Olimposz

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by William David Robertson Szer. 17 Aug. 2011, 17:15

Robertson igazgató a két társával és az öltönyös fickóval együtt elindult felfelé a harmadik emeletre. A magánhelyiséget elérve a kísérők kint maradtak, és csupán a meghívottak léptek a terembe. A hadnagy érdeklődve nézett végig a társaságon, majd a helyiséget szemlélte meg. A terem hasonlóan, de hangulatosabban volt berendezve, mint a lenti rész. A zene kicsit elütött az igazgató ízlésétől, de úgy volt vele, hogy erre a helyre ez illik. Az ételek jelenléte nem lepte meg. Sokkal inkább a helyiség közepén lévő medencét furcsállta. Hamarosan egy fiatal nő lépett oda hozzájuk, és kezet nyújtott mindannyiuk felé. Will elfogadta a kézfogást és gyengéden kezet fogott a nővel.
- William Robertson - mutatkozott be hivatalosan is az igazgató, majd kezet nyújtott az újonnan érkező Johnson-nak is, de nevét nem mondta ki újra, majd a nő kísérője felé nyújtotta a kezét.
Ezek után Robertson megszólalt:
- Az biztos, hogy érdekes társaság gyűlt itt ma össze. Kíváncsi leszek mi jön még az este folyamán - jegyezte meg a S.H.I.E.L.D. igazgató.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
Olimposz - Page 2 2mywv7r
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Jelly Szer. 17 Aug. 2011, 17:23

- Jó, de fura, hogy ezek a minotauruszok ennyire igazinak tűnnek. És a vízköpők, basszus mintha mozognának - suttogta, majd követte a nőt, aki a polgármester felé. - És a tulajdonos neve. Minerva. Pallasz Athéné megfelelője a görög mitológiában, akinek a szent állata a bagoly volt. Elég rédekes.
Odaérnek a polgármesterhez. A nő kezet is fog, ahogy Carl is.
- Carlson Morrow. A Xavier iskola dolgozója - mondta, mikor kezet szorított a polgármesterrel. - Pontosabban én vagyok a bent lakó kutató és fejlesztő mérnök.
Mondta mosolyogva.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Szer. 17 Aug. 2011, 17:25

Edwardson követte a polgármestert, az igazgatót és az öltönyös kísérőt a harmadik emeletre. Felérve a kísérők kint maradtak, míg a privát bulira meghívottak beléptek a terembe. Bobby körülnézett. A helyiség ugyan olyan elrendezésű volt, mint a földszinti terem. A S.H.I.E.L.D. ügynöknek szokatlan volt a zene, de elviselte, lévén, hogy ehhez a helyhez ilyen muzsika illett. Három új ember lépett oda hozzájuk. Először a hölggyel fogott kezet, majd bemutatkozott.
- Bobby Edwardson. Az igazgató úr az egyik felettesem - mondta, de nem hangzott el a szájából konkrétan, hogy a S.H.I.E.L.D. embere, úgy volt vele aki akar rájön a dologra, lévén, hogy elég nyilvánvaló.
Ezek után a két másik férfival is kezet fogott, majd válaszolt Robertson igazgató megjegyzésére.
- Engem is kimondottan érdekel, milyen meglepetések lesznek még a mai este - felelte.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 18 Aug. 2011, 15:23

Résztvevők: Carmen Zehner, Jet Li Tao, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson és Anette Smith

Pár perce lehetett bent a társaság, amikor az ajtó ismét kinyílt és házigazda lépett be rajta, Miss. Minerva. Csak biccentett a bent levő társaságnak majd az asztalhoz sétált és egy pohár bort töltött magának, ahogyan ezzel megvolt megkocogtatta az poharát, hogy mindenki rá figyeljen, amikor ezt megkapta szólalt meg ismét.
- Üdvözlöm önöket ezúttal személyen is a kaszinóban, köszönöm, hogy mindannyian idefáradtak. Bizonyára meglepi önöket, hogy ilyen sok féle személyt hívtunk fel most ide – mosolyodott el. – Senki sincs itt ok nélkül, bizonyára felmerült önökben néhány személy miatt, hogy miért is kerültek ide. Vannak itt a SHIELD-től, a Zehner vállalattól, a polgármester úr, az X-men egyik tagja, a Jersey Chip vállalat egyik munkatársa – itt Adam-ra nézett – és a Whateley Heavy Indistries egyik munkatársa is.
Néhány pillanatra elhallgatott, majd folytatja.
- Lehet, hogy páran még így sem látják az összefüggést, mi, az Olimpia Társaság, akik az Olimposz Corporationt vezetik még újak vagyunk a városban és a polgármester úr egyik pályázata révén nyithattuk meg a kaszinót, szeretnénk a közel- és távoli jövőben több helyen is feltűnni és aktívan részt venni New York életében. Minden fontos társasággal, szervezettel és közéleti személlyel jó viszonyt kívánunk ápolni, nem akarunk rivalizálni senkivel és más üzleteibe belemászni, inkább előnyös szerződéseket kötni önökkel és munkaadóikkal – felemelte a poharát tószthoz. – A leendő remek munkakapcsolatunkra.

Vírus és Kőszív ugyanaz, mint az előző körben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Csüt. 18 Aug. 2011, 20:39

- A vízköpők? Szerintem te túl sokat ittál. Látod, én nem iszom alkoholt, követhetnéd a példám. Nagykorú vagy te egyáltalán? Lazulj Carl, nem kell a feszkó. – finoman oldalba löki csípőjével az aggodalmaskodó fiút, ami nem vall valami jó neveltetésre a részéről, de szerencsére nem sokan látták, mert mindez még a bemutatkozást megelőzően történt.

Mindenkivel kezet ráz, és természetesen engedélyezi az Edward Johnson-ként bemutatkozott Adamnek, hogy gálánsan, bár manapság már szokatlan módon kezet csókoljon neki. Eddigi élete során a férfi a harmadik, aki megtette neki, de a másik kettő nem az ő korosztály volt, hanem sokkal öregebb és arisztokrata családból származott. Magyarán sznob. Carment nagyon élvezi ezt a lovagiasságot.
~ Hm, őt is megjegyzem. ~ - gondolja és kajánul vigyorog magában.
Ezzel kettőre duzzadt a megjegyzendők száma. A csaposra és rá.
- Nocsak Carl! X. Iskolás vagy és nekem nem regélted még el? Ezzel kellett volna kezdened a bemutatkozást, nem a zselével. – kuncog.
Még pár mondat elhangzik, a felek közt, aztán belép a hőn várt igazgatóság egyik tagja. Carmen alaposan megnézi magának ezt a Minervát, ha már Jelly ennyire idegeskedik miatta, de nem talál rajta semmi szokatlant. Alkalomhoz illő és stílusban is passzol. Semmi szokatlan. És a beszéde sem meglepő. Pont amire számított. Ezért megint oldalba billenti Jellyt, de már csak úgy könyökkel, nem részesíti őt abban a kegyben, hogy csípőt riszáljon. Süt az arcáról a „nem megmondtam” kifejezés.
Carmen is poharát emeli, habár csak koktélos pohár, de még van benne innivaló, szóval neki megfelel.
- Éljen, éljen! – iszik az alkalomra.
Azt nem gondolta volna, hogy ilyen hamar nyélbe is ütné a társaság a kapcsolatokat, de azért megnyugtató, hogy állítólag nem akarnak belekavarni más ügyeibe. Persze ez még nem életbiztosítás, de a Zehner Társaság szolgáltatást nyújt, amihez olyanok kellenek, akik igénybe veszik, akiket csak úgy szerezhetnek meg, ha kapcsolatokat építenek ki. Szumma, szummára nem eshetnek egymás torkának, és igyekezni kell jó viszonyt kiépíteni, ahogy Miss. Minerva is mondta.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 2 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 2 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Csüt. 18 Aug. 2011, 21:33

A csevegő, szórakozó, társaságok között sétálgatok. Biccentek, vagy intek a Pokoltűz Klub itt megjelent tagjainak, kinek érdemei szerint. Milliomosok, alvilági nagymenők. Sokan most értesülhettek csak róla, hogy visszatértem. Szándékosan kerültem a hírverést, hogy felmérhessem éberségüket, megfigyelhessem reakcióikat. Hatalmaskodó kis senkik.
Pár perc nézelődés után egy klubtag társaságában észreveszem Barbara Wiedlert. Éppen faképnél hagyja a férfit. Ahogy a bárpulthoz lép, én mellé állok.
- Bókolnék önnek, ha léteznének szavak bármely nyelven, amik leírhatnák az ön szépségét. De azt a népet, amely szavakba tudott önteni ilyen gyönyörűséget, már réges-rég elpusztították az irigyeik. Így alantas módon, csak meghívom önt egy italra.


Teljes tárolt adatállomány átvizsgálva.
Hatályos törvényekbe ütköző tevékenységre utaló nyom: nincs
Könyvviteli eltérés, összeférhetetlenség a nyilvános pénzügyi adatokkal: nincs
Egyéb, megszokott cégviteli tevékenységtől való eltérés: egy találat
Az Asgardi tevékenység pontos és részletes nyomon követése.
Érdekes. A Kőszívet érdekelni fogja a görög mitológiát mintául használó társaság, az északi mitológiával rokonítható természetfölötti lények iránti fokozott érdeklődése. Nincs véletlen, csak valószínűségek hálózata.
A Vírus ezután rákapcsolódik az épület biztonsági rendszerének megfigyelő szegmensére. A biztonsági kamerák szemein át figyeli, hogy a Fehér Király és a Fekete Lovag merre vannak, és mit csinálnak.


Anette Smith feltűnésmentesen csatlakozik a VIP vendégek csoportjához. Nem használja empatikus képességét, mégis átengedi az ajtónálló minotaurusz.
~ Talán számítottak a Pokoltűz Klub egy tagjára? Vagy csak a szokásos emberi figyelmetlenség?
Végig hátul marad a társaságban. Kerüli a feltűnést, ami egy ilyen szűk csoportban nem egyszerű. Amíg nem szólítja meg valaki, ő nem kezdeményez beszélgetést. Figyel, ahogy a király óhajtja. Bájcsevegésük amúgy is hidegen hagyja.
Amikor Ms Minerva megemlíti a Whateley Heavy Industries nevét, figyelme felélénkül.
~ A nő. A nő tényleg számított ránk. Felismer. A nő felismer.
Ragadozó agya bevési a gyönyörű arcot, mint lehetséges prédát. Biztos, ami biztos. Negédes beszéde ingerli, de arca érzéketlen marad.
~ Részt venni New York életében. Hosszú távú együttműködés a jelentősebb helyi hatalmakkal. Békés szándék. Veszélyesek. El akarják altatni az éberségünket. Vér fog folyni.
Ez az utolsó gondolat valahogy megnyugtatja. Elmosolyodik, mintha csak Ms Minerva végszavát helyeselné.


_________________
Olimposz - Page 2 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 2 14t7e2oOlimposz - Page 2 Fo1206Olimposz - Page 2 118zi2gOlimposz - Page 2 2qw0s43Olimposz - Page 2 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Adam Taylor Csüt. 18 Aug. 2011, 23:07

Adam figyeli a beszélgetést. Érdekes társaság megjegyzi magának Carment. Aztán megjelenik az igazgató, és elkezd beszélni. Figyel és egyenként minden megnevezettet megpróbál megkeresni a szemével nem a beszélőre figyel csak a beszédre és a többiekre. Elmosolyodik ahogy a beszélőt hallgatja. Észreveszi az idegen nőt Anette-t, és a szemeit figyeli. A szemében egy pillanatra megvillantja az emberi szörnyet a gyilkolás vágyát. Szeretné megtudni, hogy ki is ő. Valószínűleg ő is gyilkos. Éppen ezt próbálta tesztelni. Visszanéz Minervára tudja, hogy a nő mit mondott. Úgy veszi észre, hogy senki nem lepődik meg. Mindenki érti a burkolt utalást. Legalábbis azok akiknek szólt.
"Háború lesz véres háború. Úgy tűnik valaki örül is ennek nos nem ártana pár szövetséges. Hiszen az Olimposz anélkül vette át a vezetést, hogy harcolt volna. Itt nem lehet nyíltan harcolni, most alattomosan orgyilkosságok és merényletek révén lehet meggyengíteni ezt a szervezetet. Azelőtt kell őket kiütni mielőtt még megerősödnek annyira, hogy már nem tudunk harcolni. Már csak az lep meg, hogy a hivatalos szerveket is nyíltan idehívták. Mégis mit akarhatnak velük? Ha ők is belekeverednek ebbe a háborúba akkor akár mindnyájunkat ki is iktathatnak. A francba is mit terveztek rohadékok, és mi van Wiedler tarsolyában. Ha nem elég lehet, hogy át kell gondolnom a megállapodásunkat." kergetik egymást a gondolatok Adam fejében ám ez nem látszik rajta. Egyszerűen csak semleges mintha misem történt volna mosolyog.
- Remek beszéd volt hölgyem. - dicséri meg Minervát közelebb lép és tölt magának egy pohár bort. - Az együttműködésre. - mondja a többieknek miközben tósztra emeli poharát. Majd újra körülnéz keresi a szemkontaktust. Legjobban Anette-t figyeli hátha látja valami jelét annak, hogy a nő végre beszállna a társalgásba. Meg akarja tudni, hogy kik azok akik ellenállnak. Mivel a többiek valószínűleg ellenfelek lesznek.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by William David Robertson Pént. 19 Aug. 2011, 19:30

Robertson igazgató mindenkivel kezet fogott, majd türelmesen várta a fejleményeket. Kollégája, Edwardson ügynök is bemutatkozott mindenkinek.
~ Legalább tudja mi az illem. Jó ügynök lehetne a A.R.M.O.R.-nál. Az aktája makulátlan. Kitűnő katona ~ gondolta a férfira tekintve a hadnagy.
Ekkor az Olimposz igazgatónője. A nő egy pohár bort töltött magának, majd beszédet mondott.
~ Na igen. Vagyunk itt pár helyről a biztos ~ gondolta az igazgató. ~ Szóval jó kapcsolatok és előnyös szerződés. Ez már most bűzlik nekem. Valami nagyon nem stimmel itt. Egy ilyen cég általában nem barátkozni szokott, hanem foggal körömmel harcolni azért, hogy a ranglétra tetejére jusson ~ töprengett fapofával a S.H.I.E.L.D. igazgató.
- A jövőbeli jó kapcsolatokra - mondta az igazgató biztatóan mosolyogva, de belül érezte, hogy az egész hátterében valami más, komolyabb dolog állt.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
Olimposz - Page 2 2mywv7r
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Pént. 19 Aug. 2011, 19:47

Edwardson ügynök miután mindenkivel kezet fogott, úgy érezte valaki néz. Mikor oda nézett Robertson igazgatót látta meg, amint gondolatiba merülve őt figyeli.
~ Nocsak főnök. Mi jár a fejedben. Remélem egy csinos előléptetés ~ gondolta magában a katona, majd a belépő igazgatónőt figyelte.
~ Azt meg kell hagyni tudja, hogyan adja el magát ~ töprengett a S.H.I.E.L.D. ügynöke.
Érdekesnek találta a nő beszédét. A jó kapcsolatok és az előnyös szerződések elgondolkoztatták.
~ Végül is. Talán még jó is kijövünk ebből. De az is lehet, hogy az egész csak valami átverés ~ mérlegelte a lehetőségeket Bobby, majd miután a főnöke, is megszólalt, Ő is kinyögött valami hasonlót.
- A jövőbeli jó kapcsolatokra - mondta halvány mosollyal.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 20 Aug. 2011, 08:22

Résztvevők: Carmen Zehner, Jet Li Tao, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson és Anette Smith

Minerva is belekortyolt a saját italába, majd letette a poharát és tapsolt néhányat, mire egy másik ajtó nyílt ki és táncosok, illetve az élőzenét adó zenészek jöttek be az ajtón, hogy szórakoztassák a bent levőket.
- Érezzék jól magukat! – mondta.
Ő addig is leült az asztalhoz és egy fürt szőlőből kezdett csemegézni.


Résztvevő: Vírus
Tökéletesen szemmel tudja tartani, hogy mi is történik azon a két helyen, ahol a két megfigyeltje tartózkodik.


Résztvevő: Kőszív

Túl sok ember, s kevés információ. Lehetséges, hogy a kutya helyett saját magamnak kellett volna felmennem arra a partira, amikor meginvitáltak, hiszen idelent hamarosan az elalvás kerülgetett. Mindenki részeg, ki megfordult a csaposnál, mintha fenyegetett volna a tény, hogy mágiával vagy egyéb bűbájjal próbál rám hatni. Már éppen kértem volna az italomat, mikor furcsa érzés járta át a testem s megborzongtam. Körbepillantottam, de nem innen jött, hanem távolról, messzebbről. A mágiával történt valami, valami minek nem lett volna szabad megtörténnie. Ő is érezte odahaza, s ha eddig nem figyelt, akkor most már ő is fog. Néhány töredék pillanatig még az is megfordult a fejemben, hogy én magam járjak utána, de nem mehettem, itt kellett maradnom, unottan fordultam vissza a pultoshoz. De legalább történt volna valami itt is, mert egyelőre ilyen nem volt, s még szórakozni sem lehetett. Vagy mégis? Oldalra pillantottam, mikoron egy férfi lépett oda, lustán, mint egy ragadozó mértem fel, ha a saját alakomban lettem volna, ez az a tekintet, mitől a hatalmas nőcsábász férjem is képes mind a mai napig elpirulni, több, mint félezer éves létére. A nagybátyámról Balder-ről nem is beszélve. De végre itt volt a lehetőség, hogy ismét a szerepemet, Wiedler-t játsszam, főleg, hogy nocsak, nocsak. Mégis igazak voltak a pletykák, miket a kismadaraim csiripeltek, hogy ez a férfi visszatért a városba. S minő véletlen, hogy pontosan engem talált meg. vajon most mit akart? Csaknem a vágyaim teljesülnek ismét?
~ Elhiheted drágám, Asgardi nyelven még meg is tudnád tenni ~ gondoltam. ~
Kedvesen mosolyodtam el a szavaira s halkan fel is nevettem.
- Köszönöm Mr. Whateley, öröm tudni, hogy a lovagias férfiak mégsem vesztek ki a világból – mondtam lágyan. – Egy martinit, szárazon – néztem a pultosra, majd vissza az újdonsült „rajongómhoz” – Még nem volt szerencsénk találkozni, Barbara Wiedler vagyok, remélni sem mertem, hogy ma itt összefuthatok önnel.
Ezzel a férfi felé nyújtottam a kezemet, de nem kézfogásra, hanem kézcsókra.


//És akkor szerintem egy picit kötetlenebb játék a sok hiányzó miatt, szóval szabadjáték, tessék ismerkedni, beszélgetni stb. Szóval közvetlen KM reag nem lesz, míg kb. nem a fél csapat hiányzik, mert feltartani nem akarok senkit, de így a többieknek sem kell várni a hiányzókra, de ha Minervához is megy valaki természetesen válaszolok a neki felmerülő kérdésekre.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 20 Aug. 2011, 16:59

//Megjöttem. Razz//

A bemutatkozó nőt üdvözlöm, ahogy a kísérőjét, úgy tűnik, még ők is csak frissen ismerték meg egymást. Egy légitársaság munkatársa, és egy mérnők az X-ektől. Aztán egy kigyúrt pasas is bemutatkozik, az arca ismerős, de fogalmam sincs honnan. Aztán megjön a házigazda is, és egy újabb beszéd következik, ezúttal már több tartalommal, és az is kiderül, mi a célja, plusz, hogy ki a kigyúrt alak. Jersey Chip, igen, így már emlékszem, biztos a tévében láttam valami riportnál, vagy egy újságban.
A köszöntő után a beszélgetőtársaimra nézek, és rá kell jönnöm, hogy nem sok izgalmas témáról tudnék beszélni egy mérnökkel, két katonával és egy légitársaság munkatársával. Így még Johnson lehetne érdekes, ha a Jersey Chipben lenne bármi feltűnő, vagy rendellenes, de ami azt illeti, egy elektrotechnikai cég nem hoz lázba. Ami viszont sokkal inkább, hogy mit is szeretne igazán az Olimpia Társaság. Valamiért a "társaságok" nem szoktak jót jelenteni.
-Megbocsátanak...? - Kerülök ki udvariasan a körből, és Minervához megyek. Leülök mellé egy székre, és töltök egy kis ásványvizet magamnak.
-Miss Minerva - köszöntöm őt futólag. - Kíváncsian várom, hogy mi egészen pontosan a szándéka a mai estéve. Egyszerűen csak egy fogadásnak szánta, ahol beszélgetünk, vagy az előbb említett kölcsönösen előnyös megegyezésekről is van már esetleg konkrétabb elképzelése, melyet most megbeszélhetünk, és majd később, tárgyaló asztal mellett fixálhatunk?
Nem felejtem el, hogy polgármesteri munkám mellett az AIMville Co.-t is szem előtt kell tartanom, és talán ebből a szempontból is érhetek el valamiféle sikert.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Hétf. 22 Aug. 2011, 14:31

Kezet csókolok. Színpadias, régimódi gesztus, de az információim alapján ő az a fajta nő, aki ad az ilyesmire. Szereti a markában tartani a férfiakat és szereti, ha kiszolgálják, hízelegnek neki. Uralkodónők jellemvonása. A hatalom iránti vágy ilyen apróságokban is megmutatkozik. De vajon képes megfelelő módon élni is a hatalommal? Ez még lényegesebb kérdés.
- Enyém a megtiszteltetés, hogy végre személyesen is megismerhetem, Ms. Wiedler. Remélem, nem veszi tolakodásnak, de kifejezetten annak tudatában jelentem meg ezen a rendezvényen, hogy ön is jelen lesz. Tudja, nem csak a szépsége keltette fel az érdeklődésemet.
Kis szünetet tartok, hogy felcsigázzam a kíváncsiságát. Rendelek magamnak egy ír whiskyt jéggel. Nem fizetek, majd hozzáírják az előre nyitott számlámhoz. Közben nem veszem le a szemem a nőről. Valóban lenyűgöző szépség, de nem engedhetem meg magamnak, hogy ez befolyásoljon. Olyan földöntúli gyönyöröket vásárolok magamnak, amilyeneket csak megkívánok. Az ilyen kicsapongás megfelelően felvértez a Wiedlerhez hasonló csábítókkal szemben. Egyenesen a szemébe nézek.
- Előre béreltem ma éjszakára egy privát termet a kaszinóban, annak reményében, hogy négyszemközt beszélhetek önnel. Boldoggá tenne, ha velem tartana.


Anette észreveszi, hogy figyelik. Egy gyönyörű nő alakját viselve ezt már megszokta és megtanulta felfedezni, hogy éppen ki legelteti rajta a szemét. Nagydarab férfi, vörös szakáll, sötétbarna szem. Nem tűnik üzletembernek. Mozdulatai, gesztusai alapján inkább egy harcos.
~ Talán az egyik vendég testőre, vagy egy, hogy is mondják az emberek, „nagymenő” zsoldos. Veszélyforrás, vagy értékes eszköz is lehet a jövőben. Majd felhívom rá Obadiah figyelmét.
Feltűnik neki az is, ahogy a polgármester kivonja magát a társaságából és a kaszinó igazgatónőjének asztalához ül. Feladatát szem előtt tartva a hozzájuk legközelebbi asztalhoz megy és úgy téve, mintha nehezen választana a jobbnál jobb italok közül, kihallgatja beszélgetésüket.


A Vírus figyel.

_________________
Olimposz - Page 2 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 2 14t7e2oOlimposz - Page 2 Fo1206Olimposz - Page 2 118zi2gOlimposz - Page 2 2qw0s43Olimposz - Page 2 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 22 Aug. 2011, 14:57

Tao-nak:
A nő felnézett és Tao-ra mosolygott, amikor a férfi odalépett hozzá.
- Mr. Tao – mondta. – Nem akartam ma politikával és üzlettel fárasztani önöket, csak megismerni önöket, hiszen hamarosan úgyis tárgyalóasztalhoz fogunk ülni. Mint az előbb is utaltam rá, nem csak én vagyok a társaságban, az apám vezeti az Olimpia társaságot, így egyelőre semmit sem fixálnék le. De önöket, az AIMville Corporationt mindenképp fel fogjuk keresni és adományokkal segíteni a munkájukat – fejezte be kedvesen.
Tao ekkor kap egy SMS-t a telefonjára a feleségétől, hogy lassan ideje lenne majd hazatérnie, hiszen másnap kora reggel már az ENSZ székházban kellene lennie az első ENSZ ülés miatt.

~ Kőszív ~

Álltam a férfi tekintetét, egy pillanatra sem rezzent meg a szemem, véletlenül se higgye, hogy ő az, ki uralkodhat, csak teljesen egyenrangú lehet velem. A szerep ezt kívánta meg, az erős üzletasszonyt, ha nem így lett volna, s nem tudtam volna, hogy kiről van szó, akkor egy pillanat figyelmet sem kapott volna. Érdeklődve vontam fel a szemöldököm, mikor említette, hogy nem csak a szépségem, hisz ez a test nem is volt szép s vonzó, ha a valódi alakomat látta volna, vajon mily szóval próbált volna hízelegni nekem? Természetesen számítottam az ittlétére, csupán arra nem, hogy csak miattam érkezett. Persze, ez is hazugság lehet, de majd kiderül, hogy mit is hoz az éjszaka.
- Nem voltam eléggé óvatos – legyintettem kacéran. – Mégiscsak felhívtam magamra a figyelmet.
Játékosan, mintha mit sem tudnék arról, vagy mit sem gyanítanék, hogy miért is legyeskedik körülöttem. Mikor az italt megkaptam átvettem s még mindig a szemébe nézve kortyoltam bele a martiniba. Mennyivel jobb szerettem az asgardi italokat s ezt is mézsörre mennyivel szívesebben cseréltem volna. Bólintottam a férfinak s ha engedte, akkor belekaroltam engedve, hogy ő vezessen el így ténylegesen a privát terembe. Ha ott voltunk s bezárta az ajtót, akkor mosolyogva fordultam felé, de ez már közel sem a csábító női mosoly volt, hanem a számító politikusé, vagy üzletasszonyé.
- Remélem nem bánja, ha a kinti közjátékot elfeledve s az előjátékot átugorva egyből az üzletre térünk – mondtam határozottan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 22 Aug. 2011, 15:31

Miután végighallgatam a nőt, meghallom a telefonom jelzését.
-Bocsásson meg! - Szabadkozok, és elolvasom az sms-t.
-Ó, majdnem kiment a fejemből - gondolkodom hangosan. - Most írta nejem, hogy ágyban lenne a helyem, a holnapi ENSZ ülés miatt. Ha ő nem lenne, valószínűleh a nevemet is elfelejteném ennyi munka közt. Mindenesetre igaza van, úgyhogy köszönöm a lehetőséget a kikapcsolódásra, és nagy reményekkel tekintek jövőbeli együttműködésünkre. További jó szórakozást, és minden jót.
Kezet fogok Minervával, és a többiek felé fordulok, miután felállok a székből.
-Sajnos egyéb teendőim elszólítanak, további jó mulatást mindenkinek, örvendtem a szerencsének - sorolom a betanult udvarias szövegeket, majd kisétálok a teremből, le a lépcsőn, és ki az épületből, miközben már rá is csörgök James-re, hogy készüljön a kocsival.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Hétf. 22 Aug. 2011, 17:58

Állja a tekintetem, ahogy vártam. Méltóságteljes, erős jellem. Azt hiszem, nem bánom meg, hogy felkerestem. Úgy látom, sikerült felkeltenem az érdeklődését is. Akkor is a tekintetem fürkészi, amikor az italába kortyol. Nyílván a szándékaimra kíváncsi. Én is megízlelem a whiskymet, aztán ahogy belém karol, a privát terembe vezetem.
Ott aztán kimutatja a foga fehérjét. Előbújik belőle a számító üzletasszony. Sok erős nőnél láttam már ezt a ragadozó mosolyt. Tudja, hogy tőlem olyat kaphat, mint senki mástól. Igazi hatalmat, ami túlmutat a gazdagságon és hírnéven. Befolyást az emberek élete fölött, a gazdaság és a politika legmagasabb köreiben. A világ irányítását.
- Egyáltalán nem. Magam is szeretnék a lényegre térni és örülök, hogy ön ilyen jól ráérzett a szándékaimra. Nem célom, hogy elcsábítsam. Túl nyersen és pontatlanul hangzana, ha úgy fogalmaznék, hogy üzleti ügyben kerestem meg. Inkább azt mondanám, hogy szövetséget ajánlok.
Miután tisztáztuk a valós felállást, az italomba kortyolok és a lényegre térek.
- Nyílván tudja, hogy a világ legbefolyásosabb nem hivatalos érdekszövetségének, a Pokoltűz Klubnak az elnöke vagyok. Biztosra veszem, hogy hallott a klubon belül létező titkos társaságról, a Belső körről is. Továbbá azt is, hogy tudja, ez nem holmi Szabadkőműves Páholy, vagy egyéb bohóckodó férfiklub, hogy a Belső Kör valódi hatalommal bír. Ha nem így lenne, nem is kerestem volna fel.
Leteszem az italomat egy asztalra.
- Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy ez mit jelent. A Belső Kör felette áll minden törvénynek, minden szabálynak, minden dogmának. Egy cél egyesíti a tagjait. A Világ feletti totális irányítás megszerzése. Pénzel, politikai, gazdasági, vagy személyes nyomás gyakorlásával, emberfeletti képességek használatával, a legfejlettebb technológiák és az ősi misztikus technikák felhasználásával. Mi bármit bevetünk a cél érdekében. Nem kötnek erkölcsök. Nem vergődünk a hatalom hálójában. Mi gyakoroljuk a hatalmat.
Újabb rövid szünetet tartok, hogy megemészthesse a hallottakat.
- Helyet ajánlok önnek, Barbara Wiedler, a Pokoltűz Klub Belső Körében. Legyen a Világ Királynője.

Anette csalódott. Egy kitűnő borból tölt magának, ami egy cseppet sem érdekli. A nő és a polgármester beszélgetése, ami érdekelné, meg teljesen semmitmondó. Ráadásul a férfi kap egy sms-t így udvariasan távozik. Ezzel küldetése is vétet ér. Kénytelen lesz elütni az időt, míg a Fehér Király végez teendőivel.
Belekortyol a borba. Inkább szürcsölné egy sirály tenger érlelte sós vérét.


A Vírus továbbra is szemmel tartja az eseményeket.

_________________
Olimposz - Page 2 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 2 14t7e2oOlimposz - Page 2 Fo1206Olimposz - Page 2 118zi2gOlimposz - Page 2 2qw0s43Olimposz - Page 2 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by William David Robertson Hétf. 22 Aug. 2011, 19:53

Az igazgatónő letette a pohárt, tapsolt egyet, mire táncosok és zenészek jöttek be az egyik ajtón. A nő ezek után leült, és egy fürt szőlőt kezdett eszegetni. Robertson igazgató úgy döntött, hogy nem megy oda. Még nem. Úgy volt vele, hogy idővel úgyis részletesen is megtudják az Olimposz Társaság terveit. Így az asztalhoz sétált, töltött magának egy pohár vörösbort, majd kollégájához, Edwardson ügynökhöz lépett.
- Nos, Edwardson. Hogy telnek a napjai a S.H.I.E.L.D.-nél. Remélem, hogy élvezi az új munkáját - mondta barátságosan az A.R.M.O.R. igazgatója. Ekkor hallotta meg az elköszönő Tao polgármester hangját.
- A viszont látásra, polgármester úr - viszonozta az elköszönést, majd újra az ügynökhöz fordult.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
Olimposz - Page 2 2mywv7r
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 22 Aug. 2011, 20:06

Edwardson ügynök figyelte a népes társaságot, aki itt összegyűlt. Azonban leginkább főnöke, Robertson igazgató érdekelte. Hallott már a férfiról, de sose kapott róla pontos információkat. Néhányan azt beszélték róla, hogy egy másik valóságból jött, de eddig még senki nem mondott többet róla. Figyelte ahogy az igazgató az asztalhoz lép, és egy pohár vörösbort tölt magának. Az ügynök egy másik asztalról szintén egy pohár vörösbort vett magához. Mikor felettese oda lépett hozzá egy kicsit meglepődött, de nem mutatta ki.
- Köszönöm kérdését, uram. Kitűnően telnek a napjaim. És meg kell mondjam, hogy ritka jó dolog a S.H.I.E.L.D.-nél dolgozni - válaszolta a katona, majd úgy döntött rákérdez arra, ami igazán érdekli.
- Lehet egy kérdésem, Uram, arról, hogy miképp is lett a S.H.I.E.L.D. igazgatója, és hogy miért lehet annyira keveset tudni a múltjáról? - érdeklődött Edwardson.
A polgármester elköszönésekor követte főnöke példáját.
- Viszlát, uram - mondta, majd újra a felé forduló igazgatóra nézett.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Olimposz - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Aug. 2011, 07:59

Még egy halvány magabiztos mosoly, mikor kiderül, hogy ő is pontosan a lényegre szeret térni, így legalább nem kell körözgetni a téma körül, míg valaki végre rá nem tér a lényegre. Máris szimpatikus a férfi ezáltal, ebben nem olyan, mint a többi halandó, kivel beszélni szoktam, igaz ott szándékosan húzom a beszélgetést. De ez más volt. Bólintottam felé, mikor a szövetséget említette, igen, pontosan tudtam, hogy kicsodák, s mi zajlik a háttérben, tagadhattam volna, hogy Wiedler is némileg azért lett még befolyásosabb, hogy felhívjam magunkra a figyelmet? Egy ilyen szövetséget kár lett volna elszalasztani, főleg, hogy a Hydra nem vett be a köreikbe, féltek tőlem. Csupán egyetlen apróság volt, ami zavart a Pokoltűz klubbal kapcsolatban, túlságosan szűk volt a látókörük. Csak a világ felett akartak hatalmat, bár ez így számomra biztosíthatta, hogy a Nyolc másik előbb vagy utóbb tényleg csak az enyém legyen. Legyen a világ királynője? A kis kedves s mulattató halandó, ha tudnád drágám, hogy kinek a kezébe nyújtod mindezt, két világ királynőjének, s hamarosan még másik kettőnek az anyakirálynője is leszek, s most még Midgard is a kezeim közé kerül. Atyám, te féreg, máris több mindent elértem, mint te, s te csak háborúval voltál képes mindarra. Az ötödik világ, s utána nem marad már csak Alfheim, Nidavellir, Muspelheim, s Nidavellir. A szemeim kissé megvillantak a férfi irányába, az ily mesés ajánlat sosincs ellenszolgáltatás nélkül.
Vajon mit szólt volna, ha felvetem hangosan, hogy mást képviselne Wiedler, a saját munkaadóját, kinek a kezében a tényleges hatalom van? Nem, ez így túlságosan is szép volt, majd idővel bőven ráért, ha már tudom, hogy kik vannak odabent s kik azok, akikben nem éppen bizalom a jó szó, hiszen ily személy a Kilenc világon nagyon kevés volt. Kik azok, kik méltóak rá, hogy megtudják mindezt. Palástoltam a megdöbbenésemet is a meghívásra, csak egy nagyon pici arcrándulást engedtem meg magamnak s ez sem volt több, mint illemből színészet, hisz számítottam erre, hogy ez meg fog történni. Végre bekapták a horgot s még egy lépéssel közelebb voltam a céljaimhoz.
- Mit kér viszonzásul ezen roppant előnyös szövetségért cserébe Mr. Whateley? – érdeklődtem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Kedd 23 Aug. 2011, 12:03

Carmen biccentéssel köszön el a korán távozó polgármestertől. Fárasztó lehet polgármesternek lenni, és minden jóból kimarad.
A lány kiissza maradék koktélját és az üres poharat leteszi az asztalra. A társaság egy tagja ugyan eltávozott, de maradt ugyan annyi, mert egy megkésett hölgy csatlakozott közben, még mielőtt Tao elment volna. A hölgy nem mutatkozott be, és Carmen nem megy oda hozzá, mert az idegen annyira nem vegyül, legalábbis nem úgy látszik, mint aki akar. Inkább a férfiakat szeretné szóra bírni, ami nem jelent kihívást, végül is ez teszi ki a munkáját. A marketing. Adam és Carl a legelérhetőbb, a többiek munkáról beszélnek. Akkor beszüljünk mi is erről alapon, felhozza a témát:
- Carl, tehát az Xavier Iskolában dolgozol. És pontosan mit szoktál ott csinálni?

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 2 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 2 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Jelly Kedd 23 Aug. 2011, 17:38

Carmen azt mondta, hogy lazuljon. Carl elvesz egy koktélt, és belekortyol. Meg amúgy is, sok az ilyen mítoszbolond, akik szeretnek beöltözni egy Sam Raimi sorozat stábjának.
Biztos felbéreltek egy filmstúdiót, hogy még hatásosabb legyen a dolog.
A srác csak ennyit mondott.
- Vagy lehet, hogy felbéreltek pár trükkspecialistát. - A fejével a svédasztal felé intett. - Gyere. Kicsit éhes vagyok. - Elindult, közben elkezdett mesélni a nőnek. - Ilyen feltalálóféle volnék. Mindenféle technikai cuccot tervezek és építek meg, bár a nagy áttörés még hátra van. Jelenleg egy olyan hajtóművön dolgozom, amivel képesek lehetünk más csillagrendszerekbe eljutni. Csak sajna nincs hozzá kellő anyagi keretem.
Megdörzsölte az állát.
- Ez a nagy álmom, részt venni a következő csillagközi expedición. Egy ilyen hajtómű segítségével mi jutnánk el más világokba, nem ők hozzánk. A kreek, a sh'arok a skrullok. - Egy pillanatra álmodozóvá vállt a tekintete. - Te mit dolgozol?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Szer. 24 Aug. 2011, 11:23

Követi Jellyt a svédasztalhoz, és bár nem igazán éhes, azért vesz egy mini tavaszi tekercset. Figyelmesen meghallgatja a fiút, és amikor rákerül a sor, így felel:
- Érdekes munkád van, de nem vagy fiatal hozzá? Én a bátyámnak dolgozom, főleg reklámarc vagyok a légitársaságunknál. Én kísérem az ügyfeleket ide-oda, néha vezetek is gépet, de főleg szórakoztatom őket és beszélgetek velük. Szívesen segítenénk anyagilag a munkádban, de sajnos nincs érdekeltségünk az űrutazásban. Nem hiszem, hogy egyelőre sok üzletember menne az űrbe, legfeljebb a katonaság, de nekik megvannak a maguk módszerei.
Bárhogyan is jó lenne kiterjeszkedni, de ahogy kivette Carl szavaiból, teljesen bizonytalan a helyzet és pénzt ölni olyanba, ami még fényévekre van a sikertől, nem biznisz. Addig is tökéletesen megfelelő az idegen technológia a földieknek, és ha lehetőség van cserére vagy felvásárlásra, inkább azt vennék meg.
Ha Adam netán követte őket, akkor ő következik a soron.
- És Ön? Maga mivel üti el az időt?

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 2 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 2 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Kőszív Pént. 26 Aug. 2011, 02:18

Úgy látom, az ajánlatom némileg váratlanul érte. Mindenesetre remekül palástolja meglepetését. Vagy lehetséges lenne, hogy számított rá? Talán még annál is több van ebben a nőben, mint ahogy gondoltam. Nem szabad könnyelműen vennem.
- Viszonzásul?
Elmosolyodom.
- Helytállást. Tudja, a Belső Kör tagjának lenni nem csak kiváltság. Felelősség. Céljaink jelentősek. A legmerészebb célok, akiket ember csak felvállalhat. Egy új világrend megteremtése. Ez folyamatos küzdelem. Az erőforrásaink jelentősek, de bölcsen kell bánnunk velük. Ügyesen taktikáznunk és hol erővel, hol fondorlattal legyőznünk bárkit, aki velünk szembeszáll.
Ismét a kezembe veszem a poharam és közelebb lépek a nőhöz.
- Viszonzásul kivételes képességeiért, széleskörű kapcsolataiért, és mindenért, amivel közös küldetésünket támogatja, azt ajánlhatom, hogy én személyesen, és a Belső Kör minden tagja ugyanígy tesz. Minden személyes célját, vágyát segítünk teljesíteni, amíg azok nem hátráltatják a nagy, közös célt. Igent mond hát?


Anette figyeli társaságban kialakuló beszélgetéseket, de nem igazán társasági lény lévén távol marad. Lényeges információk érdeklik, nem holmi fecsegés.

A Vírus változatlanul követi az eseményeket.

_________________
Olimposz - Page 2 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Olimposz - Page 2 14t7e2oOlimposz - Page 2 Fo1206Olimposz - Page 2 118zi2gOlimposz - Page 2 2qw0s43Olimposz - Page 2 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Aug. 2011, 10:14

Résztvevők: Carmen Zehner, Adam Taylor, William David Robertson, Carl Morrow, Bobby Carl Edwardson és Anette Smith

Nem sokkal később, hogy felért a csoport Jet Li Tao polgármester a közelgő ENSZ ülés miatt távozott a partiról és a többiek maradtak csak fent. A társalgás láthatóan sehol sem volt üzleti, így igazából Anette számára már-már unalmasnak volt mondható az egész addig a pillanatig, amíg valaki be nem lépett a helységbe, ez mindenkinek feltűnt és odament a házigazdához, és a fülébe súgott valamit. A nő láthatóan idegesen kapta fel a fejét, majd kintről erről az emeletről sikoltás hallatszott.

Résztvevő: Kőszív

Bólintottam a férfinak, a fondorlatnál egy pillanatra kegyetlen mosoly engedtem meg magamnak. S így megtalálta a káoszistennő a legjobb szórakozást magának. Semmivel sem kért többet, mint mivel nem számoltam volt a beszélgetés kezdetekor. A célok meggyőzőek s tetszetősek, bár még mindig túlságosan kevés hatalomra szeretne szert tenni. egyetlen világ csupán, minden bizonnyal a többiről is tud, hiszen ki nem tud az elmúlt időszak után? Csak nem mert belegondolni mindebbe, majd idővel nagyobb célokat is kaphatnak, másik realitások uralma is, hiszen léteznek ilyenek s magam is jártam már egyben. Mindenki más is ugyanezt teszi, ebben nem is kételkedtem, a férfi kemény s erős vezető, tökéletes szövetséges lesz, talán minden halandó közül az eddigi legjobb.
- Egy ilyen ajánlatot nem is utasíthatnék vissza – mondtam, a poharamat koccintásra emeltem. – A szövetségünkre.


Résztvevő: Vírus
Vírus még mindig az eseményeket követi, egyik helyen sem volt semmilyen érdekesség, azonban, ha nyomon követi a sikolyt, akkor néhány szobával odébb egy fiatal párt lát meg, akik kővé váltak, egy felszolgáló lány áll a szoba bejáratánál, ő sikoltott egy tálca és a poharak pedig a földön a lábainál.

Olimposz - Page 2 17336

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Adam Taylor Szomb. 27 Aug. 2011, 14:31

- Szép estét polgármester úr! - szól Adam Tao után amikor az elmegy.
Majd Zehner-ékkel a svédasztalhoz megy. Figyeli amit mondanak. Nem tűnik túl érdekesnek. Ő nem hiszi, hogy egy évszázadon belül az emberek önerőből képesek lennének csillagközi hajókat gyártani. Azután hölgy hozzá fordul. Elgondolkodik egy pillanatra majd magabiztosan mosolyog Carmen-re.
- Nos, én elég unalmas munkát végzek. Versenygazdasági tanácsadó vagyok Barbara Wiedler mellett. Amolyan problémamegoldó és tanácsadó egy személyben ezért is vagyok itt. Az én feladatom eldönteni, hogy érdemes-e az olimpia társasággal foglalkozni. - válaszol mosolyogva. Majd folytatja. - Egy ilyen okos nő aki cégtulajdonos is egyben mégis miért vállalta a reklámarc szerepét? Nem mondom remek lehet de mégiscsak furcsa, hogy a cég egyik tulajdonosa vállalja ezt be. Bár még egy ilyen kivételes szépséget valószínűleg nehéz lenne találni. - folytatja egy laza bókkal. Aztán jön a sikoly azonnal felkapja a fejét. A pillanat tört része alatt dönt. Villámgyorsan az ajtó és Carmen közé lép. Aztán körülnéz legelőször Anette-t és Minervát figyeli. Ha bármelyikük támadólag mozdul hozzávágja a poharat. Ha senki nem mozdul megnyugszik és Minervához fordul.
- Hölgyem azt hiszem meg kéne néznie mi történt. Talán a biztonságiak ijesztettek meg valakit. - hangjában érezni az enyhe gúnyt. Minervára mosolyog miközben ezt mondja és figyeli a nő reakcióit.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Szomb. 27 Aug. 2011, 20:13

Mosolyogva fogadja a bókokat, igazán hízik a mája, de nem feledjük el, hogy ettől még csak ember marad, és nem lesz istennő senki, ahogy azt Carl feltételezte a bárnál.
- Alulbecsüli magát Uram. Fontos munka az Öné, és ha még száraz számadatokkal és tárgyalásokkal is kell foglalkozni, azért mégis utazgathat és kialakíthatja a saját kapcsolatait, és bármikor válthat, ha már elege van Ms. Wiedler-ből. Ezt sokan nem tehetik meg. – mondja, és közben tölt magának egy narancslevet. – Én magam azonban nem vagyok az irodai munka híve, inkább fecsegek több száz méter magason, még ha néha meg is visel, semmint egy irodában tologassam a papírokat és telefonáljak. Ezen kívül hat nyelven beszélek, ami nem sok sztyuiról mondható el, és jobb, ha egy tulajdonos kíséri az ügyfeleket, mert így szorosabb kapcsolatot is kialakítunk. Néha még üzleti tippeket is sikerül kiszednem az emberekből. – kacsint, de többet nem mond, mert ennyit bőven elégnek tart a mindennapjait illetően.
~ Meg aztán nálam jobban senki nem tudna lefegyverezni egy őrült gépeltérítőt vagy merénylőt. ~
Egy szívószálon át iszik néhány kortyot a léből, amikor sikítás töri meg a fesztelen beszélgetést. Úgy tűnik, néhány pillanatra megfagy a levegő, de lehet, csak Carmen érzi így. Adam-nek igaza van, de nem hiszi, hogy erre így kellett volna Minerva figyelmét felhívni. Ha üzleti ügyek miatt van itt a férfi, akkor jobb a békesség. Kivéve, ha nem akarnak kapcsolatot kialakítani.
~ Hm, gyorsan döntött a jövővel kapcsolatban. Biztos többet tud, mint én. ~
Katasztrófa turistáskodni viszont nincs gyomra, soha nem is volt. Carmen gyűlöli, amikor az emberek odacsődülnek, ahol baleset történt vagy halál. Felfordul tőle a gyomra. Intézze csak el szép csendben az illetékes, de azért illik oldani a feszültséget, amiben Carmen feketeöves nagymester.
- Ááá, biztos egy egér. – legyint, de ezt ő sem hiszi el igazán.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

Olimposz - Page 2 H2wiqd2nxla3od7v6asi_tnOlimposz - Page 2 Efwlrw8w8aie3vogkoph_tn
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 2 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.