San Francisco

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Szomb. 11 Aug. 2018, 13:41

Hiro figyelt minden szóra, amit George mondott. Nem kellett összekötni az idő felkavarodását a lovag ébredésével, ezt a vonalat nem is erőltette. Úgy gondolta, lesz valamilyen küldetésük, amiről még egyenlőre senki sem tudott, de ezzel a céllal kezdtek újra feléledni. Sajnálattal hallotta, hogy mások csak úgy eltűntek a bennük lévő harcossal együtt.
- Ez egy új életforma ezek szerint és remélem, hogy idővel teljesen el tudja majd fogadni. A hősöknek az Önök kultúrájában is nagy tisztelete van.
Ahogy Hiróéknál is, szamurájok és egyéb hősök éltek, máig megbecsüléssel szólnak róluk a történetek. Hiro valóban nem életre-halálra menő küzdelmeket vívott eddig, de a harci szellem vele volt, bízott abban, hogy emiatt könnyebben veszi majd az akadályokat.
- Köszönöm! - mondta a vascsőre.
Megforgatta a kezében és vitte szorosan fogva. Már mindenki fel volt fegyverezve vagy erővel vagy eszközzel. Újabb látomása lett, amitől egy picit megtorpant. Nézte, hogy élt-e még az alak, lélegzett-e vagy már halott volt a találattól. A halált az ő kultúrája igyekezett a helyén kezelni, ezért is tudott itt is boldogulni a sok holttest között. A középkori látomások egyre izgalmasabbak voltak. Elhatározta, hogy többet fog erről a legendáról olvasni.
- A farkasok a vérre jönnek, de a láng ereje nagyobb az övéknél - mondta Svan után.
George ötlete remek volt, Hiro igyekezett is legyártani az 1. fáklyát.
- Csak a füstre figyeljünk, hogy ne felénk terelődjön!
Akkor ugyanott tartottak volna, mint ha megharapta volna őket egy fertőzött. Próbált a fáklyával haladni és azt is megnézte, nem volt-e más használható fegyver valamelyik kocsiban. Lőfegyver vagy penge még jobb lett volna, hátha elejtett valaki egy kést vagyegy pisztolyt védekezés közben. Óvatlanul nem vette fel, csak akkor, ha úgy nézett ki, hogy nem volt rajta vér vagy fertőzés nyoma. Ha támadás érte őket, igyekezett kitérni és a többieknek is segítni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Szomb. 11 Aug. 2018, 16:28

Tudtam, hogy egy vascsővel könnyebben távol tarthattam volna az állatokat, és egy módon használni is akartam... de ha egy mambo fegyvert ragad, az egyenlő a vereséggel. Ha én sem bíztam volna a loák erejében, ők miért segítettek volna? Nem. Még ha fel is ajánlották a rudat, azt nem fogadhattam el. Úgyis voltunk még elegen, akik jobb hasznát vehették.
Constantine (vagy inkább Svanhild) felvetette, hogy a tűzzel távol tarthatnánk az állatokat, a többiek meg hozzá is láttak, hogy ezt megvalósítsák.
Hogy ne vesztegessem az időt, közben elkezdtem felrajzolni Ogun vevéjét, hogy legalább a tűztől védve legyek, de ezt inkább félbeszakítottam. Eszembe jutott, hogy mégiscsak volt nálam valami, ami éppen jól jöhetett. "Ogun iszik, de sohasem részeg..."
- Umm... van nálam egy kis rum - mondtam a táskámban keresgélve - Eredetileg egy szertartáshoz kellett volna, de a fáklyában lehet, hogy jobb helye lesz.
Ezzel át is adtam a kis üveget, majd ha mind készen álltunk, elindultam a többiekkel együtt.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 319
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 36
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 12 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 16. (csütörtök)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 7 HSi1bu8

Eddig a harmadik rudat nem kérte el senki, így az ott maradt talonban George-nál, később még jól is jöhet. A temetőnél úgy döntöttek, hogy nem fordulnak vissza, hanem füsttel próbálják majd maguktól távol tartani az állatokat, amikből itt elég sokat láttak.

Az autók zöme nyitva volt, így bőröndöt, vagy hasonlót kinyitni könnyedén lehetett és szerezni belőlük ruhát. Ezeket rá lehetett könnyedén tekerni a fémrudakra, Aina még ad alkoholt is, hogy a tűz még jobban égjen.

A meggyújtás előtt azonban mindenkinek eszébe juthat egy fontos dolog, a fém remek hővezető, így ha nem akarták, hogy pár perc után a kezük megégjen, mert a fém felforrósodott, akkor valamilyen más dolgot kellett keresniük.

Szerencséjükre az egyik kocsiban volt olyan bambusz fáklya, ami kifejezett táborozásra volt, ehhez pedig anyag is, így a csapat ezzel könnyedén tudott biztonságos tárgyat készíteni. Volt olaj is, így a rum későbbre még jól jöhetett, ha esetleg valaki megsérül.

Ahhoz, hogy füstöt is kapjanak némi száraz füvet, vagy levelet lehetett tenni a tűzre. Attól nem kellett félni, hogy bárki megégjen. És így el is tudtak indulni. Az állatok nem menekültek, amikor közelebb értek hozzájuk, hanem támadni próbáltak, de a tűz és a füst kellő távolságban tartotta őket, így a csapat biztonságban volt.

Így már könnyedén tudtak haladni, egy idő után az út felüljáróvá vált, így itt fent haladtak, majd visszaértek az útra. Nagyjából fél-egy óra múlva, mert többször meg kellett állni, elbújni a fertőzöttek miatt megérkeztek a híd előtti fizetőkapuk közelébe. Itt már hamar látszott, hogy nagyon, de nagyon sok zombi téblábolt a kapuknál. Ami talán szerencsének mondható, hogy innen nagyon közel volt a hely, ahonnan a hívás érkezett.

San Francisco - Page 7 25kUeht

San Francisco - Page 7 7kMvp6c

//Bocsánat a rövidségért sikeresen összekapartam egy ínhüvelygyulladást és iszonyúan fáj gépelni…//
//Az ugrás meg azért volt, hogy ne húzzuk a dolgokat.//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Antef Sziamon on Hétf. 13 Aug. 2018, 12:52

Miközben a meggyújtott bambuszfáklyákkal haladtak a céljuk felé, Antef mosolyogva válaszolt a japán férfi kérdésére.
- A fő szakterületem az ókori Egyiptom és Mezopotámia, de azért a japán történelemről is tudok ezt-azt.
Ahogy haladtak tovább, Antefnek feltűnt, hogy a zombik száma megszaporodott. Még mindig meg volt róla győződve a temetőben látottak után, hogy itt nemcsak vírusról van szó, hanem mágiáról is. De nem tette szóvá. Nem akart most vitát generálni a Constantine társával. Inkább átvett bal kezébe a fáklyát, míg a jobb kezébe vette az egyik pisztolyát. Meglapultak a kocsik között, miközben Antef igyekezett betájolni, hogy merről jöhetett a hívás. Szerencsére nem a híd felől.
- Javaslom térjünk le az útról és a fák jótékony takarásában lévő kisebb úton közelítsük meg a partot. Az állatok a füst és a tűz miatt úgyse támadnak ránk, a tombik meg a főúton tolonganak. - vetette fel az ötletet. Antef.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 13 Aug. 2018, 22:27

Hiro is áttúrt 1-2 bőröndöt, gyúlékony ruhákat keresett és cipőt, mert ő még mindig anélkül ment végig San Franciscón. A méretére bizonyosan nem volt egyszerű találni. Kesztyűt is keresett, abból mindenkinek, mert hasznos lehetett. Túl sok időt nem akart ezzel tölteni, maximum 3 bőröndbe nyúlt bele. Sajnálta a tulajdonosaikat, ha nem voltak a kocsiban a tetemeik, akkor azt sem tudhatta, éltek-e még. Ők élni akartak és haza jutni épségben. A japán mondák legbölcsebb lényei ugyanezt tették volna, mert a halottaknak tisztes temetés jár, de ez minden volt, csak nem az.
- Mr. Sziamon, ezt jó hallani és ha még lesz rá lehetőség, beszélhetnénk erről bővebben,
Tájékozott elmékkel örömmel beszélt. A rumot Hiro végül nem használta fel. A kezüket égető vascső helyett jó volt a bambusz és a szumós vállalta, hogy ő megy vele előre. Ha több fáklyát is találták, egyszerűbb volt. Avar volt bőven, dúsabbá tették a tüzelőt vele. Telt az idő és lassan megint válaszúthoz érkeztek. A bujkálás nem volt könnyű Hiro termetével, csak a falak mögött rejtőzhetett el vagy nagyobb autók mögé.
- Egyet értek az ügynökkel. Itt viszont nagyon vigyáznunk kell, nehogy magunkra gyújtsuk az erdőt.
Eloltani nem akarta volna, csak ha a többiek kérték. Az állatok még hátba is támadhatták volna őket. Közel volt már a cél.
- Valakinek van sejtése, hogy mit fogunk ott találni? Egy időutazót, egy időkaput, esetleg ellenséges erőket is, akik hasznot akarnak húzni ebből?
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 15 Aug. 2018, 12:47

A karperec és Svan erejére mindeddig nem volt szükség, néhány fáklya és sok óvatosság elég volt ahhoz, hogy elosonjunk a zombik mellett, és távol tartsuk magunktól az állatokat. Én magam is közelebb húzodom a fáklyás emberekhez, hogy ne legyen problémám a megvadult rágycsálókkal és háziállatokkal.
A híd közelébe érve még mindig próbálom kiverni a fejemből a temető látványát, ahonnan filmbe illő módon keltek ki a halottak. Aztán elérünk a híd lábához, ahol tolonganak már a dölöngélő emberek, úgyhogy jobb lesz új útvonalat választani. A hídra nem tudunk feljutni, de nem is kell, a hívást annál közelebbről érzem, és a part felől. A többiek rögtön fel is vetik, hogy a fák közt vágjunk át, és menjünk a part irányába.
-Az erdőben a fákon is lehetnek állatok, felfelé is figyelnünk kell - teszem hozzá Hiro aggodalmas javaslatához a magamét.
-A legutóbbi alkalommal az időutazót találtuk meg, pontosabban az egyik verzióját. Vele együtt aztán visszakerültünk a saját időnkbe. Talán most is itt lesz a parton valahol a teste. Lehet, hogy itt mosta partra a víz...
Az erdő felé közelítve nagyon figyelmesen haladok, próbálom kiszúrni az állatokat magunk körül, távol maradni tőlük, és szólni a fáklyás embereknek, hogy figyeljenek rájuk. Ha nagy lenne a baj, még mindig itt a B terv, hogy átváltozom, de egyelőre ezek a zombik egészen... Békések? Lehet ilyet mondani zombikra?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
San Francisco - Page 7 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 15 Aug. 2018, 13:49

A japán-nak igaza volt abban, hogy a hűsöknek nagy tisztelete van, de George világképében akkor sem nézne ki túl jól ha kiderülne ki ő. Minden bizonnyal nem egy kolléga és diák nem tudná megérteni, hogy ő bár egy egyetemi tanár szabadidejében jelmezt húz és kardal küzd a gonosz ellen. A tekintélye biztos csökkenne. George-nak mivel öltözködés tekintetében igen érdekes ízlése van nem lenne meglepő ha most is lenne rajta egy kesztyű, de nincs. Így azt tehetnék, hogy ruhákat tekernek a rögtönzött fáklyájuk markolatára, de erre nem lesz szükség mivel találnak valódi fáklyákat is amik kényelmesebb megoldásnak bizonyulnak. Tüzet gyújtanak és azok az élőholtak bár fenyegetőeknek tűnnek, de nem mennek a közelükbe. A továbbiakban igyekeztek bujkálni és el is érték nagyjából, azt a helyet ahonnan, azt a hívást érezték. Az ügynök szavaira George is bólintott. A szuperhősnővé átváltozni tudó férfi szavaira is. Nem mondott butaságot tényleg jobb ha figyelnek. Ő is így próbált haladni ha tudott úgy, hogy másokat is meg tudjon védeni ha szükséges.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Szer. 15 Aug. 2018, 18:34

Az alapanyagok már kezdtek összegyűlni, amikor egyszer csak előkerült egy igazi fáklya is. Meglepő, hogy pont találtunk egyet, de mindenképpen szerencsés. A rumot így megtarthattam, ami meg még később jól jöhetett. Ha más nem, akár koccintani is lehetett vele az időutazó felett.
Hamar meggyulladt a tűz, mi meg újra elindultunk a hívás felé. Nem haladtunk túl gyorsan, de legalább biztonságban voltunk. A zombik nem zavartak meg, az állatok pedig habár ellenségesek voltak, nem támadtak ránk. Tudtommal atombombától sem kellett tartanunk, így egyszerűbb volt a dolgunk, mint utoljára. A többiek is nyugodtnak látszottak, az ügynök és a japán párbeszéde akár a konferencia keretein belül is elhangozhatott volna.
Az út viszont rossz irányba kanyarodott, és tele volt fertőzöttekkel, így Antef felvetette, hogy mehetnénk az erdőn keresztül, majd mindenki hozzáadta a maga jó tanácsát. Ne gyújtsuk fel az erdőt, minden irányba figyeljünk... Teljesen fel voltunk készülve, én mégis úgy éreztem, hogy valami baj lesz. De nem volt mit tenni, a többiekkel együtt én is az erdő felé vettem az irányt, miközben magamban elmondtam egy imát a loáknak (Legba es Grâ-bwa részere).
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 319
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 36
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 16 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 20. (hétfő)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 7 HSi1bu8

A csapat úgy döntött, hogy akkor az erdőn mennek tovább és nem pedig az ott mellette húzódó úton. Ennél a változatnál egy nagyon rossz hír volt, az, hogy nagyon meredek volt az út, sok helyen két kézzel kellett kapaszkodni, hogy be bucskázzanak le rajta, így a fáklyákat az úton kellett hagyni, vagy eloltani. Ha azonban az úton mentek, akkor nem lett volna ilyen gond, mert az nem volt olyan meredek.

A társaságnak ez igencsak nagy kihívás kellett, sok helyen csúszott a talaj, gödrök voltak, gyökerek álltak ki a földből, így nehéz volt talpon maradni és sérülés nélkül megúszni. Akinek nem túl jó az egyensúlyérzéke az bizonyosan megrántotta a lábát, vagy a kezét, amikor megcsúszott és megkapaszkodott.

Az erdőn való lemászás után a lenti parkolóba érkezett a társaság. Itt tömve voltak a járművek, a kis kocsitól kezdve a nagy buszig. Azonban itt voltak fertőzöttek is, akik dülöngélve indultak a társaság felé, úgy fél tucatnyian voltak ezek. Itt tovább úgymond egyenesen nem lehetett haladni.

A parkoló szélén korlát volt, okkal. Meredek, helyenként teljesen függőleges falú szakadék volt, aminek a legalján volt az a rész, ahova le kellett jutniuk. A helyről több irányban is vezettek utak, amik kacskaringózva levezettek a tengerpartra.

Azonban minden úton látszottak ténfergő fertőzöttek, így úgy tűnik egyelőre, hogy semmilyen képen nem ússzák meg harc nélkül a lejutást.

San Francisco - Page 7 SzTseUq


felszerelés/egyebek:

San Francisco - Page 7 ZqdzL8r San Francisco - Page 7 KZFkrzC San Francisco - Page 7 JxOmlzs San Francisco - Page 7 S9vQSXL San Francisco - Page 7 EaYapF5

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 17 Aug. 2018, 20:38

Hiro rá bólintott a férfi szavaira, figyelni kellett felfelé is. Reménykedett abban, hogy a tűz abból az irányból is elűzte az állatokat. Ha támadtak volna, közel kerültek volna hozzá, nem lett volna jó ötlet, úgyhogy eddig megfelelőnek bizonyult.
Az út még sem volt olyan egyszerű és a város is rejtett magában titkokat, például a meredek erdős részt. Hiro nem dobta el a fáklyát, ha már nagy nehezen meg találták. Eloltotta és ha már nem volt forró, akkor a rüvid pizsamanadrág oldalába dugta. A vacsövet másnak adta, aki fel tudta csatolni vagy el tudta tenni. egy sima gumis gatya nem bírt el ennyit, egyszerűbb célokra, alvásra találták ki. Nem a beszéd ideje volt ez, nagyon kellett figyelni. A szumósok rengeteget edzettek egyensúlyra, lábra, Hiro bízott abban, hogy ez elég lesz. A terep volt neki idegen, ilyenekre nem készültek fel és ő volt az egyetlen mezítlábas a csapatban, mivel nem talált egy kocsiban sem ekkora cipőt. Tartott a karcolásoktól, amik fertőzést okozhattak. Azzal tartotta magát, hogy minden fertőzött meg gyógyult, aki nem halt meg és neki is meg kell úsznia. Most ébredt fel benne egy lovag, nem lehetett volna így vége, annak nem lett volna értelme. Hitt abban, hogy minden okkal történt.
Ha sikeresen leértek a parkolóba, térdeire támaszkodva előre dőlt, kifújta magát. Megnézte a többieket és a talpait. Egy rögtönzött kötés jó lett volna, nézte, volt-e itt ehhez valami.
- Melyiken vannak a legkevesebben? - kérdezte és kémlelte az utakat. - Uram, lehet, hogy most jó lenne hívni Svant. Én is segítek, ahol tudok. Azt hiszem, jobb, ha nem csapunk zajt lőfegyverrel, nehogy még többen jöjjenek.
Ha még meg volt a vascső vagy ha itt tudott újabb fegyvert szerezni, akkor a kezébe vette. Ezeket a zombikat távolról kellett fejbe verni, az ő hosszú karja és egy cső elég lehetett. Az érintkezést kellett el kerülni. Ha más nem ment előre, akkor Hiro akarta vezetni a sort. Összpontosított, hogy ne lepjék meg és hogy a rendesen feledzett reflexeivel hárítsa a támadásokat és viszonozza azokat, amíg le nem értek az időutazóhoz. Egy halott időutazó teste juttatja őket haza, ez nagyon rossz gondolat volt, de nem értek rá fanyalogni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Vas. 19 Aug. 2018, 12:12

Grâ-bwa vagy nem hallgatta meg az imáimat, vagy ő is az időeltolódástól szenvedett. Mindkettőt könnyen el tudtam képzelni, de szerettem volna azt hinni, hogy csak az idővel volt gond. Egy loát kiengesztelni fárasztó lett volna...
Mindenesetre voltak éppen sürgetőbb problémáim is. Az erdőn átvágva egyre jobban éreztem, hogy nem vagyok alkalomhoz illően öltözve. Egy nadrággal valószínűleg jobban boldogultam volna, így viszont szinte az egész utat bukdácsolva tettem meg. Nyílt sebeket szerencsére nem szedtem össze, de sikerült belerúgnom egy halom gyökérbe es alaposan bevernem a térdem.
A helyzet ezután sem javult, az erdőből kiérve egy parkolóba érkeztünk, ahol öt-hat fertőzött várt ránk. A hívás felé sem tudtunk egyenesen haladni, egy szakadékosabb terület állta az utunkat, amin több, kanyargós ösvény vezetett keresztül. Sajnos egyik sem volt üres...
Svanhild felbukkanását én sem bántam volna. Mind a harcban, mind a haladásban sokat tudott volna segíteni... de ha ez nem következett be, akkor maradtak az ösvények. Megpróbáltam a társaság közepefelé elhelyezkedni, hogy az összecsapásokból lehetőleg kimaradjak. Egy azonnal támadó igét sem ismertem, pofozkodni meg nem nagyon szerettem volna.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 319
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 36
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 19 Aug. 2018, 17:32

George nem, de Gawain rendelkezik a kellő képességekkel, hogy ne törje ki itt a lábát. Ha tud akkor már út közben is próbál segíteni a többieknek. Van ahol javaslatokat is tesz például mikor előnyösebb lenne oldalazva haladni. Szóval azért kihasználja a lehetőséget, hogy okoskodjon. Hogy bölcs dolog volt-e így haladni, azt nem tudja mert lehet, hogy páran lesérültek, de tény, hogy élőholtakkal viszont tényleg nem találkoztak. Egészen az út végéig. Mondjuk nem voltak sokan és a férfi állítólag szuperhősnővé tudott változni. George egy pillanatra el is gondolkozott rajta, hogy tényleg szükséges lenne-e felfedni magát, de hamar megállapította, hogy ha csak ezért megsérülne valaki akkor, azt sosem bocsátaná meg magának. Szóval kézbe vette az óráját és a többiekhez fordult.
-Reménykedtem, hogy hátha nem lesz erre szükség, de úgy látszik igen. Azért arra megkérném önöket, hogy amit most látnak, azt tartsák titokban. Nem szeretném ha kitudódna.
Majd megidézte a pajzsát. A vascsövet a kezébe vette és kiadta az utasításokat.
-Hiro úr, hőskisasszony, javasolnám, hogy ék alakzatban törjünk át rajtuk. Így védve az ügynök urat és Aina kisasszonyt. Ügynök úr egyet értek vele, hogy kerüljük a hangoskodást szóval csak végszükség esetén lőjön. Megfelel?
Ha a többieknek igen akkor ő az ék csúcsára beállva vezeti őket. Ha szükségesnek ítéli akkor a mágiáját is beveti, hogy ellökje maguktól a zombikat, de ha úgy látja, hogy elbír velük akkor fejre célozva igyekszik ártalmatlanítani a közelébe kerülőket miközben próbálja vezetni a többieket az ájult irányába egy jónak tűnő úton ahol kevés zombit lát.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 20 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 24. (péntek)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
kép:
San Francisco - Page 7 HSi1bu8

Ahogyan az került szóba, hogy ideje lenne Svannak megjelennie, Aina és Constantine láthatta, hogy a nő nem lelkesedett az ötletért, mintha szégyenlős lett volna. A férfi egyébként ezt megtapasztalhatta már mióta ismeri a nőt, hogy valóban roppant szégyenlős volt és nem szívesen mutatkozott senkinek, ha nem volt muszáj.

Ahogyan a csapat végignézett, hogy merre lenne célszerű haladni láthatták, hogy a híd irányába noha kevesebben vannak, de ott először egy nagyobb teraszra érkeznének, ahol azonban sokan vannak, nagyon, így a hídtól távolabb – déli – irányba érdemes haladni, ahol ugyan többen vannak, de az a terasz kikerülhető és nincs ilyen nagyobb pont, ahol felgyűlhettek volna a fertőzöttek.

Végül George indult előre, igazából az út nem volt olyan széles, hogy ketten elférjenek rajta – vagyis elfértek volna, de akkor harcolni nem tudnak, mert egymást akadályozzák – , így libasorban lehetett haladni. A másik út volt szélesebb, éppen azért volt ott több fertőzött is. George pedig haladt, a tudása szerint tudta úgy tartani a pajzsát, hogy ne férjenek a fertőzöttek hozzá és tudta takarítani az utat is, lőnie sem kellett.

A pajzzsal félre tudta sodorni a fertőzötteket úgy, hogy azok lezuhanjanak a partra, ahol éppen többen voltak, ott pedig a pajzsból kicsapó lökés oldotta meg mindezt. Így haladva végül olyan negyed óra alatt le lehetett jutni a partra anélkül, hogy bárki megsérült volna.

A zombik jelentős része a leeséstől kellően megsérült ahhoz, hogy ne tudjanak már felállni és a csapat után menni, amint lent voltak a tengerparton. Ahogyan itt körbenéztek, talán két tucat élőholt volt lent, ezeknek a 2/3-a csak csúszni tudott, vagy még azt sem, könnyedén kikerülhetőek voltak. A maradék nyolcnak a fele észre sem vette őket, a másik négy pedig elindult feléjük.

Kettő a hátukban, kettő szemből, sima egyszerű átlagruhákban voltak, közben pedig még az is látható volt, hogy honnan jött a hívás. Itt a parton volt egy barlangbejárat, a felől érkezett mindez…


felszerelés/egyebek:

San Francisco - Page 7 ZqdzL8r San Francisco - Page 7 KZFkrzC San Francisco - Page 7 JxOmlzs San Francisco - Page 7 S9vQSXL San Francisco - Page 7 EaYapF5

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 20 Aug. 2018, 20:33

Hiro ötlete nem vált be, Constantine nem változott át. Szuperhősre most lett volna a legnagyobb szükség. Ha nem volt kéznél, nekik kellett megoldaniuk és Hiro megint észre vette, hogy nagyon jó volt a csapat. Nem volt viszálykodás, nem csináltak butaságot, maximum az irányt választották meg rosszul. Nyilvánvalóan számított, hogy a csapat magja együtt érkezett, volt bennük közös.
- Hölgyem, jól van? Fogja bírni az út folytatását?
Figyelemmel kísérte a varázsló nőt, aki többször meg botlott. Oda is ment hozzá és hatalmas tenyerét Aina vállára tette. Ha nagyon ki merült volna, Hiro hátára fel kapaszkodhatott.
- Javaslom, hogy délnek menjünk. Nem leszünk könnyű préda, ha kikerüljük azt a teraszt.
Szörnyű volt ez a város, ahogy el öntötte a fertőzés. Ilyen szép helyeken öröm lett volna kirándulni, most meg tele volt zombival.
- Én bizonyosan nem szólok egy szót sem senkinek.
Hiro el is határozta, hogy így tesz és az ígéreteit meg szokta tartani. Nagyon is kíváncsi volt, hogyan jelent meg a lovag a kémia tanárban. A pajzs előhívása, az ereje nagyon tetszett neki és már alig várta, hogy ami őt illeti, az is el jöjjön egyszer. Egy igazi hős élt benne, akinek véres tetteit is meg kellett ismerni, de az igazi hősök ezt sosem úszták meg.
- Az ék alak a római hadseregnél nagyszerűen tudott működni a pajzsfallal, amit használtak az áttöréshez. Sajnos itt nincs elég helyünk és én egyébként is 2 fős sort jelentek, szélességben mindenképp.
Hiro sosem próbálta elő adni magáról, hogy délceg alakja volt. Edzett volt ő, csak másképpen, szumósan. Be állt George mögé, ha más nem előzte meg. Büszkén nézte, hogyan cselekedett a társa. Ők ketten egy másik, sokkal-sokkal régebbi csapathoz tartoztak és jó volt erre gondolni.
- Szép munka volt, lovag, ha szólíthatom, így! - dícsérte meg a kémia tanárt.
- Ezeket csendesen gyakjuk le, a többi mellett el iszkolhatunk a barlangig.
Hiro vetett egy pillantást a bejáratra és a környékére. Ha onnan vissza juthattak a hazájukba, akkor mindenki boldog lehetett, de ha ott csapdába estek, akkor nagyon fel kellett kötni a gatyájukat. Most azokra koncentrált, akik az ő oldalán közelítettek. Igyekezett olyat rájuk verni oldalról, hogy el tántorodjanak vagy el törje a karjukat, ha nagyon jó volt, akkor a gerincüket. Ezek az emberek élőholtak voltak, már nem kelhettek életre, ettől még nem volt jó érzés agyon verni őket. Ha támadtak, igyekezett kitérni. Figyelt a társaira, nem akarta hagyni, hogy bárki védtelen legyen.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 20 Aug. 2018, 22:54

Nem volt gond egyelőre a csapattal. Hiro úr akinek szüksége volt rá annak segített a tovább haladásban és nem volt senki, aki akadályozta volna őket. Az irány tekintetében George-nak megfelelt. Sajnos nem tudta megúszni, azt hogy ne kelljen a pajzsát előhívnia. Hiro úr megígérte, hogy hallgat arról amit ő most tett. George benne meg is bízott egy kicsit a többiekben nem ment annyira. Az eredeti ötletéről hamar kiderült, hogy nem annyira megoldható.
-Rendben igaza van. Akkor amennyiben Aina kisasszonynak szüksége van rá segítse őt a haladásba hátulról pedig Svan kisasszony zárja a sort hátha szükségünk volna rá.
Egy kardal vagy csatabárddal a kezében minden bizonnyal könnyebben boldogult volna, de a vascsővel és a pajzsával sem okozott George-nak problémát, hogy az útjába kerülő élőholtakat elintézze. Néhányat egyenesen lelökött a mélybe. Még mágiát sem volt szükséges használnia. Valahol nem tetszett neki ez a harc hiszen ezek emberek voltak, de talán csak Gawain miatt nem lett rosszul. Túljutottak az ellenségen. Hiro szavaira szerényen mosolygott.
-Jelenleg szólíthat így csak társaságban kerülje majd.
A helyzet nem tűnt egyelőre olyan vészesnek. A szumós megjegyzésére George bólintott.
-Maradjunk együtt és figyeljenek a lábuk elé.
Majd ő is tartva a biztonságos távolságot az élőholtaktól igyekezett a vascsővel agyonütni őket. Ha meg túl közel jöttek volna akkor pajzzsal lökte el őket magától. Ha kellett mágiát is használt, hogy távol tartsa magától az ellent.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Szer. 22 Aug. 2018, 00:31

- Jól vagyok, haladhatunk tovább - nem győztem bizonygatni, hogy minden rendben volt. Őszintén nagyon tetszett, hogy igazi lovagok vettek körül, de azért nem akartam eljátszani a bajba jutott hölgyet. Elvégre nálam több zombit itt még senki sem látott, talán Svanhildet leszámítva.
Svanhild... Nem értettem, hogy miért nem akart megjelenni. Lehet, hogy nem érzett közvetlen veszélyt, amit el kellett volna hárítania, vagy csak egyszerűen a megszállás folyamatát nem kedvelte. Az asgardi szellemek egyáltalán nem hasonlítanak a loákra.
Ellenben a lovagok kitettek magukért. (Sir?) George az órájából megidézett egy pajzsot, és rendkívül látványosan keresztülvezetett minket az élőhalottakon. Még hogy hobbiszinten, független és passzív varázslatok! Ha nekem is ilyen kémiatanárom lett volna, talán még emlékeznék is valamire az órákból. Igazán nem értettem, hogy ezt miért akarta titokban tartani. (És hogy miért tartotta még mindig titokban a másik tárgyat, amit hordozott...)
Amikor leértünk, még több élőhalott várt ránk. A küzdelembe megint nemigen tudtam beszállni. Igyekeztem nem útban lenni senkinek, de sajnos még mindig csak haszontalanul toporogtam, és próbáltam a többiekkel együtt a barlang felé araszolni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 319
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 36
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 23 Aug. 2018, 13:30

Előbb az erdőn kelünk át, aztán a partra ereszkedünk le, én pedig csak próbálok láthatatlan maradni potyautasként. Svan megmakacsolja magát, és egyelőre nem akar megmutatkozni, reméljük, hogy ez nem fog senkinek az életébe kerülni. Én meg nem hoztam magammal fegyvert, a franc se gondolta volna, hogy egy konferenciára is pisztollyal kell érkezni. Igaz, itt a lövöldözés amúgy sem lett volna jó ötlet, a zaj csak még több zombit vonz ide. A parton keresek valami kézre álló husángot, uszadékfát, hogy a zombikat én is távol tudjam tartani magamtól. A fejüket próbálom megcsapkodni a túl közel jönnének, de alapvetően azért inkább a lovagokra hagyom a munka oroszlánrészét, ha épp ráérnek.
A zombik után vagy helyett inkább a barlanggal foglalkozom, és ha úgy látom, tiszta az út odáig, akkor elindulok a nyílás felé. Gyanítom, hogy tök sötét lesz, úgyhogy előkészítem az öngyújtómat az egyik kezembe.
~Svan, egy dolog a szégyenlősség, de itt életek és az egész idősíkunk múlhat a dolgon, szóval készülj fel. Lehet, hogy komoly problémáink lesznek a zombikkal, vagy bármi mással, és nem szívesen kezdenék el akkor vitázni a helycserén. Hidd el, annyira nem nagy buli nekem sem szellemként lebegni, úgyhogy nem hívlak, ha nem feltétlenül szükséges. Ez így fair ajánlat, nem?~

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
San Francisco - Page 7 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 24 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. augusztus 28. (kedd)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


San Francisco - Page 7 HSi1bu8

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
Egyéb információk:
Nincs semmi.

Svan roppant morcosan nézett Quentine-re a szavai után.
~ Persze, de azért négy zombival csak eltudtok nélkül is bánni ~ felelte Svan Nestor-nak. ~ Főleg, hogy két Arthur királybeli lovag is van ~

Ahogyan a fertőzötteket várták, hogy megérkezzenek Hiro-nak újabb képek villantak az elméjébe ezzel együtt pedig információk. Egy lovagi tornán volt, teljes páncélban, látta, hogy az ifjú hölgyek mind őt lesik, vagy pedig George-t. A pajzsot felismerte, az volt most is nála, már a nevét is tudta, Arthur király unokaöccse volt, Sir Gawain.

Saját maga kezében kard volt, illetve a lova mellett lándzsák voltak leszúrva, amik kellettek a lovagi viadalhoz. Az emlékeiben fényesen felvillant, hogy miként kell puszta kézzel verekedni, ha muszáj – nem szumó, inkább bokszféleség – hogyan kell karddal vívni, amiben kiváló volt. Látott egy gyönyörű nőt, Arthur király mellett, Lady Guinevere-t, ahogyan többször szerelmes pillantást váltott vele.

Ezek is néhány pillanatig tartottak, amint ez megszakadt, már George is felismerhette lovagtárásában Sir Lancelotot, akin a jelenlegi külsejével bizonyára az istenek űztek tréfát. A most megkapott tudás révén Hiro már tudta, hogy miként ölhet embert egyszerűbben, mint ő akarta kivitelezni.

A két lovag pontosan tudta, hogy miként kell embert, jelen esetben zombit ölni, így Hiro könnyedén tudta kitörni kettőnek a nyakát, míg George lefejezni a pajzzsal őket. Constantine még mozdulni sem tudott, de már halottak voltak, akik őket támadták.

Így ezek után közösen tudott a csapat odamenni a barlang bejárathoz, aminél csak pár méterre kellett belátni. Egy nagyobb szikla előtt egy páncélos alak feküdt. Határozottan ő volt az, akit kerestek, aki látta már korábban az ismeretlent, az most is felismerhette, hogy ez bizony az egyik énje.

Azonban volt egy kellemetlenség, két zombi éppen a páncéljától próbálta, igyekezett megfosztani őt, hogy belől is táplálkozhassanak…


San Francisco - Page 7 7kMvp6c

Igen, roppant ironikus, hogy pont Lancelot jött ki Zield-nek mrgreen
felszerelés/egyebek:

San Francisco - Page 7 ZqdzL8r San Francisco - Page 7 KZFkrzC San Francisco - Page 7 JxOmlzs San Francisco - Page 7 S9vQSXL San Francisco - Page 7 EaYapF5

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 24 Aug. 2018, 19:45

A hölgy bármilyen törékeny is volt, nem akart gyengének mutatkozni. Hiro kérdésére azonnal ki mentette magát és ment tovább.
- Rendben van - mondta a japán George-nak.
Egyre jobban érdekelte, miért kellett titokban maradnia annak, amit mindenki előtt beszéltek meg. Úgy látszott, mind hősökké váltak és a hősök egymás között nagy titkokat tarthattak.
Elindultak és ahogy Hiro felkészült, be került a versenyek előtti lelkiállapotba, amikor minden azon múlt, ki tudta-e lökni, földre tudta-e vinni az ellenfelét, megint látomása volt. Aggódott, hogy ez rosszkor jött, de nem tartott sokáig. Japánban a szumósokért is sok nő epekedett, nemzeti sport volt, fel néztek rájuk, mégis máshogy nézett ki, amit látott. Pajzsáról ismerte fel a másikat, tanítómesterét, későbbi ellenfelét. Hiro jól ismerte ezt a mondavilágot. Sosem volt kard a kezében, új volt, hogy már rendes kardhősnek számított. Lady Guinevere meg babonázta. Hirtelen nem tudott ellenállni, hogy ne a barátnőjére gondoljon, hanem egy rég halott dicső hölgyre. Aki ő volt, akivé most lennie kellett, az egy könyörtelen gyilkos volt, ha ellenségről volt szó. Ez meg rázta a szumóst pont úgy, ahogy a kémiatanár jósolta.
- Uram, már értem, miről beszélt - szólt az előtte pajzsoskodóhoz.
Új és egyben nagyon régi tudását fel használva ütötte vágta a zombikat, ahol érte. Kettőnek teljesen szilánkosra törte a nyakát, el dőltek, mint egy zsák. A barlang felé már nem volt más akadály, hamar oda tudtak érni. Aina és Constantine mögöttük haladtak, Hiro olykor rájuk nézett és Sziamon ügynököt is kereste, hogy meg volt-e még.
- Egy élő ember! Meg kell mentenünk! Ő lenne az?
Fel tette a kérdést, hátha Constantine, aki a legszakértőbbnek tűnt, fel ismerte. A páncélos alak még élt, úgy tűnt és Hiro meg akarta menteni, akár őt keresték, akár nem. Mivel itt már nem volt más ellenfelük, rá rohant az egyik zombira, hogy le csapja a fejét a vascsővel. Ha minden erőt bele adott, akkor péppé zúzhatta.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Antef Sziamon on Hétf. 27 Aug. 2018, 10:43

Miközben átvágtak az erdőn, Antef megofagva a tanácsot, egy vascsővel szerelkezett fel, miközben pisztolyát visszatette a tokjába. Nem kívánta magára vonni a zombik figyelmét. A terep nem volt könnyű, ám akadály nélkül eljutottak a célig. Antef döbbenten látta, hogy egy páncélos alak fekszik egy bralnad bejárata mellett, és pont két zombi szeretett volna lakmározni a húsából.
~Kész sci-fi horror. - gondolta magában az ügynök. Majd észrevette, hogy a japán férfi ráront az egyik zombira. Úgy döntött segítségére siet. Egyik kezében a vascsővel, másikban a fáklyával támadt rá a másik zombira, oly módon, hogy a a bal kezében tartott fáklyát előre tartotta, hogy a tűzzel elvonja a zombi figyelmét, míg a vascsővel a zombi fejére kíván ütést mérni.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 27 Aug. 2018, 11:46

A japán tudásában nem kellett George-nak csalódnia. Emlékezett arra amit régen tudott.Sőt a mozdulatai ismerősek voltak George számára. Már amennyit harc közben látott belőle. Viszont felismerte, hogy ki ő. Kicsit meg is lepődött, hogy pont Lancelot az, aki a maga korában sok női szívet lágyított meg és, aki hajlamos is volt vad fellángolásokra. Mikor végeztek akkor a mondatra bólintott. Nem tudta mit mondhatna. Így csak bólintott. Haladtak tovább be a barlangba ahol olyan látvány fogadta őket, ami nem engedte meg, hogy sokat várjanak. Ha volt lehetősége akkor George is próbált segíteni ha mással nem mágiával azoknak akik rátámadtak azokra az élőholtakra. Amennyiben szükségét látja még az asgardi varázstárgyát is használja, hogy megmentse a páncélos idegent. A hívást mintha felőle érezné. Talán ő az időutazó akiről szó van mindenütt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Aina on Hétf. 27 Aug. 2018, 21:10

Most már a japán lovag kivette a részét a hacból. Georgeval együtt olyan hatékonyan küzdötték le a zombikat, hogy egy percig sem kételkedtem benne, hogy évszázadokkal ezelőtt többször megtették már ezt. Ezalatt Constantine is próbálta győzködni Svanhildet, hogy szálljanak be, de szemlátomást nem túl sok sikerrel. A szuperhősnő még mindig nem csatlakozott a küzdelemhez. Végül erre igazából nem is volt szükség, a két lovag az összes élőhalottat legyőzte, és elértük a barlangot.
Bent végre megtaláltuk az időutazót, de vele együtt további zombik is vártak ránk. Nagyon nem aggódtam felőlük, a többi is viszonylag könnyen elesett, így nem volt okom félni. A lovagokkal együtt ezúttal az ügynök (Antef) is előretört, mögöttük meg én is igyekeztem odajutni az időutazóhoz. Nem emlékeztem pontosan, hogy utoljára mi váltotta ki belőle, hogy hazajuttatott minket (mintha felbukkant volna még valaki...?), de reméltem, hogy ez ismét be fog következni. Addig is ha a zombik már nem jelentettek veszélyt,  megvizsgáltam a időutazót, és megpróbáltam helyrerakni a páncélját, vagy kezelni az esetleges sérüléseit (vagy bárkiét, akiben a zombik kárt tettek).
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 319
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 36
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 28 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A két Amerika bűnei 2.


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. szeptember 2. (vasárnap)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Két amerika bűnei 2
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Kvazár, a Miller vérvonal őrzője, Miller ősmama


San Francisco - Page 7 HSi1bu8

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: San Francisco
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Szövetségesek: Quentine Constantine | Antef Sziamon | Aina Bennet
Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
Egyéb információk:
Nincs semmi.

Ekkor már igencsak könnyű dolga volt a csapatnak, többen is mozdultak, hogy az élőholtakat elintézzék. Antef a fáklyával, ahogyan eldobta sikeresen elterelte a figyelmüket, ezek után könnyű volt agyoncsapni őket már annak, aki akarta. Neki és a többieknek.

Szerencsére a csapat kellően gyorsan reagált, így nem volt szükség arra, hogy George használja a korábban kapott varázstárgyát. Az élőholtak/fertőzöttek holtan terültek el, az alteregó pedig sértetlen volt. Nem sikerült a páncéljából kihalászni.


Hiro kérdésére Svan felelt sietve, hiszen Aina nem tette meg – ő is látta már ezt a férfit korábban és ebben a páncélban is hasonlított, így nem lehet eltéveszteni.
~ Igen ő az ~ válaszolja. ~ Érjen hozzá valaki, vagy próbálja meg, múltkor az indította be a saját időnkbe való visszatérési folyamatost. ~

A nő éppen csak eltudta mondani, amit akart, mert ebben a pillanatban ért oda hozzá Aina és a papnő is jól emlékezett, az érintés volt, ami kiváltotta azt, amit kell. Mindenki láthatta, hogy a papnő érintése után fényesség kezdett kiáramlani ki a férfiból. Éppen időben ugyanis odakint rengeteg fertőzött tűnt fel a parton az óceánból és indult el feléjük. Az alteregóból áradó fény mindenkit betelített és egy villanás következett, ami némi rosszulléttel járt, ahogyan a teleportálással járni szokott.

A villanás után immáron kora esti, félhomályos állapotok között találta magát a csapat, aki korábban volt itt megismerhette, hogy ismételten Cape May déli államhatáránál voltak, ahova korábban is teleportáltak a testek miatt.

Igaz akkor csak egy mező volt itt, most azonban egy körbekerítet SHIELD bázis volt a tőszomszédságukban. Azt mindenki tudhatta, hogy erre a helyre gyűjtötték az alteregókat, így itt és a környéken igencsak nagyok voltak az időzavarok…

San Francisco - Page 7 7kMvp6c

//Már oda írjatok majd, de holnap lesz még oda is egy közös reag, amint a másik két helyen is lesz mesélői, így azt várjátok ki kérlek, mert most érnek össze a szálak. És emiatt majd az ő idejük szerint lesz reag, azaz +1 nap, azaz 5 napotok lesz írni a négy helyett.//


felszerelés/egyebek:

San Francisco - Page 7 ZqdzL8r San Francisco - Page 7 KZFkrzC San Francisco - Page 7 JxOmlzs San Francisco - Page 7 S9vQSXL San Francisco - Page 7 EaYapF5

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.