Cody ritkán szokott inni. Nem nevezhető törzsvendégnek, de azért ismeri a helyet. Amit hall az egyáltalán nem tetszik neki. Sietve közelíti meg a helyet és néz be az ablakon. Amit lát az egyáltalán nem tetszik neki.
~Túszok, három katona, Harry elverve és mindjárt kivégezve. Be kell menni most rögtön.~
-Fiúk tűz!

Majd ő is élve a példával az ajtóhoz rohan, most nem törődve, hogy miképp beszélik majd meg a későbbekben egyszerűen csak megpróbálja kitépni és hozzávágni a legközelebbi katonához. Reméli, hogy a diákok tényleg tüzet nyitottak arra a katonára aki fegyvert fogott Harry-re és nem késtek el.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Akerman on Kedd 23 Aug. 2016, 23:34

:: A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
:: X-Men – A nem(?) várt támadás
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló::
fegyver::Hydra energia fegyver bénítón::

Semmi gondba nem ütközünk bele amíg haladunk lefelé a kisvároshoz. Se észre nem vesznek minket és még én sem láttam senkit sem körülöttünk. Hősi ötlet volt kijönnünk ide, alig érünk az első épülethez és onnan is a csata zaj szűrődik kifelé. A hej meg egy poharas, kocsma, bár vagy épp ki hogyan akarja hívni. Az oda siető Atkinson urat figyelem majd mielőtt követném az épülethez még körbe nézek és utána oda sietek ha nem láttam senkit.
Belesek mellette én is az ablakon a látványra, hogy fegyveresek össze terelték az itt lévőket és az egyik fejéhez tartják a fegyvert. Atkinson úr tűzparancs szerű szavaira megrándulok elsőre majd felemelem a fegyvert, az ujjamat a ravaszra teszem és célzok a Hydrás katonákra. Mielőtt tüzet nyitnék viszont a fegyverét a túszra szegezve tartó katona kezében lévő fegyverére nézek majd kiteleportálom azt onnan ha elég közel van hozzá és a végpontját ahol megjelenni fog azt amennyire tudom messze a tulajdonosától.
Örülök, hogy nem éles és halálos a lövedék így könnyedén húzom meg a ravaszt ezek után a katonákra célozva, semmi probléma nincsen a folyamatban, ha el is találok mást akkor is, csak kábító és még mindig jobban jártak mintha az ellenség lőtte volna őket halálra.A hozzászólást Akerman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Aug. 2016, 13:55-kor.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 25 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
X-Men – A nem(?) várt támadás


Résztvevők: Rain Akerman, Cody Atkinson és Vaszilij Dragunov


Következő körváltás: 2016. augusztus 29. (hétfő)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:00 perc; Hátralevő idő: T-18 kör

Vaszilij egyelőre még mindig nem tett semmit, lehet, hogy magához sem tért az egész ügyben, de a többiek cselekedtek.
- Pajzs alá vonom Harry-t és a bentieket, hogy ne eshessen bajuk – mondta a nő.
A másik három fő azonban együtt cselekedett. Abban a pillanatban, ahogyan Leon betörte az ajtót és a katona felé lökte azt Tiana pajzsot vont a civilek köré, Rain pedig kitudta a Harry mellett álló katona kezéből teleportálni a fegyvert, majd az ablakon át tüzet nyitni rá. Az egész harc igencsak meglepetésszerű volt és ennek köszönhetően teljes sikert arattak. A Hydra emberei eszméletlenül feküdtek a padlón. Most már látszott, hogy a földön fekvő két civilt, akik itt voltak lelőtték, ők már halottak voltak, ha valaki ellenőrizte az életjeleiket, de a többiek szerencsére jól voltak, némi összeverést leszámítva.
- Köszönjük a segítséget – mondta Harry. – Bíztam benne, hogy valaki jön majd az iskolából segíteni nekünk…
A pulthoz támolygott és jeget vett elő, amit aztán a fejéhez nyomott.
- Mi ez az egész? – kérdezte. – Ne hagyják, hogy feltartsam magukat, biztosan máshol is kell segítség. Mi megleszünk…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 27 Aug. 2016, 01:47

Cody nem hitte, hogy sokat kérne a diákoktól. Csak azt, hogy kábító töltényekkel lőjék le azokat a katonákat akik meg akarják ölni a civileket. Méghozzá ő maga is elég zavart tudott kelteni. A meglepetés és a képességek megfelelő használata sikert hozott nekik. Mikor már a HYDRA emberei a földön voltak Cody is bement. Elvette a két katona fegyverét. Ha ért hozzá akkor átállítja őket bénításra. Az egyiket megtartotta a másikat pedig odaadta Harry-nek.
-Néhány mutánsgyűlölő náci idejött és azt hiszik leszámolhatnak velünk, de még nem ismernek minket. Tudod tartani magad?
Amennyiben igenlő választ kap biccent és fordul a többiek felé.
-Akkor haladjunk tovább.
És most is élen jár. Előbb kinéz az ajtón, megnézi van-e veszély ami leselkedhet rájuk majd ha nincs akkor halad is tovább a következő házhoz.
~Remélem még időben vagyunk és nincs sok áldozat.~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Akerman on Szomb. 27 Aug. 2016, 13:53

:: A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
:: X-Men – A nem(?) várt támadás
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló::
fegyver::Hydra energia fegyver bénítón::

Berepült az ajtó ahogyan Atkinson úr betört a házba és én pedig kikaptam a katona kezéből a fegyvert a teleportálással. Még magamon is meglepődtem, hogy milyen koordináltan sikerült mindent megcsinálnom. A három katonát eltaláltam és a földre is feküdnek a kábító lövedékektől. Büszkén magamra a találataimra meg trükkömre a fegyverrel Tiana felé fordulok míg  Atkinson úr a bentiekkel foglalkozik. A vállamra támasztom a puskát és büszkeségtől csillogó szemekkel meg vigyorral mutatok felé egy thumbs up-ot. Valami dicséret féleségre várva állok úgy egy darabig. Ha jön Atkinson úr, hogy haladjunk tovább akkor vissza veszem a kezembe a fegyvert normálisan tartva és követem kicsit lemaradva, ahogyan idáig is jöttünk fedezékben vagy közelében maradva, hogy ha kell akkor legyen lehetőségem és időm is cselekedni majd.
A biztonság érdekében persze nem csak a hátát nézem, hanem a környezetemet főleg. Nem szeretnék hirtelen lelőve lenni.

Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 29 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
X-Men – A nem(?) várt támadás


Résztvevők: Rain Akerman, Cody Atkinson és Vaszilij Dragunov


Következő körváltás: 2016. szeptember 2. (péntek)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:05 perc; Hátralevő idő: T-17 kör

Cody odabent megnézte a fegyvereket, amiket összegyűjtött. Szerencsére nem volt túl nehéz kezelni, így áttudta állítani bénításra azokat, egy pöcköt kellett csak átkattintani mindehhez. Harry Cody szavaira bólintott, bár nem volt túl meggyőző, de hogy már megtámaszkodhatott, így már sokkalta biztosabban állt a lábán. Köszönhetően a bárpultnak.
- Igen, megleszek – mondta. – Csak kell egy kis jég a fejemnek… elbújunk, ha visszajönnek, akkor ne találjanak itt minket.
Ezek után indult a társaság tovább, Cody elől, aztán a két diák, majd utolsóként a társnőjük zárta a sort. Most főleg lakóépületek következtek, ezeknél nyugalom volt, csak a kocsma melletti első házat törték fel és lőtték be az ablakokat, de ez nem meglepő, hiszen Harry háza volt. Jó pár percet tudtak a fás, aljnövényzetes részen takarásban haladni, egészen addig, amíg a temetőig nem értek. Ezen át kellett szaladni, de ezt is észrevétlen meg lehetett tenni. A következő állomás a templom volt. Ez az USA volt, sok hívővel és a hívek általában a templomba menekültek, ha gond volt. A templom füstölgött, a fák felett látszott. Lövések, sikolyok, betörő üveg hangja hallatszott, ahogyan kongás is, ami arra hasonlított, mintha éppen be akarták volna törni a templom kétszárnyú ajtaját.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Cody Atkinson on Csüt. 01 Szept. 2016, 15:47

Harry nem nézett ki valami jól viszont legalább megállni a lábán meg tudott. A gondolkodása is normális volt. Jelen helyzetben pedig ennek is örülni kell és meg kell bízni benne. Hisz nincs idő. Menni kell tovább mielőtt másutt is bajok lesznek. Cody mivel most a leendő veszélyek keresésével van elfoglalva nem veszi észre a dicséretre váró diákot. A kocsmából kifelé a lakóépületek következtek. Ezek közül csak Harry háza volt elintézve.
~Nagyon rühellhetik a nácik a kocsmárosokat.~
A temetőbe érve viszont elvesztették a jó rejtekhelyeket.
-Igyekezzünk gyorsan átjutni itt mert kevés a fedezék és nem jó hely a harcra.
Ő is szalad, de nem teljes erejéből. Akkor könnyen le tudná hagyni a diákjait.
~Egy itteni tűzharc során Tiana képességeit nagyon igénybe kéne vennünk. Jobb lenne egy normálisabbnak mondható küzdelem.~
A templom környékére érve meghallották az újabb problémát. Cody hamar levonta a következtetését. A hívek és a többi ember is a templomba menekült és most be akarják törni a templom ajtaját. Gyorsan kell cselekedniük.
-Ez így nem jó. Tiana meg tudod erősíteni a templom ajtaját míg keresünk valami jó tüzelő állást?
Amennyiben a válasz igen nyugodtabban mozoghatnak. Ha nem akkor nincs már annyi idejük.
-Akkor körém tudsz védőpajzsot vonni? Elvonom a figyelmüket.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Akerman on Csüt. 01 Szept. 2016, 20:47

:: A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
:: X-Men – A nem(?) várt támadás
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló::
fegyver::Hydra energia fegyver bénítón::

Végül hiába pózoltam be senki sem méltatott reakcióra. Kissé lehangoltabban veszem két kézbe a fegyvert megint és megyek Atkinson úr után. Egy ideig nem is látunk semmit, nem történik semmi. Aztán elérünk a temetőig. Kiráz a hideg ahogy sétálunk át a sírok között közben motyogom az orrom alatt az elnézést elnézést-eket ahogy a sírok között csak úgy átsétálunk. Szerencsére itt se lett semmi, ami a fedezék hiány miatt rossz lett volna és az rossz nekünk is.
Átérve a temetőn rögtön a templomhoz érünk ahonnan sok jó nem suggalladzott. Füstölt az épület, sikolyok és lövések hangja is rendes hangzavart okozott amik között még hallani lehetett egy püfölős hangot is.
Az ajtó lesz az amit be akarnak törni, Atkinson úr is így hiheti már Tiana felé intézett szavaiból ítélve.
- Ha oldalba kapjuk őket már jó, mint az előbb is.
Osztom meg a véleményemet, bár a fedezék ellen nem vagyok. Ha végül is megyünk jobb pontot keresni akkor pár méterre megyek Atkinson úr után, ő biztosan jobban tudja, hogy hogyan csináljuk ezt. Én már annak örülök, hogy eltaláltam az előző katonákat.


_________________
Utcák és utak - Page 2 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 02 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
X-Men – A nem(?) várt támadás


Résztvevők: Rain Akerman, Cody Atkinson és Vaszilij Dragunov


Következő körváltás: 2016. szeptember 6. (kedd)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:10 perc; Hátralevő idő: T-16 kör

Tiana néhány pillanatig elgondolkodott a kérésen, amit kapott Cody-tól. Mindez talán három-négy másodpercig tartott, aztán lassan bólintott megerősítően a pajzsos kérdésre, ami az ajtóra menne.
- Igen, létre tudok hozni – mondta. – De az én erőm is véges, ha létrehozom a pajzsot nem fogok tudni mást tenni, csak azt fenntartani és nem tudom, hogy meddig. Így siessetek, ha kérhetem.
Így, ha a társaság nekilát annak, hogy felmérje a környéket, hogy honnan is látnak ár a templomra és annak környékére, akkor a fák mögé bújva voltak jó tüzelőállások, két fának az ágai is kellően nagyok voltak hozz, hogy elbírjanak akár egy felnőttet is. Ezen felül egy ház volt még és annak a teteje, ami jó volt erre a helyre. Amíg a csapat ezzel foglalkozott, addig a bokrok takarásában Tiana koncentrálni kezdett és valóban létrehozta a pajzsot az ajtó körül. Azonban mindez a Hydra ügynökök figyelmét is felkeltette, hogy valamiért nem tudják támadni az ajtót.
- Mutáns, egy vagy több a közelben. Találjátok meg őket és egy se élje meg a másnapot!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Cody Atkinson on Pént. 02 Szept. 2016, 01:00

A diák közbeszólására Cody határozottan megrázta a fejét.
-Az a meglepetés ereje volt és csak pár katona ellen. Nem tudjuk itt mennyi van.
~Jó dolog a bátorság, de túlzásba ne essünk. Még csak az kéne, hogy megsérüljön itt valaki.~
A tanárnő kicsit sokat gondolkozott, de Cody nem szólt közbe. A választ hallva bólintott sejtette, hogy valami ilyesmi lesz, de akkor sem hagyhatják, hogy bejussanak a templomba.
-Fedezünk majd. Nem lesz gond.
Cody az örök optimista. Bár ha rajta fog múlni akkor tényleg mindent meg fog tenni, hogy ne legyen semmi gond. Megnézi a környéket, hogy mi volna jó hely fedezéknek és végül a fák mellett dönt mivel közel vannak, sűrűek és valamennyire szét is tudnak szóródni benne.
-Fiúk a fák fedezékéből kínáljuk meg őket és ne hagyjuk, hogy a tanárnőt megközelítsék.
Ezzel jó példát követve beveti magát a fák közé. Fel is mászik egy fa tetejére, hogy onnan intézzen majd meglepetés támadást. A hallásának hála talán hallhatja a parancsot amit a HYDRA ügynök adott ki. Nem is tétovázik elsőnek őrá lő. Talán ha sikerül lelőni a vezetőjüket akkor sikerül megzavarni a katonákat is.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Akerman on Vas. 04 Szept. 2016, 12:08

:: A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
:: X-Men – A nem(?) várt támadás
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló::
fegyver::Hydra energia fegyver bénítón::

Nem értem, most is megvan a meglepetés ereje. Nem hiszem, hogy bárki számít arra, hogy oldalba sorozzák. Meg mostmár Atkinson úr-nak is van fegyvere így ő is már lőni tud rájuk. Én nem értem a problémát, hiszen nem egylövetűek a fegyverek meg nem is pár lőszerünk van. Végül csak morgolódok magamban, hogy nem értem a két alkalom különbségét és miért kell most másképp csinálnunk amíg Tiana gondolkozik a válaszán.
Végül megkapjuk a választ, hogy meg tudja csinálni és akkor így is cselekszünk. Atkinson úr a fákat választja, hogy azok közé és rá menjünk. Én még vissza fordulok egy pillanatra Tiana felé.
- De ha magára találnak akkor inkább hagyja az ajtót és önmagát védje.
Ezzel megfordulok és a fák közé megyek. Sosem másztam még fára és nem is most akarom kipróbálni így inkább az egyik vastag törzsű fa takarásába gubbasztok be. A fegyvert készen tartom a tüzelésre és figyelem, hogy mi történik, hogy rájuk látok-e, a katonákra. Vagy hogy jönnek-e. Ha nagyon megindultak felém, valamelyikünk felé akkor a Hydra katonákra kezdek tüzelni.

Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 10 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
X-Men – A nem(?) várt támadás


Résztvevők: Rain Akerman, Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov és Emily Emerald


Következő körváltás: 2016. szeptember 14. (szerda)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:15 perc; Hátralevő idő: T-15 kör

Vaszilij nem mozdult, valamiért ő nem ment a többiek után, de Rain és Cody feltudták venni a helyzetüket, amit akartak. Így már ráláttak mind a ketten a templom környékére. Talán meglepő volt, itt összesen két Hydra ügynököt lehetett látni, azok mind a ketten éppen a társnőjüket keresték és találomra lövöldöztek a bokrok/fák irányába, nem csak arra, amerre a társaság volt, hanem minden felé. A templom kapuját egy hatalmas valami jó két és fél méter magas, legalább ugyanilyen széles Hydra robot próbálta betörni.
hydra robot:
Utcák és utak - Page 2 Dreadnought_(Earth-80920)
Cody és Rain könnyedén letudta szedni a két Hydra katonát, révén azoknak fogalma sem volt arról, hogy ők hol vannak. Azonban a robot mindezt már könnyedén kiszúrta és mintegy fél méterrel a talaj felett repülve tartott Rain irányába. Cody-t valószínűleg az mentette meg, hogy ne őt pécézze ki a gép, hogy a fa tetején volt.

Emily valamiért a városban tartózkodott ezen a vasárnapi reggelen, délelőttön. Az utolsó emléke, hogy éppen elhaladt egy ház mellett, amikor nem sokkal mellette robbanás történt. Ezek voltak az utolsó emlékei mielőtt elvesztette volna az eszméletét. Ki tudja, hogy mennyivel később fájó fejjel ébredt fel egy kemény fapadon. Ha kinyitotta a szemét, akkor láthatta, hogy egy templomban van, rengetegen voltak idebent, az ablakok beszögelve, bent az emberek rettegtek. Pillanatok múlva meg is hallotta, hogy miért. Odakintről kiabálás, lövések és harc zaja hallatszott.

//Elnézést, mint írtam inaktívba, műtöttek hétfőn és kissé ki voltam utána, azért nem volt végül körváltás. :oops. //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Phobia on Szomb. 10 Szept. 2016, 00:51

Emily Emerald; x-diák

- Ngöh. - nyögök fel, mikor magamhoz térek, zakatoló fejjel és csak egy kérdés kattog az agyamban: hol vagyok? Lassan kinyitom a szemem, az egyik kezemmel a sajgó fejemet fogom és lassan körbenézek a helyiségben, ami határozottan nem a szobám. Első ránézésre egy templomféleségben lehetek egy csomó másik emberrel, akik látszólag rémültek valami miatt. Miközben lassan felülök a kemény padon, jobban szemügyre veszem a helyet, ami látszólag nagyon el van reteszelve és a kintről beszűrődő zajok alapján meg is értem miért. Ezt letisztázva egy másik kérdés is felmerül bennem, mégpedig az, hogy kerülök ide? Az utolsó emlékem az, hogy kint vagyok a városban, majd valami felrobban és puff, filmszakadás.
- Ühm..hello? - szólalok meg, miközben igyekszek valahogy két lábra állni, majd miután csillapodik a fejfájásom, egy hatalmas dolog vonja el a figyelmemet, ami eltereli a gondolataimat a történésektől. Itt...minden...olyan....RENDETLEN! A templomok átlagban szimmetrikus elrendezésűek, de itt NINCS SEMMI SZIMMETRIA! Nem! Most nem gondolhatok erre, de... a szimmetria...itt miért van ekkora rendetlenség? Riadtan tekintek körbe, megoldást keresve, végül a cipőimet kezdem nézni.
- Minden rendben lesz....meg fogom oldani...igen.- suttogom magam elé - Csak egy percet...

_________________
Utcák és utak - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Cody Atkinson on Hétf. 12 Szept. 2016, 07:38

Cody elfoglalta a szerinte jónak vélt helyet és megnézte mi a helyzet. Nem tetszett neki, hogy csak két ügynököt látott. Többre számított. Az óriásrobot viszont épp azért nem tetszett neki mert az meg úgy tűnt, hogy sokkal keményebb ellenfél mint akivel egykönnyen el lehetne bánni. Viszont amíg elég távol van addig nincs ok az aggodalomra. A karmaival talán tudna benne kárt tenni ha mégis megpróbálna a közelbe kerülni. Viszont por kerül a gépezetbe. sikerül lelőni a HYDRA katonákat ügyesen. Cody meg lehet elégedve magával és a diákjával is. Viszont ekkor támadásba lendül az óriásrobot. Csak Cody helyett a diákját támadja meg.
~Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Ennek nem így kell lennie. Fedezékbe fiú ne bocsátkozz harcba!~
Ő maga rögvest átállítja a fegyverét a bénító sugárról mert azzal valószínűleg nem tudna túl sok kárt tenni a gépben majd tüzet is nyit. Csak remélni tudja, hogy van is valami eredménye a lövéseinek. Fel még nem fedné magát mivel túlságosan is gyanús számára, hogy csak két ügynök volt a templomnál. Valami csapdát sejt.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Akerman on Kedd 13 Szept. 2016, 20:31

:: A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
:: X-Men – A nem(?) várt támadás
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló::
fegyver::Hydra energia fegyver bénítón::

Bebújok a fa törzse mögé és onnan figyelem, hogy mi történik. Hamar meg is látok két Hydrás katonát akik jönnek erre. Furcsa, hogy csak ketten vannak, lehet, hogy szét oszlottak több felé még, remélem, hogy nincsenek már sokan. Fegyver ide vagy oda észre vették már, hogy itt vagyunk akik harcolnak ellenük.. Csak egyre több fog jönni? Megpróbálom kirázni ezt a fejemből most és azzal foglalkozni ami történik körülöttem jelenleg. Ami a kettő katona előttünk most. Őket le is tudtuk lőni Atkinson úrral, a kábító fegyverek nagyon hasznosak. Még jó, hogy kaptam én is egyet.
Kényelmetlenségbe viszont hamar átváltozik a szituációm. Lehet, hogy a katonákból kettő volt viszont egy robot is érkezett és kiszúrt magának rögtön. Ahogy megindult felém, a föld felett repülve rémülettől elfogva pattanok fel a fatörzs melletti gubbasztásból és a ravaszt megrántva kezdek tüzelni a felém haladó robotra, egyre szaporábban hátrálva a fától és a közeledő robottól. Biztosan gyorsabbak közeledik mint én hátrálok el tőle, ha beérne akkor el az egyik irányba próbálok meg kitérni előle.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 14 Szept. 2016, 07:33A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
X-Men – A nem(?) várt támadás


Résztvevők: Rain Akerman, Cody Atkinson, Vaszilij Dragunov és Emily Emerald


Következő körváltás: 2016. szeptember 18. (vasárnap)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:20 perc; Hátralevő idő: T-14 kör

A robot továbbra is Rain irányába tartott, Cody rálőtt, azonban az energialapú fegyver lövedéke egyszerűen szétfoszlott a robot testén. Az néhány pillanattal később oda is ért Rain-hoz, akire puszta kézzel sújtott le, így a fiúnak tényleg nem volt ideje arra, hogy hátráljon, vagy kitérjen előle. Szerencsére a velük együtt levő nő pajzsot emelt a fiú elé, így az ütés azt érte. Igaz még ez is kevés volt, mert az ütésnek olyan ereje volt, hogy még a pajzsot is átszakította és még így is eltalálta Rain-t. Szerencsére ez egy igencsak gyenge ütés volt, a fiú így néhány zúzódással megúszta, ennek ellenére métereket repült és egy tüskés bokor közepébe zuhant. A robot ekkor a társnőjük és Vaszilij felé fordult, három kisebb rakétát lőtt ki rájuk, majd feléjük indult, hogy velük számoljon le elsőként.

Egy idős nőnek tűnt fel, hogy Emily magához tért odabent, ő fordult oda hozzá, az egyik padon ült és imádkozott korábban. A legtöbben úgyis pont ezt tették, mert főleg gyerekek és idősek voltak itt.
- Hogy érzed magad kedveském? – kérdezte. – Ugye te is a Xavier iskola egyik diákja vagy?
Egyelőre semmit sem tudott tenni, vagy kitalálni a lány. Fogalma sem volt róla, hogy mi történik, és itt bent sem volt olyasmi, ami támpontot adhatott volna arról, hogy egyáltalán mikor, miért és hogyan került ide. Több sérültet is látott itt bent, a többségnek szerencsére csak olyan sebei voltak, mint akiket összevertek, de páran energiafegyver alapú lövésnyommal is voltak itt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák és utak - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Phobia on Szer. 14 Szept. 2016, 14:31

Emily Emerald; X-kaland; Templom

Pár perc egyenletes légzés és cipőbámulás után végre fel merek nézni, immár teljesen nyugodtan. Először is ki kéne találjam azt, hogy hol vagyok, vagy egyáltalán mi történik itt. A gondolkodásomat egy öregasszony szakítsa meg, aki feltehetőleg a többi hevesen imádkozó személy közül jöhetett.
- Igen, minden rendben van. - felelem a kérdésére, pedig igazából egyáltalán nincsenek rendben a dolgok - Igen, abból az iskolából jövök, de...meg tudná nekem mondani, hogy mégis mi folyik itt? - teszem fel a kérdésemet, végigmutatva az egész termen, amiben több tucatnyi sérült van. Rengeteg sebesült ember van, látszólag nagy bunyó lehetett valahol, de igazából azok a sebek keltik fel a figyelmemet, amiket talán valami energiafegyver okozhatott. Ezek szerint valami nagyon veszélyes lehet odakint, ez pedig nyugtalanságra ad okot. Nyugtalanságra és egyben kíváncsisággal egybekötött tettvágyra, amit a kint folyó harcok okoznak. Az ajtó közelébe megyek, viszont nem vagyok olyan hülye, hogy ki is menjek; nem véletlenül van eltorlaszolva. Ha a dolog vagy emberek, amiket kint akarnak tartani, bejönnek, akkor megtapasztalhatják, hogy mekkorát tudok ütni igazából. Azért igazából jobb lenne, ha nem jutna be, de ha megtörténik, akkor én készen állok.

_________________
Utcák és utak - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.