AIM Birodalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

AIM Birodalom - Page 3 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Pént. 13 Feb. 2015, 13:00

Az ülés tovább folyik a megszokott ütemben. Vagyis senki sem szólal meg. Nyilván a csenddel próbáljuk laposra nyomni dr. Stronghollt. Végül az államminiszter töri szét ezt a próbálkozásunkat. Úgy tűnik ő még nem unja ezt az egy helyben álldogálást, így maradunk ahol vagyunk. Telepatát még mindig nem akarunk használni és a mostanában nem díjazzák a kínzást. Nem hibáztatom őket, az inkább csak a kínzónak nyújt szórakozást, mintsem információt szerez. Ezt a gondolatmenetemet Johanne töri meg, amikor javasolja, hogy egyszerű igazság szérummal megoldható a helyzet. Primitív, de hatásos. Éppen helyeselnék, amikor végre a vádlott is megszólal. De nem mond semmit. Megint. Nagyot sóhajtok, mert ez a titkolózós játék már eléggé unalmas lett. Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van jobb dolga.
- Mivel úgy tűnik, dr. Strongholl elvesztette azon képességét, hogy egyenes válaszokat adjon segítség nélkül, ezért szeretném javasolni, hogy alkalmazzunk egy kis igazságszérumot és legyünk túl rajta. Ellenvetés? - Remélem mindenki belátja, hogy ez a legjobb lehetőségünk. Mi Megtudunk mindent, ami érdekel minket, aztán pedig eldöntjük mi legyen. Kész, meg van oldva. Nem kell ezt fölöslegesen túlbonyolítani.

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 13 Feb. 2015, 20:58

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:30
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), dr Zield Jones (mesélői NJK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Ryan láthatóan kissé megilletődik az igazságszérum felvetésén, nem úgy gondolta, hogy ilyen komoly eszközökre lehet szükség. Ghoston nem látni reakciót. Strongholl válasza után Vayne felvetésére Veronica szólal meg.

-Időpazarlás, épp most adott beismerő vallomást. Nincs semmi, amivel védekezhetne, és belenyugodott a sorsába. Bármit is mondana az igazságszérum hatása alatt, csak rontana a helyzetén, különben elmondta volna.

-ÉPPEN EZ AZ. MI BEFOLYÁSOLÁSRÓL BESZÉLGETTÜNK, ÉS AZT REMÉLTÜK, HOGY MAJD ÖNKÉNT ELMONDJA, VALÓBAN NEM ÖNSZÁNTÁBÓL CSELEKEDETT. MI VAN, HA A BEFOLYÁSOLTSÁG MÉG MINDIG FENNÁLL? TALÁN A MANIPULÁTOR TERVE ÉPP AZ, HOGY MR STRONGHOLL HARC NÉLKÜL ADJA MEG MAGÁT.

-Ebben lehet valami –
teszi hozzá Ryan. – Túl egyértelmű az összes bűntény, Bryant tudta, hogy vannak drónok, ahogy azt is, hogy nem menekülhet el a rendőrség elől. Mintha szándékosan azt akarta volna, hogy ilyen szorult helyzetbe kerüljön. Én támogatom a szérum használatát.
-CSATLAKOZOM.

-Legyen, játsszuk végig a színházat, ha már belekezdtünk –
egyezik bele végül Veronica.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 14 Feb. 2015, 09:24

Strongholl szavai után Johanne ismét megcsóválta a fejét, most már határozottan az volt a véleménye a férfi szórakozik velük és kezdett Veronicával egyetértetni, hogy börtönbe kellett volna dugni és ott hagyni élete végéig. Nem mutatott a férfi semmilyen megbánást és a teljes Tanácsot is hülyére vette. Dr. Vayne szavai után úgy tűnt, hogy nem csak önmaga volt ezen a véleményen, hanem más is, így a javaslata mégis előtérbe került, hogy az igazságszérumot kellene előszedni. Bár eddigre korábbi jó amerikaiként tényleg elítélte, hogy bűnös a férfi, de vezetőként muszáj volt adnia egy esélyt neki, akkor is, ha már nem érdekelte a válasz. A másik három miniszter szavaira bólintott, majd hangosan szólalt meg.
- MODOC, értesítsd a megfelelő embereket és hozzanak azonnali hatállyal igazságszérumot a Felsőtanács tanácstermébe – mondta.
Tudta, hogy a megerősítésig, valószínűleg csak pár pillanatot kell várnia, utána fordult vissza Strongholl-hoz.
- Amíg megérkezik a szérum, még mindig van lehetősége arra, hogy vallomást tegyen, nem kitérő, hanem egyenes válaszokkal - mondta.
Igazából nem értette, hogy a másik Jones miért nem szorongatta meg jobban a férfit, pedig megtehette volna, meg kellett volna tennie. Egyelőre mást nem tervezett mondani, metaforával élve leosztotta a lapokat, most a többieken volt a sor, hogy lépjenek és cselekedjenek.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 14 Feb. 2015, 13:28

Zield értelmetlennek találta a hagyományos tárgyalási módszereket a továbbiakban. Strongholl nem volt együttműködő. A többiek humánus módszert akartak, az igazságszérum pont ilyen lehetett. A doktornak genetikusként eszébe jutott valami:
- Mielőtt befecskendeznénk, el kell végezni egy vizsgálatot a doktoron. Ha feltételezzük, hogy befolyásoltság alatt áll, annak előidézője tehetett lépéseket, hogy ne lepleződjön le. Például módosíthatta Dr. Strongholl génállományát úgy, hogy az igazságszérum alkalmazása (ami várható lépés volt részünkről) a halálát okozza. M.O.D.O.C. ,ellenőrizze le, hogy a használni kívánt szerrel szemben van-e bármi a szervezetben.
Megvárta a választ és Whitehoz fordult:
- Maga egy nagyon fontos tényről nem beszélt még: miért tette mindezt? Mi volt a célja?

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 14 Feb. 2015, 15:08

Mindegyik tanács tag arra a döntésre jut, hogy kell az igazságszérum, hogy megkapják az egyenes válaszaikat amiket akarnak, hiába van már meg nekik láthatóan az összes válasz a szérum hatása alatt hogy miket fogok mondani az más kérdés de nem fogják megkapni azt a választ amit akarnak. Azt, hogy manipuláltak. A szérum pedig már úton is lesz ide de addig is van még "esélyem", hogy egyenes választ adjak nekik.
- Hát legyen, mivel tudom, hogy önök teljes mértékben reménykednek, hogy van egy reális érvem, indokom a tetteimre ki kell hogy ábrándítsam önöket mert nincs. Aznap este a nőt saját két kezemmel fojtottam meg és törtem el a nyakát. Saját akaratomból dobtam a tóba a testét is és mentem utána haza. Nem éreztem semmit. Az egyetlen pont amit bánok az az, hogy túl éltem a lövöldözést a rendőrökkel.
Elhallgatok végül. Végig ahogy beszéltem nem voltam zaklatott vagy épp mániákus. Nyugodtan, kimérten mondtam el mindent amit akartam. Persze biztos vagyok benne, hogy egy szava sem fog tetszeni nekik ebből és még mindig számukra nem lesz egyenes válasz adása ez de hiába is reménykednek mást nem fognak kapni mint a visszaigazolását a tetteimet igen is elkövettem. De ezt már eddig is tudták. Az hogy nekik ez nem egyenes válasz már nem tehetek.
- Az igazság szérum ezen nem fog változtatni, ugyan ezek lesznek a válaszaim. A nőt tiszta tudattal támadtam meg és öltem meg, a rendőrökre önként támadtam mikor le akartak tartóztatni. Vagy talán teljes részletességgel szeretné a tanács hallani, hogy mit tettem? Hogy mennyi ideig küszködött a nő a kezeim között?

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Szomb. 14 Feb. 2015, 18:57

A tanács többsége egyetért az igazság szérummal. Helyes, végre kaphatunk valami válaszfélét. A két Jones még megpróbálja őt vallomásra bírni, de engem már nem érdekel. A bitfej sorsa nem tud megmozgatni. Már csak a válaszok érdekelnek. Amit meg is kapunk. Vagyis fogjuk rá. Nincs oka. Nincs célja. Nem  volt értelme. Aha, nem. Nem hiszem, hogy ennek az ország bármilyen vezetője csak úgy megölne bárkit is. Igazából senkiről sem hiszem el. Volt dolgom egy-két szadista emberrel. Ők szórakozásból öltek. Találkoztam különböző feltörekvő vállalkozókkal. Ők a versenyelőnyért öltek. Jómagam egy tudós vagyok. Én a haladásért ölök. A legnagyobb cégvezetők sem öltek ok nélkül. Kényelmesség, unalom, titoktartás, bármi. De mindig volt okuk.  Még a teljesen őrültek is hangokat vagy bármi mást követve ölnek. Vagy egyszerűen nincs fogalmuk a világról és azért ölnek. Az is egy ok. Mint mindenkinek. Pont ez az egy ember lenne, akinek nem volt? Ugyan.
- És nem-racionális indok?- kérdem tőle. Közben várom az igazság szérumot. Kicsit gyanús, hogy a szérum említésére el kezd beszélni. Nem vonok le messzemenő következtetéseket, de mindenképpen gyanús.

dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 14 Feb. 2015, 21:56

//Örülök, hogy visszajöttél, Zield!//

Időpont: január 20., 13:30
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), dr Zield Jones, Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Johanne parancsára MODOC azonnal válaszol.

-Már meg is történt, tanácsos asszony!

Ezután Zield ragadja magához a szót, a szavai körültekintésről adnak tanúságot, Ghost is bólogat a felvetésre, MODOC pedig ismét megszólal.

-Máris ellenőrzöm a fogsága alatt vett vérmintát, tanácsos!

Az ezután feltett kérdése is érdekes lehet, és Strongholl erre a kérdésre már valódi választ is ad, bár ezzel sem kerül sokkal közelebb a tanács a megoldáshoz. Hiszen mindenki számára egyértelmű, eddig is bűnösnek vallotta magát, tehát Ryan előbbi felvetése még mindig helytálló.
Vayne kérdésére Veronica is kíváncsian néz Stronghollra.

-Csak nem azt akarja kihozni ebből, hogy beszámíthatatlanságra kéne hivatkoznia? –
Kérdi a nő félig Vayne-t, félig Stronghollt.
Ghost eközben Johanne-hoz fordul, és egy másik kérdést tesz fel.

-LEHETSÉGES, HOGY MÁGIKUS BEFOLYÁS ALATT ÁLL, ARRA AZ IGAZSÁGSZÉRUM SEM JÓ. ÉS ELKÉPZELHETŐ, HOGY A TELEPATIKUS BEFOLYÁSOLÁS OLYAN MAGAS SZINTEN TÖRTÉNT, HOGY AZ EREDENDŐ ÉRZELMEK ÉS INDÍTÉKOK IS REJTVE MARADNAK. LEHET, HOGY CSAK A TELEPÁTIA SEGÍT KIDERÍTENI AZ IGAZSÁGOT. MI A VÉLEMÉNYE? MEG TUDNÁ TENNI, HA NINCS MÁS MEGOLDÁS?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 15 Feb. 2015, 09:31

- Én magam ennyire nem aggódom a szérum használatától – mondta. – A legjobb tudomásom szerint nem létezik olyan szervezet, személy, vagy csoport a világon, aki minderre képes lenne. Főleg, hogy az igazságszérum bármilyen tudatgyengítő szerből állhat. Bármilyen hallucinálást okozó gyógyszer, főzet lehet az alapanyag.
Arra pedig nem tért ki, hogy a drogok is jók lehetnek erre. Persze megértette dr. Jones aggodalmát, de saját maga nem aggódott. Ha valaki minderre képes lett volna, akkor olyan szintű génmanipulációkra lehetett képes, hogy az AIM klónozása gyermekcipőben járt hozzá, pedig már Loki is a skrulloktól lopta mindezt és roppant fejlett volt. Arról nem is beszélve, hogy Johanne úgy vélte, ha nem akarták volna, hogy beszéljen Strongholl és a módosítás végre lett volna hajtva, akkor már régen halott lenne, mert bármire érzékeny lehetett volna. nem lett volna logikus, hogy csak a szérumra, de ennek nem adott már hangot.
- Én úgy gondolom, hogyha nem akarták volna, hogy beszéljen bármiről is, akkor már régen halott lenne – csak ennyit tett hozzá.
Rezzenéstelen arccal hallgatta végig Strongholl beszámolóját, nem mutatott megbánást, az ügyvédek rémálma volt a férfi. Oka nem volt, csak megtette, mert megtehette. Valami nagyon nem tetszett Johanne-nak ebben az egészben. Ghost szavaira megengedett egy fintort magának.
- Amíg meg nem bizonyosodunk arról, hogy nincs személyiséghasadása, vagy éppen skizofréniája nem fogok sem én belenézni az elméjébe, sem másnak nem fogom engedni mindezt. Remélem megérti Ghost nagyúr, nem kockáztatom senkinek az egészségét, ön is tudja, hogy mi történik, ha egy telepata egy tudathasadásos személy gondolatait próbálja kifürkészni.
Arról nem is beszélve, hogy Johanne elsődleges képessége messze nem volt omega szinten, a második kialakult volt az erősebb, de azzal nem mentek volna semmire sem.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 17 Feb. 2015, 17:25

A doktor szavaira M.O.D.O.C hozzákezdett az ellenőrzéshez. Amíg az eredményre vártak, Whité volt a lehetőség, hogy válaszoljon. Zield az érzékeit is latba vetve próbálta megállapítani, hogy igaznak lehetett-e venni, amiket mondott vagy azok egy részét. A lelkiállapot, az érezhető fizikai folyamatokat figyelte a férfiben. A válaszban nem látott értelmet. Indok nélkül és érzés nélkül, mint egy gép, úgy ölte meg az illetőket, ezt akarta állítani. Most viszont teljesen logikusan beszélt és egy érzelmi tényező mégis felbukkant. Ghost felvetése is igaz lehetett, erre a doktor nem mondott semmit, a mágiához nem sokat értett. Johanne válasza sem tisztázta a helyzetet. A doktor arra kérdezett rá, amiben jelen körülmények között még talán kaphatott valamilyen értelmes választ:
- Azt mondja, bánja, hogy életben maradt és nem lőtték agyon a rendőrök. Ha akkor is halálvágyat érzett volna vagy valamilyen racionális okot, ami értelmet ad a halálának, akkor nem a hatóság képviselőire lőtt volna, hanem maga oltja ki az életét. Tehát mi az, ami megváltoztatta azóta a véleményét? Miért bánta meg a túlélést?
A doktor közben arra gondolt, hogy White minden lépésének utána kell járni, ami megelőzte a bűncselekményeket. Ez majd későbbi téma lesz, nyomozást igényel, mivel tőle valószínűleg hiába vártak erre vonatkozóan válaszokat.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 21 Feb. 2015, 11:07

Időpont: január 20., 13:40
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), dr Zield Jones, Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Ghost bólint Johanne válaszára, valóban veszélyes egy őrült ember fejében olvasni, így Ghost nem is akarja ezt erőltetni, amíg lehet más megoldás. Zield próbál még válaszokat kicsikarni Bryantből, de a férfi ismét szótlanná válik. Veronica türelme is kezd elfogyni, láthatóan unja már az egészet, és azt várja, mikor érkezik meg a szérum. Végül, nagyjából tíz perc várakozás után kinyílik az ajtó.

-Megérkezett a szérum –
jelenti be MODOC.
Egy speedster mutáns lép be a terembe, a parlament alkalmazásában áll, néhányan talán ismerik is.

-Tanácsosok – szólal meg, és fejet hajt. – Amit kértek – ezzel leteszi az asztalra a dobozt, amit a kezében hozott eddig. Egy átlátszó tokban van a fecskendő, benne a szérummal. – El ne felejtsem! – A zsebéből egy kis csomag vattaszerű törlőt vesz elő, és egy kis üveg fertőtlenítőt, nyilván az injektálás helyének megtisztításához, a fertőzések elkerülése végett. – A legjobbakat kívánom – köszön is el a férfi, és kilép az ajtónál álló őrök kíséretében.
-Nem találtam egyértelmű jelét annak, hogy immunis lenne az igazságszérumra, a teljes toxikológiai eredményekre még várni kell, de szerény véleményem szerint a szérum működőképes lenne a miniszterúr szervezetében –
jelenti be ismét MODOC.
-Kívánják a tanácsosok, hogy hívjak valakit, aki szakszerűen beadhatja a szérumot? –
Kérdi MODOC.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Feb. 2015, 14:22

Johanne a szavai után türelmesen várakozott és várta, hogy a többiek a kezükbe vegyék a dolgokat. Szerencsére dr. Jones megtette ezt, noha ezúttal Strongholl megint némaságba burkolózott. A nő még látta Ghost nagyúr bólintását, hogy egyetért abban, hogy nem akar belenézni egyelőre a doktor elméjébe, mert saját magát nem akarja kockáztatni. MODOC pedig visszajelzést adott arról, hogy egyrészt a szérum biztonságos, másrészt már úton van. amíg az meg nem érkezett, addig meg sem szólalt egyelőre, várta, hogy esetleg Strongholl végre megszólal, de mivel nem tette meg, így kénytelen volt meghozni a döntést, hogy beadják neki a szert.
- Úgy vélem, hogy dr. Jones tapasztalata és tudós múltja elegendő a szer beadására – nézett a férfira. – Ha inkább egy orvos csapatra bízza, akkor abban az esetben érkezzen egy ide, felszerelkezve, hogy szükség esetén visszahozhassák dr. Strongholl-t a klinikai halál állapotából is.
Ezúttal nem ridegen mondta és nem is fenyegetően, hanem tényleg választási opcióként, nem akart semmit sem a családi névrokonára erőltetni, ezúttal túl fontos volt mindez, hogy ezt megtegye. Valahol, titkon remélte azt is, hogy a szorult helyzet megereszti Strongholl nyelvét és nekilát annak, hogy végre részletesen mindent beismerjen és a ennek hála a közjáték is véget érhetne.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 21 Feb. 2015, 22:44

Újabb kérdések merülnek fel bennük. Vagy inkább ugyan azok újra és újra de most csendben maradtam. Nem mondtam nekik semmit, nem adtam választ hiába jött az egyik a másik után. Már azért is maradtam csendben mert nem tudtam, hogy mégis mit mondjak nekik nem racionális válasz alatt, vagy hogy miért bánom azt, hogy túléltem. Hosszú percekig ismét a csend ül le a teremre. Már nem is zavaró, egyébként is szeretem a csendet és hosszú távon úgy is hozzá kell szoknom valószínűleg.
Megjön végül a szérum lekerül az asztalra a szükséges kellékekkel együtt még a beadáshoz majd a futár el is megy.
- Mr. Jones, sosem oltanám ki a saját életemet.- adok végül választ a férfinak teljes nyugodtsággal miután már a szer az asztalon van már. - Csupán sajnálom, hogy így alakult a történet. Ami pedig a nem racionáls választ illeti Dr. Vayne, megtettem mert meg tehettem... - kuncogok egy kicsit - Nem is, inkább meg kellett tennem, hogy megnyugtassam ma- harapom el a szót végül - Na de mindegy is, nem igaz? A szérum itt van, ha kívánják beadhatják nekem de nem fog változtatni semmit sem.
Megnyugtató, hogy Johanne paranoiája megvan az esetlegesen fenállható befojásoltság miatt vagy tudathasadás miatt és nem akar kutakodni a fejemben. Erősen kétlem, hogy egyébként is találna bármit azon kívül mint amit ez a személy letakar de sosem árt ha nem kerül ez tesztelés alá. Inkább jobban tartok MODOC vizsgálgatásától mondjuk, mintsem az ő telepáciájától jelenleg de az a nyamvadék gép se fog semmit se találni úgyse. Kicsit fészkelődök a székben de az is inkább azért van, mert nem vagyok teljesen biztos benne, hogy se a szer se az a gép nem tud mégis csak felfedni valamit. Nincs meg a 100%-os biztonság érzetem ezektől és emiatt kissé kezdek idegesebb lenni ahogy egyrészt a szert beadják már nem sokára a sok várakozás után és MODOC is nemsokára meglesz minden vizsgálatával és választ fog adni a fennmaradó kérdésekre.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 23 Feb. 2015, 21:37

A doktor válaszként ismét hallgatást kapott, amit ő is alkalmazott már. Az AI jelezte, hogy megjött a szérum és a mutáns alkalmazott behozta a hozzá tartozó eszközökkel együtt. MODOC szakvéleménye szerint nem állt fenn veszély és Johanne megvilágításában is volt ráció. A doktor már számos szérumot adott be, többek között azt is, ami lemmingoiddá tette őt és Hannát, most sem kívánt külön személyzetet egy ilyen egyszerű művelethez. Az egyetlen, amire figyelni akart, az az volt, hogy Strongholl ne támadhasson.
- Köszönjük! - köszönte meg a mutánsnak a segítséget és MODOCnak az információt röviden.
- Egyetértek, beadom én.
Whitehoz ment, figyelt rá, hogy ha hirtelen mozdulatokat tenne, legyűrje. Lekezelte a felületet és beadta a szérumot, ha semmi nem jött közbe. Az előbbi válaszokból leszűrte azt, hogy hogy White tétlen szemlélőként nézte a tényt, hogy életben maradt. Nem volt annyira fontos a saját halála bármilyen megfontolásból, hogy kioltsa a saját életét, pedig ez bekövetkezik néha azoknál is, akik úgy gondolták, ők soha nem teszik meg. Az elharapott félmondat már mutatott egy keveset és a doktor úgy vélte, lehetett eredménye a szérum alkalmazásának.
Whitenak nem mondott semmit, amíg el nem telt az az idő, amennyinek el kellett telnie, hogy hasson a szérum teljes bizonyossággal. Akkor folytatta a kérdéseit Zield:
- Tehát Dr. Strongholl, milyen jellegű nyugtalanságot akart magában gyilkossággal orvosolni? Miért, mi alapján választotta ki pont azt az áldozatot? Amikor a rendőrökkel tűzharcba bocsátkozott, mit akart ezzel elérni?
A kérdésekre lehetett egészen egyszerű, köznapi válaszokat is adni. Például nem tudom, nem emlékszem vagy az utolsóra azt, hogy ő csak nem akart bilincsbe kerülni. Zield a szérum hatása alatti White szájából akart mindent hallani, szóról szóra.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 28 Feb. 2015, 14:33

Időpont: január 20., 13:45

Bryant szavai némi kínos csöndet eredményeznek a teremben, főleg Ryan és Veronica néznek sokatmondóan a férfire, amikor azt mondja, pusztán azért gyilkolt meg egy ártatlan embert, megtehette vagy, hogy megnyugtassa magát.
Zield töri meg a csendet, amikor magára vállalja a szérum beadását, így MODOC nem küldött emiatt újabb emberért. A két őr, aki korábban bevezette Stronghollt, és azóta is mellette állnak, most a biztonság kedvéért lefogják a minisztert, amíg Zield beadja a szérumot. Miután a fecskendő kiürül, mindössze fél percre van szükség, hogy a szer hatni kezdjen. Ezt Zield ki is várta, a többiek is feszült csendben várakoztak, míg végül Zield elkezdte feltenni a kérdéseket.
Bryant a szúrástól eltekintve semmilyen kellemetlen dolgot nem érez, mindössze egyfajta különleges tudatállapotba került, hasonlóhoz, mintha enyhén részeg lenne. Nem szédül vagy émelyeg, csak kicsit oldottabbnak és vidámabbnak érzi magát. Mikor meghallja Zield kérdéseit, nem csak azt érzi, hogy az igazat kell mondani, de arra is ingert érez, hogy beszéljen. Látja, hogy a teremben minden tekintet rászegeződik, és úgy érzi, itt az ő nagy pillanata, hogy beszélhessen.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 01 Márc. 2015, 01:24

Zield úgy dönt beadja ő maga nekem a szert. Vállalja ezt a feladatot. Remek, mert így legalább ennyivel is kevesebbet kell itt üldögélni kusba amíg meg nem jön a kis csipet csapat doki aki majd ezt megtenné. Bár ez sem változtat azon, hogy nem tudom, mit várhatok a szertől de kétlem, hogy különösen, ennél nagyobb bajba tudna keverni mint aminek a közepén ülök most.
A két őr aki eddig csak csendben állt mögöttem most asszisztálva a doktort lefognak, hogy amíg beadja a szert ne tudjak semmit se csinálni, ha akarnék se. Nem láttam e nélkül sem sok esélyt bármire is, hogy tegyek. Bilincsek, két őr mögöttem és egy terem jó pár mutánssal. Bármit is tennék a végkifejlet csak egy újabb beutaló lenne a kórházba, vagy rosszabb. Szóval most szépen viselkedek és nem ellenkezek vagy feszülök be amikor lefog a két őr.
A szúrás némi kellemetlenséggel jár de ez se rosszabb mint mikor a magam vérét vettem le régebben így rezzenés nélkül ülöm végig az egészet. Aztán érkezik az ismételt várakozás. Bár az a fél perc ami eltelik csendben még inkább nekem élménydúsabb mint sem nekik ahogyan a szer kifejti a hatását. Olyan mintha csak berúgtam volna enyhén, ellazulok kissé.
Eltelik gyorsan, legalább is hirtelen ugrik az idő át azon a fél percen amíg teljesen kifejtette a hatását a szer majd Zield fel is teszi a kérdéseit sorban. Eddig minden kérdést amit feltettek időpocsékolásnak éreztem, hogy válaszoljak nekik. Nem láttam értelmét az egésznek, hogy itt üljek, hogy bombázzanak a kérdéseikkel és egy cseppet sem volt kedvem az egészhez. De most, az egész olyan minta kisöpörték volna. Eddig helyzetem cseppet sem zavart, de ez is megváltozott most.
Ahogy a kérdéseit hallgattam a doktornak felnéztem rá. Aztán a többi teremben lévőre néztem, ahogy mindenki figyelt és várta, hogy válaszoljak én pedig kutakodtam a kérdéseik válasza után. Le néztem magam elé egy pillanatra ahogy gondolkoztam de. De egyszerűen mintha hiába való lett volna.
Felemelem a fejemet végül és Zield szemébe nézek.
- Nem tudom, hogy miféle nyugtalanságról beszéltem. Nem tudom... Én nem vagyok pszichopata, hogy egy gyilkosság bármi jó érzést keltsen bennem. Azt sem tudom, hogy miért támadtam rá a rendőrökre. Dr. Jones, én azt sem tudom, hogy hogyan kell egy pisztolyt elsütni, én nem vagyok képes rálőni valakire, soha sem lennék rá képes. Sosem törnék senki életére, hiszen az életekért dolgozok.
Végig Zield-re nézek majd mikor abbahagytam elnézek a többi tanácstag felé. Mondanom kell nekik is. Úgy érzem, hogy el kell mondanom nekik amit tudni akarnak ha nincsenek is meg a válaszaim.
- Ezek a tettek. Ezek a borzalmas cselekedetek nem az enyémek, én sosem követnék el ilyen gyalázatos tetteket.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 01 Márc. 2015, 01:50

Az őrök lefogták a kihallgatás alatt lévő minisztert. Nem volt nehéz dolguk, Dr. Strongholl hagyta magát, nem próbálkozott semmi őrültséggel, ostobasággal, mert a helyzetében annak minősült volna bármi hasonló. A szérum hamar kezdett hatni. Végre megérkeztek az őszinte pillanatokhoz. Hiába az őszinteség, ha valaki nem akar beszélni. A szer szerencsére ezt is megoldotta. Dr. Strongholl érzésekről is beszélt, tényekről is, megnyílt végre, nem bizalmatlankodott. A válaszokon gondolkodni kellett. Dr. Strongholl szavai arra engedtek következtetni, hogy csak a teste követte el a tetteket. Az elméje blokkolva volt vagy meghasadt és megjelent benne egy másik, kialakult személyiség. Az első eset támadás, a második betegség. MODOC pedig nyilván mindent rögzített. Az biztos volt, hogy egy újabb biztonsági rést találtak, mert se agymosott, se pszichiátriai betegségben szenvedő miniszter nem volt szabad alkalmazni és nem engedhették meg még egyszer, hogy ilyen történjen. Tudathasadás esetén feljegyeztek már olyan eseteket, mikor az egyik személyiség rendelkezett bizonyos képességekkel (mint itt a pisztoly használata), a másik pedig nem, ebből még semmi nem derült ki.
- Érzett magában egy másik tudatot vagy másik ént? Ha igen, mikor fordult ez elő első alkalommal és hol?
A doktor az érzelmi hozzáállást is észrevette. Dr. Strongholl minősítette a tetteit, nem csak tényekként emlegette őket. Elrettentették. Zield más volt ilyen szempontból, ő sok verekedésben vett részt régebben és amióta a Hydra fenyegetését közvetlen közelről érezte, fegyvereket is használt. Nem a gyógyítás volt a célja, hanem a megismerés, a kutatás és nem is emberekkel foglalkozott elsősorban, hanem állatokkal. Sok olyan orvost ismert, aki Stronghollhoz hasonlóan gondolkodott. A kérdés most az volt, milyen másik ént vagy tudatot kellett keresniük, aki ezt a gondolkodást időlegesen megváltoztatta.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 01 Márc. 2015, 09:11

Johanne szótlanul figyelte az eseményeket, nem akart szavakkal belezavarni a másik Jones munkájába. Örült annak mindazonáltal, hogy a férfi önmaga adta be a szert Stronghollnak. A szérum hatékonyságáról bizonyosságok voltak, tesztelték, nem csak klinikai keretek között laborban, hanem másokon is, soha sem volt hiba vele. A kérdések után a férfira pillantott, hogy mit is fog válaszolni. A válaszok meglepték, azt tényleg tudta a férfiról, hogy nem tudna egy pisztolyt sem elsütni és teljesen ártalmatlan, ezt annak idején, amikor beválogatta a tanácsba, akkor már kiderítette, hogy így van. A szérumban nem kételkedett, hogy ki lehetne játszani, így akkor most kellett valóban az igazat mondania a másiknak. Az egész pedig nyugtalansággal töltötte el, nem örült ennek, hogy így volt. remélte, hogy rendes választ kapnak, hogy miért is tette, nem pedig azt, hogy nem követett el semmit sem. Veronica felé sandított, hogy lássa miként reagál minderre a nő, Ghost nagyúr és Philip reakcióját úgyis tudta anélkül, hogy ránézett volna. Dr. Jones kérdése furcsa volt, a skizofrén nem tudja magáról, hogy skizofrén, a másik tudat pedig nem mindig, sőt nagyon ritkán emlékszik a másik tetteire. Leginkább olyan, mintha kiesett volna az idő és nem tudja, hogy miként került oda és még lehetett volna sorolni.
- A jobb kérdés dr. Strongholl, ön is tudja, hogy most van abban a korban, hogy a skizofrénia kialakulhasson. Előfordult önnel, hogy kiestek az emlékei rövidebb-hosszabb időre? Hogy olyan helyen tért magához, ahol nem kellene lennie és nem tudta, hogy miként került oda?
Megvárta a válaszokat és utána tett fel még egyet.
- Voltak mentális problémák korábban a családjában, depresszióra hajlam, skizofréniára? – érdeklődött. – Esetleg önnek voltak érzelmi kilengései az utóbbi időben?

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 04 Márc. 2015, 21:21

//Az NJK-k figyelnek a válaszokra, nem tesznek fel újabb kérdéseket, mehet a következő kör.//

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 05 Márc. 2015, 10:12

//Johanne-nak sincs egyelőre kérdése révén én írtam utoljára, majd ha Saku és Zield írtak, akkor valószínű, hogy fogok tudni mit, de addig is ne rám várjanak.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 05 Márc. 2015, 15:24

Dr. Jones felé fordulok vissza elsőre ahogy felteszi a kérdését nekem. Furcsállom azt ami az arcomon is látszik. De Miss Tao -nak jobb kérdése merül fel. Erre már inkább tudok választ is adni.
- Igen asszonyom,- biccentek - tisztában vagyok vele, hogy a korom miatt a veszélyeztetettebbek közé tartozom. De soha sem merültem bele jobban abba, hogy némely túlkalkulált statisztikákat magamra vegyek, még úgy is, hogy magam is készítek hasonlóakat.
Elhallgatok egy kis időre miközben át gondolom a feltett kérdést. Ahogy gondolkozok és felmerülnek ilyen esetek gondterheltebbé válok. Felfedezhető aggódással a hangomban szólalok meg ismét.
- Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam voltak ilyen esetek. Egyszer, emlékszem, hogy a fürdőszobámban lévő tükröm össze volt törve. De a szilánkok el voltak takarítva. A kezemen pedig ragtapaszok voltak mert össze vágta valami.
Elhallgatok egy kicsit a mondatom végén. A szavakat keresem. Kutakodva a fejemben válaszokért is, mert ahogy jobban és jobban bele gondolok egyre talán elkeserítőbb dolgok jutnak eszembe és értetlenül állok saját tettelenségemmel szemben. De most elmondhatom itt végre, el tudom mondani itt végre.
- Jópár alkalommal volt a lakásomban hamutál, csikkekkel benne miholott nem dohányzom én magam és nem is invitáltam senkit sem akinek ez a szokása meg lenne. - mondom - Az igazat megvallva az incidens napjára csak annyira emlékszem míg nem jöttem el a munkából. Tudom, hogy haza mentem de utána már nem emlékszem rá, hogy mi történt. Vagy másnap a rendőrökkel. A kórházról is elég homályosak az emlékeim de azt feltehetőleg a sérüléseim miatt amiket elszenvedtem. Az amit tudok az esetről azokat a rendőröktől vagy a hírekből tudom.
Fejezem be a mondatomat kissé halkulva a végére már. A másik kérdés amit feltett Miss Tao könnyebb a válasz adás rá. Végül csak egy pici szünetet tartottam mielőtt válaszoltam volna erre a kérdésre is az előző után.
-Anyám depressziós, némileg kihatott ez a családra de másnak nem volt orvosi szintű figyelmet igénylő problémája. Jelen állapotukról nem tudok mondani sokat, mind ketten öregek otthonában vannak már jó pár éve. Lehetőségem pedig nem volt meglátogatni őket az utóbbi nyolc, talán kilenc évben is most már. Az utóbbi hónapok jobban megviseltek, a királyságnál történtek, a kórház és a börtönben eltöltött idő. De ez előtt nem tapasztaltam semmi ilyesmit.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Hétf. 09 Márc. 2015, 12:27

Veronica kérdésére csak a vállamat vontam. Nem vártam én semmit se dr. Strongholltól, csak hogy mondjon végre valamit. Egy pillanatra még a pszichopatát is játssza, de annak gyorsan vége volt, hiszen megjött a szérum. Dr. Jones be is adja, legalább haladunk vele. Ennek a remek kis folyadéknak hála már beszél is. És végre haladunk is. Emlékezett kiesései vannak. Feltűnnek tárgyak, amikre ő nem emlékszik. Ez elég durva. Ha még a gyilkosság tisztázva is lesz, akkor ezért kell majd elítélnünk. Egy ilyen fontos pozíciót felelőtlenség ilyen szétszórt és szétesett állapotban betölteni. A tény, hogy nem szólt az egész birodalom jó hírébe került.
- Dr. Strongholl, megtudhatnánk miért nem szólt valakinek ezekről az emlékezett kiesésekről? Ez egy komoly mulasztás, ami könnyen sokkal nagyobb problémát is okozhatott volna.- mondom, miközben hidegen nézek a férfira. Lehet, hogy a többieknek ez a legutolsó probléma, de nekem ez a legfontosabb. Mind sebezhetőek vagyunk, hiszen többé kevésbé emberekből áll ez a tanács is. Könnyen támadhatóak vagyunk, ezzel számolni kell. De az, hogy ne próbáljuk minden létező eszközzel vissza verni, már bűn.

dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 14 Márc. 2015, 10:25

Időpont: január 20., 13:55

Strongholl válaszaira a tanácstagok között elhangzik néhány sóhaj, és meredt tekintetek figyelik őt. Ryan talán kicsit megkönnyebbült, hiszen végeredményben igaza volt, nem szándékosan követte el Bryant a bűntényeket, legalábbis nem ő maga. Veronica sötét arccal figyelte Strongollt, az igazságszérum miatt most már nem mondhatta, hogy csak ki akarja játszani a beszámíthatatlanság kártyát. Ghost figyelmesen hallgatta a válaszokat, Vayne kérdésénél maga is hozzáteszi a véleményét.

-VALÓBAN, DR STRONGHOLL, TUDJA JÓL, HA EFFÉLE BETEGSÉG HATÁSA ALATT ÁLL, AKKOR NEM KERÜLHET BÖRTÖNBE, ELMEGYÓGYINTÉZETBE ANNÁL INKÁBB. MIÉRT TITKOLTA EL AZ ÁLLAPOTÁT, BEVÁLLALVA EZZEL A SÚLYOSABB KÖVETKEZMÉNYEKET?
Ghost kérdésére majdnem Ryan kezd el válaszolni, aki láthatóan továbbra is védené Stronghollt, de Ghost egyetlen intésével némítja el a férfit.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 14 Márc. 2015, 11:06

Johanne figyelmesen hallgatta, hogy mit is mondott, mivel érvelt Stronholl a későbbiekben. Örült annak, hogy roppant óvatos telepata és nem nézett bele végül a férfi fejébe, mert a gyanúja tényleg kezdett beigazolódni. A férfi egyre másra olyan dolgokat hozott fel, amik egyértelmű jelei voltak a skizofréniának. Még úgy is tudta mindezt, hogy nem volt orvos. Ráadásul nem csak konkrét személyiségváltozásai voltak, hanem tényleges tudathasadása. A szérumot nem játszhatta ki, nem tudott olyanról, hogy valakinek sikerült volna. Tisztában volt vele, hogy a férfi hatalmas mulasztást követett el akkor, amikor mindezt nem jelezte. Viszont így egyetlen egy bíróság sem ítélné el őt, hanem csak a pszichiátriára utalnák, illetve hatalmas kártérítést kellene fizetniük a fiatal nő családjának. Bár még mindig jobb esetnek tűnt ez, mintha csak szándékosan gyilkolt volna és amiatt kell magyarázkodni. És azt is tudta, hogy a pszichiátriáról is elég hamar kiengedik, hogyha már önszántából szedi a gyógyszert és bejár minden nap a felügyelőtisztje jelenlététében. Persze ehhez jó magaviselet is kell, hogy feltételes módon kerülhessen szabadlábra.
- Remélem tisztában van vele dr. Strongholl, hogy mindezek fényében is, de le kell majd mondania a miniszteri pozíciójáról – mondta. – Az ítélet minden bizonnyal nagyban függ majd attól is, hogy önként vonul-e a pszichiátriára, vagy erőszakkal kell beutalnunk oda. A gyógyulás és gyógyszerszedés is döntő lehet, hogy önként teszi-e, vagy azért, mert muszáj…
A többi részt a Tanács többi tagjára hagyta, ők voltak Veronicát kivéve a tudósok és orvosok, ők tudták pontosan, hogy mi is lesz a hatása. A válaszokat tulajdonképpen megkapták, azokat, amikért idejöttek ma.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 21 Márc. 2015, 18:13

Zield végighallgatta Stronghollt és a többieket is, akik reagáltak. A helyzet már kezdett tisztulni. A személyiségek nem ismerték egymást, pedig voltak olyan esetek, hogy feljegyeztek ilyeneket. A legtöbbször valóban nem tudtak egymásról, Zield rögtön a kivétellel kezdte. A tükörben Strongholl megláthatta egy pillanatra, hogy akit lát, az idegen, nem ő az és ott találkozhattak egymással a személyiségek. Az emlékezetében sajnos nem maradt meg több. A gyógykezelés során majd elő kell hívni azt a személyiséget és akkor többet fognak tudni. Könnyen lehet, hogy az követte el az agressziót, a tükrös eset alapján agresszív lehetett.
- A lényeget már hallotta, Dr. Strongholl. A pozíciójára sajnos nem alkalmas így és a mulasztással is foglalkoznunk kell. A kezelésre természetesen lehetőséget biztosítunk. Kollégáim kérdésein felül nekem az a kérdésem, hogy mielőtt a szérumot megkapta a mai napon, pontosan miért nem akart felelni a kérdésekre? Az emlékezetkieséseket akarta titkolni vagy van még más is, amit nem mondott el az esetekkel kapcsolatban?
A miniszterek további feladatait majd megvitatják akkor, ha Strongholl nem lesz itt. Nem volt könnyű eset és a nyilvánosság elé adandó információkat is alaposan ki kellett dolgozni, hogy ne legyen az elkerülhetetlennél nagyobb a baj.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 22 Márc. 2015, 00:57

A kérdés, hogy eddig miért nem mondtam senkinek se semmit ezekről az esetekről jobban gondolkodóba ejt mint gondoltam volna. Keresem a választ de nem megy rögtön a válasz rá de erre mindannyian kíváncsiak is a jelenlévők közül.
- Nem tudom, hogy miért nem mondtam ezt eddig el senkinek sem. Sose jutott eszembe egyik eset sem napközben vagy bármikor is. Úgy éreztem, hogy semmi baj nincsen, hogy minden a helyén van és rendben.
Kicsit kezdek idegesebb lenni. Nem igazán amiatt, hogy jönnek a kérdések egyre csak egymás után inkább a képtelenségem arra, hogy mindent megválaszoljak a tanácsnak és azért mert nem tudok válaszolni. Aggodalommal tölt el egyre jobban csak.
- Természetesen tudom, hogy nem maradhatok így a pozíciómban, nem is akarok vagy kérném ilyenre önöket. Hogy a kérdésekre miért nem válaszoltam a szérum előtt sajnos nem tudok válaszolni ismételten csak. Egyszerűen. Egyszerűen nem tudom, nincsen semmi sem hiába kutakodok a válaszért.
Kissé idegesen fészkelődni kezdek a székben majd felnézek a mellettem álló Dr. Jones-ra.
- Meddig tarthat még a hatása a szérumnak? Ha elmúlik, akkor megint vissza kerülök ugyan abba az állapotba amiben előtte lehettem? Tudnak ezen segíteni? - kérdezem kissé idegesen, aggódva - El tudnak érni egy pernamens hatást? Nem akarok a saját testem rabja lenni megint. Ezek a kezelések amit említenek biztos segíteni fognak ugye?
Össze kulcsolom a kezeimet és az ujjaimat össze szorítom, a kezemet nézem ahogy fürkészem a saját gondolataimat, emlékeimet, hogy mit tudnék mondani még, mi az amit tudok még. Felemelem végül a fejemet, hirtelen felkapva mikor eszembe jut valami.
- Egy táska. Van egy táska a házamban. Vegyvédelmi jellel rajta és veszélyes, életveszélyes! Nem tudom, hogy mi az vagy, hogy mi van benne pontosan de abban biztos vagyok, hogy halálos! A rendőröknek szólni kell, voltak a házamban, nem? Ha össze szedték akkor veszélyben lehetnek!
Össze szorítom a kezeimet. Halvány az egész. Tudom, hogy egyszer láttam ez is olyan mint amiket eddig is említettem már. Mégis miért van valami ami ennyire veszélyes az én házamban? Minek tartanék én olyant. Miért lőnék rá valakire vagy ölnék meg bárkit is.. Nem akarok vissza kerülni abba az állapotba. Nem akarom, hogy elmúljon a hatása ennek a szernek. Félek, hogy mi fog történni akkor. Félek, hogy ismét nem tudok tiszta fejjel gondolkozni és irracionálissá válnak tetteim.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.