Olimposz

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sam Hétf. 19 Márc. 2012, 22:00

Ugyan nem tudom mi szél sodort épp erre a helyre a megszokott esti sétám során. Talán csak a véletlen volt, ami épp a közel két hónapja történt események helyszínére kalauzolt. Az esetemben átlagosnak mondható megfontoltsággal, és nyugalommal teszem meg a kisebb távolságokat. S a kaszinó előtt elhaladva ismerős arcokra figyelek fel, a hidrás ügy béli társaimra. Habár nem fűz hozzájuk semmi kapocs, s nem is mondható még az sem, hogy ismerném őket, csupán a helyzet hozta úgy, hogy egy csapatba kerültünk. Ennek ellenére kötelességemnek érzem, hogy csatlakozzak a rögtönzött osztálytalálkozójukhoz. Hisz a cselekedeteikkel akaratlanul is hozzásegítettek az előléptetésemhez. Így több szabadidőt és jobb fizetést szereztem, s kettő nagyban megkönnyíti nyugodt éltetem. A gondolatmenet közben odaértem a társasághoz.
- Üdvözletem. – mondom a jelenlévőknek.
S már indulnék is utamra, amikor a semmiből néhány fehér villám jelenik meg cikázva az égen. Majd ezek után belénk is vágódott…

//Folytatás//

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Olimposz - Page 9 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Tess Gordon Vas. 16 Szept. 2012, 17:38

//Előzmény itt.//

- Nos igen, a sors különös dolgokra képes. - mosolyodok el, habár csak igen haloványan.
Amikor kiszállunk a kocsiból érdeklődve követem Leont a jachtra. A sporttáskát lazán a vállamra vetem, és mint valami turista úgy nézelődök. Szokásom mindig jól felmérni a terepet, és ezt most sem hagyom el. Persze most elvileg nem vagyok veszélyben, de a megszokás, az azért mégiscsak megszokás marad...
Amikor megérkezünk a "szobámba" elégedetten veszem szemügyre. Az a vicces az egészben, hogy ez a kabin is nagyobb, mint a jersey-i lakásom. De a rengeteg újonnan oda menekülő ember miatt ott lehetetlen is lenne nagyobb lakást találni.
Amikor Leon magamra hagy, végigdőlök a kényelmes franciaágyon. Nem igazán akartam elaludni, de végül a mérkőzés fáradalmai, a sok izgalom és a jacht kellemes hullámzása elandalít. Szinte pont akkor ébredek föl, amikor befutunk a másik kikötőbe. Állítólag ha keveset alszol, annál már az is jobb, ha semmit, de én ezzel nem értek egyet. Ez a pár óra alvás pont elég volt, hogy felfrissüljek egy kicsit, habár amikor felnézek az égre ez a frissesség is mintha tovaszállna....
Nézem a vörösben játszó eget, amin sárkányok és démonok suhannak keresztül és a szívem a torkomban kezd el verni. Persze emlékszem még, hogy Leon azt állította nem fognak bántani minket, de hiába mondják a farkasra, hogy nem harap, az épeszű ember akkor sem megy oda labdát dobálni neki!
Amíg beülünk az újabb terepjáróba és végighajtunk a városon csak néma csöndben nézek ki a ablakon. Kezdetben még látok itt-ott démonokat, de ezek egy idő után valóban eltűnnek. Végül megnyugtató, ahogy elhal a motorzaj, amikor megérkezünk és lassul a jármű.
Elnézem a kaszinót és elsőre lenyűgöz az épület. Csak amikor magamhoz térek, akkor szólok végre Leonhoz.
- És ki lesz a főnököm? Vagy maga marad mellettem végig hogy pesztráljon? - mosolygok rá, mert viccnek szántam a dolgot.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 17 Szept. 2012, 10:52

Résztvevő: Tess Gordon

Leon megcsóválta a fejét a kérdésre.
- Nem én leszek a főnöke – mondta. – Én csak a „fejvadász” vagyok, aki megszerzi a munkaerőt, amit a fejesek kinéztek. A főnöke Jason Aaron lesz a kaszinón belül, magas férfi, nagy izmokkal, mindig van nála fegyver és lehetséges, hogy az öltönye ellenére éppen megint punk frizurában díszeleg. Ő a biztonsági főnök, odakint pedig… nos Dis a neve, aki alá tartozik, de arra térjünk vissza később, ha összehoznak magának valamilyen bunyót.
Annak ellenére, hogy a démonok ott voltak New York utcáin a kaszinó nyitva volt, Tess is láthatta végre a hírekből híres kidobófiúkat, amik minotauruszok voltak. A kaszinóban most éppen kevés vendég volt, de voltak jó páran így is, akik ide jöttek, hogy a feszültséget levezessék, vagy részegre igyák magukat játék mellett, hogy ne kelljen tudomást venniük arról, ami odakint van. A férfi még elvezette hátra az ideiglenes szállásokra, egy nagyobb szobába kísérte a nőt, ahol több emeletes ágy volt, valóban csak ideiglenes, mivel jelenleg csak Tess kapott itt szállást.
- Nekem mennem kell Miss Gordon – mondta Leon. – Hamar megfogja szokni itt nálunk és érezze jól magát. További szép estét!

Olimposz - Page 9 00120

Akkor én ennyit terveztem igazából. Köszönöm a játékot, ha gondolod vehetsz a környéken 2 kreditért egy saját önálló lakást magadnak, ami nem szokott ártani igazából. És most már bent vagy a városban, így oda mész, ahova akarsz és ott tudsz játszani, ahol szeretnél.
Illetve mivel csatlakoztál hozzájuk kapsz jutalmakat is: (ezeket mind felírhatod magadnak)
Görögök, misztikus alakok Bronxban – a csoporttagság:
- Kapnak 1db pisztolyt maguknak
- bunyós heti 200 dollár a biztos összeg
Illetve az alapfizetésed heti 400$-ra módosul (ez a biztonsági őri fizetés)
Ezekről a posztokról később feljebb juthatsz majd, ha már nem verekszel, akkor tarthatsz fogadásokat, vezethetsz bunyókat és később a kaszinóban is el lehet helyezkedni pénzügyi részeken, akkor megkaphatod majd az üzletemberi bónuszokat is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Tess Gordon Szer. 19 Szept. 2012, 23:13

Az új információkra csak biccentek és próbálom az egészet agyam egy nem feledékeny bugyrába elraktározni, habár azt hiszem egy ilyen fickót nehéz lenne nem észrevenni, vagy összetéveszteni valaki mással....
~ Nos azt hiszem merőben más lesz ez az új élet, mint a régi... De jobb, remélem. ~

- Rendben, igyekszem majd eligazodni. - biccentek.
Aztán szemügyre veszem a kaszinót, ami még így a démonok megszállta városban is elég karakteres építmény. A minotaurusz kidobófiúkat próbálom nem nagyon megbámulni, de azért nehezemre esik nem kíváncsian figyelni effajta misztikus lényeket...
Utána követem Leont a szállásomra, a nagyon is kihaltnak látszó részbe. Hiába van egy csomó ágy, úgy nézem szobatársakat nem nagyon fogok kapni vele. Csak ledobom a táskám az egyik sarokban lévő ágyra, majd amikor Leon búcsúzik biccentek én is.
- Remélem Leon, és köszönöm a fuvart! Magának is további szép estét. - mondom mosolyogva.
Ha elmegy még szemügyre veszem a szállásom, majd átöltözöm és végre alszom egy jót ezután a fárasztó és sok változást hozó nap után... Meg persze megjegyzem magamnak, hogy lehet nem árt majd szereznem egy saját lakást ehelyett az ideiglenes szállás helyett. Meg persze a főnökkel sem ártana majd beszélni.... de itt már magával ragad az álom.

//Rendben, nagyon szépen köszönöm a mesét. Smile A bővítéseket meg pluszokat pedig mindjárt be is írom. Smile //

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 25 Dec. 2012, 11:55

/A sötétség és a tűz kora 3: Eljő az alvilág/

Valami kis buta dallamot fütyörészve sétáltam a kaszinó felé. Jöttem a munkába ahogy már hónapok óta folyamatosan. Ez a monotonitás másnak talán az agyára ment volna, de én baromira élveztem. Végre volt lakásom, volt munkám, és a harcot sem kellett abbahagynom. Úgy tűnt szép lassan minden a helyére kerül. Egyedül a nevelőapám volt az, aki hiányzott néha. Az fel sem merült bennem, hogy a biológiai szüleimmel mi lehet... Nem számítottak, ott hagytak a nevelőapám küszöbén ezzel nem csak ők mondtak le rólam, de én is róluk. Nem érdekeltek és pont.
Ahogy megláttam a kaszinó illusztris épületét halvány mosolyra húzódott a szám. Amikor elhaladtam mellettük odabiccentettem a minotaurus fiúknak, az elmúlt három hónapban már egészen megszoktam őket. Ahogy minden mást is.
~ Mégse olyan rossz ez a New York... ~

Az előző őrület már csak szolid emlékké csitult a elmém mélyén. Jó nem mondom, hogy nem ébredtem fel néha álmomból a lézerszemű szörnyektől kísértve, vagy hogy a saját társam ujjait éreztem a nyakamon... De ez már a múlt volt, nem akartam többé törődni vele.
Szépen átöltöztem a biztonsági ruhámba felcsatoltam a szolgálati fegyvert és készen is álltam rá, hogy menjek dolgozni. Ma nem volt bunyó, csak az őrködés, de szerettem ezt is. Habár az emberek hajlamosak voltak a magasságom ellenére is csak gyönge nőként kezelni néha... Hát ők többnyire elég nagyot koppantak...

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 31 Dec. 2012, 09:42

Eljő az alvilág
Résztvevők: Tess Gordon és Viktor Andreus Bugailiskis

Idő: 2023. december 31., 22:20
Hátralevő idő: 01:40:00 (20 kör)

Prológus:
Szilveszter, annak ellenére, hogy Bronxba is vannak démonok, noha nem olyan nagy számban, mint máshol a városrész fel volt díszítve és ünnepi kivilágításban volt része. Ahol nem voltak démonok, ott az élet rendesen zajlott, azaz most is nagyon sokan az utcán voltak. hiszen ma búcsúztatták a 2023-as óévét és várták az újat. Az égen, mint mindig a vörös felhők voltak, de e mellett szakadt a hó és már bokáig ért, azt nem takarította senki, ennyire nem voltak bátrak a munkások. Sok helyről ünneplés zaját lehetett hallani, utcákról, terekről, a híres kaszinó is tele volt éppen. Az utcán pedig nyugodtak, akárcsak a légtér, démonok nem voltak. Senki sem tudta, hogy miért. Ki-ki miért tartózkodott éppen a városrészben nem számított a lényeg, hogy itt voltak és ez talán örökre megváltoztatja őket.
Este 22:20 percre váltott az óra, a tévében kabaré szólt, a bárok és szórakozóhelyek egyre és egyre hangosabbak a részegek miatt, az utcákon a SHIELD emberei mászkáltak és felügyelték a helyet, biztosították azt, ők voltak, akik némileg próbálkoztak hókotrással is, de egyelőre nem sok sikerrel, mert a folyton szakadó hó nem segítette ezt. Úgy tűnt egyelőre, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, amikor a városrész és a tenger felől hatalmas morajlást lehetett hallani. Először csak a fények aludtak ki, ahogyan az elektromosság megszűnt, majd teljes Bronx, minden része és még Észak-Manhattan is megremegett, alulról, nem földrengés volt, valami más, a csatornafedelek egyszerre robbantak ki és okádtak tüzet néhány pillanatig. A városrész egy kicsit megroggyant, az alacsonyabb részekre beözönlött a tenger… Bronx süllyedni kezdett.

Olimposz - Page 9 00120

Játékszabályok: 20 körötök van arra, hogy megmentsétek Bronxot, ha nem sikerül a tengerbe veszik Manhattan egy részével együtt. Most szigorúan betartom a 3 napot, mert minden rész, akik külön vannak is egyszerre haladnak, így hiába van valaki egyedül és írna 10 perenként sem kap reagot, de ahol senki sem írt, ott is kört fogok váltani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Jan. 2013, 10:58

Résztvevők: Tess Gordon és Viktor Andreus Bugailiskis
Idő: 2023. december 31., 22:25
Hátralevő idő: 01:35:00 (19 kör)

Néhány másodperccel később, mire mindenki felfogta, hogy mi történt a városrész egyes részein újra bekapcsolt az áram, ez főleg a nagyobb épületekre, gyárakra, kórházakra, állami épületekre volt igaz, itt a vészgenerátorok kapcsoltak be, hogy azért némi világosság legyen. a kaszinó is ugyanígy saját áramforráson volt, de az utcán továbbra is teljesen sötétek voltak. mindenki látta, hogy az eget hatalmas villám szelte át, hangos mennydörgés közepette, a villámfényben a levegőben több alak is feltűnt, a Bosszú Angyalok, majd repülve széledtek szét a városrész különböző pontjai irányába.
A kaszinóban értelemszerűen a vendégek között kitört a pánik, a helyi dolgozók egy része kirohant az épületből, hogy tegyenek valamit, nem pánikolva, hanem mint akik parancsot teljesítenek. Tess-hez is odalépett a főnöke, Minerva, aki még mindig parancsokat osztogatott a dolgozóknak, hogy miként lássák el a sérülteket, kit hova vigyenek, ki nyugtassa a vendégeket és ilyesmiket mondogatott.
- Miss Gordon – mondta. – Szeretném megkérni, hogy menjen ki a többiekkel és próbáljon meg valamit tenni, a városrész nem süllyedhet el!
Mindezt a közelben álló Bugailiskis is hallotta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Tess Gordon Csüt. 03 Jan. 2013, 22:36

*Eljő az alvilág*

Először csak döbbenten pislogtam, amikor a földrengés megrázta a városrészt. Olyan volt az egész, mint egy rossz álom, mintha visszakerülnék abba az őrületbe... Nem, ez nem történhet meg újra!
Vettem egy mély levegőt és igyekeztem legyűrni az agyamat elönteni készülő pánikot. Próbáltam valami meditatív transzba süllyedni, vagy legalább kizárni a külvilágot pár pillanatra. Néhány nyugodt pillanat után már határozottan jobb lett. Aztán az áram is visszatért, vele pedig jött a kistestvére a pánik.
Próbáltam határozottan terelgetni az embereket kifelé, hogy valami formát adjak az eszeveszett menekülésüknek, elvégre mégis csak biztonságiként funkcionáltam, amikor a főnököm odaszólt nekem.
Pár pillanatig csak döbbenten pislogtam rá.
- És mégis mit tegyek, vegyek a vállamra és tartsam meg?
Nem tehetek róla, az irónia csak úgy csöpögött a szavaimból. Nem voltam szuperhős, bárki bármit mondott. Voltak nálam okosabbak is, és erősebbek is... Nah jó, az talán kevés, de akkor is. Végül csak vetettem egy bocsánatkérő pillantást a nőre, majd hozzátettem.
- Oké kimegyek, habár fogalmam sincs mit tehetnék én...
El is indultam kifelé, és közben próbáltam az embereket is kivinni, ha esetleg újabb rengések jönnének és ránk dőlne a kaszinó, vagy valami hasonló. Ha kiértem megkerestem a munkatársaim és próbálta segíteni nekik, ha volt valami értelmes ötletük.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Vas. 06 Jan. 2013, 09:32

Idő: 2023. december 31., 22:30; Hátralevő idő: 01:30:00 (18 kör)
Következő körváltás: 2013. január 9.
Résztvevők: Tess Gordon és Viktor Andreus Bugailiskis

A főnők nő meghallotta, hogy mit is mondott még Tess és a parancsokat félbeszakítva fordult vissza a lány irányába.
- Tegye, amit Manhattanben is tett – mondta. – Ott teljesen véletlenül került egy olyan helyre, hogy megmentette a városrészt. Most arra kérem, hogy ne véletlenül tegyen ilyet, hanem keresse meg azokat, akik ilyesmivel foglalkoznak. Ha kell ajánlja fel a SHIELD-nek, hogy segít, vagy bármit! A kaszinó nem veszhet tengerbe! A fáradsága pedig igencsak magasan lesz honorálva!
Tess már tudta, ha ilyesmit ajánlanak fel, akkor valóban igencsak jól megfizetik az illetőt, nem egy személy lett már így gazdag és került olyan pozícióba, amiről a lány csak álmodott egyelőre. El is indult kifelé, több embert sikerült kivinnie az épületből, ahol még annyira sem volt barátságot a helyzet, mint odabent. A hó szakadt, hideg volt, az utcán pedig megannyi ember sikoltozva, egymást taposva próbált menekülni a környékről mialatt a SHIELD ügynökei próbáltak valamennyire rendet tartani és szervezetten kezelni az evakuációt. A tömeg körül Tess és Buga is, ha kijön láthatta, hogy az egyik Bosszú Angyal, Higanyszál is próbál segíteni az itt levő ügynököknek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Jan. 2013, 10:51

Idő: 2023. december 31., 22:35; Hátralevő idő: 01:25:00 (17 kör)
Következő körváltás: 2013. január 12.
Résztvevők: Tess Gordon, Viktor Andreus Bugailiskis és Maximillian Evans / Axe

Továbbra is azt látják, hogy mi zajlik odakint, de egyelőre még Tess is csak a tömeget nézi és azt, ami odakint zajlik.

Axe ekkor érkezett meg ide, látta odalent azt, hogy másokat mentenek, Higanyszál volt még odalent és segédkezett ebben a tömegnek és az itt levő SHIELD ügynöknek. A kérdésére a rádióban pedig Vízió válaszolt ismét.
- Az adatok szerint kis hatótávolságúak voltak a robbanások, a fő szempont a stratégiai pontok és épületek integritásának gyengítése. Ez önmagában még nem okozott elég kárt és visszafordítható. Azonban remekül előkészíthette a terepet egy nagyobb robbantáshoz, amivel viszont teljesen össze lehet omlasztani a városrészt és elsüllyeszteni. A többiről még nincs, senki sem tudott szolgáltatni semmilyen megvizsgálandó anyaggal, ha ez megtörténik én is többet tudok mondani. Az ügynökök és az Angyalok az evakuálással és a további károk elkerülésével vannak elfoglalva. Ha ön utána tudna nézni és tudna bizonyítékot szerezni hatalmas segítség lenne.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 10 Jan. 2013, 10:18

Megállok az Olimposz Kaszinónál mikor Vízió válaszol a kérdésekre. Látom lent ténykedni a kollégákat és lehet csak az adrenalin miatt de még higanyszálat is látom fel alá rohanni a hóviharban. Kicsit úgy érzem könnyedén kezeli Vízió a kérdést, de nem tudom mit is kellett volna várnom egy androidtól, robottól vagy mi is pontosan ez az angyal. Egy kérdést viszont felvet rögtön a válasza, szinte meglepődök, hogy nem tette hozzá az üzenetéhez. ~ Stratégiai pontok a városban, miért is nem tanultam építésznek? ~ Majdnem elkalandozók, majd végignézek az utcán, egy pillanatra megpróbálom magam megkeresni a pontot ami indokolt lenne de nem teljesen bízok a dologban, még ha eszembe is jut.
- Néhány pont megnevezését kérném. Ahol indokolt lenne a következő robbantás epicentruma. Viszonylag gyorsan tudok közlekedni, ha Mr. Pietrot nem is tudom lefutni. - A végét csak úgy hangos gondolatként tűzöm hozzá. Amíg válaszol valaki elugrok a következő épület felé ami a város központja felé visz. Annyiban azért biztos vagyok, hogy nem a szélén fognak robbantani, kivéve ha...
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Tess Gordon Pént. 11 Jan. 2013, 22:14

Csak biccentek a nő szavaira, habár egy jó darabig nem tudom mit tegyek. Bevallom a legkisebb porcikám sem akar ismét olyasmibe keveredni, mint legutóbb. Én nem voltam szuperhős, csak egy véletlen baleset következtében jókor voltam jó helyen... Illetve rosszkor a rossz helyen.
Hosszú ideig tartott, mire rászántam magam. Egy darabig odakint is csak molyoltam az emberekkel, próbáltam mindenkit terelgetni, de igazából cska időhúzás volt az egész.
Aztán végül megindultam a SHIELD-esek felé. Nagyon hülyén éreztem magam, amikor odaléptem az egyik férfihoz, de ha elküld a francba, akkor legalább a főnököm sem rinyálhat, mert én megtettem, amit tudtam.
- Üdv, a nevem Tess Gordon. A kaszinóból jöttem, és érdeklődni szeretnék, tudok-e segíteni valamiben.
Oké, elég hülyén hangozhatott a dolog itt a káosz közepén, de jobb nem jutott eszembe. Annyira még nem voltam erős, hogy a vállamon emeljem ki Bronxot a tengerből.
Ha nem hajtottak el, akkor még megkérdeztem azt is.
- Esetleg tudnak már valamit? Hogy ki vagy okozta a földrengést?

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 12 Jan. 2013, 09:37

Idő: 2023. december 31., 22:40; Hátralevő idő: 01:20:00 (16 kör)
Következő körváltás: 2013. január 15.
Résztvevők: Tess Gordon, Viktor Andreus Bugailiskis, Maximillian Evans / Axe és Sarah Storm

Sarah megérkezik a tömeg szélére és látja, hogy itt is nagyban zajlik a mentés, de itt a kaszinó vészgenerátorának hála volt fény is.
Hamarosan válasz érkezik Axe számára Víziótól.
- A McCarthy sugárút több épülete is stratégiailag fontos, mert magas épületek az X kerületben és olyan nyomást fejtenek ki az alattuk levő területre, hogyha felrobbannak kártyavárként omolhat össze a teljes környék.
Axe számításai szerint az a sugárút eléggé bent volt a belvárosban, Bronx belvárosában, így tényleg jó helyszínnek tűnt arra, hogy odamenjen. Az egyik házra átugorva odalent az egyik parkolóban egy hatalmas griffet vett észre, ahogyan a hátára próbálja felvenni az egyik ájult embert, oroszlánhoz hasonló fejével és mancsával, majd úgy indult az emberek felé.
A SHIELD ügynök egyelőre feltartotta a kezét, amikor Tess megérkezett hozzá, hogy kérdezzen.
- Vízió a McCarthy sugárutat jelölte meg stratégiai pontnak, hogy ott kell körülnézni és bombát keresni! – üvöltött át a társainak. – Aki tud és szabad oda menjen!
Ezek után fordult csak Tess-hez.
- Ön civil hölgyem, maradjon csak itt és kövesse az evakuálási tervet, a démonok robbantást végeztek a csatornákban, ha nem sikerül megakadályozni a süllyedést és a valószínűsíthető további robbanásokat, teljes Bronx az óceánba merül.
Kapta meg a lány a megszokott választ, amit egy civil kaphat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 13 Jan. 2013, 02:31

Megkapom a kért információt, úgy tűnik tényleg csak simán nem igazán látom át az android észjárását. Minden esetre szeretnék minél előbb odaérni a helyszínre, mielőtt ellepik, nyugodtan átnézhetném mielőtt minden nyom eltűnik. Így jelen helyzetemben a griffre se szánok nagyobb figyelmet. Elrugaszkodok a tetőről, hogy minél nagyon területet tudjak átugorni miközben a mitikus lényre pillantok, de egy afféle gyors bambulást szánok rá. Elkönyvelem magamban gyorsan, hogy ő is menti a népeket és örülök, hogy ilyen cifra banda segít nekünk benne. Talán az olimposziak háziállata vagy ilyesmi. De az én célom most a belváros, McCarthy sugárút. Ennek megfelelően próbálok tová haladni, noha továbbra is nézem az utcát, ha nem látok semmi olyat ami egyértelműen az én figyelmemet igényli nem igen szánom rá az időt, hogy megálljak miatta. De ha már a környéken vagyok utca szinte csökkentem a magasságot, hogy kicsit felmelegedhessek a földközeli melegben.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sarah Hétf. 14 Jan. 2013, 21:00

A sikátorokban lévő véletlenszerű bolyongásommal, ami alatt nem találkoztam sok személlyel, természetesen, kevesen annyira spártaiak, hogy akár egy ilyen helyzetben belépjenek a sikátorba, pedig annyira nagyon nem vészes, legalább is számomra, általában túlerőben vagyok... Hehe. Szóval a véletlenszerű bolyongással végül elérek a kaszinóhoz, amire nem számítottam, sok helyre gondoltam, hogy végül ott köthetek ki, de erre nem, itt viszont világos van, szóval egyenlőre inkább meghúzom magam a nép szélén, nem vegyülök, nincs kedvem még egy adag lökdösődéhez, vagy ehhez hasonló kellemetlenséghez, azon gondolkodom, hogy miként tudnám esetleg megkerülni őket, remélem oszlani fognak... Én eléggé türelmes tudok lenni, ez az egyik dolog, ami legalább nagyrészt megmaradt nekem, a türelmem, meg a remény, heh, bár nem sok, de ha nem lenne akkor most nem lennék itt, bár nem is igazán tudom, hogy mit remélek, mert tulajdonképpen semmit, csak hát egyszer csak jobb lesz majd. Persze szép álom ez is, én is tudom, de a fenét se érdekli, ennél rosszabb csak nem lehet, végül is jelenleg csak segítenem kell ennek a helynek, ahol milliós vérdíj van a fejemen, nekem kicsit nehezen áll össze ez a kép, de végül is nem necces, mert az emberek idióták, a képemet úgysem ismerik, nem is igazán reklámozom, ahogyan a képemet sem. Szóval most inkább megállok itt és nézelődök, kétlem, hogy bármit is elérnék vele, de nem is azért teszem, várom, hogy tisztuljon a terep, kétlem, hogy fog, de hátha, különben kénytelen leszek a csatornákat használni közlekedésre, azt meg még mindig nem szeretném.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Jan. 2013, 10:14

Idő: 2023. december 31., 22:45; Hátralevő idő: 01:15:00 (15 kör)
Következő körváltás: 2013. január 18.
Résztvevők: Tess Gordon, Viktor Andreus Bugailiskis és Sarah Storm

Max megérkezik a helyszínre, ahova indult.
Viktor, Sarah és Tess pedig továbbra is figyelik, ahogyan a SHIELD és most már a kaszinó emberei is besegítenek a mentésbe.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 15 Jan. 2013, 14:53

~ Oh a fene... ~
Igazából egyszerre könnyebbülök meg, meg lesz egy kis bűntudatom, amikor csak biccentek a nőnek, majd visszatérek segédkezni a mentésben. Egy részem kirobbanóan boldog, amiért nem kellett belefolynom ebbe az egész őrültségbe, és próbálom azzal nyugtatni magam, hogy én felajánlottam a segítségem, nekik nem kellett, mondván, hogy civil vagyok...
Aztán azonban vetettem egy pillantást a főnök felé, majd a kétségbe esett városra és kezdett valami rossz érzés motozni bennem.
~ Ha mindenki az első akadályra visszafordul, akkor az új otthonom elpusztul... ~

És amint végigfutott rajtam ez a gondolat tudtam, hogy muszáj lesz tennem valamit, vagy egész életemben magamat fogom hibáztatni a történtek miatt.
Szóval mialatt éppen az embereket terelgetem felidézem magamban az ügynök szavait. Vízió a McCarthy sugárutat jelölte meg stratégiai pontnak, hogy ott kell körülnézni és bombát keresni! Aki tud és szabad oda menjen!
~ Csak tudnám ki a franc az a Vizió... Nah mindegy... ~

Jobb híján szépen kiválok a tömegből és megindulok a McCarthy sugárút felé, habár van egy olyan sejtésem, hogy ezzel megint őrültséget csinálok, de az a hülye lelkiismeretem nem hagy nyugtot nekem. Szóval amikor nagyjából kiérek a tömegből teljes sebességgel rohanni kezdek a megjelölt helyszín felé. Mivel nem vagyok egy lassú csiga remélem még a habozással együtt is időben érek oda.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sarah Szer. 16 Jan. 2013, 00:07

Türelmesen nézem a tömeget, nem érzem úgy, hogy bárhova is sietnem kéne, tulajdonképpen...
~ Így soha sem fogunk továbbjutni! Mozdulj már! Befogod a pofád? Nem! Befogod a pofád?! NEM! ~
- Befogod azt a mocskos összebaszott pofádat! - Bukik ki belőlem a mondat, meglehetősen idegesen és nagyon kevésen múlott, hogy nem mostam be magamnak ismételten egyet, viszont jóval nagyobbat mint korábban. Mi van velem?... Ja tényleg semmi, még egy ilyen hülye kérdést vajon fel tudok tenni? Megeshet. Mindenesetre is veszek pár mély levegőt, hogy lehiggadjak és folytathassam a gondolkodást tiszta fejjel. Úgy néz ki, hogy ha haladni akarok, normálisan, figyelembe véve, hogy SHIELD ügynökök is vannak itt, akkor találnom kell egy kerülőutat, szóval szétnézek, pontosan ilyen szándékkal, mellékutakat keresek, vagy olyan újabb sikátorokat, melyeket, a tömegre való tekintettel feltehetőleg feltűnés nélkül el tudnék érni... Azt fel tudom mérni, hogy mi túl kockázatos meg mi nem, legalább is azt hiszem, hogy fel tudom mérni... Amúgy meg ha nincs más, akkor néhány utcányi haladásra még mindig ott van a csatorna, ha nincs más mód, akkor ott haladok tovább, de nem akarok sok ideig egy helyben maradni, már csak a SHIELD miatt sem, mert eléggé feltűnő lenne, ha mindenki menekülne, én pedig csak így itt ácsorognék és úgyis idejönne valamelyik, amely valószínűsíthetően felismerne... Sok a " valószínű ", de valószínűleg akkor is ez fog történni, ha itt maradok, vagy rosszabb.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Pént. 18 Jan. 2013, 08:14

Idő: 2023. december 31., 22:50; Hátralevő idő: 01:10:00 (14 kör)
Következő körváltás: 2013. január 21.
Résztvevők: Viktor Andreus Bugailiskis és Sarah Storm

Tess is elért a következő helyre, ahova indult.
Sarah tovább téblábol, odébb metn néhány sarkot, de ott is hasonló eseményeket látott, mint a kaszinónál. Menekültekkel foglalkozó SHIELD ügynökök és az egyik közeli házból Amerika Kapitány és Skarlát Boszorkány mentette a bennrekedteket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Sarah Pént. 18 Jan. 2013, 11:57

Sikerül haladnom, de igazából... Semmi, még mindig semmi, a SHIELD ügynökök segítenek menekülni az embereknek, oké, ez ugyan úgy megvolt egy kicsit odébb is, szóval... Minek vagyok én itt egyáltalán? Van nekem bármi dolgom is ezzel? Csak mert eléggé elveszettnek érzem magamat ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy nincs, mert eddig is mit csináltam? Nézelődtem, ja, mondjuk annyira nem rossz a látvány, menekülő emberek, egy idő után vicces így belegondolva, hogy mennyivel gyorsabbak lennének, ha nem egymást próbálnák lökdösni, de na, a pánikot nehéz elnyomni, ezt már én is tapasztaltam régebben, legalább is gondolom, bár nem vagyok benne biztos, hogy most így kapásból fel tudnék idézni egy olyan alkalmat, de biztos vagyok benne, hogy már átéltem többször is. Ahogyan nézelődök, feltűnik még valami, Skarlát boszi és... Amerika kapitány...
- Amerika kapitány! - Szólalok fel tulajdonképpen magamnak, nem ordítva, de azért meghallom a saját hangomban a rajongást, s már indulnék is arra, amikor...
~ Nem! Nem mehetsz oda! De... De én oda akarok.. Nem, nem akarsz. Miért nem? Tényleg emlékeztetnünk kell téged? Óh... Tényleg... De akkor hova? Egy kiutad maradt. De nem akarom! Muszáj lesz. ~ Így hát kicsit hezitálva, de megkeresem a legközelebbi csatornafedőt és letekintek a csatorna sötétjébe azon keresztül, kissé undorodva, de mit lehetne tenni, nem látok más utat... Szóval veszek egy nagy lélegzetet, mint felkészülés és lemászok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 21 Jan. 2013, 09:48

Idő: 2023. december 31., 22:55 Hátralevő idő: 01:05:00 (13 kör)
Következő körváltás: 2013. január 24.
Résztvevő: Viktor Andreus Bugailiskis és Sarah Storm

Sarah végül is úgy dönt, hogy lemegy a csatornába, amit megtudott tenni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Mysterio Vas. 21 Ápr. 2013, 20:52

Szippantok egyet az asztma ellen gyártott hörgőtágítómból, ezúttal mellőzve a cigarettát. Pontosan mennyi idő is telt el? Hány hónap? Sok. Egyik műtét a másik után. Eddig hetvennyolc tumort szedtek ki belőlem, és miért? Mert két dühös isten összeveszett egy egopárbajban, és felrobbantottak valamit, aminek erős radioaktivitása volt. Ugyan sem kamera, sem fényképezőgép nem kapta lencsevégre az eseményeket, de a szemtanúk meg mernének esküdni, hogy gombafelhő volt. Én mindent megtettem, páncélom maximális repülési képességeit kihasználtam, hogy el tudjak menekülni a robbanás lökéshulláma elől, de esélytelen voltam, a páncélomba félig beleolvadva találtak meg. Szerencsére az első pár hétre nem nagyon emlékszem, mert erős kómában voltam. Millió dolláros vagyonom a felére apadt, hiszen harmadfokú égést, rákot, szennyet, sebet, gennycsomókat kellett eltávolítani a szervezetemből. Érzékszerveim megmaradtak, illetve helyre kerültek, de ennek ellenére haldoklom. Elég sok üzenetet terjesztettem szét az alvilágban, mindenféle titkos regenerációs szérumokat vásároltam, konzultáltam zugsebészetek vezetőivel, de ezek csak pisztolygolyóra voltak specializálódva. A tüdőm márcsak hörgőtágítóval működik. Egyre több fájdalmam van itt-ott, és folyamatosan hordom az ujjáépített páncélomat, mert az legalább olyan anyagból van, hogy nem irritálja a bőrömet, illetve a sok sebfertőződéssel és rákkal rontott szépségemet elfedi, holografikus álcázójának köszönhetően pedig átlagembernek tűnök így is.

Mindenesetre whisky-kólát fogyasztok, annak még érzem az ízét. Szóval. Néhány lefizetés után keresztül-kasul mentek az üzenetek az alvilágban, hátha valaki egyáltalán hallott valami experimentális dologról, ami az ilyen szintű szervi károsodást vissza tudja fordítani. Ha nem, akkor minden maradék pénzemből robbanóanyagot vásárolok, és felrobbantom az egész várost, vagy nem tudom. Egyenlőre bízzunk abban, hogy valaki legalább ismer egy olyan személyt, aki hallotta valakitől, hogy olvasta, hogy azt hiszik, hogy van esélyem gyógyulni. Egy kevéske spiritusz még van bennem, meg ötszázezer dollár akkoris olyan dolog, amivel még el lehet intézni dolgokat.
Mysterio
Mysterio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 41
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Marlboro Man
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Danny Long Szer. 24 Ápr. 2013, 00:27

Quentin csendben issza a whisky-kóláját, és arra vár, hogy valamelyik alvilági kontaktja felbukkanjon. Az emberek rengeteg pénzt nyernek és veszítenek el minden percben, mások pedig a mocskos ügyeiket intézik, miközben igyekeznek elkerülni a minotauruszok figyelő tekintetét. Körülbelül egy óra telik el a férfi számára eseménytelenül, ám végül egy 40 év körüli férfi lép mellé. Fehér bőrű, haja és gondosan nyírt körszakálla fekete, szeme pedig zöld. Drága öltönyt visel szeme színének megfelelő nyakkendővel, amiről szintén süt, hogy nem olcsó darab. Barátságosan kérdezi Quentint:
- Van kedve egy Black Jack játszmához? Azt hiszem, érdekesnek találná a társaságom olyasvalaki, aki úgy érdeklődik az orvostudomány új vívmányai iránt, mint maga.
Tekintete cinkosan villan, szája félmosolyra húzódik. Int a férfinak az asztalok felé, hogy kövesse, majd elindul. Azonban ha Mysterio utána indulna, erős marok ragadja meg a vállát. Megfordulva egy minotaurusszal néz farkasszemet.
- Nem látjuk itt szívesen az ilyeneket, mint maga! - mordul rá durván. - Kitalál egyedül, vagy szüksége van kíséretre?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Mysterio Szer. 24 Ápr. 2013, 00:37

Úgy néz ki, semmit nem ért a sok belefektetett pénz. Hiába volnának a kontaktok? Ilyen az én szerencsém, hogy a szükség órájában mindenki cserben hagy, és hagynak elveszni a győzelmeimmel, és potenciálommal együtt? Nem ahhoz vagyok szokva, hogy minden csak úgy tönkremegy, egyik pillanatról a másikra. Vajon Kovacs rokonai hajtottak fel, és tették tönkre az imidzsemet? Nem értem egészen, hogy mi történik. Mindenesetre kezdek összecsomagolni, azt hiszem távozok innen ma este, és...

... valaki megszólít. Elhív Black Jackezni, és egy aranyos sejtetős utalást tesz arra, hogy mi után érdeklődöm. Ha csak köze van azokhoz a csatornákhoz, amiken én elterjesztettem a pletykákat, és ennek nagy esélye van, akkor jó nyomon járok. Hátha tényleg van valami, ami legalább... eltolhatja a véget. Az már segítség lenne. Azonban balszerencsém ismét közbeszól, egy Minotaurusz úgy döntött, hogy nem tetszem neki. Értetlenül, nem kihívóan, vagy agresszívan, hanem érdeklődően értetlenül nézek rá.

- A milyeneket? - kérdezem meg tőle. Nem akarok összeakaszkodni egy Minotaurusszal, legfeljebb kimegyek, és álcázómat használva egy másik alakban visszajövök, opcionálisan felrepülve a teraszra. Ezek a testőr-kidobó félállatok úgysincsenek nagyon odaengedve a magán BlackJack asztalokhoz, márpedig a megszólítóm eléggé pénzesnek tűnik ahhoz, hogy ne a plebs között kelljen kártyáznunk. Valószínűleg a beszédtémánk is olyan lenne. Te mágikus félállat, miért most kellett kiszúrnod magadnak?
Mysterio
Mysterio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 41
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Marlboro Man
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Ápr. 2013, 11:39

~ New York felett mindenhol ~
Az ég egyre jobban fehérleni kezdett, már-már vakító volt. A korábban hullott véreső már a múlt volt, ennek helyét az égen a fehérség vette át. Az atomrobbanásnak lehetett ilyen fénye, mégis ez nem az volt. Aemmilyen robbanás nem történt, ez az égen jelent meg, először csak halvány derengésben, majd pedig egyre erősebben, mígnem mindent beborítottak és mindenkit teljesen el nem vakítottak, bárhol is voltak azok a személyek New Yorkban, akár a föld alatt, vagy olyan helyen, aminek ablakai sem voltak. A vakító fehérség mindenhova bekúszott.
Olimposz - Page 9 Korszakvege2
Hosszú percek teltek el, mire a fehér vakító fény eltűnt, mire mindenki rendesen látott a városból, ahol még esetleg voltak démonok, vagy a démontetemek ezek eltűntek az épületek démonias vonása mintha soha sem léteztek volna, a város magas pontjairól látszódó Astoria legmagasabb pontján levő nagy térkapu a torony tetejéről eltűnt, csak a romok maradtak hátra, amit Dormammu és serege okozott. És az égen is végre a mágikus felhők, az utolsó részen, a vörösesség eltűnt, végre valahára New York teljes területén ismét a rendes eget lehetett látni. New York egy újabb nagy katasztrófát vészelt át és élt túl.

Ezzel pedig vége lett a sötétség és tűz korszakának.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olimposz - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olimposz - Page 9 Empty Re: Olimposz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.