Anglia

Go down

Anglia Empty Anglia

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 14 Márc. 2019, 16:37

Anglia a Brit-sziget legismertebb területe, az Egyesült Királyság legnagyobb és legnépesebb országrésze. Wales és Skócia határolja, melyek szintén az Egyesült Királyság részei. A többi oldalról tenger veszi körül. Legnagyobb városa London, mely egyben az Egyesült Királyság fővárosa is.

Anglia a világ egyik legbefolyásosabb kulturális központja. Fővárosa, London volt a Brit Birodalom központja, maga az ország pedig az ipari forradalom bölcsője. Az Angol Királyság 1707. május 1-jéig különálló államot alkotott, ekkor azonban politikai unióra lépett a Skót Királysággal, megalakítva Nagy-Britanniát (a Walesi Hercegség már ezt megelőzően is Angliához tartozott).

Anglia Eng10

_________________
Anglia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 14 Márc. 2019, 19:10

Újvilág – II. korszak

8. fejezet: A vér rabjai – Epilógus I.

21:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Vasember segített mindenkinek gyorsan felérni Édenből, kettesével-hármasával reptette ki az embereket páncéljával. Odafent, a porig rombolt Londonban egy nem messze található kis kocsmában rendezkednek be hőseink. A hely a többi épülethez képest még többé-kevésbé elfogadható állapotban van.

Anglia Cafe10

A helyiség egyik sarkában, az egyik poros asztalhoz ül le Walter és Emma, míg egy másik sarokban Penge foglal helyet, mellette a katatón állapotban hörgő Morbiusszal, akit saját kezében cipelt fel. Nem messze tőle ül le a Vörös Darázs és Tony Stark, aki a páncélja sisakját most levette.

Egy újabb sarokban Nero áll meg, a falnak dőlve, összekulcsolt karokkal, és szemével Meadow-t keresi, akinek fejével biccent, maga felé invitálva a lányt. Nem messze tőle, egy asztallal arrébb ül le Jean, aki már láthatóan nagyon fáradt, de igyekszik tartani magát. Tekintete Walter és Jonathan között ingázik.

Amerika Kapitány a kocsma közepére vonul, majd rögtön bele is kezd… illetve kezdene, ha nem rohanna ki a hangok hallatára hátulról, a kocsma konyhájából egy ismerős alak: Jubilee.

Anglia Jubile10 – ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!

Örömittas visítása meglehetősen bántó mindenki fülének, de nincs mit tenni, a lány megállíthatatlanul rohan Stephanie, Jonathan és Meadow felé, hogy megölelje őket.

Anglia Jubile10 – TUDTAM, hogy túlélitek, és te jó ég, újra éltek, vagyis igazából éltek, nem vagytok vámpírok, de mi történt veletek, hol voltatok, és egyáltalán hogyan, a többiekkel mi lett, meséljetek, mindent tudnom kell!!!

A Kapitány eddig bírja, és egy hirtelen mozdulattal rátapasztja egyik kezét Jubilee szájára.

Anglia Cap10 – NE. MOST. Menj vissza hátra, gondoskodj Clintről és a sérült vámpírokról, ahogy kértünk.

Jubilee elkerekedett szemmel, magát elszégyellve bólogat, majd még int egyet Stephanie, Jonathan és Meadow irányába, mielőtt visszasietne hátra.

Anglia Cap10 – Mindenkinek vannak kérdései, ez érthető, de hogy elkerüljük a teljes káoszt, haladjunk sorban, különben sosem végzünk, és minden lehetséges előnyünket elveszítjük az idegenekkel szemben. Ez így megfelel mindenkinek? Amennyiben igen, akkor először is…

Ezzel Steve Morbius és Penge felé néz.

Anglia Cap10 – … Drakula. Nem mindenki számára világos, mi is történt vele, így megkérném a telepatáinkat, akik jártak a fejében, hogy osszák meg velünk a tapasztalataikat. Röviden, lényegre törően. Lyesmith, nem feledkeztem meg a javaslatáról, hogy Ön is belepillantana Morbius fejébe, de úgy vélem, ez jelenleg nem vinne minket előrébb.

Anglia Frost10Nyilván nem, hiszen hozzám képest mégiscsak egy kezdőről van szó…

Anglia Jean10 – EMMA!

Jean dühösen ordít a szőke fagykirálynőre, öklével az asztalra csapva, majd gyorsan át is veszi a szót.

Anglia Jean10 – Amikor Morbius megpróbálta magába szívni Drakula esszenciáját, többé-kevésbé sikerrel járt, ám a teste és az elméje nem bírta feldolgozni azt a mérhetetlen erejű démoni mágiát. Mind a kettő eltorzult a Drakulát meghatározó elemi sötétség hatására. Stephanie, nyilván emlékszel, milyen kontrollálhatatlan volt a Drakula elméjének mélyén szunnyadó erő, amikor összekapcsoltad őt Morbiusszal. Épp azért, mert nem ez volt az első találkozásod ilyen sötét energiákkal, és így fogékonyabb lettél rá, én sem szeretném, ha újra rácsatlakoznál Morbiusra, mert legyél bármennyire is gyakorlott, rád is az a sors várhat, mint rá. Talán idővel, ha Morbius elméje képes meggyógyítani önmagát, és felülkerekedni a sötétségen… de most senki ne próbálkozzon ilyesmivel. Az idegenek elleni harc során, amikor Morbius egészében átadta magát a vadállati ösztöneinek, Drakula gyakorlatilag teljesen a részévé vált, olyannyira, hogy előző teste a szemünk láttára porladt el, tulajdonképpen áthelyezve magát Morbiusba. Így most Morbius régi önmagának és Drakulának a keveréke, egyik sem és mindkettő egyszerre. A teste és a szelleme ezt az összeolvadást igyekeznek jelenleg feldolgozni, ezért ilyen az állapota. Hogy ez meddig tart… azt nem tudhatjuk, és csak remélhetjük, hogy a folyamat végén kialakuló új személyiségében több lesz Morbiusból, mint Drakulából. Nagyon veszélyes volt már az is, amikor Emmával behatoltunk, ezért kérlek, értsd meg, Stephanie, hogy nem kockáztathatunk több telepatikus kapcsolatot, nehogy rossz irányba tereljük ezt az átalakulást. Én bízom Morbius erejében. Ugyanakkor tudom, hogy mindez… talán elkerülhető lett volna, ha én is veletek tartok Drakulához. Én… sajnálom.

Jean szomorú pillantást vet Morbius irányába, majd folytatja.

Anglia Jean10 – Emmával viszont megtaláltuk pár kérdésre a válaszokat Morbius-Drakula elméjében. Ezért volt muszáj beletekintenünk, hogy legalább ne legyen teljesen hiábavaló Morbius áldozata. Drakula sosem engedte volna kiolvasni ezeket a fejéből, ám így, sebezhetőbb formában, Emma és a Főnix segítségével megtudtunk pár dolgot. Először is, Jonathan… édesapád él. Az a másik férfi, Perun viszont feltehetőleg halott.

_________________
Anglia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Thorhalla Pént. 15 Márc. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


//Előzmény: Éden//

Már majdnem visszavágtam Rogersnek, hogy örülök, hogy legalább aggályai vannak a szövetséggel kapcsolatban. De inkább ráhagytam és még az íjat is szétfoszlattam, pedig igazán örültem volna, hogyha Nero megöli azt a nyomorult férget… Hagytam, hogy Stark felreptessen, ahol aztán az egyik legnagyobb rémálom következett, ahogyan visítva közeledett felénk, amint elindultunk befelé az épületbe. Nem is figyeltem, hogy mit mond, mert már a hangjától megfájdul a fejem, ez valami borzalom.
- Ugye senki se bánja, ha felgyújtom? – kérdeztem igencsak morcosan.
Közben pedig a korábbi kérdésekre most kaptunk választ. Frost szavaira, amikor kezdőnek nevezett csak barátságosan mosolyogtam rá.
- Tudod drágám, ha nekem lett volna 60-80 évem az N zónában gyakorolni, akkor messze jobb lennék, mint te… alig egy éve vagyok telepata és nem vagyok sokkal lemaradva tőled, plusz én veled ellentétben nem vagyok kivénhedt és kiégett rib@nc – mosolyogtam továbbra is. – Hanem valami, ami te soha, őstehetség.
A végén még rá is kacsintottam egyet. Jean szavaira bólintottam, hogy akkor nem, de legalább, amelyik információt akartuk, ezt sikerült megszerezni. Thor pedig él, azt hiszem, hogy ez legalább jó hír. Az kevésbé, hogy fogékonyabb lettem Mephisto hatalmára, ha visszatér ez gondokat okozhat.
- Hátramegyek Clinthez! – jelentettem ki.
Ezzel próbálom otthagyni őket, hogy hátramenjek és megnézzem azt, hogy miként van Clint. Valószínűleg úgyis behallani, hogy miről lesz szó, ha meg nem, akkor majd úgyis elmondják később, de engem most már semmi sem tántoríthat el attól, hogy megnézzem, hogy vele mi van.

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia H3OqkUh Anglia Cf4EQfc Anglia TL5zR2h


Anglia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


//Előzmény: Éden//

Jon-nak tökéletesen megfelelt, hogy akkor kapjanak választ, hogyha már teljesen nyugodt helyen vannak. így hagyta azt is, hogy Stark oda vigye őket, nem sietett, neki megfelelt az is, hogyha később mennek. A többiek civakodását viszont nehezen viselte, de a történtek után hihetetlenül fáradtnak érezte magát ahhoz, hogy nekiálljon rendet teremteni. Vagy csak teljesen egyetértett Lyesmith-el, aminek határozottan nem örült, még akkor sem, ha Kovacs bűnei megbocsáthatatlanok. De az is lehet, hogy csak Jean-t nem akarta megbántani azzal, hogy ő lövi fejbe a lány volt barátját, akivel nagyon sokáig volt együtt. Talán mindegy is. Ezek miatt is, de nem nagyon volt türelme Jubliee-hoz sem.
- Igen, megvagyunk – mondta fáradtan.
A többi részre nem szívesen felelt volna, mert az nem volt túl kellemes. És ezek után még Frost és Lyesmith is tovább marták egymást. Csak megcsóválta a fejét és ha tudott, akkor saját maga is leült az egyik székre. Most legalább megtudta, hogy Morbiussal mi történt, hogy Dracula-t már nem tudják megölni, mert egybeolvadtak és Lyesmith-re nézve veszélyes immáron a sötét mágia is, mert túl fogékony lett a korábbi mutatványánál. Ezt nem teljesen értette, de Jean-nek elhitte. Annál kapta fel a fejét, amikor a fiatal nő mondta, hogy az apja életben van. ezen végtelenül megkönnyebbült, azonban azt sajnálta, hogy Perun életét vesztette, jó lett volna, hogyha rá is számíthatnak a későbbiekben. Valami azonban nem hagyta nyugodni az elhangzottak alapján.
- Akkor így, hogy Draula „halott” és Morbius vegetatív állapotban van, e szerint a többiek, akik jelenleg vámpírok nem is tudnak többé visszaalakulni emberré? – kérdezte.
Ez igazából roppant sajnálatos lett volna, bár Tyra mondott olyat, hogy szerinte csak kémiai folyamat és visszafordítható, remélte, hogy mágia, vagy hasonló nélkül is megoldható volt mindez.
- Illetve hol van Thor, vissza tudjuk őt hozni egyáltalán? – kérdezte még.

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia VeTFFJI Anglia L7OMjpX Anglia TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Pént. 15 Márc. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


//Előzmény: Éden//

Meadow is bólintott arra, hogy nem itt fognak már válaszokat kapni, hanem majd máshol, ahol a többi megmaradt vámpír és túlélő húzta meg magát. Most már nem aggódott támadás, vagy efféle miatt, furcsa lesz látni, hogy odakint az idegenek most nem vadásznak rájuk, hanem csak elvonulnak. Még mindig nehéz volt elhinni mindezt. Odafent a korábbi kávézóban pedig tényleg megerősítést nyert, hogy további vámpírok is túlélték a dolgot, ami nagyon, de nagyon furcsa volt neki. A lány mint mindig pont ugyanolyan lelkesedéssel jött oda, mintha nem épp a világvége lenne odakint. Őt elnézve igazán fáradtnak érezte magát.
- Egy kicsit vegyél vissza kérlek – kérte meg udvariasabban a vámpírlányt. – Ti egyébként hogy úsztátok meg azt, amikor Remus odaparancsolt mindenkit magához?
Kérdezte még gyorsan, remélhetőleg választ is kap mielőtt Jubliee visszamegy ápolni a sérülteket.
Itt bent a megérkezés után ő maga is körülnézett és akkor vette észre Nero-t, aki intett is a fejével neki, hogy csatlakozzon hozzá. Mivel a többiekhez úgysem nagyon akart odamenni, mert a civódást ki akarta hagyni. Ha megérkezett Nero mellé, akkor ő maga is nekidől a falnak.
- Úgy tudtam, hogy szobanövény állapotban volt valahol elzárva, hogy lehetséges ez?- kérdezte suttogva.
Valószínűsítette, hogy a férfi sem tudja a választ, mert külön voltak, de hátha van valami tippje ezzel kapcsolatban. A többiek beszédére félig figyelt, amiben voltak jó és rossz hírek is. Igazából nem nagyon látta, hogy ez a szövetség miként működne, de azért érdekelte, hogy miként akarnák összehozni azt.

felszerelés/egyebek:

Anglia 0d2I0Mg Anglia LzFfngV Anglia YjRSSdg Anglia Gheekir Anglia 9k6HwYJ Anglia ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 15 Márc. 2019, 13:22

21:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Jubilee távozása előtt még gyorsan válaszol Meadow-nak.

Anglia Jubile10 – Én és még páran valahol nagyon elkeveredtünk Édenben a támadás közben, és mivel még aktívak voltak a telepátiát blokkoló gépek, így Remus… Hulk… a klónfickó nem tudott minden vámpírt elérni. Éreztünk valami különös, hívogató erőt, de ennyi, nem volt ránk nagyobb hatással. Szerencsére!

Emma Stephanie szavaira ökölbe szorítja a kezeit, az ajkába harap, és már épp állna fel, amikor Walter erősen megragadja a vállát, a székén tartva őt. Bár nem tetszik neki a dolog, nem ellenkezik Walter akaratával.

Közben Jean halvány mosolyra húzza a száját Jonathan kérdésére.

Anglia Jean10 – Nem egészen, Jon. Emlékszel Morbius eredeti képességére, amiért úgy gyűlölte őt Drakula? A harapása azokból, akik elkezdtek vámpírrá változni, de még nem volt teljes az átalakulásuk, épp ellentétes hatást váltott ki, mint a vámpíroknál: visszafordította a folyamatot, és a megharapottat újra egyszerű halandóvá tette. Épp ezért javasolta Morbius még Édenben, hogy megpróbálja felerősíteni ezen képességét Drakula megharapásával. Nos, az elmélete helyesnek bizonyult. Bár az elméje súlyosan összezavarodott, a teste rendkívüli módon felerősödött, és így vele együtt a képességei is, továbbá már birtokolja Drakula hatalmát is. Minden tekintetben ő az új vámpírnagyúr, aki immár nemcsak halandókból tud vámpírokat, hanem fordítva, vámpírokból is halandókat teremteni.

Anglia Blade10 – Hrrrm… Ez egyelőre csupán feltételezés, nincs bizonyítva.

Anglia Frost10Nem feltételezés, ebben kivételesen tökéletesen egyetértek ezzel a vörös csitrivel. Én is jártam Morbiusban, és a Főnix erejét felhasználva egészen mélyre hatolva vizsgáltuk meg őt. Majdnem odavesztünk Drakula sötét energiái között, de igenis láttuk benne ennek az erőnek a lehetőségét… csak meg kell tanulnia használni, amihez persze észnél kéne lennie.

Nero alig-alig foglalkozik a hallottakkal, helyette csak mereven, mogorva ábrázattal figyeli Waltert, de azért Meadow-nak válaszol.


Anglia Nerov10 – Hát azt én is nagyon szeretném tudni, drágám… de tutira köze van hozzá a sok cuccnak, amikhez Emma hozzáfért az N-zónában. Walt még a Pegazus Projekttől csórta őket, és volt köztük pár elég durva darab. A vörös kő is a gyűjteménye része volt, ha jól tudom, én már csak ideát kaptam meg a fehér boszitól.

Eközben Stephanie átsétálhat a konyhába, ahol megláthat Jubilee mellett még vagy egy tucat menekült vámpírt. Jubilee mosolyogva int neki, és a többi vámpír is rendesen viselkedik, sőt ők ápolják az itt fekvő Synt, Phobiát, Howardot, Sakurát és Clintet, akiknek az állapotuk változatlan, azaz még mindig eszméletlenek.

Ezalatt ismét a Kapitány veszi magához a szót.

Anglia Cap10 – Egyelőre tehát bíznunk kell Morbiusban, hogy elég erős lesz a visszaváltoztatásunkhoz. Mivel ezen a téren jelenleg nem tehetünk semmit, folytassuk Miller kérdésével, Thorral.

Anglia Petra10 – Akkor most talán én folytatnám.

A Vörös Darázs feláll, hogy mindenki jól hallja.

Anglia Petra10 – Hála az emlékeknek, melyeket Jean és Emma kinyertek Morbiusból, illetve annak, hogy Drakula telepatikus hatalma nélkül az én memóriám is kitisztult, úgy vélem, sikerült összeraknom, mi történhetett azon a végzetes éjjelen. Mint már tudjátok, először mi hárman, azaz a Hulk-klón, Perun és jómagam kerültünk Éden fogságába, majd minket próbáltak kiszabadítani a többiek, a Kapitány, Stark, Barton és Thor.

Anglia 01137 – És igazán remek munkát végeztünk!

Anglia Petra10 – Amíg én Starkkal foglalkoztam, és a páncéljába hatolva sikeresen átállítottam…

Anglia 01137 – Hrrmm…

Anglia Petra10 – … addig a Hulk-klón a Kapitány ellen vonult, Perun célpontja pedig Thor volt. Mint tudjátok, Perunnak ugyan nem mágikus, hanem a tudomány segítségével létrehozott pörölye volt, de biztosíthatlak titeket, hogy méltó ellenfele volt a Mjölnirnek. Ám ennek ellenére nagyon aggódtam Perunért, aki a társam volt, sőt a barátom, és Thor ellen… nos, nem sok esélyt adtam neki. Az összecsapásukba beleremegett egész London, még Éden legmélyén is hallani lehetett a mennydörgést… Villámok cikáztak mindenfelé, majd a Mjölnir és Perun pörölye egyszerre teleportálták gazdáikat egymás ellen, és amikor összeértek, a két pöröly mintha felperzselt volna mindent maguk körül az égbolton. Senki sem számított rá, hogy ilyen hatással lesz egymásra ez a két elképesztő erővel bíró fegyver. Thor és Perun mintha köddé váltak volna, se holttest, se semmilyen nyom nem maradt utánuk.

Petra nagyot sóhajt barátja emlékét felidézve, majd folytatja.

Anglia Petra10 – De Perun pörölye nem tűnt el, mint megtudtuk Drakula emlékeiből. Pár nappal a csata után egy hatalmas villanás kíséretében materializálódott lent, Drakula előtt, a tróntermében. A vámpírnagyúr sötét mágiájával sikeresen meghatározta, honnan érkezett a fegyver, amelyet Perun a halála előtt, utolsó erejével küldött vissza akkor még „hőn szeretett” mesterének… Ezt követően Drakula megsemmisítette a pörölyt, mert rettegett attól, hogy azt követve rátalálnak azok, akiknél korábban járt… a Földet megtámadó idegeneknél, azoknak az anyabolygóján. Hogy aztán valóban a pörölyt követve érkeztek-e az idegenek, vagy más módon indították a támadást, azt már nem tudjuk. Mindenesetre ha Perun ott kötött ki, ezen a bolygón, akkor feltehetőleg Thor is. Biztosat persze csak akkor tudnánk, ha legalább a Mjölnirt visszaszerezhetnénk…

_________________
Anglia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 16 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Elégedetten és roppant gúnyosan mosolyodtam el azon, ahogyan Emma reagálta arra, amit mondtam. Sikeresen beletiportam a hiúságába, azt hiszem, hogy jó megérzés volt, hogy nem nagyon örült annak a hosszúra nyúlt N zónás „nyaralásnak” és bosszanthatja, hogy tényleg nagyon jól fejlődök.És továbbra sem volt több, mint egy nyomorult palotapincsi, aki mindenben aláveti az akaratát Kovacs-nak szánalmas! Amit még Jean mondott érdekes volt meg egyben lesújtó, szóval ezentúl csak éjszaka vehetjük a Különítménynek bármiféle hasznát, vagy pedig végig páncélban kell lenniük. De Morbius már szabadon tudna változtatgatni, hogyha magánál lenne, de az meg ki tudja, hogy mikor fog megtörténni. Újra kiderült, hogy semmit sem értenek Mephisto sötét mágiájából. Így most már felmerült bennem annak köszönhetően, hogy feltámasztott minket Mephisto, bennünk mennyi lehet belőle vajon? Jó kérdés. De Emma erről sem tudott semmit, sem az erőről. A korábbiak és emiatt roppant elégedetten közöltem, hogy hátramegyek Clint-hez, ami viszont meglepett, hogy senki sem akadályozott meg ebben azzal, hogy előbb az eligazítás és csak utána mehetek. Lehet, hogy tudták, hogy úgysem tudnak megállítani, vagy mert kivételesen úgy érezték, hogy ebben a világvégében erre szükség van? Végül is csak Clint és Thor voltak azok, akik nem lettek vámpírok, ebből Thor ki tudja, hogy hol van, Clint pedig vele meg ki tudja, hogy pontosan mi van és mennyire sérült mentálisan amiatt, hogy hónapokig kínozta az a féreg.
Ahogyan beértem egészen sokakat láttam meg itt bent, erős késztetést éreztem, hogy a véglényt és a vadállatot eltegyem láb alól, de végül is Clint fontosabb volt, csak biccentettem Jubliee felé miközben igyekeztem odasétálni Clinthez és attól függően, hogy milyen magasan van leülni a földre mellé, vagy egy székre. Óvatosan igyekeztem az arcán végigsimítani és egy csókot nyomni a homlokára.
- Ébresztő álomszuszék, lemaradtál a fináléról – próbáltam kérni halkan. - Ugye tudod, hogy a lovagnak kell megmentenie a hercegnőt és nem pedig fordítva?
Keserűen mosolyodtam el és a bal kezemnél a körmeimmel belevájtam a tenyerembe, hogy ne sírjam el magam azon, hogy milyen állapotban van. felpillantottam arra a részre, ahol a vámpírok voltak.
- Hogy van? – kérdeztem Jubliee irányába. - Rendbe fog jönni? Mikor fog magához térni?
Tudtam, hogy életben marad Édenben lent mondta Morbius és Penge, de akkor is… aggódtam érte.

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia H3OqkUh Anglia Cf4EQfc Anglia TL5zR2h


Anglia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Szerencsére Jean megcáfolta Jonathan kérdését miszerint nem maradnak a többiek örökre vámpírok, hanem meg kell várni azt, hogy Morbius felébredjen. Bólintott, hogy érti, hogy mit is mond a fiatal nő neki. Jó hír volt abból a szempontból, hogy volt remény, a rossz viszont, hogy ki tudja, hogy meddig kell emiatt várni. Igaz egy vámpír örök életű, így a többieknek volt idejük kivárni azt, hogy Morbius felébredjen. Azért remélte, hogy ennyi időbe nem fog mindez telni.
- Akkor ez jó hír – mondta. – Csak ki kell várni, amíg magnál lesz, ami remélhetőleg mihamarabb megtörténik. Akkor amíg ez nem történik meg mindenkinek szüksége lesz egy Tony által épített páncélra, hogy nappal is tudjon odakint mozogni.
Máskülönben minden más öngyilkosság lett volna, bár még ők maguk fiatal és gyenge vámpírként is percekig bírták volna, akkor lehet, hogy ők, akik régebb óta voltak azok tovább bírnák. De inkább nem akart kockáztatni. Jöhetett a következő téma, hogy Thor életben van. Itt Laskov-ra emelte a tekintetét, amikor a nő beszélni kezdett. Bólintott, hogy visszatért a nő memóriája is, ez várható volt, hogy mindenkié vissza fog, hogyha már nincsenek Dracula befolyása alatt. Így legalább kiderült, hogy mi történt azon a napon, ebből is látszott, hogy abban tényleg nem hazudott Dracula, hogy Bartonnal – ember lévén – nem foglalkoztak és így vihette be azt a súlyos sérülést. Most már sejthető volt, hogy miként tudtak az idegenek erről a bolygóról ott lehetett az apja, ahogyan Perun is oda került. Miért pont oda? Mi vonzotta oda a fegyvereket, vagy épp a két istent?
- Tyra-t is minden bizonnyal oda vitték, akkor már két személyt kell kihoznunk onnan – mondta. - Hogyan szerezhetnénk vissza? Ki lehetne képes megidézni azt?
Igazából, ha sikerülne, akkor a bolygóra is könnyedén mehetnének, már csak valaki kellett ehhez…

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia VeTFFJI Anglia L7OMjpX Anglia TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 16 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Nero mellett hallgatta a többieket, hogy mit mondanak. Szóval megvolt mindenük mégsem tudták megragadni, mert mindenhez pont Morbius kellett volna, aki ki tudja, hogy meddig lesz még mindig szobanövény állapotban.
- Úgy látom Frost-ot nagyon érzékenyen érinti az N zóna – suttogta a mellette álló férfinak.
Kíváncsi volt, hogy nem téved-e, közben pedig megtudták, hogy mi is törént azon a napon, ami miatt ők maguk is itt kötöttek ki. Szóval a két isten az Örök Feltámadás bolygójára jutott, ahol aztán az egyik meghalt ahelyett, hogy újra életre kelt volna. Pech! Közben Nero is válaszolt a kérdésére, neki sem volt fogalma arról, hogy miként csak tippelt.
- Értem! – bólintott.
És a Mjölnir kéne ahhoz, hogy egyrészt oda jussanak és visszahozzák Thor-t, másrészt… nem mintha ezek annyira érdekelték volna. Miller szavaira azonban a fejéhez kapott és lesújtóan csóválta meg a fejét.
- Ne légy már ilyen ostoba Jon… még szép, hogy rád gondoltak a Mjölnir visszaszerzésekor… te vagy Thor fia és te meg Lyesmith voltatok, akik utaztatok is a fegyver hatalmával Asgardra. Te vagy az egyetlen személy Thor-on kívül, aki használta azt a fegyvert. Ha te nem tudod valahogy visszahívni, akkor senki sem… Tetszik vagy sem, hiába nincs már Asgard… te vagy asgard trónörököse és hercege Miller.
Körbenézett a többieken a kirohanása után, amilyen felvezetőt tartott Laskov ő már szinte várta, hogy a nő kinyögje mindezt.
- Nincs igazam? – kérdezte megadóan.
Persze lehet, hogy téved, de azért egy esélyt azért mindez megért. A többieken nézett körbe ismét, hogy mit is mondanak erre.

felszerelés/egyebek:

Anglia 0d2I0Mg Anglia LzFfngV Anglia YjRSSdg Anglia Gheekir Anglia 9k6HwYJ Anglia ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Márc. 2019, 11:23

21:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Jubilee halvány mosollyal az arcán néz Stephanie-ra, aki Clintet próbálja ébresztgetni.

Anglia Jubile10 – Sok vért vesztett, de túl fogja élni. Rendkívül erős, ám még sok pihenésre van szüksége. Légy türelemmel. Nem tudjuk, pontosan mikor, de bizonyosan magához fog térni, ahogy a többiek is.

Ezalatt a másik helyiségben Nero halkan morog egy választ Meadow-nak.


Anglia Nerov10 – Ami azt illeti, ezt az egyet megértem Frostnál. Az N-zóna engem is érzékenyen érint. Nem sokkal rosszabb hely, mint a Valhalla, és az idő ott is egészen másképp telik, mint itt. Franc se tudja, hány évet, évtizedet, vagy tán évszázadot töltöttem ott, összezárva Frosttal, nem öregedve, időm nagy részét bezárva töltve…

Nero egy pillanatra mintha megremegne az emlékek hatására, miközben Emma széles mosolyt villant Meadow felé.

Anglia Frost10 – Nocsak. Már értem, miért vonzódsz hozzá, Nero. Mindig is kedvelted az olyan nőket, akiknek megvan a magukhoz való eszük, hogy neked ne kelljen gondolkodni, igaz? Persze az neked nem is menne.


Anglia Nerov10 – Szöszikém, neked köszönhetően én már minden olyan nőhöz vonzódom, aki nem tart lakat alatt, és csak akkor vesz elő, mint egy gumibabát, ha már nagyon vágyik egy férfi érintésére.

Emma arca ismét elkomorul, majd folytatja.

Anglia Frost10 – Akárhogy is, a Nero melletti vöröske jól mondja. Lehet, hogy inkább neki kéne vezetnie a kis csapatot, nem, Miller? Láthatóan gyorsabban vág az esze, mint neked. Persze, a Mjölnirt némi gyakorlással bárki használhatja, de ekkora, ismeretlen távolságból és helyről magához hívni, nos… ahhoz már igazi asgardi vér kell, és nem lenne elég hozzá egy dögös bögyös, aki szeret istenekkel összefeküdni.

Ezzel Emma persze Barbara Denton-Norrisra, azaz Valkűrre utal, aki egy időben szintén használta a Mjölnirt Thor távollétében.

Anglia Frost10 – Miller, Thor fiaként te vagy a legalkalmasabb arra, hogy megpróbáld magadhoz szólítani a Mjölnirt. Persze akárhogy is, te is csak félasgardi vagy, mint mi mindnyájan, de az elméletünk szerint elegendő félasgardi erejét telepatikusan összekapcsolva… talán már kitehetünk egy teljes asgardit, és elég erőt adhatunk neked, hogy sikerrel járj. Ezért kellett felkeresnünk annyi félasgardit, amennyit csak tudtunk. Kellettél persze te, Stephanie, az ostoba Nero, én, és igen, Walter is. A húgát sajnos nem találtuk meg.

Jean nagyot sóhajt, és sajnálkozó tekintettel néz Jonathanre.

Anglia Jean10 – Biztos gyűlölsz, amiért belementem ebbe, Jon, de el kellett ismernem… a tervüknek van értelme.

Anglia Cap10 – Hrm… Igen, egyetértek… de ez persze semmiképp sem jelenti azt, hogy ezzel Kovacs, Frost és Vincenzo bűnei felett végképp szemet hunyunk! A jelen helyzetben azonban szükségesnek tűnik ez a kényszerű szövetség. Azonban mielőtt bármit tennénk, tisztázásra szorul még az, hogy lehetnek ők egyáltalán itt. Frost és Vincenzo tudomásom szerint az N-zóna fogságában ragadtak, Kovacs pedig katatón állapotban senyvedett a S.H.I.E.L.D. egyik zárkájában. Ez így nagyon nem áll össze.

Emma erre unottan sóhajt egyet, majd belekezd.

Anglia Frost10 – Na jó, próbáljatok meg követni, még ha ehhez néhányatoknak a szokásosnál komolyabb agyi tevékenységre is lesz szüksége. A földi időszámítás szerint 2012. október 9-én történt.

Csend… majd Emma a szemeit forgatva folytatja.

Anglia Frost10 – Jaj, ne, ugye nem kell a szájatokba rágnom? Ez komoly? Sinister megvan? Amikor összecsaptatok vele New Yorkban, és legyőztétek? Hm? Semmi? A célpontjai, akiket kinézett magának? A vörös kő a homlokán? Ugyanaz a kő, amit ma, nektek hála, elvittek az idegenek? De hagyjuk ezt, nevezzük a nevén:
a Hatalom Ékköve, egyike a Végtelenség Ékköveinek. Ne szórakozzatok velem, hogy senkinek nem állt még össze a kép! És ti nevezitek magatokat a Föld legnagyobb hőseinek?

_________________
Anglia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Márc. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Végighallgattam Jubliee-t, e szerint nem sok lehetőségem volt arra, hogy felébresszem, vagy végre beszéljek vele. Mikor legutóbb beszéltünk azt a pár mondatot nem is emlékeztem rá. Nem igazán tehettem semmit, ilyenkor volt pocsék, hogy nem az a képességem, hogy gyógyítani tudok valakit, hanem ebben a helyzetben két teljesen haszontalan.
- Akkor addig visszamegyek a többiekhez, itt nem nagyon tudok mit tenni – kénytelen voltam beismerni.
Így ezzel még egy csókot adok Clint homlokára, majd visszamegyek a többiekhez, vagy legalább is csak a konyha ajtajáig. Valószínűleg Rogers beszédének vége felé fogok odaérni és így felvenni a fonalat. Csak a végén szólalok meg, mert ugyan nem tudom, hogy miről volt szó előtte, de ehhez ennyivel is hozzá tudok szólni.
- Nekem megvan, folyamatosan használta a követ, mindig világított, akármit csinált – mondtam. - A neve és tapasztalatom alapján ez a kő arra jó, hogy felerősítse a képességeket, de gyanítom bármit felerősít, hiszen volt ereje, hogy Hulkkal szemben is talpon maradjon. Az alapján, amit mondtál drágám több is van belőle és úgy vélem, hogy minden kő más-más aspektust testesíthet meg és ezzel a kővel a többi kő is felerősíthető, már-már végtelen hatalomra lehet vele szert tenni? Az, hogy miként került hozzátok… a kő elrepült valahova, éreztük Jean-nel. Gyanítom valami Kovacs b*zi találta meg, vagy olyanhoz, aki tudott az N zónához és átjárót nyitott vele és így kiszedett titeket onnan. Várjunk… Jean mondta, hogy a kő után megy… ugye nem?!
Vettem egy mély levegőt.
- Ezek alapján van olyan is, ami a lelket teszi helyre, más különben Kovacs-ot nem lehetne itt normálisan, de akkor azt a követ nem keresik egyelőre. És van még egy eshetőség… ugye nem adtál vissza neki a Főnixből egy darabot sem?! – meredtem dühösen Jean-re.
Ezeken felük mást nem nagyon tudtam, mert kételkedem benne, hogy sima telepatikus dolog helyrehozta volna azt, amit a főnix kipucolt ott.

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia H3OqkUh Anglia Cf4EQfc Anglia TL5zR2h


Anglia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Egyáltalán nem vette magára azt, hogy mit mondott a másik. Elég sok mindent tudott és nem volt lassú felfogású sem. Nem volt miért szégyenkeznie, hogy nem járatos a világ minden dolgában.
- A misztikus dolgokban nem vagyok járatos, erre ott van Lyesmith – felelte ridegen.
Soha sem pazarolta az időt ezekre, ha mindez tudomány lett volna, fizika, vagy matematika, akkor nem lett volna gond, már régen fejben kiszámolta volna az egyenleteket. Ha stratégia, akkor már több terve lett volna. De ez nem érdekelte, még akkor sem, ha minden „második” küldetésen ilyesmibe futottak bele, ezért voltak csapat, hogy mindenkinek meglegyenek az erősségei.
- Tudja Miss Frost nekem nem voltak évszázadaim arra, hogy misztikus dolgokat tanuljak. Az én időm arra ment el a valós világban normál valós időben, hogy próbáljam azt a mocskot összetartani és helyrehozni, amit maguk csináltak. Hogy ne hagyjam az embereket elpusztulni, sem a világot azon meggondolatlan lépések nyomán, amit művelnek amióta csak kinyitották Pandora szelencéjét mérhetetlen és kielégíthetetlen hatalomvágyukban – mondta továbbra is ridegen.
Szóval minden asgardi vérű kellett hozzá, abban elég biztos volt, hogy Lyesmith nem fog belemenni, hogy ezekkel ilyesmit hajtson végre, Nero-ban is kételkedett. Saját maga pedig nem volt képes arra, hogy megtegye. Nem bízott bennük és ez meg eléggé úgy hangzott, hogy ebből újra csak Kovacs és Frost jön ki jól, mert véletlen valami történik és ők kiesnek, akik felvehetnék ellenük a harcot. Jean szavaira megcsóválta a fejét, nem haragudott rá, de remélte, hogy nem az történt, amit Lyesmith felvázolt, mert Jean is pontosan tudta, hogyha ez, akkor Kovacs megszerzi a teljes főnixet, mert úgyis azt akarja, hogy ő uralja a világot, mint a jövőben látták…
- Akkor keressenek mást helyettem, mert én nem fogok összekapcsolódni magukkal. Nem bízom magukban, hogy nem manipulálják újra Vincenzo-t, Lyesmith-t, vagy engem közben azzal az időlassító trükkel. Ilyen áron Thor… az apám sem menne bele abba, hogy visszahozzuk őt – jelentette ki.
Leszegte a fejét és megcsóválta a fejét. Nem csak a lelkiismerete és elvei miatt mondta, hogy nem, fizikailag volt rosszul attól, hogy ebbe belegondolt.
- Sajnálom uram, de nekem ez nem fog menni – nézett Rogers-re. – Levegőre van szükségem.
Ekkor, ha tud, akkor feláll az asztaltól és megpróbál kimenni az épület elé, hogy egy kis levegőhöz jusson.

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia VeTFFJI Anglia L7OMjpX Anglia TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Hétf. 18 Márc. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Bólintott Nero szavaira, hogy őt magát is érzékenyen érinti mindez, de közel sem annyira, mint a nőt.
- Medow Kerr-Osborne – mutatkozott be.
Mondta amikor a nő csak mint vöröshajú utalt rá. Saját maga sem tartotta ostobának Miller-t, a betanult aktákból pedig tényleg igaznak vélte, amit mondott. Mielőtt beépült mindenkiről mindent meg kellett tanulnia, ellenségekről is nagyjából. Ezekből adódóan meg mert ismerte az unokatestvérét már tudta, hogy mit fog mondani, és valóban azt kapta válasznak Frost. Meadow felnevetett, amikor Miller nemet mondott. Ezek tényleg azt hitték, hogy a világ legegyenesebb embere, aki még Rogers-nél is jobban az igent fog mondani nekik egy ilyen felvetésre? Ha igen, akkor ostobábbak, mint aminek ők hitték Miller-t.
- Ahhoz képest, hogy a felfogásról papol és mennyi időt élt még mindig elég ostoba tyúk maga – mondta. – Igaz ebből is látszik, hogy az IQ állandó és nem növekszik, ha csak ennyire futja annyi N zónában töltött idő után is.
Megköszörülte a torkát mindezek után, nem mondta ki, hogy miért is mondta, ha volt bármennyi eszük, akkor úgyis tudták.
- Rám meg ne nézzen senki, hiába vagyok én is egy Miller, de bennem maximuma annyi asgardi DNS van, amennyi egy átlagos mutánsban – emelte meg a kezét.
Itt egy kicsit elhallgatott, volt egy olyan érzése, hogy nem fogja senki elfogadni Miller válaszát.
- És ha úgy működne mindez, hogy Miller aktiválja a képességét és Lyesmith kapcsolja össze a csapatot? Abban az esetben Frost nem tud telepátiát használni, mert elsődleges mutációja az? – kérdezte valószínűleg Miller távozása után. – Extrán rásegítve az összest fej beszúrom a pszionikus pengével tovább gyengítve őket mentális téren. Kifacsart képességű telepata vagyok.
Tette hozzá, semmi gondolatolvasás, semmi mentális üzenet, csak pszionikus fegyverek…

felszerelés/egyebek:

Anglia 0d2I0Mg Anglia LzFfngV Anglia YjRSSdg Anglia Gheekir Anglia 9k6HwYJ Anglia ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 23 Márc. 2019, 11:38

21:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Emma látványos közönnyel az arcán hallgatja a többieket.

Anglia Frost10 – Na jó, elismerem, nem vagytok teljesen fogalmatlanok… ennek a kis Meadow csitrinek meg ugyanolyan bájos a modora, mint Stephanie-nak. Gyönyörű egy család… Na jó. Mivel birtokában vagyok Sinister emlékeinek, idézzük fel még egyszer, pontosan mi is történt azon a napon. Az a rendkívül erős telepatikus hullám, amely Sinister halálakor elhagyta a testét, gyakorlatilag az ő teljes elméje volt, minden emlékével, gondolatával és tervével. Tudta, hogy az Ékkő a halálát fogja okozni, ezért inkább ily módon végzett magával, felhasználva a kő minden erejét, áttörve vele minden addig lezárt határt a Föld és az N-zóna között. Meg kell hagyni, figyelemre méltó teljesítmény volt.  

Anglia Jean10 – Sajnálom, hogy az ígéretem ellenére én nem jöttem rá, hová távozott az a hullám… Sosem gondoltam volna, hogy egy másik dimenzióban keressem a célállomását. Ugyanakkor megnyugtatlak, Stephanie, hogy nem adtam át a Főnixből semmit Waltnak, eszem ágában sincs azok után, hogy olyan nehezen szabadítottam meg tőle…

Anglia Frost10 – Persze, hogy nem. Miért is kellett volna, ha én is itt vagyok, igaz? De rá még visszatérünk, haladjunk sorban, hogy még a leggyengeelméjűbbek is megértsék.

Itt Emma Nero felé pillant, aki erre gúnyos mosollyal küld neki a levegőben egy puszit szájával és kezével.

Anglia Frost10 – Míg az N-zóna fogságában senyvedtem végtelennek tűnő időn át, bőven volt időm kiismerni a Walt által épített…


Anglia Nerov10 – Mármint a Walt által ellopott.

Anglia Frost10 – … hrrrmm… eszközöket. Alig mertem hinni a szememnek, amikor az érzékelők csaknem kiakadtak attól a hatalmas erejű kozmikus energiától… Ott volt Sinister, azaz Nathaniel Essex tökéletes elmelenyomata, a múlt, a jelen és egy lehetséges jövő képei egyesültek a gondolataiban. Az idősíkon, ahonnan jött, társak voltunk, mégis gyűlölt engem… Ennek ellenére elismerte a képességeimet és elszántságomat, ezért engem választott arra, hogy befejezzem, amit elkezdett. A Hatalom Ékkövét, melyet birtokolt, a jövőből hozott, így nem maradhatott egyben egy olyan idővonalon, amelyen létezett egy másik is. Gyakorlatilag a saját idősíkunk Ékköve semlegesítette a „betolakodó” Ékkövet, elporlasztva a gazdatestét is. Ez történt Sinisterrel New Yorkban, és a tény, hogy olyan sokáig használni tudta a követ, akárhogy is nézzük, elismerésre méltó. Küzdött a másik Ékkővel, de végül veszített, és amikor már érezte, hogy közeleg a vég, életbe léptette új tervét. Pszichopata volt, nyilván, talán még tudathasadásos is, de határozott céllal és már-már emberfeletti elszántsággal. Átutazott az időn, hogy mindenhol biztosítsa az események megfelelő kimenetelét. De persze te, Jonathan, ismerted őt már az időutazása előtt is, az ő jövőjében, úgyhogy neked nem is kell bemutatnom, mennyire volt zseniális és őrült egyszerre, igaz?

Emma ezzel sokatmondó pillantást vet Jonathanre, utalva az időutazására egy alternatív jövőbe, ahol megismerkedett Sinisterrel.

Anglia Frost10 – Bámulatos, ahogy titokban tudta tartani a Hatalom Ékkövét a saját idősíkján a Főnix előtt, majd visszatérve a múltba használatba vette. Szövetségre lépve Fátum Doktorral elintézte, hogy 2008-ban, a Vadföldön mindenki halottnak higgye Pietro Maximoffot, majd maga mellé állította egy új Mutáns Testvériség élén. Fiatal mutánsokra vadászott, akiknek az erejét ideiglenesen magáévá tudta tenni az Ékkővel, egészen a végletekig fokozva ezzel a saját fizikai és szellemi határait – olyannyira, hogy így talán akkor is belehalt volna, ha a másik Ékkő nem semlegesíti az övét. Telepaták, alakváltók, hipergyors és szupererős mutánsok, akiknek a képességei mind őt szolgálták… Heh, Pietróval elhitette, hogy a halott ikernővére, Wanda ad neki utasításokat! Nem válogatott a kegyetlenebbnél kegyetlenebb módszerekben, az biztos. De azt sosem fogom megbocsátani neki, hogy ő vette rá azt a futkosó bolondot arra is, hogy megölje az én Waltomat… még ha ennek is volt célja.

Ezzel Emma mélyen az egyik zsebébe nyúl, majd elővesz valamit, melyet mindenkinek megmutat… Egy fényesen izzó kristály az, amely pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Hatalom Ékköve, ám ez nem vörös, hanem világoskék színben ragyog.

Anglia Mind10

Anglia Frost10 – Ezért tette. Még egy a Végtelenség Ékkövei közül,
az Elme Ékköve. Sinister a jövőből átlátta az ok-okozati összefüggéseket, melyek ahhoz vezettek, hogy az idegenek legalább ezt ne kaparintsák meg. Úgy vélte, hogy Walt már amúgy is instabil elmeállapota a halálával és feltámadásával visszafordíthatatlanul károsodott, és ettől lett végképp gonosztevő… az ő szavaival élve, persze akinek van egy kis esze, mint nekem, az tudja, hogy Walt egy csodás vízióval megáldott próféta! Akárhogy is, ez vezetett végül ahhoz, hogy Walt megostromolja a Pegazus Projektet, és az ott tárolt ereklyéket és eszközöket az N-zónába szállítsa. Köztük azzal a különös erővel bíró kockával… Aki járt ott, emlékezhet talán a „Kozmikus Kockának” elnevezett tárgyra, amiről azok az ostoba S.H.I.E.L.D.-esek sosem tudták megfejteni, micsoda! Hogy kerülhetett egyáltalán a birtokukba, kész rejtély…  

Anglia Pp11

Anglia Frost10 – Sokáig persze mi sem foglalkoztunk vele, de Sinister emlékeiből megtudtam, hogy a jövőben már ismerték a Kocka titkát: gyakorlatilag mindössze egy tároló volt, az Elme Ékkövének tárolója. Értitek már, szellemileg visszamaradottak gyülekezete? Ha Walt nem hal meg és tér vissza, és nem indít totális támadást a Pegazus Projekt értéktárgyaiért, akkor azok mind a Földön maradnak, köztük az Ékkő is, és az idegenek rátalálnak mindre. Most nemcsak a Hatalom, de az Elme Ékköve is az övék lenne. Ilyen részletességgel előrelátni és manipulálni az idővonalat… Igen, Sinister zseniális egy őrült volt, de nem kell aggódnunk, a jelenbéli, mi idősíkunkhoz tartozó fiatal önmaga még korántsem ilyen. Magam bizonyosodtam meg róla, amikor elhoztam tőle a Hatalom Ékkövét, amely most már az idegeneknél van, HÁLA EGY BIZONYOS FÉLASGARDINAK!!!


Anglia Nerov10 – Talán ha minderről ÉN IS TUDTAM VOLNA, JOBBAN VIGYÁZOK ARRA A KAVICSRA!!! Az érdekelt, hogy kihozzak onnan mindenkit, a kő csupán másodlagos volt nekem! És nálad… heh, agyam eldobom, nálad meg mindvégig volt EGY MÁSIK IS??? Hát persze, ezért lettél ilyen cudarul erős mostanság, ezzel tudtad visszahozni a meggárgyult Walt eszét is, és ezért nem látszik meg rajtad a telepatikus erőlködés semmilyen jele úgy, mint Jeanen! Oké, tudjátok, mit? Én ezerrel támogatom Meadow ötletét! Rajtam ugyan már nem fog semmilyen telepatikus hókuszpókusz, de legyen csak ez a gyengítéses cucc, jó vagy, babám!

Ezzel Nero büszkén átöleli Meadow-t, közben Jonathan pedig nem bírja tovább, és kisétál az épületből, Jean pedig azonnal felpattan és utánarohan. Odakint, ha hagyja, ráteszi a kezét a vállára.

Anglia Jean10 – Jon, kérlek… Nézz körül, itt már nincsenek jók és rosszak, hősök és gonosztevők… csak túlélők és halottak. Ha azt hiszed, örülök ezeknek a fejleményeknek, vagy ha azt gondolod, Rogers vagy Stark örülnek neki, hát tévedsz… Ugyanúgy gyűlölik ezt, mint mi, nem kell telepatának lenni, hogy ezt érezzem rajtuk. De… nincs más választásunk, Jon. Vissza kell hoznunk édesapádat és Tyrát is, és ehhez minden segítségre szükségünk van. Nincs más, csak őket találtuk meg, és… Nem tudom, Jon. Ha azt mondod, képtelenségnek tartod, akkor… melléd állok, nem szeretnék újra külön utakon járni, mint odalent, Édenben, amikor nem értettünk egyet. De rettenetesen félek, hogy Thor nélkül még egy ilyen támadást már senki sem élhet túl, és a Föld végképp elveszik… És Jon… érzem, minden egyes porcikámban, hogy van valamiféle kapcsolat a Főnix és a Végtelenség Ékkövei között. Akármikor a közelükben vagyok, a Főnix szinte lángol bennem, ki akar törni… és a „Thanos” nevet suttogja az elmémben.

_________________
Anglia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 25 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:45
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


És csak beszélt és beszélt, azok után egyszerűen nem akartam elhinni, hogy kijelentette, hogy ismeri Sinister emlékeit. Ennek fényében a tekintetem egyre jobban kezdett ködösödni, hogy ő beszél értetlenségről és arról, hogy mi vagyunk idióták, amikor jelen pillanatban éppen ő próbál egy újabb katasztrófát elhozni a világra.
- HALLGASS MÁR EL TE OSTOBA AGYATLAN LIBA! – üvöltöttem rá dühösen. – Minden egyes nyomorult szavaddal azt teszed tönkre, amiért mi annak idején meghaltunk, hogy helyrehozzuk az általatok elkövetett újabb kicseszett hibát. Ha tovább folytatod a régi sebek megnyílnak, Hela okkal mondta, hogy erről nem lehet beszélni, ott van a fejedben az emlék és te mégis arra törekszel, hogy azt a jövőt hozd el, amit ott láttál. Komolyan ennyire egy moszat szintjén állsz?! Még a bátyám is értelmesebb nálad… te csak egy eszközkezelő majom vagy, aki képtelen gondolkodni és még mindig a világot akarja elpusztítani csak azért, hogy hatalomra tegyen szert!
Dühösen meredtem rá, még el is vicsorodtam és közben egy nem túl kedves és szívélyes telepatikus üzenetet is próbáltam neki küldeni.
~ Ha esetleg nem lenne fogalmad róla, akkor minél többen tudnak erről, annál nagyobb a valószínűsége, hogy Mephisto újra megszerzi a hatalmat és újra elönti a világot a mágia, ami azzal járna, hogy a drága Waltodba visszaköltözik a Főnix, vagy talán épp te akarod visszajuttatni… de láttad Sinister emlékeit, pontosan tudod, hogy mi lesz ha a Főnixel ez megtörténik és újra mágia lesz mindenhol. Szóval FOOOOOGD BEEEEEEE! ~
A végét direkt üvöltöttem, hogy minél kellemetlenebb legyen a számára. Roppant dühösen néztem rá, noha nem én voltam a jövőben, csak a jelenben, de láttam, hogy mi történt ott, Miller volt olyan kedves, hogy megosztotta velem, ahogyan a hajas baba is. És, hogy én mennyire rühelltem azt, hogy igazam van és telibe lőttem lényegében mindent az ékkővel kapcsolatban.
- Ha tudja is, hogy nem vesztheti el a követ, akkor is elveszti. Vagy meghalunk odalent és úgy viszik el, vagy így tették. Tudod, ha nem azzal foglalkozol, hogy miként sz***d le éppen Waltert minden irányból, ahogyan csak lehet és nem nyálat és egyéb testnedvet csöpögtetve térdelsz előtte valamijével a szádban ahelyett, hogy tettél volna is valamit, akkor nem ez lett volna a vége… Szóval kivételesen magadban keresd a hibát és ne Vincenzo-ban. Te vesztetted el a követ, nem ő! El sem hiszem, hogy pont én védem meg…
Komolyan gondoltam ezt és nem csak úgy mondtam… azt hiszem, hogy ez már tényleg a világ vége.

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia H3OqkUh Anglia Cf4EQfc Anglia TL5zR2h


Anglia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:45
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Miller úgy érezte, hogy egyre jobban kezd szétmenni a feje ettől az egésztől. Most mondhatta volna, hogy nagyon utálja, hogyha Lyesmith-nek igaza van a dolgokkal kapcsolatban, mármint kiderült most is az volt. Bárcsak egyszer megélte volna, hogy az unokatestvére egy hatalmasat koppan az egójával, de ez még nem az a nap. Tényleg volt még egy kő és igazából a férfi is döbbenten meredt Frost-ra. Még saját maguk is csak telepatikusan beszéltek erről, nehogy megtudjon valaki bármit erről, ahogyan azt Hela kérte tőlük. Annak fényében főleg, hogyha tényleg megvoltak neki Sinister emlékei, akkor emlékezhetett arra, hogy Miller a jövőben sem bízott meg Frost-ban, amikor tényleg a jó oldalra tért és már közel sem volt ennyire beképzelt, hanem tényleg segíteni akart. Azon emlékek fényében miként várhatta el, hogy most higgyen benne, vagy egyszerűen kiszolgáltassa magukat nekik? Egy pillanatra sem hitte el, hogy jó szamaritánus módjára cselekednek. Az volt az érzése, hogy maguknak akarták a köveket, hogy aztán azokkal megtehessenek bármit.
Még Meadow szavait hallotta, de már nem reagált rájuk, csak kiment, hogy levegőt kell szívnia. Mivel nem figyelte, hogy követi-e valaki, így kissé megrezzent, amikor valaki a vállához ért. Hátrafordult és leszegett fejjel hallgatta végig a nőt.
- Nem hiszem el, hogy nincsenek hátsó szándékaik, pont most lenne a legtöbb esélyük arra, hogy magukhoz ragadjanak minden hatalmat. Könnyedén képesek lennének főleg azzal a kővel egy ilyen kapcsolat révén bárkit agymosni, hogy magukat állítsák be a megmentőnek. Emlékszel, hogy mi volt abban a jövőben, amit megosztott Steph veled. Egyiket sem érdekli, hogy mi van a világgal, csak az, hogy nekik jó legyen. Az ember nem változik, ilyen drasztikusan. El kéne hinni nekik, hogy azok után, hogy saját képükre akarták a világot formálni, eltörölni rajta mindent, hirtelen meg akarják menteni? Nem, csak épp ki akarják használni azt, hogy más meg akarja menteni és önként hajtják a fejüket meg nekik, hogy ők a megmentők….
Felsóhajtott, nem igazán tudta, hogy mit kellene tenni, tényleg nem bízott azokban odabent. Még Nero-ban sem, pedig csak áldozat volt.
- Igazából azon sem csodálkoznék, ha összejátszanának az idegenekkel és ezt rejtegetik titokban. Azt sem hiszem el, hogy nem érzékelték az idegenek azt a másik követ, ami ott van Frost-nál. Pontosan tudták az első használattól kezdve azt, hogy a vörös hol van. Frost meg bizonyára használta a másikat, hiszen ő kimerülve sem volt veled ellentétben, pedig állítólag nagyon megterhelő munkát végzett. Azt miért nem érzékelték? Azt pedig nem hiszem el, hogy képes elrejteni, ha így lenne, akkor rád nem lett volna szüksége. Egyetlen szavukat sem hiszem el… őket találtátok, nem tűnik túl kényelmesnek? Hogy pont őket találta meg Sinister köve, hogy az emlékek ott landoltak Frost-ban? Hogy megint véletlenül pont ők azok, akik állítólag segíthetnek?
Megtámaszkodott a falon, nem igazán hitte, hogy lett volna helyes választás az adott helyzetben. Ekkor odafordult Jean-hez és ha a fiatal nő hagyta, akkor megcsókolta őt. Ha hagyta, akkor a csók után folytatta, ha nem, akkor csak úgy.
- Tudom, hogy vissza kell őket hoznunk, de nem ilyen áron. Nem fogom ezeknek a kezére játszani a világunk jövőjét, amit aztán romlásba döntenek. Már láttuk mit tettek vele és téged sem akarlak semmilyen veszélynek kitenni, sem elveszíteni. Kinézem belőlük, hogy az összekapcsolódáskor Frost használja a követ és téged támadna meg először, mert lehet, hogy pont a Főnix az, ami az útjukban áll, vagy a kővel képes visszaültetni Kovacs-ba. Abban a jövőben te nem voltál ott… szerintem belehaltál abba, hogy Kovacs-ba került a főnix. Te is mondtad, hogy keresi őt. Nem is beszélve arról, hogy Frost-nak hála lehet, hogy a régi bezárt átjárók áttörnek újra és a mágia ismét elözönli a világot, Mephisto újra előre kap, mert mindenkinek kifecsegte, amit nem lett volna szabad…
Ekkor hirtelen eszébe jutott valami, ami talán a legjobb megoldás lehet.
- És ha megkerülnénk őket? Nincs szükségünk rájuk… nem én vagyok Thor egyetlen fia, van egy öcsém Valhalla-ban, ha valahogy sikerülne Hela-val kapcsolatba lépnünk. Ő pedig teljesen asgardi – vetette fel. – De ha ez nem megoldás és nem találunk mást, csak ezt akkor és nincs más megoldás csak úgy, ahogyan Meadow mondta és Lyesmith-nél lesz a kő, nem Frost-nál…

felszerelés/egyebek:

Anglia VQOcBY6 Anglia Dp6D3Pl Anglia JAhYcc2 Anglia VeTFFJI Anglia L7OMjpX Anglia TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Hétf. 25 Márc. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Anglia Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:45
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


A nőre mosolygott annak a szavai után.
- Azt hittem, hogy a saját magad állapotából ráismertél, hogy miért is vagyok ilyen. Ugyanúgy szociopata vagyok, mint te, vagy Lyesmith, bár ő még élvezi is és aggódik az íjászért, szóval talán ő annyira mégsem. Így ettől kezdve totálisan hidegen hagy, hogy mit is gondolsz arról, hogy sértegetlek – vonta meg a vállát.
Nem családi vonás volt, csupán pszichológiai állapot az egész és iszonyúan irritálta ez a nő, aki mindenkinél többre tartotta magát itt, miközben ahogyan a többiek néztek, vagy éppen reagáltak rá pontosan az ellenkezőjéről árulkodtak, hogy egy senki. A többi beszédbe kezdett belezavarodni, főleg, hogy ilyen-olyan idősíkok keveredése, e szerint létezett időutazás is, ez kezdett sok lenni neki. Tényleg akart egy italt magának, az elhangzottak fényében egy igencsak töményt. Sőt úgy tűnt, hogy a nőcske mindent hibáról hibára halmoz, mert olyanokat mondott el, amit nem lenne szabad. Meadow-nak kedve támadt volna nevetni ezen, de nem tudta, hogy mert vicces a helyzet, vagy éppen kínjában.
De legalább az ötletét valaki jól fogadtat, bár pont az, akinek nem tudnak a fejébe piszkálni. Az alapján, amit Lyesmith mondott volt egy olyan érzése, hogy nem fog belemenni, az unokatestvérét pedig még nem látta ennyire kiakadva korábban. Nem tett semmit, amikor Nero átölelte, ellenben Frost és Kovacs felé fordult.
- Engem még egyvalami érdekel… Most helyrehozzuk ezt, újfent a maguk mocskát, amit maguk okoztak. Utána mi lesz? Mármint mikor fog az emberiség maradék része, esetleg mi is meghalni a maguk hatalomvágya miatt? Esetleg miféle biztosítékot kapunk arra, hogy többé nem tesznek semmit? Igazából én azzal elégednék meg, ha a Mjölnir visszahívása után máris golyót repítenénk a maguk fejébe. – kérdezte teljesen komolyan. – Mert a segítségükből nem kérek az biztos, az akták szerint, amikor ilyesmivel próbálkoztak… nézzük, most az idegenek, korábban Loki, előtte háborús bűnök. Mindegyik felér a kivégzéssel… Plusz ha van egy kis eszük, amiből állítólag sok van… akkor tudják, hogy erre a világra maguk jelentik a legnagyobb veszélyt. Meddig akarnak még mindig mindenki mást kihasználni ahhoz, amit maguk nem tudnak megoldani?

felszerelés/egyebek:

Anglia 0d2I0Mg Anglia LzFfngV Anglia YjRSSdg Anglia Gheekir Anglia 9k6HwYJ Anglia ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Anglia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 09 Ápr. 2019, 14:55

21:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Mivel a megbeszélés moderálása kezd teljesen kicsúszni a kezéből, Amerika Kapitány közbelép és megemeli a hangját, hogy mindenki jól hallja.

Anglia Cap10 – MINDENKI NYUGODJON MEG! Azt hiszem, mind egyetérthetünk abban, hogy az elsődleges szempont most a társaink kiszabadítása, illetve egy újabb invázió lehetőségének megakadályozása. A bolygónk érdeke most előrébb való a személyes ellentéteinknél. Rengeteg új információ hangzott el az elmúlt percekben, ezeket feldolgozni nem könnyű, ám sajnos nincs időnk további kérdésekre, még ha jelen pillanatban nem is világos minden mindenki számára.

Anglia Frost10 – Ha megpróbálnék mindent megértetni a jelenlévő csökkent értelmi képességűekkel, itt szobrozhatnánk hetekig… TE PEDIG NEHOGY AZT HIDD, LOKI LÁNYA, HOGY EGY PERCIG IS ÉRDEKELNEK HELA UTASÍTÁSAI! Elvette tőlem az anyámat, majd kis híján a szerelmemet is! Régi sebek, a jövő elpusztítása, UGYAN MÁR! Amikor Sinister visszautazott az időben, és éveken át egyszerre kettő is létezett a Hatalom Ékkövéből, már azzal olyan károk keletkeztek az idővonalon, amelyeket a te drágalátos istennőd, a Holtak Úrnője se tudna eltörölni! Arról már nem is beszélek, hogy a Föld és az N-zóna közötti határvonal újbóli áttörése milyen következményekkel járhat a tér-idő kontinuum szempontjából… A jelenlegi helyzetet pedig csak tovább fogják rontani ezek az ocsmány idegenek a Hatalom Ékkövével a birtokukban, ebben biztosak lehetünk. ÉS NE MERÉSZELJ MÉG EGYSZER TELEPATIKUSAN KIOKTATNI, TE OKOSKODÓ KIS FRUSKA!!!

Anglia Cap10 – ELÉG!!!

Mielőtt a Kapitány véget vetne a vitának, azért még Nero megereszt egy jól látható mosolyt Stephanie felé, ezzel jelezve háláját, amiért kiállt mellette Emmával szemben, majd halkan helyesel Meadow szavaira.


Anglia Nerov10 – Jól mondja az én vörös babám, nyírjuk ki mindet, és nem lesz itt több gikszer! Bumm a fejbe, ennyike… már ha nem térnek vissza újra és újra a halálból, ami nálunk sajnos nem ritka. De engem azért nem offolnál, mint őket, ugye, cicám?

Anglia Cap10 – MONDOM, ELÉG!!! EZ MAGÁRA IS VONATKOZIK!!! A fenébe is… Egyelőre el kell fogadnunk a tervet, melyet felvázoltak a Mjölnir visszaszerzésére, aztán tovább is tervezhetünk. A Kerr-Osborne által felvetett biztonsági intézkedések természetesen szerintem is szükségszerűek, és, gondolom, ezzel mind egyetértünk.

A Kapitány szavaira Tony és a Vörös Darázs egyetértően bólintanak, miközben odakint folytatódik Jonathan és Jean párbeszéde.

Anglia Jean10 – Jon, Emma az Ékkővel sem képes a Főnix erejével szembeszállni, valamint Nerón sem fog már semmilyen telepátia, még az Elme Ékkövével sem. És… tudom, ezt nehezen hiszed el, de… Walt sem fogja hagyni, hogy Emma visszaéljen az Ékkő hatalmával. Belenéztem az elméjébe, tudom. A bűnei megbocsáthatatlanok, de már nem ugyanaz, mint aki akkor volt, amikor a Főnix összezavarta a tudatát. Abban pedig biztos lehetsz, hogy nem játszanak össze az idegenekkel, sőt Emma még Sinister tervét sem hajlandó követni. Épp azért, mert ennyire önfejűek és mert megvannak a saját céljaik, sosem működnének együtt náluk is veszélyesebb fenyegetésekkel. Amikor a Sinister homlokába ágyazódott Ékkő megsemmisült, és az energiája áttörte az N-zóna határvonalát, az idegenek csakis akkor tudták bemérni a Hatalom Ékkövét, egy ekkora energiakisülést követve könnyedén eljutottak a Földre. De nézz körül… Az egész bolygót felperzselték, mert pontosabban már képtelenek voltak behatárolni a helyét, már csak azért sem, mert Emmáék a végén magukkal vitték az N-zónába. Az idegenek elsősorban Drakula sötét mágiáját és talán Tyrát követve ostromolták meg Édent, aztán véletlenül odalent ráleltek a Hatalom Ékkövére, és ezért jelent meg a parancsnokuk, majd ezért távoztak végül, azt gondolván, hogy nincs itt több Ékkő. Emma és Walt szerint az Elme Ékköve képes érzékelni a Hatalom Ékkövét, de fordítva nem, ez valamiféle körkapcsolat az Ékkövek között…

Jean ezt követően nem ellenkezik, és ő maga is visszacsókolja Jonathant.

Anglia Jean10 – A Valhalla… Nem hiszem, hogy képesek lennénk elérni Helát, és ha újabb világok közötti határokat törnénk át… Nem is tudom, Jon. Mi lenne, ha most visszamennénk? Csak ennyien maradtunk, nem kellene még jobban széthúznunk… Igyekezzünk jó példát mutatni, hm?

Ebben a pillanatban egyszerre két váratlan esemény is történik: odakint, Jonathan és Jean mellett előlép a romok közül, Éden kijáratának irányából a korábban eltűnt Holdlovag. Ahogy közeleg a páros felé, a kezében észrevehetnek valamit… illetve valakit. Egy apró, éppen szundikáló csecsemő az.

Anglia Baba10

Anglia Knight10 – Megtaláltam.

Odabent, pontosan ugyanebben a pillanatban, egy villanás kíséretében fényes, kavargó energiájú, fénylő átjáró nyílik…

Emma felsóhajt.

Anglia Frost10 – Na végre… Nem kapkodta el.

Az átjáróból hirtelen jókora, páncélos idegen teremtmény lép elő… és van, aki számára már nem ismeretlen ez a lény. Egyike azoknak a Walter által Apostoloknak nevezett idegeneknek, melyek az N-zóna őshonos lakói, és egy ideje már Walteréknek dolgoznak.

Anglia Enemy10

Anglia Frost10 – Megkértem, hogy ha talál még túlélőket, hozza el őket nekünk… Lássuk, sikerrel járt-e ez az agyatlan mamlasz.

A tekintetét mindenki az átjáróra szegezi…


Anglia Line10

Köszönöm a részvételt, következik a fejezet második epilógusa!

_________________
Anglia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Anglia Empty Re: Anglia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.