Echo bázis

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 05 Júl. 2018, 19:14

Chuck elmondta, hogy szerinte mit kéne tenni. A birodalmiak természetesen nem törődnek ezzel. Sőt lelkesítő beszédeket kezdenek mondani. A halálosztagos megjegyzésén, hogy még szerencséseknek is számítanak Chuck felröhög majd visszaveszi az érzelemmentes arcát. Felmerül egy javaslat is arra vonatkozólag, hogy robbantsák fel a helyet. Az úrnő is hajlandó megszólalni és előáll pár ötlettel amiknek a nagy része használhatatlan.
-A droidokat a laborban is szétverték ahogy a kamerákat is.
~Ez a birodalmi meg inkább agyonlőtte magát minthogy használja az ellenszert vagy említést tegyen róla. Esetleg a birodalmi orvosok ilyen gyáva alakok, hogy a minimális túlélési esély esetén inkább magukat ölik meg? Nem nagyon illik a filozófiájukhoz.~
A csapdák ötletére viszont felfigyel. Ez még nem is akkora baromság. Ő még meg is tudná csinálni. Ezt ki is fejtette. Bár ő már feladta, de ha ennyivel is magával tud ragadni pár dögöt akkor megteszi.
-Amennyiben lenne néhány drót esetleg kábelek, fémlapok vagy ilyesmik akkor én tudnék csapdákat állítani. A macska talán tud segíteni a mázsás erejével ilyeneket szerezni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim Csüt. 05 Júl. 2018, 20:39Meglepő módon a birodalmi rab velem ért egyet, de a többiek annyira nem hajlandóak meghalni az univerzum többi részéért. Pedig a generátorokhoz vezető út nem okoz gondot, valószínűleg biztonságosabb is. Mondjuk nem lep meg, hogy a Birodolmiak gyáva kutyák. Egy másik szituációban iszonyat vicces lenne, mennyire behúzta a fülét farkát a halálosztagos és hirtelen mennyire inspiráló vezető lett a sith. Mindezt csak azért, hogy ne haljanak meg. Nem tudom milyen kiképzést kaptak, de nem csoda, hogy nem tudták legyőzni a Köztársaságot. Ha a vezetőitek nem képesek a saját túlélésüket háttérbe szorítani amikor kell, akkor nem igazán bízhatsz bennük. De ennek most már mindegy. A robbanás talán megölné őket, de ki tudja. Nem lepődnék meg, ha tényleg túlélné ez a sz@r a robbanást és csak nagyobb gondot okoznánk. Persze, ha tényleg ennyire okosak, akkor már tudnak az ellenszer létezéséről és akkor már elpusztították. Nem beszélve arról, hogy ha a robbanás tényleg nem állítja meg, akkor tök mindegy mennyire adagoljuk túl magunkat a "gyógymóddal". A páncélunkon, a ruhánkon, a repülőnkön bármin és mindenen megragadhat. Akkor meg nem mindegy? Mindenesetre követem a sithet, ha másért nem, azért, hogy majd én lehessek az első, aki hátba lövi, ha tüneteket mutat.Felszerelés:
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 06 Júl. 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 10. (kedd)

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Helyi Idő: 10:35 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Továbbra is két lehetséges út volt arra, hogy a gyengélkedőbe, laborba visszajussanak. Az egyik a folyosókon át, valószínűleg az élőholtakon keresztül, a másik pedig a lifttel fel és újra le ott, ahol bejöttek. Mivel ez volt a leginkább járható út, így a csapat ezt választotta, vagyis Siqsa. Ez a lift ezen hangárnak a délnyugati részén volt, így szerencsére elhagyni sem kellett a helységet, ahol voltak.

A haladás közben Chuhk láthatott olyasmiket, amikre szüksége volt, kábelek, szerszámosláda, fémtárolók, amik szétszedhetőek voltak, hogyha erre volt szükség. Ezenfelül két vadászgép is állt itt bent a hangárban, ezek félig-meddig szétszedve, a szerszámok és kábelek is ezekhez voltak odatéve. Ezekből feltud pakolni a férfi, hogyha akar.

A csapat végül is megérkezett a liftekhez, éppen időben, mert a hangár másik végébe ekkor érkezett meg egyelőre négy darab élőholt, ennyi látszott, amint kitántorogtak arra a részre, ahol a főbelőtt helyi személyzetis is volt. De eddigre már mindenki betudott szállni a liftbe, mivel haladtak is felfelé. Az utat minden gond nélkül megtudták tenni, majd a tetőre érve, ahol alapból megérkeztek át lehetett menni a másik felvonóhoz, ahhoz, amin lementek. Ezt is minden gond nélkül megtudták tenni.

Amikor leértek, akkor nem az a látvány fogadta őket, ami korábban. Egyrészt most itt volt a LAAT, amivel érkeztek másrészt a jármű mellett ott feküdt holtan a pilóta. A testpáncélja letépkedve róla, a belei szanaszét hevertek és félig megrágva, a torka feltépve, a fél arca hiányzott, ahogyan letépték és lerágták. Az egyik karja kitépve a helyéről, a másik könyök alatt lerágva, az egyik lábán a bokája leszakadva, a másik térdből. Minden csupa vér körülötte, még a jármű fala is telespriccelve. Még nem mozgott, csak halott volt. Kétpár véres lábnyom vezetett el tőle abba az irányba, amerre a csapat is haladna majd tovább, vissza a laborba…

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Aktuális térkép, rózsaszín az, amit Ballista keresett, a többi látszik.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Hétf. 09 Júl. 2018, 21:26

Riku Blackclaw

Végül nem igazán megyünk semerre se elsőre. Tekintetem a sötét erőhasználó felé fordítom teljesen nyugodt arccal annak jele nélkül, hogy legszívesebben felnevetnék, azon, hogy ennyire naiv a felfogása, ráadásul vagy alábecsüli a fajtámat, vagy nincs tisztában a fajom sajátosságaival. Ennek ellenére ezt nem említem meg neki, bár így lesz meglepetésben is része annyi biztos.
A tervezgetés közepette, mivel senki se nyúl az öngyilkos fegyvere felé, így azt felveszem és elrakom egyenlőre, hiszen még jól jöhet, ha nem nekem, akkor másnak a csapatból. Közben a lelkesítő beszédre a halálosztagos felé pillantok.
- Teljesen fölösleges egy droidot keresnünk asszonyom, majd a pilóta továbbítja az adott információt – jegyzem, amikor azt feszegeti, hogy majd egy droid megoldja. Főleg, hogy volt más kapcsolatunk is a külvilággal, csak őt kellett elérni és készen is van. Mennyire egyszerű, de belül valahogy éreztem, hogy itt nem stimmel valami, csak nem tudtam, hogy mi. Ezen azonban most nem gondolkoztam, mert a birodalmi rabra terelődött a figyelem, akinek a lőfegyverem is adtam, amikor azt említi, hogy tudnék neki segíteni az erőmmel.
- Csak mutasd mi az amire szükséged van – jegyzem meg felé csendes nyugodt hangon. Látom, hogy ő összerakta, hogy minden bizonnyal képes vagyok rá ezért is vetettem fel a dolgot, így mikor megindulunk, akkor vele tartok és amire mondja, hogy kell neki, azt ha más nem egyszerűen fizikai erőmet használva tépem le neki, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk haladni. Amint meg van, akkor ha most akar csapdát állítani, akkor csak figyelek, hogy ne érje meglepetés közben, vagy segítek is, ha tudok és mondja mit akar, de utána már jelzek neki, mielőtt nagyon belemerülne, hogy a többiek a lift felé haladnak és nekünk is mennünk kéne.
- Nem hiszem, hogy nagyon várnának ránk – jegyzem meg csendesen, majd haladok a lifthez kicsit szaporább léptekkel, de úgy, hogy tudja tartani velem a tempót, és a lifttel mi is fel tudjunk menni.
Ahogy felérünk, ott figyelve haladok a másik liftes lejárat felé, ahol eredetileg is leszálltunk, de már most is gyanús, hogy ahogy az eget kémlelem, sehol se látom a szállítóhajót.
- Ez aztán nagy körben mehet, hogy nem látni – teszem még hozzá, majd a ahogy megindulunk lefelé, a lifttel csak ácsorgok a kardot készenlétben tartva. Készülök arra, hogy lehet itt meglepetés, azonban, mikor a lift megáll, akkor olyan meglepetésben van részem, amire nem számoltam. Ott a szállító hajó, és a pilóta is. Legalábbis ami megmaradt belőle.
- Szóval, akkor már tudta a támadás előtt is, hogy gond van…. uram – mondom csendesen, ahogy nézem a szétmarcangolt tetemet – Talán ha szólt volna… - kezdek bele, majd inkább elhallgatok és megrázom a fejem.
- Mindegy már, sok választásunk nincs, hogy mit kell tennünk most vele a felvétel alapján, ha nem akarjuk, hogy ő is ránk támadjon… - egy pár pillanatra elhallgatok, majd folytatom -…megteszem, ha más nem vállalja. - hangom teljesen csendes, és meg se remeg, ahogy uralom az érzelmeimet, indulataimat. Ha más nem akarja, vagy nincs rá reakció, akkor ezt úgy veszem, hogy rám hagyják mindezt. Nehéz dolog, de nincs sok választásunk.
~ Nincs érzelem, béke van. Nincs tudatlanság, tudás van. ~ megindulok a pilóta maradványai felé lassú léptekkel megforgatva a kardot a mancsomban figyelve, hogy hova is lépek
~ Nincs szenvedély, egyensúly van ~ majd lendületet veszek, és izmaim megfeszülnek, amint a fejem fölé emelem a kardom elég közel érek a pilótához, hogy lesúlythassak, ha senki se állít meg.
~ Nincs halál, erő van! ~ csendül fel az utolsó gondolat, ahogy egyenesen siklik előre a penge, majd le, ahogy elválasztom a pilóta fejét a testétől. Egy egyszerű mozdulat, kitudja figyel e több olyan élőhalott valahonnét, és nem kéne bármi mást mutatni, ráadásul ez is épp elég most. Lassan állok fel a mozdulat sor után és csak ránézek a pengére, hogy mennyire lett véres, hiszen az a vér már biztos fertőzött teljesen.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 10 Júl. 2018, 08:09

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 00:01

//Továbbra sem tudok kört váltani, szerdán lesz új kör, következő körnél már írok, ha ti nem is és az fájni fog.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 17 Júl. 2018, 19:24

Ha az úrnő engedélyt ad Chuhk Összeszedi amit talál és hasznát látja. Ha szükséges út közben pár egyszerűbb csapdát fel is állít. Nem tudja, hogy mennyi hasznuk lesz az élőholtak ellen, de ha nem is biztos, hogy meghalnak, talán szerezhetnek olyan sérüléseket amik aztán akadályozzák őket a mozgásban. A liftbe beszállva meg is látják őket az élőholtak.
- Láttak minket és van helyismeretük.
Chuhk elég tömören fogalmaz, de remélhetőleg még a birodalmiak is megérthetik ebből a lényeget. A hajó és a pilóta látványa őt is meglepi. A macska csaj kimondta a magától értetődő dolgot majd megkérdezte a következőt. A társaságra nézve hacsak az úrnő nem akarja vállalni a piszkos munkát, amire nincs sok esély, az ő dolga lesz.
- Nálad van penge.
Ő nem nézi a műveletet hanem inkább a környezetüket vizsgálja meg és a lábnyomokra mutat.
- A labor felé vezetnek.
A hangjában most találni egy kis érzelmet amiből sejthetik a többiek, hogy szerinte nem bölcs dolog arra menni. De ő csak egy rabszolga. A többiek fognak dönteni róla, hogy mi lesz.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 17 Júl. 2018, 22:23

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

Újabb szóváltásokba kerül amire végre sikerül elindulnunk, de legalább hallgatnak rám és ez már haladás. A köztársasági rab pilótás megjegyzésére inkább nem teszek megjegyzést és mimikában sem utalok arra, hogy erre hiába is számít.
- Akkor ön állítja fel a csapdákat. - válaszolom a birodalmi rabnak. Nem mintha jelen esetben sokban befolyásoló lenne, hogy engedélyt adok-e vagy sem, hiszen önfejűen is dönthet mindemellett, de ha már én voltam aki felhozta, hogy állíthatnánk csapdákat és kerül is aki megtegye, akkor természetes, hogy engedélyt adok rá.
- Nem feltétlenül nevezném helyismeretnek. Sokkal inkább érzik merre van a préda. - a hangomban nem kis megvetés érezhető, de nem a rab irányába, sokkal inkább az a tény zavar, hogy most én is a prédák között vagyok. Jobban szeretek a vadászok oldalán állni, de ezt most nem lenne egy hosszú távon jövedelmező opció.
A felszínre felérve kizárom a feline pilótával kapcsolatos szavait. Eddig ő is összerakhatta volna, hogy valószínűleg mi is történt azzal a személlyel. Abban pedig csak reménykedni tudtam, hogy gyorsabban tudunk haladni, mint ahogyan az élőholtak odalenn a bázison és remélhetőleg az a négy, amelyik korábban látott minket nem lesz képes átadni ezt az információt a többinek.
- Nem változtatott volna ha elmondja, mindössze már javában aggódtak volna, hogy mi lesz, vagy vissza akartak volna menni. Ha belegondol, így utólag, akkor jobb döntés volt, hiszen szembe ment volna az élőhalottakkal. - szólalok meg, mikor a köztársasági számon kéri az őrmestert a döntését illetően. Arra jó volt a korábbi tippem, hogy valami lett a pilótával, persze az is lehetett volna, hogy csak úgy lelép itt hagyva minket, vagy pedig az, hogy halott. Ez utóbbi be is igazolódott.
Azt nem várom meg, hogy külön szócséplés legyen azért, hogy ki is hajtsa végre, amit kell, inkább gyors léptekkel indulok meg az egykori pilóta felé, közben persze figyelve, hogy senki és semmi se tudjon rám támadni, majd fénykarddal egyszerű és gyors vágásokkal igyekszem több darabba szelni a szerencsétlen testét, hogy ő is ne okozzon még több fejfájást nekünk.
- Már nem sokkal azután követhettek, hogy megérkeztünk, így természetes, hogy abba az irányba vezetnek. - azok után, hogy, feltehetőleg most már, mindenki bevállalta, hogy megpróbáljuk megszerezni az ellenszert és ehhez feltehetőleg az is kapcsolódik, hogy szembe találkozunk az ellenfeleinkkel, nem értettem, hogy miért félnek a többiek. Ha annyira meg vannak ijedve, akkor már most fejbe is lőhetnék magukat, hiszen ha nem szedik össze a gondolataikat, akkor csak hátráltatnak majd minket. Én a magam részéről elindulok a labor irányába, hiszen jelenleg az egyetlen lehetőségünk arra, hogy megszerezzük az ellenszert és nem fogom megvárni, amíg mások támadnak ránk.
Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 4 FUn312o
Echo bázis - Page 4 6fZaEMM
Echo bázis - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 18 Júl. 2018, 06:57Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 21. (szombat)

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Helyi Idő: 10:40 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

A megérkezés után, vissza az eredeti hangárban mindenki realizálhatta, hogy nem volt többé a pilóta. Riku azonnal rájött, hogy hazudott Ben neki. Túl sok lehetőségük nincs a pilótával kapcsolatban, de mivel más nem is vállalta, így Rikura maradt a dolog. Könnyedén letudta fejezni a halott pilótát. Mivel a nyakát tépték fel az élőhalottak, majd a gyomrát, így igencsak hamar kivérzett, így nem maradt túl sok vér a pengén.

A továbbhaladás is felmerült, azonban senki sem mondott minderre semmit, Chuhk mondott egy ötletet, de arra sem érkezett válasz. A percek teltek és múltak, amikor már Siqsa éppen indult volna a labor irányába, amikor a lift ajtói becsukódtak és a lift pedig elindult felfelé. Ezzel egy időben éles, magas hangú állatias visító hangot lehetett hallani, olyat, amit az öngyilkos személy is írt.

Néhány pillanattal később pedig további dolgok történtek, vízhangként mintha csoszogó hangokat lehetett volna hallani három kijárat közül kettő felől. Csak a magukhoz eső legközelebbi folyosó volt csöndes. Ezzel egy időben pedig Ballista mozgásérzékelője is jelezni kezdte azt, hogy közelednek az élőholtak két a hangforrások irányából. Ha összeszámolta, akkor négy híján megvolt mindegyik, amennyi elvileg a bázison kellett, hogy legyen…

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Aktuális térkép, fekete nyilak a mozgási iránya, amit jelez Ballista szenzora.

Bocsánat a rövidségért, csak mivel ketten írtak összesen és azok is a rabok…

statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Szomb. 21 Júl. 2018, 15:47

Riku Blackclaw

Megtettem, amit meg kellett, ezután kezdtek az események felpörögni némileg.
- Azt hiszem már értem mi lapulhat annak a hátterében, hogy az otthonom a független rendszerekhez tartozik… - jegyzem meg Siqsa megszólalására egy kis sóhaj kíséretében elé sétálok lassan figyelve a reakcióit.
- Utólag belegondolva is hibás döntés volt, mert akkor lezártuk volna az ajtókat rendesen és most nem lennénk egyel kevesebben se. – hangom eléggé rideg tárgyilagos és érzelem mentes.
- Csak abban reménykedem, hogy nem magából indul ki asszonyom, ha esetleg kor alapján ítél, mert nem lehetek sokkal fiatalabb önnél. – mondom még nyugodt, könnyed hanggal, a valódi érzelmeim uralva teljesen. Ezután, a tekintetem a becsukódó lift ajtó felé irányul, majd utána arra amerről más nem épp pozitív hangokat lehet hallani.
- Körbe akarnak venni – jegyzem meg röviden.
- Valaki ismeri a LAAT fegyver rendszereit? – pillantok a hajóra, majd a többiekre, ahogy arra fülelek amerről a zajok közelednek. – Ha senki, akkor meg kéne indulnunk az utolsó hely felé igen gyorsan, ha csak nem akar velük leállni harcolni valaki – hangom teljesen nyugodt, és csendes, ahogy felvetem az ott lévőknek.
- Ha van nálad még csapdának való, akkor jó lenne néhány, hogy ha a lifttel le tudnak jönni, akkor kapjanak meglepetést – nézek a birodalmi rabra – utána nincs túl sok irány választásunk, szerintem menjünk arra – teszem még hozzá és ha nincs valakinek nagyon ellenvetése, akkor az utolsó még olyan kijárat felé megyek, ahonnét nem hallok mozgást. Bár a hangok hiánya még nem jelenti azt, hogy tényleg nincs ott senki és semmi. Az is lehet, hogy még csak nem mozognak. Egyenlőre azonban túl sok más változás nincs ha csak nem ki akarunk menni az épületből. Ami nagyon jó lenne, ha tényleg valaki érten a LAAT fegyvereihez é akkor hamar kilőhetnénk az érkezőket vele, de erre túl sok esélyt nem láttam. Talán ha Tüske érthetett volna hozzá, de más meg kitudja, hogy tanult e hasonlót. Én a részemről tudtam, hogy maximum találomra nyomkodhatnám csak a gombokat, aztán vagy azzal lövök vagy nem, ami jelen esetben annyira nem lett volna a legjobb dolog. Ennek fényében hagytam is, és nem is erőltetem a dolgot. Ha senki se reagált rá, akkor csak azaz egy kijárat maradt innen, vagy a harc, ami kérdéses milyen is lenne végkimenetelre.


”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 21 Júl. 2018, 19:40

Chuhk nem tartozik azok közé a szociális személyek közé akik ha egy csapatban feszültség van akkor, azt igyekszenek megoldani. Ő inkább az, aki ha ilyen helyzet van akkor hátrahagyja a koloncokat és intézi maga a dolgokat. Ha szükséges lesz akkor most is így fog tenni. A sith nőt amúgy is úgy tervezte, hogy ha lehetősége van akkor hagyja meghalni ha lehet akkor úgy, hogy a későbbiekben már ne okozhasson feltámadva se problémát. A helyzetük mikor rosszabb lesz akkor ő is számba veszi a lehetőségeket amiket a másik rabnő jól össze is szed. Ez egy jó pont neki. Ha a többiek sem értenek azokhoz a fegyverekhez akkor ő is megerősíti a farghul nő következő opcióját.
-Egy út maradt. A harc öngyilkosság.
A birodalmiak köztudottan idióták, a velük lévő sith nő bizonyítottan az, de talán csak felfogja, hogy ha ők több oldalról vannak támadva egy nyílt terepen és egy út maradt menekülésre vagy arra, hogy valaki feltartsa az ellent míg a többiek elmenekülnek vagy csapdát állítanak akkor oda kell menniük mert az ellenség széttépi őket. Ha nem akkor amint kitör a káosz Chuhk otthagyja a többieket és megindul az egyetlen biztonságosnak tűnő úton.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 21 Júl. 2018, 20:46

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

- Az ön életkorát még csak figyelembe se vettem. - mindössze ennyi megjegyzésem volt a köztársasági rab szavaira. A jelenleginél ideálisabb helyzetben valószínűleg tovább fűztem volna kibővítve mindezt, de most se az idő, sem pedig a hely nem volt alkalmas minderre.
~ Ha körbe akarnának venni, akkor mindhárom irányból jönnének. - ezt csak gondolatban jegyzem meg, hiszen arra már rájöttem, hogy a jelenlevők nagy részével egészen felesleges bármit is megosztanom. Ami a hajó fegyverzetét illette arra csak megvontam a vállamat. Egy birodalmi vadászrepülő fegyverzetét droid segítségével még-még képes lettem volna kezelni, de ezekhez a járművekhez nem volt képesítésem.
Ami a továbbhaladást illette nem vesztegettem szavakat, hiszen fölösleges volt. Aki úgy akart szembeszállni az élőholtakkal, hogy volt potenciális menekülő útvonal, az amúgy is hülye lett volna és megérdemli a halált. Különösebb parancsot, vagy bármi hasonló kiadása nélkül indultam el az egyetlen járat irányába, amerről nem hallatszott hang. Ettől függetlenül a védelmemet nem hagytam alább, hiszen lehetősége volt annak is, hogy annyira intelligensek, hogy ez csapda lesz számunkra, akkor meg sok választásunk nem lesz, mint a nyílt konfrontáció.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 4 FUn312o
Echo bázis - Page 4 6fZaEMM
Echo bázis - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim Szomb. 21 Júl. 2018, 20:58Sokáig nem történik semmi, csak halotti csöndben haladunk tovább. Szerintem mindenki érzi, hogy innen nem kerülünk ki élve. Hogy nem kéne élve kikerülnünk innen. De egyenlőre senki nem mondja ki hangosan és páran még megpróbálnak valamit tenni. Nem hiszem, hogy bármi működne, de talán egy próbát megér. A birodalmiak újabb árulása már meg sem lep. Csak azért nem mondtak semmit, mert féltek, hogy titkolózhassanak. A sith lekezelő "mindenki aggódott volna" magyarázata csak annyit jelent, hogy soha életben nem dolgozott még emberekkel. Ha ennyire nem tud csapatot vezetni, akkor csak valami rossz viccként küldték ki ide. Más értelme nem volt. Ha lett volna esélyünk a sikerre akkor nekik is jobban megérte volna egy olyat küldeni, aki ért is bármihez. De mindegy. Jobb lett volna otthagynom a teremben, hogy felrobbanjon a francba. Bár valószínűleg így is úgy is halott lesz, szóval igazából mindegy.

- Én értek a LAAThoz, és gondolom a halálosztagos is.- mondom miközben odasietek a gép a fegyvereihez. Ahogy gyorsan lépkedek, közben meghallom a mozgásérzékelőm csipogását. - Négy kivételével az összes itt van. A maradék négy valószínűleg valahol rajtaütést állított nekünk.- ezt valószínűleg ismerhetik, hiszen az utolsó túlélők is ezt csinálták ellenük. Ha ez így van, akkor valószínűleg a reaktornál vannak. Figyelek, nehogy a hajón belül rajtam üssenek, a fegyveremet készen tartom. Jó lenne, ha valaki fedezne, de csak a sith meg a birodalmi nem csinál semmit és arra a két idiótára még az ebédemet sem bíznám. Ha sikerül eljutnom a fegyverekhez és működésbe is tudom hozni őket, akkor megvárom még felbukkannak a halottak, majd tüzet nyitok rájuk. Ha számítanak erre vagy fedezékbe vonulnak, akkor megpróbálom beomlasztani a járatokat. Legalább le fogja őket lassítani. Ezután indulok a sith után, inkább csak a saját szórakoztatásomra. Látni akarom ahogy rájön, hogy nincs remény.
Felszerelés:
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 22 Júl. 2018, 00:02Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 26. (csütörtök)

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Helyi Idő: 10:45 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Elsőként az merült fel, hogy ki ért a LAAT fegyverrendszeréhez. Szerencsére egy olyan személy volt, aki jelentkezett is minderre, Ballista. A férfi pedig szerencsére gyorsan mozdult, így be tudott szállni a pilótafülkébe, mert ennek gépnek nem voltak oldalsó fegyverirányítói, nem háborúra, vagy harcra tervezték. Odabent Ballista könnyedén megtudta különböztetni a lézerlövedékeket az ágyútól és rakétától. A zombik még éppen csak feltűntek, amikor a három rakéta az ottani falakba és plafonba csapódott berobbantva az egész helyet és beomlasztva járatot.

A többiek közben elindultak egyetlen járaton, ami még volt, Ballista pedig utánuk. Mikor elérte a járatot, akkor még láthatta a szeme sarkából, hogy a lift visszaérkezett és a négy zombi tántorgott ki a liftból és indultak a hangok irányába. A szenzorai pedig érzékelték még, hogy az egészségügyi részlegnél ragadt zombik egy része elindult visszafelé felfelé, ahol majd esélyes, hogy saját maguk pont bele fognak futni.

A többiek felértek a nagy üres raktárhelységbe, ahol a szétdarabolt, vagy még nagyjából egyben levő droidok hevertek. Itt hallhatták a robbanások zaját, amit odakint a zsoldos okozott. Pillanatokkal később itt érte utol őket a férfi is. itt már szemben álltak az orvosi helység ajtajával, amit valószínűleg ki is nyitnak.

Amint ez megtörtént, akkor az utolsó, korábban meg nem vizsgált laborrészre jutnak. Itt is hasonló állapotok fogadták őket, a legtöbb minden szétzúzva, a bacta tartályok legalább is, az orvos és kutató droidok úgyszintén. Jobban nem volt idő körbenézni, ugyanis mindenki számára hallható volt, hogy a tőlük balra eső helységbe felértek a zombik és már az ajtóval babráltak, pillanatok kérdése lehet bejussanak ide iss.

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Aktuális térkép, fekete nyilak a mozgási irányok, elindultak visszafelé, illetve a négy utánatok (amit jelez Ballista szenzora). Az aranyszínű több vonal pedig, ahol beomlott a terület lezárva a zombik útját. Tietek pedig a rajzolt görbe nyíl a fenti raktárhelységből, ahova mentetek.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 25 Júl. 2018, 18:20

A sith nő bevágta a durcát és egyedül elindult a maradék útvonalon. Egyikük, a nagydarab páncélos meg bement a hajóba lövöldözni. Chuck a helyzetet mérlegelve inkább a sith nőt követte mert biztonságosabbnak gondolta. A páncélos fickó nem lehetett annyira ostoba hisz pár robbanás után követte őket mikor ők már egy üres raktárban jártak. A drovinan-nak ha volt ideje és lehetősége akkor itt azért felállított pár csapdát a lehetséges követőiknek. Ha nem akkor követte a többieket. A laborba jutva a sith nő örülhetett és büszke lehetett magára mert ugyan, azt látták mint a másik laborban. Minden szét volt verve és nem volt ott semmi. Csodálhatta volna még egy darabig, de nagyon úgy tűnt, hogy látogatóik lettek. Chuhk kézbe vette a fegyverét és felkészült rá, hogy ne adja olyan olcsón az életét. Tűzerőben és közelharcosokban nem szenvednek hiányt az biztos. Talán ha egy irányból kapják az áldást néhányan túl is élhetik.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 25 Júl. 2018, 21:17

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

Végül is a nagyjából néma páncélos jelentkezett a fegyverkezelő pozíciójára. Igazából, ez már annyira nem érdekelt, persze jó volt, hogy beomlasztott néhány járatot, de ettől függetlenül valószínűleg sokat nem javított a helyzetünkön, hiszen gyakorlatilag biztosak lehettünk benne, hogy ezt már nem fogjuk megúszni konfrontáció nélkül. Végül is mindenki utánam jött, kétlem, hogy azon kívül, hogy ez volt az egyetlen biztonságos útvonal bármi más késztette volna őket erre, és elértük előbb a raktárhelyiséget, ahol különböző állapotban levő droidok hevertek. Arra nem volt idő, hogy ezeket is átkutassuk, amit a robbanások és a zsoldos megjelenése csak tovább erősített. A még felkutatlan laborba be tudtunk jutni, de hasonló állapot uralkodott, mint a korábbiban. Legszívesebben átkutattam volna az egészet, de hamar kiderült, hogy erre aligha lesz időnk. Hallható volt, hogy az ajtóval babráltak.
Első dolgom az volt, hogy készenlétbe helyeztem a fénykardomat, majd pedig az ajtóhoz siettem, hogy hátha kerül valami lehetőség arra, hogy leblokkoljam azt, hogy ki lehessen nyitni, vagy legalábbis nagyban hátráltatni a dolgot. Ha arról, amerről mi jöttünk csak az a négy élőhalott jön, amelyek feltehetőleg a liftet felhívták, akkor könnyebb dolgunk lesz egyszer velük foglalkozni és majd csak azután a többivel. Ha semmit sem tehetek az ajtó ügyében, akkor felkészülök a harcra és arra, hogy mindenféle meglepetést minél könnyebben tudjak fogadni, hiszen korábban már kiderült, hogy eléggé felszerelt ellenfelekkel van dolgunk.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 4 FUn312o
Echo bázis - Page 4 6fZaEMM
Echo bázis - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Szer. 25 Júl. 2018, 21:56

Riku Blackclaw

Végül volt egy valaki, aki tudta használni a LAAT fegyverzetét, így legalább csökkentek a járatok számai. Így csak két irány maradt, a lift, és a labor felé vezető út. Ez korlátozza a mi esélyeinket, ahogy azt is, hogy merről tudnak támadni minket.
A labor eléggé szomorú látvány volt, akár csak a másik, itt is minden darabokban volt, de már jöttek is a halottak a másik részből, hogy ezt az ajtót is kinyissák. Gyorsan körbenéztem, hogy találok e valamit, amit az ajtóba tudnék pakolni és elég erős is, hogy tartson egy kicsit, így azt megakadályozni, hogy lerohanjanak két oldalról egyszerre.
- Ha valaki a lift felrobbantása nélkül tudna tüzet nyitni arra, az talán segítene most a helyzetünkön, hogy míg innen valahogy eltorlaszoljuk az ajtót – mondom hangosan azt ami eszembe jut, miközben kutatok bármi nehéz után, amit oda nyomhatok, lökhetek, pakolhatok az ajtók elé, hogy nehezíthessem a bejutást ide, és annak az esélyét, hogy az előző gránátos trükköt megismételjék sikeresen. Sajnos a jelek szerint nekik nem okoz az akkora problémát, mint amekkorát nekünk, már csak a lökés hullámmal, miközben próbálok gondolkozni gyorsan, hogy mit kéne tenni. Ezután pillantok a másik nőre, és próbálom elérni az elméjét az erőn keresztül, hogy üzenetet küldhessek neki. Ilyen távból csak nem fog sok problémát okozni mindez… ha szerencsém van, a helyzetben.
~ nem tudna belevágni a falba ott ahol a nyitó mechanizmus lehet, hogy lehetőleg ne tudják vezérelni. Talán ha szerencsénk van, akkor beakad, és komoly erőkifejtés és idő veszteség nekik átjutni itt, míg a lift felé megtudunk indulni vissza a tetőre, míg be nem kerítenek minket. ~
Eközben felé pillantok, várva, hogy mit reagál, de már készen a harcra is elővéve a pisztolyt, hogy ha nyílik az ajtó, kilőhessek rajta, ne dobhassanak rögtön gránátot.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 26 Júl. 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 30. (hétfő)

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Helyi Idő: 10:50 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Az események gyorsabban zajlottak, mint a csapat reagálni tudott volna. Mivel valószínűleg nem az ajtóban álltak, hanem beljebb, így az ajtó már akkor kitárult, amikor Siqsa félúton volt ahhoz, hogy próbáljon valamit tenni. Riku pedig a szavai közepén járt, így neki sem maradt arra ideje, hogy befejezze azt. Chuhk-nak ez előzőekből kifolyólag semennyi ideje sem maradt arra, hogy csapdákat tegyen le. Még csak a helyet kereste, amikor már megérkezett az első hullám.

Szerencsére egyelőre csak a bal oldali irányból érkeztek meg a élőhalott vírussal fertőzöttek, azok, akik Ballista folyosóberobbantása miatt jönni tudtak. Az ajtó nem volt túl széles, így egyelőre csak kettesével tudtak érkezni. A jobb oldalról még nem érkezett erősítés, akik a lift felől jöttek. Szóval kettő jött be, mögötte látszott még legalább hat darab, akik azonban nem fértek oda egyelőre, majd csak akkor, ha ez a kettő beljebb tud jönni.

Amitől mindenki tarthatott titkon az, hogy újra gránátot dobnak, ez nem történt meg szerencsére. Az egyik egy birodalmi katona volt, így könnyű páncélt viselt – azaz nem rohamosztagost, hanem az annál alacsonyabb rendű katona volt – a másik pedig egy fejvadász teljes páncélban. Mind a kettejük páncélzata eléggé ramaty állapotban volt, több helyen lógott rajtuk, a beleikkel együtt. Legalább volt rajtuk sebezhetőbb pont.

A katonánál egy vibrokard volt, működő állapotban éppen, azaz tisztában volt vele, hogy miként kell használni. ami a fejvadászt illette, nála egy módosított E-11-es. Mivel most legelöl, vagyis legközelebb hozzájuk a hölgyek, Riku és Siqsa voltak, így őket vették célba. A karddal rendelkező Riku irányába próbált haladni, míg a lőfegyveres azonnal, halálpontos lövésekkel lőtte Siqsa-t.

Az a korábbi feljegyezésből köztudott volt, hogy tanulnak, Siqsa ilyen pontos lövéseket pedig maximum az elitkatonáktól látott, éppen ezért a fénykarddal való védekezés is nagy koncentrációt igényel, mert nagyon gyorsan lő a férfi és olyan pontokat céloz, vesz célba, ahol egy-egy lövés önmagában is halálos lenne.

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Aktuális térkép. Ugyanaz, mint előző körben.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 27 Júl. 2018, 14:55

Összegyűltek abban a a laborban és mikor megérkezett az ellenség Chuhk felkészült a fogadásukra. Kézbe vette a fegyverét és várt ha tudott akkor valami fedezék mögé húzódott. Az ajtó kinyílt és ketten fogadták őket. Egy fejvadász és egy katona. Egy közel és egy távol harci. A két nőt pedig le is foglalták. Chuhk ha amatőr lett volna akkor a sith nőt magára hagyja és csak azért is a rabtársának segít. Viszont úgy számolt, hogy az a nő talán segíthet a másiknak is hisz mégiscsak jobban érthet a közelharchoz a fénykardjával.
-Enyém a fejvadász.
Közölte a páncélossal és a halálosztagossal miközben el is kezdte lőni azt ha tudta akkor ott ahol a páncélja nem védte és komoly sebzést tudott belelőni.
~De szívesen megküldenélek téged is te birodalmi szuka. De el fog jönni annak is az ideje, hogy könyörögsz a rühes életedért.~
Miközben lő a szája széles vigyorra húzódik.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 29 Júl. 2018, 05:21

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

Túlságosan benn voltunk a teremben és az ajtó túl messze volt ahhoz, hogy még azelőtt odaérjünk, hogy az intelligens élőholtak kinyithatnák. A köztársasági lánnyal mindketten frontvonalba kerültünk. Mondhatni meglett az öröme, miszerint ha harcra kerül a sor, akkor közelharcot vívhasson. Viszont az engem célba vevő, és lőfegyveres, alak cseppet sem tétovázott és bőven adott munkát a számomra. Nem kevés erőfeszítésbe került, hogy amennyire csak tudjam kivédjem a fénykardommal a felém tartó lövéseket. Azon már nem kellett gondolkoznom, hogy ki lesz az első aki megtanítja ezeket lőni, hiszen ahogy a lövéseiből következtetek, egy elit katona már megtette mindezt.
A védekezésre való koncentrálástól csak hallottam ahogy a birodalmi rab vállalta azt, hogy nem fog zsebre dugott kézzel állni és várni, hogy mi oldjuk meg helyettük a munkát, hanem részt is vesz a csatába. Így legalább arra is számíthattam, hogy előbb, vagy utóbb keletkezik annyi rés a támadásban, vagy épp akadály, hogy közel kerülhetek és remélhetőleg meg tudom néhány jól irányzott vágással szabadítani a végtagjaitól, vagy akár a fejétől. Fogalmam sincs, hogy mennyire ellenálló a páncélzata, vagy miféle nyílt támadási felület kerül majd, de hosszan se akarom húzni a dolgot, hiszen ez a két hulla még csak az első hulláma a támadásnak.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Echo bázis - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Echo bázis - Page 4 FUn312o
Echo bázis - Page 4 6fZaEMM
Echo bázis - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Vas. 29 Júl. 2018, 13:52

Riku Blackclaw

Gyorsabban jutottak be, mint jó lett volna, mi meg túl távol voltunk az ajtótól, hogy időben léphessünk, de ez már egy olyan pont volt, ami nem számított. Ketten is átjönnek az ajtón, ami a Birodalmi nőhöz és hozzám közelebb van, és az egyikük támad is lőfegyverrel a nőre, a másik meg megindul felém.
Nem habozok sokat balomba veszem a kardot fordított állásban, jobbom meg előre lendül, hogy az Erő segítéségével lökjek egyet az ajtó felé azon, akinél a lőfegyver van, így megzavarva talán némileg a célzásban és időt adva a másik nőnek is a támadásra.
Azonban figyelmem megosztom annyira a másik felé is, akinél a vibrokard van, hogy mennyire van még messze tőlem. Ha sikerül a kis erő trükköm, vagy eléggé közel ér a kardos hozzám, akkor jobbom hátra lendül, hogy tudjak majd vele csapni, míg balomban lévő karddal védhessem a támadását, miközben belépve elé közelharcba húzzak be egy nagyon, nem finomkodva izmai erejével.
Azonban, ha még messze van, akkor én indulok meg felé, ahogy izmaim megfeszülnek és lökőm magam előre felé, hogy azelőtt csökkentsem a távolságot nullára, mielőtt felfoghatná. Jó reflexeimet kihasználva figyelem, hogy készül e rám lecsapni, mert akkor úgy tartom a kardot balomban, hogy azt hárítani is tudjam, és akkor jobbommal csapjak bele egyet lendületemet kihasználva, hogy ha lehet a mögötte lévők felé is taszítsam ezzel. Ha viszont nincs ideje támadni akkor magam elé kapom a kardot, balomat magam elé húzva, markommal a pengét kicsit kifelé tartva, hogy ha lehet a kardot tartó kezét levághassam és így legyen esélyem megszerezni az általa használt kardot is, ami jól jöhetett még. Közben próbálok úgy mozogni, hogy ne legyek azért a többiek útjában se a támadásoknál, és a következő hullámnak se legyek nyílt célpont se.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 30 Júl. 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. augusztus 3. (péntek)

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Helyi Idő: 10:55 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Chuhk Siqsa ellenfelét vette célba, azonnal láthatta, hogy nem kifejezetten tért ki a lövések útjából. Hamar ki is derült, hogy miért. A férfi ugyan a legerősebb fokozatra állított a fegyverét, de hamar világos lett, hogy miért mondta az öngyilkos, hogy ellenállóbbak. Valamelyik olyan részen találta el, ahol nem volt páncél, maximum erősségen a fegyver hatalmas károkat okozott volna, most azonban mintha az egyik legalacsonyabb fokon lett volna. Messze nem okozott olyan károkat, mint kellett volna.

Siqsa egyelőre védekezett, látta, hogy Chuck meglőtt az élőhalottat, nem is rosszul, egy sima embert, vagy bárki mást könnyedén megölt volna, de ez a rohadék meg sem érezte. A nőnek akkor volt esélye arra, hogy támadást tudjon indítani, amikor az élőholtnak elfogyott a lőszere az energiacellából. Ekkor már nyúlt is arra, hogy cseréljen, Siqsa ekkor támadott a fénykarddal és tudta levágni mind a két karját ellenfelének. A puska és az energiacella, amit bele akart tenni a földre esett.

Most így jobb híján szájjal próbálta az élőholt Siqsa-t támadni, ekkor úgy fordult, hogy Chuch jobb szögben látott rá és jobban tudta meglőni. Ezúttal az élőholt belei között sikerült pont a gerincét eltalálnia, akaratlanul is. Mindez onnan látszott, hogy az aktuális csigolya a közeli falon koppant és a Siqsa előtt álló mostanra kezetlen élőholt összerogyott a földre, csak azért nem került két darabba, mert a bőre és a páncél darabjai még összetartották.

Riku lendült, telekinetikával igyekezett megzavarni az élőholtat, de az olyan erővel tartotta a fegyvert, hogy éppen csak kilendült a keze attól, egy lövés idejére sikerült megzavarni. A másik még nem volt közel, így Riku úgy döntött, hogy lerohanja az ellenfelét. Ezt megtudta tenni, a lendület közben látta, hogy kitér egy kicsit a másik, ennek ellenére, amikor megérkezett letudta vágni az élőholt karját és oldalát megsebezni.

Azonban egy valamire nem számított, hogy az ellenfelek taktikáznak. Már éppen megörülhetett volna, hogy győzött, amikor megérezte a kínzó fájdalmat a hasán, a köldöke fölött valamivel. Érezhette, hogy a bundájára a páncélja alatt vér folyt. Ha lenézett láthatta, hogy az egyik hátulsóbb élőholt egy lándzsát tartott ki, amire ő maga ráfutott. Az élőholt megforgatta a fegyvert, amire újabb nagyon erős fájdalomhullám járta át a lányt.

Mivel a fejvadász némileg távolabb volt és Riku eredeti célpontja is elmozdult, így két újabb tudott bejönni. Szerencsére ezeken csak laboros ruha volt, semmi páncél, semmi fegyverzet, de azonnal megragadták Riku két karját és próbálták magukhoz rántani a lányt, közben pedig az eredeti ellenfele, oldalról / fél hátulról a lány nyakát próbálta megharapni.

Hogy ne legyen még könnyebb helyzetük a másik ajtó is kinyílt, azonban Siqsa onnan még nem látott élőholtakat…

Echo bázis - Page 4 DG36iqs


Aktuális térkép. Ugyanaz, mint előző körben.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 31 Júl. 2018, 18:12

Chuck lőtt. Nem is rosszul, hisz volt gyakorlata bár a nagyobb fegyvereket jobban szerette. Ennek ellenére az ellenfele igencsak kitartónak bizonyult. A halálosztagos és a zsoldos lefagytak vagy franc se tudja. Mindenesetre haszontalan mindkettő. Pedig Chuck fűzött hozzájuk némi elvárást. Végül egyszer csak sikerül egy tiszta célpontot kapnia és kilőnie a fejvadász egyik csigolyáját. Ez azért valamennyi rég érzett büszkeséggel eltöltötte a fejvadászt, aki hivatalosan jelenleg birodalmi rabszolga.
-A fegyverével többre mennék mint ezzel ha valaki iderúgná.
Ez nem parancs volt még csak nem is kérés hanem megállapítás. Ismerve a fajtáját lehet, hogy a sith nő ezt is lázadásnak veszi, de ha van egy kis ész a fejében felfoghatja, hogy jelenleg a birodalmi baromságokra nincs idejük. Főleg mivel a két tökvakargatójuk mellett a macska csaj bajba került. Erős az biztos, de ezek is. El kell neki a segítség. Ha van ideje és odarúgta a sith akkor felveszi az E-11-est ha úgy érzi nincs akkor anélkül lép úgy, hogy lehetőleg rálásson a félkarú katonára, aki harapni készül. Ha ez sikerül akkor pedig igyekszik ha lát valami jó gyenge pontot akár az élőholt páncélján akkor, azt szétlőni. Úgy sejti nem lesz sok esélye még úgy sem ha a birodalmi nő is besegít. Közben pedig mintha nem lenne elég bajuk még az ajtó is nyílik.
-Azzal is foglalkozzon valaki nehogy meglepjenek egy thermo-val megint!
Azért kezd egyre jobban visszatérni a régi énje. Sosem szeretett társakkal dolgozni, de tud parancsolgatni ha valaki nem tudja mit csináljon.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 03 Aug. 2018, 08:22

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Echo bázis - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow Hétf. 06 Aug. 2018, 20:28

Riku Blackclaw

A kis támadásom részben jól sül el, hiszen sikerül a kezeitől megszabadítanom a támadómat, ahogy rárontok, csak ahogy elszámoltam magam egy kicsit ahogy félre lépett, én meg tovább suhantam a vesztembe úgy mond. Éles fájdalmat éreztem a hasam felől, egy lándzsa volt, amit elkerekedett szemekkel néztem, majd ahogy megforgatta újabb kínzó fájdalomra kicsit vinnyogtam. Elég volt ez az idő, hogy még kettő elkapja a karajaim, és a lándzsa felé húzzon egyszerre, ahogy ellentartottam magam megfeszülve és magam felé húzva őket, hogy ne menjen mélyebbre a lándzsa hegye egyenlőre. Azonban az akit megszabadítottam a kezeitől már rám akar rontani, legalábbis a nyakamat megkóstolni. Nincs nagyon sok időm kitalálni mit is akarok, vagy mit is tehetek jelen helyzetben.
Ha feléjük mozdulok a lándzsa mélyebbre megy, és ha még tudok is harcolni, a belső sérülés nagyon hamar leterítene harcképtelenné, az meg nem lenne olyan, ami a csapat számára előnyös is lenne. Ha megpróbálok oldalra kitérni az se lesz fájdalom mentes, de talán könnyebb célpontot nyújtanak a többieknek, bár a két páncélos amennyire nem tesz semmit, lehet fölösleges lenne, hiszen, a másik rab és a nő számára így se vagyok nagyon útban, ha támadni akarnának. Tehát marad az, hogy lehetőleg hátrafelé próbáljak kimozdulni, ha lehet teljes erőből karjaimmal is rántva a két laboroson, miközben lábaimmal is próbálom ellökni magam hátrafelé. Tudom, hogy nem lesz kellemes és fájdalommentes, de talán így esélyem is lesz arra, hogy a hátul álló ne tudja a lándzsát mélyebbre nyomni, míg megpróbálok a két rám csimpaszkodótól is megszabadulni, ha más nem reménykedni, hogy egyensúlyukat vesztik, vagy legalább megragadni őket annyira, hogy a többiek végezhessenek velük, míg képtelenek lennének bármi mást csinálni. Kozckázatos dolog főleg, hogy a lándzsa ha nem csúszik ki a sebemből akkor egy nagyon szép gyenge pontként fog ott lógni.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Echo bázis - Page 4 Empty Re: Echo bázis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.