Karanténvilág

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 23 Május 2020, 10:19Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Aejay'gamu, Shayla Kelborn,


Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2020. május 27. (szerda)

Karanténvilág - Page 7 X6wNsye

Helyi Idő: Reggeli órák, 16. nap
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron | Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Ingrid L'lerim | Jonathan Skrex | Aejay'gamu | Shayla Kelborn | Edric Kane
További információk:


Karanténvilág - Page 7 YovW2Pl Ingrid már majdnem rákérdezett, hogy a harmadik vörös befejezte-e végre a hisztit és sírdogálást. Ilyen mentalitással csodálkozott, hogy a nő a való életben katona volt, vezető, és még kitüntetései is voltak. Nem igazán látta be, hogy miként vihette bármire is. vagy azok a köztársaságiak mind ilyenek? Igazából még az is lehetséges volt. Csípőre tette a kezét, amikor végre valahára kinyögte, hogy azok után tehetik, amit akarnak, hogyha ők nem lesznek. Ebben részben meglepetésre a férfi is támogatta, hogy ő is jóváhagyta mindezt, aztán átvette az irányítást. Erre hangosan sóhajtott fel, nagyon nem kedvelte a fickót.
- Remek, akkor remélem, hogy a lehető leghamarabb távoznak is köreinkből… minden értelemben – mondta.
Remélte, hogy nem az utolsó egy napban kell mindent elintézniük, mert az egyrészt nagyon feltűnő lenne, másrészt nem lehetne mindent megoldani, hogy tényleg balesetnek, vagy hasonlónak látszódjanak. Amikor úgy tűnt, hogy befejezték és mindenki el lett küldve, hogy menjen a saját dolgára, akkor ő maga is megfordult és elindult kifelé. Mivel úgy tűnt, hogy a páros még marad, akkor Shyala után ment. Ha már kint voltak és Keth-nek híre se hamva, bár nem igazán érdekelte az sem, hogyha a másik meghallja, akkor szólal meg a másik vörösnek.
- Ez napról napra nagyobb s*ggfej lesz – mondta halkan.
Nem is igazán értette, hogy Rhys miként képes elviselni ezt a fickót, sőt feleségül menni hozzá. Felsóhajtott halkan. A közösségi térig Ingrid is Shayla-val tartott, ahol aztán az egyik ott levő kanapéra ült le.
- Ha ez így megy tovább, átkozottul unalmas következő napok elé nézünk – mondta unottan.
Valamit ki kellett volna találni, hogy ne így legyen.


Karanténvilág - Page 7 XVbNPWX Noha a férfi mondta, hogy támogatni fogja, azért nem gondolta azt, hogy ilyen szinten. Azért igazából jól esett neki, hogy egyetértett a másik vele, azonban döbbenten kapta fel a fejét arra, hogy átveszi az irányítást. Ha éppen jobb kedve lett volna, akkor a másik fejéhez vágta volna, hogy senki sem szavazott rá, hogy ezt megtehesse, de így csak a fejében futott át, de nem volt kétsége afelől, hogy a másik részben, vagy teljes egészében megérezte mindazt. A végén úgy tűnt, hogy ketten maradtak, mert a két vörös nő közben távozott. Kissé összerezzent, amikor Keth megérintette a kezét, hogy megfogja azt.
- Össze fogod te is vérezni a kezedet – suttogta.
Ha ez nem zavarta a férfit és ennek ellenér is megfogta a kezét, akkor örömmel vette, de ha nem akarta, akkor elhúzta tőle azt. Most nem igazán volt kedve sem veszekedni, sem játszani, sem ellentmondani, így nem is kérte számon rajta azt, hogy miért vette át a vezetést. A reggelit nem igazán tudta most hova tenni, mert ettől a beszélgetéstől eléggé elment az étvágya és a gyomra is ökölnyi dologgá ugrott össze a görcstől. Amennyiben nem kapják meg a segélykérést, akkor a reggeli lehetősége helyett valami egészen mást szándékozik kérdezni és kérni, mert reggelit nem akart még, és mindkét kezéből csöpögő vérrel egyébként is elég nehézkes lett volna, meg nem akarta a teljes épületet összevérezni mire megérkeznek. Meg talán addig újra visszajön az étvágya is, mire ezzel végeznek.
- Segítenél kimosni és bekötni a kezeimet – kérdezte.
Mind a kettő tompán sajogott és valószínűleg még véreztek is. Ha azonban megkapják a vészkiáltást Aeyaj felől, akkor ő maga is sietve – futva – indul az étkező irányába.

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY
Az események igencsak felsűrűsödtek az utóbbi néhány percben. A kis titkos tanács sikeresen megegyezett abban, hogy mit is fognak tenni, és Xeth át is vette az irányítást, bár nem volt túl valószínű, hogy ez bárkit is érdekelt volna magán kívül. Szóval amíg ők ezzel foglalkoztak és még a végső pillanatokat élték át, addig a Jonathan továbbra is az igazak álmát aludta, pedig ő volt az, aki beszélni akart volna a többiekkel, de úgy tűnt, hogy nagyon fáradt volt és még nem bírt felkelni.

Az étkezőben Aeyaj éppen üzenetet szándékozott volna küldeni a többieknek, amikor Edric úgy döntött, hogy valami újdonságot fog kipróbálni, amire késztetést érzett. A lányt az Erőbe való kinyúlásban az zavarta meg, hogy valami elkapta a torkát és szorítani kezdte. Ha a kezével odakapott, akkor nem volt ott semmi, Edric még mindig az ajtóban állt, aki pedig láthatta, hogy a twi’lek fulladozni kezdett. Mivel azért annyira nem volt járatos Edric, ez nem volt elég ahhoz, hogy megtudja ölni a lányt, de fájdalmasnak fájdalmas és elég, hogy idővel elveszítse Aeyaj az eszméletét.

És persze arra is elég volt, hogy ezáltal ne tudjon a lány se sikítani, se pedig kinyúlni az Erőbe, hogy segítséget kérjen. A szerencse azonban most Edric oldalán volt, mert amikor kifogyott a szuszból és el kellett engednie a lányt, a twi’lek elvesztette az egyensúlyát és beütötte a fejét az asztalba, ami miatt eszméletlenül, vérző fejsebbel terült el a földön. Már csak amiatt sem volt tudomása senkinek sem arról, hogy mi is történt itt. Edric gyorsan feltudta venni a dolgokat, amiket akart és eljuthatott a főbejárathoz, amin ki is ment az épületből.

Amint kiért a társalgóból, ahol át kellett mennie, akkor ért be oda Shayla és Ingrid, így elkerülték egymást. Mivel a két nő nem ment az érkezőbe, így nem is tudták még, hogy történt valami. Ezek után pedig már csak a Xeth és Rhys pároson múlt, hogy mit tesznek, hogy a férfi segít-e a nőnek abban, amit a másik kért tőle, vagy úgy dönt, hogy a nő intézze el magának, mert saját maga éhes és reggelizni akar…

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

A „Back entrance” felirat alatti helység az étkező és onnan megy az alagsorba a lejárat.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 27 Május 2020, 00:01

//Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 30 Május 2020, 16:48

TA-043


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 3kYe0I4
Rhyssa reakciója arra, hogy átvettem a vezetést mindent megért. Mindaz ami átfutott a gondolatai között és mit tenne, ha a helyzet nem olyan lenne, mint amilyen egy elég széles vigyort csalt az arcomra. Ettől a pontól pedig nem igazán érdekelt, hogy a másik két vörös miként és milyen érzelmekkel telve távozott a köreinkből.
- Azt hiszem képes leszek elviselni, hogy ennyi vér tapadjon a kezemhez. - válaszoltam a nőnek viccelődve és óvatosan, hogy azért fájdalmat ne okozzak megfogtam a kezét. Remélni tudtam, hogy a jókedvem hamar átragad ma rá is é sikerül neki is eltávolítania magát a körülöttünk folyó eseményektől annyira, amennyire lehetséges. Valószínűleg ez nekem jobban megy, mint neki. Talán kicsivel ha többet meditálna, de lehetséges, hogy ha olyan sokáig kéne nyugton üljön, akkor leállna a szíve, mint egyes állatoknak.
- Persze. Szívesen. - az nem volt kérdés, hogy erre a felkérésre igent mondok-e, így továbbra sem engedve el a kezét indultam el vele vissza a szobánkba, hiszen ott volt felszerelés is seb tisztításra, lévén rajtam ezt már gyakoroltuk, és vizet is ott tudtunk legközelebb szerezni. Természetesen mikor odaértünk egyből neki is láttam, amennyiben engedte, hogy ellássam a kezeit.
- Remélem nem gond, hogy egyeztetés nélkül kiáltottam ki magamat "vezetőnek". Igazából talán ez és az, hogy zűrös lenne szembeszállniuk velünk az egyetlen módja, hogy ne fajuljanak el a dolgok. - igazán bíztam abban, hogy ezzel a tetemmel egy kis nyugalmat tudok teremteni a felfordult világunkban. Kicsit békésebb volt az életünk még azelőtt, hogy megtudtuk, hogy csak másolatok vagyunk és határidő fenyeget minket.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


TA-052


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 UZLRIbr
- Szerintem még nagyon is szegényesen fogalmaztál. - a hangomból egyértelműen kihallatszott a düh és a megvetés a férfi irányába, még úgy is, hogy suttogva préseltem ki a szavakat a fogaim közül. Ez az egész dolog úgy volt túljátszott színésziesség ahogy volt, legszívesebben az egész helyet felrobbantottam volna mindenkivel együtt, csupán nem tartottam a magam rézéről megfelelő megoldásnak, ahogyan harcoshoz méltónak sem.
- Unalmas? Gyakorlatilag szobanövények kell legyünk, mert biztos, hogy beleütné az orrát mindenbe amit csinálunk. - dobtam le magam az első űlő alkalmatosságra, ami az utamba került miután beértünk a társalgóba. Sohasem voltam oda szerintem se a zsarnokokért, sem pedig ha egyértelműen akadályoznak mindenben. Katonaként biztosan jó voltam a parancs követében és hasonlókban, de ez túlment már azon a kategórián réges rég.
- Mindettől függetlenül szerintem készüljünk fel. Ha ezek ketten lustaságból, félszből, vagy csak azért, hogy minket szívassanak sokáig elhúzzák a meghalást, akkor kéz tervek és megoldások nélkül elsietnénk a dolgot és nagy esély lenne arra, hogy hibázunk. Amíg nyugton kell üljünk addig is kitalálhatjuk, hogy miként likvidáljuk a problémás személyeket és ha szükséges a megfelelő felszerelést is összedobhatjuk addig. Egyetértesz? - szólaltam fel újból némi gondolkodás után kicsivel több lelkesedéssel, mint amim volt a korábbi beszélgetés után. Ha egymás fejében tudnak is olvasni a gerlepár tagjai, a mienkben biztos nem, és az eddigi tapasztalatok alapján elég jól össze tudunk dolgozni Ingriddel és megfelelő mértékben titokban is tudnánk tartani előlük a dolgot.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:


TA-026


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

Elkéstem. Ez volt az első gondolat, ami átfutott az agyamon mielőtt a torkomhoz kaptam, hogy megpróbáljam lehámozni onnan azt, ami fojtogat, de képtelen voltam. Nem volt ott semmi. Kiáltani nem tudtam, ahogyan mentális üzenetet sem küldeni senkinek. Kapálóztam és próbáltam szabadulni, de nem sikerült. Túl erős volt a másik, vagy pedig én bizonyultam túl gyengének, felkészületlennek.
Már a testem is üvöltözött, ahogyan a látásom és a hallásom is kezdett tompulni, szinte éreztem, hogy közel az az utolsó másodperc, amikor egy pillanat alatt elmúlt az egész. A tüdőm gyorsan megtelt levegővel, ami kegyetlenül szúrt, de ez csak a vihar előtti csend volt, hiszen a tortúra hatására nem voltam képes talpon maradni, éreztem ahogyan a talaj kicsúszik a lábam alól, majd egy erős és gyors fájdalmat éreztem a fejemen, amit kegyetlen fekete sötétség követett.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Karanténvilág - Page 7 LL4zCGM

_________________
Karanténvilág - Page 7 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Karanténvilág - Page 7 FUn312o
Karanténvilág - Page 7 6fZaEMM
Karanténvilág - Page 7 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 30 Május 2020, 21:02

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N
Helyi Idő: ???
Helyszín: ???
Célkitűzés: Túlélés
Jelenlevők:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-028 - „Geelan” [Qymaen jai Sheelal]
- TA-051 - „Tépő” [Mogwar]

- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY


Bármennyire is bűzlött a levegő odakint a párától és mindenféle növénytől, Edric ettől függetlenül mélyen teletöltötte tüdejét vele. A múzeum szűrt és mesterséges levegője után felüdülés volt, mintha ismét ténylegesen az élők sorába került volna. Egyik kezéről végre ledobhatta a bilincset, bár a másikon még mindig ott volt a Czerkának hála, de ezzel egyelőre többet nem tudott kezdeni. Terve adott volt, már csak kivárnia kellett, noha a türelme nem volt épp végtelen. Tenni akart valamit végre, unalmas volt ezen az átkozott bolygón az élet. Előbb ugyan szerencséje volt a kék lánnyal, az egészben mégis volt valami, ami miatt azóta se került le mosolya az arcáról. Élvezte azt a hatalmat, hogy a kezei között az ujjaival szinte ropogtatni tudta annak torkát, s hiába akart sikoltozni, csak a maradék levegő tudta elhagyni a száját és semmi több. Persze, annál okosabb volt, mint hogy megvárja a dolog végkimenetelét. A többiek álszentségükben valószínűleg mind ellene fordultak volna, és bármennyire is felszabadító volt ez a változás, ez a döntés, amit meghozott, ennyivel több hatalmat nem adott és a túlerő ellen nem volt esélye. Legalábbis még. Lehetőségeket viszont kínált, méghozzá sokkal többet, egy könyörtelen, hosszú út állt előtte, de izgalommal töltötte el. Szinte látta maga előtt, ahogyan lassan, apránként kiépíti a saját birodalmát, ahogyan a bakancsa alá kerül egyre több és több élőlény ebben a szánalmas galaxisban. Alig várta már.
Jó ideig csak kocogott, aztán lassacskán már inkább csak szapora léptekkel haladt. Elég távolságot akart megtenni ahhoz, hogy a savas eső idejére már találjon egy viszonylag jó óvóhelyet, akár egy barlangot is, ezzel együtt pedig azt is biztosítva, hogy a többieknek eszébe se jusson követni az eső veszélye miatt. Bár jobban belegondolva, valószínűleg mind túlságosan gyávák voltak, ennek alapján pedig nem is kellett tartania tőlük. Talán másokkal összehozta még a sors, vagy épp vadállatokkal, most viszont sérthetetlennek érezte magát, aki bármit megtehet. Miért nem ébredt már így fel ebben a pokolban? Visszanézve több dolgot is másképp kellett volna tegyen, és valahol még kívánta is, hogy első óvóhelyük robbanásáért bárcsak ő lett volna inkább a felelős! Tenyerei szinte viszkettek a tenni akarástól, de ezúttal be kellett érnie ennek az elhagyatott bolygónak a romjaival és indáival, melyek útján végig elkísérték. Itt-ott hallotta a távoli állatokat, másokat közelebbről, néhány kisebb szinte biztosan az ő nehéz léptei után oldott kereket.
Attól függően, hogy milyen búvóhelyet talált, egy idő után falatozott egyet az eltett élelemből, majd ismét megpróbálkozott a meditálással, koncentrálva a korábban is érzett gyűlöletre, melynek lángját már az is belobbantotta, ha csak elképzelte volt társai arcát maga előtt. Reménykedett benne, hogy a Sötét Oldal további útmutatást adott, ha esetleg tennie kellett volna valamit.Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

Felszerelés:

_________________
Karanténvilág - Page 7 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 31 Május 2020, 00:28Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Aejay'gamu, Shayla Kelborn,


Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2020. június 4. (csütörtök)

Karanténvilág - Page 7 X6wNsye

Helyi Idő: Reggeli órák, 16. nap
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron | Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Ingrid L'lerim | Jonathan Skrex | Aejay'gamu | Shayla Kelborn | Edric Kane
További információk:


Karanténvilág - Page 7 YovW2Pl Azt Ingrid valahol megnyugtatónak találta, hogy nem csak ő volt az, aki kiakadt az egészen. Mondjuk saját maga az egyik legjobban kontrollálta az érzelmeit itt, így ez a kitörés is szokatlan lehetett tőle, hogy ennyire kiakadt. Azon pedig nem is csodálkozott ebből, hogy Shayla sokkalta jobba ki fog, hogy a nő nehezebben viseli mindezt nála. A szobanövény megjegyzésen elvigyorodott akaratlanul is. Ingrid nem látta ennyire rémesen a helyzetet.
- Szerintem ennyire nem rossz a helyzet – mondta. - Mivel nincs sok időnk, így valószínűleg tartom, hogy minden idejét Csillagvirággal akarja tölteni. Ha pedig nem itt bent teszünk valamit, akkor azt nehezen tudja ellenőrizni.
Kint számtalan helyet néztek át, amikor lakhelyet kerestek és meg nem találták mindezt, ha egy távolabbit keresnek maguknak, ahol az esőig vannak, akkor esélytelen, hogy bármit is megtudjon a másik páros. A következőre bólintott, azt hasonlóképpen gondolták mind a ketten, bár ő még mindig optimistább volt az egésszel kapcsolatban.
- Nem hiszem, hogy ettől kéne tartani, de itt minden mérgező és halálos, akár rá is segíthetünk, ha az ivóvizünknek annyi, senki sem fog sokáig életben maradni és mire rájönnek már késő, addig mindenki megmérgeződött – mondta el a saját ötletét.
Ez meglehetősen gyors és kíméletes, csak az utolsó percek fognak fájni, de melyik halálnemnél nem, ami nem egy pillanat alatt következik be? Kíváncsi volt, hogy Shayla mit is fog minderre mondani. Ha beleegyezett, akkor csak találniuk kell egy helyet, ahol tudnak ténykedni, a felfedezés és hasonlók már úgyis értelmetlenné váltak az alig két hetes határidő miatt. Még egyvalamire lett volna kíváncsi, hogy Jonathan mit is akar mondani, vagy egyáltalán meghallgatja-e bárki is…


Karanténvilág - Page 7 XVbNPWX Rhys látta a férfi széles vigyorát mindarra, ami átfutott a saját fején, hogy nem szavazta meg Keth-t senki, hogy átvegye a hatalmat és az irányítást. Igazából volt egy olyan érzése, hogy a másik nagyjából azóta várt erre, hogy kimondhassa ezt, amióta megtalálta a csapatot, bár eddig egészen jól visszafogta magát. szúrós szemmel nézett a másikra és csak azok után tett megjegyzést minderre, hogy a másik két nő távozott.
- Szerintem te vagy az egyetlen, aki ezen szórakozni tud! – kérte ki magának.
Azon pedig már tényleg csak mosolyogni tudott, hogy nem zavart a másikat, hogyha véres lesz a keze, így hagyta, hogy megfogja Keth a kezét és visszamenjenek a szobájukba, ami nem is volt messze, csak pár lépésnyire innen, hiszen most is abban a teremben voltak, ahol előző nap az adatokat olvasták. Ez volt kellően jó hely arra, hogy lássák, ha megzavarná őket valaki. Ha beértek a szobába, akkor ott enged vizet a kezére, hogy legalább a vért lemossa róla, összeszorított fogakkal tűri az esetleges csípést, amivel ez a folyamat jár. Ha végzett, akkor ment vissza és ült le az ágyra, odanyújtva mindkét kezét, amik még mindig véreztek és tökéletesen látszottak a mély félhold alakú sebek a tenyér belsején, ahogyan Rhys körbe felszakította a tenyereit.
- Köszönöm! – mosolyodott el.
Arra most szándékosan nem reagált, amit a másik felől érzett a meditációval kapcsolatban, a legszívesebben elaludt volna közben, mert saját maga olyan roppant unalmasnak találta azt, nem nyugtatta meg, és nem volt pihentető. Így hát nem is erőltette. Azonban a másiknak sikerült a keze ellátása közben már nevetést is kicsalnia amiatt, amikor a saját kinevezését hozta fel megint. Erre Rhys megrázta a fejét és mosolyogva válaszolt. Arra figyelnie kellett azonban, hogy a kezeit ne húzza el.
- Szerintem ezt a kinevezést rajtad kívül senki sem fogja komolyan venni. Maximum arra lesz jó, hogy megmérgezzenek minket valahogy, és a halálunkat siettessék, hogy mihamarabb megoldhassák, amit szeretnének. Én sem fogadom el, a többiek előtt úgy teszek, hogy igen, de tudd, hogy nem fogadlak el vezetőnek! – mondta némileg játékosan, de egyszerre komolyan is.
Kíváncsi volt, hogy a másik erre mit is fog mondani, reagálni, hogy támogatja és nem is. Közben pedig hagyta továbbra is, hogy a másik a kezének ellátásával foglalkozzon.

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY
A két-két páros beszélgetett továbbra is, a két vörös nő a terveket szövögette, hogy mit is kellene tenni a későbbiekben azok után, hogy Xeth kinevezte magát vezetőnek. ezalatt az emlegetett férfi éppen Rhys kezét látta el, viszonozva azt, hogy a nő immáron második hete minden nap kezeli a hátán levő sérülést. Mind a két páros teljesen zavartalanul tudott ténykedni és beszélgetni, ezalatt Jonathan még mindig aludt, és Aeyaj is, csak ő máshogy került ebbe az állapotba.

Ezalatt odakint a szabadban Edric számtalan tervvel a fejében indult el, hogy távolabb kerüljön a múzeumtól. Egyelőre nagyjából két-három sarokra jutott onnan. Olyan távolra nem igen tudott helyet, mert soha sem mentek el a felderítéskor olyan távolra, hogy ne tudjanak sötétedés előtt visszaérni. A legmesszebbi pont, amiről tudomása volt az a meteorológiai állomás volt, ami olyan három-négy óra járás, vagy pedig még távolabb onnan további fél órára a saját lezuhant hajójuk. Ezeken felül főleg a városban tudott csak helyeket, de azt most láthatóan el akarta hagyni.

Amennyire sikerült megállapítani az egész város és az itteni környék egy hatalmas völgybe, kráterbe épült, így minden oldalról hegyek vették körbe, a város és azt körbevevő hely pedig mélyedésben volt azon belül. A múzeum a város közepe felé volt megtalálható, nagyjából a kráter közepe is volt, így minden irányban legalább hat-hét óra út lehetett az, hogy elérje a vonulatokat és kereshessen magának barlangot. Így a legjobb kérdés az volt, hogy melyik égtáj felé szeretne elmenni Edric, hogy ott kereshessen magának helyet távol a többiektől?

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 04 Jún. 2020, 00:02

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 07 Jún. 2020, 21:08

TA-043


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 3kYe0I4
- Rettenetesen sajnálom, hogy a klónozás nem javítja a humorérzéket. - valamiért egészen az az érzésem volt, ha három lenne belőlem egyetlen szobába, akkor hamar elkeverednénk a nagyon mély, nagyon ötét és elsősorban szókapcsolatok és metafórák humorában. Akkor pedig jaj annak a szegény léleknek, aki véletlenül vagy szándékosan bekeveredne oda és végig kéne élje az egészet.
De végül ez úgyis csak fantáziálgatás szintjén lehetséges, ugyanis kétlem, hogy túlságosan sok örömmel tölteném el saját igazimat ha találkoznék vele, így maradtam annál, hogy Rhyssa kezét lássam el, immáron a saját szobánkban.
- Akkor minden a legnagyobb rendben lesz, és telje mértékben megnyugodtam. - lélegeztem fel meglepően nagy megnyugvással és örömmel. Igazából nem is hiszem, hogy bármi más megrémisztett volna jobban ezzel a bizonyos "pozíció elfoglalással" kapcsolatban, mintsem ha Rhyssa vakon és ellenkezés nélkül követett volna, bármit is teszek vagy mondok. Ha ostoba alattvalókat és olyanokat akarnék, akik a halálomat tervezik, akkor biztosan megkaptam volna annak a helyét is, de ott nem lennék boldog és nem érezném magam biztonságban, míg egy olyan helyzetben, ahol bár vezető vagyok, de a számomra legfontosabb személy képes ellent mondani és a saját fején és gondolatain átszitálni minden tettemet és gondolatomat, majd saját belátása szerint cselekedni, hát ez maga volt a mennyország.
- A kis kék lányon kívül kétlem, hogy bárki is követne anélkül, hogy terror eszközéhez kellene nyúlnom, és az ő esetükben nem hiszem, hogy az ellenállás olyan lenne, mint nálad. Te az én érdekemben, a sajátodban és a csoport érdekében képes vagy rávilágítani mindarra, ahol hibázok, vagy épp lyuk lenne a logikámba, míg mások mindig csak saját magukat helyeznék előtérbe. A twi'lek lány pedig még képlékeny, meg kell tanulnia sok mindent, de ahhoz pedig a megfelelő környezet szüksége neki. Eléggé úgy beszélek, mintha hosszú élet állna előttünk, nem? - az elejét inkább filozofikusan kezdtem el, de a végére az egészet egy elég nagy sóhajtással fejeztem be. Nem mondom, hogy legalább egy alkalommal nem fordult volna meg a fejembe, hogy a francba az egész Czerkával é azzal, hogy klónok vagyunk, meg mi a Czerka szándéka, maradhatnánk életben és esetleg mindörökké együtt, még ha együtt a galaxissal szemben is. Aztán az egészet eldobtam, jobb belátásra térve. Egyszóval néhányszor megfordul a fejemben az, hogy mi lehet a másik úton.
- Mindazonáltal pedig igazad van. Nagy valószínűleg egy óriási céltáblát festettem a saját hátamra, ezzel téged is bajba sodorva, ugyanis kétlem, hogy a két nő letenne a szándékáról, sőt, valószínűleg még inkább rákapcsolnak és kihasználják az elméjük végtelen kreativitását. Én legalábbis ezt tenném a helyükben. - annyira belemerültem a magyarázatba, hogy észre sem vettem, hogy egy ideje már befejeztem Rhyssa kezének az ellátását, és most már csak simán a saját tenyereimben tartottam a kézfejeit, mintha minden rossztól akarnám őrizni őket.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


TA-052


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 UZLRIbr
- Ha csak úgy megmérgezzük a vizet az feltűnő lenne, talán egy jól elrejtett szabotázs jobb lenne. A lényeg, hogy túl sok ideig tartson a helyrehozás és ne lehessen azt mondani, hogy emberi behatásra történt az eset. - bővítettem ki némiképp Ingrid elképzelését. Nem tudom miért, de rettenetesen tetszett az, ahogyan ő gondolkodott. Lehetséges, hogy mindig szerettem azokat az embereket, akik az intelligenciájukat nem csak dísznek tartották, vagy annak, hogy elfecséreljék, hanem folyamatosan használták azt szünet nélkül.
- Minden esetre előbb ki kell neveznünk egy helyet, ahol eltűnhetünk szem elől. Az utóbbi időben elég sok helyet feltérképeztünk, úgy akkor, mikor a másik helyről átköltöztünk, mint azután, nem? Azzal kellene kezdenünk, majd azután felkészülni mindenre, mármint mindenre amit tenni szeretnénk. - a korábbi zabos állapotom sokban csitult és egy új vette át a helyét, ami rögvest szikrákat is keltett az agyamban.
- Szerintem induljunk is el, a nyugton ülés csak megölné az agysejtjeimet és nem az én formám. Ideje, hogy a szobanövény szobanövény maradjon, a vadász meg vadász, nem? - mosolyodtam el, és ha Ingridnek nem volt ellenvetése, vagy nem akart még valamit innen bentről összeszedni, akkor akár indulhattunk is kifele. Még javában reggel volt, így a nap hátralevő része a rendelkezésünkre állt bázist találni és dolgozni. Ha esetleg valamit össze akart szedni előbb, akkor termézetesen azt is beiktattuk közben, ha lehetett.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:


TA-026


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

ERROR! OPERATING SYSTEM NOT FOUND!

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Karanténvilág - Page 7 LL4zCGM

_________________
Karanténvilág - Page 7 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Karanténvilág - Page 7 FUn312o
Karanténvilág - Page 7 6fZaEMM
Karanténvilág - Page 7 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 08 Jún. 2020, 00:01Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Aejay'gamu, Shayla Kelborn,


Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2020. június 12. (péntek)

Karanténvilág - Page 7 X6wNsye

Helyi Idő: Reggeli órák, 16. nap
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron | Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Ingrid L'lerim | Jonathan Skrex | Aejay'gamu | Shayla Kelborn | Edric Kane
További információk:


Karanténvilág - Page 7 YovW2Pl - Ezen a helyen minden IS halálos. Régiek a csövek, a tető megsérült, bekerült a tartályba az eső… ha felrobbantjuk az épületet az még feltűnőbb lenne, bár gyorsabb és biztosabb – fejtegette.
Lehet, hogy meg kellett volna rémülnie attól, hogy ilyen dolgok jutnak az eszébe és nem is érez bűntudatot, hanem mindenféle idegesség nélkül teljesen higgadtan, hűvösen gondolkodott azon, hogy miként is kéne másokat megölni. Azzal mindenesetre maradéktalanul egyetértett, hogy kell keresniük valami helyet, ahol tudnak tervezni, olyan helyet, ahol a másik kettő bizonyosan nem fogja őket megtalálni. Ez szerencsére nem lesz olyan nehéz, mert nagyon sok helyet térképeztek fel, találtak. Legalább is a többiek elmondása szerint, hiszen Ingrid mindvégig itt volt bent és a fekete dobozt törte fel. De úgy tűnt, hogy a másik nő nem volt a nyugalom és türelem mintaképe, mert már menni is akart, aki nem tette azt pedig szobanövénynek titulálta.
- Amíg a vadászt is szobanövénynek nézik, addig sokkal veszélyesebb, mert nem számítanak rá vadászként – mondta.
De a menjenek részre bólintott, hogy tegyenek így, most nem lehetett elhúzni, halasztani ezt, mert az idejük nagyon vészesen fogyott. A délutáni és éjszakai savas esőig, mert addigra vissza kell érniük. Elég rossz időbeosztás volt mindez, hogy így kellett tenni. Mert ahhoz ruhájuk, vagy felszerelésük nem volt, hogy kint maradjanak, azt pedig mindenki láthatta korábban – majdnem mindenki – hogy milyen pusztítást is végez az élő személyeken. Vagyis mindenki, mert a gyíkfajzatot mind látták.
- Volt olyan hely, amit találtál és nem számoltál be róla? – kérdezte indulás közben.


Karanténvilág - Page 7 XVbNPWX - Szerintem a tiedet a valós verziódnál is csak kevesen értékelhetik – válaszolta kedvesen.
A nő felvonta a szemöldökét arra, amit a párja mondott, hogy megnyugodott azon, amit mondott. hogy nyíltan ugyan támogatni fogja a férfit, de ha ketten vannak, akkor felejtse el mindezt. Ez nagyon meglepte, nem ilyen válaszra várt. Mindezek mellett érezte a férfi felől áradó nyugalmat és boldogságot, amit ez a válasz váltott ki belőle. Most ő maga jött zavarba, nem nagyon tudta hova tenni ezt a dolgot. Néha nagyon nem tudta megérteni a másik gondolkodását, hogy mit miért tesz és hogyan miért úgy gondolkodik, ahogyan. Lehet, hogy rendesen életükben sem tudta, vagy itt volt túlságosan kevés ideje arra, hogy mindezt megszokja. Tényleg nem tudta, annak azonban örült, hogy a másik boldog volt és elégedett a válasszal.
- Nem mondom, hogy megértem, hogy miért érzed azt, amit, de örülök annak, ha boldog és elégedett vagy – mosolyodott el.
Nem tudta magáról, hogy a valós életükben is ilyen volt-e, hogy ő lehetett a férfi lelkiismerete, vagy éppen józan esze, hogyha olyan dolgot akart tenni, amit nem kéne. Közben, amíg a másik a kezével foglalkozott figyelte a másikat, bár néha le-lepillantott a kezére, hogy miként is áll a folyamat. Akkor hagyott fel ezzel hosszabb időre, amikor a férfi arról kezdett beszélni, hogy Aeyaj milyen és ők, hogy Rhys miként teszi a dolgokat és mit tart szem előtt. Ahogyan mondta, hogy megfordult a fejében, hogy sokáig élnek, vagy legalább is úgy beszélt, mintha így lenne. Ezen Rhys bánatosan mosolyodott el, ő is eljátszott nem egyszer a gondolattal, hogy milyen lenne hosszú időt elölteni Keth-el, hogyha tervezhetnének előre, ahogyan egy rendes pár szokott valószínűleg, mert nem két hete van maximum az életből. Szeretett volna mindennél jobban egy hosszú és boldog életet, családot, főleg, hogy a férfi úgy beszélt Aeyaj-ról, mintha az apja lenne. Noha itt még a férfi nem végzett a kezének bekötésével, de felnyúlt a másik arcához és végigsimított rajta, a keze külső élével, nehogy véletlenül is összevérezze a férfi arcát. Ha Keth nem húzódott el, akkor még közelebb is hajolt és megcsókolta a férfit. Ha mégsem akarta ezt a másik, akkor csak egy puszit adott a másiknak.
- Inkább úgy beszélsz, mintha a saját lányod lenne, vagy örökbe szeretnéd fogadni. Vajon… vajon van, vagy vannak gyerekeink? Mármint a valódi nekünk – kérdezte zavartan és kicsit el is pirult.
A következő megint kevésbé kellemes téma, remélte, hogy nem úgy lesz, ahogyan látják, bár nem voltak illúziói ezzel kapcsolatban. Ha tudta és a kötés engedte, akkor igyekezett összefűzni az ujjaikat.
- A legegyszerűbb talán az lenne, ha minden csak úgy bumm most hirtelen érne véget azzal, hogy felrobbanna az egész hely. gyors, fájdalommentes és nem kéne ezekkel foglalkoznunk – mondta.
A szavai után pedig, ha a férfi nem bánta, akkor közelebb húzódott hozzá majd próbálta bevackolni magát a férfi karjaiba, ölébe, ha hosszabb időre nem is, legalább pár percre csak.

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY
Xeth és Rhys továbbra is a szobájukban voltak, ahol beszélgettek és a férfi be is fejezte a nő sebének ellátását. Ezalatt odakint Edric még mindig ugyanott állt, ahova az előbb jutott, valószínűleg gondolkodva, hogy merre is akar innen menni tovább, mi lehet a leggyorsabb út, vagy a legmegfelelőbb. Ezalatt Jonathan továbbra is alvással töltötte az időt, valószínűleg egy roppant kellemes álommal ezúttal, hogy még mindig nem ébredt fel belőle.

Közben Shayla és Ingrid megegyeztek, hogy indulnak és keresnek egy helyet maguknak. Mindezt meg is tudták tenni, továbbra sem zavarta őket senki sem abban, hogy mindezt megtegyék. Ettől kezdve pedig Shayla-n múlt, hogy milyen általa felfedezett rejtekhelyre szeretne menni, mert Ingrid tényleg nem volt kint korábban, így egynek a létezéséről sem tud, nem tudja, hogy merre vannak mindezek, így a mandaloriaitól függ minden.

Ezalatt pedig Aeyaj kezdett ébredezni, a feje iszonyúan hasogatott ott, ahol beütötte, a vére az arcára és a földre is folyt, még mindig szivárgott a fejsebből. Eléggé beütötte, így még homályosan is látott, plusz a sebe oldalán levő oldalon a vértől is alig. Ezeken felül a torka is fájt, ahol Edric a láthatatlan kezekkel szorongatta őt. Ha próbált felülni mindezekhez még erős szédülés és nagyon erős hányinger is párosult.

Amit feltudott fogni, láthatott, hogy egyedül van a helységben. Ha az Erővel próbálkozott, akkor nem volt olyan állapotban, hogy azzal bármit is tenni tudjon jelen helyzetben, így nem tudott azon át senkinek sem üzenetet küldeni, ha szeretett volna, sem pedig érzékelni azt, hogy esetlegesen a többiek merre is lehetnek…

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 12 Jún. 2020, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 16 Jún. 2020, 00:00

//Szombaton lesz új kör...//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Jonathan Skrex Pént. 19 Jún. 2020, 16:07

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

TA-010 [Jonathan Skrex] (21. kör)

Helyi Idő: Ismeretlen idő, 16. nap, reggeli órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Cél / Feladat / Küldetés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Játékostársak:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]
- TA-045 - „Max” [Edric Kane]


Ordítás. Nem, kiabálás inkább. Sikolynak nem nevezném, mert inkább férfias, öblös, mélyebb hang volt. Annál is inkább, mert a sajátomat hallottam. Rögtön a fejemhez kaptam. Megint sajgott, talán jobban, mint eddig bármikor. Verejték. Izzadtság. Lihegés. Alig kaptam levegőt. Mintha víz alól jutottam volna ki éppen. Pedig egy ágyban feküdtem, kényelmesen, pont, ahová előző este ledőltem. Előző este. Mi történt előző este? Megrohantak a gondolatok, olyan sebességgel, hogy attól tartottam egyből vissza is ájulok az ágyba. Próbáltam összerakni, mi történt. Másnap? Nem, az nem ilyen. Persze honnan is tudnám, hiszen annyi idős vagyok, amióta ledobtak minket ide. Vagy picit több. Megint olyan zavaros minden. Fejfájás, szédülés, hányinger. Emlékek? Nem, semmi új. Semmi új, az előző két héten és azon a tavon kívül. Rémálom. Csak rémálom volt. De olyan valóságosnak tűnt. Gondolom. Nem emlékszem. Össze kellett szednem magam. Lassan kezdett abbamaradni a szapora lihegés, igyekeztem minél nagyobb levegőket, nagyobb kifújásokat produkálni. Meg kellett nyugodnom, de valami iszonyatosan gyorsan, mielőtt felrobban a fejem. Mondjuk azt se felejtsük el, hogy ennek elég nagy esélye volt, hiszen bombát dugtak bele az alkotóink. Áh, minden megint olyan zavaros. Azt hittem lefekvés előtt már nagyjából rendet raktam a fejemben. Így is volt. De valami történt. Valami rémes. Itt. Rémeket látok. Rémálmok. Vagy nem? Nagy levegő, kifúj, újra és újra. Még mindig olyan volt, mintha a zuhany alól másztam volna ki. De legalább már levegőt kaptam. Félig kimásztam az ágyból, csak ültem a szélén és a tenyerembe temettem az arcom, hogy legalább a világ ne forogjon tovább. Valami sötét. Valami gonosz. Valami rossz. Mi a büdös franc történt, amíg aludtam?

Előző este, kezdjük inkább ott, ott fordult fel velünk amúgy is a világ, fenekestül. Az előző két hét kezdett már egészen rutinszerűvé válni, nem lettünk puszipajtások, de csak-csak kezdtük megtűrni egymást, illetve a körülöttünk lévő helyzetet. Biztonságban voltunk, volt minimális felszerelésünk, ételben-italban nem volt hiányunk még egy ideig, nem luxusban léteztünk, de sokkal jobb volt, mint az utcán, vagy a dzsungelban sátorozni. Arról nem is beszélve, hogy egy napot nem bírtunk volna kint odakint, ha a vadállatok nem tépnek darabokra napközben, a savaseső intéz el minket este. Aztán jött a bomba, nem szószerint, inkább átvitt értelemben. Boszinak sikerült nagy nehézségek árán feltörnie a minket ideszállító gép fekete dobozát és ami ott várt ránk, arra nem lehetett felkészülni. Klónok voltunk. Másolatok. Minden, amire emlékeztünk és amit eddig gondoltunk magunkról, akármennyi is kevés volt, mind csak egy kísérlet része volt. Ki hogy fogadta a dolgot. Mindenki a maga módján. Lehet nem túlzás azt állítani, ha eddig nem is voltunk azok, az új információk halálra ítéltek valamennyiünket, talán mindünket. Már ott felforrtak az indulatok, de sikerült végül úgy elvonulnia mindenkinek, hogy senki nem esett a másiknak. Még. Valaki kimondta amire gondolt, valaki nem, de nem volt nehéz kitalálni, a többség hányadán áll a dologgal kapcsolatban. Ami eddig a túlélésről szólt, az sokaknak most átalakult arra, hogy mindegy, csak a Czerka vállalatnak legyen picit rosszabb. ez pedig halálos ítélet nekünk. Nem akartam meghalni. Komor gondolatokkal andalogtam vissza a szobámba este és rögtön elkezdtem meditálni az információkon. Próbáltam feldolgozni. Hasznosítani. Kitalálni mi legyen. Nem is tudnám felidézni, mikor hagytam fel ezzel és dőltem le inkább aludni. Tudtam, hogy a holnapi nap elképesztően nehéz lesz. Talán az utolsónk.

Végre kezdett abbamaradni a lihegés és az izzadás, de most a kezem kezdett el remegni. Nagyokat lélegeztem és elindultam lezuhanyozni. Ez volt az este, de miért érzem most így magam? Ennyire rosszul aludtam volna? Hideg víz, jól esett, mintha mosta volna kifelé a fejemből a rossz gondolatokat. Egyre tisztább lett minden. Álmodtam. Vagy emlékeztem? Olyan vékony volt a határ. Minden ott kezdődött, az egyetlen emlékem, a tisztás, a kastély, a tó. Az a gyönyörű tó. És a két társam. A társak, akiket valószínűleg minden másnál jobban ismerek, de mégsem, mert nem én ismerem őket, hanem Jonathan Skrex. Én pedig nem ő vagyok. Vagy igen. Nem tudom. Valamiről beszélgettünk, nem tudom felidézni. Olyan jó volt. Aztán hirtelen mégsem. Egy sötét felhő közeledett a horizonton, eső, villám, szél. Nem a természet okozta. Valami természetfeletti Erő volt. Hiába futottunk előre, elnyelt mindent. Végül engem is. Aztán felébredtem. Elzártam a vizet és komoran méregettem magam a tükörben. Ki vagyok én? Ki vagy te? Kölyök. Buta név. Jonathan. Nem én voltam, de mégis. Vajon élt még? Hol járt most? Ott volt annál a tónál? Úgy lennék én is ott. Inkább mint itt, ezen a pokoli helyen. Sóhaj, öltözés. A felszerelésem is magamhoz vettem, már az első napokban megegyeztünk, hogy a biztonság kedvéért, tűnjön akármennyire biztosnak a bázis, mindig álljunk készen rá, hogy valami miatt hamar el kell hagynunk. Valami nem stimmelt. Már megnyugodtam, de valami még mindig nem volt rendjén. Valami változott. Éreztem, de fogalma se volt, mit is. Egy rossz érzés, egy sötét árny, egy gonosz hatalom. Paranoia. Megcsóváltam a fejem. Mindig csak a legrosszabbra gondolok, butaságokra. Biztos nem volt semmi baj. Csak mindenkit megviselt ez a tegnapi. Ránéztem az órára, nagyon sokáig aludtam. De nem ébresztett fel senki. Csak felébresztettek volna, ha valami baj lenne. Tehát nem volt semmi baj. Ezt meg is beszéltem magammal. Ideje volt megkeresni a többieket. Kiléptem a szobámból és az étkező felé vettem az utam. Egyébként is éhes voltam, de általában ott gyülekeztünk reggelenként, délelőttönként, hogy megbeszéljük az aznapi teendőket. Volt mit megbeszélni, az biztos. Nem is tudtam mit akarok mondani. Talán ha meglátom őket, rájövök. Élni akartam, ebben biztos voltam. De részemről mindenki azt csinált, amit akart, amíg ez engem, vagy másokat nem érintett hátrányosan. Mindenki döntse el magának, mit szeretne kezdeni önmagával. Ez jó kiinduló pontnak tűnt. És ésszerűnek is. Nekem legalábbis. Meglátjuk mi lesz. Ha csetepatéra kerülne sor, úgysem jók az esélyeim. Akkor meg mindegy. De ne szaladjunk ennyire előre, előbb meg kéne találni őket. És reggelizni valamit. És megnyugodni, hiszen biztosan nem volt semmi baj. Ugye?


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Karanténvilág - Page 7 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Edric Kane Pént. 19 Jún. 2020, 18:03

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N
Helyi Idő: ???
Helyszín: ???
Célkitűzés: Túlélés
Jelenlevők:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-028 - „Geelan” [Qymaen jai Sheelal]
- TA-051 - „Tépő” [Mogwar]

- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIYEgy ideje már csak gyalogolt a város romjai között, a bolygó csillaga pedig egyre magasabbra kúszott az égen. A párás levegőben egyre nehezebb volt lélegezni, mintha minden egyes alkalommal egyből ki is akarta volna préselni belőle a gravitáció azt a kevés oxigént, amit egy-egy lélegzetvételkor magához vett. Ennek ellenére kezei hidegek maradtak, immár kopasz fején a nap fénye pedig mintha inkább olyan lett volna, mintha jégcsapok nyaldosták volna csupaszon maradt fejbőrét. Nem is túl sokára egy egykori útkereszteződéshez ért, ahol az egyetlen nyoma a valódi elágazásnak csupán a repedezett beton maradt, mely közül előtörtek már a növények. Milyen ironikus, hogy ezek az élőlények sem törődtek semmivel, ami az útjukban volt. Eltolták, elrepesztették, csak hogy elérjék a céljukat - a számukra életet jelentő napsugarakat. Edric megállt egy pillanatra a kereszteződés közepén, majd visszafordult az út felé, ahonnan érkezett. Még látta is a múzeum épületét. De nem követték, nem üldözték. Talán a kis mitugrász beváltotta ígéretét és inkább elintézte a többieket. Vagy még épp mindig szavazgattak arról, mi legyen, mintha itt bármit számított is volna ilyesmi. Igazából nem is érdekelte, de ettől függetlenül szívesebben kerülte volna a társaságukat, bármi is lett. Újra visszafordult a kereszteződés elágazásaihoz, majd eszébe jutott két lehetséges ideiglenes rejtekhely, a meterológiai állomás és a lezuhant hajó, amiről csak a többiektől hallott, de a beszámolók alapján nagyjából tudta, merre kellett mennie, hogy megtalálja. Az idő számított sokat, ha nem akart épp savas esőben ragadni, óvatosan kellett mérnie a távolságot. Ennek ellenére nyilván az lett volna a legoptimálisabb, ha elég messzire került a többiektől és nem futott bele egyikükben sem. Vagy bárki másba, ha már nem csak ők rohangáltak klónokként. Végül a meterológiai állomás mellett döntött, járásra pár óra, amit, ha sietett, még el is ért az eső érkezése előtt. Nem is teketóriázott sokat, ismét útnak eredt, sietős léptekkel. Természetesen igyekezett résen maradni, hogy legalább váratlan meglepetések ne érjék. Az itteni fauna elvégre nem volt túl barátságos, de valahogyan még kedve is támadt némi két kezi munkához.Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

Felszerelés:

_________________
Karanténvilág - Page 7 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 19 Jún. 2020, 21:38

TA-043


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 3kYe0I4
A csóktól nem húzódtam el, hiszen miért is tettem volna? A kérdésre viszont, amit Rhyssa feltett én is elgondolkodtam. Vajon valóban volt-e gyerekük a valódi énjeinknek vagy sem? Lehet, hogy nekik könnyebb volt vállalni, vagy több lehetőségük volt rá? Vagy valamiért nem lehetett, a munka vagy valami más okból? Sajnos hiába gondolkodtam mindezen, mert ezt nem deríthettem ki.
- Remélem van nekik. - csupán ennyit tettem végül hozzá. Nem sok minden mást tudtam mellé fűzni igazából, leginkább semmi olyat, ami ne szomorított volna el, vagy szorította volna össze a szívemet.
- Ne fesd az ördögöt a falra. - mondtam, miközben megkönnyítettem amennyire csak lehetett Rhyssa számára, hogy bevackolja magát az ölembe, karomba és magamhoz öleltem amennyire lehetett. Most mindkettőnknek erre volt szüksége. Egy kicsit a másikra, nyugodtan, beszéd és elmélkedések nélkül.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


TA-052


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 UZLRIbr
- Valóban, de ebből is látszik, hogy más-más fajta vadászok vagyunk mindketten. Te inkább az a fajta vagy, aki lassan közelíti meg a zsákmányát és akkor támad, amikor biztos semmi lehetősége nincs a zsákmánynak a menekülésre, én inkább az a fajta vagyok, aki képe a zsákmányát mérföldekre is üldözni ha kell. - mosolyodtam el. Kettőnk közül valóban Ingrid volt a kimértebb és a visszafogottabb, míg én kicsapongóbb és temperamentusosabb. De ezért is egészítettük ki egymást jelen esetben. Talán egyszer majd azok is találkoznak, akiknek a klónjai vagyunk és hasonló mód értékelik egymást. Az kicsit a vonalon való túllövés, hogy barátok lennének, de valószínűleg ellenségként is megadnák egymásnak a megfelel tiszteletet.
- Ez jó kérdés. A jelentősebb dolgokról számoltam be mindig is, azokról, ahol semmi nem volt, vagy nem volt biztonságos nem tettem jelentést. - vallottam be miközben elindultunk kifelé. Igyekeztem megpróbálni feleleveníteni a memóriámban minden olyan helyet, ahol jártam és védett volt az esőtől, de nem számoltam be róla a többieknek.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:


TA-026


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

Mit meg nem adtam volna azért, ha most valaki fájdalomcsillapítót nyomott volna belém. Nem is tudtam, hogy melyik fájdalom volt szörnyűbb és kellemetlenebb, a fejfájás vagy amit a torkomban éreztem. Az nyilvánvaló volt, hogy fejsérülésem volt, ennek köszönhető a fejfájás, az eszméletvesztés és a szédülés is, amit érzek. Arról nem is beszélve, hogy még mindig folyt a sebből a vér, ezt éreztem és az egyik oldalt a látásomat is akadályozta.
Megpróbáltam a lehető leglassabban és legnyugodtabban felülni, anélkül, hogy elveszteném újra az eszméletemet, valamint, ha szüksége volt, akkor biztos, hogy visszaköszönt a reggeli is, amit azelőtt fogyasztottam el, hogy Edric megtámadott. Se a bezéddel, sem pedig a telepatikus üzenetküldéssel nem próbálkoztam. Az előbbi esetében maximum csak suttogni tudtam, bár a szájon át való lélegzetvételek is fájdalmasak voltak, ahogy a nyelés is, z utóbbit pedig semmiképp sem tudtam volna összehozni ilyen fájalmak és zavartság mellett.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Karanténvilág - Page 7 LL4zCGM

_________________
Karanténvilág - Page 7 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Karanténvilág - Page 7 FUn312o
Karanténvilág - Page 7 6fZaEMM
Karanténvilág - Page 7 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 20 Jún. 2020, 00:00Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Aejay'gamu, Shayla Kelborn,


Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2020. június 24. (szerda)

Karanténvilág - Page 7 X6wNsye

Helyi Idő: Délelőtti órák, 16. nap
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron | Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Ingrid L'lerim | Jonathan Skrex | Aejay'gamu | Shayla Kelborn | Edric Kane
További információk:


Karanténvilág - Page 7 YovW2Pl Ingrid elgondolkodott azon, amit Shayla mondott, majd hamarosan bólintott. Igen, határozottan ő maga is erre jutott ezt nézve, noha neki is volt egy olyan érzése, hogy ő sem hagyná veszni a prédát, de igen ő inkább bevárná türelmesen, hogy csapdába ejthesse mintsem a másik módszer. A mozgáskultúrájukból már így is látta, hogy más civilizációból, vagy népcsoportból jöhettek és nem ugyanott tanultak.
- Valószínűleg a kulturális különbségek teszik – hagyta ennyiben.
Az, hogy melyik a jobb módszer, azt nem tudta, mert mind a kettő igencsak effektív tudott lenni. És volt olyan érzése, hogy szituációtól függött, hogy melyiknél melyik lehetne a hatásosabb. De most ketten voltak más-más stílussal, így eléggé jó esély volt arra, hogy mindent lefedjenek és ketten minden gondot megoldhassanak. Igazán jó lett volna. Amikor a helyre kérdezett akkor egyelőre nem kapott semmilyen konkrét választ, sem pedig olyat, ami kifejezetten hasznos lehetett volna. remélte, hogyha jobban belegondol a nő, akkor eszébe jut valami.
- Akkor, ha nem jut eszedbe semmi, keresnünk kell egy helyet – mondta.
Neki csak a hajó és a meteorológiai állomás jutott az eszébe, de ezek mind elég messze voltak és nem értek volna oda-vissza egy nap alatt. Elég idegesítő volt az, hogy minden nap esett a savas eső, ha nem tette volna, akkor azok a helyek is jók lettek volna. mivel a másik nő nagyon elhallgatott, így nem zavarta meg a remélhetőleges gondolkodásban, hanem hagyta, hogy így tegyen és remélte, hogy hamarosan választ is fog tudni mondani a nő, hogy eszébe jut-e valami, vagy sem. Jó lett volna nem egy – vagy több napot esetleg – elvesztegetni azzal, hogy helyet keresnek maguknak.


Karanténvilág - Page 7 XVbNPWX Annak örült, hogy a párja viszonozta a csókot és nem húzódott el. Igazából nem akarta Rhys tovább rontani a hangulatot a kérdésével, amit feltett. Ilyesmiről nem tudta, hogy beszéltek-e korábban, vagy pedig sem – legalább is a valódi verziójuk – így nem tudta, hogy Keth vajon miként fog hozzáállni ehhez a témához. A válaszon nagyon is megkönnyebbült és elmosolyodott, saját maga is pontosan ezt érezte és gondolta, remélte, hogy tényleg van nekik és boldogok Azon nem igazán gondolkodott, hogy milyen életük is lehet, mert elképzelni sem tudta, hogy mi lehet az, amit mind a ketten tökéletesnek tartanak, vagy merre is élhetnek. Nem is beszélve arról, hogy igazából nagyon is beérte volna annyival, hogy ők maguk boldogok legyenek addig, amíg mindez lehetséges. Ami csak még egyszer annyi idő volt, mint amit eddig leéltek. A végén csak bólintott és ennyit tudott hozzátenni mindehhez.
- Én is remélem – mondta halkan.
A következő nagyon meglepte, de kellemesen, hogy Keth így reagált. Az utóbbi két hétben már feltűnt neki és megszokta, hogy a másik nem kifejezetten volt a lelkizés híve, ha pedig tehette, akkor el is kerülte. Persze az együttlétek utáni összebújás más volt és Rhys nem is arra gondolt, hanem az effélére, mint ez a mostani, vagy éppen csak megölelni egymást bátorítóan, vagy ehhez hasonlók. Mintha a másik gyengeségnek ítélte volna mindezt. De most nem, most ő is teljeseb benne volt ebben, így ezt a lehetőséget esze ágában sem volt Rhys-nek kihagyni. Ki tudja, hogy mikor fog ez újra megtörténni, ha egyáltalán megfog. Szóval igyekezett kiélvezni ennek minden egyes apró pillanatát. A férfi válaszán akaratlanul is felnevetett egy kicsit.
- Gyors lenne, nem éreznénk és egymás karjaiban érne minket utol. Így nem lenne önzőség azt kérni, hogy legyél majd velem ott, amikor az öngyilkosságot választjuk. Mert szeretném, ha ott lennél, de egyszerre nem is akarlak kitenni annak, hogy végignézd a haldoklásom. Ezért is lenne jobb talán ez… – suttogta.
Egyáltalán nem volt könnyű erről beszélni, így remélte, hogy megérti a másik, hogy mire gondol és találnak majd valamilyen kompromisszumot minderre…

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY
Edric a meteorológiai állomás mellett döntött, ez egy eléggé fix pont volt, az egyelten hátránya azonban az, hogy a többiek is tudtak a létezésérő és azt, hogy hol van. Bár lehet hogy a férfinak szerencséje lesz és senki sem fog arra gondolni, hogy pont ezt a helyet akarja választani magának, mert túl nyilvánvaló. Így vagy úgy, de ahogyan teltek a percek – és ha a többiek még nem indultak utána – akkor nyerte is az értékes perceket a többiekkel szemben. Mivel Edric is hosszabb időt töltött kint a két hét alatt, így több utat is ismert, amiken keresztül el lehet oda jutni.

Mivel több utca, út, vagy rom között haladva is lehetett menni, így bőven volt lehetőség olyan utat is választani – igaz lehet, hogy kicsit lassabb volt – ahol azonban magasabb épületekről nem vehették észre. Így ezzel is előnyt tudott szerezni a többiekkel szemben. Amikor elért erre a helyre, ahol választania kellett, hogy miként is megy az egyik – jobb oldalon levő – romos alacsonyabb kétszintes épületből hangokat hallott. Néhány pillanat alatt rá lehetett jönni, hogy sírást.

- Te tényleg élsz?! Te vagy az első, akit látok, amióta felébredtem… nem emlékszem semmire, mi ez az egész? – kérdezte a hang az épületen belülről, ahova innen Edric nem látott be a még meglévő üvegek miatt.Jonathan hosszú, de közel sem kellemes éjszaka után ébredt fel. azt azonnal láthatta valóban, hogy már igencsak délelőtt volt odakint és nem kora reggel, amikor beszélni akart a többiekkel. Azt nem tudhatta, hogy miért is nem ébresztették fel, de nem tették meg, így meglehetősen sokáig aludt. Ahogyan kilépett a szobájából odakint teljes csönd fogadta. Az előtérben nem volt senki – ami kicsit meglepő lehetett, mert itt mindig volt valaki – és itt sem volt semmilyen zaj.

A fiatal férfi úgy döntött, hogy elmegy reggelizni és hátha ettől jobban indul a napja. Az étkezőt ennyi idő után már pontosan tudta, hogy hol találja és el is tudott oda jutni. Amíg elérte azt a helyet továbbra sem találkozott senkivel. Azonban, amikor belépett az ajtón egy nem túl megszokott dolog, sőt talán ijesztő dolog fogadta.

Aeyaj közben nagy nehezen feltudott állni és mire ezt sikerült kiviteleznie az ajtó is kinyílt és megláthatta Aeyaj Jonathant. A lány az asztal mellett állt, körülötte minden véres a földön, a lány arcának egyik fele is, és a homlokán egy nagyobb vágás volt látható, ami jól láthatóan annak volt köszönhető, hogy az asztal sarkába beütötte. A seb egy kicsit még vérzett, de már jellemzően elállt a vérzés. Aeyaj pedig eléggé zavartnak és dezorientáltnak tűnt, mint aki nem is igazán tudja, hogy hol van, vagy épp mi történt vele.Ahogyan Shayla nekilátott annak, hogy felidézze azokat a helyeket, amelyekről nem beszélt, mert nem voltak jelentőek, akkor öt darabot tudott ezekből felidézni szanaszét a városban. Szerencsére mindegyik olyan távolságon belül volt, hogy bármikor visszaérhettek onnan, meg oda is mehettek, illetve eltölthettek pár órát ott. Szóval mind a közelben volt. Az egyik egy régi könyvtárszerűségnek a szerverterme volt, ami egy épület közepén volt. az épület noha romos volt, de ezt a helységet mindenhonnan falak vették körbe, így még mindig védett volt.

Egy másik egy földalatti állomás volt, ahol valamilyen bányásztevékenység volt. A bánya beomlott már nagyon régen, de maga a váró és az állomás elég nagy volt és tűrhető állapotú. A harmadik egy emeletes ház nyolcadik emelete volt, ami valamiért jobban egyben maradt. A negyedik egy ház alatti bunker, meglehetősen kicsi, de ketten még elfértek benne kényelmesen. Az ötödik pedig egy sima épület volt közvetlen a városfalnál, annál a pontnál, amit a legkönnyebben el lehetett érni a múzeumtól.

A legtöbb olyan tizenöt-húsz perc sétára volt, a magas épület volt nagyjából egy órára innen. Így hirtelen ennyi jutott a nő eszébe, csak rajta múlt, hogy melyiket is fogja javasolni.A Xeth és Rhys párost egyelőre nem zavarta meg senki sem.

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 24 Jún. 2020, 00:00

//Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 28 Jún. 2020, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Edric Kane Hétf. 29 Jún. 2020, 21:44

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N
Helyi Idő: ???
Helyszín: ???
Célkitűzés: Túlélés
Jelenlevők:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-028 - „Geelan” [Qymaen jai Sheelal]
- TA-051 - „Tépő” [Mogwar]

- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY


Tenyerét végigsimította immáron kopasz fején, keze még érezte is az itt-ott kissé sietősen elvágott szőrszálak szúrását, mely szinte csiklandozta. Kézfejének másik felével a homlokáról is letörölte a verejtéket, majd kissé ügyelt a környezetének hangjaira. Csend. Talán a többieknek még csak meg sem fordult a fejében, hogy kövessék, elvégre a nagy részük elég óvatos fajta volt. Vagy épp gyáva, nézőpont kérdése, bár újabban Edric inkább az utóbbira tippelt volna. Edric. Még a neve is az eredetihez kötötte. Amióta felismerte, milyen igazi Erő is lapult benne, alig érezte már magáénak a nevet. Szinte utálta már, egy olyan életet képviselt és sejtetett, ami egyszerűen nem az övé volt. Ő igenis más volt, ezt érezte a csontjaiban, hatalmasabb és szabadabb, mint bárki az egész átkozott világon, legyen az a csillagköd vagy épp az egész univerzum! Időre volt szüksége, hogy ezt másoknak is bebizonyítsa, az igaz, az erejét növelnie kellett, az is, de egy napon mind a sarka alá kerülnek és egytől egyig tudja majd a nyakukat egy lépéssel összeroppantani. Beleborzongott az elképzelt képbe, és elvigyorodott. Nevetni támadt kedve, de inkább visszatartotta. Ki tudja, milyen fenevadak figyeltek a romok között vagy a burjánzó növények rejtekéből. Ha pedig már Edric, na nem mintha az első név, ami hetekkel korábban eszébe jutott, a Max, sokkal jobb lett volna. Az a kevés emlék, ami előjött róla, pont olyan szánalmasnak festette le azt a fickót, mint akár Jonathan vagy Kölyök is volt itt. Kicsinyes alakok, egytől egyig. Miért nem látta ezt az egészet rögtön? Miért nem nyitotta fel a szemét már az Erő az elején? Annyi gondtól megkímélte volna saját magát, már talán réges rég kijutott volna erről az istenverte bolygóról is. Kezei ökölbe szorultak, ahogy ismét érezte gyűlöletének melegét a bordái között. Pusztítani akart, izmai már a puszta gondolattól is reflexesen rándultak össze itt-ott. Az egésznek azonban egy pillanat alatt véget vetett egy hang, amit eddig észre sem vett. Jobbja felől érkezett, Edric pedig egyből afelé kapta a fejét és összeráncolta homlokát. A szél csendesedése után már tudta is, mit hallott. Sírás. Nyafogás. Mintha ismét abban a romos múzeumban lett volna! Hát nem szabadul meg sosem az ilyenektől? Miért őt találták meg mindig?! Hiába kémlelte szemeivel a helyet, ahonnan érkeztek a hangok, a csodával határos módon épen maradt üvegek tükröződtek annyira a nappali fényben, hogy csak saját tükörképét látta, ahogyan sárgás szemeivel kémlelte a terepet. Még egy gondolattal el is könyvelte magának, hogy mennyivel inkább hozzá illett új külseje, mint az előtte lévő. Tett egy-két óvatos lépést a romok felé, ekkor a sírás mintha egy pillanatra abbamaradt volna, majd beszéd váltotta fel. A hangsúlyból nem tudta eldönteni, hogy férfi vagy nőről volt szó, de hallhatóan zaklatott egyén vette észre, hogy ott van és kissé hitetlenkedve fogadta, méghozzá amnéziásan. Deja vuja támadt, és egy halk morgást is kieresztett magából. Már csak ez hiányzott, hogy lelassítsa valaki. Újra érezte magában a lángokat, és a vadállati ösztönt, ami gyorsan túl akart lenni az egészen.
- Akárki is vagy, bújj elő!- dörmögte a romnak- Ha szerencséd van én is leszek az utolsó, akit itt látsz- mondta némi kacagást imitálva. Ugyan talán a másiknak egy kis humornak tűnt, valójában Edric komolyabban gondolta annál sokkal. Bár tény, hogy ő is jót szórakozott a dolgon, és a puszta tényen, hogy efelett a valaki felett máris volt némi hatalma. Ki tudja, talán még hasznára is lett volna egy kis szolgácska. Persze ettől függetlenül azért óvatosnak is kellett lennie, de valamiért a gyűlölet, ami tombolt benne, egyszerűen nem engedte azt láttatni, ha épp veszélyben volt.
Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

Felszerelés:

_________________
Karanténvilág - Page 7 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Jonathan Skrex Szer. 01 Júl. 2020, 02:08

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

TA-010 [Jonathan Skrex] (22. kör)

Helyi Idő: Ismeretlen idő, 16. nap, délelőtti órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Cél / Feladat / Küldetés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Játékostársak:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]
- TA-045 - „Max” [Edric Kane]


Tévedtem. Vagyis nem. Vagyis de. Na jó, vissza, ezt picit meg kell magyaráznom. Ugyebár a tegnapi realizációk után eléggé paprikás lett a hangulat a bázison, senki sem tudta pontosan mit hoz a holnap, mindenki máshogy próbálta feldolgozni a tényt, hogy pusztán klónok vagyunk egy őrült kísérletben. Jómagam próbáltam valami célt találni, kezdeni magammal valamit, kijelölni valami utat magamnak, de ezen se a meditáció, se az alvás nem segített különösebben, pedig mindkettőből bőven kijutott az éjszaka folyamán. Sajnos nem a kellemes fajta. Rémálmok, szörnyű, rémséges képek, sötétség, balsejtelmek. Verítékben fürödve, nagy zihálások között ébredtem fel, de ahogy zuhanyoztam, a gyanakvás nem akart elmúlni. Valami rémes dolog történt, amíg aludtam. Nem engedett ez a gondolat. De könnyen megmagyaráztam, a szokásos paranoia, igazából biztos nem volt semmi probléma, csak megint bebeszéltem magamnak mindenfélét. Sajnálatos módon ez volt az a rész, amiben óriásit tévedtem. Ahogy felöltöztem, felszerelkeztem és elindultam megkeresni a többieket, valamint némi reggelit erőltetni magamba, folyamatosan zakatoltak a gondolataim, mit is mondhatnék. Tervem nem volt, hogy szabadulhatnánk ebből az egészből. Még nem volt. De az öngyilkosság egyre inkább nem tetszett. Mit értem volna el vele? Néhány elpazarolt kredit a fogva tartóinknak, de semmi több. Egy senki voltam, ha lehetett hinni az adatoknak. Egy senki klónja. Ez egészen elszomorító konklúzió. De élni akartam, ebben biztos voltam. És ezért hajlandó is voltam elmenni a végletekig. Gondolataimból az étkezőbe való megérkezés zökkentett ki. Elég erősen.

Már az is roppant gyanús volt így visszagondolva, hogy az úton nem találkoztam senkivel. Általában már az előtérben szokott tevékenykedni valaki, főleg ilyen késő reggeli, inkább már délelőtti órákban, de hogy az étkezőig senkivel se találkoztam, az szinte példátlan volt eddig. Ott pedig roppant kellemetlen meglepetés ért. Aeyaj volt egyedül az étkezőben és kifejezetten ramaty állapotban. A lány éppen feltápászkodott a földről és az asztal segítségével próbált talpon maradni. Erre a támogatásra többek között azért volt szükség, mert a lány homlokán egy nagyobb vágás éktelenkedett, melyből a vér arcának felét és a padló egy részét is hatásosan beborította. A seb ránézésre az asztallal való találkozásból született, de nehezen tudtam elképzelni, hogy csak egy véletlen balesetnek voltam későn érkező szemtanúja.
- Azt hiszem a reggelit lekéstem.
Mondtam óvatosan, inkább jelzésként a lány számára, hogy beléptem az ebédlőbe, nehogy megijedjen vagy hasonló. Eléggé zavartnak tűnt, szóval csak lassan közelítettem felé, nem tettem semmi hirtelen mozdulatot.
- Hogy érzed magad?
Elég ostoba kérdés volt, nyilván rosszul, de bíztam benne, hogy rosszabbul néz ki a dolog, mint amilyennek elsőre tűnt. Nehezen jutottam szóhoz, fogalmam se volt, mi történhetett, de első és legfontosabb most az volt, hogy a kis kékség rendben legyen. Óvatosan közelítettem, kezeimet felemeltem és jól látható helyen tartottam.
- Elég csúnyán néz ki az a seb. Vethetek rá egy pillantást? Segítek ellátni, ha szabad.
Ha Aeyaj engedte, akkor, amikor odaértem hozzá, továbbra is nyugodt mozdulatokkal, óvatosan megvizsgáltam a sebét és segítettem neki ellátni. Ha esetleg nem szerette volna, hogy közelítsek, akkor megálltam és távolról igyekeztem jobb belátásra bírni. Főleg azért választottam ezt az óvatos megközelítést, mert egyre inkább nőtt bennem a gyanú, hogy nem véletlen baleset történt.

Bár a hangom, a viselkedésem és a mozgásom nyugodt volt, az idegeim pattanásig feszültek. Miközben lassan közeledtem, az egész étkezőt pásztáztam a szememmel, egyéb érzékeimmel, sőt, az ismeretlen erőt se voltam rest segítségül hívni. Valami hadakozás történhetett itt, legalábbis a nyomok és a gyors helyzetelemzésem erre utalt. Akkor pedig a támadó, ha tényleg volt ilyen, még itt bujkálhatott. Persze Aeyaj is lehetett a támadó, akinek visszafelé sült el a próbálkozása, de ezt egyelőre hátrébb soroltam a lehetséges szenáriók listáját. Első pillantásra, akárki is támadott neki, örülhetett, hogy ennyivel megúszta és még életben volt. Akárki is tette, akárhol is volt, akármiben is sántikált, óvatosnak kellett lennem. Szerencsére a felszerelésem, így a fegyvereim is nálam voltak, így ha valami nekem támadt volna lesből, nem kellett volna a szimplán a pusztakezes harcra hagyatkoznom. Folyamatosan zakatolt az agyam, mibe csöppenhettünk ezúttal, de egyelőre az volt a legfontosabb, hogy ellássuk a lány sebét, amiben remélhetőleg ő is partner volt. Ahogy vártam a reakcióit, folyamatosan eszembe jutott az álmomban látott sötétség. Vajon annak volt valami köze ehhez az egészhez? Még mindig ott bujkált bennem az a kellemetlen érzés, hiába is próbáltam háttérbe szorítani. Sajnos úgy tűnt, ezúttal az előérzetek győztek, valami nagyon nem stimmelt errefelé. Úgy látszott a békésnek mondható napjainknak végleg leáldozott.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Karanténvilág - Page 7 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 01 Júl. 2020, 14:20

TA-043


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 3kYe0I4
Nem nagyon örültem annak a ténynek, hogy folyton visszakanyarodtunk a halál témájához, még úgy sem, hogy mindketten eldöntöttük, hogy ez a legjobb megoldás, nem csak a magunk számára, hanem megannyi más személynek a galaxisban, vagy az esetleges későbbi klónoknak, amiket ebben a formában meg tudnánk akadályozni. Viszont semmilyen módon nem tudtuk volna elkerülni ezt a témát és előbb utóbb úgyis találkozunk vele, így talán jobb, ha szépen lassan és időben adagoljuk mindezt magunknak.
- Biztosan van lehetőség arra, hogy irányított környezetben vagy feltételekkel ilyen fajta halálnemet előidézzünk. Egy előre elkézített robbanó szerkezet vagy egy nagyobb szikla okozhat szimultán és azonnali halált. - fejtegettem a dolgot, de némi távolságtartással, hiszen nem akartam érzelemmel belemenni ebbe a témába, az csak problémákat szült volna mindkettőnk számára. Az lehet, hogy nem csak a pillanatot rontotta volna el.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


TA-052


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 UZLRIbr
- Ami így hirtelen eszembe jut, az egy szerverterem, körülbelül tíz-tizenöt percre innen. Körülötte az épület, ami talán könyvtár lehetett, eléggé romos, de maga a terem egyben van és jól védett. Van egy földalatti állomás, bányához vezethetett talán, de a járat beomlott, viszont az épület és a váró még egyben van. Valamint van egy épület a városfalnál, innen azt a legkönnyebb elérni. - soroltam fel azokat a helyeket, amik eszembe jutottak é megfelelőnek gondoltam. Volt még néhány, de a magas épülettel az volt a gond, hogy bár jó megfigyelő poszt lett volna, de ha valami szerkezetet kell mozgatni, ahhoz túl magasan volt a helyiség, valamint megfelelő lőfegyverek hiányába a védhetősége is gondot jelentett. A bunkert pedig túl kicsinek gondoltam. Ketten elfértünk volna, de ha felszereléseket vagy eszközöket halmozunk fel, akkor a hely máris gondot jelent.
- Próbáljuk meg a szervertermet elsőre. Talán az van a leginkább "álcázva", ha lehet rá ilyesmit mondani. Valamint jobb lesz ha hátul megyünk ki. Nem akarok összefutni a két pasival, akik annyira oda voltak ezért a klón életért. - határoztam el magam az első úti célunkat illetően é amennyiben Ingridnek sem volt kifogása vagy jobb felvetése, akkor ez volt a cél és a hátsó kijáraton való távozás. Ténylegesen nem akartam ostoba és fölösleges beszélgetésbe bonyolódni azzal a kettővel, meg az sem kizárt, hogy a kék kislány is beleütötte volna a orrát a dolgunkba.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:
Gépek
Spoiler:


TA-026


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

Sikerült felállni és az asztalt használni támasztékul, hogy ismét ne a földön találjam magam. S habár korábban elég tisztán, vagy legalábbis úgy éreztem, hogy tisztán, megvolt, hogy mi is történt, most már az egész homályos volt és olyan, mintha az egész el akart volna siklani. Valahogy a valósággal is ez volt a helyzet, hiszen azt se nagyon tudtam felfogni, hogy közben Jonathan megérkezett és, hogy egyáltalán mit is mondott. Nagyon kellett koncentrálnom, ami a fájdalom mellett elég nehézkes volt, hogy egyáltalán fel tudjam fogni azt, hogy mit is akar tőlem.
Amikor a sebet hozta szóba és, hogy segíteni akar ellátni, akkor szerettem volna válaszolni, de miután kinyitottam a számat csupán némi levegőt tudtam kipréselni rajta, hang egyelőre nem jött ki, de a torokfájás felerősödött. Egyelőre még nem igen tudtam mondani semmit, így csak legyintettem, amennyire sikerült és megpróbáltam nagyon lasan bólintani egyet anélkül, hogy odabenn az egész rendszer felkiáltott volna, a belső hangommal együtt.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Karanténvilág - Page 7 LL4zCGM

_________________
Karanténvilág - Page 7 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Karanténvilág - Page 7 FUn312o
Karanténvilág - Page 7 6fZaEMM
Karanténvilág - Page 7 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 02 Júl. 2020, 00:00Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Aejay'gamu, Shayla Kelborn,


Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2020. július 6. (hétfő)

Karanténvilág - Page 7 X6wNsye

Helyi Idő: Délelőtti órák, 16. nap
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron | Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Ingrid L'lerim | Jonathan Skrex | Aejay'gamu | Shayla Kelborn | Edric Kane
További információk:


Karanténvilág - Page 7 YovW2Pl Ingrid kellemesen csalódott, amikor Shayla felsorolta azokat a helyeket, amiket nem mondott el senkinek, de használhatóak lehetnek. Jócskán több ilyen volt itt, mint gondolta. E szerint a város egészen jól egyben maradt. Lehet, hogy nem is olyan régen történt itt minden, nem tudhatta, hogy a természet mennyire hamar veszi vissza az irányítást, főleg egy ilyen helyen. Hiszen a dátumok a tárgyakon nem mondtak túlságosan sokat nekik. Igazából ő sem nagyon akart a két idiótával találkozni, így támogatta az ötletet, hogy hátul távozzanak. Ha már volt erre lehetőség és volt még egy kijárat, akkor az jobb volt.
- Rendben van – mondta.
A másik dologra csak akkor fog felelni, hogyha kiértek az épületből. Ki tudja, hogy hol voltak a többiek és mennyire volt a falnak is füle. Jobb volt az óvatosság, főleg ezekben az időkben, de úgy gondolta, hogy saját maga máskor, a való életben is ilyen lehet. továbbra sem volt fogalma arról, hogy mi lehet a foglalkozása, talán valamilyen kém, vagy ehhez hasonló? Annak fényében, hogy mennyi mindenhez értett, de igazából nem volt fontos. Hogyha kiértek, akkor szólal meg ismét, ezúttal már a korábban elmondottakhoz kapcsolódóan.
- Akkor nézzük meg azt elsőre, hátha használható lesz valamire – mondta. – Ha mégsem jó, akkor is van még bőven időnk arra, hogy találjunk másikat.
A kezével előre mutatott, hogy Shayla-é a terep, ő tudja, hogy hova kell menniük, így neki kellett vezetnie, hogy oda találjanak. Révén Ingrid tényleg nem tudta, hogy mi lehet arra. Most már így utólag talán bánta is egy kicsit, hogy az elmúlt két hetet végig annak a fekete doboznak a feltörésével töltötte és nem pedig magával foglalkozott. De annyira nem volt fontos, csak egy pillanatig tartott, talán mindig is munkamániás volt és a munkát minden elé helyezte az életében. Csak abban remélte, hogy az eredeti verziója Tubrokot fontosabbnak tartja mindennél…


Karanténvilág - Page 7 XVbNPWX Rhys bólintott Keth szavaira, bár nem igazán akart belegondolni már ennél is jobban. Bőven elég volt az, hogy folyamatosan ott lebegett a fejük felett tegnap óta az, hogy már csak annyi idejük van, mint amit eddig eltöltöttek. Így jobban belegondolva nem is csodálkozott azon, hogy nem volt jó kedve és sokkal inkább sírhatnéka. Igazából ettől az egésztől olyan elveszettnek érezte magát, olyan kicsinek és semminek. Lehet, hogy Keth itt volt vele, de ez az érzés valós volt a férfi felé? Vagy csak azért érezte, mert olyasvalakinek a klónja volt, aki együtt volt a férfival. Csak egy silány utánzat volt, amit rövid szavatosságúnak készítettek. Nem is nagyon hitte, hogy tovább maradhatnának életben akkor sem, ha sikeresen átvészelnék a próbákat. Vagyis azt, ami itt volt. gondolatban rázta meg a fejét, nem akart erre gondolni, de nem nagyon tudott nem így tenni. Ettől a ponttól kezdve igazából minden értelmét vesztette, nem nagyon látta, hogy mit is lehetne tenni, a Czerkának nem tudnak keresztbe tenni ennél jobban. Annak pedig nem sok értelme volt, hogyha bármit tesznek, mert úgysem fog senki emlékezni rá. Ekkor realizálta csak, hogy ott van Keth karjaiban, aki ebből bizonyára szinte mindent érzékelt, így inkább elhúzódott a férfitól és átölelte a saját térdeit nem túl messze, még az ágyon. Talán így kevésbé terheli a másikat a gondjaival. Bőven elég volt, hogy saját maga ennyit aggodalmaskodott és rossz a kedve emiatt. A világért sem szerette volna elrontani Keth kedvét is a saját kedve miatt. Főleg, hogy szeretett volna annyi mindent kipróbálni, emlékeket, tapasztalatot szerezni, ennek ellenére néhány magát istennek képzelő személy miatt most létezett, amikor léteznie sem kellett volna és várhatja a halált. Úgy érezte, hogy tényleg jobb lenne úgy élni, hogy nem tudja, hogy mindez mikor következik be. A végén megrázta a fejét.
- Bocsáss meg, nem akartalak ezzel terhelni – mondta szabadkozva.

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

Edricben továbbra is jelen volt a sötét oldal és végül gúnyosan, némileg fenyegetőzve felelt annak, aki megszólította az épületből. Talán pont a hangja miatt – ami a kimondott szavak fényében nem volt túl meglepő – senki sem jött elő. Sőt néma csend volt a válasz. Nem volt túl valószínű az, hogy bárki előjött volna egy ilyen fenyegetés után. azonban valami mégiscsak történt az épület irányából.

Nem, nem az alak bukkant elő, akinek a neme sem volt megállapítható, hanem Edric sötétséget érezhetett. Olyan sötétséget, ami saját magában is benne volt, csak ez sokkal mélyebb és erősebb. Az egész talán még érdekes is lehetne, ha nem párosult volna hozzá egy roppant kellemetlen érzés. Egy olyan érzés, ami kényelmetlenné tette azt, hogy Edric itt volt. olyan érzés kerítette hatalmába, hogy távolabb kéne mennie.

Úgy tűnt, hogy nem csak ő volt az, aki ezt érezte. patkányszerű lények rohantak ki az épületből legalább egy fél tucat – macska nagyságúak – az épületről és annak magasabb részeiről madarak repültek ki. Érezhette a belőlük áradó félelmet. Bárki, vagy bármi volt bent, az beszélt a férfihoz, valószínűleg az okozta, mert értelmes létforma nem jött ki. A „házigazda” lehetséges, hogy nem igen akart illetlenkedőket errefelé…Shayla és Ingrid végül a hátsó kijáraton hagyták el az épületet, ez nem sokat változtatott azon, hogy az őt távozásukat sem észlelte senki sem, mert mindenki a maga dolgával volt elfoglalva. Nem is kellett sokáig mérlegelniük, mert meg is volt a hely, ahova először mentek, így kint abba arrafelé vették az irányt. Shayla-nak ismerős volt a terep, mert ő nem egyszer volt már itt, csak Ingridnek volt új a terep.

A betont sok helyen áttörte a növény réteg, az épületek erre is meglehetősen olyan rossz állapotban voltak, mint máshol. A pár perc séta után, ahogyan a város széle felé haladtak az épületek egyre és egyre alacsonyabbak lettek. Mint általában csak néhány madár, vagy éppen kisebb emlős volt az, amit látni lehetett, de semmilyen más élet nem volt erre. Legalább senki sem zavarta meg a párost abban, hogy megérkezzenek az épülethez.

Az említett épület egy lakóépület aljában, vagyis egykori lakóépület aljában volt. A hely most is pontosan úgy nézett ki, ahogyan Shayla emlékezett rá, amikor legutoljára itt járt. A földön csak a saját nyomait láthatta – ha nem tűntette el őket korábban – szóval minden teljesen nyugodtnak és csöndesnek tűnt jelen pillanatban.Jonathan megtudta közelíteni a lányt, mert nem volt ellenvetése ez ellen. Láthatta a fiatal férfi, hogy Aeyaj próbált szavakat formálni, de nem sikerült és még a fájdalom is eltorzította az arcát, ahogyan beszélni próbált. Ahogyan közelebb ment már láthatta is, hogy miért. A twi’lek nyaka tele volt sötétebb foltokkal – a bőr színe miatt tűnt ilyennek – azaz zúzódásokkal. Olyan volt, mintha valaki fojtogatta volna, bár ezúttal nem lehetett tisztán kivenni semmilyen kéznyomot belőle. Sokkal inkább tűnt úgy mintha valamit a torkára szorítottak volna elég nagy felületen.

A sebet megnézve tényleg az asztal okozta, mostanra már el is állt a vérzés szerencsére. Itt helyben az ellátás annyi lehetett, hogy vízzel lemosni a lány arcát, illetve a seb körüli részeket. Itt a konyhában nem igen volt kötszer se semmi, hacsak nem volt Jonathannál az is. A sebet és környékét szépen ki lehetett pucolni, bár maga a seb tisztítása elégé csípett, de mire ezzel végeztek Aeyaj már tudott suttogva beszélni.

Ahhoz, ha pedig be szerették volna kötözni is a sebet, vagy összevarrni, ahhoz rendesebb orvosi felszerelés kellett, olyasmit pedig az alagsori raktárban tartottak. Ott volt sebösszehúzó, műbőr réteg, amit rá lehet fújni a sebre és gyorsítsa a gyógyulási folyamatokat. Illetve még talán fájdalomcsillapítók is voltak, amik nem jártak le, hanem használhatóak voltak mind a mai napig. Sima egyszerű kötszerek pedig a központi társalgóban is voltak.A Xeth és Rhys párost egyelőre nem zavarta meg senki sem.

Karanténvilág - Page 7 GxBFAIY

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 06 Júl. 2020, 08:19

//Elfelejtettem este írni, péntekn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Jonathan Skrex Csüt. 09 Júl. 2020, 20:29

Karanténvilág - Page 7 DKWVO9N

TA-010 [Jonathan Skrex] (23. kör)

Helyi Idő: Ismeretlen idő, 16. nap, délelőtti órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Cél / Feladat / Küldetés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Játékostársak:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]
- TA-045 - „Max” [Edric Kane]

Nem egészen erre a látványra számítottam, amikor elindultam a szobámból. Vagy igen? Nehéz lenne tagadni, hogy a tegnapi felkavaró események után, a borzasztó rémálmok után és a folyamatosan mindent körbe lengő sötétség után ne lettem volna felkészülve arra, hogy elszabadul a pokol. Na jó, a felkészültség talán túlzás, de az lepett volna meg, ha nem valami hasonlóra sétálok ki. Akármi is történt Aeyaj-val, nem baleset volt, ezt viszonylag könnyen megállapíthattam. Ez pedig azt jelentette, hogy valami hatalmas veszélyforrás mászkált, vagy mászkál még mindig a múzeum falai között. Belső vagy külső ellenség. Egyik se tudott volna már megdöbbenteni. Az előző napi események után pláne nem. A lány láthatóan még sokkban volt, valószínűleg azért is szerencsésnek mondhatta magát, hogy ennyi sérüléssel megúszta, akármi is történt. Lassan közelítettem, nem akartam még jobban megijeszteni, vagy bármi hasonló, de úgy tűnt, semmi negatív reakció nem érkezett a jelenlétemre, talán fel se fogta teljesen, hogy ott vagyok és beszélek hozzá. Az ebédlő környéke tiszta volt, semmi mozgás, rajtunk kívül persze, szóval nyugodtan foglalkozhattam a sebesülttel. Okosabb nem lettem a történteket illetően, ugyanis a lány hiába próbált szavakat formálni, csak fájdalmas arcokig jutott, bizonyára több féle sérülést is elszenvedett, mint amennyit elsőre fel tudtam mérni. Gond nélkül meg tudtam közelíteni és felállítani a diagnózist.

A lány nyaka tele volt sötét foltokkal, zúzódásokkal, mintha szorongatták volna, de mégsem. Fojtogatásra utaltak, de nem voltak egyértelműen behatárolható kéznyomok. Mintha valami eszközt használtak volna hozzá. Vagy valami mást. Egyenletes nyomás minden oldalról. Vajon ez a furcsa erő, ez az Erő, ami valamennyiünket átjárt, képes lehetett erre? Igen, az elmúlt két hét tapasztalatai alapján, nagyon is. De ha valaki egy fogással elszorította hátulról, az is hasonló nyomokat válthatott ki. Valaki megtámadta a lányt, ebben már minden kétséges kizáróan biztos lehettem. Élelmet, vizet és elsősegély csomagot nem hordtam magamnál, azok mind odalent voltak bekészítve, ha esetlegesen hamar el kellene hagynunk a helyet, szóval egyelőre be kellett érnem gyors ellátáshoz egy bevizezett rongyszerű anyaggal, amit az étkezőben találtam és nedvesítettem be. Arra tökéletesen elégnek tűnt, hogy legalább picit rendbe tegyük a kis áldozatunk arcát.
- Mit szólsz hozzá, ha gyorsan kitisztítjuk a sebet? Addig, ha tudod, kérlek próbáld meg elmondani, mit történt. De ha nagyon nem megy, ne erőltessük. Elkezdem.
Mondtam mosolyogva, aztán ha nem érkezett ellenvetés, neki is láttam, közben vártam bármiféle információt. Nem tudtam mennyi időnk lehet, amíg megint történik valami, de valószínűleg oka volt, hogy az elkövető csak félmunkát végzett, talán nagyon sietett és már messze járt. Egyelőre itt úgy tűnt relatíve biztonságban voltunk, az étkező teljesen a miénk volt és ha valaki csatlakozott hozzánk, a szándékainak megfelelően időben észre tudtuk venni és reagálni rá. Ellátás közben azért fél szemmel pásztáztam a környéket, ha esetleg mégis társaságunk akadna, ne érjen váratlanul. Az Erőt csak óvatosan hívtam segítségül, pont annyira hogy semmi váratlan ne érhessen minket a közvetlen környékünkön, de még mindig ott lebegett a közelben az az ismeretlen, sötét, gonosz felhő, amit továbbra sem tudtam hová tenni.

A tisztítás maga eredményesnek tűnt, a seb nagy szerencsére nem volt túlságosan mély, csúnyább volt, mint amennyire súlyos. A lánynak közben sikerül erőt merítenie és elmondani mi történt, akkor feszült figyelemmel hallgattam, ha nem, akkor igyekeztem végig biztatóan mosolyogni, amíg sikerül összekapnia magát. Miután végeztem, picit gondterhelten néztem körbe.
- Egyelőre ennyit tudtam tenni, de ha lemegyünk a raktárba, az ottani felszereléssel el tudjuk látni rendesen a sérüléseid. Talán odalent okosabbak is leszünk, mi zajlik itt. De van egy sanda gyanúm, hogy a nyugodt napjainknak búcsút inthetünk.
Sőt, talán azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy az egész helynek és a többieknek is búcsút intsünk, de ne szaladjunk ennyire előre. Ez a hely már nem volt biztonságos, ez világos. Persze sose volt igazán az, de az előző két hétben már-már ebbe a tévhitbe ringathattuk magunkat. De amiket tegnap megtudtunk, mindent megváltoztatott, borított mindent. Biztos voltam benne, hogy mindenki fejében máshogy csapódtak le az új információk és hogy a túlélési esélyeinkre többen is veszélyt jelentettek a társaságból. Talán ez volt az utolsó alkalom, hogy nagyjából épségben leléceljünk, mielőtt elkezdenek süvíteni a lövedékek és a villámok mindenfelé. Meglepett volna, ha mindenki letett volna az öngyilkos akcióról. Akkor pedig csak idő kérdése volt, hogy repül itt minden, velünk együtt. Hogy utána merre tovább, az megint más kérdés. Az is előfordulhatott, hogy egyedül mi maradtunk a bázison. Vagy még itt volt mindenki. És éppen egymásra vadásztak. Óvatosnak kellett lennünk, minden lépéssel. Egyelőre jobb utat nem láttam, mint az alagsori raktárba menni, ellátni a kis kékség sebeit, aztán utána agyalhattunk, mit vegyünk magunkhoz és merre tovább. Már ha én akartam menni. Már ha ő akart velem jönni. Már ha egyáltalán egyikünk is akart volna menni. Annyi volt a kérdés, a bizonytalanság, a változó. Egyszerre csak egy lépés előre. Megvoltunk a gyors ellátással, utána irány a raktár. Ha pedig közben kiderül, mi is történt a lánnyal, az már plusz pont. Őrült egy nap elé néztünk.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Karanténvilág - Page 7 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 10 Júl. 2020, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 14 Júl. 2020, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 18 Júl. 2020, 00:00

//Szerdán lesz új kör, és akkor a nem írókat kihagyom.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 7 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 7 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.