Éden

22 / 22 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Hétf. 04 Márc. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


- Én sem, de ha azt nézzük, hogy lényegében a következő szélvihartól meghalunk, nem nagyon lesz senki, aki távol tarthatja tőlük a követ. Ha nem adjuk oda megölnek és elveszik és totál feleslegesen haltunk meg – mondta.
Hálásan vette, amikor Nero odalépett, hogy megnézze, hogy mi is van vele. hogy megmutathassa kívülről, hogy hol is van a gond felhúzta a hasáról a felsőjét és megmutatta a területet, ha szükséges volt. Bár úgy vélte, hogy nem kell majd, mert tiszta fekete lesz az egész a véraláfutásoktól és vérzéstől.
- Aggódom, hogy a kapott vérhígító miatt még komolyabb lehet a gond. Hogy amiatt egyáltalán nem fog elállni a vérzés még orvosi segítséggel sem – mondta ki az aggodalmát.
Az újabb fájdalmaktól, amiket a rengések okoztak, vagyis az, hogy emiatt mozognia kellett először csak felnyögött, majd az utolsótól fájdalmasan sikoltott fel és a teljes hátával a falnak támaszkodott, miközben a fájdalomtól izzadtságcseppek csurogtak végig a halántékán és érezte, hogy a hátán is. így nagyon fel sem fogta, hogy odafentről milyen hangok szűrődnek le. Végül megérkezett egy minden eddiginél is félelmetesebbnek tűnő ellenfél bukkant fel némi kísérettel, aki még Keris-nél is durvábbnak tűnt kinézetre. Azt az egyet nem értette, hogy miért élnek még. Talán nem tudják használni a követ, ha nem ők adják át nekik, vagy nem is tudta. A jelzésekre és a telepatikus üzenetre, ha megkapta, akkor bólintott, úgysem nagyon volt olyan állapotban, hogy beszélgessen másokkal. Igazából annak örült, hogy még talpon tudott maradni és eszméleténél volt. Ha tehette, akkor próbált mozdulatlan maradni abban a pózban, ahol a legkevésbé fájtak a sérülései.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 LzFfngV Éden - Page 22 YjRSSdg Éden - Page 22 Gheekir Éden - Page 22 9k6HwYJ Éden - Page 22 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Hétf. 04 Márc. 2019, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Tyra néhány pillanatig még figyelte a többieket, ahogyan neki az sem kerülte el a figyelmét, hogy a rázkódás előtt, vagy alatt fentről üvöltés is hallatszik. Nero szavaira gépiesen rázta meg a fejét.
- Nem mi voltunk, volt még valaki a parancsnok tudatában, logikusan az uralkodója, ő volt az, aki megsemmisítette a parancsnok tudatát – magyarázta.
A férfi pedig elfogadta azt, hogy ott legyen vele az utolsó percekben. Amikor nagyon erősen rázkódott meg a hely, akkor a kezével támasztotta meg magát a földön, hogy talpon tudjon maradni. Amikor a férfi próbált rámosolyogni, akkor viszonzásképpen ő is próbált így tenni, úgy tűnt logikusnak, hogy ez talán jó hatással van a másikra. Eléggé biztosra vette, hogy nem sikerült valami jóra, mert soha sem gyakorolta mindezt. Most sem tudta meg, hogy kicsoda, de nem is ez volt a fő célja jelenleg. Azt megtudta, hogy a Végtelen Feltámadás Birodalmának ura zsarnok, bár erre már eddig is rájött abból, amit látott, erre bólintott. Azt megtudta, hogy nem önként van ezen a helyen, hanem valami történhetett és úgy került ide. A vissza hozzá… ebből logikus volt, hogy ismerhette az uralkodót ő maga is, vagy csak hipotetikusan értette ezt a férfi, hogy magára az államra. Viszont úgy tűnt, hogy a férfinak nagyon fontos lett, hogy Tyra szabad maradjon és ne térjen vissza oda, ahol származott. Rá akart kérdezni, hogy miért, mit ért ezen a másik, azonban nem volt lehetősége már megtenni, mert felrobbant a férfi feje és a vér, illetve agyvelő nagy része Tyra-ra került.
Tudta, hogy nem a sérülései okozták ezt, valaki nem akarta, hogy befejezze és elmondhassa azt, amit tudott. Felpillantott és egy férfit látott meg belebegni, mellette pedig sok másik korábban nem látott lény is bejött, akik körbevették őket. Ő maga ezzel nem törődött a másik alakot elemezte, majd felállt és a félelem legkisebb jele nélkül lépett közelebb, majd újra végig mérte.
- Ebbe a fajba tartozom! – jelentette ki gépiesen. – 99,99% biztos vagyok mindebben.
Voltak hasonló vonások testfelépítésben, illetve valahonnan tudta, mélyről, talán genetikai emlékezet révén megismeri a fajtáját? Az idegen lényekkel nem nagyon törődött, ha tudott, akkor igyekezett elmenni közöttük, hogy körbejárhassa a megérkezett idegent és alaposabban szemügyre vehesse őt minden oldalról. Ha az idegenek próbáltak volna rátámadni, akkor igyekszik kikerülni a támadást.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 5I4437e Éden - Page 22 Rpq6rYY Éden - Page 22 GMustGd Éden - Page 22 TL5zR2h Éden - Page 22 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 07 Márc. 2019, 19:13

20:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

A nagydarab, rémisztő alak elegáns könnyedséggel ér földet lebegése után. Az arca továbbra is rezzenéstelen, semmiféle érzelem nem olvasható le róla, és mintha nem is érdekelné, ki mit mond neki.

Ezalatt Stephanie telepatikus üzenete eléri társait, ám ezt követően az idegen irányítása alatt álló Tony azonnal felé fordul, majd megszólítja.

Éden - Page 22 01137 – Ne. Még egy… telepati… kus üzenet, és… meghal… tok.

Majd visszafordul Nero felé, továbbra is várva a követ.

Közben a nyúlánk, kopasz alakok elképesztő fürgeséggel megközelítik Jonathant és Meadow-t, majd villámgyorsan feléjük irányítanak valamit, ami lőfegyvernek tűnik… de nem sugár vagy lövedék, hanem valamiféle éles fény lövell ki belőlük, amely különös melegséggel árasztja el a testüket, és pillanatokkal később elmúlnak a sérüléseik okozta fájdalmaik. Teljesen felépültek másodpercek alatt.

Tony szólítja meg őket, közben még mindig mereven Nerót bámulva.

Éden - Page 22 01137 – Ajándék… a kegyes nagy… urunktól. Alig… várja, hogy… találkoz… zon veletek.

Ezalatt Tyra megközelíti az ismeretlen óriást, akinek végre mintha egy pillanatra megrándulna az arca… majd egy homályos villanás, és Tyra eszméletlenül esik össze. Már a sovány, maszkos lények is elképesztően gyorsak, de ez a hatalmas férfi olyan sebességgel iktatja ki Tyrát egyetlen karlendítéssel, hogy szabad szemmel nem is lehet látni a mozdulatait.

Éden - Page 22 01137 – T-24-est… magunkkal vissz… ük.

(Tyra most egy kis szünetre megy, a következő kalandban visszatér!)

Tony ekkor már nem vár, egyszerűen kiveszi a még mindig lesokkolt állapotban álló Nero kezéből a vörös kristályt, majd lassú léptekkel elindul vele a nagydarab alak felé. Közben az egyik kopasz csatlósa felkapja és a vállára emelve cipeli Tyra ájult testét szintén a jókora hadvezér mellé.

Éden - Page 22 01137 – Ezzel… végez… tünk. Egye… lőre.

_________________
Éden - Page 22 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Pént. 08 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:45
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Az üzenetet ugyan sikerült elküldenem, de a fickó úgy tűnt, hogy megérezte mindezt és hangot is adott nem tetszésének. A tekintetemet elemeltem Stark-ról, és a férfira vicsorogtam. Meg persze arra nem is reagált, amit mondtam neki, miért is figyelne rám bárki? Úgy tűnt, hogy be kell azzal érnem, hogy legalább Dracula-t fel tudtam húzni a szavaimmal. Nem fognak elmenni a kő nélkül, sajnálatos, akkor pedig tényleg az lett volna a legjobb, ha átadjuk, úgysem tudtuk tőlük távol tartani, hacsak nem tudnánk beteleportálni a Napba. Az kellemetlen lenne. Kiderült, hogy a fickóval jött dögök állati gyorsak és…
Felvontam a szemöldököm, amikor meggyógyították Miller-t és a másik Miller-t, akit azonban Osborne-nak hívnak. Ez érdekes volt, ahogyan az is, hogy a kékség megismerte a férfit, legalább is azt a részt, hogy mind a ketten egy azon fajba tartoznak. Ő mégsem tűnt ennyire erősnek. A férfi arcán pedig az első érzelem, vagy éppen rándulás és ki is ütött a Törpillát. Ez nem volt meglepő, az azonban igen, hogy nevén tudta nevezni. T-24. amit ígértünk Danvers-nek nem jön be, hogy nem kerülhet a kezükre, sőt úgy tűnt, hogy valamilyen fejes lehet. Erről ennyit, nem fogom az életemet kockáztatni, ahogyan azt sem próbáltam akadályozni, hogy elvigyék a követ.
Azonban amikor végül elindultak, akkor valamit muszáj volt még tenni.
- Hé! – kiáltok utána. – Starkot engedje el!
Ő úgysem számított nekik, legalább is úgy gondoltam, szóval nyugodtan elengedhették, reméltem, hogy így is fog történni. Ha pedig tényleg távoznak, akkor nem marad más, mintsem mindenkit visszaváltoztatni, megölni Draculát és újraépíteni a bolygót… arra keressenek valaki mást helyettem.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 H3OqkUh Éden - Page 22 Cf4EQfc Éden - Page 22 TL5zR2h


Éden - Page 22 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Valóban megkapta a telepatikus üzenetet, de az idegen is kiszúrta és nem rajongott azért, hogy így kommunikálnak egymással. Ahogyan az idegenek felé mozdultak, próbált volna védekezni, de nagyon lassú volt a fájdalmai miatt, az ellenfél pedig egyébként is gyors volt, így esélye sem lett volna arra, hogy kitérjen. Igencsak meglepődött azon, hogy nem megölni próbálták, hanem a fájdalom múlni kezdett, majd elmúlt teljesen. Ahogyan megmozdult sem hasított bele fájdalom a bordáiba és a légzés sem volt fájdalmas már. Emiatt némileg értetlenül nézett a férfira, e szerint tényleg megtartanák az ígéretüket, hogy meghagyják a bolygót, ha megkapják a követ. Az viszont nagyon baljós volt, hogy a főnökük már várja, hogy találkozzanak. És az is, hogy Tyra felismerte a férfit, a vonásait, hogy egy fajba tartoznak és a másik is reagált minderre. Egy pillanatra azt hitte, hogy megölte a kamaszlányt, de végül nem, ő is felismerte a lányt.
A legrosszabb az volt, hogy nem volt esélye arra, hogy megállítsák a férfit és a lényeket, mert semmilyen módon nem értek fel hozzájuk, így kénytelenek voltak arra, hogy tehetetlenül nézzék azt, hogy elviszik Tyra-t az idegenek. Pedig megígérték Danvers-nek, hogy nem fogják hagyni. De mi mást tehettek volna? Azt sem tudták, hogy a nő még életben volt-e odakint valahol. Lyesmith szavaira remélte, hogy Stark-ot tényleg elfogják engedni azok után, hogy megkapták Tyra-t és a követ is. Ha már elmentek, akkor fülel, hogy elül-e feljebb is a csatazaj, majd ezek után szólal meg.
- Vajon ezek után tényleg távoznak? – kérdezte keserűen.
Egyelőre nem merte tovább engedi a csapatot, amíg nem biztos, hogy biztonságban vannak, vagy nem kapnak felülről üzenetet.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 VeTFFJI Éden - Page 22 L7OMjpX Éden - Page 22 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Pént. 08 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:45
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Meadow-t nem különösebben érdekelte, hogy mi is lesz, csak élje túl, az idegenek meg vihették a követ, hogyha tényleg elmennek és attól kezdve békén hagyják őket. Ő maga is próbált védekezni, amikor az idegenek közelebb léptek, de a szemei elkerekedtek, amikor a lövésbe, támadásba nem belehalt, hanem csak jobban lett. Kellemes bizsergés futott át a testén és a fájdalom is elmúlt, amit érzett. Az ereje visszatért a lábába és mozogni is képes volt, nem kellett a falat támasztania.
- Miért? – kérdezte Stark közvetített szavai után.
Nem mintha nem örült volna ennek a ténynek, hogy meggyógyítják, de azért tudni akarta volna, hogy miért. Pillanatokkal később választ is kapott, hogy a főnökük találkozni akar velük. Ő maga kihagyta volna mindezt, nem vágyott volna minderre. Azt azonban érdekesnek találta, hogy Törpilla megismerte a férfi faját és a másik meg a lányt. Ez már tényleg nem lehetett véletlen, valamilyen befolyásos személy lehetett, a számok alapján eléggé elől is ált a ranglétrán. A 24 nem olyan sok.
Egyébként esze ágában sem volt az, hogy megállítsa a kompániát, amikor kivették Nero kezéből a követ és távozni készültek. Még az sem érdekelte, hogyha Starkot magukkal viszik, a lényeg az volt, hogy saját maga megússza. Ha élve maradtak, akkor szólal majd meg.
- Tényleg megúsztuk élve? – kérdezte.
Nem igazán akarta egyelőre elhinni mindezt, az egész túlságosan is hihetetlen volt.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 LzFfngV Éden - Page 22 YjRSSdg Éden - Page 22 Gheekir Éden - Page 22 9k6HwYJ Éden - Page 22 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Pént. 08 Márc. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Az idegenek nem állták útját, hanem oda tudott menni a férfihoz, egészen közel, hogy onnan nézze meg őt magának. Közben észlelte és fél szemmel figyelte is azt is, hogy Stark-ot még mindig megszállás alatt tartotta ez az alak, hogy rajta keresztül beszélhessen. Nem tűnt logikusnak az, hogy meggyógyítsák a sérülteket, hacsak nem tényleg arra készültek, hogy elmenjenek a bolygóról. Amiben úgyszintén nem talált logikát még akkor sem, ha megígérték, mert akkor nem áldozták volna fel Keris parancsnokot sem. Ebben a helyzetben az emlékei híján minden korábbinál több ismeretlen volt és nem tudott egyikre sem válaszolni éppen emiatt.
Roppant sajnálatos módon az idegent sem sikerült túlságosan sokáig tanulmányoznia, ugyanis a férfi arcára a szavaira egy fintor jelent meg. A következő pillanatban pedig a másik mozdult is, az elméje felépítése miatt hiába volt a másik hihetetlenül gyors pontosan látta, hogy miként mozdult, ahogyan a találat előtt megvolt az is, hogy hol fogja eltalálni őt a másik és ez mit fog okozni. Azonban a gyorsasága nem volt túl nagy Tyra-nak, emberi mértékkel lehet, de az idegenéhez képest sehol sem volt, így megmozdulni sem lett volna ideje, éppen ezért nem is próbálta megtenni mindezt, csak hagyta, hogy a másik eltalálja és kiüsse, a számításai alapján halált nem okoz a találat.
A következő pillanatban, vagy még ebben, amikor a gondolati véget értek az ütés el is találta, a fájdalmat nem is érezte, mert abban a pillanatban elvesztette az eszméletét.

//Nem gond, megbeszéltük, én meg azért írtam így a reagot, hogy a 6 sor meglegyen Smile //
felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 5I4437e Éden - Page 22 Rpq6rYY Éden - Page 22 GMustGd Éden - Page 22 TL5zR2h Éden - Page 22 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 08 Márc. 2019, 11:12

20:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Amint a megbabonázott Tony átadja a követ a nagydarab hadvezérnek, Vasember eszméletlenül esik össze, mint egy rongybaba, amelyre nincs többé szüksége gazdájának.

Ezzel a nyúlánk, kopasz rémségek ugyanolyan félelmetes sebességgel hagyják el a termet, ahogy jöttek, a falakon és plafonon kúszva-mászva, és a jókora, még mindig ismeretlen alak is távozik, lebegve, ahogy érkezett, bár most jóval gyorsabban, kezében a vörös kristállyal, oldalán Tyrával, akit egyik csatlósa cipel, egyetlen szóra vagy pillantásra sem méltatva a hátrahagyott kis társaságot.

Ezzel… vége. Rémisztő csend telepedik a helyiségre, amelyet Nero tör meg.


Éden - Page 22 Nerov10 – Oké, ezt baromira nem így terveztük, de… legalább élünk, ugye? Új terv: először is alsógatyát cserélek, aztán végre lelépünk ebből a vámpír- és idegenhulláktól tocsogó elvarázsolt kastélyból! A fenébe is… Lehetne, hogy olajra lépünk, de most komolyan?

Mivel Meadow-nak már nincs szüksége rá, Nero kardja, a Lázadó visszatér gazdájához, Tony pedig épp ekkor lassan kinyitja a szemét. Úgy tűnik, jól van, bár kissé zavaros a tekintete.

Éden - Page 22 01137 – Én… Mi? Hol…? Mi történt… azzal a Keris nevű fickóval…? Győztünk?

Majd nem sokkal ezután a fölöttük lévő szintről, az edzőteremből ismerős hangot hallhat mindenki a plafonon tátongó lyukon keresztül.

Éden - Page 22 Cap10 – Tony? Ti vagytok? Mindenki rendben van odalent?

És ezzel már látni is a hang forrását, Amerika Kapitányt, aki a jelek szerint szintén eléggé megviselt, de azért nagyjából jól van, és a helyzet ellenére mit sem vesztett szokásos, tiszteletet parancsoló, mégis egyben reményt keltő megjelenéséből, ahogy odafentről néz le a kis társaságra.

Éden - Page 22 01137 – Persze, persze, minden csodás és rózsaszín… Jól van, kölykök, felrepítelek titeket, aztán rendezzük sorainkat.

Ezzel Stephanie, Jonathan és Meadow Vasember páncéljába kapaszkodva Tonyval felszállhatnak a lyukon át az edzőterem szintjére, míg Nero a kardját feltartva követi őket – ahogy a Lázadó felszáll, úgy száll ő is vele, a markolatába kapaszkodva.

Az edzőterem szintjén óriási a káosz, mindenhol a pusztítás nyomai, romok, itt-ott tüzek, füst, törmelékek… Első pillantásra nehéz is kivenni, ki van még itt a Kapitányon kívül…

_________________
Éden - Page 22 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 09 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:50
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


- Na azért! – jegyeztem meg, amikor Tony összeesett.
Úgy tűnt, hogy a fickó kiérdemelte volna a szótlan jelzőt, mert cseszett bármit is válaszolni a kérdésekre, csak távozott a kristállyal és a kékkel. De legalább tényleg éltünk. Nero totál ki volt attól, hogy majdnem meghaltunk, Millert tudtam, hogy az emberekért bármikor feláldozná magát, mert katona… Osborne-t nem tudtam, hogy miként áll ehhez.
- Úgy látom, hogy itt egyedül én vagyok az, aki nem aggódik amiatt, hogyha véletlenül megint meghalna – mondtam.
Hasznos tud lenni az, ha valaki öngyilkos hajlamú és nem érdekli ez. Már éppen válaszoltam volna a magához térő Tony-nak, amikor még Rogers hangja is hallható lett odafentről. Így egyszerűbb volt nem ismételgetni magamat.
- Jah, de máris nem 100%-os az arányunk a küldetéseket tekintve… megölték Keris-t miután az elméjébe tudtam férkőzni és magukkal vitték a kristályt, plusz Tyra-t. Aki valószínűleg valamilyen fejes lehet arra, vagyis inkább valami fejes kölyke a korát nézve. Mert korábban mind Keris is megismerte és az a csillagtérkép fazon is. A 100% arra vonatkozott, hogy Danvers lelkünkre kötötte, hogy nem szerezhetik meg az idegenek…
Amikor mentünk fel, belekapaszkodtam Stark-ba, majd amint felértünk, akkor igyekeztem körbenézni, hogy mi maradt itt fent. Nem sok, annyi bizonyos, hogy itt is csúnya nagy csata volt. A tekintetemmel igyekeztem a legfontosabb személyt keresni idefent, az pedig számomra Clint volt. Ha megtaláltam, legyen magánál, vagy sem, akkor is igyekeztem odajutni hozzá. Ha már magánál volt, akkor a sérülései mértékétől függően óvatosan, vagy épp kevésbé óvatosan próbálok a nyakába ugrani, hogy végre megcsókolhassam.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 H3OqkUh Éden - Page 22 Cf4EQfc Éden - Page 22 TL5zR2h


Éden - Page 22 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:50
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Miután Nero megtörte a csendet, akkor Miller felé nézett. Valóban nem így tervezték, de jelen pillanatban tényleg az volt a legfontosabb, hogy mindannyian éltek. Így, ha az idegenek tényleg távoznak, akkor tudnak majd a bolygó újraépítésében segédkezni. Saját maga végtelenül megkönnyebbült amiatt, hogy végül tényleg életben maradtak és nem ölték meg őket. amint tudott, akkor odaigyekezett a felébredő Stark-hoz, hogy felsegítse őt a földről, ha a férfinak minderre szüksége van.
- Nem igazán mi öltük meg Keris-t, hanem az uralkodójuk a telepatikus támadás miatt – mondta.
Már éppen mondta volna, hogy a többi esemény mi volt, amikor Rogers is megjelent odafent és Lyesmith volt az, aki végül is gyorsan összefoglalta a dolgokat a saját maga stílusában. Azt támogatta, hogy menjenek már el innen végre. Így ő maga is belekapaszkodott Stark páncéljának karjába, hogy feljussanak. Amint felértek, akkor máris volt egy kérdése.
- Mik a veszteségeink uram? – fordult Rogers felé.
Ő maga ezt tartotta jelenleg a legfontosabbnak, hogy miként is állnak az adott helyzetben. Remélte, hogy az idegenek tényleg nekilátnak visszavonulni, hogy egy kicsit szusszanhassanak. A tekintetével ezek után igyekezett végigmérni a helyet, hogy kik vannak még itt és persze milyen állapotban voltak. Természetesen, amikor körbenézett, akkor igyekezett megtalálni az itt levők között Jean-t is, hogy meggyőződjön arról, hogy a fiatal nő miként van. Mivel saját maga sokkalta diszkrétebb unokatestvérénél, így ő maga csak megölelni készül Jean-t, ha rendben van és magánál van.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 VeTFFJI Éden - Page 22 L7OMjpX Éden - Page 22 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 09 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:50
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Csak széttárta a kezeit arra, hogy nem kapott választ a kérdésére. Szó sem volt róla, hogy ne örült volna annak, hogy megmentik, de azért annál többet várt volna, hogy mert kíváncsi rájuk, aki mögöttük áll. Közben a kardot már készült volna visszaadni Nero-nak, de a fegyver visszarepült a tulajdonosához. Neki már meg sem kellett szólalnia, mert mindenki elmondta helyette, amire a többiek kíváncsiak voltak. Ölni tudott volna most egy adag erős fekete kávéért, meg egy masszázsért és szaunáért. Mindenért, amit a számára megszokott felső tízezer kényelme nyújtani tudott. Igazából valahogyan meg kellett volna ünnepelni azt, hogy életben maradtak és erre akár milyen pocsék állapotban is van a bolygó egy buli remek ötlet lenne. Köszönhetően annak, hogy szociopata magában a legkisebb jelét sem mutatta annak, hogy megérintette volna az, hogy mi történt. Ahogyan lenni szokott semmilyen empátiát nem érzett, az egyetlen talán, ami zavarta, hogy kényetlen lesz eljátszani azt, hogy érdeklődik Nero irányába, talán még a szexuális vonzalmat is; még szerencse, hogy ebben is profi volt.
Természetesen neki sem volt kifogása az ellen, hogy felmenjenek és végre eltűnjenek innen, ami tényleg nagyon jó ötlet volt. Így ő is igyekezett belekapaszkodni Stark páncéljába. Amint felértek, akkor ott is legalább olyan romhalmaz fogadta őket, mint itt lent is volt. Igyekezett a por és törmelékek ellenére körbenézni, hogy kiket is lát itt, kik voltak még itt az edzőterem szintjén és persze azt is, hogy az idegenek távoznak, távoztak-e már innen, esetleg máshonnan, ahova még innen ellátni.
- És akkor hogyan tovább? – kérdezte végül. – Kezdve azzal, hogy most már megölhetjük Draculát, nem igaz?
Ó, igen! Ezt majdnem elfelejtette pedig nap egyik legfontosabb pontja volt.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 LzFfngV Éden - Page 22 YjRSSdg Éden - Page 22 Gheekir Éden - Page 22 9k6HwYJ Éden - Page 22 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 09 Márc. 2019, 11:35

20:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

A Kapitány elégedetten méri fel a túlélőket, bár Tyra elvesztése láthatóan komorabbá teszi arckifejezését.

Éden - Page 22 Cap10 – Tehát az ifjú Tyra Rel Brahe az ellenség kezére került. Akárki is ő, közénk tartozik, és ki fogjuk őt szabadítani, történjen bármi.

Éden - Page 22 01137 – Hogyne… de hadd kérdezzem meg én is azt, amit Jon. Vesztettünk még valakit? És ahogy Meadow kérdezte, mi van Drakulával? Hányan is vagyunk még tulajdonképpen, Steve?

Éden - Page 22 Jean10 – Épp elegen.

Jean Grey portól és törmeléktől mocskosan, szakadt ruhában, itt-ott zúzódásokkal, orrából vékony csíkban szivárgó vérrel, de szerencsére komoly sérülések nélkül lép elő a füstből, és könnyeivel küszködve veti magát Jonathan karjaiba. Halkan suttog a fiú fülébe.

Éden - Page 22 Jean10 – Úgy aggódtam… Kérlek, bocsáss meg, veletek kellett volna mennem, én… hibás döntést hoztam, amikor Pengét támogattam.

Majd valamivel hangosabban folytatja, immár mindenkinek.

Éden - Page 22 Jean10 – És az is hiba volt, hogy nem szóltam nektek Neróról és a többiekről… de féltünk, hogy Drakula valamilyen módon még így is képes lett volna kiolvasni a fejetekből, hogy itt vannak. Úgy éreztük, kell valamilyen végső aduász ellene, ha rosszra fordulnak a dolgok, valami meglepetés, amiről még ti sem tudtok. Ráadásul nem tudhattuk, hogy reagáltok majd a hírükre, hiszen… nem épp baráti viszonyban váltatok el. Bocsássatok meg.

Éden - Page 22 Cap10 – Valóban hiba volt, de ami történt, megtörtént.

Éden - Page 22 01137 – Oda se neki, Jeannie… Amilyen nagyszájú és elviselhetetlen az a Nero gyerek, a harcban olyan hasznos tud lenni, ha igazán odateszi magát…


Éden - Page 22 Nerov10 – Ugye az megvan, hogy itt állok, mellettetek?

Éden - Page 22 Frost10 – Nem értek egyet. Nero tökéletesen hasznavehetetlen minden szempontból!

Emma Frost a tőle megszokott hűvös, kimért eleganciával és rideg, fennhéjázó stílusával lépdel elő nem sokkal Jean mögött. Bár Jeanhez hasonlóan rajta is látszanak a harc nyomai, itt-ott apróbb sérülésekkel, valahogy mégis sikerül szinte királynői magabiztossággal és kisugárzással megjelennie hófehér (leszámítva a rákerült port és törmeléket), kihívó ruhájában.

Éden - Page 22 Emma10


Éden - Page 22 Nerov10 – Hasznavehetetlen, mi? Érdekes, az N-zónában nem ilyeneket nyögdécseltél rólam azokon a magányos napjaidon, amikor kénytelen voltál szerény személyemre fanyalodni „társaság” gyanánt, nem igaz?

Emma szúrós tekintettel, undorral az arcán néz farkasszemet Neróval, aki hirtelen Meadow-hoz lép, és szorosan átkarolja.

Éden - Page 22 Nerov10 – De sajnos ebből a fincsi mézesbödönből nem nyalakodhatsz többet, jégkirálynő! Immár elszakíthatatlan, vad szerelemtől fűtött kötelék fűz szívem valódi választottjához! Igaz, kedvesem?

Éden - Page 22 Cap10 – Istenem… Erre most igazán nincs időnk!

_________________
Éden - Page 22 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:55
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Ahogy körbenéztem egyelőre Clint-et nem láttam itt sehol, így lehetséges, hogy még mindig eszméletlen volt, amin igazából a sérüléseit elnézve nem nagyon csodálkoztam. Jean megvolt és az üdvöske egymásra is talált. Ezeken felül még olyasmit kezdett el mondani, aminek nem örültem, e szerint nem csak Nero volt itt. Igaz, ha ő kijutott az N zónából, akkor… és igen, meghallottam az irritáló, fennhéjázó hangját, aki most is egy mezei ribancnak öltözött, mint szokása.
- Sokkal jobban mutattál, amikor éppen haldokolták a haslövésed miatt, amit én okoztam – mondtam megvetően. – Ezenfelül neked itt nem osztottak lapot nagyszájú terrorista p*csa, aki más emberek élete árán jutott ki ide. Ugye mindenki tudja, hogy ez a liba még Bruce-t is megölte, hogy szabad legyen? Szóval, ha nem fogod be… ugyanúgy végzed, mint legutóbb és nem érdekel, hogy az emberiség túlélési arányait növelem a haláloddal!
Felsóhajtottam és megforgattam a szemeimet, mikor már azt hinné az ember, hogy jó lesz a napja, erre szembejön ez… meh! Lehet, hogy halottnak kellett volna maradnom, ténylegesen halottnak, akkor talán kevésbé érnek meglepetések.
- Könyörgöm, hogy ezek után mondja valaki azt, hogy Parr és Notthingham nincs életben… elég lelombozó lenne, ha mindenki, akit megöltem a bolygó védelmében újra életben lenne – nyafogtam egy kicsit. – És remélem, ha Dracula-t kinyírjuk ő nem jön vissza, unalmas lenne!
Ha már mindenki megtette ezt, akkor én is had tegyem meg, nem a halálból visszajövetelt, hanem a nyafogást.
- Akkor a további tervek? Megtudjuk Draculától hol van Thor és Perun, aztán végre eltesszük végérvényesen hűvösre? – kérdeztem lelkesen.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 H3OqkUh Éden - Page 22 Cf4EQfc Éden - Page 22 TL5zR2h


Éden - Page 22 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:55
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Egyetértett azzal, hogy valamikor ki kell majd szabadítaniuk Tyra-t, bár nem nagyon tudta, hogy miként vehetnék fel az idegenekkel a versenyt, eléggé egyoldalú volt a mérkőzés, amit eddig vívtak velük szemben. Jon odafent szerencsére megtalálta Jean-t, aki számára eléggé rossz bőrben volt. Leginkább a vérző orra miatt aggódott, mert tudta, hogy ez olyankor szokott előfordulni, ha valaki túlerőlteti a képességét – őt magát nem fenyegette, de a többieknél már látta. Ahogyan Jean a karjaiba ugrott, akkor szorosan ölelte magához és ha a lány hagyta, akkor a homlokára adott egy puszit.
- Nem haragszom, ha velünk jössz lehet, hogy itt fent nem tudták volna tartani az ellenséget és mindenki halott lenne – próbálta nyugtatni halkan a másikat. - Én is aggódtam érted, hogy itt minden rendben van-e veled.
Főleg, hogy ő maga még csak telepata sem volt, hogy utána tudott volna nézni annak, hogy Jean-nel rendben van-e minden. Ezzel a résszel viszont egyetértett, hogy hiba volt nem elmondani, de attól még nem tudta hibáztatni a többieket. Ha tudták volna, akkor valószínű, hogy belső széthúzás is lett volna, ami pedig a csapat hatékonyságának kárára ment volna.
- Lehet, hogy hibás, de stratégiailag mégis helyes – mondta hangosan.
Határozottan helyes, jutott erre a megállapításra, amikor meglátta Frost-ot. A legszívesebben ezt a nőt is börtönben látta volna, nem pedig itt. De ez is az a helyzet volt, hogy mindenkire szükség volt, mint a Mutáns testvériséggel való együttműködés is, hogy ide jussanak. A vitatkozásra a szemét forgatta, miért kellett mindez. azonban a folytatás kérdése az teljesen jogos volt.
- A sorrend az, hogy rendezzük sorainkat, visszaváltoztatjuk a többieket újra emberré, utána megtudjuk hol van Thor és Perun. Ezek után jöhet az, hogy eldöntjük mi legyen Dracula-val. Amint ez megvan rendbe tesszük a bolygót és közben felmérjük a károkat. Ha minden rendben van, akkor elmegyünk és kiszabadítjuk Tyra-t.
Javította ki Lyesmith nagyon rövid tervét. A többiekre pillantott, hogy ők mit is fognak ehhez a hosszabb és komplexebb tervhez szólni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 VeTFFJI Éden - Page 22 L7OMjpX Éden - Page 22 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Vas. 10 Márc. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:55
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Egyelőre a többiek odafent nem voltak túl beszédesek azzal kapcsolatban, hogy kik vannak még életben és kik nem, így ezt nem kifejezetten tekintette jó előjelnek, ami azt illeti. A többiek pedig hagyták volna is annyiban, hogy „éppen elegen” maradtak, de mire elegen?
- Ilyen „szép” kitérést a válasz elől régen nem láttam. Nyugodtan el lehet mondani az igazat, szerintem kibírjuk – mondta.
Nézett körbe azokon, akik fent voltak. Közben pedig még egy nő is előjött, akit az aktákból megismerte, hogy Kovacs szeretője volt és mutáns terrorista. Elég pocsék lehet a helyzet, ha először a Testvériséghez, majd pedig ezekhez kellett fordulni. Őt magát az, hogy kiket nem mondtak el nem kifejezetten érintette, mert nem találkozott az érintett személyekkel korábban és semmiféle kapcsolata nem volt velük. Őt nem befolyásolta volna az információ semmilyen formában sem. A szójátékba nem folyt bele, őt az sem érintette különösebben, főleg az nem, ami Frost és Vincenzo között zajlott, hogy egymást marták. Amit most látott abból úgy ítélte meg, hogy kész csoda volt az, hogy nem ölték meg egymást, amíg az N zónában raboskodtak. Akkor nézett kissé meglepetten, amikor a férfi lényegében a létezése mögé bújt és olyanokat mondott, amitől a legszívesebben lefejelte volna a falat, vagy az arcába temette volna az arcát. Természetesen pontosan értette, hogy mire megy ki az egész, éppen emiatt hihetetlen erős késztetést érzett, hogy oldalra forduljon és elmosolyodva jegyezze meg azt, hogy aszexuális. De végül is nem tette meg, pedig szórakoztató lett volna.
- Először a fontosabb dolgok – mondta. – A szórakozás ráér utána. Mint mondtam jó lenne a teljes képet látni végre, mindazt is, ami el lett hallgatva előlünk… és vissza akarok fizetni mindent Draculának.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 LzFfngV Éden - Page 22 YjRSSdg Éden - Page 22 Gheekir Éden - Page 22 9k6HwYJ Éden - Page 22 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 10 Márc. 2019, 16:04

21:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Emma fintorogva hallgatja Stephanie szavait, majd fanyar mosolyra húzza a száját.

Éden - Page 22 Frost10 – Ó, igen, Loki lánya, aki megpróbált megölni… de ahogy az apád és a bátyád, úgy te sem tudsz rendesen elvégezni semmit. Ez valami családi vonás lehet a Loki-fattyaknál… Bizonyára szokatlan lehet számodra egy olyan szülő gondolata, aki valóban szereti a gyermekét, és az életét is feláldozza azért, hogy élhessen.

Ekkor Emma egy pillanatra elhallgat, ahogy felrémlik előtte Amora emléke, amint felajánlotta saját magát Helának csak azért, hogy Emma élhessen.

Éden - Page 22 Frost10 – Parr, Nottingham, Tao… Azokra a szánalmas férgekre ne is pazaroljunk több szót. Halottak, és remélem, azok is maradnak. Nerót sem akartam visszakapni, de hát Hela csak őt engedte el… Nem csodálom, nyilván ő is meg akart szabadulni tőle.


Éden - Page 22 Nerov10 – Egyébként még mindig itt állok.

Éden - Page 22 Frost10 – De bár ne állnál! Ostoba, nem azért kaptad a követ, hogy átadd az ellenségnek!!!

Éden - Page 22 Nerov10 – Nem igazán volt más választásunk, szöszi! Már az elején megmondtam, hogy kihozom, aki még él, de nem fogok egymagamban nekimenni az idegenek legdurvább hadvezéreinek! Az a ti feladatotok lett volna, de amint látom, ti sem arattatok fényes győzelmet!

Éden - Page 22 Cap10 – ELÉG!!!

A Kapitány hangos, magabiztos, szigorú üvöltése után pár másodpercre teljes csend borul a helyiségre, csak Steve kiáltásának visszhangja hallatszik néhány pillanatig. Még Emma és Nero is összerezzenek a hallatán.

Éden - Page 22 Cap10 – Mostantól profikhoz méltó hozzáállást várok MINDENKITŐL, nem pedig gyermeteg csipkelődést és élcelődést! Együtt vagyunk, túléltük ezt a csapást, még ha nem is veszteségek nélkül, de ha közösen megtervezzük a következő lépéseinket, egy IGAZI CSAPATHOZ MÉLTÓ MÓDON, akkor még lehet remény az elrabolt társaink számára! Most CSAKIS ŐK számítanak! Eddig egyedül Millertől hallottam értelmes, használható stratégiát, amiért hálás is vagyok. Köszönöm, pontosan ezt várom. Kerr-Osborne, az Ön kérdését illetően pedig megerősíthetem, hogy mindnyájan megvagyunk, sőt, többen is lettünk… csak nem mind ugyanabban a formában és elmeállapotban.

Majd Steve hirtelen hátrafordul, az egyik sarok felé, ahol végre kezd elülni a por, így láthatóvá válik két újabb alak: a Vörös Darázs és a Holdlovag, a többiekhez hasonló szakadt, harctól megviselt öltözetben, de láthatóan komoly sérülések nélkül.

Éden - Page 22 Cap10 – Hogy állunk Morbiusszal?

És ekkor végre kirajzolódik két másik férfi: Penge, aki ott guggol társa, Morbius mellett, ám Morbius… csak ül üveges tekintettel, miközben szájából folyik a vérrel keveredő nyála, mintha a világáról nem tudna. Az arca még mindig olyan torz és borzalmas kinézetű, mint amikor beléáramlottak Drakula sötét emlékei és energiái. Persze azelőtt sem volt jóképűnek mondható, de így már végképp szörnyű látványt nyújt. Drakula egyelőre sehol sem látható.

Éden - Page 22 Morb10

A Vörös Darázs csak lassan megrázza a fejét a Morbiust illető kérdésre, miközben Penge dühösen szorítja ökölbe a kezét.

Éden - Page 22 Blade10 – Hülye, önfeláldozó barom… Miért tetted? MIÉRT?

Ekkor Jean veszi át a szót.

Éden - Page 22 Jean10 – Mindent megpróbáltunk Emmával, és amit telepatikus úton kiszedhettünk belőle, azt megszereztük… bár nem volt könnyű.

Ezt kimondva Jean az orra alatti vércsíkhoz kap, letörölve azt.

Éden - Page 22 Frost10 – Hrmm. Talán egyszer visszanyeri az eszét… erős hangsúllyal a talán szón, ám már akkor sem lesz többé az, aki volt. Az a Michael Morbius nincs többé.

Penge tajtékzó dühvel csapkodja öklével a padlót.

Éden - Page 22 Jean10 – Félek… valóban nincs mit tenni. A Főnix erejét nem merném használni és keverni Drakula sötét mágiájával, annak beláthatatlan következményei lehetnek… továbbá… ma már épp eleget használtam a Főnixet.

Ezzel Jean egy másik irányba néz, ahonnan már szintén elszállt a rengeteg füst és por, így jól látható, ahogy előlép onnan egyszerű, hétköznapi öltözetben…


– Egyetértek, Jean.

Éden - Page 22 Cyke10

… Walter Joseph Kovacs.

Nero egyetlen pillanatig sem habozik, amint meglátja Waltert, elönti az elméjét a harag, és ráveti magát, egyik kezével a torkát szorítva, másikkal pedig a fejéhez tartva kardját. Emma láthatóan azonnal lépne, hogy megvédje Waltert, de ő feltartja egyik kezét a lány felé, jelezve neki, hogy ne mozduljon.


Éden - Page 22 Nerov10 – Egyetlen jó okot mondj, miért ne kaszaboljalak apró darabkákra ITT ÉS MOST!!!

_________________
Éden - Page 22 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Márc. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Mire gondolt, hogy valamit elér a szavaival, de csak még nagyobb támadási felületet adott magán.
- Nincs is rá szükségem drágám – feleltem gúnyosan. – Ezért vagy te gyenge és szánalmas velem ellentétben. Nekem nem szokásom úgy siránkozni és földön csúszni, mint ahogyan te tetted, mind Walter mind a bátyuskám után éveken keresztül. Nekem nem kell gyémánt külső mögé bújnom, hogy erős legyek.
Vele ellentétben, aki másoktól kapta azt, amije van én magamtól értem el, nekem nem kellettek mások hozzá, hogy tőlük örököljem a hatalmat, sem ahhoz, hogy éljek. Rogers kiáltása után láttam, hogy a többiek megrezzentek, én csak unott tekintettel pillantottam arra, készen arra, hogy én magam üvöltsem le Rogerst, hogy nem tartanánk itt, hogyha nem cseszték volna el a küldetésüket és akkor erre a rakás szerencsétlenségre sem szorulnánk.
- Felejtsd el, hogy ezekkel dolgozzam együtt. Ha kell, inkább dolgozom egyedül, mintsem olyanokkal, akikre egy zacskó követ sem bíznék, nemhogy a saját, vagy a társaim életét – kötöttem az ebet a karóhoz. – Ez volt a profihoz méltó hozzáállásom, nem kockáztatom miattuk sem a saját, sem a ti életeteket. Ha együtt akartok velük dolgozni, hát engem felejtsetek el!
A férfira néztem, teljesen komolyan, hogy lássa tökéletesen, hogy ez nem csak a szokásos lázadó hisztim, amit elő szoktam adni, hanem talán életemben nem beszéltem ennyire komolyan, mint most. Már a Testvériség is a határokat feszegette, de ez már mindenen túlment.
- Nem hiszem el, hogy képes vagy, vagy lennél velük dolgozni, te a moralitás sziklaszilárd képviselője! Életemben nem csalódtam még ennyire senkiben sem – tettem hozzá keserűen.
A végén el is fordultam Rogers irányából és inkább a többiek felé néztem, ez a hír nagyon kellemetlen volt, hogy Morbiust legyűrte Mephisto hatalma, mert az nem Draculáé volt, Jean-nek úgy-ahogyan tudnia kellett, annak a libának… meh, semmire sem jó!
- Veletek ellentétben én ismerem ezt a sötét mágiát és már győzedelmeskedtem felette, szóval tennék egy próbát, ha kapok némi támogatást, nem a főnixet kérem, csak egy kis háttértámogatást, mint amit én adtam Banner ellen – mondtam.
Úgy beszéltem, mintha Frost nem is lenne ott, az ő segítségét nem fogom elfogadni, nem bízom benne semennyire se. És ekkor meghallottam azt a hangot, amit nagyon reméltem, hogy soha többé nem fogok. Amint megláttam azt a rohadékot azonnal próbáltam koncentrálni a képességemre, révén nem volt nálam fegyver, így tűzből próbáltam egy íjat és egy nyílvesszőt létrehozni, amit így pár méter távolságból rá is szegezek felhúzva, készen, hogy útjára engedjem a vesszőt.
- Szomorú ezt kimondanom, de ezúttal egyetértek a bátyámmal! Ne habozz Nero! Öld már meg! – mondtam. – Túlságosan veszélyes életben hagyni!

//Folytatás: Anglia//
felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 H3OqkUh Éden - Page 22 Cf4EQfc Éden - Page 22 TL5zR2h


Éden - Page 22 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Ugyan nem mondta ki hangosan, de a korábban elhangzottak alapján nagyon is megértette, hogy miért viselkedik így Nero a nővel. Igazából egyre nehezebb volt megértenie azt, hogy miért is vannak itt, persze kellett a segítség, de akkor is. Ez nagyobb károkat tud okozni, mintsem előnyt formálni. Lyesmith szavaira meglepetten fordult a nő felé, azok után, amit az unokatestvére mondott. Már elég jól ismerte, hogy felismerje a hanghordozását, hogy tudja, hogy ezt komolyan gondolta. Igazából be kellett ismernie, hogy a saját morális határait is nagyon feszegette, hogy folyamatosan terroristákkal kellett együtt dolgozniuk, miközben az USA egyik alapelve volt, hogy „Terroristákkal nem tárgyalunk!”. Így kivételesen egyet tudott érteni a nővel, hogy ezt mondta. De egyelőre nem mondta ki inkább mindezt, még nem jött el az ideje, hogy megmondja, hogy ő sem fog együtt működni Frost-tal és mindent megfog tenni annak érdekében, hogy távol tartsa a nőt a többiektől.
Legalább azt megtudták, hogy mindenki rendben van, sőt többen lettek, akkor e szerint senki sem halt meg és a páros volt az extra adalék. Ami azonban szomorú és lelombozó volt, hogy Morbius-nak nem sikerült a sötét mágiát leküzdenie és a többiek sem tudtak rajta segíteni, egyelőre nagyon úgy nézett ki, hogy elveszítették őt.
- Mit sikerült megtudni tőle? – kérdezte.
Lyesmith szavaira bólintott, saját maguk tényleg legyőzték már azt a hatalmat és közülük tényleg az unokatestvére volt az, aki a legjobban értett ehhez a mágiához és ahhoz, hogy mit lehet tenni vele, így egy esélyt mindenképp érdemelt a dolog. Így mindezt támogatta. Azonban, ami ekkor történt, arra egyáltalán nem számított. Ahogyan meghallotta azt a hangot, amit remélt, hogy soha többé nem fog ösztönösen nyúlt volna a fegyveréért, de nem volt nála ilyesmi, így csak támadásra kész alappozíciót vett fel.
- Ez meg mégis mit keres itt?! – kérdezte ezúttal ő mennydörögve.
Ez volt az a pont, amikor neki is kezdett tényleg elege lenni az egészből. Nem próbálta a két unokatestvérét megállítani abban, hogy végezni próbáljanak Kovaccsal. Bármennyire is szerette és tisztelte Danielle-t, illetve Balder-t, Kovacs annyi szörnyűséget követetett el, hogy valahol elzárva kellett volna tartani és nem pedig itt tartani kiengedve…

//Folytatás: Anglia//
felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 VQOcBY6 Éden - Page 22 Dp6D3Pl Éden - Page 22 JAhYcc2 Éden - Page 22 VeTFFJI Éden - Page 22 L7OMjpX Éden - Page 22 TL5zR2h


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 14 Márc. 2019, 19:36-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Hétf. 11 Márc. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 22 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 21:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Meadow pontosan olyan válaszokat adott, amit ebben a helyzetben elvártak tőle, ilyen mindig tökéletesen ment neki, köszönhetően a képzésének és annak, hogy szociopata volt. Nagyon könnyedén tudott másokban olvasni és emiatt tudta, hogy mit is várnak el. Noha nem ismerte a csapatot, de az bizonyos volt, hogy nagyon ingatag lábakon állt minden és iszonyúan kényes talajra érkeztek, így inkább nem is próbált meg semmit sem mondani, mert ennyire nem ismerte a társaságot személyesen. Az pedig, ami az aktákban volt közel sem fedhette le a valóságot. Így inkább tényleg a csendes megfigyelő személyét választotta. Azt azonban ő sem tartotta különösen jónak, hogy Morbius-t legyőzte azaz erő, amivel szembe szállt. Igazából arra lett volna kíváncsi, hogy ez milyen hatással lesz azokra, akik még mindig vámpírok. Főleg, hogy így most még mindig Dracula-tól függ az életük, vagy pedig Morbius-tól. A kérdés elhangzott, hogy mit tudtak meg a telepaták tőle. Mondjuk már eddig is igencsak kiélezett és feszült volt, de még valami történt, ami csak tovább rontott a helyzeten. Feltűnt az, aki többször kész lett volna az emberiséget kiirtani. Nem csodálkozott a többiek reakcióján, szíve szerint ő maga is főbe lőtte volna, hogyha megtehette volna. ha korábban a csapattal van, akkor teljesen biztos, hogy ez a fazon már halott lenne – bár ha visszatér a holtából, akkor nem – de akkor legalább újra és újra le lehetett volna vadászni.
- Miért is nem végezték ki eddig a bűneiért? – kérdezte végül.
Tényleg kíváncsi volt erre, mert a hírekből és aktákból pontosan tudta, hogy miket is követett el a férfi, hogy mennyi minden száradt a számláján. Arra egyébként roppant kíváncsi volt, hogy EZT mivel is akarják, fogják megmagyarázni. Már csak azért is, mert ez olyan volt, hogy nem lehetett. Draculát ki akarták végezni miközben ENNEK sokkal nagyobb bűnei voltak, mind a vámpírúrnak.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 22 0d2I0Mg Éden - Page 22 LzFfngV Éden - Page 22 YjRSSdg Éden - Page 22 Gheekir Éden - Page 22 9k6HwYJ Éden - Page 22 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 22 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 14 Márc. 2019, 19:11

21:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Meadow Kerr-Osborne.

Nero remegő kézzel tartja Waltert, láthatóan alig bírja visszafogni magát… de végül elengedi őt, és a kardját is elemeli a fejétől. Gúnyos mosollyal az arcán fordul Emmához.


Éden - Page 22 Nerov10 – Szóval ezért kellett szétválnunk, mi? Engem ideküldtél, te meg mentél az imádott kis Waltodért…

Emma nem is foglalkozik Neróval, se senki mással, csak gyorsan Walterhez siet, hogy megnézze, nem lett-e komolyabb baja Nero kirohanásától. Walter azonban szigorú tekintettel ellöki őt magától.

– Erre semmi szükség.

A Kapitány ekkor ismét átveszi a szót.

Éden - Page 22 Cap10 – Rendben, megértem mindenki aggályait, és nem állítom, hogy nem értek egyet velük. Meg kell ezt beszélnünk, de nem itt és nem most. Az idegenek lyukat ütöttek Édenen a felszín felé, néhány megmaradt vámpír már ki is menekült. Kövessük őket, és folytassuk ezt odafent. Csak hogy világos legyen, ez parancs, nem javaslat!

Látszólag mindenki egyetért, egyedül a Holdlovag indul másik irányba.

Éden - Page 22 Knight10 – Nekem még dolgom van itt.

Nem is fecsérelve több szót, eltűnik az egyik folyosón… a többiek pedig végre elhagyhatják Édent, hogy odafent folytassák a megbeszélést.

Éden - Page 22 Line10

(Bocsi, nem akarom egy karakterbe se belefojtani a szót, csak haladnunk kell, a következő helyszínen lesz még lehetőség reagálni mindenre.)

_________________
Éden - Page 22 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 22 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

22 / 22 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.