Echo bázis

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Echo bázis - Page 5 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 06 Aug. 2018, 21:07

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

A harc sokkal jobb végkimenetellel lett megáldva, legalábbis ami engem illetett, mint azt gondoltam. Kifejezetten örülni tudtam annak, hogy az ellenfelem tára kiürült és rá volt kényszerülve arra, hogy kicserélje, így sikerült megszabadítani mindkét karjától. Amikor pedig ennek ellenére harapással akart válaszolni, akkor a rab nyújtott figyelemre méltó teljesítményt. Nem tudom, hogy mennyi múlt a képességein és mennyi a szerencséjén, de szépen elintézte az ellenfelet. Ezután az immáron felszabadult fegyvert a birodalmi rabnak löktem oda az Erő segítségével. Igazából egyrészt ezt azért tettem meg, mert megmutatta, hogy jól tudja használni, másrészt nem lenne jó, ha az ellenfeleinkhez kerülne.
Ezen kívül viszont más figyelemelterelésre nem volt időm, hiszen a köztársasági lánynak nagyon nem árt egy kis segítség, hiszen az élőhalottak egészen jól kinézték maguknak. Igyekszem a fénykarddal megszabadítani őt akár a köpenyesektől, akár magától a lándzsától, vagy attól, aki legelőször támadta. Igazából, ha több, mint egyet el tudok ezekből intézni az külön jól jönne. Majd utólag megköszönheti, azt biztos élvezni fogom majd.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 5 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 5 FUn312o
Echo bázis - Page 5 6fZaEMM
Echo bázis - Page 5 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 5 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 07 Aug. 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: -  

Echo bázis - Page 5 DG36iqs


Helyi Idő: 11:00 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

A harc ment tovább, Siqsa odalökte a fegyvert az Erő segítségével Chuck-hoz, Riku pedig sikeresen kiszabadult, már az élőholtak végigkarmolták a karját, amiből csöpögni kezdett a vér, de legalább szabad volt és kissé távolabb került tőlük. Igazából ettől a pillanattól kezdve nem volt megállás, abban talán szerencséje volt a társaságnak, hogy a másik oldalon nem jelentek meg az élőholtak még valami miatt, lehetséges, hogy annak köszönhették a nyitást, hogy a baloldalon is kinyílt az ajtó. Ezt már nem biztos, hogy megfogják tudni. Csak azok után jelent meg itt a maradék élőholt, hogy a másik oldalon már leszedték őket.

A harc végére senki sem úszta meg karmolás és harapás nélkül, de minden élőholtat likvidálni tudtak közös munkával. Nagy részüket még korábban Ballista leszedte, amikor beomlasztotta, berobbantotta a folyosót a hajó rakétáival. Még mielőtt azonban a társaság tényleg megfontolta volna azt, hogy öngyilkosok legyenek a kommunikációs központból könnyedén helyre lehetett állítani a kommunikációt a fővárossal.

Így a csapat eltudta mondani, hogy mibe is futottak bele és mi is a helyzet a bázison. A központból szóltak, hogy próbáljanak életben maradni, mert igyekeznek szerezni ellenszert. Két-három órával később valóban mindenkinek felment a láza, ahol a harapások érték őket ott és szépen lassan felfelé a testükön kezdték elveszteni a fájdalomérzésüket is. Már közel lehetett a vég…

Amikor a felmentő sereg megérkezett a bázisra. Mivel most már tudták, hogy nem lehetett a bázis levegőjét szívni, így oxigéntartállyal érkezett a felmentősereg. Mindenkinek beadtak valami szert, aminek köszönhetően pillanatokkal később mindenki elvesztett az eszméletét.

Echo bázis - Page 5 DG36iqs


Epilógus – Néhány nappal később:
Néhány nappal később már mindenki kellően jól érezte magát, a fekete trutyit kiszedték a testükből, mi odakerült a harapásokkal, karmolásokkal. Így már nem volt érzéketlen sem a testük. Mindenki láza elmúlt, tökéletesen jól érezhették magukat. Nagyjából az utolsó percben érkezett a felmentés a számukra és az ellenszer, amiből szerencsére volt a bolygón. Azon a részen találták meg, ahol az adatok alapján a kutatóállomás begyűjtötte a testet. Majd jó másfél-két nappal később megérkezett a tényleges ellenszer is.

Még abban is szerencséjük volt, hogy az, amivel megfertőződtek csak egy kísérleti, nem teljes szer volt, csak valamilyen kezdetleges vírus. Éppen ezért elég volt az erre készült kezdetleges ellenszérum is addig, amíg a ténylegest meg nem kapták, ami aztán meggyógyította őket. Ami a szituációt illette senki sem hibázott, nem lehetett tudni ennyi idő után, hogy itt valaha voltak fertőzöttek.

Amennyiben a bázisról kérdezték meg a helyieket, hogy mi is történt vele, akkor azt a választ kapták, hogy az összes levegőt kiszivattyúzták, vákuum állapotot hozva létre odabent és lezárták a bázist. A kiszedett levegő éppen ezekben a percekben tart droidirányította hajóval a naprendszer csillaga felé, hogy maradéktalanul megsemmisüljön. A bázist a lezárás előtt még amennyire lehetett fertőtlenítették, majd eltemették. A környéket pedig karanténzónának bélyegezték meg az elkövetkezendő pár ezer évre, környékére megfigyelőpontokat állítanak fel, hogy biztosan ne tudjon senki sem oda menni.

Ami Riku-t és Chuck-ot illette, Riku teljesítette azt, amire ideküldték, így ő maga szabadon távozhatott, ha a Köztársaság területére akart menni, akkor elvitték. Chuck pedig az ébredés után benyújthatta a kérvényét a huttok, vagy a köztársaság felé a menekült státuszhoz, amit meg is kapott a helyi törvények alapján. Mindezek után pedig ő maga is elhagyhatta a bolygót. Ben-nek és Siqsa-nak még jelentést kellett tennie Lady Vadrin tanítványánál, utána távozhattak a saját dolgukra. Ballistát senki sem tartóztatta, vagy jelentést sem kellett tennie, csak felmarkolnia a pénzt és távozni.

Vége.

Echo bázis - Page 5 DG36iqs


Köszönöm a játékot!
Ugyan nagyon nem így terveztem a végét és még tartott volna, de három emberrel talán így volt a legjobb, mert így nem kellett senkit megölnöm, szétmarcangoltatnom a zombikkal. Szóval úgy láttam, hogy itt a legcélszerűbb befejezni.

Ben és Ballista 1-1 pontot kapnak 5-5k creditet, a többiek, Siqsa, Riku és Chuck 2-2 pontot és 10-10k creditet. Riku és Chuck elnyerték a szabadságukat, mind a ketten szabadon távozhatnak a bolygóról oda, ahova szeretnének.

A bővítések április legvégétől tartsanak, az kb. 3,5 hónap.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 5 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.