Czerka-teszttelep (Mygeeto)

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) Empty Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 07 Szept. 2017, 14:21

A Czerka Corporation egyik bázisa teszttelepe a bolygón. Főleg kísérleteket folytatnak itt, droidokon, fizetett statisztákon tesztelik a legújabb titkos projectjeiket. illetve bányászati tevékenységet folytatnak, lefúrtak a jégmező alá és onnan bányásznak. Ezenfelól a hajónak kinéző dómokban növényeket termsztenek. (Amika képen hajóknak tűnnek, azt épületeknek vegyétek)
Czerka-teszttelep (Mygeeto) Echobase
Czerka-teszttelep (Mygeeto) 7OBV11f
A bázis -1. szintjének alaprajza:
Czerka-teszttelep (Mygeeto) M9tuymi
A bázis -2. szintjének alaprajza:
Czerka-teszttelep (Mygeeto) Q2rZaBC

A hozzászólást Kaylyn Rix összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 11 Nov. 2017, 09:11-kor.

Czerka-teszttelep (Mygeeto) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 08 Szept. 2017, 00:01

Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis

Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4

Következő körváltás: 2017. szeptember 12. (kedd)

” Az én szótáramból hiányzik ez a szó, hogy szerencse, fiatal barátom, legföljebb a különböző tényezők kedvező találkozásáról lehet szó, ami az események ránk nézve előnyös alakulást idéz elő.”
- Obi-Wan Kenobi

Czerka-teszttelep (Mygeeto) 00120

Videón itt nézhető meg a kaland felvezető!
(zenével+mozgó szöveggel, ugyanaz, mint a képen)

Czerka-teszttelep (Mygeeto) FHCJuw4

A felhívásokra elég sokan jelentkeztek; ki önként, hogy pénzt keressen, ki tényleg azért, hogy segítsen felderíteni az ügyet. Valaki azért, mert a mestere küldte ide, hogy hajtsa végre a feladatot. Annyira nem is fontos, a lényeg az, hogy mindenki megérkezett, akinek nem volt saját hajója, azt a Czekra részvénytársaság hozta el a bolygó körüli űrállomásra. Mivel a bolygókon szinte mindig hatalmas szél volt és rendes akkora űrkikötő, vagy dokk sem volt ezeken a helyeken, hogy le lehessen szállni, így az űrállomásra tudott mindenki bedokkolni. Odalent a bolygón napok óta hatalmas hóvihar tombol, de nem ez volt az oka annak, hogy megszakadt a kapcsolat, máskor is fordult elő már nem egyszer vihar. Valami más volt az ok, a háború végeztével pedig az űrállomásokon főleg karbantartó és kutató személyzet volt, meg droidok, mintsem zsolodosok, akiket leküldhettek volna a felszínre, ezért is hívtak segítséget. A csoportot egy speciális direkt jégbolygóra készült csapatszállítóval vitték le, ami bírta egyrészt az extrém hideget, másrészt pedig a viharok okozta hatalmas széllökéseket is.
A vihar még mindig tartott, így a siklót erősen többször is megdobta a szél. Éppen emiatt, mert ennyire rosszak voltak a körülmények a teljes nagy kiterjedésű bázist egy alagútrendszer is összekötötte, hogy ne kelljen a felszínen közlekedni, hogyha nem muszáj. Mivel a bázis nagy volt, így már a levegőből is látszott az egész, a korábban megkapott térképek szerint a 0. szint is már a föld alatt volt, ez volt az alagútrendszer, amin az épületek között lehetett haladni. Ezen kívül a lakóépületeket a sziklafalba vájták, a főépület pedig csak két földalatti szinttel rendelkezett, aminek a földszintje egy lift volt, amin le lehetett ereszkedni a földalatti szintekre. Más épületek a felszínen voltak csak és nem volt alsóbb szintje. Az adatok szerint mintegy 200-250 fős személyzet dolgozott és élt itt a családjával együtt, amikkel úgy 6-700 fő közötti lakosságot tette ki. Saját maguk termelték az energiát és az élelmet is, és a bázison taun-taunokat is tenyésztettek utazásra.
A csapatszállítók egyből a társaságot a főépület -1. szintjére vitték, volt kinyitható platform a bázison kettő is, ami ha szétnyílt, akkor le lehetett ereszkedni a fedett és védett hangárba, illetve felszállni onnan.* A leszállás után a pilóta ki is nyitja a sikló ajtaját, így mindenki kiszállhat innen. Ami egyből látszik, hogy a hangár nagyjából tele volt, csak azok a helyek voltak üresen, amiket a vendéghajóknak tartottak fenn, az itt dolgozók hajói, siklók, bike-k, felszíni járművek mind-min itt parkoltak.

*a felső képeknél -1.szint, ahonnan a vörös nyíl indul
//Felszereléslistát írjatok!//

template nélkül:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Szomb. 09 Szept. 2017, 10:54

Kis kihagyás után végül újra feladattal bízták meg a diathim jedi leányzót. A feladatot örömmel vette, azon nyomban el is kezdte begyűjteni a holonetről a szükséges információkat. A Czekra részvénytársaság szállította el őt és még néhány köztársasági jótevőt Mygeeto-ra, a Czerka bázisra. Bár fajából adódóan jól viseli a szélsőséges körülményeket, mégis melegen öltözött fel, a ruháját pedig a jól megszokott barna jedi köpennyel fedte le. Magával vitt egy táskát, melybe egyszemélyre csomagolt el egy kevés élelmet, valamint egy váltóruhát az esetleges átázás veszélye miatt a hóviharban. A fagyos bolygón bár szörnyű időjárás uralkodott, szerencsére nem kellett a felszínen mozogniuk a bázis földalatti járatainak köszönhetően. Érkezés után a csapatszállítók a köztársaságiakat a -1.szintre vitték, leszállás után pedig ki is nyitották a sikló ajtaját jelezve, indulhatnak. Caryeth fejére húzta köpenyének csuklyás részét, nem szerette volna elvonni a többiek figyelmét földöntúli szépsége miatt. Csendben követte a többieket, ő amúgy sem érezte magát a szavak emberének. Ha esetlegesen megszólítják akkor fog válaszolni, de egyéb helyzetben inkább csak a megfigyelést és a hallgatást választja. Sok személy érkezett a siklóval, ők majd biztosan le fogják rendezni a feladat kommunikatívabb részeit, ha pedig szükség lesz Caryeth képességeire is, akkor majd közbelép.
felszerelés:

1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 09 Szept. 2017, 12:34

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tigrir, Heiwanna Miin Klodov, TMAT4
>> Kaland: Hidegháború 1.
>>Felszerelés/egyéb:

>- Szerinted mi történhetett?-<
Kérdeztem még Miint meg miközben a géppel érkeztünk meg a bolygó körüli bázisra. Kedvező előnyökhöz juthatunk ha sikerrel el tudjuk intézni bármi is a probléma forrása és akkor ha nem is a köztársaságiak de az univerzális cég maga hálát fog mutatni. És az mindig jó ha egy mindenhol jelen lévő cég az ismer és a jobbik oldalukon vagy.
A bázison fogunk mozogni, a térképeket le is mentettem ha szükséges volt, hogy meglegyen későbbre is amikor odalent vagyunk. A szállító hajón ami már a bolygón lévő bázisra vitt minket, teljes felszerelésemben tündököltem. A lábamon a tokjában pihent a pisztolyom a jobbon. A balon lógott a kábító bot finomabb helyzetekre és a kezemben pedig pihent a puskám. Még az új szerzeményű TMAT is itt van szóval droidokból nem szűkölködünk. Úgy fest még jedik is vannak velünk  szóval nem hiszem, hogy bármi olyan problémába beletudnánk futni amit ne tudnánk megoldani.
Miután leszállt a dokkban a gép én azért fegyvert készen tartva lépek le és nézek körbe lehetséges célpontokat keresve. Remélhetőleg üres kézzel befejezve a körbe pásztázást nyitom meg a térképet.

>- Ha nincs ellenvetés, javasolnám nézzünk át mindent innen kiindulva.-<
Furcsa, hogy a gépeik a bentlakóknak itt vannak de senki sem válaszol. Csendes lázadás csak nem törhetett ki de látszólag el sem hagyták a bolygót, vagy egyáltalán a bázist se. Remélem, hogy nem valami végzett mindenkivel, kellemetlen hír lenne vissza menni vele.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 10 Szept. 2017, 00:38

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Jól esett, egy kicsit elszakadni a szenátori teendőktől. Nem ekll félreérteni, imádom a munkámat,
úgy az unalmasabbnak tűnő részeit, mint a pörgősebbeket. Most viszont az életem egy másik fontos oldalára kellett hangsúlyt fektetnem, mégpedig arra, hogy egy igen tehetséges mesternek vagyok a tanítványa, és a képzésem érdekében elém terjesztett egy küldetést. A Czerka részvénytársaság fontos szerepet töltött be a galaktikus politika alakulásába, így közvetve vagy közvetlen, de a szenátust is belefolyt ebbe. Természetesen most nem szenátusi minőségemben kellett részt vennem, hanem, mint padawan. Mondhatni nem hivatalos misszió volt. Ezért is öltöztem kicsit harciasabban.
A részvénytársaság hajóján érkeztem meg a Mygeeto bolygó körüli űrállomásra. A személyzet elég minimális volt, és leginkább csak üzemeltetők és pár droid. Így cseppet sem volt meglepő, hogy segítséget kértek. Igyekszem annyira amennyire lehet érdeklődni, már ha bárki is óhajt esetleg felelni, arra, hogy valami különösebb vagy rendellenesebb dolog történt-e, közben pedig orientálódok szépen lassan arra fele, ahonnan az átszállás következik.
Egy csapatszállító hajóval visznek minket a bolygóra. A segélykérésre jelentkezők eléggé érdekes egyveleget alkottak. Két személyen érződött talán, hogy valamilyen módon átjárja őt az erő. Az egyiken jedikéhez hasonló köpeny volt, így feltehetőleg ő is tanonc volt, mint én. Mindemellett egy páncélos alak is volt és egy droid is. Nem tudtam, hogy az kihez is tartozik, feltehetőleg nem véletlenül keveredett ide.
- Nem úgy néz ki ez a hangár, mintha bármit is találnánk itt. Feltehetőleg bármi okozta is a gondot, amiatt az itt dolgozók nem jutottak el idáig. - szólaltam fel azután, hogy végignéztem ahogy a páncélos alak kiszáll és fegyverével a kezében felméri a terepet. A fénykardom nyugodtan pihent hátul a derekamra erősítve, és ha nem feltétlen szükséges, akkor egyelőre ott is marad.
- Szerintem tanácsosabb, ha valamelyik melléktermet, vagy a kantint vizsgáljuk át. - amennyiben lehetséges volt a HoloProjectoron igyekeztem előhívni a létesítmény térképét, hogy a szavaimat vizuálisan is alátámasszam a helyeket illetően. Ha továbbmegyünk, ha nem, igyekszem az Erőre támaszkodni és a mesteremtől tanult módszerekkel megpróbálni felerősíteni az érzékszerveimet, hogy hamarabb észrevehessek bármit, legyen az barátságos, vagy ellenséges természetű.

felszerelés:

Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Shadow Hétf. 11 Szept. 2017, 00:43

Heiwanna Miin Klodov

Furcsa volt az egész helyzet, ahogy az is, hogy nem csak úgy belebotlottunk ebbe, hanem felsőbb körökből jött a kérés, hogy jöjjünk ide. Vagy nevezzem inkább sugallatnak? Annyi biztos, hogy Tyrr is kissé erőteljesebben kért meg, hogy menjek oda, azaz úgy, mikor nem akar ellenvetést hallani. Néha tényleg úgy tud viselkedni, mintha teljes mértékig az övé lennék még mindig, de ez van. Korra pillantottam, aki azt nem tudta, hogy nem opcionális lehetőségként jöttünk, hiszen Tyrr üzenetét töröltem. Jobb is, így is érzem, és tudom, hogy nem rajong azért ő se, hogy a nyakörvemet hordom, de tiszteletben tartja eme döntésemet, legalábbis egyenlőre.
-Lehet csak üzem avar, de lehet támadás, vagy betegség is. Ami jobban zavar, hogy az információ hiányából kiindulva szerintem a vállalat emberei ugyan úgy, vagy még jobban tanácstalanok. De mindegy is. A lényeg, hogy Főkancellár is minden bizonnyal szeretné, ha megoldódna eme helyzet zökkenő mentesen, ahogy számunkra is az lenne a legjobb. – fejtem ki a véleményem kicsit hosszabban, miközben lerakom a gépet az állomás egyik dokkjában, majd megindulok kifelé a kis csapat élén. A hajót azért lezártam, és úgy mentem át ara a helyre ahol majd tovább indulunk. Még két személy csatlakozik hozzá, akik erőérzékenyek, de jobban megnézve őket inkább lehet használók lehetnek, de hogy milyenek pontosan, azt nem tudom. Jó az egyikükről látszik, hogy a Jedi rend tagja, hiszen felismerem az öltözéket a sok látogatás után, de az azért nem mond el sokat a rangjáról. Ugyan akkor kétlem, hogy magas rangú lenne, vagy lehet Morwen Mester is a fülemet. Kitudja. A lényeg, hogy nem volt zökkenőmentes az utunk lefelé, de egy darabban azért sikerült megérkeznünk. Lassan felhúzom a kabátomat, hogy jobban védjen és ezzel nyakörvem is berejtsem a ruhám alá, hiszen nem fog megártani, ha a nyakam is melegen lesz. Hogy ha elég jó idő lesz, akkor majd leveszem, de egyenlőre biztos ami biztos tartson melegen, mert nem volt kedvem belassulni, kábának lenni a hűs levegőtől. Ezek után felállok, majd kiszállás után Kor azt teszi amin meg se lepődők. Fegyverrel előre és felméri a terepet. Lassan felhúzom azért a csuklyámat, aztán könnyed lassú léptekkel utána ballagok, majd a puskájára helyezem a kezem és rá nézek.
-Ha lehet fegyvert a talaj felé. Nem tudjuk mi történt. Ha támadást kaptak és túlélték, akkor jó eséllyel ha újabb fegyverest látnak készen létben lévő fegyverrel akkor lehet előbb lőnek aztán kérdeznek. – jegyzem meg csendes nyugodt hangon, majd a géphez lépek és a pilóta felé szólok.
-Zárja le a gépet és ne engedjen fel senkit, még az itt dolgozókat se ha előkerülnek, csak szóljon nekünk. Bármi is történt jó az óvatosság. – ezzel a hajó körül körbe nézek. Minden itt van látszólag, azaz legalábbis nincs olyan nagy hely ami azt jelezné, hogy hiányozna valami nagyobb jármű. Kicsit hátborzongató.
-Szerintem sincs nagy esély arra, hogy itt találunk bárkit is, azonban ez jó helynek tűnik másra.... TMAT... keress csatlakozókat és töltsed le minden mozgás és hőérzékelő adatot amit csak találsz. – szólok a droid felé, majd a többiekre nézek.
-Ha szerencsénk van hőjelekből és mozgásokból következtethetünk, hogy merre érdemes megindulni és talán közelebb visz minket a válaszhoz, ami megmondja, mi is történt itt. – hangom szokásosan csendes nyugodt, amit nem kell Kornak bemutatni, mert hallott már elégszer beszélni olyankor is, mikor nem csak ketten vagyunk, hanem idegenek közt.
Van ami sosem fog változni, és ha lehet akkor békésen oldanám meg itt is a dolgokat, és csak végszükségben lövöldözni, de akkor meg Koré lesz a fő szerep ebben, bár lehet a két társunk se fog ilyesmiből kimaradni akkor, ahogy én se.

”Felszerelés”:
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by TMAT4 Hétf. 11 Szept. 2017, 14:13

Mint a hajó biztonsági szolgálatosa, minden bejövő és kimenő üzenetet lehallgatok. Bár én nem nevezném lehallgatásnak, csupán óvintézkedésnek. De már az üzenet érkezésekor fel keltette a figyelmemet, hogy miért akarja bárki is, hogy a Száműzött csillaga legénysége ide jöjjön, az viszont jobban zavart, hogy nem tudtam visszakövetni az üzenet feladóját a rendszerben, s majd pár perc múlva a hajóról valaki törölte is az üzenetet. Így nem ért meglepetésképpen, amikor irányt váltottunk, s irány a Mygeeto. Szerencsémre út közben megálltunk feltölteni a készleteket, azonnal ki is használtam az időt egy kis adatgyűjtésre. Sokan szidják az óriás vállalatokat, mint a CEC mert, hogy egy életre lekötik az alkalmazottakat. Pedig nagyon is jók. Gyere el dolgozni hozzánk, hozd a családodat, asszonynak is találunk munkát, s a gyereked is tanulhat a mi iskoláinkban, ahol a mi dolgozóinkat képezzük ki. Az egyetlen baj, hogy így olyan belső köröket alakítanak ki, amik megnehezítik az ipari adatok kiszivárgását avval, hogy hőséges alkalmazottakat nevelnek.  Szóval a megállóban gyorsan lekértem a nyilvános adatok közül, hogy kik a Czerka építész tanulói, majd kiválasztottam a 3 legáltalánosabb nevűt, s a nevükhöz hasonlatos holonet elérést regisztráltam. Ezek után a maradék hallgatókat háromfelé szedtem, s egy – egy azonosítóról üzentem nekik, hogy lemaradtam az „építészet tervezés” óráról, küldjék már át a tananyagot tartalmazó holokönyvet. Tudom, hogy a könyv nem kész épületeket mutat be, hanem csak irányelveket fog tartalmazni a leendő építészek számára, hogy miként csinálják. pl.: Az étkezőknek minimum 130 méterre kell lenniük veszélyes üzemektől. vagy a Szellőztetést úgy kell kialakítani, hogy az egyes szektorok elzárhatóak legyenek. Nem kész térkép, de a helységek felmérésével hasznos támpontokat lehet kapni, ha ezek alapján csinálták. Ha nem akkor csak felesleges adathalmaz. A könyv beszerzése mellet letöltöttem az elmúl 5 év nyilvános statisztikáit, amik a Czerka-val kapcsolatosak. Persze ezeket az információkat nem osztottam meg a hajó többi tagjával, majd ha eljön az ideje akkor felhasználom.
A legnagyobb meglepetésemre, viszont nem a saját hajónkkal megyünk le a bázisra, hanem egy másik szállítóhajóval visznek le minket. S nem csak minket. A többi utasra csak gyors pislantást vetek, hogy felmérjem őket, majd csatlakoztatom magam, hogy megkapja a szükséges térképet a bázisról. Amint meg van, 4x3 egyenlő zónára osztom fel, s mindnek a közepébe elhelyezek egy digitális jelölést magamnak, majd neki állok az egyes pontokból kiszámolni a leggyorsabb menekülési útvonalat. S pihenek a landolásig.

>Házvezető protokol aktiválva<

-Kor Gazdám. – szólítom meg miután kiszálltunk a hangárban egy harmincas férfi hangján – Kérem vegye figyelembe, hogy az ön fajának optimális szükségletei, nem felelnek meg a bolygón uralkodó körülményeknek. Többek között a legnagyobb veszélyforrás a hőmérséklet. Önnek 27,3 °C os hőmérséklet az ideális, ami ezen a bolygón jócskán az átlag hőmérséklet felett van. Ez az öltözet, amit most magán visel, maximum 0,7 es hőfogó tényezővel rendelkezik. Így ha ki kellene mennie a kinti hőmérsékletbe, akkor perceken belül átfagyna.
Ravohra megjegyzésére, hogy bármi is okozta itt a problémát, de a dolgozók idáig nem jutottak el, az felkelti az érdeklődésemet. Mennyi az esélye annak, hogy egy ekkora bázison senki nem jut el a hangárhoz.  1 a 17 vagy 18 millióhoz? Ha csak szándékosan nem vágták el azok útját, mert akkor már több. De nincs időm ezen számolgatni, mert Miin máris parancsot ad nekem. A felső két modulom azonnal fordul 60 fokot, s aktivizálódik a biztonsági protokol.
-Bip. Bii-bip. – adok választ immár sárga szemmel, s kezdek nekiállni csatlakozót keresni, de nem csak azokat az adatokat akarom lekérni, amit az orga mondott. Erős a gyanúm, hogy hangár első termináljáról nem fogok biztonsági rendszereket elérni, mint például a mozgásérzékelők, vagy az infrakamerák. De a az általános egészségügyi, illetve környezeti hatások állapotát igen. Így amint találok csatlakozót, lekérem a lélegezhetőségi adatokat (van e olyan hely amely nem ajánlatos normál légzéssel rendelkezőknek, vagy olyan helyek amelyek időlegesen lezártak légzési nehézségek miatt), a zónák hőmérsékleti adatait. Illetve a karbantartási alap adatokat is lekérem, meghibásodások, vészjelzések. Ha ezek meg vannak, akkor jöhet 3 személy elérhetőségeinek lekérdezése. A biztonsági főnök, illetve a biztonsági szolgálat. A  dokk szerviz vezetőjének elérhetősége, és a létesítményvezető elérhetősége. Nem csak a holo elérhetősége érdekel, hanem hogy személyesen mely helységekben lehet/lehetett felkeresni.

Felszerelés:
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13

Karakteradatok
Főkarakter: TMAT4
Síkok:

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 12 Szept. 2017, 00:00

Mygeeto – Czerka-bázis

Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4

Következő körváltás: 2017. szeptember 16. (szombat)

” A gonoszságot nem öröklik, hanem tanulják.”
- Clone Wars animációs sorozat

Magában a hangárban senki sem látott terminált, vagy panelt, amin át csatlakozni lehetne a renszerhez, csupán olyan hely volt, amit droid tudna használni. A térkép szerint innen egyből három irányba lehetett menni, jobbra egy társalkodó volt, akik gépekre várnak, azok szoktak ott várakozni a leírás alapján. Balra egy irányító terem, onnan adnak engedélyt a fel és leszállásra, illetve előrefelé az épület belsejébe volt még út. Ha minden igaz, akkor élő személyek által használható gépek a központi nagy csarnokban – a Republic Market feliratú résznél – lesznek leghamarabb. Az volt a központi eligazító helység, ahol szinte mindenki megfordul, vagy pedig az irányítóterem, de ennek az ajtaja le volt zárva és kóddal lehetett bejutni. A fenti várakozó, társalgó szoba egykor lehet, hogy meleg volt, de most hideg volt benne, néhány megfagyott ital, ételmaradvány, társasjátékok, kockák voltak megfagyva az asztalon, a helyi holoprojector lemerülve, ami tévéként szolgált, de életnek nyoma sehol.
Ahogyan kiértek a hangárból egy hideg, és fagyos folyosóra értek, ami megszokott a jégbolygókon, jellemzően a folyosókat nem fűtik, csak a helységeket, energiatakarékosság szempontjából.
Czerka-teszttelep (Mygeeto) YJEkQxP
Itt lehetett a cantina felé lefordulni, ami úgyszintén havas és jeges volt. Bal belül volt a pult található, körasztalok bent magában a csarnokban, körülöttük több szék is. Itt is megfagyott ital és ételmaradványok látszottak, néhány szék felfordult, de a hóban nyomok sehol, ami nem meglepő, alapból valószínűleg ez is fűtött helység volt, de az ajtó most nem működött, ami ide vezetett, befagyott a falba. Egyelőre sehol sem látszott semmilyen dulakodás, maximum a felborult székek, egy-két pohár a földön, de semmi több. A kantinból vezetett kifelé, vagy befelé – nézőpont kérdése – még egy ajtó a térkép szerint, ami egy hosszú terembe vezet, de ez az ajtó is be volt fagyva és nem lehetett kinyitni a konzollal.

A kiélesített érzékszervekkel sem tűnt fel semmi különös egyelőre Ravohra számára, csak a fém sírását hallotta, ahogyan ment össze, vagy épp tágult a fém a hideg hatására. Az Erőben némi zavar volt érezhető, bár ez nem volt rossz érzésű, Caryeth irányából jött ahogyan a jelenlétében hullámzott az Erő annak hála, hogy ő maga is használó volt.
Miin szavaira a droid pilóta megerősítette azt, hogy így tesz és a csapat mögött a hajó is bezárult. És ki is adta a parancsokat, hogy TMAT mit tegyen.
Még korábban TMAT próbálkozott adatok lekérésével, de a dolgozók nevei és adatai titkosak voltak, így nem talált senkit sem a Czerkától, olyat, akit akart, csak a főbb vezetőket, irányítókat, akik a termékeket mutatják be, az igazgatókat, stb. Többre nem is nagyon volt idő, mert már megérkeztek az állomásra, nem voltak messze tőle. A hangárban feltudott csatlakozni a rendszerre, abban éppen csak volt energia, de így is hozzáfért mindenhez, a minden pedig a semmit jelentette. A hálózatban nem volt semmi, egyetlen egy adat sem, se nem volt a hálózat semmilyen rendszerre rákötve, nem voltak működő kamerák – nem volt energia a működésükhöz – mentett adatok sem voltak, azonban még furcsább, hogy törlésnek sem volt jele. Az egész olyan volt, mintha épp átadás előtt lett volna minden és nem láttak neki semmit sem telepíteni, és nem kötöttek be semmit sehova. Ami pedig lehetetlen, mert a bázis több éves volt már.

//Mivel ez az első tényleges kaland és valószínűleg többen nem ismerik áthatóan az univerzumot – értem apró részleteket – így mondom akinek nem tudtam discordon, hogy ingyen felírhatja mindenki a komlinket (rövid távú 100km-en belül működik), HoloProjectort (ez a kézbe való kütyü, hosszútávú kommunikátor, holografikus kivetítéssel, és tud csatlakozni a HoloNet-hez), ezeken felül a datapadot, ami leginkább tabletre hasonlít, lehet adatokat tárolni rajta, menteni hálózatból stb, jól jön, ha nincs droid, beállítható, hogyha idegen nyúl hozzá törlődnek az adatok róla. Így ezeket, ha valaki nem írta fel, nyugodtan szerkesszétek bele a listátokba, ezeket mind ingyen kapjátok, mert alap dolgok.//

template nélkül:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 15 Szept. 2017, 09:55

>>Felszerelés/egyéb:

>- Ebben egyet értek, ha a felső vezetőség boldog akkor mindenki boldog. Azért ha bármi ellenségesbe futunk bele hagyd rám.-<
Remélhetőleg persze semmi féle vírus nem lesz. Ha ellenség van, élő lények akkor azzal el lehet bánni könnyedén nekünk. De most már megérkeztünk a bolygóra, látni fogjuk hamarosan, hogy mi a helyzet úgy is.
Elhúztam a fegyveremet mikor Miin annak csövére tenné a kezét. Nem értékelem, hogy egy ismeretlen szituációba leérkezve vagy ha nem is de, hogy a fegyveremhez nyúljon így.

>- A fegyver nem fog a földre mutatni amíg nem tudjuk van-e ellenség a bázison. Felejtsed el és maradj hátra, szavak még nem állítottak meg lövedéket.-<
Lehet, hogy rideg de legyünk reálisak. Nem azért van nálam fegyver, hogy azt a föld felé mutassam főleg, hogy nem tudjuk mi történhetett itt még. A robot felé fordulok egy pillanatra.
>- Lényegtelen, és nem kérdeztem így tartózkodj ezektől a kinyilvánulásoktól. A kantinnal pedig egyet értek. Onnan pedig majd fojtathatjuk tovább a kutatást.-<
Intézem már a végét a másik nőnek aki érkezett velünk és javasolta az útirányt. A folyosókon is úgy is látni fogjuk, hogy mi történt ha bármi is például csata vagy egyéb. Meg is indulok előre és nem is engedek mást elém. Még úgy mennének végig mint valami kirándulásos, komótosan sétálva. De nincsen semmi, a folyosók megfagyva, a kantin ajtó is nyitva volt. Bent pedig semmi csupán némi megfagyott poharak és pár felborult szék. Óvatosan megyek végig, először csak az ajtóból pásztázva végig a szobát majd be is miután nem volt semmi. Se hullák, se harc nyomok. Minden teljesen elhagyatottnak fest ami okoz némi dezsavűt valahonnan nagyon régről de nem emlékszek rá pontosan. A kantin túl végén van egy másik ajtó is amin ki lehet menni az étkezőből.
A felé indulok meg elsőre, hogy megnézzem mi van arra. Talán arra lesz valami legalább hiszen eddig semmi konkrétum nincs.
Akármitől tűnhettek el egyenlőre az emberek.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Pént. 15 Szept. 2017, 13:26

Heiwanna Miin Klodov

Figyelek a többiekre és a Droid viselkedésére, is, azonban Kor reakciója egy kicsit másabb kategória most. Megadóan emelem fel a kezem, majd színpadias mozdulattal előre engedem magam elé.
-Ahogy óhajtod – teszem hozzá, talán a szokásosnál kissé rövidebben, aztán figyelem ahogy előre halad, majd utána megindulok. Figyelem a fagyos folyosót, majd az étkezőt, amint betudok menni mert Kor végig mérte elég alaposan
-Kor, a Biztonság kedvéért nézz be minden asztal alá is – jegyzem meg egy ártatlan kis mosollyal, nyugodt hangon, ahogy rá nézek. – És tény, szavak nem állítottak meg lövedéket soha, de megelőzték, hogy az a lövedék meginduljon.
Ezzel az asztalok közt lépkedek, nézve a tárgyak elhelyezkedését nem nyúlva semmihez egyenlőre, mert kitudja mi is történt, mert valami történt, és ha itt voltak aztán nem kifelé indultak meg, akkor a baj forrása felé kellett menniük. Se energia, se fűtés. Ez kicsit problémássá tette a dolgot számomra, mert jobban kellett ügyelnem, mit is csinálok, mennyi hőt veszthetek.
A Datapad-ot elővéve nézem a rajta lévő infókat, majd az ajtó felé indulok, ami egy hosszabb helységbe kellett volna vezetnie, aztán teszek egy próbát a konzollal, de semmi, be van fagyva.
-Lehet fel kéne feszíteni, de ahhoz kicsit több meleg se ártana számomra. – jegyzem meg csendesen, miközben kesztyűs kezemmel megkocogtatom a fagyott ajtót, majd kicsit erősebben ütök rá, hogy ettől vajon megreped e a jég, meg más célom is van vele, főleg ha kong kicsit, és megütöm ismét, majd várok.
-Minden esetre ez nem jó előjel, mert ha itt voltak és nem kifelé rohantak, akkor valami beljebb történt a bázison, ami miatt oda mentek segíteni eléggé sietősen, a jelek szerint... Talán generátor probléma és ezért nincs itt mondjuk rendes hőmérséklet? – vetem fel ötletelésnek, annyi biztos, hogy itteni jelek nem utalnak még támadásra, vagy hasonlóra, hiszen annak több nyoma lenne, sokkal több kárral, kupival, azaz bármi is történt itt az nem ezen a részen volt, és nem is olyan helyzet, amitől rögtön menekülnének.
-TMAT... ha végeztél, akkor keress rá, ha még tudsz, arra, hogy mi van eme ajtó mögött, továbbá olyan részlegeket ahol még van kellő energia, azt hiszem maradunk egy darabig és akkor jó lenne egy hely ahol legalább a hőmérséklet barátibb – hangom továbbra is nyugodt, majd igazgatok kicsit a ruhámon, kicsit összehúzva magam. De közben próbálok úgy viselkedni, hogy ne tűnjön fel ez senkinek, Koron kívül aki amúgy is tudja, hogy a hideggel nem ápolok túl jó viszonyt.

”Felszerelés”:

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 15 Szept. 2017, 18:51

Ravohra Tirgir
Örültem, hogy a kis szedett-vedett csapatunk eléggé összetartónak bizonyult ami az előrehaladást érintette, és ahogy elnéztem voltak akik már korábbról is ismerték egymást, ez sokat segíthet majd a jó közös munkán úgy vélem. Szerencsére az elsődleges cél meghatározásán is sikerült közös véleményre jutni, így elindulhattunk a cantina felé. A felerősített érzékszervek sokat nem árultak el, csupán a fém tágulásának és összehúzódásának a hangját lehetett hallani, semmi többet.
Az erős is csak azt a zavart fedte fel előttem, amit a jedi hölgy okozott, de az nem hatott kellemetlennek vagy zavarónak.
A páncélos férfi volt az úttörőnk és a felderítőnk egyben. Igaz, hogy magam is inkább a társa véleményét osztottam az előbb kérdezz és csak azután lőj dolgot, de az is megnyugtató volt, hogy a harciassága hasznos lehet ha valami komoly problémába ütközünk. Ennek viszont még különösebb nyoma nem volt, hisz a folyosó és a cantina is teljesen üres volt és fagyott.
- Elég hűvös a fogadtatás. - jegyzem meg, mintegy olyan szándékkal, hogy oldjam a feszültséget amit a hely okoz nekünk. Különben sem túl jó a morálnak, ha olyan jegesek vagyunk, mint ez a hely.
- Amúgy engem szólíthatnak Ravohrának. Önöket hogy szólíthatom? - úgy véltem, hogy ideje lenne bemutatkoznunk egymásnak, már csak azért is, hogyha meg kell szólítani valakit, akkor tudjuk megtenni, habár azt már tudhatjuk a droidtól, hogy a páncélost Kor-nak nevezik, de a többieket is jó lenne, ha szólítani tudnánk valahogy nem pedig valami külső ismertetőjegy vagy fabrikált becenév alapján.
Az ajtó valóban problémát jelent, bár a mellé fűzött kijelentést nem értem, hogy milyen összefüggés van a meleg és a között, hogy a hölgy fel tudja feszíteni. Lehetséges,
hogy egy olyan fajhoz tart, aminek a fizikai ereje megnövekedik a magas hőmérséklet hatására, vagy valami ilyesmi.
- Megpróbálhatnánk drasztikusabb módszerrel átvágni magunkat. - fordulok a jedi nő felé amennyiben az eddigi próbálkozások nem járnak sikerrel az ajtó kinyitását illetően.
Remélhetőleg a másik erőhasználó is megérti a célzásomat és akkor egyesített erővel és egyedi felszerelésünkkel talán sikerül átvágnunk magunkat az előttünk tornyosuló akadályon.

felszerelés:

Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Utini!

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 16 Szept. 2017, 00:00

Mygeeto – Czerka-bázis

Következő körváltás: 2017. szeptember 20. (szerda)

”I find your lack of faith disturbing.”
- Darth Vader

Miin felvetette, hogy ki lehet-e nyitni valahogyan, halkan az ajtót, ami az étkezőből menő helységbe nyílik. Itt helyben nem volt ehhez semmilyen eszköz, hiszen a folyosó üres volt, de a hangárba, ha visszamentek, akkor ott hamar találtak ehhez eszközt, ami egyébként is vész esetére volt „félretéve”. Ezzel be lehetett a két ajtó közötti résben „nyúlni”, szerencsére egészen könnyedén ment, mert a hidegben a fém összement egy picit. Amint ez megvolt a szerkezettel már szét lehetett addig feszíteni az ajtót, hogy kézzel be lehessen nyúlni, és ki lehessen teljesen nyitni, húzni. Így a társaság be is tudott menni a helységbe. De ha Ravohra úgy döntött végül, hogy nem keresgél, hanem a fénykardjával nyitja ki, akkor az tökéletesen működő megoldás volt alig egy perc alatt a fegyverrel kellően nagy kört lehetett vágni az ajtón ahhoz, hogy be lehessen jutni Caryeth segítsége sem kellett hozzá.
Amik odabent voltak valószínűleg nem okozhattak meglepetést, hogy nagy tárolóeszközök, ételt és italokat tartalmazó kisebb konténerek voltak. Logikusan ez következett, hiszen valamilyen raktárnak kellett lennie erre, ha itt egy kantina/étterem volt. Itt ebben a helységben valamivel melegebb volt, a falakon sem volt sehol sem jégnek nyoma. Míg a folyosókon és a hangárban is legalább -10-15 fok lehetett, addig itt +10 környékén, azaz nagyjából 20 fokkal melegebb.
Czerka-teszttelep (Mygeeto) FcbMYuW

//Az emberek értelemszerűen nincsenek ott, továbbra is bocsi a rossz és rövid reagért, csak ma pocsékabbul voltam, mint tegnap meg előtte és mára a lázam is felment Sad //

template nélkül:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 16 Szept. 2017, 15:46

>>Felszerelés/egyéb:

>- -<
Gúnyolódás, néha megtudom kérdőjelezni az eszét Miin-nek az ilyen önkifejezéseikor ám ez már csak a vele járója a személyiségének. Nem érzi jól magát ha nem beszél, legalább vissza. A megjegyzésére, hogy nézzek be majd az asztalok alá is csak egy nagyot sóhajtok ami a sisak torzítása miatt recsegés lett szinte teljesen. Persze direkt ilyen benne, érthető de persze nem tiszta tőle a hangom de nem is kell, hogy az legyen. Meg ez olcsóbb volt. Az asztalok alá persze nem nézek be csupán tovább megyek. A kantin üres, havas és fagyott étellel itallal van néhol kitarkítva. Semmi lábnyom a sajátjainkon kívül és semmi harcra utaló nyom nincs. Az a pár felborult szék aligha az oka az egész bázis létszámának való szőrén szárán eltűnésének.
>-Q'ayem Kor az én nevem.-<
A hátsó ajtó jól be van fagyva és a konzol nem fogja kinyitni így ha valamelyik Jedi kinyitotta azt a saját kardjával, megfelelő méretű lyukat ha mást nem amin átférünk azért elsőre megvárom hátha valami ki akarna esetleg vetődni onnan vagy sem. De nincsen semmi sem bent csupán némiképp melegebb és raktár dobozok. Szóval raktár vol, gondoltam, hogy vagy ez vagy pedig egy konyha.
Esetleg még egy szabadidő helyiség az itt lakóknak de semmi és senki sincs itt. Sajnálatos, de még mindig üres kézzel és ötlet nélkül vagyunk ám egy részét legalább már letudtuk a bázisnak. Elő halászom a félszoknya takarásában lévő egyik kis táskából a Holoprojectort és megnyitom rajta a térképet.

>-Innen a központi csarnokba tudunk átmenni a térkép szerint az a következő a folyosót követve. Mehetünk arra tovább vagy vissza mehetünk a hangár felé és megnézhetjük a többi területet ami onnan nyílt.-<
Az előre haladás jobb lenne talán. Vissza a hangárak felé nem sok értelmét látom menni ha csak a többség nem látja úgy, hogy még egyszer át kellene néznünk azt a területet.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Hétf. 18 Szept. 2017, 01:44

Heiwanna Miin Klodov

Kort elnézve kicsit betaláltam a szavaimmal, de azért kicsit jogos is volt. Az ajtóhoz visszaballagok a hangárba, és keresgélni kezdek, és felkapok egy ajtó feszítésre alkalmas eszközt, amivel visszaballagok. Ha addig nem nyitották ki akkor azzal állok neki felfeszíteni, úgy, hogy Kor ha kell tudjon tüzet nyitni befelé.
Eddig nem válaszoltam a feltett kérdésre, de most már megteszem.
-Heiwanna Miin Klodov vagyok, örvendek a találkozásnak – mosolyodok el kedvesen – De általában csak Miin-t használják, egyszerűbb – teszem hozzá, aztán az ajtó felé pillantok.
Akár így akár úgy, ahogy bejutunk körbe nézek, majd élvezem kicsit a melegebb időt, mielőtt jobban bemennék kutakodni, a dobozok és tárolók tartalmába bele pillantva, aztán megindulok kifelé. Kort kissé félre tolom, majd csendesen megszólalok ránézve.
-Furcsa érzésem van a hellyel kapcsolatban, nézz körül, ha támadás lett volna felforgatják a helyet, és nem rendben hagynak mindent – szemeimmel a sisakja szemrészét nézem, majd ellépek tőle és kifelé ballagok lassan, a két erőhasználóra pillantva.
-Szerintem elsőre derítsük ki, miért nincs energia, utána jöhet az élvezetesebb rész, ha nem találkozunk senki mással és átnyálazhatjuk a teljes biztonsági naplózást és mindent amit csak találunk vagy ha ez se segít akkor szobáról szobára az egész állomást. – mondom eléggé nyugodt hangon, bár egyenlőre nagyon úgy fest a dolog az első jelek alapján, hogy max jóval bentebb találunk valakit is, mert a dolgok helyzete, és a küzdelem nyomának hiánya, valamint, hogy semmi nem hiányzik a hangárból arra utal, hogy beljebb mentek a bázis belseje felé.
-Ha nincs ellenvetés akkor szerintem induljunk meg, mármint Kor lelki nyugalma érdekében ő megindul mi meg követjük. Azért közben keressünk olyan helyet is, ahol meghúzhatjuk magunkat pihenés céljából is, ha ez elhúzódna nagyon, bár nagyon remélem, hogy ennyire nem fog elhúzódni eme küldetés, és csak valami technikai probléma a dolog forrása. – mondom csendesen, talán kicsit több dolognak is hangot adva gondolataim közül, de mindegy. Közben rápillantok TMAT-ra is.
-Ha végeztél, vagy túl kevés az energia akkor gyere utánunk, és jelents csendesen. – beszélek hozzá, majd, ha mindenki egyetért, hogy előre, akkor követem Kort az ajtó kifeszítésére használt eszközt a kezemben cipelve.

”Felszerelés”:

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by TMAT4 Kedd 19 Szept. 2017, 11:23

Sejtettem, hogy nem fogok előre sok információt megtudni, de egy próbát megért. Túl szigorú előírások, túl jól védett hálózatok. De ha valamiről nem kapunk semmi információt, az is egy fajta információ. Fő a pozitív hozzá állás, bár amikor a bázis adatbázisát próbálom átnézni, már kissé zavaró az, hogy nincs információ. Se adatok, se protokollok, se előírások, se naplózások, se törlések. Aggasztó, ezek után már csak az kellene, hogy egy pusztán mechanikus felvonók legyenek. Próbálom elemezni a kapott nem létező információkat, de nem áll össze. Vagy valaki nagyon jó munkát végzett, vagy még nem is létezik a rendszer. Annyira el is merülök az elemzésben, hogy csak megyek némán a többiek után, s amikor ők átmásznak a lyukon, én csak koppanok annak az alsó peremén. Mert hát sok mindenre alkalmas vagyok, de a lépcsőzés illetve peremek mászása nem tartozik azok közé.  Három görgőn közlekedek. Ugyan van egy gyenge repulzorom, hogy ugrás szerűséget hajtsak végre, de az sok energia, és nem túl stabil. Már mint oké, hogy elrugaszkodom, oké hogy kiszámolom a körülbelüli pályát. De akkor is túl nagy a baleset veszélye. Legutóbb is, amikor használtam, akkor arccal előre érkeztem meg, s onnét aztán én nem kelek fel egyedül sehogyan.
-Elnézést. - szólítom meg őket egy kisgyerek hangján, miután a felső testem ismét fordult egyet, s az információs protokollhoz tartozó kék szemmel nézek rájuk.
Ha átemelnek, akkor természetesen megköszönöm nekik, de ha nem akkor kénytelen vagyok más módszerekkel haladni. Neki megyek az ajtónak, mintha esélyem lenne belökni az ajtót.
Ha bejutottam, akkor gyors terepszemle. Raktár. Helyes. Ha van itt láda, akkor kell lennie, valami iratnak is róla lennie, illetve a láda datapadján valaminek, de mielőtt rá néznék bármelyikre is még oda gurulok Miin mellé.
-Miin gazdám. – szólítom meg kisfiús hangomon. – Nagy bajban vagyunk. 1,37 a 39,64 -hez az esélye, hogy csapdába csaltak minket, vagy legalább is csúnyán átvertek. Kérem, nézzen meg véletlenszerűen 2-3 tároló ládát, hogy mit talál benne, amíg én megpróbálok egy leltárt lekérdezni, hogy biztos legyek a dolgomban.

Ha valaha volt is itt bármi, akkor a leltári jegyzéken szerepelnie kellene. Mint minden raktárban, vagy legalább is a logikusan megépítettekben, kell lennie valami raktári panelnak, ahonnét a rakodó droidok lekérhetik a pakolási terveket. Ha találok, akkor óvatosan megközelítem, s gyorsan felmérem a helyezettet, hogy a többiek mennyire figyelnek engem. Csatlakozok, s lekérdezem a leltárt, ha egyáltalán van valami féle rendszer.  Nem a leltár érdekel igazából, hanem hogy van –e rendszer, de olyat nem kérdezhetsz egy komputertől, hogy helló, van rendszered?
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 19 Szept. 2017, 19:54

Ravohra Tirgir
Szerencsére sikerült kinyitni az ajtót és nem túl drasztikus megoldással. Egyszóval nem kellett fénykarddal nekiállni, hanem volt rá hagyományosabb megoldás. Ennek mégiscsak örülök, hiszen úgy tanítottak, hogy csak akkor használjam, hogy ha feltétlen szükséges. Talán ezért is volt legelőször közelharci képzésem és nem egyből fegyverrel kezdődött. Meg fajunk is híres közelharci képességeiről.
Sajnos a helységről több ízben is kiderült, hogy zsákutca. Azt magam sem vártam, hogy a megoldás kulcsa itt lesz, de feltételeztem volna, hogy legalább valakik ide húzódnak el az elől ami történt, vagy tudom is én.
- Én is az előrehaladást támogatom. Tovább, véleményem szerint, hamarabb eljutunk a probléma gyökeréhez, mintha visszafele haladnánk. - szólalok fel én is a stratégiai diskurzus alatt, majd természetesen előre engedem az előőrsünket és csak azután indulok el magam is. Kicsit zavar, hogy semmit sem lehet a felerősített érzékekkel sem észlelni ezen a helyen, csupán a csapatunk tagjait, meg a fém nyikorgását. Igazán örülnék annak, ha több információnk lenne és nem csak a sötétben tapogatóznánk.

felszerelés:
Képességek, képzettségek:

Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Utini!

Karakteradatok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 20 Szept. 2017, 00:00

Mygeeto – Czerka-bázis

Következő körváltás: 2017. szeptember 24. (vasárnap)

” A jövő szüntelen mozgásban van, nem egy lehetséges jövő van, hanem sok.”
- Yoda mester

Kor könnyedén betudta hozni a térképet, majd felvetette, hogy induljanak tovább és menjenek a központi csarnokba, majd onnan tovább. Végül Miin is beadja a derekát és kioszt további parancsokat TMAT-nak is, hogy ő is vizsgálódjon, dolgozzon valamit, majd kövesse a társaságot utána. Ravohra is támogatta az előrehaladást, hogy ne veszítsenek itt sok időt.
Ha indulás előtt megteszik azt, amit TMAT kért és ellenőrzik azt, hogy mi van a tárolókban, akkor abban edények, élelmiszerkapszulák, konzervek, vitaminok, készételek és ehhez hasonló valóban élelmiszeri és konyhai dolgok vannak. Egy másikban edények, étkészletek, tányérok. Minden teljesen normális, ha a lejáratokat, gyártásokat nézik, akkor mindegyik MU 1-ben, vagy MU 2-ben készült, hiszen két éve új időszámítás is be lett vezetve. Minden friss és évek múlva járnának csak le. Egy konténer már nyitva volt, poharak, italok voltak benne, pár üveg hiányzott, ahogyan felvágottak is, amik ebben voltak.
TMAT talált itt olyan helyet, ahova tudott csatlakozni, de ezen esetben itt semmilyen energia nem volt a hálózatban csak annyit, hogy csatlakozni tudjon, majd le is merüljön az egész, a csatlakozáskor itt érzékelte, hogy valahol elvágott kábelek voltak a rendszerben és ezért volt kevés az energia.
Akik mentek tovább, ez jelenleg Kor és Miin voltak csak kitudtak menni a folyosóra, majd azon végig, amint befordultak a sarkon a főcsarnokba azonnal látták a hatalmas csarnokot, aminek a vége a homályba veszett, hiába volt kiélesített érzékük, a helység túlságosan is hosszú és nagy volt ahhoz, hogy be lehessen látni. Itt is csak minimális fény volt, ami amiatt sok hely homályba borult. Nagyobb tárgyak, konténerek is voltak itt, amiket ki lehetett venni, erős zavart éreztek mind a ketten az Erőben – aminek ezúttal nem a másik volt a forrása – hanem bentről jött a csarnokból. Érezhették, hogy valaki figyeli őket, nem voltak immáron egyedül, az árnyas részek pedig úgy tűntek, mintha mozognának. Hirtelen fémes nyikordulást hallhattak, ezt nem a hideg okozta, hanem valami más, bentről. Néhány pillanat múlva mintha két vörösen izzó szempár tűnt volna fel odabent, majd eltűnt, így nem lehettek biztosak abban, hogy látták-e, vagy csak a képzeletük szórakozott velük.
Czerka-teszttelep (Mygeeto) EykwiW3

template nélkül:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 23 Szept. 2017, 00:24

>>Felszerelés/egyéb:

>-Hmm. Értem az álláspontod, de több módja is lehet annak, hogy harc nélkül eltüntessenek mindenkit. Ne feledd, nem katonai bázison vagyunk, csupán civilek voltak. Tudatlanok valószínűleg harci téren is.-<
Hiszen ezért is kértek fel minket, katonákat és harci tudással rendelkezőeket mivel az itteniek és a közeli űrbázison is csupán civilek voltak. Talán csak a szükséges biztonsági személyzet lehetett ott még. A helység amit kinyitottak a többiek egyesített erővel végül esőre csupán óvatos megközelités után mentem be majd a többiek is. Nincsen senki itt sem. Reméltem, hogy ha már az étkezőbe vezető ajtó tárva nyitva maradt ellenben ezzel a zárttal akkor valakiket találhatunk mögötte. Esetleg rejtőzni bármi elől is. Sajnálatosan semmi hasznos nem volt itt. Csupán csak egy egyszerű raktár a konyhához és étkezőhöz.
A felvetésembe, hogy menjünk tovább a következő helységbe nincs ellenvetés és meg is indulunk. Elsőnek megyek most is, ebből nem engedek fel. Fegyvert készen tartva tartom fel és úgy haladok végig a teremig. Ott pedig újdonság fogad. Fémes nyekergéshez hasonlító hang, eltérő a hideg okozta hangtól.
A terem mérete és az áram hiánya miatt az egész sötétbe veszik elég hamar. Viszont valami biztosan van a teremben, szinte érzem magamon a tekintetét is. A pillanatra feltűnő vörös fénypont pár felé mutatom a fegyveremet azonnal majd pásztázva a termet mérem azt végig fel.

>-Maradj mögöttem.-<
Nem kérvény volt, kijelentés és ez a hangomból tisztán érezhetővé tettem Miin számára.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Szomb. 23 Szept. 2017, 01:49

Heiwanna Miin Klodov

-Igen, ezzel egyetértek, hogy ezért vagyunk itt, és ennek megfelelően kell cselekednünk is. Jó lenne azért valami kiindulási alap, ami segít, hogy ne vonjunk le téves következtetéseket a helyzettel kapcsolatban – mondom csendesen Kornak, azonban kezd a helyzet kicsit komolyabbá válni, mikor TMAT kissé zavaros beszédéből is leesik, hogy nem nagyon talált semmit, vagy csak épp használhatót nem, de lehet akár program hibás is, azonban az biztos, hogy egyre jobban érlelődik bennem azon nem túl kellemes gondolat, hogy nagyobb gondok is lehetnek itt, és nem biztos, hogy annyira könnyű dolgunk lesz, mint megkeresni a személyzetet.
Ezek után még egy pár dobozba belenézek, majd sorolok pár dolgot a droidnak, mielőtt megindulnék kifelé, és Kor mögött haladok, a következő helység felé elgondolkozva, mikor elérjük a következő nagyobb helységet és olyan zajokat hallok amiket eddig nem, akkor a levegőbe szimatolok, és kipillantok a sötétbe Kor mellett és felmérem jobban a helységet, amiben nem nagyon látok messzire, mert eléggé gyérek a fényviszonyok, de mintha a sötétből valaki rám nézne és figyelne is, legalábbis nagyon ez az érzés jár át, majd mintha látnék valamit.
-Nagyon rossz érzésem van Kor – suttogom csendesen neki, hogy csak ő hallja, ami nem csoda, mert közel se nyugodt a hangom. Kor ismert annyira, hogy elég jól uralom a legtöbb érzelmemet, most mégis némi félelem jelenik meg a hangomban egy pillanatra, amit egy kicsit talán nagyobb levegővétel követ, majd a háta mögül jobban körbe nézek, hogy látok e bármi mást a bent lévő pár nagy konténeren kívül. Legalábbis bármi olyasmit amiről meg tudtam állapítani, hogy biztosan láttam e ott valamit, akár csak mozgást is.
-Oksi, maradok – egyezek bele, bár most tényleg eszem ágában se volt előre menni csak úgy meggondolatlanul, mert az azért már tőlem is túl nagy meggondolatlanság lenne, ráadásul egyenlőre még mindig nem tudunk semmit, hogy mi is történt.
Kicsit jobban rámarkoltam az előző ajtó felfeszítésére használt szerszámra, majd nadrágom zsebébe nyúlva kihúztam a zseblámpámat, aztán bekapcsolva elkezdtem végig pásztázni a fényével azt a részt, amerre Kor célozott, és aztán a falak, padlót, plafont, konténereket, ha nem látok ott semmit, azonban ha valami van ott, akkor próbálom a lámpával megvilágítani. Az azonban biztos, hogy jó lenne, ha energiához jutna a létesítmény, hogy legalább a látási viszonyok jobbak legyenek. Ha közben a többiek is közelebb jönnek akkor csendesen megszólalok.
-Mintha láttunk volna valamit… - hangom nyugodt most már, bár nem annyira, mint kicsit korábban, de nem akarom nagyon kimutatni, az érzéseimet. Jobb a nyugalom egy ilyen helyzetben, főleg ha még nem látjuk, hogy mivel is van dolgunk vagy kivel, ha egyáltalán tényleg láttunk valamit és nem mondjuk a sötétben lévő felvillanó visszajelzők fényét láttuk csak, vagy nem tudom.

”Felszerelés”:

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 23 Szept. 2017, 20:23

Ravohra Tirgir
Az előőrsünket és társát követve indulok el a csarnok felé. Feltételezem, hogy a páncélos férfi nem csak eljátssza a szakképzett katonát, hanem valóban van valamiféle képzés a háta mögött, ami alátámasztja a lényét. Nem kizárt, hogy ezen a helyen nagyon is hasznos lesz mindez. Remélhetőleg az én képzésem és tanulmányaim is hasonló jó szolgálatot fognak képezni mindenki számára is, nem csak saját magamnak.
Néhány lépéssel lemaradtam az elől haladóktól, annak érdekében, hogy a csapat ne szakadjon teljesen szét és ha szükséges akkor bármelyik fél segítségére siethessek.
Hamar kiderült viszont, hogy az egyik oldalnak nagyobb szüksége van erre, mint a másiknak, hisz az erőben megjelenő zavar ezt hamar nyilvánvalóvá tette. Most már futva indulok meg feléjük, remélhetőleg időben odaérve.
- A mintha lehet gyenge kifejezés. - válaszolom Miinnek amennyiben időben érek oda és lassan a fénykardomat is lecsatolom a helyéről készen állva arra, hogy nem feltétlenül fogunk figyelmeztetést kapni a támadás előtt. Konkrét és életveszélyes harcban az utóbbi időben nem sokban volt részem, de a folyamatos edzések és képzések azért továbbra is fitten tartottak ahhoz, hogy most se legyen különösebb problémám belőle.

felszerelés:
Képességek, képzettségek:

Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Utini!

Karakteradatok

Témanyitás by TMAT4 Szomb. 23 Szept. 2017, 21:02

Sokszor elgondolkoztam már azon, hogy miért teremtett engem a gazdám, pedig sokszor végig gondoltam már, de ha logikusan gondolkoztam, ahogy kell, akkor mindig ugyan arra a következtetésre jutottam, ami nem helyes, hiszen ha valami teóriát akarunk megvizsgálni, akkor legalább három féle megközelítés kell, három végeredménnyel. Miért? Mert ha valahol hibáztunk a teória felállításában az ismeretlenek miatt, akkor még mindig van 2 lehetőség a megoldásra. De bármelyik teória felállításhoz információkra van szükség, minél több. Amíg kevés információ van, addig nem lehet az adatokat megszűrni, hiszen nem tudjuk, mi a fontos, és mi a nem.
Miin a kérésemre kinyit pár ládát, bár a leltárt nem tudom letölteni hozzá, hogy össze tudjam őket hasonlítani. De az újabb csatlakozás, újabb információ. De ott helyben nem tudom elemezni, mivel megyünk is tovább.
-Köszönöm, Miin Gazdám. – mondok köszönetet, ahogy a program megköveteli tőlem. Majd felsorakozom Miin mögé, persze ez nem csupán protokolláris felzárkózás, hanem óvintézkedés. Hiszen nem akarok az utolsó lenni a sorban, hogy ha valami hátulról lecsapna ránk.
>Adatok összegzése<
>Adat 1: Izolált bázis (természeti körülmények)<
>Adat 2: Fél-önellátó bázis (energia)<
>Adat 3: Éltek organikusok (Étkező)<
>Adat 4: Zsákmányolás (felvágott, üveg italok)<

-Miin Gazdám, számításaim szerint 1:7-hez az esélye, hogy egy, de legalább 3 értelmes organikus létforma lehet a közelünkben. Illetve 1:11,74-hez az esélyes hogy rémült, agresszív. –magyarázom neki a fontosnak tartott információkat. Hiszen, ha az étkezőben rengeteg a kaja, akkor miért jönne valaki a raktárba felvágottért, és pár italért? Az ajtó zárva, szóval tudnia kell használni az ajtót, legalább is felfeszíteni, és utána vissza csukni. S ha minden ajtót nyitnia, csuknia kelljen, akkor nagyon lassan haladhat, nagy erőfeszítés árán. Ha vadállat dúlta volna fel a ládát, akkor a törött üveg darabjai ott lettek volna mellette, de legalább is nem hagyta volna ott a többit érintetlenül. Logikus, hogy valaki a vészhelyzet után magának és a pár társának jött zsákmányért. Persze egy civil, sem egy katona nem menne túl messzire a biztonságtól, ha nem muszáj.
>Adat 5: Vészhelyzet (Étkezőben hagyott tányérok, ételek)<
>Adat 6: Elvágott/megszakadt energia ellátás (ajtók, terminálok)<

Hirtelen megállok az elemzésben, s a közlekedésben is, mint ahogy egy ember tenné, amikor leesik neki, hogy valami nagyon fontosat nem vett figyelembe. S egyből a világító testeket kezdem el figyelni, hogy mi adott fényt, illetve mi az, ami most nem ad nekünk, nem figyelve az előttünk a hangra, sem a szempárra. Hogyhogy van/volt világítás, de a terminálokban nincs áram? Sem az ajtókban? Valaki csak a biztonsági rendszerhez kapcsolódó vezetékeket rongálta meg? A létfenntartó is rosszul üzemel, hiszen nem lehet, hogy ilyen hőmérsékletre lett beállítva ilyenre, amit most mérek. Ha csak a vészfunkciók működnének, akkor logikus lenne az állapot, a hőmérséklet, illetve a világítás, de az ajtók üzemképtelensége nem.
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 24 Szept. 2017, 00:00

Mygeeto – Czerka-bázis

Következő körváltás: 2017. szeptember 28. (csütörtök)

” Minden meghal egyszer, még a csillagok is kihunynak.”
- Yoda mester

Kor azonnal a saját háta mögé parancsolja Miin-t, aki szaglászni is elkezdett. Főleg a hideg levegőt érezte, amitől zsibbadni is kezdett az orrürege, de állatok szagát érezte, ragadozókét, a szaguk alapján tudta megítélni mindezt. Azok, amik itt voltak pedig elindultak a páros irányába. Akkor pillantották meg a lényeket, kettőt is, amikor közelebb jöttek a zseblámpa fényében pedig még azelőtt kivehetőek voltak, hogy közelebb értek volna. Mind a kettő csontos, szikár, de mégis izmos lények voltak, erős karmokkal, tűhegyes hatalmas fogakkal, a hátuk végén végig a gerincnél kiálló tüskékkel. Még egyikőjük sem látott ilyesmit, vagy hallott volna effélékről, mindez a megérkező Ravohra-ra is igaz, aki a zseblámpázás pillanatában érkezett meg.
Czerka-teszttelep (Mygeeto) 3Fs81rf
Czerka-teszttelep (Mygeeto) KiY9f1y
Azok egyre közelebb és közelebb jöttek, vicsorogtak és morogtak. Nagyjából ember nagyságúak voltak, az egyik pedig nagyobb, mint a másik. Mindkettőnek értelem ült a szemeiben, a tekintetükben. A nagyobbik pedig morgás és vicsorgás közben mintha valami más hangot is kiadott volna, ami ismerős volt a párosnak. Pár pillanat kellett ahhoz, hogy a két fiatal nő rájöjjön miért… a lény ősi urdrarr/sith, azaz kree nyelven beszélt valamit. A fordítógép sem kellett nekik, hogy megértsék, de az fordított.
< - Halál… pusztulás, élelem, a prédáink vagytok! – morogta. >
Ravohra a tanulmányai révén felismerhette  a nyelvet, de megérteni nem érthette. Egyelőre nem támadtak, de amikor úgy három-négy méterre értek, ami már ugrási távolság volt, mind a ketten felborzolták a bundájukat, hogy még fenyegetőbbnek és ijesztőbbnek tűnjenek a fogaikat is láttatni engedték ezen cél érdekében.
TMAT üzenete ekkor érkezett meg Miin-nek és Kor-nak, hogy mire jutott.

A droid maradt a helységben és a következtései után a lámpák irányába fordult, hogy azokat vizsgálja meg, hogy miként lehet, hogy azokban van energia és sugároznak világosságot. Amint nekilátott vizsgálódni, akkor nagyon gyorsan és könnyedén rájöhetett, hogy ennek mi a magyarázata. A fények nem a központi rendszerre voltak kötve, hanem önálló saját energiaforrásból nyerték az energiát. Külön az izzószálakat kellett bekapcsolni és akkor ezek évekig, évtizedekig működnek a saját magukhoz erősített energiaforrásról. Így teljesen függetlenek voltak mindentől, föld alatt ideális, ha elmegy az energia legalább fényük maradjon.

template nélkül:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 24 Szept. 2017, 12:37

>>Felszerelés/egyéb:

Miin nem megy el semerre, ez már jó. Legalább mögöttem maradt aminek most hálás vagyok hisz nem tudni mi lapulhat a sötétben ránk várva. Egy zseblámpát is elő halászik és azzal világít be amerre én is néztem és láttuk azt a vörös szempárt. Meg is látjuk, hogy mik is adták ki azokat a hangokat és figyeltek minket. Mi féle dögök jelentek meg a zseblámpa fényében és mellette. Kettő is, egy kissebb és egy nagyobb termetű egymás mellett és én pedig habozás nélkül fogtam a fegyveremet a nagyobbik állatra. Mi a fenék ezek? Nem láttam még ilyen állatot de azt sem állíthatom, hogy egyáltalán láttam sokat a városokban és dokkokban amerre általában járok.
>-Éhesnek hangzanak.-<
Mondom ironikusan a szavaik után. Szavaik? Értelmes beszédre képesek? Még is mik ezek, talán levadászták akkor az egész bázist? Nem hiszem el. Meg akkor bőven kéne élelmüknek lennie. Lehetséges, hogy jóval többen vannak és ez csak egy vadász csapat, akkor viszont nagy bajban lehetünk ha az egész bázis létszáma már fel lett emésztve és éheznek. Elég nagy dögök ezek, alig álltak meg épp, hogy a határán annak, hogy nekünk ugorjanak. Felborzolva magukat acsarkodnak nekünk.
Viszont beszélnek ide vagy oda, kétlem, hogy valakinek a házi állatkái lennének.

>- Állj hátrébb.-<
Mondom Miin-nek aki nagyban szorongatja a darab vasát. Kétlem, hogy bármi segítséget fog az nyújtani ezek ellen hiszen még a szájukat se fogja tudni kipeckelni vele. Majd hacsak nem gátol meg senki benne akkor a célba vett nagyobbik dögre tüzet is nyitok mielőtt még nekünk ugranának. Az utolsó dolog ami kell számunkra egy csapat éhes vadállat, hogy nekünk essenek. Előbb vágnám le a számukat mint ők kezdenének bele.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Kedd 26 Szept. 2017, 19:00

Caryeth Zh'ald

Amikor elvesztette a mesterét vissza kellett egy kicsit vonulnia a küldetések és megbízások sokaságából. Újra kellett értékelnie mindazt, amit tőle és az élettől tanult az évek során. El kellett magában folytania a bosszúvágyat és a gyűlöletet, hiszen nem lehetett volna tovább a jedi rend tagja, ha erre nem képes. A mestere mindig a teljes tisztaságra törekedett és a jedi törvények töretlen követésére, hiszen a sötét oldal egyre erősebb lesz az évek során... valakinek fel kell vennie vele a harcot. Szerencsére a meditációk sokat segítettek a lánynak, így kis idő elteltével vissza is tudott lépni a régi életéhez, amennyire csak lehetett. A jelenlegi küldetés volt számára az első a visszatérése óta, ezért mindent bele akart adni. A technikai és a nyomozási részekhez nem értett annyira, mint a többiek... de hitt abban, hogy majd az ő képességeire is valamikor szükség lesz. Ahogyan haladtak előre, csendben hallgatta a többi köztársasági beszélgetését, csak akkor reagált amikor konkrétan hozzá szóltak vagy legalábbis neki címeztek valamit. Az első ilyen kérdés a nevére vonatkozott, melyre egyből válaszolt is.
- Caryeth Zh'ald jedi padawan vagyok, örvendek a szerencsének. - majd végigmérte a többi bemutatkozó félt is, hogy tudja a későbbiekben kikkel is lesz összezárva. A következő pillanatban is megszólították, legalábbis céloztak arra, hogy segítségre lenne szükség, ám végül Ravohra is megtudta oldani egyedül a problémát. Már megérkezéskor érezte, hogy nagy az erő a nőben, ám nem gondolta volna, hogy egy másik jedivel van dolga. Mivel még nem találkozott vele személyesen, minden bizonnyal szürke jedi lehet. A továbbjutás sikeresen haladt előre, a többiek értették a dolgukat az üggyel kapcsolatban. Amikor dönteni kellett a további irányban, ő is bólintással jelezte az út folytatását... minél előbb pontot akart tenni az ügy végére, ezt pedig így lehetett a legkönnyebben megoldani. Először Miin és Kor ment előre, majd a két jedi is követte őket. A következő helyiségben két vörösen izzó szempár várta őket, valamint zavar lett érzékelhető az erőben. Caryeth is követte Ravohra példáját és lecsatolta a fénykardját, valamint lehúzta fejéről a csuklyáját, és felkészült a lehető legrosszabbra. Előhívta fehér színű fegyverét, mely a saját aurájával együtt igencsak nagy fényforrást idézhetett elő. A kisebbik példányt szemelte ki magának, ha támadni akarna, akkor megpróbálná benne megakadályozni, vagy esetlegesen visszatámadni rá, ha a helyzet engedi.

felszerelés:

A hozzászólást Caryeth Zh'ald összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 27 Szept. 2017, 17:46-kor.

1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Síkok:

Témanyitás by Shadow Szer. 27 Szept. 2017, 01:03

Heiwanna Miin Klodov

Kor háta mögül világítok a zseblámpámmal, mikor sikerül ráakadni a szempárok tulajdonosaira, aminek részben örülök is, de részben nem. Elsőre eléggé vadállatoknak tűnnek és azokból se a békésebb fajtáknak, azonban valami mégis kicsit furcsa bennük, a szemükön, ahogy közelednek. Kicsit jobban előmerészkedve figyelem őket TMAT üzenetére egyenlőre nem reagálva, majd veszek egy mély levegőt, ahogy hallom amit mondanak, és nem nézek bele a szemükbe, hanem csak úgy rájuk. Furcsa a kettősség, amit érzek most, hiszen egy részt inkább választanám azt, hogy Kor és a többiek intézkedjenek, de annak a végeredménye nem lesz más, mint vérfürdő, ami vonzza magával a másik érzést, hogy mégis csak értelmesnek tűnő lények vannak velünk szembe, akik „állatok” ahogy csak én is, valójában, akármennyire is másnak látszok jelenleg. Én se vagyok sokkal másabb, mint ők. Jó bennem nagyobb az önkontrol is, meg lehet az intelligencia is, de ebben nem lehetek biztos egyenlőre…
Korra pillantok, aki azt teszi amire számítok és harcot kezdeménye a „legjobb védekezés a támadás” elven, de talán most nem az lenne a legjobb, legalábbis úgy gondolom, jelenleg és ennek lehet mély sebei is lesznek, de akkor is meg kell próbálnom, hátha sikerül. Ha nem akkor úgy is céllövölde lesz ebből a teremből, aztán hallgathatom Kortól, hogy nem vagyok normális.
-Nem – mondom csendesen, majd lassan lépek ki Kor mögül, és ahogy ellépek mellette jól hallható, a fémes csörgés, ahogy elengedem a rudat amit használtam az ajtóhoz, és az a padlóra ér, miközben teljes hidegvérrel és nyugalommal nyúlok oldalra Kor elé jelezve szándékomat, hogy nem támadunk, de már szóban nem erősítem ezt meg felé, csak a két lényhez szólok.
-Talán nem szükséges, hogy egymás torkának essünk – kezdek bele nyugodt hangon, kedvesen, miközben ránézek a nagyobbikra úgy állva, hogy ne legyen semmi fenyegető vagy kihívó a testtartásomba. – Azonban talán egymás hasznára is lehetünk, mielőtt mindannyian folytatjuk saját utunkat békésen, egészben. Ha lehetséges, akkor szeretnénk elkerülni az összecsapásokat, de ez nem azt jelenti, hogy ha szükséges, akkor nem fogjuk megvédeni magunkat, azonban, mivel önök is értelmes lények, és mi is, remélem, nem szükséges a primitívebb ösztöneinknek utat engedni, mert az egyik oldal számára se lenne veszteségektől mentes. – belül tisztában vagyok vele, hogy ők előnyben vannak velem szemben, mert bírják a helyi viszonyokat, de egyenlőre mi többen vagyunk. Azonban ez se ad okot arra, hogy elbízhassam magam, mert valahogy kétlem, hogy csak ők ketten lennének itt, szóval ha lehet, akkor meg kéne tudnunk tőlük pár dolgot amit csak lehet.
-Amennyiben békésen folytathatjuk, akkor kérem jelezzen a társának, hogy ne legyen fenyegető, és egyúttal én is jelzek a társaimnak ugyan ebből a célból – ha így tesz, akkor felemelem a kezem és jelzek Kor felé, hogy eressze le a fegyvert. De ha mind ez zsákutca lenne, és rám ront valamelyik akkor kitéréssel próbálkozok, majd amilyen gyorsan csak lehet kiugrani a tűzvonalból, hogy Kornak legyen helye lőni és ne legyek útban egy kicsit se.

”Felszerelés”:

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.