Attilan

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Vas. 19 Aug. 2018, 18:56

Leszedegette a gyerekeket a kábelekről és mehettek is. Elég komoly harc nyomait látták, de látszólag semmi veszély nem leselkedett rájuk. Cody viszont továbbra is figyelte a környezetüket. Egészen addig míg Slava ki nem zökkentette őt valami olyasmi cselekedettel amire Cody sem számított és ami az által, hogy a lány tíz évesnek nézett ki csak durvábbnak tűnt.
-Hát...Öhm...Kérdezd meg a tanárnőt ő jobban ért hozzá.
Majd visszafordult a környezetük megfigyeléséhez.
~Azt, a rohadt ez a csaj nagyon goth. Valami baj van a fejével az tuti. Ezt otthon majd átbeszélem valami pszichológussal, hogy mi ilyenkor a teendő. Hű csessze meg ilyet se láttam még. Te jó isten.~
Elég bizarr volt az biztos. Igyekszik ki is verni a fejéből és reméli, hogy a tanárnő akire áthárította le tudja rendezni. A szobrok látványára elismerően bólint. Szép hely az biztos. A két őrző látványára kicsit megfeszült. Látszólag egyelőre nem tűnnek veszélyeseknek. Cody-nak fogalma sem volt róla, hogy mik azok. Mindenesetre sokatmondóan Godlaw-ra nézett. Most a másik tud majd segíteni neki.
-Üdv! Ti valami biztonsági őrök lennétek? Remek. Mi Serena Davidson-al érkeztünk és a Xavier intézettől vagyunk. Ott fent eléggé elszabadult a káosz hullahegyek mindenütt, a király is harcol meg ilyenek szóval szükség lehet rátok is. Nekünk viszont ott volna dolgunk arra. Van egy sérültünk ott. Odamehetünk? Ti is jöhettek felügyelni, hogy tényleg csak erről van szó.
Reméli, hogy elég értelmesek ahhoz, hogy ez beváljon. Ha semmi jelét nem mutatják annak, hogy meg lehet velük egyezni akkor Cody is más módszert választ. A többiekhez fordul.
-Szóval ilyen egy sírkamra. Az elhunyt uralkodóknak állít emléket az idők végezetéig. Az ilyesfajta halálkultusz a földön is felfedezhető az agyagkatonák vagy a piramisok képében.  Ha megnézitek a szobrokat megfigyelhetitek, hogy méreteikben mennyire hasonlítanak mivel ekképp adják meg a hely egyedi hangulatát. Bizony ezt a termet minden bizonnyal már így tervezték. De gyertek nézzük meg a szobrot így hátulról is. Ez egy olyan nézőpont amit ritkán szoktak megnézni pedig érdekes dolgokat lehet megállapítani például, hogy ATKINSON!
Mennyire bölcs dolog a harci üvöltés miközben az ember egy négyméteres szobrot hozzávág két kétméteres valamihez? Talán nem túlságosan, de mindenképp menő. Ha sikerül a csél és sikerül időt nyerniük akkor Cody a többieket tereli is maga előtt amilyen gyorsan csak tudja.
-Futás, futás, futás nincs sok időnk haladjunk.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 19 Aug. 2018, 19:11

Augustus csendben haladt a többiekkel. Nagyon nem tetszett neki a látvány, ami körülvette. Mint egy háborús helyszín. Kicsit fel is kezdett fordulni a gyomra. Az egyik gyerek, aki fiatalodás előtt is úgy nézett ki mint azok akik a temetőkbe járnak Poe-t olvasni és eret vágni olyasmit tesz amivel már nem bírja tovább. Elfordul a többiektől, előre görnyed és odarókázik az egyik hullára. Nem túl kellemes dolog. De megkönnyebbül. A szövetzsebkendőjébe megtörölközik, reménykedik, hogy a haja nem lett olyan és azt a zsebkendőt ott is hagyja. A rossz ízt viszont nem tüntette el a szájából. Jól esne egy pohár víz amivel öblögethetne. A szobrok látványa most hidegen hagyja. Szereti a művészetet és más körülmények közt el tudna itt időzni, de jelenleg nagyon elege van ebből és csak túl szeretne rajta lenni. A két őrszemre kikerekedett szemekkel néz. Abban biztos, hogy ezek egy pillanat alatt ketté tudnák őt tépni. Az-az Atkinson megpróbál velük tárgyalni. Augustus nagyon reméli, hogy sikerülni fog neki. Tény, ami tény furának tűnnek, de hogy veszélyesnek is, azt nem mondaná. Ha nem sikerül a szép szó akkor az igazgatóhelyettes reakciójára döbbenten néz a másikra. Nem tudja mit akar a másik vagy, hogy egyáltalán van-e terve vagy most adta fel az egészet. Azért követi, hogy megnézze a szobrot majd a harci üvöltésre és a hatalmas szobor könnyedén felemelésére rémülten felkiált. Akár le is sokkolódhatna, de az igazgatóhelyettes nem hagy neki időt. Szalad az irányba ahonnan a vonzást érzi.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 21 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. augusztus 25. (szombat)

Attilan   - Page 8 7kMvp6c
Attilan   - Page 8 Mj8ifXa

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
További információk:


Odalent Slava leszedte az egyik fészek tetemről valami jellegzetest, ezen esetben egy ékszer volt, amit még emberként, vagy ki tudja, hogy milyen fajként viselt. Egyébként maximum megnyúzni lehetett volna őket, esetleg csonttal együtt levágni róluk valamit, amit itt nehéz lett volna kivitelezni.

Ezt a ténykedést Augustur már nem bírta gyomorral és elhányta magát, de Cody-t is kiborította. Aki közben egy rövid történelemórát tartott azoknak, akik itt voltak, majd próbálta a hozzá legközelebb eső szobrokat felemelni és elhajítani.

Ezalatt Slava próbálta a képességét használni, de továbbra is fiatal volt, így nem tudta megtenni, de ha ment volna sem ment volna vele semmire. Ez pillanatokon belül kiderült. Cody ekkora emelte fel könnyedén a két szobrot, azok nem voltak olyan nehezek, hogy ne bírja el, majd egy felkiáltással elhajította őket.

A két szobor elsodorta és felsértette a két valami bőrét, ami alatt látszott, hogy fémes felületük kilátszott. Nem sok kárt szenvedtek el láthatóan, mert már kezdték a szobrokat leszedni magukról pillanatokkal azok után, hogy a földre kerültek.

Ekkor Cody gyorsan iparkodásra késztette a többieket, hogy fussanak. Szerencsére kellően időben kezdte noszogatni őket, mert így mindenki áttudott jutni/futni a robotokon mielőtt azok lelökték volna magukról a szobrokat. Így el tudtak rohanni, az érzés, hogy merre kell menniük szerencsére erős volt, így jó irányban tudták a kanyarokat, leágazásokat venni.

Az utolsó után egy zsákutcába értek, ahol már nem volt leágazás, csak egyetlen ajtó a végén, onnan jött a hívás, amint odaértek az ajtó kinyílt és nagyobb sírboltba értek be. Az őket üldöző két robot pedig ekkor érte be őket.
Attilan   - Page 8 MtDZcep


Attilan   - Page 8 7kMvp6c

Az alakok a képen nincsenek ott, a helység üres, cask a tereptárgyak vannak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 23 Aug. 2018, 13:17

Miután sikerült leereszkednünk az alsóvárosba, és megtaláltuk a megfelelő folyosót, már csak óriásrobotokkal kellett szembenéznünk. Atkinson sokatmondó pillantására csak bólintok egyet. Nem tudom, mire készül pontosan, de azt gyanítom, hogy neki fog rontani a robotoknak, és megpróbálja széttépni őket. Végülis nem vagyok messze az igazságtól, csak éppenséggel nem ő maga ugrik rájuk, hanem szobrokat hajigál. Ez is hatékony lehet, én pedig nem is késlekedem, csak húzom a nyúlcipőt, és a visszafejlődött diákságunkat próbálom terelgetni, nehogy valaki lemaradjon.
Ezzel persze nem úsztuk meg a dolgot, a robotok a nyomunkban lesznek, de legalább elérünk a sírboltba, ahonnan a hívást érzem. Ezek szerint megjöttünk, innen nem vezet tovább ajtó, és kétlem, hogy valami koporsóból nylíó titkos ajtón keresztül kellene lemennünk egy újabb szintre. Tehát amit keresünk, az itt lesz, ebben a teremben. Kár, hogy nincs túl sok időnk alaposan körbenézni, mert közben megérkeztek a robotok.
-Atkinson, tartsd fel őket, amíg megtalálom az időutazót! - Vetem oda Codynak, én pedig beljebb megyek a kriptába, hogy megtaláljam, honnan jön pontosan a hívó érzés. Elég furcsa lenne, ha egy koporsóból érezném a hívást, de valamiért ezen sem lepődnék meg. Próbálok sietni, de ha úgy látom, hogy az egyik robot nem eléggé van lefoglalva Atkinson által, hanem utánam ered, akkor kénytelen leszek felvenni vele a harcot legalább addig, amíg kitérek előle.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Csüt. 23 Aug. 2018, 21:42

Slava valamilyen lemetszett részre számított és azért akarta el venni, mert ezeket a lényeket különlegesnek tartotta. Gyilkológépnek, lelketlen szörnynek, akik a halállal nem törődtek, csak hódítani akartak. Ezt gonoszságnak is tartotta, de vonzónak is és meg ijedt a gondolattól, de azért el tette azt az ékszert, ha engedték neki. Meg érezte, hogy az igazgatóhelyettes nem helyeselte, amit tenni akart. Máskor nagyon frappánsan tudott szólni és határozottan is, ha rosszak voltak a gyerekek, most mégsem tette, sőt mintha zavarban lett volna. A lány a tanárnőre nézett. Nem kérdezett, mert a tanárnő is hallotta, amit beszéltek. Ha nagyon rá parancsoltak, akkor vissza tette az ékszert. A bajszos férfi hányásán fanyalgott, nagyon undorítónak találta és nem sokra becsülte, hogy egy érett férfi ennyit nem bírt, mikor eddig rengeteg halotton és sebesülten át kellett jönniük. Most kezdte furcsállni azt is, hogy gyerek létére ő tűrte jobban, az iskolai felkészülés és a gondolkodása miatt.
A képessége nem működött. Lassan le esett neki, hogy most a teste abban a korban volt, amikor még ennek semmi jele nem volt. Atkinson úgy beszélt, mint aki tárgyalni akart. Sajnos ki derült, hogy nem lehet. Vagy nem értették vagy ellenkezett a programjukkal. A törióra sokkal érdekesebb volt, Slava sejtette, hogy figyelemelterelés, csak azt nem tudta, mit akart ebből kihozni a tanár. Egyik kedvenc témája volt mindez, még az agyaghadseregről is olvasott, ha nem a tananyagban, akkor a könyvtárban vagy a neten, mert a halálkultuszok nagyon érdekelték. Figyelt az őrökre és Atkinsonra is. Mikor kiáltott, Slava megint meg ijedt, össze rezzent, utána azonnal futásnak eredt. Nem érezte magát erősnek, hogy bárkin is segítsen. Itt szobrokat dobáltak és éltek túl, ehhez képest ő sehol sem volt, visszafiatalodás nélkül sem. Lenézett és látta, hogy robotok voltak az őrök. Futott, ahogy csak tudott, a gyermeki energia, a könnyű test most jól jött.
Mindenki rohant és a hívás mutatta az utat egy nagy sírterembe. Slava riadtan nézett körbe, hogy volt-e itt valami különleges, hol volt a jel, fent vagy lent, valami mögött. Most érezte igazán a halálfélelmet, mert az őrök pontosan rájuk vadásztak, nem másra és nem ismerték pontosan az erejüket.
- Nincs ezeken kikapcsoló gomb? - kérdezte fátyolos hangon.
Ha meg volt az irány, akkor a jel felé futott, kivéve, ha ez az őrök felé mutatott. Egyébként pedig Godlaw után eredt, mert inkább kereste ő is az időutazót, minthogy harcoljon.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 24 Aug. 2018, 19:28

A csapat ügyes volt. Senki nem fagyott le viszonylag jól is haladtak bár tény, hogy Cody egyedül hamarabb odaért volna, de az jelenleg nem számított. A terembe érve megállapította, hogy itt nincs olyan feltűnően földbe csapódva mint múltkor és hogy a robotok beérték őket. Godlaw-nak felesleges volt mondania mi Cody dolga mert ő tudta magától is. Szinte sugárzott az öröm a hangjából mintha épp a nyakörvet lengetnék előtte, hogy viszik sétálni.
-Bízzátok csak rám. Végre valami kihívás! WOOOOOOHOOOO!
Tény! Ritkán találkozik ilyesmivel. Most személy szerint azt, is kétli egy szinten, hogy ezeknek ő kihívás lenne, de idegességnek nem mutatja jelét. Ha van valami nagy dolog amit hozzájuk vághat most is ezzel a trükkel akar élni. Amennyiben nincs és valami kicsi, de nehéz sem amivel legalább az egyiküket feltarthatná úgy az ajtóban igyekszik őket bevárni.. Ha van rá ideje akkor a karmával oldalt kikarmolja a nadrágját, hogy ne akadályozza a magas rúgásokban mert ha elég közel érkeznek akkor egy olyannal tervezi az egyiket fogadni. Lehetőleg úgy, hogy nekirepüljön a másiknak. Nem tudja mennyi kárt tud ezekben okozni. Annyit biztosan tud, hogy ezek nagyobb sebeket tudnak okozni mint amit ő el tud viselni szóval óvatosnak kell lennie.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 24 Aug. 2018, 19:38

Futnak, futnak, futnak és elérnek egy terembe. A robotok beérték őket, de a testet még mindig nem látják. Valahogy Augustus-nak nagyon nem tetszik ez a helyzet. Mindenki más viszont már feszülten, de elég jól bírja. Kivéve az igazgató helyettest, aki meg mintha kimondottan élvezné. Augustus az izgalmakat csak a sportpályán szereti vagy vadászat közben, de nem úgy ha az élete a tét. Őszinte döbbenettel csóválja meg a fejét miközben a többiekkel követi a vonzást.
-Őrült. Ez már biztos.
Viszont reméli, hogy tényleg olyan jó mint ahogy a tv-ben meg az újságokban beszámoltak róla. Állítólag rosszabb dolgokat is túléltek már mint HYDRA támadás meg idő utazás meg ilyenek. Augustus reméli nem, azt hogy túléli mert az másodlagos hanem, hogy fel tudja azokat a robotokat tartani addig míg ők megtalálják a testet, ami remélhetőleg mihamarabb hazaviszi őket. Látványos lenne, de nem akar itt meghalni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 25 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. augusztus 29. (szerda)

Attilan   - Page 8 7kMvp6c
Attilan   - Page 8 Mj8ifXa

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
További információk:


A csapat megérkezett a sírbolthoz, ahol határozottan közel érződött már az, akit, vagy amit keresnek. Godlaw a legerősebbre és legjobban képzettre, azaz Cody-ra bízta, hogy tartsa fel a robotokat, amíg ő megkeresi az alteregót.

Godlaw nem is várt nagyon tovább, hanem sietett tovább a teremben és Slava is ment a nyomában, utána Augustus és a többiek. Annak a nagy valaminek a háta mögül jött a hívás, így mindannyian odasiettek. Szerencsére minimális időt kellett csak belefektetni a keresésbe.

Ugyanis amint megkerülték azt a belső építményt rögtön meg is láthatták a földön, amint egy középkorú férfi feküdt a földön eszméletlenül. Mindezt azonban csak néhány pillanatra látták, a következőben elvonta a figyelmüket, hogy Cody a falba csapódott.

Odakint Cody ugyanazt próbálta eljátszani, amit korábban, itt is kitudott szedni szobrokat és hozzádobni a két robothoz. Azok ezúttal sem tértek ki, de egyszerre emelték fel a bal karjukat és valami energiamező jelent meg körülöttük, amin szétfoszlott, dezintegrálódott a két szobor.

Néhány pillanattal később pedig sárga fény csapott ki a kezükből és telibe találták Cody-t. Sérülni szerencsére nem sérült a férfi, de berepült a helységbe és ott a középső építménynek csapódott, nem messze a többiektől, itt összeszedett néhány zúzódást és a ruhája is szétszakadt, de semmi komolyabb.

A két robot pedig nem adta fel, jöttek tovább, mind a kettő beért a helységbe és ezúttal a fiatalokat, illetve Godlaw-t és Ginny-t vették célba…

Attilan   - Page 8 7kMvp6c

Az alakok a képen nincsenek ott, a helység üres, cask a tereptárgyak vannak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 27 Aug. 2018, 22:32

Slava az X-Men után rohant és jöttek a többiek is, kivéve az igazgatóhelyettest, aki állta a sarat, harcolt a robotok ellen. A lány aggódott érte, nagyon nem szerette volna, ha valami baja lesz.
A hívást egyszerű volt követni, Godlaw ráérzett, ott volt a tárgy mögött.
- Ő az időutazó? - kérdezte Slava, de rájött, hogy másként nem is nagyon kerülhetett ide a férfi, ekkor viszont a tanár oda vágódott melléjük.
- Jól van, tanár úr?
Nem látott rajta nagy sérülést. Egyre zavartabb lett. Ez már nem veszélytermi óra volt, sokkal rosszabb és ijesztőbb.
- Most kéne az, hogy vissza jutunk az időnkbe. Kérem!
Slava elkezdte rázni az időutazó karját, hogy térjen észhez és segítsen nekik. Nem tudott volna hová menekülni vagy ha mégis látott menekülési útvonalat, akkor békén hagyta a szakállast.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 28 Aug. 2018, 12:45

A többiek távoztak Cody pedig hátra maradt és a régi trükkel próbálkozott. Vagyis hogy valami nehéz szobrot hozzávág azokhoz a robotokhoz. Ekkor igencsak kellemetlen észrevételeket kellett tennie. A Xavier iskola egykori diákjaként, megfelelő tapasztalok miatt és mert a Xavier iskola igazgató helyettese, elég sokat tud a világról. Jelen helyzetben ezzel, azt éri el, hogy néven tudja nevezni ami történik.
~Energia mező. Ajjaj!~
Hogy a támadás mi lesz arra még gondolni sem tudott mert eltalálta. Miközben repült szokásához híven volt ideje átgondolni a helyzetét, a jelenlegi életét, amiről megfogalmazta, hogy bár nem egyszerű, de végső soron szereti a munkáját és még a termet is megcsodálta. Aztán becsapódott. Felnyögött egy kicsit majd földre került.
-Taszító sugár.
Állapította meg. Majd meglátta az óriás robotokat akik olyasmit tettek amit nem javallott az igazgatóhelyettes közelében. A suli diákjait vették célba. Cody egyből felpattant és most már sem a ruhájával se semmivel nem foglalkozva elkezdett a robotok felé sprintelni. Kívülről talán szemmel követni is nehéz lehetett. Csak az első robothot odaérkezve kiáltott fel, de csak azért, hogy annak az erejét is beleadhassa a könyöklésbe amit a robot feje felé tett meg lehetőleg, úgy, hogy az a másiknak repüljön vagy leszakadjon bár az a szerencsés helyzet még Cody-t is meglepte volna. Ha volt rá ideje és szükség rá akkor egy térdeléssel a másik gépet is megküldte gyomor magasságba.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 28 Aug. 2018, 13:13

Augustus követte a többieket és meg is találták az időutazót. Augustus-nak pedig most először valami haszna is volt az út során ugyanis az igazgatóhelyettesen kívül ő volt itt az egyetlen, aki utazott az időben és az ő távollétében csak ő tudta felismerni, azt a fickót.
-Ő az. Én megismerem. Idősebb, de ő az.
~Ezek szerint megtaláltuk. Múltkor mit is kellett csinálnunk, hogy bekapcsoljuk? Magától csinálta, azt hiszem. Vagy nem és az atom volt? Vagy a veszély? Remélem veszély nem kell hozzá.~
Pedig az jött. Az igazgatóhelyettes látványosan szó szerint berepült közéjük. Ez nem tűnt túl bizalomgerjesztőnek. Talán ő mégsem olyan nagyágyú mint mondva volt róla? A robotok pedig jönnek. Ami, pedig ijesztőbbé teszi őket, hogy róluk nem lehet megmondani, hogy haragszanak-e rájuk mert semmi jelét nem mutatják érzelmeknek. De célba tervezik venni őket. Ha Augustus-nak van ideje próbál kikerülni a célkeresztből mondjuk félrevetődik vagy valami, ilyenkor jó újra fiatalnak lenni, de ha nincs ideje akkor bár nem túl tisztességes, de próbál a többiek mögé bújni legyenek felnőttek, nők vagy gyerekek. Az ő élete mégiscsak fontosabb.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 28 Aug. 2018, 15:20

Szerencsére nem kell igazi sírrablóként keresgélnünk, hogy rábukkanjunk az időutazóra, nemes egyszerűséggel a földön fekszik. Már csak az kéne, hogy...
-Mi a fa... - Harapom el a szó végét, amikor Atkinson becsapódik a falba, és úgy esik le onnan, mintha rongybaba. Na jó, talán túlzás, nem úgy tűnik, mintha megkottyant volna neki. de azért elég ijesztő a helyzet. Most már van időutazónk, de van két óriásrobotunk is, akik nem szeretnék, hogy itt maradjunk.
-Hé, látjátok itt a földön a fickót? Ő egy betolakodó, őt akartuk kivinni innen, már megyünk is!
Hát ennél bénább próbálkozás nem nagyon van a világon, de elképzelhető, hogy a robotok mesterséges intelligenciája elég fejlett hozzá, hogy rájöjjenek, nem hazudok. Végülis tényleg a fickóért jöttünk. Ha ez mégsem lenne elég meggyőző, és az energiasugarukat ezúttal ránk akarják irányítani, akkor nincs más hátra, mint a menekülés. Az időutazó irányába próbálok vetődni, és igyekszem őt felkapni. Az én erőmmel valószínűleg nem lesz probléma mozgatni a pasast még a páncéljával együtt sem. Megpróbálok mihamarabb felpattanni, felkapni az utazót, és lelépni erről a helyről, mielőtt az én kriptámmá is válik.
-Húzzunk innen, megvan amiért jöttünk! - Kiáltok a többieknek, ha sikerül a manőver, és ezúttal nem nagyon nézek vissza, hogy megbizonyosodjam róla, minden rendben van-e. Nekem pont elég egy holtteher egyelőre.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 29 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. szeptember 2. (vasárnap)

Attilan   - Page 8 7kMvp6c
Attilan   - Page 8 Mj8ifXa

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
További információk:


Cody cselekedett először és ért oda a robothoz. Amikor azonban odaért és meg akart ütni az ellenfelét az könnyedén védte a nagy erejű támadást. Mintha energiamező áramlott volna végig a roboton, majd a másodikon is.
- Adaptáció!

Ebből már lehetett tudni, hogy adaptoidok voltak, azaz bármilyen támadás megy feléjük azt lemásolják legyen az mutáció, fizikai erő, vagy bármi más. Emiatt szinte legyőzhetetlen ellenfelek.

Közben Augustus gondolkodott, hogy mi is kellett ahhoz, hogy a jelenbe kerüljenek. Ahogyan Godlaw hozzáért a testhez máris kiderült. Fizikai érintkezés kellett. Amint Godlaw hozzáért az alteregóhoz a folyamat máris beindult.

Mindenki láthatta, hogy a papnő érintése után fényesség kezdett kiáramlani ki a férfiból. Éppen időben ugyanis azaz adaptoid, amit Cody támadott meg megragadta a férfi torkát, a másik pedig sugárral támadt a többiek felé. Az alteregóból áradó fény mindenkit betelített és egy villanás következett, ami némi rosszulléttel járt, ahogyan a teleportálással járni szokott.

A villanás után immáron kora esti, félhomályos állapotok között találta magát a csapat, aki korábban volt itt megismerhette, hogy ismételten Cape May déli államhatáránál voltak, ahova korábban is teleportáltak a testek miatt.

Igaz akkor csak egy mező volt itt, most azonban egy körbekerítet SHIELD bázis volt a tőszomszédságukban. Azt mindenki tudhatta, hogy erre a helyre gyűjtötték az alteregókat, így itt és a környéken igencsak nagyok voltak az időzavarok…

Attilan   - Page 8 7kMvp6c

Már csak az új helyszínre írjatok.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 8 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.