Attilan

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Horatio Millvier Csüt. 05 Ápr. 2012, 12:37

Ballyedrak azonnal követte Gladiátor példáját és letérdelt a császárnő előtt. Bár a nő klón volt, mégis csak annak a klónja aki vezette őket. A hír, hogy mindenre emlékezni fog örömmel töltötte el a pilóta szívét. Ballyedrak fejét lehajtva szólalt meg.
- Császárnő - mondta, majd figyelte az eseményeket.
Innentől az Ő döntéseikre volt bízva Lilandra, így nekik kellett gondoskodniuk a biztonságáról. A klónon látszódott, hogy nem nagyon érti a helyzetet, de Gladiátor felvilágosította, hogy ki is ő. A két shi'ar reakciójából Ballyedrak rögtön leszűrte, hogy a köztük lévő kapcsolatról szóló pletykák valósak. Nem érdekelte a dolog. Nem az ő dolga volt. Az azonban zavarta, hogy klónként nem uralkodhat, amely valódi visszatérését a shi'arok közé nagyban hátráltatta. Gladiátor szavaira ő is a két emberre nézett, ekkor már felállva a földről.
- Valóban biztonságba kell helyeznünk. Nem hagyhatjuk, hogy megtalálják és ártsanak neki - jegyezte meg.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Attilan   - Page 6 250sc9gAttilan   - Page 6 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Tyler Csüt. 05 Ápr. 2012, 15:57

Történnek már az események, csak egy pillanatra nem figyelek és máris itt van a nyakunkon egy halott császárnő klónja, akire nekünk kell vigyázni. Nem mintha az elsődleges feladatunkkal olyan jól boldogulnánk.
Térdelve pillanatok a kettőre, nocsak Kallark mégis csak érző lény. Kettejükről meg süt a nyilvánvaló. Nem akarom megzavarni a pillantott. A két földire pillantok, vajon tudnak-e biztonságos helyet.
Nestorra pillantok, kicsit kérdően, a börtönbe való betörés nem lesz könnyű, valami terv is elkéne, remélem a földiek ki tudnak majd találni valamit erre is...
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Jelly Csüt. 05 Ápr. 2012, 18:25

- Jó ötlet. Életem első jó ötlete, pontosabban mióta a csapat tagja vagyok. - Beleöklöz a levegőbe.
Ekkor eszébe jut valami más is. Egy kis gond, pontosabban egy nagy, robotikus gond, ami könnyedén elizélheti a tervet. Vízió. A robot folyamatosan figyeli a Raft rendszereit. - És hogyan?
- Lesz itt egy kis gond. Vízió... Ő figyeli a börtön rendszereit. Ez egy fejlett android, akinek az agya helyén háttértároló van. Bármilyen infót képes leszedni, bárhonnan. És lehetetlen meghackelni, pontosabban le kellene valahogy kötni. - Fel alá kezdett el járkálni, mikor Kallark egy kérdést intézett hozzá. - Az X-Suli, a Kúria. Mágia védi, valamint a biztonsági rendszere fejlett, ja és a tanári kar maximálisan megbízható. A lehető legjobb és legbiztonságosabb hely.

Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 05 Ápr. 2012, 23:37

Hirtelen kicsit sok dolog szakad a nyakunkba... Még, hogy a mi gondunk. Valahogy régen gondtalanabbnak tűnt ez a hely. Lehet csak a védelmezők hatása, valamiért nekem azt terjesztették, hogy egy csapat igazi hős. Csak nem olyan jó a marketingje, mint az angyaloknak. De ahogy most nézem még jobb is volt, ha csak így ránk varrnak egy bébiszitter melót és ez az ötlet. ~ Egyszerű, küldjünk be egy vírust, tuti kiüti a rendszert. Az ex x-diák feltöri a SHIELDet... ~
- Szörnyű ötlet, mire bejutnak a börtönbe a betörés a rendszerbe már régen felkészíti őket és állig fegyverkezve várja a fogadó bizottság a Galaxis Védelmezőit. Attilan lesz a hibás, elvesztik a Tanács bizalmát is, aki meg is egyezhet a Földi vezetőkkel, hogy vállalják Attilan és a Védelmezők gondját. De csak nyugodtan, ha nem haragszanak én megvárom a lefolyását egy jó csésze tea felett... - Nyugodtan mondom végig, majd mutatok is a végén a feltételezett csésze irányába is, egy cinikus mosollyal. El se hiszem, hogy mit terveznek a semlegesek. Azt már meg sem említve, hogy a X-men mindenkit elfogad aki beadja nekik, hogy jó. Biztos titokban marad, hogy a császárnő klónja flangál az udvaron...
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 06 Ápr. 2012, 14:06

A papírokra nézek, amiket a tudósok átadnak, átfutom őket, mintha értenék egyáltalán a DNS-ekhez, a klónozáshoz, vagy bármihez, ami erre a papírra van írva. Egyetértően bólogatok.
-Talán egyszerűbb lenne, ha nem jönnének vissza az emlékei, úgy kevésbé lenne fájó a Chandilar elvesztése, és a császári cím is csak hangzatos megszólítás marad - állapítom meg némi fájdalams együttérzéssel,a hogy kallark és Lilandra megölelik egymást. Ki hitte volna, igazak a pletykák, amik róluk szóltak. Na jó, talán több volt az, mint pletyka, de mégsem lehetett neki hitelt adni egészen, mert akkor Kallark kitépi a... Na hagyjuk.
-Lilandra valóban nem lenne biztonságban a Thanoson, vadásznának rá, de ami azt illeti, itt sem sokkal jobb a helyzet. Talán egy semleges helyet kéne találni, messze a Kree Birodalomtól és a háborútól.
Jelly ötletére felé fordulok.
-Egy dolog betörni a börtönbe, de nem tartom jó ötletnek kiengedni az összes különlegesen veszélyes bűnözőt csak azért, mert bízol a barátod ártatlanságában. Nekem más javaslatom van, ajánljunk üzletet a Raftnak, a segítségükkel vagy önállóan fogjunk el valakit, aki nagyon a bögyükben van, és cseréljük el Tyler kihallgatására a fickót. Kevesebb feltűnés, kevesebb törvénysértés, és sokkal inkább illik hozzánk. Ne feledjük, a királynő vállalt értünk kezességet, ha törvényt sértünk, azzal őt mocskoljuk be.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Attilan   - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Reptile Szomb. 07 Ápr. 2012, 05:19

Térdelve szemlélem az eseményeket, és úgy tűnik hogy a kozmikus térben terjedő pletykák mégiscsak igazak a császárnőről és Gladiátorról, s be kell lássam, ez kissé meglep, s így belegondolva, még egy ok ami miatt fájó lehet elveszteni egy uralkodót, szörnyű... Azonban sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ami történt az megtörtént, és a múlton úgysem lehet változtatni, és legalább itt van ez a klón, akit sikeresen a nyakunkba is varrnak, mint plusz terhet, mintha mi vihetnénk olyan helyre ahol biztonságban van... Nos lehet hogy túlságosan hamar kezdtem el rosszallóan gondolkodni, ami pedig nem szokásom, hiszen az egyik társunk már ajánl is egy helyet, ami így első hallásra valóban jónak tűnik, de nem is tudom... Lehet meg kéne azt előbb nézni, mielőtt döntünk. Felállok, és innentől kezdve ismét csak figyelek, mérlegelem amit a többiek mondanak, és igazából az hogy törjünk be a Raftra, nos enyhén szólva nem tetszik, és többeknek is van kifogása ellene, meg kell hagyni hogy jogosan, s jómagam is osztom a véleményüket.
- Nestornak igaza van, nem törhetünk csak így be. - Helyeselek a szavaira, majd pedig jobban szétnézek, meg kéne látogatnom az apámat, és pár ismerősömet, s bár próbálom magam rávenni, hogy ne tegyem, ne szólaljak fel ez ügyben, mert a feladat fontosabb, de a család az család, s nekem fontos, és bár lehet hogy lenne idő ezután az egész után, jobb előtte letudni, minthogy utána bánjam meg a dolgot.
- Ha nem bánjátok, lenne itt pár személy akit meg akarok látogatni, amennyiben nincs ellenvetésetek, akkor itt egy kis időre el is válnék tőletek. - A kommunikátor segítségével remélhetőleg úgyis megtalálom őket ha nagyon messzire kerülnek. S igazából csak azért érdekel a csapat véleménye, mert... Nem tudom miért de érdekel, és ennyi, ha szükségük van valamiért rám oly nagyon, vagy csak le vagyok szavazva, akkor maradok, nem halok bele.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 07 Ápr. 2012, 10:41

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark és Lilandra Neramani

Kallark szúrós tekintettel nézett Nestor irányába annak szavai után.
- Elviszem az X-menhez, és magam győződök meg róla, hogy mennyire biztonságos. Ha nem az, keresünk másik helyet. A börtön; nem engedünk ki senkit és semmit – mondta. – Nincsenek hónapjaink a tervedre Stratos, mi még élve visszük őt, de ki tudja, hogy mikor küld valaki bérgyilkost utána. Annak nem számít majd a börtön fala és mérföldekről agyonlövi az embert. Csak bemegyünk és kikérdezzük, majd elhozzuk. Ennyi. Maguk menjenek oda, és kívülről derítsék ki, hogy melyik cellában van az illető. Ha odaértem bemegyünk. De most még a császárnőmet biztonságba kell helyezni, eddig is boldogultak nélkülem, ez nem bonyolult…
Ezzel óvatosan felemelte Lilandra-t a földről, az orvosi papírokat még átvette a Nestortól, vagy a tudósoktól, majd a levegőbe emelkedett és eltűntek a látóhatáron

A csapat pedig magára maradt, itt a városban kérhettek szkennereket, amivel kideríthető volt, hogy ki kicsoda, Tyler annak hála, hogy X-men benne volt a rendszerben és a szkennerekkel így kiszűrhető volt, ha a közelben kereste valaki. Ezen felül itt a bolygón használt járművet is kaphatott a csapat, hogy azzal közlekedni tudjanak. Nagyon úgy tűnt, hogy nem sok idejük van és még valóban nem sok másik opció volt, mint a betörés. Az egyetlen vigasz pedig az lehetett, hogy nem ez volt a többség számára az első nem túl legális cselekedet a Fellegvár hőseiként megannyi kétes dolgot kellett tenniük minden birodalom irányába. most ez pedig csak igazságszolgáltatás volt tízmillió család és megannyi galaxis lakosságának számára.

//Folytatás: Kúria – Főbejárat//
//Folytatás: Kúria – Főbejárat//

Attilan   - Page 6 00120

A csapat itt folytatja: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1347-a-raft-korul

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 6 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 12 Júl. 2018, 08:16Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. július 16. (hétfő)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 15:30 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

A királyi esküvők, legyen szó bármelyik uralkodói házról mindig hatalmas eseménynek számítanak. Hát még akkor, hogyha mindez a világ egyik legtitokzatosabb uralkodóházához köthetőek. A legutóbbi Attilanon tartott esküvő pedig különösen egyedi volt. Ugyanis két kimenetele volt, az első félbeszakadt az igenek kimondása után, mert megérkezett Thanos és lezajlott a Barokknak n vezett esemény. Erre csupán maroknyian emlékeznek. A második kimenetel a realitás helyreállása utáni közismert. A hatalmas partival lezárult hihetetlenül előkelő parti.

Nagyon sok jelentős személy volt jelen most is, természetesen a különböző országok vezetői – Németországot kivéve – is meghívást kaptak, gazdag, befolyásos személyek, tudósok, üzletemberek. Ami talán furcsa lehet, hogy celebek nem kaptak meghívást, mert ilyesmivel nem törődnek a helyiek. Itt voltak a Bosszú Angyalai – így a SHIELD vezetői is -, uralkodói házak, asgardiak, őket Thorhalla és Einar képviselte, a brit uralkodóház, Wakanda királya – nem nagy meglepetés, ő idén, legkésőbb jövő év elején házasodik be a McKenzie-Boltagon házba. Idegen fajok a képviselői, többek közt a három shi’ar birodalom maradványból az egyiknek a vezetője – Kallark. Rajtuk felül az X-men is meghívást kapott, így ők is jelen voltak.

Az X-ek szerencsés helyzetben voltak, VIP helyen foglalhattak helyet a közeli barátok és rokonok körében, hála Serena-nak, hogy ő neveli Lyron fiát. Így, akik eljöttek az X-ektől az uralkodói palotát is megnézhették és csupa nemes, előkelőségek között lehettek éppen. Ezen a részen voltak az idegenek is például, meg a Bosszú Angyalok is. Jonah is volt olyan pofátlan, hogy az X-ekkel jöjjön be, pedig a vagyona és cégei alapján egyébként is a meghívottak között volt.

Ami Augustus-t illette, ő azért ennyire nem volt szerencsés, mivel nem volt olyan vagyonos, ugyan kapott meghívást, de azért jócskán hátrébb kapott helyet magának. Így is sok olyan személyt látott, akik vele egy körben mozognak, még üzletfeleket, vagy partnereket is.

Az ételek és italok hosszú sorokban voltak kitéve a büféasztalokon, különböző kinézetű embertelenek voltak a pincérek és ők szolgálták fel őket. Holografikus kivetítők, hogy mindenki mindent lásson. Noha a keleti parton hőség uralkodott a forró nyáron, itt a szabadban is kellemes, optimális idő volt, kellemesen meleg napsütés mellett, a várost védő pajzsnak hála pedig az UV sugárzástól sem kellett tartani.

Lassanként mindenki megérkezett és az esküvő is perceken belül kezdetét veszi…

Attilan   - Page 6 7kMvp6c

//Felszereléslistát írjatok és értelemszerűen semmilyen fegyvert nem lehetett behozni, senkinek sem.//_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 13 Júl. 2018, 12:26

Nem mindennapos dolog, hogy esküvőre kapok meghívást, az meg kifejezetten példa nélküli, hogy ilyen puccos esküvőről legyen szó. Meg kell, hogy mondjam, az X-ek azért értenek hozzá, hogy hogyan kell kompenzálni az embert, miután folyton életveszélyes küldetésekre küldenek. A Vanath utáni hajszában egy ideje nincs előrelépés, bár azt sikerült kiderítenünk, hogy kik a szövetségesei, de itt egyelőre el is akadtunk. A nagy fejesek bizonyára tervezik a következő lépést, mi viszont addig lerójuk a kötelező tiszteletköröket. És meg kell, hogy mondjam, egyáltalán nincs ellenemre ez a szerep.
Legutóbb egy jótékonysági bálra küldtek el, az is elég fancy volt, de azért össze sem lehet hasonlítani egy ilyen eseménnyel, legfeljebb a hangulatot tekintve. Ami azt illeti, ott persze nem alakult minden simán, volt ott komoly sérülést szenvedő vendég, megszólalt a riasztó, és amennyire én láttam, a helyen alaposan elvegyültek a maffiózók is. Végül ennek ellenére csendes kis esemény lett belőle, nem lett nagyobb felfordulás, és talán pont ezért, kicsit unatkoztam is.
Most nem tudom, ez lesz-e a helyzet, de az, hogy Attilanon vagyunk, már önmagában nagy szám. Néhány diák, és persze Atkinson is eljött, úgyhogy biztos lesz társaság, nem úgy, mint legutóbb. Persze akkor is elcsevegtem egy-két csinos hölggyel, és ott volt az az autógyártó fazon is. Most azért kicsit illusztrisabb a társaság, főleg, hogy a VIP szekcióban kaptunk helyet.
Az esküvő kezdete közeleg, lassan az emberek és embertelenek helyet foglalnak, én is kinézek egy széket, Alethea mellett ülök le.
-Mit gondolsz, itt is van ilyen dramatikus rész, amikor megkérdezik, van-e bárkinek ellenvetése? Megnézném, ahogy valaki beviharzik a terembe, és megpróbálja ezt meggátolni - vetem fel Aletheanak, miközben a nyakamat nyújtogatva figyelem, hogy érkezik-e már az ifjú pár.
Felszerelés: Tengerészkék öltöny, barna cipő, öv és karóra, piros nyakkendő, fehér ing, mobiltelefon.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 13 Júl. 2018, 22:52

Slava nagyon jó lehetőségnek tartotta ezt az eseményt arra, hogy picit kimozduljon a komfortzónájából, ami inkább a megszokott fekete hangulatú közeg volt. Vonzódott a fekete holmikhoz, néha meg zavarta, hogy minden azt sugározza, amit a képességével meg tudott érezni. Egy vidám esküvő a világ egyik legfejlettebb helyén, az új környezet, az elegancia nagyon megragadta, úgyhogy jelentkezett.
Az úton inkább aludt vagy ha lehetett, akkor zenét hallgatott. Most akarta magát bele vetni a társasági életbe, amennyire ez tőle telhetett. Biztonságot nyújtott neki, hogy többen is jöttek a suliból, diákok és tanárok is, sőt az X-Men egyik képviselője, akire nagyon felnézett. Mr. Atkinsont kedvelte, aki nem igazán a művészet és a mágia, hanem a sport szerelmese volt, de jófej tanárnak ismerte meg az igazgatóhelyettest. A rajztanár pedig korban közelebb állt hozzá és szintén szimpatikus volt. Ha tehette, akkor a közelükben tartózkodott és igyekezett most nem gyászos hangulatot varázsolni. Próbált nem érezni semmi ilyesmit és nézte, volt-e itt hozzá hasonló korú embertelen vagy bárki a meghívottak közül. Erre az alkalomra megpróbált valami színesebbet felvenni, egy kis bordóval dobta fel a feketét és fülbevalókkal. Meg volt illetődve attól, hogy itt milyen hatalommal bíró, vagyonos, ismert arcokat látott és akiket nem ismert, azokról is próbálta kitalálni, kik lehettek, történetek, életutakat képzelt maga elé. A palota lenyűgöző volt neki, meg is nézte benne, amit csak lehetett neki, mint diáknak. Némi ennivalót fogyasztott, könnyűeket, mert nem akarta nagyon teleenni magát. Már mindenki készülődött, benne volt a levegőben, hogy mindjárt indul a ceremónia. Slava Mr. Atkinson mellett próbált tartózkodni, ha tehette és odasúgta neki:
- Igazgatóhelyettes úr, ez fantasztikus! Mintha egy másik világban lennénk.
Ennyire boldog emberek között nem is szokott tartózkodni és nem is szokta megtalálni a jókedvet úgy, ahogy egy esküvőn szokás. Már most nagyon örült, hogy eljöhetett, mosolygott is, ami tőle egészen ritka volt.

Felszerelés:
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 14 Júl. 2018, 20:56

Cody-n volt egy kis felelősség. Másodjára nyílt meg Attilan az emberek előtt és meghívták őket is az iskolától ide ahol csak a legnagyobb nevek voltak. Rajta kívül pedig csak diákok és tanárok voltak ott. Se Morsus igazgató, se Serena igazgatóhelyettes nem volt ott. Cody-nak pedig nem a bizalom volt az, ami erről eszébe jutott.
~Biztos ki akarnak velem cseszni. Azt, gondolják, hogy na majd most megkapja. Ennyire azért sosem voltam rossz gyerek.~
Cody mindent amit csak tudott átolvasott Attilan-ról és az ilyen protokolláris rendezvényekről, amit tudni kellett. Az út során pedig a diákjainak tartott is egy kis fejtágítást. Még a kötelező "Tudom, hogy a szórakozás a lényeg, de azt azért ne felejtsétek el, hogy az iskolánkat képviseljük. Szóval legyünk rátok büszkék." passzust is elsütötte. Most pedig ott feszeng öltönyben, nyakkendővel mint valami felöltöztetett öleb. Ha nem evett volna már párat azokból a remek miniszendvicsekből nagyon hülyén érezné magát. Vladislava az egyik magának való goth diáklány is eljött és látszólag jól is érzi magát. Cody a szemével rámosolygott.
-Örülök, hogy jól érzed magad. Jól nézz szét mert nem túl gyakran járnak itt emberek! Még én sem voltam hasonló helyzetben. Az utolsó esküvő is különleges volt amin részt vettem. Egy tanítványom hívott meg és thai szokások szerint zajlott. Az se volt semmi.
~Talán bizonyos értelemben hasonló is volt ehhez. Bár szerintem itt a hozományok más kategóriákba tartoznak.~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 14 Júl. 2018, 21:40

Attilan   - Page 6 628adb89ba7d23a1d870ad0806f317de

Augustus sikeresen eljutott az Attilan-i királyi pár esküvőjére. Na, ezt nem hagyta volna ki. Most egyáltalán nem sajnálja, hogy nem golfpályán vagy teniszpályán, vagy tengerparton vagy vadászaton van. Itt ugyanis egy történelmi pillanat lesz. És remélhetőleg kellemesebb mint a múltkori amiről kiderült, hogy azóta nincs se jövő, se múlt akármit is jelentsen ez. Augustus pedig nem ma kívánja ezt megérteni. Általában színesebben öltözik fel, de most megelégedett a fekete fehérrel is. Egy pezsgőt már elfogyasztott és pár ismerősnek már odaköszönt. Sajnálatos mód az igazán nagy nevek közé nem sikerült bekerülnie pedig szívesen váltott volna pár szót azokkal a shi'ar-okkal vagy a Bosszú Angyalokkal. Bezzeg a Xavier iskola oda került a diákjaival együtt. Az X-ment még megértené Augustus, de hogy az iskola diákjait is odaültették már zavarja. Azért igyekszik ezzel nem foglalkozni nehogy elrontsa a kedvét. Várja, hogy érkezzen a pár és elkezdődjön a szertartás.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Serenity Vas. 15 Júl. 2018, 19:50

Alethea Faust
Egyetemista / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cody Atkinson, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Ha nem még csak most lennék az egyetemista lét küszöbén, akkor biztos rendkívül furcsa lett volna az érkezést megelőző felkészítő Mr. Atkinson részéről. Az látszott rajta, hogy parázik rendesen, mintha nem tudnánk felfogni, hogy mekkora lehet bármi hülyeségnek a visszahatása. Lehet, hogy szimplán csak a tanár szabadult ki belőle. Röviden kaptunk egy morális bombát, hogy szórakozhatunk, de úgy szórakozzunk, hogy az ne csak nekünk legyen szórakozás. Szerencsére voltak itt olyanok, akik biztosíthatták, hogy ne unatkozzak és ne kezdjek el olyan cselekedeten gondolkodni, ami esetleg nem esne bele ebbe a kategóriába. Itt volt például Godlaw, vele már az első találkozás óta elég jóba lettem és még a humorérzéke is jó, úgyhogy ha nagyon bajt akarok keverni, majd hozzá fordulok segítségért. Dwerryhouse tanárnővel biztos kielemezzük majd a különböző festményeket, műtárgyakat vagy bármi ilyesmit, amit találunk a palotában, úgyhogy ott se lesz gond. Ha Atkinson lenyugszik kicsit és már nem lesz olyan feszült, akkor vele is jókat lehet majd beszélgetni. Az egyedüli kérdéses személy számomra a diákcsaj maradt. Róla nem tudtam semmit se, az se kizárt, hogy nem is találkoztunk, max csak annyira, ha elmentünk egymás mellett a folyosón, de nem igazán rémlett, hogy bármi maradandó dologra is emlékeznénk róla, úgyhogy nagy port még nem kavarhatott.
Végül is túléltük az agytágítót amit az igazgatóhelyettes tartott nekünk, és mivel lehetőségünk adódott, hogy nézelődjünk a palotába, így a rajz tanárnővel elkezdtük felfedezni a művészeti csodákat amerre csak engedték, hogy menjünk. Ki tudja, hogy mégis mikor lesz még egyszer alkalmunk arra, hogy embertelen művészettel találkozzunk. Olyan sokat nem bóklászhattunk, hiszen mégis csak meg volt szabva az idő, amit bámészkodással tölthettünk, úgyhogy hamarosan újra csatlakoztunk az X-ek csapatához.
Elképesztő volt ennyi neves és magas státuszban levő embert látni. A legfantasztikusabb az lenne, ha mindeniknek el tudnék adni egy festményt, csupán ezzel az az egyetlen probléma, hogy se annyi festményem, se ismeretségem nincs, úgyhogy egy noname egyetemista lány festményeit nem igazán fogják megvenni. Éppen ezért nem is próbálkozom saját magam promoválásával és inkább leülök és úgy figyelem a sok különböző embert.
- Ha az megtörténik egy ilyen eseményen, akkor biztos, hogy nagy "buli" lesz itt. Meg amúgy is komoly jelenség kell legyen, aki megmerészeli tenni azt, hogy csak úgy beleszóljon az esküvő menetébe. Nem akarsz ez a szerencsés lenni? - örültem annak, hogy Godlaw ült le mellém és megnyugtatónak is találtam, hiszen ha Atkinson ült volna le, ő valószínűleg feszélyezettebb lett volna. A végét pedig a mondandómnak már nevetve mondtam el, hiszen inkább viccnek szántam, mintsem komoly felvetésnek vagy kihívásnak. Biztosan elkerekedne a szemem, ha a férfi fogná magát és az esküvő adott pontján felállna, hogy márpedig ő tiltakozik. Egyáltalán azt sem tudom, hogy az esküvői szertartás olyan-e mint amilyen a mieink szoktak lenni. Az is lehet, hogy az egész teljesen más.
Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Vas. 15 Júl. 2018, 22:49

Ginny Dwerryhouse
Tanár / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Nem is tudom pontosan ki volt az aki meggyőzőtt, hogy jelentkezzek én is azok közé, akik Attilanra mennek az esküvőre. Annyi bizonyos, hogy máskülönben meg sem fordult volna a fejemben, de végül a férjem is elég sok olyan érvet hozott fel, ami miatt úgy éreztem, hogy ténylegesen kihagyhatatlan esemény lenne. Talán a legfontosabb az volt, hogy önként vállalkozott arra, hogy majd ő figyel Zoéra, és persze az, hogy kreativitási szempontból is fontos lehet, hogy elmenjek, hiszen nem mindennap találkozik az ember idegen művészettel. Valahogyan nincs ilyesmivel tele az internet, vagy a képtárak.
Persze mindez újabb problémákat vetett fel, sokkal inkább női problémákat. Így hát legjobb barátnőimet karonfogva kerestem meg a megfelelő ruhát az alkalomhoz. Eltartott egy darabig és nem feltétlenül a választék miatt, hanem sokkalta inkább amiatt, hogy, egyrészt nem tudtam, hogy mégis milyen kell legyen, hiszen nem vagyok embertelen, másrészt én is eléggé válogatósnak bizonyultam.
A lényeg a lényeg, hogy indulásra már teljesen kész voltam. Izgatottan ültem mialatt Cody gyorstalpalót tartott a diákoknak, meg feltételezem nekünk is, arról, hogy miket kell tudni és hogyan is kell viselkedni. Némiképp visszahozta azokat az időket amikor még én is diák voltam, igaz akkor ilyen nagy volumenű kirándulásaink nem voltak. Szerencsések ezek a gyerekek.
- Ennyire megszerette az iskolát, Mr. Wright? - kérdeztem mosolyogva a fiatalembert. Igaz némi kis csipkelődés is belekerült, hiszen elképzelhetetlen volt számomra, hogy az aranyifjú ne kapott volna külön meghívót és azért jött volna az iskolával együtt, de a kedvességet megtartottam, hiszen nem rosszindulat vezérelt, csupán kíváncsi voltam.
- Gyere, nézzünk szét. - kacsintottam rá Aletheára miután megérkeztünk és még volt időnk nézelődni. Tudtam, hogy őt is legalább annyira érdeklik a művészetek, mint engem és egyrészt jobb ha felnőtt társaságában van, még úgy is, hogy már nem diák, másrészt nekem is jobb, ha valakivel megtudom beszélni azokat a dolgokat és nézőpontokat, amihez némi művészi véna is szükséges. Így kis időre hátrahagytuk az X-ek csapatát.
- Minden rendben van? - fordultam az igazgatóhelyetteshez miután visszatértünk a kis túránkról. Érdekelt, hogy egyrészt ő hogy viseli, másrészt, hogy történt-e valami figyelemre méltó amíg mi művészeti kirándulást tartottunk. Amennyiben a kérdésemre megkapom a kielégítő választ úgy helyet is foglalok Alethea és Godlaw mellett.
- Azt hiszem még nem volt szerencsénk egymáshoz, maximum csak köszönés szintjén. Ginny Dwerryhouse vagyok. - mutatkozom be Godlawnak amennyiben nem szakítom meg a beszélgetését Aletheával. Ezidáig nem igazán volt szerencsém a férfihoz köszönés szintjénél több beszélgetésre, hiszen általában a diákjaimmal, családommal vagy saját műveimmel voltam inkább elfoglalva és X-menként sem voltam annyira aktív az utóbbi pár évben.

Képesség:
Felszerelés:


_________________
Reneszánsz: Imamu Theodore Devine; Ginny Dwerryhouse (Diversity);
X-diák: Damian Adkins (Steg);
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 16 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. július 20. (péntek)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 15:35 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

Cody látta Serena-t már itt, természetesen ő is itt volt, csak a neveltfia révén valószínűleg a palotában volt jelenleg is. Az illem úgy kívánta meg, hogyha már a fiú herceg volt és az uralkodó fia, akkor ők bent legyenek. A tanárok és a diákok közben elbeszélgettek, valamivel távolabb pedig Augustus fortyogott magában, hogy a gyerekek persze VIP részlegbe kerültek, míg ő nem. Ginny pedig Jonah-t szólította meg, aki fel is emelte a kezeit.
- Ha már ki lett anno fizetve, 20 millió dollár, hogy befejezzem az iskolát, akkor naná, hogy maradtam X-mennek, hogy nehogy bárki is hiányoljon – vigyorodott el.

Maga az esküvői pódium a palota bejárata előtt volt felállítva úgy, hogy még a hátsóbb sorokban levők is jól lássák az egészet. Minden kellemesen parkosítva volt, fák, növények, lugas hangulatot adtak. Gyönyörű virágok futottak mindenfelé és még füvesítve is lett időlegesen a palota előtere. Így minden vendég is füvekre állított székekre tudott ülni. A fejük felett drone-ok repkedtek, amik később majd fényforrásként is szolgálnak, ha már besötétedett.

Elsőként az amúgy is igencsak robosztus termetű ünnepi páncélban levő Ronan jelent meg az egyik oldalsó kapun Ko-Rel társaságában, aki a tanúja volt és ők mentek a pódiumhoz, ahol a szertartást vezető pár ott volt. Pár perccel később a házasodni készülő pár kislánya jelent meg először, aki egy kosárkából virágokat szórt, őt követte az édesanyja, a menyasszony, akit Lyron király kísérte a vőlegényhez, mögötte tanúként a Bosszú Angyalok Valkűrje – Gunnhild – kísérte a koszorúslányok kíséretében.

Nem mintha eddig nem kattogtak volna a fotóriporterek kamerái, de most méginkább. Ha valaki nem látta volna jól a jelenetet, akkor a kivetítőn is követhette mindezt. Szépen lassan vonultak végig egészen a pódiumig, ahol Lyron átadta a menyasszonyt a vőlegénynek és az, aki őket összeadja már előrébb is lépett. Pillanatokon belül elkezdődhet majd a ceremónia.

Attilan   - Page 6 Tumblr_inline_o4567hLZrH1rqpcix_500

Attilan   - Page 6 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 16 Júl. 2018, 21:08

Slava nézelődött a teremben és kezdte észrevenni a csoportosulásokat. A többiek járkáltak mindenfelé itt a társaságban is. Amikor meglátta Jonaht, arra gondolt, hogy az iskola egykori rosszfiújának semmi keresnivalója nem lenne itt, ha az erkölcs többet számítana a pénznél. Tudta, hogy a hatalom, a befolyás nem így működött. És azt is, hogy legbelül félt ettől a lila hajú mutánstól.
Ő is meg akart volna ismerkedni a többiekkel, akiket látott az iskolából, de még nem nagyon ismerte őket. Nem volt mersze oda menni, Atkinson mellett maradt, vele már valamennyire jóban volt.
- A palota is csodaszép, pedig még bizonyosan nem láttam minden részét. Milyenek a thai szokások?
Sok minden érdekelte, a Távol-Kelet kultúrája is. Thaiföldről nem tudott sokat, nagyjából annyit, amennyi az iskolai órákon elhangzott, ha egyáltalán volt ott szó erről az országról. Ahogy beszélgettek, nézte a kertes részt is. Az iskola is lenyűgözte a gyönyörű parkkal, de ez messze felül múlta. A drónokat nem szerette, most is zavarták egy picit.
Amikor meglátta a Vádlót, a tömeget is nézte, hogy ki hogy reagált.
- Mindig páncélban jár? Hány váltásnyi lehet a szekrényében?
Ez a kree egy kőkemény harcos, magas rangú elöljáró is volt, akitől szintén lehetett félni. Nagyon harciasnak tűnt még most is, Slava nem értette, hogy volt képes hozzá menni egy ilyen csodaszép nő és hogy volt hajlandó még gyereket is szülni neki. Nem ismerte Ronant, nem igazán tudta meglátni, ki volt ő belül. A vidám kislányt és utána Gunnhildet nézte még meg. Tele voltak szebbnél szebb nőkkel. Magát sehol sem látta hozzájuk képest, össze is húzódott picit.
- Tanár úrnak van családja?
Ennyire még nem ismerte Atkinsont, az esküvő láttán persze ezek jutottak eszébe és a saját jövője. Nem látta benne, hogy egy nap megadatik neki valami hasonló.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 18 Júl. 2018, 12:54

Ha Vladislava a korabeliekkel járkál és beszélget annak Cody is örült volna, de az igazgatóhelyettes azzal is megelégedett egyelőre, hogy a lány eljött. Majd az esküvő után lesz ideje megismerkedni a többiekkel. Alethea-val talán közös témáik is lesznek. A palotára nézve Cody bólogatott. Tényleg nem semmi látvány volt az a futurisztikus épület. A kérdésre pedig el is kezdett mesélni. Imádja thai földet szóval igencsak lelkes volt.
-Az nagyon más mint az amerikai esküvők. Ott a pompa kimondottan elvárás. Van is egy ilyen ott úgy hívják sin sod, ami a mi nyelvünkön az anyatej ára. Vagyis a férj valamennyi pénzt és aranyat fizet a lány szüleinek bizonyítván ő van olyan anyagi helyzetben, hogy eltartsa a lányukat. Van, aki azért nem házasodik mert a sin sod-ot nem tudja fizetni. Meg az újságokban is lehet hihetetlen történeteket olvasni. Na, de visszatérve a tanítványomék budhista szerzeteseket is bevontak ebbe. A hagyományos előtt templomi esküvő volt és gyönyörű szertartás. Előbb meghajoltak a szent kép előtt és elmondták az imáikat. Aztán a szülők szalagokat tettek a pár fejére majd a papok legombolyítottak egy szalagot amit a kezük közé fogtak és megáldották őket. Aztán minden szerzetes egy tál vízbe tette a saját szalagját és a szent kép előtti egyik gyertyából viaszt is öntöttek bele és gyógynövényeket szórtak bele. Aztán abból a vízből pár cseppet a lány homlokára tettek. Meg természetesen a helyi apát is mondott pár szép szót. És az ottani menyasszonyi ruhákat is úgy szeretem. Egyszerűbb, de szerintem pont ezért volt olyan szép. Azóta nekik már van egy gyerekük is.
Ginny tanárnő és Alethea még időben visszatértek. A tanárnő kérdésére Cody bólintott.
- Minden rendben. Mi a szakértő véleményetek, milyen a palota?
Kicsit azért volt ideje lenyugodni és ez a kis mese thai földről el is terelte a gondolatait a felelősségről meg ilyenekről. A pár megjelenésére ő elhallgatott és figyelte őket. Ha körülöttük mindenki csendben figyel akkor lepisszegi Vladiszlavát is.
-Majd később.
Ha úgy veszi észre, hogy nem zavaró akkor elkezdi neki magyarázni.
-Az egy díszpáncél. Ha belegondolsz nincs ebben semmi fura. Nálunk is van ilyen, hogy díszegyenruhában esküsznek. Amúgy nem hinném, hogy a hétköznapjain mindig páncélban lenne.
Ezek után megérkeztek a lányok akiket Cody is egyetértett, hogy meg kell örökíteni mert gyönyörűen néztek ki. Amit Cody az egyszerűbb menyasszonyi ruhákról mondott ott volt élőben. Semmi hatalmas abroncsok, meg fodrok meg akármi, ami alatt ott egy nő akin még külön rajta több kiló smink meg gyöngyök meg akármi és a haja ami kétszer akkora mint a feje. Nem. Elegáns pont annyi díszítéssel, ami csak kiemelte a menyasszony saját szépségét. A kapott kérdés kicsit váratlanul érte, de nem jött zavarba.
-Sajátom nincs. Miután abbahagytam a sulit versenysportként űztem a muay thai-t. Aztán, edző lettem majd itt tanár. Aztán nem túl szép idők jöttek amik kicsit megviseltek. Mikor a regisztráció megtagadásáért börtönbe kerültem észhez tértem kicsit majd elutaztam thai-földre pár évre. Ott volt egy lány csak mindketten mást akartunk. Négy év után hazajöttem, most meg itt vagyok. Jó a munkám és nem hiányzik család, de ha mégis hiányérzetem lenne elmehetnék az egyik bátyámhoz. Két éves a fia. Nő mint a gomba és nem lehet bírni vele. Még engem is le tud fárasztani az a kölyök.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Csüt. 19 Júl. 2018, 04:36

Ginny Dwerryhouse
Tanár / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Az aranyifjú válasza cseppet sem lepett meg, mosolyogva fogadtam. Amennyire én emlékszem mindig is ilyen volt és ilyen formán is kezelte az életét. Már amennyit én láttam belőle, mint egykori tanára és jelenleg kollégája. Ugyanakkor jobban örültem annak, hogy velünk együtt jött és a mi sorainkat erősíti, hiszen így legalább az is kirakatba kerül, hogy a középiskola elvégzését követően is visszatérnek a diákok a köreinkbe és akár még be is segítenek, mint ahogy Jonah teszi azzal, hogy felel a Veszélyteremért, meg úgy általában odafigyel az iskolára, még ha sajátságos módján is.
- Nem egy Xavier birtok, de elmegy. Majd beülhet egy órámra, ha bővebb felvázolást óhajt. - válaszoltam játékosan. Annyi bizonyos, hogy bőven lesz mit a diákjaimnak elmesélnem a hellyel és a művészetükkel kapcsolatban, amit nyugodtan ki is elemezhetünk közösen és a következő szemeszter pillanatok alatt elrepül majd. Legalábbis ami a művészeti nevelést illeti.
Ronan és Ko-Rel megjelenése teljes mértékbe magára vonta a figyelmemet. Még egyikükkel sem volt szerencsém találkozni, habár kétlem, hogy bármelyikük is leülne egyet teázni egy mezei rajztanárnővel, de ez már más kérdés. Vladiszlava kérdésére, amit Codynak szánt csak elmosolyodom. Feltehetőleg a lány még nem találkozott olyan kultúrával, ahol a páncélok szerepe ennyire jelen van.
A kislány megjelenése meglepett kissé. Egyrészt nem tudtam arról, hogy a párnak már gyereke lenne vagy van, másrészt ha í]y tudom, akkor Zoét is elhozhattam volna magammal, biztosan megbarátkozhattak volna vagy valami hasonló. Mondjuk nem tudom mennyire tud a kislány angolul, és ami azt illeti Zoé nem igazán tud más nyelvet, úgyhogy ha ilyen nehézségeik lennének azt csak kézzel-lábbal tudnák kiküszöbölni.
A menyasszony és a koszorúslányok gyönyörűek voltak. Közel sem volt meglepő, hogy a fényképészek gombnyomogató ujja feljebb kapcsolta a fokozatot, hogy minél hamarabb és minél jobb képeket örökíthessenek meg. A telefonom kamerájával én is készítettem néhány képet, bár közel sem lesz olyan jó, mint a professzionális fényképészeké, de arra tökéletes, hogy emlékbe eltegyem, meg esetleg órán felhasználhassam ha szükséges.
- Pedig mindig is úgy képzeltem, hogy van egy titkos szeretője vagy barátnője valahol, csupán nekünk nem akarja elárulni. - szólalok meg halkan, némi kuncogással fűszerezve, miután végighallgatom Cody szavait a párkapcsolati állapotát illetően.

Képesség:
Felszerelés:


_________________
Reneszánsz: Imamu Theodore Devine; Ginny Dwerryhouse (Diversity);
X-diák: Damian Adkins (Steg);
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 19 Júl. 2018, 10:58

A szertartás megkezdése előtt Alethea kérdésén jót nevetek, aztán sokat mondóan felhúzom az egyik szemöldökömet.
-Ki tudja, talán jobb parti lennék, mint Ronan - jegyzem meg sejtelmesen.
Ezután egy csinos, kék szemű, fiatal nő is letelepszik mellettünk, és udvariasan mutatkozik be.
-Ginny, igen, emlékszem. A művészet tanár - válaszolok mosolyogva. - Jackson vagyok, Jackson Godlaw - mutatkozom be én is.
Egy pillanatra koncentrálnom kell, hogy ne felejtsem a tekintetemet valami illetlen helyen. Mit tehetnék, a nő kész bombázó: alacsony, vékony, szőke haj, kék szemek, és elég jó teste van. De persze egy gyűrű az ujján alaposan elrontja az összképet. Hiába, az én koromban már csak a csúnyák és a szingli anyák maradtak felhozatalnak.
Amíg ezen agyalok, elkezdődik a szertartás, a többség pedig fotózni kezd, meg a ruhákról és szokásokról csacsogni. A rend kedvéért előveszem a telefonomat, és lövök egy szelfit a háttérben az oltárnál álló párral. Aztán visszaülök, és fél füllel hallgatom Atkinson szavait. Kicsit meglep, hogy ennyire kitárulkozik a diákok előtt, mármint ami a magánéletét illeti. Elég bátran mesél a kapcsolatairól, utazásairól, de ez a fickó ilyen, nem rejteget lapokat az inujjában. Bizonyos szempontból szimpatikus a pasas. Más szempontból talán pont emiatt unalmas egy kicsit.
-Csak egy? - Kérdezek vissza Ginny viccelődésére. - Képzeld csak el, hogy tapadtak rá a nők, mikor a furry-mánia igazán hódított.
Igyekszem lehalkítani a hangomat, nehogy megzavarjam az szertartást a túl hangos sutyorgással, de ha már itt vagyunk, akár jól is érezhetjük magunkat. Ami engem illet, a szép ruhák, díszes páncélok és egyéb cicomák nem igazán kápráztatnak el, de remélem, hogy lesz majd valami showműsor is.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Serenity Csüt. 19 Júl. 2018, 19:14

Alethea Faust
Egyetemista / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cody Atkinson, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Igyekeztem a lehető legkomolyabb arcot felvenni Godlaw válaszára. Remélhetőleg a remegő szám nem árulta el, hogy nevetésfélét próbálok visszatartani éppen. Nem mintha a férfi rosszul nézne ki, vagy bármi ilyesmi, csupán valószínűleg elég nagy botrányt keltene, ha itt és most elcsalná a menyasszonyt a vőlegény elől. A nevetés visszatartásán az se segít sokat, ahogy Dwerryhouse tanárnőt megbámulja, itt már kisebb kuncogást megengedek magamnak, mert különben nagyon fog fájni az arcom később.
- Sürgősen barátnőt kell neked szerezzünk. - támaszkodom kicsit Godlaw vállára, hogy gond nélkül tudjam ezt az egy mondatot a fülébe súgni. Ha már a tanárnőt is í]y megbámulja, akkor nem is akarom tudni, hogy mi lesz, ha esetleg a menyasszonnyal találkozunk a szertartás után. Az is lehet, hogy az est fénypontja akkor egy párbaj lesz közte és Ronan között.
Mindez csak még nyilvánvalóbbá válik számomra, mikor az említett nőszemély megjelenik. A telefonomat elővéve én is készítek néhány képet, hogy legyen amit a bátyám orra alá dörgölhessek, hogy lássa a nővére mégis milyen jó kis helyeken járt. Innen a VIP szekcióból pedig elég jó képeket lehet csinálni.
- Szerintem furry mánián kívül se panaszkodhatnak a nők. - társulok be halkan én is a beszélgetésbe, aminek a középpontjába Atkinson igazgatóhelyettes került valahogyan. Annyira nem figyeltem, hogy tudjam pontosan, hogyan is lyukadtunk ki a szerelmi életére, de ne legyen Alethea Faust a nevem, ha szó nélkül hagyom a dolgot. Végtére is a nagy számról híres lennék, vagy mi a fene.
Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 20 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. július 24. (kedd)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 15:40 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

Igazából Jonah-nak volt helye, mert egyérszt maradt az iskolában, mint X-men, illetve amikor épp ott van a birtokon, akkor mind a mai napig ő az, aki felügyeli a Veszélytermi órákat. Attól, hogy az ország közepén van egy hatalmas szórakoztató parkja és hozzá cégek, gyárak, mind a mai napig támogatja az iskolát és részt vesz életében. Még akkor is, hogyha ezt a diákok nem feltétlen tudják.

Cody valóban helyesen látta, tényleg díszpáncél volt az a páncél, amit a Vádló viselt és az is igaz volt, hogy nagyon sokan egyenruhában házasodnak, így ebben nincs semmi különleges. Slava is láthatta, ha nézett régebbi felvételeket például az angol uralkodói ház esküvőit a 21. században, ott is Vilmos, illetve Harry is katonai egyenruhában voltak, Harry pedig már hivatalosan le volt szerelve, amikor házasodott. De sok katona is így döntött, hogy így esküszik, ha még hivatásos katona volt és nem leszerelt. Illetve lehetett volna mindezeket még órákon át sorolni.

A bevonulás közben és előtt is az X-ek remekül eltársalogtak egymással, szerencsére elég nagy volt a háttérzaj ahhoz, hogy az ő csevegésük se legyen túl hangos, zavaró senki számára. A csönd akkor kezdődött, amikor a szertartás is. Azonban mindaz az első pár mondat után kezdett elhalkulni. Ezúttal az események nem úgy történtek, mint korábban, hanem teljesen máshogy. Semmilyen hullámzás nem volt, csupán halványodni kezdett az X-ek és hátrébb Augustus körül, mígnem néhány pillanatra minden fekete lett és megváltozott a táj.

Kora hajnal volt, még félhomályos állapotok uralkodtak, most látszott, hogy Attilan épületei maguk világítottak és adtak fényt a városnak. Azonban az egyik negyede hiányzott a városnak és látszott, hogy még a levegőben lebeg és nem az óceánon nyugszik a város. Egy hasonló, csak díszesebb pódium volt a palota előtt, már elfogyasztott esküvői vacsora maradványai, táncparkett, néhányan az asztaloknál aludtak, mások éppen most szállingóztak elfele.

A távolból riadtság hangjait lehetett hallani, Miller hangját, hogy parancsot oszt, Pietro és az eredeti Sólyomszem – Baltzhazar Miller – hangsebességgel futottak ide, Zach Morsus tűnt fel, az iskola korábbi igazgatója, egy nagyon fiatal Serena, alig lehetett idősebb húsz-huszonkét évesnél. Pietro kiabálása a futás közben, hogy:
- Mindenki készüljön, támadás várható a város ellen!

Az égen lebegve a palota egyik erkélye előtt a manapság már Bosszú Angyali egyik tagja, Spar-Theen, az angyalok másik kree tagja Ko-Rel mellett. A balkonon pillanatokkal később megjelent a takaróba csavart fiatal Melissa és Llyron király. A kree ekkor szólalt meg.
- A kree-embertelen törvények nevében mindenki tegye le a fegyvert! A nevem Spar-theen, volt kree osztagos. Jogaimnál és rangomnál fogva jogom van egyszer szólni a város és a faj vezetőségéhez.

Lyron a balkonhoz lép, finoman karjaiban tartva a királynőjét.
- Úrnőm, Thanos szövetséget kötött a fészekkel és seregeik az egész univerzumot megtámadták. Scorpius és szövetségesei elestek. Népek pusztulnak ki minden pillanatban. Thanos egy hajóval ide tart. Azért jöttem... jöttünk, hogy szolgálatába álljunk.

Mondta Rorschach és lassan földet érve térdre borult a királynő előtt. Mindez odalentről tökéletesen látható és hallható volt. Az egész mindenki számára furcsa volt, főleg a felnőttek emlékezhettek, hogy ez Attilan és Atlantisz egyesülése volt, a történelem szerint azonban minden rendben lezajlott. Godlaw, Cody és Ginny azonban tudhatták Serena révén, hogy ennek a napnak két végkimenetele volt. Az egyik, amit mindenki ismert, ami akkor zajlott le, amikor a realitás helyreált. Az első pedig az addig ismert Reneszánsz világ halála volt, amit újra kellett indítani, időlegesen el kellett pusztítani, hogy túléljék Marvel pusztítását és őt elpusztítsák. A gyógyuló folyamat alatt mielőtt újra helyreállt volna a világ és nem folytatódott úgy, ahogyan mindenki ismerte, addig a mára csak tucatnyi személy által ismert Barokk jött létre.

A tét most sokkal nagyobb, mint legutóbb… ha nem találják meg, akit kell, akkor elpusztulnak a realitással együtt.

Attilan   - Page 6 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 20 Júl. 2018, 20:35

Slava figyelmesen hallgatta a tanár úr beszámolóját. Érdekesnek találta, mindazonáltal valahogy úgy látta, hogy nem igazán neki való volt. Mintha Mr. Atkinson csak kényszeresen, udvariasságból válaszolt volna. A lány nem akart a tanár, az igazgatóhelyetetts türelmével játszani. Szívesen megismerte volna vörös hajú, picit idősebb társát, aki már tanárként járt közöttük.
Mire bekapcsolódhatott volna, furcsa dolgok történtek. A megszokottnál, a vártnál fiatalabb formában jelentkeztek ismert személyek. Slava megpróbált fedezéket találni és ha tehette, a többieket is megpróbálta oda húzni, főleg a vörös hajú lányt, aki korban a legközebbe állhatott hozzá. Nem volt nála fegyver, amit letehetett volna. Sosem hordott olyat. Megpróbálta a képességét alkalmazni az ismeretleneken, akik nem is voltak annyira ismeretlenek. A korábbi igazgató, Higanyszál és a többiek. Slava most érezte azt, hogy talán megmutatkozhat a képességének az az oldala, ami nem csak luxus volt, hanem életeket menthetett. Szerette volna megmenteni mindenkiét. Nem szerette a halált, ami nagyon közel állt hozzá. Egy esküvőn nem akart halált.
Izgalmas lett volna minden, amiről beszéltek, a thai esküvő, a távol-keleti szokások, Ronan nőügyei és az igazgatóhelyettesé, meg az X-Mené, sőt a rajztanár és a másik diáklány magánélete, de minden eldurvolt. Slavának volt egy olyan érzése, hogy a halál itt is utoléri, mert az egész életét végig kíséri. Szerette volna, ha itt csak átvitt értelemben jelent volna meg. Nem akart hullákat látni, nem akarta, hogy egy eskvőn valóban haláleset történjen. Ez a nap a boldogságé volt, amit ő nem ismerhetett, de másoktól nem irigyelte. Meg akart tenni mindent, hogy mentsék, ami menthető. Ha az X-men parancsot adott, ő volt az első, aki végre hajtotta.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Vas. 22 Júl. 2018, 18:43

Cody az a fajta alak akinek nincs sok titka. Amennyi van, azt is csak szűken fogalmazta meg és ugrott át rajta. Nem is sokakat érdekeltek azok a nem túl szép idők amikről beszélt. A kollégák és a diákok viszont egyből lecsaptak a témára. Cody pedig jót derült rajtuk. Godlaw megjegyzésére hetykén vállat vont.
- Hát...
~Tudnék mesélni az biztos. Jobban hajtottam a lányokat mint manapság Rain. Tudna tőlem tanulni a srác az tuti.~
Alethea megjegyzésén is megremegett egy visszafojtott nevetéstől.
-Jaj, te lány! Csak nem zavarba akarod hozni az igazgatóhelyettest? Mert akkor folytasd csak nyugodtan.
Azért jó mikor nem úgy fut össze az ember a kollégákkal meg a diákokkal, hogy vagy a suliban vagy valami lehet, hogy veszélyes küldetésen. Jók az ilyen pillanatok. Bár valami megint történik amire Cody csak néz. Figyelmesen nézi a környezetét és hamar előáll egy elképzeléssel amit meg is oszt a többiekkel lehetőleg úgy, hogy mások ne hallják.
-Van egy elképzelésem mi történt. Nem tudom mennyire tudjátok, hogy múlt hónapban én is tettem egy időutazást ahol összeszedtünk egy fickót, aki visszavitt az időnkbe, ami azóta miatta megszűnt valahogy. Az idekerülés módja megváltozott mert múltkor feltűnőbb volt, de szerintem most is ez lehet. Múltkor volt bennünk egy megérzés, ami vezetett minket ahhoz ahova mennünk kellett. Ha most is van ilyen akkor kövessük és ha lehet akkor próbáljátok elkerülni, hogy megváltoztassátok a múltat mert annak nincs jó vége. Semmi gond haza fogunk jutni.
Az utolsó szó Vladiszlava-nak szólt akinek a vállát is megveregette mert elég stresszesnek tűnt. Cody ahogy általában most is nyugodt volt. Nem azért mert nem tudta mekkora a gond hanem mert megbízott önmagában és az itt lévőkben.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 23 Júl. 2018, 17:13

A ceremónia elkezdődött a tömeg pedig elcsendesedett. Ha Augustusnak olyan jó rálátása nincs is a párra akkor sem marad le semmiről mert az egész jelenetet kivetítőkön közvetítik. Augustus, akinek meg van a stílusról is a saját véleménye ahogy sok mindenről szintén meg van elégedve a ruhákkal és az esküvővel. A feleség nagyon csinos Ronan pedig méltó a Vádló névhez. Viszont valami megint történik. Nem úgy mint múltkor, a történelmi ismeretei szerint pedig Augustus nem tud róla, hogy történt volna ilyesmi úgyhogy az üzletember teljesen össze van zavarodva és kapkodja a fejét. Fogalma sincs mi történik itt körülötte vagy, hogy hova keveredett már megint. Már Attilan-on a világ összes neves személyével körülvéve sem lehet biztonságban az ember? Hát mégis mi folyik itt?
~Most mi lesz? Valami háború közeleg? Hol és mikor? Múltkor ilyesmi nem történt. Vagy ez valami másik alternatív univerzum lenne?~
Próbálja a telefonját elővenni hátha azzal meg tud valamit állapítani. Legalább, azt hogy mikor van.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Hétf. 23 Júl. 2018, 20:52

Ginny Dwerryhouse
Tanár / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Kicsit meglepett, hogy Godlaw felismert. Mármint tanári minőségemben, hiszen ha jól emlékszem nem igazán volt rá példa, hogy beült volna akár csak egy órámra is, meg amióta hozzánk került még nem is dolgoztam együtt vele. Persze lehetséges az is, hogy ügyesen elvégezte a házi feladatát az iskola személyzetéről és akkor máris nem olyan meglepő a dolog.
Cody reakciója arra, hogy hárman megpróbáltunk mindent megtenni azért, hogy kicsit ugrassuk, örömmel töltött el. Igazából várható volt, hogy ilyen jól fogadja majd, és ennek köszönhetően az X-men kis sarkában elég jó hangulat kerekedett. Lehet sűrűbben kéne eljárnunk együtt valahová és akkor elég jó kis baráti társaság alakulhatna ki.
Az ezt követő történéseket legjobban úgy lehet kifejezni, hogy furcsák és különösek. Először leginkább annak tudtam be, hogy talán figyelmetlenség a részemről, vagy hasonló, de hamar kiderült, hogy közel sem ez a helyzet, amit a történések és Cody szavai is megerősítenek.
- Ha tényleg időutazás áldozatai lettünk, és az emlékeim nem csalnak, akkor körülbelül Attilan és Atlantisz egyesülésének idejében lehetünk. - nagyon reménykedtem abban, hogy nem lesz igazam. Azt így hirtelen nem tudtam megmondani, hogy ez körülbelül hány évnyi időugrást jelentett visszafelé, legfőképp azért, mert próbáltam felidézni, hogy a különböző X-men tagok vagy szövetségesek miket is mesélhettek ezekről az időkről.
~ Jobb lett volna sportosabban öltözni. - jegyzem meg ezt csak úgy magamnak, hiszen egyrészt sajnálom a ruhát, másrészt, ha esetleg nem csak megfigyelőként kell eltöltenünk itt egy történelem órát, akkor nem kizárt, hogy tanári minőségemen kívül X-men szerepét is magamra kell öltenem, amihez pedig képességhasználat is társulhat.

Képesség:
Felszerelés:


_________________
Reneszánsz: Imamu Theodore Devine; Ginny Dwerryhouse (Diversity);
X-diák: Damian Adkins (Steg);
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 6 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.