Polgárháború

Go down

Polgárháború Empty Polgárháború

Témanyitás by Morsus Csüt. 19 Május 2016, 15:25

Alternatív realitás, ahol egy katasztrófa kirobbantotta a Polgárháborút. A csatározás során a legtöbb szuperhumán szétszéledt, börtönbe került vagy elhunyt. Az itt szereplők az utolsó résztvevői a csatának! Hüvös tavaszi este...

Kap bázisa, New Yorki földalatti bunker:
A bunkerben ülök a megszokott napjukat töltik amikor a Kapitány belép a terembe.
- Figyelem!
Parancsolja Rogers enyhe fáradtsággal a hangjában.
- Kifogytunk a lehetőségekből. Ez lesz az első és utolsó nyílt támadásunk Stark ellen. Ha ma este nem sikerül ledönteni a kis trónjáról akkor befejeztük. Mivel létszámfölényben vannak így olyan tervvel kellett előállnom, amire nem vagyok büszke, de így is csakis egy lövésünk lesz. Jól figyeljetek arra, amit mondok, mert ezen múlik a világ szabadsága.
A Kapitány elkezdi elmagyarázni a tervét. /Amit itt nem fedek fel, de kaland közben érteni fogjátok nyugalom Smile /

Stark Torony, Staten Island:
Az egyik nagy bárszerű teremben ülnek a legtöbben amikor Stark és Dr. Csótány bejönnek.
- Jó hírem van srácok!
Mondja Stark örömtelien összecsapva az olajos kezeit.
- A gépezet ma elkészül!
Mikor megkérdeznék a többiek miféle gép felvezeti őket egy szinttel a laborba, ahol egy furcsa üvegkabint látnak sok gépezettel körülötte.
- Ez a visszafordító a Doki és minden eddigi feltaláló alkotása. Az AIM csinált hasonlót, de hogy rossz szóviccel éljek: nem gondolkodtak elég kicsiben. Bocsi Dokikám. A lényeg, hogy ha ma összerakjuk képesek leszünk bármilyen képességgel rendelkező lényt emberi szintre "lefokozni". Nem számít mi az megvonja a képességeitől dns-i szinten örökre. Ez viszont azt jelenti, hogy ma Kap mindent megfog tenni, hogy leállítson minket. Legyetek a sarkatokon. Őrizni kell ezt a szépséget, mert nem tudunk még egyet csak úgy építeni. Még ez sincs igazán kész... Érthető voltam?

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Polgárháború Empty Re: Polgárháború

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 19 Május 2016, 18:08

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Polgárháború
dr. Stephanie Miller
WAND igazgató, Bosszú Angyal, Főmágus

Játékostárs(ak) neve: Dr. Peter Symus / dr. Csótány, Tomas Burton, dr. Jonathan Miller / Black Jack, Soto Juan Castillo / Black Talon, Tony Stark / Vasember; Steve Rogers / Amerika Kapitány, Michael Nikostratos, Adrian Sommerfield, Jenna Collins és Theon Lupin

~ Helyszín: Stark Torony (Staten Island) ~
Nem örülten annak, hogy itt vagyunk, sokkalta inkább lettem volna odahaza a gyerekkel, akik semmit sem értettek, de legalább biztonságban voltak otthon. Idegesen mászkáltam fel és alá, az alattunk elterülő szigetet és a távolban New York többi részét figyeltem. Akkor jöttem el az ablaktól, amikor Tonyék bejöttek.
- Megtennéd Tony, hogy nem beszélsz úgy velünk, mint a dedósokkal, vagy mintha olyanok lennénk, akinek agyuk sincs? - kérdeztem, valószínűleg igencsak indulatosabban, mint akartam. - Még a gyerekeimmel sem beszélek így... és nem ti vagytok az egyedüli okos emberek a helységben!
Fáradt voltam és az is zavart, hogy ennyire felelőtlen helyen csinálták mindezt, majd a feláldozható ostoba harcosok megvédik őket. Otthon kellett volna nekem és Jonnak is maradni, túl sokáig tartott ez az egész és túl sokan haltak meg. Túl sok vért láttam már folyni és még Einar is otthon volt Asgardon, Eyjolf és Gunny pedig az űrben. Legalább ők kimaradtak mindebből. Ko-ék is távol a bolygótól.
- Most még egyszer utoljára megkérdezem, mert utána erővel teszem meg... - kezdtem. - Átküldjelek téged, a doktort és a találmányt "Pleasant Hillbe", hogy ott fejezzétek be? Annál a helynél nem létezik biztonságosabb, főleg, mert dimenzión kívül van. Így könnyebben megvédhető a dolog. Ha nem vagytok itt, akkor legalább könnyebben elláthatom csapdával az épületet is, hogy anélkül ejtsük fogságba az esetleges támadókat, hogy bárki megsérülne. Ha Jon engedte volna, hogy az egész elején menjek Steve-hez már korábban elfogtam volna és nem lenne ez a helyzet. Csak abban bíztam, hogy ma végre valahára vége lesz mindennek, ennek az értelmetlen háborúnak.

felszerelés/mágiák:

Polgárháború 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Polgárháború
Jonathan Miller - Black Jack
SHIELD igazgató, Bosszú Angyal vezető

Játékostárs(ak) neve: Dr. Peter Symus / dr. Csótány, Tomas Burton, dr. Stephanie Miller, Soto Juan Castillo / Black Talon, Tony Stark / Vasember; Steve Rogers / Amerika Kapitány, Michael Nikostratos, Adrian Sommerfield, Jenna Collins és Theon Lupin

Jon egyelőre a páncélban üldögélt és egy pohár vizet ivott, a sisakja mellette az asztalon, a tekintetével Steph-et figyelte. Tudta a korábbiak után, hogy a nő neheztelt rá, hogy nem engedte már a háború elején végrehajtani azt, amit a nő akart. Többször is vitatkoztak emiatt, de nem kockáztathatta, hogy a nő meghal, hogyha valami balul sül el, így ezért sem engedte. A gyerekeknek, mind az ötnek anya kellett, ketten pedig így is elvesztették a tényleges szüleiket, még egy anya elvesztése sok lett volna nekik. Még úgyis, hogy ők maguk ketten nem féltek a haláltól, hiszen tudták a sorsukat, Valhalla várt rájuk a túlvilágon. De visszatérve a háborúra, tényleg ideje lett volna befejezni és Steve-t valahogyan észhez téríteni.
- Egyet kell értenem a feleségemmel abban, hogy ez nem túl biztonságos hely arra, hogy megvédjük - mondta. - Elég egy alsóbb épületszintet meglőni rakétával, vagy nagyobb fizikai erővel hatni rá és máris az egész épület életveszélyessé válik. A közelbe sem kell jönniük ahhoz, hogy semlegesítsenek minket.
Saját maga ezt tette volna, messziről egyesével elintézni mindenkit, vagy pedig az épületet ráomlasztani.
- Tegyük hozzá, hogy vannak olyan képességek, amik nem DNS-i alapon működnek - pillantott Steph-re. - Szóval a mágiahasználók ellen felteszem van más ötletük Stark.
Még megvárta a választ, majd utána folytatta.
- Ha nem megyünk innen sehova teljes hozzáférést kérek a biztonsági rendszerekhez, hogy megnehezíthessük az esetleges támadók munkáját. Esélyesnek tartom, hogy jobb biztonsági protokollokat tudok programozni, mint maga.
Nem lekezelően mondta, vagy gúnyosan, hanem a maga megszokott ridegségével, merevségével, tárgyilagosságával.

felszerelés:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Polgárháború Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 21 Május 2016, 11:59

Ad' nem akart túl sokat az élettől. Egy kis békét, tisztességes munkát és normális életet. Erre megharapták és ha ez az egész nem lenne minden még ez az új törvény katonát is akart belőle csinálni. Ahhoz pedig, hogy ezt megelőzze katona lett belőle a föld alatt. Hát ez eléggé ellentmondás és sokat is szenved emiatt az egész miatt. Viszont a regisztráció akkor sem tetszik neki. Kétségei vannak és bizonytalan. Hiszen még emberi évekkel nézve is fiatal. Nem egy ősvámpírról van szó. Ma a kapitány összehívta őket. Ő is fáradt mint mindenki. Arra, hogy nyíltan megtámadják a Stark tornyot Ad' szeme elkerekedett. Valahogy ezt egyáltalán nem akarta. Nem is hitte volna, hogy ez az egész ideáig fajul. Őszintén szólva félti az életét. Bár ez talán természetes is.

Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Jenna Collins Szer. 25 Május 2016, 00:12

Jó fej dolog volt a Kapitánytól, hogy engedte, hogy a bázisra hozzam Félixet, mondjuk ha nemet mond akkor se hagytam volna annyiban. Mintha nem lenne nagyon bajunk egyébként....Ültünk a bunkerben, ahogy általában, én konkrétan egy asztalon, ha van rá lehetőség, ha nem akkor a föld is megteszi, az ölemben a bundás döggel, aki összegömbölyödve élvezi a simit és már eléggé alvóra áll a szeme. Jót tesz hogy itt van, nyugtat és lefoglal, meg fel se fogja szerencsétlen hogy mi folyik körülötte, mintha érezné a feszültséget ami a levegőben terjeng de mégis olyan békésen el van, ha nem pihengetne az ölemben valszeg idegbetegebb lennék. Közben felnézek Michaelre is, aztán körbe a teremben, mindenki kezd már belefáradni a csatározásba, ezt Kap hangja is erősíti. Nem kéne feladnunk, de tényleg ők vannak többen és jobban fel vannak szerelve mint mi, de van nekünk valamink, mi nem kötelességből harcolunk ezen az oldalon így lelkesebbek vagyunk...na jó, nem épp most, de az elején nagyon is azok voltunk és ha arról van szó akkor megint azok leszünk, csak ez a várakozás, ez valami gyilkos dolog. Viszont ez az utolsó esélyünk, ezen dől el az egész, úgyhogy nagyon oda kell majd tenni magunkat, ha szabadságot akarunk. Amennyire tudtam, minden figyelmemet oda irányítottam, még Félix is felemelte a fejét és hegyezte a füleit, végülis valahol a csapat része ő is. Lehet hogy kicsit alattomos a terv de valahogy ki kell játszanunk a hátrányunkat, amúgy is van egy ilyen mondás hogy háborúban mindent szabad, nem?

Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Síkok:

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 28 Május 2016, 22:23

Michael Nikostratos

A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
5. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:

Polgárháború

Kapitány szavait hallgattuk, mellettem az asszony, és a rókája személyében közös gyermekünk. Szarul állt a szénánk, nincs mit szépíteni rajta, de nem akarta senki feladni, ilyenre nem gondoltunk soha. Azért voltunk itt, mert nem szenvedhettük, hogy Stark meg a köcsög SHIELD mindenkit elnyomjon, minden erőt elvegyen, és redukáljon minket az átlag ember szintjére. Voltak, akik önös érdekből voltak itt, mint nagyjából én is, nem akartam, hogy Jennával lesüllyedjünk, sokszor húzott ki a szarból, hogy nem vagyok átlagos, és a közös életünkben is sokat segített, mások azért, mert az erejükkel is a jót szolgálták, ilyen volt a Kapitány is. Nem mintha annyira számítana, hogy ki miért van itt. Az volt a lényeg, hogy együtt felkészültünk az ellenállásra, és hogy lenyomjuk az elnyomó kormányt... hát, ez nem ment olyan jól mint terveztük. Sajnos az elnyomó kormány többen volt mint mi, nem sokaknak akaródzott kimozdulni a tv mögül, az ilyen fotelkampány meg sose volt sikeres. Nem akartam, hogy Jennának baja legyen, de azt se tilthattam meg, hogy csatlakozzon. Szóval egy személyben voltam ellenálló, és a testőre, bár utóbbi próbáltam a tudta nélkül lenni, sejtettem, hogy kiakadna ha tudná, hogy minden harcban fél szemmel őt nézem, és nem az ellenséget. Kap közben előadta a tervét, hát mit ne mondjak, nekem se tetszett...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Tomas Burton Vas. 29 Május 2016, 21:11

Tomas Burton

Előtörténet
felszerelés:

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"

~Stark torony~

Szokott higgadtságommal figyeltem Starkra, majd a nőre, aki vitába szállt vele. Tudtam kik ők, és tudtam, hogy hol vagyok a ranglétrán, de azt is, hogy jelenleg ki a parancsnok. Ettől függetlenül nem terveztem belefolyni a vitába, csendben várakoztam, egy pohár whiskey a kezemben, és kifelé néztem az ablakon. Az italban több volt a jég, mint az alkohol, az ízét is rontotta, de mégis megnyugtatta az idegeimet, segített megőrizni a hidegvéremet. Stark túlságosan is biztos volt a dolgában, lehet, hogy több mindenre felkészült, mint amiről mi tudunk. Bíztam benne, de Millerben még jobban. Ha füttyentett volna a férfi, ugrok. Ha azt mondta volna, a saját vállamon viszem a gépezetet bárhová. De egyelőre nem volt rá szükség. Egyelőre csak várnunk kellett, védeni a helyet, és a két pisztolyom hűvös tapintása biztosított róla, hogy ez így is lesz. Meg fogjuk védeni a gépezetet, ez nem volt kérdés, Kapitányék túl sok csatát veszítettek, megfáradtak, nem feltétlen gondolkodnak helyesen. Mindent fel kell tenniük egy lapra, nincs idejük kivárni, tovább tervezni. Nem számít, hogy mennyire kedvezőtlen lehetőség adódik, meg kell ragadják. Megfontolatlanok lehetnek, túl vakmerőek. Bíztam magunkban, minden mellettünk állt. És az, hogy Millerrel voltam egy szobában, olyan szintű önbizalommal töltött el, amit még nem is éreztem.

Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Síkok:

Témanyitás by Dr. Peter Symus Vas. 29 Május 2016, 21:51

~Dr. Peter Symus~
Stark oldalán sétáltam be, és legalább olyan feldobott voltam, mint ő. Hamarosan kész lesz a találmányunk, és mindketten izgatottak voltunk, egyrészt mert nagy kihívás volt a dolog, és mi pedig szinte a szülei voltunk hamarosan megszületendő kis gyermekünknek, ami egyenlőséget hoz majd a világunkba. Engem pedig az hozott igazán izgalomba, hogy bevonulhatok a történelembe, mint vezető tudós, aki létrehozta ezt a kis gépezetet. Egy szóval alig vártam hogy kész legyen, és bár tudtam, hogy most van időnk a többiekkel beszélni, mint egy kisgyerek inkább mentem volna vissza, hogy a karácsonyi ajándék mellett toporogjak, hiába tudtam, hogy még nem bonthatom ki. A gondolataim is össze-vissza cikáztak, kergették egymást, még meg se fogalmazódott egy gondolat, már másra gondoltam, bár ez a munkában nem zavart, ilyenkor gyakran vettem észre magamon, hogy beszélgetni nem tudok, vagy nehéz követni amit mondok. Ettől függetlenül válaszoltam a nő kérdésére Stark helyett is, ha hagyta.
- Negatív, véleményem szerint a gépezet kritikus stádiumban van, a hirtelen mozgatás nem tudhatjuk, hogy milyen hatással lenne rá, vagy az általunk kívánt hatásra. Ezen kívül úgy vélem, hogy a hibahatáron belül is csak akkor maradunk, ha a gép nem hagyja el a negyedet, de persze Stark kijavíthat, ha ebben tévedek. - mondtam, és a telefonom kezdtem nyomkodni, újabb számításokat végezve. - Valójában úgy gondolom, bár ez csak az én véleményem, hogy ha most az egészet átköltöztetjük, az ön által említett helyre, akkor további legalább egy hét munka várna ránk, mire mindent megfelelően kalibrálnánk újra. Persze hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, és Tony máris kijavít, ha tévedek. - tettem hozzá.

felszerelés:
Dr. Peter Symus
Dr. Peter Symus
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 8

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Black Talon Hétf. 30 Május 2016, 18:11

Starkt Torony

Soto napok óta egykedvű volt. Egy ideje semmi dolguk nem akadt és bár gyűlölte a közhelyeket, a jelenlegi állapotot ő maga is "vihar előtti csendként" aposztrofálta. Nagyjából be is jött neki amire számított. Az aktuális esti eligazítást a katonai fegyelem helyett a szokásos "Starkos lazaság" töltötte meg. Nem is lepődik meg azon, hogy a tökösebb Miller felkapja ezen a vizet. Mint ahogy azon sem, hogy az asszony egyetért a feleségével. Ő maga azonban nem osztja teljesen az aggodalmaikat. Azt mondjuk szeretné tudni, hogy a kapitány miért és hogyan szereztek tudomást erről a csodálatos gépről. Ami nagyon sok gondjukat megoldaná. A rengeteg szuper bűnöző és a kontrollálatlan erejű, ellenőrizhetetlen személyek. Amint működésbe helyezek az eszközt megszűnne a vadnyugat. De amíg nem "hatástalanítanak" mindenkit aki nem hajlandó együttműködni a rendszerrel, addig nem érhet véget a háború. Amikor átmegy Jonathan nyílt farok méregetésbe azért kénytelen megszólalni.
-
Ha átírja a biztonsági protokollokat, akkor azt nekünk is újra kell tanulni. Ez csak csökkentené a működésünk hatásfokát egy esetleges támadás esetén. - Az aggodalmára csak ráerősített azon véleménye, hogy miszter Miller erősen alábecsülte a létesítményt. Ha Stark épületének szerkezetét olyan könnyű lenne megrongálni, mint ahogy azt feltételezi akkor már akkor bukásra voltak ítélve, amikor elkezdték az egészet.

Felszerelés:
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Síkok:

Témanyitás by Theon Lupin Hétf. 30 Május 2016, 18:59

Theon gyúrt. Amióta a "föld alá" vonultak vagy gengszteresebben "matracokra", azóta szabadidejében nagyon mást nem tud csinálni. Furcsa úton-módon beszerzett fegyvereit tisztítja, gyakorol velük: elővétel különböző pozíciókból és célra tart, közelharci szituációkban veszi elő és teszi el őket. Meg gyúr. Ő azok közé tartozik, akik nem fásulnak bele a napi rutin okozta szürke egyhangúságba. Katona volt aki a harctéren élt igazán és amíg azon kívül létezett, a harctérre való felkészüléssel töltötte az idejét. Valahogy mindig úgy hozta a sors, hogy azon az oldalon harcolt ahol több szükség volt katonákra mint technikára. Most is így állt. Bár nem volt mutáns, a Kapitány mellé állását azzal indokolta, hogy "ma a mutánsok, holnap a beültetettek". Nagyon sok ismerőse rendelkezett kibernetikus beültetéssel vagy egyéb protézissel amik a mai technika mellett komoly előnyt...már-már "ember feletti erőt" jelentettek számára. Így ezt teljesen jogos oknak látta. Meg háborúzhat, az meg "mindig vicces". Amikor a Kapitány belép abbahagyja a téglával és fémhulladékkal megpakolt molnárkocsi húzogatását és tologatását, majd egy törölközővel a nyakában csatlakozik a terv részletes bemutatásának hallgatóságához.
-
Ez még működhet is Kapitány...vagy mind meghalunk...igaz, ha nem működik akkor is véget ér a játék. - Nyugtázza az elhangzottakat majd elmegy zuhanyozni és összekészíti a felszerelését.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Síkok: Reneszánsz

Témanyitás by Morsus Szer. 08 Jún. 2016, 23:02

A toronnyal szembeni Yumusha Torony:
A csapat tudja, hogy az első fázisa tervnek betörni ebbe az épületbe. A céljuk, hogy kiüssék a portán üldögélő pocakos bácsit, vagy valahogy elkerüljék őt és bejussanak a liftbe azzal X /Titkos terv Wink / emeletet menjenek fel majd ott nyissák fel a sporttáskát, amit Michael kezébe adott a kapitány. A cégépület pontosan olyan, mint bármelyik másik. Nagy porta sok kamerával és jobbra egy beléptető rendszer, amin túl van egy lépcső és három lift. Az őrt csak azért kell kiütni, mert ő tudja lenyomni a riasztót. más ilyenkor nincs az épületben és az utólag nem számít, hogy a csapat rajta lesz e a kamerákon vagy sem.

Stark nyugalomra inti a csapatot.
- Megértem az aggodalmatokat, de a gépezet nem szállítható és higgyétek el nekem Rogers nem fog semmi olyat tenni, amivel ártatlanokat sodorhat veszélybe. Talán hülye, de sose bántana civileket. Nem fog egy épületet kidönteni, amiben emberek vannak főleg nem New York közepe... szélén. A teleport jó ötlet, de a gép érzékeny, nem tudom hogy reagálna a másik realitás külső hatásaira vagy azoknak a hiányaira. Ez még egy prototípus és mondhatni törékeny állapotban van. Tévedhetek is persze, lehet, hogy Rogers semmit sem fog megpróbálni. Békésen ül a hátsóján és máskor trükközik majd. Mégis örülnék ha ma 11-esre tekernénk az érzékelőket. Rendben?

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 09 Jún. 2016, 11:59

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Polgárháború
dr. Stephanie Miller
WAND igazgató, Bosszú Angyal, Főmágus

Játékostárs(ak) neve: Dr. Peter Symus / dr. Csótány, Tomas Burton, dr. Jonathan Miller / Black Jack, Soto Juan Castillo / Black Talon, Tony Stark / Vasember; Steve Rogers / Amerika Kapitány, Michael Nikostratos, Adrian Sommerfield, Jenna Collins és Theon Lupin

Az ilyen pontosan megértettem azt, hogy miért is gyűli Halla annyira az embereket, mennyivel egyszerűbb lenne az a nézet. Roppantul zavart, hogy ostobának voltunk nézve, nem csak én, de Jon is, mintha nem tettünk volna le eleget az asztalra mind tudományos, mind pedig egyéb témakörben. Szóval nekem itt elég volt, már így is túlságosan sokáig tartott ez az egész és ennyi idiótával nem állt szándékomban egy oldalon lenni. Befejeztem a háborút, ebben a pillanatban. A gyermekeim és a családom védelme ettől a ponttól kezdve sokkalta fontosabb volt, mint ez az egész.
- Rendben, akkor oldjátok meg magatoknak, az én helyem a gyermekeim mellett van! - mondtam. - Ostoba vagy Tony ha azt hiszed, hogy nem tennék meg. Steve talán nem, de az emberei bármikor, te is pontosan tudod, hogy az oldalán állók hány embert öltek már meg eddig is. De csináljátok a saját ötletetek szerint, de én abban már nem vagyok hajlandó részt venni és Jon sem fog!
Felrajzoltam a kezemmel a rúnákat, ha kellett, akkor még egy védőpajzsot is emeltem magam köré, ha meg akart valaki akadályozni abban, hogy távozzak.
- Még egy jó tanács, bár úgysem fogja itt megfogadni senki a vérszomj erősebb. Beszéljetek Stevvel, szerintem még belehet fejezni békésen... mielőtt túl késő lenne.
Jon-ra pillantottam, valószínűnek tartottam, hogy ellenkezne és ő a végsőkig kitartana.
- Extermis! - mondtam ki.
Ha nem volt gátló dolog, akkor mindkettőnknek el kellett teleportálnia a lakásunkba.

felszerelés/mágiák:

Polgárháború 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Polgárháború
Jonathan Miller - Black Jack
SHIELD igazgató, Bosszú Angyal vezető

Játékostárs(ak) neve: Dr. Peter Symus / dr. Csótány, Tomas Burton, dr. Stephanie Miller, Soto Juan Castillo / Black Talon, Tony Stark / Vasember; Steve Rogers / Amerika Kapitány, Michael Nikostratos, Adrian Sommerfield, Jenna Collins és Theon Lupin

Azt látta, hogy a nejének nagyon nem volt jó napja, ilyenkor pontosan tudta, hogy jobb nem kötekedni vele, mert még képes bárkinek leharapja a fejét, így inkább nem is próbált hozzászólni, sem pedig vitatkozni vele. Mondjuk az őt is zavarta, hogy egy egyszerű buta katonának, embernek van tartva Stark és Csótány által, ahogyan mindenki más is, pedig mindenki diplomás, vagy többdiplomás ember volt itt és zsenik, több területen. Még egy ötletet is felhozott, hogy fokozni kéne a hely biztonságát, de még ez is le lett szavazva, mintha szándékosan vereségeket akartak volna a többiek, hogy semmiben sem fogadnak el segítséget. Talon szavai után széttárta a karját, úgy tűnt, hogy a végén mégis a feleségének lesz igaza és nem kérnek
- Kétlem, hogy tudná őket fejből, hiszen most vagyunk itt először - tette hozzá Jon Talon szavaira. - Vagy másodszor.*
Legalább is a háború kitörte óta Steph-el először voltak itt, eddig mindig máshol voltak. Steph kirohanása pedig valóban megtörtént, már éppen nyugtatni akarta volna, amikor látta, hogy rúnák is fel vannak rajzolva. Csak megcsóválta a fejét az egészre és felsóhajtott. Most ha még kifutna a helységből is ugyanúgy el lenne teleportálva, szóval felesleges volt bármit tennie, ha szól is a feleségének egy szóba kerül, hogy a varázslatot befejezze.
- Beszéljenek vele mielőtt milliárdok életét tennék tönkre egy gombnyomásra a teljes világon. Nem erre esküdtünk fel és odakint nincs ez a harc, ami itt az USA-ban... ha a gépet bevetik a világon azzal csak a Hydra-nak kedveznek és ők fognak nyerni úgy, hogy maguk ketten fajok kiirtóiként vonulnak be a történelembe. Magam részéről azt kérem, hogy ne vessék be a gépet, főleg, hogy a mellékhatásokat sem tudni, lehet, hogy mindenki meghal akire hatással lenne... gondoljanak a lelkiismeretükre és értessék meg a másik féllel is, hogy ez túl mutat mindenkin már és törekedjenek arra, hogy megtalálják az aranyközéputat, ami mindkét félnek megfelel!
Tette még hozzá, mert a gépet még saját maga is túl agresszívnak vélte, vajon a saját kormánya mit tenne Csótánnyal, ha ezt bevetik, nem... nem akarta tudni, de egy biztos, a Hydra mindenképp meg akarja majd szerezni a terveket és ez komolyabb probléma volt, mint ez a kis háború. Mivel nem tudott mit tenni várta, hogy Steph elteleportálja őt is innen.

*Z mondta első kör környékén, mikor kérdeztem a dolgot, hogy nem voltak még nagyon itt a toronyban korábban...azért is hozta fel ezt Jon.
felszerelés:

//Nos ez ritka rövid lett a részemről, köszi a játékot.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Polgárháború Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Svarog Szer. 22 Jún. 2016, 18:30

Helyszín: Yumusha torony

Svarog a többiek nyomában, tőlük lemaradva indul meg a torony felé. A testét bő ballonkabát takarja, a szárnyait szorosan a hátához kötözte.
Az arcának alsó részét a kabátja gallérja takarta, míg a szemei elé arcának felső felét teljes egészébe takaró napszemüveget rakott.
Michael kezébe adták az aktatáskát, ami olyannyira fontos Rogers tervébe. Dragunov elhúzta a száját erre.
Soha nem gondolta, hogy Rogers, a címlapfiú zászlaja alá fog beállni ebben a konfliktusban. Tudta, hogy nem néz ki valami emberien, és nem is akarta, hogy regisztrációba vegyék.
Nem az ő stílusa volt a folytonos ellenőrzés, és gyűlölte, hogy ha ellenőrzik. Körbefordul a teremben, és közben elkezdi kocogtatni a combját.
A terve az, hogy előrelép, ledobja a ballonkabátját, és közben leállítja az időt, és egy merész szökkenéssel átrepül a termen, és az őr előtt terem, persze mikor az a riasztó felé menne.
Hogy ha sikerül a dolog, és a biztonsági őr újra mozgásba lendül, akkor teljes erőből állon csapja, ezzel remélve, hogy az ájulásba küldi.
Persze ez csak elmélet, a gyakorlat mindig más.

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 24 Jún. 2016, 02:09

Ad' elől ment hisz sokféle képessége kicsit menőbbé tette mint a kiborgok és mutánsok akik ott voltak. Persze nem legelöl hisz mégiscsak egy kölyök mindezek ellenére, de előrébb. Egy mintátlan fekete hosszú ujjú póló volt rajta, fekete katonai nadrággal, acélbetkós csizmával és egy rendőrségi maszk. A maszk valamiért megnyugtatta. Mintha nem ő lenne itt és nem neki kéne egy ilyen halálközeli dolgot csinálnia. Első dolguk pedig az őr elintézése. Persze nem a kamerák miatt hanem, hogy nehogy riassza Starkot. Amúgy is Ad'-et valószínűleg nem is lehet lekamerázni mert vámpír. Az idegesség látszik rajta mint mindig. Ezt sosem tudná megszokni és az sem javít ezen, hogy valószínűleg ez az utolsó ilyen akció ami mindent eldönt.
~Üsd csak ki nagy gyík! Ne hibázz lécci. Basszus Ad' nyugodj már meg. Miért vagy ilyen beszari? Csináld már gyík!~

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Morsus Pént. 01 Júl. 2016, 00:36

A toronnyal szembeni Yumusha Torony:
Svarog egy pillanatra megállítja az időt mikor belép. Az őr már ugrik, de a sárkány egy szökkenéssel érkezik és a földre viszi őt. A férfinél egy teaser pisztoly és egy tonfa van csak. A többiek belépnek utána, de addigra Svarog már az őr felett állt. Az még próbál felugrani és mégis elérni a gombot.

Stark ámulva nézi az elteleportálókat.
- Mindig jól ment nekik a drámai és nagy műsorozás...
Mondja majd vállat von.
- Ha még valakinek van hasfájása mondanám, hogy ott az ajtó, de erre felé csak kiteleportálnak emberek. Én a bezárt bunker laborban leszek tücsök dokival, addig vigyázzatok a házra!
Ezzel Stark belép a laborba és az hatalmas ajtó bezárul majd több koppanással megannyi zár kapcsolódik össze.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Jenna Collins Hétf. 04 Júl. 2016, 18:40

// Yumusha Torony //

A terv első fele hogy bejussunk a toronnyal szembeni toronyba, ami annyira nem hangzott nehéznek. Egy csomagot kell feljuttatni egy bizonyos emeletre, de úgy hogy nem bukunk le kapásból, ehhez csak a bizti bácsit kell megakadályozni abban hogy lenyomja a csúnya piros gombot...legalábbis gondolom piros.  Gondoltam a gyorsaságom miatt bedobom hogy vállalom a portás kiütését de  hamarabb akadt rá alkalmasabb ember, nem mintha annyira hadakoztam volna a feladatért, annyira nem fair, de kényszer, törvényt bont vagy mi. A sárkány szerű pasi, megtudja állítani az időt tán, valami ilyesmit tud, ő megy először és már csak annyit látunk hogy a pasi felett áll aki azért próbálkozik elérni a gombot, legszívesebben rá kiabálnék hogy "csapd már le, bmeg!", de nem szép úgy beszélni szerencsétlenről mint egy légyről és a káromkodást se nagyon értékeli a Cap, bár óhatatlanul kicsúszik néha, "néha".
Ha látom hogy az óris hüllő nem tartja kézben a dolgokat, akkor oda ugrok én is és lecsapom én az őrt, azért úgy hogy ne törjön semmije, csak ne legyen magánál, aztán gondolkodom.
- Lehet nem kéne így hagyni, mi van ha felkel közben? -dobom be az ötletet, aztán vagy kikötjük valahova messze a gombtól vagy nem, és  szerintem lenyúlom a kis sokkoló pisztolyát, sose lehet tudni mire lesz jó.
Aztán mehetünk tovább a liftekhez, de lehet nem ártana valakinek maradni figyelni már ha nincs feltétlen szükség itt mindenkire egy csomag felszállításához, de majd kiderül.

Felszerelés:

Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Síkok:

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 06 Júl. 2016, 12:58

Michael Nikostratos

A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:

Polgárháború

A kapitány végül a kezembe nyomja a táskát, mire bólintok, jó helyen lesz nálam ez biztos, bár így egyel kevesebb pisztolyt tudok kirántani, ha szorul a hurok. Simán bemegyünk a toronyba, ahol a terv szerint fel kell mennünk pár emeletet, és a sárkánypofa ahogy beértünk már lendül is, hogy kiüsse az őrt, igaz, én is rántom egyből a pisztolyomat. Nem tervezek várni, ha kiüti mielőtt meghúznám a ravaszt akkor életben marad, ha én vagyok gyorsabb mint a hüllő, akkor egyszerűen fejbe lövöm az őrt, nem véletlenül van hangtompító a pisztolyon. Tudom, hogy a Kapitánynak nem ez a módszere, de ezt megmondtam már amikor beléptem, hogy nem fogom a hőst játszani. Nem azért vagyok itt, hogy szép fotók készüljenek rólam, meg reklámarc legyek, tudja jól hogy milyen háttérrel rendelkezem, és nem is tervezek ezen változtatni. Ha mégis kiüti, akkor hagyom hogy megkötözzék ha van mivel, ha nincs, akkor a többiekre nézek.
- Eltörhetjük a csontjait, és a szoba másik végében hagyhatjuk, hogy ne tudjon elkúszni a riasztóig. - dobom be az ötletet, majd Jennára nézek. Nem látta még ezt az énemet a háború előtt, nem látott még "dolgozni". Mostanra megszokhatta a hidegvérem, de lehet, hogy még mindig nehezen viseli, hogy van egy ilyen oldalam is.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Tomas Burton Szer. 06 Júl. 2016, 13:11

Tomas Burton

Előtörténet
felszerelés:

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is,
akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek"

~Stark torony~

Stark és a doktor nem hagyta, hogy Mrs.Miller elteleportálja az eszközt, biztos helyre, ahol könnyen védhetjük illetve nem kerülne civil áldozatokba egy esetleges támadás ellene. Mindkét oldalnak igaza van, és érthetőek, de Millerék ezzel nem foglalkoznak, az asszony fogja magát, és elteleportálnak. Azért érdekes, hogy Milleréknél is az asszony hordja a nadrágot. Lehunyom a szemem, és átgondolom mindazt, amit a két oldal mondott. Milleréknek igazuk van, nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz az eszköz a világunkra. Az olyan emberek, mint Stark, tejhatalomra tehetnek szert, és a szuperbűnözőket is nehezebb lesz üldözni. Lehet, hogy én is visszakerülök a Mennybe, ami ellent mondana Isten akaratának. Ezt nem hagyhatom. Látszólag ugyan úgy ülök ott, mint eddig, de ettől függetlenül nagy változás állt be a helyzetbe. Csak azért voltam Starkék oldalán, mert Millerék is ezt választották, de így, hogy ők már nincsenek itt, hogy a SHIELD elhatárolódott a tervtől, nekem sem kötelességem asszisztálni hozzá. Gondolkodom azon, hogy lelépjek, bár nem olyan elegánsan mint a felettesem és a felesége, de azért angolosan kisétálhatnék az ajtón.

Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dr. Peter Symus Szer. 06 Júl. 2016, 13:27

~Dr. Peter Symus~

Tony megerősíti amit elmondtam, hogy az eszköz nem mozgatható anélkül, hogy a sikert kockáztatnánk, ami itt van a kapuban. Miss Picsa és a férje ezt nem így gondolják, jön a szokásos blabla, amivel mindig akadályozzák a tudomány útját az átlagemberek. Nem mernek nagyban gondolkodni, kockáztatni. Einstein is megmondta, nem készíthetsz rántottát anélkül, hogy feltörnél néhány tojást. Végül a nő fogja a cuccait és a Papucsát, és köd előttük, köd utánuk, már itt sincsenek. Lenyűgöző egyesek arroganciája, hogy milyen reakciókra képesek ha valami nem úgy megy, ahogy ők akarják. Mint egy elkényeztetett tinilány.
Végül Starkkal együtt visszamegyünk a laborba, az ajtóból még megemelem képzeletbeli kalapomat a többiek felé.
- Ha minden jól megy, nemsokára nem lesz miért védjenek minket, mert elkészül a szerkezet, és az egész harcnak vége. Ne feledjék, hogy miért harcolnak, haza, egyenlőség, testvériség. Szép napot! - lelkesítem kicsit a katonákat, mielőtt bezárulna mögöttünk az ajtó, majd a zárak koppanása közben Starkhoz fordulok, megkérdezném hogy szerinte elegek lesznek-e a kapitány ellen, de nem teszem. A laborban ismét a tudós leszek, nincs idő felesleges kérdésekre, egy technológiai áttörés előtt állunk.

felszerelés:
Dr. Peter Symus
Dr. Peter Symus
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 8

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 08 Júl. 2016, 18:59

Ad' önző okokból van itt mint mindenki más, de átlátja a helyzet hátterét is ami erre az egész akcióra kényszeríti őket. Talán azért mert ő régen normális volt. Bár tudja, hogy a mutánsok is normálisak egy ideig, de akkor is ez jut valamiért az eszébe. Jobban bele tud saját maga szerint látni az emberekbe egy vámpír harapás által "szörnnyé" válva mint eredetileg is annak születve. Pont ezért vagy akkor mikor Michael agyonlövi az őrt vagy akkor mikor a csonttörést felajánlja felháborodva felszólal.
-Ember te normális vagy? Pont azért vagyunk ebben a helyzetben mert veszélyesnek látnak minket. Rohadtul csak olaj a tűzre ha ilyesmi történik.
~Azt a rohadt! Néhányakat tényleg le kéne csukni vagy megfigyeltetni. Az ilyen alakok is csak azért vannak szabad lábon mert rájuk is szükség van, hogy a normális nem normálisak normális életet élhessenek. Mi? A lényeg, hogy ha átlátnák ezt az egész helyzetet akkor visszacsinálnának mindent. Bárcsak visszacsinálnának mindent.~
felszerelés:

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Svarog Szomb. 09 Júl. 2016, 10:06

Svarog manővere sikerül, de az őr még mindig eszméleténél van. Próbál felugrani, hogy elérje a riasztót. A sárkány azonnal kapcsol, és megpróbálja egy erős, jól irányzott bal horoggal kiütni a férfit.
Csak annyira, hogy eszméletét veszítse, hogy ha sikerül, akkor a vállára veszi, és az előtér a riasztótól legtávolabbi sarkába viszi a fickót.
- Ja, meg kellene - mondja Dragunov Jennának, és elkezd valami bilincset keresni a férfi övén, hogy ha nem talál, akkor annak az egyenruhájából próbál csíkokat tépni, és azzal jó szorosan összekötni a kezeit és a lábait, valamint bekötözni a száját.
- Mondjuk a csonteltörés jó ötlet, de... nem gondoltam volna, hogy egyszer is a jó hírem miatt aggódom.
Mielőtt jó útra tért volna, egyszerűen felgyújtotta volna az őrt és kéjes vigyorral nézi, ahogy elég. Most pedig megkötözi. Talán arra gondol, hogy szerencsétlen fickónak családja van, esetleg barátai akivel esténként egy sör mellett szurkolnak a kedvenc csapatuknak vagy egy szerető barátnője.
Nem lett volna jó, hogy ha ez a nyavalyás háború ennyire sok, ártatlan áldozatot szedne, akik csak ott voltak.

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Jelly Szomb. 09 Júl. 2016, 10:22

Carl magára öltötte a nova egyenruhát, és belépett a védendő terembe. Ránézett a technikai eszközre, jól tudta, hogy milyen hatása lehet a képességekkel rendelkező emberekre.
És rájött, hogy nem tetszik neki. Mutáns volt, jól tudta, hogy sokan, a társai közül szinte egyek voltak a képességeikkel. És ezzel mintha levágnák a karjukat. Félemberek lesznek.
És volt egy olyan érzése, hogy Amerika Kapitány is így gondolkodik, ezért is fordult Stark ellen.
Viszont a Nova énje azt gondolta, hogy minden Steve Rogersre jut egy Vörös Koponya, és igen is jó ötlet így visszazárni Pandóra szelencéjét.
Tehát ezért kellett itt lennie a visszafordítót védelmezők között, és nem a támadóknál. Tehát várt.
- Azt olvastam Rogersről, hogy jó taktikus, biztos valami terve, hogy minél kevesebb áldozat legyen - mondja a társainak. - És annyi biztos, hogy ha ilyesmiről van szó, nem lehet vele tárgyalni. Nekem is ellenérzéseim vannak ezzel a dologgal kapcsolatban.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.