Olimposz

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Teddy Csüt. 01 Márc. 2012, 22:59

Ahogy megsimogatja a fejemet, elkezdek kissé szégyenlősen nevetgélni, csak finoman és gyengéden, mint akinek nem sokat van ilyenben része... Így belegondolva tényleg nincsen, találnom kéne már egy olyan házat ami árva, vagy mi a csoda, ott biztosan kellenék valakinek, vagy lehet hogy James hajlandó lenne hazavinni? Ó őt annyira szeretem és olyan kedves, talán rá tudnám venni hogy vigyen magával jó meleg és kellemes otthonába, és talán még varrni is tud hogy össze varrja a sebeimet minél gyorsabban, mert azt hiszem kezdek megszáradni, vagy mégsem? Nem tudom, ezért elkezdem vizsgálgatni magam, ha valóban kezdek az már kissé necces, mivel akkor elkezd a szivacs is kipotyogni, az pedig lehet hogy cuki dolog, de úgy igazából nem, és egy idő után nekem se jó.
- Tud itt valaki varrni? - Kérdem bármiféle témához vágó hozzáfűzni való nélkül, én most csak egyben akarok lenni és lehetőleg nem elveszteni ami mozgásképessé tesz. Az hogy ez a helyzet megoldódjon úgy érzem nem az én dolgom, a többieknek úgyis jobb beszélőkéje van, nem? Vagy oldják meg úgy ahogy én tenném... Öljenek meg mindenkit és lopják el ami kell, az is egy egész jó megoldás lehet az esetek nagy részében hogy ha nagyon nem akarnak verbálisan megnyílni az emberek, és az emberek nagy mocskok. De azért vannak akiket tényleg nagyon szeretek, mind Jaaaaaameeeees....
- Óóóóóóóó. - Nézek a távolba elégedett fejet vágva ahogyan magamban gondolkodom, ha lenne nyálam talán nyáladzanék is. Aztán kissé magamhoz térve, ha lehet Jamesre vetem magam és...
- Vigyél hazaaaaaaaaaaa! - Mondom hosszan elnyújtva.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 02 Márc. 2012, 11:27

Hát nem tudom, mennyit ért a szavam, az angyal továbbra is azt szajkózza, hogy angyal, és segítséget akar, hogy ő is segíthessen, de ahogy elnézem, inkább magán kéne segítenie először, mert egyre szarabbul néz ki.
Horatio meg előrukkol azzal, hogy egy másik világból jött, hátttööö... Lehet, hogy ez most annyira nem időszerű, mármint, oké, de kit érdekel? Minervát biztosan nem. Őt csak az érdekli, hogy mikor húz el ez a rakás dilinyós a kaszinójából, amit ráadásul még tisztára össze is mocskolunk, meg vérezünk. Nem lehetünk túl kellemes vendégek.
-Öhm, Balthazar, ugye? Szerintem a hölgy is nagyon jól tudja, hogy milyen veszélyt jelent, ami odakint van, ezzel nem mondtunk neki újat. Ha igaz lenne a feltételezésünk, akkor valószínűleg pont ők okozták volna ezt az egészet, szóval semmi értelme nem lenne, hogy segítsenek megakadályozni. Semmi értelme ennek a győzködésnek.
Az engem ápoló hölgyhöz fordulok, és csak halkan teszem fel neki kérdésemet.
-Mondja csak, a kiérkező mentősöket nem fogja zavarni az odakint portyázó szörny?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Svarog Pént. 02 Márc. 2012, 14:32

Svarog dühösen hallgatta végig a vitát. Nem hitte el, hogy az a több tonnás pikkely és hústömeg kint garázdálkodik a küszöbön, jó hogy nem már oda pisál, hogy megjelölje a területét, és ez itt hitetlenkedik. Különös volt, hogy pont megelevenedtek a görög mitológia lényei, és ezek tényleg semmi kiürítés, tényleg mintha csak Justin Bieber jött volna a városba.
~Ja igen, akkor is pánik lenne.~
Észrevette, hogy a nő milyen rosszul nézett Thorhalla említésére. Talán, hogy ha elindulna ezen az úton. Esetleg felhergelné, mert Baltinak igaza van. Elvileg ő a keresztély kultúrkörhöz tartozik, és elég rossz bőrben van. Ez a bizonyíték, belépett a másik által körbepisilt területre.
- Már megboccsáson, de a SHIELD-et én képviselem, ja és régen Angyal voltam, tehát most önhöz fordulok segítségért.Hát igen Nagy Almában mostanában elég sűrű volt az élet. Lásd a Ködöt, a démonokat, itt volt a skrullok is. Galactus. Ja igen ott voltam a démonos balhénál. Thorhalla is ott volt, ha meg a férje Einar. Micsoda durva eset volt, majdnem ott hagytam a fogam. Fura, hol lehetnek az asgardiak? Általában ha valami hasonló balhé van, általában itt vannak. Vagy lehet beszartak? Milyen már, hogy a viking világ istenei talán látják az itteni balhét, de még sem tesznek semmit, de önök pont itt teszik a dolgukat.
Odafordult az egyik minotauruszhoz, megnézi jobban.
- Teddy, mit gondolsz? Igazi vagy sem. Bizonyítékot akarok, hogy maguk nem görög istenek. Levennéd a maszkod haver? Elég fura, hogy ilyen szar helyzetben is beöltözösdit játszol.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sam Pént. 02 Márc. 2012, 21:37

Mióta megérkeztünk a háttérben meghúzódva figyeltem az eseményeket, nem szóltam senkihez, csak néztem, hogy körülöttem mi is történik. Elsőre segítőkésznek tűntek, de az erős tagadás, hogy bármi közük is lenne a most történtekhez… Ezt valahogy nehezemre esik elhinni. Ami pedig az alkalmazottakat illeti, megeszem a kalapom, ha ez csak úgy néz ki, mint egy minotaurusz. Túlságosan is tagadják, hogy bármit is tudnának, vagy tettek volna, ez szinte egy vallomásként is felfogható. De bármit mondani felesleges lenne, az ő otthonuk, az ő szabályaik. Jelenleg menekültek vagyunk, akárhogy is nézzük… A hidrához nem fűlik a fogam, egyszer már kipurcantam, s nem hiányzik még egy last minute a pokolba. Egyszer már visszarángatottak onnan, de nem vagyok olyan szerencsés, hogy még egyszer visszahozzon valaki. Így egyszerűen a falnak támaszkodva várok, hogy mi történik. Sok mindent akkor se tehetnék, ha próbálkoznék, hisz a többiek már mindent elmondtak, amit tudunk. Az egész ügy kezd kusza lenni, mindenfelé görög dögök, mi épp az oroszlán szájában vagyunk, valószínűleg az istenek előszobájában. Ha pedig ennek a nőnek köze van a kinti dolgokhoz vajmi kevés az esélye, hogy segíteni fog abban, hogy megállítsuk a káoszt. Végül is ez olyan lenne, mintha hátba szúrná saját magát. Egy fikarcnyit sem bízom meg bennük… Hangoztatják, hogy segítenek, de tisztán érezni, hogy titkolóznak. Ahogy folyik a vita egyre jobban gyűlik a feszültség, végül a gyíksrácban elpattan valami, valószínűleg egy fontos alkatrész, mert spontán verbális erőszakot követ el a házigazdáink ellen. Emellett más istenek felhozását se kockáztattam volna meg. De talán csak én vagyok túl óvatos, ez majd eldől…

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Olimposz - Page 8 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 03 Márc. 2012, 10:08

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier

Teddy ráveti magát James-re, majd a a lány, aki korábban Horatio-t látta el, felveszi a férfiról Teddy-t, a kezében pedig a plüssmaci kérdése után már ott volt a tű és a cérna.
- Nem kellene előbb megszáradnod? – kérdezte.
Ha a maci nemet mond, akkor a lány nekiállt fekete cérnával összevarrni őt. Minerva Balthazarra nézett, az arca szigorú és bánatos volt egyszerre.
- Önök máris a megölésén gondolkoznak, eszükbe sem jutott, hogy lebilincseljék, lekötözzék, egy helyben tartsák, amíg lenyugszik és kezelhető lenne? – kérdezte felvont szemöldökkel. – Egy angyal, aki ölni akar – gúnyosan mosolyodott el egy pillanatra. – És még csodálkozik, hogy rosszul ítélik meg önöket, mert valami máshoz tartozik, zavart és ijedt, miért kellene egyből megölni? Igencsak vérszomjas isten a maguké.
Hortaio szavaira nem felelt semmit, csak egy rövid pillantással nyugtázta, hogy mit is mondott a férfi. Végül a többiekre nézett.
- Az egész városban ez történt, sőt a világon – nézett a nő James-re, majd Svarogra. – Valószínűleg nem csak azaz egy hidra van odakint, hanem lehet, hogy más, nagyobb szörny is, ami lefoglalja az Angyalokat. A mentőket illeti, nem tudom, hogy mikorra fognak kiérkezni és kétlem, hogy a lény lenne a legnagyobb bajuk. Ami pedig önt illeti, túllép a hatókörén – felelte a nő. – Eddig mindenben eleget tettünk a SHIELD kéréseinek, de ez már túl megy minden határon, panaszt fogok emeltetni ön ellen.
Intett a minotaurusznak, hogy távozzon, majd a füléhez kapott, ahol egy füles volt.
- Azonnal megyek – szólt a rádióba. – Bocsássanak meg, itt maradhatnak, amíg a mentő ki nem ér, a lányok itt maradnak magukkal, náluk kulcs is van. Mint mondtam, nem tudunk segíteni…
Ezzel sietős léptekkel távozott a főcsarnokból. James fájdalma, amit a lábaiban érzett újra halványulni kezdtek, de ez most attól, hogy fájdalomcsillapítót kapott. Amire a csapat minden tagja figyelmes lesz odakint egy lobbanás látszott az egyik szobornál és a fáklya, amit a kezében tartott égni kezdett, a szobor mellett még kampókat és láncokat is lehetett látni. Teddy varrása/műtéte is befejeződött közben, ha hagyta, hogy a lány összevarrja.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 03 Márc. 2012, 11:20

Balthazar Millvier az igazgatónő szavait figyelte, és még mielőtt elmehetett volna megszólalt.
- Higgye el. Próbáltam megnyugtatni. A telepátia az egyik képességem. Eszem ágában nem lenne megölni, de sajnos akkor abban a helyzetben, nem éppen volt más lehetőségünk, mint ez. Idővel megpróbálhatom újra a lenyugtatását, de ahhoz vissza kell nyernem az erőmet. Egyezzünk meg. A hidra életben marad, és megteszek mindent, hogy lenyugtassam, kezelhető állapotba hozzam. Csak annyit kérek, hogy juttassanak ki úgy az épületből, hogy a lény ezt ne vegye észre. Maguk elláttak minket. Itt az ideje, hogy abbahagyjuk a vádaskodást, és békés megoldást válasszunk. Többre tartom az életet, mint sokan azok közül, akikkel összehozott a sor, vagy balsors. Nem ölnék, csak akkor, ha nem látok a helyzetben más választást. Mentsük meg együtt a görög lényeket, és segítsünk beilleszkedniük ebbe a világba - mondta az angyal, és látszott rajta, hogy a szavait komolyan gondolja.
Nem sokkal azután, hogy a nő elment odakint lobbanás látszott, és az egyik szobor kezében lévő fáklya égni kezdett. Közben pedig kampók és láncok is voltak ott. Balthazar figyelmesen nézte az eseményeket, és várta, hogy mi fog történni.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 8 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Horatio Millvier Szomb. 03 Márc. 2012, 11:47

Horatio Millvier nem is várt több választ a nőtől, mint az érkezett rövid pillantás. Horatio ezek után inkább csendben maradt és hallgatta a nő szavait. Nem tetszett neki, ahogy Balthazar békés mivoltát vonja kérdőre, de nem szólalt meg. Apja szavait figyelve egyre inkább úgy érezte, hogy viselkedésben és jellemben is sok hasonlóság van közte és a saját realitásában lévő Balti között. Miután Minerva igazgatónő távozott Horatio Balthazar felé fordult.
- Van rá esély, hogy ezek után is sikerülhet a dolog? - kérdezte apját.
Az ablakon át hirtelen tűzlobbanására figyelt fel. Mikor oda nézett az egyik szobor fáklyáját látta égni, mellette pedig kampók és láncok voltak.
- Mi a... - de befejezni már nem nagyon tudta.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Olimposz - Page 8 250sc9gOlimposz - Page 8 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 04 Márc. 2012, 12:54

Minerva szavai nem sok jót mondanak, annyi kiderül, hogy nagy állatimádó, már ami a legendás görög mitológia szörnyeit illeti, ezen meglepődni sem nagyon kell, végülis egyértelmű, hogy több köze van a görög istenekhez, mint amennyit elárul. Mégsem lenne ezt most jó erőltetni, úgyhogy jobb is, hogy a nő lelép, mi pedig itt maradunk, hogy megvárjuk a mentőt. Mondjuk, aki nem sebesült meg súlyosan, annak nem tudom, miért van erre szüksége, gondolom az már mehet is tovább.
A fájdalomcsillapító enyhít a kínokon, most már egészen tűrhető a dolog, megpróbálom nagyon finoman megmozdítani a lábamat, épp csak annyira, hogy megbizonyosodjak róla, hogy működnek.
Aztán elkapom Teddy-t, és megvizsgálom a varrást.
-Remek munka, mintha új lenne, bár a varratok színe nem passzol a szőrödhöz, mindig ez van, fekete cérna. Majd kicseréljük, ha alkalmasabb lesz a helyzet. Mit szólsz, hozzá? - Kérdem már-már vidáman társalogva, miközben odakint fény gyúlt, amire egyelőre nem fordítok különösebb figyelmet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Svarog Kedd 06 Márc. 2012, 08:23

Svarog halálra váltan nézte Teddy műtétéjét. Számított arra, hogy a plüssállatot valahogy így kell gyógyítani, de úgy hogy most így élőbe is látja. Kicsit bizarr, gondolta ezt a szárnyas, hüllőszerű sárkányember. Meghallotta, hogy Balti azt mondja, hogy segíteni kell a görög lényeknek beilleszkedni az ő világukba. Svarog valami egész másra gondolt velük kapcsolatban, mikor az a dög kishiján széttépte az utcán. Jó bár biztos vannak normálisak, de ameddig azok ilyen aggresszívan viselkednek.
- Zavarodottak, szerintem a diplomácia most szart sem ér már megbocsáss. Felhergeltük a hidrát, nem tudom hogy lenyugszik e újra - ekkor magától fellobban az egyik fáklya. Svarog is odanézz. Kintről, mellette kampók és láncok is vannak. - Fiúk ez lehetséges, hogy az a tűz ami most kell nekünk?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szer. 07 Márc. 2012, 12:18

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier

Minerva nem foglalkozott Balthazar szavaira, már ha egyáltalán hallotta még őket, mert ez sem volt teljesen biztos már.
A mentők hangját még nem lehetett hallani, de Horatio is jobban lett a gyógyszer miatt, Balti volt csak még mindig rosszul. A két lány, aki ellátta őket még itt voltak. Az ajtót kinyitották, ha kérte valaki. és mivel a társaság egyelőre nem lépett semmit, így hátrányba kerültek úgymond a hidrával szemben, mert a lény feltűnt a sarkon, hogy végre utolérte a csapatot.
Ha a társaság kimegy, akkor Balti ereje is visszatér és a rosszullét is elmúlik.

//Bocs, mivel nem lépett senki sem, nem tudtam többet írni… én sem örülök, hogy nem lett 6 sor…//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Csüt. 08 Márc. 2012, 13:57

Balthazar szavai vagy nem jutottak el Minerva-hoz, vagy a nő nem törődött velük. Az angyal inkább az első lehetőséget vélte valósnak.
- Lássuk mi folyik odakint - mondta Balti.
A két lány még velük volt, és kinyitották nekik az ajtókat.
- Nem támadunk. Próbálunk kikerülni a látó teréből, mielőtt ránk szállna - mondta az angyal, majd kilépett a kaszinóból.
Abban a pillanatban, hogy ezt megtette ereje újra visszatért, és kezdett jobban lenni.
- Kezdem visszanyerni az erőmet.
Fia kérdésére felé fordult:
- Kicsi rá az esély. Még nem ismerem annyira a képességem, és mivel a hidra eléggé ideges lett, még kisebb az esély - mondta.
- Svarog. Repüljünk fel jó magasra. A hidra ne lásson minket. Javaslom a többiek próbáljanak fedezékbe húzódni - mondta az idősebb Millvier, majd ha képes volt szárnyait előhívni és repülni, akkor felszállt, még mielőtt a hidra megláthatta volna.
Közben a lény megérkezett a helyszínre. Balthazar figyelt, hogy a hidra mit reagál a fáklyára.
~ Remélem tényleg isteni tűz lobog ott ~ gondolta az angyal.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 8 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Horatio Millvier Csüt. 08 Márc. 2012, 14:41

Horatio Millvier remélte, hogy Minerva választ ad Balthazar szavaira, de a nő már nem reagált.
~ Valószínűleg, már nem hallotta ~ gondolta a mágus.
Apja nem éppen bizakodó szavait hallgatva egy kicsit aggódni kezdett.
- Reméljük azért összejön - jegyezte meg az ifjabb Millvier, majd miután a lányok ajtót nyitottak elindult kifelé, de még visszafordult Svarog-hoz.
- Itt már nem érünk el semmit. A tűzet nem fogjuk megkapni. És jobban járunk, ha nem az ellenségeink - mondta a sárkányembernek.
Ezek után elhagyta a kaszinót. Mikor meghallotta, hogy apja kezdi visszanyerni az erejét megörült a hírnek.
- Hála az égnek - mondta.
Balthazar szavaira bólintott, majd valami messzebb lévő biztonságosnak tűnő rejteket próbált keresni, hogy onnan figyelje a dolgokat. Bár már jobban volt, ereje még nem volt azon a szinten, hogy segíteni tudjon. Még nem.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Olimposz - Page 8 250sc9gOlimposz - Page 8 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Svarog Csüt. 08 Márc. 2012, 15:37

- Ja, már semmit. Feláldozuk magunkat a hidrának - válaszolja Svarog szomorúan, majd követi a többieket. Az utcasarkon megjelenik a hidra. Még rondább mint volt, jegyzi meg magának. Odapillant Baltira, aki kiadja az ukázt, hogy röppenjenek fel. Svarog úgy tett, próbált kikerülni a hidra látóteréből. Azon gondolkodott, hogy hogyan fogják a hidra közelébe vinni, közelebb repül Baltihoz.
Egy farúd végét kellett volna meggyújtani, hogy ezzel létrehozzanak egy fáklyát, esetleg egy nyílvessző hegyét. Hogy pont ilyenkor nincs itt Solyómszem amikor kellene.
Csikorgatta Svarog a fogait.
- Balti, oszt hogy visszük a hidra közelében? Esetleg odateleportáljuk, vagy valahogy megvuduzuk, vagy mi a fene?
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Teddy Pént. 09 Márc. 2012, 06:01

Kissé sikerült elgondolkodnom most így magamban... Hogy min? Ó azt ne kérdezze senki, én sem tudom, mert lássuk be, mégis min gondolkodhat egy fiatal, fress, és ilyen nagyon jóképű, és cseppet sem egoista plüssmaci mint én? Valószínűleg azon hogy az előbb felsoroltak közül csak a fiatal igaz rám, ami vicces, mert azt sem tudom hogy esetleg hány éves lehetek, senki sem nyomott még naptárat a kezembe hogy " Na nesze ekkor születtél, vagy csináltak... " Vagy akárhogy is készültem... " És nesze ennyit írunk most aztán osztán legyél boldog, öreg medve. " Vagy legalább is valami ilyesminek képzelem el. Végül azon kapom magam hogy elkezdenek össze varrni, és beugrik hogy mi is történik éppen körülöttem, ami jelenleg egész kellemes, és bár már dolgozik rajtam, úgy érzem kénytelen vagyok így megkésve is válaszolni.
- Óh nem-nem, megszáradok így is, meg úgy is, csak összevarrva jobb. - Mosolygok mellé kedvesen, s miután végzett, még egy vigyort... Ami az esetemben nem valami szépséges... Szóval egy vigyort hozzácsapva megköszönöm a dolgot, na nem mintha valóban olyan hű de nagyon hálás lennék, de mi rossz történhet? Végül James kap el, és így alaposabban megnézve már nem néz ki olyan pocsékul mint ahogyan eddig kinézett, és ez pedig jó! És főleg hogy későbbi varrat cseréről beszél, ami pedig mégjobb!
-Akkor haza viszel? - Kérdem tőle érdeklődve, csak hogy biztos lehessek benne hogy így értette. Kinyitják az ajtókat, és mehetünk is, s úgy érzem hogy a sebek és sérülések ellátásán kívül nem nagyon segédkeztek nekünk semmiben, bár meggyullad valamiféle tűz, és a többiek elkezdenek kifele sorakozni, én személy szerint inkább maradok bent Jamessel, mert ő se hiszem hogy ilyen lábakkal megy valamerre, még akkor sem ha jobban érzi magát... Bár ki tudja? Ha mozog akkor mozgok vele.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sam Pént. 09 Márc. 2012, 19:45

Továbbra is csendesen, rezzenéstelen arccal figyelem az eseményeket, nincs semmi kedvem belefolyni egy egyértelműen értelmetlen vitába, ahol a felek egyike sem akar és fog engedni a saját álláspontjából. Bár amikor a nő felhozza a hidra elfogását, és megnyugtatását kissé még én is meglepődök. Már a megölése is hihetetlen nehézségeket okozna, nem hogy a lefogása. De ettől függetlenül még nem fogok belefolyni a kis bájcsevejbe. Nem sokkal később a nő egy gyors rádióbeszélgetés után elsietett tőlünk, és csak a lányok maradtak itt, hogy kiengedjenek minket az épületből. Odakint hírtelen egy fáklya lángra gyúl az egyik szobor kezében, és a szobor mellett kampókat és láncokat is látni lehetett. Ekkor beugrott az, amit a hidráról mondott „lebilincselni, lekötözni”, talán most egy kis segítséget kaptunk ezekhez a műveletekhez, ezen eszközök képében? A lényeg az, hogy valamit tennünk kell vele… A többiek láthatólag a tűzre összpontosítanak, bár megvan az esélye annak, hogy ez az a tűz, amire szükségünk van a megöléséhez, de ebben nem lehetünk biztosan. Amint a többiek elindulnak én is utánuk megyek, nagy szerencsénkre a hidra is feltűnik. Gyors tempóban elindulok, hogy fedezék mögé kerülhessek, mielőtt a lény ideérhetne. Lehetőleg a láncok és kampók közelében keresem ezt a helyet, hogyha a kivárás terve mégse lenne az igazi minél gyorsabban reagálhassak, amolyan „b” terv alapján.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Olimposz - Page 8 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 10 Márc. 2012, 09:00

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier

A bentiek, ha kinéznek is látják, hogy mi történik. Mindeközben odakint; Balti és Svarog a levegőbe emelkedik, a hidra pedig a vérszagát követi továbbra is, ami a földön végig csepegett, ahogyan a sérülteket hozta a társaság. Sam sikeresen elbújt a kampók és láncok közelében. Ő számolt némileg helyesen, a másik két férfi következtetése hibás volt. Ez csak egy állat volt, amit igazából nem nagyon hatott meg egy nagyon pici tűz, ami egy kis fáklyán égett. Észre sem vette, hogy az ott van, hanem a vér szagát követve végre kiszúrta az épületet és sietős léptekkel elindult felé, hogy végre megkaphassa a zsákmányát, ami jelen esetben valószínűleg James és Horatio voltak.

Olimposz - Page 8 00120

//Már ebben a körben vége lehetett volna a kalandnak…//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Svarog Hétf. 12 Márc. 2012, 11:01

Svarog észrevette, hogy a hidra bizony nem a fáklyára pályázik, hanem sokkal prózaibb okkal közeledik feléjük. A vérszagra jön, és bizony nagyon kajás szegényke. Svarog már kezdi sajnálni, és azon gondolkodik, hogy most bizony megváltozott a haditerv. A hidra inkább a vérre pályázott, meg persze a kajára amit jelentett. Jelen esetben Jamesre és Horatiora.
Így ők ketten szabadon ténykedhettek, persze egy megadott időkereten belül. Svarog elkezdte magában számolni, hogy mennyi időbe tellene a dögnek lecsapni, majd felfalni a társaikat, és hogy a fáklya lángját, hogyan lehetne a közelébe vinni. A fenébe két lehetőség volt, és az ebből az egyik etikátlan.
Svarog csak ekkor veszi észre, hogy mennyire túlbonyolította. Odaröppen a szoborhoz, majd kiemeli a fáklyát a kezéből.
- Balti! Addig foglald le Godzillát!
Kiáltotta, hogy ha sikerül a kezébe kaparintania a cuccot, akkor közelebb repül a mutáns dinoszauruszhoz, és becélozza a bestia hátát, majd megpróbálja rádobni a hátára a lángot. Persze reméli, hogy Balti addig eltereli a figyelmét.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 12 Márc. 2012, 14:26

Odakint nem látom, mi történik pontosan, de a hangokból ítélve, itt van újra a szörnyeteg, és errefelé tart. Emiatt nem is szándékozom kimenni, sőt, inkább idebent maradok, mert azt kétlem, hogy a minotaurusz őrök beengednék ide ezt a hatalmas lényt, hogy aztán törjön zúzzon. Pláne elég különös lenne, hogy előbb ellátják a sebeimet, aztán hagyják, hogy felfaljon az az izé.
-Ha nem gond, bezárhatnák a kapukat, amíg ide nem érnek a mentők... Vagy a nemzeti gárda - teszem hozzá félig hangosan, ahogy a minotaurusz őrökhöz szólok. Eddig nem voltak túl barátságosak, de szerintem ezt azért ők is megértik, hogy teljesen logikus kérés.
A sérüléseimmel elmenekülni nagyon nem tudnék, és ráadásul nincs is hova, mert mire kijutnék az ajtón, már pont ott várna rám a szörny, szóval a legjobb esélyem, ha itt maradok, és reménykedem, hogy a többiek odakint megharcolnak a szörnyeteggel.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sam Kedd 13 Márc. 2012, 07:32

Miután a lehető leggyorsabban kerestem egy rejtekhelyet a kampók és láncok mellett és elrejtőztem ott figyeltem a lény reakcióit. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy látványosan a tudtunkra adja, hogy nagy ívben lesajnálja azt a kis fáklyát és jobban érdeklik a friss vérszagot árasztó sérült társaink. Ennek kicsit sem örülök, és mivel a többi harcképes csapattag, vagy olyan magasra repült, hogy nem is lássa őket a lény, vagy pedig messze vannak innen, ezzel a tényösszegzés egyértelműen arra mutat, hogy cselekednem kell. Ugyan még mindig nem vagyok biztos abban, hogy ez a tűz el fogja intézni a lényt a lehető leggyorsabban megkaparintom és a hidra felé indulok vele. Hisz a láncokkal való lefogása sokkal időigényesebb lenne, mint amennyi jelenleg adatott. A sebesség létfontosságú, mivel nincs idő arra, hogy egyeztessek a többiekkel, ha a fáklyát már a kezemben tartom, gyorsan megindulok vele a lény felé, és a gyorsaság képességemet ismét használva a lény mellet próbálok teremni. Ezután nemes egyszerűséggel jó erősen az oldalába vágni az égő fáklyát, ha sikerült a terv és ez valóban a görög istenek tüze, akkor a lény már nem fog rám fenyegetést jelenteni, ha viszont mégsem jön össze a tüzes akció, akkor gyorsan próbálok eltávolodni a hidra mellől.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Olimposz - Page 8 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szer. 14 Márc. 2012, 11:40

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier

Svarog és Sam egyszerre indulnak a fáklyáért, Sam volt közelebb hozzá, így a vámpír tudta megragadni azt. Svarog így már csak támogatást tudott nyújtani. A vámpír kihasználta a képességeit, és adottságait a vészesen közeledő hidrával szemben és néhány szemvillantás alatt oda is értek egymáshoz. Ahogyan a vámpír megérkezett a lény oldalához, az még próbált mind a két fejével odakapni és elfogni, megharapni a támadóját, de már nem sikerült és Sam az oldalába tudta döfni a fáklyát. A lény egyből lángra kapott és fájdalmasan kezdett vonyítani, a lángok pillanatok alatt lepték be őt teljesen, majd alig fél perccel később egy kupac hamu omlott a földre, a lény halott volt.

Körülbelül ekkor lehetett végre meghallani a szirénákat a távolban, ahogyan közeledtek errefelé. Aki még akart ekkor gyorsan eltűnhetett, nehogy a hatóságok megtalálják, de aki maradt, az néhány perc múlva megláthatta a mentőket és a SHIELD-et, ahogyan kiértek. A sérülteket SHIELD saját kórházába vitték el, a többieket pedig még ott a helyszínen kihallgatták és természetesen megkérték őket, hogy amíg a nyomozás le nem zajlott ne hagyják el a várost. Mindenki halhatta, hogy a két társukat, akik előre mentek még a hidra feltűnése előtt letartóztatták 12 rendbeli gyilkosság vádjával és már átszállították őket a Raftra. De a csapatnak ezt a felét nem érte ilyen gond, csak dicséretben részesítették, hogy milyen remekül helytálltak. Mielőtt mindenki elindult volna a kaszinótól, mintha egy pillanatra lehetett volna még Mirandát és egy punk férfit látni a kaszinó ajtajában olyan tekintettel, hogy nehogy valaha is még egyszer ide merjen a társaságból valaki jönni, de ha bárki visszanézett, akkor már nem látta őket, így valószínű, hogy csak képzelődtek.
A sérülteket a SHIELD-nél látták el, James lábait sikerült megmenteni, igaz fémeket kapott bele, és hosszú hetekig feküdnie kellett, a nyílt törés miatt gipszbe sem tudták tenni. De rendbe jön a lába teljesen, csak a frontoknál fog fájni és némileg kicsit sántítani is emiatt. Horatio-t is a vállával bent tartották egy hétig, utána engedték ki. Svarog kapott egy kisebb kitüntetést és két hét szabadságot a munkájáért. Sam pedig, ha vállalta, hogy marad, akkor a főnöke is hírt kapott a tettéről, előléptették és ő lett a biztonsági őrök vezetője és a fizetését is heti 800$-ra emelték. Ez azzal az előnnyel járt, hogy heti egyszer kellett bemennie csak és akkor sem kellett már bent lennie, csak a papírmunkákat intézni.

A görög lények megjelenését a korábbiak után a világ meglehetősen jól fogadta, több ilyen ébredés nem fordult elő és természetesen most sem sikerült semmit sem a kasznióra, vagy a tulajdonosokra bizonyítani. De Olimposz már élt és bárki tudta nélkül Svarog szavai miatt egyre nagyobb gyűlölet kezdett gyúlni a görög istenekben skandináv „rokonaik” irányába.

Vége.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 15 Márc. 2012, 10:12

Résztvevők: Horatio Millvier, Balthazar Millvier, Boris Dragunov / Svarog Teddy és Samuel Vermont

Majdnem két hónnappal később az Olimposzi események után a sors úgy hozta, hogy az ötös újra véletlenül erre járt és egy helyen voltak. Lehetett ezt a sorsnak, vagy a véletlennek is nevezni, de hamarosan kiderült, hogy köze sem volt ehhez. Megint kora este volt, így Sam is nyugodtan tudott erre lenni, Teddy egy kutyán lovagolt újra, amin a kamaszok jót nevettek és még némi aprópénzzel is megjutalmazták a kutyát, hogy milyen békésen tűri a plüssmackót a hátán. Horatio válla már teljesen jól volt, csak a hegek maradtak hátra a hidrával való találkozás után, és ez emlékezteti őt arra, hogy mi is történt korábban. Az ötös véletlenül futott újra össze, amikor hirtelen hófehér villámok kezdtek az égen cikázni, egyre és egyre közelebb a földhöz. Csupán az ötöst találták el, nem futhattak el előle, a fény volt az utolsó, amit láttak. A következő pillanatban a szokásos rosszullét és hányinger fogta el őket, és egy furcsa modern laborban találták magukat.
Olimposz - Page 8 Scenic-white-lightning-colour-black-size-19973-39851_medium

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Horatio Millvier Csüt. 15 Márc. 2012, 11:57

Horatio Millvier látta, ahogy Sam és Svarog a fáklyáért indultak, majd Sam megragadva azt a lény oldalába döfte. A hidra nem sokkal később hamuvá égett. A veszély elhárult. Nem sokkal később a mentők és a S.H.I.E.L.D. is megérkezett. Miután kihallgatták őket, Horatio-t bevitték a saját kórházukba, ahol ellátást kapott a vállára. Egy hétig volt bent és utána kiengedték. A válla teljesen rendbe jött, csupán hegek maradtak meg. Svarog-ot pedig kitüntették.
~ Megérdemli ~ gondolta a fiatal Millvier.
Majdnem két hónap telt el a görög lények megjelenése óta. Az Olimposzt most sem sikerült kapcsolatba állítani a görög istenekkel. Horatio ezen két hónap alatt munkát kapott az egyik múzeumban, mint történész. Kezdett egész szépen beilleszkedni az itteni életbe. Horatio és Balthazar egyik este az Olimposz környékén sétáltak, hogy kicsit kikapcsolódjanak, és beszélgessenek. Hirtelen ismerős arcokba botlottak. Svarog, Teddy és Sam is arra járt. A plüssmackó egy kutyán lovagolva érkezett.
- Sziasztok - köszönt.
- Kreatív ötlet Teddy - jegyezte meg a fiatal férfi, nevetve.
Hirtelen fehér villámok jelentek meg az égen. Majd egyre közelebb cikáztak a csapathoz. Horatio sejtette mi fog történni, és be is igazodott a sejtése, mert a villámok beléjük csaptak.

//Folytatás: Avalon > Átjáró a Földre.//

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Olimposz - Page 8 250sc9gOlimposz - Page 8 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Svarog Pént. 16 Márc. 2012, 08:38

Svarog megint a kaszinó környékén járt, persze esze ágába sem volt bemenni. Unka nem nézheti a Herkules maratont a tévében, baj-nem baj, de Svarog kicsit rühelni kezdte a görög mitológiát. Csak erre sétált, amikor ismerős alakokkal akadt össze.
- Nahát titeket is látni? - Svarog meglátta a kutya hátán lovagoló plüssmackót, felvonta a szemöldökét. - Szegény blöki.
Persze Horatioval gyakran találkozott, összehaverkodott a gyerekkel két hónap alatt. Két hónap alatt, amikor szar sem történt. Nem támadtak sem az Asgardok, sem a démonok. Nem teleportálták el Svarogot, semmilyen más dimenzióba...
Fehér villámok kezdtek el cikázni, Svarog felnézett, majd csak ennyit mondott.
- Na ne, mi van már?
Egy fehér villanás, és már egy másik helyen találta magát.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Teddy Vas. 18 Márc. 2012, 06:16

//Előzmény:????//

Sok idő telt el azóta, amióta utoljára itt jártam a... Mi ez? Kaszinó?.. A lényeg hogy itt, és azóta tanultam pár hasznos trükköt, például hogy hogyan kell befogni egy kutyát! Így itt járni újra, mármint egy kutya hátán, és főleg hogy tetszik a fiatalságnak, nos úgy teszek mintha egy büszke plüssmackó lennék, na jó talán van is benne valami mert valóban az vagyok. Amúgy így belegondolva tök véletlen hogy ismételten itt vagyok, mivel nem tudom hogy néz ki a város amiben élek, mert ugyebár én ilyen jól tájékozott vagyok, szóval csak véletlenszerűen járkálok, lehetőleg minél kevesebb feltűnést keltve, vagyis a felnőttek terén... Mármint úgy értem hogy mi van akkor ha a fiatalság látja hogy nem vagyok átlagos? Náááh! Semmi! Mert ki hisz nekik? Azok az ostoba emberek még az idősebbeknek is nehezen hisznek, nem hogy még a fiatalaknak, szóval előttük aztán nagyjából csinálhatok amit akarok, csak a felnőttek meg ne lássák mert akkor bukta van... Ez a része egészen jól sikerült eddig, és akik tudják hogy milyen vagyok, azok jobb ha megtartják maguknak ezt a... Titkot. Bár lehet nem, kitudja, lehet hogy hót híres lehetnék, be lennék itt terítve hírességgel, így csorogna itt rólam lefele azt csavargathatnám ki magamból... Gondolom... Valamiféle hihetetlen csoda folytán összefutok a " többiekkel ", már akivel, páran hiányoznak, például James... JAAAAAAAMEEEEES!!!! Miért is nem mentem vele? Egyáltalán hogy lettem tőle elszeparálva? Kezd megkopni a memóriám, de ne húzzam már sokáig a szót, itt vannak páran és hát nem mondhatom hogy örülök hogy találkoztam velük, de azt se hogy nem, mert igazából tök semlegesek.
- Sziasztok! - Köszönök végül, egy perc hezitálás után, és igyekszem minél kedvesebbnek tűnni. Valamelyik még a kutyás trükköt is megdícséri, amire végül egy mosolyt erőltetek a képemre.
- Óh köszi! Pont ideje volt hogy munkára tudjam fogni ezeket a semmirekellő ostoba dögöket... - Nézek végül le a kutyára, majd kedvesen megpaskolom a hátát.
- Rohadék. - A villámokra felkapom a fejemet persze, már megint történik valami, és megint eltalálnak, meglep ez valakit? De komolyan, valaki? Nem? Bár igaz olyan gyors mindez hogy én nem tudom felfogni, de akkor is na.

//Folytatás: Avalon - Átjáró a Földre//

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Vas. 18 Márc. 2012, 20:39

Balthazar Millvier az Olimposz kaszinónál történt események után angyali küldetésének elvégzésébe kezdett. Természetesen ezen idő alatt nem felejtkezett meg Horatio Millvier-ről sem, akivel rendszeresen találkoztak. Miután a fiatal Millvier kikerült a kórházból Balti többször is elment vele ide oda. Segített a fiúnak beilleszkedni, bár még ő sem nagyon tudta mihez kezdjen. A két hónap alatt nem igazán tudott lépni régi élete visszaszerzésének ügyében. Nem tudta felvenni a kapcsolatot az X-Mennel. Két hónappal az Olimposzi eset után Balthazar találkozott fiával, és a kaszinó közelében sétáltak, amikor ismerősökbe botlottak.
- Szép estét - köszönt.
A kutyán lovagló mackót megmosolyogta.
- Aranyos ötlet - mondta.
Ekkor fehér villámok jelentek meg az égen, majd mielőtt bármit is tehettek volna azok eltalálták őket.

//Folytatás: Avalon > Átjáró a Földre.//

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 8 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 8 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.