San Francisco

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner és Aina BennetKövetkező körváltás: 2018. július 23. (hétfő)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: 2029. július 11 (szerda), 12:40 (helyi idő)
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | George Turner | Aina Bennet
Ellenségek:
kép:
San Francisco - Page 6 HSi1bu8

~ Bizonyára sokan vannak, amennyire tudom a leginkább talál a haláisteneket, istennőket érintheti a legjobban, vagy azokat, akik olyan dimenziókban élnek, ahol máshogyan telt az idő, mint itt… ~
Válaszolt a védőszellem, még az egész kezdete előtt.

Amint beköszöntött a sötétség, Quentine és George nem kapcsoltak telefont, ahogyan Antef sem, csak Aina tette meg. Egyelőre az emberek nem igen mozdultak, csak várták, hogy történjen valami, de az áram makacsul nem akarta mindezt megtenni. Úgy nagyjából egy perc telt el, amikor egy teremőrnek tűnő személy nyitotta ki az ajtót kintről.

- Az egész blokkban, környéken nincs áram – mondta egy hangosbeszélővel, hogy mindenki hallja. – Az elektromos művek sem tudja, hogy mikorra tudja elhárítani a történteket, így a rendezvényt kénytelenek vagyunk félbehagyni. Megkérnék mindenkit, hogy szépen, libasorban hagyják el a termet.

Ezzel ledobott, inkább letett a földre jó néhány világító neonfényű csövet, hogy könnyebben lehessen kijutni. Szerencsére itt érett felnőttek voltak zömével, mert soronként indultak kifelé. Ekkor gyorsult fel minden, ezúttal sokkal gyorsabb volt, mint legutóbb. Most nem volt semmi hullámzás a térben, ami látszott volna, egyszerűen csak elhalványult a helység, ahol voltak. néhány pillanatig teljesen sötét volt, majd Aina, Antef, George, Quentine és Svanhild helyileg ugyanott volt, ahol korábban, csak ezúttal ez egy tető volt.

Innen rá lehetett látni a városra, több helyen lángokban állt, az ég szürke a hamutól, ettől úgy tűnt, mintha este lenne és nem délután, a tűz ropogásán és a szél hangján kívül minden természetellenesen csöndes, járművek, vagy emberek hangja nem volt hallható és az Álmodó sem volt ott a kis szigeten…

San Francisco - Page 6 Post-Apocalyptic_Cityscape_600

San Francisco - Page 6 7kMvp6c

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Antef Sziamon on Csüt. 19 Júl. 2018, 08:43

Éljen az áramszünet. Mindig a legrosszabbkor csapot le. Ebben nem volt semmi szokatlan, mivel New Yorkban állandóan áramszünet volt, hol a rendőrőrsön, hol az egyetemen. A teremőr kérésére Antef is szépen elindult az ajtó felé, ám hirtelen újra sötétség lett, majd egy tetőn találta magát. Meglepve tapasztalta, hogy csak négyen vannak a tetőn, s döbbenten nézik San Francisco romjait. A legdurvább az volt Antefnek, hogy néma csönd volt. Se egy szirénázó járművet, se egy sikoltozó embert nem lehetett hallani. -Ennek fele se tréfa. - gondolta Antef, majd a mobiljával tárcsázta a W.A.N.D.-ot. Bár volt egy olyan érzése, hogy nem fogja elérni őket, de próba szerencse. Közben fél szemmel megnézte magának a másik három embert, akik közül az egyik ismerősnek tűnt a W.A.N.D. - os aktákból. Constantine. Ám a többiek ismeretlenek voltak a számára. Mivel jelenleg Antef képviselt itt egyedül hivatalos szervet feltette, a szokásos kérdést.
- Önök szerint mi történt itt?

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 19 Júl. 2018, 10:16

Az áramszünet nem ér véget egyhamar, és a biztonsági őr elmondása szerint nem várható mostanában javulás, mivel még a hiba okát sem tudják. Az emberek rendezett sorokban kezdenek távozni, én pedig türelmesen ülve maradok a hátsó sorban, nem lenne értelme tolakodni. Miközben békésen ülök a sötétben, kitapintom az alkaromon a karpereceket, és végigsimítok rajtuk. Kellemes, fémes simasága anna idején mindig megnyugtatott, amikor még tudtam használni. Utána inkább tehernek éreztem, de nem mondtam le róla, és lám, végül így alakultak jól a dolgok. Hogy most mit érzek miatta, még nem tudom, de egyértelműen kellemesebb most viselni, mint néhány hónapja.
Ahogy ezen gondolkodom, a terem mintha kezdett volna elhalványulni, de a sötétség miatt nem sokat érzékelek ebből, csak hunyorgok, hogy megértsem, mit látok. Aztán egy tetőn találom magam, és a székem helyett a tető peremén ülök. Nagyokat pislogva állok fel, és konstatálom, hogy rajtunk kiívül csak három ember van még itt. Az egyikük éppen az a nő, akivel Vegasban is találkoztam. Zavartan biccentek neki köszönésként, aztán a wandos fickóra nézek. Ki jön egyenruhában egy konferenciára?!
-Azt hiszem, én tudom, hogy mi történt. Utaztunk az időben, ahogy legutóbb Vegasban és más helyeken is történt. Én ott voltam, és a hölgy is - biccentek Aina felé. Nem lehet véletlen, gondolhatnák sokan. - A nevem Constantine. Elég valószínűnek tartom, hogy az időutazót kell megtalálnunk, az egyik énjét, ha úgy tetszik. Ha sikerül megtalálnunk, visszajuthatunk a mi időnkbe. Ha viszont nem sikerül...
Körülnézek a tetőről, a kietlen San Francisco nem sok jót ígér.
-Akkor azt hiszem, a harmadik világháború sújtotta San Francisco lesz az új, barátságtalan otthonunk. A legutóbb éreztünk valamiféle húzást, mintha vonzana minket az időutazó. Talán most is lesz valami ilyesmi.
Kémlelni kezdem a horizontot, látok-e olyasmit, ami nem passzol a többi dolog közé, vagy esetleg van-e valahol mozgás, fény, élet jele.
~Svan, neked van esetleg ötleted, megérzésed?~

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
San Francisco - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Szomb. 21 Júl. 2018, 16:37

Az áramszünet csak nem akart elmúlni, és úgy tűnik senki nem ismert erre varázslatot. Vagy csak nem akarták erre használni... A lényeg az, hogy körülbelül egy perc várakozás után egy teremőr bejelentette a rendezvény végét, és szép sorban elkezdtünk kivonulni. Nem esett át rajtam senki, a telefon elővétele jó ötletnek tűnt.
Minden zökkenőmentesen haladt... de aztán egyszer csak a terem elsötétedett, és hamarosan már egy háztetőn voltam egy romokban álló város közepén. A nézők többsége nem volt sehol, rajtam kívül csak négyen érkeztek.
Először persze Svanhildet és Constantinet fedeztem fel, akik tavasszal is ott voltak, amikor a híres időutazó lezuhant. Volt egy ügynök is, aki habár nem volt mágiahasználó, valami furcsaság azért volt rajta, amit eddig még nemigen éreztem. Aztán ott volt még egy férfi, aki inkább tűnt történésznek, mint varázslónak, mégis egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozott. Ha jól láttam, két mágikus tárgyat is hordozott magánál.
Igazából ötletem sincs, hogy miért éppen mi kerültünk ide... utoljára tényleg közel mentem a kráterhez, de most semmi ilyen nem történt. Egyszerűen mentünk kifelé, mint mint mindenki más. Talán utóhatás lehetett... vagy a szellem vérvonalával kapcsolatban valami. Vagy akár az is lehet, hogy a jövőben ismertük (ismerni fogjuk?) a személyt, aki mindezt okozza.
Mindenesetre a többiek sem voltak okosabbak, az ügynök épp a helyzetet próbálta felmérni, Constantine meg beszámolt neki a korábbi eseményekről. Szerinte a harmadik világháború idejében voltunk, amit én is könnyen el tudtam képzelni a szétlőtt épületeket látva. Én is biccentettem Constantine és Svanhild felé, aztán rápillantottam a telefonomra is. Ha semmi hasznosat nem láttam rajta, elraktam.
-Én Aina vagyok, mambo és elsősorban szellemidéző - ezt valamiért még ebben a helyzetben is nagyon jól esett nyíltan kimondani - Utoljára tényleg éreztünk egy hívást, de most semmi ilyet nem érzek...
Sok értelme nem volt, hogy megszólaltam, de gondoltam ha már ketten mondjuk ugyan azt, biztosan elhiszik a többiek is. Utoljára Constantine és Svanhild vezették a csapatot, talán ide is tervvel érkeztek.


A hozzászólást Aina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 11 Aug. 2018, 23:04-kor. (Reason for editing : Aina)
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 21 Júl. 2018, 20:32

Az áramszünet nem akart javulni. Sőt, mint kiderült mindenütt másutt is az van. Ezek szerint ez valami központi probléma lehet. George is a magát értelmes felnőttek körébe sorolók közé tartozván szintén türelmesen felállt és nyugodtan megkezdte a kivonulást. A helyzet viszont hirtelen nagyon élesen megváltozott és ő csak döbbenten pislogott mi a helyzet. A fejében persze több lehetőség is felmerült elsőnek saját tapasztalatai alapján a más dimenzióba kerülés. A "zsebóráját" kézbe vette mintha az időt szeretné megnézni rajta. Közben egyéb lehetőségek is felmerültek melyeket ő is számba vett és hihetőnek is hitt lévén valóban olyan volt mintha a helyszín nem változott volna csak az idő amibe kerültek.
-George Turner volnék kémia professzor a Queens-i főiskolán. Időutazásban még nem volt részem. Lévén ebben önök volnának a szakértők magukra bíznám személyemet. A mambo az valamilyen voodoo pap? A szellemei tudnak valami felvilágosítást adni a helyzetünkről?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. július 27. (péntek)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: 2029. július 11 (szerda), 12:45 (helyi idő)
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 6 HSi1bu8

Érthetően nagyobb döbbenet tört ki azok között, akik ilyesmit még nem tapasztaltak korábban, ilyen volt például, Antef, aki rögtön rá is kérdezett arra, hogy mi történt, amire Constantine válaszolni is kezdett és felvázolta azt, hogy mi történhetett. Antef is olvashatta az aktákban – hiszen a média is ezzel volt tele - , hogy az időutazó, kinek a darabjait a SHIELD és a kormányok szedték össze az elmúlt hónapokban okoztak a becsapódásaik helyén időanomáliákat.

Hiro akkor kezdett egy fémlap alatt ébredezni, amikor valaki rákérdezett arra, hogy mi történt. Saját magának az utolsó emléke, hogy otthon lefeküdt aludni, most meg ki tudja, hogy hol van. A hangok, amiket hallott angol nyelven beszéltek, egy nő és három férfi hangja voltak ezek. Égett szagot érzett és valamilyen furcsa, de ismerős érzés kezdte magával ragadni. Ezt az érzést George is érezte, de ő maga azonnal tudta, hogy mi ez. Valakiben itt a tetőn – az irányt is érezte és látta, hogy egy nagyobb fémlap/reklámtábla alatt fekvő egyébként ered – egy lovag lelke alszik.

Ezalatt Constantine kimondta, hogy a harmadik világháborús SF-ban lehetnek. Itt mindenki tudhatta, hogy a várost akkor egy biológiai támadás érte a másik amerikai államtól és a város lakosságának 99,99%-a meghalt. A várost később a háború vége után az asgardiak állították helye, akárcsak Las Vegast és Washingtont.

Való igaz volt, hogy most senki sem érzett semmilyen hívást, így mindez eléggé nehézkes lehet majd. Constantine kérdésére a még mindig láthatatlan Svan megrázta a fejét.

~ Nem, én sem érzek semmit sem ~ mondta. ~ De én talán azt a környéket nézném át elsőként, ahol elment az áram. ~

Eddigre pedig mindenki észlelhette, hogy nincsenek egyedül a tetőn, mert Hiro is itt van velük, bár a ruházata alapján egészen biztosan nem azon a rendezvényen volt, ahol a többiek. Közben pedig a szélnek köszönhetően már nem csak az égett szagokat lehetett érezni, hanem a halálét is, rothadás bűzét, és égő emberi hús kesernyés illatát.

San Francisco - Page 6 7kMvp6c

És akkor ezzel Hiro is bemesélve, Zield kérlek írj egy felszereléslistát.
Mint előző kalandon most is, ha Svan mond valamit, akkor azt Consti továbbítja a játékosok felé, így arra lehet reagálni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Szer. 25 Júl. 2018, 00:03

Hiro túl volt már az esti zuhanyzáson, utána a vacsorán, ahogy szokta és tele hassal az igazak álmát aludta volna. A lefekvés pillanata megvolt még, emlékezett, hogy magára húzta a takarót az ágybetéten. Hátán érezte a hideg fémet. Egyszerű, méretes rövidnadrág volt a ruházata, amiben eléggé kellemetlenül kezdte magát érezni. Az edzőteremben, ahol gyakorlatilag az életét töltötte, úgy öltöztek, hogy senki se zavarta őket, de utcára nem így szoktak menni. Próbált büszkén helyt állni így is, egy szál gatyában, mezítláb. Nem csak ez zavarta. Volt valamilyen furcsa érzés, amit nem tudott megragadni, nem tudta mihez kötni.
A feje kezdett kitisztulni és még megdöbbentőbb volt a helyzet. Nem tudta, hogy került az ágyából egy ismeretlen helyre, arra viszont rájött, hogy nem csak őt lepték meg. Előbb észlelte a hangokat, értette a szavakat, mert a versenyzéssel az is járt, hogy olykor angol nyelvvel is kellett ismerkedniük. Körül nézett, hogy mi is volt körülötte és ha éppen nem látott veszélyt, akkor ha tudta, lelökte magáról a fémlapot és megpróbált talpra állni határozottan. Igyekezett nem nagy zajt csapni, bár tudta, hogy egy ekkora tárgyat nem lehetett finoman mozgatni csak úgy.
A tüzet, a füstöt, a szag forrását kereste, hogy arra ne menjen. Ha valóban hallotta Constantine hangját, akkor még nem szólt, nem jelzett. Terrorista, robbantó, akár a helyzetért felelős is lehetett az illető. Hiro még nem tudhatta, ki kivel volt, ezért igyekezett alaposan megnézni, akit látott. Táblát, feliratot is keresett a szemeivel, hogy rájöjjön, hol volt. Nem akart a tetőn maradni. Nézte az állapotokat, hogy mennyire volt értelme, volt-e ajtó a lépcsőházba. Tűzlépcsőre nem mászott volna az ő méretével és súlyával még akkor sem, ha egy normál háztetőn lett volna. Katasztrófának nézett ki ez az egész. Tűzkár és sérült is volt, a szagok szerint lehet, hogy már sok időt töltött itt. Hogy ő hogy került ide Japánból az éjszaka közepén a napsütéses nap közepére, az még rejtély tárgya volt.

felszerelés:
Rövidnadrág, kötő a hajban
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Csüt. 26 Júl. 2018, 15:10

Az egyik férfi George Turnerként mutatkozott be. Azt állította, hogy kémiaprofesszor... de valamiért nem tett említést az egyéb jártasságairól. Egy pillanatra rámeredtem, de aztán inkább nem kérdeztem rá, hogy miért volt jelen egy mágikus konferencián. Ez alól úgyis könnyen kibújhatott volna
- Igen, papnőt jelent - válaszoltam - A szellemek általában nem szoktak aktuális információval szolgálni, de azért próbálkozhatok.
Közben feltámadt a szél is, és megéreztük a halál eltéveszthetetlen szagát. Túl sokszor éreztem már ezt az utóbbi időkben... Nem szívesen gondoltam rá, de igazából a friss halottaktól hasznosabb információkat remélhettünk, akár még az időutazót is láthatták lezuhanni. Vagy ha nem, még mindig van esély rá, hogy szellemként megtalálják nekünk.
Ha a többiek nem ellenezték, tettem is egy gyors kísérletet a szellemek megidézésére. Csak remélni tudtam, hogy ezúttal megúszom orrvérzés nélkül. Zsebkendőt persze megint nem hoztam...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 26 Júl. 2018, 18:21

Nem csak mágusok voltak jelen ott a konferencián meg amúgy is ameddig nem muszáj George kerülné az egyéb képességeinek leleplezését. A lányról jól sejtette. Mint kiderült egy Voodoo papnő. A voodoo-ról George nem sokat tudott csak annyit amennyi a kutatásai és a James Bond és egyéb filmekből ráragadt. A lány meg is próbálta amit megpróbált George-ot pedig ismerős érzés kerítette hatalmába. Egy lovag van a közelében. Oda is fordul és végignézi ahogy egy alul öltözött testes japán úr lelök magáról valami vasat. George szemei elkerekednek erre. Eddig mikor lovagokkal találkozott azok ismerőseknek tűntek számára. Arról viszont nem hallott, hogy lett volna ázsiai a kerekasztal lovagjai között. Ezek szerint ilyesmi is előfordulhatott. Abban viszont bizonyos volt, hogy az a férfi egy volt közülük. George közelebb is megy, de azért egy bizonyos távolságra megáll a japán férfitől.
- Uram jól van? Ha jól sejtem ön is egy, aki valahogy idekerült. Ezen kívül ez furcsán fog hangozni, de tudja a nevét? Ahogy régen hívták? Vagy ismerős vagyok önnek?
Ha nem kap reakciót megismétli a mondatokat több nyelven. Japánul épp nem tud, de angolon kívül, franciául, németül, olaszul, kelta nyelven, óangolul és latinul igen. Van miből próbálkoznia.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. július 31. (kedd)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: 2029. július 11 (szerda), 12:45 (helyi idő)
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 6 HSi1bu8

Aina nekilátott annak, hogy próbáljon egy szellemet hívni, hogy azzal tudjon beszélgetni és információt szerezni tőle. Azt tudta, hogy mióta kitört ez a borzalom, hogy megszűnt az idő, szellemet is sokkal nehezebb volt idézni, mert a különböző túlvilágokon is megszűnt az idő és minden összekeveredett. Ahogyan próbálgatta azt, hogy hívjon egy szellemet furcsát érzett, többek közt, hogy most olyan formában sincs jelen egy sem, mint múltkor. Bár nagyon haloványan ismét bevillant a monolit az elméjébe, révén ugyanaz a vírus pusztított itt is, mint a Noén, de most semmi se követte ezt.

Így megúszta az orrvérzést. Közben pedig érezte és a tudata mélyén tudhatta is, hogy miért nem képes semmilyen lelket, szellemet nem érzékel itt. Azok, akik itt hallottak, vagyis annak kéne lenniük a jelenben élnek, hiszen feltámadtak a világháborút követően. Végül azonban mégis sikerrel járt, egy olyan 70-80 éves körüli néni szelleme jelent meg mellette nem messze tőle. Valószínűleg ő meghalt azóta újra, bár a ruhái a század elejére – az előző századéra az 1900-as évekére – hasonlított.

Ezalatt, amíg Aina mindezzel foglalkozott Hiro teljes értetlenségbe süllyedt, nem értette, hogy hogyan került ide, miként és miért. Igaz, egyelőre nem is kapott minderre választ. George próbált rajta segíteni, kérdéseket tett fel neki. Ami azt illette valami furcsát érzett George felől Hiro, valami ismerőset, mintha már látta volna valahol a másik férfit, de nem tudná megmondani, hogy hol és mikor.

A környéket lehet, hogy nem ismerte meg, de a távolban ott volt a Golden Gate híd, amit könnyedén meg lehetett ismerni, így ebből tudhatta, hogy San Francisco, ahol van. Ahogyan körbenézett, ugyan nem akarta a tűzlétrát használni, de nem is tudta volna, le volt szakadva. Ezen felül itt fent volt ajtó, amivel be lehetett jutni a lépcsőházba. Azonban ostoba amerikai megoldású volt, azaz csak bentről lehetett kinyitni normálisan, mert nem volt se kilincs se semmi. Kintről csak valamilyen mágneskártyával a terminálon, de abban energia sem volt.


San Francisco - Page 6 7kMvp6c

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 27 Júl. 2018, 21:52

Hiro nagyon idegennek érezte magát itt. Ha külföldre mentek versenyezni, akkor is az övéi között volt, csapattal, edzővel, egy egész teammel, de itt más volt a helyzet. Erőszakosan ragadhatta el valaki, valami és ahogy hallotta, nem csak őt. A világ sok furcsa történésének egyike volt. Eddig még nem élt át ilyet, csak a hírekben hallotta.
Ledobta magáról a hirdetőtáblát és talpra állva a férfit nézte, aki angolul beszélt hozzá. Hiro megértette, mert nem voltak ezek bonyolult kérdések, az idegen nagyon jól alkalmazta a nyelvet, rá érzett, hogyan használja, hogy megértsék. Hiro nézte a környéket és a jellegzetes hidat fel is ismerte. Egészen más világ volt ez, mint amire számított, az Egyesült Államok, azon is belül San Francisco. Felemás volt a hazája kapcsolata ezzel az országgal, aminek a megítélése is kétségesnek számított, mert olyan sok minden történt már ott, jó is, rossz is és a kettő közé sorolható is.
- Jónapot, uram!
Vissza köszönt, ahogy illett. Ezek a kérdések nem ellenséget mutattak, inkább egy olyat, mint ő, egy idegent, aki valahogyan ide keveredett. Tudott azonosulni vele.
- Maga honnan érkezett? Én Japánból, erre talán már rájött.
Megadta a bizalmat, hogy az idegen ismerte annyira a sportkultúrát, hogy erre magától rájöjjön.
- Az én nevem Hiro Yirumagato. Még nem találkoztunk. Kifejtené, mire gondol?
Valóban furcsának találta ezeket a gondolatokat. Ahogy régen hívták, az ugyanaz volt, ahogy most hívják. Megnézte magának a férfit és nem találta ismerősnek, nem is tudta, miért kellett volna ismerősnek lennie. Belül érzett valamit, amit nem tudott megmagyarázni. Mintha mégis ismerte volna a férfit, de nem ebben a formájában, nem kívülről volt ismerős. Hiro hitt a szellemekben, a sintoizmusnak köszönhetően máshogy látta a világot, próbált rá jönni, mi állt emögött.
Érdekelte a történet, érdekelték a sejtések és főleg a hely. A létra már darabokban volt a járdán, más sem tudta volna használni, az ajtón pedig nem látott fogást.
- Valahogyan ki kell nyitnunk. Tudna valamit tenni? Azt hiszem, vannak itt sérültek, akiken együtt kell segítenünk.
A szagok nagyon rossz sorsokat sejtettek. Lehet, hogy már nem is éltek, lehet, hogy még menthetőek voltak. Hiro nem akart volna úgy távozni, hogy nem tett meg mindent a tűz károsultjaiért. Elsősorban viszont azok érdekelték, akik jelen voltak.
- Hölgyem, jól van?
Nézte, mit csinált a nő. Nem akarta magára hagyni. Egy csapattá váltak, mert egy helyre hozta őket egy ismeretlen erő, itt kellett helyt állniuk és ellenségeskedésnek ilyenkor nem volt szabad helyt adni, Hiro ezt vallotta. Nem zavarta volna meg a nőt, ha valamit csinált, de még nem tudta eldönteni, hogy rosszul volt-e vagy másról volt szó.
Ha George és Aina nem tudtak mit tenni, meg próbálta benyomni vagy berúgni az ajtót. A testi ereje meglehetett hozzá, de csak akkor alkalmazta, ha senki nem tudott finomabb megoldást.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Hétf. 30 Júl. 2018, 18:12

Az idézés egy kicsit nehezen ment. Mondjuk a múltban egészen eddig egyszer sem sikerült, de azért miután így bejelentettem, hogy szellemekkel foglalkozok, nem akartam elrontani. Egy pillanatra megint megláttam a furcsa obeliszket, ami a Noén lévőre emlékeztetett. Ez ránk nézve nem sok jót jelentett... valahogy nem akartam megint zombik elől menekülni.
Közben hallottam, hogy még valaki felbukkant, de nem nagyon tudtam rá figyelni, hogy miket mondott. Csak annyit szűrtem ki, hogy valószínűleg külföldi. Reméltem, hogy nem hozzám beszél...
Miután eleget próbálkoztam, csak megjelent egy lélek. Egy idős nő volt, látszott rajta, hogy nem éppen akkor halt meg. Valószínűleg semmit sem tudott az időutazókról. A semminél viszont jobb volt, a szellemek (és az egyéb nézők) előtt pedig nem szabad bizonytalannak látszani.
- Elnézést a zavarásért - szólítottam meg - Keresünk valakit. Volna olyan kedves, és körbenézne a környéken? Egy furcsa öltözékű, eszméletlen férfit keresünk, aki nemrég zuhanhatott le a közelben.
Nagyon nem akartam erőszakoskodni, ha a szellem nemet mondott, egyszerűen elbocsátottam és mentem én is az ajtó felé.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 30 Júl. 2018, 18:51

Múltkor elég nagy mázlink volt egy szuperpáncélos fickóval, és az shield ügynökkel, aki egyben a Szellemlovas is volt. Most be kell érnünk egy wand ügynökkel, és ha jól látom, a földön egy hatalmas darab japán fickó is fekszik. Úgy tűnik, ez az anomálisa máshonnan is magával ragadott embereket - azt legalábbis kétlem, hogy ez a fickó itt szunyókált volna a világháború idején. Aináról igen érdekes dolgok derülnek ki, mágus a hölgy, méghozzá egy elég egzotikus fajta. Ez még kifejezetten hasznos is lehet, és le merném fogadni, Svannal is fel tudná venni a kapcsolatot.
És ha már Svannál tartunk, vonzást most nem érzünk az időutazó felől, de a szellem ötlete nem rossz.
-Hát akkor kezdjük ezzel az épülettel. Valamiért elment az áram, de az ilyen helyeken szokott lenni legalább egy tartalék generátor vészhelyzetre. Talán történt valami itt a múltban, ami kihatással volt a jelenre. Azt mondom, nézzünk szét az épület áramellátásánál!
Mivel más nem nagyon állt elő ötlettel egyelőre, és a wand ügynök is tétlenül áll, jobb híján a saját tervemet követem. Látom, hogy Aina próbál varázsolni, legalábbis arra hasonlít, amit csinál, talán az is hasznos lesz. Az ajtóhoz sétálok, közben fintorogva takarom el az arcomat a zakóm ujjával, hogy a rothadás szagától ne legyek rosszul. Biztonsági ajtó, itt bemenni nem lehet, talán ha a hatalmas japán fickó nekifeszülne... De még az se biztos. Végigfuttatom a tekintetemet a többieken, aztán jobb híján meghozom a döntést.
-Ez hülyén fog hangzani, de most átváltozom egy szuperhősnővé, az is részben én leszek, őt Svannak hívják - magyarázom az embereknek, miközben inkább az ajtóra nézek, mert nem bírnám tartani a szemkontaktust.
~Svan, legutóbb eléggé kellett sietnünk, és most sincs szerintem sok időnk, úgyhogy gyorsan kéne "kinyitni" ezt az ajtót, aztán leszáguldani az alagsorba. Más szóval, szükség van a karperecekre. Tiéd a pálya!~
Néhány alkalommal elgyakoroltuk már ezt, és elsőre sem ment túl nehezen, úgyhogy most sem várok komplikációkat. Átadom a testemet Svannak, én pedig szellemként húzódom vissza a másvilágra, ahonnan figyelhetem majd az eseményeket.
-Gyerünk, törjük be, aztán nyomás lefelé! - Buzdítom Svant, ha sikeres volt a helycsere.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
San Francisco - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 30 Júl. 2018, 19:03

A külföldi alak megértette amit George mondott és válaszolni is tudott. A professzort ez egy kicsit megnyugtatta.
-Az én nevem George Turner. A Queens-i főiskolán tanítok kémiát. Az itt lévő urakkal és a hölggyel San Fransisco-ból kerültünk ide egy mágikus konferenciáról. Valószínűleg a múltban vagyunk San Fransisco-ban. Hogy mire gondolok? Nem kívánok titkolózni ön előtt, de erre magától kell, hogy rájöjjön. Ön most ébredezik és eddigi tapasztalataim alapján pár óra leforgása alatt megérti majd, hogy mire gondoltam. Látomásai lesznek és emlékképeket lát majd, de azoknak a jelenlegi helyzethez nem lesz semmi köze. Át kell esnie azokon. Igyekszem majd segíteni önnek.
George nem nagyon ért ehhez, de nem merné megtenni, hogy felcserélje a dolgokat mert van rá esély, hogy valami kárt okoz a férfiben. Aki, valamikor egy lovagtársa volt és most is elégé lovagiasan viselkedik mert még így alsóneműben is segítene a sebesülteknek. George megmosolyogná ha mosolyogtató lenne a helyzet és nem mások életéről lenne szó.
-Kérem nyugodjon meg Hiro úr. Megértem önt, de gondolja át a helyzetünket. Nekünk nem szabadna itt lennünk és lehet, hogy egy szakértőt is gondolkodóba ejtene ha megkérdeznénk milyen változásokat okozhatunk. Úgy vélem a legjobb az lenne ha a hazajutást próbálnánk elsődleges célként megcélozni. Félek ha beleszólnánk a múltba azzal olyan károkat okozhatnánk a jelenben amit elképzelni sem tudunk.
A hölggyel kapcsolatban is egy elég furcsa választ tudott adni. Bár meg kell hagyni maga az egész társáguk elég furán festett ott a lángoló San Fransisco-ban egy tetőn.
-A hölgy egy voodoo papnő és igyekszik egy varázslattal segíteni a helyzetünkön.
Ami, lehetséges, hogy sikerrel is járt. Bár George, azt hitte a lánynak már van itt szelleme mivel bemutatkozásnál a levegőnek is bólintott egyet. Vagy lehet, hogy egy külön varázslat annak a megszólítása? George az ilyesmikkel nincs tisztában. Még egy újabb furcsaság is történik. Az egyik alak előáll egy ötlettel, hogy nézzenek szét az épület áramellátásánál.
-Rendben, de szerintem előbb várjuk meg a kisasszonyt. Nem hiszem, hogy jó ötlet volna szétválni.
A következő mondat pedig őszintén meglepi George-ot is.
~Egy wand ügynök, egy voodoo papnő, egy japán, aki a kerekasztal egyik lovagja volt, én, aki a kerekasztal egyik lovagja voltam és egy férfi, aki egy szuperhősnő. Ez valami kabaré akarna lenni? Ha bemutatnák egy színházban a nézőtér a hasát fogná a nevetéstől, hogy ilyet nem lehet kitalálni.~
El is kezdi a halántékát masszírozni.
-Ez kezd már kicsit túlzottan kaotikussá válni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 31 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 4. (szombat)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 6 HSi1bu8

Ahogyan Hiro próbálta felidézni, hogy honnan lehet neki ismerős George, hirtelen egy tó ugrott be, egy gyönyörű nő, aki anyai szeretettel fordult felé. Néhány pillanattal később egy kör alakú asztal, ami körül többen álltak. Mindez csak néhány pillanatig tartott.

Közben Quentien már mondta, hogy Svan átfogja venni a helyét, hogy betörje az ajtót. Még végig sem mondta mindezt, mikor Hiro már ment is az ajtóhoz, hogy a saját fizikai erejével menjen át azon. Szerencsére kellően erős volt és értett is harcművészet révén, hogy miként tudja ezt megtenni.

Az ajtó egy hangos reccsenéssel szakadt ki a zsaluból és hangos csattanással zuhant a földre. Már nem is volt szükség arra, hogy a Svan átvegye a férfi felett az irányítást, a védőszellem pedig kedvesen a társára mosolygott és picit megvonta a vállát.

Ezen idő alatt Aina próbált beszélni az idős nénivel, aki láthatóan időzavarban volt és nem tudta, hogy mi történik vele.
- Hol vannak az unokáim?! Az előbb még itt voltak. Segítség! Segítsenek, eltűntek az unokáim!

Mivel nem volt hasznára a nőnek, így elengedte. Mielőtt azonban úgy vélte volna, hogy megint nem volt haszna annak, amit csinált ő és a többiek is megérezhették, hogy nem így van. az elküldés pillanatában mindannyian érezhettek valamit. Egyfajta hívást, a többségnek mindez már ismerős volt. Aina határozottan érezte, hogy a szellemidézés nyomán éledt fel a hívás, hogy az idézéssel még jobban megkavarta az idővonalat.

A hívás a Golden Gate hídtól jött, ami úgy nagyjából tíz-tizenkét saroknyira lehetett innen. A csapat letudott jutni a lépcsőházból az utcára, ahol még jobban látszott, hogy katasztrofális körülmények vannak. A sikátorban, ahova kiértek elvétve néhány élőholt is dülöngélt, szerencsére egyelőre nem vették észre a csapatot. A sikátor jobb oldala felé egy kisebb utca lesz, ahova ki lehetett jutni, a másik oldal viszont egy többsávos autóút volt.


San Francisco - Page 6 7kMvp6c

//Bocsánat, ha rémes a reag, csak nagyon pocsékul vagyok.//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Kedd 31 Júl. 2018, 13:54

Hironak az hozott egy kis biztonságot, hogy végre tudott egy nevet. A férfi, akinek ismerősnek kellett volna lennie, pedagógus volt, egy értelmes ember, akire ilyen helyzetben nagy szükség volt. Figyelt a szavaira, komolyan nézett.
- Tehát ez San Francisco múltjának egy eléggé rettenetes pillanata, ami kihatott a jelenre.
Hiro próbált emlékezni a hírekből, mi volt ilyen.
- Nem is olyan rég volt egy nagy katasztrófa, mikor lakhatatlanná is vált a város, másokkal együtt. Ez az idő lenne?
Hiro nem hitt el mindent az ébredésről. Ezoterikusak hangzott ez az egész, a világ pedig nem csak valós erőket használókkal volt tele, hanem kóklerekkel is. Váratlanul látott valamit maga előtt, ami vagy nem történt meg vele vagy törlődött az emlékeiből. Valamire hasonlított, de azt inkább nem mondta ki, nem akart legendákkal dobálózni, nem lett volna értelme.
- Mr. Turner, amit mond az ébredésről, az milyen céllal történik és ki áll mögötte? Maga már nyilván rájött.
Nagy dilemmában volt. Ha a múltba kerülve segít a bajba jutottakon, akkor megváltoztatja a jövőt és ki tudja, lehet, hogy éppen egy komoly bűnözőt ment meg, aki miatt később tisztességes polgárok halnak meg. Ha mégsem tesz semmit, csak haza akar jutni, azzal neki kell együtt élnia, hogy látta a sérülteket és sorsukra hagyta őket. Az időutazásról már beszéltek tudományos műsorokban is, de nem volt egybe hangzó, hogy mit kéne tenni ilyenkor.
- Ezen még gondolkodjunk, miközben elindulunk. Gondolom, a hölgy egy szellemmel beszélget, ne is zavarjuk - mondta a nőre, akiről Turnertől tudta meg az igazat. - Maguk a mágiának melyik ágát képviselik?
Mágusokkal volt itt, akik rejtélyes tudás és erők birtokában lehettek. Ez nagyon érdekelte Hirot, izgalmasnak találta és hasznosnak is, mert például a szellemektől több évszázados, évezredes tudást lehetett szerezni.
- Egy pillanat.
Mielőtt a férfi előhívta volna a Svan nevű alakját (Hiro csak nézett, hogy nőneművé vált volna hirtelen), a szumós az ajtóhoz ment. egyet értett abban, hogy együtt kellett maradniuk. A többiekre bízta, hogy figyeljenek a nőre, ő az erejét vetette be. Előtte még nem tett ilyet, most sem szívesen, de az életveszély az életveszély volt.
Hiro hirtelen érzett valami újabb furcsa dolgot. A hídra nézett és figyelt, hogy bárki más is mutatta volna, hogy érezte a hívást. Túl sok minden történt, el kellett döntenie, mire figyelt. Hiro megnézte, hogy az ajtó nem szilánkosra tört-e, mert nem akart beleépni mezítláb. Ha volt leszakadt darab, amit lehetett fegyvernek használni, azért lehajolt és magával vitte a lépcsőzés során.
- Maguk ismerik valamennyire a várost, ugye? Én még nem jártam itt - mondta halkan, hogy a zombik ne figyeljenek fel rájuk. - Az a kis utca jobb lehet, ha támadnak, több búvóhely van, mint az úton.
Nem félt, bátran szembe szállt volna velük, de nem tudta, hogy a többiek békés vagy harci mágusok voltak-e, fertőzés pedig senkinek nem hiányzott. Gyanította, hogy ez bizony az az esemény vlt, mikor vírus tombolt a városban.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Antef Sziamon on Szer. 01 Aug. 2018, 13:29

Antef kissé tanácstalanul forgatta a fejét a beszélők között. Számára az egész helyzet új volt. Bár már jó ideje a W.A.N.D. ügynöke volt, ám terepen még nem igenn járt. Sőt még ilyen kacifántos, mágiával, időutazással megtoldott ügyben sem volt része. Kezdőnek érezte magát, ám elhatározta, hogy nem fog meghátrálni és beletanul a szakmába. Hátha még Anubiszról is megtudhat egyet s mást, sőt a mágiába is beletanulhat.
Ahogy lefelé haladtak a lépcsőn tudta, ideje hogy bemutatkozzon.
- Elnézést, hogy eddig nem mutatkoztam be. A nevem Antef Sziamon, a W.A.N.D. ügynöke vagyok, mellesleg az ókori Egyiptom és az ókori Kelet szakértője. Kicsit a számomra a helyzet, de megteszek minden tőlem telhetőt. - mondta Antef, miközben kiértek az utcára. Antef ekkor vette észre, milyen apokaliptikus állapotok uralkodnak a környéken. Ám leginkább az élőhalottak látványa döbbentette meg. A csapaton kívül élő ember nem volt a környéken, de élőhalott annál inkább. Mintha valaki a holtakkal játszadozna Imhotep pálcájával. Gyorsan megnézte, hogy a pisztolyai működnek-e, majd a többiek felé fordult.
- Javaslom, hogy a lehető legóvatosabbak legyünk. Véleményem szerint ezek a halottakat valaki életre hívta. Nem hiszem, hogy egy vírus következménye lenne. Az már nagyon Hollywood-i szagú lenne. Ezt valaki okozta egy mágikus ereklyével. Ez az én koncepcióm. - s kíváncsian várta a többiek ötleteit.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 02 Aug. 2018, 13:45

Az átváltozásra végül nincs szükség, mert helyettem, vagyis Svan helyett inkább a szumóbirkózonk töri be az ajtót. Ez most rasszista volt? Eh, japán, rohadt kövér és nagy darab, nekem ennyi elég, hogy szumósnak nevezhessem. Csak félreállok az ajtó elől, és hagyom, hogy tegye, amit szeretne. Közben végre megérkezik a hívó érzés, bár nem egészen világos, hogy pontosan miért éppen most. De a lényeg, hogy végre tudjuk, hová kell mennünk. Irány a Golden Gate híd, nehéz eltéveszteni, és szerencsére nincs is túl messze, csak egy tucat háztömb.
A lépcsőn elindulok a többiekkel együtt, és ki is érünk az utcára, egy kis sikátorba. A két lehetőség közül most is inkább a kevésbé forgalmasat választanám, ahogy legutóbb Vegasban is tettem. Talán nincs olyan sok menekülési útvonalunk, de legalább a zombik túlereje sem érvényesül annyira, és nem keltünk akkora feltűnést.
-Jó ötletnek tűnik - bólintok a japán fickó szavaira. - Jártam már a városban, csupa merőleges és párhuzamos utca, nem fogunk eltévedni a hídig - teszem még hozzá halkan suttogva, hogy ne hívjam fel magamra a zombik figyelmét.
A wand ügynök közben előállt egy koncepcióval is, amire csak a vállamat vonom meg.
-Vírus vagy mágia, nem sok jelentősége van. Csak azokkal kell elbánnunk, akik az utunkba kerülnek, hogy minél hamarabb eljussunk az időutazóig. Ha az megvan, akkor ezt a krízist már nem nekünk kell megoldanunk. Elvégre már egyszer megoldódott...
Ezzel el is indulok a kisebb utca felé. Ha úgy érzem, hogy nagyon rajtunk lennének a zombik, és akár közelharcra is kerülne a sor, akkor megpróbálom gyorsan átadni a terepet Svannak. Fegyver nincs nálam, és nem tudom, mennyire erősek ezek a lények, a társaim pedig nem úgy néznek ki, mintha nagyon sok szupererővel rendelkeznének. Szóval felkészülök arra, hogy helyet kell cserélnünk, és figyelmeztetem Svant is, hogy legyen készen.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
San Francisco - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Pént. 03 Aug. 2018, 17:54

Miután láttam, hogy a szellem nem fog segíteni, a lehető leggyorsabban elengedtem. Nem tudtam, hogy a többiek mennyit észleltek az esetből, de semmiképpen sem úgy akartam bemutatkozni, mint egy gonosz, halott nagymamákat riogató boszorkány. A szellem el is tűnt, de valami még történt... ahogy elment, rögtön elkezdtem érezni a hívást, ami utoljára is elvezetett az időutazóhoz.
Úgy nagyjából ilyenkor esett le, hogy a szellem a jelenből érkezhetett, akkor pedig egy loa (vagy valami hasonló istenség) biztosan felfigyelt az eseményre. Valószínűleg ez nem volt baj (az idő hiánya gondolom őket is zavarta már egy ideje), de a biztonság kedvéért úgy döntöttem, hogy a jövőben (múltban) inkább mellőzni fogom a szellemidézést... A többiek ezalatt kinyitották az ajtót, és úgy tűnt nem sokat vettek észre a megjelent lélekből. Ha szerencsém volt, akár azt is hihették, hogy végig a 'hívást' akartam helyreállítani.
Lementünk az utcára. Rosszul nézett ki, rosszabbul mint reméltem. Amikor megláttam az obeliszket, tudtam, hogy élőhalottak vannak a közelben, de jobban örültem volna, ha csak halott élőhalottak lettek volna. Szerencsére a meglevők sem támadtak meg, de attól még utáltam a látványukat.
Közben az ügynök Antefként mutatkozott be, és varázslatot sejtett a háttérben, pontosabban valami ereklyét. Érdekes, hogy pont felhozta, figyelembe véve, hogy nem is olyan rég láttam Damballah amulettjeit... Igazából szívesen elmondtam volna neki mindent a zombikról, ezekről és a mágikus fajtákról. Ezt a fajta tudást csak kevesen értékelik... de Constantine rövidre zárta a beszélgetést, és elindult a kis utca felé, így én is mentem utána.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 04 Aug. 2018, 09:44Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 8. (szerda)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 6 HSi1bu8

Svan, mint mindig most is Quentine közvetítésével tudott csak a többiekkel kommunikálni, azaz amit mondott a férfi elismételni a többieknek.
~ Igen, ez a 3. VH-s események egyike ~ helyeselt a férfinak. ~

Szerencsére Hiro felvetésére Constantine pozitívan reagált, hogy ő maga ismeri a várost, így bizonyosan nem fognak eltévedni és odafognak találni a Golden Gate Hídhoz. Bár ehhez hozzá kellett tenni, hogy, miként a férfi mondta a város felépítése nem túl bonyolult, így nem lesz túl nehéz az eljutás oda.

Antef szerint ez mágia volt, Constantine semleges választ adott, azonban a nő szerette volna teljesen pontossá tenni az egészet.

~ Ez az egész történelem ~ mondta Svan Antef szavaira. ~ Tudjuk, hogy a nekromorf vírus változata okozta és nem mágia. Később akár meg is kérdezhető, többek közt annak idején itt volt az AIM vezetője, Johanne Jones Tao, ő is megfertőződött, majd kigyógyult belőle… ha jól emlékszem, akkor azáltal, hogy a központi fertőzési gócot, valamilyen kaptártudatot elpusztítottak. Akkor minden élőholt elpusztult, a fertőzöttek pedig meggyógyultak, akik még életben voltak. ~

Mivel most már tudták, hogy ez az a bizonyos eset volt, így ismerhették szerencsére azt is a túlélők elmondása alapján, hogy itt mire számítsanak. Szerencsére ezek az élőhalottak abba a fajtába estek, amik csak csoszogni, lassan mozogni tudtak. Így nem kellett attól tartani, hogy utolérjenek bárkit, aki gyorsabban tud haladni, vagy éppen futni. Ezért könnyedén elkerülhetőek is voltak. Azonban a városban minden fertőzött volt, egy kis karcolás, állat, legyen az bogár, vagy egyéb állat harapása, karmolása, csípése elég volt ahhoz, hogy maguk is megfertőződjenek.

A fertőzött állatok pedig agresszívak voltak, még a patkányok, vagy kisebb állatok is. Az emberek nem, de az állatok valamiért igen. Nagyon sokan miattuk fertőződtek és haltak meg később. Ugyanez volt igaz, hogy a testnedvek és a víz is fertőzött volt, akárcsak a felhők, így ha esni kezdett, akkor is megfertőződhettek. Éppen emiatt a füstöt is jó lett volna elkerülni, hogyha tehették valamilyen módon, annak a belégzését. Alapból a kisebbik utca felé indultak, ott azonban láthatták, hogy minden élőholtakkal van tele és nem nagyon fognak tudni arra haladni észrevétlenül. Így célszerűbb volt megnézni a másik utat is.

Ahogyan a csapat ott kiért láthatta, hogy szerencsére nem házak között vannak, hanem már a parkosabb, erdősebb részen és az egyik sok sávos út visz a hídhoz egyenesen. Itt elég sokat tudtak haladni anélkül, hogy bármibe ütköztek volna. Egyedül az autókat kellett kerülgetni, mert a teljes út be volt állva, rajta végig autók torlódtak, itt tökéletesen ltszott az is, hogy valamiért nincsenek élőholtak, . A temetőig tudott a csapat mindenféle gond nélkül haladni, vagyis annak a „magasságáig”.

Amint egy vonalba értek a temetővel már hallani lehetett, hogy gondok vannak, morgás, hörgés hallatszott. A sírok összezúzva, nagyon soknál látszott, hogy kikeltek a holtak belőle. Az úton több felé egyelőre mozdulatlan, de a nyári melegtől bűzlő tetemek látszottak a kocsik között. Ezekből láthatóan állatok is táplálkoztak, kutyák, macskák, oposszum, mosómedve. Néhány varjú még most is vígan cincálta ezeket a testeket és ették az oszló húsukat.
San Francisco - Page 6 8Jg0xes
San Francisco - Page 6 PsWmyu3


San Francisco - Page 6 7kMvp6c

Direkt kerestem nektek rendes SF térképet és műholdasat is, hogy mindkét részen látni lehessen azt, hogy mi is a helyzet.
Bocsánat,hogy túl irányítottnak tűnt, már kész volt a reag és este lefekvés előtt vettem észre, hogy átfutottam Tao-nál azon, hogy a kis utca felé megy, így emiatt lett olyan a reag,amilyen Embarassed

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 04 Aug. 2018, 20:17

A japán férfi értelmes alaknak tűnt. Viszonylag hamar felismerte a helyzetet amiben voltak és George-nak jó kérdéseket tett fel az ébredésével kapcsolatban. A professzor el is gondolkozott, hogy magyarázza el úgy ahogy érthetően.
-Önnek ez a második élete. Az első egy harccal, háborúval és veszélyekkel teli élet volt. Úgy vélem háborúskodásban is veszthette az életét. Egy nagy hatalmú mágus viszont megmentette a lelkét, aki most ébredezik. Lassan rájön majd, hogy ki volt ön és akkori tudásának is birtokába kerül.
Mikor az ajtó "kinyílt" és elindultak a wand ügynök is felocsúdott és be is mutatkozott. George megmosolyogta a férfi mellékesen jogos idegességét. Ez Gawain-es bátorság nem az övé. 
-Ahogy eddig láttam nem egy elveszett társaságot sodort össze a szél Sziamon ügynök. Szerény véleményem szerint nincs okunk az aggodalomra.
Ha út közben látott valami vascsövet vagy ilyesmit akkor, azt George magához vette. Ha talált neki is egyet akkor a szamurájnak is adott. A kérdésre, hogy a mágia melyik ágát képviseli kicsit zavarba jött.
-Csak hobbiszinten űzöm a mágiát. Amolyan független ágat képviselek. Főként passzív varázslatokat.
Sosem kívánta személyesen megtapasztalni milyen állapotok uralkodtak San Fransisco-ban ekkor. Szörnyű a helyzet az biztos. Nem tesz jót ha az ember ilyesfajta tragédiákat néz végig és nem tehet ellene semmit. Az élőholtak láttán George elgondolkozik.
-Most mi legyen ügynök úr? Ahogy én látom megpróbálhatunk átvágni, ami a köztünk lévő mágusokat figyelembe véve sikerülhet is és jómagam is tudok ebben segédkezni vagy igyekszünk a fák között kerülni reménykedve, hogy úgy átjutunk, hogy észre sem vesznek minket. Amire van egy olyan megérzésem, hogy kevés esélyünk. Persze ha volna valakinek valamilyen varázslata az megkönnyítené a dolgunkat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 06 Aug. 2018, 19:51

- Örülök, hogy tudjuk, hol járunk időben.
Annak nem örült, hogy csak évek múlva rendeződött itt a helyzet.
Nem volt kecsegtető kilátás arra gondolni, hogy egy elzombisodott városban kell haladniuk valamilyen cél felé, amit még nem is tudtak pontosan, Hirónak pedig meg kellett barátkoznia egy benne rejlő másik személyiséggel is. Amit látott, azt látta, de ezt nagyon nehéz volt elhinnie igazán, szívből úgy, hogy a szerint is cselekedjen. Esélyt adott, nem vetett el mindent egyből.
- Ez nagyon érdekesen hangzik. A viaskodás nem áll messze tőlem, szumó harcos vagyok már tizenéves korom óta. Az idő megkavarodásának lenne köszönhető, hogy most kelnek új életre ezek a katonák? Maga tehát már megbékélt ezzel és emlékszik a régi életére?
Úgy tűnt, hogy erre igennel felelhetett. A reinkarnáció hívői közül Hiro már többel találkozott, aki állítólag emlékezett korábbi életekre, többre is. A kerekasztal lovagjainak történetét nagyjából ismerte, mert nagyon sokat olvasott, művelődött. Ilyet egy lélekvándorlásban hívőtől sem hallott még.
Az eddig csendben lévő társuk is bemutatkozott, Hiro elmosolyodott, hogy S.H.I.E.L.D. ügynök is volt közöttük. Ők már nagyon sokat tettek a világért és jól képzettek voltak.
- Mr. Sziamon, az ókori Kelet esetében Japánnal is foglalkozik? A hazám kultúrája nagyon fontos nekem és érdekelne, hogy Ön pontosan milyen területeken kutat.
A túlélés volt az első, az ilyen helyzetek viszont arra is kiválóak voltak, hogy az ember új barátokat szerezzen. Ma pedig egy régi élet is felébredt benne újra, ezt még mindig emésztette.
Hirót érdekelte, mi tette ilyenné ezeket az embereket, vírus vagy mágia. Ő is a vírusra emlékezett és ez sajnos nem Hollywood volt. Svan pontosítása segített és kapóra jött, hogy a gazdája ismerte a várost. Hiro keresett volna valamilyen védőt a lábára, mert mezítláb megtenni egy ekkora utat nagyon is veszélyes volt a fertőzéssel teli városban még egyszerű útnál is. Ha kapott Georgetól csövet, akkor azt megköszönte, egyébként keresett valami fegyvernek valót az utcán, olyat, ami nem volt szálkás, ami őt magát nem karcolhatta meg. Nem akart hozzáérni a zombikhoz és a füsstől is igyekezett távol maradni. Sietett, amennyire tudott, de neki nagyon nem a gyorsaság volt a specialitása. Georgeban társra kellett lelnie, igyekezett mellette maradni.
- Hogy én is tudjam, kitől mire számíthatok, van egy szellemidéző, egy független mágusunk, egy úr szuperhősnővel és egy S.H.I.E.L.D. ügynök. Egyéb képesség, ami még jól jöhet? Jómagam csak emberi erővel bírok, abból viszont jó naggyal, azt hiszem, ez nem nagyképűség.
A hangerőt továbbra is lenn tartotta és figyelte a környezetet. Ha támadás érte, igyekezett kitérni és elhárítani azt, ha mást támadtak, ment segíteni. Jó ötletnek indult a kis utca, közelebb érve azt látták, hogy tele volt élőholttal. Mégis jobb lett a szélesebb út.
A temető vonaláig tartott a nyugalom. A kocsik kerülgetésével nem volt gond, de az állatok veszélyt jelentettek és az élőholtaknak se lehetett sok a felébredésig. George ötlete is jó volt, Hiro mást dobott be:
- Vagy valami, ami zavarja, elűzi legalább az állatokat? Volt ilyen?

A Disney múzeumba beugorhattunk volna:D
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Kedd 07 Aug. 2018, 17:56

Ahogy haladtunk tovább, Constantine részletesen elmesélte a nekromorfok eredetét. Tudtam, hogy igazából Svanhildtől jött a magyarázat, de ettől még egy kicsit furcsának hatott, ahogyan az egyik pillanatban tartózkodott, a másikban meg már teljes beszámolót tartott nekünk. Részben ezért sem hoztam egy szellemet sem Haitiről. Nem akartam, ha valaki végigkommentálja az életemet, és alkalmanként bele is szóljon. (Meg azért sem, mert egy rokonom sem volt ott eltemetve).
Közben George is egy egész érdekes beszélgetést folytatott a reinkarnációról, egy nagy hatalmú mágusról, és régi harcosokról. Szokatlan téma ez egy egyszerű kémiatanártól... Ha nem egy háborús zóna közepén lettünk volna, biztosan kifaggatom, de így csak hallgatózással kellett beérnem.
Aztán elértük a temetőt, ahol még több oszlófélben levő hullát találtunk, amiknek egyedül az állatok örültek. Sajnos a hívás éppen keresztülvezetett volna minket köztük. Egy pillanatra megálltunk átbeszélni a lehetőségeket. Szerintem már időszerű lett volna 'bevetni' a szuperhősnőt, de ezt nem ajánlották fel, és senki nem mondott megoldást (bár a kémiatanár emlegetett bizonyos passzív varázslatokat). Külön én sem ismertem ide alkalmas varázslatot. Esetleg megpróbálhattam volna megidézni a zombikat, mielőtt a vírus teszi, de inkább ezzel nem akartam kísérletezni. A nekromorfok és a voodoo nem jó párosítás...
Jobb ötlet híján így én is a csendes továbbhaladást támogattam.

// Ha mindenki beleegyezik, még visszafordulhatunk:) //


A hozzászólást Aina összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 11 Aug. 2018, 23:04-kor. (Reason for editing : Aina)
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 12. (vasárnap)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 6 HSi1bu8

Amíg a társaság halad, addig George még mesél Hiro-nak a dolgokról, hogy sokkal jobban tisztában legyen a dolgok mibenlétével. Útközben lehetett találni csövet, amit mind George, mind pedig Hiro magához tudott venni. Kisebb erőfeszítés kellett még a sikátorban, hogy ott a falon levőt leszedjék és széttörjék. Ha nem ezt akarták választani, akkor volt a sikátor végén is egy korlátszerűség, hogy megnehezítse a biciklik behajtását a sikátorba. Ezt is szét lehetett szedni.

Igazából három felé lehetett bármelyiket szedni, így valakinek kettő jutott, vagy éppen egy harmadik társuknak adtak még egyet, hogy ő maga is megtudja védeni magát. Közben Hiro még Antef-et is faggatta egy kicsit a történelem terén.

Végül pedig megérkeztek temetőhöz, ahol a csoport kissé eltanácstalanodott, hogy mit és hogyan kéne tenni. Hiro kérdezte, hogy miként lehetne elűzni az állatokat, hogy átjussanak ezen a részen. Ekkor hirtelen újabb képek villantak be az elméjébe, szakadó esőben volt, éjszaka, egy fa alatt, itt még égett egy kisebb tábortűz. A fának dőlve egy páncélos alak, az arca nem volt teljesen kivehető, de nem sokkal a szíve felett beleállt egy nyílvessző. Saját maga kezében egy égő fáklya; ezzel próbálta a vérszagra gyűlő farkasokat távol tartani.

Szinte másodpercre pontosan ezzel egy időben tolmácsolta Constantine is Svan szavait.

~ Füst és tűz hatásos az állatok ellene ~ mondta.~

Ha körbenéztek, akkor volt a közelben több olyan kocsi, ami égett, illetve több autóban voltak ruhák, illetve olyan eszközök, amikkel fáklyákat lehet csinálni ezeken felül pedig ott voltak a fém rudak is Hiro, illetve George kezében.

San Francisco - Page 6 7kMvp6c

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 08 Aug. 2018, 21:49

Egyelőre senki sem tűnt túlzottan idegesnek. A japán férfi is viszonylag jól átlátta a helyzetet és jó kérdéseket tett fel ahhoz, hogy még jobban megértse a szituációt amibe belekerült. George pedig türelmesen magyarázott. Ő is megtapasztalta már ezt bár ő sokkal kellemetlenebb körülmények között.
-Nem ez a folyamat már korábban megkezdődött. Körülbelül félévente találkozok olyanokkal akik ébredeznek, de a legtöbbeknek utána nyoma is szokott veszni. Általában nem ehhez hasonlóan veszélyes szituációkban találkozunk. Hát... Jól sejti én már emlékszem a múltamra. Én egy megbecsült professzorként általában kerülöm a viaskodást és az ilyesmit szóval nem mondhatom, hogy megbékéltem ezzel. Amúgy sem hasonlítható egy békés sporthoz amiket a másik énje tett a múltban úgy vélem. Ezen kívül egyéb körülmények is vannak az én esetemben melyek miatt nem lelem túl sok örömömet ebben az ébredésben. Azokat kifejteni viszont nem ez a legjobb alkalom.
George nem szívesen fejtené ki a Gawain-kénti családi viszályait. Csöveket is tudtak találni amit ha George nem tudott letörni akkor Hiro segítségét kérte. Még eggyel többet is szereztek mint akartak így a harmadik társuk is kapott egyet. Az élőholtak megjelenésére George több ötletet is vázolt és végül egy harmadikat találtak amire ő bólintott és segített is megvalósítani.
-Ha a ruhákat és szöveteket a vascsövek végére tekerjük akkor azt meggyújtva viszonylag jól használható fáklyákat készíthetünk.
Ha a többiek egyet értettek akkor meg is valósította.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 6 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.