Wakanda (Afrika)

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Wakanda (Afrika) - Page 6 Empty Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Henry White Hétf. 26 Szept. 2011, 11:17

A kérésemre egyáltalán nem is felel, de talán meghallgatta. A földet bámulva, hagyom hogy kivezessenek a palotából. Képtelen vagyok bármit is szólni, s ahogy felemelem a fejem. Elakad a lélegzetem, ott állnak épségben, Zyro, Rachel, Shywa.....
Nem érdekelnek az őrök, odasietek hozzájuk, de ahogy odaérek, meg sem tudok szólalni. Csak hitetlenkedve bámulok rájuk....
-Sajnálom.....-
Képtelen vagyok mást kinyögni, egyszerűen nem meg.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 26 Szept. 2011, 11:51

A katonák megjelenése nem tölt el túl sok reménnyel, sokan vannak, számítottak ránk, nem harcolhatunk, legalábbis nem a győztes oldalon. Aztán... Feltűnnek a többiek. A kopaszságot leszámítva mind jól vannak. Az őr szavait hallva kezdek összezavarodni. Úgy tűnik, Algernon a börtönben meggyőzte az őröket az igazunkról. Ez aztán a jó hír. Biccentek gondterhelten a többieknek, nem bírok Lorna szemébe nézni.
Freyr lép oda hozzánk. Előrelépek, a vállára teszem a kezemet, és bólintok.
-Ne hibáztasd magad, nem tehetsz róla. És... Végülis életben vagyunk. Úgy ahogy.
A többiekre nézek, azokra, akiket még nem ismerek. Egy gyémántbőrű nő, és egy fiatal férfi.
-Ők... A barátaink? - Kérdem Lornáéktól. Ha ők segítettek kijutni a többieknek, akkor nem hagyhatjuk itt a lányt sem. Különös, a termete hatalmas, mégis az arca, mintha egy fiatal gyereké lenne.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 26 Szept. 2011, 12:25

Hiába manőverezünk, egy ekkora osztagot nem tudunk kikerülni, de nem is baj, mert kivételesen nem fognak el minket. Mikor meglátom Lornáékat, mosolyra húzódik a szám, és rögtön Lornához indulok, hogy átöleljem.
-Jó az új frizurád, csajszi! - Viccelődöm vele, mert komoly dolgokról nem szívesen beszélnék. Például arról sem, hogy kinek a hibája, hogy meghaltunk. Másképp gondolkodom, mint Zyro, legszívesebben kicsipkézném Freyr valagát, és élvezném, ahogy nyüszítve próbál menekülni, de ez most nem a legjobb pillanat. Zyro a két ismeretlenre is figyel, hát milyen kedves. Belekukkantok a fejükbe, hogy kiderítsem, ők is újabb merénylők-e, és ha segítettek a többieknek, akkor milyen célból tették. Először a gyémánt lányt nézem meg, aztán a srácot. Remélem a katonák nem gondolják meg magukat Zyro makacskodása miatt.

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Wakanda (Afrika) - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 26 Szept. 2011, 12:40

Ahogyan kifele menet mentünk kimerős szagok csapták meg az orromat. Keserűen csóváltam meg a fejemet, csak képzelődtem, máshogyan ez nem lehetett volna. Ám, ahogyan kitessékeltek minket a palota ajtaján a lábaim is földbe gyökereztek. Én… én egyszerűen nem akartam elhinni, azt, amit látok. A többiek! Legalább is majdnem teljesen, Rachel, Zyro, Andrew… Shywa?! És ki volt az a fura srác, és hol volt Manó? Azonban még nem volt időm végiggondolni, mert Rachel már jött közelebb és én is átöleltem őt.
- Azt hittem, hogy soha sem látlak titeket újra – szipogtam. – Hogyan? Mi történt és hol van Manó?
Zyro felé sandítottam.
- Ő nem jöhet, Apokalipszis itt tartja… a szülei Mangeto-hoz hűek – mondtam, majd a lányra néztem. – Rendben leszel itt?
Valami azonban nem hagyott nyugodni, beleszagoltam a levegőbe. Márpedig itt volt, éreztem az illatát, és a szemem megállapodott azon a furcsa srácon, akit az előbb is láttam. Az illata ugyanaz volt, mint korábban, mi történt vele? Nem érdekelt pár lépés utána a nyakába ugrottam és megcsókoltam, ha hagyta. Nem érdekelt, hogy miként néz ki, ez ő volt, tudtam.
- Szeretlek Manó – suttogtam. – Nem… nem…
Nem tudtam többet kinyögni, csak sírva bújtam hozzá.

//Folytatás: Főmágus torony, Brooklyn//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wakanda (Afrika) - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by The Prof Hétf. 26 Szept. 2011, 16:08

A rabokat kiterelik, pontosabban a szövetségeseket most már. Odakint érdekes mód pedig összetalálkoznak a régi társaikkal, akik meghaltak. Furcsa dolog, de a mai világban sok minden történik már. Remus azonban most csak Judyra figyel, nem hagyhatja, hogy a lány bajt okozzon, mert akkor az ő feje is elválasztódik a nyakától, nem csak a lányé. Odakint el is engedik a Bosszú Angyalai tagjait, de ez csöppet sem zavarja a fiút, sőt arra sem érez vágyat, hogy velük menjen. Ez most már az ő hazája és a klán a családja. Judy az őr ellen irányuló szidása zökkenti ki a gondolkodásból és enyhén elmosolyodik.
- Igazán mutathatna egy kis tiszteletet a hölgy felé. -szól oda az őrnek. - Judy remélem nem töröd semmi rosszon a fejed. Én nem vagyok lovas és nem foglak ok nélkül bántani, de ha szökni próbálsz, akkor muszáj lesz megtennem. -szól a lányhoz, majd újra elmereng és nézi a távozókat, közben persze szeme sarkából azért figyeli a kis izgő-mozgó gyémántot.
The Prof
The Prof
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 100
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: The Prof
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 27 Szept. 2011, 13:07

Kiérve a kapun ismerősökbe botlunk, nem vártakba. Rachel már Lorna nyakában aki némi időtöltés után már az egyik tök ismeretlen alak nyakába köt ki. Hát én nem fogok senki nyakába ugrani ezen felbuzdulva. Freyr persze bocsánatot kér tőlük, mien megríkató, letekerném a fejed még én is nem értem, hogy hogyan képes kimondani Zyro azt amit.
- Menjünk. Nincs már dolgunk itt. A többit a vezérkar intéz el.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Bishop Kedd 27 Szept. 2011, 16:41

Egy darabig próbálkozunk, de aztán ismét lebukunk. Most már annyi mázlink van, hogy amíg mi a túlvilágon voltunk, ők szépen megtárgyalták a dolgokat Apokalipszissel. Így most már szabadon elmehetünk. Végre.
~ Azt gondoltam, hogy nem fog simán menni, de azért az elhalálozás kicsit sem volt benne a tervbe. Ez van.
Szerintem itt van ennek az akciónak a tényleges vége.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Szer. 28 Szept. 2011, 13:21

2046. szeptember 2. 06:25; vasárnap reggel – Wakanda
Résztvevők: Lorna Howlett, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Judy Huniver-Frost, Remus Woodson, Rachel Wilcox, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez és Shywa Darastrix

Az őr fejet hajtott Remus felé, amikor ő is rászólt, de Judy szavaival nemigen foglalkozott.
- Rendben van uram – mondta. – Ideje lenne visszatérni a biztonságos helyre, Magneto emberei még mindig idekint vannak.
Ezzel most már kézzel mutatta az utat és engedte előre Judy-t is, hogy ne legyen kellemetlensége a korábbiakból. A lánynak egy igen kellemes és napfényes lakosztályt adtak, amibe berendezkedhetett, nem messze Remusétól. Szépen rálátott a feketepárduc szobrokra és mivel sarokszobát kapott, így a nap minden szakában a meleg fény töltötte be mindazt. Igazából kellően jó élete lett, mert még egy szolgáló is leste szavait, hogy miket szeretne és a lehető leggyorsabban igyekszik megszerezni, amit a lány akar. Csak éppen a folyamatos őrség miatt lehet aranykalitkának érezni mindezt.

A csapat másik felét Algernont és a Bosszú Angyalokat pedig a testőrség, katonaság egy része kísérte ki a városból arrafelé, ahova ők szerették volna. Odakint a város határában csatlakozhattak a kint maradt csoporthoz, akiknek pedig igazából fogalmuk sem volt arról, hogy mi történt odabent a városban. Mivel senki sem szólt rájuk rádión, hogy baj történt így ők feltételezték, hogy minden a legnagyobb rendben van. Az őrség ezek után még a reptérre vitte ki a csapatot, mert Apokalipszis szinte azonnal felvette a kapcsolatot a Kézzel és a lázadókkal, akik a csapatért küldtek egy repülőgépet, hogy visszavigye őket New Yorkba. Onnan pedig már mágiával tértek vissza a Főmágus toronyba, majd Algernon, ha nem akart a többiekkel maradni, akkor egy időre visszatért a mesterével Japánba a Kéz főhadiszállására, hogy majd később csatlakozzon újra a többiekhez.

Az első epilógus itt olvasható.

Wakanda (Afrika) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Dr. John Huniver Szer. 28 Szept. 2011, 21:19

Mikor megérkezett 'börtönébe' először elámult a szoba szépségén és fényességén. Sokkal rosszabbra készült fel, erre egy lakosztályt kap. El kell ismernie, hogy ez az Apokalipszis jól bánik a foglyaival. Igaz, a szülei sem voltak különbek. Ott is megvolt a jó lét, a biztonság, meg minden, csak épp szabad mozgástér nem volt. Ahogy erre gondol, elszomorodik. Magának köszönheti, hogy most ismét zárt körben kell élnie. Hozzá van szokva, de az az érzés, hogy oda mehetett ahova akart, nagyon felemelő volt számára. S most íme, az aranykalicka. Felsóhajt, ahogy becsukja az ajtót, miután őrei távoztak. Letelepszik az ágyra és halkan pityeregni kezd. Ki kell sírnia magából a bánatot és szomorúságot, most, még egyedül van. Mert kint erősnek kell mutatkoznia. Ahogy értelmezte Apokalipszis szavait itt az erősebb marad meg. És neki olyan erősnek kell lennie mint az a szárnyas lény, az a Roy, aki megsebezte. Akkor talán lesz esélye szabadulni. Persze, szívesen eljátszaná a csali szerepét. Magnetot ő sem kedveli, módszereit megveti. Ölni, gyilkolni azonban nem lenne képes. Egyenlőre. Ki tudja, mit hozz a jövő. Egyenlőre megnyugvást, pihenést a sok megpróbáltatás után. Rá is fér. Később is elkezdheti aktívan élni börtönéveit. Tanulással, edzéssel, képességfejlesztéssel... Ezek a gondolatok keringtek szőke fejében, míg el nem nyomta az álom.

Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 30 Szept. 2011, 11:38

Magneto kora – Merénylet
2046. szeptember 27. 13:00; csütörtök kora délután – Wakanda, királyi palota (NY-i idő szerint reggel 7)
Résztvevők: Judy Huniver-Frost és Remus Woodson

Ebéd utánra hívta Slade az egyik tárgyalóba Remus-t és Judy-t. A lányt a palotában általában csak két-három őr figyelte, de ezek, ha Remus vele akart maradni, akkor békén hagyták őket. Csak akkor kapott nagyobb kíséretet, amikor a városba, vagy annak környékére akart kimenni nézelődni. Egy fülledt, meleg későnyári délután volt ez a nap, a távolban már esőfelhők is látszottak, közeledett az esős évszak Wakanda felé, hogy a szárazságba enyhülést hozzon. Igaz a páros ebből semmit sem érzett, mert a gazdagságban és fényűzésben ezt nem lehetett megérezni, mindenük megvolt, amit csak akartak. Bent voltak a helységben, az asztalon italok és gyümölcsök, bármelyikből választhattak és fogyaszthattak nyugodtan. Pár perccel az ő megérkezésük után Slade is belépett a helységbe, Apokalipszis már az USA területén volt, nem volt Wakandában, így a jobb keze, Slade intézte a dolgokat.
- Jó napot! – köszönt. – Mind a ketten Trenontba mennek, néhány óra múlva megkezdődik a ceremónia, a Bosszú Angyalokkal fognak együtt dolgozni a feladat teljesítése érdekében. Egyetlen egyszerű pontja van, egy merénylet Magneto ellen, ami a halálával végződik. Az ellenség is számít rá valószínűleg, hogy csapda lesz ez, és mi is tudjuk, hogy ez az. Így vigyázzanak magukra. Van valamilyen kérdésük?

//Az első reagban néhány mondatban írjátok le, hogy mit is csináltatok az elmúlt 3 hétben.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by The Prof Pént. 30 Szept. 2011, 18:06

Remus mindig is szeretett itt élni, ez alól az elmúlt egy hónap sem volt kivétel. Ideje nagy részét Judy figyelésével töltötte, akár közvetlen közelről, akár távolról nézve mit csinál a lány. S azon fáradozott, hogy valahogy kiengesztelje a lányt, azért mert feladta Apokalipszisnek, bár ő nem érezte, hogy bármilyen bocsánatféleséggel is tartozna neki, de a lány valószínűleg így gondolta.
Végre eljött a nap, itt az ideje elindulni Wakanda határain kívülre. Az ebédlőbe hívatta őket Slade, hogy elmondja mi a feladatuk. Egyszerre érkeznek meg, az idősebb férfi pedig kicsivel később. Amíg várakoznak Remus elvesz egy almát az asztalról és elkezdi jóízűen enni. Mindig is szerette az almát. Mikor bejön En Sabah Nur jobbkeze enyhén meghajol tiszteletét kifejezve, majd végighallgatja.
- Kizárólag mi ketten megyünk? Nem arra célzok, hogy nem tudnák teljesíteni a feladatot, a Bosszú Angyalaival karöltve biztos sikerül, de Apokalipszis nagyúrt többen is képviselhetnénk. Ez azért lenne fontos, hogyha a Bosszú Angyalai talán kitalálná, hogy Magneto után a mi vezérünket is meg akarják ölni. Nem kételkedem En Sabah Nur erejében és hajlandó vagyok meg is halni érte, de ha ez történne akkor nem biztos, hogy elegen lennénk ketten. - mondja Sladnek, hangja végig tisztelettudó és fegyelmezett.
The Prof
The Prof
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dr. John Huniver Pént. 30 Szept. 2011, 20:22

Az elmúlt hetek nem hasztalanul teltek el. Sikerült jobban megismernie a várost, az itteni embereket. Még Remus felé is barátságos arcát mutatta. Megbékélt azzal, hogy a srác becsapta és így lakájos börtönbe kényszerítette. A vele való találkozásokat sem érezte már tehernek. Megbocsátás jelét mutatja, de, hogy valóban így is érez, azt senki sem tudná megmondani.
Mikor épp nem a palotát vagy a várost járta, akkor testedzéssel és képességének fejlesztésével töltötte el az idejét. Azzal kísérletezett, hogy gyémánt bőrével ne csak pár pillanatig tudja össze gyűjteni a fényt, hanem hosszabb időre is, és így ha sötét helyen is van, ki tudja azt sugározni magából. Annyit már elért, hogy az esti lámpaoltást követően pár percig még halványan fénylett bőre.
Ebéd utáni sétája helyet a mai napon hívatták a tárgyalóba. Próbál nyugodt maradni, de legbelül izgul. Vajon mi lesz most? Remus is ott van, a bébicsősze. Tehát közös lesz a feladat. Mikor Slade bejön, utánozza Remus testmozgását, nehogy kitűnjön. Mégpedig a már korábban is említett merénylet. Judy felsóhajt a küldetés nehézsége hallatán. Szíve hevesebben kezd el verni. Végre elhagyhatja Wakandát! Ráadásul egy a szülővárosához közeli helyre utaznak. Remény csillan benne, de tudja jól, hogy el kell nyomnia érzéseit, gyémánt arca meg se rezzenhet, különbet itt marasztalják. Hát megkeményíti arcát és úgy figyel tovább. Kérdezni nem mer, de arcát sem süti le. Legyen Remus a szóvivő és bandavezér. Ő addig is figyeli a két férfit, főleg Sladet. Vajon mire lehet képes?

Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 03 Okt. 2011, 13:47

2046. szeptember 27. 13:05; csütörtök kora délután – Wakanda, királyi palota (NY-i idő szerint reggel 7)
Résztvevők: Judy Huniver-Frost és Remus Woodson

Slade elégedetten mosolyodott el Remus szavai után, amikor rákérdezett, hogy kik is mennek még.
- Nem, valóban nem csak ti ketten mentek – mondta. – Roy is ott lesz, illetve még jó néhány elit harcos. De ők azért lesznek ott, hogy a lázadóknak segítsenek abban, hogy Magneto embereit távol tartsák tőletek, a fő feladat rátok marad. De most már mentek is a feladatot pedig New Yorkban fogják elmondani nektek.
A páros máris láthatta, hogy fényesség vette körbe őket, fehér fény, majd egy villanás után egy hatalmas lovagteremhez hasonlatos helyen találták magukat, ahol a korábban már látott és közismert Ifjú Bosszú Angyalok is voltak.

//Folytatás: Itt.//

Kéretik már oda is írni.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by The Prof Szer. 05 Okt. 2011, 15:34

Slade szerencsére nem nézte gyávának a fiút, hanem válaszolt a kérdésre, aminek nagyon örült. Legalább tudja, hogy nem lesznek egyedül. Ezután egy teleport segítségével el is tűnnek és a Bosszú Angyalai főhadiszállásán "térnek magukhoz" .
The Prof
The Prof
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dr. John Huniver Szer. 05 Okt. 2011, 20:38

Roy nevét hallva megborzong. Még élénken él emlékezetében az első találkozás, mikor is jól átszúrta bőrét. Nem szívesen futna össze vele. Igaz, nemi érti, hogy miért ő intézi el Magneto embereit, és miért nem Magnetót. Sokkal könnyebben menne neki, mint Judynak vagy akárki másnak. Így hiszi a lány.
És már Slade erejét is sejti. Már ha ő keltette ezt a fényt, minek folytán eltűnt a szobából, Remussal együtt.

Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Kedd 24 Júl. 2012, 21:39

//Előzmény: Vadföld (Antarktisz)//

A válasz... Nem az amire számítottam, reméltem hogy a városka, vagy falucska, vagy mit tudom én minek a nevét fogja mondani, nem pedig, hogy vadföldön, bár végül is kitérő válasznak tökéletes, és számítottam is rá, hogy nem fogja velem csak úgy közölni a dolgot, ami még mindig nem vall túl nagy bizalomra, ami pedig nem lep meg, mert hát végül is miért bízna bennem? Talán mert nem vagyok az-az átverős típus, bár ezt ő honnan tudná, és ha tudná akkor miért is kéne figyelembe vennie? Mindenesetre is ez a vonásom lehet, hogy most egy eléggé nagy hátrány lesz az elkövetkező "akciómon", amit nem igazán neveznék akciónak, emberrablás inkább, és remélhetőleg simán fog menni, és nem ott fogok ezután börtönben ücsörögni, ahol talán még rosszabb is lesz a helyzet. Nos remélem hogy meg tudom oldani, és nem cseszem el, akárhogyan is, egy dolgot mindenképpen figyelembe kell vennem az egész alatt, nyugodtnak kell lennem, ha elkezdek idegeskedni, vagy pánikolni, akkor biztos, hogy úgy ahogyan van, el fogom cseszni az egészet, szóval igen, nyugalom a kulcsa az egésznek, remélem. Visszatérve arra ami most van, kapok egy visszaköszönést, biccentés formájában, majd pedig megy a téma, úgy tűnik hogy ő lesz a " fuvarom " és ez egy valahogy nem lep meg, ténylegesen nem, gondoltam hogy nem repülővel fognak oda vinni, mostanában mindenhova teleporttal megyünk, szóval igen, tényleg nincs ebben semmiféle meglepetés... Na jó, azt be kell látnom, hogy furcsán csinálja a dolgot, valamit rajzolgat a földre meg a levegőbe, és hamarosan érkezik a válasz is, hogy miért.
- Hogy úgy. - Mondom szinte semmitmondó hangnemben, nem is pozitív, nem is negatív, így végül is csak azt fejezem ki, hogy tudomásul vettem, majd pedig csak csendesen figyelem az eseményeket. Megjelenik alattam egy ábra, aztán fény, még nagyobb fény, villanás és hirtelen meleg van, de nem is csak simán meleg, hanem kibaszottul meleg, a kettő között eléggé lényeges különbségek vannak, na meg persze nem mellékes megemlítenem, hogy látom Wakanda fővárosát, vagyis azt hiszem, hogy a fővárosát, nem vagyok benne biztos, nem vagyok egy nagy zseni földrajz terén, bár valószínűleg ezt illene tudnom, mindenesetre is valószínű, hogy oda kell mennem, mert miért tettek volna le egy városnál ugye... Szóval meg is indulok arra, szép nyugodtan, és csak remélem hogy nem forr fel az agyvizem, szó szerint, csak sikerül anélkül oda érnem, hogy körbe kéne csavarni a fejemet.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 25 Júl. 2012, 11:10

2046. december 6. csütörtök – Wakanda
Résztvevő: David Ethan

Semmilyen másik város nem volt látható, így gyaníthatóan tényleg az volt a főváros, amit David látott. Végtelenül modern épületek látszottak már innen is, magasak és gyönyörű stílusúak is – lásd első reag –. Noha úgy tartják, hogy Afrika a világ legszegényebb régiója, amit David itt látott közel sem ezt tükrözte, itt minden a gazdagságról árulkodott. Igaz tudta is a fiú, hogy miért. Ő is hallott róla, hogy csak ebben az országban lehet bányászni a híres vibrániumot, avagy verbániumot, egy különleges fémet, amit igazából mindenki szeretne megszerezni magának. Amikor éppen eladott az ország ebből tetemes vagyont szerzett az akkori uralkodó, aki láthatóan nem saját magára, hanem az országára költötte mindezt. Persze mindez még Apokalipszis előtt volt. Utak azonban nem voltak, ahova a fiú került, így a derékig érő szavanna fűben kellett elsétálni majdnem egy órát addig, hogy kiérjen a szavannából és a város közelébe kerüljön. Amit látott, hogy vannak járőrök, ezek helyiek voltak, négerek, törzsi ruhákban, lándzsával a kezükben, valószínűleg az erre tévedő állatokat próbálják elhessegetni csupán.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Szer. 25 Júl. 2012, 13:47

Egy jó darabig csak csendben sétálok a térdig érő fűben, és végül is örülök, hogy nem ugrik nekem semmi, vagy nem harap meg valami fűben lappangó csúnyaság, ugyanis a szavannai környezetben él pár meglehetősen kellemetlen állatfajta, például oroszlánok, bár igaz, észrevenném ha egy közeledne, vagyis valószínűleg, de ezzel pedig tuti hogy hülyeséget mondtam, mert mégis hogy vehetném észre amikor meglapul a fűben és úgy közelít? Az álcázás nagy előnyei, nem véletlenül van nekem álcázásra képes ruházatom ugye, igaz, ennek se nagy hasznát vettem eddig, de talán itt most igencsak jónak fog bizonyulni, hogy van, bár a várost innen elnézve, olyan érzékelőik, vagy kameráik, vagy bármiféle biztonsági berendezéseik lehetnek, hogy hiába az álcázás, azzal sem fogok messzire jutni, mert hát a város valljuk be, meglehetősen modernnek tűnik, annak ellenére hogy elvileg ez a legszegényebb régió, szóval most nem tudom hogy minek higgyek, a szememnek vagy a szóbeszédeknek... Mindenesetre is itt tudják csak bányászni azt a nem is tudom már hogy hívják fémet, általában tudnám csak most nem jut az eszembe, kellemetlen és sajnos sokszor rosszkor történik az ilyesmi velem, de nem baj most csak magamban beszélek, a lényeg hogy tuti az "tehet" erről, úgymond tehet, végül is értékes, és még én is örülnék, ha rá tehetném a mancsomat egy bő adagra belőle, persze azt nem tudom, hogy mit kezdenék vele, de akkor úgyis eszembe jutna valami jó.
- Nem tudtak volna közelebb lerakni?... - Mormogom halkan magamnak végül, már nem járok messze a várostól, de akkor is, és ha már így elpanaszkodtam magam, felmerül bennem egy kérdés, ha sikerül kijuttatnom a lányt, akkor mégis hogy akarnak elvinni innen? Nincs rádió összeköttetés, legalább is eddig nem tűnt fel, hogy lenne, és máshogy nem hiszem, hogy követni tudnak, max ha valamit beépítettek a ruhába, ami miatt majd később át kell nézni, mielőtt esetleg beviszem a toronyba, de az még ráér, előbb ezen legyek túl, és csak remélem hogy valahogy ki tudnak majd hozni, ha oda jutok. Menet közben még észre veszek pár járőrféleséget, négerek, feltételezem törzsi ruhákban, bár ehhez nem értek, nem sok felvételt néztem ezekről az alakokról. Többet nem is igazán foglalkozok velük, amíg nem támadnak meg addig én okéban vagyok velük, szóval fojtatom tovább a sétát, már nincs sok hátra, és mit ne mondjak, jó kis túra ez, erőltetett séta nehéz terepen, már csak súly kéne a hátamra és élvezném is, jó így se olyan rossz, de így legalább van energiám nyavalyogni azon, hogy miért nem tudtak közelebb rakni, ezzel pedig kicsit idegesítem magam, ha lenne súly, akkor meg arra figyelnék, hogy ne essek hanyatt és normálisan szedjem a levegőt, na meg persze valószínűleg izzadnék mint egy állat, így is izzadok mert dög meleg van, de így még annyira nem vészes a helyzet, ennyit bírni kell.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 26 Júl. 2012, 09:18

David lassan beért végül a városba, igen jól sejtette, kegyetlen hőség volt erre. közel a trópusi övezethez a tél sem volt hűvös, csak néhány fokkal, ami pedig talán még az amerikai nyárnak is megfelelt volna. A város utcái is melegek voltak, talán jobban is, mint amilyen odakint, révén a beton visszatükrözte a meleget. Noha David még nem járt ebben a városban, de a palotát nem volt nehéz eltéveszteni a legnagyobb és legdíszesebb épület mindközül. Hatalmas vizezéssel ellátott épületek, az egyetem épülete gyönyörű, ez mind a mai napig működött és nagyon sok amerikai is jött ide tanulni tudományokat és művészeteket is az Erasmus programhoz hasonló cserediák akciókkal. A palotát onnan lehetett még megismerni, hogy a legnagyobb kertek akörül voltak megtalálhatóak, illetve hatalmas macskaszobrok mindenfelé. David minden bizonnyal hallotta már, hogy a nagy fehér macska, párduc a Wakandaiak szent állata, istene és védelmezője is egyben. Állítólag ő az, aki a királyokat felszokta ruházni misztikus erőkkel és teszi Fekete Párduccá. Repülőautók repültek a városban, itt földi járműt nem is lehetett látni, csak repülőautókat és motorokat. Jó negyvenöt-ötven perc kellett, hogy a palota közelébe érjen és igen, itt már rendes őrség volt. fegyvert nem igen lehetett látni senkinél, de sokaknak kibernetikus beültetéseik is voltak, ahogyan Apokalipszishez illett.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Csüt. 26 Júl. 2012, 20:22

Rövidesen sikerül is elérnem a várost, és hát mit ne mondjak, amúgy is iszonyatosan meleg van, de itt még egy fokkal pokolibb a hatás, persze nekem fogalmam sincs róla, hogy milyen lehet a pokolban valóban a hőmérséklet, és ami azt illeti, nem is igazán akarom megtudni, bár valószínűleg csak idő kérdése, hogy oda jussak, bár ki tudja, a lényeg hogy merném mondani, hogy ott is ilyen hőség van, ha pedig tévedek, akkor egészen biztos, hogy csak rosszabb lehet, amolyan " ropogósra sütő, gatyarothasztó meleg ". Maga a város lenyűgöző, bár próbálok célirányosan mozogni az épületek között, most azért szívesen elvesznék, már csak hogy többet láthassak a városból, egyszerűen lenyűgöző, már megérte eljönni erre az útra, vagy legalább is most még így vagyok vele, aztán később jobb lesz, ha messze elkerülöm ezt a helyet, ha csak nem itt fogom élvezni a börtönt, de ezt már tárgyaltam magammal, és még mindig zavar, hogy itt valószínűleg még rosszabb lesz, már ha egyáltalán itt nem csinálnak ki azért, amire készülök, amit megint csak nem látok lehetetlennek, bár remélhetőleg nem a szürke egyik legbelsőbb emberéről van szó, vagy lovasáról, mert igen, tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy kik a lovasai. Lassan közel kerülök a palotához, igazából nem is lassan, már egy jó ideje sétálok, persze nekem ez bámészkodás közben már nem tűnik fel, innen pedig jól látom a hatalmas kerteket és a szobrokat, amikben annyira nem vagyok biztos, de azt hiszem hogy hallottam már a hozzá fűződő dolgokat, hogy istenként tisztelik ezt az állatot... Nem jut eszembe hogy mi is ez az állat pontosan pedig egyszerű a válasz, de a hozzá kapcsolódó dolgok, annak ellenére hogy nem vagyok egy vallásos alak, hozzám is eljutottak, és ha bármi is igaz ebből, nos akkor felettébb érdekes lehetne egy ezen állattal való találkozás, mármint nem pont a vadonban, mert ott például széttépne mert hát nagymacska és az nem a barátságosságáról híres, legalább is nem így tudom, de például a misztikus része érdekes lehetne. Persze ez nem azt jelenti, hogy bármi hitet is adok ennek a dolognak. A palotánál kicsit megállok, tisztes távolságban, egyrészt már lassan két órája sétálhatok, megsaccolva az időt, megállás nélkül haladtam és ennyi kis pihenést megérdemlek, másrészt pedig van őrség, ezért mivel nem akarom őket a nyakamban tudni, hogy így mondjam, azt vizsgálgatom, hogy mennyire szabad a bejárás erre a helyre, mennyi ember mászkál ki-be, mifélék, nemeseknek tűnnek, avagy átlagos ittenieknek, már amennyit eddig láttam belőlük, és ha úgy tűnik, hogy tiszta, akkor megindulok befele.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Júl. 2012, 16:19

Itt a palota környékén sok kávéház és egy kisebb sétálóutca is volt, így le lehetett ülni úgy, hogy figyelni az őrséget. David szomorúan tapasztalhatta, hogy az őrség jól felszerelt, de ezt eddig is látta és igencsak szervezett. Senki sem távolodott el egymástól olyan messzire, hogy ne lássa, le volt fedve a környék, ezenfelül pedig senki sem ment a palota közelébe. A palota és a körülötte levő hatalmas park kerítéssel körbevéve nem tartozott a turisztikai látványosságok közé. időnként egy-egy turista persze megpróbált közel menni hozzá, de akkor az őrök elhajtották őket. Úgy tűnt, hogy a helyiek mindezt tudták, mert ők meg sem próbálták megközelíteni azt a helyet.
Ha mindezek ellenére David úgy dönt, hogy mégis megpróbál bemenni a kapuhoz és be a birtokra, akkor ő is hasonlóképp jár. Először szavakkal küldik el, ha ez nem használ, akkor erőszakkal hajítják ki onnan.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Szomb. 28 Júl. 2012, 03:14

Végül is betérek egy kávézóba, és leteszem a seggem egy kicsit, csak hogy ne legyen annyria feltűnő a dolog, pert persze sokkal feltűnőbb az, ha valaki egy helyben ácsorog, és nézi, méregeti a palotát, így viszont, hogy egy helyben ülök, és kissé elmerengve bámulok ki a fejemből, vagy legalább is úgy néz ki, hogy merengek, a lényeg, hogy inkább tűnök így nézelődő, a tájat, vagy látképet csodáló, mély gondolatokkal teli túristának, mintsem olyan személynek, mint aki bármire is készül, és azt hiszem ennek így kell lennie. Az őrség jól felszerelt, bár ezt eddig is tudtam, vagy legalább is sejtettem, végül is nekik kell a legjobbaknak lennie, egy palotát védenek és ha rosszul csinálják annak nagy ára lehet, szóval ez nem meglepő, az viszont egy kissé negatívan érint, hogy látszólag nem lehet bemenni az építménybe. Ezt a feltételezésemet arra építem, hogy tulajdonképpen a helyiek közül senki sem megy még csak a közelébe sem, és néha, ha elcsípek egy feltételezhetően túristát, aki próbál bejutni, nos azt is eléggé gyorsan elhajtják, így hát fölöslegesnek látom azt, hogy oda menjek és én is szerencsét próbáljak, hátha arra hivatkozva, hogy " Apokalipszist keresem, nagyon fontos " be engednek, mert lássuk be, erre így semmi esély sincsen. Valami más út kell, mert hogy szemből nem fogok bejutni, az biztos, persze lehet hogy máshonnan se, eléggé úgy néz ki, hogy őrzik az egészet kívülről, belülről, szemből, hátulról, oldalról, felülről, alulról... Persze amíg erről nem győződöm meg magam, addig nem tudhatom, szóval egyszerűen felállok most az asztaltól, és egy kellemes kis sétára indulok, igazából körbe szeretném járni a palotát, mint aki nézelődik csak, minden épületet megnézek, mert hát túrista vagyok, hehe, valamilyen szinten ez még igaz is. Bár kissé nehézkesen hagyom itt ezt a helyet, végül is a megígért, kiadós ebédből semmi se lett, persze ez annyira nem probléma, de most azért szívesen megkóstolnék valami itteni kaját, de pénzem nincs, hülye meg nem vagyok, hogy börtönbe zárassam magam fizetetlen kaja miatt.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 28 Júl. 2012, 10:32

David nekiállt annak, hogy körbesétálja a helyet, ami hatalmas volt. amennyire megtudta saccolni legalább fél kilométer volt minden oldala, azaz jó 2 kilométeres séta állt a fiú útjába. Amennyire látszott a kastély az egész terület közepén volt, így ha el akart oda érni is a legrövidebb oldalról is legalább 200 métert kellett megtenni, hogy beérjen a kastélyhoz. A magas kerítés mindenhol megvolt, de rácsos, így be lehetett látni addig, amíg a fák és a növényzet el nem takarta a kilátást. A palota maga három részből állt, egy hatalmas központi épületből és ehhez csatlakozó két kisebből. Hogy milyen célt szolgálhattak nem tudhatta David, de azt látta, hogy még az emeletek között is voltak átjárók egyik épületből a másikba. Az őrség tagjai mindenhol ott voltak továbbra is, végig mind a négy oldalon. A parkok odabent jól gondozottak, de volt olyan rész, ahol lopakodva akár be lehetett jutni a palotáig. Lassanként David visszaért volna már arra a részre, ahol ücsörgött, amikor zümmögést hallott, majd egy fél néger fiatal lány szállt le előtte a földre néhány méternyire, aki egyelőre nem szólt semmit sem, de ellenséges mozdulatot sem tett a fiú felé.
Wakanda (Afrika) - Page 6 1919445-bumblebee

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Szomb. 28 Júl. 2012, 15:56

Szóval végül is igen, nekilátok körbesétálni az egész placcot, de már indulás előtt megtudom tippelni, hogy mekkora lehet, és hát mit ne mondjak, nem kicsi, de én pedig kemény vagyok, ezért nem érdekel az épület mérete, egyszerűen csak nekilátok az útnak, tényleg szó vagy panasz nélkül, végül is az én ötletem ez. Séta közben természetesen nem állok meg, az előbb kipihentem magam, nem mintha amúgy az egy helyben ácsorgás nem lenne pihentető, a lényeg hogy megyek, ez csak séta, és még csak nem is erőltetett, így hát különösebb problémám nincs fele, egy hét bezártság után talán még ez a legkevesebb, ez az iszonyat sok gyaloglás amit ma lementem, és valószínűleg még menni is fogok. Az épület az egész kertes placc közepén van, és minden oldalon, amin eddig jártam magas, rácsos kerítés, és persze őrök vannak, ez valahogy sejthető volt, de azért kissé kellemetlen csalódás, de legalább jól teszik a dolgukat, ebbe nem lehet belekötni. Egy nagyobb épület van odabent, és két kisebb, valamint minden egyes emeleten átjáró az épületek között, gondolom fontos célt látnak el, de nem tudom hogy mit, talán jobb is, ha nem tudom, tulajdonképpen nem látom lehetetlennek, hogy eléggé szörnyű dolgok mennek odabent, persze ez csak az én fantáziám, ilyen téren pedig szoktam tévedni, az is lehet hogy... Mit tudom én mik azok, hagyom is, fölösleges ezen agyalnom, azt találjam ki egyenlőre, hogy miként is akarok én bejutni, ami pedig ezt illeti, tulajdonképpen látok is néhány helyet, ahol be lehetne lopakodni, csak úgy kéne átmászni a kerítésen hogy az őrök ne vegyék észre, de erre nem látok sok lehetőséget, így hát folytatom az utamat és agyalok. Már szinte megteszek egy teljes kört, szinte, de mielőtt visszaérhetnék oda, ahonnan indultam, egy furcsa zümmögésre leszek figyelmes, először nem tudom, hogy mi a forrása, de végül leszáll előttem egy enyhén... Hát enyhén barna bőrű hölgy, nem mondanám hogy nagyon sötét, de azért nem is olyan a bőre mint az enyém, szóval igen, négerezni meg nem fogok, hoppá... Nem baj, nem szokásom négerezni, vagy legalább is úgy mondani másnak, mert hát köztudottan ez sértés, persze én szeretek kötekedni, már akivel, finom sértéseket hozzávágni másokhoz, amit nem tudnak bántásként venni, de az ilyenért harapni szoktak. Ó amúgy meg kell még jegyeznem, meglehetősen csinos a hölgy, vagy legalább is számomra, bár nekem a legtöbb hölgy amúgy is csinos... És szerintem nem csak nekem, úgy értem tényleg, egy darab csúnyának mondható nőt se láttam eddig, ebben a világban mindenkinek tökéletes alakja van? Vagy legalább tűrhető? És ez nekem még csak most tűnik fel... Nem baj végül is addig jó, amíg ez így van, és van min legeltetnem a szemem, és egy apróbb észrevétel, kijöttem a börtönből, és eddig csak nőkkel találkoztam, mármint akikkel beszéltem is, vagy bárhogyan máshogy kommunikáltam velük... Pozitív észrevétel ez, és remélem így is marad még egy ideig. Hogy miért? Nem tudom.
- Őőőő heló? - Intek neki pár másodperces csend után, majd igazából nyugis tempóban megyek tovább felé, igazából nincs konkrét célom, hogy miért is, csak remélem hogy nem lesz agresszív, én se mutatom annak a jelét, még a kezeim is a nadrágzsebeimben pihennek.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 30 Júl. 2012, 11:01

Ahogyan David közelebb lépett a lányhoz az lépett hátra a biztonság kedvéért kettőt és közben alaposan végigmérte a fiút.
- Nem szóltak New Yorkból, hogy valakit küldenek ide – mondta végül tökéletes amerikai angolsággal.
Ebből úgy tűnt, hogy pontosan tudja, hogy kicsoda is vagy valójában és akkor már megvolt az indok is, hogy miért is szállt le előtted a földre. Végül elgondolkodott, csak pár pillanatig mielőtt újra megszólalt volna.
- Vagy, ezek szerint nem érkezett meg az alelnök lánya, Teresa Wright és a kísérője hozzátok? – kérdezte.
Ezt a végén már láthatóan aggódva tette fel, de neked elképezelésed sincs, hogy miről is beszél, amit tudsz, az annyi, hogy Andrew, Tomek és James a reptérre mentek, mert innen küldtek valakit hozzátok, de hogy kit és ezzel kapcsolatosan bármilyen plusz információ lett-e volna, már nem tudsz semmit sem.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.