Attilan

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Reptile Pént. 23 Márc. 2012, 16:04

Hála Nestor beszédének, és valószínűleg egy jó adag segítségnek, komolyabb verbális erőfeszítések nélkül engedélyezik nekünk hogy, nos konkrétan hogy dokkoljunk és a Csúcs fedélzetére lépjünk. Ott át esünk a szokásos bemutatkozósdin, majd pedig egyenesen a teleport szobához vittek minket, ahonnan egyhangúan mindenki Attilanra ment. Egy rövidke kép kiesés, majd pedig egy másik szobában találom magamat, bár elsőnek úgy érzem mintha ugyan ott lennék, de sikerül felfedeznem pár apró különbséget, melyek segítségével sikerül meggyőznöm magam hogy igenis otthon vagyok. Elégedetten szívok egy nagyot az itthoni levegőből, régen jártam már itt, és igencsak hiányzott ez, s bár igaz csak levegő.. „ Csak „ levegő, de mégis… Más, kellemes, s valamiért úgy érzem mintha szabályosan édeskés illat terjengene benne. Valószínűleg ezzel csak én vagyok így, hiszen mást mi köt ehhez a helyhez? Semmi, de nekem itt van a családom, a barátaim, na meg persze az eredeti munkám, tehát ha lehet így mondani az életem, plusz a múltam meghatározó része. Nestor szavaira felé fordulok, majd megvakarom az államat.
- Tökéletesen értettem. - Mondom a tőlem megszokott hangnemben, azaz nyugodtan, majd a szoba kijárata felé fordulok, és… Nos nem tudom hogyan tovább, valószínűleg lesz fogadó bizottság, ám ha mégsem, akkor úgyis tudom hogy mi hol és hogy merre.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 24 Márc. 2012, 10:30

//Előzmény: Csúcs űrállomás//
//Előzmény: Kapitány és Ko-Rel lakása//

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark és Ko-Rel

- Maradok a semlegesnél. Senki pártját nem fogom egy értelmetlen bosszúból menő háborúban.
A szobából már látszott odakint a gyönyörű város, Kallarkot kivéve már mindenki látta korábban ezt a helyet, Reptile pedig végre ténylegesen hazatérhetett, hacsak egy kis időre is. a szobában két teljesen embernek tűnő embertelen állt vigyázban fegyverrel a kezében, majd pillanatokkal később Ko-Rel lépett be az ajtón. Aki ismerte és már látta a nőt határozottan észrevehette, hogy mennyire össze volt törve. Fáradtság látszott rajta, a szemei vörösek voltak, valószínűleg a sírástól.
- Praetor! Fogadja részvétemet a császárnő miatt – biccentett a strontian felé. – Nestor, Tyra, Tirzusz, Mr. Morrow önöket is üdvözlöm – ekkor nézett a shi’ar férfira és Holmes-ra. – Ko-Rel vagyok. Örvendek
- Nova! – biccentett vissza a férfi. - Köszönöm! - tette még hozzá.
- Meg kell kérnem önöket, hogy adják át a fegyvereiket a két őrnek és önnek Tyra ezt is fel kell vennie – átnyújtott egy nyakörvet a nőnek. – Sajnálom szükséges óvintézkedés a jelenlegi helyzetben.
A nyakörvet Jelly és Holmes azonnal felismerte, hogy micsoda az, egy mutáns képességblokkoló. Amint a fegyvereket a csapat átadta és Tyra is felvette a képességblokkolót Ko akkor mutatott az ajtó felé.
- Induljunk, a királynő is beszélni akar önökkel. Mi volt olyan fontos, amiatt ide kellett jönnöm? – kérdezte.

Attilan   - Page 5 00120

Ez volt a KM reag.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 24 Márc. 2012, 19:30

- Elsőre is értettem Nestor kapitány, de remélem nem gondolta, hogy én részt vennék a dologban. A csapatnak csupán vendége vagyok... - Kicsit erőlteti a kapitányuk ezt az árulás dolgot és tudom, hogy nem tudom, majd kimagyarázni magamat belőle. Egységes elbánásban részesülnénk. De úgy tűnik elnapoljuk a kérést, megérkezünk Attilanba.
- Jelly, kérem moderálja magát, most pont úgy viselkedik ahogy azt egy embertől várják... - Jegyzem meg ember társamnak, miután közelebb mentem hozzá. Próbálok diszkrét lenni vele. Nem akarom a csapat előtt megalázni a mondandómmal. De a vendégségbe úgy illik menni, hogy viseljük magunkat és nem karikatúra mintára viselkedünk.
Az ilyen kirohanások után kelletlen eszembe jutna a lehetőségek az egyén viselkedésével kapcsolatban. Jellyé arra vall, hogy a földön valami olyat hagyott amit nem akar viszont látni. Hisz a csapatban van egy ideje, de az először jön a Földre vissza.
talán az emberi gyengeség maga amitől fél vagy, hogy a csapata szembe kerül a régi csapatával. Kezdem úgy érezni, hogy a csapat széthullását szemlélhetem majd az elkövetkező küldetésükön...
Lehet Attilanon kéne maradnom.
- Örvendek Ko-Rel százados, Jonathan Holmes, állok rendelkezésére. - Jelentem kimérten, majd készen állok követni a királynőhöz.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Reptile Hétf. 26 Márc. 2012, 03:43

Nem kell sokat várni, és megérkezik a fogadóbizottság, ami igazából csak egy személyből áll, és vele sem találkoztam még ezelőtt, s így olyan érzés fog el, hogy ezt betudhatom egy " ennek is eljött végül az ideje " pillanatnak, bár sosem terveztem hogy találkozok majd a nővel, de ettől függetlenül ilyen és kész. Biccentek felé amolyan köszönésképpen, és továbbá csendesen állok és figyelek, a beszédes részét ráhagyom másokra, és igazából azon gondolkodom hogy vajon lesz-e időm meglátogatni pár itteni személyt, például apámat, vagy éppen pár barátomat... A fegyverleadással igazából nem lesz problémám, hacsak nem várják el hogy kitépjem a körmeim, és kiszedjem a fogaimat, s az itthoni rendszert ismerve nem várják... Szóval röviden és tömören nincs mit leadnom, ezért engem továbbra sem érint szerencsére ilyesfajta óvintézkedés, így van időm még nézni az ablakon keresztül a várost, és igazából amíg nem indulunk addig ezt teszem. Ha megindulunk végül kifelé, akkor séta közben az ajtóban álló két őrt is jobban szemügyre veszem, hátha felismerem valamelyiket, bár nem hiszem, de hátha.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Horatio Millvier Hétf. 26 Márc. 2012, 09:25

Ballyedrak tökéletesen megértette Nestor szavait, majd felé fordult.
- Gladiátorral értek egyet. Semlegesnek kéne maradnunk - mondta a shi'ar pilóta, majd a két ember cselekedeteit figyelte.
~ Jelly. Csak rontja a helyzetet ~ gondolta Ballyedrak.
Ekkor lépett be Ko-Rel. Ballyedrak biccentett felé.
- Örvendek, Ko-Rel százados. Ballyedrak vagyok - mutatkozott be.
Ballyedrak a kérést nem tudta teljesíteni, mivel fegyver nem volt nála, így csak állt és megvárta amíg társai leadták azokat. Eközben Tyra-nak egy nyakörvet adtak. Ballyedrak nem tudta mire lehet jó, de voltak ötletei. Ezek után Ko-Rel az indulást javasolta, miközben elmondta, hogy a királynő is beszélni akar velük, és megkérdezte miért vannak itt.
~ Ezt a választ inkább a többiekre hagyom ~ jegyezte meg magában a shi'ar férfi.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Attilan   - Page 5 250sc9gAttilan   - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 26 Márc. 2012, 11:50

Úgy néz ki, többen szavaznak a semlegességre, mint bármelyik oldal pártfogására. Nekem kissé struccpolitikának tűnik, ha egy ilyen jelentőségű háborúban nem foglalunk állást, hát nem tudom, mikor fogunk.
Ko-Rel érkezésére reflexből tisztelegtem, csak közben jövök rá, hogy már nem igazán mondható a felettesemnek, de sebaj, a tisztelet attól még megilleti. Nincs a topon, ezt nem nehéz megállapítani, pedig ha valaki, akkor ő egy erős nő, nem könnyű összetörni.
-Üdv, Centúrió! - Köszöntöm az egyik rangjával, hát van neki elég.
Átadom a fegyvereimet, ahogy kéri, aztán Ko-Rel után indulok a királynőhöz.
-Azt eddig is tudta, hogy a Kree Birodalom a Földre a pályázik, de azt hiszem, az új hír, hogy szentül hiszik, hogy egy földlakó nyitotta a Hibát. Azt akarják, hogy mi kerítsük elő, és természetesen még többet is, de biztos vagyok benne, hogy küldenek másokat is, ha nem járunk sikerrel valamiért. Remélem nem kell önnek részleteznem az álláspontomat, ismer egy ideje - mosolyodom el. - Az ügy kivizsgálása azért még érdekes lehet, de attól függetlenül, hogy az úgy nevezett Nega-bandázsok hordozója bűnös vagy sem, a Kree Birodalom azt várja, hogy elvigyük nekik az illetőt.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Attilan   - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Jelly Hétf. 26 Márc. 2012, 12:02

- Én veletek vagyok egy bizonyos határig, de ha ártatlanokat vagy a Földet kezdi veszélyeztetni a tevékenység, akkor esküszöm kilépek - mondja Jelly. - De ezen belül minden szempontból veletek vagyok.
Ekkor előlép Kor-el. A Föld egyik hőse, Jelly szégyeli magát előtte egy kicsit, hogy milyen járatban van.
- Üdvözletem százados - mondja hangosan. Tyrára egy képességgátlót helyeznek. Jelly nem irigyli, régen ettől félt a legjobban, még az AIM idők idején.
Odasúg Holmesnak.
- Mutáns vagyok, tudja. Tudom milyen érzés megbélyegzettnek lenni. A Földön azért néztek rám furcsán, mert mutáns vagyok. Az űrben pedig mert ember. Ki érti ezt?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 26 Márc. 2012, 15:24

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark és Ko-Rel

Nem, Reptile nem ismerte meg a két őrt, akik az ajtóban álltak. Kiért a csapat a városba, a királyok sugárútjára érkeztek meg, akik jártak már a városban azok tudhatták, hogy az embertelenek királyai, királynőinek szobra szokott itt lenni. Most is sorban haladva látszott az összes, míg a sor legvégén már majdnem a királyi palotánál Lady Melissa szobra is ott állt, korábban, mikor a csapat tagjai itt jártak utoljára ez még nem állt ott.
- Nestor téved, és nem értette meg, hogy mit mondott a császárnő – szólt közbe Kallark. – Nem a kree-k hiszik, hanem az eddigi információk és tudásunk alapján van így, és nem a Kree Birodalom küldött minket, hanem a Galaktikus Tanács. Az már csak a többi uralkodó intrikája volt, hogy a császárnőt küldték értesíteni minket, tudván, hogy a Kree Birodalom milyen kapcsolatban van az Embertelen Birodalommal és a Földdel. Nem a Kree-k várják a személyt, hanem a Galaktikus Tanács.
Holmes egyből tudja, hogy valóban így van és még Reptile is, Holmes a pályafutása miatt, míg Reptile pedig azért, mert elég sokat töltött királyi udvarban. Az intrika így működött és ez pedig egy csúnya döfés volt a kree-knek, hogy nekik kellett ideküldenie a csapatot. Nestor szavai után a kree nő megtorpant.
- Vernake-ra és a Neramani testvérekre vall – bólintott Ko is. – Tudjuk, hogy háború van és mindenről, hála Agiponnak, aki részletes jelentést küldött már erről Lord Ronannak és Lady Melissa-nak erről. Nega-bandázs tulajdonosa?! – kérdezte döbbenten. – Tyler Jackson, az X-men egyik vezetője a hordozója… éppen a Raft-on van börtönben tizenkét rendbeli gyilkosság miatt… Mind a két bandázs tulajdonos ott ül börtönben…
Közben a csapat beérkezett a palotába, ott a kree tovább vezette őket a trónterembe. Belépve mindenki megláthatta a királynő a trónusán ült, előtte holokijelzők a levegőben, amiket olvasott, a trón mellett a földön Lockjaw feküdt, a Genetikai Tanács tagjai is odabent voltak, akárcsak a Vének Tanácsa, ők Atlantisziak és Lemúriaiak révén vízmaszkban, hogy lélegezni tudjanak, ezenfelül az Embertelen Elit tagjai is odabent voltak. Az Örök Birodalom királyi udvarának jelentős része jelen volt.

Attilan   - Page 5 00120

Tao feltűnhetett volna, hogy csak a 2 shi’ar akar független maradni, ami részükről érthető. mrgreen

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Reptile Kedd 27 Márc. 2012, 05:32

Nos, valahogy úgy történt a két őrrel ahogy gondoltam, nem olyan személyek voltak akiket ismertem, bár ezzel nincs probléma, hiszen sejthető volt. Kiérve a városba sok szép emlék csap meg hirtelen, olyan erővel mintha csak egy rakomány szállító űrhajó talált volna telibe, ámbár nem fájdalmas, sőt, sokkal inkább felszabadító! Emlékszem, apám mesélt itt nekem sokat egy-egy uralkodóról, habár nem ez volt a szakterülete, egész jól értett hozzá, s ért is, ha csak nem történt vele valami, amit azonban erősen kétlek. Lényeg a lényeg, nem volt erre a tudásra szüksége, csupán csak érdekelte, s ez egy nyomós indok arra hogy felnézzek rá, hiszen úgy szánt valamire időt s energiát, hogy tudta, valószínűleg sosem lesz sem értékelve, sem pedig hasznára a tudása. Míg Gladiátor beszél, én finoman Jelly vállára rakom a kezem, amolyan jelzésként szánva ezt, nem intő jelzés, nem figyelmeztetés, csak hogy ne érje hirtelen hogy beszélni kezdek hozzá.
- Ne aggódj Carl, nem azért vagyunk itt hogy bárkinek is baja essen, ezt te is tudod, csupán a bandázs tulajdonosáért jöttünk. - Bár lehet hagynom kéne, kisebbségi komplexusa van talán, de ideje lenne hogy felfogja: senki sem akar se neki, sem a földnek, se bármelyik embernek ártani, legalább is a csapatból egészen biztosan nem. Intrikák, kellemetlen dolog, néha már undorító hogy mire képesek vele egyesek, de szerencsére, ez az ő dolguk, és nem az enyém, s így nem kell miattuk fölöslegesen mérgelődnöm. Ko-Rel szavain szívesen elmosolyodnék, mármint azon hogy akit keresünk, már amúgy is börtönben van.
- Ez igencsak megkönnyíti a dolgokat. - Mondom egyhangúan, majd belépek a trónterembe a nő után, s realizálom hogy egész kellemes kis tömeg gyűlt össze, végül is mindenki itt van aki most számít. Elhelyezkedek a többiekkel egy vonalba, majd mivel ugyebár itt most királyi vérűekről van szó, ismételten térdre ereszkedem, a mai napon másodjára, és várom hogy mi lesz, kell-e kézcsók vagy sem, s hasonló dolgok. Alap esetben, ha még itt élnék, ha jól emlékszem elég lenne egy meghajlás is, de inkább biztosra megyek, hiszen régen nem voltam már itthon, és ki tudja hogy felőlem miben változtak a dolgok, lehet már nem vagyok a testőrség tagja, s már valaki más betöltötte a helyemet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 28 Márc. 2012, 19:59

A trónterem előtt még megigazítom magamon a ruhát, hogy ne nézzek ki oly módon, mintha csak valami űrkalóz szolgálója lennék vagy hasonló. Rendbe vágom magam, lehetőleg varázslatos segítség nélkül. De még a belépés előtt próbálok válaszolni Reptile megjegyzésére.
- Nem értek egyet önnel ezen a téren... - Eresztem meg, hogy legyen ideje elgondolkozni ezen a többiekkel együtt, mikor bemegyünk a trónterembe, hogy ismét lefussuk a tisztelet köröket.
Belépve a terem közepéig sétálok és egyenesen a királynővel szemben térdelek le, miután meghajolgatok mind a két oldal uralkodói felé.
- Üdvözlöm Boltagon királynő! Megtiszteltetés újra találkozni. - Próbálom gyorsan, szürke hangon közölni a mondandóm és remélem, hogy a csapat követi a példám. illetve hogy a nem várt tömeg felé is illendően reagáltam. Nem számítottam mindenki jelenlétére.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 28 Márc. 2012, 21:36

Azt tudtam, hogy az intrika sosem volt az én asztalom, de úgy tűnik, jobban melléfogtam, mint általában. Majdnem hangos "ahá" sóhajtással követem Kallark okfejtését, mikor megértem, hogy miről is van igazából szó. Oké, beismerem, nem vagyok egy diplomata, nincs ilyen téren tapasztalatom, de biztos vagyok benne, hogy nem is ilyen irányú képzettségem miatt lettem én a vezető. Na ugorjunk!
-Mindkettő? Mégis mióta vannak börtönben? Vagy még inkább: a Hiba keletkezésekor is börtönben voltak? Mert így elég valószínűtlenné válik a bűnösségük... - Mondom ki az egyértelműt, de most már inkább mindent hangosan mondok, minthogy magamban tervezgessek, és a végén kiderüljön, hogy hülyeségből indultam ki.
A terembe érve meglepődöm, hogy milyen sokan vannak itt, vajon mind a mi fogadásunkra érkeztek? Holmes példáját követem, és főhajtások után és is térdre ereszkedem. Ami azt illeti, gyűlöltem az itteni protokollt, amikor Neboval voltam Attilanon, mindig megpróbáltam elkerülni az ilyen felesleges köröket. De most nincs erre lehetőség, és azt hiszem, Holmes jól ismeri a járást, elvégre itt dolgozott nagykövetként, vagy ilyesmiként.
-Üdvözlet, Boltagon királynő, hálás köszönet a szívélyes fogadtatásért.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Attilan   - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Horatio Millvier Csüt. 29 Márc. 2012, 11:57

Ballyedrak követte társait a trónterem felé. Mikor meghallotta, hogy mindkét nega bandázs birtokos a Raft-on ül, kicsit úgy érezte, hogy könnyebb dolguk lehet, de tudta, hogy bármikor történhetnek meglepetések. A shi'ar pilóta nem szólt bele a beszélgetésekbe. Úgy érezte fölösleges lenne. A szobrok között sétálva gyorsan mindre vetett egy pillantást. A trónterembe érve Ballyedrak kicsit meglepődött, persze ezt nem mutatta ki. Furcsa volt számára a rengeteg ember a teremben. Társait követve megindult a terem közepe felé.
~ Kíváncsi leszek mi lesz a folytatás. Érdekes események elébe nézünk ~ gondolta a shi'ar.
Főhajtásokkal tarkított útja után letérdelt a királynő előtt.
- Üdvözlet, Boltagon királynő - köszönt, majd várta a történéseket.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Attilan   - Page 5 250sc9gAttilan   - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Jelly Pént. 30 Márc. 2012, 09:38

Jelly végighallgatta az egészet. Intrika áldozatai lettek, nem lehet igaz. Apró bábuk voltak egy galaktikus méretű sakktáblán, kicsit megnyugodott ilyen téren, de hogy egy ilyen intrikus tanács felügyeli a galaxis rendjét, ez kicsit durva volt.
Tyler Jackson pedig X-Men volt, nem véletlenül választották be annak idején a csapatba. Carl jó embernek ismerte, nem tudta elhinni, hogy valami ilyesmit hordozz magában.
- Tizenkét embert megölt? - kérdezte Jelly döbbenten. - Ismertem Tyler Jacksont, tudom, hogy ő nem gyilkos. Talán rátudom beszélni, hogy velünk jöjjön. Régen én is az X-Men tagja voltam.
Meglátta a trónterem ajtaját, rögtön elhallgatott, és emlékezetébe idézte az etikettet. Amikor beléptek ő is letérdelt, került a szemkontaktust, majd megszólalt.
- Üdvözlet, Boltagon királynő.
Látta, hogy a terem tele van Embertelenekkel, akik őket figyelik. Szinte érezte, ahogy átdöfi a tekintetük őt.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 30 Márc. 2012, 09:45

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark, Ko-Rel, Melissa Boltagon és Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon

- Csak Spar-Theen, Mr. Jackson csak pár hete került oda.
Bent a teremben Ko-Rel meghajolt a tanácstagok irányába és mélyen a királynő felé is. valószínűleg a mozdulatból, aki ért hozzá, az tudhatja, hogy nem ma találkoztak először. Kallark is szó nélkül térdre ereszkedik, egyedül Tyra volt az, aki nem tette meg mindezt, hanem csak állva maradt a teremben. Minderre a teremben többen felmordultak és láthatóan a királynő arcán is csalódottság futott át, hogy pont a kree nem adja meg a tiszteletet számára. Háború ide, vagy oda… Mivel őt már mindenki látta korábban az első, ami feltűnt és üvöltött róla, hogy érettebb lett, mint volt. Utoljára mindenki még szinte kislánynak látta, most pedig határozottan felnőtt, lehet, hogy az első gyermeke születése is közre játszott benne, de az arcán és tekintetében már nem volt ott az, hogy fél az uralkodástól, mint régebben. A kedvesség és a szerénység most is ott volt, de ezek mellett a határozottság is feltűnt. Felkelt a helyéről és intett a társaságnak, miközben néhány lépésnyire megközelítette őket.
- Álljanak fel – mondta kedvesen. – Üdvözlöm önöket!
Most nem várt el kézcsókot, ennek ellenére Kallark kinyúlt a nő keze felé és az illemnek megfelelően kézcsókkal illette.
- Lord Kallark! – mosolyodott el. – Nem reméltem soha sem, hogy egyszer itt üdvözölhetem önt. Fogadja részvétemet a császárnő miatt, ön s népük egy remek vezetőt s nagyszerű asszonyt veszített a halálával. Bízom benne, hogy Sharra s K'ythri* óvják már a lelkét.
- Köszönöm királynőm! – mondta halkan a strontian. – A hírek igazak, ön tényleg a sokat változott.
- Ko-Rel tovább küldte, hogy miért érkeztek, az engedélyt megadom önöknek, hogy Attilan-t elhagyják s a Földön szabadon ténykedjenek, a királyi udvar kezeskedik önökért, amíg itt tartózkodnak a bolygón. Mr. Stratos – fordult az embertelen felé. – Mikor majd visszatérnek a Galaktikus Tanácshoz, vagy a Kree udvarba, van egy üzenetem a császárnak. Csalódnia kell, ha azt hiszi, hogy a fajunk elkorcsosult s gyenge, ő az, ki őrültségében nem látja, hogy a jó úton haladunk, s jöjjön, ha akar. De Attilan s az embertelenek nem adják meg magukat, ha kell az utolsó vérünkig harcolni fogunk, de Attilan trónját sosem fogja a Megnevezhetetlen újra birtokolni! – ekkor Reptile-re nézett. – Tirzusz Agipon, igazán hálásak vagyunk önnek mindazért, miket eddig tett s mert öregbíti birodalmunk hírnevét oly távol Attilan-tól.
Itt ezeknél a szavaknál is tisztán hallatszott, hogy tényleg felnőtt, a pletykák igazak lehettek, hogy Ronan nagy hatással volt a fiatal nőre, aki tanácsadóként is segített a királyi párnak.
- Lord Ronan megérkezett a kree udvarba, s üzent számunkra valamit? – kérdezte még.**

Attilan   - Page 5 00120

* A shi’arok 2 istene
** Nagy szó lett volna, ha megteszi, mert nemesi család sarja, plusz az egyik legbefolyásosabb kree. Tudjátok, hogy nem érkezett meg, ha így lett volna hallottatok volna róla.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Tyler Szomb. 31 Márc. 2012, 12:42

A fószer börtönben ül, mind a kettő. Így elég nehéz létrehozni a hibát. Bár ki tudja, hogy ez hogy is működik egyáltalán. A nyakörv enyhén irritál, de nem teszem szóvá. Az egész udvartartás fogad, minket s meg is adják az engedélyt amire vártunk. Az üdvözlésen kívül, nem szólalok meg, csak hallgatom a többieket. A politika hidegen hagy, a feladatunkra koncentrálok inkább. Hamarabb megtaláltuk a fickót, mint gondoltam volna. Első utunk hozzá fog vezetni. Remélem minél hamarabb letudjuk ezt az ügyet zárni.

//Most tényleg nem kötekedésből, de miért kell kicseszni velem? Nem azért nem hajolok meg, ég üdvözlöm rendesen akit kell, mert direkt. Hanem mert nem tudok írni, ezért maradok ki a körből,nem szándékosan csinálom, te meg állandóan azt írod a reagokban, hogy Tyra bunkózik:-D//

//Ha 1 körből maradtál volna ki, azt írom, hogy letérdelsz, de ez a 2. kör volt amiben nem írtál, azért vettem egy. - Nef //
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 01 Ápr. 2012, 16:06

Melissa igazán kedvesen bánik velünk, de látszik rajta, hogy több az önbizalma, mint legutóbb volt, amikor itt jártam. Ez határozottan jót tett neki, végre valóban uralkodóként viselkedik, nem pedig egy bohókás lányként, akit elvett a nagy szerelme, és fogalma sincs, mihez kezdjen ezzel a sok boldogsággal.
-Roppantul hálásak vagyunk, hogy kezességet vállalnak értünk, királynőm, és a legkevesebb, amit kér. Ígérem, boldogan fogom átadni üzenetét a Tanácsnak - válaszolom roppant visszafogott hangnemben, aztán tekintetemet végigfuttatom a teremben lévőkön. Bizonyára valami más ügy miatt gyűltek össze ennyien, de talán hasznos is lehet, hogy megismerik a Galaxis Védelmezőinek tagját.
-Legjobb tudomásom szerint nem érkezett meg Lord Ronan, nem kaptunk efféle hírt, de ha esetleg megtudunk ez ügyben valamit, szólni fogunk, királynőm.
Azt hiszem, más kérdése már nem lesz a királynőnek, de még az is lehet, hogy valakinek a teremben lesz kérdése, megjegyzése, vagy kérése, úgyhogy nem akarok gyorsan lelépni. Különben is barátságos viselkedést akarok mutatni, és nem épp a bizalom jele, ha minél hamarabb el akarunk húzni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Attilan   - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by A Misztikus Pókember Hétf. 02 Ápr. 2012, 18:43

Simán megy a dolog, hihetetlen mennyit tanul a banda egy űrút alatt. Vagy csak sokaknál az otthon hatása. De akárhogy is, most nem kell annyira szégyenkezni a banda miatt. Persze kivételek mindig vannak. Egy pillantást vetek rá. De utána figyelem a dolgok menetét. Meglepően könnyen megy. Semmi győzködés semmi mellébeszélés. De amilyen egyszerű az itteni munkája a védelmezőknek olyan komplikált lesz a tanáccsal kapcsolatos diplomáciai fiaskó. Magamban feljegyzem, hogy Reptilet meg kell kérnem mit ne adjon át a császárnak, ha nem akarja megkockáztatni a háborút és, hogy a csapat idő előtt döntsön melyik oldalra áll. Kényelmetlen kezd lenni ez a kis etikai oktató poszt, már most viszket a nyelvem egy kis oktató szövegre azzal kapcsolatban, hogy miként nem érdemes háborút kirobbantani a galaxis feletti tanáccsal egy kis városként.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Reptile Hétf. 02 Ápr. 2012, 20:22

Szinte mindenki teszi amit kell, és a csapat nagy része térdre borul, a baj csak ott van hogy ez csak a nagy része, és aki állva marad, az pont Kree. Egy pillanatig végigfut rajtam a hideg, s kezdi el piszkálni a fantáziámat, hogy vajon ki lesz-e dobva a trónteremből, vagy sem a tiszteletlenségéért? De végül úgy tűnik, hogy úrnőm... Függetlenül attól hogy sokkal érettebb lett, ugyan olyan... Megbocsájtó? vagy inkább elnéző, a lényeg hogy mindenki marad idebent, s végül is ez valamilyen szinten rendben is van így, nem egészen... De most így van és kész. Tisztelettel tekintek Melissára, a viselkedése, a megjelenése, a szavai, eddig is tiszteltem, de most valamiféle büszkeség is elönt, egyrészt hogy ilyen uralkodó keze alatt élhetek, mint embertelen, másrészt pedig büszke vagyok úrnőmre is, hiszen jelentősen pozitív irányba változott, és nem is valami túlságosan sok idő alatt, igazi uralkodó lett belőle. A nekem címezett szavaira hirtelen nem tudok reagálni, egyrészt meglep, másrészt pedig zavarba hoz, ám pár másodperc után megemberelem magam... Micsoda kifejezés, a lényeg hogy:
- Megtiszteltetés, Boltagon királynő. - Eztán pedig csak figyelek, mint mindig, s várom hogy mi fog történni, s talán most a tekintetemben látszana lenne valami... Nem átlagos, de arcmimikám még mindig nincs, s továbbra se bánom mindezt.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 03 Ápr. 2012, 10:24

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark, Ko-Rel, Melissa Boltagon és Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon

A királynő bólintott végül kissé gondterhelten arra, hogy Ronan még nem érkezett meg.
- Lady Kallistrate! – mondta, mire egy szőlehajú nő lépett elő. – Menjen el a SWORD-hoz s tudja meg, hogy Lord Ronan kijutott-e a Földről s sikeresen belépett-e a hipertérbe a Naprendszeren belül.
- Azonnal felség! – hajolt meg a nő.
Ezzel még hátrafelé lépett hármat, szemben a királynővel továbbra is, és csak a három nagy lépés után fordított hátat, a csapatnak ekkor tűnhetett fel, hogy a nő kezén is van egy nega-bandázs pár.
- Lady Kallistrate hercegnő Lord Lyron s az én unokám – szólt közbe Melissa. – Egy másik realitásból érkezett s ragadt ebben a világban, idén érkezett, már jócskán a Hiba létrejötte után, így ő nem érintett ezen ügyben, miért itt vannak – még Ko-Relre nézett. – Van valami hír a gyermekéről Ko-Rel? – kérdezte aggódva.
- Nincs felség – mondta meggyötörten a kree nő. – Semmilyen nyomára nem akadtunk, minden bizonnyal már nincs a Földön.
- Remélem mihamarabb a nyomára bukkannak – felelte. – Távozhatnak!
Engedte el egy intéssel a csapatot. Odakint Ko-Rel vezette ki a palotából a csapatot, a kijárat előtt állt meg.
- Üzenetet küldtem a SHIELD vezetőjének – mondta. – Nem kaptak engedélyt arra, hogy a Raft-ra menjenek és beszéljenek Tyler Jacksonnal. Sajnálom és most mennem kell!
Így meg sem várva a választ a levegőbe emelkedett és pillanatok alatt tűnt el a kree nő a látóhatáron. A csoport pedig odakint maradt egyedül a palota előtt, amikor két tudósnak öltözött személy jött ki és egy alacsonyabb – 155 centi körüli – csuhában levő női alakkal. A női alak nem látszott egyáltalán a ruhája miatt, de ahogyan a csapatot meglátta futni kezdett feléjük, és mielőtt bárki reagálhatott volna Kallark-ra vetette magát és átölelte a férfi szorosan, miközben az arcát a strontian mellkasába temette. A férfi megragadta az alak vállait és megpróbálta óvatosan odébb tolni, mikor az alak teljesen természetesen nyúlt fel a férfi arcához, mintha nem először tenné. Gladiátor elkapta a kart és kissé megszorította.
- Kal! Engedj el – nyögött fel a nő. – Ez fáj!
A hang a két embert és Reptile-t kivéve mindenkinek ismerős volt, Ballyedrak-nak fájdalmasan is. kallark arcán értetlenség látszott, majd zavartan engedte el a kezet és hajtotta le a lány csuháját annak a fejéről. Már mindenkinek világos volt, hogy miért volt ismerős a hang. A fiatal lányt mindenki felismerte, voltak elég ideje az űrben, hogy megtegyék. Lilandra Neremani volt az, a halott shi’ar császárnő, csak éppen közel tíz évvel fiatalabbnak nézett ki, mint amikor Chandilar elestekor elhunyt.

Attilan   - Page 5 Xmkingbreaker02page016

Kalli:
//Folytatás: A Csúcs űrállomás//

//Folytatás: Tárgyalók//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 04 Ápr. 2012, 08:59

Lord Ronan esete felettébb érdekes, illetve a háttere már egyre inkább. Sok lehetséges történés van, de nem hiszem, hogy átállt volna a tanácshoz, túlságosan bízik benne a birodalom. Ez esetben viszont valószínű, hogy elfogták, mert megtudott valamit vagy kámforrá vált, mert megtudott valamit... Kezdem úgy érezni, hogy itthon ér minket a háború. Kiélesedő paranoiám az is mutatja, hogy rögtön gyanakszom az előlépő Kallistratera, akinek rögtön alibit nyújtanak, egyenesen a királynő, de azért én elraktározom az információt. Nem értek a Bandázsok hatalmához oly nagyon, de nem tudom az uralkodó mennyivel okosabb ilyen téren. Talán pont a lány jövetele nyitotta a portált, de mivel kizárjuk most a szándékosságot nem is hozzuk fel a témát, kínosan érintené az ügyünket. De emlékeztetem magam, hogy el ne felejtsem ha kezembe kerül még néhány darab...
Apropó következő darab... ~ Ko-Rel gyermeke, elhagyta volna a földet? Anélkül, hogy szólt volna jó anyjának, de persze azért mert nem önként tette. Ronan kiejtve, egy zsarolható Nova a zsákban. Mi pedig hírnökei a káosznak, betörünk a Raftra, mert a tanács azt akarja. A S.H.I.E.L.D. nagykutyái egyből ránk szegezik a tekintetüket... A világ lehet túl hatalmas, ez eddig túl könnyű.~ Miközben gondolkozom, szembe kerülünk az ifjú csuklyással, nekem bele telik egy kis időbe, csak az arccal ismerem fel.
- Az utolsó darabka? - Ejtem ki zavaromban az állam leesésével. De utána rögtön féltérdre ereszkedem. Csak most jut eszembe, hogy lehet nem kéne elmennünk Attilanról mielőtt itt hagyok pár darabkát, hátha segít az ittenieknek... De lehet megint csak a káoszt verném fel...
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Horatio Millvier Szer. 04 Ápr. 2012, 11:51

Miután a királynő engedélyt adott a felállásra, Ballyedrak eleget tett ezen lépésnek, majd hallgatta a szavait. Kiderült, hogy engedélyt kapnak a szabad mozgásra, amíg a bolygón vannak. Illetve még néhány információ és üzenet átadási kérés is megfogalmazódott. Még egy kis ideig magántémákban folytak. Lady Kallistrate érkezett a helyiségbe, majd miután parancsot kapott a S.W.O.R.D. meglátogatására és információk gyűjtésére Lord Ronan-ról, távozott. Ko-Rel elmondta, hogy a S.H.I.E.L.D. nem engedélyezi a Raft-ra való látogatást, majd távozott. A palotát elhagyva három emberre lettek figyelmesek. Az egyik mikor meglátta őket elkezdett rohanni hozzájuk, és Gladiátor nyakába vetette magát. Abban a pillanatban, hogy a nő megszólalt, Ballyedrakban robbanásszerűen jelent meg a tudat, hogy ki is az ismeretlen. A shi’ar férfi megdöbbent amikor a csuklya lekerült, és a tíz évvel fiatalabb Lilandra Neremani császárnőt látta meg. Nem tudott megszólalni, csak állt, és várt.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Attilan   - Page 5 250sc9gAttilan   - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 04 Ápr. 2012, 15:06

Elnézek a nő után, aki Melissa küldött a SWORD állomására, a karperec elég feltűnő jelenség, de természetes, hogy hiszünk a királynőnek. Ha szerinte nem volt itt a nő, akkor nem volt itt. Még akkor sem, ha erősen érdekében állna a nőnek hazudnia, hiszen a saját unokájáról van szó, bár egy másik világból. Komplikált a helyzet.
Felállok, ismét meghajolok, és hátrálva távozok a tisztes távolságig, aztán Ko-Relt követem. A hírei nem csak hogy rosszak, de ő sincs éppen jó hangulatban. Mi több, úgy hagy minket itt, mint akinek legkisebb dolga is fontosabb nálunk. Talán így is van. Elvégre mi csak egy intergalaktikus terrorcselekmény ügyében nyomozunk, nem egy eltűnt gyerek miatt, vagy ilyesmi. Basszus, hol ragadt rám ez a szarkasztikus rosszindulat?!
-Így nem lesz könnyű kivizsgálni az ügyet - jegyzem meg Ko-Rel távozása után. Mikor aztán a csuklyás alak feltűnik, arrébb lépek Kallarktól, és figyelem a jelenetet. Mikor felfedi magát az idegen, szemeim elkerekednek.
-Nem ismerem jól a shi'ar hagyományokat, de úgy rémlik, a halottak nem szoktak feltámadni. Klón, vagy másik világ szülötte?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Attilan   - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Jelly Szer. 04 Ápr. 2012, 16:30

Jelly követte a társait. Ahogy gondolta, a Raftra nem lehet csak úgy besétálni, hogy megszerezék a bandázst, pedig fontos lenne. Nem tudta elhinni, hogy Tylert csak úgy bekasznizták.
Valamint tényleg egy hordozó, de ezek szerint tényleg az. Odalép Nestorhoz, majd félrehívja.
- Valahogy ki kell hozni, a diplomáciai módszernek már nem vesszük hasznát. Úgy kell megoldani, hogy ne legyenek halálos áldozatok, csak bizonyos számú sérült. Van egy ötletem, azon a helyen a legelvetemültebb bűnözöket tartják ott, régen pedig az AIM ellenségeit. Kis híján én is oda kerültem. Szóval be kell juttatni egy vírust a rendszerbe, ami miatt a rabok kiszabadulnak, majd valahogy be kell jutni. A vírus megírását bízzátok ide, de minden segítséget kérek... A bejutást rátok bízom.
A tekintetében eszelős bátorság bujkál. Meg kell szerezniük a bandázst, majd kiszabadítani Tylert.
- Tyler a csapattársam, ugye nem fog semmi baja esni?
Ekkor meglátta a shiar nőt, akiben a császárnőt ismerte fel. Jelly azonnal meghajolt, majd csak ennyit mondott.
- Bocsásson meg felség, csak elkapott a hév, hogy újra a szülővilágomon lehettek.
Elvileg meghalt, akkor hogy lehetett itt?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Reptile Szer. 04 Ápr. 2012, 21:24

Feltűnik egy ismeretlen nő köztünk, úgymond köztünk, aki úgyszintén nemesi származású, mint ahogyan később az kiderül, nem is akármilyen, s bár úrnőm szavai alapján, ő is vádolható lehetne a hibával kapcsolatos dolgok miatt, mégsem vádolható, s ez most így furán lett összetéve, de a lényeg az hogy Melissa biztos benne hogy ártatlan, és igazából nekem nem is kell tovább ragozni efelől a dolgot, úgy értem hogy a királynő csak önmagában egy megbízható, és őszinte személy, én pedig úgy érzem, mint hű szolgája, s embertelen, hogy nem kérdőjelezhetem meg a szavait, s nem azért mert ő az uralkodó, hanem mert tudom hogy milyen, s nincs okom rá hogy szavahihetőségében bármi kételyem legyen. Végül elbocsájtanak minket, ami egyáltalán nem probléma, tekintvén hogy sietnünk kell, bár jó, belátom, még van egy hetünk, ha jól emlékszem, de mégis úgy érzem, hogy jobb ha minél hamarabb letudjuk. Kint Ko közli velünk hogy nem beszélhetünk a gyanusítottal, ami pedig elég nagy gond, s tartok tőle, hogy csúnya dolgokhoz fog mindez vezetni, de remélem hogy tévedek. Jobban belemerülnék magamban a dolgoknak, ám észbe kell kapnom, hiszen egy vélhetőleg.. Lány, Gladiátornak veti magát, a pozitív értelemben, tehát úgy néz ki hogy nagyon örül neki, már ez magában is meglepő, hát még az hogy ki is ő.
- Hogyan?... - Csúszik ki eme meghökkent kérdés a számon, s nem tudom hirtelen hogy mitévő legyek, talán le kéne térdelni? Lehet, most elkezdem emiatt Kallarkot figyelni, s ha ő is teszi akkor jómagam is letérdelek tiszteletteljesen, nem is tudom hogy miért pont így, talán ez a helyzet túlságosan összezavaró.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 05 Ápr. 2012, 09:20

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark és Lilandra Neramani

A két tudós, aki a lánnyal érkezett közelebb lépnek Nestor szavaira és egy eszközt adnak át, amin DNS és egyéb vizsgálatok eredményei láthatóak.
- Klón – mondta az egyik. – Néhány napja akadtunk rá a városban kószálva, megvizsgáltuk kétszer is és amikor megtudtuk, hogy önök itt vannak, őt nem lehetett távol tartani maguktól. Amennyire rájöttünk nem emlékszik még sok mindenre, de az emlékei fokozatosan térnek vissza és olyan idős lehet… nem sokkal Chandilar pusztulása után „születhetett”. Nem tudni, hogy miként került Attilan-ra, de állítása szerint egy űrhajóval érkezett, az elmúlt hónapokban pedig itt élt a városban, arra nem emlékszik, hogy kiknél élt, de tanult és… azt hiszem, hogy ő az önök gondja ezentúl.
Kallark csak bólintott a szavakra, majd még mindig kissé zavartan térdelt le a lány előtt. Ez számára sokkal inkább volt felkavaró, mint a többieknek. Klón, azt jelentette, hogy nem lehet császárnő újra és nem vezetheti az impérium haderejét sem. De akkor is élt, és ha emlékszik újra saját maga lesz.
- Császárnőm… Lilandra – mondta alig hallhatóan.

Kinyúlt a kislány felé, majd magához húzva ölelte meg, szorosan magához szorítva, már-már sírva. A mozdulat igencsak árulkodó volt, de Gladiátor nem törődött vele. A lány is átölelte a férfit lehunyt szemmel és a vállára fektette a fejét. Egy harcos nem így öleli meg az úrnőjét, a pletykák, amiket galaxisok szerte pedzegettek úgy látszik valóban valósak voltak. Gladiátor és Lilandra minden valószínűséggel tényleg szeretők voltak a császárnő haláláig. A férfi végül elengedte a lányt, akinek most tűnt fel, hogy többen térdelnek.
Nem tudta, hogy miért, bár ismerős volt számára, ahogyan a Lilandra megnevezés is, igen, régen sokat hívhatták így.
- Nem tudom, hogy miért térdelnek le – mondta kissé zavartan. – De ne tegyék… Rád emlékszem valamennyire – nézett Gladiátorra. – Az érintésedre… a hangodra… illatodra… hogy veled biztonságban lehetek. Hogy – itt mélyen pirult el. – a karjaidban tartasz… olyan távoli, de… azt mondták, később minden tiszta lesz – nézett hátra a két tudósra.

Talán mindenki legnagyobb meglepetésére Gladiátor gyengéden mosolyodott el.
- Te voltál a Shi’ar Impérium császárnője, és igen fogsz emlékezni úrnőm – mondta. – Csak biztonságba kell téged vinnünk, ahol senki sem zargat és visszakaphatod az emlékeidet. Bocsáss meg, elbuktam, nem tudtalak megvédeni! – hajtotta le a fejét. – Nem vagyok méltó…

- Nem tudom, hogy miért mondod ezt… soha sem hagytál cserben. Bármi is történt, tudom, hogy megtetted, ami tőled telhető volt. Ha igaz, amit mondtak, meghaltam, de annyi mindenkit megtudtál menteni, amennyit csak tudtál… nem buktál el és méltó vagy…
A férfi felállt a földről, majd Jelly-re nézett.
- Az ember első jó ötlete – mondta. – Betörünk a börtönbe. A császárnőt nem vihetjük a Thanos-ra, megölnék azért, aki. Bármilyen nehéz ez… de a kree fenyegetés mellett is ez a hely a legbiztonságosabb számára. Van ezen a bolygón olyan hely, ahol biztonságban lehet a Majestrix? – ezt a kérdést már mindkét embertől.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 5 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.