Echo bázis

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Echo bázis - Page 5 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron on Hétf. 06 Aug. 2018, 21:07

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

A harc sokkal jobb végkimenetellel lett megáldva, legalábbis ami engem illetett, mint azt gondoltam. Kifejezetten örülni tudtam annak, hogy az ellenfelem tára kiürült és rá volt kényszerülve arra, hogy kicserélje, így sikerült megszabadítani mindkét karjától. Amikor pedig ennek ellenére harapással akart válaszolni, akkor a rab nyújtott figyelemre méltó teljesítményt. Nem tudom, hogy mennyi múlt a képességein és mennyi a szerencséjén, de szépen elintézte az ellenfelet. Ezután az immáron felszabadult fegyvert a birodalmi rabnak löktem oda az Erő segítségével. Igazából egyrészt ezt azért tettem meg, mert megmutatta, hogy jól tudja használni, másrészt nem lenne jó, ha az ellenfeleinkhez kerülne.
Ezen kívül viszont más figyelemelterelésre nem volt időm, hiszen a köztársasági lánynak nagyon nem árt egy kis segítség, hiszen az élőhalottak egészen jól kinézték maguknak. Igyekszem a fénykarddal megszabadítani őt akár a köpenyesektől, akár magától a lándzsától, vagy attól, aki legelőször támadta. Igazából, ha több, mint egyet el tudok ezekből intézni az külön jól jönne. Majd utólag megköszönheti, azt biztos élvezni fogom majd.

Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier)
- Könnyű harci páncél
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek)
- Becsületőr köpeny
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés), mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Energia Diszperziós Rendszer - [Páncél modifikáció. A páncélba ágyazott fém vezetékeknek köszönhetően az elektromosságot elvezeti és földeli a páncélzat tulajdonosát. Ennek köszönhetően az elektromosság alapú támadások hatófoka gyengül. A használót védi a gyengébb elektromosságtól és a bénító fokozatoktól/fegyverektől, habár a sugárfegyverek lövéseit nem tudja teljesen elvezetni.]
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Öv
- 7 x Méreg
Mérgek:

Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- 7 x Ellenméreg
- Sokkoló ostor
- Guard Shoto fénykard
Fénykard módosítások:

- Szabványos, vörös színű fénykardkristály
- Szabványos, 90-100 cm-es penge hossz
- Vízálló bevonat (ezáltal a fénykard nem sül ki vízalatti használat esetén sem)
- Közepes energiapajzs  (bal alkaron)
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Misztikum jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont (80%)
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont (80%)
Szakértelmek:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete
Faji képességek:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.


_________________
Echo bázis - Page 5 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 5 FUn312o
Echo bázis - Page 5 6fZaEMM
Echo bázis - Page 5 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 645
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 109
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 5 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 07 Aug. 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: -  

Echo bázis - Page 5 DG36iqs


Helyi Idő: 11:00 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:
Echo bázis - Page 5 4Y7hRsm

A harc ment tovább, Siqsa odalökte a fegyvert az Erő segítségével Chuck-hoz, Riku pedig sikeresen kiszabadult, már az élőholtak végigkarmolták a karját, amiből csöpögni kezdett a vér, de legalább szabad volt és kissé távolabb került tőlük. Igazából ettől a pillanattól kezdve nem volt megállás, abban talán szerencséje volt a társaságnak, hogy a másik oldalon nem jelentek meg az élőholtak még valami miatt, lehetséges, hogy annak köszönhették a nyitást, hogy a baloldalon is kinyílt az ajtó. Ezt már nem biztos, hogy megfogják tudni. Csak azok után jelent meg itt a maradék élőholt, hogy a másik oldalon már leszedték őket.

A harc végére senki sem úszta meg karmolás és harapás nélkül, de minden élőholtat likvidálni tudtak közös munkával. Nagy részüket még korábban Ballista leszedte, amikor beomlasztotta, berobbantotta a folyosót a hajó rakétáival. Még mielőtt azonban a társaság tényleg megfontolta volna azt, hogy öngyilkosok legyenek a kommunikációs központból könnyedén helyre lehetett állítani a kommunikációt a fővárossal.

Így a csapat eltudta mondani, hogy mibe is futottak bele és mi is a helyzet a bázison. A központból szóltak, hogy próbáljanak életben maradni, mert igyekeznek szerezni ellenszert. Két-három órával később valóban mindenkinek felment a láza, ahol a harapások érték őket ott és szépen lassan felfelé a testükön kezdték elveszteni a fájdalomérzésüket is. Már közel lehetett a vég…

Amikor a felmentő sereg megérkezett a bázisra. Mivel most már tudták, hogy nem lehetett a bázis levegőjét szívni, így oxigéntartállyal érkezett a felmentősereg. Mindenkinek beadtak valami szert, aminek köszönhetően pillanatokkal később mindenki elvesztett az eszméletét.

Echo bázis - Page 5 DG36iqs


Epilógus – Néhány nappal később:
Néhány nappal később már mindenki kellően jól érezte magát, a fekete trutyit kiszedték a testükből, mi odakerült a harapásokkal, karmolásokkal. Így már nem volt érzéketlen sem a testük. Mindenki láza elmúlt, tökéletesen jól érezhették magukat. Nagyjából az utolsó percben érkezett a felmentés a számukra és az ellenszer, amiből szerencsére volt a bolygón. Azon a részen találták meg, ahol az adatok alapján a kutatóállomás begyűjtötte a testet. Majd jó másfél-két nappal később megérkezett a tényleges ellenszer is.

Még abban is szerencséjük volt, hogy az, amivel megfertőződtek csak egy kísérleti, nem teljes szer volt, csak valamilyen kezdetleges vírus. Éppen ezért elég volt az erre készült kezdetleges ellenszérum is addig, amíg a ténylegest meg nem kapták, ami aztán meggyógyította őket. Ami a szituációt illette senki sem hibázott, nem lehetett tudni ennyi idő után, hogy itt valaha voltak fertőzöttek.

Amennyiben a bázisról kérdezték meg a helyieket, hogy mi is történt vele, akkor azt a választ kapták, hogy az összes levegőt kiszivattyúzták, vákuum állapotot hozva létre odabent és lezárták a bázist. A kiszedett levegő éppen ezekben a percekben tart droidirányította hajóval a naprendszer csillaga felé, hogy maradéktalanul megsemmisüljön. A bázist a lezárás előtt még amennyire lehetett fertőtlenítették, majd eltemették. A környéket pedig karanténzónának bélyegezték meg az elkövetkezendő pár ezer évre, környékére megfigyelőpontokat állítanak fel, hogy biztosan ne tudjon senki sem oda menni.

Ami Riku-t és Chuck-ot illette, Riku teljesítette azt, amire ideküldték, így ő maga szabadon távozhatott, ha a Köztársaság területére akart menni, akkor elvitték. Chuck pedig az ébredés után benyújthatta a kérvényét a huttok, vagy a köztársaság felé a menekült státuszhoz, amit meg is kapott a helyi törvények alapján. Mindezek után pedig ő maga is elhagyhatta a bolygót. Ben-nek és Siqsa-nak még jelentést kellett tennie Lady Vadrin tanítványánál, utána távozhattak a saját dolgukra. Ballistát senki sem tartóztatta, vagy jelentést sem kellett tennie, csak felmarkolnia a pénzt és távozni.

Vége.

Echo bázis - Page 5 DG36iqs


Köszönöm a játékot!
Ugyan nagyon nem így terveztem a végét és még tartott volna, de három emberrel talán így volt a legjobb, mert így nem kellett senkit megölnöm, szétmarcangoltatnom a zombikkal. Szóval úgy láttam, hogy itt a legcélszerűbb befejezni.

Ben és Ballista 1-1 pontot kapnak 5-5k creditet, a többiek, Siqsa, Riku és Chuck 2-2 pontot és 10-10k creditet. Riku és Chuck elnyerték a szabadságukat, mind a ketten szabadon távozhatnak a bolygóról oda, ahova szeretnének.

A bővítések április legvégétől tartsanak, az kb. 3,5 hónap.

statisztika:
Körök száma: 21. kör / eltelt körök száma: 20
Riku Blackclaw: 18 reag – @Shadow
Siqsa Povoxa: 17 reag – @Werda
Chuhk G'vaamnohrk: 17 reag – @Adrian Sommerfield
DT-B3N / Ben Serrano: 12 reag – @Michael Nikostratos
Darcol Randarn / Ballista: 12 reag – @Ervin Bludheim

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3892
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 202
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.