Attilan

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Serenity Hétf. 23 Júl. 2018, 21:15

Alethea Faust
Egyetemista / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cody Atkinson, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Az igazgatóhelyettes válasza nagyon jól eső nevetést váltott ki belőlem és hálát adtam, hogy elég nagy a háttérhang ahhoz, hogy ezt elnyomja. Elég kényelmetlen szituáció lett volna egy nevető Alethea az esküvő alatt. Davidson igazgatóhelyettes biztosan rednes fejmosást biztosítana, ahogy Atkinson, a SHIELD és még ki tudja, hogy kicsoda. A kedves fiatal párról nem is beszélve. A legrosszabb meg valószínűleg az lenne, hogy a szüleimnek is szólnak és akkor már áshatom is meg a saját síromat.
Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is az "időutazás" megtörténése, amiről a felnőttek beszéltek. Ha nem történt volna már hasonló velem, akkor valószínűleg nagyon meglepett volna a dolog, de lévén már volt szerencsém ilyesmihez, így eléggé nyugodt voltam. Kicsit izgatott, de nyugodt.
- Ígérd meg, hogy legközelebb, ha együtt megyünk valahova, akkor nem kerülünk ilyen helyzetbe. - fordultam Godlaw felé és igyekeztem a lehető legkomolyabb arcomat felvenni, de ahogy magunkat és a szerencsénket ismerem, ezt az ígéretet aligha tudná betartani. Közben pedig nekiláttam az ingujjamat kigombolni és feltűrni, hogy kényelmesebb legyen és kicsit furcsállva figyeltem, ahogy a jelen levő diáklány fedezékbe akart vonulni. Úgy döntöttem, hogy ezt a problémát inkább az igazgatóhelyettesre hagyom, hogy megoldja.
- Rendben van, hogy visszautaztunk az időben és ne piszkáljunk semmihez, de már csak az is változtathat a múlton ha meglátnak nem? - tettem fel a leglogikusabb kérdést ami perpillanat eszembe jutott, miközben igyekeztem felmérni a környezetet.
- Azzal a palival ott mi a helyzet? Ő is a múlthoz tartozik? - mutatok a rajtunk kívül itt levő férfira, ha sikerül kiszúrni és ezzel felhívva a csapat figyelmét is rá.
Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 24 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. július 28. (szombat)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 15:45 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

Nem igazán volt rejtekhely, vagy búvóhely, mert ugyanúgy a főtéren voltak, mint alapból, csak oszlopok, vagy éppen asztalok voltak, amik mögé bebújni lehetett. A társaság egyelőre nem keltett feltűnést, hogy nem kellene itt lenniük. Augustus közben odakeveredett, odaterelték az X-ekhez, telefonnal semmit sem tudott meg. Térerő sem volt itt. Nem sokkal mellettük a fiatal Serena is ott volt, bár láthatóan még nem szúrta ki a csapatot.
- Királyom, tényleg az igazat mondja - próbáltam olyan hangosan szólni, hogy meghalja a király meghalhassa. - Már ott vannak New York-ban is...

Ezek után mindenki nekilátott annak, hogy csoportokra bomoljanak, hallhatta és láthatta mindenki, hogy a civileket próbálták a palotába kísérni, aki fegyverképes volt, azoknak fegyvert is adtak. A Bosszú angyalok az alsóvárosba indultak, a felderítők szanaszét a városban és akik gyógyítani tudtak úgyszintén a palotába.

Mivel mindenki pánikban volt, így elég gyorsan zajlott minden, mire a társaság észbe kapott őket is kísérték a palota felé, hogy biztonságban legyenek. A hívás, amire Cody várt, még mindig nem történt meg, semmi ilyesmi ezúttal, ami elég nagy gondot jelentett. Főleg, hogy Attilan volt akkora, mint Manhattan, átnézni az egészet nagyon, de nagyon sokáig tartott volna.

A kísérés közben a csapat éppen félúton volt a palota felé, amikor a tényleges pokol elszabadult. A levegőből, épületekből, mindenhonnan fészkek törtek ki, a menekülő, sikoltozó civileket támadták, hogy megfertőzzék őket is és belőlük is Fészket csináljanak. Ami az X-eket illette ők tökéletesen ismerték a fajt, közönhetően annak, hogy a filozófia tanáruk is egy Fészek.
Attilan   - Page 7 1baD5PO

Attilan   - Page 7 FQvamcB


Attilan   - Page 7 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Szer. 25 Júl. 2018, 00:34

Slava egy mosolyt eresztett meg. Tetszett neki a beszélgetés, mindazonáltal az volt a benyomása, hogy ő nem illett ide. Nem tudott így viccelődni, ahogy a többiek, ahogy Atkinson is ritkán tette. Nem akarta lehúzni a hangulatot, ezért inkább nem mondott semmit. A mosoly maradt meg összesen, nevetni még nem volt képes.
Amikor el akart bújni, nem nagyon tehette, esetleg valamelyik tanár mögé vagy az oszlop mögé, mert az asztalok nem sokat értek ilyen szempontból, ennyit már tudott a veszélyteremből, ahova egyébként nem szeretett járni, de kötelező volt. Ámulva és tisztelettel felnézve hallgatta az igazgatóhelyettest, aki nagyon nyugodt volt, nyilván mert értette a helyzetet. Slava remélte, hogy már a megoldást is tudta a tanár úr.
- Igaza van a tanárnőnek! Bocsánat, hogy is hívják? Én Vladislava vagyok - helyeselt Alethea szavaira és próbált bemutatkozni, nem éppen a legjobb pillanatban. - Szerintem már azzal megváltozott, hogy az esküvő ide került velünk együtt. Amit látunk, amit mások látnak, azok belénk ivódnak és meghatározzák a jövőbeni tetteket. Annyit tehetünk, hogy nem rontunk rajta tovább. De köszönöm, tanár úr!
Slavának jól esett a bátorítás és a vállára tett kéz is segített. Mosolyogni is tudott Atkinsonra. Igyekezett a közelmúlt történelmi eseményeit felidézni. Jó tanuló volt és követte a világ fontosabb híreit is. A rajztanár segített ebben. Az esküvő után lehetett már a pár, valahol a nász közepén, ettől a gondolattól Slava elpirult volna, ha képes lett volna rá a hófehér bőre.
Ő észrevétlen akart maradni, elbújt volna. Egyedül viszont nem akciózott, figyelt a többiekre, a tapasztaltakra. Egyenlőre senki nem figyelt fel rájuk. A bajszos, akit a vörös hajú lány kérdezett, melléjük került. Slava tartott tőle, nem tudta megmondani, miért. Amit Serena mondott, arról eszébe jutott valami:
- Nem akkoriban csapott össze a Fészek a raptorokkal New Yorkban?
Nem tudta, ez mennyire volt fontos, hiszen most nem ott voltak. Elmondta, hátha valakinek pont ez adott ötletet. Ment a többiekkel, próbált nyugodt maradni és hagyta magát bekísérni a palotába. Lenyűgöző volt az épület. A szépségét már megcsodálták, most a biztonságára volt szükségük. Slava sikoly helyett a szája elé kapta a kezét, mikor támadás érte őket. Nem akart elszakadni a többiektől, megpróbált velük biztonságos helyre húzódni és ha valamelyiküknek segítségre volt szüksége, akkor igyekezett kezet nyújtani. Nem nagyon hitt abban, hogy pont ő rá szorultak volna, de ha mégis, akkor ott volt. Nagyon félt, de ott volt. A Fészek ismert volt neki valamennyire, érdekelte is, nem csak félt. Ha volt rá ideje, megpróbálta az egyiket megvizsgálni a képességével. Érdekelte, hogy érzékelték a halált ezek a különös lények, mennyire hordoztak gyászt, hogy álltak hozzá.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 27 Júl. 2018, 13:47

Cody tökéletes abban, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is úgy tegyen mintha minden rendben lenne. Ehhez még arra sincs szükség, hogy tisztában legyen olyan részletekkel minthogy mit is keresnek és hogyan jutnak haza vagy túlélik-e. Ezekkel az infókkal túl könnyű is lenne a mutáns suli tanárának lenni. Ginny tanárnő belőtte, hogy hol vannak amit Cody sejtett Alethea pedig feltette a kérdést amivel lehetőleg majd akkor foglalkoznak ha hazaértek. Vladislava jól össze is foglalja, hogy Cody mit értett a múlt megváltoztatásának elkerülésén. Erre Cody csak bólintott.
-Pontosan.
Ha Alethea észrevette a fickót akkor Cody is megnézi magának. Fel is ismeri. Vagy azért mert a csávó autókkal kereskedik, vagy mert karatézott Cody pedig szereti a harcművészetet és ismeri az ilyen alakokat, de azért biztos mert látta már. Bár múltkor még ennél is gyámoltalanabbnak tűnt.
-Nem. Ő is időutazó. Múltkor is ott volt.
Az a furcsa érzés, hogy merre menjenek most nincs meg. Így nehéz lesz a dolguk. Múltkor a veszélyteremben volt a fickó, ami a föld alatt volt. Most Cody-nak tényleg fogalma sincs. merre menjenek, de az események terelik őket. Még, azt a másik időutazó fickót is hozzájuk sodorták.
-Egyszer nem volt elég ebből, visszajött repetázni? Maradjon mellettünk együtt biztonságosabb.
Próbált viccelődni kicsit a fickóval. A palotát még el sem tudták érni mikor támadás érte őket. Fészek. Cody és valószínűleg a diákok is ismerték őket. Az igazgatóhelyettes lekapta a zakóját és odaadta Slava-nak.
-Fogd meg kérlek.
Majd a diákjaihoz és a hozzájuk csapódó alakhoz szólt.
-Ha lehet kerüljétek ki őket, kemény a bőrük és erősek. Próbáljunk együtt maradni.
És igyekezett jó példával elől járni. Bár ha úgy alakult, hogy vagy az ő közelében volt egy vagy valamelyik kolléga vagy diák volt veszélyben akkor odaütött. Nagyobbat mint amit egy embernek adna ahhoz, hogy elájuljon. Ha normális nadrág lenne rajta akkor rúgni is tudna párat.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 27 Júl. 2018, 14:12

Augustus teljes értetlenséggel nézte a környezetét. Annyit fogott fel, hogy baj van és veszély. Ahol pedig veszély van neki ott nincs helye. De fogalma sincs, hogy hol van. Vagy mikor van. Vagy melyik dimenzióban. Szerencsére azért itt is az a protokoll volt érvényben mint máshol ha valami rendezvény során veszély van. A civileket egy biztonságos helyre terelik. Szerencsére ő is ezek közé a civilek közé tartozik akiknek jobb valami biztonságos helyen. Út közben pedig egy ismerős arcot lát, aki sajnos meg is szólal. Pedig Augustus már kezdett örülni. Most viszont inkább sértetten vagy felháborodottan válaszol, ami talán nem túl okos dolog azzal szemben, aki talán megvédheti és hazajuttathatja, de ő nem találja olyan viccesnek a helyzetét mint az igazgatóhelyettes.
-Hát gondolhatja, hogy nem jókedvemből vagyok itt!
A dolgok pedig csak rosszabbodnak. Valami űrlényszerű valamik támadják meg őket az égből.
-Ezek meg micsodák?
Augustus nem szokott az ilyen szituációkhoz. Az biztos, hogy el nem mozdulna az X-ek közeléből. Azoknak a rovarszerű valamiknek meg nem akar a közelében lenni. Ha mégis valahogy túl közel kerülnének hozzá akkor is igyekszik egy dobással földre vinni őket vagy valami, de szíve szerint elkerülné a harcot. Retteg. Halálfélelme van.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Pént. 27 Júl. 2018, 19:59

Ginny Dwerryhouse
Tanár / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
A beszélgetés hamar más mederbe terelődött, amikor elkezdtek minket a palota irányába kísérni. Kiderült, hogy a férfi, akit Alethea látott, szintén hozzánk hasonlóan a jövőből érkezett. Azt, hogy Cody időutazónak nevezte nem igazán tudtam hová tenni, de a kis párbeszédüknek köszönhetően azt össze tudtam rakni, hogy feltehetőleg ugyan akkor utazott az időben, mikor az igazgatóhelyettes is. Haladás közben elkezdtem a bőrömet hántani a karjaimon és csak reménykedni tudtam abban, hogy valami hasznos lesz alatta, ami majd könnyíti a dolgunkat, nem pedig megnehezíti azt. Egyelőre még nem akartam olyan helyen elkezdeni bontani a bőrömet, ahol a ruha "levedlése" gondot jelenthet, azt majd ha biztonságos helyre, vagy fedezékbe jutunk.
- Fészeknek hívják őket. Földönkívüli létforma. Kerülje el őket. - világosítottam fel a férfit, miután a támadás is megkezdődött. Cody szavaira csak bólintottam és attól kezdve arra is figyeltem, hogy a diákokat és a felnőtteket is igyekezzem távol tartani az esetleges támadó lényektől. Abban pedig csak reménykedni tudtam, hogy nem estem ki teljesen a gyakorlatból a passzív évek alatt.

Képesség:
Felszerelés:


_________________
Reneszánsz: Imamu Theodore Devine; Ginny Dwerryhouse (Diversity);
X-diák: Damian Adkins (Steg);
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Serenity Pént. 27 Júl. 2018, 20:08

Alethea Faust
Egyetemista / X-men
AZ ESKÜVŐ
Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cody Atkinson, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson és Vladislava Cadavru
Hamar kiderült, hogy egyrészt bármi bajjal amit itt okozunk, majd a visszakerülésünk után kell aggódjunk, másrészt, hogy az ismeretlen pasas is időutazó és az igazgatóhelyettes ezek szerint ismeri is.
- Csak nem egy régi barát? - kérdeztem Mr. Atkinsontól, bár kétlem, hogy olyan jóban lennének, hisz akkor másabb lett volna rá a reakciója. Végül is a pasast odaterelték hozzánk, de nem volt egy ász a fickó. Érezhető volt, hogy számára sokkal nagyobb stresszt okozott mindez, mint bárki másnak, például egy diáklánynak, aki szintén jelen van. Még ő is összeszedettebb volt.
- Van valami amitől jobban tartanak? Vagy valami gyenge pont? - nem igazán emlékeztem, hogy bármi ilyesmiről beszéltek volna, vagy maga a filozófia tanár beszélt volna ilyenről. Igazából a filozófia órákra se nagyon emlékszem, és ebben a pillanatban nem is nagyon akarok. Az akció izgalma sokkal inkább dúl bennem, mintsem a visszaemlékezési vágy. Arra viszont figyelek, hogy amennyire lehet elkerüljem ezeket a lényeket és ha kell, akkor a többieknek is segítsek mindebben.
Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 28 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. augusztus 1. (szerda)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 15:50 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

Slava nagyon jól emlékezett, valóban ekkor csaptak össze a fészkek a raptorokkal NY belvárosában, amikor az esküvő volt. Volt lehetősége megnézni, hogy a raptor miként vélekedett a halálról, gyászról. Sehogy. Nem érdekelte az, ha veszteséget szenvednek a célja az volt, hogy minél több személyt változtassanak ők maguk is fészekké.

A haladás közben leginkább Cody-nak volt feladata, ami nem volt más, mintsem legalább egy tucatnyi lényt agyoncsapni, amikor azok próbáltak a társasághoz odajutni. Közben már Ronan is megjelent odakint és a kozmikus pörölyével ő is harcolni kezdett, ahogyan Ben Grimm is a Fantasztikus 4-ből. Az égen Fáklya, a 2 Nova repkedett. A társaság pedig sikeresen beérkezett a palotába.

Itt azonnal látszott, hogy az orvosi részleg már fel volt szerelve, itt volt többek között a fiatal Serena, Melissa, Mrs. Miller és Zack Morsus is, akik a sérülteket látták el. A királynő éppen most magyarázta a gépek és eszközök használatát, amik akkoriban még szokatlannak voltak mondhatóak, de a jelenben már hétköznapiak. Zack lelkesen kezdett mindent átnézni, a kapukat pedig bezárták azok után, hogy az X-ek is bejöttek. Jó néhány katona, atlantiszi és embertelen is volt idebent a társaságot pedig beljebb kísérték.

A zárt kapu előtt ekkor fehér fényben teleportál be Thanos. Az egyik atlantiszi katona lő rá, de a lövedékek már a személyes erőterében eltűnnek. A titán kezében valami aranysárga fényt kezd árasztani.
- Lássunk egy főpróbát.

Morogja mély hangján és a fény hirtelen megcsapja az őrt, ami egyszerűn köddé foszlik. A padló a helyén olvadt sárszerű salakká olvad. A királynő nyakában levő ékszer, egy végtelen gyémánt azonnal elkezd lüktető fényt árasztani. Az örökkévaló boldogan mosolygott a nőre.

A Végtelen Gyémántokat és azoknak a hatását, akik jártak az idegen fajok órára, azok rögtön megismerték, tudhatták, hogy hány darab van belőle és mikre való. A kellemetlenebb talán, hogy a csapat éppen Thanos és Melissa között félúton állt és a titán rémtetteit pedig mindenki tökéletesen ismerte…

Attilan   - Page 7 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Vas. 29 Júl. 2018, 23:47

Slavának sikerült megértenie a tényeket. Nem tudta, mi történt volna ha durván beavatkoztak volna a történelembe, mennyi zavart okozott volna, nem is kísérletezett ezzel.
A bajuszos idegenjük nem is volt olyan ismeretlen, Atkinsonnal már találkozott egy hasonló helyzetben és be is kapcsolódott a beszélgetésbe. Az igazgatóhelyettes tűnt rutinosabbanak, mintha nem is gondolt volna a halálra. Bizonyosan gondolt, de csak úgy, hogy el akarja kerülni, mert nekivetkőzött.
- Persze...
Olyan volt, mintha valamit még mondani akart volna. Meg akarta kérni a tanárt, hogy legyen óvatos, de rájött, hogy erre nincs szükség, magától is így tesz. Slava vigyázott a zakóra, alkarjára hajtva vitte és figyelt a többiekre, nehogy lemaradjon bármelyikük. A rajztanár elkezdte alkalmazni a képességét, ami már így is látványos volt, Slavát kíváncsivá tette, mivé fog változni.
- A filozófia tanár úr vajon érzi, hogy itt vannak? Saját bőrén tapasztalta, mi árthat egy ilyennek a legjobban. A haláltól nem félnek, nem izgatja őket, nem ismerik a gyászt, csak minél többet akarnak "gyártani", ezt érzem róluk.
Nem mondta ki, hogy furcsa módon ez adott neki valamilyen megnyugvást. Az emberek, mutánsok mellett mindig benne volt a félsz, hogy megérzi a gyászukat, a halál érintését, még a legkeményebbek is hordoztak valamit ebből. A Fészeknél semmi hasonlót nem érzett. Tudta, hogy veszélyes volt mindez és buta remény lenne azt hinni, hogy ha a filozófia tanárnak sikerült legyőznie, itt bárkinek menne csak úgy. Tudta, hogy a tanár elméje felszabadult, de ezt a hatalmas sereget szerinte meg kellett éreznie.
- Nem tudjuk őt elérni valahogy? Ha a Fészeknek New Yorkban lenne a helye és összecsúsztak a dolgok, talán van valamilyen módszer, hogy ezt kihasználjuk.
Az igazgatóhelyettes hősként viselkedett, Slavát lenyűgözte, de Ronan is, aki esküvői páncélban szállt harcba. Máris volt értelme, hogy erre az alkalomra is így öltözött a kree. Odabent már biztonságban voltak, sok ismerős között, a sérültek ellátását látva.
- Szép volt, tanár úr! - mondta Slava és visszaadta a zakót Atkinsonnak.
A lány segíteni akart volna, sebkötözésben vagy amiben tudott. Újabb váratlan esemény történt, rosszabb, mint az előző. A védőkatona halálát előre látta, idegen fajok ismerete nélkül is tudta, hogy nem volt esélye. Ezt halált nem érzésekből olvasta ki, végig kellett néznie és eléggé elborzasztotta. Kint tömegével haltak meg az emberek, de amíg ők ide be lettek kísérve, nem ért rá ezzel foglalkozni, ezért viselte azt jobban. A katona halálát viszont tétlenül nézte végig, egyenes adásban, nagyon közelről. Nagy levegő vételekkel próbálta megnyugtatni magát, hogy ne kerüljön teljesen padlóra.
Rá lehetett jönni, hogy ezek az ékszerek, a gyűrű és a nyaklánc egymáshoz illettek. Ámulva nézte ezt, ha valaki hozzá szólt, akkor eszmélt fel és próbált meg kikerülni a két nagyágyú közötti térből. Utána már ha bárkinek segítség kellett ebben, rá számíthattak. Azt nézte, hova lehetett fedezékbe vonulni és hogy a sérültekkel mi lesz. Nem akart több halált látni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 31 Júl. 2018, 13:49

- Nem. Ő hozta az egyik időutazót.
Ami nem pontosan így volt, de a fickó is ott volt. És most is eléggé feszült. Cody poénjait nem nagyon vágja. Bár meglehet, hogy ha Cody nem az X suliban végzett volna és nem szokott volna már hozzá az ilyen helyzetekhez és ahhoz, hogy a diákjai előtt magabiztos maradjon. A helyzetük pedig csak rosszabbodott. Miközben igyekezett a közelükbe férkőző lényeket egy-egy ütéssel ártalmatlanítani Alethea kérdésére is próbált válaszolni.
-A bőrük kemény nektek. Bízzátok rám.
Nagy szavak, de úgy látszik, hogy Cody tényleg tudta kezelni a helyzetet. És még a lábát sem kellett hozzá használnia. Vladiszlava megjegyzésére a fészek gondolkodásával kapcsolatban nem reagált, de azért odafigyelt.
~Elvont. Nem biztos, hogy jó neki az ilyen környezet.~
Cody nem nagyon ért hozzá, de tanárként kötelessége félteni a diákjait és ő úgy tudja nem túl jó ha az ember túlgondolja az ilyesmit. Mikor megérkeznek visszakapja a zakóját és még egy dicséretet is kap. Nem mintha szüksége volna rá.
-Ezt a ruhát nem erre találták ki. Ha így folytatódik biztos kiszakad.
Mondjuk a kolléganő ruháját jobban félti, de az még egyben van ahogy látja. Thanos megjelenése meglepi őt is, de gyorsan felfogja a helyzetüket.
-Mindenki félre!
Ha kell valakit fel is kap a vállára és úgy igyekszik a tűzvonalból kifelé. Nem hagyna hátra senkit, de a diákjai élveznek prioritást.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 31 Júl. 2018, 14:10

Augustus, azt sem nagyon tudja, hogy hol álljon vagy merre vagy miképp, hogy távol maradjon azoktól a ritka randa lényektől amikről megtudja, hogy földönkívüliek.
-Nem is akarok velük találkozni, azt képzelheti.
Igyekszik is elkerülni őket. Azt, ahogy a többiek ilyen nyugodtan veszik, ezt a dolgot, hogy támadás alatt állnak Augustus egyáltalán nem érti. Pedig néhányuk fiatalabb mint ő. Ennyit számítanának azok a mutáns képességek? Az a magabiztosság őt nem nyugtatja meg. Sőt az egyik lány még, azt is kifejti, hogy ezek nem félnek a haláltól mert valamit gyártani akarnak. Talán valami gyártelepet akarnak vagy akartak vagy akarni fognak építeni a földön? Sikerült nekik? Augustus egyáltalán nem érti a helyzetet.
-Ezek vadállatok vagy rosszabb.
Állapítja meg elhaló hangon. Aki, nem fél a haláltól mert csak a célra koncentrál az semmiképp sem nevezhető normálisnak. Augustus akkor kezd fellélegezni mikor végre a palotában lesznek. Megnyugodva felsóhajt, de még nincs vége. Megjelenik valami fura idegen fickó, aki egyből el is pusztítja az egyik helyi katonát valami mágiával amitől Augustus-nak a hideg kezd futkosni a hátán. Neki nem is kell kétszer mondania, hogy tűnjön onnan igyekszik is minél távolabb kerülni azoktól az alakoktól.
~Itt fogok meghalni! Nagyon úgy néz ki, hogy itt fogok meghalni! És azt sem tudom mikor!~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 31 Júl. 2018, 14:59

Az eksüvő hamar félbeszakad, amikor visszautazunk az időben egy másik esküvőre, amit viszont pont lekésünk. Itt viszont az izgalmak még csak most kezdődnek: egy csapat szuperhős bukkan fel, parancsokat osztogatnak, pánikba esnek, és harcra készülnek. Thanos és az óriásbogarak támadnak, hamarosan ideérnek, nekünk viszont egy időutazót kell megtalálnunk, ezt mondja Atkinson. A híreket persze olvastam az időutazásokról, és az azóta bekövetkező anomáliákról, de azt nem hittem volna, hogy én is részese leszek egy ilyen utazásnak. Őszintén szólva szívesen kihagytam volna, az időutazásokkal eddig nem voltak jó tapasztalataim.
A diákokkal és a tanárokkal együtt haladok befelé a palotába, egyelőre csak próbálom felfogni, hogy mi történik körülöttem, amikor felbukkannak az óriási rovarok. Ezekkel fogalmam sincs, mit tudnék kezdeni, de szerencsére van köztünk talpraesett harcosból egy pár, így megtisztítják az utunkat a palotáig. Odabent aztán be is zárkózunk, és pedig próbálom felmérni, hogy a diákok milyen állapotban vannak, megsérült-e valaki, vagy akar-e esetleg egyikük idegösszeroppanást kapni. Ezt azonban egy újabb esemény szakítja félbe, mikor Thanos teleportál be a terembe. Ha többet ittam volna korábban, most biztosan összehúgyoznám a nadrágomat.
-El az útból, mindenki! - Kiáltom el magam, és persze nem is bízom a véletlenre a dolgot. Látom, hogy a Slava nevű srác gyorsan kapcsol, így miatta nem kell aggódnom. Ha Alethea és Ginny nem mozdulnak, akkor karon ragadom őket, és velük együtt iramodok neki. Próbálok a lehető legközelebbi fedezékbe vonulni, és a legrövidebb úton kihátrálni Thanos útjából.
Ha ez megvan, akkor majd esetleg azon is elgondolkodhatunk, hogy mi a teendőnk hosszú távon.
-Gondolom akkora mázlink nincs, hogy itt legyen az idő gyémánt is, mi? - Kérdem idegességemben a többiektől.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 01 Aug. 2018, 00:02Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. augusztus 5. (vasárnap)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 15:55 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

Az események iszonyatos gyorsasággal pörögtek, szinte idő sem volt tenni semmit, mert a következő pillanatokban ezek az események történtek. Mrs. Miller volt, aki elsőként reagált.
- Serena, April azonnal vigyétek ki a királynőt! – kiáltott rájuk.
Néhány pillanat múlva pedig támadott Thanosra.
- Extermis! – mondta.


Robbanások jöttek létre, de látszott, hogy itt még messze nem volt olyan erős mágiahasználó, mint amikor már mindenki ismerte. Lockjaw a hatalmas kutya is próbált nekiugrani Thanos-nak, de a pajzs még mindig védte és nem ért semmit a támadás. Serena és Apil mentek, hogy kivigyék a királynőt, valaki a társaságra kiáltott, hogy tegyenek ők is valamit.

- Miért kellett ezt tennie? – kérdezte rekedten a sírástól a királynő. – Ártani sem tudott volna magának!
April ebben a pillanatban pánikolt és mivel mindenki eléggé távolt állt tőle, így mindenki nagyjából hat-hét évet fiatalodott. Ez főleg a fiataloknál volt kellemetlen, ugyanis így valószínűleg olyan fiatalok lettek, hogy a képességeik sem jelentkeztek még.

Thanos figyeli a csapatot mire azok bármit tehetnének April képessége bekapcsol és lebénítja szinte mindegyik gyógyítót. Thanos a gyémánttal megszünteti a hatást nagy kínok között.
- Nos ez a kis zavar már nincs szóval folytathatjuk.
Keze a királynő után nyúl mikor is a fal berobban és egy vörös aurájú Lyron száguld a titán felé.
- Ne merj hozzá érni!
Üvölti a király és neki csapódva beszakad alattuk a föld és eltűnnek. Az alter világ Serenája – Serena F4 – ekkor landol a teremben. Gurulva zuhan végig a földön és a kezén levő gyűrű világít párat.

Az események alatt Slava igyekezett valamit kitalálni és reménykedve kérdezte a többieket. Szerencsére Thanos nem igen törődött velük, hanem elsétált mellettük, mint fent látszott, de pillanatokkal később berobbanó Lyron elől mindenki ki tudott térni és le sem zuhantak a föld alá. Ami az idő gyémántot illette ott volt már Thanos-nál, a sárga ott volt nála, a narancssárga és a kék. A királynőnél a kék, Lyronnál a vörös és hiányzott a lila… ami odakint volt még Ko-Relnél.

Ám ekkor hirtelen történt valami ismételten. Noha fogalmuk sem lehetett, hogy miért kezdték érezni, de egy fiatal nő miatt San Francisco-ban, Cody és Augustus egy ismerős érzést érezhettek. A mellkasukban kellemesen meleg pulzáló érzést éreztek, emellett egyfajta hívást a város alja felől, a föld alól. A két férfi már tudta, hogy mivel jár, hogyha ellentétesen mozognak tőle, de a többiek csak ekkor tapasztalták, ha ellentétesen mozognak a hívástól, akkor az kellemetlen fájdalmas a mellkasban, ami akkor tompul csak, ha a hívás irányába mozognak.

Attilan   - Page 7 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Csüt. 02 Aug. 2018, 01:03

Slava rájött, miért tartott ettől az idegen férfitól. Nagyon morcos volt és az igazgatóhelyettessel sem szimpatizált. Kötözködtek egymással, amire semmi ok nem volt, nem tudhatta persze, hogy sikerült az előző találkozás az időutazáskor. Slavának eszébe sem jutott harcba szállni, esélye sem lett volna belebokszolni valamelyik fészekbe. Csak a kezét törte volna el.
- Esküvőre senki nem harci készültségben jön. Ja, de, Ronan, ő úgy jött és jól is tette.
Slava megállapította, hogy amit először furcsállt, az csak a kree harci szellem volt. Ők így éltek, állandó veszélyben. Nem akarta elfogadni, hogy neki is így kellene, ő mást akart, de szerette volna jobban érteni őket. Amit ma látott, azt nem felejti el.
Szívesen nézte volna az egyre csak érkező hősök tetteit, ha nem kellett volna menekülnie. A kutya volt a legérdekesebb. Hirtelen történt vele valami és a többiekkel is. Végig nézett magán, a termetén. 10 éves kislány lett, normális emberi bőrrel, akkor még nem volt kifehéredve. Picit örült is neki, a gyengeség viszont zavarta, mert sokkal kisebb volt és nem is edzett, mint manapság. Maradt a futás.
A harcba egyre többen csatlakoztak be, Slava nagyon szorított, hogy sikerüljön legyőzni ezt a kozmikus óriást. Nem tudta, hol lett volna biztos menedék, még az egész palota romba dőlése is eszébe jutott. Próbált elbújni, a többiekkel maradni és ha valaki nála is kisebb lett volna, annak segíteni. Furcsa érzés környékezte meg. Élőket nem szokott így megérezni, a gyász érintette meg, de most arra sem volt képes a kora miatt.
- Maguk is érzik? San Francisco, egy fiatal lány. Mintha hívna.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 02 Aug. 2018, 14:14

Csak kapkodom a fejem a harc hevében, és hálát adok minden istennek, hogy nem kell ilyen csatákban részt vennem. Nagyon nem az én súlycsoportom ez az ütközet, úgyhogy jól is teszem, hogy a többiekkel együtt próbálom meghúzni magam. Szerencsére senkinek sem esik baja, amikor Lyron és Thanos eltűnnek a padlóba zúzott lyukon keresztül. Az persze csak idő kérdése, hogy Thanos megszerezze Lyron ékkövét is, úgyhogy jobb lesz sietnünk, akármi is a tervünk.
Ekkor nézek körbe, és állapítom meg, hogy a csapat mintha vesztett volna valamit az érettségéből, sőt, én magam sem vagyok már a régi. Azaz éppenséggel pont a régi vagyok. Mintha húszas éveim közepére repültem volna vissza, a diákok viszont tinédzser koruk elé. Atkinsonra néztem kétségbeesetten, remélem, hogy belőle nem lett kölyökkutya, és tud figyelni a diákokra.
Ezután egy különös érzés fog el, talán éppen az, amiről korábban beszélt valaki, hogy vonzani fog minket a hely, ahová mennünk kell. Slavahoz fordulok, aki fiatal kislány lett.
-Azt nem tudom, de a város alsóbb szintjei felé húzna valami - válaszolom neki, és lenézek a tátongó lyukon, amit Lyron és Thanos hagytak maguk után. - Azt hiszem, jobb lesz sietni.
Az esküvő előtt flangáltunk egy darabig a helyen, de alaposan bejárni a palotát és Attilant nyilván nem volt lehetőségünk, így csak tippelni tudok, hogy merre kell indulni a város alsóbb szintjei felé. Ha nem jutok dűlőre, akkor egy gyógyítót kérdezek meg, vagy valakit, aki nem túl elfoglalt azzal, hogy a csatába rohajon a fészek ellen. remélhetőleg kapunk valami útbaigazítást, mert a hívogató érzés egy dolog, de azért a lyukba nem szívesen vetném le magam, ha van lépcső is valahol.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 04 Aug. 2018, 18:01

-Legközelebb csináltatok magamnak egy díszegyenruhát én is.
Legközelebb ha egy császári pár esküvőjére meghívják ahonnan aztán a múltban találja magát és űrlényekkel kell verekednie. Ismerve Cody-t még van is rá esély, hogy ez megismétlődik.  A helyzet egyre őrültebb lesz körülöttük. Tao kérdésére Cody megismételte az időutazás szinte első számú szabályát.
-Nem változtatunk a múlton. Hazajutunk. Nem ez az első időutazásom.
~A második.~
Thanos velük szinte nem is törődik. Ez az a fajta magabiztosság amit Vanath-on is megfigyelt az igazgatóhelyettes és ami olyan ijesztőekké teszi őket. Főleg mivel a hatalom is megvan-e mögött. Az, hogy ő fiatalodott egy kicsit nem sokat látszik. A húszas évei felé szinte ugyan úgy nézett ki mint most. A bunda jótékony hatása. Még kölyökként és a képességei teljes kialakulásáig lehetett róla megmondani a korát biztosan mert a testalkata másabb volt. Hosszabbak voltak a végtagjai ahogy az a fiatalabb kutyáknál természetes. Azóta csak a fogain lehet megállapítani az öregséget, de azt meg nem mutogatja. A diákok viszont fiatalodnak és ez a magasságukon is meglátszik. Nem jó hír. Viszont a hívó érzés megérkezett szóval, azt legalább tudják hova kell menniük.
-Kövessük a hívást. Múltkor ez vezetett az időutazóhoz. Mennyire nézelődtetek a palotában van sejtés merre menjünk?
Kérdezte a tanárnőt és Alethea-t. Ha ők tudták vagy találtak valami útbaigazítást akkor vezette a társaságot abba az irányba.
-A fiatalodással majd ha hazaértünk akkor foglalkozunk ne idegeskedjetek érte. Bár öten biztos örülnek neki. Velem együtt a tanári kar és ön Mr. Graves, meg a tanárnő férje.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 04 Aug. 2018, 18:49

Augustus kapkodta a fejét a történések hatására. Egy hatalmas kutya is rátámadt arra a kesztyűs ijesztő alakra, de esélye sem volt. Az a fickó velük szinte nem is foglalkozott. Augustus ahogy sejti annak a fickónak a szemében ők amúgy is csak bogaraknak számítanak. Lyron király felbukkanásával az a lila fickó el is tűnik valahol lent. Ez Augustus-t épp megnyugtatná mikor hirtelen mindenki megfiatalodik maga körül ahogy ő is. Az arca sokkal fiatalosabb lesz, ahogy a teste is ruganyosabb. Ez még tetszene is neki, de megérzi az ismerős hívást mégpedig maguk alól. Így viszont egyáltalán nem előny a fiatalság mert gyerekek vannak velük akik ha menekülni kell akkor lassítják őket. Az x-eket meg ahogy eddig megismerte nem nagyon hagynak hátra senkit még akkor sem ha a többiek biztonsága ezen múlik. Az ő biztonsága pedig megérné az áldozatot.
~Ezt nem hiszem el. Miért velem történik mindez?~
Az el lesz döntve, hogy keressék meg a lejáratot és azt ahova a hívás vonzza őket. Augustus szívesen panaszkodna, de be kell látnia, hogy ha haza akarnak jutni akkor nincs más lehetőségük. Az igazgatóhelyettes viccelődésére csak megmasszírozza a halántékát.
-Ezt, nem hiszem el. Maguk mindig ilyen nyugodtak? Majdnem meghaltunk háromszor egy fél óra alatt? Önök - mutat a gyerekekre - még meg is fiatalodtak annyira, hogy jelentősen csökkentek a túlélési esélyeik? Hogy lehetnek ilyen nyugodtak? ÉN még azt sem tudom mikor vagyok? Nem hallottam róla, hogy ilyesmi történt volna ezen az esküvőn. Sőt, pont azt hallottam, hogy hatalmas siker volt. Nem volt űrlénytámadás. Ez őrület!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 05 Aug. 2018, 00:01Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. augusztus 9. (csütörtök)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 16:00 (helyi idő)
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
kép:

Godlaw próbálkozott kérdezni, de mindenki mással volt elfoglalva. Elsőként a realitásutazó Serena, a Multiverzum Őrzője szólalt meg.
- Serena, Serena Davidson – mondtam rekedten a sok sírástól. – Veszélyben vagytok, az egész világ, a multiverzum… Marvel hamarosan ideér, hogy ezt a világot is elpusztítsa. A… a gyűrűmet akarja. Segítsetek megállítani, segítsetek!

Zack ezen kiadkadt, hogy megint egy realitásutazó és mondta, hogy éppen mással vannak elfoglalva, mert Thanos is el akarja pusztítani a világot. Közben Higanyszál futott be a korábbi USA elnökkel, Ozwell Spencerrel, majd két sérült Bosszú Angyallal, köztük az eszméletlen Jon Miller-rel. Mivel csak vendégek voltak itt így aki tudott felelni Godlaw kérdésére megrázta a fejét, hogy fogalmuk sincs. Néhány pillanattal később a királynő eszméletlenül esett össze.

Odakint zajlottak tovább az események, a harcosok között aranyló fény jelenik meg és Thanos teleportálódik oda. Kezében a legyőzött Lyron, akit lábaik elé vet. Másikban megjelenik a harmadik, narancssárga gyémánt, az időé, amit Einar hordozott. Az ég pedig teljesen elsötétült, hogy az univerzum összes Fészke körbevette a bolygót.
- Vége van. Kettővel képes voltam Asgardról elhozni az idő gyémántját. Adjátok át a maradék három gyémántot és kegyelmes halált kaptok.

Mindez behallatszott a palotába is, ahol a sérültek miatt is nagy fejetlenség volt. Közben, ha megnézték jobban a beszakadt padlót, akkor mindenki láthatta, hogy le lehetett ereszkedni, voltak drótok, lelógó törmelékek, amik kellően stabilak, hogy kibírják, ha valaki lemászik rajtuk. De egyébként is maximum 3-4 méter mély volt a hely, így ha leugrottak, azzal sem volt gond, főleg ha megkapaszkodnak a beszakadás szélén, úgy 1,5-2 méternél nem kellett többet ugrani lefelé, hol padló várta őket.

Amint mindenki leért – úgy veszem, hogy mentetek – körbe lehetet nézni, szerencsére itt lent is volt némi fény lámpákból, olyan félhomályos állapot, talán annál némileg világosabb. Gyönyörű kövekől kitett boltívek voltak erre, három irányba lehetett innen menni, ebből kettő vezetett arra, amerre a hívás jött. Az egyik lefele lépcsőkkel ment még lejjebb, a másik pedig egyenesen tovább ezen a szinten. A harmadik lépcső pedig felfelé vezetett, de az pont az ellentétes irány volt.

Az X-men tagjai tudhatták, hogy már nem sok idejük van, a következőkben Ko-Rel behajítja a Fészket és Thanos-t a Napba, de Thanos megússza azt még és hamarosan megérkezik az a lény, aki miatt, hogy megöljék el kellett pusztítani egy időre a teljes realitást. Ha ez most megtörténik az idővariálás miatt lehet, hogy soha sem áll újra össze.

Attilan   - Page 7 7kMvp6c

//Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam, az alsó városból érezni a hívást, csak érdekességnek ment, hogy Aina-nak köszönhetően Embarassed //


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 06 Aug. 2018, 20:18

Slava elmosolyodott az igazgatóhelyettes viccére. Tetszett neki, hogy ilyen helyzetben is képes volt mókázni, közben pedig hősiesen végezte a dolgát. Neki magának fel sem tűnt, hogy a veszélytermi képzéseknek köszönhetően korához képest ő is milyen nyugodtan viselte ezt az egészet, ahogy e miatt a bosszús férfi kifakadt. A két férfitanár megbeszélte egymással, mit tesznek és Slava is megértette már.
A síró Serena látványa megindította őt, a szavai ijesztően hangzottak. Az volt a legijesztőbb, hogy náluk sokkal erősebb lények sem tudtak mindent megoldani. Maradt a remény, hogy ez megoldódik és nekik csak haza kellett jutni. Kész történelemóra volt.
A ragyogásra Slava is oda nézett. Thanost látta, a rettegett óriást és a Fészek seregét. Most már nagyon félt, ez akkora erő volt, amekkorát még nem látott egyben.
Slava hallgatott a tanárokra és a lyukba indult. A zakóját ledobta a gödör aljára, mert akadályozta volna úgy, hogy most több mérettel kisebb lett a teste. Blúzban mászott le, ugrani nem akart. Remegett, de igyekezett tartani magát és nem leesni. Odalent felvette a zakót és a kezébe fogta.
- Itt nem jártunk, de szerintem még lejjebb kéne menni a lépcsőn, mert a hívás elég mélyről jött, nem?
Ha a tanárok mást mondtak, hallgatott rájuk és közben figyelt, hogy ki kellett-e térni valami elől. Ha mást kellett félrelökni egy támadás elől, megpróbálkozott vele, amennyire ez egy 10 éves kislánytól lehetséges volt.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 08 Aug. 2018, 16:33

A helyzet valóban nem épp a legszebb. Cody hálás érte, hogy neki nem kellett ezeket átélnie. Azzal nyugtatja magát, hogy a jelenben az itt történtek már régi történések. Thanos ott ha létezik is, de egyelőre még hála az égnek még nem találkoztak vele. Graves panaszaira Cody megértően bólintott.
-Valóban. Az iskolában felkészítjük őket a hasonló helyzetekre, ezen kívül lehet, hogy valami pszichológiai dolog is van a dolog mögött nem tudom. Számomra addig jó míg mindenki összeszedett azért pedig, hogy senkinek se essen semmi baja személyesen felelek. Arról viszont, hogy itt mi történik arról majd később beszélünk mert most nincs rá időnk. Mielőbb meg kell találnunk a fickót aki ezt okozta.
A lejutás sürgősebb lett. A király és az örökkévaló mivel már nem jelentett veszélyt rájuk és jöbb ötletük nem lett Cody a lyukra is mutatott.
-Akkor egy lehetőség maradt. Én megyek előre.
Majd így is tett. Mint mindig most is természetes, hogy ő meg előre ha veszély van. Lent pedig lesegítette a lemászó diákjait is. Egy bizonyos szinten élvezte, hogy azok kisebbek lettek. Ha jelenleg nem lenne hátrányukra akkor még vicces is lenne. Slava kérdésére Cody is bólintott.
-Igen lefelé kell menni. Gyerünk a lépcső felé!
Majd el is kezdi vezetni a csapatot.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 09 Aug. 2018, 00:00

//Mivel a fele társaság nem írt, hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 13 Aug. 2018, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Attilan   - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 16 Aug. 2018, 15:06

Az események csak úgy történtek Augustus meg, azt sem tudta mi-micsoda. Követi a híreket szóval a nevesebb személyeket már látta, de hogy milyen gyémántokról van szó meg mi történik arról fogalma sincs. A világ is el fog elméletben pusztulni. Vagyis ha logikusan akar gondolkozni akkor nem mert nem hallott ilyesmiről, hogy valaha elpusztult volna a világ szóval valószínűleg megállították, de erről nem is hallott. Ez valami titkosított információ volna? Az igazgatóhelyettes meg végre figyelembe vette, de most, hogy Augustus kapott egy választ a kérdéseire, rájött hogy ezzel nem is ér semmit. Tényleg nem is olyan fontos, hogy a többiek miért ilyen nyugodtak. Így elhallgatott és követte a többieket. Főleg így a fiatalabb testében természetesen nem okozott semmi problémát a mászás. Leérve pedig továbbra is szótlanul követte a többieket.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 17 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

Az esküvő


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson


és Vladislava CadavruKövetkező körváltás: 2018. augusztus 21. (kedd)

Attilan   - Page 7 7kMvp6c
Attilan   - Page 7 Mj8ifXa

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Attilan, Örök Birodalom (Atlanti-óceán)
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
X-ek: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru
Többiek: Augustus Graves
További információk:


Augustus ugyan nem kapott választ a kérdésére, legalább is olyat nem, amivel kezdeni is tudott volna valamit. A csapat pedig közben úgy dönt, hogy még lejjebb fognak menni, hogy ott kutakodjanak. El is tudtak indulni, több percen keresztül kellett lefelé menni a csigalépcsőn.

Már a lépcsőkön is sok fészek tetemet lehetett látni, leérve pedig egymás hegyén-hátán álltak. Széles és magas folyosóra, egészen pontosan kriptába értek. Mindenhol szép fém és fa motívumokkal voltak a korábbi uralkodók sírboltjai díszítve.

Minden ilyen díszítésnél két-két ember nagyságú szobor is volt az előző uralkodóról az ő sírboltjának ajtói két oldalán. A hely nem volt sötét, égtek a fények a falakon, mintha azok adták volna ki a fényt, ahogyan a szobrok is. Több leágazás látszott mint jobbra, mind balra, azonban volt egy kisebb gond is.

A hely őrzött volt. Két darab furcsa valami állt a folyosón. Két oldalsó folyosóról sétáltak be. Egyszerre tűntek élőnek és robotnak is. Nem szóltak a társasághoz, csak úgy tíz méterre megálltak tőlük, elzárva a folyosót, hogy ne tudjanak tovább haladni.

Márpedig a csapatnak tovább kellett mennie, mert már ugyan jó szinten voltak, de a hívás beljebbről érződött, messze túl ezeken a valamiken.

Attilan   - Page 7 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Attilan   - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 17 Aug. 2018, 21:12

Slava mellett elment, hogy a két férfi mit beszélt egymással. Most minden olyan nehéz és félelmetes volt. A Fészek serege, ami eltakarta a Napot, olyan kép volt, amit soha nem fog el felejteni, ezt jól tudta. Örült az igazgatóhelyettes segítségének, akinek könnyű dolga lehetett egy 10 éves kislány súlyával. Slava rengeteg energiát érzett, élvezte, hogy ennyit fiatalodott. Ilyen testben szót érthetett volna az iskolában sokakkal, akikhez amúgy nagy lett volna. A lelke a látottak miatt ugyanaz maradt, de a külső sokat számított.
Nézte, ahogy a tanár hősként vezette a csapatot. Annyi hőst hatalmas látott itt és annyi nagy erejű ellenséget, amennyit még ők, a mutáns iskola tanulói sem kellett volna, hogy lássanak. Jó érzés volt arra gondolni, hogy közöttük lehetett, ezzel próbálta el terelni a figyelmét a rettegéstől. Eddig csak menekült, semmi hősieset nem tett és lehet, hogy nem is fog, ez az esküvő viszont így is egy kaland lesz, élete egyik legnagyobb eseménye.
A fészkeket nagyon nézte, vonzották ezek a teremtmények. Az ürességek, ahogy szembe néztek a halállal. Mintha nem is éltek volna, mintha gépek lettek volna. Ha volt idő, meg próbálta valamelyiknek a fejét vagy annak jellegzetes darabját leszedni. Gyerekes rikkantással tette fel a kérdést:
- Ez nem olyan csúnya dolog, ugye? Ők nem félik a halált, most már mindegy nekik és ugye meg akartak minket ölni. Mindenkit.
El akart tenni egy ilyet a szobájában kabalának. A folyosó gyönyörű volt, míg bejárták a palotát, sok ilyet láttak. Slava érdekesnek találta, hogy látták az Embertelenek az ősök halálát, hogy emlékeztek meg, ez a téma régóta foglalkoztatta. Szívesen meg nézte volna a szobrokat, a feliratokat, a díszeket tüzetesebben is. Féltette az életét, ment inkább a többiekkel, nem maradt le.
Ijedten meg torpant, amikor meg látta a lényeket. Olyan ridegek voltak, ijesztőek, gép szerűek. Arra gondolt, hogy ezek telepaták lehettek, mert érzékszerveik nem voltak.
- Itt különösen becses sírok lehetnek. Miért pont ott kell lennie annak, amit keresünk?
Bántotta, hogy egyszerűen elzárták az útjukat nagy, erős lények. Slava nem tudta, mennyire volt jó ötlet harcolni. Szerette volna tudni, mik voltak ezek a lények. Nem látszott úgy, hogy támadni akartak. A lány most makacs volt, gyerekesen ragaszkodott ahhoz, amit ki talált. Sok minden érdekelte eddig, sok hős és ellenség életébe bele nézett volna, hogy milyen halált láttak, hogy látták, hogy élték túl. Thanos lett volna a legérdekesebb, de sose értek rá, mert mindig menekültek. Most, hogy meg álltak a lények miatt, meg próbálta használni rajtuk a képességét.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Attilan   - Page 7 Empty Re: Attilan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.