Wakanda (Afrika)

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 17 Május 2014, 21:40

Bólintok Bastet szavaira. A lény nem Wakandában van, ennek örülök, de azt jól gondoltam, hogy nem a semmi közepén kell keresni, ahol könnyen elbújhat, ellenkezőleg. Ott kell lennie, ahol sok életerő, ember van. Ez már könnyíti a feladatot, a furcsa jelenségek, amik körülveszik csak még inkább segítenek. Tovább hallgatom az istennőt és még több fontos információra derül fény.
~ Együtt erősek csak, ha egyet levadászunk már meggyengítjük őket. Itt nem örökéletűek, kicsi és gyengék, sebezhetőek és szükségük van egymás segítségére is. Van esélyünk végezni azzal az eggyel és ezzel az egész bolygón segíteni. Remek.
A hozzám lépő nőre pillantok és némán várom, hogy elmondja amit akar. Összefűzöm a mellkasom előtt a karjaim és végiggondolom a helyzetet, hogy mit is kellene tenni. Ezután, amikor döntésre jutok, biccentek ismét a harcosnőnek.
- Köszönöm. Arra mindenképpen szükségünk lesz, hogy felderítsük a lényt.
Abban még egyelőre nem vagyok biztos, hogy el kellene küldenem, vagy engedélyt adnom a lelépéshez, maradjon ha akar. Bastet felé fordulok teljes testtel végül.
- Meg fogom találni és végzek a lénnyel. Ezt megígérem, ha ez az akaratod.
Most már egészen biztos vagyok magamban, ennyi segítséggel sikerülnie kell, isteni parancsnak nem mondhatok ellent. Még megvárom, hogy akar-e ezen felül valamit tőle, mert mintha még éreznék valamit a szavai mögött, de ebben nem vagyok biztos, csak türelmesen várok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Május 2014, 10:40

2048. február 16. vasárnap – Wakanda
Résztvevő: Andrew Ramirez

Miután Andrew elfordult a nőtől, láthatta, hogy az visszaállt a többiek közé néhány lépéssel hátrébb, de egyelőre nem mozdultak még mindig itt maradtak és nem hagyták el a romos arénát. Bastet egy pillanatra rájuk nézett, majd vissza a fiatal férfira, az istenné végül békésen mosolyodott el.
- Nem adom parancsba, csupán kérlek – mondta. – Amennyiben tudsz siess és ne késlekedj. Tudom, hogy nehéz teher, de a teljes világ súlya rajtad és olyanokon múlik, akiknek nincs tudomása arról, hogy mibe keveredtek. Sok sikert Andrew.
A következő pillanatban már nem volt ott az istennő, mintha eddig is csak valamilyen álomkép lett volna úgy tűnt el. Egyszerűen… szó szerint köddé vált, mintha soha sem lett volna ott. A harcos nők csak ekkor indultak visszafelé a palota irányába, egyedül az maradt itt, aki korábban is megszólalt. Most is, amint az emberei már kissé távolabb voltak akkor szólalt meg újra, ha Andrew is akart valamit mondani, akkor még előtte.
- Uram, óhajtja megnézni az új bázisát? – kérdezte.
A kérdés után sem mozdult, csak katonás tartással várta, hogy a fiatal férfi mit is szól ehhez, vagy milyen egyéb más parancsai vannak még.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Vas. 18 Május 2014, 17:35

Bastet enyhébb viselkedése és biztató szavai meglepnek kissé. Sokkal szigorúbbnak és merevebbnek tűnt eddig, mint az akivel a jövőben találkoztam és kijelölt erre a feladatra engem. Most viszont teljesen meggyőz arról, hogy ő ugyanaz a személy, akit ott láthattam és beszéltem vele. A maszk alatt elmosolyodom, és magabiztosan, tisztelettel tekintek rá. Válaszolnék, de addigra eltűnik, egyszerűen mintha itt se lett volna. Ez kevésbé lep meg mint a szavai, egy istennőtől nem várhatok mást.
- Köszönöm a bizalmat.
Mondom immár magam elé a levegőbe. A nőre tekintek, aki a parancsnoknak tűnik. A többi harcos már távolabb van, azt hiszem csak rám várnak és nem szeretném váratni őket. Bólintok a kérdésre és teszek is előre egy lépést.
- Igen szeretném látni, minél előbb. A bázist.
A végén leginkább magamnak javítom ki, nem a bázisom, a bázis. Furcsa még ez a szerep, hogy embereim vannak akiknek parancsolhatok és egy bázisom. Nem tekintem ezeket tulajdonomnak, sem eszközöknek, inkább segítségnek. De ez a segítség felelősséggel is jár, ha rosszul döntök, lehet valaki meghal. Megrázom a fejem és próbálok nem erre gondolni. Ha a nő mutatja az utat akkor követem őt, a szoros menetet is felveszem, de a képességem nem aktiválom, nem akarom őket lefutni. Várom, hogy hová megyünk és figyelek minden apró mozgásra amit nem mi okozunk. Menet közben felteszek egy kérdést ugyanannak a nőnek, akivel eddig s beszéltem.
- Megkérhetem, hogy mutatkozzon be és mutassa be a csapatát?


6000. ^^ - Nefi

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Május 2014, 18:49

2048. február 16. vasárnap – Wakanda
Résztvevő: Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka

A nő mutatta az utat, ami innen igazából meglehetősen gyors és egyszerű volt a palota romjaiig. Romos házak között kellett egyenesen végigmenni, amíg elértek a romokhoz. Külsőre annak ellenére, hogy messziről jobb állapotúnak tűnt a hely közel sem volt annyira. Beomlott falak látszottak, a tető igencsak sok helyen hiányzott, a növényzet is benőtte már, évszázadok óta nem használhatták. Idefent fű nőtte be a helyet a bejárat után és a főcsarnokból lefelé is vezetett út. Fent amennyire lehetett látni, a hiányzó plafonok és falak miatt az egész jól belátható volt nem lakott itt senki sem.
- A nevem Kem – mutatkozott be. – A Testvériség tagjai vagyunk, nincs nevünk igazából, nővér a megszólításunk. Gyermekkorunkban választanak ki minket az idősebb női harcosok és hoznak el ide, hogy itt képezzenek minket. Ez több évszázados hagyomány már. A legmodernebb katonai stratégiák és kiképzés szerint tanulunk, valamint az ősi Wakandai törzsi harcokat is.
Ezalatt leértek a kör alakú lépcsőn az alagsorba, ez is romosnak látszott és félhomályosnak, noha a jobb érzékszervei miatt Andrew tökéletesen látott. Egy fémajtó volt a folyosó végén. Az a páros közeledtére máris kinyílt. Odabent jó két és fél méter magasságú helység fogadta Andrew-t. bent minden fémből volt, a falak, ajtók, a helység közepén egy hatalmas asztal és három felé lehetett menni innen. Az asztalon éppen tálcák és poharak voltak láthatóak a székeken fegyverek letéve, valószínűleg Andrew éppen egy étkezést zavart meg, amikor megérkezett és a nők is kijöttek elé, mert még sok tálcán étel is volt.
- Jobbra találhatóak a szállások, edzőtermek, étkező és fegyverraktár – magyarázta Kem. – Szemben velünk raktárak, illetve hangár a járműveknek. Balra pedig monitorozó, eligazítók, tudományos laborok és egy mini gyár, ahol elő tudunk állítani mindenféle felszerelést magunknak.
Mindhárom említett ajtó is fém kétszárnyú ajtó volt, amik a falba húzódtak vissza, mellettük panel volt látható, amivel manuálisan is lehetett őket kezelni.
- Mit akar először látni? – kérdezte a nő.

Közel másfél hónap telt el azóta, hogy Heka Kínában járt. A köztes időben bármit tehetett – majd kérlek néhány mondatban foglald össze, hogy miket is tett a kari – de végül február közepén az apja ismét egy álomban látogatta meg, hogy ezúttal Bastet segítségére kell sietnie Wakandába, ismét részben a világ sorsa függ ettől. Az égbolton megjelenő másik világ is közrejátszott ebben, hiszen azok egy csendes invázió alá hajtották a világot és titokban próbálták megszállni. Nem kell egyedül dolgoznia Heka-nak, tudta, hogy Andrew is hamarosan megérkezik. Február 17-n érkezett meg beszökve az országba, ahol a régi romos fővárosba, a Nekropoliszba kellett jönnie. A Testvériség, egy nőkből álló harcos csapat volt, aki itt élt és egyelőre az ő gondjaikra volt bízva, amíg Andrew meg nem érkezik. Most hallotta odakintről a hangokat a földalatti vendégszobájából, mintha valaki érkezett volna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Szehmet on Pént. 30 Május 2014, 21:52

Szédítő táncba fordultak a napok. Valóság és a színpad bájvilága olyannyira összeolvadt, hogy apja álmai is már-már a színdarabok részeinek tűntek. Az előadások folytak. Komolyak, csodásak, könnyedek, ósdiak és modernek, buja kavalkádjukban pedig ott állt ő, az ifjú művész, akit ez, s nem a színészek pórias valóságcsömörének árnya, rezgő, valóságból elillanó zöld-szaga, vagy pihegő testek nyirkos párája ragadott magával.
Élnie kellett. Éreznie, hogy a világot fenyegető pusztulás nem az egyetlen, ami még létezik. Persze üres óráiban, mikor magára maradt félhomályos szobájában, gyakran állt az ablaknál, s azon tűnődött a város fényeit figyelve, varázstehetségét nem pazarolja-e el ezzel a játszadozással, mely az élete volt, és nem bosszulja-e meg magát a világ megóvásától távol töltött idő, noha nála nagyobb hősök oltalmazták.
Ilyenkor, ha már túlságosan is emésztette a mardosó önvád, felütött egy-egy poros könyvet, vagy végigcikázott azokon a titkos fórumokon, ahol különös, számukra érthetetlen, mágikus tapasztalataikat osztották meg az emberek. Kezdetben talán csak annyit akart, hogy a látszata meglegyen annak, hogy fejleszti önmagát, hogy tenni próbál a világért, majd megérezte a mámoros ízt, ami a színpad világát is kísérte, és élvezni kezdte a felfedezést, melyek az értő szemek számára mások tapasztalatait könnyed és érthető olvasmánnyá tették. Nem mintha sokat fejlődhetett volna általuk. Túl kevés volt a szavak mögött abból a tudásból, mely számára természetes volt. Ám ha emiatt kedve megkopott volna, fiatal rajongói könnyedén kárpótolták. A csodálat a szemükben, a színpad varázsának élvezete többet ért, mint bármi. Ott volt fiatal szívükben a lehetőség arra, hogy bármivé váljanak, ő pedig a színpadon megmutatta nekik, hogy álmaik beteljesülhetnek, s ezzel önönmagának is megmutatta, hogy a saját álmaival sincs ez másként.
Hamarosan pedig ismét atyja álmát álmodta, és vele Bastetet. Megbabonázta a tudat, hogy neki van szüksége rá, és nem volt kérdés, hogy mindent igyekszik majd megtenni, hogy segítségére legyen.

Belógni a zárt, egzotikus országba önmagában is jó kaland lett volna, de ott jóval több dolog várta, mint az emberevő szörnyetegek, melyekre emlékezett. A hölgyek, ezek a lenyűgöző és szépséges harcosok megkapó vendéglátóknak bizonyultak, bár modora ösztönösen óvatosabbá vált velük szemben, mint a "modern" világ asszonyaival. Harcos öntudatuk, úgy vélte, nehezebben kezelte volna azokat a könnyed kóstolgatásokat, mint a színészek köreiben forgolódó hölgyek. A várakozás ezért kevésbé volt édes. Mindenesetre kihasználta az időt a pihenésre, most is kényelmesen heverészett, ám mikor a folyosó felől szokatlan zajok hangzottak fel, könnyedén felállt és az ajtóhoz lépett, fülelve, hátha elkap valamit abból, ami kint folyik. Úgy tűnt, valaki érkezett. Ha szerencséje van, éppen Andrew. Akkor pedig bizonyosan érte küldenek. Ezúttal nem tudta, hogy mi lenne célravezetőbb, üdvözölni az érkezőt, engedve kíváncsiságának, vagy vendégszokások szerint hagyni a hölgyeknek a szervezést. Talán jobb ha még nyugton marad.. elvégre ő lényegében nincs is Wakandában. Fülelt tovább.
Ha valami másról van szó és nem Andrew érkezéséről- erre ösztönösen az elmaradhatatlan botjáért nyúlt - akkor idegen helyen, még ilyen kábító, gondos kezek között is az óvatosságot kell előtérbe helyeznie. Botját elhelyezte a szokásos tokban és úgy helyezkedett, hogy az esetleges nyíló ajtóból első pillantásra ne vehessék észre őt. Ostobának és feleslegesnek érezte ezt a nagy óvatosságot, s erre a gondolatra hirtelen jött feszültsége is elpárolgott.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 21
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 07 Jún. 2014, 20:11

A romos épületek között megyünk végig, közben figyelem az utat, a környezetet, a volt várost, hogy később is eltaláljak a rejtekhelyre, már magamtól is. Szerencsére az egem kísérő harcos, valamivel beszédesebb mint a többi és néhány fontos információt meg is tudok tőle, amit rögtön meg is jegyzek, későbbiekben erre emlékeznem kell.
- Értettem Kem. Mindenkit nővérnek fogok szólítani, hacsak nem mutatkoznak be. Mióta él itt ez a csapat?
Beljebb megyünk az egyik épületbe, aminek a részleteit ugyanúgy megjegyzem, mint kint a nekropoliszt korábban. A titkos lejáró különösen érdekesnek tűnik, tényleg biztonságos még Apokalipszis uralma alatt is. Az alagsorban is jól látom, de nem sietek túlzottan előre, megvárom, hogy a nő vezessen végig, ahogy eddig. Látom én is az ajtót, de illetlenség lenne csak úgy odarohanni. Amint beérünk a közös étkezőbe jövök rá, hogy megzavarhattam őket az érkezésemmel. Megvakarom a halántékom és kissé bocsánat kérően nézek Kemre.
- Sajnálom, ha megzavartam valamit. A lehető leggyorsabban jöttem.
Csöndben hallgatom a bázis részeit, már magam előtt összefűzött karokkal. Kivételesen felkészültnek tűnnek, nagyon fejlett felszerelésük van és teljesen nem is értem, hogy miként tudnak mindent előállítani, talán celestial gépeik is vannak. Ezen nem gondolkozom sokat, úgyis választ fogok rá kapni.
- Először az edzőtermeket nézném meg, utána a fontosabb részeket, a monitorozót talán.
Nyugodtan követem, ha mutatja az utat. Nem akarok még egyből mindennek a közepébe vágni és úgyis sok időt töltök az edzőteremben, elsőnek megfelelő lesz azt megnézni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 09 Jún. 2014, 16:17

2048. február 16. vasárnap – Wakanda
Résztvevő: Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka

Heka hallgatózni kezdett és valóban Andrew hangját hallotta meg odakintről, így ha akart, akkor kimehetett a szobájából és találkozhatott a társával. Ha nem tette meg, akkor egy lány hamarosan tényleg jött, hogy szóljon, hogy odakísérje őt. Ha Heka ment a monitorozó teremhez kísérték, ahol a Testvériség jelenlegi vezetője Kem tartózkodott Andrew-val.

A magyarázat közben Kem bólintott Andrew-nak és folytatta a beszédet.
- A szervezet évezredek óta működik – mondta. – Még egy korábbi fáraó, Rama-tut hozta létre a csoportot, elviekben akkor, amikor Apokalipszist megtalálták. A fáraó halála után a testvériség elhagyta Egyiptomot és ide jött Wakandába, itt lettünk Bastet szolgálói, előtte is minden tag őt tekintette elsődlegesen úrnőjének és istennőjének. Mi itt élünk gyermekkorunk óta.
Odabent a megzavarásra csak legyintett a nő, majd a kérésnek megfelelően elindult az edzőtermek felé. fémfolyosókon át haladt a páros, ajtók minden irányba, míg végül a folyosó végén egy nagyobb terem fogadta őket. Minden létező edzőgép megtalálható volt itt, hihetetlen modern verzióban.
- Annak ellenére, hogy itt élünk mindent magunk javítunk, építünk és teszünk – magyarázta Kem. – Az egyetemre is sokan járnak itt Wakandában, bár Apokalipszis visszatérte óta leginkább levelezőn. A monitorozó erre van.
Visszavezette a főcsarnokba Andrew-t a lány, majd át egy másik helységbe. Mindenhol a levegőben holografikus monitorok látszottak, különböző helyekkel. Lényegében a teljes világot láthatták egyszerre, ha akarták a bolygó körül levő műholdhálózaton át. És a helységbe egy másik lány ekkor lépett be Heka-t kísérve.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Szehmet on Hétf. 16 Jún. 2014, 20:12

-Andrew?-egy vigyor. Ezek szerint jobban kellene bíznia a fülében, hiszen most már határozottan az ő hangját hallotta.
-Na végre!-most, hogy határozottan hallotta az ismerős hangot, megkönnyebbült szavak buktak ki ajkán. Már csak azt kellett eldöntenie, vár még, vagy viharos üdvözléssel fogadja. Aztán úgy döntött, megvárja az ügyeletes nővért. Jobb lesz úgy a belépője, legalábbis határozottan szebb lesz a "díszlet".
-Nagyon köszönöm a kedvességed. Már rendkívül türelmetlenül vártam barátom érkezését.-meleg szavakkal, és enyhe gondolati túlzással köszönte meg az érkező hölgynek a kíséretet, lépteiben azonban hatékony elszántságot mutatott. Nem rohant, de az álmatag, művészies, teret betöltő vonulást nem érezte illőnek. Nem csak a vendéglátóik miatt, hanem mert feladatuk igenis komoly volt. Persze egy kis élvezetet igazán lelhetett benne.
-Andrew, üdvözöllek.- a sok képernyő között érdekesnek találta  a találkozást, kiváltképp, mert lenyűgöző volt a látvány. Tekintetét szinte vonzotta a látvány.
-Örülök, hogy te is itt vagy.-lépett hozzá, kezet nyújtva.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 21
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Jún. 2014, 23:37

Hallgatom Kem beszédét, amíg az edzőterem felé haladunk. A végén csak bólintok neki, ezeket a nőket kisgyermekkoruktól fogva itt nevelték más nővérek, nekem méltónak lenni hozzájuk és egyáltalán nem fordítva, de ezt nem akarom kimondani, csak megjegyzem magamnak. Az edzőtermen végignézek és a lehető legjobban felmérem. Minden megvan benne, ami kell, a súlyokon és különböző gépeken kívül a futópadot ellenőrzöm elsőnek, egyelőre csak távolról. Órákat szoktam megállás nélkül futni rajta nagy sebességgel, bírnia kell. Némán fordulok meg és követem tovább kísérőm a monitorozó felé.
- Tiszteletreméltó a teljesítményük. Én segítség nélkül közel annyira sem lettem volna képes mint maguk.
Nem beszélek többet a kelleténél. Kissé még mindig meglep, hogy Bastet katonái ennyire modernek és felszereltek, inkább mágikus és misztikus dolgokra számítottam, de kellemes ez a tévedés. A monitorozóban összefűzöm a mellkasom előtt a kezeim és végignézek az összes képen. Elkezdek magamban gondolkodni, de a gondolataimból azonnal Heka hangja ránt ki. Azonnal megfordulok és szembenézek vele.
~ Éppen az előbb gondoltam rá, hogy hívni kellett volna magammal! De... azt hittem Tian-ban van és mágiát tanul, onnan nem egyszerű kijutni. Most mégis itt áll és nem tudom, hogy mit mondjak neki.
Valószínűleg minimálisan elvörösödök, ahogy meglátom, de ez szerencsére a maszk miatt nem látszik, még nem vettem le. Zavartan vakarom meg a tarkóm és nagyon örülök annak, hogy ő kezd el előbb beszélni. A kezét határozottan de nem túl erősen szorítom meg.
- Heka - biccentek neki - Én is szintúgy örülök. Úgy tudtam eddig, hogy Tianban vagy. Mégis itt?
~ Eddig jó vagyok. Nyugalom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 18 Jún. 2014, 10:38

2048. február 16. vasárnap – Wakanda
Résztvevő: Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka

Kem csak legyintett Andrew dicséretére.
- Minket így tanítottak, hogy egyedül boldoguljunk – mondta. – Ez évszázados tradíció. Ha nem lett volna egy komplex rendszer a hátunk mögött mi sem tudtunk volna így boldogulni.
Már bent a monitorozóban a két fiatal férfi, hogy tudjon beszélni Kem hátrébb lépett és a gépekkel kezdett foglalkozni, mindaddig az egyik számítógép nem kezdett pityegni. Először csak egy pityegés, aztán több sűrűbben. A végén szinte hallható volt, hogy Kem nyelt egyet. A holografikus képet egyetlen mozdulattal húzta ki a szoba közepére, amin így feltűnt a Föld képe, megannyi zöldes ponttal rajta. Voltak olyan helyek, amik lakott területen voltak, sűrűn lakott területen, és olyan is, ami teljesen lakatlanon.
Wakanda (Afrika) - Page 8 1zwdwm0
Mielőtt azonban bármelyik férfi feltehette volna a kérdést, hogy mik ezek a pontok Kem folytatta.
- Ezek a fertőzött területek a bolygón – mondta. – A köröknél vannak a másik világról származó létformák, ez jócskán több, mint amire számítottam azok alapján, amit az előbb odakint az istennő mondott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 19 Jún. 2014, 21:01

A dicséretre csak egy legyintést kapok és Kem megpróbál nyugtatni, ők sem mindent maguktól tesznek, ő mögöttük is van segítség. Kimérten bólintok erre, jelezve, hogy megértettem. Heka megjelenése jobban zavarba hoz mint hittem, persze örülök neki, de nem számítottam rá itt és most. Köszönöm és felteszem a kérdésem, de nem kapok rá választ. Általában nem jelent gondot, de most nem bírom a kínos csöndet. Zavaromban elkezdem ismét a tarkóm vakargatni egyik kezemmel, majd gyorsan Kem felé fordulok, amikor hozzánk szól.
~ Ez most kifejezetten jókor jött. Már ha mondhatok ilyet a Rákunivezum szörnyeinek támadására.
Figyelek Kemre, minden információt megjegyzek, bármi fontos lehet. Végignézek a térképen és gyorsan felmérem a helyzetet. Utasításra számítok, de azonnal rájövök, hogy most én vagyok vezető pozícióban, egyelőre még szoknom kell. Hekára nézek, majd vissza a térképre. Átgondolom a helyzetet és próbálok dönteni.
- Koncentráljunk a feladatunkra. Egyedül az Afrika területén lévő zöld körökre kell figyelnünk, ha lehetséges beleközelíteni, akkor az segítene. Öt kör van, és azt is tudjuk, hogy a lénynek amit keresünk lakott környezetre van szüksége. Szerintem zsúfolt helyen lesz, ahol sok az ember. Emellett furcsa jelenségeket okoz és örök életet, halhatatlanságot szór szét. Olyan pontot kellene keresnünk, ahol különös történések vannak, élőholtak vagy valami hasonló. Jobb ötletem nincs.
Mondom ki minden gondolatom és jelzem is Kemnek, hogy próbálja megoldani a kereséseket és a beleközelítést, amit kértem. Közben figyelek másra is, hátha feltűnik még valami a monitorokon, vagy eszembe jut még valami információ. Oldalra pillantok Hekára, hogy lássam akar-e valamit mondani.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Szehmet on Vas. 22 Jún. 2014, 14:08

Tian.. Heka számíthatott volna ilyen érdeklődésre, mégis kellemetlen módon lepte meg a hely említése. Dolgok amiket tenni kellene, amiket bölcs lenne megtenni, és amiket végül az ember tesz, gyakran nem esnek egybe. Ahogyan most sem. Újra eszébe juttatta, hogy nyilvánvalóan a mágia művészetében kellene elmerülnie, hogy minél több erőt harácsoljon össze, de Tianban minden csoda annyira világivá vált. Szó se róla, lenyűgözőnek találta azt a helyet, és azokat, akiket ott megismert, valami mégis minduntalan visszacsábította a mágusok közül a színház világába, hogy új társulatokat hívjon életre, hogy barátaival lépjen fel, és reményt, boldogságot, ha csak pár órára is, adjon az embereknek. Most, hogy ilyen nyíltan rákérdeztek, újra úgy érezte, hogy szenvedélye elvesztegetett idő, épp mint apja legutóbbi látogatása előtt, hiszen most újra világosan látta, hogy noha ő nem gondolta úgy, hogy a világot őrizhetné, hisz oly hatalmas erők játszanak ott, mások mégis olyan egyértelműnek találják, hogy így tesz. És mielőbb felkészül a Nagyokhoz való csatlakozásra. Talán apja maga is ezt várja tőle, noha soha nem vetette szemére, hogy csak játszadozik. De ha úgy indul el a feladatok teljesítésére, hogy nem fordít időt a fejlődésre, előbb-utóbb ott hagyja a fogát. Ez riasztó, bosszantó és kellemetlen kilátásnak tűnt.
Kezdett hosszúra nyúlni a csend, de erre csak akkor döbbent rá, mikor felcsipogott a gép.
-Tian.. megvár. Feleannyira sem érdekes, vagy inspiráló, mint egy este a színpadon. - Heka a végére minden szégyenérzet ellenére elmosolyodott, hátha enyhül saját szégyene.
-Vagy a szolgálat, amit nénémnek és a nővéreknek tehetek.- szólt végül, megtalálva az ünnepélyesebb hangját, de most, habár a pillanat tökéletes lett volna rá, hogy büntetlenül futtassa végig tekintetét Bastet katonáin, nem tette.
"Az előbb odakinn az Istennő..." Heka nyelt egyet, majd úgy döntött, inkább a pontokra koncentrál.
-Ez mind?-szörnyülködő bámulat tört elő, és ahogy Andrew pillantásával találkozott tekintete, hajszálnyi biccentéssel átengedte neki az irányítást.
-Ha még rejtőzködik és erőt gyűjt, megfelelő helyre van szüksége hozzá. Mekkora lehet ez a szörnyeteg?

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 21
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Jún. 2014, 10:52

2048. február 16. vasárnap – Wakanda
Résztvevő: Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka

Kem megrázta a fejét arra a kérdésre, hogy mekkora lehet.
- Fogalmam sincs, úgy gondolom, hogy aprók lehetnek egyelőre és még nőniük kell – mondta. – A parancsnok járt abban a világban, ahonnan ezek származnak, ő tudhatja pontosan.
Igazából Andrew-nak sem volt fogalma arról, hogy mekkorák lehettek ezek a dögök. Valami hasonló csápos lényt láttak San Francisco közelében az AIM telepen Aian kezében, az egy kicsi lény volt, nem nagyobb, mint egy macska, de a fiatal férfi látott képeket a Rákuniverzumban, amiken hatalmasnak több épület nagynak ábrázolják őket. A térképet megnézve a legészakibb részen egy nagyobb város volt megtalálható, mintegy másfél milliós népességgel, még Apokalipszis tisztogatása után is, ugyanez volt igaz a legdélibb részre, a régi Dél-Afrikai Köztársaságra, ott is egy mutáns város állt manapság. A két sivatagban levőnél a műholdak csak a sivatagot mutatták, de az adatok szerint föld alatti komplexumok voltak ott megtalálhatóak, az egyik az AIM-é volt még a Bukás előtti időkből, a másik kiléte a SHIELD előtt is ismeretlen, vagy pedig a saját egyik titkos bázisuk. Az Afrika középső részén levő pontnál pedig valamilyen ősi romokat jelzett a műhold, amiknek megmagyarázhatatlan eredete volt. A furcsa jelenségekről csak interneten lehetett hallani, semmi konkrét hír, csak pletykák és ezt is csak a két városnál, a többi egyelőre vakfolt volt.
- Akarja uram, hogy felkészüljünk az indulásra? – kérdezte Kem. – A hangárban van egy vadászgép, ami mindig indulásra kész.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Kedd 24 Jún. 2014, 18:19

A képeket nézem, a megjelenő városokat, az ismeretlen eredetű romokat és a földalatti komplexumok helyét. Próbálom mérlegelni az esélyeket és a lehető legjobban mérlegelni, de egyelőre nem sikerül, kissé tanácstalan vagyok, túl sok a lehetőség és túl keveset tudunk. A nekem szóló kérdésre révedek fel a gondolataimból.
- Változó méretű. Ha még kicsi és gyenge, akkor olyan mint amit az AIM komplexumban láttunk Hekával. Az a csápos lény elfért Aian karján, ellenben a Rákuniverzumban láttam emeletes ház nagyságúnak ábrázolva. Meg kell találnunk és el kell pusztítanunk mielőtt túl késő.
A helyzet egyáltalán nem reménytelen, de mégis tartok a következményektől, ha mégsem sikerül időben megölni. Még egy pillantást vetek a meglévő információkra és hírekre, hátha eszembe jut valami és koncentrálok is, hogy bármi hasznos, amit a másik világban láttam eszembe jusson és fel tudjam használni.
~ A két város, ott kell lennie, nagy a lakosság és sok embert képes a maga módján fertőzni. Az ősi romok is gyanúsak, akár ott is lehet, de a két földalatti komplexumot sem szabad kizárni, bár azokat nehéz ellenőrizni és még nehezebb lehet bejutni. Egyszerűen bárhol lehet. Ennyi felé nem szakadhatunk.
A kérdésen meglepődök, nem hittem, hogy ennyire felkészültek, még saját vadászgépül is van, amit képesek üzemeltetni és repülni vele. Azzal elég gyorsak lehetünk, hogy időben akár több helyre is odaérjünk, de akkor is döntést kell hoznom, szerencsére nem egyedül.
- Rendben van, készüljenek fel és készítsék a gépet. Gyorsnak kell lennünk. De előtte döntsünk el, hova is megyünk először. Én magam részéről az egyik városra tippelik, az előbb már elmondtam miért, azt azonban nem tudom, hogy északon vagy délen lehet. Az ismeretlen romok is gyanúsak, ha a semmiből tűntek fel, talán azok is a Rákuniverzumból vannak. A két földalatti komplexumot nehéz ellenőrizni és bizonytalan mit is találnánk ott. Mégis bárhol lehet a lény. Heka, Kem mi legyen?
Nem akarom rájuk hagyni a tervet, én is elmondtam a véleményem, azt támogatom, de ha jobb ötletük van, akkor aszerint haladunk tovább.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Szehmet on Pént. 27 Jún. 2014, 19:44

-Ha aprók, az jó.. nagyon jó.- mormolta, tekintetét a pontokra szegezve. Egyszerre nem falhatnak annyit, ha kicsit még, és az erejük is kisebb kell, hogy legyen. A "praktikus " méret persze könnyebb rejtőzködést is jelent, de vajon elég tudatosak máris ahhoz?
-Úgy vélem, a városok kínálják a legegyszerűbb lehetőséget nekik a növekedésre. Én ha tudatosan választanék beszivárgásra alkalmas helyet, akkor hacsak előre nem tudom, hogy valamelyik bázison találok olyan kísérleti eredményt, ami jobban táplál, a városoknál maradnék. A nagyvárosok zűrzavarosak, könnyű észrevétlennek maradni, és nincsenek támadásokra, külső behatolásokra felkészülve olyan mértékben, mint az ilyen komplexumok. -bökött az egyik felé.
-Az AIM bázis elég régi.. a Bukás után nem tudom mi maradhatott ott, de elég elvetemült kísérleteket végeztek ahhoz, hogy feltételezhessük, ha esetleg maradtak ott kutatók, és belefutnának egy ilyen lénybe, mindenképp megpróbálnák a maguk hasznára fordítania lehetőséget. Ha esetleg ott van, egy ideig talán nem lesz gond vele. -kicsit úgy érezte, mintha az anyja dühe szólna nyugodt szavaival.
-Hasonló lehet a helyzet a másik bázissal is, úgy vélem az ottaniak biztosan nyernek némi időt, ami alatt ellenőrizhetünk más helyszínt. Maradnak még azok a különös romok.-ezen elgondolkozott.
-Azokat legalább a magasból, de szívesen megnézném közelebbről.- próbálta beleélni magát a gondolatba, hogy ott van, hátha valami sugallat, vagy benyomás éri, aztán megrázta a fejét.
-Mégis valamelyik várost kell megpróbálnunk. Menjünk délre. Ha európában van ilyen szörnyeteg, onnan könnyen elérheti és fertőzheti északot. Okosabb taktika lenne délről kezdeni a fertőzést.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 21
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 28 Jún. 2014, 09:11

2048. február 16. vasárnap – Wakanda
Résztvevő: Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka

Kem bólintott Heka javaslatára, vagyis mindkét fiatal férfiéra, hogy a városokkal kellene kezdeni és ehhez délről haladva jobb módszer lenne. Amennyiben Andrew is egyetértett, akkor a nő megszólalt.
- Akkor intézkedem, hogy ez legyen az útirány. A fegyverraktárból nyugodtan hozzanak felszerelést maguknak, ha akarnak – mondta. – Heka tudja az irányt a hangárba, ott várjuk magukat fél órán belül.
A hangár két szinttel lejjebb volt és lifttel, vagy pedig lépcsőházzal lehetett menni oda, majd egy rövid folyosón a kicsit kijjebb kellett sétálni a korábbi romos város irányába a föld alatt persze. Az irány és a táv alapján a régi romos aréna alá kellett érkezni. Lényegében a következő fél órát a két fiatal férfi azzal töltötte, amit akart, majd a hangárba való megérkezéskor egy fekete repülő várta ott őket.
Wakanda (Afrika) - Page 8 013_falcon
Az egyik nő már a pilótafülkében ült és várta, hogy megkapja a parancsot a felszállásra. Amint ez megtörtént, akkor a tető nyílt ki és a gép kiemelkedett, valóban az aréna alatt volt a hangár. Amint felértek a levegőbe a gép álcázta magát, majd gyorsan indult a déli részre. A hangsebesség kétszeresével ment, így meglepően gyorsan, alig másfél óra alatt leértek Afrika déli részére.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wakanda (Afrika) - Page 8 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.