AIM Birodalom

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 24 Júl. 2014, 07:38

Résztvevők: Dr. Bryant Strongholl / Dr. White, dr. Erwin Vayne, Raten Chromixen és Alex Fisher
Következő körváltás: 2014. július 28. (hétfő)

Mivel a tudósok közül senki sem válaszolt, így a katona tette meg, aki eddig is beszélt a társasághoz.
- Bizonyára veszem, hogy mindenki, aki ki és be akar utazni megérti, hogy amennyiben kikerül onnan a vírus a világot is megfertőzheti. Már kapcsolatba léptünk a Járványügyi központtal, ami a szigeten van és megkezdték az előkészületet – mondta. – A modern korban pedig holografikus kivetítőkön át is eltudják intézni.
Ebben volt ráció, hiszen ha tényleg olyan gazdagok, akkor megvolt a pénzük erre és az online aláírás pedig már jó ideje működött. Alex szavai után a férfi megköszörülte a torkát.
- Engedjék meg, hogy adjak egy tanácsot, révén láthatóan egyikőjüknek sincs semmilyen tapasztalata bárminek is az irányításában.
Annak ellenére, hogy eléggé leszólásnak hallatszhatott volna a férfi hangjában tényleg jóindulat volt és tisztelettel kérte, hogy megtehesse mindezt. Amennyiben igenlő választ kapott, akkor folytatja.
- A politikai és üzleti életben sem a legjobb módszer, hogyha a vezető távol marad, amíg a gondok vannak. Az csak megerősíti a beosztottakat, befektetőket, és mindenkit abban, hogy a fenyegetés valós. Látják, hogy nem áll ki az embereiért, sem másokért és ettől kezdve hiteltelen lesz, megbízhatatlan. Biztosítjuk, hogy a karanténban nem fog megfertőződni, de ha most nem megy haza évekre, évtizedekre nagyobb kárt tehet a vállalkozásaiban, országában minden téren.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by King Raten Chromixen Szomb. 26 Júl. 2014, 22:20

- Igaza van, elnézést, elragadtattam magam. Néha hajlamos vagyok elfelejteni a technikai fejlődésünk mindennapokra gyakorolt hatását, azt hiszem, hogy a korral jár. – mondom barátságosan mosolyogva, melegséggel a hangomban. Nem gyakran kérek bocsánatot, de amikor megteszem, akkor szeretem jól intézni.
Azonban a katona további szavaira lassan eljut az agyamig, hogy mit mondott Alexa. Teljesen hülye ez a nő? Kedvem lenne kioktatni itt mindenki előtt, de meg kell őrizzem a tekintélyem, és mivel Alexa a közvetlen beosztottam, ezért az ő tekintélyét lerombolva a sajátomat is bomlasztom. Inkább kihúzom magam, és szigorú tekintettel a nőre nézek.
- Miss Fisher – kezdem, alaposan megnyomva a formális nevet, hogy tudja, haragszom rá. - Kérem, legközelebb egyeztessen velem is, mielőtt engem érintő döntéseket hozna önkényesen, és meggondolatlan módom. – mondom, majd a katonához fordulok.
- Természetesen azonnal indulunk, és a jövőben kérem, bármilyen jótét szándék is vezérli, ne az alkalmazottam alapján formáljon véleményt a képességeim terén. Egy király se tűri, ha kétségbe vonják az uralkodási és döntéshozási módszereit. – mondom ugyan olyan fagyos hangon, amilyennel a biztonsági főnökömhöz szóltam. Nem indulatos a beszédstílusom, nem túlságosan visszafogott, egyszerűen érzelemmentes, és hideg.
- Gondolom a doktorok is velünk tartanak akkor. – nézek a két férfira, jelezve, hogy nincs vesztegetni való időnk, ez a kis közjáték is épp eleget elvett.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Alex Fisher Szomb. 26 Júl. 2014, 22:29

Raten elnézést kér? Na ilyet is ritkán látni. Főleg az előző dühkirohanása miatt, biztos méltatlannak találta, és csak ezért teszi ezt most. Megjátssza magát most is, mint mindig. Ez után viszont látom, ahogy elkomorodik, és a katona szavai után hozzám fordul. A szemében kb lángol a düh, még sose láttam ennyire morcosnak. Engem is kezd felbaszni a tag, ez a lekezelő mondat eléggé kiakasztotta a mutatót, még jó, hogy sok önfegyelmet tanultam a király mellett. De nem, most nekem támad, igaz csak szavakkal. Leginkább az elsővel. Amióta felvett, nem hívott Miss Fishernek. Nagyon mérges lehet, úgyhogy inkább nem is szólok vissza neki, meghúzom magam, és csak nyelek. Amikor befejezte, akkor bólintok a szavaira.
- Úgy lesz, felség. Elnézését kérem. - mondom halkan. Ez után el is fordul tőlem, és a katonát kezdi el oltani. Helyes, hagyjon is engem békén a picsába, csak az ő seggét féltettem. Egyébként meg nekem tényleg nincs tapasztalatom egy ország irányításában, bár Ratennek se nagyon. Nem rég koronázták meg, hiába próbál úgy tenni, mintha karmazsinvörös kárpittal a segge alatt született volna az aranytrónusra. Mikor a férfi befejezte, és jelezte, hogy indulásra kész, gépiesen odaálltam mellé, és felkészültem a gépre való felszállásra.
Alex Fisher
Alex Fisher
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Hétf. 28 Júl. 2014, 01:02

Elrendelem a karantént, hiszen túl sok múlik rajta. MODOC már intézkedett is. Elég hasznos dolog. Néha úgy érzem, hogy jobban járnánk, ha AI kezébe adnánk a döntések jó nagy részét. Akkor legalább nem lennének olyan uralkodók, mint Mr. Chromixen. Az ok, amiért ideges lett annyira buta, elszomorító és még dühítő is, hogy meg sem tudok szólalni. Csak az arcomba temetem a kezem, és nem veszek tudomást arról, hogy mennyire megbántottam szegény felséget és, hogy mennyire vérlázító azt feltételezni, hogy a világ egészének a sorsa fontosabb mint pár üzletember, aki véletlenül egy trópusi szigeten ragadt. Szegények. Szerencsére Mason őrnagy elmagyarázza azt, amit minden ember megértene. Mondjuk ott nem áll meg. Nos, az biztos, hogy ez az ember nem a gyávábbik fajta. Simán kioktatja a királyt. Durva. Szólnék neki, hogy nem kéne, de későn jut el az agyamig, hogy mit is csinál. Szerencsénkre úgy tűnik Mr. Chromixen nem vette túlságosan magára a kioktatást. Lehet, hogy azért, mert Mason őrnagy hangján érződött, hogy nem annak szánta, de ez még nem volt biztosíték arra, hogy a felség nem úgy értelmezi. De eddig megúsztuk. Mr. Chromixennek sajnos még most sem esik le, hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben van. Mi vagyunk az egyetlenek, akik segíthetnek. Ha úgy határoznánk, hogy bezárjuk egy itteni kis szobába, akkor nem igazán lenne beleszólása. Még azután sem, hogy kiengedjük. Az ENSZ nem ismerte el. Az emberi jogokon belül bármit csinálhatunk vele. De ő ugyanúgy pattog. Áh, már kezdek úgy gondolkodni, mint egy diktátor és még egy éve sem vagyok tanácstag. Csak egy a fontos. Megállítani vírust. Aztán pár mintát tanulmányozni, hátha valami menő kis dolog sül ki belőle.
- Örülök, hogy velünk tart Mason őrnagy. Ideje indulnunk.- mondom a két férfinak egy gyenge kis mosollyal az arcomon. Magamba feljegyzem, hogy Mason-nak ezért a jelenetért jár egy kis bónusz a fizetéséhez ebben a hónapba. Jutalmazni kell a jó viselkedést.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 28 Júl. 2014, 09:55

Résztvevők: Dr. Bryant Strongholl / Dr. White, dr. Erwin Vayne, Raten Chromixen és Alex Fisher
Következő körváltás: 2014. augusztus 1. (csütörtök)

Raten a szavai után nem látta a katona arcát a sisak miatt, de az bólintott. Raten pedig tudja, hogy közel sem igaz, amit mondott. Wakandát, és a néhány megmaradt Arab emírséget leszámítva sehol sem volt abszolút monarchia az államforma. Minden más alkotmányos és parlamentális volt és még Wakanádban is beleszólhatott a Vének tanácsa az uralkodásba és a király döntéseibe. Erwin szavaira a katona ismét biccent és megszólal.
- Enyém a megtiszteltetés uram!
Időközben, amint felszállt mindenki a gépre az megkapta az engedélyt arra, hogy a levegőbe emelkedjenek és ezt meg is tette. Hamarosan MODOC hangja volt hallható a hangosbemondóból.
- A karantén elrendelve a Nemzetközi járványügyi központ is jónak látta és elfogadta a 2014. nyarán levő Afrikai ebola járványhoz hasonlóan – mondta az MI.
A gépen első osztályú lehetőségek voltak, a székek, a berendezés, maga az egész jármű külön gép volt. az egyik legjobb és legbiztonságosabb a fajtájában, az AIM egyik saját fejlesztése még AIMville néven. Mivel szerencsére Raten szigete egészen közel van Barbudához, így alig húsz percet vett igénybe az út és már Chromix-land légterében vannak. Mason lép oda Raten-hez.
- Uram, engedelmével örülnék, ha jelezné a parlamentjének azt, hogy megérkeztünk és mit készülünk tenni. Hatalmas segítség lenne, ha a helyi erők nem gátolnának minket a munkákban. A bejelentést megteheti a pilótafülkéből.


//Elég lesz Raten szigetére írni.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 01 Aug. 2014, 08:46

//Érthető okokból nem tudok kört váltani, kedden kaptok új kört.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 20 Jan. 2015, 15:42

A tanács
Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:00
Résztvevők: dr Zield Jones (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

A Felső Tanács főleg csak különleges fontos, stratégiai jellegű döntésekben ül össze, melyek meghatározóak lehetnek az egész birodalom számára. Ezúttal azonban egy igen kényes ügy miatt kellett összehívni a tanácsot, mivel az esetre sem precedens, sem előírás nem létezik. Az ülést mára hívták össze, mindenki megkapta az üggyel kapcsolatos információkat. Az ülés előtt a kötelező jelleggel jelenlévő jegyzőkönyvvezető olvassa fel a napirendre tűzött témával kapcsolatban benyújtott ismertetőt.

-A Felső Tanács ülése január 20-án, délután egy órai kezdéssel. Az ülést kezdeményezte Veronica M Averie, közigazgatási miniszter-asszony, az általa benyújtott rövid ismertető a következő.
-Lassan egy hónapja történt az eset, hogy Dr Bryant Stronghollt letartóztatták. A rendőrség a New York város által használt drónrendszer egy felvételét kapta meg, amelyen egy férfi meggyilkol egy nőt, majd egy házhoz megy, vélhetően haza. A videón látható férfi nem más, mint Dr Strongholl. Rövid nyomozás után két tanú is akadt, aki látta a gyilkosság időpontjában a környéken Dr Stronghollt, a leírásuk és a ruházat is egyezett. Ezen kívül DNS mintát találtak a Strongholl lakásán talált ruhákon az áldozattól. Mikor megpróbálták letartóztatni, Dr Strongholl rátámadott a rendőrökre, egyiküket (egy hadnagy rangban szolgáló férfit) megsebesítette, míg egy másikra (egy közrendőrre) többször rálőtt az utcán, fényes nappal. Az esetnek több szemtanúja is van, egyikük az esetet közvetlen közelről végignéző biztonsági szakember, aki Dr Strongholl védelmét volt hivatott szolgálni. Lövöldözés alakult ki, amit Dr Strongholl kezdeményezett, és amelynek a végén a másik biztonsági szakember életét vesztette, mikor a hadnagyra támadott (a megtámadott közrendőr lőtte le), Dr Strongholl három lőtt sebet szerzett (a másik közrendőrtől, aki jelen volt), a hadnagy pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett (Dr Strongholltól és a támadó szándékú biztonsági szakembertől). Szerencsére a közrendőr, akire Dr Strongholl rálőtt, mutáns képességének köszönhetően nem sérült meg. Dr Strongholl előzőleg hosszan beszélgetett a hadnaggyal, és nem mutatta mentális zavartság vagy befolyásoltság jeleit. A lövöldözésről szintén készültek felvételek a drónrendszer, utcai kamerák, és a rendőrautó szélvédőjénél elhelyezett kamera által, melyek alátámasztják a történteket. A biztonsági szakember vallomása szerint „Dr Strongholl a letartóztatás megkezdésekor kezdett dulakodni a rendőrrel, egyértelműen utalva ezzel saját bűnösségére”.
Az eset után Dr Stronghollt kórházba szállították, ahol állapotát stabilizálták, és több műtét után sikerült a minisztert megmenteni. A felépülése után Dr Stronghollt azonnal őrizetbe vették, és azóta is fogdában tartják, miniszteri pozíciója miatt különleges körülmények között (saját, külön cella, orvosi kezelés a teljes felgyógyuláshoz, kényelmi kiegészítők a cellába). Az elsőfokú bíróság nem ítélt meg óvadékot, mivel különlegesen veszélyesnek ítélte a vádlottat, de közre játszott a döntésben az is, hogy a minisztert féltették egy esetleges bosszúhadjárattól. Dr Strongholl jelenleg is őrizetben van, átszállították Barbudára, és itt tartják fogva, amíg ki nem tűzik a tárgyalás időpontját.
-A jelenlegi ülés az ezzel kapcsolatos teendők miatt került megrendezésre. Ülést kezdeményezni bármelyik tanácstagnak van joga, jelen esetben Ms Averie tette ezt meg. Ettől függetlenül az ülés megnyitásának joga a Felső Tanács legfelsőbb vezetőjének kezében van, azaz Mrs Jones Taot illeti a jog, hogy elsőként szóljon.


Ezzel a jegyzőkönyvvezető leül, és átadja a szót Johanne-nak.//Fontos! Rendes körváltások lesznek, hogy az NJK-k is mindig szóhoz juthassanak, de nincs sorrend, egymással beszélgettek, és ha épp az NJK-knak nincs hozzáfűznivalójuk, akkor jelezni fogom, hogy mehet tovább a beszélgetés. Nem lesz fix idejű körváltás, akkor írok, ha mindenki írt már, vagy mindenki, aki éppen aktív a beszélgetésben. Ha esetleg nagyon sokáig nem ír valaki (remélem nem lesz ilyen), akkor egyszerűen csendben ült, nem mondott véleményt, és megy a körváltás, később ugyanúgy bekapcsolódhat újra a témába. Ha nem akartok hozzászólni az adott témához, nem muszáj olyan postot írni, hogy ültök csendben, és figyeltek, írhattok egy postot, hogy ezt a kört passzoljátok (körváltásnál, majd törlöm ezt a postot). Ha tudtok, írjatok hamar, legyen ez egy pörgős játék!//


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 20 Jan. 2015, 18:22-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 20 Jan. 2015, 16:40

//Előzmény: Polgármesteri hivatal//

Nem sok mindenre maradt ideje az utóbbi időben Johanne-nak főleg azóta, hogy az AIM-ből és AIMville-ből AIM Birodalom lett. Szerencsére elég jó megítélésük volt, de ez nem jelentette, hogy egy teljes Birodalom vezetőjeként sok ideje lenne, főleg, hogy továbbra is egyedül nevelte egy szem gyermekét. Az elmúlt egy hónapban a média amúgy is felbojdult annak a hírére, hogy az AIM Nagytanács egyik minisztere gyilkosságot követett el AIMville-ben és fényes nappal még rendőrökre is lövöldözött. Az ügy nem kis fejfájást okozott a nőnek, aki igencsak örömmel vette Veronica ötletét a tanács összehívására. Nehéz volt elhinnie, hogy Strongholl efféle tettekre vetemedett volna, hiszen éppen azért nevezte ki arra a posztra, ahol volt, mert stabil mentális állapota volt és megbízható is volt emellett. Az adatokat már korábban is megnézte és a felvételeket is lejátszotta neki MODOC többször is. Nem ment el meglátogatni a miniszterét a börtönbe és mivel belsős ügy volt, így a lehető legdiszkrétebben igyekezett kezelni és kezeltetni mindenkivel.
- Nem az a kérdés, hogy valóban bűnös-e – kezdte miután megkapta a szót. – Hanem, hogy mi is a politikai érdekünk ebben az ügyben és helyzetben.
Gyűlölte a politikát, a férje mindig is sokkal jobb volt ebben.
- Mivé tesszük Strongholl-t? Bűnbakká, mártírrá? – kérdezte.
Tudta, hogy milyen lehetőségek vannak, de örült volna, hogyha nem kellene effélében döntenie. A Birodalom érdekeit kellett nézni, bármennyire nem tetszett neki, így emiatt volt kérdés, hogy mit tesznek. Mindazonáltal egyelőre nem tudott döntést hozni.
- MODOC – szólalt meg hangosan. – Értesítsd a dr. Strongholl-t őrző őröket, hogy a minisztert azonnali hatállyal szállítsák át ide.
Ha nem értették volna az indokait, akkor a beosztottjaira nézett.
- Engem nem az érdekel, ami a vallomásban benne van, a személyes okokat akarom tudni, hogy miért tette, ha ő tette és nem-e esetleg más telepata, mentális képességgel bíró személy befolyása alatt tette.
Itt hallgatott el és várta, hogy megadja a Mesterséges Intelligencia a visszajelzést, hogy már hozzák a doktort és kíváncsian várta, hogy mit mondanak a többiek, nekik mik az első észrevételük az ügyben.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 23 Jan. 2015, 14:21

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:05
Résztvevők: dr Zield Jones (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

-Értesítettem a fogda vezetőjét, hogy megfelelő védőőrizet mellett vezessék elő Dr Stronghollt, asszonyom – válaszol MODOC. – Várhatóan 10 perc múlva érkezik.
Miután Johanne megnyitotta a beszélgetést, már bárki hozzászólhat a témához, elsőként Averie az, aki nem bírja magában tartani véleményét, szemmel láthatóan dühíti a helyzet.
-Valóban nem kérdés, hogy bűnös-e, teljesen egyértelmű, hogy az. Persze, kijátszhatjuk a telepata kártyát, ahogy bármelyik bűntény esetén feltételezhetjük, hogy az elkövetőt épp befolyásolták. Van azonban két probléma ezzel. Az első: ha azt mondjuk, hogy egy miniszterünk telepatikus befolyásolás alatt gyilkolt, azzal kijelentjük, hogy az AIM Birodalom vezetése teljes mértékben kiszolgáltatott az efféle támadásoknak. A legelső kérdés az lesz: honnan tudjuk, hogy a többi miniszter nem áll éppen befolyásoltság alatt? Erre nehéz lesz válaszolni.
-Én akkor sem hiszem, hogy Dr Strongholl ilyet tett volna csak úgy. Kellett lennie valaminek, talán megfenyegették, vagy önvédelem volt… -
Szól közbe Philip.
-Sokkal jobb, ezek szerint fenyegetés hatására gyilkolnak a minisztereink – válaszolja epésen Veronica. – És a második probléma: ne felejtsük el, hogy a drónok által készített felvételek New Yorkból jöttek, csak a jóindulatuknak köszönhetjük, hogy eddig nem adták át a sajtónak őket. Ha tényleg telepatákra fogunk mutogatni, azonnal robbanni fog a hír, és a tévé meg az internet tele lesz a felvételekkel, ahol Bryant először a parkban gyilkol meg hidegvérrel egy ártatlan nőt, aztán a rendőrökre támad. Ki lesz az, aki ezek után biztosítja az embereket, hogy biztonságban vannak az utcákon? Ráadásul akkor sem folytathatja a munkáját, hiszen lehet, hogy továbbra is befolyásoltság alatt áll. Ahogy én látom, az egyetlen lehetőségünk, ha bűnbak lesz, elment az esze, és kész.
-Nem hagyhatjuk, hogy börtönben üljön csak azért, mert a másik lehetőség rossz fényt vetne ránk! –
Veti ellen Philip ismét.
-ÖNÖK ELFELEJTIK A LÉNYEGET. EGY DOLOG, HOGY MIT MONDUNK A MÉDIÁNAK. DE MI VAN, HA TÉNYLEG MENTÁLIS BEFOLYÁSOLTSÁG ALATT ÁLLT? MI VAN, HA MI IS VESZÉLYBEN VAGYUNK? – Kérdi Ghost, és tekintetét végighordozza a Felső Tanács tagjain.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 23 Jan. 2015, 14:55

- Köszönöm MODOC! – mondta.
Noha gép volt, ennek ellenére mindent megköszönt, amikor a gép tette a dolgát. Számára ez volt a természetes, révén, hogy azért némileg voltak biológiai vonatkozásai is a Mesterséges Intelligenciának. Nem kellett a telepatikus erejét sem használnia, hogy érezze, vagy éppen lássa, hogy Veronica mennyire nem képes az érzelmeinek gátat szabni.
- Ezzel szemben azt mondja Ms. Aveire, hogy a teljes világ előtt hozzuk nyilvánosságra, hogy az AIM Birodalom és a Felső tanács legfelsőbb vezetője teljesen inkompetens abban, a mit csinál. És ezzel tegyük a teljes birodalmat köznevetség tárgyává, nem csak a Földön, de mindenhol, hiszen nem csak a bolygón élőknek vannak követei a bolygón.
Rezzenéstelen arccal nézett a nőre, saját magára utalt, hiszen Johanne egyedül válogatta ki azokat a személyeket a korábbi AIM-ből, és AIMville-ből, akik ma a Felső tanács tagjai lettek. És igen, mindenkit Ghost-ot kivéve telepatikusan ellenőrzött előtte.
- Remélem ön is tisztában van vele, hogy mikor megkapták a kinevezésüket telepatikusan is le lettek ellenőrizve, hogy teljesen megbízhatóak és nem rendelkeznek elmebeteg, sem gyilkos defektusokkal – mondta ridegen.
A második részre megköszörülte a torkát.
- Nem lesz nehéz, jómagam is telepata vagyok, Ghost nagyúr pedig immunis bármiféle telepátiára. Minket az különböztet meg Dr. Strongholl-tól, hogy míg mi mindannyian itt Barbudán élünk, addig ő továbbra is a New York városban levő AIMville-ben – mondta.
Philip szavaira megcsóválta a fejét, ez valóban nem sokat segített. Kérőn pillantott a névrokonára, dr. Jones-ra és dr. Vayne-re, hogy nekik mi a véleményük ezzel kapcsolatban, majd újra Veronica szavaira reagált.
- Mindazonáltal eléggé köztudott, hogy sok ellenségünk van és mind a mai napig igencsak sokan egy kalap alá vesznek bennünket a Laufeyson által vezetett AIM-mel, éppen ezért nem lenne kellemes egy politikai és diplomáciai botrány, ezt a megrögzött álláspontja mellett remélem ön is belátja. Mindazonáltal nem ez lenne az első eset, hogy valaki befolyásoltság alatt tesz valamit. Minderről Ghost nagyúr bizonyára órákat tudna mesélni, de nem ezért vagyunk itt. az eddig elhangzottak alapján engem az is érdekelne, hogy az ön célja mindenképpen az-e, hogy a nagy nyilvánosság előtt járassa-e le a Felső Tanácsot és a Birodalmat, vagy pedig nem. Az pedig nem kétséges, ha dr. Strongholl bűnösnek, vagy ártatlannak ítéljük meg a nagy nyilvánosság előtt, a Tanácsból mindenképpen távoznia kell.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 24 Jan. 2015, 02:51

Dr. Zield Jones is megjelent a Tanács ülésén, amit emiatt a kényes ügy miatt hívtak össze. Tanulmányozta az esetről számára biztosított anyagot és úgy jött el, hogy a fejében volt, amit el lehetett erről olvasni. Hallgatta a többieket, a vitát a politikai érdekekről. Ryan mondta ki azt, amit Zield a legfontosabbnak tartott.
- Üdvözlöm az összegyűltek hölgyeket és urakat! Az esetet több oldalról is meg kell közelítenünk, amint erre már többen utaltak. Először is Mr. Ryan felvetése teljesen jogos. Az ügy biztonsági jelentőségével foglalkoznunk kell. Ha Dr. Strongholl szánt szándékkal követett el bűncselekményt, annak is oka kellett, hogy legyen, ezt fel kell derítenünk. A telepatáink szakvéleményére lehet adni, de ha ideér a vádlott, akkor itt mindenki előtt is vizsgálat alá kerülhet. Úgy vélem, ez sem hiábavaló és az sem, hogy szemtől szemben kell elmondani a vezetésnek a történteket. Konkrét javaslatot az ügy kezelésére csak ezt követően tennék.
A doktor várt egy kicsit és folytatta:
- Néhány közelmúlt beli történést érdemes még megemlíteni. A feleségemet, Hanna Jones-Ridert egy alakváltó bűnöző csapat próbálta meg besározni és gyilkosság valamint rablás bűntette miatt elítéltetni. Erről bizonyára Önök is értesülhettek, ahogy arról is, hogy Hannát tisztázták. Ezt követően engem raboltak el Brooklynból embercsempészek vagy amatőr illegális állatkereskedők, nevezhetjük őket bárminek. Hanna esetében nem tudok róla, hogy személyre szabott, ellene szervezett akcióról lett volna szó, de összevetve az egyre sűrűsödő történéseket nem kizárt, hogy ezen események és Dr. Strongholl esete között lehetséges összefüggést találni a nyilvánvaló különbségek mellett is. Ezt egyelőre csak vizsgálat tárgyaként vetem fel, aminek érdemes utánajárni, mert biztonsági kockázatokat fedezhetünk fel. A másik felvetésem a jövőre nézve, hogy az állam vezetését egyértelműen csoportosítsuk át ide Barbudára, ami rendkívül jól ellenőrzött és a hasonló esetek kiszűrhetőbbek, mint az államunk területén kívül - Dr. Vaynere, a védelmi miniszterre nézett, hogy a biztonsági feltételek továbra is meghaladták-e az USA vagy más területekét.
A továbbiakkal megvárta Strongholl érkezését, addig nem állt egyik oldalra sem. Az Appetencia-szérum is azért született meg, mert a doktor a biztonságot, a túlélést tartotta a legfontosabbnak. Most ugyanezt képviselte és teljesen tisztán akarta látni az eseményeket, ezért nem mondott többet. A nyomozás nem az ő területe volt. Ötleteket adott, hogy az ebben jártasak foglalkozzanak azzal, amivel kellett.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Szomb. 24 Jan. 2015, 11:45

Összehívták a felső tanács ülését. Úgy tűnik dr. Strongholl megölt valakit, aztán ellenállt a letartóztatásnak. Elfogták és most előzetesben van. Az ügy súlya miatt hívták össze a tanácsot. Még egy púp a hátamon. De mindegy, legyen, elvégre valamennyire az én felelősségem is. Eddig hallgattam, hogy mit mondanak. Alapvetően egyetértek Ms. Averie-vel, de a módszerei, nos, körülbelül annyira kifinomultak, mint egy ütve fúró. Amit mond, az működne otthon, de sajnos itt nem. Nem mutathatunk gyengeséget. Ez a legfőbb feladat.
- Először is üdvözlöm a felső tanács tagjait.- kezdem a mondandóm dr. Zield után. - Másodszor, nem sértésnek szánom, de a biztonsági protokollok okkal léteznek, talán ha tanulmányozná, nem történnének ilyen esetek. - egy torok köszörülés után folytatom is - Vissza a témához, Barbuda biztonságosabb, az USA, e felől biztosíthatom. Éppen ezért már itt van a kormányzás. Természetesen, mint azt ön is tudja.- újabb pillanatnyi szünet, amíg dr. Zield után az egész tanácshoz címzem a mondandóm.- Az önvédelemről szólva, már régóta forog egy ötlet a fejemben, ami nagyban növelné a Tanácstagok biztonságát. Később pontos adatokkal is szolgálhatok. - fejezem be a mondandóm. A Strongholl érkezéséig nem nagyon lehet mit mondani az ügyben. Ahogy Johanne mondta, a tanácsból mennie kell. Most elég bűnösnek látszik, de mindkettő lehetőség elég nagy negatívumokkal járna. Egyenlőre nem mondok semmit, megvárom mi lesz amikor ideér a vádlott.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 24 Jan. 2015, 17:43

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:10
Résztvevők: dr Zield Jones (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Veronica láthatóan lecsillapodik Johanne szavaira.

-Természetesen nem célom a Felső Tanács rossz színben feltűntetése. Csak azt mondom, vágjuk le a beteg részt, mielőtt megfertőzi a maradékot is. Ha ráverünk minden felelősséget, eltereljük a figyelmet a Tanács érintettségéről.
Zield kifejtése következik ezután, a feleségével és vele történt esetek valóban ismertek a Tanács tagjai számára, de az már nem mondható el, hogy mindenki hasonlóan vélekedik a háttérben meghúzódó okokról. Mielőtt bárki megszólalna, Vayne is elmondja álláspontját.
-VALÓBAN ELKÉPZELHETŐ EGY ÖSSZEESKÜVÉS, DR JONES ÉS NEJE ELLEN NEM NEVEZHETJÜK VÉLETLENSZERŰNEK A TÁMADÁSOKAT – veti közbe Ghost. BÁR EZEKBEN AZ ESETEKBEN NEM TELEPATIKUS TÁMADÁSOKRÓL VAN SZÓ, FELMERÜL A LEHETŐSÉG, HOGY EGY JÓL SZERVEZETT, EGYSÉGES ERŐ PRÓBÁL ELLENÜNK TÉNYKEDNI.
-Ne felejtsük el, hogy az ön és felesége esetében, önök egyértelműen áldozatok voltak, nem elkövetők – teszi hozzá Veronica, Zieldnek címezve szavait. – Még ha telepatikus mutáns is vette volna rá Stronghollt a gyilkosságra a parkban, vagy alakváltó hajtotta volna azt végre, a rendőrökkel szemben tanúsított viselkedése semmiképpen sem védhető.
-Ez akkor sem emberhez méltó viselkedés –
csattan fel Ryan. – Ez nem az AIM módszere, NEM A MI AIM-ÜNKÉ! Nem lehet csak úgy elítélni őt. Mind ismerjük, mind tudjuk, hogy nem tenne ilyet. Biztos, hogy van rá ésszerű magyarázat.
-ŐSZINTÉN REMÉLEM, HOGY MIND OSZTOZHATUNK OPTIMIZMUSÁBAN, MR RYAN.

//A következő körváltásnál megérkezik Strongholl.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 24 Jan. 2015, 18:27

Johanne elégedetten konstatálta azt, hogy Veronica némileg hátrébb húzta a szavaira az agyarait nagyon helyesen. Ekkor hozta fel a másik Jones is a gondjait, ahol a nő dr. Vayne-el értett egyet.
- Dr. Jones, azok a közelmúltbéli események mind elkerülhetőek lettek volna, ha ön és a felesége nem közemberek módjára viselkednek – mondta.
Nem vádolta a férfit semmivel és nem is ellenségesen mondta, csak tárgyilagosan.
- Ott nem a védelmi miniszterünk hibázott, vagy a protokollok, hanem önök. Ön nem furikázhat New Yorkban csak úgy testőrség és kíséret nélkül, ahogyan jónak tetszik a felesége pedig nem járkálhat és kelhet szabadon, mintha valamelyik átlagos polgár lenne. Remélem a közelmúlt eseményei ezt önökkel is beláttatták. Mindazonáltal MODOC a tudomásomra hozta, hogy ön elfogadott egy előadásra való meghívást egy külföldi szervezettől, egyetemtől, ahova végül nem ment el. Itt sem volt gyanús önnek, hogy nem diplomáciai úton keresik fel magát?
Tényleg kíváncsi volt a válaszra, így remélte, hogy választ is fog kapni. Abban teljesen biztos volt, hogy Barbuda védettebb és biztonságosabb, mint az USA, ott csak a Drone-k vannak, míg itt Barbudán MODOC tart mindent szemmel, így itt jócskán nehezebb volt bármit is megtenni. Ghost roppant paranoiásnak tűnt.
- Kire gondol nagyúr a szervezett, egységes erő emlegetésekor? – érdeklődött. – Orvgyilkosok Ligája, Apokalipszis, Lokidottir, Osborn, esetleg a Hydra, vagy azaz ismeretlen szervezet a Roxxon?
Apokalipszist nem hitte volna, akkor a támadások közvetlen őt érték volna a férje miatt. A Hydra kizárt volt, ezt pontosan tudta, ha bármi efféle lenne, akkor arról fejként tudott volna. még megvárta a választ, aztán megköszörülte a torkát.
- Eltértünk a tárgytól hölgyem, uraim – mondta. – A legfontosabb még mindig az, hogy mi az, amivel igazságot szolgáltathatunk és a legkevésbé ártalmas a Birodalomra nézve. Ez a legfontosabb jelen helyzetben!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 26 Jan. 2015, 13:19

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:15
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Zield Jones (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Johanne nem kap választ Zieldtől, így némi kínos csend után Ghost szólal meg.

-AZT HISZEM, MR JONES A SAJÁT ÉS A FELESÉGE BŐRÉN MEGTANULTA A LECKÉT – válaszolt végül Jones helyett.
Amikor Johanne sorolni kezdte a lehetséges támadókat, Philip szólalt meg először.

-Már a tény, hogy ilyen sok ellenség szóba jöhet, megmutatja, hogy valóban lehet kitől tartanunk. Túl sok olyan szervezet, nagyhatalom vagy különleges képességekkel rendelkező egyén van, akinek érdekében állhat a vesztünkre törni, és túl kevés a szövetségesünk. Mi van, ha tényleg Lokidottir tette? Ki tudja, mire készülhet, talán új embert akar a tanácsba, a sajátjai közül egyet, és a mágiája ellen még a telepátia sem nyújt teljes biztonságot.

Mielőtt tovább folytatódhatna a beszélgetés, MODOC hangja hallatszik.
-Dr Strongholl megérkezett – jelenti be, majd valóban kinyílik a tanácsterem ajtaja, és a minisztert két őr vezeti be. Strongholl bilincset visel a kezén, de ettől eltekintve teljes kényelemben tartották az elmúlt hetekben. Most a székéhez kíséri a két őr, és végig mellette maradnak.
-DR STRONGHOLL – szólal meg elsőként Ghost, és Bryant felé néz. – A TANÁCSNAK LENNE NÉHÁNY KÉRDÉSE ÖNHÖZ.
Ezzel a többiekre néz, akikben felmerült a kihallgatás szüksége. Veronica szúrós szemmel nézi Stronghollt, de nem szólal meg. Philip mintha várna valamire, talán fél feltenni a kérdéseit, mert nem tudja, milyen választ kapna.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 26 Jan. 2015, 13:36

Johanne nem kapott választ a másik Jones-tól, Ghost szavaira pedig biccentett. Veronicára fordította a teljes figyelmét, amikor a nő kezdett beszélni. Figyelmesen hallgatta a nőt, igazából pont Lokidottir volt az, akitől a legkevésbé tartott néhány másik felsorolt nagyobb veszélyt jelentett. A Hydra foglalkozik a nővel is, éppen ezért vették be Jörmungand helyett Morgan LeFay-t. A Világkígyó nem akart botrányokat, sem összetűzéseket a családtagjaival és állítása szerint Asgard stabil volt.
- A többiek nagyobb fenyegetést jelentenek – mondta. – Főleg ez a Roxxon cég, hiszen dr. Vayne beszámolója alapján több korábbi AIM dolgozó is van a soraikban, akik alakváltókkal foglalkoznak. Az Y projecttel, ha jól emlékszem a jelentésére.
Itt egy pillanatra a férfira nézett és biccentett neki, hogy nyugodtan elmondhatja, amit megtudott, hiszen eléggé fontos.
- Való igaz, hogy nem igen vannak szövetségeseink, de megbecsülnek minket, együtt dolgozunk a világ megannyi kormányával, a termékeink ott vannak szinte minden országban. Ha abból a szempontból nézzük a dolgokat a világon bármennyire is kellemes az összhang hidegháború van és mindenki a másikat figyeli és esne a másik torkának remélve, hogy hasznot húzhat belőle.
Sajnos így volt, ennek nem örült, de legalább a Harmadik világháború véget ért és ott akkor tettek szert nagyon jó véleményekre, megrendelőkre, illetve utána. Ekkor érkezett meg Strongoll is, akit bevezettek. Biccentett a miniszterének, majd Ghost nagyúr szavai után ő maga szólalt meg ismét.
- dr. Strongoll, pontosan tudja, hogy miért van itt. Várjuk a tanúvallomását és az indokokat, hogy miért követette el azokat a tetteket, amiket – mondta és várta, hogy a férfi megkezdje a beszámolóját.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 26 Jan. 2015, 20:18

A letartóztatásom nem volt séta galopp. Többnyire nekem a lőtt sebek miatt amiket szereztem ezért elsőre a kórházban voltam, aztán pedig átszállítottak a börtönbe. "Jól bántak velem" , mondhatnám mivel a státuszom miatt részben a kényelmem, más részről pedig védelmem érdekében más körülmények között őriztek ott. Úgy egy hónap telt el mióta a gyilkosság történt, a cellában töltött idő alatt nem beszéltem senkihez se, csak feküdtem az ágyon várva, hogy történjen valami. Ami el is következik végül. Bár nem teljesen számította rá, a Tanácsot össze hívták és a jelenlétem is szükséges lett ott. Át szállíttattak a tárgyalás helyszínére, Barbudába. Voltak gondolataim, hogy mit akarhatnak. Nem sok kétség volt mondjuk benne, hiszen most jön a "kár minimalizálás" rész. Már részükről a próbálkozás. De még akkor is némileg érdekelt a dolog, hogy minek is kellek én oda személyesen is amikor felvételeik és elég beszámolójuk is van bűnösségemről és, hogy pontosan mit is tettem. Talán csak az én számból akarják hallani, vagy reménykednek, hogy valamiféle befolyásolás alatt voltam. Bármelyik is legyen ki fog derülni hamarosan.

Két őr kísér végig, kezeim bilincsben vannak, nem igazán kényelmes. De nem is az a célja ezeknek most. Nem mintha most akarnék tenni bármit is. Mondjuk nem hiszem, hogy ebből indulnak ki, hogy most úgyse. De azért emberként nem igazán próbálkoznék be egy telepata ellen. Vagy bármelyik másik, teremben lévő mutáns és, illetve fegyveressel szemben. Hát, na igen... Valahol tök értelmetlen a bilincs igazából. De, elfér. Ez a szabály szóval nincs sok értelme ezen gondolkozni.
Az ajtóhoz elérünk amit az őrök kinyitnak és bekísérnek as székemhez. Lopok egy pillanatnyi tekintetet a tanácsra a szemem sarkából de nem reagálok semmit sem. Elsőre csak Ghost hangjára, de semmi kitűnőt. Leülés közben egyébként sem lehet nagyon semmit kiszúrni rajta. De nem tehetek róla. Annak a fazonnak a hangját és a képét sose fogom tudni megszokni ilyen békésen látva. Miután befejezte ő, Johanne szólalt meg. Tanúvallomást akarnak, okokat, indokokat. A miértjét tetteimnek. Hát igen, valami ilyesmire számítottam. Veronica szinte ledöf a tekintetével. Sebaj, nem igazán zavaró. Ez inkább tűnik egy derűs mosolynak mások szemmel veréséhez képest de nem itt kell most elkalandozni a gondolatokban. A kérdés egyelőre még mindig a levegőben lóg feltevése óta. Valószínűleg ezen morfondíroztak már egy ideje, mielőtt még idehozattak volna engem is.
A válaszon merengve jobbnál jobb, és rosszabbnál rosszabb válaszok jutnak az eszembe ami bomba ként robbanhatna közöttük vagy némává tenné mindet ha csak ideiglenesen is. Minden esetre vigyáznom kell, hogy mit mondok azért. Nem szeretném ha egy telepata kötne ki a fejemben... Bár, nem is tudom, hogy itt már érdekelnie kéne-e egyáltalán ennek. Hagyom inkább őket morfondírozni a válaszon. Úgy se értenék meg, meg akik meg megértenék is a teremben... Hát az már több fejfájást okozna mintsem némi börtönt.

Elnézek Johanne felé aki feltette a kérdését. Egy pillanatig farkas szemet nézek vele majd hátradőlök a székben és egy kicsit lecsúszva rajta elkényelmesedek abban. Bal könyököm a karfára teszem és megtámasztom a fejemet pedig így. És néma maradok. Egyébként sem akarok válaszolni nekik, vagy magyarázkodni. De így legalább kis időt tudok tölteni még rácson kívül míg ők vitáznak felettem. Mégis csak kényelmesebb ez a szék mint a cella.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Csüt. 29 Jan. 2015, 01:46

Jones nem válaszolt a kérdésekre, nem tudom eldönteni, hogy a szégyen miatt vagy pedig csak ennyire arrogáns. Mindkettő elképzelhető. Ezután csak figyelmesen hallgatott, ameddig Tao meg nem kérte, hogy beszéljen a Roxxonról.
-  Igen, jól emlékszik. Még a Laufeyson alatti AIM idejében indult projektben alakváltókat tenyésztettek és neveltek, hogy bérgyilkosok legyenek. Néhány dolgozó kilépett és vitte magával az egész projektet. Árnyék ügynök és ebből a programból került ki, feltételezésem szerint hasonló egyénekkel állunk szemben. Maga a Roxxon céget már átkutatták a nyomok után, de természetesen semmit sem találtak. A személy, aki erről szólt nekünk, az akció során életét vesztette rövidesen azután, hogy ezt elmondta. - fejezem be a rövid mondandóm és ránézek Taora. Ha jelzi, hogy elég, akkor bólintok és visszatérek a csendes figyeléshez. Behozzák Stronghollt is és rögtön kérdezgetni kezdik, ami helyes, mert nincs végtelen időm. De a vádlott nem válaszol. Mi van ma az emberekkel? Senki másnak nincsen más dolga, mint itt ülni és nézni egymást? Sóhajtok egyet halkan, beletörődve a sorsomba.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 29 Jan. 2015, 20:45

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:20
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Zield Jones (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Ghost láthatóan elgondolkodik azon, hogy vajon melyik frakció lehet az, amelyik a legnagyobb veszélyt jelenti az AIM-re, de valójában ez jelenleg nem elsődleges kérdés. Még ha valóban egy összeesküvés is áll a támadások mögött, azt semmiképpen sem most fogják leleplezni puszta találgatással, sokkal előrébb jutnak Strongholl kihallgatásával.
Ezután Strongholl helyet foglal, de egyetlen szót sem szól Johanne kérdésére, a többiek pedig csak figyelik, hogy mi történik majd.

-Ez nevetséges – szólal meg végül Veronica. – Megmondtam, hogy teljesen megbolondult, fogalma sincs róla, hogy mik a tettei következményei, és még csak meg sem próbálja védeni magát.
-Bryant, ugye nem így van? –
Kérdi kissé kétségbeesett arccal Philip. – Mondjon valamit, győzze meg őket! Én tudom, hogy magától nem tenne ilyet. Nem, ha nincs rá jó oka!
-BIZONYÁRA VAN ILYEN OK, NEM IGAZ, DR STRONGHOLL? – Teszi hozzá a magáét Ghost is.
-Talán, ha az államminiszter úr megpróbálná szóra bírni – néz Zieldre Veronica. – Elvégre a politikai belügyek a maga hatáskörébe tartoznak. Vagy megvárjuk, míg ránk esteledik?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 29 Jan. 2015, 21:13

Johanne bólintott arra, hogy Erwin mit is mondott, így látható lett mindenki számára az, hogy a Roxxon valós fenyegetés és velük is kell foglalkozni. Igaz nem most, mert most más feladatuk volt. Hamarosan valóban megérkezett Strongholl is, azonban semmit sem szólt. A nő állta a férfi tekintetét, amikor az a szemébe nézett. Mint általában most sem nézett bele a férfi fejébe, senkinek sem szokott néhány kivételes esettől. Most pedig főleg nem merte megkockáztatni azt, hogy esetlegesen skizofrénia alakult ki a miniszternél és akkor nagyon csúnyán kiüthette volna magát. Teltek múlt az idő sem Strongholl nem szólalt meg, sem a többiek, végül Veronica törte meg a csendet. Ezúttal egyetértett a nővel, hogy ezt dr. Jones-nak kellett volna orvosolnia.
- Ahogyan Miss Averie is mondta dr. Jones, a kihallgatás és kikérdezés az ön dolga – mondta. – Remélem nem arra várnak, hogy én nézzek bele a fejébe, mert ekkora kockázatnak nem fogom magam kitenni.
Ott volt az anyja, akiről gondoskodnia kellett és még a fia is. nem akart agyilag saláta lenni, mert valakinek a fejében kutakodik mélyebben. Igaz mást sem áldozott volna fel ilyen módon, tisztelte az életet és gonosz sem volt. államminiszterként pedig nem csak a kihallgatás és politikai ügyek voltak Zield asztala, hanem a rendőrség is oda tartozott. A hadsereg volt Vayne dolga. És az egész napot tetézte, hogy még a feje is megfájdult. A halántékára tette a kezeit és megmasszírozta őket.
- Remélem egészségügyi miniszter után nem kell új államminiszter után is néznünk – pillantott Jones-ra, remélte, hogy ezzel már szóra bírta az eddig néma férfit.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 29 Jan. 2015, 23:43

Túl szép hogy igaz legyen mondhatni. Így elsőre rájuk nézve azt mondanám, hogy túl korán hívtak be engem ide hiszen még saját maguk között sem jutottak dűlőre. Legalább is nekem ezt sugallja, hogy Johanne kérdése után kiült a csend a teremben.
Bár érdekes a rágalmazása Veronicanak, hogy elment az eszem némileg rosszul érint, hogy azt mondja nem tudom mik a tetteim következményei. Csupán nem érdekel, nagy különbség. Philip követi őt aki mint egy nem létező reménybe kapaszkodik, kétségbeesetten reméli, hogy van valami nyomos indoka tetteimnek. Ghost is hozzá szól még, erősítve Philip álláspontját. Egyértelműen nagyobb vitában vannak egymással és semmire se jutottak az elmúlt egy hónapban a tetteimmel kapcsolatban, hogy mit is kellene lépniük. Inkább kétségbeesettnek és tehetetlennek festenek így most. Már már azt merem állítani, hogy bármire ráharapnának amit mondok. Az mostanra már igazán mindegy-é válnak, hogy mit fognak ők közölni. Ennyi idő eltelte után bizonyosan sok rágalom fogja őket érni, hogy összekovácsolt hazugság. Bár egy opciójuk van, hogy ne így lássák majd az emberek, csupán erősen kétlem, hogy ezt fogják választani
Johanne szavai megnyugtatóak, hogy nem fog bele nézni a fejembe mert nem érzi azt biztonságosnak. Igen csak paranoidok lettek, már ezért megérte. És egy kis csattanó is. Micsoda fordulat. A kihallgatásom átcsapott tömeg miniszter váltásba hirtelen. Nem tehetek róla de apró mosolyra húzódok a szám félig. Észrevehetetlen szinte teljesen, főleg ha egymással vannak elfoglalva és nem rám néznek. Kis olajat a tűzre ha most ráöntenék, biztos még érdekesebb lenne ez a kihallgatás...
- Ha gondolja a tisztelt Tanács vissza jöhetek később is, miután lerendezték nézeteltéréseiket.
Szólalok meg nyugodtan Johanne apró fenyegetése után Zield felé. De nem változtattam a testtartásomon az egész idő alatt. Még mikor beszéltem sem néztem fel rájuk, csupán magam elé néztem. Végül végig nézek rajtuk, de a tekintetem mintha üres lenne. Mintha nem lenne otthon senki se. Ami valahol igaz is. Bár nem hagyom, hogy nagyon elkalandozzanak a gondolataim, nem is merengek semmin se. Volt rá egy egész hónapom, hogy elérjem ezt. De már ezek előtt sem volt igazán másképp, régen sem. Most viszont ahogyan végig néztem rajtuk Johanne-ra nem néztem rá, nem különös képp feltűnően de rá nem néztem. Csupán a többire, még a két eddig némán állóra is.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Pént. 30 Jan. 2015, 01:58

Legalább Ghost elgondolkodik azon amit mondtam. Nem várható el végül is, hogy elolvassa a jelentésemet amiben ugyanez van. Elég szép a lehetséges ellenségeink száma. Bár ezt szerintem mindenki elmondhatja magáról. Pont mint otthon. Egy pillanatra nosztalgia kerít hatalmába, de gyorsan lerázom az érzést. Most figyelni kell. Úgy tűnik Averie már eldöntötte, hogy mi a helyzet. És, ismételten, hajlok rá, hogy egyetértsek vele. Nem próbálja elhárítani a vádakat, se elkövetési indokot adni. Ha erre sem képes valaki, akkor vagy valamit nagyon rejteget vagy már nem érdekli, vagy alapból megőrült. Persze a mentális stabilitás kényes kérdés Taonak hiszen, ő választotta ki és adta a miniszteri pozíciót neki. Nem mintha nem lenne hatezer különböző módja, hogy megtörjön egy teljesen normális és stabil embert is. De ezt nem tudhatjuk, mert nem beszél. Szóval, amíg ő nem védi magát, addig mi se tudjuk. Viszont ez azt jelenti, hogy nagy problémánk van. Igazából bárhogy is reagálunk erre, valami probléma lesz. Egyenlőre nem szólalok meg, várom a kihallgatás további menetét. Talán Stronghollnak igaza. Lehet, hogy korán hívtuk be. Már mindegy.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 12 Feb. 2015, 19:58

//Mivel Zield jelezte, hogy határozatlan ideig inaktív lesz, ezért NJK-ként viszem tovább a karakterét.//

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:25
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), dr Zield Jones (mesélői NJK), Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Veronica, Ghost és Ryan tüntetőleg hallgatnak, és figyelik Zieldet és Stronghollt felváltva. Végül Zield összeszedi gondolatait és Stronghollra néz.

-Nézze, Dr Strongholl, a bizonyítékok egész garmadája maga ellen vall. Utcai kamerák, rendőrségi kamerák, drón kamerák, szemtanúk, még a maga testőre is! Az semmiképp sem kérdéses, hogy ön elkövette ezeket a bűnöket, teljesen értelmetlen tagadni bármit is. De ha van bármi, amit felhozhat a mentségére, egy ötlet, ami esetleg segítene magán ebben a szorult helyzetben… Csak önmagának árt azzal, ha ezt magában tartja. Miss Averie javaslata, hogy magát egyszerűen állítsuk bíróság elé, vonjuk meg a mentelmi jogát, és… Mondanom sem kell, mi lenne a vége. De a többiek szerint elképzelhető, hogy ön talán mentális befolyásolás alatt állt, amikor elkövette ezeket a bűncselekményeket. Esetleg valaki más módszerrel vette rá, megfenyegette, zsarolta. Szóval, Dr Strongholl, kérem, válaszoljon a kérdésre, vagy nézzem szembe a következményekkel: tudomása van bármiről, ami indokolná, hogy ne vonjuk vissza a mentelmi jogát, és állítsuk bíróság elé?
Zield láthatóan igyekszik kicsit szuggesztíven fogalmazni, nyilvánvaló, hogy ő sem örülne, ha kegyetlen sorsa jutna Bryant. Ghost és Ryan feszült csendben várnak, csak Veronica szól közbe, bár elég halkan, de azért mindenki hallhatja.
-Épp csak a szájába nem adja a szavakat…


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 13 Feb. 2015, 08:25

A férfi továbbra sem beszélt, Johanne pedig kezdett némileg türelmetlen lenni. Igaz az elmúl években szerencsére tanulta mindezt, így nem látszott meg rajta, de nagy erőfeszítésébe került, hogy nyugodt tudjon maradni láthatóan. Halkan sóhajtott fel dr. Jones szavai után, úgy tűnt, hogy kénytelen lesz egy új államminiszter után nézni, mert mindez nem mehetett így tovább. Már-már drasztikusabb lépéseken kezdett gondolkodni, igazából egyetlen egy dolog jutott eszébe. Az USA kormánya is használta nem egyszer és az AIM Birodalom amúgy sem volt a részük a polgárok pedig válaszokat akartak, így még bőven belefért. Nem, nem megkínozni akarta Strongholl-t, addig még ő maga sem ment volna el, még a Senki Földje alatt sem tett effélét. A vallomás, pedig vallomás volt…, ha a férfi továbbra sem hajlandó vallomást tenni és mindezt megtagadja, akkor szólalt meg.
- Ha nem hajlandó önként beszélni más módok is vannak, hogy megtudjuk a vallomását – mondta. – Itt nem telepatákra gondolok. Dr. Strongholl-t semmilyen károsodás nem érné, csak kissé szédülékeny lenne néhány órára…
Kezdte, itt megállt néhány pillanatra.
- Remélem senkinek sem lenne kifogása, ha igazságszérumot használnánk a doktoron. Ez kellően humánus és nem esne semmilyen baja, mi pedig megkapnánk, amit akarunk és pontot tehetnénk az ügyünk végére is.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 13 Feb. 2015, 10:30

Mindenki megtartja a hideg vérét. Nem kezdődik üvöltözés vagy semmi hasonló. Legalább ez egy jó pont. Minden esetre a nagy csendpárbajt fojtathatjuk nap estig. Johanne nem fog a fejembe mászni, a többi meg ha szeretne se tudna szóval semmi veszély nincsen, hogy véletlen valami kellemetlen kikerülne a fejemből. Persze örökké sem lehet húzni ezt az egészet. Bármennyire nincs meg, hogy mit kéne dobnom közéjük amivel meg lennének elégedve mint válasz de egyelőre ez nekik a nagyobb probléma mert az én helyzetemet nem fogja befojásolni, hogy beszélek-e vagy sem. Ők se olyan hülyék azért, hogy bekajáljanak bármit. Flozofálok a lehetőségeken miközben Zield végül megszólal és vázolja a szituációt. Mentségeim vannak-e, okok, esetleg befolyás alatt álltam és ötletel. Én így látom legalább is. Végig figyeltem, néztem a beszélőre. Mikor befejezte akkor elsőre nem is akarok válaszolni, hogy akkor most megered a nyelvem mert hiába tudom, hogy mit akarnak, nem tudtam megadni nekik, igazság formályában persze. Talán kifordított igazság képpen tudnám de tényleges befolyásoltság alatt nem voltam. Legalább is nem olyan alatt mint amire Ők gondolhatnak.
Johanne némiképp fenyegetése, hogy másképp is ki tudnak szedni vallomást felkeltette a kiváncsiságomat, hogy mire gondolhat az alatt, hogy nem telepatára érti. Láthatóan kiváncsian néztem Johannet, hogy mit is akar miközben elcsendesetett egy pillanatra majd fojtatta... Igazság szérum. Hát, azt viszont mindenképpen el kellene kerülni. Nincs garancia rá, hogy nem csevegnék ki valami olyant is amit nem kellene. Már az elején is akár.
Megköszörülöm a torkomat közben. Apró kis köhintés csak.
Végül csak meg kell szólalnom. Pedig reméltem, hogy csak elidőznek a kérdésen majd mikor látják, hogy nem fogok mondani semmit akkor vissza eresztenek cellám magányába. Nah, mindegy.
- Ahogyan Dr. Zield is mondta az imént. Minden bizonyítékuk megvan. Kamerák felvételei, emberek vallomásai és a rendőrök is. Minden tettemmel tisztában vagyok és nincsen tudomásom arról, hogy bármiféle befolyás alatt állnék.- mondom nyugodtan, majd hozzá teszem még halkabban - Persze ezt sose tudhatom biztosra.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 2 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.