AIM Birodalom

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Vas. 22 Márc. 2015, 19:22

Elég durván megváltozott dr. Strongholl viselkedése. Az összeszedett, már-már idegesítő, idegszálakon táncoló doktorból egy félős kis egérke lett. Érdekes. Nem tud mentséget felhozni, de ez nem is várható el, ha ennyire ingadozik a személyisége. Innentől igazából már nem tudunk más csinálni. Maximum kirúgunk pár pszichiátert és kötelezővé tesszük a heti vagy havi kezelést. Ezzel gyakorlatilag meg van oldva. Most már csak a formalitások vannak hátra. Legalábbis ezt hittem, amíg nem hallottam, hogy mi van a házában. Ó, persze, hogy van még valami. Rögtön MODOK-hoz fordulok. Tudom, hogy ez vitathatóan a hörcsög Jones hatóköre lenne, de lehet, hogy iszonyat veszélyes a táska tartalma.
- MODOK! Azonnal értesítsd a tűzszerészeket! Teljes biovédelmi felszerelés! A környéket lezárni és a lakosságot kiüríteni! Érjenek oda, amilyen gyorsan tudnak!- adom ki a parancsot. - Gyorsan és csendben csinálják. A szokásos. És természetesen nekünk hozzák a táskát, ha nem veszélyes.- teszem még hozzá. Ekkor vissza irányítom a figyelmemet a tárgyalásra. Ha jó a megérzésem akkor úgy is mindjárt vége lesz.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Márc. 2015, 19:40

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 13:55
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), dr Zield Jones, Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

Briant válaszai után a tanács tagjai hallgatnak, a kérdésekre pedig MODOC válaszol.

-A rendőrségi jelentés szerint lezárták és átkutatták Dr Strongholl tanácsos házát, már küldtem is egy üzenetet a rendőrségnek a csomagról és a veszélyességéről.
-AZT HISZEM, MINDENT MEGTUDTUNK A TANÁCSOSTÓL, AMIRE SZÜKSÉGÜNK LEHET. EGYÉRTELMŰ AZ ESET, EZUTÁN NYILVÁNVALÓAN GOND NÉLKÜL ELMEGYÓGYINTÉZETBE KERÜL MAJD DR STRONGHOLL. VAN MÉG VALAKINEK KÉRDÉSE, AKKOR CSAK TESSÉK…
Egy pár másodpercet vár Ghost, majd ha senki nem vet fel újabb kérdést, akkor ismét megszólal.
-HA NINCS TÖBB KÉRDÉS, AKKOR JAVASLOM, DR STRONGHOLLT KÍSÉRJÉK VISSZA AZ ŐRZÖTT SZÁLLÁSÁRA, MI PEDIG TÉRJÜNK ÁT A TOVÁBBI TEENDŐKRE, MINT PÉLDÁUL AZ ESET KOMMUNIKÁCIÓJÁRA ÉS A POZÍCIÓ KÖVETKEZŐ VÁROMÁNYOSÁNAK SZEMÉLYÉRE.
Ha valakinek van még kérdése, akkor Ghost nem zárja még le a dolgot, és kivárja, míg mindenki választ kap a feltett kérdésekre.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 26 Márc. 2015, 11:04

Johanne egyelőre hallgatott és figyelt, hogy miről is egyezkednek a többiek, mire jutnak a megbeszélés közepette. Mivel Veronica és ő nem volt csak tudós, így a pszichiátriai kezelést és azt, hogy miben egyeznek meg a többiek, a férfiakra bízta. Nem lett volna helyes, hogyha beleszól, mert mindaz csak amúgy is politikailag lett volna helytálló és jelen pillanatban. A táskára mielőtt szólhatott volna, szerencsére Vayne már megtette, ahogyan az a dolga is volt. Ezek után szólalt meg Ghost, aki az még magához vette a szót.
- Ghost nagyúr szavaival egyetértek – mondta. – Remélem mihamarabb meggyógyul, vagy tünetmentes lesz Mr. Strongholl. A bíróságra majd átszállítják és ők döntenek a további sorsáról.
Még biccentett a férfinak, majd ha kikísérték, akkor fog megszólalni újra.
- Egyelőre nincs megfelelő jelöltem, de bízom benne, hogy MODOC keresni fog jelölteket, akik a legmegfelelőbbek lesznek minderre*
Megvárta, amíg megkapja a reakciókat, majd utána tért rá a másik részre.
- Az eset így egyszerű, nem kell kozmetikázni, dr. Strongholl beteg, nem tudta, hogy mit tesz, mert skizofrénia jelentkezett nála, ekkor első ízben, amiről nem tud. Minden mást pedig megtettünk mi, pszichiátriára utaltuk és elvettük a miniszteri pozícióját. Mindez nem a mi bűnünk, minket nem marasztalhat el politikailag sem senki, remélem ön is egyetért Veronica.


*Azaz napokon belül kiírom pályázatra és akié a legjobb lesz, az kapja mindezt.

Akkor én írom le a rendes polgári bíróság ítéletét:
Mivel Strongholl skizofrén, nem került börtönbe, csak egy elmegyógyintézetbe kezelésre. Ha nem követ el semmit, akkor fél évvel később feltételes módon szabadlábra helyezik (ez július 20-a lesz, figyelembe vettem a tárgyalás kaland kezdetét). Utána is járnia kell heti 5x programra meghatározatlan időre, illetve a felügyelőjének heti 3x kell jelentenie. A munkájához visszatérhet, de ezentúl nem vihet semmit sem ki a laborból és természetesen gyógyszeres, lítiumos kezelés alatt kell állnia élete hátralevő részében.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 28 Márc. 2015, 13:19

Szóltak a rendőrségnek. Örülök, nem akarom, hogy még valaki megsérüljön az én beszámíthatatlanságom miatt. Most már minden rendben lesz. Némileg megkönnyebbülve ülök még a székemben, az utolsó szavakat hallgatva a tanácstagoktól. Majd ha pedig senkinek sem lett kérdése még felém akkor felállok a székemből. Miss Johanne felé fordulok és fáradt de kedves mosollyal fogadom a szavait.
- Mindent megteszek Hölgyem, hogy meggyógyuljak. És sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam önöket és a céget viselkedésemmel.
Az őrökre nézek akik kikísérnek ezek után a teremből és átszállítanak, vissza ahonnan hoztak.

//köszönöm a mesélést és a játékot! //

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 02 Ápr. 2015, 20:23

Dr. Strongholl válasza tele volt bizonytalansággal és csak azt erősítette meg, hogy a normális, ismert személyisége sem maradt érintetlen, ahogy ez általában lenni szokott. Olyan beteget még nem igazán dokumentáltak, akinek csak a másik személyisége volt hibás.
- Doktor, mindent meg fogunk tenni, hogy meggyógyítsuk. A kezelésével kapcsolatban intézkedem, hogy a legjobb szakemberek kezébe kerüljön - mondta Zield.
A doktor sokáig szolgálta az államot, megérdemelte ezt. A vélhetően mérgező anyagról Zieldnek rögtön a Hydra jutott eszébe, mint legkézenfekvőbb és ismeretlenségénél fogva legijesztőbb fenyegetés. Vayne megtette, amit kellett és Modokkal bizonyára elintézik a részleteket, hogy senki ne sérüljön meg. Zield ezzel kapcsolatban már nem is akart reagálni.
- Jobbulást kívánunk, Dr. Strongholl és mint mondtuk, ezért tenni is fogunk.
Zield ennyivel köszönt el és némán nézte a távolodó kollégáját. Sajnálat nem maradt benne, a tettekre koncentrált és tervezte, melyik orvosoknak fog szólni. Rátérhettek a továbbiakra. Jó megoldás nem volt. Nem hozhattak jó döntést, csak több rossz közül választhattak. Néhány teendőt előre leszögezett a doktor.
- Köszönöm az együttműködést mindenkinek! Néhány tennivaló: javaslom Dr. Strongholl minden Birodalmon belüli munkájának felülvizsgálatát, fontos lehet megtudnunk mindent, amit tett, nem tett, dokumentált és nem dokumentált. A papíroktól a kamerafelvételekig minden elemezzen ki, Modok! A másik: a házkutatásba, szállításban részt vett teljes személyzetet át kell vizsgálni biológiai és vegyvédelmi szempontból. Ha itt végeztünk, akkor pedig mindent félreteszek és amint biztonságosan hozzáférhető, részt veszek a táska meg vizsgálásában a többi hozzá értővel együtt. Johanne javaslatát támogatom, az őszinteség most jó politika lehet. Nem erre megy ki, de van egy mártírunk, akin keresztül megmutathatjuk, hogy itt nem fals kommunikáció folyik. A továbbiakban pedig mindenkit havonta alapos pszichológiai és egészségügyi vizsgálatnak kell alávetni a kormányból illetve Modok teljes körű rendszeres felül vizsgálatáról ugyanígy gondoskodni kell.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 06 Ápr. 2015, 12:46

Helyszín: Barbuda, A.I.M. Birodalom, Parlament, Felső Tanácsterem
Időpont: január 20., 14:00
Résztvevők: Dr Bryant Strongholl (JK), dr Erwin Vayne (JK), Johanne Jones Tao (Madame Hydra, JK), dr Zield Jones, Philip Ryan (mesélői NJK), Veronica M Averie (mesélői NJK), Ghost (mesélői NJK)

MODOK természetesen teljesíti az összes neki kiadott utasítást, mind a jelöltek keresését, mind Strongholl munkájának elemzését. A tanácsnokok által elrendelt utasításokat jegyzőkönyvbe vette a titkár, ezután Stronghollt elvezetik az őrök, akik idehozták.

-REMEK ÖTLET, DR JONES, NEM ÁRTHAT, HA LÁTJÁK, TANULUNK A HIBÁKBÓL, MÉGHA NEM IS VAGYUNK ÉRTÜK FELELŐSEK.
-Teljes mértékben egyetértek, főtanácsos asszony. Javaslom az ügy lezárásával az ülés berekesztését, egyúttal a legközelebbi ülés összehívását, ha a jelöltek táborát sikerült leszűkíteni, és megtalálni a lehetséges leendő minisztert. Addig is, jó munkát kívánok mindenkinek.
Veronica szavai után Ryan is bólint, és bár még mindig nehezen hiszi el, hogy Bryant ilyen helyzetbe került, még mindig jobb, mintha valóban egy pszichopatáról lenne szó. Ghosttal együtt támogatja az ülés berekesztését, és ha a többiek is így tesznek, a tanács ülésének ezzel vége.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 06 Ápr. 2015, 13:31

Johanne szúrós szemmel nézett dr. Jones irányába.
- A legjobb tudomásom szerint dr. Jones nem állunk olyan közeli kapcsolatban, hogy a keresztnevemen hívjon – mondta, kihangsúlyozva a doktor részt.
Nem igazán szerette, ha így hívták, még igazából a Mrs. Tao-ért sem volt oda soha sem, a Ms. Jones-t jobban szerette, akkor is, hogyha a doktor neve is ugyanaz volt.
- Az ön feladata, hogy felülvizsgálja ezeket, így nem kell kérvényt sem benyújtania – felelte. - Végtére is ez belügyminisztériumi feladat.
Ezt bíztatásnak szánta, mintsem felhánytorgatásnak.
- A többi részt is támogatom. Szervezze meg, a hivatala dolgozza ki és nyújtsa be javaslatra mindezt.
Adta rá az áldását ő maga is. Veronica szavai után bólintott, majd ismét megszólalt.
- Akkor a tárgyalást ezennel lezárom. További szép napot mindenkinek!
Ezzel mindenki távozhatott a teremből, saját maga, mint mindig majd utolsónak távozik, hogy végre hazamehessen a fiához.

//Folytatás: Johanne lakása//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
AIM Birodalom - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 09 Ápr. 2015, 23:01

Zield nem reagált Johanne megjegyzésére. Megjegyezte, hogy ez nem tetszett a nőnek, de nem kommentálta. Nem volt fontos neki, semmi komoly nem múlt ezen. Lényegében mindent megbeszéltek és mindenben megegyeztek, semmit nem kellett kiegészíteni és elenvetés sem volt. A doktor sem akart már mást mondani. Az egyetértést bólintásokkal nyugtázta és ő is elköszönt.
- Kellemes napot maguknak is!
Ezzel elment a dolgára, hogy megszervezze a nagy szabású átalakítást, vizsgálatokat és ha megérkezett a táska, akkor azzal is foglalkozhasson. A táska volt most a legsürgősebb.

/Köszönöm az eseményt!Smile/

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Sandman Hétf. 23 Nov. 2015, 00:33

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Szervezetek közötti együttműködés
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Helyszín:
- AIM titkárság főépület, belső tárgyaló
Jelenlévők:
- Shawn Morris
- Jeff Hewer
- Dr. Prof. Robert Hamill
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Egy teljesen átlagos őszi munkanap zajlott éppen. Shawn is a maga kis tervrajzai, a szimulációkat futtató számítógépek és a kész próbadarabok között ingázott. Nagyon érezte, hogy a következő jelentős fejlesztésének előfutárát jelentő áttörésének kapujában áll...amikor kapott személyhívójára egy üzenetet: Haladéktalanul jöjjön át a titkárság főépületébe, negyedik emelete, nagy tárgyaló. Nem szokott ilyen üzeneteket kapni. A kutatás vezetője, mint a közvetlen főnöke az a legmagasabb szintű személy aki eddig az udvariassági formulákon vagy a beszámolók meghallgatásán kívül szóba szokott állni vele a hierarchiából.
Ha átmegy a laborépületből a titkárságra, ott már várják s útba is igazítják a liftek felé. Ahogy kilép a felvonóból a folyosón egyből meglátja az üvegfalakkal leválasztott tárgyalót. Ott bent két fehér köpenyes férfi ült. Az egyiket ismerte, főosztályvezetője Hamill volt, a laborban fölötte már nem sokan álltak. Több beszámolóját meghallgatta már. A másik egy negyvenes éveiben járó, csapzott hajú férfi volt. Amikor Hamill kinézett az érkezőre, az ismeretlen is felnézett egy dossziéból amit becsukott, majd félhosszú haját hátra simította és maga is hátradőlt a székében. Amikor Shawn belépett a helyiségben Hamill azonnal megszólalt.
- Jöjjön csak. Már várjuk egy ideje. Üljön le. - Hadarta és a nyomaték kedvéért még rá is mutatott az asztal túloldalán árválkodó székre.
- Shawn, szólíthatom, így? Én Jeff vagyok. Örülök hogy végre személyesen is megismerhetem. Eddig csak egy csomó betű volt számomra meg adat. - Közben végigsimít jobbjával az előtte fekvő aktán. - Azért kértem, hogy fáradjon ide, mert kölcsön szeretném kérni az AIMtől. De ehhez az ön beleegyezése is kell. Úgy néz ki találtunk egy eszközt, aminek pontos beazonosításához szükségünk lenne az ön...tehetségére. Egy könnyed is külföldi kiruccanás alkalmával kéne megnéznie, ha érdekli.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Shawn Morris Hétf. 30 Nov. 2015, 19:33

Egy teljesen átlagos nap volt a mai. Ha a naptáron nem szerepelne más szám talán észre sem venném igazán az idő múlását, bár ez nem igazán zavar engem. Szeretem a munkám és élvezettel töltök időt itt. Egy olyan hely, ahol a hozzám hasonló embereket megbecsülik és nem piszkálják olyan apró dolgokkal mint, hogy megtudom-e javítani az étkezőben a mikrót. Jelenleg is egy kisebb kutatáson dolgoztam. Ide-oda ingázva csináltam a dolgokat. Számítógépes tesztek megfelelő eredményeket produkálták és a próbadarabok is már nagyjából egyben voltak, bár még van mit csiszolni rajtuk. Érzem, hogy közel járok az áttöréshez és ilyenkor mindig hihetetlenül izgatottá tudok válni. A legutóbb, mikor ilyen jól mentek a dolgok sikerült egy 24 órás műszakot lehúznom anélkül, hogy egyáltalán észre vettem volna az idő múlását, de sajnos az emberi testnek megvannak a maga korlátai, így után össze is estem a laborban. Azóta beszereltem egy automatikus figyelmeztetőt, hogy ez ne történhessen meg újra. Mikor láttam, hogy minden jól megy kicsit megálltam az asztalom mellet, felemeltem a bögrémet és nagyot kortyoltam a már igencsak hideg kávémba. Végignéztem mindenen és egy igen érdekes anomáliára lettem figyelmes. Ahogy keresztülnéztem a laboron azt láttam, hogy minden szép tiszta és rendezett. A szerszámok és egyéb berendezések mind a helyükön voltak sorrendbe, de az asztalomra pillantva olyan volt, mintha éppen egy háborút vívtak meg rajta. Már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán van annyi hely rajta, hogy a bögrémet oda tudom rakni. Tudtam jól, hogy ez egy jel arra, hogy ideje kicsit rendet rakni. Mikor éppen nekiláttam volna a csipogóm megszólalt. Ritka alkalom volt, így kicsit meg is lepett, de amint rájöttem mi is a hang forrása rögtön meg is néztem a kis szerkezetet. Egy üzenetet kaptam miszerint át kell mennem a titkárság főépületébe. Nem is emlékszem, hogy valaha is volt-e ilyesmire alkalom. Remélem, hogy tényleg fontos, mert utálom ha fontos munka közben zavarnak meg. Gyorsan össze is szedtem magamat, majd elindultam az említett helyre. A titkárság épületét szerencsére tudom, hogy hol találom, azonban a benne való tájékozódás már kicsit gondot jelentett volna, ha az aktuális személyzet ki nem segít. Ezek után a rögtön a tárgyalók felé vettem az irányt. A liftből kiszállva egy üvegfalú szobát pillantottam meg benne két alakkal. Az egyiküket ismertem Dr. Robert Hamil volt az. Volt pár alkalmam vele találkozni, de túl sokat nem tudok róla. A másik férfi azonban teljesen ismeretlen volt számomra. Amint beléptem rögtön helyet kínáltak számomra, amit rögtön el is fogadtam és leültem. Ezek után a férfi, aki magát csak Jeff néven mutatott be belekezdett a kis történetébe. Elég titokzatos alaknak tűnt, mivel nagyon burkoltan fogalmazta meg a helyzetet, azonban rólam láthatóan mindent tud. Nem kedvelem túlságosan az ilyet, de az amit mondott egy kicsit felkeltette az érdeklődésemet.
- Érdekesnek hangzik, amit mond, de ha nem bánja, akkor feltennék néhány kérdést mielőtt bármire is rábólintanék - mondtam neki, majd ha megengedi folytatom,
- Elsősorban szeretném megtudni, hogy pontosan kiknek is dolgoznék. Ne értsen félre nem arról van szó, hogy nem bíznék magában, hiszen ha olyan ember lenne akkor gondolom be se tehetné ide a lábát, azonban én szeretek ilyen dolgok tudatában lenni. Másodszor pedig tudna-e pontosabb leírásokat adni? Mint például hol is van ez a szerkezet és mi az, amit eddig tudnak róla. Feltételezem, hogy van valami oka annak, hogy nem hozták ide, hanem inkább engem visznek oda. Túl nagy, nehéz így nem megoldható a szállítása, vagy esetleg helyhez kötött? Veszélyesnek ítélik és emiatt nem mozgatják, vagy netán annyira elképzelésük sincs, hogy inkább nem nyúlnak hozzá? Van róla képe? Ha igen vetnék rá egy pillantást. - Mindezeket a mondatokat gyorsan, hadarva mondtam el. Ami miatt egy pillanatra meg is álltam.
- Elnézést ha egy kicsit modortalan vagyok, azonban megesik, hogy munka ügyben könnyen elszalad velem a ló. - Gyorsan meg is említettem neki mielőtt túl hamar elkönyvel engem valami bunkó embernek. Nem lenne jó ha emiatt csúsznék le a lehetőségről és későbbiekben bőven lesz ideje még elkönyvelni engem annak, főleg mert úgy vettem észre, hogy az emberek nagy része nemigazán tolerálja néha a személyiségemet.
Shawn Morris
Shawn Morris
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Shawn Morris
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Sandman Kedd 01 Dec. 2015, 11:05

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Szervezetek közötti együttműködés
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Helyszín:
- AIM titkárság főépület, belső tárgyaló
Jelenlévők:
- Shawn Morris
- Jeff Hewer
- Dr. Prof. Robert Hamill
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jeff elmosolyodott, és levette orráról a vékony lencséjű divatos szemüvegét. Hamill felé fordult és elégedettséggel az arcán bólintott. Kényelmesen hátradőlt és finoman roppantott egyet a nyakán, miközben letette az okulárét az asztallapra.
- Látja, ezért választottuk a fiút. Mert nem forróvérű. Nyugodt, megfontolt és minden döntés előtt mérlegel. - Visszafordul Morris felé. - Nézze kedves Shawn. Ön az AIM-nek dolgozik. Ez nem változik. Annyit mondhatok, hogy meleg égövön található. Csak feltételezéseink vannak. Valószínűleg teleport, mert sok dolgot vesznek ki belőle. Valószínűleg. A helyszínt tudjuk, mást nem. Ha tudnánk nem lenne szükségünk önre.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Shawn Morris Kedd 01 Dec. 2015, 21:46

Jeff székében hátradőlve dicsérő szavakat intézet felém. Érdekes egy ember. Kizárólag az akták alapján ismer és ilyen elhamarkodottan képes dicséreteket osztani mások számára, pedig még nem is csináltam semmit. Sőt egyenlőre még a munkát sem vállaltam el, így abban sem lehet biztos, hogy egyáltalán én leszek-e az aki vele fog dolgozni. Ezek után a kérdéseimre részben választ kapok, de láthatóan a férfi nem viszi túlzásba az információ átadást. Ez egyrészről érthető, hiszen valószínűleg egy szuper titkos akcióról van szó, másrészt viszont frusztráló, hiszen továbbra sem tudok semmit az egészről. Mindenesetre érdekel a munka és szívesen megvizsgálnám azt a szerkezetet, csak reménykedni tudok benne, hogy nem fogok bajba keveredni emiatt.
- Mielőtt elvállalnám a munkát két dolgot szeretnék mondani. Az egyik egy figyelmeztetés, míg a másik egy kérés lenne. Először is bár az aktákból valószínüleg tudja, de a képességemnek is megvannak a határai. Ha a szerkezet felépítése és technológiája túl bonyolult, illetve földön túli, akkor sajnos az erőmmel nem túl sok mindent tudok kideríteni róla, tehát marad a régimódi módszer, tehát a kézzel való megvizsgálás. Természetesen nem kell félni, hiszen ebben is elég jó vagyok, így ha erre kerülne a sor sem fog hatalmas gondot okozni, csupán csak kicsit tovább fog tartani. A kérésem a munkával és a személyzettel kapcsolatos lenne. Feltételezem, hogy nem én leszek ott az egyetlen ember, aki vizsgálja, kutatja a maguk kis felfedezést. Azt kérném, hogy ha lehetséges az ügyön dolgozó tudósokat és személyzetet ossza be alám, hogy én vezethessem ezt a kutatást. Tudom, hogy ez elsőre egy kicsit furán hangzik, de megvan az okom arra, hogy ezt kérem. Nem egyszer fordult velem elő, hogy olyan emberek akartak olyan dolgokat csinálni, amiket nem kellet volna ezzel veszélyeztetve, illetve akadályozva másokat. Ha hamar és eredményes válaszokat akar látni, akkor szerintem ez a legjobb megoldás. persze a döntés a maguk kezében van, ez csak egy javaslat. Ha a dolgok így megfelelnek, akkor nagyon szívesen elvállalom a munkát. - Miután mindent elmondtam, amit akartam egy kicsit előre dőlők a két könyökömet az asztalra helyezem, kezeimet összekulcsolom és az államat ráhelyezve várom érdeklődve Jeff válaszát.
Shawn Morris
Shawn Morris
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Shawn Morris
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Sandman Szer. 02 Dec. 2015, 23:10

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Szervezetek közötti együttműködés
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Helyszín:
- AIM titkárság főépület, belső tárgyaló
Jelenlévők:
- Shawn Morris
- Jeff Hewer
- Dr. Prof. Robert Hamill
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Tulajdonképpen... - kezdett bele a professzor, de a balján ülő Jeff oda sem tekintve felemelte jobb kezét így jelezvén, hogy majd ő beszél. Visszarakta a kezét, maga elé bámult és dobolt kicsit az aktákon. Baljával az orrnyergéhez nyúlt és megdörzsölte. Majd csücsörítve a Hamillre tekintett és vissza Morrisra. Mint aki tépelődik, hogy mit is válaszoljon. Engedjen-e a fiatal "zseni palántának" vagy ne. Végül nagyot sóhajtott.
- Természetesen nem fogom kérni öntől, hogy felejtsen el bármit amit megtud. A tudományos része a magáé. Minden amit megtud. - Ekkor újra a profra pillant. - Bár a szerződése szerint valószínűleg inkább az AIM-é, de ez nem érdekel. - Újra Morris kerül Jeff figyelmének középpontjába - Tudja meg mire jó az eszköz, amit fegyverként akarnak az amerikaiak ellen használni. Ha kell hozza el, ha kell tegye tönkre. De nem maradhat ott működőképesen vagy javíthatóan. Az, hogy ki a tudományos főnök, részemről... - eddig nyugodt hangja mellé most hátradőlt és széttárta a karjait néhány másodpercre, majd a mondat befejeztével újra előredől és az asztalra támaszkodott. - ...teljesen mindegy. Ha igent mond, állítson össze egy könnyű felszerelés listát amire szüksége van. Csak amit elbír ön és még egy ember. Ha ez megvan megszervezik az utazását.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Shawn Morris Szer. 02 Dec. 2015, 23:37

Jeff láthatóan vívódik azon, hogy mit is válaszoljon nekem. Tekintete a professzor és köztem ugrált. Végül egy nagy sóhaj hagyta el a száját és válaszolt nekem. Amit mondott azonban egy csöppet sem tetszett. Tehát azt gyanítják, hogy a szerkezet valamiféle fegyverként funkcionálhat Amerika ellen. Kicsit sem örülök, hogy ilyeneket hallok. Ez a munka sokkal veszélyesebbnek tűnik, mint ahogy azt elsőre gondoltam volna. Ezen felül azt állítja, hogy nem érdekli ki a tudományos vezető, de a viselkedéséből és a beszédéből számomra úgy tűnik, hogy cseppet sem boldog az ötletemtől. Nem mintha igazán izgatna. Ha engem akarnak, akkor meg kell tanulniuk kompromisszumokat kötniük, mert nem fogok akárkinek első szavára ugrani, Ezen felül azt is érdekesnek tartom, hogy láthatóan az eszköz megismerése inkább másodlagos feladat. Jeff inkább azt akarja, hogy az eszköz használhatatlanná váljon, amit egyrészről megértek, másrészről viszont félek, hogy ez a cél könnyen a tényleges kutatás útjába állhat. Mikor mondta, hogy a szükséges eszközöket írjam össze és, hogy maximum annyi lehet amennyit két ember elbír kicsit meglepett. Személy szerint azt gondoltam volna, hogy a felszerelést a helyszínen biztosítják, de úgy tűnik, hogy még azt is nekem kell cipelnem. Egyre jobban félek, hogy milyen más személyek dolgozhatnak ezen a kutatáson. Belenyúltam a zsebembe és egy táblagépet vettem elő belőle. Egy pár percig írogattam rajta, majd letettem az asztalra, Jeff felé fordítottam és átlöktem az asztalon egyenest a férfi elé. Felálltam és elkezdtem kisétálni.
- Rajta van minden szükséges információ az eszközökről. Ha megvan az utazás időpontja, akkor tudják hol találnak - mondtam, és a jobb kezemet felemelve intettem a két férfinek, miközben az ajtó felé sétáltam. Ha nem állítanak meg még bármiféle kérdéssel, akkor egyenest a laboromba térek vissza és folytatom a munkát, amit félbe kellet szakítanom a megbeszélés miatt. Szerencsére a munka sikeresen elterelte a figyelmemet erről az utazásról, mert valamiét rémesen rossz érzésem volt miatta. Csak reménykedni tudok benne, hogy ezek csak érzések maradnak és nem válnak valóra.
Shawn Morris
Shawn Morris
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Shawn Morris
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Sandman Szomb. 05 Dec. 2015, 13:51

//Történeted ITT folytatódik//

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Kedd 11 Júl. 2017, 21:54

Féreg a Raktárban
Résztvevők: Shawn Morris

Forró nyári nap volt, főleg a Karib tengeren. Shawn éppen az átlagos munkáját végezte, viszonylagos magányban. A legtöbb dolgozó az osztályán éppen szabadságon volt. Az általában nyüzsgő termek most üresen kongtak. A megszokott nyári munkamenetet aztán egy üzenet törte meg. Az egyik nagyobb tárgyalóba volt hivatalos, még pedig amilyen gyorsan csak oda tud érni. Bent csak egy ember várta. Shawn tudta, hogy ő közvetlenül az AIM Védelmi minisztere alá van beosztva, a belső védelem egyik kulcs figurája.
A férfi:
AIM Birodalom - Page 4 11af47e9d62b181f439cd084bbe1fae7--character-art-character-inspiration
- Üdvözlöm, Mr. Morris. Engem Eobard Gravesnek hívnak. Elnézést, hogy el kellett ragadnom a munkájától, de egy igazán sürgető helyzet állt elő az egyik raktárunkban. Valami kártékony program vagy parancssor került a rendszerbe. Teljesen megőrjítette az egész helyet. Szinte rögtön elzártuk, de a raktárban lévő dolgok túl értékesek ahhoz, hogy cementbe temessük őket. Szükségünk van az ön tehetségére, hogy visszaállítsuk a rendet. A gép már indulás készen várja a hangárba. Ha nincs kérdése, javaslom, hogy induljon.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

AIM Birodalom - Page 4 Empty Re: AIM Birodalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.