Olimposz

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Adam Taylor Kedd 06 Szept. 2011, 18:18

Adam figyel körülnéz de nem talál igazán érdekes nyomokat. A nyomok nagy része ez is az is lehet. Minerva bejön. Megjön a videó. Megjegyzi a kislányt és hallott már valami gorgó izéről érti is, hogy mi lehet valami görög cucc mágia. Nem érdekli a nő valószínűleg őszinte. Összegzi magában a dolgokat majd Minervához lép.
- Asszonyom azt hiszem itt komolyabb az ügy mint amire számítottam. Remélem őszinte volt. A biztonságiak milyen kommunikációt használnak és mennyire jók az ilyesmik kezelésében? - kérdezi Adam halkan, hogy csak a nő hallja. - Ha elbírnak velük akkor küldje ki őket. Bármilyen izé is vitte el a kislányt nem ember. Viszont menekülnie kell a legtöbb furcsa lény mégha gyorsabb is az embernél nem elég gyors. Szóval biztosítsa és zárja le a parkolót. Valamint ha tud kössön össze a biztonsági főnökkel. Ezek a töketlen shield-esek mire csinálnak valamit már kiviszik a lányt a városból, vagy elrejtik és akkor nagyon nehéz lesz megtalálni. Nem tudom, hogy ki vagy mi maga, de most segítek magának. Viszont csinálja amit mondok és csinálja gyorsan. - Adam teljesen nyugodt. Elhiszi amit a nő mond és belátja, hogy itt egyedül nem megy semmire ezért ki kell használnia az olimposz kapcsolatait. Reményei szerint legalább információt gyűjthet a harci erejükről is.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Kedd 06 Szept. 2011, 21:49

Nocsak, nocsak. Jól sejtettem. A Kővé vált emberek mit sem számítanak az igazgatónőnek. A nevelt lánya miatt aggódik. Dahpne.
Mivel Minerva is átmegy a szomszéd helyiségbe, én is követem. Karomat nyújtom Anettenek, aki belém karol, és együtt megyünk. A folyosón a fülébe súgok.
- Hol a híres-neves polgármesterünk?

- Sajnos ideje korán távozott. Még az események előtt.
Megállunk a szoba ajtajában. Hagyjuk, hogy a társaság többi része sürgölődjön. Minerva jutalmat helyez kilátásba, ha segítünk előkeríteni a kislányt. Elmosolyodom. Vajon mit tudna felajánlani? Hitelt a kaszinóban, vagy mindjárt készpénzt? Kötve hiszem, hogy bármi kecsegtetőt fel tudna kínálni nekem a saját életén kívül. Figyelem hát a fejleményeket.
Az egyik vendég, egy nagydarab fickó, elég határozottan cselekszik. Robertson szintén, ami nem meglepő, elvégre a SHIELD igazgatója. Egy másik viszont rögtön megvádolja az Olimposzt valami mitikus összeesküvéssel. Ms. Zehner, mindenáron távozni akar, amit meg is értek. Végül Minerva lecsillapítja és a nagydarab fickó kérésének eleget téve megmutat a társaságnak egy biztonsági felvételt a szobában az elmúlt órákban lezajlott eseményekről. Ezt mi is végig nézzük Anettel.
A kislány igazán érdekes mutánsnak tűnik és bármennyire is paranoiás a fiatal fickó, tényleg úgy néz ki, mintha a görög mitológia szülöttje lenne. Ne vessünk el könnyelműen semmit. Asgardiak járnak közöttünk. Mindenesetre Minerva leszögezi Mr. Morrownak, szóval így hívják paranoid barátunkat, hogy a kislány túl fiatal ahhoz, hogy kővé változtasson két embert. Illetve „még” túl fiatal, ahogy a nő fogalmaz. Azt is ő mondta, hogy a gyermek csak a „nevelt” lánya. Ami azt is jelentheti, hogy a szülei, vagy egy idősebb testvér képes lehet rá.
Egyelőre még a háttérben maradok. Megjátszom a védtelen üzletembert.
- Micsoda szörnyűség. Elrabolni egy védtelen kislányt. Szerencse, hogy az épület zsúfolásig van a sok fontos vendég testőreivel. És nyílván nem hagyhatják el túl gyorsan az épületet egy gyermeket magukkal hurcolva. Ha valaki utánuk indulna, még el is kaphatná őket. Persze, ha már késő, az Elisabeth Whateley Alapítványon keresztül akár a teljes váltságdíjat hajlandó vagyok kifizetni.


A Vírus tovább figyeli az eseményeket. Közben az épülethez tartozó külső kamerákra is rákapcsolódik, hátha felfedez valami gyanús mozgást.

_________________
Olimposz - Page 4 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 4 14t7e2oOlimposz - Page 4 Fo1206Olimposz - Page 4 118zi2gOlimposz - Page 4 2qw0s43Olimposz - Page 4 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Szer. 07 Szept. 2011, 19:20

- Ne értsen félre Asszonyom – kezd szabadkozni – Nem arra céloztam, hogy itt akarom hagyni a pácban. Pláne most, hogy említette, egy gyerek eltűnt. Ezt nem hagyhatom, így már más a helyzet. Mindössze arra céloztam, hogy szét kéne szóródni.
~ De azért jól jönne, valami álarc, így pőrén nem mehetek hősködni. Fenéért kellett otthon hagynom a másik ruhám? ~
Követi vendéglátóját a monitorokhoz, és a többiekkel együtt végignézi az egész jelenetet. A lányka még fejkendő nélkül is meglepő. Nem gondolta volna, hogy Minerva mutánst nevelget. De ez mind semmi! Amikor leveszi a kötést fejéről egy pillanatra él a gyanúperrel, hogy a lányka a hibás az egész hercehurcáért. Persze Minerva rögvest megcáfolja, de Carmen azért még gyanakszik, és úgy néz maga elé, mint aki azt kérdi: biztos benne?
- Gondolom mutáns a kislány. Ha szabad egy javaslatot, akkor azt mondanám, ha be lehet avatni a személyzet egy részét, akkor be kéne vonni őket is a kutatásba. Ha még az épületben vannak, ez meggyorsítaná a dolgokat, nem?

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 4 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 4 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Jelly Pént. 09 Szept. 2011, 09:38

- Asgardiak is köztünk járnak. Ők a Skandináv Mitológia istenei. Miért ne lehetne, hogy a többi kultúrkör isteneit is ilyen nagy hatalmú lények ihlették.
Jelly most döntött úgy, hogy miután vége lesz ennek a baromságnak, elmegy egy pszichiáterhez. Valami drogot kevertek az italába, ami miatt egy Cluedo játszmában mint játékfigura hallucinálja magát.
És most látja, hogy Minerva fogadott lányának a haja helyén kígyók vannak. Törökülésbe leült a földre, majd beletúrt a hajába.
- Azt mondja, hogy Daphne gyermek, de azt is mondta, hogy ilyesmire képes legyen - ő is rámutatott a szoborra. - Akkor mi lehet képes rá? Mert ismerjük be, a szerves szövet, nem változik szervetlené. Ez ellentmond a természet alaptörvényeinek. Ilyesmire még egy mutáns se képes.
Látja, hogy az a fickó, aki még az előbb menekülni akar, felajánlja minden pénzét.
Morrow feláll, majd megszólal.
- Keressük meg a lányt azt mondom. Hisz itt van a SHIELD igazgatója és az egyik ügynöke, van velünk egy elég profinak tűnő fickó - int a kigyúrt alak felé. - Egy légitársaság örökösnője. Oszoljunk több felé, a gyerekrabló nem hagyhatta még el az épületet. Vonjuk be a személyzetet, sőt ha kell az itt lévő mágnások testőreit, hisz szerintem ott egy egész hadsereg van. És szerintem mindenki vigyen magával tükröt... Csak óvatosságképpen. Már boccsi, hogy főnökösödök.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by William David Robertson Szomb. 10 Szept. 2011, 17:29

Robertson igazgató magában tudomásul vette, hogy Edwardson megértette a parancsainak rejtett részét is. Hamarosan Minerva a kamera felvételeit kezdte el mutatni nekik. A kislány zöld bőrszíne és vörös szemei már a kendő levétele előtt is gyanúsak voltak a számára. De mikor az is lekerült, és kígyókat látott meg a lány fején tekergőzni, véleménye valóban megszületett. Az Olimposz igazgatónője bár bizonygatta, hogy a kislány még nem képes ilyet tenni a fiatalsága miatt, Robertson ebben nem volt olyan biztos.
– Én nem jelenteném ki ilyen gyorsan, hogy nem képes rá. Gondoljunk csak bele. Sok mutáns képesség eleinte félelemtől, ijedségtől, és hasonló hirtelen jött behatásoktól tör a felszínre. Lehetséges, hogy a Daphne nem szándékosan tette amit tett, és talán ezért hagyta el a helyiséget. Azonban, ha elrabolták, akkor egy családtag is tehette. Feltéve, ha élnek még rokonai – mondta el a véleményét az igazgató, majd még hozzátette.
– Javaslom, hogy kétfős csoportokban menjünk. Én Edwardson-nal megyek a raktárak felé. Igyekeznünk kell, ha utol akarjuk érni. Az épület személyzetének bevonását én is támogatom. Több szem többet lát – mondta, miközben a tervrajzokat tanulmányozta, majd várta a többi itt lévő reakcióját.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
Olimposz - Page 4 2mywv7r
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 10 Szept. 2011, 17:41

Edwardson ügynök figyelmesen nézte a kamerák felvételeit. És bár ki nem mutatta, aggodalom jelent meg a gondolatai között. A kislány egyértelműen nagyon különös volt, még mutánshoz képest is. A fején lévő kígyók pedig szó szerint túlmutattak azon, amit az ügynök valaha is látott. Hallott már a gorgó nevű görög mitológiai lényről, de nem akarta elhinni. A felettese szavaira felkapta a fejét.
- Egyet értek az igazgató úrral - mondta tömören, de azt már nem tette hozzá, hogy elég sokat tud a hirtelen előtörő mutáns képességekről, lévén, hogy önmaga is mutáns.
A több csapatra válásra csak bólintott egyet és azzal is egyet értett, hogy felettesével tartson, majd a személyzet bevonásánál meg is szólalt:
- Szerintem is jobb, ha minél többen vagyunk. Gyorsabban tudunk dolgozni, és nagyobbak az esélyeink az időben való érkezésre - mondta.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 4 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Vas. 11 Szept. 2011, 10:18

Résztvevők: Carmen Zehner, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson, Kőszív, Anette Smith és Vírus

Minerve a füleséhez nyúlt és valamilyen a csapat számára idegen nyelven – ha valaki felismeri, akkor görögül – kezdett valakivel beszélni, majd utána csak annyit válaszolt Adam kérdésére:
- A parkolót lezárták és figyelik – mondta. – De nem feltűnően, Mr. Aaron Talon nem óhajt önnel beszélni, már útban van ide. És nem ajánlja a személyzet bevonását, mert ki tudja, hogy ki vitte el a gyermeket és ha feltűnik neki, hogy mindenki őt keresi, lehetséges, hogy megöli. A személyzet csak egy zártláncú rádiót használ egymás között.
Végül hálásan pillantott Kőszív irányába.
- Köszönöm, de remélem nem lesz a felajánlásra szükség – mondta, majd Jelly-re nézett. – Egy kamasz vagy felnőtt gorgó képes lenne rá. De nincs az épületben ilyen, csak Dahpne. Bár úgy tudom, hogy jó pár mutáns képes rá, hogy molekuláris szinten változtasson meg valamit, de erre most nincs időnk… kérem siessenek.
Nézett végig rajtatok.

//Annyi kérésem lenne, hogy aki először ír, az ossza is be a csapatokat, hogy ki merre menjen. Köszi.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by William David Robertson Vas. 11 Szept. 2011, 11:53

Robertson igazgató figyelte ahogy Minerva a fülesében beszél. Felismerte a görög nyelvet, de érteni nem értette. Sajnos sose tanulta meg. Mint kiderült valami Aaron Talon tart a kaszinó felé, de nem kíván beszélni Johnson-al. A parkolókat pedig lezárták, és figyelik most már. Miután az igazgatónő megköszönte Kőszív felajánlását, és megkérte őket, hogy siessenek William átvette a szót:
- Rendben. Két fős csoportokra oszlunk, plusz az egyik három fős lesz, lévén, hogy pont páratlanul vagyunk. Miss. Zehner és Mr. Morrow maguk az öltözőkhöz mennek. Kőszív, Miss. Smith és Mr. Johnson, maguk a hátsó kijárat felé mennek. Edwardson és jómagam pedig a raktárakat ellenőrizzük. Van kérdés? Ha nincs induljunk - magyarázta, majd ha nem volt kérdés, akkor elindult a raktárak felé, ha volt, akkor nem mozdult.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
Olimposz - Page 4 2mywv7r
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Vas. 11 Szept. 2011, 12:00

Edwardson ügynök figyelte az eseményeket. Minerva a fülesén keresztül kezdett beszélni, sajnos a szöveget nem értette, a nyelv ismerős volt neki, de nem tudta, hogy honnan. Hamarosan valami Talon-ról derült ki, hogy az Olimposz felé tart, de nem óhajt Johnson-al társalogni. Közben az igazgatónő azt kérte igyekezzünk. Robertson igazgató már munkához is látott. Elosztotta a csapatokat. Így két kétfős, és egy háromfős felderítő csapat lett. Az igazgató várta a kérdéseket, mire az ügynök csak ennyit mondott:
- Igenis, Uram. Nincs kérdésem - hangzott el a válasz és egyúttal az utasításokat is nyugtázta.
Ezek után ha nem tett fel a társaságból valaki kérdést, akkor követte a felettesét, azonban ha kérdés volt, akkor megállt mellette.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 4 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 11 Szept. 2011, 15:18

Adam figyel a helyzet nem jó. Az olimposzt nem mozgósítják nem merik bevetni az embereiket. Vagy nem tudnák kezelni a helyzetet vagy belsős az elkövető. Aztán már osztogatják is a csapatokat. Adam figyeli az eseményeket. Nem igazán érti miért a legvédtelenebb ember mellé kerül az x-men. Nem igazán hisz abban, hogy férfi veszélyes lehet bárkire is. Viszont van egy kérdése.
- Hogyan kommunikálunk? - teszi fel az alapvető és legfontosabb kérdést. Hiszen így azt sem tudják meg ha bárki bajba kerül vagy megtalálja a lányt.
"Ezek az amatőrök még a végén megöletik magukat és a kislányt is. zehnetr nem hiszem, hogy jó harcos volna Morrow sem. A két shield-es elvileg ki van erre képezve. A francba is ebből baj lesz. Hol vannak ilyenkor a belsős biztonságiak akik álcázva a tömegben mozognak. A francba is ez az ő dolguk lenne. Talán nincsenek ilyenek. Az viszont nagy felelőtlenség lenne." futtatja le a gondolatmenetet a teendőkkel és megállapításokkal.
Ha megkapja a választ elindul a többiekkel a megbeszélt irányba.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Vas. 11 Szept. 2011, 20:05

Úgy látom, pozitívan reagálnak. Miután elejtettem egy megjegyzést arról, hogy valakinek cselekednie kellene, máris a maguk kezébe veszik a kezdeményezést. Néha csak egy apró lökés kell. A felesleges szócséplés és találgatás után végre mind cselekvésre szánják el magukat.
Közben Minerva görögül konzultál a biztonsági főnökkel. Két fontos információt szűrök le a jövőre. A férfi neve Aaron Talon és ez a görögösködés nem csak máz. A fontosabb alkalmazottak legalábbis görögül kommunikálnak egymás között. Jelen pillanatban pedig az a leglényegesebb, hogy nem akarják beavatni a személyzetet. Ez pedig azt is jelentheti, hogy nem bíznak meg bennük teljesen.
A nő ezután megköszöni nagylelkű felajánlásomat.
- Én is remélem. Bízom benne, hogy még az éjjel előkerül a kislány.
Aztán Minerva igazolja a gyanúmat. Tényleg több olyan lény létezik, mint Dahpne és valóban gorgóként azonosítja be a fajt. Ez nem egyszerű mutáció. Érdekes.
Végül Robertson igazgató ragadja magához a kezdeményezést és két- három fős csapatokba oszt be minket a kereséshez. Kezd az egész helyzet egy régimódi Agatha Christie krimire hasonlítani.
A Johnson nevű nagydarab férfit kapjuk Anetteal magunk mellé. Nyílván, hogy vigyázzon a nyápic bőrünkre. Mókás. Johnson katonaembernek tűnik a viselkedése alapján. Ideális társ. Valószínűleg jól fogja kezelni, ha esetleg fel kell fednünk a képességeinket előtte. Talán tartani is fogja a száját.
Odalépek mellé. Anette követ.
- Mr. Johnson. Obadiah Whateley, ő Anette Smith. Thai-boksz mester vagyok és a hölgyet sem kell félteni. Számíthat ránk, nem leszünk az útjában.
Fenntartva az álcámat, hagyom, hogy ő irányítsa kis triónkat. Miközben követjük, a biztonsági kamerába nézek egy pillanatra és a kezemmel jelzek. A Vírus tudni fogja, hogy figyelnie kell a kaszinó telefonvonalait, hogy kommunikálhassunk.

_________________
Olimposz - Page 4 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 4 14t7e2oOlimposz - Page 4 Fo1206Olimposz - Page 4 118zi2gOlimposz - Page 4 2qw0s43Olimposz - Page 4 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Vas. 11 Szept. 2011, 21:07

A görög ismerős számára, de nem érti. Csak a nyelv suliban hallotta a csoporttársait beszélni ezen a nyelven. Nem voltak sokan.
Az igazgató igazgatóhoz méltón beoszt mindenkit, amin Carmen vigyorog a nem létező bajsza alatt. Jelly mellé osztja be, nem meglepő, hiszen elvileg a kísérője, legalábbis így lett bemutatva. A fiú mellé csapódik és mindenre elszánt szemekkel néz rá.
- Hajrá Carl! Ha már a sors így akarta, keressük meg azt a leányzót.
Közelebb hajol hozzá, és suttogóra fogja:
- Amúgy mihez értesz leginkább? Csak hogy ne kelljen meglepődnöm.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 4 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 4 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Jelly Kedd 13 Szept. 2011, 07:14

- És ne akadjunk össze a nővérkéjével - oda kacsintott a nőnek, majd elindul az öltözők felé. - Van nálad valami sminktükör, vagy bármi olyan ami tükrözödik? - mondja miután halótávolságon kívül érkeztek. - Mert Minerva elárulta magát. A lány nem mutáns, hanem egy gorgó. Egy szörnyeteg a görög mitológiából.
Majd rámosolyog a nőre.
- Hát kibernetika, asztrofizika, mint láthattad a mitológia és történelem. Ja és ott van a mutáns képességem, hogy a bal kezem egy igazi svájci bicska. - És ezt demonstrálja is a nőnek. Először egy késpengévé változtatja a kezét, majd egy csavarhúzóvá, aztán egy kalapáccsá. - Amúgy elég fura. Minerva egy gorgót nevel a klubban, és közben Athéné pajzsát is egy gorgó fej díszíti. Ez több mint fura.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Kedd 13 Szept. 2011, 14:54

Résztvevők: Carmen Zehner, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson, Kőszív, Anette Smith és Vírus

A csapatok felálltak, majd Adam kérdésére az egyik minotaurusz lép be és fülest és a hozzá tartozó zárt láncú rádiót hoz be és ad mindenkinek.
- Azokkal – mondta Minerva.
Ezek után a teljes csapat elindul, hogy a saját helyüket meg tudják nézni.

A Kőszív, Anette és Adam trió végighalad a lépcsőn majd a hátsólépcsőkön át indulhat el a hátsókijárat felé. A kiírás szerint egy hatalmas területű félig mély- és félig a felszínen levő garázs mellett is elhaladhatnak, majd leérkeznek a hátsó kijárathoz, amihez végül is be kell menniük a garázsba a földszinten. A garázs igen magas még itt is, és ez volt a legfelső szintje. Könnyedén le lehetett jutni az alsóbb szintekre, de első ránézésre kijutni innen csak egy kapun és sorompón lehetett, ahol bizonyítani kellett, hogy tényleg azé-e az autó, aki leviszi. Itt már újra vannak kamerák, de Vírus egyelőre semmit sem lát ha követi a főnökét és csapatát.

Jelly és Carmen átmentek az öltözőkhöz, ahol jelenleg is voltak bent néhányan. Amint megmondták, hogy miért jöttek azonnal beengedték őket. Odabent is kellemes görög hangulat uralkodott, megannyi jelmez mindenfelé, parókák, kenceficék a sminkhez. Első ránézésére legalább húsz különböző öltözőasztalt lehetett látni abban a helységben, ahova most beért a páros. De még további sok másik helység is volt itt, ami tele volt ruhákkal és kiváló helyek, hogy egy kicsi gyermek elbújhasson.

A két SHIELD ügynök pedig a raktárakban kezdett körbenézni. Az első raktár, ahova benéztek végig polcok mindenfelé, köztük labirintusszerűen lehetett kacskaringózva haladni. Legalább két méteres polcok és mind-mind tele voltak. Itt éppenséggel konzervek, italok, gyümölcsök és zöldségek voltak a polcokon, illetve fűszerek. Kívülről ennyi látszott csak, de mivel félhomály volt a helységben, ha nem kapcsoltak lámpát, így a végét sem lehetett látni. Azt pedig főleg nem lehetett megmondani, hogy ki is lehet bent éppen, mert láthatóan szinte folyamatosan használva volt a hely a forgalom miatt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Kedd 13 Szept. 2011, 18:46

Átveszi a fülesét. Használt már ilyet, csak jóval nagyobb kiadásban. Felszívja magát és elindul a rászabott útvonalon, az öltözőkhöz. Nem hiszi, hogy ott bármit is találnak, talán az igazgató direkt osztotta oda őket, mert arra kevesebb a veszély. Carmen kicsit csalódott, hogy unalmas terepre kell mennie, de másik fele örül neki, mert akkor nem kell használatba vennie a refijeit.
Belekotor a kistáskájába, ami olyan, mint egy szokványos női táska. Kb. a fél lakása benne van, de hát, ki tudja, hogy mikor mire lesz szüksége. A sminktükör alap felszerelés. Elő is húzza a púderes tégelyt és egy kíméletlen mozdulattal kipattintja a fedélből a tükröt. Úgysem használta soha, mert folyton összekenődik púderrel, amit most le is töröl róla a kezével. Tenyérben elfér az egész.
- Tessék. Én majd megyek mögötted, te úgyis jobban értesz a Gorgó vadászathoz – vigyorog. – De nem lehet, hogy Minervának csak megbotlott a nyelve? Hisz mivel lehetne jobban jellemezni egy ilyenfajta mutánst? A szárnyas mutánsok akkor ezzel az erővel lehetnének angyalok, nem? Talán régen már megszületett a mutációnak ez a variációja, amit Gorgónak hívtak, és most megint felbukkant. De én nem értek a mitológiához.
Jelly kezét megint megcsodálja. Lenyűgöző a mutáció, ez nem vitás.
~ Bár nekem se kéne titkolnom. De akkor sok sznob befektetőtől és megbízótól esnénk el, akik még mindig visszasírják a régi világot. A jó öreg mutáns nélküli korokat, amikor nem kellett hozzám hasonlótól félniük és főleg a pénzüket nem kellett triplán védeni. ~
- Neked sem kell messze menned a szerszámos ládáért se az enciklopédiáért. – mosolyog kedvesen.
Beérnek az öltözőkbe, ahová egy szavukba kerül a bebocsájtás. Most megtudják az igazat, hogy mivel tették ilyen élethűvé a minotauruszokat. Sok smink, és jelmez fogadja őket, kész gyerek kánaán, ahol egy kislány kiélheti magát.
- Te jó ég! Mire ezt átfésüljük…
Mégis kell neki egy tükör, itt túl sok a beugró hely. Egy kézi tükör tökéletes lesz erre, amit egy asztalkáról nyúl le magának. Gondolja, Minerva elnézi neki, ha ennyivel megrövidíti cserébe a lányáért.
- Akkor fogjunk hozzá. Légy óvatos. Hogy is hívják? Daphne, ugye?
Félre tol egy fogasnyi jelmezt és benéz a tükör segítségével.
- Daphne! Itt vagy? Úgy tűnik nem.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 4 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 4 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Jelly Pént. 16 Szept. 2011, 17:13

Carl látja, hogy a nőnél van egy sminktükör, elvigyorodik.
- Ohh látom, hogy felkészültél - mondja, majd elvigyorodik. - Nekem is ez az első, azt hittem te jobban értesz. Amúgy ahhoz, hogy valaki képes legyen a szervesből szervetlent csinálni, ami szerintem lehetetlen, ahhoz omega szintűnek kell lennie. Ilyen Magneto, és ilyen volt Xavier professzor is. De nem hiszem, hogy egy ilyen Omega szabadon járkálna, ráadásul a másodlagos mutációja nem tűnt fel senkinek.
Beléptek az öltözőbe.
Milyen meglepő, görögös.
- Lassan kezdem úgy érezni magam mintha Görögországba lennék. Már csak Nympha hiányzik - mondja, és egy pillanatra a régi osztálytársára gondolt. A lány jelenleg most a szülei birtokán segített be. Ő volt az első és eddigi utolsó kapcsolata.
- Oké.
Miközben a nő a jelmezeket nézi, addig Jelly a sminktükörrel bekukkant minden sarokba.
- Daphné. Itt vagyunk nem akarunk bántani.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 16 Szept. 2011, 19:39

Adam megkapja a rádiót. Ellenőrzi majd berakja a fülébe. Már hozzászokott az ilyen felszereléshez. Aztán a férfi aki mellé beosztják odalép. Kezet nyújt neki.
- Örvendek a a találkozásnak. - válaszolja semleges hangon. Az akadályoztatásnál Anette szemébe néz, majd a férfire pillant. A tekintetéből pontosan érthető a kérdés. (Veled van?) Ezután elindul a mondott irányba. Amikor a csapat többi része hallótávolságon kívül kerül a férfi menet közben hátranéz.
- Anette, remélem nem baj ha tegeződünk. Lenne egy kérdésem. Te vagy Mr. Whateley testőre ugye? - kérdezi a hangneméből tudni lehet, hogy a kérdés csak formalitás. Ha választ kap ha nem tovább indul. Ahogy leérnek a parkolóba körülnéz. Aztán körbe mutat.
- Itt nagyon könnyű elbújni. Kész labirintus szűk hely. Igazi pokoli harcok kialakítására való. - morogja félhangosan. Nem örül neki, hogy nincs rajta a páncélja. És főleg nem annak, hogy ismeretlenekre szorul. - Anette van valmien fegyvered? - kérdezi a lányt. Miközben ő maga is figyel. Próbálja megszokni a helyet és fényviszonyokat. - Javaslom, hogy váljunk szét de ne távolodjunk el túlságosan egymástól. Át kell kutatnunk a helyet. - mondja azzal elindul a kocsik között és int nekik, hogy kövessék. Figyel mindent ami mozog, és figyeli a másik két embert is főleg Whateley-t. Nem akarja, hogy a férfinek baja essen. Minél kisebb zajt akar csapni.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Pént. 16 Szept. 2011, 21:25

Résztvevők: Carmen Zehner, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson, Kőszív, Anette Smith és Vírus

Az öltözőkben nem igen voltak olyasmi jelmezek, mint aminek beöltözve a szereplőket látni lehetett odakint. Csak az arra a méretre készült ruhák és kiegészítők voltak itt megtalálhatóak. De maszkok, paták, karmok nem. Még parókából is kevés volt, de a jelmezek gyönyörűek voltak, selyemből készült fátylak és ruhák. Mindegyiknek már csak darabja is vagyon ért.
Jelly pedig elindult a tükörrel, hogy körbenézzen a sarkokban. Az egyiknél mozgást látott, majd néhány lépést és trappolást. A következő pillanatban a jelmezeket tartó sorok feldőltek, Carmen először csak a szárnyakat látta meg, majd a vöröses bőrt és végül a hatalmas állatot, ami ebben a pillanatban döntötte le a lábáról Jelly-t. A fura lény először beleszimatolt a fiú arcába majd kedvesen hozzádörgölőzött, de úgy, hogy még mindig a mellkasán állt és igencsak nehéz volt, de egy pillanatra sem mutatott agressziót.
Olimposz - Page 4 1920948-griffin1


A trió nekiállt annak, hogy átkutassa a garázst. Anette és Kőszív lassan haladtak, de Adam nagy rutinnal igen jól. Bár eddig semmilyen furcsaságot nem talált, se gyerek, se semmilyen lélek idelent. Végül az egyik kanyar mögül furcsa hangok szűrődtek ki, ha a férfi elindult arra, a távolban egy másik kijáratot lehetett látni, egy teljesen másikat, mint amin az autók közlekednek. De ez megközelíthetetlen volt. ahogyan a közelbe ért, a kijárat környékéről a sötétben hat vörös szempárt láthatott meg, ahogyan felé nézett. Sikerült az alakot is kivenni, egy hatalmas háromfejű kutya volt az, Adam körülbelül a térdéig ért volna, ha ott állt volna mellette. A kutya csak szaglászott felé, de szemmel tartotta a férfit. Rajta keresztül kellett volna lejutni a mélygarázs földalatti részébe is.
Olimposz - Page 4 338771-192042-cerberus


A két SHIELD ügynök addig sem jutott, hogy jobban körbenézzen odabent, mert a semmiből némi patakopogást hallhattak, majd egy szaltóval egy fiatal szatír lány ugrott eléjük a félhomályból.
- Maguk kik és mit keresnek itt? – kérdezte.
Olimposz - Page 4 Satyr01

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 16 Szept. 2011, 21:53

Adam kutat, de nem talál mást csak még egy kijáratot de ez furcsa ezen nem autók közlekednek. Elindul arra közben int a többieknek is, hogy kövessék. Ha azok nem reagálnának rádión is szól.
- Találtam egy másik kijáratot is nem őrzik meg kéne nézni. - mondja.
A kijárat felé haladva érdekes zajt hall. Nem tudja megmondani pontosan mi az. De int a többieknek, hogy maradjanak ott ahol vannak. Ahogy tovább megy meglátja a kutyát. Erről még ő is tudja, hogy micsoda. Cerberus Hádész kutyája a pokol őrzője.
" Na ez hiányzott. Földalatti kijárat amit egy nagy randa dög véd. Na jó amíg békés megpróbálok vele kezdeni valamit. Wiedler ezért extra pénzt fogsz füzetni te szuka. Bakker arról volt szó, hogy békés felderítés lesz. Ezért viszont dupla pénzt fogok kérni a francba is."
Először körbenéz megpróbálja megállapítani, hogy meg van-e kötve vagy valami. Ha nem látja megpróbál közelebb menni. Jelen állapotomban nincs sok kedve verekedni a doki szerint még nem gyógyultak meg tökéletesen a csontjai. Csak annyira megy közel, hogy jobban megnézhesse. Ha a dög felé mozdul tartja a távolságot nagyjából 4-6 métert.
Ha a kutya nem ellenséges esetleg közelebb is megy. Esetleg ha nem csinál semmit vagy barátságos akkor megpróbálja megérinteni. Persze a legkisebb ellenségesség jelére futni kezd vagy máshogy tér ki.
- Jó kutya. - mondja barátságosnak szánt mély hangon.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Szomb. 17 Szept. 2011, 18:35

Carmen akármennyire is kutakodik, nem találja se a gyereket, se minotaurusz jelmezeket. Van ezer más dolog, amit még Carmen se vetne meg, ha jelmezes buliba kellene mennie, de az ominózus patás jelmez pont nincs.
- Hm, ez érdekes. Carl, neked feltűnt, hogy nincs sehol egy mino jelmez sem ebben a ruhatárban?
Csörömpölést hall, talán Jelly felborított egy ruhaakasztót, amire Carmen felkapja a fejét, mert az övé is borulni kezdett. Rádőlt egy csomó gönc, ami alól nem kunszt kimászni, mégis elkapja az idegeskedés, hátha itt van Daphne, akire most talán egyenesen rá fog nézni.
- Megtaláltad a gyereket? – kérdi kidugott fejjel, de helyette mást lát meg.
Szárnyakat lát és még más egyebet is, amit alig bír elhinni. Ez talán egy oroszlán? Vagy szfinx? Mi az ördög lehet?
- Te jóságos! Mi a fene ez? Carl, jól vagy? Ne mozdulj!
Akármennyire is barátságos, nem egy kiskutyáról van szó, még a végén agyonnyomja szegény fiút. Carmen kikászálódik a ruhakupac alól és tapsolni kezd meg legyezni.
- Hess! Szállj le róla te izé.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 4 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 4 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Szomb. 17 Szept. 2011, 23:19

Kapunk füleseket, aztán indulunk is. Én maradok leghátul. Mr. Johnson vált pár szót Anettetal, míg leérünk a mélygarázs felső szintjére az épület földszintjén.
Johnson profin méri fel a terepet. A pokoltűz klub gyalogjai ilyen profik. Biztosan kapott kiképzést a fickó. Ahogy javasolja, elválunk, de látótávolságban maradunk. Végül úgy tűnik, hogy a férfi talált valamit. felé indulok. Már nem vagyok messze, látom, hogy talált egy kijáratot. Jelez, hogy ne közelítsünk tovább. Valami mozgást látok előtte és vörösen izzó pontokat, elég magasan ahhoz, hogy aggódni kezdjek.
Anette mellém ér. Egy kocsi választ el minket.
„Jó kutya” hallom Johnson hangját.


Anette is felteszi a fülest és követi Johnsont. Királya előtt halad, hogy fedezhesse. Johnson kérdéseket tesz fel neki.
„Anette, remélem nem baj, ha tegeződünk. Lenne egy kérdésem. Te vagy Mr. Whateley testőre ugye?”
Az elsőre bólint és elmosolyodik. A másodikra már szóban is válaszol, bár kissé rejtélyesen.
- Így is megfogalmazhatjuk.
A mélygarázsba érve Johnson megkérdezi, van-e fegyvere.
- Sajnos a szokásos eszközeimet nem hoztam magammal. – válaszolja. Aztán a férfi javaslatára szétválnak. Anette örül, ahogy érzi, amint kezdi átjárni a vadászat izgalma. Nem bánná, ha veszélyes vadra bukkannának. Kíváncsi rá, hogy Johnson mire képes valójában. A fenti társaságból ő tűnt a legérdekesebbnek, már azzal is, hogy felfigyelt a nőre. Sokan alábecsülik, és csak későn fedezik fel benne a gyilkost. De ez a férfi megérzett valamit.
Némi kutatás után, a férfi végül jelez nekik. Gyorsan utoléri Kőszívet. Koncentrál is szemei visszaváltoznak éles madárszemekké. Tisztán látja a hatalmas háromfejű kutyát és vele Johnsont.


Vírus a garázs kameráin keresztül ismét bekapcsolódik az eseményekbe. Felkészül rá, hogy elektromos túltöltéssel felrobbantsa a kutyaszörnyhöz legközelebbi kamerát, hogy elvonja a figyelmét, ha esetleg szükséges. A kamera nem robban nagyot, csak látványosan szikrázik és kisül.

_________________
Olimposz - Page 4 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 4 14t7e2oOlimposz - Page 4 Fo1206Olimposz - Page 4 118zi2gOlimposz - Page 4 2qw0s43Olimposz - Page 4 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by William David Robertson Hétf. 19 Szept. 2011, 22:03

Robertson igazgató kollégája társaságában elhagyta a szobát, majd elindult a raktárak irányába. De előtte még átvette a rádiót és a fülest. A raktárakhoz érve intett Edwardson-nak, hogy ő álljon az ajtó bal oldalára, míg Will kinyitja azt. Miután az ajtót kinyitotta és benézett rajta, csak polcok hatalmas labirintusát látta meg. A homály miatt nem nagy távot tudott megnézni, de amit látott ott csak konzervek voltak. Mielőtt azonban lámpa oltással próbálkozhatott volna, patadobogást hallott, majd egy szaltózó szatír lány ugrott eléjük és kérdezte meg őket arról, hogy kik és mit keresnek ott. Az igazgató kicsit hátrébb lépett meglepetésében, majd a zsebébe nyúlt, és elővette igazolványát.
- William Robertson igazgató úr vagyok. S.H.I.E.L.D. - mutatkozott be.
- Minerva igazgatónő küldött minket. Az okokat sajnos nem mondhatom meg. Kérem hagyjon minket, had folytassuk a munkánkat - mondta Robertson.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
Olimposz - Page 4 2mywv7r
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 19 Szept. 2011, 22:10

Edwardson elvett egy fülest és egy rádiót, majd követte a főnökét kifelé a teremből. Ahogy elhagyták a helyiséget a raktárak felé vették az irányt. Haladás közben nem szólt semmit. Úgy volt vele, ha az igazgató mondani akar valamit, akkor úgy is megteszi. Mikor elérték az első raktárhelyiséget, a felettese intett neki, hogy álljon az ajtó bal oldalára. Bobby engedelmeskedett. Miután Robertson kinyitotta az ajtót és benézett a mutáns is követte főnöke példáját. Odabent hatalmas polcok, hatalmas sorait látta. Nagyrészt konzervek voltak rajtuk. Alighogy körbe tekintettek patadobogást hallott, majd egy szaltózó szatír lány jelent meg előttük. Érdeklődött kilétük, és ott létük oka felől. Edwardson követte főnöke példáját, és felmutatta jelvényét, majd helyeslően bólintott mikor az előadta a helyzetet, jó ködös változatban.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 4 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Jelly Kedd 20 Szept. 2011, 06:58

- Jól vagyok - Carl csak most eszmélt fel, hogy egy szárnyas, oroszlánra hasonlító állat üldögél a mellkasán. Szagolgatja, és nyalogatja. A srác látja, hogy Carmen próbálja elriasztani róla.
Más körülmények között viccesnek találná a helyzetet, de nem úgy, hogy egy hatalmas macska üldögél a mellkasán, ami nem mellesleg szelíd.
Jelly csak annyi tehet, hogy felnyúl a karjával, és megsimogatja az állat sörényét.
- Semmi gond. Szerintem nem bánt. Szelíd ez mint a bárány, csak azt nem tudom, hogy szedjem le magamról...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Kedd 20 Szept. 2011, 10:18

Résztvevők: Carmen Zehner, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson, Kőszív, Anette Smith és Vírus

A jószág kissé morogva nézett Carmen irányába, amikor a nő megpróbálta lehajtani őt Jelly-ről. Mikor a fiú említi, hogy nem tudja, hogy miként küldje el a lényt, az egyszerűen leszállt róla és pár lépésnyire feküdt le a páros mellett miközben nagy szemekkel nézte őket tovább. Jó pár sornyi ruhatárolót döntött fel, ezt a fémet, amit kerekeken tologatnak, így most már az egész helység végig látszódott, odaát a terem másik végén egy másik ajtó is látható volt, ami nagyon kicsit nyitva is volt.

A két SHIELD ügynök még mindig a szatír lánykával voltak elfoglalva, amikor Robertson elővette az igazolványát a lány kikapta a férfi kezéből majd néhány lépéssel odébb ment, hogy megvizsgálja azt. Felemelte, majd Robertson-ra nézett és vissza az igazolványra, majd ismét a férfira.
- Ez igazi? – kérdezte.
Meg sem várta a választ és beleharapott a kártyába.
- Nem finom – mondta kissé sírós hangon. – Éppen ezért nem hiszem el, hogy Miss Minerva küldte magukat, maguk túlságosan embernek néznek ki ahhoz, hogy ezt tegye!

Adam egészen addig a pillanatig egészen profin viselkedett, amíg nem döntött úgy, hogy közel megy a jó tíz méter magas kutyához. Először a kutya csak figyelt, de igencsak sunyin és fenyegető szemekkel, de nem mozdult. Halkan mordult fel, ezt Anette és Kőszív is tökéletesen hallotta. Ám abban a pillanatban, ahogyan Vírus kisütötte a legközelebb eső kamerát a kutya megvadult és mozdult Adam felé. Az állat túlságosan gyors volt ahhoz, hogy menekülni lehessen előle és túl nagy, így lépnie sem volt szükséges, csak a fejeit kinyújtani. A bal szélső harapott rá Adam karjára, amin egyből reccsenést is lehetett hallani és émelyítő fájdalom kerítette hatalmába a férfit. Mindez még nem is volt elég, Adam társai látták, hogy a férfi lába megroggyan, és fél térdre zuhan, a férfi pedig szédült és alig tudott mozogni, nem a harapás miatt, olyan volt mintha méreg jutott volna a szervezetébe.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 4 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.