Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK)

Go down

Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) Empty Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 29 Okt. 2017, 20:15

Név: Ayessa Norven
Egyéb név(i): Thea Eisahn (Birodalmi álneve)
Faj: umbarai/ember hibrid (humanoid)
Nem:
Jellem: rideg, lojális
Születési helye és idő: Coruscant, ME 28
Kor: 30 év
Család: egyedülálló, a családja halott
Foglalkozás/kaszt: kettős ügynök, SIS ügynök, Cithe Főadmirális testőre/végrehajtója
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: türkiz
Haja színe: türkiz
Bőre színe: fakó fehér
Különleges ismertetőjel: nagyon világos bőr (bár ezt gyakorta álcázza normális bőrszínnek), haja és szeme színe
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Ayessa anyja köztársasági diplomata volt, az apja pedig egy umbarai férfi, ott találkoztak, majd egy együtt töltött éjszaka után Ayessa megfogant. Mivel ezen éjszaka után a nő visszatért Coruscantra a férfi soha sem tudta meg, hogy gyermeke született. Egyedüli szülővel nőtt fel a külsőre igencsak különleges lány, akinél egy mutáció lépett fel a szülők fajának különbözősége miatt, noha ez csak a külsejében látszott. Az anyja már egészen kicsiként arra nevelte, hogy egyszer a lánya is diplomata legyen, de a sors nem ezt az utat szabta ki a számára. Miután elérte a megfelelő kort a katonasághoz jelentkezett, a tisztképző akadémiáról sajnos lecsúszott, azonban a hadseregnél felfedezték a képességét is, így átirányították a SIS-hez, a Köztársasági hírszerzéshez. Ők voltak azok, akik kiképezték és a fiatal nőből átlagon felüli, remek ügynök vált. Az életében akkor állt be változás, amikor ME 10-ben, ő maga 18 éves volt friss SIS ügynök, az anyja a 9.szektorban volt, amikor Cithe elfoglalta a teljes szektort. Az anyja áldozatul esett a Birodalomiaknak Ayessa pedig eltervezte, hogy bosszút fog állni mindezért. Ez hajtotta, így két évvel később őt választották egy lényegében öngyilkos akcióra, aminek a feladata az volt, hogy meg kell ölni az új Birodalmi főadmirálist.
Ayessa beépült új személyazonossággal, Thea Eisahn névvel a Birodalmi flottába katonaként, a telepátiáját és képzését kihasználva gyorsan lépdelt a ranglétrán előre. Így ME 5-re már a Hala-n szolgált, mint biztonsági tiszt. Noha egy ilyen hajó átkozottul nagy, így további két évébe telt az, hogy a Főadmirális közelébe kerülhessen. ME 2-ben végre valahára sikerült is az, amit akart, a férfi a moffoknak tartott gyűlést és ezúttal első ízben ő maga is részt vehetett rajta. Az egész végén pedig kettesben maradt a Főadmirálissal. Ez volt az a pont, amire hosszú-hosszú évek óta várakozott, a megfelelő pillanatban pedig lesújtott a Főadmirálisra. Azonban a terve nem úgy sült el, ahogyan akarta, Cithe tudott eddigre arról, hogy micsoda a lány és valamilyen módon képes volt ezt elrejteni az elméjében Ayessa pedig nem találta meg. A képzett gyilkos néhány pillanattal később már az eligazító asztalán feküdt a főadmirális pedig egy pengét tartott a torkához. A telepatikus kapcsolatot fenntartotta, nem volt ideje megszakítani, ezzel figyelte ugyanis, hogy mikor támadhat. Valamit meglátott a férfi elméjében, valamit, ami után már képtelen volt arra, hogy megölje. A férfi sem tette, ez volt az a pont, amikor a SIS ügynökből kettős ügynök lett. Soha senkinek sem beszélt arról, még a főadmirálisnak sem, hogy mit látott a férfi fejében, ami miatt végletekig lojális lett hozzá és akár az életét is adta volna a férfiért. Nem gyengéd szálak voltak, se nem vonzalom, ilyesmit nem érzett a chiss iránt, valami más.
Amint hűséget esküdött Cithe maga mellé vette és ettől kezdve ő volt az, aki a férfi biztonságáért felelt, a testőrparancsnoka lett és a végrehajtója, aki a legmocskosabb dolgokat hajtja végre a Főadmirális parancsára. Csupán a legbelsőbb kör volt az, aki tudomást szerzett a nő SIS múltjáról, és az érintett moffok nem is nézték jó szemmel azt, hogy mi a nő. Ő pedig végül elintézte a SIS-nél, hogy egyelőre célszerűbb életben hagyni Cithe-t, hiszen így megtudhatják, hogy mire is készül a Birodalom, majd a megfelelő időpontban elég lesz megölni. Így évek óta hamis információkkal látja el a SIS-t a Birodalomról, a Birodalmat pedig igaz híreket, amiket megtud a SIS-től.

Képességei:
A szülei DNS-e nem kifejezetten passzolt egymáshoz, hiába near-human az umbarai faj. Kisebb genetikai deflektusa lett, aminek köszönheti a teljesen egyedi szem- és hajszínét, amik természetesek és nem mesterségesek, bármenyire annak lehet hinni.
Telepátia (limitje nem ismert, de valószínűleg erős telepata).
Képes ultraviola színskálán látni umbarai örökségként.

Szakértelmei:
Ügynöki képzés, lényegében mindez megegyezik azzal, amivel Ingrid is rendelkezik.
Gyakorta használ a feladatához álcagenerátort és holografikus álcázót.

Külső:
Eredeti bőrszínnel
Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) M2ebusS
Álcázott bőrszínnel
Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) SE3G3YS
Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) 2bXlR53
A fiatal Ayessa
Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) SztjpNH

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 217
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) Empty Re: Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 17 Márc. 2018, 00:01

Karakter neve: Ayessa Norven / Thea Eisahn
Kaland címe: Az új hajnal
Játékostárs(ak) neve(i): Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt Trakk
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Hylarin
Záró reag: Hylarin

Kaland tartalma:
Ayessa azt a feladatot kapta a Főadmirálistól, hogy jutasson be a Hylarin-ra három birodalmit és ott a DNS bankot rabolják ki csúnyán fogalmazva. A nő igazából utál sithekkel dolgozni, de nem nagyon volt más lehetősége. Ehhez már a feladat előtt le kellett több SIS-est vadászni, akiknek a külsejét holografikus álcázókba menthették. Ez is kellett mindehhez. Ezeket kiosztotta a három főnek és tanácsokat is adott nekik, hogy miként kell köztársaságiként viselkedni.
A bolygón kétfelé váltak az épületben, ő maga intézte a rendszerek feltörését és a védelem deaktiválását. Szükséges volt az is, hogy az irányítása alá vonja az intézmény vezető professzorát, akivel igencsak meggyűlt a baja, mert mentális blokkolója volt a férfinak. A férfi később ennek következményeképp kisebb agykárosodást is szenvedett, mert végig küzdött a nő ellen. Ő is igencsak megsínylette a túlerőltetést, még hetekkel később is rá-rátört némi migrén. A mintákat végül is sikeresen megszerezték, még átírta a professzor emlékeit, mai az agykárosodáshoz stimmelt is és elhagyták a bolygót és visszaértek a Birodalomba.

Bővítés:
Neki azonban a minták leadása után nem volt vége a munkájának. Még a végjátékot figyelemmel kísérte, ami az volt, két nappal később megtalálták a Köztársaságiak a lezuhant űrhajót azon a holdon, ahol hajót cseréltek, Ayessa-ék négy halálos áldozattal. A kimentett fekete-doboz alapján a hajó droidja elszámolta az asztrogációt és a hajó belecsapódott a holdba. A hajó fedélzetén levő négy SIS ügynök – akiknek az álcáját felvették – meghaltak, esélyük sem volt a túlélésre. A hivatalos SIS aktákba is ez került, ezeket még ellenőrizte.
A feladat után pihennie kellett, ugyanis még hetekkel később is voltak migrénjei, de ezek végül szépen lassan elmúltak és teljesen egészséges lett újra. A további feladatai megmaradtak ugyanazok, amik eddig, végig Cithe-nek dolgozott és persze hamis és félig igaz információkkal látta el a SIS-t. MU 2. végén Cithe-től kapott egy feladatot, aki két érdekes személyt fedezett fel a rendszerben. Kirageen Disra hadnagy és Kaylyn Rix voltak, állítólag másik realitásból érkeztek, az adataik alapján pedig a főadmirális magának akarta őket munkaerőnek mielőtt valahol elvesznek, mert az egyik urdrarr kísérletezéshez viszi el őket. Azt a feladatot adta a nőnek, hogy férkőzzön Dromund Kaas-on a közelükbe és telepatikusan tudjon meg a legtöbbet róluk anélkül, hogy fizikailag kontaktusba lépne velük.
Mindez egy olyan ügynöknek, mint Ayessa nagyon könnyű volt, így a következő hónapokat azzal töltötte, hogy minden létező dolgot megtudott a párosról, amit azok még az inkvizítoroknak és egyéb személyeknek sem mondtak el. Az adatokat folyamatosan szállította a főadmirálisnak, aki végül a harmadik hónap közepén csatlakozott a nőhöz a Birodalom fővárosában, hogy felkeresse a párost.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ayessa Norven / Thea Eisahn (Birodalmi, Köztárasági - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 217
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.