Echo bázis

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 15 Május 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 19. (szombat)

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


Helyi Idő: 09:50 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

A csapat még marakodott egy sort, aztán ha a többieknek nem volt kifogása, akkor Ben lehívta a pilótát a tetőről előrelátóan, hogyha sürgősen távozni kell, akkor nem biztos, hogy feljutnak a tetőre, így jobb ha itt van. Ha beleegyeztek, akkor alig fél percen belül meg is érkezett a pilóta és a hangár bejárata előtt le is tette a gépet, hogy ott várakozzon a többiekre.
El is tudtak indulni a gyengélkedő irányába, bármelyik folyosót is választották eljutottak oda a megbeszélt felállás szerint. Ahogyan az ajtó kinyílt már egyből látszott, hogy valami nagyon, de nagyon nincs rendben itt. A gyengélkedő és a laborok teljes egésze szét volt verve, az orvosi műszerek, droidok, még a bacta-tartályokat is bezúzták. Ha mindez nem lett volna elég, akkor több tartálynak a belseje is véres volt, a falak, a padló is vérben ázott. Több helyen leszakadt végtagok voltak láthatóak több különböző fajból, a falakon a véren kívül lövésnyomok is látszottak, a talajon pár helyen vibropenge által felsértett talajrész is látszott. Egyértelműen valamilyen mészárlás volt itt, a dolgok pedig elég frissnek voltak mondhatóak, maximum két naposnak, annál semmi esetre sem régebbiek. Azonban az itt található vérmennyiség legalább egy tucat személytől származott.
Azonban volt egy jobb kérdés, hova tűntek a holtak? Ugyanis a földön semmi nyoma sem volt annak, hogy bárki elhúzta, vagy elvitte volna őket innen. Az egész nézelődést továbbra is kellemetlenné tette, hogy a fények itt is villóztak, vagy éppen teljesen sötét foltok is voltak, hála annak, hogy az itteni fényforrások egy része is tönkre volt menve, jelentős részük sugárfegyver tüzétől.

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Jelly Szer. 16 Május 2018, 19:44

Az akciót csöndben járta végig. Arra ment, amerre a többiek, és a kitörő marakodásból is kimaradt. Csupán nyilvánvaló ellenérzéssel figyelte a birodalmiaknak dolgozókat és a kíséretükben érkezett halálosztagosokat.
Magában arra gondolt, hogy meddig bírnák egymás ellen fénykardpárbajban. Persze mikor kiderül, hogy a pilóta talán nem jön el, és ezen a bázison ragadtak, akkor az gondot jelenthet. Hatalmas gondot.
~Mit nem adnék, hogy ha nálam lenne a fénykardom ~ gondolja fancsali ábrázattal és aztán magában elkezdi ismételgetni a jedi kódex sorait. A lány hirtelen megkérdezi, hogy neki nincs e rossz előérzete.
- Félsz? - kérdezte. - Figyelj, majd akkor rancorntól, mikor az már a csontjainkról szopogatja le a húst, világos?
És rámosolyog a macskaforma, újdonsült barátjára. A gyengélkedőre undorral az arcán nézz körül.
- Beszabadult ide valami ragadozó? - morogta. - Vagy kiszabadult egy mintapéldány?
~Esetleg a mocskos sithek valami kísérlete? Ó, az nem lehet, hisz azok soha nem sülnek el rosszul~
Közben lopva lehunyja a szemét és próbál a közelben idegenre utaló gondolatokat vagy érzéseket felfedezni, remélve, hogy a velük tartó sithek ezt nem érzékelik.

Felszereléslista:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 17 Május 2018, 15:17

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
A kis közjáték végeztével végre elindultunk, miután a pilóta is elfoglalta a helyét a hangárban. Úgy tűnt a gyengélkedővel, mint cél nem akadt, aki ellenkezne, ennek örömére célba is vettük. Ahogy beértünk egyből jó döntésnek éreztem, hogy végig a legrosszabbra készültem.
- Mostantól mindenki csendben van, ha nagyon fontos halkan beszéljünk. - mondtam a csoportnak fojtott hangon, miközben körülnéztem a helyen, és a komlinkemhez nyúltam, ellenőriztem hogy van-e kapcsolatunk a küldetést adó sith nővel, aki folyamatos jelentést kért a helyzetről. Ha van, akkor meg is teszem az első jelentést.
- Úrnő, itt DT-B3N, a gyengélkedőn dulakodás és gyilkosság nyomait találtuk, a tartályok és a műszerek is szétverve, minden csupa vér, nem tűnik pár naposnál többnek. A falakon lövés nyomok, holttesteket nem látok, csak leszakadt végtagokat, maradványokat. Kéri, hogy mintát vegyünk kivizsgálásra, vagy haladjunk tovább? - igyekszem rövidre fogni, aztán a parancsnak megfelelően cselekedni. Ha nem érem el a bázist, akkor a pilótán keresztül próbálok jelentést tenni, a hajónak jobb a kommunikációs felszereltsége mint nekem. Ez esetben viszont mindenképp keresek néhány épen maradt üvegcsét, hogy vérmintát vegyek, és elteszem ezeket az egyik zsebembe, lehetőleg úgy, hogy véletlenül se koccanjanak össze, adjanak hangot mozgás közben.
- Nem tudom maguk hogy vannak vele, de én szeretném látni a kamera felvételeket, hogy mi történt itt, úgyhogy továbbra is a központi irányító felé tartanék. Mostantól mindenki legyen harckészültségben, bármi is tette ezt, valószínűleg még itt van.  - néztem a társaimra, és ha nincs ellenkezés - a haza akarok menni, nem tetszik ez nekem, stb nem tartozik ebbe a kategóriába -, illetve indulásra kész a csapat, akkor kiadom a parancsot a továbbhaladásra._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 18 Május 2018, 05:38

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Végül a csapat felállítása ugyan az maradt, amit az őrmester mondott, annyi különbséggel, hogy az őrmester megengedte a köztársasági lánynak, hogy mögötte, vagy esetleg mellette haladjon. Odalent nem voltak túl jók a viszonyok. Minden teljesen üres volt és az energiaellátás sem bizonyult éppenséggel megfelelőnek. Volt egy rossz érzés, emlékfoszlány a tudatom méylén, de msot igyekeztem ezzel nem törődni és nem összehozni a jelenlegi helyzettel.
- Katonai kérdésekben az ön döntése a helytálló, őrmester. - válaszoltam a férfinek, mikor felhozta, hogy ki szeretné nyitni a hangárajtót és lehívni a pilótát gépestől. Igaz, hogy ha bármi ellenséges van itt, annak így a pilóta és a gép is könnyű préda lehet, de egy esetleges visszavonuló esetén, vagy ha gyorsan ki kell jutni, akkor nekünk is gyorsabb lehet így, ezért is nem ellenkeztem a dologgal szemben. Az elsődleges célunkkal pedig még annyira sem kívántam vitába szállni, így végül a csapat a gyengélkedő irányába vette az utat.
A gyengélkedő láttán egy nagyon rövid időre undor ült ki az arcomra. Nem a vér látványa miatt, sokkal inkább a korábbi rossz érzés, emlék most egész intenzíven ugrott elő és némiképp úgy éreztem, mintha újra azt élném át. Viszont elhessegettem a dolgot, hiszen a páncélom szenzorai tudtommal jelezték volna, ha változás áll be a levegőben. Legalábbis remélem, hogy jelezte volna és nem kell megint azt az agymenést átélni.
- Hacsak nem ismer olyan ragadozót, ami vibropengét vagy lőfegyvert képes használni és eltüntetni a halottakat, akkor kétlem. - jegyzem meg a kalóz szavaira félvárról, közben igyekszem végignézni a helyiségen. Az esetleges sötét helyek számomra különben sem jelenthetnek gondot, hiszen gyenge fényben is általában elég jól szoktam látni, és ez több, mint gyenge fény. Ugyanakkor ha lehetséges, és az őrmester sem ellenkezik, akkor az orvosi droidhoz lépek annak érdekében, hogy megnézzem mennyire károsodott és valamilyen információt le lehetne-e a memóriájából tölteni. Az is adhat támpontot arra, ami itt történt. A holtestek hiánya mindenképp zavaró tény.
- Egyetértek. - szólaltam fel a halálosztagos továbbhaladási javaslatára és a fénykardom markolatát, tonfaként használva, leakasztottam az övemről és készenlétben tartottam, hogyha szükséges, azonnal aktiválni tudjam és védekezni vele. Ugyanakkor az Erőbe is igyekeztem kinyúlni annak érdekében, hogy hátha meg tudom érezni, hogy valamiféle élőlény van-e a közelben, valamint az érzékszerveimet is megpróbáltam egyúttal élesíteni, hogyha bármilyen különösebb, vagy érdekesebb hang, vagy szag van, esetleg olyasmi, amit szemmel azelőtt nem vettem észre, akkor észlelhessem. Az is csak több információt jelenthet.
Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 2 FUn312o
Echo bázis - Page 2 6fZaEMM
Echo bázis - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim Pént. 18 Május 2018, 18:27

Nos, úgy tűnik, hogy nem tetszett senkinek sem az ötletem. Még az egyik köztársasági fogoly sem értett velem egyet, úgy hogy inkább hagytam a továvvi vitatkozást. Ha a sith hátba szúrja, akkor legalább elmondhatom majd, hogy megpróbáltam. Ha mást nem legalább a sith nőnek adtam egy két örömteli percet. Mindegyik birodalmi szereti ha okosabbnak tűnhet másoknál. Lemegyünk a hangárba, ahol a halálosztagos megpróbálja biztosítani a kiutat. Bent úgy tűnik szakadozik az áram, ami mindig jó előjel. Kicsit a drogos hallucinációban látott bázisra emlékeztett, ami nem jó előjel. Miker elérünk a gyengélkedőbe, szinte biztossá válik, hogy itt bizony valami vagy valaki betört. Arra emlékeztet, mint egy tábor, ami valamilyen primitív őslakó támadás áldozata lett. Az egyetlen ami ezt kizárja az a lövedék nyomok a falban. Gyorsan végigfutok a páncélom összes szenzorán, hátha találok valamit. Nem igazán tudom, hogy a nyomozást merre máshol lehetne kezdeni, hiszen még holtestek sem voltak sehol. Ez utóbbi volt, ami igazán aggasztott. Nem tudom miért ne hagyná bárki itt a holtesteket.

Felszerelés:
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Pént. 18 Május 2018, 20:46

Riku Blackclaw

Tüskére pillantok, mikor kérdésemre kérdéssel válasz elsőre.
- Nem, csak rossz érzésem van – felelek, majd kérdőn nézek az utána jövő kérdésére.
Ezután csak haladok a halálosztagos mellett teljes nyugalommal csendesen, figyelve a helyet, amerre megyünk, majd a gyengélkedőhöz érve nem épp a legjobb látvány fogad minket. Csupán bólintok a katona szavaira, és még jobban hegyezem a füleimet zajok után, miközben a helyet és a nyomokat nézegetem, de nem megyek nagyon közelebb. Jobb kezem lassan rácsúszik a kard markolatára, de még nem húzom elő, miközben végig nézek a többieken, főleg mikor arról esik szó, hogy tovább kéne indulnunk az irányítóba.
- Reméljük az jobb állapotban lesz, mint a gyengélkedő – szólalok meg halkan, nyugodtan, miközben az említett hely felé indulok, ha a halálosztagos is megindul arra, hiszen arról volt szó, hogy mellette, vagy mögötte mehetek. Azért a kardom markolatán tartom a mancsom, ha esetleg szükség lenne rá, bár lehet itt inkább pusztakezes harc kéne, mint fegyveres, hogy ne tegyünk sok kárt a helyben. Azonban egyenlőre azt kell megtudni, hogy van e ott valami, és milyen állapotban van a másik helység, főleg, a gyengélkedőben uralkodó állapotok után.
Közben azért figyelek a legapróbb kis idegen neszre is, hogy van e valami az Erő segítségét is igénybe véve, annak érdekében, hogy meghaljak morgást, karom kopogást, vagy valami oda nem illő zajt, amire jobb lesz odafigyelni.


”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 19 Május 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 23. (szerda)

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


Helyi Idő: 09:55 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Ben próbálta a komlinket, de 100km-n kívül voltak a fővároshoz képest, így mindenképpen a nagy hatótávú kommunikációra volt szükség. Az viszont nem működött, ehhez először majd ki kell szólnia a pilótának, hogy a csapatszállítón keresztül lehessen nagyobb hatótávban üzenni. Mindezt meg is tette, a pilótától pedig kapta is a választ.
- Kell pár perc, hogy átkalibráljam a vevőket, alapvetően a bázisét használta volna a hajó is, de az nem működik – mondta. – Kérek tíz percet és meglesz.
Ben sajnos nem talált már itt semmit, amivel mintát tudott volna venni, minden szét volt törve, de szerencsére elég nagy volt itt minden, hogy ne menjen tönkre addig, amíg találnak valamit és utána abba rakják a mintákat. Közben Siqsa nekilátott megnézni a droidot, szegény párát nagyon helybenhagyták, nem csak félbe volt vágva, de még bele is lőttek a memóriaegysége sérült. Azt nem lehetett megmondani, hogy helyre lehet-e állítani, vagy sem, de talán már az is pozitívum, hogy kiszedhető belőle. A javaslat után Siqsa kinyúlt az erőbe, de semmit sem tapasztalt, észlelt magukon kívül. Ami a szagokat illette pedig fémes, alvadt vér szag volt csupán.
Ballista páncélja sem talál semmilyen több információt itt.
Azonban abban nagyjából mindenki egyetértett, hogy meg akarnák nézni a felvételeket, hogy mi is történt itt valójában, így indultak is tovább, a gyengélkedő harmadik részét érték elsőként, ahol ugyanolyan állapotok fogadták a csapatot, mint a másikban. Innen kiérve a folyosóra értek, ahol hamarosan elágazáshoz. Innen lehetett a bázis belseje felé haladni, ha lekanyarodnak, ha pedig egyenesen mennek tovább, akkor egy raktárszerűségbe jutnak. A folyosó is véres volt, de itt már jócskán kevesebb volt belőle, főleg olyan, mintha nagyon vérző testet húzott volna valaki. A leágazásnál nem nagyon tudott egyelőre a csapat tovább haladni, mert egy varactyl teteme volt keresztben az úton. Innen távolról, félig sötétben annyi látszott, hogy valami, vagy valamik nagyon széttépték szegény állatott. Több helyen a csontjai is kilátszottak és a belei is javarészt hiányoztak már…

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 22 Május 2018, 17:35

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
Nem tudtam innen elérni a bázist, de úgy tűnt, hogy a pilótának is kell egy kis idő, hogy megtegye amit kértem.
- Rendben, de kérem siessen. Szeretném, ha minél előbb összeköttetésben állnánk a központtal. - válaszoltam, viszont nem sikerült üvegcséket találjak, mindent szétvertek az orvosi szobában. Miután a csapat nem ellenkezett, elindulhattunk tovább. Úgy tűnt, hogy minden helységben ugyan az vár minket, vér, csonkított maradványok, de testek sehol. Szerencsére ennél láttam már durvább dolgokat is a kiképzésem során, szóval nem viselt meg a dolog, de azért a csapat többi tagját figyelemmel tartottam, amennyire tudtam. Érzelmileg megterhelő lehet az átlag köztársasági számára a látvány, és nem akartam, hogy valamelyik sokkos állapotba kerüljön, és ön illetve közveszélyes viselkedést mutasson. Ha azt látom, hogy valaki nagyon nem bírja a látványt, akkor változtatok a felálláson, és magam mellé hívom, hogy meg tudjam nyugtatni ha szükséges. Ez alatt igazából a szőrös kislányt, és a másik köztársasági rabot értem, a többiek nem tűnnek úgy, mint akiket megviselne egy kis vér. Ha igen, akkor így jártak. Természetesen figyelemmel tartom őket, de magam mellé nem hívom egyiket se, túl tökösnek tűnnek ehhez, szóval ha érzelmi összeroppanás jeleit mutatják, akkor az inkább kelt bennem gyanút.
Ahogy a hullához érünk jelzek a többieknek, hogy álljanak meg, és lassan lopakodva megközelítem a hullát, meg akarom nézni közelebbről is, hogy miféle ragadozó nyomait találom. Nagyjából mekkorák a harapások, milyen karmolás és egyéb sérülés nyomok láthatóak rajta, és hasonlók. Ha megvagyok, felőlem a többiek is megnézhetik, több szem többet lát, de persze végig figyelek, számítok rá, hogy ami vagy amik ezt tették, azok nincsenek messze. Ezen kívül haladok tovább a csoport élén ha mindenki kigyönyörködte magát a tetemben._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 22 Május 2018, 20:27

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Habár jó ötletnek tűnt, de az orvosi droidból se tudtam meg sok mindent, eléggé helybenhagyták. Sajnos így sokat nem tudhattam meg belőle, az se kizárt, hogy a memóriaegységéről bármit vissza lehet-e állítani, de lévén mozdítható volt, így magamhoz vettem, hogy ha más nem, utólag még bármit kideríthetnek a dologból.
A továbbhaladás sem kecsegtetett sok jóval. Ugyan az dekorálta a további folyosót is, aki a gyengélkedőt, bár most némiképp visszafogta magát. Nem olyan hű de nagyon, de visszafogta magát.
- Egyszerűen imádom, amit ezzel a hellyel csináltak. Még néhány függöny és tökéletes lenne. - valahogy nem tudom megállni, hogy mindezt kellően halkan meg ne tudjam jegyezni. Valószínűleg ha az őrmester a sor másik végén nem is, de a közvetlen közelemben levők biztosan hallhatták. Az némiképp megnyugtató volt, hogy az élesített érzékekkel sem észleltem semmit a fém és vér szagán kívül, ahogy az Erőbe való kinyúlás sem utalt arra, hogy bármilyen élőlény lenne a közelben.
Kíváncsian figyelem ahogy a megállást követően a halálosztagos lopakodik a tetem irányába. Persze azért hátrafelé is figyelek, hogy ne tudjanak meglepni, viszont érdekel, hogy a férfi belesétál-e valami csapdába, vagy rettenetesen undorító dologba.
Amennyiben nem lesz vele semmi érdekes, vagy érdemleges és végre mi is megnézhetjük azt a tetemet, akkor szívesen megvizsgálgatom, már amennyire én értek az ilyesmihez, hogy hátha találok rajta valamit ami utalhat a támadójára, vagy bármi másra. Azt kétlem, hogy természetes úton, szívrendellenesség okozta volna a kimúlását. Amennyiben a lehető legtöbb információ megvan és a csapat is indulásra kész, akkor velük együtt folytatom az utat, továbbra is biztosítva magamat és magunkat minden oldalról.
Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 2 FUn312o
Echo bázis - Page 2 6fZaEMM
Echo bázis - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 22 Május 2018, 20:51

Chuhk némán követi a társaságot. Arcán már nem látszik semmi érzelem. A környezetét figyeli hátha észrevesz valamit. A gyengélkedőn észre is vett valamit.bár a többieknek is feltűnt. Viszonylag jól össze is foglalták a dolgokat. Ő csak némán állt és úgy tett mintha csak bambulna. Viszont mindent alaposan megfigyelt ő is. Feltűnt neki, hogy nem lát rá nyomokat, hogy elvonszolták volna a testeket innen és az is, hogy néhány üvegben mintha vért tartottak volna. Van egy olyan érzése, hogy ez nem csak egy sima gyengélkedő volt. Viszont észrevételeit nem osztja meg a többiekkel. Mennek tovább. A villódzó villany jobban zavarja őt mint a testek látványa. Anno, még a háborúban csúnyább dolgokat látott és tett is. Bár ő jobb szereti az áldozatait felgyújtani mint így széthagyni. Van valami beteg ízlése mert élvezi ahogy az égett hús szaga az orrát facsarja. Az őrmestert előre engedi, hogy megnézze a testet. Mondjuk ő már innen megmondja, hogy annak nagyon nem itt a helye. Egyrészt mit keres ott egy olyan állat, másrészt mi tépte szét? Ha ők is mehetnek akkor meg is próbálja jobban nézni a test környékét. Van benne tapasztalta. Ha talál valamit arról, hogy a támadó honnan jött vagy merre ment akkor arra rámutat, hogy a többiek is lássák. Ha nem akkor csak hallgat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Kedd 22 Május 2018, 22:09

Riku Blackclaw

Lassan haladok a katona mellett, miközben a vért, és a maradványokat figyelem. Egyenlőre próbálok csak a feladatra koncentrálni jobban, azaz arra, hogy látok vagy érzek e valami nem oda illőt. Talán egy kicsit jobban rámarkolok a markolatra, ahogy a vér szag egyre jobban és jobban megtölti az orromat, és szemeim lassan követik a nyomokat, hogy vajon hol van még valamilyen maradvány, vagy valami ami már egy kicsit azért mégis csak több annál, mint amit eddig találtunk.
Mikor a nagyobb maradványra bukkanunk, ami egy nagyobb állat tetem, akkor nem tudom kizárni azt se, hogy tényleg ragadozóval is lehet dolgunk, a korábbi nyomok ellenére is.
- Talán a támadók hoztak valamilyen ragadozót is? – kérdem eléggé csendesen, azt ami eszembe jutott, hiszen ha tényleg csak fegyveresek lennének, akkor nem ilyen széttépett állatok lennének, hanem csak lelőtt, vagy lehet rosszul gondolom? Annyi biztos, hogy mikor a halálosztagos jelez, akkor megállok figyelve a folyosót.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 23 Május 2018, 00:02Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 27. (vasárnap)

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


Helyi Idő: 10:00 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Elsőként Ben érkezik meg a tetemhez szépen lopakodva, utána majd lassan a többiek is, révén mindenkinek erre kell jönnie, hogy tovább haladhassanak az úticéljuk felé. Mindazonáltal ha megnézték a szerencsétlenül járt varactyl testét, akkor igencsak meglepő dolgot tapasztalhattak. Noha valószínűleg senki sem ért az anatómiához azt mindenki tökéletesen láthatta, hogy nem állatok tépték szét a lényt, de még csak nem is fegyverek. Humanoid létformáktól származtak a karmolások és fognyomok. A legtöbb leginkább az emberére hasonlított, de volt néhány hegyesebb is, ami twi’lekek ismertető jele volt. Állati nyomok azonban nem voltak. A tetem után a folyosón már látható „emberi” nyomok láthatóak, azaz kétlábon járó humanoid lényeké, amik véresek. A nyomok jó pár méteren át látszanak, majd belevesznek a félhomályba, sötétbe. A csapat indult is volna tovább, ám…
Ben ekkor kapott üzenetet a pilótától, vagyis nem egészen üzenetet. Csak bugyborékoló hangot hallott, mint amikor valaki a saját vérében fulladozik, majd hörgést, végül egy hatalmas puffanás zárta a dolgot és az adás megszakadt. Mindezt mindenki hallhatta, hacsak nem volt fülese a férfinak, hogy az efféle komlinken, vagy rádión jövő üzeneteket csak ő hallja és más nem.

//Bocsánat ennek fényében nem írom, hogy tovább haladtok, mert eléggé esélyesnek vélem, hogy visszafordultok. És sry a pocsék reagért csak már megint iszonyú későn kellett írni és a fél társaságnak :\ //

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 25 Május 2018, 23:12

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
Úgy tűnik, hogy senkit nem borít ki túlságosan a hely, és ahogy kinéz, úgyhogy gond nélkül haladhatunk egészen a tetemig. Ahogy megvizsgálom, látom, hogy emberszabásúak tették ezt vele. Nem csak a fognyomok, és a karcolások, de a folyosót borító nyomok is erre engednek következtetni. Belegondolok, hogy mennyire ellenálló egy varactyl bőre, és hogy mennyire reális, hogy csak így felfalja néhány ember. Saját magamnak adott válaszul pedig kibiztosítom a fegyveremet, miközben valami furcsa hangot hallok a komlinken keresztül, úgy tűnik, mintha a drága pilótánk a saját vérében fuldokolna. Alaphelyzetben azonnal megosztanám a csapatommal az információt, de végignézve a társaságon, inkább nem mondok semmit. Persze ha lesz alkalmam kettesben beszélni az urdarr nővel, akkor megteszem, és leadom neki az infót, de nem akarom, hogy feleslegesen keltsek pánikot a többiekben, akik nem tudom hogyan reagálnának a helyzetre.
- Szerintem ezek az itteniek voltak, de még nincs elég bizonyítékom alátámasztani a feltételezést. - mondom a fiatal lánynak halkan inkább, és jelzek a csapatnak, hogy jöjjenek közelebb.
- Hátul fokozott figyelemre lesz szükség, akárkik is tették ezt, az elmúlt pár napban kiismerhették a helyet, sokkal jobban mint mi. Az is lehet, hogy már bekerítettek minket, szóval fokozott figyelemre lesz szükség hátul is. Minél hamarabb el kell érnünk a központi irányítót, hogy megtudjuk, mivel állunk szemben. Mindenki halkan haladjon tovább, és legyen résen. Egyes sorban haladunk, a korábban megbeszéltek alapján. - adom ki az utasítást, és megvárom, amíg mindenki elhelyezkedik, mielőtt megindulnék a csapat élén, figyelve mindenre, nem csak az apró neszekre, de még az árnyékok mozgására is, a kiképzésen megtanultak szerint. Nem akarom, hogy bármi meglepjen ezen a helyen._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 26 Május 2018, 01:42

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
A tetem kifejezetten érdekesebbnek bizonyult, mint azt elsőre gondoltam. Ha vadállatok tépték volna szét akkor teljesen hétköznapi lett volna, még úgy is, hogy ha azt vesszük figyelembe, hogy a föld alatt egy folyosón volt. Ami viszont ennyire érdekessé tette azok a látható fognyomok voltak. Emberiek voltak, sőt még néhány hegyesebb is került, feltehetőleg twi'lek. Nem kizárt, hogy vagy mindenkivel elszaladt a ló, vagy pedig egyszerre váltott mindenki diétát. Lehet, hogy olyan népektől lesték el, akik abban hisznek, hogyha megeszik az áldozatukat akkor annak a tudását és képességeiket megszerzik, habár igaz, hogy az ilyen népek általában civilizálatlanok és buták, de nem kizárható ez sem.
- Támogatom az ötletet. Amúgy is a legfontosabb, hogy minél hamarabb megtaláljuk a probléma forrását és megtegyük a szükséges lépéseket. Minden más csak hátráltató és mellékes. - már az is felhívta magára a figyelmemet, hogy a halálosztagos is idejének látta, hogy kibiztosítsa a fegyverét, és a szavai eléggé sokatmondóak voltak. Ha nem hangsúlyozta volna ki, hogy hátulról nagyobb figyelmet kér, akkor valószínűleg csak szimpla hétköznapi utasításnak vettem volna, így viszont jobban belegondoltam, hogy mégis mik lehetnek a háttérben. Az első mondatát úgy értelmeztem, hogy ezek a bizonyos személyek, legyenek azok akik megrágcsálták ezt a dögöt, vagy azok, akik miatt meg kellett rágcsálják, mozgásba lendülhettek és vagy szándékosan elkerültek minket eddig, vagy csak szimplán egy más gyorsabb utat választottak. A bekerítést pedig úgy értelmeztem, hogy bármi is történt, már mögöttünk vannak, rosszabb esetben már el is indultak a nyomunkba. Ezt pedig csak egyetlen módszerrel deríthette ki az őrmester.
~ Bólintással jelezzen. Pilóta? ~ megpróbálkoztam azzal, hogy az Erőn keresztül üzenetet küldjek a férfinek. Igazából fogalmam sem volt róla, hogy képes vagyok-e mindezt megtenni egy olyan személlyel aki nem erőhasználó, vagy pedig halálosztagos kiképzést kapott. Nem voltam tisztában egyikkel sem, hisz az előbbit nem próbáltam, az utóbbit pedig nem ismertem behatóbban. MIndezen kívül mindenképpen beállok a sorban a saját helyemre és továbbra is nyitott szemekkel és fülekkel figyelek a két oldalamra és leginkább a hátunk mögé, hogyha kell azonnal tudjak reagálni bármiféle támadásra, vagy személy megjelenésére.
Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 2 FUn312o
Echo bázis - Page 2 6fZaEMM
Echo bázis - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 26 Május 2018, 02:10

Chuhk követi a birodalmiakat és közelebbről is megnézi a testet. Kicsit ráncolja a szemöldökét. Látszik rajta, hogy valami nem tetszik neki. Mondjuk több dolog sem tetszik neki, de jelenleg leginkább az nem tetszik neki amit a birodalmiak nem nagyon akarnak észrevenni mert a négy fal között nevelt fajtájuk nem ismeri a világot. Továbbra is fa arccal nézi a testet és mintha csak az időjárásról lenne szó megállapítja.
-Valami nincs velük rendben. Normális fogazattal és körmökkel képtelenség ezt tenni. Ha megpróbálnák beletörnének.
Ha a halálosztagos fegyverét észre is vette nem foglalkozik vele. Egy humanoid fajok által széttépett dög mellett állnak. Normális, hogy felkészül. Továbbra is az irányító felé akar menni. Chuhk pedig megpróbálja használni az egyetlen dolgot amit kapott. A kommlinkjén igyekszik behozni a hely térképét, hogy megpróbálja átgondolni, hogy ő honnan támadna. Közben pedig igyekszik a környezetére is figyelni ahogy a katona mondta. Nem lenne jó ha meglepnék őket.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Szomb. 26 Május 2018, 09:00

Riku Blackclaw

Közelebb lopakodok, mikor jelzett a halálosztagos és megnézem jobban a tetemet, a nyomokat. Próbálom elképzelni, hogy hogyan lehettek erre képesek. Jó az erősebb fajok ilyesmire képesek lehettek, mint sajátom is, de ezek nem olyan nyomok voltak, hanem olyanoké lehettek akik korán se tartoztak bele ebbe a kategóriába, legalábbis a nagy többsége biztosan nem.
Tekintetem a Halálosztagosra siklott, mikor kibiztosítja a fegyverét, majd utasítást is ad. Csendesen néztem körbe figyelve a nyomokat, majd arra tekintve, amerről jöttünk.
- Asszonyom, uram… - szólalok meg nagyon halkan - …szerintem küldjék fel a pilótát a levegőbe, hogy ott várakozzon… ha menekülnünk kell, még mindig tud neki jelezni menekülés közben, hogy landoljon ott és csak be kell ugranunk… - hangom talán elsőre aggódó, de utána érzelmeimnek parancsolva nyugodtabb lesz. Ezután, mielőtt a helyem elfoglalnám a sorba, előhúzom a pisztolyom és belenyomom a birodalmi rab kezébe.
- Itt az alkalom, hogy bizonyítsd, hogy nem vagy az – szólalok meg csendes nyugodt hangon, egy kedves mosollyal, a korábbi hajós párbeszédre utalva, majd Tüskére pillantottam, miközben haladtam a helyemre a sorba. Továbbra is csak a markolaton tartottam a kezem, és nem húztam még elő a pengét, hiszen nem kellett egyenlőre. Mozgásra próbáltam inkább figyelni, hiszen a fényviszonyok nem voltak a legjobbak itt, de arra még elég, hogy talán időben észre vegyünk egy személyt, vagy más lényt. Próbáltam előre figyelni inkább, az onnét jövő zajokra is főleg, plusz még az erőben megérezni valamit onnét. Jobb lett volna nem valami csapdába sétálni, igaz, lehet már abban voltunk, csak még mi nem tudjuk. Főleg, hogy a hely ismeretében komoly hátrányunk volt azokkal szemben, akik már itt voltak.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim Szomb. 26 Május 2018, 13:26

Tovább haladunk a gyengélkedőből, ahol semmit sem találnak a szenzorjaim. A társaság reakciójából arra következtetek, hogy ők sem találtak semmilyen nyomot. A nagy vérfürdőből megyünk tovább, ahol úgy nézz ki valamilyen testeket húztak. Ha megpróbálták elrejteni a testeket, akkor elég rossz munkát végeztek. Sajnos nem tudunk tovább jutni egy kibelezett varactyl holttest miatt. A birodalmiak odalopóznak, amiben nem tartok velük. Nem igazán a halk surranóm van rajtam. Viszont mikor a halálosztagos oda hív minket, akkor én is oda megyek. Nem tetszenek ezek a nyomok. Emberiek. Akármivel is kísérleteztek itt, úgy tűnik kijutott. Bár ez elég nagy tipp a részemről, de sima emberek nem tudják ezt megcsinálni. Nem poénból találtuk fel a fegyvereket. A halálosztagos szavaira bólintok, valószínűleg körbe vettek már minket. A nyomokból legalább annyi megnyugtatót meg lehetett tudni, hogy valószínűleg nincs náluk fegyver. Ha lett volna, akkor nem kellett volna fogakkal széttépni az varactyl-t. Ahogy ez eszembe jut, megpróbálom megkeresni az épület tervrajzán a fegyverraktárt vagy az őrszobát. Közben a mozgás érzékelőmet élesítem, talán más nem is látná őket. Ezután elfoglalom a helyem a csapatba és figyelmesen követem őket, ha elindulnak.

Felszerelés:
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 27 Május 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 31. (csütörtök)

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


Helyi Idő: 10:05 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Ben egy esetben tudja megtenni, hogy leadja az üzenetet Siqsa-nak, ugyanis volt a Halálosztagosok páncéljának egy olyan funkciója, hogy lehet úgy üzenetet küldeni, hogy az nem hallatszik ki a páncélból. Az apropó, hogy a másik adóvevőnek is rendelkeznie kellett olyan kódolással, amivel az üzenet ilyen esetben kódolódik. Ez valószínűleg… szinte biztosan nem volt meg Siqsa páncéljában, így marad, hogy majd félrevonja valamikor.
A parancs értelmében azonban haladt tovább a társaság, mindezt azok után, hogy megmászták a félig megzabált dögöt, hogy átjussanak a folyosó további részére könnyedén megtudták tenni. Ben ekkor kapott egy telepatikus üzenetet, soha sem kapott ilyet, így valószínűleg igencsak meglepi a semmiből érkező női hang a fejében. Ilyesmire nem kaptak képzést, így valószínűleg látható jele lesz mindenkinek ez. Ha más nem az, hogy megfeszül a férfi és összerezzen. Így vagy úgy, de válaszolni nem fog tudni gondolati úton, ez nem így működött, ezt Siqsa is tudta.
Chuhk sajnos nem tudta a komlinken behozni, az csak kommunikációra szolgált, holoprojectort pedig nem kapott, amin képes lett volna arra, amit akart, Riku pedig a javaslata után belenyomta a férfi kezébe a sugárpisztolyt, így most már ő sem volt védtelen.*
A csapat pedig elindult, elhagyták a bal kézre eső első leágazást, ami a térkép szerint egy kisebb helység volt. Ezek után következett a folyosó egy újabb része, ahol nem ütköztek ellenállásba. Ezen rész után egy újabb elágazás jött, ez jobb oldal felé. A térkép alapján ezen folyosó részről, illetve tovább egyenesen haladva is ellehetett egy-egy bejárathoz érni, ami az irányítóba vitt. Ben úgy döntött, hogy egyenesen megy a csapat tovább – rákérdeztem – és így hamarosan el is érték az irányítóhelység ajtaját.
A kódcilinderek hibátlanul működtek és érvényesek voltak, mert az ajtó kinyílt és a csapat betudott menni az irányító központba. Minden terminál és konzol le volt kapcsolva, de legalább nem voltak tönkretéve, itt is volt bent vér, bár csak elenyésző mennyiség.
Echo bázis - Page 2 S2TZ3oQ
Echo bázis - Page 2 DRjoCpE

*Írd fel kérlek, Riku meg húzza le Smile
//A terem úgy néz ki mint a képeken, a havat leszámítva, az itt nincs.//

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 30 Május 2018, 08:37

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
A parancsom értelmében haladtunk volna tovább, de hirtelen több kérdés is érkezett, és az egyik nem a hagyományos módon. Meglepett, hogy hirtelen a fejemben hallottam a sith hangját, de igyekeztem uralkodni magamon, és nem mutatni, csak jelentőségteljesen felé fordultam, és bólintottam. Utána a lányra néztem, és szerencsére a páncél alatt nem látszódott a gúnyos mosolyom, de azért határozott és normális hangon szólaltam meg.
- Jó ötlet, máris szólok neki. Pilóta, megtenné, hogy felmegy a levegőbe, és úgy köröz, amennyiben van erre elég üzemanyaga? - tettem úgy, mintha elértem volna a pilótát, és komlinken szólnék hozzá. Ahogy mindenki megvolt a maga dolgával, most már tényleg elindulhattunk. Ahogy beértünk a központi irányítóba, egyből felmértem a helyet - ez egész nyugodtnak tűnt, de könnyen csapda is lehet.
- Szeretnék néhány önkéntest, akik a bejáratok közelében várnak, hogy ne lephessenek meg minket. Chuck, maga önként jelentkezett az újdonsült fegyverével, emiatt az egész csapat hálás. Valaki magával együtt azt az ajtót figyelje, ahol bejöttünk, és kellene legalább még egy ember, aki a másik bejáratnál vár, addig mi megnézzük a felvételeket. Riku, téged szeretnélek megkérni, hogy vállald a távolabbit. Ahogy elfoglalták a helyüket, zárják is le a bejáratokat, remélhetőleg nem elég intelligensek a szerkezetek kezeléséhez, de attól még megjelenhetnek szellőzőnyílásokban, vagy egyéb helyeken. Senkinek ne lankadjon a figyelme, ezen a helyen könnyen rajtunk üthetnek, ha így tesznek, és nem tudjuk tartani, akkor csoportosan vonulunk visszafelé, és senkit nem hagyunk hátra. - adtam ki az újabb parancsokat, igazából a rab mellé azért szerettem volna még egy embert, mert nem bíztam meg benne, hogy ha egyedül állítom egy bejárathoz, akkor nem lép le. Ahogy ezzel megvagyok, igyekszem egy arra alkalmas terminálból előhívni a kamera felvételeit, hogy mi történhetett, és mindezt kivetíteni, hogy mindenki láthassa ha megtalálom. A fegyveremet egy pillanatra se veszítem el, mindig kartávolságban tartom, kibiztosítva. Ha holo/videofelvételeket nem találok, akkor a jelentéseket kezdem előhívni, illetve ezeket akkor is igyekszem megtalálni, ha a felvételt már megnéztük, és még van rá idő. Mindent ahogy megtalálok, elkezdek lementeni a saját datapadomra, tehát a felvételt is már lejátszás közben másolom át, amennyiben ez lehetséges. Ha nem, akkor a lejátszás után teszem ezt.
A hozzászólást Michael Nikostratos összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 30 Május 2018, 20:52-kor.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 30 Május 2018, 17:18

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Egy pillanatig azt gondoltam, hogy az Erőn át küldött üzenet nem jutott el a katonáig, de hamarosan elég egyértelmű jelzést kaptam arra, hogy mégis. Ezek szerint jó volt a feltételezésem a szavait illetően, hogy valami történt a pilótával, és valószínűsítem, hogy nem olyasmi, ami a mi előnyünket jelentené. Vagy lelépett, vagy megsérült, vagy akár halott is lehet. A köztársasági gyermek kérdésére a halálosztagos profi reakciót adott. Igazán figyelemre méltó volt ahogyan a helyzetet kezelte, úgyhogy nem kizárt, hogy ha így folytatja, akkor lesz néhány jó szavam az érdekében. Már ha nem csinál hülyeséget és valaki kérdezni fogja, hogyan teljesített. Máskülönben megtartom az információt magamnak.
Az irányítóba érve folytatta a feladatok kiosztását, és arra, hogy a korábban fegyvert kapott rabot önkéntesnek tette be, csupán halkan kuncogtam, amúgy csak magamnak. Természetesen ha senki sem vállalkozott arra, hogy vele tartson, vagy épp a másik ajtóhoz, akkor én magam láttam el ezt a feladatot. Remélhetőleg nem inkompetensek ennyire, de ha igen, hát mély sóhajjal nyugtázom a dolgot és a kellő kijárathoz megyek, hogy egyrészt biztosítsam, másrészt pedig lezárjam azt. Ha tényleg agyatlan tömegről van szó, akkor aligha kell attól aggódjunk, hogy ki tudják nyitni az ajtókat, ha mégis rendelkeznének olyan fizikai erővel, hogy gondot jelentsen, akkor meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket, hogy ellen tudjunk állni, és ha szükséges akkor visszavonulót fújni. Akárhogy is, miközben azt figyelem, hogy mire jut az őrmester a terminálokkal és konzolokkal, aközben az Erőben is igyekszem figyelni, hogy ha élőlények közelednének, akkor időben észlelhessem.
Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 2 FUn312o
Echo bázis - Page 2 6fZaEMM
Echo bázis - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim Szer. 30 Május 2018, 19:53


Bár a birodalmiak nem mondanak semmit, de valami baj van. A halálosztagos hirtelen láthatóan megfeszül majd a sith felé fordul és bólint neki egyet. A legszebb az egészben, hogy valószínűleg nem láttam volna, ha nem teszi magát előre. De hát ez van. Lehet, hogy a sithek csináltak valamit vagy van valami információjuk arról, hogy mi történt itt. Bár csak legendákat hallottam a sithek képességeiről, de mutálódott humanoidok nem hangzanak olyan teljesen lehetetlennek. Lehet, hogy csak a birodalom mocskát takarítjuk. Csak nem lett volna rossz, ha a megbízóm ezt tovább adja nekem. Azt hinné az ember, hogy ez alapvető udvariasság. Mikor megérkezünk az irányító terembe a halálosztagos rögtön elrendeli, hogy figyeljük az ajtókat. Ha másért nem, már azért megérte eljönni, hogy lássak egy sithet ugrálni egy katona parancsaira. Mivel nem akarok itt meghalni, így én is odaállok egy ajtóhoz és figyelem a környezetemet és a mozgásérzékelőimet. Közben fél füllel figyelek arra, hogy mit találtak. Bár nem hiszem, hogy át tudják verni a köztársasági rabokat, de ki tudja. Jobb nem játszani ilyenekkel.


Felszerelés:
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 30 Május 2018, 20:13

A katona megfeszülését Chuck is észreveszi. Ez már számára is gyanús lesz. A fegyver élesítése és a környezet alapos megfigyelése nem fura, de hogy egy halálosztagos egy pillanatra megfeszül az már fura. A megjegyzésére nem nagyon kapott érdemi reakciókat csak egy fegyvert. Mondjuk az is jó és nagy hasznát fogja venni minden bizonnyal. Ahogy eddig most is követi a többieket. A cél nem változott és el is érik az irányító központot. Ott el lesz döntve, hogy Chuck önként jelentkezőként ajtónálló lesz. Jelezvén, hogy ő mennyire nagyra tartja a birodalmi humort fa arccal bólint és elfoglalja a pozícióját. Az ajtót is bezárja ahogy mondták. Mondjuk neki is megfordul a fejében, hogy mégis mekkora ereje lehet azoknak akik, azt csinálták azzal a döggel. Viszont ezt nem veti fel. Egyrészt mert csak tippelni tud rá, másrészt pedig mert úgy sem érdekelne senkit.
felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Szer. 30 Május 2018, 21:51

Riku Blackclaw

A Halálosztagos a kérésemnek eleget téve szól a pilótának, hogy szálljon fel, ami jó, de kicsit furcsának tartom, hogy nem jön valami kioktatás, vagy valami utána, csak megteszi rögtön. Vagy neki is volt ilyen szándéka. Annyi biztos, hogy a megfeszülése is már gyanús, hogy történt valami, de most se az idő se a hely nem alkalmas erre, inkább csak a pisztoly átadása után a helyemet tartva indulok meg előre elsőre átugorva a tetemen és csendesen landolva a túloldalán, hogy utána könnyedén tovább haladhassak. Ezután haladok a halálosztagos után be az irányító terembe, figyelve a környezetre, majd arra amit mond. A másik rab az egyik aki önkéntesnek lett megjelölve, majd engem is kiválaszt, bár csak kér erre, de nem kell sokkal több ahhoz, hogy bólintsak rá.
- Rendben van – jegyzem meg csendesen, majd megyek is az ajtóhoz, hogy miután kinézek rajta gyorsan, egy kis rövid hallgatózás után becsukjam és lezárjam a panel segítségével. Ezek után fülelek azért, hogy hallok e onnét vagy máshonnét zajokat, miközben tekintetem a birodalmiak és a többiek felé fordul.
- Tüske – szólalok meg. – Kérlek foglalj el jó lő állást – kérem meg kedvesen, majd a markolatot fogva várakozok, hogy a felvételeket is megtudjuk majd nézni. Azonban egyenlőre jobban arra kellett figyelnem, hogy lesz e valami mozgás amit meghallok, vagy megérzek. Most csak abban reménykedem, hogy az Erőn keresztül előbb megérezhetek valamit, vagy épp hallhatok olyat ami probléma lehet.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 31 Május 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. június 4. (hétfő)

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


Helyi Idő: 10:10 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Odabent rövid mérlegelés után Ben úgy döntött, hogy mindenkit egy-egy bejárathoz küld, hogy onnan figyeljék az eseményeket, remélve, hogy meghallanak valamit és azok, akik a bázissal ezt tették azok nem elég értelmesek ahhoz, hogy kinyissák az ajtókat.
Közben szépen lassan mindenki felvette a helyét, ahova be lettek osztva, mindenki látta innen a központi részt, ahol Ben neki is látott annak, hogy kivetítse a dolgokat. Ballista mozgásérzékelője egyelőre semmit sem jelzett, ahogyan Siqsa sem érzékelt semmit sem. Tüske semmit sem tett a kérése úgy tűnt, hogy a férfi teljesen passzív és lefagyott mióta megérkeztek ide.
A kamera felvétele, egyelőre ennek a helységnek voltak a felvételei, vissza lett pörgetve, több személy is volt itt bent, néhányan sérültnek látszottak, majd nem sokkal időben a vihar kitörése előtt a háttérben látszott, hogy valaki eldől, holt sápadtan, betegen. A következő képkocka olyan volt, amire valószínűleg senki nem volt felkészülve. Egy rohamosztagos volt az, akiből részek hiányoztak, a belei lógtak, az egyik karját csak a páncél tartotta a másiknál hiányzott a bicepsze és csak a csontok lászódtak, hiányoztak az ajkai csak a fogai látszódtak ki és eléggé darabosan mozgott. Egy mozdulattal zúzta szét a biztonsági kamera rendszert és az adás is megszűnt.
a kép:
Ballista mozgásérzékelője ekkor kezdett jelezni arról a folyosóról, amelyikről bejöttek, annak a déli részén nagyjából egy tucat mozgó valami közeledett észak felé, azonban erről egyelőre Ballistán kívül senki sem tud, mert csak ő tudta érzékelni őket.

Echo bázis - Page 2 DG36iqs


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim Pént. 01 Jún. 2018, 20:44


Mindenki szépen szabályosan elfoglalja a helyét és bezárjuk az ajtókat. Innen már csak várjuk, hogy mik lesznek a felvételek. Úgy tűnik, hogy valami betegség ütötte fel a fejét, ami annyira súlyos volt, hogy még csak a gyengélkedőbe se tudtak elmenni. Vagy talán éppen onnan jött. Egyre nyilvánvalóbbá válik nekem, hogy itt bizony valami nagyon titkos és nagyon illegális dolog folyt. Nem habozok sokáig, a mérgező toxin érzékelőmet ráállítóm a levegő elemzésére. Ha van benne valami rusnyaság, akkor ez megtalálja. Legalábbis remélem, mert úgy tűnik, hogy akármi is csinálta, képes volt egy rohamosztagost szörnyé változtatni. Mármint, fizikailag. Kétlem, hogy agyilag nagy változás lett volna. Mielőtt bárki mondana valamit hirtelen megőrül a mozgás érzékelőn. Legalább egy tucat... valami jön felénk. Nem habozok sokáig
.
- Készüljetek, vendégeink érkeznek! - ezzel a felkiáltással az ajtó felé fordulok, a páncélba épített sorozatvető fegyveremmel. - Körülbelül egy tucat és egyenesen erre jönnek. - folytatom az informálást. Ezzel az ajtóhoz közelebb sétálok, valami kis fedezéket keresve. Nem mintha sokat számítani, de engem megnyugtat. Valószínűleg a háti rakétával én vagyok a leggyorsabb és kérdés nélkül én vagyok a legpáncélozottabb is, szóval szerintem logikus, hogy én legyek a frontvonal. Remélem a kevésbé jól ellátottak megfelelő távolságba helyezkedek el. Nem akarom, hogy ők is elkapják. Ha a többiek menekülni kezdenek követem őket én is. Nem akarok egy ilyen elhagyott roncstelepen meghalni.Felszerelés:
[/b]
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 2 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.